PDA

View Full Version : تسمه تايم ( نحوه تعويض - قطعات لازم - تجربه ها و .. )

raminazad
15 September 2009, 04:07 PM
سلام به تندريان عزيز

به همه دوستان قديمي و همه دوستان جديد

راستش ماشين تندر بنده در آستانه 50000 تاست و از الان به فكر افتادم كه چيكار بايد بكنم كه تو 60000تا بايد تسمه تايم عوض بشه . منظورم از لحاظ قطعات يدكي لازم(تسمه و پولي ها ) ، قيمت و انواع مارك ها يا برند قطعات، محل تعويض مناسب توي شهرهاي مختلف و نحوه تعويض (براي اطلاع خودمون) و ميزان پيچيدگي كار .
راستش انقدر از اين نمايندگي ها دلم خونه كه از حالا اضطراب برخورد با اونها ايجاد شده

تسمه تايم = TIMING BELT

:lover:

mehdizadeh04
15 September 2009, 04:44 PM
با سلام خدمت آقا رامین عزیز و رفیق کم پیدا!!!!
فکر نمیکنم هر جایی بتونن برات تعویض کنند!
این قسمت از کاتالوگی که برای همه دوستان ارسال شد تا از بیشتر قسمت های خودرو خودشون مطلع بشن و اگر دست به آچار هستن تعمیرات رو خودشون انجام بدن!
به این قسمت هایی از کاتالوگ دقت کن:

http://h.imagehost.org/t/0635/time2.jpg (http://h.imagehost.org/view/0635/time2) http://h.imagehost.org/t/0331/time.jpg (http://h.imagehost.org/view/0331/time)

موفق باشید

ara_kamandar
16 September 2009, 02:13 AM
این قسمت از کاتالوگی که برای همه دوستان ارسال شد تا از بیشتر قسمت های خودرو خودشون مطلع بشن و اگر دست به آچار هستن تعمیرات رو خودشون انجام بدن!
به این قسمت هایی از کاتالوگ دقت کن:

من می خواستم کاتولوگ رو داشته باشم چیکار کنم ؟ باتشکر

HoseinS
16 September 2009, 12:04 PM
آقاي مهدي زاده عزيز نميشه يه حالي بديد به دوستان اين كاتولوگ كامل آپلود كني. ثواب داره به خدا!

rza_bgy
16 September 2009, 12:33 PM
من الان به 43000 رسیدم و قصد دارم قبل از 50000 تسمه تایم رو عوض کنم، چون ماشین اکثرا تو بندر و شرایط شرجی کار میکرده، تسمه تایم رو از نیکوپخش خریدم که تسمه تایم رو همراه پولی و متعلقاتش فقط میفروخت و تو یه بسته قرار داشت به قیمت 93 تومن،
برای تعویض تو فکر یه نمایندگی بودم که مکانیک خوبی داره، البته اگه اینجا به نتایج بهتر برسیم حتما به نفعمون خواهد بود

raminazad
17 September 2009, 03:39 PM
سلام به دوستان عزيزم بويژه جناب مهدي زاده عزيز
راستش من فكر ميكردم سايت فيلتر شده بعدش از جناب dj behzad مطلع شدم كه آدرس يه كم تغيير كرده . دلم برا همه دوستان تنگ شده بود

من شنيدم كه تسمه تايم مدلهاي سه گانه باهم فرق دارند. چون اگه يادتون باشه بلبرينگها يا پولي هاي تسمه تايم تندر بنده به قول نماينده محترم صداي اضافي داشت و قرار بود عوضش كنند ولي موقع تعويض كفتند اين تسمه تايمي كه ما داريم مال اي صفره و به ماشين شما نمي خوره . البته اونها ممكن بود من رو فريب داده باشند تا زير بار نرند . حالا نمي دونم جريان چيه:icon_ques

در ضمن در مورد تسمه كولر ،ظاهرا اونو هم بايستي عوض كنند . حالا اونجا پر از غلطك و بلبرينگه كه طبق دفترچه تو60000 تا بايستي عوض بشند ؟
من كه پاك گيج شدم . اي كاش يه جاي درست و حسابي با كارشناسان باحوصله و مودب و كار بلد داشتيم كه فكر دزدي (دزذي وقت و كار و قطعه و .. ) نبودند و با خيال راحت ميبرديم اونجا .

راستي جناب مهدي زاده اين تصويرها توضيح فارسي دارند كه به درد بخوره. لطفا اگه ممكنه يا آدرس دانلودش رو بفرمايين يا آپلود كنين تا همگي شما رو دعا كنيم

hesam90
17 September 2009, 05:36 PM
با سلام

تسمه تایم تمام تیپ های تندر90 یکی هست و فرقی نداره
اما تسمه دینام هیدرولیک با تیپ ای0 فرق داره دلیل اون هم نداشتن هیدرولیک ای0 هست

نکته بعد تو تعویض تسمه تایم این هست که کاملا با غلتک تعویض بشه چرا که اونها هم عمر خودشون رو کردن و باید تعویض بشن چرا که اگر تعویض نشن و یکی از غلتک ها گیر پاچ کنه فاتح موتور خونده میشه و کم کم باید 1 میلیون پیاده بشین ( در اثر پاره شدن تسمه تایم امکان کج شدن سوپاپ ها وجود داره) که عقلانی هست با هم تعویض بشن

نکته بعد هم در فولی سرملنگ هست که اکثر تندر90 های که اقدام به تعویض تسمه تایم میکنن گیر بانگیرشون میشه که حرز میچرخه ( فولی تندر90 های اولیه پرسی هست که یکی از بزرگترین معایب تندر90 های تولید اول به شمار میره) که متاسفانه این فولی در حال حاضر تو بازار یافت نمیشه

راستی
خوشبختانه این عبیب در موتور های جدید بر طرف شده و به صورت خاری شده

amin.405
17 September 2009, 05:56 PM
من شنیده بودم که برا تعویض هم یه خورده دردسر داره
(یعنی مثل ماشینای قدیمی تر مثل 405 و پراید دم دست نیست و تعویضش یه کم وقت گیره و پردردسره)

درسته ؟

raminazad
17 September 2009, 07:55 PM
درسته اين موتور اصلا جايي برا كار دست نداره من نميدونم چطور بازش ميكنند .امروز داشتم نگاش ميكردم اگه بخواند محفظه تسمه تايم رو بازش كنند لزوما بايستي دسته موتور باز بشه كه اينطوري كل موتور به يك سمت خم ميشه .

hamid_arm
18 September 2009, 07:57 PM
سلام به همه
توصیه می کنم به دوستان جهت تعمیر یا تعویض قطعات حساس (مثلاً قطعات موتوری) حتماً به نمایندگی های مجاز مراجعه کنند (حتی بعد از اتمام گارانتی)
چون بسیاری از مکانیک های ماهری که قبلاً باهاشون کار می کردم (وقتی پراید و 405 داشتم) از موتور L90 سر در نمی آوردن. به جز تعویض لنت و شمع و چندتا تعمیر جزئی، از فنی L90 اطلاع زیادی نداشتند.
در نتیجه همون جا تصمیم گرفتم تا وقتی که امکانش هست برم نمایندگی (حتی واسه تعویض تسمه تایم)
موفق باشید.

amin.405
18 September 2009, 08:47 PM
آخه این نمایندگی ها هم هیچی حالیشون نیست و درک و شعور درست کار کردن رو ندارن .... اگر هم تازه یه جا رو درست کنن ، پس فردا یه چیز دیگشو میبینی خراب کردن ...مگر اینکه پیش یه نمایندگی خوب و با سابقه ببرین

(من که تا حالا برا مسائل فنی اصلا پیش نمایندگی تا حالا نرفتم)

hamid_arm
18 September 2009, 09:34 PM
شاید نمایندگی های ایران خودرو به دلیل تعداد زیاد نشه به همشون اعتماد کرد ولی ماشین من پارس خودرویی هست و نمایندگی اصلی و تخصصی L90 میدون آزادی (پارس خودرویی) واقعاً مجهز هست. روزی 80 تا L90 پذیرش می کنه و از مکانیکی که هفته ای یه L90 بهش مراجعه می کنه بهتر هست.

نکته بعد هم در فولی سرمیلنگ هست که اکثر تندر90 های که اقدام به تعویض تسمه تایم میکنن گیر بانگیرشون میشه که حرز میچرخه ( فولی تندر90 های اولیه پرسی هست که یکی از بزرگترین معایب تندر90 های تولید اول به شمار میره) که متاسفانه این فولی در حال حاضر تو بازار یافت نمیشه

راستی
سلام آقا محمد (حسام) :icon_surp
منظورت از مشکل فولی سر میل لنگ که هنگام تعویض تسمه تایم پیش میاد چیه؟ بیشتر توضیح میدی؟
هنگام تعویض تسمه تایم در موتورهای جدید که به قول شما فولی سر میل لنگ خاری شده، چه مشکلی پیش میاد؟ باید تعویض بشه؟؟

raminazad
19 September 2009, 04:51 PM
سلام
اين فولي يا پولي با بلبرينك چه فرقي داره؟

hesam90
19 September 2009, 10:34 PM
سلام آقا محمد (حسام) :icon_surp
منظورت از مشکل فولی سر میل لنگ که هنگام تعویض تسمه تایم پیش میاد چیه؟ بیشتر توضیح میدی؟
هنگام تعویض تسمه تایم در موتورهای جدید که به قول شما فولی سر میل لنگ خاری شده، چه مشکلی پیش میاد؟ باید تعویض بشه؟؟[/quote]

با سلام خدمت دوستان
تو تندرهای سری اول فولی میلنگ + دنده سر میلنگ مشکل داشت و این مشکل این بود که انتهای میلنگ که برای سوار شدن فولی و دنده سرمیلنگ هست شیاری رو تعبیه کرده بودن که دنده سر میلنگ به صورت خاری جا بخوره اما مشکل تندرهای اولی همین بود که دنده سر میلنگ اونها به صورت پرسی جا میخورد که اگه یه موقع دنده معکوس شدید میداد امکان رد کردن تایم بود که با رد کردن تایم میل سوپاپ ها تاب بر میداشتن و یا اگه به موتور فشار شدید وارد میشد تایم رد میکرد
اما تو سری جدید این مشکل برطرف شده و دنده سر میلنگ ها به صورت خاری جا میخوره که امکان رد کردنش خیلی کم هست
و اما در مورد تعویض تسمه تایم باید بگم که نمایندگی های محترم که از دستشون همیشه گل میریزه
وقتی میخوان تسمه رو تعویض کنن اقدام به تعویض دنده سر میلنگ پرسی به جای خاری میکنن که وقتی دنده سر میلنگ باز میکنن باید فولی هم تعویض کنن که متاسفانه در حال حاضر فولی سر میلنگ تو بازار پیدا نمیشه که این باعث میشه ماشین تا وقتی فولی سر میلنگ میاد تو نمایندگی خاک بخوره

raminazad
23 September 2009, 03:29 PM
سلام
كاشكي يه تصوير درست و حسابي داشتيم و به عينه ميديديم

hesam90
23 September 2009, 11:23 PM
سلام
میشه یه توضیح بدین شما از چی عکس میخواین
اگه تونستم من یه موتور کامل تو انبار دارم دارم خورد میکنم خواستین یه عکس میگیرم از محفظه تایم و هر چی خواستین از موتور براتون عکس بگیرم بزارم:icon_excl

hamid_arm
23 September 2009, 11:55 PM
سلام
میشه یه توضیح بدین شما از چی عکس میخواین
اگه تونستم من یه موتور کامل تو انبار دارم دارم خورد میکنم خواستین یه عکس میگیرم از محفظه تایم و هر چی خواستین از موتور براتون عکس بگیرم بزارم:icon_excl
بابا خیلی باحالی.
تو این کمبود قطعات موتوری شما یه موتور کامل تو انبار داری؟
شماره موتور هم داره؟

mbfighter
23 September 2009, 11:59 PM
یعنی چی ؟ موتور چی هست ؟ نگین موتور تندر که دوتا شاخ گنده الان سبز میشه رو سرم !!!

hesam90
24 September 2009, 10:29 PM
یعنی چی ؟ موتور چی هست ؟ نگین موتور تندر که دوتا شاخ گنده الان سبز میشه رو سرم !!!

