PDA

View Full Version : علت روشن شدن چراغ موتور 206

رحيم توكلي
7 June 2005, 01:09 PM
چند روز پيش چراغ موتورم روشن شد گفتم ايندفعه به نمايندگي نمي برمش
به يه مكانيك بردم گفت از انژكتورهاشه وتميزش كرد ولي بعد از چند ساعت رانندگي دوباره روشن شد
وقتي بهش زنگ زدم گفت يه باك بنزين بزنو يه مكمل بنزين بريز حل ميشه كه نشد
به يه مكانيك ديگه بردم گفت انژكتورهاشو اشتباهي وصل كردند ويكدفه هم اون بازشون كرد ولي چراغ روشن است
وقتي به نمايندگي برديم گفت سنسور اكسيژن خراب است
لطفا در مورد علت وهزينه تعمير راهنمايي فرماييد

سود انباشته
7 June 2005, 02:35 PM
منظور از چراغ موتور کدام چراغه؟؟؟

Danial_64
7 June 2005, 03:44 PM
منم همین مشکل رو داشتم

اگه تو خیابون گیر کردی و همین جوری هی چراغ روشن بود و آژیر میزد

سر باتری رو در بیار و 5 دقیقه صبر کن و دوباره جا بزن درست میشه

البته من چند بار این کارو کردم تا اینکه یه دفه دیگه خوب شده و هیچ مشکلی ندارم

و دیگه چراغش الان خیلی وقته که دیگه روشن نشده

رحيم توكلي
7 June 2005, 10:18 PM
سلطانی عزیز
یه چراغ که شبیه یک موتور کوچیک است

سود انباشته
9 June 2005, 07:39 PM
فکر کنم همون چراغ زرد رنگ هنگام استارت زدن برای چند ثانیه ظاهر میشه
در بالا و سمت راست تقریبآ قرار داره....

رحيم توكلي
10 June 2005, 10:02 AM
بله همون چراغه
لطفا راهنمايي كنيد

payamix
10 June 2005, 11:14 AM
در سورتی که مشکل پابرجا بود اتومبیل را هتمن با دستگاه دیاگ 2000 تست کنید ، با این دستگاه متمعنن مشکل پیدا میشود.

رحيم توكلي
10 June 2005, 06:31 PM
علتش که بالا گفتم مال سنسور اکسیژنه در مورد علت خرابی سنسور اکسیژن ومضرات آن وقیمت تعویض یا تعمیر راهنمایی کنید

Masoud 206-16v
22 June 2005, 11:22 PM
از سنسور اکسیژنه و اگه گارانتی داشته باشی که مشخصه و مجانی اونو واست عوض میکنن.اگرم گارانتی نداری قیمتی در حدود 140 تا160 هزارتومنه.اگه میتونی بری توی اوراقیهای206 گیرت میاد که اگه انصاف داشته باشه بیشتر از 40و50 نباید بده.
مصرف بنزینتم زیاد شده و همینطور نفسه ماشینتم گرفتست(درسته). :icon_cool
در ضمن اگه تیپ5(1600سی سی) باشه 2تا سنسور اکسیژن داره اما تیپ2 فقط یکی داره.

rima124
10 December 2007, 11:50 PM
سلام . صبح که ماشین رو روشن کردم یه بار چرا موتور روشن شد و دو بار بوق زد بعد خاموش شد ولی دوباره روشن شد و بوق زد و خاموش شد. تا الآن هم روشن نشده و علتش چی می تونه باشه ؟
لازمه ببرم نمایندگی ؟
مشخصات : تیپ 2 - اسفند 83
کارکرد : 52180
کیلومتر مانده تا سرویس : 6500

ممنون میشم سریع کمکم کنید.

po2ya
11 December 2007, 12:17 AM
احتمالا یکی از سنسور ها دچار خطا شده !
بهتره ببرید یه تست دیاگ بکنید که اگر سنسوری مشکل داشت آنرا تعویض کنند !

simbaleo
11 December 2007, 12:50 AM
اگر موتور هم همزمان به شدت بلرزه امکان کثیف بودن انژکتور هم وجود داره.

persianking62
11 December 2007, 01:29 AM
کثیف بودن فیلتر بنزین کثیف بودن انژکتور , درست کار نکردن یکی از انژکتورها و مشکل داشتن شمع ها
این مورد بعضی موقع ها پیش میاد ولی اگه دیگه تکرار نشد بیخیالش بشو ولی اگه مدام میشه این موارد رو برسی کن

m_eslam
11 December 2007, 11:31 AM
ماشين من پريروز بي اونكه مشكلي داشته باشه ، موقع سبقت گرفتن چراغ متورش روشن شد و ماشين شرو كرد به لرزيدن و زورش به طرز چشمگيري كم شد ، نمايندگي بردم ، گفتن آب رفته تو سيستم انژكتور! خلاصه بعد نصف روز مثلا" درستش كردن اما بعد از اين به اصطلاح اصلاح ، ماشين من تبديل به يه رنو 5 دنده شده و اصلا" حال راه رفتن نداره!!!

mamach
11 September 2008, 12:45 PM
سلام دوستان. امروز صبح باطری ماشین من خالی شده بود. باطری به باطری کردم و روشن شد ولی بعد از او چراغ زرد رنگ کاتالیزور که بالای چراغ ترمز دستی قرار گرفته روشن شده و دیگه هم خاموش نمیشه. ماشین هم مشکلی نداره و عین قبلش داره کار میکنه. به نظر شما مشکل از چیه و چیکار باید بکنم ؟

متخصص
13 September 2008, 12:25 AM
دوست عزیز یکی از اشکالات ممکن است مربوط به کثیفی انژکتورها باشد.برای من اتفاق افتاده است.یکبار این چراغ روشن شد ماشین را خاموش کردم 10 دقیقه بعد برطرف شد اما پس از چند روزی دوباره ظاهر شد و از پس از کلی معاینه فنی توسط تعمیرکارها نتیجتا مشخص شد یکی از انژکتورها سوخته بود( دراین حالت ماشین 3 کار می کند)
بهتر است شما تا قبل ز اینکه مشکلی برای انژکتورهای ماشینتان پیش بیاید آنهارا تمیز و فیلتر بنزین را عوض نمایید.
ضمنا از سالم بودن اگزوز ماشین هم مطمئن شوید.
موفق باشید

sina-sh
13 September 2008, 04:43 PM
سلام دوستان. امروز صبح باطری ماشین من خالی شده بود. باطری به باطری کردم و روشن شد ولی بعد از او چراغ زرد رنگ کاتالیزور که بالای چراغ ترمز دستی قرار گرفته روشن شده و دیگه هم خاموش نمیشه. ماشین هم مشکلی نداره و عین قبلش داره کار میکنه. به نظر شما مشکل از چیه و چیکار باید بکنم ؟

سلام
ببریدش نمایندگی ارورشو با دیاگ پاک کنه.

