View Full Version : وضعیت : آماده تخصیص به چه معناست!؟
Galexy1985
26 May 2009, 09:51 PM
سلام
دوستان من امروز از قسمت "وضعیت خودروی مشتری (http://saipagroup.net/Pages/CustomerCarStatus.aspx)" سایت سایپا آخرین وضعیت ماشینم رو پیگیر شدم،گویا در حال حاضر در وضعیت "آماده تخصیص" هست،با این حساب چند تا سئوال از دوستان مطلع دارم:
_اصولا" وضعیت "آماده تخصیص" به چه معناست؟
_وقتی تو این وضعیت قرار میگیریم یعنی سند،پلاک و... حاضر هست یا در مرحله بعد (فاکتور شده) سند حاضر میشه؟
_مرحله "فاکتور شده" که بعد از مرحله "آماده تخصیص" و قبل از مرحله "تحویل شده" قرار داره به چه معناست؟
_و اما سئوال آخر اینکه دوستانی که قبلا" از سایپا ماشین تحویل گرفتند چند روز بعد از ورود به مرحله "آماده تخصیص" ماشینشون تحویل شده و باهاشون تماس گرفتند؟
جهت اطلاع،تاریخ ثبت نام من 11/87 هست و حدود 10 روز پیش برام دعوتنامه اومد و دوشنبه هفته گذشته مبلغ باقیمانده رو به حساب سایپا واریز گردم،تاریخ تحویل هم روی دعوتنامه 1 تا 31 خرداد قید شده...پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم؛
ghrabbasi
31 May 2009, 06:33 PM
من هم دقیقا همین وضعیت را دارم.
tabeta_03
1 June 2009, 12:09 AM
یعنی تا چهار پنج روز دیگه فاکتور میشه چهار پنج روز بعد اون میره باربری میرسه نمایندگی یک هفته بعدشم سند میاد یک ماه بعدم کارت سوخت و کارت ماشین میاد به ادرس پستی شما.
ghrabbasi
1 June 2009, 01:32 PM
با سپاس فراوان دوست عزیز
Galexy1985
3 June 2009, 11:27 AM
من هم دقیقا همین وضعیت را دارم.
سلام
آقا خوشبختانه مال من امروز صبح فاکتور شد!!! :icon_arro
شما هم یه سری به قسمت "وضعیت خودروی مشتری" سایت سایپا بزن : http://saipagroup.net/Pages/CustomerCarStatus.aspx
فکر میکنم مال شما هم فاکتور شده باشه!
با این حساب احتمالش زیاده که تا پایان هفته آینده تحویل بدن :icon_cool
فقط 2 تا سئوال برام پیش اومده من نمایندگی 1076 کرج ثبت نام کردم،البته خودم ساکن تهران هستم ولی اون بنده خدایی که باهاش صلح کردیم کرج ثبت نام کرده بود این بود که...حالا میخواستم بدونم:
1-ماشین رو رو پای خودش میبرند تا کرج یا با کانتینر!؟
2-سئوال دوم هم اینکه توی فرمی که موقع ثبت نام به ما دادند رنگ سفید پسوند خاصی نداشت و فقط نوشته شده بود "سفید" ولی امروز که وضعیت خودوری مشتری رو چک کردم علاوه بر تغییر وضعیت به فاکتور شده و مشخص شدن شماره ساخت،شماره فاکتور و... رنگ هم از "سفید" به "سفید شیری" تغییر پیدا کرده بود،حالا سئوال من این هست که همه 132ها سفید شیری هستن یا صدفی هم داره و سر ما کلاه گذاشتن!؟ :icon_bigg
لطفا اگر کسی اطلاع دقیق داره ما رو هم در جریان قرار بده...
atteesh
3 June 2009, 01:25 PM
سلام
آقا خوشبختانه مال من امروز صبح فاکتور شد!!! :icon_arro
شما هم یه سری به قسمت "وضعیت خودروی مشتری" سایت سایپا بزن : http://saipagroup.net/Pages/CustomerCarStatus.aspx
فکر میکنم مال شما هم فاکتور شده باشه!