سلام
بابا شما چرا در مورد تندر90 بیچاره این جوری فکر میکنبن
بله من موتور کامل تندر90 هم دارم تو انبار هست و میخوام خوردش کنم و قطعاتش رو جدا بفروشم
در مورد سند هم موتور ما سند هم داره و تو سیلندرش شماره حک شده
ان شا ا.... شنبه عکس میگیرم میزارم
آقا تو رو خدا شاخ در نیارین شنبه ها :icon_wink:icon_redf
شما هر چی از قطعه تندر90 میخواین بگین من تا امکان داره من عکس میزارم :icon_excl

mohammad1983
24 September 2009, 10:41 PM
یکی از دوستان بنده که مکانیک خوبی هست و لوگان داره 90 هزار تا کارکرده و خودش هم چک کرده که اگر تسمه تایم میخواهد عوض کنه اما میگفت که تسمه ای که خود کارخونه روش گذاشته جنس خوبی داره و هنوز بدون مشکل کار میکنه.و گفت اگر رانندگی نرمالی دارید شک نکنید که تا 80 هزار تا بدون هیچ مشکلی کار میکنه.

hesam90
24 September 2009, 10:51 PM
ولی این که تا 80 هزار تا بره یک ریسک هست
تسمه تایم امکان داره تا 120 هزار تا هم کار کنه ولی این یک ریسک هست امکان هم داره تو 63 هزار تا پاره بشه
اون مشکلات تازه بوجود میاد :icon_redf

HoseinS
26 September 2009, 02:08 PM
یکی از دوستان بنده که مکانیک خوبی هست و لوگان داره 90 هزار تا کارکرده و خودش هم چک کرده که اگر تسمه تایم میخواهد عوض کنه اما میگفت که تسمه ای که خود کارخونه روش گذاشته جنس خوبی داره و هنوز بدون مشکل کار میکنه.و گفت اگر رانندگی نرمالی دارید شک نکنید که تا 80 هزار تا بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
چه جوري ميشه تسمه تايم را چك كرد. اگر ممكن است روي عكس توضيح دهيد.
با تشكر

mmamushy
6 October 2009, 05:03 PM
دوستان من یه مشکلی دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم من ماشینم 10000 کیلومتر کار کرده و از همون اول هر موقع با موتور ماشین بد تا میکنم و خیلی اسپورت میرم یه بویی مثل سوختن تسمه میاد ولی یه چند روز پیش یه مسافرت رفته بودم که وقتی سرعتم روی 160 یا 170 میومد همین بو رو دوباره میداد کلا تو دور موتور بالای 4500 این بو شروع میشه میخاستم بدونم مال شما اینجوری میشه یا مال من این مشکل رو داره

baghbanzadeh
28 April 2010, 10:08 AM
دوستان تندر سوار سلام
با توجه به اينكه كيلومتر اكثر لوگانها در محدوده 60000 رسيده دوستاني كه اقدام به تعويض تسمه تايم كردند، تجربيات خود را از قبيل هزينه ، كيفيت و نوع قطعات ، تعداد قطعات و حساسيت موضوع در اختيار اعضاء قرار دهند، با تشكر از كليه دوستان فروم phalls

ali telecom
28 April 2010, 11:26 AM
دوستان لطف کنندبگنداگه فولی تندرهای سری اول عوض نشه وفقط تسمه تایموعوض بشه احتمال بروزمشکل چقدرهست؟

hkardan
28 April 2010, 12:03 PM
دوستان تندر سوار سلام
با توجه به اينكه كيلومتر اكثر لوگانها در محدوده 60000 رسيده دوستاني كه اقدام به تعويض تسمه تايم كردند، تجربيات خود را از قبيل هزينه ، كيفيت و نوع قطعات ، تعداد قطعات و حساسيت موضوع در اختيار اعضاء قرار دهند، با تشكر از كليه دوستان فروم phalls

من حدود 10 روز پیش تسمه تایم را عوض کردم، تعمیرگاه مرکزی شماره 5. البته کیت تسمه تایم یکسال گارانتی داره که به همراه فاکتور بهم دادن. ماشین هم دو روز اونجا بود.

با سرویس 60000 شد 313000 تومن.

baghbanzadeh
28 April 2010, 01:48 PM
من حدود 10 روز پیش تسمه تایم را عوض کردم، تعمیرگاه مرکزی شماره 5. البته کیت تسمه تایم یکسال گارانتی داره که به همراه فاکتور بهم دادن. ماشین هم دو روز اونجا بود.

دوست گرامي
از مبلغ 313000تومن چقدر بابت تعويض تسمه تايم فاكتور شد.

mmamushy
29 April 2010, 01:28 AM

ببخشید دوست عزیز 313 یا 113؟

hkardan
29 April 2010, 08:47 AM
هزینه کیت تسمه تایم، کیت تسمه دینام، پولکها . اجرت نصبش شد 192000 تومن.

mb2006
29 April 2010, 10:29 AM
دوست عزیز من فک کنم یه مقدار گرون برای شما حساب کردن .دوستانی که این کار را کردن با هزینه دستمزد حدود 130 شده

hkardan
29 April 2010, 11:03 AM
نمیدونم والا، شاید هم گرون حساب شده. البته شاید اون قیمت تعویض تسمه تایم به تنهایی هست. دیگه حالا که تموم شده، اگه کلاه گذاشتن سر من که اجرشون با خدا.

mori_230
29 April 2010, 02:44 PM
با سلام
من امروز از نمایندگی ایران لگن تو شیراز سوال کردم قیمت تسمه تایم به تنهائی 46000 قیمت دادن سوالی واسم پیش اومد اونم اینکه ایا حتما لازم هستش که کیت کامل تعویض بشه یا نه؟ و همچنین کیت کامل شامل چه قطعاطی هستش؟ ممنون که پاسخ میدید.

farshid-j
29 April 2010, 03:10 PM
با سلام
من امروز از نمایندگی ایران لگن تو شیراز سوال کردم قیمت تسمه تایم به تنهائی 46000 قیمت دادن سوالی واسم پیش اومد اونم اینکه ایا حتما لازم هستش که کیت کامل تعویض بشه یا نه؟ و همچنین کیت کامل شامل چه قطعاطی هستش؟ ممنون که پاسخ میدید.

درود
بله به توصیه رنوپارس:
تعويض كيت تسمه تايم و تسمه دينام 60000 كيلومترميباشد.
باید کیت کامل تعویض بشه. دقیقا نمیدونم که شامل چه قطعاتی است ولی فکر کنم شامل تسمه تایم و تسمه دینام و پولیهای مربوطه باشه

sanam2008
29 April 2010, 04:19 PM
با سلام

تسمه تایم تمام تیپ های تندر90 یکی هست و فرقی نداره
اما تسمه دینام هیدرولیک با تیپ ای0 فرق داره دلیل اون هم نداشتن هیدرولیک ای0 هست

نکته بعد تو تعویض تسمه تایم این هست که کاملا با غلتک تعویض بشه چرا که اونها هم عمر خودشون رو کردن و باید تعویض بشن چرا که اگر تعویض نشن و یکی از غلتک ها گیر پاچ کنه فاتح موتور خونده میشه و کم کم باید 1 میلیون پیاده بشین ( در اثر پاره شدن تسمه تایم امکان کج شدن سوپاپ ها وجود داره) که عقلانی هست با هم تعویض بشن

نکته بعد هم در فولی سرملنگ هست که اکثر تندر90 های که اقدام به تعویض تسمه تایم میکنن گیر بانگیرشون میشه که حرز میچرخه ( فولی تندر90 های اولیه پرسی هست که یکی از بزرگترین معایب تندر90 های تولید اول به شمار میره) که متاسفانه این فولی در حال حاضر تو بازار یافت نمیشه

راستی
دوست من این که مشگلی نیست با دستگاه پرس یا پولی کش درمیاد دیگه محکم تر از گزت پین که نیست که ما در میاوردیم

ali telecom
1 May 2010, 08:18 AM
دوستان سلام
اگه می دونیدازچه تاریخی نوع پولی های تسمه تایم عوض شده لطفااطلاع بدید باتشکر

ali telecom
19 May 2010, 08:30 AM
کسی جواب نمی ده؟

mori_230
31 May 2010, 06:16 PM
با سلام
دوستان اگه از قیمت به روز کیت کامل تسمه تایم اطلاعی دارند لطف کنند جواب بدن ممنون میشم کیت کامل اونطوری که من پرسیدم شامل یک عدد تسمه دوعدد بلبرینگ هرزگرد و یک عدد پیچ پولی سر میللنگ هستش.

mohammad1983
10 June 2010, 09:40 AM
مهمترین ایراد ماشین ما بعد از 2 سال و نیم ظاهر شد و چند روز پیش تسمه دینام پاره شد و با باطری آوردمش تا نمایندگی ه قبلا تسمه تایم برام عوض کرده بود.
تسمه دینام تعویض شد و دوباره بعد از 2 روز پاره شد.و دیروز دوباره بردمش نمایندگی و پس از تعویض دوباره تسمه دینام و چک کردن متوجه شدند که کمپرسور کولر ایراد پیدا کرده و وقتی کولر روشن میشه از چرخش تسمه دینام جلوگیری میکنه.
خلاصه چون حوصله تعمیر و الافی نداشتم و هر کسی هم نمیتونه تعمیرش کنه 1 عدد کمپرسور نو به قیمت 350 خریداری و نصب شد.

اینجانب
10 June 2010, 12:19 PM
مهمترین ایراد ماشین ما بعد از 2 سال و نیم ظاهر شد و چند روز پیش تسمه دینام پاره شد و با باطری آوردمش تا نمایندگی ه قبلا تسمه تایم برام عوض کرده بود.
تسمه دینام تعویض شد و دوباره بعد از 2 روز پاره شد.و دیروز دوباره بردمش نمایندگی و پس از تعویض دوباره تسمه دینام و چک کردن متوجه شدند که کمپرسور کولر ایراد پیدا کرده و وقتی کولر روشن میشه از چرخش تسمه دینام جلوگیری میکنه.
خلاصه چون حوصله تعمیر و الافی نداشتم و هر کسی هم نمیتونه تعمیرش کنه 1 عدد کمپرسور نو به قیمت 350 خریداری و نصب شد.
ماشین چند کیلومتر کار کرده؟

mohammad1983
10 June 2010, 02:51 PM
98000 کیلومتر
همیشه خدا هم این کولر روشن بود.

rza_bgy
4 September 2010, 01:11 PM
امروز با کارکرد 66 هزار تا به نمایندگی ایران خودرو رفتم برای تعویض تسمه تایم و تسمه دینام،
اولا که مکانیک کلی ناز و کرشمه رفت،
دوما چون فقط نمایندگی ها ازش سر درمیارن(بیرون بردمگفتن عوض میکنیم اما اولین بارمونه!) و از هر چهار تا نمایندگی فقط یکیش حاضره اینکاره بکنه(یکنمایندگی ایران خودرو گفت اینکاره نیسیم!)
و سوما مکانیکه میگفت پارس خودرویی هستی برو سایپا!

خلاصه مزه دهنش خیلی سنگین بود! هفتاد تومن دستمزد واسه تعویض کیت تسمه تایم و کیت تسمه دینام میخواد! در کل میشه سیصد و خورده ای!

چهارما(رابعا) چون وضعیت مونوپولی هست و ما بیچاره، قرار شد فردا صبح ماشینو بزارم پیشش تا عصر تمومش کنه!

mohammad1983
4 September 2010, 03:03 PM
چرا سیصد تومان؟
معمولا توی هر شهری مکانیک هایی هستند که روی ماشین های رنج قیمت 30 به بالا کار میکنند.من به چند تاشون نشون دادم و گفتم بلدید عوض کنید خندشون گرفت.
اما نمایندگی که میبری بهشون بگو که اگر مثلا تسمه دینام نیاز نداشت بهش دست نزنند.برای من که اینطوری بود و آدم های درستی بودند و خرج الکی نکردند.کلا تعویض تسمه تایم با اجرت شد تقریبا 70 تومان.

houman90
4 September 2010, 11:58 PM
امروز با کارکرد 66 هزار تا به نمایندگی ایران خودرو رفتم برای تعویض تسمه تایم و تسمه دینام،
اولا که مکانیک کلی ناز و کرشمه رفت،
دوما چون فقط نمایندگی ها ازش سر درمیارن(بیرون بردمگفتن عوض میکنیم اما اولین بارمونه!) و از هر چهار تا نمایندگی فقط یکیش حاضره اینکاره بکنه(یکنمایندگی ایران خودرو گفت اینکاره نیسیم!)
و سوما مکانیکه میگفت پارس خودرویی هستی برو سایپا!

خلاصه مزه دهنش خیلی سنگین بود! هفتاد تومن دستمزد واسه تعویض کیت تسمه تایم و کیت تسمه دینام میخواد! در کل میشه سیصد و خورده ای!

چهارما(رابعا) چون وضعیت مونوپولی هست و ما بیچاره، قرار شد فردا صبح ماشینو بزارم پیشش تا عصر تمومش کنه!

با سلام خدمت شما آقا رضاي گل
اول!!! اينكه بهترين كار همين كاريه كه ميكنين و (با احترام به نظر آقا محمد) با توجه به اينكه معمولاً هيچ قطعه يدكي (حتي قطعه‌اي كه از خود نمايندگي مورد تائيد رنوپارس ميگيريم) از بابت كيفيت به پاي قطعه فابريك نميرسه (يا بهتر بگم، اصلاً چنين قطعه‌اي بجز خط توليد هيچ جاي ديگه‌اي گير نمياد و اصلاً توي بازار وجود خارجي نداره!)، كار صحيح همينه كه كل كيت شامل تمام بلبرينگ‌ها و پولي‌ها و هرزگردها و كلاً هر چيزي كه توصيه رنو هست رو كلاً با هم تعويض كنين. دوم!!! هم اينكه طبق فرمايش محمد آقا فكري بنظرم رسيد اون هم اينه كه يه سري به نمايندگي مجاز ايرتويا (روبروي پمپ بنزين بلال) بزنين. ديگه فكر كنم مكانيكي كه كارش سر و كله زدن با موتور پرادو و كمري و لكسوس هست بتونه از پس چنين كاري (حتي اگه بار اولش باشه كه بعيده) بر بياد. منتها دستمزد چنين مكانيكي امكان داره كمي بالاتر باشه كه بنظر بنده با توجه به كيفيت تجارب فني اونها (در مقايسه با تجارب مكانيك‌هاي ايران‌خودرو و پارس خودرو در ماست‌مالي كردن پرايد و 405 و 206 و سمند!) ميارزه. به هر حال بندرعباسه ديگه!!!

موفق باشيد

arash_1982
6 September 2010, 04:53 PM
من هم در تهران نمایندگی مرکزی شماره 5 پارس خودرو (ضلع شمال شرقی میدان آزادی) 240.000 تومان قیمت گرفتم.

با لوازم و تعویض پولی ها و هر چیزی که نیاز هست.

