PDA

View Full Version : تیپهای مختلف پراید،آمار تولید و مقایسه کیفی بین آنها

mohajer_137860
18 December 2009, 02:02 PM
درود به دوستان

من هرچی جستجو کردم چنین تاپیکی پیدا نکردم.( اگر اشتباه میکنم ، مدیران زحمت انتقال را بکشند).از آنجاییکه تولید پراید تا چند سال آینده ادامه دارد و به پر تیرازترین خودرو در ایران تبدیل شده است فکر کردم این تاپیک به درد بخورد. در ضمن آمار تولید آنها و مشخصات را اینجا می نویسم.

نکته جالب اینکه فعلا 111 ( مروارید) چند ماه است که تولید نمیشود و پرایدی که هم ترمز ABS و هم فرمان هیدرولیک داشته باشد نداریم.

این آمار سایپا است و تا 88/9/27 امروز :

http://www.tehranpic.net/images/laqxznd9veaxji0a0s5.png

در صورت استقبال دوستان این آمار هر هفته به روز آوری خواهد شد.

نظر یادتون نره .

موفق باشید.

bijan darbari
18 December 2009, 05:16 PM
امار خوبیه ولی اگه بشه از تعداد مراجعات به خدمات پس از فروش هم امار تهیه کرد و با این امار موازی کرد و نسبت گرفت صد در صد به نتایج جالبی میرسیم.

mehdizadeh04
18 December 2009, 06:38 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیز
رضای عزیز اگر مرحمت کنی بگی که این فرق ها رو چه جوری میشه متوجه شد عالی میشه.
تا آخر اسفند پراید دار میشم و وقت ثبت نام بهم گفتن پراید معمولی ایموبلایزر دار هستش ماشین شما.
ممنون
موفق باشید

mohajer_137860
19 December 2009, 08:38 AM
سلام خدمت آقا مهدی گرامی و دوستان

انژکتوري و ECU های پراید 3 دسته است :
1 - ساژم : داراي کيت فرانسوي - مصرف بالا و شتاب بالا مي باشد . به خاطر دستیابی به 3 EURO سایپا این مدل را کم کم حذف میکند.
2 - زيمنس : داراي کيت آلماني -مصرف پايين - شتاب پايين مي باشد . قیمت قطعات انژکتور زیمنس بالاتر از ساژم هست به دلیل تکنولوژی بالاتر و تعداد کمتری که تولید شده است.
3- ولئو: سیاست خودرو سازان داشتن حداقل دو تولید کننده برای هر قطعه است .ا با توجه به کنار گذاشتن تدریجی سازم VALEO جایگزین آن می باشد. سيستم CNG كه ولئو ارائه مى دهد با سيستم فعلى كه در ايران موجود است، تفاوت دارد, ECU كه اينجا استفاده مى شود با ECU ديگر موتور به طور كامل در ارتباط است. در حالى كه در سيستم فعلى CNG يكى از آنها براى كار بهتر ECU ديگر را قطع مى كند تا كار خود را خوب انجام دهد، با قطع يكى از آنها بعضى امكانات ارتباطى از دست مى رود ولى در سيستم ولئو دو ECU كاملاً با هم در ارتباط و اين امكان را رقباى ديگر ولئو در اختيار ندارند.این سیستم در ترکیه و کره تولید میشود.
البته اصل شرکت فرانسوی است ولی در این کشورها هم کارخانه دارد و تولید میشود.من کارخانه ترکیه را از نزدیک دیده ام از تکنولوژی بسیار خوبی استفاده میکند و کاملا به روز است.

موفق باشید .

mohajer_137860
4 January 2010, 08:18 AM
درود به دوستان

حدود یک ماه میشه که پراید انژكتوري-ساژم به صورت کامل از برنامه تولید حذف شده است!!

و دیگر تولید نخواهدشد.

موفق باشید.

!hadi!
4 January 2010, 08:27 AM
بسيار ممنون ، کارتان عالي هست فقط اگر لطف بفرمائيد :
1- کدام يک از پرايدهاي بالا ( البته بنزيني نه دوگانه سوز ) بهتر است ؟
2- چطور مي توان فهميد که کدام را خريد چون که در نمايندگيها که اين مشخصات را نمي گويند !
3- چرا پرايد هيدروليک+abs توليد نميشود

nazynabavy
4 January 2010, 09:11 AM
فکر کنم مدل HSIGTX از همه بهتر باشه. احتمالا همه قطعاتش کره ایه.
اینکه چه طوری میشه انتخاب کرد باید توی اداره فروش سایپا آشنا داشته باشی

!hadi!
4 January 2010, 02:08 PM
درود به دوستان

... و پرایدی که هم ترمز ABS و هم فرمان هیدرولیک داشته باشد نداریم....

خيلي جالبه چطور قيمت اين پرايد را خود سايت سايپا زده و بعضي از نمايندگيها هم خبرهايي دارند ولي توليد نشده ...
مگر از اين ماه تمام پرايدها نبايد با abs باشد چطور ؟! يعني هيدروليک بدون abs تحويل ميدهند يا برنامه توليد آن براي آينده هست ؟
شايد هم عمدا اين کار را ميکنند
شايدهم ... ( 100 درصد خودروهای پراید صبا و سایپا 132 دو گانه سوز نیز تا سه ماهه چهارم سال آینده به ترمز ABS مجهز می شوند. )

خيلي جالبه !!

mohajer_137860
4 January 2010, 05:24 PM
خيلي جالبه چطور قيمت اين پرايد را خود سايت سايپا زده و بعضي از نمايندگيها هم خبرهايي دارند ولي توليد نشده ...
مگر از اين ماه تمام پرايدها نبايد با abs باشد چطور ؟! يعني هيدروليک بدون abs تحويل ميدهند يا برنامه توليد آن براي آينده هست ؟
شايد هم عمدا اين کار را ميکنند
شايدهم ... ( 100 درصد خودروهای پراید صبا و سایپا 132 دو گانه سوز نیز تا سه ماهه چهارم سال آینده به ترمز ABS مجهز می شوند. )

خيلي جالبه !!

دوستان
از این هفته برای پراید با فرمان هيدروليک و با abs برنامه تولید اعلام شده است.تا عملی بشود زمان میبرد!!!

http://www.tehranpic.net/images/98joxh6hw3ium8ujlszj.jpg

موفق باشید.

babak2008
4 January 2010, 09:28 PM
سلام
دنبال 132 دوگانه با فرمان هيدروليك هستم. توليد نميشه؟

mohajer_137860
5 January 2010, 12:48 PM
سلام
دنبال 132 دوگانه با فرمان هيدروليك هستم. توليد نميشه؟

دوست عزیز

مدلی که شما پرسیدید تازه برای اولین بار در این ماه تولید میشود ! تا یک ماه دیگر در بازار خواهد بود.

http://www.tehranpic.net/images/8n9t3kc6zpfhxhm8lacs.jpg

موفق باشید.

aminkhan2008
5 January 2010, 01:13 PM
دوستان من خودم پراید بنزین با هیدرولیک و ای بی اس دیدم.یکی از همسایه های 4 تا خونه پاینتر از ما داشت فکرکنم امانی از نمایندگی خریده بود .به طرز ضایعی هر دوبرچسب هیدرولیک و ای بی اس راداشت.واقعا شکل برچسبهاش خنده داره!!!!!!!!!

mil-i300
5 January 2010, 07:54 PM
من خیلی وقته دیدم.... یک 132 سفید که هم هیدرولیک هستش.. هم ABS...!!
پراید ABS دار تنها و پراید دنده اتوماتیک هم حدود 3 سال پیش دیدم..!! الان که هیدرولیک تنها هم خیلی زیاد شده..!

babak2008
5 January 2010, 10:59 PM
سلام
يه سوال: اين مفهوم ميكسري يعني چي؟ آخه من شنيدم دوگانه سوزهاي جديد هم گاز و هم بنزين را يك ecu كنترل ميكند كه به آ» انژكتوري ميگويند اما در ميكسري ecu جدا جدا هست كه خيلي بده و مشكلات زيادي داره آيا واقعا اينگونه هست؟

!hadi!
10 January 2010, 11:06 AM
آيا اين هفته خبري از توليد پرايد abs و هيدروليک هست ؟

mohajer_137860
10 January 2010, 11:35 PM
درود دوستان:

پراید هیدرولیک + ABS در برنامه تولید قرار دارد و مابقی هم به شرح زیر است:

http://www.tehranpic.net/images/uuxkzbkolr7yaxr0k9x.jpg

پاینده باشید.

babak2008
14 January 2010, 04:11 PM
سلام
دوست عزيز آماري از صبا دوگانه هيدروليك داريد؟

alireza_sos
14 January 2010, 06:12 PM
درود دوستان:

پاینده باشید.

مهاجر عزیز آیا اطلاع دارین که سایپا 111 از کی قراره تولید و به فروش برسه؟

mohajer_137860
16 January 2010, 10:08 PM
مهاجر عزیز آیا اطلاع دارین که سایپا 111 از کی قراره تولید و به فروش برسه؟

درود به شما

تولید سایپا 111 در سایت کاشان انجام میشود.با راه اندازی آن از این هفته سایپا 111 در برنامه تولید قرار گرفته است و احتمالا در 22 بهمن پیش فروش خواهد شد.

http://www.tehranpic.net/images/f9z6wauz1misfwn45hh3.jpg

موفق باشید.

jaber1361
17 January 2010, 11:00 AM
درود دوستان:

میشه آدرس این صفحه از سایت سایپا رو بزارید؟ ممنون

jaber1361
18 January 2010, 07:57 PM

سلام
میشه برنامه جدید تولید درمورد صبا abs رو بزارید؟
متشکرم

mohajer_137860
22 January 2010, 09:47 PM
سلام
میشه برنامه جدید تولید درمورد صبا abs رو بزارید؟
متشکرم

درود به دوستان

http://www.tehranpic.net/images/1debwh6hv77wgomggy5v.jpg

لازم به یادآوری است در پارس خودرو پراید با ABS , AIRBAG تولید نمیشود!!!
اگر پرایدی با این موارد دارید حتما در سایپا تولید شده است.

موفق باشید.

arash_2006
22 January 2010, 09:53 PM
مهاجر عزیز فکر کنم یک اشتباه کوچیک کردید
آمار تولید ریو رو گذاشتید

!hadi!
23 January 2010, 10:08 AM
جناب مهاجر عزيز آيا شما خبري از توليد اين پرايد جديد ( با بدنه جديد و تقويت شده ) داريد ؟ !

آيا فقط بدنه تقويت شده يا تغييراتي هم داشته ؟!

pesartanha
23 January 2010, 12:53 PM
سلام خدمت آقا مهدی گرامی و دوستان

انژکتوري و ECU های پراید 3 دسته است :
1 - ساژم : داراي کيت فرانسوي - مصرف بالا و شتاب بالا مي باشد . به خاطر دستیابی به 3 EURO سایپا این مدل را کم کم حذف میکند.
2 - زيمنس : داراي کيت آلماني -مصرف پايين - شتاب پايين مي باشد . قیمت قطعات انژکتور زیمنس بالاتر از ساژم هست به دلیل تکنولوژی بالاتر و تعداد کمتری که تولید شده است.
3- ولئو: سیاست خودرو سازان داشتن حداقل دو تولید کننده برای هر قطعه است .ا با توجه به کنار گذاشتن تدریجی سازم VALEO جایگزین آن می باشد. سيستم CNG كه ولئو ارائه مى دهد با سيستم فعلى كه در ايران موجود است، تفاوت دارد, ECU كه اينجا استفاده مى شود با ECU ديگر موتور به طور كامل در ارتباط است. در حالى كه در سيستم فعلى CNG يكى از آنها براى كار بهتر ECU ديگر را قطع مى كند تا كار خود را خوب انجام دهد، با قطع يكى از آنها بعضى امكانات ارتباطى از دست مى رود ولى در سيستم ولئو دو ECU كاملاً با هم در ارتباط و اين امكان را رقباى ديگر ولئو در اختيار ندارند.این سیستم در ترکیه و کره تولید میشود.
البته اصل شرکت فرانسوی است ولی در این کشورها هم کارخانه دارد و تولید میشود.من کارخانه ترکیه را از نزدیک دیده ام از تکنولوژی بسیار خوبی استفاده میکند و کاملا به روز است.

موفق باشید .

