PDA

View Full Version : قيمت، محل و نحوه تهيه قطعات يدكي و مصرفي ريو

صفحه ها : [1] 2

reza_s29
28 December 2008, 02:43 AM
:lover:با سلام خدمت تمامي دوستان پي هالزي ريو سوار:lover:
تقاضا دارم كساني كه تا حالا لوازم يدكي چه از نوع مصرفي و چه از انواع ديگر رو براي ريو تهيه كردند در صورت رضايت از كيفيت و قيمت جنس خريداري شده محل و قيمت جنس رو اعلام كنند تا يكسري مثل من دنبال 1 تسمه تايم اصلي و يه جفت لنت اينقدر آواره كوچه بازار نشوند با تشكر:lover::icon_wink:icon_wink:icon_wink

reza_s29
28 December 2008, 02:51 AM
سلام دوباره - من امروز براي خريد تسمه تايم كه متاسفانه نقطه ضعف ريو هست و در صورت پاره شدن خسارت مالي سنگيني رو تحميل ميكنه رفتم خيابان ملت
تسمه تايم رو از 14 هزار تومان(كره اي متفرقه) بهم قيمت دادن تا 36 هزار تومان (با مارك كيا موتور) و همچنين يك مدل با مارك كيا و با يك برچسب سفيد كه حكم تاييديه شركت سايپا كه متاسفانه موجود نبود و 42 هزار تومان قيمت داشت
در مورد لنت هم از 16 (متفرقه كره اي )تا 36 تومان كيا موتور بدون بر چسب سايپا حالا با توجه به اينكه لنتهاي من در زمان گارانتي با مدل برچسبدار سايپا عوض شدن و حدودا 17 هزار كيلومر هم براحتي كار كردند ميخوام بدونم الان كه سايپا رو گير نميارم اگه از همين كيا متورها بندازم مشكلي پيش نمي ياد جنسشون قلابي نيست
كسي تا حالا براي ماشينش لنت و تسمه تايم خريده؟؟؟مهمتر از همه تسمه تايم هست
در ضمن كسي ميدونه اجرت تعويض تسمه تايم دقيقا چقدره؟؟؟

Z@man
28 December 2008, 08:26 AM
لنت فابریک کیا رو از نمایندگی قیمت گرفتم گفت 35 تومن!

rezadokoo
28 December 2008, 09:44 AM
من هم معتقدم اول از همه سراغ نمايندگي بريد بهتره .
ماشين شما چند تا كاركرده كه حالا ميخواهيد تسمه تايم عوض كنيد ؟
من شنيدم تسمه تايم كه كارخونه مي اندازه بي كيفيته و بايد بعد از حداكثر 40000 عوض كني درسته ؟

hosseinabd
28 December 2008, 09:54 AM
سلام دوباره - من امروز براي خريد تسمه تايم كه متاسفانه نقطه ضعف ريو هست و در صورت پاره شدن خسارت مالي سنگيني رو تحميل ميكنه رفتم خيابان ملت
تسمه تايم رو از 14 هزار تومان(كره اي متفرقه) بهم قيمت دادن تا 36 هزار تومان (با مارك كيا موتور) و همچنين يك مدل با مارك كيا و با يك برچسب سفيد كه حكم تاييديه شركت سايپا كه متاسفانه موجود نبود و 42 هزار تومان قيمت داشت
در مورد لنت هم از 16 (متفرقه كره اي )تا 36 تومان كيا موتور بدون بر چسب سايپا حالا با توجه به اينكه لنتهاي من در زمان گارانتي با مدل برچسبدار سايپا عوض شدن و حدودا 17 هزار كيلومر هم براحتي كار كردند ميخوام بدونم الان كه سايپا رو گير نميارم اگه از همين كيا متورها بندازم مشكلي پيش نمي ياد جنسشون قلابي نيست
كسي تا حالا براي ماشينش لنت و تسمه تايم خريده؟؟؟مهمتر از همه تسمه تايم هست
در ضمن كسي ميدونه اجرت تعويض تسمه تايم دقيقا چقدره؟؟؟
سلام دوست عزیز.
لنتهای شرکتی باید تا 45000 کیلومتر حتی با فشار زیاد بهت جواب بده که باز هم لنتها یک چهارم تا نزدیک نصف گوشت داره.شما چطور به این سرعت عوض کردید؟
لنتها همونطور که خودتون هم گفتید با مارک اصلی کیا(حتی اگر برای ریو SF ) هم نوشته بود بگیرید که اصلی خودش هست.قیمتش هم دوستان من که گرفته بودند حول و حوش 35 بوده البته من اصفهان هستم و دوستان از حافظ قطعات اصفهان گرفته بودند.
البته اگر عزیزان اصفهانی آدرسهای مراکز فروش لوازم اصلی ریو رو خواستند بگن تا باشون بزارم.

Raminium2001
29 December 2008, 11:29 AM
لنت خصوصا با وضع خیابونها و ترافیک تهران، بهتره قبل از 30000 عوض بشه. حتما هم از بهترین های بازار تهیه کنید چون ترمز ریو یک مقدار ضعیفه و تا جایی که میشه باید مراقب بود و از جنس اصل استفاده کرد.

reza_s29
29 December 2008, 11:53 AM
سلام از همه ممنونم لنت رو خریدم 35 هزار تومان ولی از خ ملت چون نمایندگی اصلیش رو تموم کرده بود تسمه تایم رو هم تو پک کیا گرفتم که مارکشم با همونی که رو ماشین بود مطابقت داشت BANDO

?!...sia
29 December 2008, 05:19 PM
از دوستانه شیرازی کسی نمد فابریک برا ریو خریده؟

rezadokoo
1 January 2009, 09:51 AM
من از نمايندگي هاشمي نژاد پرسيدم گفت سايپا بخشنامه كرده ممنوعه چون باعث آتش سوزي ميشه .لطفا اگه توي شيراز يه جائي پيدا كردي كه هم با انصاف باشه هم لوازم فابريك داشته باشه منو هم خبر كن ممنون ميشم

?!...sia
1 January 2009, 10:27 AM
من از نمايندگي هاشمي نژاد پرسيدم گفت سايپا بخشنامه كرده ممنوعه چون باعث آتش سوزي ميشه .لطفا اگه توي شيراز يه جائي پيدا كردي كه هم با انصاف باشه هم لوازم فابريك داشته باشه منو هم خبر كن ممنون ميشم

رضا جان
اسفندیاری که نماینده سایپا یدکه تقریبا تمام قطعات ریو رو داره آدرسشم 4 راه ریشمکه
ولی اون هم نمد رو نداشت
من یه جا دیگه هم دیدم داره اما فابریک نبود و نگرفتم

rezadokoo
1 January 2009, 12:48 PM
اين فروشگاه خوبه ولي گرون فروشه گل پخش كن اصلي من از نمايندگي هاشمي نژاد گرفتم 20 اين ميگفت 30

يه فروشگاه ديگه هم هست نرسيده به سه را آبياري فروشگاه كره يدك هم خوبه (با عرض معذرت از مديران كه آدرس دادم)

arash_2006
2 January 2009, 01:40 PM
از دوستان کسی قیمت بلبرینگ چرخ رو داره؟
من از چرخ جلو سمت شاگرد زمانی که سرعتم به 50 و بالاتر میرسه یک صدایی میاد که به هرکی گفتم گفته از بلبرینگ حالا میخواستم ببینم قیمت این قطعه + دستمزد چقدر میشه؟ آیا ارزش داره بخاطر اون باز علاف نمایندگی بشم یا نه بهتره ببرم بیرون که هم بالاسرشون باشم و ببینم چکار میکنند هم زودتر ماشین رو تحویل بگیرم؟
ممنون میشم دوستانی که در این مورد تجربه یا اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند :icon_wink
یکی از کسانی که مشکل را بهاش در میان گذاشتم میگفت که حداقل هزینه اش 50 هزار تومن:icon_twis
آیا واقعا همین حدود یا طرف خالی بسته؟

Z@man
4 January 2009, 12:56 PM
دیروز ماشینو بردم برای بازدید چرخها و همچنین لنت. بعد از بررسی لنت ، معلوم شد هنوز به نصف هم نرسیده! :icon_cool
ماشین هم 31هزار تا کارکرده. فقط بلبرینگ یکی از چرخها کمی صدا میده که باید تعویض کنم.

arash_2006
4 January 2009, 08:41 PM
ماشین شما هنوز گارانتی داره؟ تعویض بلبرینگ جزو گارانتی حساب میشه؟
در مورد قیمت و دستمزد تعیض بلبرینگ اطلاع دارید؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید

Z@man
5 January 2009, 09:11 AM
فکر کنم گارانتیش تموم شده باشه.تولید مرداد 86 و 31هزار تا هم رفته.
هرچند گارانتی هم داشت طرف نمایندگی نمیرفتم!
قیمت هم هنوز نگرفتم ولی در اولین فرصت اطلاع رسانی خواهم کرد.

farzadba
5 January 2009, 03:07 PM
فکر کنم گارانتیش تموم شده باشه.تولید مرداد 86 و 31هزار تا هم رفته.
هرچند گارانتی هم داشت طرف نمایندگی نمیرفتم!
قیمت هم هنوز نگرفتم ولی در اولین فرصت اطلاع رسانی خواهم کرد.
دوست گرامي
با درود
با توجه به اينكه خودروي ريو سي هزار كيلومتر يا 18 ماه گارانتي دارد (هركدام زودتر اتفاق بيفتد) خودروي شما ديگر گارانتي نيست
با احترام

amirfarrokh
8 January 2009, 10:52 PM
سلام
کسی قیمت کمک فنر جلو ریو رو داره؟؟اجرت تعویض چقدره؟؟؟

?!...sia
9 January 2009, 09:05 AM
سلام
کسی قیمت کمک فنر جلو ریو رو داره؟؟اجرت تعویض چقدره؟؟؟

فکر میکنم حدود جفتی 200 باشه!

greela
9 January 2009, 12:32 PM
کمکهای عقب دونه ای 49500 بدون اجرت:icon_razz

hosseinabd
10 January 2009, 04:26 AM
دوستان از اصفهان جایی رو که قطعات اصلی ریو وجود داشته باشه و قیمت مناسب بده رو سراغ ندارید؟

rezadokoo
13 January 2009, 10:29 AM
كسي قيمت شيشه جلو ريو رو داره ؟
شيشه جلو ماشين من ديروز يه سنگ خورده، ترك ايجاد شده داره حركت ميكنه فكر ميكنيد بشه جلوشوگرفت ؟يا ترميم كرد؟
اگه بخوام شيشه رو عوض كنم قيمت شيشه چقدره ؟

Z@man
19 January 2009, 03:14 PM
رفتم از نمایندگی بلبرینگ چرخ جلو خریدم 8300 تومان که با مالیاتش شد 8750 .
بلبرینگ چرخ جلو فقط یکیه ولی چرخ عقب داخلی و بیرونیش فرق داره.

