PDA

View Full Version : نحوه پيگيري مزاحمت تلفني از ايرانسل ؟

Milad
12 April 2009, 01:18 PM
سلام
روش پيگيري مزاحمت هاي تلفني كه توسط سيم كارت هاي ايرانسل چگونه است ؟
آيا امكان پيگيري وجود دارد يا ... ؟:icon_bigg

Vahid e
12 April 2009, 02:27 PM
بله امکان پیگیری هست . قبلا چنین امکانی وجود نداشت چون سیم کارتهای ایرانسل بدون ثبت نام هم کار میکردند ولی به علت همین مزاحمت ها تمام سیم کارتهایی که ثبت نام نشده بودند غیر فعال شدند همچنین تمام سیم کارتهای صفر هم تا زمان ثبت نشدن غیر فعال بودند . حالا شما میتونید با مراجعه به نمایندگی رسمی ایرانسل شکایتتون رو پیگیری کنید

سپندار مزد
13 April 2009, 02:59 PM
بله امکان پیگیری هست . قبلا چنین امکانی وجود نداشت چون سیم کارتهای ایرانسل بدون ثبت نام هم کار میکردند ولی به علت همین مزاحمت ها تمام سیم کارتهایی که ثبت نام نشده بودند غیر فعال شدند همچنین تمام سیم کارتهای صفر هم تا زمان ثبت نشدن غیر فعال بودند . حالا شما میتونید با مراجعه به نمایندگی رسمی ایرانسل شکایتتون رو پیگیری کنید
چه با ثبت نام چه بی ثبت نام امکان پیگیری هست .

Vahid e
13 April 2009, 07:49 PM
چه با ثبت نام چه بی ثبت نام امکان پیگیری هست .

اگه ثبت نام نشه که دیگه هیچ نشانی از صاحب خط نزد ایرانسل موجود نیست که اونها بخوان پیگیری کنن :icon_cool

tabeta_03
14 April 2009, 01:15 AM
اگه هدفت اینه طرفو پیدا کنی باید راهی که دوستان فرمودند بری اگه نه مهم نیست ، راه ساده تر از طرح شکایت و فلان .... اینه که سیم کارت محترمتون را درون سطل زباله بندازید 5000 تمن خرج کنید یه سیم جدید بگیرید این کار یه حسن داره اون اینه وقتی شماره جدید رو اروم اروم بین دوستانتون پخش شد و دوباره سر کله مزاحم پیدا شد میتونید بفهمید از کی شماره میگیره.:icon_conf

سپندار مزد
14 April 2009, 02:10 PM
اگه ثبت نام نشه که دیگه هیچ نشانی از صاحب خط نزد ایرانسل موجود نیست که اونها بخوان پیگیری کنن :icon_cool

برادر میشود .خیالتان راحت :icon_surp

PAYAM
15 April 2009, 12:24 AM

شماره سریال‌های گوشی‌هایی که از آن روی این خط استفاده شده، مکان BTS هایی که هنگام زنگ یا SMS زدن در آن حضور داشته، ریزمکالمات و SMS و حتی متن آن و ...

سپندار مزد
17 April 2009, 08:37 AM
شما کافیه از از سیم کارت ثبت نام شده به دوستی زنگ بزنید یا اس ام اس بدید یا دوستی به شما زنگ بزنه یا اس ام اس بده هویت شما مشخص خواهد شد .اگر رنگ نزدید و کسی بهتون زنگ نزد و از سیم کارت همراه اولتون در اورید و سیم ثبت نام نشده گذاشتید با وجود اینکه به دوستی هم زنگ نزده باشید یا تماسی نداشته باشید باز مشخص میشه البته این بار راحت مورد قبل .کلن با ایرانسل و دبیت و اینجور چیز کلک بازی ها که خودتون بهتر میدونید به بیکار ههاو یا کسایی که تو فلانجاها نفوذ دارن مزاحم نشید .دیگه خود دانید

SALOMON
17 April 2010, 06:23 PM
من خط ایرانسل اعتباری دارم.شماره ام خیلی برام مهمه.میخوام نگهش دارم.ولی یه بابایی از شماره 0000(4تا صفر)هی میزنگه!همش اذیت میکنه!لطفا راهنماییم کنید!
1-این شماره مال کجاست؟(یه جایی شنیدم مال خارج کشور هم ممکنه صفر بیافتد)
2-میتونم شکایت و پیگیری کنم؟

PAYAM
17 April 2010, 07:10 PM
1-این شماره مال کجاست؟(یه جایی شنیدم مال خارج کشور هم ممکنه صفر بیافتد)
هنوز بعضی شهرستان‌ها هستند که مرکز مخابرات‌شان آنالوگ است و شماره‌شان نمی‌فتد. دبیت‌کارد هم اگر کسی استفاده کند همین حالت اتفاق میفتد و البته خارج از کشور هم امکانش هست که 0 بیفتد، هرچند که بعید است کسی از خارج کشور مزاحم شما شود! معمولا اکثر این نوع تلفن‌ها دبیت‌کارد است.