با این حساب احتمالش زیاده که تا پایان هفته آینده تحویل بدن :icon_cool
فقط 2 تا سئوال برام پیش اومده من نمایندگی 1076 کرج ثبت نام کردم،البته خودم ساکن تهران هستم ولی اون بنده خدایی که باهاش صلح کردیم کرج ثبت نام کرده بود این بود که...حالا میخواستم بدونم:
1-ماشین رو رو پای خودش میبرند تا کرج یا با کانتینر!؟
2-سئوال دوم هم اینکه توی فرمی که موقع ثبت نام به ما دادند رنگ سفید پسوند خاصی نداشت و فقط نوشته شده بود "سفید" ولی امروز که وضعیت خودوری مشتری رو چک کردم علاوه بر تغییر وضعیت به فاکتور شده و مشخص شدن شماره ساخت،شماره فاکتور و... رنگ هم از "سفید" به "سفید شیری" تغییر پیدا کرده بود،حالا سئوال من این هست که همه 132ها سفید شیری هستن یا صدفی هم داره و سر ما کلاه گذاشتن!؟ :icon_bigg
لطفا اگر کسی اطلاع دقیق داره ما رو هم در جریان قرار بده...
زياد در اين خصوص سخت گير نباش چون كه اين تازه اول كاره !ماشين من را زده بود پرايد زيمنس وقتي تحويل شد ساژم بود هيچ كاري هم نتونستم بكنم والبته نخواستم كاري بكنم :icon_surp.
سفيد صدفي رنگ اكثر يرايد هاي سفيد 132 است كه بنظرمن خوب است اما سفيد شير ي كمي گرفته تر است باز هم تا ماشين نياد معلوم نمي شه . در مجموع دعا كن بدنه ماشينت كج وكوله و قناس نباشه و از نظر موتور و گيربكس و غيره ...هم شانس بياري .
در ضمن اگر صلح نامه به سايپا دادين الان ديگه تمام مدارك و سند به نام شما صادر ميشه و آدرس شما ملاك قرار مي گيره در اين باره حتما مطمئن شويد كه در سيستم سايپا مشخصات و كد ملي شما بجاي شخص قبلي ثبت شده باشه اينطوري ماشين را هم مي تونيد تهران تحويل بگيريد .حداكثر تا اواسط هفته آينده ماشين تو دستتونه مبارك باشه !!!
Galexy1985
6 June 2009, 08:33 AM
لطف داری دوست عزیز،ممنونم
در مورد بحث زیمنس و ساژم،تا جایی که من اطلاع دارم در حال حال حاضر اصلا" پراید زیمنس وجود خارجی نداره و تمامی پرایدهای تحویلی 88 ساژم هستند! اما در مورد رنگ این دیگه کلاه برداری تو روز روشن هست من اصلا" به این خاطر که رنگ سفید صدفی 132 دارای شفافیت خاصی هست این رنگ رو انتخاب کردم حالا اگر قرار باشه به جاش سفید شیری بهمون غالب کنن (که ظاهرا" اینکار رو کردن!) خیلی ضدحاله! در مورد صلح نامه و مدارک هم همون 2-3 روز اول به نام من برگشت و مشکلی از این لحاظ وجود نداره،اما در مورد تحویل ماشین در تهران من همون روزی که صلح نامه رو امضا کردم از مسئول نمایندگی در این مورد سئوال کردم ولی پاسخ منفی بود!!! گفت حتما باید بیاین اینجا تحویل بگیرین! اما چهارشنبه که از بخش فروش سایپا پرسیدم گفت اگر قبل از فاکتور شدن ماشینتون تقاضای تغییر نمایندگی رو میدادین امکانش وجود داشت ولی الان دیگه نمیشه! خلاصه اینکه استاد پیچوندن مردم هستن،خدا لعنتشون کنه...
ای بابا...عجب گیری افتادیم...من 2 هفته پیش رفتم شماره گذاری آدرس خونه رو تغییر دادم،امروز که قرار بود ماشینم پلاک بشه تو قسمت خطای شماره گذاری نوشته "مغایرت آدرس با سیستم ناجا" !!!