hosseinabd
19 February 2009, 02:49 PM
سلام بر تمامی دوستان ریو سوار.
ما لنت ترمز و تسمه تایم رو تهیه کردیم برای ریو و گفتم شاید بد نباشه در این تاپیک عکس و قیمتها رو بزارم.
لنت ترمز اصلی کیا در جعبه قرمز فقط جلو به قیمت 38000 تومان
http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio/lent01.jpg

http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio/lent02.jpg
تسمه تایم Good Year آلمانی اصلی به قیمت 24000 تومان
http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio/ttime01.jpg

http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio/ttime02.jpg

reza engine
22 February 2009, 11:16 AM
چراغ عقب ريو دوستم شكسته بود. براي خريدش كه رفتم ديدم مارك سازه گستر ايراني هم تو بازار اومده.
سازه گستر رو دونه اي 40000 قيمت گرفتم و كره اي رو 54000
كنار هم كه ميزاري فرقي با هم ندارند.

akparsa
24 February 2009, 01:10 AM
با سلام: کارهایی که من روی ریوام انجام دادم

1.تعویض رینگ و لاستیک--رینگ 14 مزدا 323 و لاستیک 185/14/65 مارشال
2.نصب پرژکتورهای جلو کره ای اصل
3.نصب نمد کاپوت کره ای اصل
4.نصب سنسور دنده عقب

اگر سوالی هست در خدمتم

hosseinabd
24 February 2009, 11:39 AM

4.نصب سنسور دنده عقب

اگر سوالی هست در خدمتم
سلام دوست عزیز.
رینگها چقدر درومد و چرا از لاستیک کومهو استفاده نکردید؟
سنسور دنده عقب چه مارک و مدلی است؟

farzadba
24 February 2009, 01:09 PM

4.نصب سنسور دنده عقب

اگر سوالی هست در خدمتم
با درود خدمت شما دوست گرامی
اگر برات امکان داره از کارهایی که کردی بخصوص داخل ماشین (محل مانیتور سنسور دنده عقب و کلید پرژکتورت) و سپر عقب (محل نصب سنسور) عکس بگیری و برای ما ها بذاری خیلی ممنون می شیم
با احترام

FARZADفرزاد
26 February 2009, 04:18 PM
سلام دوستان
زدن آینه بغل سمت راننده رو شکستن ، ولی فقط شیشه اش شکسته یعنی قاب ( قسمت سیاه رنگ ) سالم هست ، تو بازار فقط آینه کامل گیر میاد ، جایی رو میشناسین که بتونه واسش شیشه (آینه ) ببره نصب کنه ؟
با تشکر

Raminium2001
27 February 2009, 09:46 AM
فکر میکنم آینه رو بتونی از میرکبیر پیدا کنی. اما به برش آینه فکر نکن که آینه معمولی (بدون انحنا) اصلا مناسب خودرو نیست و دید شما رو به شدت کاهش میده.

farmo
27 February 2009, 11:48 AM
صحبت آينه شد يه سؤال برام پيش اومد:
آينه ريو فقط همين يه مدل تو بازاره؟ يعني همين كه رو فابريكشه؟ از اين دو تيكه‌ها كه قسمت دومش محدب‌تره تو بازار نيست؟

dariosh242
27 February 2009, 04:07 PM
سلام دوستان
زدن آینه بغل سمت راننده رو شکستن ، ولی فقط شیشه اش شکسته یعنی قاب ( قسمت سیاه رنگ ) سالم هست ، تو بازار فقط آینه کامل گیر میاد ، جایی رو میشناسین که بتونه واسش شیشه (آینه ) ببره نصب کنه ؟
با تشکر

سلام
شیشه آینه بغل رو بعد از فلکه اول صادقیه تو چهار راه خسرو 8500 تومان میتونی کیر بیاری

greela
5 March 2009, 06:01 PM
من فابریکش رو 6000 با اجرت نصب خریدم.یکی از مزیتهای ریو اینه های بسیار محکمشه من تو جاده با 130تا سرعت با یه پارس اینه به اینه شدم اینه من فقط شیشه اش شکست ولی بیچار پارسه اینه اش کلن کنده شد وماشین پشت سریم از روش رد شدو تیر خلاص رو بهش زد.....................

Z@man
7 March 2009, 10:10 AM
سلام دوستان
با تشکر

فکر میکنم آینه رو بتونی از میرکبیر پیدا کنی. اما به برش آینه فکر نکن که آینه معمولی (بدون انحنا) اصلا مناسب خودرو نیست و دید شما رو به شدت کاهش میده.

اتفاقاً چند روز پیش آئینه سمت راننده، مورد عنایت یک موتوری قرار گرفت و شیشه اش شکست. بدلیل پیدا نکردن آئینه فابریک و همچنین عجله داشتن، بردم پیش شیشه بر و مرغوبترین آئینه موجود که کوچکترین اعوجاجی نداشت رو خریدم. الان هم از نظر دید و کیفیت هیچ تغییری با قبل نکرده. کل مخارجش هم 2000 تومن شد :icon_surp
البته بعد از چسباندن آئینه بهتره که قابش رو شب تا صبح بصورت افقی قرار بدید تا کاملا سرجاش بچسبه. بعد قاب رو روی ماشین قرار بدید.
ولی اگر آئینه سمت شاگرد بشکنه طبق صحبت جناب Raminium2001 نمیشه از آئینه معمولی استفاده کرد.

Raminium2001
9 March 2009, 06:53 PM
انحنای آینه سمت شاگرد خیلی بیشتر هست. اما آینه سمت راننده هم در قسمت خارجی کمی انحنا داره که در دید بهتر تاثیر گزاره. شاید اگه الان پشت ماشین کسی بشینی و دقت کنی، متجه تفاوت زاویه دید و کاهش نقطه کور بشی.

farmo
14 March 2009, 12:08 PM
دوستان يك سؤال!

چند روز پيش از يكي از آشنايان شنيدم كه رفته بوده تعميرگاه واسه پرايدش (منم كه قبلاً پرايد داشتم پيش همين تعميركار مي‌رفتم و همون بود كه خيلي ريو رو به من توصيه كرد) ازش در مورد ريو پرسيده بوده يارو جواب داده بوده كه لوازمش كمه و يكي از مشترياش كه مي‌خواسته صفحه كلاچ واسه ريو عوض كنه، گير نياوره و رفته كوبيده صفحه كلاچشو:icon_eek:
به نظرم منطقي نمياد :icon_quesولي يه كم نگران شدم:icon_roll. كسي از شما در اين مورد اطلاعي داره؟

Raminium2001
14 March 2009, 09:10 PM
دوست عزیز، شما مطمئن باش لوازم یدکی ماشینت به راحتی گیر میاد و حتی تو خیلی موارد قیمتش از لوازم سمند هم مناسب تره. البته متاسفانه جدیدا خیلی از لوازم ایرانیش با کیفیت نه چندان مطلوب امده، ولی هنوز کره ای هم گیر میاد. خلاصه اینکه برای لوازم خاص هم نباید نگران باشی، چه برسه به لوازم مصرفی مثل صفحه کلاچ!

newrio3
15 March 2009, 07:57 AM
چند روز پیش در یکی از نمایندگیها بودم از روی کنجکاوی قیمت دیسک و صفحه کلاچ را سوال گرفتتم گفت 80 تومان موجود هم هست

Z@man
16 March 2009, 12:17 PM
پمپ بنزین اصل Kia از خیابان ملت قیمت گرفتم 105 تومن. میگفت اکثر لوازمش رو دارن.

reza_s29
16 April 2009, 10:30 PM
یه فروشگاه بزرگی تو تهرانپارس هست که امروز رفتم فیلتر کابین ازش خریدم همه چیزش موجود بود البته قیمتاش یه کم پرت هست اما همه چیزش رو داشت حتی بالشتک دینام / ارمیچر دینام و خلاصه همه چیز موتوری و بدنه همه هم تو پک کیا

arash_2006
17 April 2009, 10:40 AM
:icon_exclدوست عزیز چقدر خوب میشد اگر قیمت بعضی از قطعات رو هم مینوشتید

reza_s29
17 April 2009, 11:59 AM
دینام کامل 105 هزار
بالشتک 50
ارمیچر 57
سیم کلاچ 7
سیم کلاچ اصلی 27
لنت عقب 26 اصلی
تسمه کولر 4
درب داشبورد هم داشت که قیمتش یادم نیست
بقیش هم میرم میبینم قیمتاشرو میذارم

hosseinabd
29 April 2009, 12:55 AM
دوستان عزیز
قیمت کاپوت ریو رو دارید؟
قیمت کاپوت با هزینه رنگ یا بدون هزینه رنگ

reza engine
29 April 2009, 12:02 PM
چراغ جلو اصلي كره اي بين 68000 تا 70000 تومان
تايواني حدود 45000 تومان

arash_2006
29 April 2009, 08:48 PM
دوستان عزیز
قیمت کاپوت ریو رو دارید؟
قیمت کاپوت با هزینه رنگ یا بدون هزینه رنگ
حسین جان خدا بد نده انشاءالله که اتفاقی نیافتاده؟
نگران شدم
قیمت رو احتمالا از نمایندگی بشه گرفت البته من به نمایندگی های مشهد زنگ زدم ولی هیچ کدوم موجود نداشتند اگر نمایندگی بزرگی تو تهران میشناسید بهتره از اونا سوال کنید

hosseinabd
29 April 2009, 10:31 PM
حسین جان خدا بد نده انشاءالله که اتفاقی نیافتاده؟
نگران شدم
قیمت رو احتمالا از نمایندگی بشه گرفت البته من به نمایندگی های مشهد زنگ زدم ولی هیچ کدوم موجود نداشتند اگر نمایندگی بزرگی تو تهران میشناسید بهتره از اونا سوال کنید
نه آرش جان.اتفاقی نیفتاده.
فقط میخواستم قیمت دستم بیاد.
ممنون از راهنماییت و لطفی که نسبت به من داری.

A-Ahmadi
30 April 2009, 12:07 AM
نه آرش جان.اتفاقی نیفتاده.
فقط میخواستم قیمت دستم بیاد.
ممنون از راهنماییت و لطفی که نسبت به من داری.

با سلام

حسین آقا برات، شماره 2 تا فروشگاه تخصصی قطعات ریو رو در پیغام خصوصی ارسال کردم.
قیمت گرفتی، به ما نیز یه ندا بده...

شاد باشید ... :icon_evil

ms61542004
1 May 2009, 12:33 AM
سلام
امروز برای سرویس اولیه ماشین رفتم نمایندگی روغن موتور و روغن دنده وفیلتر روغن رو برام عوض کردن روغن رو بهران ریو ریخت همجنین روغن دنده هم بهران ریو بود .فیلتر روغن هم اصلی با آرم کیا موتورز.
زه بغل درب هم داشت اصلی با آرم کیا موتورز به قیمت 41200 تومان(خودمونیم جنسش خیلی عالی بود)اما پشت زهها پیچ وخار داشت اگه خارها رو بکنیم اصلا جایی برای چسب زدن نمی مونه چون توش گوده مسئول فروش اونجا می گفت باید بغل دربها سوراخ بشه وبا اجرت کمی رنگ ونصب می کنیم .نظر شما چیه این کار رو بکنم یا نه؟اما اگه با سوراخ کاری و پیچ نصب بشه فکر نمی کنید خیلی محکم تر بشه؟

farzadba
2 May 2009, 03:41 PM
با سلام

حسین آقا برات، شماره 2 تا فروشگاه تخصصی قطعات ریو رو در پیغام خصوصی ارسال کردم.
قیمت گرفتی، به ما نیز یه ندا بده...