60000 کیلومتر ماشینم کار کرده، الان با همین قیمت عوض کنم؟

rza_bgy
12 September 2010, 07:31 PM
با سلام
دوستان اگه از قیمت به روز کیت کامل تسمه تایم اطلاعی دارند لطف کنند جواب بدن ممنون میشم کیت کامل اونطوری که من پرسیدم شامل یک عدد تسمه دوعدد بلبرینگ هرزگرد و یک عدد پیچ پولی سر میللنگ هستش.

کاملا درسته
120 تومن

rza_bgy
14 September 2010, 06:03 PM
من هم در تهران نمایندگی مرکزی شماره 5 پارس خودرو (ضلع شمال شرقی میدان آزادی) 240.000 تومان قیمت گرفتم.

با لوازم و تعویض پولی ها و هر چیزی که نیاز هست.

60000 کیلومتر ماشینم کار کرده، الان با همین قیمت عوض کنم؟

نخیر، دنبال نمایندگی منصف تر باشین، کاری که من کردم و نتیجه داد،

من قیمت نجومی 320 تومن و 255 تومن رو تجربه کردم و نهایتا تو یه نمایندگی که سابقه انصاف و کارشو از قبل داشتم فقط با 166 تومن کارای زیر رو انجام دادم
1. تعویض کیت کامل تسمه تایم(120 کیت و 20 تومن اجرت)
2.تعویض تسمه دینام(15 تسمه و 5 تومن اجرت)
3.تعویض واشر و درپوش ترموستات

اما تسمه تایم

خود تسمه و متعلقاتش از نظر ظاهری کاملا سالم و بدون ذره ای خوردگی بودن، حتما 30 تا دیگه کار میکردن، ولی خوشحالم که الان لااقل تا 70 تا دیگه خیالم تخته،
تسمه جنس فرانسوی با آرم رنو بود و هنوز رنگ نوشته هاش خوانا بود(کیت جدید که هلو گرام ایرانخودرو رو جعبه اش داشت نوشته ای نداشت روش)
تسمه جدید یه لایه نخ میونش داشت ولی تسمه اصلی ظاهرا یکپارچه لاستیک نشون میده
پولی سز میلنگ که چیز خاصی نداشت اما دو قطعه دیگر یکیش چینی و دیگری فرانسوی با آرم رنو بود در صورتیکه کیت جدید که گرفتم یادم نمیاد چی روش نوشته بود:icon_arro

تسمه دینام

تسمه دینام هم کاملا از نظر ظاهری سالم بود و مکانیک گفت میتونی تعویض نکنی، تسمه دینام جدید هم تفاوت خاصی با قدیمی نداشت.

در کل، قبل از تعویض با توجه به اجرت های 120 و 70 تومنی که از من طلب کرده بودن گمون میکردم مکانیک کار خیلی شاقی داره اما ماشینو فک کنم از 9 تا 11 روش کارکرده بود و تموم،همه چی هم میزون داره کار میکنه!

rza_bgy
11 October 2010, 04:43 PM
امروز اتفاقی داشتم فاکتور نمایندگی رو نگاه میکردم و از اونجا که هنوز میبینم به بعضی از دوستان نمایندگی ها دارن قیمت های نجومی برای تعویض تسمه تایم میدن تصمیم گرفتم عین مندرجات فاکتور رو براتون اینجا کپی کنم،

فقط توجه کنین که نمایندگی ایران خودرو بود نه سایپا، اگه کد هایی که مینویسم کد دستمزد تعویض باشه که باید تو همه نمایندگی های ایران خودرو یکی و هم قیمت باشه پس چرا قیمت های نجومی میدن؟؟

نمایندگی 1414 ایران خودرو

کد و شرح تعمیرات و فاکتورها

80169 تندر : تعویض تسمه تایم شامل : تعویض تسمه سفت کن و هرزگرد خودرو ... 177744 ریال
80708تندر:تعویض تسمه دینام خودرو مجهز به فرمان هیدرولیک و تهویه مطبوع..... 54096 ریال
80724 تندر:بازکردن و نصب مجدد پوسته ترموستات.... 23184 ریال

جمع تعمیرات 255024 ریال

1عدد تسمه پمپ فرمان دینام کولر 2070201101 154939 ریال
1 عدد واشر درپوش ترموستات 1860312601 6956 ریال
1 عدد درپوش ترموستات 0370602201 37937 ریال

جمع کل با مالیات و .. 468000 ریال

تسمه تایم رو هم قبلا خودم 89 تومن گرفته بودم که الان 120 تومن شده.
اگه موفق شدم عکس هم آپلود میکنم

moje90
11 October 2010, 05:09 PM
امروز اتفاقی داشتم فاکتور نمایندگی رو نگاه میکردم و از اونجا که هنوز میبینم به بعضی از دوستان نمایندگی ها دارن قیمت های نجومی برای تعویض تسمه تایم میدن تصمیم گرفتم عین مندرجات فاکتور رو براتون اینجا کپی کنم،

فقط توجه کنین که نمایندگی ایران خودرو بود نه سایپا، اگه کد هایی که مینویسم کد دستمزد تعویض باشه که باید تو همه نمایندگی های ایران خودرو یکی و هم قیمت باشه پس چرا قیمت های نجومی میدن؟؟

نمایندگی 1414 ایران خودرو

کد و شرح تعمیرات و فاکتورها

80169 تندر : تعویض تسمه تایم شامل : تعویض تسمه سفت کن و هرزگرد خودرو ... 177744 ریال
80708تندر:تعویض تسمه دینام خودرو مجهز به فرمان هیدرولیک و تهویه مطبوع..... 54096 ریال
80724 تندر:بازکردن و نصب مجدد پوسته ترموستات.... 23184 ریال

جمع تعمیرات 255024 ریال

1عدد تسمه پمپ فرمان دینام کولر 2070201101 154939 ریال
1 عدد واشر درپوش ترموستات 1860312601 6956 ریال
1 عدد درپوش ترموستات 0370602201 37937 ریال

جمع کل با مالیات و .. 468000 ریال

تسمه تایم رو هم قبلا خودم 89 تومن گرفته بودم که الان 120 تومن شده.
اگه موفق شدم عکس هم آپلود میکنم
با سلام:icon_wink یعنی این همه کار کردن و شده 48600 تومن یا اینکه اشتباه تایپی هست :icon_sad:چون من چند جا شنیدم تعویض تسمه تایم ال90 زیر 200000 تومن نمیشه :icon_twis

rza_bgy
11 October 2010, 07:10 PM
با سلام:icon_wink يعني اين همه کار کردن و شده 48600 تومن يا اينکه اشتباه تايپي هست :icon_sad:چون من چند جا شنيدم تعويض تسمه تايم ال90 زير 200000 تومن نميشه :icon_twis

اشتباه تايپي شما کردي:icon_surp چهل و هشت تومن نه چهل و شيش تومن شد! بعلاوه 89 تومن هزينه تسمه تايم که قبلا خريده بودم
بنابراين
هزينه کلي تعويض تسمه تايم و دينام(لوازم& دستمزد) شد >

135800 تومن (صد و سي و پنج تومن)

moje90
11 October 2010, 10:43 PM
اشتباه تايپي شما کردي:icon_surp چهل و هشت تومن نه چهل و شيش تومن شد! بعلاوه 89 تومن هزينه تسمه تايم که قبلا خريده بودم
بنابراين

با سلام :icon_winkبله شرمنده که جای 6 و 8 عوض شد :icon_neutدر کل بنظرم نسبت به خرجی که شده اگه خوب کار کرده باشن رو ماشین میصرفه هر چند که هنوزم قیمت بالایی هست :icon_excl

houman90
13 October 2010, 12:05 PM
بنابراين

آقا رضا با سلام
نماينده 1414 كدوم ميشه؟

20 مهر روز بزرگداشت حضرت حافظ گرامي‌باد

rza_bgy
13 October 2010, 02:04 PM
آقا رضا با سلام
نماينده 1414 كدوم ميشه؟

20 مهر روز بزرگداشت حضرت حافظ گرامي‌باد

ارادت آقا هومن،

مربوط به شهر اراک،
ولی قاعدتا باید این کد دستمزدها برای همه نمایندگی های ایران خودرو یکی باشه.

sooroosh.
13 October 2010, 06:27 PM
با سلام

ماشین من هم 75000 کار کرده. پارس خودرویی هست.

تهران هستم و خواستم بدونم از دوستان کدام نمایندگی به صورت کامل تعویض کردند و با انصاف بوده و از کارش راضی بودین چه میزان هزینه کردین؟

اگر آدرس بدین کمک بزرگی به تندرسواران تهرانی کردین که موعد تعویض تسمه تایمینگ ماشینشون رسیده

با تشکر

rza_bgy
14 October 2010, 08:48 PM
http://irfreeup.com/images/x385eob1en95ya9p1dd_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=x385eob1en95ya9p1dd.jpg)

http://irfreeup.com/images/5av6t35lj3fmqrbastb_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=5av6t35lj3fmqrbastb.jpg)

http://irfreeup.com/images/s2yp8agahpl2671f3v9t_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=s2yp8agahpl2671f3v9t.jpg)

http://irfreeup.com/images/gjwi267sj1mwyv0isjr_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=gjwi267sj1mwyv0isjr.jpg)

http://irfreeup.com/images/j4vlprgpg77p0wkxfl_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=j4vlprgpg77p0wkxfl.jpg)

rza_bgy
14 October 2010, 09:01 PM
http://irfreeup.com/images/urs1nmtxtp233brl4ld_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=urs1nmtxtp233brl4ld.jpg)
http://irfreeup.com/images/vajwxca1cmmt3o9uwnf_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=vajwxca1cmmt3o9uwnf.jpg)

تسمه دینام بعد از 68000 km
http://irfreeup.com/images/cmprvvk05krvyxkwycrl_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=cmprvvk05krvyxkwycrl.jpg)
تسمه تایم بعد از 68000 km
http://irfreeup.com/images/58bxbm7wqtw31q8yxk8a_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=58bxbm7wqtw31q8yxk8a.jpg)

http://irfreeup.com/images/cecdz7hilu21jnmzv5jw_thumb.jpg (http://irfreeup.com/viewer.php?file=cecdz7hilu21jnmzv5jw.jpg)

mori_230
15 October 2010, 02:56 AM
با سلام خدمت تمام سروران گرامی
با تشکر از دوست گرامی جنابrza_bgy که لطف کردن و عکس کیت تسمه تایم رو گذاشتند لازم به ذکر میدونم بگم علاوه بر قطعاطی که مشاهده شد دو عدد پولک سر میللنگ هم باید جزء قطعات باشه که البته قیمت کمی هم ندارند حدود 19000 تومن هستش که اگه عکسشونو جناب rza_bgy لطف کنند و بذارند ممنون میشم .شاید اگه عکسشو ببینید یا خودتون تهیه کرده باشین خندتون بگیره بخاید واسه این دو تا پولکی 19000 تومن بدین

rza_bgy
15 October 2010, 11:43 AM
فکرمیکنم همون پولک های مشکی رنگ منظورتونه، متاسفانه عکسی ازشون ندارم چون اصلا تعویض نشدن!

mori_230
16 October 2010, 12:53 AM
فکرمیکنم همون پولک های مشکی رنگ منظورتونه، متاسفانه عکسی ازشون ندارم چون اصلا تعویض نشدن!
با سلام خدمت شما دوست گرامی
بله درست هستش همون پولک های مشکی منظور من هستش اگه تو خودرو شما تعویض نکردن بنابراین باید با چسب گریم شده باشه که اگه روغن از اطرافش لیک نکنه هیچ اشکالی هم نداره واسه صحت این قضیه لطفا واسطه فیلتر هوا رو باز کنید دقیقا زیر اون هستش کاملا قابل رویت متوجه میشید که حتما با چسب چسبوندن فقط اطرافش روغنی نباشه اگه تونستی یه عکس ازش بگیر و لود کن واقعا واسم دانلود عکس غیر ممکنه اینترنت من نفتی هستش با سرعت 28.8 ممنون دوست عزیز

saeed_logan
26 October 2010, 01:22 AM
سلام به همه دوستان كيلومتر ماشين من هم رسيده به حدود 60000 چند روز پيش رفتم واسه خريد تسمه تايم و تسمه دينام فروشنده لوازم ال 90 تو خيابون عباس آباد اصفهان آقاي محقق كه آدم با تجربه اي هم هست وقتي كيلومتر رو پرسد ازم گفت فقط تسمه تايم و تسمه دينام رو بگير اون كيت كاملش مال كيلومتر 110000 بايد عوض بشه، واسه تعويضش هم يه نفرو پيدا كردم كه چند سال تو نمايندگي ايران خودرو خيابون نشاط كار مي كرد و تمام دوره هاي ال 90 رو تهران گذرونده بود بهم گفت اجرت تعويضش هم ميشه 30000 تومن كه از من 25000 تومن مي گيره! به نظر شما تعويض كل كيت حتماً ‌لازمه؟

mohammad1983
26 October 2010, 07:00 AM
من هم روی کیلومتر 90 هزار تا که بردم نمایندگی پارس خودرو و دادم عوض کردند، ففط تسمه عوض شد و گفتند اصلا کیت نیاز به تعویض نداشته.

arash_1982
27 October 2010, 06:03 PM
من هم روی کیلومتر 90 هزار تا که بردم نمایندگی پارس خودرو و دادم عوض کردند، ففط تسمه عوض شد و گفتند اصلا کیت نیاز به تعویض نداشته.