سه سوت درست میشه:icon_cool

mamach
13 September 2008, 11:42 PM
امروز که روشنش کردم دیدم چراغش خاموش شده. دیگه هم روشن نشد. یعنی الکی بوده ؟ اگه عیبی داشته دیگه چرا خاموش شده ؟

اینجانب
14 September 2008, 05:30 AM
بطور ساده سیستم 206 همینجوره، اگر خطایی ببینه و بعد خود بخود برطرف بشه، مثلا یک سیلندر بطور موقت بعلت کثیفی بنزین کار نکنه، بعد از مدتی خطا را پاک میکنه.

fafal
14 September 2008, 10:14 AM
البته نشانگر خطا پاك ميشه
و خود خطا در حافظه تا ديدن با دياگ و پيگيري باقي ميمونه
در ضمن سنسور مربوط شناسايي خطا هم با rate بالاتري بازبيني ميشه

mohammad_alavi
2 March 2009, 08:16 PM
با سلام من هفته پیش یه sd v8 206 از ایران خودرو تحویل گرفتم 4 روز پیش 40 لیتر بنزین سوپر زدم فردا صبح که ماشینو روشن کردم چراغ انژکتور (زرد رنگ) روشن شد وموتور هم بد کار میکرد ولی استپ نداده بود رفتم نمایندگی دستگاه گذاشت و گفت خطا مربوط به سنسوره اکسیژن هست و خطا رو پاک کرد و ماشین درست شد.ولی گفت بنزین سوپر نزن چون با موتور 1600 206 سازگار نیست و همیشه معمولی بزن!!!!!!!!!!ولی من بازم امروز 30 لیتر سوپر زدم که بعد از مدتی دوباره چراغ انژکتور روشن شد!!!!!!به نظر شما چرا اینجورییه؟؟؟؟نکنه طرف راست گفته؟؟؟؟حیف سی یلو رو که فروختم 206 خریدم راستی من با پرشیا هم توی همون پمپ همیشه بنزین سوپر میزنم و اون هیچ مشکلی ندارهاگه دوستان کمک کنن ممنون میشم

simbaleo
2 March 2009, 08:28 PM
با سلام من هفته پیش یه sd v8 206 از ایران خودرو تحویل گرفتم 4 روز پیش 40 لیتر بنزین سوپر زدم فردا صبح که ماشینو روشن کردم چراغ انژکتور (زرد رنگ) روشن شد وموتور هم بد کار میکرد ولی استپ نداده بود رفتم نمایندگی دستگاه گذاشت و گفت خطا مربوط به سنسوره اکسیژن هست و خطا رو پاک کرد و ماشین درست شد.ولی گفت بنزین سوپر نزن چون با موتور 1600 206 سازگار نیست و همیشه معمولی بزن!!!!!!!!!!ولی من بازم امروز 30 لیتر سوپر زدم که بعد از مدتی دوباره چراغ انژکتور روشن شد!!!!!!به نظر شما چرا اینجورییه؟؟؟؟نکنه طرف راست گفته؟؟؟؟حیف سی یلو رو که فروختم 206 خریدم راستی من با پرشیا هم توی همون پمپ همیشه بنزین سوپر میزنم و اون هیچ مشکلی ندارهاگه دوستان کمک کنن ممنون میشم

واقعا باید گاهی اوقات حرف بعضی از این مکانیکها رو با طلا نوشت زد به در و دیوار!

مشکل ماشین شما کوچکترین ارتباطی به بنزین سوپر نداره، اگر دیاگ خطای سنسور اکسیژن رو نمایش میده نمایندگی موظفه اون رو با گارانتی عوض کنه، نه اینکه تولید لطیفه بکنه!

و در نهایت اگر هم قراره بنزینی برای موتور 1600 مشکل ایجاد کنه اون بنزین معمولیه نه سوپر!

mohammad_alavi
2 March 2009, 08:58 PM
واقعا باید گاهی اوقات حرف بعضی از این مکانیکها رو با طلا نوشت زد به در و دیوار!

مشکل ماشین شما کوچکترین ارتباطی به بنزین سوپر نداره، اگر دیاگ خطای سنسور اکسیژن رو نمایش میده نمایندگی موظفه اون رو با گارانتی عوض کنه، نه اینکه تولید لطیفه بکنه!

و در نهایت اگر هم قراره بنزینی برای موتور 1600 مشکل ایجاد کنه اون بنزین معمولیه نه سوپر!

الان دوباره رفتم استارت زدم ولی با کمال تعجب دیدم چراغ انژکتور خاموشه!!!!این یعنی چی بعضی وقتا روشنه وبعضی وقتا خاموشه؟؟

Warrior--
2 March 2009, 10:15 PM
شما حتما توسط گارانتی اتومبیل خود سنسور اکسیژن را عوض کنید چرا که در آینده ی نچندان دور برایتان مشکل ساز خواهد شد!

farzinkhan
2 March 2009, 10:24 PM
الان دوباره رفتم استارت زدم ولی با کمال تعجب دیدم چراغ انژکتور خاموشه!!!!این یعنی چی بعضی وقتا روشنه وبعضی وقتا خاموشه؟؟

دوست عزيز سنسور اكسيژن ماشين شما خرابه و نمايندگي موظف به تعويض اونه.اون دلايلي هم كه گفته فقط براي پيچوندنت بوده.:icon_ques
سنسور اكسيژن باعث خطاي مقطعي مي شه,به خاطر اين بعضي وقت ها روشن ميشه.
من هفته پيش براي ماشين خواهرم گرفتم 55 تومن,اونم همين مشكلو داشت كه با تعويضش برطرف شد.
البته بعد تعويض با دياگ بايد خطاشو پاك كني:icon_cool

mohammad_alavi
3 March 2009, 09:04 AM
با تشکر از همه دوستان الان چراغ انژکتور خاموشه بذارم دوباره روشن شه بعد ببرم نمایندگی یا الان برم بگم عوضش کنن؟؟؟

pedrambade
3 March 2009, 10:31 AM
با تشکر از همه دوستان الان چراغ انژکتور خاموشه بذارم دوباره روشن شه بعد ببرم نمایندگی یا الان برم بگم عوضش کنن؟؟؟

دوست عزیز ببر درستش کن ، برای من هم همین طوری بود، هی گفتم الان که نمی شه، یه روز می شد یه روز نمی شد، ببر خیال خودتو راحت کن. ربطی هم به بنزین سوپر نداره، قطعات بی کیفیت میزارن رو ماشین، اسم پژو رو هم خراب می کنن، من نمی دونم چرا کارخونه پژو نظارت درست و حسابی رو قطعات ایران خودرو نداره:icon_twis.

diyaco
23 March 2009, 09:06 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز

چراغ موتور 206 من طی یکی دو هفته اخیر چندبار روشن شده است که بار اول توام با کار نکردن فن و جوش آوردن ماشین بود.
بعد از دوبار دیدن ایراد به نمایندگی مراجعه کردم و گفتند ماشین را دیاگ کرده اند و مشکل رفع شده ولی متاسفانه بازهم امشب چراغ مورد اشاره روشن شد البته ظاهرا" با مشکلی همراه نبود.
لازم بذکر است که من شب قبل از اولین مرتبه ای که چراغ موتور روشن شد ضبط ماشین را عوض کردم که نمیدانم میتواند ربطی به این موضوع داشته باشد یا خیر؟
لطفا" برای حل مشکل من را راهنمایی بفرمایید / با سپاس

drnariman
24 March 2009, 07:01 PM
diyaco (http://www.phalls.com/member.php?u=32587) عزیز
تاپیک شما از قبل موجود بوده .موضوع شما با ان تاپیک ادغام شد.

