View Full Version : بین هاچ بک و صندوقدار مزدا 3 جدید کدام را انتخاب می کنید ؟
nimass77ir
24 June 2010, 02:11 PM
مدل هاچ بک یا صندوقدار مزدا 3 جدید کدام یک بیشترین خریدار رو داره و مزیت هر کدام چیه ؟ به نظر شما آینده بازار مال کدام نوع هست و بعدا فروش دست دوم کدام یک بهتر خواهد بود ؟
MaZi Zo0M Z0oM
24 June 2010, 04:08 PM
با سلام.من فکر کنم این سئوال سختیه که به این زودی بخوایم جواب مناسب و قابل قبولی بهش بدیم.شاید اگر در نسل گذشته هاچ بک هم تولید میشد یکمی با احتساب تجربیات میشد نظری داد.تا کنون که به شخصه هر چی مزدا3 جدید دیدم صندوقدار بوده.شایدم هاچ بک تولید شده و من سعادت دیدنشو نداشتم.با این حال نظر شخصی من نوع صندوقدار.بدلیل اینکه در هاچ بک فضای اتاق بیشتره و جهت استفاده از تهویه مطبوع(Air Condition) زمان بیشتری طول خواهد کشید برای رسیدن دمای داخل,به دمای مورد نظر.معمولا از لحاظ وزنی هم سنگینتره و این با توجه به قابلیت های فنی یکسان به معنای مصرف بیشتر(با اینکه احتمالا اختلاف زیر 0.5 لیتر در 100 کیلومتر در مصرف ترکیبی)خواهد بود و از لحاظ شتاب هم تفاوتهایی رو خواهد داشت.
با این حال هاچ بک فضای بیشتر اتاق و حتی امکان انجام برخی تغییرات و اضافه نمودن اپشن از لحاظ نصب سیستم صوتی قدر و یخچال و ... با توجه به سلیقه افراد مختلف راحت تر از مدل صندوقدار خواهد بود.
dawkins
24 June 2010, 05:18 PM
من خودم هاچ بک ثبت نام کردم چون اسپرت تر بود و به نظر خودم هم قشنگترو با مشورت با دو تا از دوستانم از نویسنده هایمجله ماشین که اون موقع ماشین رو از نزدیک دیده بودند،با توجه به چیزی که تو مجله ماشین هم نوشته بود گویا ابتدا هاچ بک تولید شده بعد صندوق دار و استقبال از هاچ بک در اروپا بیشتر بوده ولی در ایران با توجه به سنت فکر میکنم صندقدار بیشتر استقبال بشه و از تعدادثبت نام هم معلومه که سدان بیشتر نام نویسی شده که البته به نظر من یک مزیت برای هاچ بک داران به حساب میاد که ماشینشون کمتر خواهد بود در ضمن این رو هم بگم ثبت نام هاچ بک 500 تومن گرونتره ولی تو بازار معلوم نیست شاید یه قیمت بشن !!!
MaZi Zo0M Z0oM
27 June 2010, 11:43 PM
سلام.امروز نمایندگی ازادی(مرادی)بودم.گفت از شرکت گفتن سفارش تیپ 3 هاچ بک نگیرن ولی تیپ 1 موردی نداره.قیمت تحویل فوری(7-8 روزه)هاچ بک تیپ 3 گفت 43.5 و صندوقدار 43.تیپ 1 هاچ بک هم 37.5 قیمت داد.راستی مدل هاچ بک هزار تا بیشتر ثبت نام نشده.ولی از لحاظ وزنی که پرسیدم اطلاع نداشتن که اختلاف هاچ بک و سدان چقدره!!!نمایندگی دیگه...
arash_2ti
30 June 2010, 05:25 PM
اگه فقط بحث ظاهر باشه خوب كاملا سليقه اي است. من خودم مدل سدانش رو بيشتر خوشم اومد و يكي ديگه برعكس.
ولي در كل هندلينگ ماشينهاي هاچ بك بهتره ولي تو ايران افت قيمت بيشتري رو هم خواهد داشت (كاركردشو منظورمه)
parsa s
12 July 2010, 10:01 PM
اگه فقط بحث ظاهر باشه خوب كاملا سليقه اي است. من خودم مدل سدانش رو بيشتر خوشم اومد و يكي ديگه برعكس.