شاد باشید ... :icon_evil
با درود خدمت شما دوست گرامي
اگر لطف كني و اين شماره تلفن هايي رو كه فرمودي براي من هم توي پيغام خصوصي بگذاري ممنون مي شم
با احترام

hosseinabd
2 May 2009, 04:35 PM
با درود خدمت شما دوست گرامي
اگر لطف كني و اين شماره تلفن هايي رو كه فرمودي براي من هم توي پيغام خصوصي بگذاري ممنون مي شم
با احترام
سلام استاد عزیز.
براتون فرستادم.

radian
11 May 2009, 09:36 PM
آقا ما امروز یک ریو 86 معامله کردیم به 11 تومن .

30 تا کارکرده ، سفید ؛ بدون رنگ و گریس و ضریه .

فقط 2 تا سوال :

الف : قیمت موتور شیشیه بالابرش چقدره ؟ احساس میکنم دارن جون میدن وقتی شیشه رو میخواد بده بالا ؟؟؟

ب : یک آدم موجی اومده روی کاپوت ماشین با کلید اثر پیکاسو کشیده ! خیلی وسیع و گسترده ولی بالای 1 متر

فاصله اصلا دیده نمیشه .

میخواستم بدونم که کاپوت استوک قیمتش چقدره ؟ اگر خیلی ضد حال ضد عوضش کنم ، بعد موقع فروش ماله خودش

رو دوباره بزارم روش ./

متشکر.

arash_2006
12 May 2009, 12:03 AM
دوست عزیز مبارکت باشه
قیمت مورد اولی رو که ندارم ولی قیمت درب کاپوت بصورت خام 183000 تومان هست که هزینه رنگ رو هم بهش اضافه کن
بنظر من که صرف نمیکنه این کارو بکنی بهتره که همون رو بدی برات رنگ کنند البته منظور خشگیری هست اینجور یهم بصرفه تره و هم خیلی تو ذوق نمیزنه
خدا هدایت کنه کسانی رو که هنوز در جاهلیت بسر میبرند و دست به همچین کارهایی میزنند
ماشین منم همون روز اولی که خریدم با کلید یک خش مشتی رو در موتور کشیدند که واقعا اعصابم رو ریخت بهم ولی چه میشه کرد متاسفانه در مملکتی زندگی میکنیم که بعضا فکر میکنند کسی که در رفاه بیشتری بسر میبره حتما حق دیگران رو خورده:icon_razz

MASOOD005
12 May 2009, 12:37 AM
دارندگان ریو در شیراز برای تهیه قطعات اصلی کره ای می توانندبه فروشگاه کره یدک به ادرس(بلوار امیر کبیر بعد از پمپ گاز نرسیده به سه راه ابیاری)اقا ی رستمی مراجعه کنند
ضمنآ پرره ژکتور فابریکی ریو رو هم دارند

Raminium2001
12 May 2009, 08:22 PM
آقا مسعود عزیز، قرار دادن نوشته هایی که جنبه تبلیغی دارند در این سایت مجاز نیست. البته با توجه به اینکه شما تازه به جمع ما پیوستی، فکر می کنم می خواستی تجربت رو در اختیار دیگران بذاری و قصد تبلیغ نداشتی. برای همین پست شما پاک نمیشه.

cotgnx
13 May 2009, 03:21 AM
شمع خوب برای ریو چی هست و قیمتش چنده ؟ این شمع بوش سوپر پلاس خوبه ؟

hosseinabd
13 May 2009, 10:13 AM
شمع خوب برای ریو چی هست و قیمتش چنده ؟ این شمع بوش سوپر پلاس خوبه ؟
من پیشنهاد میکنم از همن شمع های اصلی خود ریو که در جعبه های قرمزوآبی رنگ کیا هست استفاده کنید.قیمتش هم فکر کنم حدود 12000 تومان بود.ولی از نظر کارایی بسیار خوب هستند.در پست های قبلی عکسش رو گذاشته بودم.

greela
14 May 2009, 09:28 AM
من پیشنهاد میکنم از همن شمع های اصلی خود ریو که در جعبه های قرمزوآبی رنگ کیا هست استفاده کنید.قیمتش هم فکر کنم حدود 12000 تومان بود.ولی از نظر کارایی بسیار خوب هستند.در پست های قبلی عکسش رو گذاشته بودم.
سلام
من دیروز رفتم شمع رو عوض کردم فابریک با جعبه قرمز اسمشو یادم رفت از همون مارک هم روی خودش بود برای من با عجرت تعویض شد 10000$
البته من که پرسیدم شمعهای 2 و 4 الکتروده هم بود که گفت شتاب اولیه رو بالا میبره ولی در عوض مصرف رو هم بالا میبره......

hosseinabd
14 May 2009, 03:53 PM
با تشکر از دوست خوبم greela
من هرچی گشتم اون پست مربوط به شمع های فابریک رو که خودم گذاشتم رو پیدا نکردم.فکر کنم مدیران عزیز زحمت پاک کردنشو کشیدن.
حالا برای دوستان دوباره عکسها رو میزارم.قیمتش هم همونطور که گفتم از اصفهان گرفتیم 12000 تومان که خودمون عوض کردیم.
http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio/sham%2801%29.jpg

http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio/sham%2802%29.jpg

greela
14 May 2009, 09:26 PM
سلام
بله دقیقا همیناست ممنون دوست عزیز.......وقتی شمعهای خودشو در اورد کاملا سیاه شده بودن شمعهای نو رو که انداخت شتاب ماشین از اینرو به اونرو شد همچنین مصرف رو حس کردم بهتر و بهینه شد که این به خاطر احتراق بهتره......
از مدیران تالار به خاطر دو پست پیاپی بالا با یه موضوع عذرخواهی میکنم....سیستمم با مشکل روبرو شد و دیگه امکانdelete نداشتم.....در صورت صلاحدید اگر پاک بفرمایید ممنون میشم
موفق باشید

arash_2006
14 May 2009, 10:05 PM
دوست عزیز میشه بفرمائید بعد از چند کیلومتر شمع ها رو عوض کردید؟

hosseinabd
15 May 2009, 02:54 AM
دوست عزیز میشه بفرمائید بعد از چند کیلومتر شمع ها رو عوض کردید؟
سلام بر آرش عزیز.
آرش جان بهتره هر 20000 تا یه بازدید کنی و دیگه بعد از 30000 تا 35000 تا عوض کنی چون دیگه بهترین شمع هم بعد این کیلومتر دیگه کارایی خودشو از دست میده.

hamid_cn
15 May 2009, 11:40 AM
سلام دوست من . من شیراز نیستم ولی نمد فابریک ریو رو گرفتم 25 تومن

reza_s29
30 May 2009, 10:05 PM
سلام امروز فیلتر بنزین فابرک با هولوگرام سایپا خریدم 8 هزار تومان . فیلتر خودم بعد 25 تا کارکرد کاملا افتضاح شده بود

arash_2006
30 May 2009, 10:27 PM
خب 25 هزار کارکرد برای فیلتر بنزین خیلی زیاده بنظر من هر 10 تا نهایت 15 هزار تا باید عوض کنید خود من شخصا بار اول در کیلومتر 5 هزار بخاطر اینکه چند باک بنزین معمولی زده بودم فیلتر رو عوض کردم که بعد از اون سوپر زدم و الانم کیلومتر حدود 16 هزار هست که در اولین سرویس مطمئنا این فیلتر و عوض میکنم

r_yan_p
1 June 2009, 01:47 PM
سلام بر دوستان عزیز
ماشین من حدود 50000 تا کارکرده و می خوام یک سری از لوازم رو تعویض کنم. اگه ممکنه آخرین قیمت لوازمی که در زیر نوشتم رو برام بنویسین. همچنین آدرس دقیق محلی که می تونم اونا رو تهیه کنم و اگر با پیک هم میفرستن، شماره تلفن مغازه رو هم بدین...
- لنت جلو
- تسمه تایم
- فیلتر بنزین
- تیغه برف پاک کن
- شمع
- فیلتر هوای کابین
- فیلتر روغن و فیلتر هوا
( تمام لوازم فابریک در بسته بندی کیا، لطفا)

با تشکر :lover:

reza_s29
1 June 2009, 02:12 PM
لنت جلو از از 27 تا 31 اصلی بسته به انصاف فروشنده و اینکه تو بازار باشه یا نه
تسمه تایم مارک BANDO در کیسه نایلونی کیا موتور با بر چسب شماره فنی 33 اینو حتما اصلی بگیر
فیلتر بنزین در جعبه مقوایی کیا موتور و هولوگرام سایپا 8
تیغه برفپاکن (هر دو در جعبه کیا موتور ) فکر کنم 12
شمع رو نمیدونم
فیلتر هوای کابین با هولوگرام سایپا از 18 تا 24 بسته به انصاف و ...
فیلتر روغن : 5 اصلی
فیلتر هوا : 4 (دقت کن دور فیلتر هوات صورتی باشه نه مشکی)
از مغازه های خیابون ملت میتونی بگیری اگر هم سمت شرق تهران هستی فروشگاه B N C (بی نی سی) تو دلاوران قیمتاش خوبه اما فیلتر هوای کابین رو نامرد میده 24

بهجون
1 June 2009, 10:58 PM
لنت جلو 25-31
تسمه تایم از 15-35 ( 35 فابریک بود ، من امروز دیدم ) البته نمایندگی تو ملت می داد 15 می گفت فابریکه !!!!
فیلتر بنزین اصلی 5/8
تیغه برف پاک کن 12
شمع اصلی 12
فیلتر کابین 17-22
فیلتر روغن اصلی 4
فیلتر هوا 5/5 ( امروز خریدم ) دورش صورتی بود . بهران هم زده که تعریفی نداره
رفتم ملت ولی قیمتاش زیاد با نمایندگی شرق فرقی نداره ( اگر شرق تهران هستی فروشگاه B N C (بی نی سی) تو دلاوران سر سراج ، قیمتاش بد نیست )

r_yan_p
2 June 2009, 01:43 PM
تسمه تایم اصلی با لیبل سایپا ---- 30 تومان
شمع اصلی با لیبل سایپا (ان جی کا)--- 10 تومان
فیلتر روغن اصلی بدون لیبل سایپا--- 3 تومان (kia-hyundai)

امروز خریدم از مجیدیه
فیلتر هوا و بنزین مارک دکو (deko) داشت 3000 و 5500 تومان که نگرفتم

r_yan_p
7 June 2009, 09:24 AM
سلام
ببخشید اگر جاش اینجا نیست، ولی چون با راهنمایی از این قسمت تسمه تایم تهیه کردم، می خواستم بدونم حدود اجرت تعویض تسمه تایم چقدره؟
با تشکر

بهجون
8 June 2009, 12:52 AM
آره دوستان مبلغ اجرت تعویض اش مهمه
منم می خوام عوض کنم . لطفا" جواب ؟

gh45kl
8 June 2009, 09:51 AM
من تابستان سال قبل در تبریز 25000 تومان برای دستمزد هزینه کردم.