arman486
4 April 2009, 12:28 AM
سلام
من توی اتوبان در حال رفتم بودم دیدم ماشین داره بوق میزنه و چراغ انژکتور همین طور در حال خاموش و روشن شدن هست دوباره بوق زد و همین طور در حال خاموش و روشن شدن هست خلاصه وسط اتوبان هم بودم سریع خودم رو به خونه رسندم اما لحظه ای قطع نشد خاموش و روشن شدنش زور ماشین هم کم شد انگار ماشین داره با 3 تا شمع کار میکنه
من 1000 کیلومتر قبل کل انژکتور رو رسوب زدایی و شستشو دادم باک سوپر هم زدم و باهاش مسافرت رفتم مشکلی نبود اما امروز نمیدونم چرا اینجوری شد چراغه خاموش نشد همین طور مدام در حال چشمک زدن بود
میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم
من میخوام این ماشینو بفروشم دیگه نمیخوام خرج دوباره بزاره رو دستم

reza_118
4 April 2009, 12:35 AM
سلام
من توی اتوبان در حال رفتم بودم دیدم ماشین داره بوق میزنه و چراغ انژکتور همین طور در حال خاموش و روشن شدن هست دوباره بوق زد و همین طور در حال خاموش و روشن شدن هست خلاصه وسط اتوبان هم بودم سریع خودم رو به خونه رسندم اما لحظه ای قطع نشد خاموش و روشن شدنش زور ماشین هم کم شد انگار ماشین داره با 3 تا شمع کار میکنه
من 1000 کیلومتر قبل کل انژکتور رو رسوب زدایی و شستشو دادم باک سوپر هم زدم و باهاش مسافرت رفتم مشکلی نبود اما امروز نمیدونم چرا اینجوری شد چراغه خاموش نشد همین طور مدام در حال چشمک زدن بود
میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم
من میخوام این ماشینو بفروشم دیگه نمیخوام خرج دوباره بزاره رو دستم
احتمال داره از سنسور اکسیزن باشه یا مشکل در سیستم جرقه مثلاً کویل یا شمع و.... باشه شما اولین کاری که میکنی باید دیاگ روی ماشین بذاری تا بفهمی مشکل از کجاست بعدش نسبت به رفع مشکل اقدام کنی

babakii21
3 May 2009, 01:44 PM
من هم همین مشکلها رو دارم و وقتی که بنزین سوپر میزنم چراغ موتور روشن میشه؟>>>؟؟؟

reza_118
3 May 2009, 01:56 PM
من هم همین مشکلها رو دارم و وقتی که بنزین سوپر میزنم چراغ موتور روشن میشه؟>>>؟؟؟
همانطور که در تاپیک قبلی هم گفتم و اینجا هم توضیح داده شده شما اول باید با دیاگ ماشین را چک کنی

mehrdad5067
3 May 2009, 03:10 PM
به دوستانی که این مشکل را دارند توصیه می کنم به چیزی دست نزن! اگر چراغ انژکتور موقتا روشن می شود و موتور لرزش دارد، اولین اشکال بنزین است...بنزینی که در ایران وجود دارد حتی از نوع سوپر با بنزینی که این موتورها (مخصوصاً 1600 با 16 سوپاپ) با آنها طراحی شده است تفاوت دارد...همین باعث این مشکلات می شود که عمدتاً هم اگر دیاگ بزنید مشاهده خواهید کرد که اخطار Miss Fire داده شده است...

هر وقت چراغ اخطار انژکتور کاملاً روشن ماند...یعنی اشکال Permanent و باید با دیاگ مشخص شود که کدام قطعه اشکال دارد....

من نزدیک به سه سال است دنبال راه حل بودم و آخر هم پیدا کردم!!! هر وقت اسارت می زنید، اگر در هوای سرد بود به اندازه ای گاز دهید که دور موتور 250 تا بالاتر رود و آنرا ثابت نگه دارید...اگر موتور لرزش نداشت، کاری انجام ندهید و مهلت بدهید تا موتور مقداری درجا کار کند...از براه افتادن سریع پرهیز کنید...

با اینکارها مشکل برطرف می شود....:icon_cool

reza_118
3 May 2009, 07:02 PM
به دوستانی که این مشکل را دارند توصیه می کنم به چیزی دست نزن! اگر چراغ انژکتور موقتا روشن می شود و موتور لرزش دارد، اولین اشکال بنزین است...بنزینی که در ایران وجود دارد حتی از نوع سوپر با بنزینی که این موتورها (مخصوصاً 1600 با 16 سوپاپ) با آنها طراحی شده است تفاوت دارد...همین باعث این مشکلات می شود که عمدتاً هم اگر دیاگ بزنید مشاهده خواهید کرد که اخطار Miss Fire داده شده است...

هر وقت چراغ اخطار انژکتور کاملاً روشن ماند...یعنی اشکال Permanent و باید با دیاگ مشخص شود که کدام قطعه اشکال دارد....

من نزدیک به سه سال است دنبال راه حل بودم و آخر هم پیدا کردم!!! هر وقت اسارت می زنید، اگر در هوای سرد بود به اندازه ای گاز دهید که دور موتور 250 تا بالاتر رود و آنرا ثابت نگه دارید...اگر موتور لرزش نداشت، کاری انجام ندهید و مهلت بدهید تا موتور مقداری درجا کار کند...از براه افتادن سریع پرهیز کنید...

با اینکارها مشکل برطرف می شود....:icon_cool

در مورد این لرزش در این تاپیک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=47671)مفصل بحث شده یک نگاهی هم اینجا بندازید و اگر حرف ناگفته ای باقی موند اونجا با هم بحث کنیم خوشحال میشم

Warrior--
22 May 2009, 01:14 AM
سلام دوستان,

تا به حال از حدود 20 روز قبل تا کنون دو بار ارور Catalyst Converter Fault روی صفحه نمایش نشان داده شده است و موتور سه کار کرده است. دفعه ی اول در هنگام رانندگی در جاده و پس از حدود 2 دقیقه رانندگی(موتور کاملا گرم بود) و امروز برای دومین بار(پس از حدود 2.5 هفته) پس از روشن کردن اتومبیل در پارکینگ موتور از همان لحظه ی اول سه کار کرد و ارور Catalyst Converter Fault در صفحه نمایش نشان داده شد.
دفعه ی اول به سرعت کنار زدم و اتومبیل را خاموش کردم و به امداد خودرو زنگ زدم, آن ها هم گفتند مشکلی نیست و پس از حدود 2-1 دقیقه دوباره استارت یزنم و من هم این کار را کردم و مشکل حل شد.
برای دفعه ی دوم هم همین کار را کردم.

می خواستم بدانم:

1-دلیل به وجود آمدن این مشکل چیست؟
2-ارور Catalyst Converter Fault چه مفهومی دارد؟
3-آیا باید پس از اینکه این ارور دیگر در صفحه نمایش نشان داده نشد دیاگ زد و خطا را پاک کرد یا در صورتی که دیگر این ارور در صفحه نمایش نشان داده نشد نیازی با دیاگ زدن نیست؟

نکات:

تا به حال حتی 1 لیتر هم بنزین معمولی نزده ام و همیشه از بنزین سوپر مرغوب استفاده کرده ام.
همیشه پس از روشن کردن اتومبیل حدود 1 دقیقه با دنده 1 حرکت می کنم تا دمای مایع خنک کننده به حدود 70 برسد.
در جاده همیشه با سرعت ثابت 90 حرکت می کنم.