با این حساب اگر قرار باشه فقط تسمه تایم و تسمه دینام تعویض بشه و کیت عوض نشه:

هزینۀ لوازم چقدر میشه ؟
اجرت چقدر میشه؟

mohammad1983
27 October 2010, 06:09 PM
والا الان دقیق یادم نیست ولی فقط تعویض تسمه تایم با هزینه خود تسمه نهایتا 70 تومان شد.تسمه دینام هم اون موقع عوض نشد.

mehdizadeh04
27 October 2010, 09:47 PM
با سلام خدمت دوستان
امروز یک تعمیرکار نا وارد ماشین رفیق ما رو به ملکوت نزدیک کرد.
ماشین 86 هزار تا کا کرده بود که به توصیه بنده تسمه ها رو خرید تا تعویض کنه.
اما امان از صاحب ماشینی که نمیخواد پول خرج کنه!
ایشون به توصیه بنده به تعمیرکاری که بنده پیشنهاد کردم کار رو نسپرد و یه تعمیرکاری که ارزونتر میگرفت کار رو دست گرفت و امروز به من زنگ زد و گفت 8 تا سوپاپ خراب شده و باید بیاد تهران تا لوازم رو بخره و این بار که خرج 2 بار انجام شد کار رو به کاردانش سپرد و همین الان هم کارش تموم شد و ماشین روشن شد.
خرید سوپاپ های اصلی با هالوگرام و واشر سر سیلندر و چسب و واشر سوپاپ ها براش 170 تا 180 در اومد.
البته کیت کامل تسمه رو هم قبلش خریده بود.
موفق و موید باشید

SeriousSam
27 October 2010, 10:33 PM
با سلام خدمت دوستان
امروز یک تعمیرکار نا وارد ماشین رفیق ما رو به ملکوت نزدیک کرد.
ماشین 86 هزار تا کا کرده بود که به توصیه بنده تسمه ها رو خرید تا تعویض کنه.
اما امان از صاحب ماشینی که نمیخواد پول خرج کنه!
ایشون به توصیه بنده به تعمیرکاری که بنده پیشنهاد کردم کار رو نسپرد و یه تعمیرکاری که ارزونتر میگرفت کار رو دست گرفت و امروز به من زنگ زد و گفت 8 تا سوپاپ خراب شده و باید بیاد تهران تا لوازم رو بخره و این بار که خرج 2 بار انجام شد کار رو به کاردانش سپرد و همین الان هم کارش تموم شد و ماشین روشن شد.
خرید سوپاپ های اصلی با هالوگرام و واشر سر سیلندر و چسب و واشر سوپاپ ها براش 170 تا 180 در اومد.
البته کیت کامل تسمه رو هم قبلش خریده بود.
موفق و موید باشید

با سلام
در تکمیل فرمایشتون :
چند ماه پیش هم دوست من رفته بود و پیش مکانیک پژو عوض کرده بود و اونهم همچین بلایی سرش اومده بود!:icon_razz
از مکانیک که پرسیدم واسه چی اینجوری شده! گفت : پولی تندرها جای خار رو نداره (رو شافت خود میل هست) ولی روی پولی نیست و منم حواسم نبود علامت گذاری کنم و حدودی زدم جا!!!:icon_roll
تجربه مکانیک همانا و با استارت اول کج شدن سوپاپها همانا!:icon_neut
البته خوشبختانه فقط سوپاپ ها آسیب دیدند و کار به جاهای دیگه هم نکشید!
نتیجه اخلاقی و تجربی! : 7-8 هزار تومان بیشتر ارزش(واسه مکانیک متتخصص) اینو داره که حدود 200 هزار تومان پیاده بشید!:icon_arro

mehdizadeh04
29 October 2010, 03:42 PM
با سلام
نظر دوستانی که میخان تسمه تایم رو تعویض کنند به این عکس جلب میکنم:

http://irupload.ir/images/1a1ahbgxhe3wg9n1quh_thumb.jpg (http://irupload.ir/viewer.php?file=1a1ahbgxhe3wg9n1quh.jpg)

این عکس سوپاپی هستش برای دود هستش و و در اثر رد کردن تایم هستش.
موفق باشید

FARZAD_1975
30 October 2010, 01:35 PM
سلام ماشين من با25هزار تا کارکرد تسمه دينامش يه کم جير جير داره(در حالت در جا و دور موتور زير1000) خودم ميتونم ريگلاژ کنم؟

mohammad1983
30 October 2010, 04:03 PM
سلام
یه مقدار صابون به تسمه بزنید احتمالا صدا قطع میشه.

SeriousSam
30 October 2010, 09:09 PM
با سلام
نظر دوستانی که میخان تسمه تایم رو تعویض کنند به این عکس جلب میکنم:

http://irupload.ir/images/1a1ahbgxhe3wg9n1quh_thumb.jpg (http://irupload.ir/viewer.php?file=1a1ahbgxhe3wg9n1quh.jpg)

این عکس سوپاپی هستش برای دود هستش و و در اثر رد کردن تایم هستش.
موفق باشید

با سلام
نمیدونم دوستان دقت کردند یا نه!
سوپاپهای تندر از سوپاپ های ماشینهای دیگه خیلی نازکتر و ظریف تره!
البته ببخشید که ربطی به تایپیک نداره ولی به نظرتون اگه سوپاپ ها قطور تر بودند قدرت موتور بهتر نمیشد؟

nima_autol2001
30 October 2010, 09:21 PM
من تسمه و پولي و بلبرينگها با دستمزد نمايندگي شد 102 تومن.البته 2 ماه پيش:lover:

sooroosh.
23 January 2011, 06:20 PM
با سلام خدمت تندر سواران محترم

سوالی داشتم و اینکه آیا خدایی نکرده در هنگام بریدن تسمه تایم، سرعت ماشین یا دور موتور تاثیری در صدمه به موتور داره یا نه؟

مثلاً وقتی شما با سرعت 120 در حرکت هستین و تسمه تایم بریده بشه صدمۀ بیشتری به موتور وارد میشه به نسبت وقتی که سرعت شما 40 تا هست یا فرقی نداره؟؟

hesam90
23 January 2011, 11:51 PM
با سلام خدمت تندر سواران محترم

سوالی داشتم و اینکه آیا خدایی نکرده در هنگام بریدن تسمه تایم، سرعت ماشین یا دور موتور تاثیری در صدمه به موتور داره یا نه؟

مثلاً وقتی شما با سرعت 120 در حرکت هستین و تسمه تایم بریده بشه صدمۀ بیشتری به موتور وارد میشه به نسبت وقتی که سرعت شما 40 تا هست یا فرقی نداره؟؟

سلام
نسبت مستقیم با دور موتور داره مثلا امکان داره دنده یک با سرعت 30 تا دور موتور شما 5 هزار باشه اما با سرعت 100 تا دور موتور 3 هزار باشه که در این حالت دنده یک فشارش بیشتر هست:icon_cool

mohammad1983
1 February 2011, 08:04 PM
سلام
امروز صبح ماشین رو بردم نمایندگی پارس خودرو برای تسمه تایم.
کلا 2 ساعت وقت برد.خیلی چست و چابک بودند!!
کیت کامل تسمه تایم 103 هزار تومان
تسمه دینام 14 هزار تومان
اجرت 28 هزار تومان
یه دیاگ هم خودشون زده بودند.
جمعا 150 هزار تومان دادم.
تسمه تایم تا 1 سال و تسمه دینام تا 6 ماه گارانتی داره.
یک عکس از تسمه تایم فابریک خود ماشین گرفتم.نوشته های ناخوانا این جور نشون میده که تسمه خود ماشین انگلیسی هست (uk) اما این جدیده آلمانی.
http://www.irupload.ir/images/54096460690174072223_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=54096460690174072223.jpg) http://www.irupload.ir/images/92869965711249446485_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=92869965711249446485.jpg) http://www.irupload.ir/images/21688213986270243177_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=21688213986270243177.jpg) http://www.irupload.ir/images/62912381261896931727_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=62912381261896931727.jpg)

arash_1982
1 February 2011, 10:54 PM
سلام
تسمه دینام 14 هزار تومان
اجرت 28 هزار تومان
یک عکس از تسمه تایم فابریک خود ماشین گرفتم.نوشته های ناخوانا این جور نشون میده که تسمه خود ماشین انگلیسی هست (uk) اما این جدیده آلمانی.
http://www.irupload.ir/images/54096460690174072223_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=54096460690174072223.jpg) http://www.irupload.ir/images/92869965711249446485_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=92869965711249446485.jpg) http://www.irupload.ir/images/21688213986270243177_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=21688213986270243177.jpg) http://www.irupload.ir/images/62912381261896931727_thumb.jpg (http://www.irupload.ir/viewer.php?file=62912381261896931727.jpg)

ضمن تشکر از محمد عزیز

بنده هفتۀ گذشته نمایندگی مرکزی شماره 4 بودم (سه راه آذری) L90 رو در تعمیرگاه های مرکزی فقط اونجا پذیرش می کنند.

اول اینکه بسیار کارشون خوب بود و هر چی ایراد گرفته بودم تعویض قطعه کردند. در نهایت هم ماشینو با کارواش شسته بودند.

البته برای تسمه تایم نرفته بودم ولی وقتی سوال کردم پذیرش کننده به شدت تاکید داشت کیت تسمه تایم به طور کامل تعویض بشه و مثال چندین مشتری رو میزد که کامل عوض نکرده بودند و بعد از 10.000 الی 20.000 کیلومتر تسمه بریده بودند.

و می گفت کیت کامل و اجرت 280.000 تومان میشه. نظرتون چیه؟

mohammad1983
2 February 2011, 12:26 AM
والا این 280 تومان دزدی توی روز روشن هست دیگه!!
البته من قبل از تعویض خیلی تحقیق کردم و حتی نمایندگی ایران خودرو توی همین کرج پیدا کردم که رتبه کیفی 1 رو هم از رنو داشت و میشد بالای سر ماشین موند و نظارت کرد.اما فقط تعویض کیت تسمه تایم با اجرت چیزی حدود 185 تومان میشد.
اما اینجا نه خیلی منصفانه حساب کردند.

afflatus
2 February 2011, 02:23 AM
محمد جان خودرو چقدر كاركرده بود كيت تسمه تايم رو عوض كردي!؟

mohammad1983
2 February 2011, 10:42 AM
76584 کیلومتر کار کرده بود.

arash_1982
3 February 2011, 01:18 PM
والا این 280 تومان دزدی توی روز روشن هست دیگه!!
البته من قبل از تعویض خیلی تحقیق کردم و حتی نمایندگی ایران خودرو توی همین کرج پیدا کردم که رتبه کیفی 1 رو هم از رنو داشت و میشد بالای سر ماشین موند و نظارت کرد.اما فقط تعویض کیت تسمه تایم با اجرت چیزی حدود 185 تومان میشد.
اما اینجا نه خیلی منصفانه حساب کردند.

قیمت کیت کامل تسمه تایم و اجرت تعویض در:

نمایندگی مرکزی شماره 1 (سه راه تهرانپارس ابتدای جاده آبعلی)

مرکزی 2 (کیلومتر 7 جاده قدیم کرج جنب ورزشگاه کارگران)

مرکزی 3 ( کیلومتر 17 مخصوص خیابان داروپخش)

مرکزی 4 (سه راه آذری ابتدای خیابان قزوین)

مرکزی 5 (ضلع شمال شرقی میدان آزادی)

حدودآ همین 280 تومان هست. یعنی همگی دزد هستند؟ دلیل دیگه ای نداره؟ مثلاً جنس اصلی یا قطعات اضافی تر؟

آقا محمد میشه نام تک تک قطعاتی که تعویض کردی و قیمت هر کدوم رو به تفکیک بگی؟ اینجوری میشه حساب کرد کدومشون راست میگن

mohammad1983
3 February 2011, 06:53 PM
برای من دقیقا اون چیزی که توی فاکتور قید شده رو عوض کرند.کیت کامل تسمه تایم (اعم از خود تسمه و تسمه سفت کن ها و احتمالا اون پولکی های میل سوپاپ هم همراهش بوده البته اون قیمتی نداره) دیگه غیر از این ها چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!!
آخه هر جور فکر میکنم 280 تومان خیلی هست.
من هر جا چه در بازار چه در نمایندگی ها قیمت کیت سمه تایم رو گرفتم بین 103 هزار تا 130 هزار تومان متغییر بود.
حالا بعضی ها جنس رو بالا میدهند و اجرت کمتر میگیرند و بعضی ها هم برعکس.
شما الان دیسک و صفحه اصلی رو هم بگیرید با اجرت نصبش که خیلی سخت تر از تعویض تسمه تایم هست نهایتا 220 در میاد.
دوستان دیگه اگر چیزی به دهنشون میرسه راهنمایی کنند.

rza_bgy
3 February 2011, 09:49 PM
قیمت های نجومی که به من هم داده بودن فراموش کردین؟ بالای 300 تومن!!!چند صفحه قبل هست...از هر 4 نمایندگی فقط یکیشون منصف بودن به نظر من و نهایتا من با زیر 150 تومن کیت تسمه تایم رو تعویض کردم، شک نکنین تعویض کار ساده ایه و اینا فقط دارن جو سازی میکنن و سو استفاده میکنن...اگه تعویضش سخت بود اجرت تعویض رو برای من 20 تومن فاکتور میکردن؟؟کد تموم اجرت (دستمزد) تو نمایندگی ها یکی هست، من نمیدونم وقتی اینا میزنن مثلا کد 10 اجرت تعویض تسمه تایم تندر 90 ، کامپیوتر عدد بیست هزار تومن رو ثبت خواهد کرد،بعد اینا چجور فاکتور رو 300 تومن میکشن؟؟

sooroosh.
5 February 2011, 06:31 PM
با سلام خدمت همۀ دوستان

با مطالعۀ 7 صفحۀ پیشین با واژگان و اصطلاحات متفاوتی از عزیزان برخورد کردم که خدمتتون عرض می کنم و شما راهنمایی بفرمایید این قطعات مختلف هستند یا اسامی مشابه دارند؟؟؟