البته این را هم بگم که به دلیل نبودن فضای کافی برای دسترسی آچار و باز کردن پیچها و 3

تکه بودن درپوش تسمه تایمینگ حدود 4 ساعت تعویض تسمه تایمینگ زمان برد.

نکته حیاتی و بسیار مهم:

در ضمن فراموش نکنید که در هنگام تعویض تسمه تایمینگ مکانیک حتما

وضعیت 2 عدد بلبرینگ تسمه سفت کن را از نظر وجود صدا و سالم یا معیوب بودن بررسی کند

تا خدای نکرده اتفاقی که نباید می افتاد, نیفتد.

مراحل تعویض تسمه تایمینگ ریو:

1) باز کردن کاور سیاه رنگ روی موتور

2) شل کردن پیچهای سفت کن های تسمه دینام و کولر

3) جک زدن زیر چرخ سمت شاگرد و باز کردن چرخ و کاور زیر گلگیر برای دسترسی به دینام و میللنگ

4) باز کردن فولی واتر پمپ برای در آوردن تسمه دینام و باز کردن قسمت وسط کاور تسمه تایمینگ

5) باز کردن قسمت پایینی کاور تسمه تایمینگ ر دسترسی به فولی میللنگ

6) باز کردن فولی میللنگ(البته این را هم بگم که ریو ما که مدلش 85 است,در کارخانه مهره فولی

میللنگ را به حدی سفت بسته بودند که حتی مکانیک با بکس بادی هم نتوانست باز کند.ما هم به

ناچار برای بازکردن آن به لوله و قلم به طول 40 سانتیمتر و چکش متوسل شدیم.)

اگر سرتان را با این پست طولانی به درد آوردم لطفا بنده را به بزرگی خود ببخشید.

موفق باشید. http://phalls.com/images/icons/icon7.gif

reza_s29
9 June 2009, 12:30 PM
سلام با اینکه میدونم اینجا جای این بحث نیست و فقط مربوط به قیمت و محل تعیه قطعات میشه برای اطلاع عرض میکنم که من تسمه تایمم رو با اجرت 15 تومان و ظرف حداکثر 45 دقیقه بالاتر از میدان ونک تعویض کردم احتمالا ریو شما اولین ریویی بوده که تعمیر کارتون دست میزده (نکته:برای کارهای اساسی از مکانیکهای معتبر ریو استفاده کنید) قلم و چکش هم لازم نبود (مدل فروردین86)

gh45kl
9 June 2009, 10:44 PM
سلام با اینکه میدونم اینجا جای این بحث نیست و فقط مربوط به قیمت و محل تعیه قطعات میشه برای اطلاع عرض میکنم که من تسمه تایمم رو با اجرت 15 تومان و ظرف حداکثر 45 دقیقه بالاتر از میدان ونک تعویض کردم احتمالا ریو شما اولین ریویی بوده که تعمیر کارتون دست میزده (نکته:برای کارهای اساسی از مکانیکهای معتبر ریو استفاده کنید) قلم و چکش هم لازم نبود (مدل فروردین86)

جهت تکمیل پست جنابعالی باید عرض کنم که تعویض تسمه را یک نفر و به تنهایی انجام داد.

ثانیا:

ببخشید که این سوال را می پرسم آیا شما در هنگام تعویض تسمه در آنجا حضور داشتید؟

آیا شما تاکنون به طور دقیق موقعیت درپوش تسمه تایمینگ ریو و تعداد و محل پیچ های آن را

از نزدیک بازدید کرده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza_s29
12 June 2009, 01:19 AM
سلام
امروز دیسک و صفحه در کارتن قرمز رنگ کیا موتور خریدم به همراه بلبرینگ کلاچ SECO و بلبرینگ ته میل لنگ از فروشگاه ریو که سر وحیدیه هستش به قیمت 75 هزار تومات البته برچسب سایپا روش داشت اما مکانیکم میگفت اصلی نیست چون مارکش SECO هست اما چرند میگفت چون دقیقا همون مارکی بود که روی ماشین تو گارانتی بسته بودند 35 هزار هم بابت اجرت که فکر میکنم خیلی گرون گرفت (اگه کسی بیرون عوض کرده بگه هزینش چقدر شده) چون تو فاکتور گارانتی تو سری قبلی تعویض زده بود اجرت پیاده و سوار کردن کیت کامل کلاچ 1305 تومان:icon_razz که به نظر خنده داره اما زده بود
مارک DIKEN مثلا زاپنی هم BNC داشت 69 تومن
راستی دوست عزیز من در تمامی مراحل تعمیر بعنوان ور دست کنار دست مکانیک ماشینم هستم (مثل امروز) و جاهایی که ماشینم رو میبرم این اجازه رو به صاحب اتومبیل میدن که در صورت تمایل در مراحل تعمیر حضور داشته باشند البته بدون ایجاد مزاحمت .

iran_46
24 November 2009, 05:59 PM
باسلام
دوستان قیمت سپرهای ریو ( عقب و جلو ) خام , بدون رنگ چنده ؟
ممنون :icon_excl

alireza_sos
24 November 2009, 08:19 PM
زمان تحویل ماشین متوجه شدم جعبه فیوز اصلی داخل موتور درب نداره به مسئول تحویل دهنده گفتم که گفت برات میگیریم و از این حرفا
بعد با بدقولی آن مسئول مواجه شد:icon_bigg
امروز بعد از 2 ماه بالاخره درب جعبه فیوز رو پیدا کردم هر جا میرفتم میگفت تنها برای فروش نداریم و باید با جعبه بخری که 21 تومان قیمتش بود :icon_ques
از خیابان ملت خریدم 5 تومان جالبه درب جعبه فیوز هم کره ای هستش نمیدونم سایپا غیر لاستیک دیگه چی این ماشینو خودش تولید میکنه :icon_arro

http://www.atings.com/uploads/1259098931.jpg

arash_2006
24 November 2009, 08:33 PM
باسلام
دوستان قیمت سپرهای ریو ( عقب و جلو ) خام , بدون رنگ چنده ؟
ممنون :icon_excl
سلام
شما میتونید در این تاپیک سوال تون رو مطرح کنید
http://www.phallz.com/showthread.php?t=52214&page=8
موفق باشید

Mojtaba 231
25 November 2009, 12:24 AM
نمیدونم سایپا غیر لاستیک دیگه چی این ماشینو خودش تولید میکنه

هیچیو تولید نمیکنه ولی خیلی چیزا رو ور میداره .... مخصوصا ضبطش که اکثرا صا ایران میندازه . . .

kiyantop
27 July 2010, 05:05 PM
این تاپیک خیلی خوبیه و تو مواقع اضطراری (تصادف)این اطلاعات خیلی به درد آدم میخوره خیلی خوبه که همیشه بروز باشه

قیمت سپر جلوی ریو جنس درجه یک 185 هزار تومن در مرداد 1389

pooryab
27 July 2010, 05:34 PM
قیمت سنسور سرعت سنج 23.500
البته نکته جالب این بود که تو نمایندگی خرم آباد می گفت باید گارانتی باشه و ما خارج از گارانتی نمی دیم
که با کلی التماس بنده مرحمت نمودند و فروش آزاد انجام دادند

?!...sia
1 September 2010, 09:28 PM
در جلو فابریک 190 تومن

ram1352
1 September 2010, 11:50 PM
سلام
قیمت کاپوت و سپر جلو و شیشه جلو ریو چنده؟

sunnorth
2 September 2010, 11:54 AM

4.نصب سنسور دنده عقب

اگر سوالی هست در خدمتم

سلام
می تونم بپرسم از کجا تهیه کردی و نصب کردی (2و3و4)
قیمت چند بود
اگه راهنمایی کنی ممنون می شم

t.A.T.u
4 September 2010, 03:06 PM
اینارو از ملت گرفتم :

تسمه تایمینگ اصلی 29 تومن با هولوگرام سایپا (هزینه تعویض و باز کردن هم 35 گرفت نمایندگی اصلی از مکانیکی هم پرسیدم واسه ریو رو 20 25 میگرفتن )

صافی بنزین 8 تومن با هولوگرام سایپا
فیلتر هوا هم 2 نوع داشت دور صورتیش 4 تومن
فیلتر روغن 3 تومن
روغن توتال 5000 - 4 کیلوئی 16 تومن
تسمه کولر و هیدرولیک رو خود نمایندگی انداخت 10 تومن 6 ماهم گارانتی داشت البته

کلید پروژکتور جلو هم از بی نی سی گرفتم 9 تومن

HMANH
5 September 2010, 09:56 AM
من ماه پیش ماشین رو گذاشتم برای سرویس. دیسک وصفحه رو عوض کرد-سیم کلاچ رو عوض کرد-تسمه تایمینگ تعویض شد-و یه سری کارای دیگه مثل سرویس شیشه بالا بر ها و شستوشوی انژکتور برام اانجام دادن.
وقتی فاکتور رو گرفتم تعجب کردم. هزینه قطعات و اجرت کلا شده بود 132000 تومن. من بعد 60000 کیلومتر اولین بار بود ماشینو میذاشتم سرویس. حالا نمی دونم خرج ریو همین قدر کمه یا اینا قطعات ارزون بستن رو ماشین.
کسی قیمت قطعات اصلی که من بستم رو داره؟
دیسک و صفحه- سیم کلاچ- تسمه تایمینگ-لوازم شیشه بالابر.
ممنون میشم.

?!...sia
5 September 2010, 11:11 AM
من ماه پیش ماشین رو گذاشتم برای سرویس. دیسک وصفحه رو عوض کرد-سیم کلاچ رو عوض کرد-تسمه تایمینگ تعویض شد-و یه سری کارای دیگه مثل سرویس شیشه بالا بر ها و شستوشوی انژکتور برام اانجام دادن.
وقتی فاکتور رو گرفتم تعجب کردم. هزینه قطعات و اجرت کلا شده بود 132000 تومن. من بعد 60000 کیلومتر اولین بار بود ماشینو میذاشتم سرویس. حالا نمی دونم خرج ریو همین قدر کمه یا اینا قطعات ارزون بستن رو ماشین.
کسی قیمت قطعات اصلی که من بستم رو داره؟
دیسک و صفحه- سیم کلاچ- تسمه تایمینگ-لوازم شیشه بالابر.
ممنون میشم.