از کمک شما پیشاپیش تشکر می کنم :lover:

natsihit
22 May 2009, 02:02 AM
سلام دوستان,

تا به حال از حدود 20 روز قبل تا کنون دو بار ارور Catalyst Converter Fault روی صفحه نمایش نشان داده شده است و موتور سه کار کرده است. دفعه ی اول در هنگام رانندگی در جاده و پس از حدود 2 دقیقه رانندگی(موتور کاملا گرم بود) و امروز برای دومین بار(پس از حدود 2.5 هفته) پس از روشن کردن اتومبیل در پارکینگ موتور از همان لحظه ی اول سه کار کرد و ارور Catalyst Converter Fault در صفحه نمایش نشان داده شد.
دفعه ی اول به سرعت کنار زدم و اتومبیل را خاموش کردم و به امداد خودرو زنگ زدم, آن ها هم گفتند مشکلی نیست و پس از حدود 2-1 دقیقه دوباره استارت یزنم و من هم این کار را کردم و مشکل حل شد.

می خواستم بدانم:

3-آیا باید پس از اینکه این ارور دیگر در صفحه نمایش نشان داده نشد دیاگ زد و خطا را پاک کرد یا در صورتی که دیگر این ارور در صفحه نمایش نشان داده نشد نیازی با دیاگ زدن نیست؟

نکات:

تا به حال حتی 1 لیتر هم بنزین معمولی نزده ام و همیشه از بنزین سوپر مرغوب استفاده کرده ام.
همیشه پس از روشن کردن اتومبیل حدود 1 دقیقه با دنده 1 حرکت می کنم تا دمای مایع خنک کننده به حدود 70 برسد.

تازه گرفتید ماشینو ؟
من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم که از صفر دستم بوده. جالبه که ماشین منم وقتی کاری باهاش ندارم و همه ی شرایط جوره یه دفعه شروع به سوت زدن میکنه و چراغ ecu روشن میشه و پشت هم سوت میزنه. وقتی دقت کردم دیدم وقتی بالای سرعت 110 میرم این مشکل پیش میاد. به نمایندگی هم نشون دادم میگه مشکلی نیست. یکی از دوستانم که تو ایرانخودرو کار میکنه میگه یکی از قطعت سوخترسانیش به علت تحریم عوض شده و مشکل از اینه.
در ضمن وقتی تازه ماشین رو روشن میکنم یا حتی وقتی موتور گرم هم هست اصلا ماشین گاز نمیخوره یا به اصطلاح سه کار میکنه. نمیدونم چیکارش کنم دیگه!!!

mohammad_138611
22 May 2009, 10:43 AM
سلام دوستان,

می خواستم بدانم:

نکات:

مشکل از تاپیت های روغن(اگه اسمشو درست نوشته باشم)با سرچ میتونید در موردش بیشتر بدونید(اگه جای شما بودم باهاش کنار میومدم)
زیاد هم روی این موضوع حساس نباشید:icon_arro نصف سوپر+نصف معمولی بزنید متوجه منظورم میشید

Warrior--
22 May 2009, 11:55 AM
تازه گرفتید ماشینو ؟
من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم که از صفر دستم بوده. جالبه که ماشین منم وقتی کاری باهاش ندارم و همه ی شرایط جوره یه دفعه شروع به سوت زدن میکنه و چراغ ecu روشن میشه و پشت هم سوت میزنه. وقتی دقت کردم دیدم وقتی بالای سرعت 110 میرم این مشکل پیش میاد. به نمایندگی هم نشون دادم میگه مشکلی نیست. یکی از دوستانم که تو ایرانخودرو کار میکنه میگه یکی از قطعت سوخترسانیش به علت تحریم عوض شده و مشکل از اینه.
در ضمن وقتی تازه ماشین رو روشن میکنم یا حتی وقتی موتور گرم هم هست اصلا ماشین گاز نمیخوره یا به اصطلاح سه کار میکنه. نمیدونم چیکارش کنم دیگه!!!

2 ماه و نیم است که اتومبیل را تحویل گرفته ام.
در ضمن, اتومبیلم کلا 6700 کیلومتر کار کرده است.

sepehr62
8 July 2009, 10:25 PM
سلام دوستان.
امروز چراغ عيب ياب موتور ماشين روشن شد، و در تمام طول مسير هم روشن باقي موند. روي LCD ماشين هم (LCD TYPE B هست)، پيغام ميده كه : Antipollution Fault.
نميدونم اين Pollution، ممكنه ربطي به آلودگي فعلي هواي تهران داشته باشه؟‌براي رفع اين مشكل چه كار بايد بكنم؟
ممنون ميشم عزيزان راهنمايي بفرمايند.:icon_wink

Alireza_g
8 July 2009, 10:41 PM
سلام دوستان.
امروز چراغ عيب ياب موتور ماشين روشن شد، و در تمام طول مسير هم روشن باقي موند. روي LCD ماشين هم (LCD TYPE B هست)، پيغام ميده كه : Antipollution Fault.
نميدونم اين Pollution، ممكنه ربطي به آلودگي فعلي هواي تهران داشته باشه؟‌براي رفع اين مشكل چه كار بايد بكنم؟
سلام

قاعدتا مشکل کاتالیزوره. ماشین رو خاموش کنید خودش بعد از چند ساعت درست میشه. خیلی هم جدی نگیرید. اگر باز هم این اتفاق افتاد اونوقت باید به سلامت خودرو شک کرد.
تو دو تا 206 که داشتم این مشکل وجود داشت و بردم تعمیرگاه گفت طبیعیه.

با تشکر

sepehr62
8 July 2009, 11:14 PM
ممنون. اميدوارم طبيعي باشه!
اما مگه اگه كاتاليزور ايراد داشته باشه، چراغ عيب ياب چشمك نميزنه؟! (شايد هم من اشتباه ميكنم)

amin1356
8 July 2009, 11:29 PM
ممنون. اميدوارم طبيعي باشه!
اما مگه اگه كاتاليزور ايراد داشته باشه، چراغ عيب ياب چشمك نميزنه؟! (شايد هم من اشتباه ميكنم)

سلام دوست عزیز
احتمالا" باید موتور ماشینتون 1600 باشه و ظاهرا" این مشکل یه امر طبیعی توی این نوع موتور هست و راجع بهش خیلی بحث شده. تاپیک زیر رو مطالعه فرمایید:
http://www.phallz.com/vbulletin/showthread.php?t=47671
با تشکر

sepehr62
8 July 2009, 11:46 PM
سلام دوست عزیز
احتمالا" باید موتور ماشینتون 1600 باشه و ظاهرا" این مشکل یه امر طبیعی توی این نوع موتور هست و راجع بهش خیلی بحث شده. تاپیک زیر رو مطالعه فرمایید:
http://www.phallz.com/vbulletin/showthread.php?t=47671
با تشکر

امين جان ممنون از راهنمايي.
ولي موتور 1400هست.
ضمن اين كه تاپيكي كه آدرسش رو داديد راجع به لرزش موتور هست انگار!