1- غلتک ها

2- پولی سر میل لنگ

3- دندۀ سر میل لنگ

4- پولک ها

5- بلبرینگ هرز گرد

6- پیچ سر میل لنگ

7- تسمه سفت کن

چند مورد اسامی مختلف یک قطعه هستند؟

mohammad1983
5 February 2011, 09:53 PM
بلیرینگ هرز گرد و تسمه سفت کن 2 تا قطعه مستقل هستند و غلتک احتمال 99% به همین ها گفته شده.
پولی ها سر میل لنگ هم همون پولک هست که اتفاقا خودم در بیانش اشتباه کرده بودم:icon_neut
تا اونجا که میدونم پیچ سر میل لنگ و دنده سر میل لنگ هم جدا هستند.
دوستان اگر اشتباه گفتم تصحیح کنید

hesam90
6 February 2011, 09:44 AM
سلام
تسمه دینام 14 هزار تومان
اجرت 28 هزار تومان

سلام
آقا محمد تسمه تایم فابریک ماشین انگلیسی هست و اونی هم که شما تعویض کردین باز انگیلسی هست اما چیزی که شما رو به اشتباه انداخته نوشته made in germany روی کیت تایم هست که اصلا هیج یک از قطعات داخل کیت جرمنی نیست حالا چرا روش میخوره جرمنی من موندم قطعات داخل کیت رو همراه با کشور سازنده من نام میبرم
تسمه تایم انگستان
فولی هرزگرد شیار دار فرانسه
فولی تسمه سفت کن چین
پیچ فولی سرمیلنگ بی هوبت :icon_arro ( شاید این پیچ جرمنی که روی بسته بندی کیت تایم زده made in germany :icon_surp )
اگه بتونم یه عکس از متعلقات اون میزارم متاسفانه کیت تایم تقلبی تو بازار پر شده تو خرید فقط دقت کنید اگه نمایندگی مطمئن سراغ داشتید و موجود داشت از اونجا تهیه کنید اگه نبود از فروشگاه های یدکی مطمئن

hesam90
6 February 2011, 09:58 AM
بلیرینگ هرز گرد و تسمه سفت کن 2 تا قطعه مستقل هستند و غلتک احتمال 99% به همین ها گفته شده.
پولی ها سر میل لنگ هم همون پولک هست که اتفاقا خودم در بیانش اشتباه کرده بودم:icon_neut

در مورد غلتطک ها فرمایش شما درسته :icon_cool
اما در مورد پولی ها باید بگم که
پولی سر میلنگ یه قطعه فلزی نسبتا بزرگی هست که سر دنده سر میلنگ میفته و تسمه دینام رو اون به چرخش میاره
پولی های دیگه هم هستند که به اشتباه عامیانه بش میگن پولی سر میل سوپاپ که درستش پولکی سر میل سوپاپ هست ( چون به قطعه دوار شکل که بچرخه میگن پولی ) این پولکی ها 2 عدد هست یکی بزرگ یکی کوچکتر
پیچ سرمیلنگ هم یه پیچ نسبتا بزرگی هست که دنده سرمیلنگ و پولی سرمیلنگ رو تو محل خودش باید ثابت نگهدار که هرز نچرخه :icon_cool

sooroosh.
6 February 2011, 05:58 PM

در مورد غلتطک ها فرمایش شما درسته :icon_cool
اما در مورد پولی ها باید بگم که
پولی سر میلنگ یه قطعه فلزی نسبتا بزرگی هست که سر دنده سر میلنگ میفته و تسمه دینام رو اون به چرخش میاره
پولی های دیگه هم هستند که به اشتباه عامیانه بش میگن پولی سر میل سوپاپ که درستش پولکی سر میل سوپاپ هست ( چون به قطعه دوار شکل که بچرخه میگن پولی ) این پولکی ها 2 عدد هست یکی بزرگ یکی کوچکتر
پیچ سرمیلنگ هم یه پیچ نسبتا بزرگی هست که دنده سرمیلنگ و پولی سرمیلنگ رو تو محل خودش باید ثابت نگهدار که هرز نچرخه :icon_cool

ضمن تشکر از هر دو عزیز

با این توضیحات شما متعلقات تسمه تایم 6 مورد هست:

1- پولی سر میل لنگ

2- دنده سر میل لنگ

3- پیچ سر میل لنگ

4- بلبرینگ هرز گرد

5- تسمه سفت کن

6- پولکی های سر میل سوپاپ

آقا حسام کدام یک از این قطعات در جعبه کیت تسمه تایم موجود هست و کدام را باید جدا خرید و قیمت تک تک این قطعات (اصلی) چقدر هست؟؟

کدام یک در کیلومتر 60.000 الی 70.000 به همراه تسمه تایم تعویض بشه؟

اگر از هر 6 قطعه عکسی موجود باشه که عالی میشه و کمک بزرگی کردین.

hesam90
6 February 2011, 10:59 PM
سلام
دوست من
اشتباه نکنید متعلقات کیت تسمه تایم عبارت اند از
تسمه تایم
فولی هرزگرد شیار دار
فولی تسمه سفت کن
پیچ فولی سرمیلنگ :icon_cool

sooroosh.
6 February 2011, 11:59 PM
حسام جان چرا قیمت نمیدی؟

البته من گفتم که این 6 مورد همراه تسمه تایم هست و منظورم داخل کیت نبود.

با این اوصاف از اون 6 مورد 3 مورد داخل کیت هست (فولی تسمه سفت کن - فولی هرزگرد - پیچ سر میل لنگ)

و پولکی های سر میل سوپاپ هم می دونم که جدا از کیت هستند و باید تعویض بشه. (دو تا هستند)

می مونه دو مورد دیگه یعنی فولی سر میل لنگ (که گفتی قطعه فلزی بزرگی هست) و دنده سر میل لنگ که داخل کیت نیست. درسته؟

و اگر نیست آیا نیاز به تعویض دارن؟

mehdizadeh04
7 February 2011, 12:05 AM
با سلام
اینم مجموعه کیت تمسه تایمینگ:

http://www.image-upload.net/images/0blsoea6x8liv8c8fyjh_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=0blsoea6x8liv8c8fyjh.jpg)

http://www.image-upload.net/images/tpbcbdtrqxl9984a3f6_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=tpbcbdtrqxl9984a3f6.jpg)

http://www.image-upload.net/images/ucciw3163m9yfx4b3qrq_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=ucciw3163m9yfx4b3qrq.jpg)

http://www.image-upload.net/images/wtn4et8gfkyv0paa5g89_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=wtn4et8gfkyv0paa5g89.jpg)

موفق باشید

sooroosh.
4 March 2011, 01:18 PM
با سلام
اینم مجموعه کیت تمسه تایمینگ:

http://www.image-upload.net/images/0blsoea6x8liv8c8fyjh_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=0blsoea6x8liv8c8fyjh.jpg)

http://www.image-upload.net/images/tpbcbdtrqxl9984a3f6_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=tpbcbdtrqxl9984a3f6.jpg)

http://www.image-upload.net/images/ucciw3163m9yfx4b3qrq_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=ucciw3163m9yfx4b3qrq.jpg)

http://www.image-upload.net/images/wtn4et8gfkyv0paa5g89_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=wtn4et8gfkyv0paa5g89.jpg)

موفق باشید

سلام

همین کیت با مارک رنو و ایساکو (یا سایپا یدک) چند قیمت هست؟

و آیا وجود اون پیچ ضروری هست چون من دوتا مغازۀ سایپا داخل کیت رو دیدم خبری از اون پیچ نبود. قیمت هم 110.000 بود

afflatus
8 March 2011, 11:43 AM
فک کنم کیت تسمه تایم چند وقتی هست که گرون شده,پایین ترین قیمت فک کنم 115 تومن باشه
جالب اینجاست یکی از نمایندگی های سایپا میگفت 154 تومن!!
دوستان لطف کنن هر کی تسمه تایم عوض کرده یا در اینده عوض می کنه بگه در چند هزار کارکرده خودرو تسمه تایم تعویض کرد

rhosseiny
8 March 2011, 12:51 PM
سلام
من امروز زنگ زدم نمايندگي 1034 ايران خودرو.
گفت هزينه تعويض كيت كامل نزديك 500 هزار ميشه. درجا شوكه شدم. دوباره زنگ زدم يكي ديگه گوشي را برداشت و همين قيمت را گفت.
ميشه لطفا بگيد چه خبر شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aTN_1366
8 March 2011, 02:22 PM
سلام
گفت هزينه تعويض كيت كامل نزديك 500 هزار ميشه. درجا شوكه شدم. دوباره زنگ زدم يكي ديگه گوشي را برداشت و همين قيمت را گفت.

آقا مگه چه خبره !!!!
مگه میخوان چیکار کنن ! .. کیت کامل تسمه تایم اصلی من 105 قیمت دارم همین الان و با نصبش 150 بیشتر نمیشه ! ... چرا 500 تومان !؟؟؟؟؟! :icon_twis

rhosseiny
9 March 2011, 08:20 PM
لطفا یکی راهنمایی کنه ماشین را کجا ببرم واسه تعویض تسمه تایم؟!
نمایندگی یا بیرون؟
مرسی

mohammad1983
14 March 2011, 08:36 PM
امروز پیش یکی از دوستان که مکانیک هست رفته بودم.دیدم یک تندر مشکی اونجاست.گفت چند وقت پیش تسمه تایمش رو عوض کردم و خود صاحب ماشین گفت فقط تسمه رو عوض کن و کیت کامل نمیخواهد.در نتیجه تسمه از وسط نصف شده بود به دلیل اینکه تسمه سفت کن گیرپاچ کرده بود.اصلا تسمه سفت کن را که در دست می چرخواندم صدای قر قر میداد.
در سرعت 120 تا هم گویا معکوس داده اینجوری شده.تمام سوپاپ ها کج شده بود.البته سوپاپ های دود که کوچکتر هستند کمتر آسیب دیده بود.سر سیلندر کامل باز شده بود اما پیستون ها آسیب ندیده بود.
حدودا 400 تومان هزینه قطعه شده بود.

arash_1982
14 March 2011, 09:21 PM
سلام

اون نمایندگی قطعاً با این رقمی که گفته از سر خودش باز کرده چون خیلی بالا گفته که بری جای دیگه.

آقا مگه چه خبره !!!!
مگه میخوان چیکار کنن ! .. کیت کامل تسمه تایم اصلی من 105 قیمت دارم همین الان و با نصبش 150 بیشتر نمیشه ! ... چرا 500 تومان !؟؟؟؟؟! :icon_twis

بیرون با 150 الی 200 کیت کامل و اجرت میشه و نمایندگی 250 الی 300

نمایندگی یا بیرون؟
مرسی

حتماً به نمایندگی مراجعه کن چون به ریسکش نمی ارزه و به نمایندگی کیت کامل تایم و دینام و اجرت بیشتر از 300 نده

امروز پیش یکی از دوستان که مکانیک هست رفته بودم.دیدم یک تندر مشکی اونجاست.گفت چند وقت پیش تسمه تایمش رو عوض کردم و خود صاحب ماشین گفت فقط تسمه رو عوض کن و کیت کامل نمیخواهد.در نتیجه تسمه از وسط نصف شده بود به دلیل اینکه تسمه سفت کن گیرپاچ کرده بود.اصلا تسمه سفت کن را که در دست می چرخواندم صدای قر قر میداد.
در سرعت 120 تا هم گویا معکوس داده اینجوری شده.تمام سوپاپ ها کج شده بود.البته سوپاپ های دود که کوچکتر هستند کمتر آسیب دیده بود.سر سیلندر کامل باز شده بود اما پیستون ها آسیب ندیده بود.
حدودا 400 تومان هزینه قطعه شده بود.