نه قیمت همینه تقریبا
تسمه تایم 25 تومن فکر کنم
دیسک و صفحه هم حدود 60
سیم کلاچ هم 10 تومن
بقیشم دست مزده...
ریو کلا قطعات مصرفیش ارزونه ولی قطعات بدنش گرون!

t.A.T.u
11 September 2010, 12:42 AM
تسمه تایمینگ اصلی با هولوگرام سایپا : 29 تومن
تسمه کولر و پمپ هیدرولیک : 10 تومن
فیلتر هوا اصلی : 4 تومن
صافی بنزین اصلی با هولوگرام : 8 تومن
فیلتر کابین اصلی : 12 الی 17 تومن
کلید پروژکتور جلو : 9 تومن
صافی روغن : 3 تومن
سیم کلاچ : 10 تومن
سیم کلاچ اصلی 27 تومن
دیسک و صفحه : 60-70 تومن
سنسور سرعت سنج : 23.500
شمع اصلی : 10-12 تومن
تیغه برف پاک کن : 12 تومن
سیبک فرمان : 34 تومن
تسمه دینام : 6.700
درجه یا برد داخل باک : 14 تومن
پمپ و بوستر ترمز با هولوگرام سایپا : 64 تومن
گل پخش كن : 6 تومن دونه ای - 20-25 کلی
کاپوت : 180 تومن
اتاقک گاز فابریک: 85 تومن
دیسک ترمز جلو فابریک : 34 تومن (1 عدد)
کمک جلو اصلی : 49 تومن ( 1 عدد )
کمک عقب اصلی : 43 تومن ( 1 عدد )
دینام کامل : 105 تومن
بالشتک دینام : 50 تومن
آرمیچر : 57 تومن
پمپ بنزین اصلی : 105 تومن
بلبرینگ چرخ جلو : 8.5 تومن
لنت ترمز جلو اصلی با هولوگرام : 35-38 تومن
درب جعبه فیوز اصلی : 5 تومن
جعبه فیوز : 21 تومن
پک پروژکتور اصلی : 100 تومن
طبق : 95 تومن
كاليپر ترمز کیا اصل : 74 تومن
وایر شمع اصلی کیا با هولوگرام : 21 تومن
ميل فرمون اصلي ( قورقوري ) 17000 تومان و گردگير ميل فرمون اصلي 6000 تومان
بلبرينگ كلاج ( سكو سايپا ) : 6.8 تومن
نمد صدا گیر درب موتور : 22-28 تومن
جلو پنجره : 35 تومن
ترموستات اصلی : 8.5 تومن
شیشه جلوی سمت شاگرد - کره ای با لیبل سایپا : 30 تومن
سنسور موقیعت میل سوپاپ اصلی : 36 تومن

مهره چرخ اصلی : 3 تومن
پیچ چرخ اصلی : 1 تومن
سپر جلو فابریک درجه 1 : 185 تومن
سپر عقب مدل بدون مه شكن و ساده ( سري اولي) : 90 تومن
در جلو فابریک : 190 تومن
در صندوق عقب : 160 تومن
گلگير جلو اصلي: 55 تومن
زه کنار اصلی کیا : 41 تومن
چراغ جلو : 68 تومن اصلی - 45 تومن تایوانی
چراغ عقب : 54 تومن
چراغ خطر سوم : 14 تومن
شیشه آینه بغل : 6-8 تومن

روغن توتال 5000 - 4 کیلوئی : 16 تومن

reza engine
23 September 2010, 03:31 PM
فیلتر هوای اصلی 7500
فیلتر روغن 4500
فیلتر بنزین 7500

همگی در بسته بندی کیا و کره ای و با لیبل و هالوگرام سایپا یدک
فیلتر کابین رو هم 23000 میگفت که فعلا ترجیح دادم همون قبلی رو سر 1 سال عوض کنم

روکش پدال ها رو هم که با پراید یکی هست دانه ای 500 تومان.

t.A.T.u
29 September 2010, 10:08 PM
منبع آب ( قمقمه) شیشه شور : 10.500
چرم دنده کیا اصلی : 9.500

?!...sia
1 October 2010, 05:26 PM
منبع آب ( قمقمه) شیشه شور : 10.500
چرم دنده کیا اصلی : 9.500

لوول یادمه برا مزدا3 خریدم 84 تومن!!!

Mehrzadjalali
9 October 2010, 03:41 PM
سیم کلاچ اصلی 27 تومن

لطف کنین بگین قیمت ها رو از کجا گرفتین

t.A.T.u
10 October 2010, 08:18 PM
لطف کنین بگین قیمت ها رو از کجا گرفتین

دوست عزیز اکثر قیمت ها از ملت و امیر کبیر و وفادار شمالی گرفته شده شما تو پیغام خصوصی بفرمایید کجا هستید تا من کمکتون کنم ...

majid911
12 October 2010, 07:58 PM
دوستان نظرتون چیه؟ :

http://www.img4up.com/up2/39242056465350.jpg

alireza_sos
12 October 2010, 08:24 PM
دوستان نظرتون چیه؟ :

http://www.img4up.com/up2/39242056465350.jpg
آره منم دیده بودم اما قیمتش یکم بالا بود

ولی خیلی میاد به ریو :icon_cool

whiterio
13 October 2010, 08:56 AM
به نظر من خیلی شبیه فابریکشه ، شایادم باید نصب بشه تا خودشو نشون بده .
قیمت ؟؟

whiterio
27 October 2010, 08:07 AM
سلام
من میخوام تسمه تایم عوض کنم ، دوستان مکانیک ریو در شرق یا شمال تهران که کارش خوب باشه میشناسن؟
هزینش چقدر میشه؟
با تشکر

Mostafa United
30 October 2010, 03:53 AM
سلام

بچه ها کسی اینجا تسمه تایم عوض کرده ؟

بهترین مارک برای تسمه تایم چیه ؟

قیمتش چنده ؟

مکانیک آشنا دارید که کارش خوب باشه ؟

sinaxex
30 October 2010, 02:50 PM
سلام

بچه ها کسی اینجا تسمه تایم عوض کرده ؟

بهترین مارک برای تسمه تایم چیه ؟

قیمتش چنده ؟

مکانیک آشنا دارید که کارش خوب باشه ؟
مصطفی جان شما کجای تهران تشریف داری؟
روی این قطعه ارزان بسیار بسیار توجه کن که خرج نزاره رو دست ات
من ام از ترس پاره شدن تقریبا 2 سال پیش رو 40 هزار تا عوض اش کردم هنوز دندانه دندانه هاش کامل بود اما از بد شانس ما اون تعمیر کار خوب نبسته بود تسمه تایم رو و از بد شانس امون هم بعد اچار کشی چند تا تیک اف کشیدم با ریو چشم ات روز بد نبینه تسته تایم نو پاره شد!!!! نزدیک 800 تومان برام خرج ور داشت تا سر سیلندرهامو دادند تراشکاری و...
خلاصه تا میتونی در این مورد دقت کن. خودت برو از نمایندگی مدل کیا بهترین مدل اش رو بگیر یعنی اصلی اصلی چون سر چند هزار تومان بیشتر واقعا ارزش داره یکهو هم وقت و تایم ات رو برای بقیه موارد نگیره و هم هزینه های خدای نگرده بیشتری رو دست ات نیوفته. در مورد باز کردن تسمه تایم هم چون موتور باید کامل بیاد پایین و باز کردن اش زیاد راحت نیست حتما خودت بالا سر تعمیرکار باش. باتوجه به تجربه ای که خودم داشتم در این مورد اصلا سهل انگاری نکن و حتما تا قبل 45 هزار تا تسمه تایم رو عوض کن چون برعکس اینکه خوده سایپا گفته تا 60 هزار تا میره اما اغلب بعد 40 هزار تا بسته به شرایط مختلف پاره میشه

PEYMAN_MOB
30 October 2010, 05:11 PM
سلام دوستان.
این قطعه رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
تازه ماشین رو گرفتم.تمام ماشین سالمه و مشکلی نداره،فقط نمیدونم یارو قبلا چی مالیده به این دستگیره که این شکلی شده.
لطفا قیمت بدید.من شهرستان هستم.احتمالا باید پول بدم یکی از دوستان از تهران واسم بگیره.
http://www.irupload.ir/images/q2ztofxdrhnhwmtrxr.jpg

خوب یه سری مشکل که من دیدم.جلوی ماشین حتما یدونه چراغ مطالعه نیاز داره.اون عقبی فقط به درد عقب میخوره.

ماشین من هم نمیدونم چرا وقتی فن رو روشن میکنم همزمان چراغ ac روشن میشه و باید دستی خاموشش کنم همیشه همینطوره.البته 5بار که گردش هوا رو میزنم دیگه روشن نمیشه ولی خوب دنبال یه راه دایمی هستم اینطوری دریچم داغون میشه.

reza engine
30 October 2010, 05:28 PM
سلام دوستان.
این قطعه رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
تازه ماشین رو گرفتم.تمام ماشین سالمه و مشکلی نداره،فقط نمیدونم یارو قبلا چی مالیده به این دستگیره که این شکلی شده.
لطفا قیمت بدید.من شهرستان هستم.احتمالا باید پول بدم یکی از دوستان از تهران واسم بگیره.
http://www.irupload.ir/images/q2ztofxdrhnhwmtrxr.jpg

خوب یه سری مشکل که من دیدم.جلوی ماشین حتما یدونه چراغ مطالعه نیاز داره.اون عقبی فقط به درد عقب میخوره.

ماشین من هم نمیدونم چرا وقتی فن رو روشن میکنم همزمان چراغ ac روشن میشه و باید دستی خاموشش کنم همیشه همینطوره.البته 5بار که گردش هوا رو میزنم دیگه روشن نمیشه ولی خوب دنبال یه راه دایمی هستم اینطوری دریچم داغون میشه.

دستگيره به خاطر استفاده زياد رنگش رفته و چيزي بهش نماليده. بهترين كار اين هست كه درشون بياري و بدي نقاش برات رنگ كنه. اگر هم ماشين نوك مدادي هست ميتوني از رنگ خود ماشين هم استفاده كني كه خيلي زيبا ميشه.

5 بار سريع كليد گردش رو وقتي محل خروج هوا به سمت شيشه ها باشه بنزي؛ چراغش چشمك ميزنه و در دفعات بعد هم روشن نخواهد شد.

اين ماشين چراغ نقشه خوان و همچنين محل قرار دادن عينك آفتابي در جلو رو داشته كه سايپا طبق معمول حذفش كرده. تو بازار يه زماني پيدا ميشد ولي كساني كه نصب كردند راضي نبودند چون سر جاش كاملا فيت نميشه و يه مقدار لق ميزنه.

PEYMAN_MOB
30 October 2010, 09:12 PM
دستگيره به خاطر استفاده زياد رنگش رفته و چيزي بهش نماليده. بهترين كار اين هست كه درشون بياري و بدي نقاش برات رنگ كنه. اگر هم ماشين نوك مدادي هست ميتوني از رنگ خود ماشين هم استفاده كني كه خيلي زيبا ميشه.

5 بار سريع كليد گردش رو وقتي محل خروج هوا به سمت شيشه ها باشه بنزي؛ چراغش چشمك ميزنه و در دفعات بعد هم روشن نخواهد شد.