HusseinR
9 July 2009, 12:45 PM
اگه بنزین معمولی میزنید، سوپر بزنید ممکنه مشکلتون رفع بشه.

reza_118
9 July 2009, 01:45 PM
سلام دوستان.
شما اگر ماشین را شب که خاموش میکنی باتری را جدا کنی اگر تا صبح صبر کنی که باتری 8-7 ساعتی جدا باشه و مدت زیادی هم با این چراغ روشن رانندگی نکرده باشی مشکل شما 99% حل میشود.
دوست عزیز قکر نکنم بعد از 240 نوشته نیاز به یادآوری قوانین باشه از شما دیگه بعیده.سوالات خود را در تاپیک زیر پیگیری نمائید.
علت روشن شدن چراغ موتور 206 (http://www.phallz.com/showthread.php?t=7489)
تاپیک قفل و بعد از رویت نگارنده پاک میشود.

mehdizadeh04
22 August 2009, 08:50 PM
با سلام خدمت عزیزان 206 سوار
امروز برام یک اتفاقی افتاد که تا حالا نه دیده بودم و نه شنیده بودم
وقتی ماشین رو گذاشتم با موتور روشن جلوی در تا در حیاط رو ببندم یهو ماشین شروع کرد به ریب زدن و یهو خاموش شد
سوییچ رو برگردوندم و دوباره استارت زدم به ماشین به اندازه 4 بار
هی ماشین روشن میشد و چراغ چک چشمک میزد و ماشین خاموش میشد
هیچ مشکلی هم روی ال سی دی نشون نمیداد
عصری هم برگشتنه از سر کار بردم دیاگ زدن که 4 تا خطا داشت که همه رو پاک کرد برام و 3 تومن هم گرفت
به نظر دوستان عزیز مشکل از چیه؟
موفق باشید

Alireza_g
22 August 2009, 09:21 PM
با سلام خدمت عزیزان 206 سوار
امروز برام یک اتفاقی افتاد که تا حالا نه دیده بودم و نه شنیده بودم
وقتی ماشین رو گذاشتم با موتور روشن جلوی در تا در حیاط رو ببندم یهو ماشین شروع کرد به ریب زدن و یهو خاموش شد
سوییچ رو برگردوندم و دوباره استارت زدم به ماشین به اندازه 4 بار
هی ماشین روشن میشد و چراغ چک چشمک میزد و ماشین خاموش میشد
هیچ مشکلی هم روی ال سی دی نشون نمیداد
عصری هم برگشتنه از سر کار بردم دیاگ زدن که 4 تا خطا داشت که همه رو پاک کرد برام و 3 تومن هم گرفت
به نظر دوستان عزیز مشکل از چیه؟
موفق باشید
سلام جناب مهدیزاده عزیز

اگر بفرمایید چه خطاهایی ثبت شده بوده راحتتر میشه راهنمایی کرد

mehdizadeh04
22 August 2009, 09:57 PM
سلام جناب مهدیزاده عزیز

والا علیرضا جان چون کارش رو میدونستم بلده بردم پیشش
تلفتم همون موقع زنگ خورد تا اومدم بیام ببینم چه خطاهایی داده سریع پاکش کرد!!
چون بنده خدا دیگه میدونه من میخام از همه چی سر در بیارم برای همین بهش گفتم کدش و علتش چی بوده گفت هیچی!!!
دوستان تا حالا به همچین موردی نخوردن؟
موفق باشید

m16586
22 August 2009, 10:29 PM
سلام جناب مهدیزاده عزیز

در این شرایط معمولا خطا در مورد عدم اشتعال (Misfiring) در یکی از سیلندرها معمولا 4 یا 2 صورت میگیرد خطاها هم موقتی است و معولا نیازی هم به پاک کردن ندارد

Alireza_g
22 August 2009, 10:41 PM
والا علیرضا جان چون کارش رو میدونستم بلده بردم پیشش
تلفتم همون موقع زنگ خورد تا اومدم بیام ببینم چه خطاهایی داده سریع پاکش کرد!!
چون بنده خدا دیگه میدونه من میخام از همه چی سر در بیارم برای همین بهش گفتم کدش و علتش چی بوده گفت هیچی!!!
دوستان تا حالا به همچین موردی نخوردن؟
موفق باشید
سلام

من بر خوردم ولی ماشین خاموش نکرده پس مشابه شما نبوده......

natsihit
23 August 2009, 03:18 AM
دوستان منم دقیقا همین مشکلی که گفتن رو دارم و عرض هم کرده بودم که 206 تیپ 2 صفر تحول از کارخونه من وقتی باهاش تو اتوبان رانندگی میکنم چراغ موتورش روشن میشه و شروع بع بوق زدن میکنه.
از یکی از دوستانم که در ایرانخودرو کار میکنه پرسیدم گفت یکی از قطعات مربوط به سیستم سوخت رسانیش بنا به تحریم ایران مجبور شدن از قطعه ی داخلی استفاده کنن و هیچ راه حلی نداره.
البته مشکلی هم پیش نمیاره.
البته وقتی ماشین خیلی سرده من احساس میکنم بعضی وقتا ماشین گاز نمیخوره!!

mhsadeghi
22 April 2010, 02:52 PM
دوستان سلام
من امروز بعد از 10000كيلومتر روغن ماشين را با روغن توتال 7000عوض كردم.بعداز تعويض روغن چراغ موتورم روشن شدو با خاموش- روشن كردن هم مشكل حل نشد.بنظر شما
-مشكل از تعويض روغن يا نه؟
-براي رفع عيب چيكار بايد بكنم؟
راستي ماشين مشكلي از جهت عملكرد ندارد.
باتشكر

Warrior--
22 April 2010, 05:13 PM
به احتمال بسیار زیاد مشکل از فیلتر روغن است...!
هرچه زود تر چکش کنید و اگر فیلتر روغن را از ایساکو خریداری نکرده اید از ایساکو یکی بخرید و نصب کنید.

mhsadeghi
24 April 2010, 03:26 PM
باسلام
الان بعد از 24ساعت خاموش بودن ماشين وبدون هيچ كار خاصي چراغ ديگه روشن نميشه.حالا نميدونم آيا مشكل لحظه ايي بوده ورفع شده است ولازم است دياگ بزنم يا نه؟
درضمن فيلتر روغن به توصيه دوستان ازنوع سركان عوض كردم.
باتشكر

arvin1
24 April 2010, 08:51 PM
باسلام
الان بعد از 24ساعت خاموش بودن ماشين وبدون هيچ كار خاصي چراغ ديگه روشن نميشه.حالا نميدونم آيا مشكل لحظه ايي بوده ورفع شده است ولازم است دياگ بزنم يا نه؟
باتشكر
ببخشید سوالم به این تاپیک بی ربط هست .
روغن موتوری که ریختید بهتوتال بود یا خیر ؟
در ضمن تیپ ماشین را هم بفرمایید شاید تونستم راهنمایی کنم شما رو :icon_cool

mhsadeghi
25 April 2010, 11:04 AM
ببخشید سوالم به این تاپیک بی ربط هست .
روغن موتوری که ریختید بهتوتال بود یا خیر ؟
در ضمن تیپ ماشین را هم بفرمایید شاید تونستم راهنمایی کنم شما رو