سلام محمد جان
آقا مارک تسمه تایمی دومی که بریده بود چی بود؟

ac800fr
15 March 2011, 08:38 AM
نمایندگی یا بیرون؟
مرسی

با سلام
مي توانيد به آدرس زير مراجعه كنيد و از روي نقشه استان محل زندگي را انتخاب كرده و سپس نزديكترين نمايندگي مورد تاييد رنو كه داراي سطح يك خدمات مي باشد را انتخاب كنيد. براي تعويض تسمه تايم حتما" به نمايندگي مورد تاييد مراجعه كنيد.
نمايندگيهاى سطح 1 مجاز به ارائه كليه خدمات پس از فروش در دوره گارانتى و وارانتى بر اساس استانداردهای رنو مى باشند.
نمايندگيهاى سطح 2 فقط مجاز به ارائه سرويسهاى دوره اى مى باشند.

http://www.renault.co.ir/Fa/fa-CMS-Dealers.php

mohammad1983
15 March 2011, 10:28 AM
آقا arash_1982 (http://www.phalls.com/member.php?122981-arash_1982) تسمه که انداخته بود اصلی بود.با هالوگرام سایپا گرفته بود.اما ایراد از تسمه سفت کن بود.

arash_1982
27 April 2011, 09:19 PM
سلام
تسمه دینام 14 هزار تومان
اجرت 28 هزار تومان

سلام محمد جان

آقا این نمایندگی که شما بردین اجازه میده بالا سر ماشین باشی؟

هیچ نمایندگی تو تهران این اجازه رو به مشتری نمیده. شما جایی رو تو کرج میشناسی؟

mohammad1983
28 April 2011, 02:30 PM
والا من دوستم پراید داشت و ماشینش رو برد همین نمایندگی مبرفت بالاسر ماشین.
بستگی به خودتون داره اونجور که من دیدم خیلی آدم های سفت و سختی نیستند که اصلا نگذارند برید توی تعمیرگاه.ممکنه بگند نیایید ولی با پر رویی:icon_evil میشه رفت.خودم چند بار رفتم.
ضمن اینکه کارشون مطمئن هست و زیاد نیاز به حضور مالک نیست.

ali telecom
30 April 2011, 11:20 AM
دوستان سلام
من آنچنان توبحثها شرکت ندارم امیدوارم جواب سوالموبدید
درموردمشکل پرسی بودن فولی ودنده سرمیل لنگ موقع تعویض تسمه تایم درال 90های سری اول ،آیا لزوما فولی سرمیل لنگ باید بازبشه؟راهی وجودداره که ماشین بنده به مشکل نخوره؟باتشکر

hamid4777
6 May 2011, 05:15 PM
سلام
من لوگان رو بهمن 89 (سایپا) تحویل گرفتم. چند روزی هست که از داخل موتور صدای جیرجیر میاد. بردم نمایندگی، گفت "مشکل از تسمه تایم هستش و باید تعویض بشه. اما فعلا ما کیت کامل نداریم و تا زمانی که بیاد باید صبر کنی".
حالا چند تا سوال دارم:
1- احتمال داره مشکل از جایی دیگه باشه، مثلا یه تسمه دیگه. در کل لوگان چند تا تسمه داره؟ (اینو پرسیدم، چون همه معتقدن نمایندگی ها زیاد وارد نیستن؛ من هم که ساکن شهرستان (اراک) هستم و احتمالا وضع نمایندگی ها اینجا بدتره).
2- کیت تسمه تایم موجود در نمایندگی ها ساخت کجا هست؟ آیا بهتر نیست جنس مرغوب از بیرون تهیه کنم و ببرم نمایندگی که تعویض کنن؟

bijan darbari
6 May 2011, 08:17 PM
لنت گلد نخرید... برادران در زیرزمین های میدون شوش دست به کار شدن و دارن گلد میدن بیرون... من گرفتار یکیش شدم که بعد از 1هفته استفاده دوباره عوضش کردم و اینجا بود که معنی جنس تقلبی رو چشیدم...

من خودم ال 90 ندارم ولی از تسمه تایم صدای هو هو میاد نه جیر جیر. ممکنه از تسمه دینام یا کولر باشه.
راه تستش هم اینه که موقعی که این صدا رو داره در حالت روشن یک مقدار آب(خیل کم اونقدری که تسمه یک مقدار خیس بشه) رو روی تسمه دینام و کولر بریز.
رو هر کدوم که ریختی و دیدی که صدا قطع شد بدون از اون تسمه است.

arash_1982
6 May 2011, 08:40 PM
سلام
من لوگان رو بهمن 89 (سایپا) تحویل گرفتم. چند روزی هست که از داخل موتور صدای جیرجیر میاد. بردم نمایندگی، گفت "مشکل از تسمه تایم هستش و باید تعویض بشه. اما فعلا ما کیت کامل نداریم و تا زمانی که بیاد باید صبر کنی".
حالا چند تا سوال دارم:
1- احتمال داره مشکل از جایی دیگه باشه، مثلا یه تسمه دیگه. در کل لوگان چند تا تسمه داره؟ (اینو پرسیدم، چون همه معتقدن نمایندگی ها زیاد وارد نیستن؛ من هم که ساکن شهرستان (اراک) هستم و احتمالا وضع نمایندگی ها اینجا بدتره).
2- کیت تسمه تایم موجود در نمایندگی ها ساخت کجا هست؟ آیا بهتر نیست جنس مرغوب از بیرون تهیه کنم و ببرم نمایندگی که تعویض کنن؟

اگه امکان داره یک نمایندگی دیگه هم ببر چون بعید هست از تسمه تایم باشه.

تهران اکثر نمایندگی ها موجود دارن و میتونی تا گارانتی داره بیاریش اینجا درستش کنی.

mohammad1983
20 May 2011, 11:25 PM
چند روز پیش برای دومین بار در کیلومتر 165 هزار تسمه تایم رو عوض کردم.گفتم که حتما کیت کامل باشه.نمایندگی میگفت پارس خودرو جدیدا باز تاکید کرده که حتما کیت کامل عوض بشه.انگار مشکلاتی در این زمینه به وجود آمده بوده که پارس خودرو روی این موضوع دقیقتر شده و دستورالعمل داده.

arash_1982
29 May 2011, 08:24 PM
نمایندگی یا بیرون؟
مرسی

با سلام

من هفته گذشته برای تعویض تسمه تایم و تسمه دینام (هر دو کیت کامل) به آقای مرتضی مظلومی (تعمیر کاری که نیکو پخش معرفی کرده) مراجعه کردم.

فوق العاده وارد بود و در کمتر از یک ساعت هر دوتا رو تعویض کرد. خیلی هم خوش برخورد هست.

به شما هم توصیه می کنم برای تعویض تسمه تایم به ایشون مراجعه کنید.

تلفن : 09123033115

آدرس : خ آزادی - روبروی دانشگاه شریف - 100 متر به سمت انقلاب - گاراژ زمانی - تعمیرگاه خرم

موفق باشید.

taba
31 May 2011, 11:55 AM
با سلام

من هفته گذشته برای تعویض تسمه تایم و تسمه دینام (هر دو کیت کامل) به آقای مرتضی مظلومی (تعمیر کاری که نیکو پخش معرفی کرده) مراجعه کردم.

فوق العاده وارد بود و در کمتر از یک ساعت هر دوتا رو تعویض کرد. خیلی هم خوش برخورد هست.

آدرس : خ آزادی - روبروی دانشگاه شریف - 100 متر به سمت انقلاب - گاراژ زمانی - تعمیرگاه خرم

موفق باشید.

سلام
هزينه قطعات و دستمزد چقدر شد؟

موفق باشید.

arash_1982
31 May 2011, 03:40 PM
با سلام

موفق باشید.

سلام
هزينه قطعات و دستمزد چقدر شد؟

موفق باشید.

کیت کامل تسمه تایم (تسمه تایم- دو تا غلطک- دو تا پولکی- پیچ) 110.000 تومان

کیت کامل تسمه دینام (تسمه دینام- دوتا غلطک و پایه چدنی اونها) 90.000 تومان

اجرت تعویض کل = 40.000 تومان

خیلی از مکانیک های ماهر انواع پژو دست به تسمه تایم L90 نمی زنن ولی مشخص بود این بنده خدا تا حالا صدتایی تسمه تایم L90 عوض کرده.

reza_na
18 June 2011, 11:48 AM
سلام من هم ميخوام تسمه تايم كامل عوض كنم بعضي نمايندگي ها گفتن نداريم ....فعلا .
نمايندگي 5222 اقاي دهقاني پارس خودرويي هست گفت داريم ...عوض ميكنيم ....سوالم اينه ايا همون نمايندگي بدم عوض كنه يا بخرم ببرم جاي ديگه ؟ ماشين من ايران خودرويي هست ؟
يه نمايندگي ايران خودرو تو شريعتي هست ارمني هستن به نظرتون اونجا ببرم كارشون خوبه ؟

arash_1982
18 June 2011, 06:46 PM
تعویض در نمایندگی یک حسن داره و اونم این هست که با خرید قطعه از خودشون و تعویض در همون نمایندگی تا 6 ماه گارانتی می کنن.

و تعویض توسط تعمیرکار بیرون این خوبی رو داره که خودت همه مراحل رو می بینی و خیالت راحتتر هست.

من گزینه دوم رو انتخاب کردم.

N_A_Hosseini
22 June 2011, 10:54 AM
آقاسلام

ببخشید شما که 2 بار تجربه تعویض تسمه تایم دارید ، میشه بگید کدوم نمایندگی بردید که من هم ببرم همونجا ؟ و در ضمن آیا بالای سر ماشینتون بودید یا نه ؟ ضمنا هزینه شما برای کیت کامل چقدر شد ؟ آدرس و تلفن نمایندگی را لطفا مرحمت بفرمائید

با تشکر فراوان

afflatus
10 July 2011, 07:15 PM
سلام
چند تا سوال دارم دوستان لطف کنن در این مورد تجربه دارن جواب بدن!
1-تسمه دینام باید در تندر باید هر چند هزار تا تعویض بشه!؟(دسترسی به دفترچه تندر ندارم!)ایا باید کیت کامل تعویض بشه یا فقط تسمه؟و اگر دوستانی تسمه خالی رو تعویض کردن ایا تا الان مشکلی براشون پیش اومده؟
2-تسمه تایم رو هم باید حتما با کیت کامل تسمه تایم تعویض بشه یا تسمه خالی تعویض کنیم مشکلی به وجود میاد؟
با تشکر

mohammad1983
10 July 2011, 09:08 PM
سلام
تعویض تسمه ها کیلومتر خاصی نداره.بیشتر به نحوه رانندگی و بررسی خود تسمه ربط پیدا میکنه.کیت تسمه تایم که کامل تعویض باید بشه.
من ففط تسمه دینام رو عوض کردم و تسمه سفت کن و متعلقات رو عوض نکردم.چون توسط مکانیک چک شد و مشکلی نداشت.

FL66
10 July 2011, 09:34 PM
من در کیلومتر 75000 تسمه تایممو عوض کردم ولی کاملا سالم بودو کچکترین ترکی هم نداشت و مطمئنم بیشتر از این هم کار میکرد ، تسمه تایم جدیدیو که برام انداختند گفتند که بعد 50000 کیلومتر باید عوض بشه ، تعویضش هم یه ظهر تا عصر طول کشید ، چون تعویض تسمه تایم تیپ 5 از تیپ 2 مشکلتره :icon_cool

afflatus
11 July 2011, 07:20 PM
سلام
تعویض تسمه ها کیلومتر خاصی نداره.بیشتر به نحوه رانندگی و بررسی خود تسمه ربط پیدا میکنه.کیت تسمه تایم که کامل تعویض باید بشه.
من ففط تسمه دینام رو عوض کردم و تسمه سفت کن و متعلقات رو عوض نکردم.چون توسط مکانیک چک شد و مشکلی نداشت.
محمد جان منظورم از زمان تعویض زمان استاندارد تعویض تسمه دینام بود که توی دفترچه اومده!؟تسمه تایم که 60 هزار کیلومتر بود ولی تسمه دینام یادم نمیاد!
راستی این قضیه اگه اشتباه نکنم خاری پولی سر میلنگ چی هست که بابت تراش کاریش باید 20 تومن داد!؟
محمد جان تندر شما مال چه سالی هست و بابت این پولی سر میلنگ ایا پول دادی!؟

mohammad1983
11 July 2011, 09:50 PM
سلام
والا دفترچه پیشم نیست که چک کنم.دوستان باید راهنمایی کنند.
والا منظور رو از تراش کاری متوجع نشدم.اگر لینکی هست بده تا ببینم.
ماشین من مدل فروردین 87 و پدرم هم مدل 86

N_A_Hosseini
30 July 2011, 10:59 AM
سلام
تسمه دینام 14 هزار تومان
اجرت 28 هزار تومان

سلام

آقا اگه ممکنه بگید کدوم نمایندگی و آدرس رو هم بدید
خیلی ممنون می شم

با تشکر فراوان
نویدآقاحسینی

mohammad1983
30 July 2011, 02:56 PM
سلام
آقا نوید نمایندگی کرج هست.اگر مسیرتون میخوره ادرس بدم؟

yahi92
19 August 2011, 02:30 AM
با سلام خدمت همه دوستان
یه 10هزار کیلومتری!!! هست که یه صدای"غغغغغغغغغغغغغغغغغ" مانندی از سمت چپ موتور میاد که روی دور 2000 به حداکثر خودش میرسه و واقعا آزار دهنده میشه(البته وقتی ماشین گرم میشه صدا ایجاد میشه.در حالت درجا هم این مشکل هست).البته بعد از چندین بار! مراجعه به نمایندگی گفتن مشکل از تسمه تایم هست و باید تعویض بشه(با گارانتی).البته بیرون هم نشون دادم ولی گفتن از تسمه تایم نیست! هرچند مکانیکه نتونست ایراد رو پیدا کنه!!.حالا سوال بنده این هست که مشکل میتونه از تایم باشه؟(میترسم با تعویضش وضع بدتر بشه!)
تندر e2 lp پارس خودرویی هست.با حدود 31 هزار کیلومتر کارکرد.
مرسی

reza_na
10 September 2011, 12:00 PM
ميشه در مورد نمايندگي كه تو خ شريعتي هست و ارمني هستن كسي تجربه داره بنويسه ؟ اين نمايندگي چطوره كارش ؟

saeed_logan
10 September 2011, 08:45 PM
سلام آقا به دادم برسید امروز داشتم می رفتم که یهو یه صدایی اومد و ماشین خاموش شد بکسل کردم و بردمش تعمیر گاه میگه تسمه تایمش پکیده! به نظرتون چقدر خرجشه؟ چیکار باید بکنم؟ رو 60000 تا عوض کرده بودم حالا رو 95000 تا پکید!