ولي در كل هندلينگ ماشينهاي هاچ بك بهتره ولي تو ايران افت قيمت بيشتري رو هم خواهد داشت (كاركردشو منظورمه)
از لحاظ هندلينگ نبايد تفاوتي بين هاچبك و سدان باشه چون از يه سيستم تعليق استفاده مي كنن و فاصله محور هاشون هم يكيه ...
ولي از لحظ پايداري در سرعتهاي بالا مدل سدان پايداري بيشتري داره و در ضمن مدل سدان ضريب پسار ( درگ ) پايين تري هم داره
birak
14 July 2010, 11:16 AM
اگه میخواین برا دل خودتون بخرین فقط هاچ بک اونم نوک مدادی !
رنگ نوک مدادیش هم چون تیره هست یه کم حالت خندان جلو پنجره رو میگیره و نمای ماشین جدی تر و اسپرت تر میشه در عین حال مشکلات نگهداری رنگ مشکی رو هم نداره .
بخصوص برا کسانی که هاچ بک دوست دارن یا مثلا وسوسه شدن هیوندای i30 بخرن این مزدای هاچ بک شدیدا توصیه میشه ! :icon_cool
البته به نظرم قیمتی که هاچ بک داره و از سدان هم گرونتره کاملا کاذبه و باید از سدان ارزونتر میشد.دلیل اینکه هاچ بک کمتر ثبت نام شده به نظرم همینه ... مثلا اگه هاچ بک 2 میلیون از سدان ارزونتر بود می دیدید چقدر فروشش بالاتر میرفت . اینا دارن از تشنگی بازار داخلی برا مدلای هاچ بک اسپرت سو استفاده میکنن . در ضمن افت قیمت تو مدلای دسته دوم بیشتر خواهد بود . پس فقط واسه دلتون هاچ بک بخرید و حسابی ازش لذت ببرید !
اما اگه اقتصادی تر و با حساب کتاب بیشتر اتومبیل انتخاب میکنید فقط سراغ سدان اون هم رنگ سفیدش برین تا کمترین افت قیمت دسته دوم رو در آینده تجربه کنید. از نظر من مزدا 3 مثل تویوتاهای کارینای قدیمیه که سالهای سال تو بازار دسته دوم باقی خواهند ماند و بعد 10 سال هم مطمئن باشین برا سدان سفیدش راحت مشتری پیدا میشه !
در هر 2 صورت اگه سراغ فروش آزاد یا تحویل فوری 43 تومنی میخواین برین از حالا مطمئن باشین برای فروش چند میلیون ضرر میکنین چون به نظرم قیمت کاذبه حتی اگه در حال حاضر بازار کشش داشته باشه . پس در صورتی سراغش برین که بخواین ماشین رو مدت طولانی برا خودتون نگه دارین و لذتشو ببرین .
parsa s
14 July 2010, 04:08 PM
ا
البته به نظرم قیمتی که هاچ بک داره و از سدان هم گرونتره کاملا کاذبه و باید از سدان ارزونتر میشد.
.
معمولا ماشینای هاچبک در مقایسه با سدان با تیپ مشابه کمی گرانتر هستن
اگه تو سایت یاهو هم نگاه کنین قیمت مزدا 3 هاچبک حدود 500 دلار از سدانش بیشتره و اگه با تعرفه 100 درصد هم حساب کنین باید در ایران حدود 1 میلیون تومن اختلاف داشته باشن یعنی گروه بهمن برای فروش بیشتر قیمت هاچبک رو کمی ارزونتر از اون چیزی که باید میداد عرضه می کنه ....
http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda3/
birak
14 July 2010, 08:15 PM
...گروه بهمن برای فروش بیشتر قیمت هاچبک رو کمی ارزونتر از اون چیزی که باید میداد عرضه می کنه ....
در مورد اینکه تو قیمت جهانی مدل مزدا 3 هاچ بک 500 دلار گرونتره درست میفرمایید ...