البته سایپا نوشته المانی و فرانسوی بخونید چینی و ایرانی

saeed616361
23 January 2010, 01:42 PM

با سلام
من فیات خریده بودم که پس از ماهها تاخیر در مهرماه تحویل گرفتم الحق خودروی خیلی خوبی بود ولیکن قدرت موتور برا من کم بود 1300 برا همین فروختم و یک وی9 ثبت نام کردم وتا تحویل اون یکدستگاه پراید خریدم با abs و هیدرولیک(قابل توجه دوستانی که میگویند تولید نشده) تحویل 1ساعته از نمایندگی 4راه نواب به قیمت 8150000 الحق فرمون وترمزش عالیه مخصوصا فرمونش خیلی نرمه از 405 که داشتم بهتره شاید برای اینه که تولید اولش بوده و لوازمش خارجیه چون نمایندگی گفت اولین خودرو abs وهیدرولیک تحویلی می باشد اونقدر راحته که دارم پشیمون می شم از خرید وی 9 وشاید همینو نگهدارم ولی خوب موتورش مثل فیات ضعیفه البته فیات 16000000 میلیون بود واین 8000000میلیون به هرحال به دوستانی که میخواهند پراید بخرند توصیه میکنم حتما با هیدروتیک وabs بخرن چون در غیر اینصورت بعدا پشیمون خواهند شد مخصوصا وقتی پشت یکی از این هیدرولیکها بنشیند تولید ماشین من 1/10/88 بود:icon_surp

!hadi!
24 January 2010, 10:51 AM
من هم با توجه به اينکه فعلا فروش فوري ريو نيست مي خواهم يه پرايد موقتا بخرم تا بي وسيله نباشم .
اتفاقا من هم دنبال همين پرايد ( صبا هيدروليک+ABS ) مي گردم که حداقل هر دو امکان را باهم داشته باشد ولي متاسفانه توي شهرستان نيست و بايد از تهران پيگيري کنم ... نمي دانم چرا کم توليد مي شود ! اين که طرفدار دارد !

راستي جناب مهاجر عزيز اين پرايد ABS+هيدروليک هنوز هم توليد ميشود و در ليست برنامه توليد هفته هاي بعد قرار دارد يا نه ؟

!hadi!
24 January 2010, 07:34 PM
امروز از طريق يکي از اقوام از چند تا نمايندگيها تهران پيگير پرايد هيدروليک+ABS شدم که از قرار معلوم گفته بودند الان نيست و بعد از سري هاي اولي که توليد شدند و استقبال خوبي هم شده بود سايپا گفته که اين به صرفه ما نيست و تا چند ماه ديگر توليد نمي شود و يعني مي خواهند قيمت را گران کنند ...و خلاصه الان نيست .
نمي دان واقعا قضيه از چه قرار هست ؟!
حالا دوستان اگر کسي نمايندگي در تهران سراغ دارد که همچين پرايدي را دارد يه پيغام به ما بده که من پيگيري کنم .
ممنون .

!hadi!
3 February 2010, 01:19 PM
پرايد هيدروليک هم مثل اينکه فعلا توليد نمي شود !

mohajer_137860
3 February 2010, 03:02 PM
پرايد هيدروليک هم مثل اينکه فعلا توليد نمي شود !

درود

تولید پراید هیدرولیک کم شده است.

http://www.tehranpic.net/images/giatxeoz62gmx8ulm0h.jpg

موفق باشید.

!hadi!
3 February 2010, 03:15 PM
دوست عزيز جناب مهاجر واقعا دست شما درد نکند بابت اين آمارهاي خوب و مفيدتون !

فقط اينکه من تو ليست ، صبا هيدروليک+abs نديدم ! ( چون الان دنبال خريد اين ماشين هستم ! )

jaber1361
7 February 2010, 09:24 AM
صبا هیدرولیک و abs تولید نمیشه ؟
صبا اتوماتیک چطور؟ اگه تولید میشه قیمتش چنده؟

saeed616361
7 February 2010, 01:52 PM
صبا هیدرولیک و abs تولید نمیشه ؟
صبا اتوماتیک چطور؟ اگه تولید میشه قیمتش چنده؟

علیرغم استقبال از پراید abs+ هیدرولیک + ایموبلایزر شرکت سایپا طاقچه بالا گذاشته و فعلا تولید نمیکنه
من خودم 1/10/88 شانسی یکیشو گرفتم واقعا عالیه و با توجه به عدم تولید قیمتش به 9000000 رسیده
مطمئن باش سایپا گرونش میکنه وتولیدش میکنه

!hadi!
7 February 2010, 02:02 PM
علیرغم استقبال از پراید abs+ هیدرولیک + ایموبلایزر شرکت سایپا طاقچه بالا گذاشته و فعلا تولید نمیکنه
من خودم 1/10/88 شانسی یکیشو گرفتم واقعا عالیه و با توجه به عدم تولید قیمتش به 9000000 رسیده

دقيقا همينگونه که مي فرمايئد ...
من با پيگيريهايي که داشتم متوجه شدم سايپا فقط به خاطر گران کردن اين را توليد نميکند !!
چون که ماشيني که طرفدار دارد و سريع به صورت فوري خريداري مي شود چرا توليد نمي کنند ؟!!

sainaseifi
15 February 2010, 07:32 PM
یا سلام و عرض ادب
خواستم در این قسمت از جناب مهاجر که زحمت میکشند و برنامه ها و آمار تولید سایپا را در این قسمت از سایت قرار میدهند تشکر نمایم و خواهشمندم این کار خود را به صورت هفتکی ادامه دهید /

sainaseifi
15 February 2010, 07:58 PM
جناب مهاجر خان
با توجه به آشنایی جنابعالی با سایپا - نحوه تولید و کیفیت سالن ها -شیفت ها و غیره و ذالک این کمپانی تولید خودرو -- بنده بین ‍۱۳۲-۱۴۱-معمولی دودل هستم راستش شک تو کیفیت تولید و دیکر موارد است با توجه به آشنایی جنابعالی لطفا بنده را در خصوص خرید کمک نمایید //

amin.405
15 February 2010, 08:55 PM
شک نکنید که از بین این دو خودرو 132 کیفیت بالاتری داره و ماشین معقول تری هستش .

141 توی پارس خودرو تولید میشه و کیفیت خیلی بدی داره .... حتی پراید های صندوقدار معمولی (صبا) که تو پارس خودرو تولید میشه خیلی بی کیفیت تر از نمونه های تولیدی خود سایپا هستش .

بجاش 132 فقط تو خود سایپا تولید میشه و کیفیت به مراتب بالاتری داره .

در مورد 141 اینو هم بگم که اکثرا بعد از خرید به دلیل کیفیت پایین قطعات و مشکلات بوجود آمده پشیمونن .

alireza_sos
15 February 2010, 09:41 PM
مهاجر عزیز در مورد 111 مروارید خبر تازه ای دارین؟

ما به شدت به یه پراید هاچ بک نیازمندیم این هاچ بک قدیمیا هم که قیمتشون ...:icon_twis

sainaseifi
16 February 2010, 03:50 PM
با سلام به دوستان و اساتيد فروم

1- به نظر شما پژو 206 مدل 10/83 بهتر است يا 132 هيدروليك صفر ؟؟

2- در ضمن كسي خبر دارد خط توليد 132 هيدروليك كي مجددا
شروع به كار ميكند ؟؟

aminkhan2008
17 February 2010, 03:55 PM
از کجا بفهمیم که یک پراید صبا مال پارس خودرو هست یا سایپا؟

amin.405
17 February 2010, 04:07 PM
1. از روی برگه ای که روی شیشه میچسبونن . البته اگر موقع تحویل نکنده باشنش .

2. از روی ظاهر (اگر پراید صفر زیاد دیده باشین میتونیین تا حدودی متوجه بشین ...(با توجه کردن به
کیفیت مونتاژ قطعات و . . . )
3 . . . .

shyhan
17 February 2010, 05:57 PM
از روی شماره شاسی می شه فهمید هر کارخونهای اعم از سایپا پارس خودرو و سایپا کاشان (سامیار) شماره شاسی های مخصوص به خودشون رو دارند

Galexy1985
18 February 2010, 12:46 PM

دوست گرامی بدون شک اگر این پرسش رو در بخش مشاوره و انتخاب اتومبیل (http://ww.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=147) مطرح کنید،زودتر به پاسخ خواهید رسید!

mohajer_137860
18 February 2010, 04:17 PM

پراید 132 با ترمزABSوفرمان هيدروليك در بهمن ماه تولید نشد.نوشته دوستمون به نظر درست می آید.

یا سلام و عرض ادب
خواستم در این قسمت از جناب مهاجر که زحمت میکشند و برنامه ها و آمار تولید سایپا را در این قسمت از سایت قرار میدهند تشکر نمایم و خواهشمندم این کار خود را به صورت هفتکی ادامه دهید /

متشکرم دوست عزیز
در صورتیکه استقبال خوب باشد ، اینکار را ادامه خواهم داد.

مهاجر عزیز در مورد 111 مروارید خبر تازه ای دارین؟

ما به شدت به یه پراید هاچ بک نیازمندیم این هاچ بک قدیمیا هم که قیمتشون ...:icon_twis

علیرضا جان
مروارید 111 قراره فقط در کاشان تولید بشه و از این هفته براش برنامه تولید اعلام شده است . به تعداد 360 دستگاه.

2- در ضمن كسي خبر دارد خط توليد 132 هيدروليك كي مجددا
شروع به كار ميكند ؟؟

توليد 132 هيدروليك در حال حاضر روزانه انجام میشود.

موفق باشید.

!hadi!
18 February 2010, 04:43 PM
ممنون از شما
آيا اطلاع داريد که سايپا برنامه توليدي براي صبا يا 132 ( هيدروليک+abs ) در اسفند دارد يا نه ؟

mohajer_137860
18 February 2010, 08:46 PM
ممنون از شما
آيا اطلاع داريد که سايپا برنامه توليدي براي صبا يا 132 ( هيدروليک+abs ) در اسفند دارد يا نه ؟

درود به شما هادی خان

صبا يا 132 ( هيدروليک+abs ) این هفته هم برنامه تولید نداشت.

http://www.tehranpic.net/images/hswwu5bb75d5genhpm43.jpg

احتمال کمی دارد تولید شود.فعلا میخواهند بقیه را بفروشند تا بازار شب عید داغه!!!
اگر برنامه تولیدی داشت خبر میدهم.
موفق باشید.

!hadi!
19 February 2010, 05:39 PM
سلام و درود به شما

واقعا دست مريزاد ، ارزش اين آمارها و گزارشات مفيد شما بيش از يک تشکر هست ...

موفق باشي .

shyhan
20 February 2010, 09:16 AM
علیرضا جان
مروارید 111 قراره فقط در کاشان تولید بشه و از این هفته براش برنامه تولید اعلام شده است . به تعداد 360 دستگاه.

مهاجر جان من برنامه تولید سایژا کشان هفته 49 که تا 6/12/88 هست رو نگاه کردم برنامه 111 340 دستگاه هست فایل رو هم میزارم که بچه ها ببینن
program.zip (http://www.4shared.com/file/225757117/2481e9e8/program.html)

mohajer_137860
20 February 2010, 10:07 AM
مهاجر جان من برنامه تولید سایژا کشان هفته 49 که تا 6/12/88 هست رو نگاه کردم برنامه 111 340 دستگاه هست فایل رو هم میزارم که بچه ها ببینن
program.zip (http://www.4shared.com/file/225757117/2481e9e8/program.html)

درود به شما

نوشته شما صحیح است.برنامه تولید این هفته 340 دستگاه است.

http://www.tehranpic.net/images/c3zvzxoqkhwcdd18a7c.jpg

اما پست بنده مربوط به هفته پیش و آمار 360 دستگاه نیز مربوط به همان هفته بود.

http://www.tehranpic.net/images/qi4oi2as21wvu9euh5m.jpg

موفق باشید.

!hadi!
20 February 2010, 10:59 AM
به اين فايل که نگاه مي انداختم به يک نکته جالب برخوردم m0 -m1 , m2 يعني مينياتور در سه تيپ ؟!

درست حدس زدم ؟!
يعني تيپ فول هم فروش فوري و گرانتر ؟!

shyhan
20 February 2010, 02:17 PM
به اين فايل که نگاه مي انداختم به يک نکته جالب برخوردم m0 -m1 , m2 يعني مينياتور در سه تيپ ؟!

درست حدس زدم ؟!
يعني تيپ فول هم فروش فوري و گرانتر ؟!
ّبله مینیاتور در سه تیپ هست m0 m1 m2 که از پایه تا فول آپشن تقسیم میشه

aminkhan2008
20 February 2010, 04:33 PM

2. از روی ظاهر (اگر پراید صفر زیاد دیده باشین میتونیین تا حدودی متوجه بشین ...(با توجه کردن به
3 . . . .

مثلا امکان داره به کسی که توی نمایندگی سایپا ثبت نام میکنه پراید پارس خودرو و به کسی که توی نمایندگی پارس خودرو ثبت نام میکنه پراید سایپا بدهند.

aminkhan2008
20 February 2010, 04:35 PM

3 . . . .

مثلا امکان داره به کسی که توی نمایندگی سایپا ثبت نام میکنه پراید پارس خودرو و به کسی که توی نمایندگی پارس خودرو ثبت نام میکنه پراید سایپا بدهند؟
در ضمن مگه توی سر و هم بندی پارس خودرو و سایپا خیلی فرق داره؟

amin.405
20 February 2010, 05:47 PM
تو پارس خودرو فکر نکنم درحال حاضر پراید ثبت نام کنن . ثبت نام پراید فقط تو نمایندگی های سایپاست و شانسیه یه موقع بهت پارس خودرو میفته یه موقع سایپایی .

من به شخصه خط تولید هر دو (هم سایپا و هم پارسخودرو) رو دیدم و با مسئولین و حتی کارگرای خط کامل صحبت کردم .
کیفیت مونتاژ پراید پارس خودرو خیلی بده و خیلی بد تر از سایپاست .