یعنی بعد از 2 هفته هنوز ناجا سیستمش رو آپدیت نکرده!؟ :icon_bigg
اینا آدمو به غلط کردن میندازن،دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطفا راهنمایی کنه تا من سریعتر پیگیری کنم بلکه بتونم ماشینم رو سر موعد تحویل بگیرم :icon_cry:
ممنون؛
Ariyan_1234
9 July 2009, 09:22 PM
با سلام
وضعیت پراید ثبت نامی تحویل تیر ماه من تا دیروز در سایت سایپا فاکتور شده بود که امروز صبح به تحویل شده !!! تغییر کرد
اما من هنوز ماشینی تحویل نگرفته ام و نمایندگی نیز اظهار بی اطلاعی میکند .
و اما :
وضعیت تحویل شده به چه معنا میباشد و اصلا خودرو تا قبل از تحویل چه مدت در این وضعیت خواهد بود ( من مشهد هستم )
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
atteesh
9 July 2009, 10:34 PM
با سلام
وضعیت پراید ثبت نامی تحویل تیر ماه من تا دیروز در سایت سایپا فاکتور شده بود که امروز صبح به تحویل شده !!! تغییر کرد
و اما :
وضعیت تحویل شده به چه معنا میباشد و اصلا خودرو تا قبل از تحویل چه مدت در این وضعیت خواهد بود ( من مشهد هستم )
اگه نگي كه چشم بسته دارم غيب مي گم صبح شنبه تا پيش از ظهر بهتون از نمايندگي زنگ مي زنن كه آقا كجايي آب دستت است بگذار زمين بيا ماشينت را تحويل بگير .
مبارك باشه
پيشاپيش :icon_arro
aminkhan2008
10 July 2009, 08:09 AM
اگه میشه اصطلاحات دیگه موجود در سایت سایپا را توضیح بدین
Ariyan_1234
10 July 2009, 11:34 AM
اگه میشه اصطلاحات دیگه موجود در سایت سایپا را توضیح بدین
پذیرش شده :
موقعی که ثبت نام میکنید و اطلاعات شما در سیستم سایپا ثبت اولیه میشه در این وضعیت قرار میگیرید
تکمیل وجه :
وقتی که دعوتنامه شما آماده و تحویل شما میشود وارد مرحله تکمیل وجه شده اید
آماده تخصیص :
پس از پرداخت مابه تفاوت قیمت خودرو ( مبلغ دعوتنامه ) و تحویل اسناد مربوطه به نمایندگی خودرو شما در وضعیت فوق وارد میشه ( برای من 29 روز تو این وضعیت بود)
فاکتور شده :
پس از مرحله آماده تخصیص میباشد در این مرحله خودرو به شما اختصاص یافته و شماره ساخت و شماره فاکتور شما در سیستم سایپا ثبت میگردد و خودرو به باربری تحویل میشود
تحویل شده :
خب دیگه اینم که مشخصه . خودرو شما در این مرحله توسط باربری به نمایندگی حمل و تحویل میشود
Galexy1985
10 July 2009, 11:56 AM
با سلام
و اما :
من کرج تحویل گرفتم،معمولا" 2 الی 3 روز بعد از ورود به مرحله "تحویل شده" از نمایندگی باهاتون تماس میگیرن،البته چون شما مشهد هستین ممکنه یکی دو روز بیشتر طول بکشه،ببین وقتی سایت میزنه "تحویل شده" یعنی ماشین رو به پیمانکار حمل تحویل داده و بقیه کار در اختیار پیمانکار و نمایندگی هست،به هر حال شما خودت هر روز به نمایندگی زنگ بزن و سئوال کن چون وقت و پول من و شما برای اینا کوچکترین اهمیتی نداره،مدارک من (بیمه + گارانتی) 2 هفته دستشون بود باهام تماس نگرفتن (یعنی من 800 تا با ماشین راه رفته بودم هنوز بیمه و گارانتی نداشتم!) آخر خودم زنگ زدم گفتن چند روز قبل اومده در حالی که کارخونه میگفت ما همون 2 هفته پیش فرستادیم! واقعا" مملکت صاحاب نداره...گور بابای...