خواهش ميكنم
روغن توتال اماراتي بود كه خودم خريده بودم
ماشين هم تيپ 2 است.
مرسي

reza_118
25 April 2010, 02:55 PM
دوستان سلام
من امروز بعد از 10000كيلومتر روغن ماشين را با روغن توتال 7000عوض كردم.بعداز تعويض روغن چراغ موتورم روشن شدو با خاموش- روشن كردن هم مشكل حل نشد.بنظر شما
-مشكل از تعويض روغن يا نه؟
-براي رفع عيب چيكار بايد بكنم؟
راستي ماشين مشكلي از جهت عملكرد ندارد.
باتشكر

ایراد لحظه ای بوده و چون کامپیوتر ماشین باید چند بار نبودن ایراد را چک کند(چندین بار استارت زدن) و در صورت نبودن ایراد چراغ خاموش شود .
الان مشکل رفع شده شما صرفاً برای اینکه از علت روشن شدن چراغ مطلع شوید می توانید دیاگ بزنید ولی الان مشکلی وجود ندارد

به احتمال بسیار زیاد مشکل از فیلتر روغن است...!
هرچه زود تر چکش کنید و اگر فیلتر روغن را از ایساکو خریداری نکرده اید از ایساکو یکی بخرید و نصب کنید.

صرفاً قرار نیست فیلترهای ایساکو جنس خوب باشه من خودم فیلتر بنزین بوش میگیرم از نمایندگی بوش زیر 5000 تومان ایساکو همون را میده 7000

باسلام
باتشكر

فیلتر سرکان جنس خوبی هست مشکل نداره دیاگ هم برای پاک کردن خطا از حافظه موردی نداره ولی ضرورت نداره

satellite
25 April 2010, 07:34 PM
ایراد لحظه ای بوده و چون کامپیوتر ماشین باید چند بار نبودن ایراد را چک کند(چندین بار استارت زدن) و در صورت نبودن ایراد چراغ خاموش شود .
الان مشکل رفع شده شما صرفاً برای اینکه از علت روشن شدن چراغ مطلع شوید می توانید دیاگ بزنید ولی الان مشکلی وجود ندارد

صرفاً قرار نیست فیلترهای ایساکو جنس خوب باشه من خودم فیلتر بنزین بوش میگیرم از نمایندگی بوش زیر 5000 تومان ایساکو همون را میده 7000

فیلتر سرکان جنس خوبی هست مشکل نداره دیاگ هم برای پاک کردن خطا از حافظه موردی نداره ولی ضرورت نداره
سلام رضا جان

من چند بار پ/خ دادم ولی دریغ از یه جواب :icon_redf گفتم شاید پ/خ های من نمیرسه بهت؟ برای همین اینجا واست نوشتم
ادرسه جایی که فیلتر بنزین بوش یا کلا لوازم خودرویی بوش "اصل" در شیراز رمیفروشه رو بهم میدی؟ برام پ.خ کن :icon_neut

Sayeye Khorshid
21 August 2010, 09:30 PM
سلام
بچه ها (مخصوصا جنوبیا و کسایی که تو گرمای اساسی هستن)ماشین من تو این 2-3 هفته 4 دفعه مجبور شدم ببرمش تنظیم موتوری.بار اول چراغ انژکتور نزد اما 1ریپ اساسی زد.بردم گفت مکمل بزن.بار دوم بعد از 3 روز تو سفر چراغ انژکتور زد بردم گفت گرمی هوا و افت ولتاژ (باتری ماشین 75 آمپره)البته دماسنج ماشین 46-47 میزد.برگشتم بعد از حدود 1 هفته باز چراغ زد بردمش نمایندگی که گفت1 جایی اتصال فکنم انژکتور اتصالی داره رفعش کردم.امروز باز چراغ زد.بردمش تنظیم موتوری گفت برنامه ریزی دریچه گاز خرابه!
چیکار کنم؟
مشکل اساسیه؟

Warrior--
21 August 2010, 11:48 PM
به نظر من در درجه ی اول دیگر پیش این آقای تنظیم موتوری نروید و به نمایندگی ها مراجعه کنید(هرچند کارشان خوب نیست و حتی دزدی هم می کنند ولی بلاخره 4 تا کلاس تخصصی رفته اند!) تا بهتر راهنماییتان کنند.
در ثانی, باتری 75 آمپر به شدت برای 206 قوی است و سیستم برقش را به هم می زند!
تازه, دینام را هم خیلی زود خراب می کند.
توصیه می کنم باتری را با یک باتری نهایتا 60 آمپری تعویض کنید.
من فکر می کنم به احتمال خیلی زیاد هم بسیاری از مشکلات شما به خاطر باتری باشد...

با تشکر

Sayeye Khorshid
21 August 2010, 11:52 PM
ببخشید 70 آمپره 75 تومن خریدمش!اشتباه گفتم.70 هم زیاده؟
بعد نمایندگی خودش گفت این بار روشن شد برو فلان تنظیم موتوری تو بوشهر این نمایندگی ها هیچ کدوم نرم افزار مناسب ندارن خودمم تا هفته ای دیگه میارم!:icon_eek::icon_cry:

Warrior--
22 August 2010, 02:25 AM
بله, 70 هم خیلی زیاد است!
من خودم باتری فابریک 55 آمپری دارم و تقریبا 3-2 ماه است که اصلا از پخش اتومبیلم استفاده نکرده ام(به غیر از موارد معدود) که فرضا اگر این 55 آمپر فعلی به جایش یک باتری 70 آمپری بود 100% تا الان ضرری جبران نا پذیر به سیستم برق اتومبیلم وارد کرده بود!

باز هم توصیه می کنم در مرحله ی اول حتی اگر امکانش برایتان هست اول دیاگ بزنید و خطا ها را پاک کنید و سپس یک باتری دست دوم ایرانی 55 آمپر بخرید(فکر نمی کنم بیش تر از 30 هزار تومان باشد) و چند روزی را با آن سر کنید ببینید آیا باز هم مشکلات دیگر پیش می آید؟

با تشکر

amirvr14
22 August 2010, 03:07 AM
من باتري 66 آمپر دارم و مشكلي تا به حال پيدا نكردم!
وقتي چراغ چك روشن ميشه حتما رو اي سي يو خطا ثبت ميشه،شما حتما يه دياگي برو و ببين خطاها چين!
به قول امير ديگه هم پيش اون تنظيم موتوريه نرو

Sayeye Khorshid
22 August 2010, 06:21 AM
3باری که چراغ زد بردمش خطاهاشو پاک کرد و خطاهاشم همونایی بود که نوشتم.فقط بار دوم که چراغ زد بردم نمایندگی گفت خطا داره اما چیزی ثبت نشده و تو این حالت یه جایی اتصالی داره!
آخه 4 تا تنظیم موتوری رفتم نه یکی!
اگه چراغ بزنه بهش بی توجهی کنم خطر داره؟

Warrior--
22 August 2010, 06:41 PM
من امروز نمایندگی بودم و دقیق در مورد باتری پرسیدم.
باتری می تواند کمی برای سیستم برق اتومبیل خطرناک باشد و مشکل ایجاد کند ولی مهم ترین مشکل این است که خود باتری خراب می شود!!!
برق کار نمایندگی گفت به دینام در دراز مدت فشار می آید ولی فشار وارده زیاد نیست و در این بین خود باتری به دلیل اینکه قدرت شارژ دینام زیاد نیست و در حد همان 60 آمپر است خیلی زود تر از زمانی که فکرش را می کنید خراب خواهد شد.
در مورد ارتباط باتری با انژکتور و مشکلات موتوری پرسیدم که ایشان گفتند اگر باتری کمی ضعیف شده باشد نمی تواند قدرت لازم را در دقایق اولیه ی روشن شدن اتومبیل برای قسمت های مهم موتور تامین کند و ممکن است مشکلاتی را اینگونه به وجود بیاورد.