اين ماشين چراغ نقشه خوان و همچنين محل قرار دادن عينك آفتابي در جلو رو داشته كه سايپا طبق معمول حذفش كرده. تو بازار يه زماني پيدا ميشد ولي كساني كه نصب كردند راضي نبودند چون سر جاش كاملا فيت نميشه و يه مقدار لق ميزنه.

برادر ممنون.
من امیدوارم بودم که اون قطعه ی دستگیره رو بی دردسر جدا بخرم:icon_surp

reza engine
30 October 2010, 09:56 PM
برادر ممنون.
من امیدوارم بودم که اون قطعه ی دستگیره رو بی دردسر جدا بخرم:icon_surp

حیف نیست که جنس اصلی رو که مشکلی نداری بندازی دور!!

درش بیار یه سمباده خیلی نرم بهش بزن و بده نقاش یه آستر خوب بهش بزنه و بعدش رنگش کنه تا اینجوری بشه. البته این نوک مدادی هست. و به ماشین نوک مدادی میاد و هارمونی جالبی هم با رنگ کنسول میانی پیدا میکنه.

http://uc-njavan.ir/images/bdezliqd0ihimonf24b5_thumb.jpg (http://uc-njavan.ir/viewer.php?file=bdezliqd0ihimonf24b5.jpg) http://uc-njavan.ir/images/gxk0pysf564mgksumuz7_thumb.jpg (http://uc-njavan.ir/viewer.php?file=gxk0pysf564mgksumuz7.jpg)

Mostafa United
30 October 2010, 11:44 PM
بچه ها برای تعویض تسمه تایم یه آدرس پی ام کنید

whiterio
31 October 2010, 08:01 AM
بچه ها برای تعویض تسمه تایم یه آدرس پی ام کنید

منم میخوام ، البته چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداده ، احتمالا کسی مکانیک خوب نمیشناسه!!

Mostafa United
8 November 2010, 12:23 AM
بچه ها یعنی هیچکس اینجا تسمه تایم عوض نکرده ؟

alireza_sos
8 November 2010, 01:22 AM
بچه ها یعنی هیچکس اینجا تسمه تایم عوض نکرده ؟
پیشنهاد من برای تعویض تسمه تایم سپردن این امر خطیر به نمایندگی هستش

ریو تعویض تسمه تایمش تو نمایندگی انجام بشه بهتره:icon_cool

Mostafa United
8 November 2010, 01:25 AM
پیشنهاد من برای تعویض تسمه تایم سپردن این امر خطیر به نمایندگی هستش

ریو تعویض تسمه تایمش تو نمایندگی انجام بشه بهتره:icon_cool

از چه لحاظ ؟

خراب بشه بعدا اونها که مسئولیتی قبول نمیکنن ؟!

تازه از صبح تا عصر هم ماشین باید بخوابه اونجا !

شما خودت نمایندگی عوض کردی ؟

راضی هستی ؟

alireza_sos
8 November 2010, 01:36 AM
از چه لحاظ ؟

خراب بشه بعدا اونها که مسئولیتی قبول نمیکنن ؟!

تازه از صبح تا عصر هم ماشین باید بخوابه اونجا !

شما خودت نمایندگی عوض کردی ؟

راضی هستی ؟
مصطفی جان من هنوز عوض نکردم اما بله یکی از دوستان بیرون عوض کرده بود و سر 4000 تا پاره شده بود و 700 تومان خرج رو دستش گذاشت

اگه نمایندگی عوض کنی هم از جنس تسمه مطمئنی هم مشکل پاره شدن خدای نکرده پیش بیاد حداقل قابل پیگیری هستش

Mostafa United
8 November 2010, 01:39 AM
مصطفی جان من هنوز عوض نکردم اما بله یکی از دوستان بیرون عوض کرده بود و سر 4000 تا پاره شده بود و 700 تومان خرج رو دستش گذاشت

اگه نمایندگی عوض کنی هم از جنس تسمه مطمئنی هم مشکل پاره شدن خدای نکرده پیش بیاد حداقل قابل پیگیری هستش

چجوری ؟

سایپا مگه قبول میکنه

alireza_sos
8 November 2010, 01:53 AM
چجوری ؟

سایپا مگه قبول میکنه
مصطفی جان بالاخره هر چی باشه جوابگویی شرکت از یه مکانیک بیشتره !

همیشه توصیه میشه که تسمه رو تو نمایندگی تعویض کنید چون میکانیک باید این کاره باشه تا تایم رو درست بگیره و به هر میکانیکی نمیشه اطمینان کرد

Mostafa United
8 November 2010, 02:28 AM
مصطفی جان بالاخره هر چی باشه جوابگویی شرکت از یه مکانیک بیشتره !

همیشه توصیه میشه که تسمه رو تو نمایندگی تعویض کنید چون میکانیک باید این کاره باشه تا تایم رو درست بگیره و به هر میکانیکی نمیشه اطمینان کرد

الان من 39998 تا رفتم ... وقتشه ؟

sinaxex
8 November 2010, 04:02 AM
الان من 39998 تا رفتم ... وقتشه ؟
مصطفی جان درنگ نکن که وقت اش هست . ریو تا 60 هزار تا جا داره تسمه تایم اش اما تا قبل از 45 هزار تا حتما حتما عوض کن
درسته یک روز کامل خودرو باید بخوابه و باید کامل موتور باز بشه اما واقعا به هزینه هایی که خدای نکرده بهش اش تحمیل میشه بهت در امانی. تغییر تسمه تیام هم دقیقا عین عوض کردن کلاچ کاری زمان گیر هست و مهم.
اینکه علیرضا عزیز گفت ببر نمایندگی از طرفی درست هست و از طرفی غلط. بستگی داره چه نمایندگی ببری. چون بعضی نماییندگی های هستند در تهران که پیشنهاد میشه اصلا سمت اش نرید چه برسه بخواهید خودرو رو بزارید اونجا برید خیلی ببخشید ها اما میزاری یک چیزی رو درست کنند میزنند یک چیز دیگر هم خراب میکنند بعد هم کلی خرج میزارند دست اتون و شما هم مجبورید بدید چون میخواهید خودروتون هر چه سریعتر راه بیوفته و از اونجا خلاص شید
جستجو کنید بهترین نمایندگی نزدیک اتون کجا هست ما اوایل که ریو گرفته بودیم دو تا نمایندگی سایپا زده بود فقط برای ریو یکی همان نمایندگی اصلی سایپا/ریو که در جاه کرج هست و یکی هم در شرق تهران و اطراف خیابان دماوند. یک سرچی در سایت سایپا بکنی هم ادرس اش رو میتونی پیدا کنی و هم در اخبار شنیدم بودم برای رفتن به نمایندگی سایپا هم از دیگر نمایندگی ها یاد گرفته و و قت اینترنتی میده!!!:icon_evil

Mostafa United
8 November 2010, 08:47 AM
مصطفی جان درنگ نکن که وقت اش هست . ریو تا 60 هزار تا جا داره تسمه تایم اش اما تا قبل از 45 هزار تا حتما حتما عوض کن
درسته یک روز کامل خودرو باید بخوابه و باید کامل موتور باز بشه اما واقعا به هزینه هایی که خدای نکرده بهش اش تحمیل میشه بهت در امانی. تغییر تسمه تیام هم دقیقا عین عوض کردن کلاچ کاری زمان گیر هست و مهم.
اینکه علیرضا عزیز گفت ببر نمایندگی از طرفی درست هست و از طرفی غلط. بستگی داره چه نمایندگی ببری. چون بعضی نماییندگی های هستند در تهران که پیشنهاد میشه اصلا سمت اش نرید چه برسه بخواهید خودرو رو بزارید اونجا برید خیلی ببخشید ها اما میزاری یک چیزی رو درست کنند میزنند یک چیز دیگر هم خراب میکنند بعد هم کلی خرج میزارند دست اتون و شما هم مجبورید بدید چون میخواهید خودروتون هر چه سریعتر راه بیوفته و از اونجا خلاص شید
جستجو کنید بهترین نمایندگی نزدیک اتون کجا هست ما اوایل که ریو گرفته بودیم دو تا نمایندگی سایپا زده بود فقط برای ریو یکی همان نمایندگی اصلی سایپا/ریو که در جاه کرج هست و یکی هم در شرق تهران و اطراف خیابان دماوند. یک سرچی در سایت سایپا بکنی هم ادرس اش رو میتونی پیدا کنی و هم در اخبار شنیدم بودم برای رفتن به نمایندگی سایپا هم از دیگر نمایندگی ها یاد گرفته و و قت اینترنتی میده!!!:icon_evil

پس پيشنهاد شما همين ٢ تا نمايندگيه ؟

imanrio
8 November 2010, 12:51 PM
درسته يک روز کامل خودرو بايد بخوابه ...:icon_evil

سلام به دوستان
من تسمه تايم ريو رو 42000 در نمايندگي سايپا آبادان عوض کردم . 3 ساعت بيشتر زمان نبرد.

reza engine
8 November 2010, 01:16 PM
وقتي در نمايندگي اصلي تعويض ميكني زير فاكتور يه مدتي هم به عنوان گارانتي فقط اون قطعه مورد نظر ذكر ميكنه حتي اگر گارانتي ماشينت تمام شده باشه.
براي تسمه تايم هم فكر كنم 6 ماه باشه محدوديت كيلومتريش رو نميدونم.

Mostafa United
8 November 2010, 01:58 PM
وقتي در نمايندگي اصلي تعويض ميكني زير فاكتور يه مدتي هم به عنوان گارانتي فقط اون قطعه مورد نظر ذكر ميكنه حتي اگر گارانتي ماشينت تمام شده باشه.
براي تسمه تايم هم فكر كنم 6 ماه باشه محدوديت كيلومتريش رو نميدونم.

سلام

درسته

راستي رضاجان فردا دارم ميرم نمايندگي :icon_arro

قالپاق 14 داشت بخرم برات ؟ :icon_arro

==================

تسمه تايم هم پرسيدم از نمايندگي 4

گفت همون ماركي رو ميزاريم كه براي ماشين فابريك ميزاريم

قيمتش هم با تعويض ميشه 50 تومن

=====

اگه گارانيت داشته باشه خوبه !