Ariyan_1234
11 July 2009, 10:31 PM
اگه نگي كه چشم بسته دارم غيب مي گم صبح شنبه تا پيش از ظهر بهتون از نمايندگي زنگ مي زنن كه آقا كجايي آب دستت است بگذار زمين بيا ماشينت را تحويل بگير .
مبارك باشه
پيشاپيش :icon_arro
آقا دقیقا درست حدس زدی !! :icon_cool
امروز صبح از نمایندگی تماس گرفتن و گفتن ماشینت اومده بیا تحویل بگیر :icon_sad:
مسئول تحویل پشت تلفن با وقاحت تمام فرمودند : داری میای شیرینی ما یادت نره ما آمارمون زیاده هاااااااااااااا:icon_roll
خلاصه مشرف شدیم نمایندگی جهت تحویل فاجعه قرن که پس از کلی تشریفات اداری و چهل و پنج دقیقه معطلی که دیگه فکر میکنم تو این مملکت عادی شده باشه چشممون به جمال پراید صبا نوک مدادی یگانه سوز منور شد
ماشین خوشبختانه ایراد خاصی نداشت
البته رگلاژ نبودن دربها بهمراه قناس وکج و معوج بودن درب - سفتی دنده و فرمان و ترمزهای آبکی تو این یکی دو ساله اخیر بعنوان مهمترین آپشنهای !!! این سلاح کشتار جمعی ( پراید ) و متعلقات آن شمرده میشود که به لطف برادران جان برکف شرکت ایرانی تولید اتومبیل ، خودروی این جانب نیز از آن بی نصیب نیست .
تو پرانتز بگم که داشبورد و فرمان و دسته دنده و کلا قطعات پلاستیکی از نظر کیفیت در حد هویج هست یعنی ته پلاستیک بازیافتی
آهان راستی موقع تحویل کیلومتر شمار خودرو عدد 3 را نشان میداد !!!!!!!!!!!! پس 15 کیلومتر تست جاده چی؟
بنزین داخل باک هم با کمال تعجب کمی پایین تر از خط وسط بود.
فعلا از صبح تا حالا 39 تا کار کرده ( چه همه ) و فعلا دستمونو تو حنا نذاشته
البته میدونم که شاهنامه آخرش خوش است :icon_razz:icon_razz
aminkhan2008
12 July 2009, 08:05 AM
خواهشا نوع ماشین بهمراه رنگ و زمان پرداخت وجه نهایی و رزمان تحویل و شهری که ماشین را درآن تحویل گرفتید بنویسید
Ariyan_1234
12 July 2009, 10:44 AM
خواهشا نوع ماشین بهمراه رنگ و زمان پرداخت وجه نهایی و رزمان تحویل و شهری که ماشین را درآن تحویل گرفتید بنویسید
عرض کردم که !!!!!!!!!
صبا فول انژکتوری کیت زیمنس با سیستم سویچ ضدسرقت
رنگ : نوک مدادی متالیک
تاریخ صدور دعوتنامه : 19/03/88
تاریخ پرداخت مبلغ دعوتنامه : 21/03/88
تاریخ تحویل ماشین : 20/04/88
محل تحویل : مشهد
راستی یه مورد دیگه
ماشین یه 10 -12 دقیقه ای که روشن میمونه یه بوی سوختگی مثل بوی سوختن لنت به مشام میرسه
نمایندگی که میگه طبیعیه خودش بعد از مدتی رفع میشه که البته به ظاهر هم مورد مشکوکی مشاهده نمیشه !
خواستم نظر دوستان رو هم بدونم
باتشکر
aminkhan2008
13 July 2009, 06:43 AM
عرض کردم که !!!!!!!!!