شاید تو ایران اشتباه جا افتاده که هاچ بک ها باید ارزانتر باشن . مثل 206 خودمون که به علت اضافه شدن صندوق هزینه تولیدش بالا رفته ... جالبه در مورد برند های دیگه هم که بعدا صندوق دار شدن قیمت جهانی سدان بالاتر از هاچ بکشون بوده !
البته اینا دلشون به حال مشتریها نسوخته که از اون 500 تومن اضافه چشم پوشی کردن. اگه کمی انصاف داشتن تحویل فوری همین هاچ بک به 43.5 نمیرسید ! واقعا تو سراسر دنیا محدوده قیمتی بالاتر از 40000 دلار برای یه مدل هاچ بک با این شرایط خنده داره . شما با 44000 دلار مثلا میتونید مالک یه BMW 335i کوپه 2010 بشید ! :icon_wink
البته ببخشید بحث سمت قیمت رفت و از موضوع تاپیک کمی دور شد .اما چون معلوم شد شرکت بهمن داره هاچ بک رو 500 تومن ارزون میده علاقه من به هاچ بک بیشتر شد ! :icon_surp
dawkins
15 July 2010, 02:58 PM
به نظرم تقریبا هر ماشینی رو نگاه کنید هاچ بکش قشنگتر از سدانه ، در مورد مزدا 3 هم همینطوره ، ضمنا هاچ بکش مدل پرفروش و محبوبی در اروپاهست و کلا همه جا هاچ بک چون حالت اسپرت تر داره از مدل سدان مشابه گرونتره و به نظر من اگه کسی بخواد این ماشین رو خودش سوار بشه و مثلا ماشین برای باباش یا خانواده نیست صددرصد هاچ بک بهتره چون نظر شخصی من اینه که ظاهر ماشین خیلی قشنگ نیست وهاچ بک تیره خوشگلترش میکنه و حالت اسپرت بهش میده برای همین خودم هاچ بک نوشتم .
parsa s
16 July 2010, 12:05 AM
اگه مزدا Speed3 با قیمت 50 وارد یا تولید میشد فوق العاده بود 263 اسب توان - 380 نیوتن متر گشتاور و شتاب صفر تا صد 6.1 ثانیه
Super Oli (http://www.phalls.com/member.php?u=40604):
دوست خوبم عکسهای ضمیمه شده بعلت قرار داشتن بر سرور سایت دیگر، غیر قابل نمایش بوده و حذف گردید.
mohammad 1991
16 July 2010, 12:08 AM
داداش این عکس کروت هست که از نت کار شو عکس نذارین اینطوری میشه وای یعنی میشه یه روزی میتسوبیشی اوولوشن 400 اسب بخاری بیاد ایران کل همه رو میخوابونه
parsa s
16 July 2010, 10:41 AM
اگه مزدا Speed3 با قیمت 50 وارد یا تولید میشد فوق العاده بود 263 اسب توان - 380 نیوتن متر گشتاور و شتاب صفر تا صد 6.1 ثانیه
http://up.iranblog.com/Files/12bfa89d412344ffbdda.jpg
http://up.iranblog.com/Files/c95e7fe227104fb2bf5d.jpg
http://up.iranblog.com/Files/07507b940a0b44c386ad.jpg
saman21
17 July 2010, 07:46 PM
من شخصا طرفدار ماشيناي هاچ بكم ولي نميدونم چرا اصلا مزدا 3 جديد رو بيشتر به شكل استيشن ميبينم تا هاچبك !! برا همين انتخاب من در اين مورد گونه سدان مزدا 3 هستش
MaZi Zo0M Z0oM
27 July 2010, 12:39 PM
با سلام
دوستان ارجمند بعضی اختلافات ظاهری که بین هاچبک و سدان دیدم و مشخص کردم تو عکس.به غیر از سپرهای جلو و عقب که برحسب نوع در تیپ هم متفاوت میباشد سایر تفاوت ها رو هم اگر دوستان دیدند اعلام کنند ممنون میشم.