(این 141 ها هم تو پارس خودرو مونتاژ میشه...البته کیفیت خیلی بد 141 بیشتر بخاطر بد بودن کیفیت قطعاتشه )

jaber1361
25 February 2010, 08:55 AM
با سلام و عرض تشکر
میشه برنامه تولید این هفته پراید رو لطف کنید.

mohajer_137860
25 February 2010, 09:54 AM
درود

برنامه تولید هفته جاری پراید:

http://www.tehranpic.net/images/xdu9kh88o27z8qzlv55h.jpg

نکته جالب اینکه پراید هیدرولیک + ABS هنوز هم برنامه تولید ندارد.

موفق باشید.

!hadi!
25 February 2010, 11:09 AM
درود

موفق باشید.

واقعا دستتون درد نکند ...

جالبه ،‌واقعا من علت اصلي اين که چرا اينها اين پرايد را که هردوتاش را باهم دارد نمي زنند چيه ؟!
وقتي خواهان دارد چرا ؟!

خيلي عجيبه از دست اين خودروسازها !!!

babak2008
25 February 2010, 09:23 PM
سلام
آیا 111 برنامه تولید دارد؟

jaber1361
26 February 2010, 01:33 PM
درود

http://www.tehranpic.net/images/xdu9kh88o27z8qzlv55h.jpg

موفق باشید.

جالبتر اینه که اصلا توی این هفته پراید هیدرولیک تولید نشده!!! چه برسه به هیدرولیک و ABS

shyhan
27 February 2010, 01:35 PM
سلام
آیا 111 برنامه تولید دارد؟

چرا کاشان برای هفته 50 برنامه تولید 111 85 دستگاه رو داره

aminkhan2008
12 March 2010, 07:49 AM
ما که آخر نفهمیدیم پرایدهای پارس خودرو بهتره یا سایپا،توی Tuningtalk نوشته پارس خودرو بهتره اینجا نوشته سایپا، این مطلب را به نقل از یکی از بچه های Tuningtalk مینویسم:
(سلام
پراید های ساخت پارس خودرو دو جا ساخته میشن
اول کارخانه تهران
دوم کارخانه زاگرس خودرو
نمودنم میدونید یا نه
زاگرس خودرو دو سالی میشه که کاملا از کار افتاده و ور شکست شده و خط مونتاژشو به پارس خودرو کرایه داده
حتما جدیدا دیدید که پیکاپ دو باره تولید میشه
پیکاپ و رونیز و پراید پارس خودرو الان تو کارخونه زاگرس تولید میشن
کارخونه زاگرس خودرو دارای خط مونتاژ پیشرفته هستش و همینطور خط رنگش اون موقع که مال ایران خودرو و پارس خودرو با رنگهای پایه حلال های نفتی دست و پا میزد با پایه آب بود و یکی از پیشرفته ترین سالن های رنگ هستش
برای همین کیفیت مونتاژ و رنگ محصولات پارس خودرو خیلی بالاتره
این چیزی هم که میگم به خاطر سه سال تجربه کاری تو اون شرکته
البته از 82 تا 85
موفق باشید .)
حالا حرف کی درسته؟

amin.405
12 March 2010, 02:08 PM
فکر نمیکنم در حال حاضر تو سایت زاگرس خودرو پراید بزنن.... بعد هم الان حدود نهایت 1.5 ساله که پیکاپ و رونیز رو فرستادن زاگرس خودرو . تا جاشون تینا و قشقایی رو بزنن. بعد هم مالککیت سهام مال پارس خودرو هستش و فکر نمیکنم اجاره کرده باشه .
اون آقا هم تا سال 85 اونجا بوده .

من خودم به مدت 4 الی 5 روز تمام تو خود خط پارس خودرو باید یه پروژه ای رو از طرف شرکت سایپا اجرا میکردیم . و مستقیم هم باید از خود کارگرای خط اطلاعاتمون رو در میوردیم و میگرفتیم .

به هیچ وجه کیفیت پراید پارس خودرو بدرد نمیخوره .

شما اصلا میتونی بپرسی که اسم سالنی که پراید میزنن چیه ؟
.... به اون سالن ، میگن سالن 35 دستگاه ... یعنی 35 دستگاه در ساعت ... که خودشون میگفتن که بعضی وقتا تا 42 الی 43 هم میرسه.:icon_twis
من که اونجا یه فرمی رو دادم به چنتا از کارگرای خط پر بکنن این قدر سرعت خط زیاد بود که در جواب اکثرا این جمله جالب رو بهم گفتن :

که ما وقت نداریم شلوارمون رو بالا بکشیم حالا الان بیایم فرم پر کنیم !!! باشه برا وقت ناهار !

یعنی فقط یه چیزی دارن میدن بیرون .

مجتبي پاك نژاد
28 March 2010, 04:02 PM
سلام من ديروز يك پرايد صفر132 ديدم كه داخل ان وداشبورد ان مثل 141 بود تازه هم هيدروليك وهم abs داشت تازه لاستيك 175 با رينگ الو مينيومي 141 داشت ورنگ ان هم مسي بود تازه مه شكن هم داشت

secretboy66
29 March 2010, 01:30 PM
سلام دوستان
من اول بهمن واسه پرایدabsدار ثبت نام کردم,10 اسفند موعد تحویلش بود,رفتم وگفتن یا بیا پراید عادی بگیر یاباید صبر کنی
چون بعلت تحریم!!!!! لوازم absگیر نمیاد
الانم زنگ میزنم اما کسی جواب نمیده,دستشونم درد نکنه!!!!!
بنظر شما این ماشن رو کی بما میدن؟
معمولا با توجه به تعطیلات نوروز و اخیرا بهونه ی تحریم چقد طول میکشه که خودرو رو بهم بدن؟
اگهع تحریم هستیم پس چرا ایرانخودرو abs رو سمند lxش میبنده و15روزم زودتر تحویل میده؟؟؟؟
همچین دروغ میگن وبلوف میزنن که الاغ خون دماغ میشه:icon_twis
ببخشید یه سوال دیگه!!!میدونم جاش نیست اما ممنون میشم جواب بدید
سیستم abs پراید 2کاناله هست یا 4 کاناله؟
مکانیکی هست یا الکترونیکی, قبلا شنیده بودم الکترونیکی ها فقط رو ترمزای دیسکی قابل نصب هستن و نه کاسه ایی,در حالی که ترمزای عقب پراید کاسه ایی هستن!!
ممنون

mohajer_137860
29 March 2010, 01:37 PM
سلام دوستان
من اول بهمن واسه پرایدabsدار ثبت نام کردم,10 اسفند موعد تحویلش بود,رفتم وگفتن یا بیا پراید عادی بگیر یاباید صبر کنی
چون بعلت تحریم!!!!! لوازم absگیر نمیاد
الانم زنگ میزنم اما کسی جواب نمیده,دستشونم درد نکنه!!!!!
بنظر شما این ماشن رو کی بما میدن؟
معمولا با توجه به تعطیلات نوروز و اخیرا بهونه ی تحریم چقد طول میکشه که خودرو رو بهم بدن؟
اگهع تحریم هستیم پس چرا ایرانخودرو abs رو سمند lxش میبنده و15روزم زودتر تحویل میده؟؟؟؟
همچین دروغ میگن وبلوف میزنن که الاغ خون دماغ میشه:icon_twis

درود به شما
دوست من چند وقتی بود که تولید پراید ABS دار بسیار کم بود..مشکل فنی بود.
فروردین هم در برنامه تولید قرار ندارد.
صبر کنید احتمالا اردیبهشت ماه تحویل خواهید گرفت.
موفق باشید.

sainaseifi
4 April 2010, 11:33 PM
با سلام به دوست محترم جناب آقای مهاجر
خواهشمند است برنامه تولید سایپا از تاریخ ۰۷/۱۲ به بعد را اعلام فرمایید از زحمات شما کمال تشکر را دارم

سلام لطفا راجع به شیف A1 سایپا به تاریخ ۱۸/۱۲/۸۸ توضیحاتی فرمایید :icon_cool

mohajer_137860
5 April 2010, 08:11 AM
با سلام به دوست محترم جناب آقای مهاجر
خواهشمند است برنامه تولید سایپا از تاریخ ۰۷/۱۲ به بعد را اعلام فرمایید از زحمات شما کمال تشکر را دارم

سلام لطفا راجع به شیف A1 سایپا به تاریخ ۱۸/۱۲/۸۸ توضیحاتی فرمایید :icon_cool

درود به شما

http://tehranpic.net/images/btppi9e3jlk3nnhna6c7.jpg

منظور شما از سئوال دوم را نفهیدم.
موفق باشید.

.

sainaseifi
5 April 2010, 12:11 PM
جناب مهاجر با سلام و تشكر از پاسخ سريع جنابعالي

راستش بنده ميخواهم پرايدي را تحويل بگيرم كه روي كاغذ چسبيده شده روي شيشه آن درچ شده توليد در شيفت A1 و تاريخ توليد 18/12/1388 ميباشد اگر محبت كنيد و برنامه 18/12/88 را نيز در سايت قرار دهيد ( جهت مقايسه ) يك دنيا ممنون خواهم شد .

alireza_sos
5 April 2010, 12:39 PM
رضا جون اگه بخواییم 111 مروارید بگیریم چیکار باید بکنیم:icon_twis
نمایندگی ها که میگن اجازه فروش نداریم
قیمتش چنده؟

amin.405
5 April 2010, 12:40 PM
اگر من اشتباه میکنم رضا جان شما تصیحش بکن .

شیفت A1 همون شیفت اوله یعنی از صبح شروع میشه تا حدود 15:30 دقیقه بعدازظهر ... که چون شیفت اوله از نظر دقت مونتاژ از بقیه شیفتها در وضعیت بهتریه . (حالا شما با چی میخواهید مقایسه کنید ؟؟؟؟)

بیشترین عامل تاثیر گذار تو کیفیت مونتاژ این پراید ها اینه که پارس خودروییه یا سایپایی ؟؟؟؟؟؟

sainaseifi
5 April 2010, 01:41 PM
سلام جناب امين خان
منظورم جدول توليد سايپا در اين تاريخ است كه مقايسه كنم آيا اين تاريخ هاي توليدي كه روي برگه ميزنند درست است يا توليد دي ماه است . در ضمن رنگ اين پرايد بنفش روشن متاليك دو پوششه محلول در آب ميباشد كه خواهشمند است نظر خود را در مورد اين رنگ نيز كه بسيار كم ميباشد براي استفاده خانم اعلام فرمائيد ./

mohajer_137860
5 April 2010, 02:44 PM
جناب مهاجر با سلام و تشكر از پاسخ سريع جنابعالي

راستش بنده ميخواهم پرايدي را تحويل بگيرم كه روي كاغذ چسبيده شده روي شيشه آن درچ شده توليد در شيفت A1 و تاريخ توليد 18/12/1388 ميباشد اگر محبت كنيد و برنامه 18/12/88 را نيز در سايت قرار دهيد ( جهت مقايسه ) يك دنيا ممنون خواهم شد .

خدمت شما:

http://tehranpic.net/images/nnbe796un7046v4egdma.jpg

رضا جون اگه بخواییم 111 مروارید بگیریم چیکار باید بکنیم:icon_twis
نمایندگی ها که میگن اجازه فروش نداریم
قیمتش چنده؟

علیرضاجان تا جاییکه میدونم و پرسیدم احتمالا برای خرداد فروش دارند.

اگر من اشتباه میکنم رضا جان شما تصیحش بکن .

شیفت A1 همون شیفت اوله یعنی از صبح شروع میشه تا حدود 15:30 دقیقه بعدازظهر ... که چون شیفت اوله از نظر دقت مونتاژ از بقیه شیفتها در وضعیت بهتریه . (حالا شما با چی میخواهید مقایسه کنید ؟؟؟؟)

بیشترین عامل تاثیر گذار تو کیفیت مونتاژ این پراید ها اینه که پارس خودروییه یا سایپایی ؟؟؟؟؟؟

امین خان شما که خودت استادی برادر.درست میفرمایید.

amin.405
5 April 2010, 04:49 PM
مروارید رو هم به نظر من این سری های اول رو نخرید چون صندلیای عقبش مثل مدلای قبلیه و چون شیشه عقب بزرگتر شده خیلی تو ذوق میزنه ... در صورتی که اون مدلایی که اول معرفی کردن و برای نمایش بود صندلیای عقبش تریپ صندلی و پشت سری های 206 بود و قشنگ تر بود .

shyhan
5 April 2010, 05:06 PM
به جز بچه های شیفت بچه های کیفیت جامع ،کیفیت ورودی و غیره هم باید حواسشون جمع باشه که متاسفانه وقتی حجم کار بالا میره دیگه........!
راستی سری اول مروارید هم اردیبهشت تحویل میشه و x111 مروارید تقویت شده هم در برنامه تولید قرار گرفت همراه با X100 (صندوق دار)

secretboy66
6 April 2010, 09:11 PM
سلام
بالاخره پراید absدارم امروز اومد,بدون پلاک فعلا:icon_twis(کیفیتش اتاقش از آردی خدابیامرزم خیلی کمتره:icon_cry:)

سوالم از دوستان گلم اینه که سال ساخت پرایدو کجاش میزنه؟
مال آردی روی بدنه کنار میزان وزن روی اکسلها مینوشت, اما پراید ننوشته!!!
روی کاغذ زیر شیشه نوشته زمان تهیه 88/12/25 ساعت 17:20 شیفت b
یعنی تو سند ماشینم مینویسه 88 یا نه موعد تحویل رو مینویسه؟؟؟؟:icon_ques
ظلمه اگه بنویسه:icon_bigg!چون عید که سوارش نشدم حالام یه مدل میفته!!!!بقول بنده ی خدایی:اینم از غم وفکروغصه ی امشبم

mil-i300
6 April 2010, 09:13 PM
فکر کنم تو کاپوت جایه موتور میزنن!!! :icon_surp
البته مطمئن نیستم.... شما اتاق پژو رو با پراید یکی نکن..!! آردی هیچی نداشت.. خدایی استیل رانندگی پژو رو داشت!!:icon_arro

secretboy66
6 April 2010, 10:47 PM
فکر کنم تو کاپوت جايه موتور ميزنن!!! :icon_surp
البته مطمئن نيستم.... :icon_arro

تقسيم وزن و شماره شاسيو و اينچيزا هست همون بالاسر موتور رو بدنه که فرمودين اما سال ساخت نه!!!