2-میتونم شکایت و پیگیری کنم؟
بله.

MorteZah
26 April 2010, 02:23 PM
سلام.
یعنی برای پیگیری باید رفت کلانتری و شکایت و ... ؟

آره یا نه؟
می شه مراحلش رو بگید؟!؟!

PAYAM
26 April 2010, 02:55 PM
از دادگاه دادسرا یا شورای حل اختلاف برای شکایت اقدام می‌کنید، بقیه مراحل رو راهنمایی‌تون می‌کنن

N.25
29 April 2010, 03:33 PM
والا منم یه 15-20 تایی مزاحم دارم ولی خطمم خیلی دوست دارم تقریبا به همه ی هم دانشگاهیامم اینو میدم ولی نمیدونم با این همه مزاحم چه کنم به خدا دارم دیونه میشم از 3 به بعد شروع میکنن تا 6 صبح
نکته پشت کارشون حدود 7-8 ماهی هست بعد من اگر شکایت کنم چی میشه خوب اخرش به کجا میکشه ؟؟؟
فکر کنم شکایت کردنم یه جورایی بی فایده است !!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

amingzj
30 April 2010, 12:32 AM
والا منم یه 15-20 تایی مزاحم دارم ولی خطمم خیلی دوست دارم تقریبا به همه ی هم دانشگاهیامم اینو میدم ولی نمیدونم با این همه مزاحم چه کنم به خدا دارم دیونه میشم از 3 به بعد شروع میکنن تا 6 صبح
نکته پشت کارشون حدود 7-8 ماهی هست بعد من اگر شکایت کنم چی میشه خوب اخرش به کجا میکشه ؟؟؟
فکر کنم شکایت کردنم یه جورایی بی فایده است !!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:
راهش اینه که شماره هاشون رو بدی به یه پسری که صدای کلفتی داره و محکم حرف میزنه زنگ بزنه بهشون دو تا فحش بده و یکم بترسوندشون .
مطمئن باش جواب میده من خودم برای چند نفر تا حالا این کارو کردم .

amir eshghefarmon
30 April 2010, 03:18 AM
راهش اینه که شماره هاشون رو بدی به یه پسری که صدای کلفتی داره و محکم حرف میزنه زنگ بزنه بهشون دو تا فحش بده و یکم بترسوندشون .
مطمئن باش جواب میده من خودم برای چند نفر تا حالا این کارو کردم .خب اين قبول در مورد مزاحم پسر.ولي حالا اگر مزاحم دختر باشه چي :icon_cry::icon_redf
در مورد شكايت هم بله جديدا چون تمام خط هاي ايرانسل داراي سند شدن ميشه پيگيري كرد ولي اصلا نميارزه به نظر من يكي از دوستانم دنبالش رفت ولي پشيمون شد كلي كاغذ بازي داره و يه آدم بي كار تر از مزاحم ميخواد بره دنبالش.:icon_cool

N.25
30 April 2010, 04:46 PM
منم شنیدم شکایت خیلی دردسر داره اخرشم به هیچ جا نمیرسه ولی برای یکی شاید ارزش داشته باشه ولی چند تا پیگیریش سخته
دختر بود گوشیو میدید به یه دختر میگید صداشو نازک کنه بگه بله ...کار تمومه(دخترا حسودا)

eliyana
2 May 2010, 05:39 PM
مطمئن باش جواب میده من خودم برای چند نفر تا حالا این کارو کردم .
حالا اگه پسره خیلی پر رو بود چی؟!! من همچین تجربه ای هم داشتم و تازه بعدش بدترم شده!!!! از روی لج و لجبازی هی میس میزد و یه پیامایی میداد که....... به نظر من بهترین کار اینه که شما یه مدت هر چی زنگ زدن یا پیام دادن اصلا جواب ندی یا واسه یه مدت کوتاه کلا گوشی رو خاموش کنی.بعد از یه مدت بیخیال میشن.این مورد واسه من خیلی خوب جواب داده(البته یه کم میخواد صبر آدم زیاد باشه!!)

amingzj
2 May 2010, 07:15 PM
من همین جا حاضرم نقش فردین رو برای همه بازی کنم و مشکل همه رو به بهترین نحو و تضمینی حل کنم !!
(با همون راهی که بالا گفتم )

Hamed
2 September 2010, 09:53 PM
من همین جا حاضرم نقش فردین رو برای همه بازی کنم و مشکل همه رو به بهترین نحو و تضمینی حل کنم !!
(با همون راهی که بالا گفتم )
داداش
حالا اگر طرفه مقابلت یکی مثه من بود که صداش کلفتر از همه بود چیکار میکنی؟:icon_razz
دوستانی که گوشیشون برنامه خوره با برنامهو بقیه هم باdivert when busy طرفتون رو بفرستین تو باقالیا که کم کم سرد بشه از شما.