با تشکر

Sayeye Khorshid
23 August 2010, 12:23 AM
در مورد ارتباط باتری با انژکتور و مشکلات موتوری پرسیدم که ایشان گفتند اگر باتری کمی ضعیف شده باشد نمی تواند قدرت لازم را در دقایق اولیه ی روشن شدن اتومبیل برای قسمت های مهم موتور تامین کند و ممکن است مشکلاتی را اینگونه به وجود بیاورد.
ممنون.
خوب مال من که نباید ضعیف شده باشه درسته؟

Warrior--
23 August 2010, 03:54 AM
برای شما حتما ضعیف شده است. اگر اشتباه نکنم حداکثر قدرت شارژ دینام 206 برای یک باتری 65 آمپری کافی است.

با تشکر(دارم راه می افتم بروم مسافرت, حلالم کنید)

Sayeye Khorshid
29 August 2010, 10:14 AM
سلام
بچه ها دیگه هرکی هرچی میدونه بریزه رو دایره.
توضیح کامل:
حدود 3-4 هفته پیش ماشین 1 ریپ اساسی زد.که بعد از ظهر همون روز این ریپ با خیلی توجه کردن بهش پیدا بود.
بردمش تنظیم موتوری البته چراغ نزده بود.گفت نیم باک پر کن مکمل بریز.انجام دادم.
3-4 روز بعدش تو سفر تو شهر میچرخیدم که کولر روشن بود درجا هم حدود نیم ساعت یه بار 10-15 دقیقه کار میکرد ماشین و متوجه شدم چراغ چک روشن شده.بردمش همونجا تنظیم موتوری گفت دلیلش گرمی هوا و افت ولتاژه (با باتری70 آمپر) پاکش کرد گفت چیزیش نیست.
3-4 روز بعد تو شهر خودمون باز چراغ چک روشن شد.بردم نمایندگی گفت عیبی نداشت 1 جا اتصالی داشته برطرفش کرده.
3-4 روز بعد باز چراغ زد!:icon_quesبردمش همون تنظیم موتوری که بم گفته بود مکمل بزن.گفت برنامم خرابه برو فلان جا،رفتم،دستگاه زد گفت برنامه ریزی دریچه گاز عیب داره.پاکش کرد.رفتم نمایندگی گفتم گفت خودمم برنامم آپدیت نیست هفته دیگه میرم تهران برا آموزشو... .فعلا اگه باز چراغ زد ببرش تنظیم موتوریه .... هرچی اون گفت من قبول دارم.
3-4 روز بعد بازم روشن شد!:icon_roll!بردم همون تنظیم موتوری ..... گفت نوشته برنامه ریزی ecu خرابه باید عوضش کنی!بردم نمایندگی اما طرف رفته بود تهران کسی جاش نبود!بردم 1 نمایندگی دیگه.گفت اون تنظیم موتوری که اصلا شوته!خودم باید چک کنم.چک کرد بعد از کلی گفت دینامت ضعیفه اما برو نمایندگی (همونجا که رفته بود سفر)عوضش کن.بردم برقکارشم با خودش برده بود سفر گفتن زیر بار نمیریم.
بعد از 3-4 روز دیروز پریروز باز روشن شد!!:icon_twis!!امروز بردمش 1 تنظیم موتوری که میگن رتبه سوم الکترونیک 206 تو کشور رو داره!گفت نمایندگی خواسته ردت کنه،دینام سالمه سالمه.سنسور دوم اکسیژنت کار نمیکنه(اون پایینیه) رو دستگاهم نشونم داد اولی داشت کار میکرد یعنی عدد جلوش تند تند عوض میشد دهمش اما دومی ساکن بود و عددش تکون نمیخورد!گفت از بنزینه اما اگه باز روشن شد (چون گفتم هربار 1 ارور میده) بیار خودم چکش کنم!
الان فکنم باز 3 روز دیگه روشن بشه!:icon_cry:
دیگه از متخصصین هرکی هرچی میدونه بگه!از ecu نباشه! تازه میخام کروز و امکانات نصب کنم!

reza_118
29 August 2010, 05:18 PM
سلام
توضیح کامل:
حدود 3-4 هفته پیش ماشین 1 ریپ اساسی زد.که بعد از ظهر همون روز این ریپ با خیلی توجه کردن بهش پیدا بود.
.............
دیگه از متخصصین هرکی هرچی میدونه بگه!از ecu نباشه! تازه میخام کروز و امکانات نصب کنم!
خب سنسور 2 اکسیژن طبیعی هست که کار نکنه چون وجود نداره تو ماشین شما برای اطلاع از وجود یا عدم وجود سنسور 2 اکسیژن به تاپیک مربوطه مراجعه کنید اگر وجود داشته باشه و کار نکنه بله میتونه مشکل از سنسور 2 باشه
ولی بیشترین احتمال را من از بنزین میدونم و روغن هم توتال 5000 نریز حالا چون اونجا هوا خیلی گرمه نمیگم 9000 ولی 7000 حداقل استفاده کن

Sayeye Khorshid
29 August 2010, 06:05 PM
توتال7000 ریختم.
آخه بش گفتم سنسور2 نداره،چراغ قوه انداخت نگاه کرد گفت داره!

reza_118
29 August 2010, 11:25 PM
توتال7000 ریختم.
آخه بش گفتم سنسور2 نداره،چراغ قوه انداخت نگاه کرد گفت داره!
خب اگر سنسور 2 داره و کار نمیکنه مشکل پیدا شد باید سنسور 2 تعویض بشه اگر گارانتی داره که خب خوبه ولی اگر نداره قیمتش مقداری بالا هست البته از 40-50 تومنی من شنیدم تا 130-140 تومن