اين شماره شاسيش
s1412288123217
تاريخ تجارتيشم زده 88/12/25

مثلا شماره شاسی آردی م که مدل 83 بود 83131621 بود(اگه اینقد پرخور نبود ردش نمیکردم تو شهر صدی 10میسوزوند اما دنده3ش 90تارو راحت پرمیکرد,دور موتور4500واسش هلوبود)

shyhan
7 April 2010, 07:47 AM
تاریخ تجاری شدن برای صدور کا رت ماشین و برگ سبز لازم هست نه ساعت تولید
اصل تاریخ PDI (تجاری ) شدن هست که برای شما هم 88/12/25 میخوره و به احتمال 99/9% ماشین شما 88 سند میخوره نه 89 مگه اینکه معجزه ای چیزی اتفاق بیفته
متاسفانه دیگه به سیستم دسترسی ندارم وگرنه با شماره شاسی که دادی
تاریخ تولید بدنه تاریخ رنگ ،شیفت رنگ ،سالن رنگ ،و تاریخ مونتاژ ،شماره اکسل ،شماره پلاک مخفی ،رو برات مینوشتم

secretboy66
7 April 2010, 11:34 PM
shyhanجان ممنون و سپاسگذار از لطفت:icon_wink
دوستم سمند ال ايکس ثبت نام کرده بود 10فروردين بهش دادن اونم توليد خودروش مال 88 بود اما ميگفت تو سندش زده 89
امروز مسج زدن و گفتن شنبه برم واسه پلاک,در هر حال شنبه مشخص ميشه88يا89 من که نميخوام بفروشمش پس حرص نخورم!دانشگاه حرصم ميده بستمه!!
ته تهش ميرم رو دنده بيخيالي,زندگي ارزش حرص خوردن واسه اينچيزارو نداره بايد خوشحال بود و اطرافيانمونم خوشحال کرد ومشکلاتمونو باهم و راحتتر حل کنيم(همون کاري که تو پيهالز ميکنيم:lover:)

amin.405
8 April 2010, 12:31 AM
ماشین اگه تو سال 89 تحویل داده شده باشه مطمئن باش مدل 89 میخوره .... به تولید ماشین که روی برچسب شیشه خورده کاری نداره .... ممکنه تولیدش مال اول اسفند و قبلش باشه و تو پارکینگ بوده و بعد به مشتری دادن و این ملاک نیست .

البته تا اونجایی که من میدونم این جوری بوده .

sainaseifi
8 April 2010, 12:43 PM
با سلام و عرض خسته نباشيد
دوستان و اساتيدي كه در سايپا هستند و يا در سايپا آشنا دارند لطفا :
1- برنامه توليد
2- زمان تقريبي تحويل فوري 111
3- قيمت حدودي اين محصول
را به اطلاع ما هم برسانند . راستش نمايندگي ها كه جواب درست و مشخصي نميدهند .

قابل توجه آقا رضا و جناب امين خان

moje90
8 April 2010, 01:26 PM
با سلام و عرض خسته نباشيد
دوستان و اساتيدي كه در سايپا هستند و يا در سايپا آشنا دارند لطفا :
1- برنامه توليد
2- زمان تقريبي تحويل فوري 111
3- قيمت حدودي اين محصول
را به اطلاع ما هم برسانند . راستش نمايندگي ها كه جواب درست و مشخصي نميدهند .

قابل توجه آقا رضا و جناب امين خان

با سلام:icon_wink فکر کنم فقط دوست گلمون جنابmohajer_137860 (http://ww.phalls.com/member.php?u=113001) میتونه کمکتون کنه :icon_excl

sainaseifi
8 April 2010, 01:47 PM
سلام در مورد مرواريد 111 مطرح شده در بالا منتظر جواب اساتيد هستم.:icon_razz:icon_razz:icon_razz

aminkhan2008
8 April 2010, 02:24 PM
تا جاییکه من میدونم اولین سری تحویلی 111 مروارید در اردیبهشت ماه هست و حدس من اینه که با فرمان هیدرولیکش به نظرمن قیمتش حداقل 8.5 میلیون هست

secretboy66
14 April 2010, 12:32 AM
ماشين اگه تو سال 89 تحويل داده شده باشه مطمئن باش مدل 89 ميخوره .... به توليد ماشين که روي برچسب شيشه خورده کاري نداره .... ممکنه توليدش مال اول اسفند و قبلش باشه و تو پارکينگ بوده و بعد به مشتري دادن و اين ملاک نيست .

البته تا اونجايي که من ميدونم اين جوري بوده .

بله حق با شماست:icon_wink,تا امروز صبر کردم تا کارت ماشينم بياد و مطمئن بشم
سال توليد خورده 89 خود ماشينو18 فروردين بهم دادن که تو برگ سبز نوشته بود16 فروردين مدارکشو چک کردن ومدارک رو صادر کردن:icon_wink:lover:
يه چيز جالب اين بود که برگ سبز ماشينمم همراه با کارت ماشي تو2تا پاکت مجزا امروز پست آورد:icon_twis
قبلا بايد ميرفتيم نمايندگي!!!
فقط مونده بيمه نامه وسندکارخونه که بياد,اينام بايد برم نمايندگي وکارت سوخت:icon_sad:

mohajer_137860
29 April 2010, 08:58 AM
درود
دوستانی که منتظر تحویل گرفتن مروارید (111) هستند ،مطلع باشند که علی رغم برنامه های قبلی اعلام شده از طرف سایپا برای تولید این ماشین متاسفانه تولیدانبوه صورت نگرفته است.
موفق باشید.

kamil81
29 April 2010, 06:11 PM
سلام

شرمنده امیدوارم تاپیک درستی را برای سوالم انتخاب کرده باشم.

کمتر از یک ماه قبل یک پراید ثبت نام کردم ولی هنوز در صفحه وضعیت خودرو مشتری (http://saipagroup.net/Pages/CustomerCarStatus.aspx) در سایت سایپا اطلاعات من ثبت نشده !
قبلا که ریو ثبت نام کردم دقیقا فردای روز ثبت نام یک sms از سایپا آمد که ثبت نام خودروی من ثبت شده و در سایت سایپا هم موجود بود ولی برای این پرایده چند هفته گذشته و خبری نیست.

حالا برای پراید این سیستم را ندارند یا مشکلی هست و باید پیگیری کنم ؟؟

متشکرم

a_rudi
29 April 2010, 08:02 PM
سلام

شرمنده امیدوارم تاپیک درستی را برای سوالم انتخاب کرده باشم.

کمتر از یک ماه قبل یک پراید ثبت نام کردم ولی هنوز در صفحه وضعیت خودرو مشتری (http://saipagroup.net/Pages/CustomerCarStatus.aspx)در سایت سایپا اطلاعات من ثبت نشده !
قبلا که ریو ثبت نام کردم دقیقا فردای روز ثبت نام یک sms از سایپا آمد که ثبت نام خودروی من ثبت شده و در سایت سایپا هم موجود بود ولی برای این پرایده چند هفته گذشته و خبری نیست.

حالا برای پراید این سیستم را ندارند یا مشکلی هست و باید پیگیری کنم ؟؟

متشکرم
از طريق نمايندگي دنبال کن، تلفن صداي مشتري سايپا رو بگير بهشون زنگ بزن تا دقيق راهنماييت کنن

mehdizadeh04
11 May 2010, 02:19 PM
با سلام خدمت عزیزان
رضا جان جدیدا میخایم یک 132 با ترمز ای بی اس بگیریم.
فقط چیزی که هست میخام بدونم این مدل رو با فرمون هیدرولیک هم میدن یا فقط ای بی اس دار میدن؟
این آپشن های انتخابی رو چه جوری باید سفارش بدیم که مه شکن جلو و رینگ آلومینیومی؟؟؟؟
یک سوال دارم اونم اینکه اینا صندوق پران برقی هم داره؟
ممنون

mohajer_137860
13 May 2010, 09:01 AM
مهدی جان درود

سایپا به تولید پراید هیدرولیک+ABS علاقه ای نشان نمیدهد و امسال تنها 10 دستگاه تولید کرده است!!!

http://www.tehranpic.net/images/61niwfdhw6rbsnccff0m.jpg

در مورد صندوق پران با کلید برقی من ندیدم،همان سیستم صندوق پران روی پراید های قدیم (شاسی + کابل)دارد.

در نهایت پراید آپشن هم (مه شکن+رینگ آلومینیومی) فقط برای نمایشگاههای خودرو کشور تولید شده است و فروش معمولی ندارد.

موفق باشید.

M@jiD ⁿ
13 May 2010, 02:35 PM
اقا این gtx دو گانه سوز غیر میکسری چی هست؟
132 دوگانه سوز با abs هم میزنند؟

jaber1361
19 May 2010, 12:08 PM
سلام
امروز یه سر به سایت https://saipa.iranecar.com:465 زدم دیدم که از اپشن abs خبری نیست!!!!

دیگه abs نمیفروشن یا دیگه جزئی از ماشین شده و دیگه اپشن به حساب نمیاد؟؟؟

aminkhan2008
19 May 2010, 12:48 PM
پراید را که باز هم گرون کردند
مگه 7.630 نبود؟
حالا شده 7.660
واقعا دیگه گندش را در آوردند

poopak
19 May 2010, 04:40 PM
چرا پرايدها ديگه abs نيستند براي فروش و همشون هيدروليكي شدند مگه نبايد همه ماشينها مجهز به abs باشند ؟

aminkhan2008
19 May 2010, 05:00 PM
حالا که رفتم فروش نقدی را بستند(مثل اینکه فهمیدن ما خطاشون را گرفتیم!!!:icon_excl)
ولی مال پیش فروششون اصلا اسمی نه از هیدرولیک و نه از ای بی اس نیست و بنظر من این پیش فروش ویژه 3 خردادشون هست که زودتر گذاشتن روی سایتشون

danial_2006
20 May 2010, 02:07 AM
سلام دوستان,من یه پراید فرمون هیدرولیک دوگانه سوز میگردم؟اصلان همچین چیزی میزنن؟اگهABS داشته باشه که چه بهتر.هست؟

poopak
20 May 2010, 09:59 PM
الان داشتم اخبار گوش مي كردم . گفتش كه قيمت پرايد كه 300 زيادش كرده بودند به دستور وزارت صنايع دوباره برش گردوند به قيمت قبلش

اين قيمت براي تمام مدلها بوده ؟
يعني من كه شنبه مي رم براي ثبت نام با قيمت كاهش يافته بايد ثبت نام كنم ؟

a_rudi
21 May 2010, 12:47 AM
الان داشتم اخبار گوش مي كردم . گفتش كه قيمت پرايد كه 300 زيادش كرده بودند به دستور وزارت صنايع دوباره برش گردوند به قيمت قبلش

اين قيمت براي تمام مدلها بوده ؟
يعني من كه شنبه مي رم براي ثبت نام با قيمت كاهش يافته بايد ثبت نام كنم ؟

اي ول بالاخره پرايد رو ثبت نام کردي، حتما قيمت جديد خواهد بود مي توني بهشون گير بدي و حتي تحديد، وزير صنايع دستور داده پس اميدي هست.

aminkhan2008
21 May 2010, 12:55 AM
سلام دوستان,من یه پراید فرمون هیدرولیک دوگانه سوز میگردم؟اصلان همچین چیزی میزنن؟اگهABS داشته باشه که چه بهتر.هست؟
آره فرمان هیدرولیک دو گانه را تا حالا زدند و توی بازار هم هست
ولی دوگانه با ABS را هنوز تولید نکردن و من تا حالا توی خیابون اینجوریش را ندیدم

danial_2006
21 May 2010, 09:37 PM
آره فرمان هیدرولیک دو گانه را تا حالا زدند و توی بازار هم هست
ولی دوگانه با ABS را هنوز تولید نکردن و من تا حالا توی خیابون اینجوریش را ندیدم