http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?albumid=2472&pictureid=3858
خطوط همرنگ رو با یکدیگر در دو خودرو مقایسه کنید
http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?albumid=2472&pictureid=3857
dawkins
27 July 2010, 01:29 PM
دوست عزیز ، برای من عکسی نشون داده نمیشه!!!منظورتون کدوم عکسهاست؟/
MaZi Zo0M Z0oM
27 July 2010, 02:16 PM
دوست عزیز ، برای من عکسی نشون داده نمیشه!!!منظورتون کدوم عکسهاست؟/
احتمالا سرعت network شما پایینه.چون حجم عکسهارو اوردم پایین.ضمن اینکه دوستان لطف کردند و تشکر کردند.پس حتما عکسها رویت شده که این امر اتفاق افتاده!
sjavanrooh
28 July 2010, 12:27 PM
يكي از برتري هاي هاچ بك اينه كه فضاي سر سرنشينان عقب كمي بيشتر از مدل است. و براي مسافرت بهتر است.
ولي در عوض به خاطر كم تر بودن طول ماشين فضاي صندوق آن كمي كوچكتر از سدان است.
اغلب چراغهاي عقب هاچ بك نيز LED است اما سدان فقط چراغ خطر آن LED است و دو تاي ديگر هالوژني است.
Real Madrid
28 July 2010, 12:36 PM
نظر من هاچبک هست به 2 دلیل اساسی به غیر از دلایل دیگه ای که دوستان فرمودند:
1.دید بهتر عقب
2.پارک کردن راحت تر در فضای کوچک تر به نسبت صندوق دار.الان تو شهرهای بزرگ بخصوص تهران جای پارک پیدا کردن مهم ترین مساله هست به نظر من .:icon_evil
arash_2ti
28 July 2010, 02:12 PM
البته فراموش نشه كه فروش هم تو بازار امروز ايران كار راحتي نيست و مدل سدان هم خريدار بيشتري خواهد داشت. ولي در كل هر دو مدل اين ماشين زيبا و دوست داشتني هستند.
MaZi Zo0M Z0oM
28 July 2010, 08:46 PM
یک مطلب جالب بگم.امروز رفتم یکی از نمایندگی ها.چراغ جلوی مزدا 3 نسل قبل رو قیمت کردم.فکر میکنید چه قیمتهایی داد؟
چراغ سمت راست(شاگرد)288 هزار تومان ناقابل
چراغ سمت چپ(راننده)210 هزار تومان باز هم ناقابل.
طبق گفته خودشون سمت راست بیشتر طالب داره و چپ خیلی کمتر.
در صورتیکه چراغها قرینه همدیگه هستند و طراحی قالب یکی برای دیگری بصورت Mirror شکل میگیره و هزینه تولیدش یکیه(اگر هم اختلافی باشه کم و جزئیه)پس چرا 70 هزار تومان تو مبلغ 288 هزار تومان اختلاف قیمته؟
این و گفتم تا به این قسمت برسیم.درب عقب هاچبک و سدان با هم فرق میکنه(از لحاظ خط انحنایافته و برجسته که در هاچبک در انتها قوس میگیره)پس چون هاچبک کمتر تولید میشه,قیمت فطعاتشم (با توجه به تعمیم قضیه چراغ)کمتر و حالا چون سدان بیشتره قیمت قطعات متفاوتش با هاچبک هم باید گرونتر باشه؟
معمولا میگن تیراژ هر چه بیشتر باشه,قیمت تمام شده کالا ارزونتر میشه.حالا این اصل,تو گروه بهمن جون سرو ته شده!!!!
dawkins
28 July 2010, 09:41 PM
البته فراموش نشه كه فروش هم تو بازار امروز ايران كار راحتي نيست و مدل سدان هم خريدار بيشتري خواهد داشت. ولي در كل هر دو مدل اين ماشين زيبا و دوست داشتني هستند.