چون من سريع كيلومترم ميره بالا كاراييش مشخص ميشه

whiterio
8 November 2010, 02:16 PM
سلام
صحبتهای دوستان راجع به نمایندگی و اینکه کار بلد هستند متین ، ولی یک عیبی که وجود داره اینه که نمایندگی هر جنسی که موجود داشته باشه استفاده میکنه و امکانش نیست که خودت جنس مورد نظر را با مارک دلخواه از بیرون تهیه کنی و جهت تعویض به اونها بدی.
در ضمن به غیر از تعویض تسمه تایم برای تعویض قطعات ساده تر مثل صافی بنزین و شمع چه کنیم ؟ دوست داشتم کسانی که مکانیک خوب در این زمینه میشناسن (منظورم کسی که با خودرو ریو کار کرده باشه چون این کارها رو بیشتر مکانیک ها بلدن) معرفی بفرمایند.
با تشکر

?!...sia
8 November 2010, 02:43 PM
موتور نمیخواد کامل باز شه ها...
من بردم نمایندگی تقریبا 2 ساعت طول کشید
همونجا در نمایندگی وایسادم که تموم شد و ماشین رو تحویل گرفتم...

sinaxex
8 November 2010, 05:41 PM
پس پيشنهاد شما همين ٢ تا نمايندگيه ؟
بله پیشنهاد ام در مورد نمایندگی این ها هست اما به واقع میگم خدمت اتون در تهران خدمات مکانیکی هایی هست که به طور 100 درصدی از نمایندگی بهتر هست. من خودم به شخص بعد از 3 -4 سال پیش دیگه هیچ خودرویی ایمون رو به نمایندگی نبردم چه نمایندگی سایپا چه مدیران خودرو و چه نمیاندگی نوریایی. سوناتا هم که داشتیم به ناچار اون موقع کسی بلد نبود میبردم نمایندگی اما واقعا نمایندگی در ایران خیلی گنگ هست . و هیچ فرقی هم نداره که بگیم فقط سایپا و ایران خودرو بنده و یا نمایندگی های دیگر خوبند. اگر مکانیک اشنا دارید خودتون کالا رو بخرید و ببرید بدید براتون عوش کنند خودتون هم بالای سر کار باشید(چون با احترام به تمام مکانیک ها اغلب مکانیک ها ی محترم از سر و ته کار میزنند باز هم عذر میخوام از اقشار مکانیک عزیز بعضی از دوستان هستند به این شکل که باید قبول کرد)

سلام
صحبتهای دوستان راجع به نمایندگی و اینکه کار بلد هستند متین ، ولی یک عیبی که وجود داره اینه که نمایندگی هر جنسی که موجود داشته باشه استفاده میکنه و امکانش نیست که خودت جنس مورد نظر را با مارک دلخواه از بیرون تهیه کنی و جهت تعویض به اونها بدی.
در ضمن به غیر از تعویض تسمه تایم برای تعویض قطعات ساده تر مثل صافی بنزین و شمع چه کنیم ؟ دوست داشتم کسانی که مکانیک خوب در این زمینه میشناسن (منظورم کسی که با خودرو ریو کار کرده باشه چون این کارها رو بیشتر مکانیک ها بلدن) معرفی بفرمایند.
با تشکر
در مورد جنس هم توجه کنید فقط و فقط از جاهای معتبر بخرید چون امروز خیابان ملت بودم داشتم با یکی از فروشنده ها صحبت میکردم متاسفانه یکی از تاجر ها سفارش داده چین و لوازم جانبی ریو رو دقیقا در پک اصلی وارد کرده است. البته هنوز در بازار زیاد پخش نشده اما همین در اختلاف قیمت ها شک کنید.

موتور نمیخواد کامل باز شه ها...
من بردم نمایندگی تقریبا 2 ساعت طول کشید
همونجا در نمایندگی وایسادم که تموم شد و ماشین رو تحویل گرفتم...
بله 2 3 ساعت بیشتر طول نمیکشه اما هر جا ببرید به دلیل اینکه کار وقت گیری هست میگند بزار برو عصر بیا حالا اگر پیگیر باشید میتوانید سریع کارتان را راه بندازید در تهران که ماشاا انقدر خودرو هستچه در خیابان و چه در تعمیرگاه هر سانت یک خودرو پارک هست!!و جای سوزن انداختن نیست. در مورد تعویض تسمه تایم هم باید کالا سیلندر ها باز بشه چون تسمه زیر این قسمت هست البته تا انجا که میدونم!شاید روش دیگری هم داره برای عوض کردن

در مورد نمایندگی هم یک بار ریو رو بردم نمایندگی اصلی جاده کرج کلاچ کره ایی خودرو رو عوض کردند! بعد از تحویل گرفتن خودرو حس کردم خودرو کلاچ اش سفت تر شده خلاصه با کلی پیگیری و اشنا در سایپا شکایت کردم ازشون و مجبور اشون کردم کلاچ نوی کره ایی رو دوباره برام ببندند. سال 85 که ریو خریدیم به جز باتری و لاستیک ها بارز بود همه چیز اش کره ایی بود اما یک سری لوازم کیا ریو ایرانی هم بود نمیدونم کی تولید کرده بود اما از اون سری اول ها بود که تولید کردند در بازار هم به همه توصیه میکردند نخرین بیچاره دوستانی که خریدند چون بعد از مدتی مجبور به تعویض اش بودنداما حالا خوشبختانه لوازم جانبی ریو که تولید داخل هست و بهش شرکتی میگنند کیفیت خوبی دارد البته ناگفته نمایند ایران هم مثل چین در چند نوع وسیله تولید میکنه مثلا کارخانه x که برای سایپا قطعه ایی میزنه از کارخانه y که باز ام در ایران هست و داره به سایپا قطعه میده کیفیت قطعات اش کمتر هست و جالبه سایپا از همه اشون استفاده میکنه!

?!...sia
8 November 2010, 06:26 PM
نه سینا جان
تسمه تایم کنار بلاک موتور هست و فقط باید کاور روی موتور باز بشه...

sinaxex
8 November 2010, 07:07 PM
نه سینا جان
تسمه تایم کنار بلاک موتور هست و فقط باید کاور روی موتور باز بشه...
یعنی کاور موتور باز بشه راحت عوض کردند براتون؟ خوده تسمه تایم رو راحت در میارند وسط اش رو میبرند بعد یک تک استارت میزنی تسمه رو میکشی و در میاد اما برای جا زدن اش مطمئن ام به همین راحتی ها نیست که فقط کاور باز بشه! چون کاور موتور باز بشه فقط دسترسی به شمع ها و وایر ها دارید! حالا بماند مهم نیست:icon_excl امیدوارم دوستان سر این قطعاه ارزان سهولت نکنند چون قطعه مهمی هست در ریو و زانتیا و این قبلی خودرو ها

Mostafa United
8 November 2010, 09:09 PM
خلاصه ما فردا ریو رو میسپاریم به نمایندگی مرکزی !

...

:D

sinaxex
8 November 2010, 09:47 PM
خلاصه ما فردا ریو رو میسپاریم به نمایندگی مرکزی !

...

:D
ان شاا که به خوبی کارشون رو انجام بدند و مشکلات احتمالی بعدی رو شاهد نباشید و با خوبی و خوشی از خودرو تون استفاده کنید
مرکزی ریو؟ یا مرکز سایپا مصطفی جان؟
چون یادمه اون موقع یک مرکزی بود فقط مختص ریو چند تا سوله بود فقط و فقط ریو پذیرش میکرد

Mostafa United
8 November 2010, 10:10 PM
ان شاا که به خوبی کارشون رو انجام بدند و مشکلات احتمالی بعدی رو شاهد نباشید و با خوبی و خوشی از خودرو تون استفاده کنید
مرکزی ریو؟ یا مرکز سایپا مصطفی جان؟
چون یادمه اون موقع یک مرکزی بود فقط مختص ریو چند تا سوله بود فقط و فقط ریو پذیرش میکرد

مرکزی سایپا

مرکزی شماره 4

Mostafa United
9 November 2010, 10:38 PM
امروز ظهر ساعت 2 زنگ زدن گفتن بیاین ماشینتون آماده است

تسمه تایم فابریک کیاموتورز با+ 4 عدد گل جمع کن شد 66 تومن

ولی احساس میکنم شتاب به طور جزئی بیشتر شده

و اما نکته خوب ماجرا

تسمه تایم همونطور که دوستمون گفت 6 ماه گارانتی داره بدون محدودیت کیلومتر !

یعنی اگه خدایی نکرده پاره بشه سایپا هزینه موتور رو میده

Mostafa United
10 November 2010, 01:04 AM
راستی دوستان 2 تا نکته دیگه که الان یادم اومد :

1- قالپاق و رینگ 14 ( مشابه اتوماتیک ) موجود بود (قابل توجه رضاجون :D )

2- وقتی رفتم ماشین رو تحویل بگیرم ماشین رو به صورت شسته شده تحویل گرفتم :icon_sad::icon_lol:

ماشین من تو بارو ناخیری که اومده بود شدیدا گِلی شده بود و یکی از دوستانم زحمت کشیده بود و روش vinyls طراحی کرده بود که آثار هنریش از بین رفت :icon_lol: ... که گویا کارواش اتوماتیک هم دارن و اگه درست حدس زده باشم ریو ها و زانتیا ها رو میشورن و تحویل میدن :icon_lol::icon_sad:

سایپا مطمئن :icon_lol:

alireza_sos
10 November 2010, 01:06 AM
دیدی مصطفی جان نمایندگی بهتره !

بله مرکزی 4 منم 1 بار رفتم ماشینو شسته شده تحویل داد :icon_cool

Mostafa United
10 November 2010, 01:24 AM
دیدی مصطفی جان نمایندگی بهتره !

بله مرکزی 4 منم 1 بار رفتم ماشینو شسته شده تحویل داد :icon_cool

درسته

حق با شماست :icon_excl

بچه ها view ماشین با گل پخش کن به شدت قشنگ میشه

حتما نصب کنید

sinaxex
10 November 2010, 01:33 AM
درسته

حق با شماست :icon_excl

بچه ها view ماشین با گل پخش کن به شدت قشنگ میشه

حتما نصب کنید
حرف اتون رو قبول دارم قبل از تصادف رو خودرو مون بود اما الان نبود اش رو تو رخ ماشین حس میکنم

reza engine
10 November 2010, 10:47 AM
دوستان هر کسی مسیرش به نمایندگی خورد و قالپاق فابریک 14 ریو با آرم کیا رو دید، منتی بر سر ما قرار بده و برای من بگیره.
هر جای تهران هم قرار بزاره حاضر میشم و مبلغش رو تقدیم میکنم.