ممنون دوست عزیز,ولی واسه ثبت نام میخوام.همچین چیزی که میخوام ثبت نام دارن؟

aminkhan2008
21 May 2010, 10:02 PM
ممنون دوست عزیز,ولی واسه ثبت نام میخوام.همچین چیزی که میخوام ثبت نام دارن؟
نه تا حالا اینجوریش را ثبت نام نکردند

danial_2006
22 May 2010, 02:37 AM
نه تا حالا اینجوریش را ثبت نام نکردند

یعنی این 132 ها دوگانه و فرمون هیدرولیک نیست؟این سایپا سیاست فروشش واقعا مزخرفه.

aminkhan2008
22 May 2010, 03:42 PM
چرا هست ولی خیلی کم و به صورت امانی و تحویل فوری میفروشند و شانسی هست که نمایندگی داشته باشه یا نه

در ضمن مژده بدهید که سایپا قیمت پرایدش را کشید پایین و فقط قیمت بیمه اومده روش

aminkhan2008
7 June 2010, 04:08 PM
برنامه و امارتولید دوگانه سوزپراید را اگه میشه قرار بدهید

gandolf05
7 June 2010, 05:36 PM
سلام
اقا من میخوام یه پراید بخرم
پولم هم الان 6 میلیون هست
بین صبا ،132 موندم(البته هاچبک هم خیلی دوست دارم)
ایا هاچبک بدون فرمون هیدرولیک هم میزنند؟
الان 132 ایموبلایزر متالیک میدن 5.982 با دو چک 1.160 یکی مال برج 9 ،بعدی هم برج3 سال 90
صبا هم با همین شرایط هست اما پرداخت 200تومن کمتر
حالا کودوم تیپ پراید بخرم بهتره

کیفیت132 خوبه؟لینک امکانات132 با نسیم و صبا تو سایت هست؟(حقسقتش نمیدونم صبا-نسیم -132-141 چه تفاوتهایی دارند فقط ظاهری هست یا نه)
یه راهنمایی کنید تا فردا بریم ثبت نام کنیم

sooroosh.
7 June 2010, 06:35 PM
سلام
اقا من میخوام یه پراید بخرم
پولم هم الان 6 میلیون هست
بین صبا ،132 موندم(البته هاچبک هم خیلی دوست دارم)
ایا هاچبک بدون فرمون هیدرولیک هم میزنند؟
الان 132 ایموبلایزر متالیک میدن 5.982 با دو چک 1.160 یکی مال برج 9 ،بعدی هم برج3 سال 90
صبا هم با همین شرایط هست اما پرداخت 200تومن کمتر
حالا کودوم تیپ پراید بخرم بهتره

کیفیت132 خوبه؟لینک امکانات132 با نسیم و صبا تو سایت هست؟(حقسقتش نمیدونم صبا-نسیم -132-141 چه تفاوتهایی دارند فقط ظاهری هست یا نه)
یه راهنمایی کنید تا فردا بریم ثبت نام کنیم

کیفیت همۀ مدل ها زیر حداقل استاندارد هست. اختلافات فقط ظاهری هست.

با توجه به اینکه پول شما کم هست و مروارید 111 هم شرایط نداره از گزینه ها خارج میشه.

141 هم بسیار بی کیفیت هست.

میمونه صبا و 132 که اگر ظاهر متفاوت تر میخاهی 132 بگیر و اگر اعتقاد داری همشون پراید هستن بهترین انتخاب برای شما صبا هست.

latari
7 June 2010, 06:50 PM
کیفیت همۀ مدل ها زیر حداقل استاندارد هست. اختلافات فقط ظاهری هست.

با توجه به اینکه پول شما کم هست و مروارید 111 هم شرایط نداره از گزینه ها خارج میشه.

141 هم بسیار بی کیفیت هست.

میمونه صبا و 132 که اگر ظاهر متفاوت تر میخاهی 132 بگیر و اگر اعتقاد داری همشون پراید هستن بهترین انتخاب برای شما صبا هست.
تنها تفاوت 132و صبا که ظاهری نیست داشتن مه شکن عقب در 132 هست.

amin.405
7 June 2010, 08:11 PM
همه پرایدا سر و ته یه کرباسن و باید ببینی با ظاهر کدوم میتونی کنار بیای :

مهمترین تفاوتهای 132 با صبا علاوه بر ظاهر و بدنه :

.داشبورد 132 یه کم رنگش فرق میکنه و طوسی روشنه
.یه سری جالیوانی به قسمت جلوی دنده اضافه شده که به نظرم ضاهر خوبی داره و ظاهر داشبورد رو کاملتر کرده
.چراغ های صفحه کیلومتر و کولر و ضبط 132 همگی به رنگ آبی هستش.
.رودرهای 132 برا هماهنگی و زیبایی بیشتر یه کم پارچه هم رنگ صندلی توش بکار رفته.
.غربیلک فرمون 132 جدیدتره و مثل این پرایدای فرمون هیدرولیک و 141 ها هستش.
.سوییچ 132 مثل این 206 هاست و روش چنتا دکمه برای باز و بسته کردن در ها دارد (که به نظرم با اینکه یه کپی کامل از سوییچ206 هست ولی قشنگ شده)
.صندوق پران برقی دارد (فکر کنم یه دکمه هم رو سوییچ داره برا باز کردن صندوق)
.و یه سری تفاوتهای دیگه . . .

یکی از عاملای خوبه دیگه هم اینه که فقط خود سایپا 132 رو تولیدمیکنه و به پارس خودرو کشیده نشده.

a_rudi
7 June 2010, 09:15 PM

.یه سری جالیوانی به قسمت جلوی دنده اضافه شده که به نظرم ضاهر خوبی داره و ظاهر داشبورد رو کاملتر کرده
.سوییچ 132 مثل این 206 هاست و روش چنتا دکمه برای باز و بسته کردن در ها دارد (که به نظرم با اینکه یه کپی کامل از سوییچ206 هست ولی قشنگ شده)

یکی از عاملای خوبه دیگه هم اینه که فقط خود سایپا 132 رو تولیدمیکنه و به پارس خودرو کشیده نشده.
در مورد خط آخر کاملا درسته و با شما موافقم چون پرايد پارس‌خودرويي بسيار بد کيفيت هستش

latari
8 June 2010, 12:07 AM

نور ضبط 132 سبزه و البته ریموت 132 من فقط 1 بار کار کرد! به تفاوتهای بالا تایمر دار بودن لامپ سقف رو هم اضافه کنید.

amin.405
8 June 2010, 12:23 AM
من هر چی 132 تا حالا دیدم رنگش آبی بوده جدیدا هم که ضبطاشون قشنگ تر هم شده .
(قدیمی ترا یه سری ضبط روش بود که پنلی نبود و خیلی ساده و بی ریخت ولی رنگش آبی بود)

البته تو ماشینای داخلی این چیزا پیش میاد ممکنه از زیر دستشون در رفته باشه :icon_mrgr:icon_arro

البته شانسی هم هست که شانس شما احتمالا بد بوده .:icon_cool

gandolf05
8 June 2010, 10:14 AM
قیمت قطعات پراید نسیم با صبا متفاوته یا نه؟(قطعاتش به ارزونی و فراوانی صبا هست یا نه؟)

alireza_sos
8 June 2010, 11:07 AM
قیمت قطعات پراید نسیم با صبا متفاوته یا نه؟(قطعاتش به ارزونی و فراوانی صبا هست یا نه؟)
فرقی نمیکنه که قطعاتش :icon_razz

دیروز دیسک صفحه سکو گرفتم 32 تومان :icon_arro هم به نسیم میخوره هم به صبا

aminkhan2008
10 June 2010, 07:33 AM
ولی اینکه میگید132 پال سایپا است بنظر من فرقی نداره
چون چند تا از بچه های همینجا 132 داشتند و از کیفیتش مینالیدند
در ضمن کسی میدونه که پرایدهای دوگانه سوز جدید میکسری هست یا غیر میکسری مثل پژو ها با ECU کار میکنند؟

alilogan
10 June 2010, 07:52 AM
سلام فاميل ما پرايد صبا صفر ازكارخانه تحويل گرفته هنوز 1000 كيلومتر راه نرفته گيربكس وكلاچ وديسك وصفحه خراب شده وباي كامل كل اينها راگارانتي عوض كنه تازه نمايندگي بهش گفته اولين ماشيني كه تاحالا اينجوري شده ودليل قانع كننده براي اين خرابي بهش نداند يكي بهش گفته كيفيت قطعاتش پايين بوده ويكي گفته بد مونتاژ شده خلاصه فاميلم بعد از تعميرگاه مي خواد بفروشه

amin.405
10 June 2010, 03:15 PM
من یه جا خوندم سیستم دوگانه پراید مثل اون پژو ها نیست و با توجه به قیمت و موتور ماشین این سیستم ها روش بکار میره و رو پرایدا این سیستم رو نمیزارن .

اینکه میگن پارس خودروییه منظور پایین بودن کیفیت مونتاژ هستش ...

ولی به نظرم باز بهترین کیفیت ظاهری مال همون پرایدای قدیمیه . (هرچیزی که اینا توش دست ببرن خرابتر میشه ... حالا 132 کمتر توش دست برده شده و قالب ماشین همونه پس کیفیتش به مراتب خیلی خیلی بهتر از 141 هست که توش تغییرات زیادتره)

sooroosh.
10 June 2010, 09:14 PM
در ضمن کسی میدونه که پرایدهای دوگانه سوز جدید میکسری هست یا غیر میکسری مثل پژو ها با ECU کار میکنند؟

همۀ پراید های جدید غیر میکسری هستند و میکسری دیگه تولید نمی شه.

mohajer_137860
10 June 2010, 09:23 PM
برنامه و امارتولید دوگانه سوزپراید را اگه میشه قرار بدهید

درود

تا امروز مورخ 20/3/1389

http://up.iranblog.com/Files/565f6e7d8fea4ad09420.jpg

و

http://up.iranblog.com/Files/7fd110e8a47643cdb69c.jpg

usr338
27 June 2010, 06:16 PM
کسی از تولید پراید اتومات خبر داره ؟
پارسال میگفتند که قراره امسال اتوماتش رو هم بدن ، پس چی شد؟ اتومات ریو هم که متوقف شد!!!

secretboy66
28 June 2010, 12:58 AM
من شنیدم پراید اتومات رو فقط به جانباز ها و معلول ها اونم فقط یکسریشون با شرایط خاص میدن
در ضمن گیربکسش هم فک کنم 3دنده باشه

usr338
28 June 2010, 08:55 AM
من شنیدم پراید اتومات رو فقط به جانباز ها و معلول ها اونم فقط یکسریشون با شرایط خاص میدن
در ضمن گیربکسش هم فک کنم 3دنده باشه

مرسی تا اینجاشو می دونستم
ولی پارسال اعلامکردند که امسال پراید اتومات هم میدند.

mohajer_137860
12 August 2010, 02:13 PM
مرسی تا اینجاشو می دونستم
ولی پارسال اعلامکردند که امسال پراید اتومات هم میدند.

درود

امسال تاکنون برنامه ای برای تولید پراید اتومات اعلام نشده است.

در ضمن پراید ABS دار هم تولیدش به مشکل خورده و فعلا تولید بسیار کمی دارد.آمار تولید تا پایان 89/5/20 به شرح زیر است:

http://tehranpic.net/images/52uavz4fpmjdwqwsud99.jpg

موفق باشید.

tavakol63
13 August 2010, 01:14 AM
سلام دوستان فرق پراید میکسری و غیر میکسری دوگانه چیه؟ کدوم بهتره؟ چطور تشخیص بدیم؟

aminkhan2008
23 August 2010, 11:46 PM
امروز رفته بودم نمایندگی سایپا 132 جدید را گذاشته بودند.ملقب به:132ST.دقیقا داخلش مثل 111 های جدید بود.قیمتش را پرسیدم طرف بهم گفت هنوز براش قیمت نزدند.از بچه ها کسی ازش خبر نداره؟فکر کنم همون پروژه عظیم وبنیادی و زیرساختی!!!!!!!!!!!!X132 بودش.ولی داخلش واقعا نسبت به پراید معمولی قشنگتر بود ولی بازم همون لگنه و پرایده.مطلب جالب دیگه اینکه همه دنبال دوگانه سوز پراید بودند ولی میگفتند تحویل فوری نداریم.توی آمار تولیدش خیلی کم بود.آمار جدید را ندارید؟

yesyes
13 September 2010, 12:19 AM
سلام:
تولید پراید صبا دوگانه+هیدرولیک از چه زمانی شروع شده؟
با تشکر

aminkhan2008
13 September 2010, 07:03 AM
فروش فوری 132 X100 هم در سایت سایپا شروع شده.فکر کنم همون 132 ST که دیدم هست.چون روی شیشه جلو اونم همین ایکس 100 نوشته بود. داخلش مثل 111 هست.قیمت هم 8.2

usr338
13 September 2010, 11:49 AM
حالا این 132 x100 هیدرولیک هم هست یا فقط abs داره ؟

babak2008
13 September 2010, 12:10 PM
سلام
من الان رفتم تو سایت واسه ثبت نام پراید دوگانه. تا قسمت پرداخت پبش رفتم ولی بانک رو زدم نوشت با عرض پوزش شرایط موقتا غیر فعال شده است. چی کتم؟

aminkhan2008
14 September 2010, 02:01 PM
منم دقیق نمیدونم ولی دو تیپ هست SLو ST .فکر کنم SL با ای بی اس هست ولی هیدرولیک را مطمئن نیستم ولی ST معمولیه و فقط داخلش مثل 111 هست.از بچه ها اگر کسی میدونه خبر بده؟

mohajer_137860
16 September 2010, 10:53 AM

فروش فوری 132 X100 هم در سایت سایپا شروع شده.فکر کنم همون 132 ST که دیدم هست.چون روی شیشه جلو اونم همین ایکس 100 نوشته بود. داخلش مثل 111 هست.قیمت هم 8.2

منم دقیق نمیدونم ولی دو تیپ هست SLو ST .فکر کنم SL با ای بی اس هست ولی هیدرولیک را مطمئن نیستم ولی ST معمولیه و فقط داخلش مثل 111 هست.از بچه ها اگر کسی میدونه خبر بده؟

از این ماه تولید مدلهای زیر شروع شده است:

XSA132 سايپا 132 بهبود يافته ABS

XSH132 سايپا 132 بهبود يافته هيدروليك

XSHA132 هيدروليك ABS سايپا 132 بهبود يافته

XS132 سايپا 132 بهبود يافته

موفق باشید.

aminkhan2008
19 September 2010, 12:40 PM
از این ماه تولید مدلهای زیر شروع شده است:

XSA132 سايپا 132 بهبود يافته ABS

XSH132 سايپا 132 بهبود يافته هيدروليك

XSHA132 هيدروليك ABS سايپا 132 بهبود يافته

XS132 سايپا 132 بهبود يافته

موفق باشید.