mohammad1983
10 September 2011, 10:14 PM
اگر نمایندگی عوض کردید به همونجا مراجعه کنید چون قطعات گارانتی داره.
کیت کامل رو عوض کرده بودید؟

saeed_logan
11 September 2011, 12:08 AM
نه تو نمایندگی عوض نکردم پیش یه تعمیر کار آشنا که قبلاً تو نمایدگی کار می کرد عوض کردم، اونروز بهم گفت پولیهاش سالمه و نیاز به تعویض نداره، فقط تسمه رو با تسمه دینام عوض کردم! کاش کلش رو عوض کرده بودم، حالا چیکار باید بکنم؟

mohammad1983
11 September 2011, 10:25 AM
ببرید پیش همون.احتمال داره تسمه سفت کن ها و پولی ها گیرپاچ کردن و باعث پاره شدن تسمه شدن.عین همین حالت برای یه بنده خدایی پیش اومد چون فقط تسمه عوض کرده بود.البته اگر از جنس تسمه مطمئن هستید که اصلی بوده.
باید موتور باز کنید تا معلوم بشه چه اتفاقی اون تو افتاده.

mehdizadeh04
12 September 2011, 11:35 AM
نه تو نمایندگی عوض نکردم پیش یه تعمیر کار آشنا که قبلاً تو نمایدگی کار می کرد عوض کردم، اونروز بهم گفت پولیهاش سالمه و نیاز به تعویض نداره، فقط تسمه رو با تسمه دینام عوض کردم! کاش کلش رو عوض کرده بودم، حالا چیکار باید بکنم؟

با سلام
متاسفم برای مشکلی که براتون پیش اومده.
دوستان با اینکه خیلی گفته میشه که همه کیت رو عوض کنید ولی باز دوستان به ماشین خودشون کم لطفی میکنند و عوض نمیکنند.
در هر حال مشکلتون حل میشه.
فقط باید یک دست کامل سوپاپ و واشر در سوپاپ و اون واشرایی که روی سوپاپ قرار میگیره رو خریداری کنید.
موفق باشید

saeed_logan
12 September 2011, 04:36 PM
با سلام خدمت دوستان! دیروز که موتور باز شد و پارگی تسمه تایم رو دیدم خیلی دنبال دلیلش گشتم و از تعمیرکار خواستم دلیل پارگی رو پیدا کنه! چون نه هرزگردش شکسته بود که تسمه رو پاره کنه و نه فولی سر میل لنگ خراب شده بود! تعمیرکار می گفت شاید به دلیل اصلی نبودن جنس تسمه تایم بوده ولی تسمه رو از جای مطمئنی خریده بودم! در انتها دلیل پاره شدنش رو فهمیدم! هفته آخر ماه رمضان دم افطار که معمولاً ماشینا برای زودتر رسیدن سر سفره افطار از سر و کول هم بالا می رند یکی از این ماشینها هم عقب ماشین ما رو مورد عنایت قرار دادند اونم با سرعت 80-70 کیلومتر، تو نگاه اول ماشین من چیزیش نشده بود فقط یه کم زیر زاپاسش رفته بود تو که منم سخت نگرفتم، ولی غافل از اینکه چون من با دنده 2 می رفتم با سرعت کم و ضربه محکمی که به من خورد و ماشین رو 30 متری پرتاب کرد باعث شده که تایم موتور از حالت نرمال خارج بشه و به اصطلاح موتور از تایم در بیاد! نشونش هم این بود که ماشین بد و پر سر و صدا کار می کرد، بعد از 2 هفته هم که پاره شد و یه 600000 تومنی خرج سر دستم گذاشت،کاش دنبال دلیل بد کار کردن موتور رفته بودم و کار به اینجا نمی کشید، طرف هم که زده بهمون هیچ رقمه زیر بار نمی ره و اصلاً جواب تلفن رو هم نمی ده و میگه عسلویم و حالا حالاها نمیام! اینو گفتم که اگه کسی قضیه تصادفی شبیه من داشته حتماً میزون بودن تسمه تایم رو بررسی کنه تا همچین بلایی سرش نیاد! نشونش هم بد کار کردن موتور و صداهای اضافی ای هست که از موتور شنیده میشه! موفق باشید!

ali telecom
29 October 2011, 02:23 PM
باسلام خدمت دوستان
من یه سوالی درمورد تسمه تایم داشتم که چندبارپرسیدم ولی متاسفانه کسی جوابمو ندادواون اینکه می خواستم بدونم اگه چرخدنده روی میل لنگ مربوط به تایمینگ خارنداشته باشه وبخوام نوع خارداراستفاده کنم مشکلی هست یانه(ممکنه یه وقت روی میل لنگ شیارمربوطه رانداشته باشد)باتشکرفراوان

mohajer_137860
29 October 2011, 03:05 PM
به نظر ميرسه که تسمه تايم لوگان از 89/6 تغييراتي داشته است:

http://www.pic.tooptarinha.com/images/zz9gje2y1rcw2wo454xu.jpg

.

arash_1982
29 October 2011, 11:55 PM
باسلام خدمت دوستان
من یه سوالی درمورد تسمه تایم داشتم که چندبارپرسیدم ولی متاسفانه کسی جوابمو ندادواون اینکه می خواستم بدونم اگه چرخدنده روی میل لنگ مربوط به تایمینگ خارنداشته باشه وبخوام نوع خارداراستفاده کنم مشکلی هست یانه(ممکنه یه وقت روی میل لنگ شیارمربوطه رانداشته باشد)باتشکرفراوان

اگر تراش داده بشه و به نوع خاردار تبدیل بشه مشکلی که نداره هیچ بلکه بهتر هم هست و امکان رد کردن تایم در معکوس کشیدن خیلی کمتر میشه.

mb2006
30 October 2011, 12:14 AM
اگر تراش داده بشه و به نوع خاردار تبدیل بشه مشکلی که نداره هیچ بلکه بهتر هم هست و امکان رد کردن تایم در معکوس کشیدن خیلی کمتر میشه.
فولي سر ميل لنگ كه تسمه تايم روش قرار ميگيره ، قبلاً بصورت پرسي بوده واز ابتداي سال 88 بصورت چرخ دنده اي تبديل شده و اين كار همانطور كه شما نيز اشاره كرديد احتمال تايم رد كردن رو خيلي كم ميكنه .

smith123
30 October 2011, 12:28 AM
به نظر ميرسه که تسمه تايم لوگان از 89/6 تغييراتي داشته است:
.
.
.
.

یعنی اگه یه تندری مدل 88 باشه باید از کیت بالایی استفاده کنه یا پایینی؟ به عبارت دیگه کیت تسمه تایم برای
ماشینهای تولید قبل 89/6 با بعد 89/6 یکیه یا هرکدوم کیت مخصوص خودش رو میخواد؟

Alireza_5635
30 October 2011, 02:25 AM
یعنی اگه یه تندری مدل 88 باشه باید از کیت بالایی استفاده کنه یا پایینی؟ به عبارت دیگه کیت تسمه تایم برای

سلام دوست عزيز
با توجه به اين بخشنامه مشخص هست كه لوگان هاي توليد قبل از شهريور 89 كيت تايمشون با لوگان هاي بعد از شهريور 89 فرق داره و كيت مخصوص به خودشون بايد استفاده بشه .
مثل اختلافات مدل 90 نسبت به مدل قبل از 90 مانند تغيير در دسته موتور ها - تغيير در دينام - تغيير در موتور برف پاك كن - تغيير در سيستم خنك كننده و لوله كشي ها - تغيير در سيستم كولر و لوله كشي ها
موفق باشيد .

Alireza_5635
30 October 2011, 04:15 PM

سلام مجدد دوست عزيز
امروز براي احتياط و اطمينان خودم زنگ زدم به نمايندگي كه هميشه مراجعه ميكنم و همه كاركنان و كارمنداش با من آشنا هستن ، با انبار دار صحبت كردم و ايشون گفتن كه فقط شماره فني قطعه تغيير كرده و در اصل كيت هيچ تغييري بين مدل هاي قبل از شهريور 89 با مدل هاي بعد از شهريور 89 وجود نداره
فقط از سال 88 به بعد فولي سر ميل لنگ ، از حالت پرسي تغيير حالت پيدا كرد به چرخ دنده اي و شياري .
موفق باشيد .

اینجانب
30 October 2011, 04:21 PM
حالا دارندگان ماشین های قدیمی می توانند کاری کنند که بعد از تعویض تسمه، احتمال خرابی پولی سر میل لنگ و ... بیشتر نشود؟

ali telecom
30 October 2011, 06:21 PM
باتشكرازهمه دوستان، اين تراشكاري كه ميگندروي ميل لنگ انجام ميشه يافولي؟

Alireza_5635
30 October 2011, 07:20 PM
حالا دارندگان ماشین های قدیمی می توانند کاری کنند که بعد از تعویض تسمه، احتمال خرابی پولی سر میل لنگ و ... بیشتر نشود؟

سلام دوست عزيز
پولي سر ميل لنگ در مدل هاي كولر دار احتمال خرابيش هست اونم فقط زماني كه شما از كولر خودرو در فصول سرد سال استفاده نكنيد .
براي جلوگيري از گيرپاژ شدن فولي سر ميل لنگ و جلوگيري از كم شدن گاز كولر و همچنين براي روغن كاري كمپرسور ، بايد حتما ماهي يكبار به مدت 15 دقيقه كولر رو روشن بگذاريد .
موفق باشيد .

باتشكرازهمه دوستان، اين تراشكاري كه ميگندروي ميل لنگ انجام ميشه يافولي؟

سلام دوست عزيز
اين تراشكاري بر روي ميل لنگ انجام ميشه و پولي پرسي با پولي دندانه دار و شياري تعويض ميشه .
موفق باشيد .

arash_1982
31 October 2011, 01:12 AM
مدل ماشین من 87 هست و هنگام تعویض کیت تسمه تایم با اجرت 20000 تومان فقط سطح داخلی پولی که صاف و صیقل بود رو یک شیاری تراش دادن و خاری به اندازه اون شیار انداخت داخلش. همین.

دیگه کاری به میل لنگ نداشت.

mohajer_137860
12 November 2011, 07:03 PM
امروز روی کیلومتر 65000 تا کیت کامل تسمه تایم و تسمه دینام را عوض کردم.کیت کامل تسمه تایم را به قیمت 108000 تومان از ایساکو خریدم.تسمه دینام هم 18000 تومان از بازار قبلا خریداری شده بود .اجرت تعویض به مکانیک وارد مجموعا 45000 تومان پرداخت شد.

کل زمان صرف شده برای تعویض حداکثر 1 ساعت شد!!

.

mohamadaz
12 November 2011, 09:49 PM
2-3 هفته پیش من تو 79000 (هفتادونه هزار کیلومتر) ماشینم رو برا تعویض تسمه تایم بردم پیش مکانیک ،بالا
سرش هم وایسادم 2 ساعتی طول کشید تا عوضش کنن ،بعد اینکه تسمه رو باز کردن و تسمه رو دیدم که کاملا
سالام بود ولی فولی ها هر دوتاشون صدا میدادن ،فولی بزرگه صدای بیشتری داشت فکر کنم که اگه 5 هزار تا
دیگه ازش کار میکشیدم احتمال زیاد داغون میشد و موتورم هم مرخص میشد

به مکانیک که باهاش رفیق بودم گفتم که اوسسا این تسمه حداقل 150 هزار تا کار میکنه نگاه کن هیچیش نشده -مکانیکه گفت که من بیشتر از 10تا لوگان که موتورشون به خاطر تسمه تایم مرخص شده بود باز کردم که هیچ کدوم تسمه تایم نبریده بودند همشون مشکلشون این 2 تا فولی (تسمه سفت کن) بوده که به خاطر داغون شدن بلبرینگشون تسمه شل میشه و بقیه ماجرا و نهایتا موتور میترکه،وگفت که اکثرا اون فولی کوچیکه داغون میشه.

nuclear
12 November 2011, 10:04 PM
سلام دوست عزيز
پولي سر ميل لنگ در مدل هاي كولر دار احتمال خرابيش هست اونم فقط زماني كه شما از كولر خودرو در فصول سرد سال استفاده نكنيد .
براي جلوگيري از گيرپاژ شدن فولي سر ميل لنگ و جلوگيري از كم شدن گاز كولر و همچنين براي روغن كاري كمپرسور ، بايد حتما ماهي يكبار به مدت 15 دقيقه كولر رو روشن بگذاريد .
موفق باشيد .

سلام دوست عزيز
اين تراشكاري بر روي ميل لنگ انجام ميشه و پولي پرسي با پولي دندانه دار و شياري تعويض ميشه .
موفق باشيد .

آقا نیازی هست که در این 15 دقیقه که فرمودید دریچه از حالت گرما به سرما برود یا خیر؟
منظورم این است که در حالت بخاری هم می توان دکمه کولر را زد یا اینکه برای روغن کاری و حفظ گاز کولر در حالت بخاری هم می توان این کار را انجام داد

mohammad1983
13 November 2011, 12:02 AM
سلام
با اجازه علیرضا جان
نه اصلا به سرد و گرم بودن سلکتور دما ربطی نداره و شما کمپرسور رو روشن کردی و اون داره کار میکنه.
ضمن اینکه شما با این کار ولو اینکه سلکتور دما بر روی گرم باشه میتونید شیشه های ماشین رو در مواقع بارانی که بخار میکنه به راحتی بخار زدایی کنید.

homo
22 November 2011, 11:59 AM
امروز روی کیلومتر 65000 تا کیت کامل تسمه تایم و تسمه دینام را عوض کردم.کیت کامل تسمه تایم را به قیمت 108000 تومان از ایساکو خریدم.تسمه دینام هم 18000 تومان از بازار قبلا خریداری شده بود .اجرت تعویض به مکانیک وارد مجموعا 45000 تومان پرداخت شد.

کل زمان صرف شده برای تعویض حداکثر 1 ساعت شد!!