Sayeye Khorshid
7 September 2010, 04:47 PM
سلام
توضیح کامل:
بردمش تنظیم موتوری البته چراغ نزده بود.گفت نیم باک پر کن مکمل بریز.انجام دادم.
3-4 روز بعدش تو سفر تو شهر میچرخیدم که کولر روشن بود درجا هم حدود نیم ساعت یه بار 10-15 دقیقه کار میکرد ماشین و متوجه شدم چراغ چک روشن شده.بردمش همونجا تنظیم موتوری گفت دلیلش گرمی هوا و افت ولتاژه (با باتری70 آمپر) پاکش کرد گفت چیزیش نیست.
3-4 روز بعد تو شهر خودمون باز چراغ چک روشن شد.بردم نمایندگی گفت عیبی نداشت 1 جا اتصالی داشته برطرفش کرده.
3-4 روز بعد باز چراغ زد!:icon_quesبردمش همون تنظیم موتوری که بم گفته بود مکمل بزن.گفت برنامم خرابه برو فلان جا،رفتم،دستگاه زد گفت برنامه ریزی دریچه گاز عیب داره.پاکش کرد.رفتم نمایندگی گفتم گفت خودمم برنامم آپدیت نیست هفته دیگه میرم تهران برا آموزشو... .فعلا اگه باز چراغ زد ببرش تنظیم موتوریه .... هرچی اون گفت من قبول دارم.
3-4 روز بعد بازم روشن شد!:icon_roll!بردم همون تنظیم موتوری ..... گفت نوشته برنامه ریزی ecu خرابه باید عوضش کنی!بردم نمایندگی اما طرف رفته بود تهران کسی جاش نبود!بردم 1 نمایندگی دیگه.گفت اون تنظیم موتوری که اصلا شوته!خودم باید چک کنم.چک کرد بعد از کلی گفت دینامت ضعیفه اما برو نمایندگی (همونجا که رفته بود سفر)عوضش کن.بردم برقکارشم با خودش برده بود سفر گفتن زیر بار نمیریم.
بعد از 3-4 روز دیروز پریروز باز روشن شد!!:icon_twis!!امروز بردمش 1 تنظیم موتوری که میگن رتبه سوم الکترونیک 206 تو کشور رو داره!گفت نمایندگی خواسته ردت کنه،دینام سالمه سالمه.سنسور دوم اکسیژنت کار نمیکنه(اون پایینیه) رو دستگاهم نشونم داد اولی داشت کار میکرد یعنی عدد جلوش تند تند عوض میشد دهمش اما دومی ساکن بود و عددش تکون نمیخورد!گفت از بنزینه اما اگه باز روشن شد (چون گفتم هربار 1 ارور میده) بیار خودم چکش کنم!
الان فکنم باز 3 روز دیگه روشن بشه!:icon_cry:

آقایون همونجور که گفتم باز روشن شد.بردمش پیش همین آخریه(نماینده رایان خودرو هم هست)گفت این اروری که نوشته(p1135فکنم) تو این نرم افزارای تنظیم موتوری اشتباها چیز دیگه ای میزنه که فقط توی ecu 7.4.... bush و یکی دیگه که فکنم مال 407 بود معنیش میشه خرابی دریچه گاز.گفت این مطلب رو از خوده شرکت پژو گرفته(اینجوری که گفت فکنم براش فرستادن)و همون دیروز اصلاحیش رو فرستاده که از هفته دیگه هرکی دستگاهشو آپدیت بکنه این اصلاحیه براش انجام میشه و مینویسه دریچه گاز.
ارورو پاک کرد.حالا نمایندگی گفت چهارشنبه صبح ببرمش برا چکاپ که احتمالا دریچه رو سفارش بدن بیاد.البته همون آقا گفت هیتر سنسور اکسیژن دومش هم خرابه!
حالا2چیز:
1-امروز باز روشن شد که البته حالا فهمیدم کیا روشن میشه.وقتی کاپوت تو آفتاب بزارم ماشینو خاموش کنم باز روشن کنم چراغ روشن میمونه با یه تک بوق که میزنه.
2-برا این گرمکننده سنسور اکسیژن که خرابه باید چیکار کنم؟این میگفت نمایندگی اگه کل سنسور عیب داشته باشه عوض میکنه برا این عوض نمیکنه.
پیش پیش از لطفتون ممنون

sepehr4252
12 September 2010, 11:30 AM
سلام
ببخشید مشکل من انقدر عجیبه که نمیدونم کجا باید ارسالش کنم
من چند هفتست که مشینم موقع حرکت (حتی با سرعت بالا) یهو ریپ میزنه چراغ چک روشن میشه و اکثر اوقات خاموش میشه . بعد از توقف هم تا چند دقیقه روشن نمیشه . دیاگ زدم هیچ اشکالی ثبت نشده با اینکه بارها چراغ چک روشن شده
کسی تجربه ای داره ؟
پیشنهاد میکنید کجا ببرمش

equinoxe
12 September 2010, 12:16 PM
پمپ بنزین عوض کردی؟احتمالا مشکل پمپ بنزین هست!!

arash_2ti
12 September 2010, 12:35 PM
شما ماشينتون چيه ؟ احتمال پمپ بنزين بيشتر از بقيه است. در كل به احتمال خيلي زياد مشكل در سيستم سوخت رسانيه.

amirvr14
12 September 2010, 01:39 PM
اين اتفاق اگه در موتور 1600 پيش بياد كه مربوط ميشه به مشكل عادي شده موتورهاي تي يو 5!
گرچه در اين هنگام اغلب موتور براحتي روشن ميشه!براي تست پمپ بنزينت يكي از راههاش تست در دور بالاست!يعني ببيني ماشين در دور بالا كم مياره يا نه؟
به هر حال منتظريم ببينيم ماشينت از كدام نوع هست

Mehrdad_jafari89
12 September 2010, 02:30 PM
با سلام.چراغ چك موتور ناشي از انژكتور ماشين هست حتما بررسي كنيد!

alizadeh652
12 September 2010, 08:38 PM
صافی بنزین رو کی عوض کردی و از چه بنزینی استفاده می کنید؟شمع موتور رو کی عوض کردی؟

darvish.m
17 September 2011, 09:09 AM
من هم دقيقا اين مشكل رو دارم خيلي جستجو كردم و سنسور اكسيژن و پمپ بنزين رو عوض كردم فايده نداشت از اونجا كه اين دوستمون درست يكسال پيش اين مشكل رو داشتند خواهش مي كنم اگر به نتيجه اي رسيدند مطرح كنند ممنون ميشم

Sayeye Khorshid
17 September 2011, 01:40 PM
دوست عزیز شست و شوی انژکتور رو امتحان کنید احتمال اینکه از اونجا هم باشه هست.پمپ بنزینتون هم ترجیحا عوض کنید از یه پمپ بنزین نو ساز استفاده کنید.(منظورم از پمپ بنزین جایگاه سوخته!اشتباه نشه)

darvish.m
17 September 2011, 02:09 PM
ببينيد من انژكتور رو تقريبا 4 هزار تا قبل شستشو كرده بودم، اصلا يه چيز عجيبيه سالم هست يهو مي بيني چراغ انژكتور روشن مي شه يه ريپ و خاموش دوباره هم روشن نميشه يه بار سر باطري و در ميارم روشن ميشه بعد رد مي كنه تا دفعه بعد ! آدم استرس داره همش ! از تهران هم نميشه خارج شد مكانيك هم همه چيزو عوض كرد حتي كامپيوتر رو هم ورژن برنامه رو برد بالا دو تا سنسور عوض كرد كلي خرج الكي گذاشت دستمون ولي اين دردش حل نشد، ماشين هم فوق العاده ماشين خوبيه هشتاد و چهار تيپ 3 فقط 60 تا باهاش رفتم و واقعا تو اين سالها مشكلي نداشته! نمي دونم چه گيريه !

Mgh122
19 September 2011, 08:48 PM
برا من چراغ چک روشن شد با نگرانی رفتم نمایندگی طرف تادید یه کم روغن ترمز اضافه کرد دیگه شکر خدا روشن نشد