فقط توی بازار فعلا دومدلST وSL هست.

babak2008
23 September 2010, 03:08 PM
سلام دوستان
من امروز صبا دوگانه با ایموبلایزر ثبت نام کردم.
میرم تو سایت برای استعلام قرار داد نوع ماشین رو زده: صبا دوگانه ولئو ضد سرقت با آنتن سقفی.
حالا میخوام بدونم این ecu ولئو چه طوره؟ میکسری یا انژکتوری؟ خوبه یا بده؟ لطفا راهنمایی کنید.

aminkhan2008
23 September 2010, 06:24 PM
در حال حاضر 132 با سه تيپ توليد ميشه و به زودي به طور انبوه به بازار عرضه ميشه
132 lx = اجرا شده پروژه x 100 بدون هيدروليک و abs
132 st = اجرا شده پروژه x 100 با هيدروليک و بدون abs
132 lt = اجرا شده پروژه x 100 با هيدروليک و با abs

babak2008
27 September 2010, 07:09 PM
دوستان چرا مدل های دوگانه را فقط روی صبا میگزارند و دیگه خبری از دوگانه 132 نیست؟ مثلا دوگانه 132 با abs چرا نیست؟

mohajer_137860
29 September 2010, 08:49 AM
چهارشنبه 7 مهر 1389
رويداد
توليد سايپا141 متوقف شد

ایسنا - سايپا141 جديد با پلت‌فرم ايكس100 ارتقا يافته جايگزين سايپا141 فعلي شده و صبا نيز با نام و مشخصات جديد وارد بازار خواهد شد.

مرتضي شفيعي معاون مديرعامل گروه خودروسازي سايپا با اعلام خبر بالا افزود: از ابتداي مهرماه توليد سايپا141 فعلي متوقف شده و از ابتداي دي‌ماه سايپا 141 جديد جايگزين آن خواهد شد. وي با بيان اينكه سايپا131 :icon_twis :icon_cry:از ابتداي سال 1390 جايگزين پرايد صبا خواهد شد، افزود: سايپا131 مدل ارتقا يافته و تقويت شده پرايد صباست كه تغييراتي در قواي محركه، بدنه، تزئينات داخلي، راحتي و زيبايي آن صورت گرفته و ايمني و استاندارد روز جهاني در آن لحاظ شده است. به گفته وي از سال گذشته كيفيت بدنه تمام محصولات خانواده پرايد با ارتقاي جنس مواد اوليه، بهبود كيفيت جوش و تجهيزات جوشكاري افزايش يافته است كه در تداوم اين كار، پروژه ايكس100 نيز براي ارتقاي بيشتر استانداردهاي ايمني و بهبود كيفيت محصولات تعريف شده است.

.

mehditaghizadeh
11 October 2010, 06:33 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم
می خواستم بدونم آیا کسی اطلاعی دارد که به مناسبت میلاد امام رضا فروش فروشی پراید دوگانه یا معمولی با ای بی اس رو دارند یا نه ؟ چون من یه وام خوردرو به هزار مشکل تونستم جور کنم ولی نه فروش فروس معمولی با abs و نه دوگانه متاسفانه وجود ندارد؟!
با تشکر از همه دوستان

Erfan Hidden
11 October 2010, 07:24 PM
با سلام خدمت بچه های گل ما امسال یعنی سال 1389 3 مدل از مدل های مختلف پراید را خریداری کردیم

ابتدای سال پراید 132 تیر ماه 141 و به تازگی صبا یعنی همون پراید ساده

باور کنید هیچ پرایدی صبا نمیشه.نه 132 به درد می خوره نه 141.

141 که کلا راه نمی رفت یعنی گاز نمی خورد به شدت هم توی چاله ها می کوبید و اصلا نرم نبود.132 هم به شدت

صدا می داد و اصلا جالب نبود ولی صبا خیلی نرم و بی صدا هست و خیلی هم خوب گاز می خوره

بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان طرف 132 و 141 نرید و اگه پراید خواستین معمولی بخرید.من خودمم حرف بچه های

اینجا را گوش نکردم و الان به این نتیجه رسیدم.ممنون

mohajer_137860
11 January 2011, 11:20 AM
صبا هیدرولیک تولید میشه یا نه؟

یکی از دوستام میخواد پراید صبا بخره و حتما" هم میخواد هیدرولیک باشه. چند تا نمایندگی رفته نداشتن و گفتن فقط 132 هیدرولیک داره. حالا میخواستم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن که آیا واقعا" صبای هیدرولیک دیگه تولید نمیشه و این دوستم بیخودی دنبالش نگرده یا اگه هست چیکار باید کنه یا از کجا باید تهیه کنه ؟

دوست گرامی پراید صبا+ هیدرولیک تولید شده و میشود.به حرفهای نمایندگیها خیلی توجه نکنید.حرف نادرست زیاد میزنند.2 ردیف بالای جدول را ببینید.

http://s22.aks98.com/files/28920600040125758588.jpg

موفق باشید.

el matador
11 January 2011, 04:09 PM
ممنون از جوابتون ولی یه سوال به حرفای نمایندگی توجه نکنه از کجا باید این مدلو تهیه کنه؟

Eh07
30 January 2011, 09:47 AM
با سلام
اقای مهاجر پراید131 در برنامه تولید قرار گرفته؟
با تشکر

moje90
30 January 2011, 11:11 PM
سلام دوستان من میخام یه صبای دوگانه سوز(x131) ثبت نام کنم بنظرتون کار درستیه ؟ شنیدم کیفیت پراید جدیدا خوب شده یعنی واقعا درسته یا فقط در حد حرفه؟؟؟

mohajer_137860
1 February 2011, 09:54 PM
با سلام
اقای مهاجر پراید131 در برنامه تولید قرار گرفته؟
با تشکر

سلام دوستان من میخام یه صبای دوگانه سوز(x131) ثبت نام کنم بنظرتون کار درستیه ؟ شنیدم کیفیت پراید جدیدا خوب شده یعنی واقعا درسته یا فقط در حد حرفه؟؟؟

درود

131 هنوز تولید نشده است.رفت برای سال 1390

موفق باشید.

arash_1982
1 February 2011, 11:08 PM
سلام بر رضای عزیز

آقا من با وام خودرو (7 میلیونی) یک عدد پراید صبا دوگانه سوز (رنگ سفید و 8.500.000 تومان) پیش فاکتور کردم. و اسفند تحویل میگیرم. میخوام بدونم صبای قدیمی هست یا تقویت شده؟ و اصلاً از کجا میشه فهمید که مدل تقویت شده هست یا نه؟

روی ماشین یا تو سند جایی درج میشه؟

moje90
1 February 2011, 11:16 PM
سلام دوستان :icon_wink من هم یه صبای دوگانه سوز از این X131 ها با پیش پرداخت 3 میلیون ثبت نام کردم ...مسئول فروش بهم گفت از این مدل جدیدا میشه ...حالا نمیدونم خوبه یا نه ؟؟؟

arash_1982
3 February 2011, 09:51 PM
سلام دوستان :icon_wink من هم یه صبای دوگانه سوز از این X131 ها با پیش پرداخت 3 میلیون ثبت نام کردم ...مسئول فروش بهم گفت از این مدل جدیدا میشه ...حالا نمیدونم خوبه یا نه ؟؟؟

شما از کجا می دونی مدل تقویت شده هست؟ تو قرارداد چیزی نوشته؟

mohajer_137860
3 February 2011, 11:07 PM
سلام بر رضای عزیز

آقا من با وام خودرو (7 میلیونی) یک عدد پراید صبا دوگانه سوز (رنگ سفید و 8.500.000 تومان) پیش فاکتور کردم. و اسفند تحویل میگیرم. میخوام بدونم صبای قدیمی هست یا تقویت شده؟ و اصلاً از کجا میشه فهمید که مدل تقویت شده هست یا نه؟

روی ماشین یا تو سند جایی درج میشه؟

درود

احتمالا قدیمی هست چون سایپا دوگانه سوز را اکثرا قدیمی تولید میکند.

این هم خدمت شما:

پراید 131 از سال 90 جایگزین پراید فعلی می‌شود و تقریبا دیگر تولید پراید با پلت‌فرم قبلی صورت نمی‌گیرد.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20075.jpg

کف پراید در قسمت های قرمز رنگ که نشان داده شده با ورق ها و بافت های جدید فلزی تقویت شده است.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20071.jpg

در داخل درب پراید گاردی قرار گرفته تا ایمنی تصادف از بغل را بالا ببرد.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20197.jpg

چراغ قدیم پراید درکنار چراغ جدید پراید به نمایش درآمده است.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20149.jpg

رنگ های قرمز نشان دهنده گاردهای فلزی جدید اضافه شده به کناره پراید هستند.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20090.jpg

اکسل های پراید در پروژه X100 با افزایش قطر مفتول فنر تقویت شده است.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20087.jpg

قسمت اتصال کاپوت به اتاق که در شکل با رنگ زرد نشان داده شده تقویت شده تا اجزای کاپوت در تصادف به داخل اتاق نیاید.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20019.jpg

در داشبورد خودرو گاردهایی تعبیه شده تا در تصادفات ازسرنشینان محافظت بیشتری کنند.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20016.jpg

فرمان جدید پراید که از جنسی با قابلیت جذب ضربه و همچنین طراحی جدید بهره می برد.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20062.jpg

صندلی های جدید که با فوم های کناری شان راننده را به خوبی به خود می چسبانند.

http://www.dkmag.net/images/stories/115/picture%20181.jpg

موکت های کف پراید طوری تعبیه شده که حرارت و صدا به سختی از آن عبور کند.

moje90
7 February 2011, 02:12 AM
شما از کجا می دونی مدل تقویت شده هست؟ تو قرارداد چیزی نوشته؟

سلام :icon_winkوالا متصدی فروش بهم گفت احتمالا خیلی زیاد از این جدیدا هست و گفتن از اول سال دیگه تمام پراید ها با ترمز ضد قفل تولید میشن ...برای ما هم گفت اسمش X131 میشه ...حالا واقعا نمیدونم چه جوری از آب در میاد ؟؟؟

Erfan Hidden
7 February 2011, 09:09 AM
میگم اگه این طرح از دریچه و دکمه های تنظیم کولر تولید نمی شد سایپا و ایران خودرو چیکار میکردن...؟!!
الان روی 405 و روا و 141 همینطور سمند SE از این طرح کار شده
دریچه ها فکر می کنم برای تندر باشه
دکمه چرخان تنظیم قدرت کولر را نمی دونم..
در ضمن جالبه یه مدت از این طرح چراغ کیریستال روی پراید نصب می شد همینطور کاپوت 141(حدود سال 82) حالا بعد از حدود 8 سال می خوان دوباره از همون طرح استفاده کنن!
طرح فرمان خودرو از 206 گرفته شده
صندلی جلو هم که مطمئنم برای یکی از خودرو های آشناست حالا دقیق نمی دونم فکر کنم ریو باشه

Mostafa United
7 February 2011, 03:50 PM
صندلی جلو هم که مطمئنم برای یکی از خودرو های آشناست حالا دقیق نمی دونم فکر کنم ریو باشه

درسته ... طرحش طرح ریوئه ... ولی ابعاد کلی اون کوچیکتره که باعث میشه روکش صندلی ریو بهش نخوره

Eh07
21 May 2011, 10:23 AM
سلام
آقای مهاجر لطف میکنید امار تیپ های تولیدی امسال پراید رو قرار بدهید؟
با تشکر

mohajer_137860
21 May 2011, 04:53 PM
سلام
آقاي مهاجر لطف ميکنيد امار تيپ هاي توليدي امسال پرايد رو قرار بدهيد؟
با تشکر

سايپا :

http://tehranpic.net/download.php?img=553878

پارس خودرو :

http://tehranpic.net/download.php?img=553879

سايپا کاشان :

http://tehranpic.net/download.php?img=553880

.

mohajer_137860
22 May 2011, 09:37 PM
http://tehranpic.net/download.php?img=554688

http://tehranpic.net/download.php?img=554689

.

masooumi
30 May 2011, 08:19 PM
سلام
بنده می خوام یه پراید 132 ثبت نام کنم ، ثبت نام الان هم دوگانه سوز داره و هم معمولی (تحویل مرداد) ، حالا از اساتید سایت در مورد پراید دوگانه کارخانه سوال داشتم که بفرمایند این خودرو نسبت به پرایدی که بیرون گازی می کنند چه مزایا و معایبی دارد؟

آخه ما یه ماه پیش یه پراید 132SL با ترمز abs تحویل گرفتیم که در کل راضی کننده است و برای گازی کردنش هم بردیم بهترین و جدیدترین سیستم گازی رو روش نصب کردن با هزینه 530 هزار تومان (از 370 تومان گازی می کردن) البته مخزن ما 65 کیلویی است.