دوست عزيز به نظرم اين که ميگن فروش بهتر سدان دليل قابل اعتنايي نيست ، چون به هر حال مطمئن باشيد ماشين فروش ميره و روي دست باقي نمي مونه ؛ حتي ماشينهاي کوپه هم که افراد خاصي ميخرند هم مشتريان خودشون رو دارند ؛ پس اين نگراني درستي نيست حالا ممکنه يک هفته از سدان ديرتر فروش بره ولي خريدار خودش رو داره ، به نظر من اين هاچ بک اين ماشين زيباتر و اسپرت تر هست و فضاي بيشتر صندوق عقب تنها نکته برتري سدان به هاچ بک هست
parsa s
28 July 2010, 09:47 PM
2.پارک کردن راحت تر در فضای کوچک تر به نسبت صندوق دار.الان تو شهرهای بزرگ بخصوص تهران جای پارک پیدا کردن مهم ترین مساله هست به نظر من .:icon_evil[/quote]
البته طول مدل هاچبک وسدان فقط 10.5 سانتی متر تفاوت داره ( 4595 میلیمتر سدان و 4490 میلیمتر هاچبک ) و نمیشه گفت مدل هاچبک چندان کوتاهتر هستش ولی بهر حال 10 سانتی متر ، جای کمتری می خواد اما در مورد دید عقب به شدت حرف شما تایید میشه
من خودم هاچبک رو ترجیح می دم به دو دلیلی که دوست عزیز فرمودن . من یه دلیل دیگه هم اضافه می کنم و اونم کمتر بودن مدل هاچبک در خیابونها و خاص تر بودن اون هستش
dawkins
29 July 2010, 01:06 AM
2.پارک کردن راحت تر در فضای کوچک تر به نسبت صندوق دار.الان تو شهرهای بزرگ بخصوص تهران جای پارک پیدا کردن مهم ترین مساله هست به نظر من .:icon_evil
البته طول مدل هاچبک وسدان فقط 10.5 سانتی متر تفاوت داره ( 4595 میلیمتر سدان و 4490 میلیمتر هاچبک ) و نمیشه گفت مدل هاچبک چندان کوتاهتر هستش ولی بهر حال 10 سانتی متر ، جای کمتری می خواد اما در مورد دید عقب به شدت حرف شما تایید میشه
من خودم هاچبک رو ترجیح می دم به دو دلیلی که دوست عزیز فرمودن . من یه دلیل دیگه هم اضافه می کنم و اونم کمتر بودن مدل هاچبک در خیابونها و خاص تر بودن اون هستش[/quote]
دوست من ، این دلیل خاص تر بودن رو صددرصد قبول دارم و با شما موافقم ؛ مطمئن باشید تا یکسال دیگه سدان خیلی زیاد میشه و دیگه جلوه ای نداره و اون موقع هست که هاچ بک بیشتر خودش رو نشون میده
MaZi Zo0M Z0oM
29 July 2010, 02:34 AM
دوستان ارجمند
اگر کسی از قیمت قطعات متفاوت (مثلا چراغ عقب یا درب عقب)اطلاعی داشت اعلام کنه لطفا.
از لحاظ اختلافات داخل اتاق نیز اگر کسی تونست عکس قرار بده(بمانند اهرم برف پاک کن و اب پاش یا سایر کلید هایی که ذر دو مدل فرق ذارند.)
با تشکر
navid7904
29 July 2010, 08:35 AM
من روزی که برای سرویس اولیه ماشین رو برده بودم، دوتا ماشین اونجا دیدم که یکی چراغ جلوش و یکی اینش شکسته بود.
چراغ جلو کامل این ماشین با قیمت باور نکردنی: یک میلیون و دویست هزار تومن (فقط چراغ سمت راننده نه دوتاش)
اینه کامل البته بدون اون قسمت رنگ شده و بدون رنگ کاری: رو 250 هزار تومن قیمت دادن
من که باورم نمیشد این قیمت هارو :icon_cry: به نظر من خیلی بالاست :icon_cry:
arash_2ti
29 July 2010, 09:43 AM
دوست عزيز به نظرم اين که ميگن فروش بهتر سدان دليل قابل اعتنايي نيست ، چون به هر حال مطمئن باشيد ماشين فروش ميره و روي دست باقي نمي مونه ؛ حتي ماشينهاي کوپه هم که افراد خاصي ميخرند هم مشتريان خودشون رو دارند ؛ پس اين نگراني درستي نيست حالا ممکنه يک هفته از سدان ديرتر فروش بره ولي خريدار خودش رو داره ، به نظر من اين هاچ بک اين ماشين زيباتر و اسپرت تر هست و فضاي بيشتر صندوق عقب تنها نکته برتري سدان به هاچ بک هست
البته كه من با شما موافقم و تو خريد ماشين خيلي محافظه كار نيستم و به دلم بيشتر نگاه مي كنم تا چيزاي ديگه. ولي اين كه گفتم فروش سدان راحت تره در جواب اون نوشته اي بود كه برتري هاچ بك رو تو پيدا كردن جاي پارك راحت تر عنوان كرده بود. خوب پر واضحه كه بالاخره جاي پارك هم پيدا مي شه حالا دو دقيقه ديرتر :icon_evil
arash_2ti
29 July 2010, 09:52 AM
یک مطلب جالب بگم.امروز رفتم یکی از نمایندگی ها.چراغ جلوی مزدا 3 نسل قبل رو قیمت کردم.فکر میکنید چه قیمتهایی داد؟
چراغ سمت راست(شاگرد)288 هزار تومان ناقابل
چراغ سمت چپ(راننده)210 هزار تومان باز هم ناقابل.