اما همه مزاحمتها ناموسی نیست بعضیاش تهدیده و ....
باید برین دادسرا تمبر باطل کنین شکایت بعدش نامه میدن به کلانتری محلتون.کلانتری هم نامه میده ببرین به حقوقی ایرانسل بعده 15:icon_twisروز مشخصاته صاحب خط میاد کلانتری یه سری بازجویی از خودتون بعدش ارسال نتیجه به دادسرا مجددا برگشت و دستور احضار صاحب خط و بازجویی و دستور پرینتو .......
منت این مراحل رو مجبور شدم برم.
الان 2 ماهه مشغولیم:icon_cry:

amingzj
3 September 2010, 04:21 PM
داداش
حالا اگر طرفه مقابلت یکی مثه من بود که صداش کلفتر از همه بود چیکار میکنی؟:icon_razz
دوستانی که گوشیشون برنامه خوره با برنامهو بقیه هم باdivert when busy طرفتون رو بفرستین تو باقالیا که کم کم سرد بشه از شما.

اما همه مزاحمتها ناموسی نیست بعضیاش تهدیده و ....
باید برین دادسرا تمبر باطل کنین شکایت بعدش نامه میدن به کلانتری محلتون.کلانتری هم نامه میده ببرین به حقوقی ایرانسل بعده 15:icon_twisروز مشخصاته صاحب خط میاد کلانتری یه سری بازجویی از خودتون بعدش ارسال نتیجه به دادسرا مجددا برگشت و دستور احضار صاحب خط و بازجویی و دستور پرینتو .......
منت این مراحل رو مجبور شدم برم.
الان 2 ماهه مشغولیم:icon_cry:
اخرش هم که اسم و مشخصات صاحب خط بیاد معلوم نیست فرد مزاحم همون نفر باشه یا نه
چون سیم کارت های ایرانسل ارزش مادی ندارند همین طوری بین مردم دست به دست میشه و اسناد مالکیتش زیاد با ارزش نیست .

irancomputer
9 January 2011, 03:10 AM
این عکسه که شبیه محیط سرچ شمارست چیه گذاشتین ؟ از کجا میشه پیداش کرد و سرچ کرد؟
اصلا معلوم نیست چیه...من که نفهمیدم .......هیچ توضیحی هم براش ننوشتین!!!!!!!

matinfaezeh
24 June 2011, 02:15 PM
یکی از رفیقام به یکی مزاحم میشه ولی سیم کارت به نام خودش نیست سیم کارت دزدیه چه جوری میخوان رفیقمو پیدا کنن؟

matinfaezeh
24 June 2011, 02:17 PM
اخرش هم که اسم و مشخصات صاحب خط بیاد معلوم نیست فرد مزاحم همون نفر باشه یا نه
چون سیم کارت های ایرانسل ارزش مادی ندارند همین طوری بین مردم دست به دست میشه و اسناد مالکیتش زیاد با ارزش نیست .

فکر کنم زمانی که تماس میگیره مکانش تو سیستم ثبت میشه

farshad_1988
24 June 2011, 03:08 PM
بهترین کار اینه که گوشی را روی شماره اون افراد ریجکت کنید و سیمکارتتون را دلیورت کنید روی یک شماره دیگه که اس ام اسش هم نرسه کسان دیگری هم که زنگ میزنند به شمارتون بتونید جواب بدید
بعد از یه مدت که دیگه طرف سرد شد دوباره برید سراغ همون شماره خلاص :icon_arro

farshad_1988
24 June 2011, 03:45 PM
ببخشید زمان ادیت تموم شد یه راه دیگه این که توی ساعاتی که مطمئن هستید طرف زنگ میزنه شماره را دلیورت کنید مثلا روی تلفن پلیس(110)طرت عمرا دیگه مزاحم بشه
کدشم:#شماره*21*

rezark2
3 July 2011, 11:03 AM
می تونیم شکایت کنیم؟ وچه جوری

equinoxe
18 June 2013, 01:31 PM
شماره سريال‌هاي گوشي‌هايي که از آن روي اين خط استفاده شده، مکان BTS هايي که هنگام زنگ يا SMS زدن در آن حضور داشته، ريزمکالمات و SMS و حتي متن آن و ...

سلام
يکي از نزديکان من مزاحم تلفني داره (ایرانسل) ، رفتيم دادگاه شکايت کرديم قاضي به ما نامه داد و رفتيم نمايندگي ايرانسل اما فقط اسم صاحب خط رو به ما دادند (که هيچ کمکي به ما نمي کند چون يک پيرمرد 70 ساله در يک شهرستان هست اما ما مطمئنيم مزاحم فاميل هست) من چون قبلا اين نوشته شما رو ديده بودم از اونها خواستم که مکان BTS هايي که مزاحم در آن حضور داشته رو به ما بدهند اما گفت از لحاظ فني امکانش نيست احساس کردم مي خوان ما رو دست به سر کنند و نمي خوان انجام بدن به نظر شما راست گفته يا دروغ؟ مي گفت سيم کارت رو بايد روشن کنه که اين مزاحم هم خيلي حرفه اي عمل مي کنه از هر خط فقط يکبار مزاحم ميشه و بعد خاموش ميشه،