دوست عزیز سلام
میشه بگید از کجا قطعات رو خریدید؟ وکجا براتون تعویض کرد؟(آدرس وتلفن)
با تشکر

.

kami786
13 March 2012, 02:30 PM
با سلام به همه دوستان
من بالاخره در كيلومتر 63 هزار كيت كامل تسمه تايم را 125 هزار خريدم و دادم به آقاي مظلومي واسه تعويض كه هزينه دستمزد 45 هزار تومان شد.
ايشون خيلي وارده و فكر مي كنم حداقل ده ها بار اين كار را انجام داده. در حد نيم ساعت تموم شد.
تسمه تايم ومتعلقاتش كاملا سالم بود. باور كنيد سالم سالم. مدل ماشينم هشتاد و هشت هستش.
اگه مي دونستم اينجوريه مطمئنا تا 75 هزار هم با خيال راحت مي رفتم.

اصغر رضازاده
17 March 2012, 06:35 PM
با سلام به همه دوستان
من بالاخره در كيلومتر 63 هزار كيت كامل تسمه تايم را 125 هزار خريدم و دادم به آقاي مظلومي واسه تعويض كه هزينه دستمزد 45 هزار تومان شد.
ايشون خيلي وارده و فكر مي كنم حداقل ده ها بار اين كار را انجام داده. در حد نيم ساعت تموم شد.
تسمه تايم ومتعلقاتش كاملا سالم بود. باور كنيد سالم سالم. مدل ماشينم هشتاد و هشت هستش.
اگه مي دونستم اينجوريه مطمئنا تا 75 هزار هم با خيال راحت مي رفتم.با سلام
لطفا راهنمائي بفرمائيد
1-چگونه ميتوان فهميد تسمه تايم تعويض شده (از بالا كه به سمت چپ موتور نگاه مي كني فقط تسمه دينام ديده مي شود محل دقيق تسمه تايم كجا است ، عكسهايي كه در پستهاي قبلي گذاشته شده بود برايم نامفهوم است . )
2-لطفا آدرس و شماره تلفن آقاي مظلومي در صورت امكان

kami786
24 March 2012, 09:46 AM
با سلام
لطفا راهنمائي بفرمائيد
1-چگونه ميتوان فهميد تسمه تايم تعويض شده (از بالا كه به سمت چپ موتور نگاه مي كني فقط تسمه دينام ديده مي شود محل دقيق تسمه تايم كجا است ، عكسهايي كه در پستهاي قبلي گذاشته شده بود برايم نامفهوم است . )
2-لطفا آدرس و شماره تلفن آقاي مظلومي در صورت امكان

با عرض تبريك سال نو
جاي تسمه تايم در قسمت كناري دسته موتور هستش.
تسمه تايم رو جلوي خودتون عوض مي كنه. تمام مراحل رو مي تونيد از نزديك ببينيد.
شماره رو پيام خصوصي دادم
موفق باشيد

mahansaman
25 March 2012, 12:44 AM
لطفا شماررو به منم بدید با تشکر

scroch
19 April 2012, 12:14 AM
با عرض تبريك سال نو
جاي تسمه تايم در قسمت كناري دسته موتور هستش.
تسمه تايم رو جلوي خودتون عوض مي كنه. تمام مراحل رو مي تونيد از نزديك ببينيد.
شماره رو پيام خصوصي دادم
موفق باشيدسلام عزیز اگه امکانش هست شماره رو برای من هم پیام بدید ممنون میشم ازتون جناب

ahmad05
29 April 2012, 02:18 PM
سلام کسی قیمت این ها رو داره
- کیته تسمه تایم (رنو)
- کیت تسمه دینام
- پولی سر میل لنگ
- دنده سر میلنگ

ممنون

shaban306
29 April 2012, 08:05 PM
سلام کسی قیمت این ها رو داره
- کیته تسمه تایم (رنو)
- کیت تسمه دینام
- پولی سر میل لنگ
- دنده سر میلنگ

ممنون

قیمتهای ایساکو:
مجموعه تسمه تايمينگ با غلتك تسمه سفت كن 1,413,129 ریال
تسمه تايمينگ موتور 562,999 ریال
تسمه دينام -خودرو با كولر و هيدروليك 1334,930 یال
مجموعه تسمه دينام با غلتكها-خودرو با كولر و هيدروليك 1,799,991 ریال
پولي سر ميل لنگ 1,149,991 ریال
دنده سر ميل لنگ 184,990 ریال

ahmad05
29 April 2012, 11:24 PM
قیمتهای ایساکو:
تسمه دينام -خودرو با كولر و هيدروليك 1334,930 یال
مجموعه تسمه دينام با غلتكها-خودرو با كولر و هيدروليك 1,799,991 ریال

اینا چیزیه که ایران خودرو نوشته.

من امروز نمایندگی سایپا ،کرمان عوض کردم اینجوری برام نوشته

کیته تسمه تایم (رنو)150 هزار
- کیت تسمه دینام 128 هزار
- پولی سر میل لنگ 135 هزار
- دنده سر میلنگ25 هزار البته از این مدل خار دارش
این کولر و هیدرولیک چیه؟

moje90
30 April 2012, 11:43 AM
سلام دوستان چرا اینقدر قیمت این قطعات زیاده ...یعنی مثلا موقعی میخایم تسمه تایم عوض کنیم باید همه اینا عوض بشن ؟؟؟ اینجوری نزدیک 500 تومن باید پیاده بشیم :icon_twis

reza_mortezapour
9 May 2012, 11:16 AM
دوستان پیشنهاد میکنید که کیت کامل تسمه تایم دینام و پولیها رو جداگانه خریداری کنیم و به یه تعمیرگاه مطمئن ببریم یا اینکه ببریم همون نمیندگی تا عوض کنند؟ ضمنا روغن ترمز هم گویا باید تو این زمان یعنی 60000 عوض بشه درسته؟

mohamadaz
12 May 2012, 06:20 AM
دوستان پیشنهاد میکنید که کیت کامل تسمه تایم دینام و پولیها رو جداگانه خریداری کنیم و به یه تعمیرگاه مطمئن ببریم یا اینکه ببریم همون نمیندگی تا عوض کنند؟ ضمنا روغن ترمز هم گویا باید تو این زمان یعنی 60000 عوض بشه درسته؟

کیت کامل تسمه تایم رو از یه نمایندگی بخرید ،بعد پیش یه تعمیرگاه ببرید تا براتون تعویض کنن ،به هیچ وجه تسمه تایم خالی نخرید چون عامل اصلی تو داغون شدن مجموعه تسمه تایم ، تسمه سفت کن و فولی هرزگرد هستش که خراب میشن و موتور مرخص میشه
بر اساس تجربه 60 هزار تا برای تعویض روغن ترمز خیلی زوده!

raha55
12 May 2012, 10:01 AM
مهاجر عزیز لطف کن شماره وادرس لوازم فروش واین مکانیکی که گفتی به ماهم بده

mohammad1983
23 August 2012, 09:26 PM
سلام
توضیحاتش تا حدودی ربطی به این تاپیک نداره اما میگم تا مشکلتون حل بشه.
دقیقا همین امروز این مشکل برای من هم پیش اومد.
آیا دود از زیر ماشینتون بیرون نزد؟ دکمه کولر رو سریع خاموش کردید؟
دوست عزیز این مشکل مربوط میشه به فولی سر میل لنگ که من قبلا توی تاپیک کولر لوگان در موردش توضیح داده بودم.این دومین باری هست که برای من اتفاق افتاده
خلاصه خدمتتون عرض کنم که فولی سر میل لنگ در تندر از 2 بخش بیرونی و درونی تشکیل شده که این 2 از وسط بوسیله یک پلاستیک فشرده به هم متصل هستند برای اینکه در زمان روشن شدن کولر ضربات به موتور منتقلش نشه.حالا این لاستیک بعد از مدتی خاصیتش رو از دست میده . و میشه همین مشکل امروز شما که باعث میشه دیگه بخش بیرونی و درونی فولی با هم دیگه نمیچرخه و اون قسمت مرکزیش با نیروی موتور میچرخد اما قسمت بیرونیش نمیتونه با اون بچرخد و نیرو رو به دینام و کولر و هیدرولیک منتقل کنه.چون هرز میچرخه.وقتی عادی خراب میشه تا زمانی که کولر نگیری این فولی توانایی داره تسمه دینام رو بچر خونه اما اگر زمانی که دکمه کولر رو زدی و چراغ باطری روشن شده همین جوری ولش کنی به پلاستیکی که در مرکز فولی هست کاملا فشار میاد و خراب میشه و حتی با خاموش کردن کولر هم دیگه چراغ باطری روشن میمونه.در این حالت حسابی دود از زیر ماشین میزنه بیرون و بوی بدی هم میاد.
امروز عصری فولی رو از نمایندگی به قیمت 115 تومان خریدم!!
90/4/16 همین فولی رو به قیمت 83 خریده بودم که متاسفانه فقط 24000 هزار تا کار کرد!! با اینکه اصلی بود.
شما هم حتما برو عوضش کن چون عمرش رو کرده و ممکنه 2 روز دیگه همون دینام رو هم حرکت نده و مجبوری با شارژ باطری؛ ماشین رو تا یه جایی برسونی.
اون سفت شدن فرمون هم بر میگرده به اینکه هیدرولیک ماشینتون کامل کار نمیکنه و اون فولی کمی کار میکنه و کمی هرز میگرده.
اینم عکسش

http://img4up.com/up2/27896815607642885206_thumb.jpg (http://img4up.com/viewer.php?file=27896815607642885206.jpg) http://img4up.com/up2/99314822125880625479_thumb.jpg (http://img4up.com/viewer.php?file=99314822125880625479.jpg)
سلام
من دیروز این توضیحات رو در مورد سوال یکی از دوستان در تاپیک سیستم برقی تندر دادم.
اما ادامه ماجرا!!
این مشکل برای من 2 بار پیش اومد که بار اول در حالت ایستاده بعد از روشن کردن کولر چراغ باطری مشاهده شد و فهمیدم مشکلی هست و کولر رو خاموش کردم.در نتیجه اون قطعه پلاستیکی داخل فولی اصلا تیکه تیکه نشده بود.و با تعویض فولی مشکل کاملا حل شد.
اما بار دوم که دیروز اتفاق افتاد این مشکل در حال حرکت و در ترافیک بودم و حواسم به چراغ باطری نبود در ضمن مسیر هم مستقیم بود و نمیشد سفتی فرمان رو حس کردم.از دودی که زیر ماشین میومد بیرون فهمیدم.
امروز رفتم برای تعویض پیش مکانیک که وقتی رفت زیر خودرو و فولی رو باز کرد دید که تیکه های ریز ریز پلاستیک روی تسمه تایم هست!! این حالت فوق العاده خطرناک هست که باعث میشه دنده دنده های تسمه تایم با این پلاستیک ها پر میشه و در نتیجه تایم رد میشه.
مکانیکم تسمه تایم رو باز کردم و دقیقا از روی خود تسمه و محفظه تسمه تایم به اندازه 1 مشت خورده پلاستیک جمع کرد که همگی در اثر ساییده شدن فولی و پرتاب به داخل محفظه تسمه تایم ایجاد شده بود.
یه جورایی هم انگار باعث تخریب تسمه شده بود با اینکه فقط 40 هزار تا کار کرده بوده.مجبور شدم 125 هزار تومان هم یک کیت کامل تایم بگیرم و عوضش کنم.
در بازار فولی سر میل لنگ 2 نوع هست.یکی همین که من عکسش رو گذاشتم و بدون شیار هست.که مخصوص مدل های کولر دار هست.
یکی هم که جدیدا اومده و مخصوص تندر های مدل 90 به بعد هست و دارای شیاری هست که دقیقا روی میل لنگ فیکس میشه.
این فولی رو میشه روی مدل های قدیمی هم نصب کرد که خیلی بهتر هست.
موفق باشید.

smith123
23 August 2012, 10:45 PM
آقا محمد فولی چقدر براتون هزینه داشت و آیا میشه از فولی یک ماشین دیگه مثل پژو 405 استفاده کرد؟ تکی هم گیر میاد؟ مرسی

mohammad1983
24 August 2012, 09:20 AM
فولی قیمتش در مدل اولی که توی عکس مشخص هست 85 تومان و در مدل شیار دار 100 تا 115 هست.
تا اونجا که میدونم فقط فولی خودش رو میشه استفاده کرد.
منظور از تکی رو متوجه نشدم؟

kian99
24 August 2012, 10:31 AM
فولی قیمتش در مدل اولی که توی عکس مشخص هست 85 تومان و در مدل شیار دار 100 تا 115 هست.
تا اونجا که میدونم فقط فولی خودش رو میشه استفاده کرد.
منظور از تکی رو متوجه نشدم؟
سلام آیا برای استفاده از فولی شیار دار احتیاجی به تراشکاری میللنگ نیست؟

mohammad1983
24 August 2012, 11:33 AM
نه اصلا
در مدل 90 به بعد که خود میل لنگ شیار دار هست و مشکلی نیست.
اما ماشین من که مدل 87 هست و میل لنگش شیار نداره ولی این فولی هم روش بسته میشه و مشکلی نداره.

smith123
25 August 2012, 12:26 AM
فولي قيمتش در مدل اولي که توي عکس مشخص هست 85 تومان و در مدل شيار دار 100 تا 115 هست.
تا اونجا که ميدونم فقط فولي خودش رو ميشه استفاده کرد.
منظور از تکي رو متوجه نشدم؟
منظورم اينه که همراه کيت تسمه تايم فروخته ميشه يا جدا هم موجود هست براي خريد؟ چون اگه مصرفيه و جزو کيت نيست بهتره همراه با کيت تسمه تايم تعويض بشه

mohammad1983
25 August 2012, 06:33 PM
نه اصلا جدا فروخته میشه و ربطی به کیت تسمه تایم نداره.