حالا می خوام بدونم این پراید گازی کارخانه ای بهتره یا نه با توجه به اینکه قیمتش هم اعلام نشده و نمایندگی می گی احتمالا 700 تا 800 گرونتر هست و دوم اینکه مخزن گاز کارخانه چند کیلویی هست؟

در کل کدوم نوع رو ثبت نام کنم؟؟؟
منتظر پاسخ شما هستم

mehdizadeh04
1 June 2011, 11:50 PM
رضای عزیز(مهاجر)اگه تونستی یه خبر از کلیوکتر پراید های حدید بگیر ببینیم چه شکلی شده.
شنیدم طرح اسپرت بهش دادن.
این خبر هم خیلی موثقه و شکی توش نیست.

pyramid1356
11 June 2011, 08:33 AM
کسی از دوستان می تونه نقشه سیم کشی پراید های جدید رو برام بزاره ؟

pyramid1356
11 June 2011, 08:34 AM
کسی از دوستان می تونه نقشه سیم کشی پراید های جدید رو برام بزاره ؟
email : pyramid@iau9.ac.ir

pyramid1356
11 June 2011, 08:36 AM
درست هست که موتور پراید تقویت شده ولی به همون اندازه مصرف اون نیز نسبت به صبا معمولی افزایش یافته
دوستانی که پراید جدید دارند می تونند تایید کنند !

mohajer_137860
3 August 2011, 05:35 PM
رضای عزیز(مهاجر)اگه تونستی یه خبر از کلیوکتر پراید های حدید بگیر ببینیم چه شکلی شده.
شنیدم طرح اسپرت بهش دادن.
این خبر هم خیلی موثقه و شکی توش نیست.

خدمت مهدی خان گل:

http://upload.tuningtalk.com/upload/IMG0565A.jpg

http://upload.tuningtalk.com/upload/IMG0564A.jpg

منبع:TT

.

moje90
24 August 2011, 01:06 PM
سلام دوستان بنظرتون سایپا از چه تاریخی میخاد تولید دوگانه سوزها رو شروع کنه ؟؟؟ آخه الان نزدیک 7 ماهه یکیشو(131) ثبت نام کردم ولی اصلا خبری نیست ...

roeentan
25 August 2011, 01:40 AM
سلام دوستان بنظرتون سایپا از چه تاریخی میخاد تولید دوگانه سوزها رو شروع کنه ؟؟؟ آخه الان نزدیک 7 ماهه یکیشو(131) ثبت نام کردم ولی اصلا خبری نیست ...
من 10 اسفند توی نمایندگی حریت شیراز پراید دوگانه ثبت نام کردم.
اول شهریور یعنی دو روز پیش دعوتنامه 131SL دوگانه برام اومد و زده تحویل 15 شهریور.
البته من آگهی زدم روزنامه که بفروشمش و بنزینی بخرم.

arash_1982
30 August 2011, 03:02 AM
SL فقط فرمان هیدرولیک هست یا فقط ABS؟

aminkhan2008
30 August 2011, 06:19 AM
SL فقط ABS هست و SX فرمان هیدرولیک وABS هست و LX فقط فرمان هیدرولیک هست و STهم هیچی نداره و پایه هست.
راستی قیمت کمپانی 131 اس ال دوگانه تون چند بود و چند فروختیش؟؟؟

moje90
6 September 2011, 09:04 PM
سلام دوستان بنظرتون چرا سایپا پرایدهای دوگانه سوز رو تحویل نمیده؟؟؟

aminkhan2008
7 September 2011, 09:30 AM
داره میده ولی شل کن سفت کن داره، مثل اینکه قطعه کم داره.مهاجر خان باید بگه.چند روز پیش توی روزنامه خبر بعضیها فیشش با دعوتنامه را میفروختن.مگر یکی از بچه های اینجا نبود که گفت دعوتنامه اش اومده.

mohajer_137860
11 September 2011, 10:29 AM
سلام دوستان بنظرتون چرا سایپا پرایدهای دوگانه سوز رو تحویل نمیده؟؟؟

داره میده ولی شل کن سفت کن داره، مثل اینکه قطعه کم داره.مهاجر خان باید بگه.چند روز پیش توی روزنامه خبر بعضیها فیشش با دعوتنامه را میفروختن.مگر یکی از بچه های اینجا نبود که گفت دعوتنامه اش اومده.

از این ماه سايپا 131 پايه گازسوز تيپ SX با ترمز ABS ماندو و موتور بوش تولید شده است.در ضمن سايپا 132 بهبود يافته دوگانه سوز هيدروليك همچنان تولید میشود.

.

mmkii
11 September 2011, 01:51 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز : لطفاً راهنمایی کنید
من می خوام پراید دوگانه ثبت نام کنم، ولی نمی دونم که 131 sx بنویسم یا 132 sx اینم بگم که میخوام ماشینم هر سه آپشن abs و هیدرولیک و دوگانه رو داشته باشه ، من رفتم نمایندگی گفت که اگر الان ثبت نام کنی تحویلمون آبان و آذره
حالا سواله من اینه که اصلاً ماشین با تمام آپشنایی که نام بردم تولید میشه؟؟؟ سوال بعدی اینه که تفاوت های اصلی و همچنین ظاهری 131 با 132 در چیه، من شنیدم که میگن پخش 132 قسمت usb داره ولی 131 نداره و همچنین کیلومتر 132 از 131 بهتره
دوستان تر خدا سریعتر راهنمایی کنید آخه امروز فردا می خوام ثبت نام کنم ............ممنون

aminkhan2008
11 September 2011, 04:43 PM
132 ریموت داره ولی 131 نداره،فکر کنم تنظیم صندلیهای 132 بهتره و پخشش هم بهتون درست گفتن و رنگ پشت صفحه کیلومتر132 ها آبی هست ولی 131 اگر اشتباه نکنم عین صبا سبز هست اینکه سپر 132رنگخورده ولی 131 خام وبدون رنگه.ولی بنظرم فروش 131 خیلی راحت تر از 132 و 141 باشه

قیمتو خبر ندارم ولی اینو بدون که بنزینی تمام تیپهای پراید صفر کیلومترش توی بازار از قیمت کمپانی ارزانتره و میتونی 300 -500 هزار تومن پایینتر از قیمت بازار گیر بیاری.مثلا من 131SX صفر را 8.150 میلیون توی نیازمندیها دیدم که کمپانی میده 8.7 میلیون تومن.دوگانه اش را نمیدونم ولی چون دوگانه اش نسب به صبای سابق گرون شده،شاید همین بلا سرش بیاد.منظورم این بود شاید ثبت نام اصلا بصرفه نباشه

mmkii
11 September 2011, 10:27 PM
132 ریموت داره ولی 131 نداره،فکر کنم تنظیم صندلیهای 132 بهتره و پخشش هم بهتون درست گفتن و رنگ پشت صفحه کیلومتر132 ها آبی هست ولی 131 اگر اشتباه نکنم عین صبا سبز هست اینکه سپر 132رنگخورده ولی 131 خام وبدون رنگه.ولی بنظرم فروش 131 خیلی راحت تر از 132 و 141 باشه

قیمتو خبر ندارم ولی اینو بدون که بنزینی تمام تیپهای پراید صفر کیلومترش توی بازار از قیمت کمپانی ارزانتره و میتونی 300 -500 هزار تومن پایینتر از قیمت بازار گیر بیاری.مثلا من 131SX صفر را 8.150 میلیون توی نیازمندیها دیدم که کمپانی میده 8.7 میلیون تومن.دوگانه اش را نمیدونم ولی چون دوگانه اش نسب به صبای سابق گرون شده،شاید همین بلا سرش بیاد.منظورم این بود شاید ثبت نام اصلا بصرفه نباشه

خیلی ممنونم ازت دوست عزیز ، خیلی خوب تفاوت ها رو گفتی تشکر،
یعنی شما می گی من ثبت نامی نگیرم؟؟؟ پس چکار کنم؟؟؟؟
راستی اینم بگم که من می خوام با این ماشین کار کنم و نوع سوختش برام خیلی مهمه ، یعنی اگر گازی باشه اونم پایه گازسوز از نظر اقتصادی خیلی به صرفه تره
یه باک گاز برای پراید حدود 2500 و یک باک بنزین برای پراید با بنزین 400 تومانی در میاد 12000 تومان حالا خودتون مقایسه کنید

aminkhan2008
12 September 2011, 06:35 AM
نگفتم ثبت نام نکن، گفتم برو ببین که دوگانه اش قیمتش از بازار کمتره یا بیشتر؟بعد خودت تصمیم بگیر،مثلا قبلا صبا هم بنزینی اش در بازار قیمتش کمتر از کمپانی بود ولی قیمت دوگانه اش حدود700-800 هزار تومن بیشتراز کمپانی بود(کمپانی دوگانه اش اونموقع8.350 بود ولی بازار حدود9 بود)ولی به بهانه پروژه ایکس100 کشیدن روش وحالا دوگانه پراید باید بالای 9.3 در کمپانی باشه و باید دید که آیا بازار ازش استقبال سابق را میکنه که قیمتش بره بالاتر از کمپانی؟؟؟؟؟خودتون سبک،سنگین کنید،ببین چی میشه؟؟؟

mosaho
20 September 2011, 11:35 PM
با سلام خدمت اساتید گرامی :
من تو همین ماه (شهریور) رفتم نمایندگی ویک پراید 131 sl پایه گاز سوز ثبت نام کردم و اون روز متصدی ثبت نام می گفت ثبت نام های برج 2 و 3 را هنوز تحویل نداده اند چون پراید دوگانه سوز تبدیل به پایه گاز سوز شده میخواستم ببینم پایه گاز سوز با دوگانه سوز چه فرقی دارد ؟

mosaho
20 September 2011, 11:38 PM
نگفتم ثبت نام نکن، گفتم برو ببین که دوگانه اش قیمتش از بازار کمتره یا بیشتر؟بعد خودت تصمیم بگیر،مثلا قبلا صبا هم بنزینی اش در بازار قیمتش کمتر از کمپانی بود ولی قیمت دوگانه اش حدود700-800 هزار تومن بیشتراز کمپانی بود(کمپانی دوگانه اش اونموقع8.350 بود ولی بازار حدود9 بود)ولی به بهانه پروژه ایکس100 کشیدن روش وحالا دوگانه پراید باید بالای 9.3 در کمپانی باشه و باید دید که آیا بازار ازش استقبال سابق را میکنه که قیمتش بره بالاتر از کمپانی؟؟؟؟؟خودتون سبک،سنگین کنید،ببین چی میشه؟؟؟

masooumi
3 October 2011, 08:05 PM
از این ماه سايپا 131 پايه گازسوز تيپ SX با ترمز ABS ماندو و موتور بوش تولید شده است.در ضمن سايپا 132 بهبود يافته دوگانه سوز هيدروليك همچنان تولید میشود.

.