طبق گفته خودشون سمت راست بیشتر طالب داره و چپ خیلی کمتر.
در صورتیکه چراغها قرینه همدیگه هستند و طراحی قالب یکی برای دیگری بصورت Mirror شکل میگیره و هزینه تولیدش یکیه(اگر هم اختلافی باشه کم و جزئیه)پس چرا 70 هزار تومان تو مبلغ 288 هزار تومان اختلاف قیمته؟
این و گفتم تا به این قسمت برسیم.درب عقب هاچبک و سدان با هم فرق میکنه(از لحاظ خط انحنایافته و برجسته که در هاچبک در انتها قوس میگیره)پس چون هاچبک کمتر تولید میشه,قیمت فطعاتشم (با توجه به تعمیم قضیه چراغ)کمتر و حالا چون سدان بیشتره قیمت قطعات متفاوتش با هاچبک هم باید گرونتر باشه؟
معمولا میگن تیراژ هر چه بیشتر باشه,قیمت تمام شده کالا ارزونتر میشه.حالا این اصل,تو گروه بهمن جون سرو ته شده!!!!
ببينيد دوست عزيز قيمت فروش به عوامل مختلفي بستگي داره. در مورد اين كالاهاي كاملا يكسان از نظر هزينه اوليه و توليد و حمل، ممكنه خود توليد كننده چون چراغ سمت راست مصرف بيشتري داره (به دليل احتمال شكستن بيشتر در تصادفات لايي كاري و ...) بازار اونو داغ كنه و قيمت رو ببره بالا و حتي براي اينكه خريدار ترغيب شه يه دفعه هر دو چراغ رو عوض كنه تا به اصطلاح به هم جفت باشند اون يكي رو يه كم ارزونتر بفروشه. ولي بحث عرضه و واردات مهمتره. مطمئنا وقتي يه ماشين تعداد كمتري ازش تو خيابون باشه واردكنندگان تمايل كمتري به واردات قطعه اون دارند و تو بازار با قيمت بالاتري مي شه پيداش كرد. پس به نظر من و با توجه به تجارب قبلي احتمالا قيمت قطعات هاچ بك بيشتر خواهد بود.
nimass77ir
20 August 2010, 03:10 PM
من روزی که برای سرویس اولیه ماشین رو برده بودم، دوتا ماشین اونجا دیدم که یکی چراغ جلوش و یکی اینش شکسته بود.
چراغ جلو کامل این ماشین با قیمت باور نکردنی: یک میلیون و دویست هزار تومن (فقط چراغ سمت راننده نه دوتاش)
اینه کامل البته بدون اون قسمت رنگ شده و بدون رنگ کاری: رو 250 هزار تومن قیمت دادن
من که باورم نمیشد این قیمت هارو :icon_cry: به نظر من خیلی بالاست :icon_cry:
اینجوری که اگه قطعات رو با هم جمع بزنید ماشین میره بالای 60 میلیون تومن :icon_arro
navid7904
20 August 2010, 09:28 PM
اینجوری که اگه قطعات رو با هم جمع بزنید ماشین میره بالای 60 میلیون تومن :icon_arro
دوست عزیز تاریخ پست من خیلی فکر کنم قدیمی باشه!