صبا فول انژکتوری کیت زیمنس با سیستم سویچ ضدسرقت
رنگ : نوک مدادی متالیک
تاریخ صدور دعوتنامه : 19/03/88
تاریخ پرداخت مبلغ دعوتنامه : 21/03/88
تاریخ تحویل ماشین : 20/04/88
محل تحویل : مشهد
راستی یه مورد دیگه
ماشین یه 10 -12 دقیقه ای که روشن میمونه یه بوی سوختگی مثل بوی سوختن لنت به مشام میرسه
نمایندگی که میگه طبیعیه خودش بعد از مدتی رفع میشه که البته به ظاهر هم مورد مشکوکی مشاهده نمیشه !
خواستم نظر دوستان رو هم بدونم
باتشکر
منظورم فقط شما نبودید میخوام برای هر کسی که امکان داره این چیزها را بنویسه
frankval
13 July 2009, 04:05 PM
من کرجم.
1.می خواستم بدونم ک آیا نمایندگی با نمایندگی از بابت ارائه خدمات فرق می کنند یا این نمایندگیهای سایپا در تحویل پراید ثبت نامی همه یک جور عمل می کنند؟
2.من می خوام یک پراید ای بی اس سفید ثبت نام کنم نقدی. یک نمایندگی می گه ممکنه 2 هفته ای تحویل بدیم دیگری می گه 1 ماه طول می کشه.آیا اولیه جهت بازارگرمی این حرف را می زنه یا نه بعضی نمایندگیها با هم دیگه بده بستون دارند و واقعا چنین کار شدنیه؟
یا تشکر
aminkhan2008
14 July 2009, 08:18 AM
دعوتنامه من هم صادر شد
kalepoook
27 September 2009, 12:19 AM
سلام
من تقریبا 9 شهریور ثبت نام کردم فروش نقدی،تو سایت برای پیگیری زده 10 شهریور،البته قرار بود 15 روزه باشه که اومدم دیدم ثبت نام اینترنتی کردن نمایندگی و 30 روزه!
صبا سفید ساده،تا امروز که 25 روز گزشته،حالا نمیدونم کی میخوان تحویل بدن هنوز هم تو قسمت تخصیص هست!
به نظر شما 30 روز بیشتر میشه !
بدشانس عالم
13 October 2010, 02:19 PM
مال من از 23 شهریور تا الان که 21مهرماهه تو مرحله اماده تخصیص مونده بنظر شما تا کی باید منتظر باشم
telecom
3 November 2010, 01:43 PM
سلام
مال من از 29 شهریور تا الان که 12آبان تو مرحله اماده تخصیص مونده بنظر شما تا کی باید منتظر باشم هرچي زنگ ميزنم جواب درست نميدهند.
P30PARSIAN
2 March 2011, 12:52 PM
سلام دوستان من هم تو سایت سایپا وضعیت ماشینم رو که نگاه میکنم الان یه هفته است زده آماده تخصیص!! به نظرتون کی تحویل میدن ؟
P30PARSIAN
5 March 2011, 02:50 PM
اقا ماشین من الان یک ماهه تو وضعیت اماده به تخصیصه قرار تا اخر اسفند تحوبل بدن !!! به نظرتون تا اخر اسفند میدن ماشین رو ؟
alireza_sos
5 March 2011, 03:04 PM
اقا ماشین من الان یک ماهه تو وضعیت اماده به تخصیصه قرار تا اخر اسفند تحوبل بدن !!! به نظرتون تا اخر اسفند میدن ماشین رو ؟
وقتی تکمیل وجه میکنید میره به آماده به تخصیص حالا باید به سایت سر بزنید و آماده باشید که به مرحله فاکتور بره بعد از این مرحله تحویل ماشین نزدیک میشه
P30PARSIAN
5 March 2011, 04:57 PM
یعنی تا اخره اسفند میدن ؟ یا میره برای فروردین ؟
alireza_sos
5 March 2011, 07:36 PM
یعنی تا اخره اسفند میدن ؟ یا میره برای فروردین ؟
بله به نظر من تا آخر اسفند تحویل میدن اگه زمان تحویل اسفند باشه
P30PARSIAN
6 March 2011, 09:58 PM
امروز رفتم تو سایت زده فاکتور شده!!! بعد از این مرحله چند روز طول میکشه تا تحویل بدن ؟
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.