یعنی 131 ها پایه گاز سوز هستن ولی 132 ها دوگانه سوز های قدیمی ؟؟؟ یعنی 131 پایه گازسوز نسبت به 132 بهتره ؟ آره ؟؟؟

moje90
15 October 2011, 08:19 PM
سلام دوستان امروز 23/7/90 بهم از نمایندگی تماس گرفتند و گفتن که پراید دوگانه رو تحویل نمیدن و اگه هم بیاد پلاک گذاریش هم نمیکنند و بهم گفتن باید یا تیبا یا 131 بنزینی جاش برداری منم موندم که تیبا بگیرم یا 131 بنزینی ؟؟؟نظر شما چیه چون بنظرم تیبا نسبت به قیمتش میارزه... البته پرایده حدود 2.5 میلیون کمتر در میاد حالا موندم چیکار کنم؟؟؟اگه دوستان هم نظر بدن ممنون میشم...خیلی پشیمون شدم که نزدیک 9 ماه برای ماشین دوگانه صبر کردم و حالا براحتی میگن که دیگه تحویل نمیدن....نمایندگی میگفت اون سری دوگانه سوزهایی هم که تحویل شده (حدود 2 ماه پیش)تا حالا پلاک بهشون ندادن:( بنظرتون 131SX با موتور ارتقا یافته بهتر میاد یا تیبا SX؟؟؟ البته از 2.5 میلیون اختلاف قیمت هم نمیشه گذشت

shahin1990
15 October 2011, 08:41 PM
بنظر من یه 131sx بگیر.هم قیمتش مناسبتره هم ظاهرش متعادلتر و هم بورسش تو بازار و قطعات یدکیش بیشتره.

arash299
17 October 2011, 11:37 AM
سلام
جریان اینکه میگن موتور ارتقا یافته چی هست؟:icon_ques یکی از نمایندگی ها میگفت که کلا موتور عوض شده!!!!!:icon_twis یعنی دیگه موتور پراید روش نیست؟؟!!:152:

Erfan Hidden
17 October 2011, 12:00 PM
سلام دوستان امروز 23/7/90 بهم از نمایندگی تماس گرفتند و گفتن که پراید دوگانه رو تحویل نمیدن و اگه هم بیاد پلاک گذاریش هم نمیکنند و بهم گفتن باید یا تیبا یا 131 بنزینی جاش برداری منم موندم که تیبا بگیرم یا 131 بنزینی ؟؟؟نظر شما چیه چون بنظرم تیبا نسبت به قیمتش میارزه... البته پرایده حدود 2.5 میلیون کمتر در میاد حالا موندم چیکار کنم؟؟؟اگه دوستان هم نظر بدن ممنون میشم...خیلی پشیمون شدم که نزدیک 9 ماه برای ماشین دوگانه صبر کردم و حالا براحتی میگن که دیگه تحویل نمیدن....نمایندگی میگفت اون سری دوگانه سوزهایی هم که تحویل شده (حدود 2 ماه پیش)تا حالا پلاک بهشون ندادن:( بنظرتون 131SX با موتور ارتقا یافته بهتر میاد یا تیبا SX؟؟؟ البته از 2.5 میلیون اختلاف قیمت هم نمیشه گذشت
ای بابا چه قدر بد؟ جدا 9 ماه براش تو نوبت بودی.اونوقت من همین 1 ماه پیش پراید دوگانه 12 تا کارکردمو دادم رفت..
البته برای من مدل 89 بود(آخرین سری پراید صبا)
به نظرم تیبا بگیری بهتره از 131.من که بعد از پژو و سمند نتونستم با پراید کنار بیام و حالا نمی دونم چه جوری شما بعد آزرا می خوای پراید را تحمل کنی :دی
اگه می تونی 2 میلیون روش بذار و تیبا بگیر ارزشش بیشتر از پرایده..

Erfan Hidden
17 October 2011, 12:02 PM
سلام
جریان اینکه میگن موتور ارتقا یافته چی هست؟:icon_ques یکی از نمایندگی ها میگفت که کلا موتور عوض شده!!!!!:icon_twis یعنی دیگه موتور پراید روش نیست؟؟!!:152:
خدا به خیر کنه....!!!

Erfan Hidden
17 October 2011, 12:03 PM
سلام
خدا به خیر کنه....!!!

aminkhan2008
17 October 2011, 11:40 PM
بابا اینا همش دروغه که ارتقا و...من با همین پراید قدیمی میتونم راحت اینجدیدا چهhp چه Jip و.. باشه راحت بگیرم و اینا فقط فکرکنم ای سی یوش را عوض کرده باشند و گرنه موتور همونه و حجم و چیزای مهمش تغییر جدی نکرده

moje90
18 October 2011, 12:28 AM
ای بابا چه قدر بد؟ جدا 9 ماه براش تو نوبت بودی.اونوقت من همین 1 ماه پیش پراید دوگانه 12 تا کارکردمو دادم رفت..
البته برای من مدل 89 بود(آخرین سری پراید صبا)
به نظرم تیبا بگیری بهتره از 131.من که بعد از پژو و سمند نتونستم با پراید کنار بیام و حالا نمی دونم چه جوری شما بعد آزرا می خوای پراید را تحمل کنی :دی
اگه می تونی 2 میلیون روش بذار و تیبا بگیر ارزشش بیشتر از پرایده..
سلام ممنون از همدردی شما:icon_wink خودمم به همین نتیجه رسیدم ...البته پراید دوگانه رو برای ترافیک شهر و کارهای روزمره میخواستم ولی حالا که کارم نشده احتماله زیاد همون تیبا رو بر میدارم...فقط نمیدونم از نظر کیفیت خوبه یا نه؟

mohajer_137860
19 October 2011, 09:42 AM
چهارشنبه 27 مهر 1390

رويداد

گروه خودرو – روز گذشته خبرگزاري ايسنا در حالي از دريافت مجوزهاي مربوط به شماره‌گذاري سايپا 132 تا چند روز آينده خبر داد که پليس راهنمايي و رانندگي ضمن رد اين خبر اعلام کرد که شماره‌گذاري مجدد اين خودرو پس از رفع معايب و صدور مجوز توسط سازمان محيط زيست صورت مي‌گيرد.

از حدود يك ماه پيش شماره‌گذاري سايپا 132 به دليل عدم ارائه گواهي محيط زيست متوقف شده بود. دليل توقف شماره‌گذاري، نامه سازمان حفاظت از محيط زيست به پليس راهور ناجا بود كه در آن خواستار توقف شماره‌گذاري اين محصول شده بود. خبرگزاري ايسنا خبر داده بود که طبق اطلاعات به دست آمده، سازمان حفاظت محيط زيست مجوز شماره‌گذاري نوع دوگانه‌سوز اين خودرو را نيز ظرف چند روز آينده صادر خواهد كرد. در همين حال پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با رد خبر از سرگيري شماره‌گذاري سايپا ‌132 تا چند روز ديگر، اعلام كرد: شماره‌گذاري مجدد اين خودرو پس از رفع معايب و صدور مجوز توسط سازمان محيط زيست صورت مي‌گيرد. سرهنگ محمد كريم خسروي معاون اجتماعي و فرهنگ ترافيك پليس راهور ناجا در اين باره گفت: «شماره‌گذاري خودروي سواري بنزيني پرايد سايپا 132 شركت خودروسازي سايپا توسط سازمان محيط زيست به علت عدم احراز شرايط آزمون‌هاي آلايندگي از تاريخ 28 شهريورماه سال جاري ممنوع اعلام شده است.» وي افزود:‌ بديهي است شماره‌گذاري مجدد آن هم پس از رفع معايب و صدور مجوز توسط سازمان محيط زيست صورت مي‌گيرد.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=274228

.

arash299
19 October 2011, 10:39 AM
چهارشنبه 27 مهر 1390

رويداد

گروه خودرو – روز گذشته خبرگزاري ايسنا در حالي از دريافت مجوزهاي مربوط به شماره‌گذاري سايپا 132 تا چند روز آينده خبر داد که پليس راهنمايي و رانندگي ضمن رد اين خبر اعلام کرد که شماره‌گذاري مجدد اين خودرو پس از رفع معايب و صدور مجوز توسط سازمان محيط زيست صورت مي‌گيرد.

از حدود يك ماه پيش شماره‌گذاري سايپا 132 به دليل عدم ارائه گواهي محيط زيست متوقف شده بود. دليل توقف شماره‌گذاري، نامه سازمان حفاظت از محيط زيست به پليس راهور ناجا بود كه در آن خواستار توقف شماره‌گذاري اين محصول شده بود. خبرگزاري ايسنا خبر داده بود که طبق اطلاعات به دست آمده، سازمان حفاظت محيط زيست مجوز شماره‌گذاري نوع دوگانه‌سوز اين خودرو را نيز ظرف چند روز آينده صادر خواهد كرد. در همين حال پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با رد خبر از سرگيري شماره‌گذاري سايپا ‌132 تا چند روز ديگر، اعلام كرد: شماره‌گذاري مجدد اين خودرو پس از رفع معايب و صدور مجوز توسط سازمان محيط زيست صورت مي‌گيرد. سرهنگ محمد كريم خسروي معاون اجتماعي و فرهنگ ترافيك پليس راهور ناجا در اين باره گفت: «شماره‌گذاري خودروي سواري بنزيني پرايد سايپا 132 شركت خودروسازي سايپا توسط سازمان محيط زيست به علت عدم احراز شرايط آزمون‌هاي آلايندگي از تاريخ 28 شهريورماه سال جاري ممنوع اعلام شده است.» وي افزود:‌ بديهي است شماره‌گذاري مجدد آن هم پس از رفع معايب و صدور مجوز توسط سازمان محيط زيست صورت مي‌گيرد.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=274228

.

جالبه که اینها خودشون هم با هم درگیرند!!:184: آخه پراید سایپا کلا خودش آلایندگی هست! حالا میگن باید آزمون آلایندگی داشته باشه:145: خوبه سایپا بنز تولید نمیکنه وگرنه...:cool_phalls_17:

jananeh
20 October 2011, 03:45 PM
الان وضعیت تولید و تحویل 131 پایه گاز سوز چجوره ؟؟ کسی گرفته ؟؟ اصلا تولید میکنند؟؟
من ثبت نام کردم تحویل آذر یعنی // خود نمایندگی گفت یکی دوماه با تاخیر میگیرین//

moje90
20 October 2011, 11:18 PM
الان وضعیت تولید و تحویل 131 پایه گاز سوز چجوره ؟؟ کسی گرفته ؟؟ اصلا تولید میکنند؟؟
من ثبت نام کردم تحویل آذر یعنی // خود نمایندگی گفت یکی دوماه با تاخیر میگیرین//
سلام والا من 9 ماه تو نوبت بودم وآخر سر بعد از 3 ماه علافی گفتن که پلاک نمیدن به دوگانه سوزها و اونایی هم که تحویل گرفتن پلاک ندارن:( من خیلی صبر کردم ولی خبری نشد وآخر سر هم ماشینو تبدیل کردم...من بهمن 89 ثبت نام کردم و تحویل مرداد بودم...فکر کنم تولید میکنند ولی تحویل نمیدن چون نیروی انتظامی پلاکش نمیکنه

atteesh
21 October 2011, 03:19 PM
صبا معمولي الان كاملا متوقف شده ؟

aminkhan2008
22 October 2011, 10:00 PM
آتیش جان به خاطره ها پیوست و فقط دوگانه اش را اول سال یک چندتایی دادن بیرون

mohajer_137860
24 October 2011, 09:03 AM
دوشنبه 2 آبان 1390

شماره‌گذاری پراید 132 دوگانه سوز از سر گرفته شد

گروه خودرو- شماره‌گذاری پراید 132 دوگانه‌سوز پس از توقفی سه ماهه، بار دیگر از سر گرفته شد.
آن طور که معاون فنی مهندسی راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار ما عنوان کرد، شماره گذاری پراید 132 دوگانه سوز از شنبه گذشته از سر گرفته شده است.

به گفته سرهنگ علیرضا جهانگیری، سازمان حفاظت از محیط زیست به دلیل عدم انجام تست تطابق تولید (COP) در پراید 132 دوگانه‌سوز، این خودرو را فاقد استانداردهای آلایندگی لازم دانسته است؛ به همین دلیل حدود یک ماه از صدور مجوز شماره‌گذاری آن خودداری کرد.وی تاکید می‌کند: بر اساس توافق سازمان حفاظت از محیط زیست و سایپا، مشکل شماره‌گذاری پراید 132 دوگانه‌سوز از شنبه گذشته و به شرط رعایت تست تطابق تولید، برطرف شده است. این در شرایطی است که بنابه گفته معاون فنی مهندسی راهور ناجا، سازمان حفاظت از محیط زیست در صورت توقف انجام تست COP در خطوط تولید پراید 132 دوگانه‌سوز، باز هم از صدور مجوز شماره‌گذاری برای این خودرو خودداری خواهد کرد.توقف یک ماهه شماره‌گذاری سایپا 132 دوگانه‌سوز، سبب شد ثبت‌نام‌کنندگان این خودرو نتوانند در موعد مقرر، خودرو خود را تحویل بگیرند و با توجه به نامشخص بودن زمان شماره‌گذاری این خودرو حتی سایپا به برخی از آنها پیشنهاد داده که به جای این محصول، خودرو دیگری دریافت کنند.حال به نظر می‌رسد با رفع مشکل شماره‌گذاری «132»، ثبت‌نام‌کنندگان در بازه زمانی کمتری خودرو خود را دریافت کنند.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=274903

.

salam1
24 October 2011, 01:45 PM
سلام دوستان...من میخوام یه پراید بگیرم...
سوالم اینه که مگه قبلا 141 از صبا گرونتر نبود؟الان مثل اینکه 141 ارزونتر از 131 ...درسته؟دلیلش چیه؟

aminkhan2008
24 October 2011, 05:49 PM
دلیلش اینه که 141 نسبت بع اونا بدفروش تر هم برای کمپانی و هم توی بازار هست و درضمن 141 قدیم رینگ آلومینیومی و سپر همرنگ داشت ولی حالایی زشت تر شده و اینها را نداره و بعبارتی: هرروز گندتر از دیروز