اون وقت هیچ کدوم از لواز ماشین رو نداشتن، شاید الان قیمت ها بهتر شده باشه :)
nimass77ir
22 August 2010, 01:02 PM
اینجوری که آمار نشون میده مدل سدان طرفدار بیشتری داره و فکر کنم بازار دست دومش هم بعدا گرمتر باشه
mehran_yahel
25 August 2010, 02:30 PM
دوستان قیمت مزدا 3مدل2010سدان چقدره؟
mehran_yahel
25 August 2010, 02:36 PM
همین طوره nimass77irتومیگی توایران مزدا3را به عنوان ماشین خانوادگی میدونن بخواطر همین طرفدار سدان بیشتراز هاچ بکه:lover:
MaZi Zo0M Z0oM
25 August 2010, 09:35 PM
اینجوری که آمار نشون میده مدل سدان طرفدار بیشتری داره و فکر کنم بازار دست دومش هم بعدا گرمتر باشه
دوست عزیز با سلام.
متاسفانه خیلی از ما ایرانی ها ماشین و نگرفته به فکر فروششیم.
کمتر کسی پیدا میشه که واسه دل خودش نوع ماشین یا رنگش رو انتخاب کنه.
اون افرادی هم که هستند اکثرا از قشر جوان کشور هستند که با توجه به دلشون مواردی رو مد نظر میگیرند و به انتخاب خودشون نوعی از ماشین(مثلا هاچ بک مزدا 3)رو میخرند.
nimass77ir
25 August 2010, 10:41 PM
دوست عزیز با سلام.
متاسفانه خیلی از ما ایرانی ها ماشین و نگرفته به فکر فروششیم.
کمتر کسی پیدا میشه که واسه دل خودش نوع ماشین یا رنگش رو انتخاب کنه.
اون افرادی هم که هستند اکثرا از قشر جوان کشور هستند که با توجه به دلشون مواردی رو مد نظر میگیرند و به انتخاب خودشون نوعی از ماشین(مثلا هاچ بک مزدا 3)رو میخرند.
البته بیشتر یک نتیجه گیری بر اساس آمار بود . وگرنه انگیزه آدمها برای خودشون محترم هست . اینکه کسی که هاچ بک می خره یا سدان کدوم واسه دلشه و کدوم برای کاسبی چیزیه که به راحتی نمیشه قضاوت کرد که البته تنها قاضی عادل خداست :icon_cool
dawkins
26 August 2010, 04:18 PM
هاچ بک گرون شد. امروز که رفتم نمایندگی قیمت فروش نقدی سدان 42.800 بود و قیمت فروش نقدی هاچ بک 44.500!!!باورم نمیشد وقتی شنیدم فکر کردم اشتباه میکنه رفتم از یه مسوول دیگه هم پرسیدم تا شکم برطرف بشه:icon_roll
MaZi Zo0M Z0oM
26 August 2010, 05:09 PM
هاچ بک گرون شد. امروز که رفتم نمایندگی قیمت فروش نقدی سدان 42.800 بود و قیمت فروش نقدی هاچ بک 44.500!!!باورم نمیشد وقتی شنیدم فکر کردم اشتباه میکنه رفتم از یه مسوول دیگه هم پرسیدم تا شکم برطرف بشه:icon_roll
با سلام.
دلیل افزایش قیمتش رو جویا نشدید که ببینید چه جوابی میدن و چگونه توجیه میکنند.چون من قانع نمیشم ولی اونا توجیه میکنند.
nimass77ir
13 May 2011, 08:45 PM
حالا که دیگه صندوقدار رو کارخونه میده 45 و هاچ بک رو هم 45.5 میده
FL66
14 May 2011, 03:43 PM
مدلهای سدان و هاچبک هرکدوم جذابیتهای خودشونو دارن
سدان خانوادگی تره
هاچبک اسپرت تره
ولی من طراحی عقب سدانو بیشتر دوست دارم (تپل تره)
خصوصاً که رقیبای اصلیشم تو ایران همه سدانن
ولی مدل هاچبک تنها رقیبش i30 هستش که اونم پیش مزدا حرفی واسه گفتن نداره
مزدا چه سدان و چه هاچبک جفتشون جذابو دوست داشتنین
این موضوع بیشتر سلیقه ایه
چون از نظر تواناییهای حرکتی هم تقریباً در یک سطحن
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.