منظور هم این قالپاق هست 4 تا هم مورد نیاز هست. ( مشابه عکس زیر)

http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=871659&postcount=719

salam_ali
20 November 2010, 07:21 PM
سیم کلاچ اصلی 27 تومن

سلام آدرس میفرستید؟؟؟

Mostafa United
20 November 2010, 07:33 PM
سلام آدرس میفرستید؟؟؟

نمایندگی های مجاز سایپا

نمایندگی مرکزی شماره 4 خیلی چیز میز داره

آدرس : سه راه آذری - ابتدای خ قزوین

sinaxex
14 December 2010, 01:28 AM
امروز نمایندگی بودم(یکی از نمایندگی های پدر دوست ام) کلی خرج دست امون گذاشت اقلامی که تو فاکتور بود و عوض اش کرده بودم گفتم خدمت دوستان بنویسم:
شمع موتور / کد قطعه 800458500/ قیمت 14 تومان
منبع اگزوز عقب / کد8012411/ 115.500 تومان
مجموعه بازکننده در صندوق عقب و باک /کد8012912/39 تومان
عملکرد بازکننده در باک/کد 8012891/ 7 تومان
روغن موتور بهران پیشتار( که روش نوشته بود ویژه ریو)/کد8024052/ 13.500 تومان
ضد یخ بهم که سایپا برای محصوات اش میده 2 تا قوطی 1 لیتری گرفتم که شد/کد502466500/ 2300 تومان
کلا 215 تومان هم خرچ برامون ور داشت با اجرت کار که پول اجرت رو خدا روشکر کم کردند برام

arash_2006
14 December 2010, 10:49 AM
سینا جان
مجموعه بازکننده در صندوق عقب و باک و عملکرد بازکننده در باک رو چرا عوض کردی؟
مگه به همین زودی خراب شدند!؟

Mostafa United
14 December 2010, 12:26 PM
منبع اگزوز رو چرا عوض کردی ؟

alireza_sos
14 December 2010, 01:08 PM
امروز نمایندگی بودم(یکی از نمایندگی های پدر دوست ام) کلی خرج دست امون گذاشت اقلامی که تو فاکتور بود و عوض اش کرده بودم گفتم خدمت دوستان بنویسم:
شمع موتور / کد قطعه 800458500/ قیمت 14 تومان
منبع اگزوز عقب / کد8012411/ 115.500 تومان
مجموعه بازکننده در صندوق عقب و باک /کد8012912/39 تومان
عملکرد بازکننده در باک/کد 8012891/ 7 تومان
روغن موتور بهران پیشتار( که روش نوشته بود ویژه ریو)/کد8024052/ 13.500 تومان
ضد یخ بهم که سایپا برای محصوات اش میده 2 تا قوطی 1 لیتری گرفتم که شد/کد502466500/ 2300 تومان
کلا 215 تومان هم خرچ برامون ور داشت با اجرت کار که پول اجرت رو خدا روشکر کم کردند برام

سینا جان روغن موتور مطمئنی بهران پیشتاز بود؟ یا بهران ریو؟

?!...sia
17 December 2010, 08:50 AM
منبع اگزوز من هم مشکل داشت
شیراز که گیرم نیومد زنگ زدم تهران ایرانیش رو بهم 90 تومن قیمت دادند و کره ایش رو 180 تومن!!
یه اگزوز سازه ماهر پیدا کردم 50 تومن گرفت همون منبع رو برام کردش مثله روز اول...

Mostafa United
17 December 2010, 01:56 PM
منبع اگزوز من هم مشکل داشت
شیراز که گیرم نیومد زنگ زدم تهران ایرانیش رو بهم 90 تومن قیمت دادند و کره ایش رو 180 تومن!!
یه اگزوز سازه ماهر پیدا کردم 50 تومن گرفت همون منبع رو برام کردش مثله روز اول...

دلیل خرابی منبع اگزوز چیه ؟ :icon_ques

sinaxex
17 December 2010, 11:35 PM
سینا جان
مجموعه بازکننده در صندوق عقب و باک و عملکرد بازکننده در باک رو چرا عوض کردی؟
مگه به همین زودی خراب شدند!؟

یک تاپیک هم زده بودم نمیدونم اینجا بود یا تی تی! نه خیلی وقت بود که خراب شده بود این مورد تقریبا یه 6 الی 7 ماهی بود سیم درب باک اش از انتهای(نزدیک درب باک) پاره شده بود. نمیدونم چرا پاره شد اما خوب چیز متداولی نیست معمولا برای تعویض چون نمایندگی 1 دونه بیشتر نداشت!

منبع اگزوز رو چرا عوض کردی ؟
مصطفی جان تقریبا یک هفته ایی بود که از سمت اگزور ریو امون یک صدایی میومد! که وقتی گاز میدادی قطع میشد من فکر نمیکردم از منبع اگزوز باشه! خلاصه تو نمایندگی طرف یک لحظه نشست تو ماشین و گاز اروم داد گفت بله منبع ات مرخص شده! مشکل از هم از بیرون منبع نبوده مشکل از داخل منبع اگزور بود که گفت پیش میاد حتما ضربه ایی چیزی خورده بهش که از داخل لایه هاش شکسته شده(منبع هم الان صندوق عقب هست کاملا از بیرون سالم هست نمیدونم اون تو چش شده). مشکل خاصی نداره منبع به این شکل باشه اما داخل کابین صدا میداد دیگه به همین خاطر عوض اش کردیم!در موقع در اوردن منبع هم نگه دارنده اش پاره شد مجبور شدند یک نگه دارند نو دیگه براش ببندند. در مورد قیمت هم منبع اگزوز ایرانی موجود بود 8 تومان و منبع کره ایی 115 تومان که گفتم با توجه به اختلاف قیمت اش کره ایی رو بندازم بهتره.

سینا جان روغن موتور مطمئنی بهران پیشتاز بود؟ یا بهران ریو؟
والا علیرضا جان کاملا مطمئن نیستم یکم پیگیری کنی در مورد کدیی که در فاکتور هست مطمئنا نوع اش معلوم میشه اما حافظه یاری کنه یادمه نوشته بود بهران پیشتاز تو پرانتز نوشته بود وِیژه ریو حالا نمیدونم کار خوده سایپا هست چاپ چنین لیبل هایی یا واقعا کار خوده روغن بهران هست.

sinaxex
17 December 2010, 11:42 PM
یک مشکل هم داشتم که نتونستم رفع کنم و ان هم این بود که چراغ بنزین ام روشن نمیشه! متاسفانه این مشکل رو از همون 4 5 سال پیش داشتیم و نبردیم نمایندگی چون اون موقع میگفتند نمایندگی قطعات کره ایی رو باز میکنه و ایرانی میبنده برای همین نبردیم! اما این دفعه که رفتیم نمایندگی آشنا این موضوع رو در میان گذاشتم و گفت اشتباه کردی همون موقع باید مبردی نمایندگی درست میکردند چون ست کامل روشن کننده چراغ بنزین از سنسور های داخل باک گرفته تا چراغ پشت امپر نزدیک به 150 هزار تومان هست! طرف گفت نیاز نیست انقدر خرج کنی عقربه گیج بنزین ریو معمولا خراب نمیشه و به همون اگر اعتماد داری اکتفا کن من هم دیدم بد نمیگه و بیخودی خرج نتراشیم بهتره بیخیال شدم!

admiral
23 December 2010, 02:12 PM
يعني توري هاي داخل منبع اگزوز ريخته بودند؟

arash_2006
23 December 2010, 08:10 PM
یک مشکل هم داشتم که نتونستم رفع کنم و ان هم این بود که چراغ بنزین ام روشن نمیشه! متاسفانه این مشکل رو از همون 4 5 سال پیش داشتیم و نبردیم نمایندگی چون اون موقع میگفتند نمایندگی قطعات کره ایی رو باز میکنه و ایرانی میبنده برای همین نبردیم! اما این دفعه که رفتیم نمایندگی آشنا این موضوع رو در میان گذاشتم و گفت اشتباه کردی همون موقع باید مبردی نمایندگی درست میکردند چون ست کامل روشن کننده چراغ بنزین از سنسور های داخل باک گرفته تا چراغ پشت امپر نزدیک به 150 هزار تومان هست! طرف گفت نیاز نیست انقدر خرج کنی عقربه گیج بنزین ریو معمولا خراب نمیشه و به همون اگر اعتماد داری اکتفا کن من هم دیدم بد نمیگه و بیخودی خرج نتراشیم بهتره بیخیال شدم!
سینا جان تا اونجایی که من خبر دارم این رخداد بیشتر بخاطر خرابی همون سنسورهای داخل باکه!!! که قیمت اونا هم اونجوری که نمایندگی بهم گفت حدود 15 تا 20 تومنه که حالا نمیدونم دستمزدش چقدر میشه!!!

?!...sia
23 December 2010, 08:29 PM
سینا جون ایرانیش 8 تومن یا 80 تومن؟!

sinaxex
24 December 2010, 01:59 AM
سینا جون ایرانیش 8 تومن یا 80 تومن؟!
ُسیا جان به اشتباه 8 درج شده بود اونجا اما بین 80 تا 90 تومان بهم قیمت دادند ! که جنس شرکتی هست و الان رو ریو هایی 89 به بعد این رو میبنندند.

سینا جان تا اونجایی که من خبر دارم این رخداد بیشتر بخاطر خرابی همون سنسورهای داخل باکه!!! که قیمت اونا هم اونجوری که نمایندگی بهم گفت حدود 15 تا 20 تومنه که حالا نمیدونم دستمزدش چقدر میشه!!!
اگر سنسور داخل باک خراب باشه! اما خوب نمایندگی که جال این چیز ها رو نداره کل اش رو عوض میکنه! اگر گارانتی هم باشه که مجانی میشه! اگر هم نباشه باید یکم اصرار کنید تا کل اجزاش رو چک کنند که به قول شما سنسور داخل باک باشه همون 15 20 تومان خوبه! اجرت کارهای نمایندگی هم از هزار تومان هست تا 20 تومان قراتر از این فکر نکنم باشه!

يعني توري هاي داخل منبع اگزوز ريخته بودند؟
درون اگزور یکی از خودروها رو که چند سال پیش نگاه میکردم به صورت دوار پر از منافذ به قول شما توری مانند بود حالا برای ریو هم نباید استثنا باشه! اما دیگه رو در وایسی قرار گرفتیم منبع رو عوض کردیم در صورتی که فکر کنم میشد با خرج کمتر همون اگزوز رو هم درست کرد که الان دارم اش همونو . به خودروی دیگه فکر نکنم بخوره والا میدادم به کسی استفاده کنه با خرج تعمیر نه چندان زیاد

r_yan_p
15 January 2011, 03:59 PM
قیمتها مربوط به 23-10-89 و پاساژ کاشانی :
فیلتر روغن : 4000
فیلتر هوا : 5000 (لاستیک صورتی)
صافی بنزین : 7500
تسمه کولر و پمپ هیدرولیک : 10500
تسمه دینام : 7500
سیم کلاچ : 7500
دیسک و صفحه بدون بلبرینگ : 53 (اگه درست یادم باشه)
کمک جلو : 50
کمک عقب : 43
شمع : 12000 --یه کم بد گیر میاد
همگی در بسته بندی کیا با لیبل سایپا یدک

Mostafa United
15 January 2011, 11:07 PM
قیمتها مربوط به 23-10-89 و پاساژ کاشانی :
فیلتر روغن : 4000
فیلتر هوا : 5000 (لاستیک صورتی)
صافی بنزین : 7500
تسمه کولر و پمپ هیدرولیک : 10500
تسمه دینام : 7500
سیم کلاچ : 7500
دیسک و صفحه بدون بلبرینگ : 53 (اگه درست یادم باشه)
کمک جلو : 50
کمک عقب : 43
شمع : 12000 --یه کم بد گیر میاد
همگی در بسته بندی کیا با لیبل سایپا یدک

به نظر من بهتره همه چیز رو از نمایندگی بخرید

r_yan_p
16 January 2011, 03:34 PM
منم از عاملیت مجاز سایپا یدک گرفتم:icon_evil

bambino_doro
19 January 2011, 10:54 AM
سلام .
من دیروز اینا رو از نمایندگی خریدم
نمد زیر کاپوت اصلی 25000
پراژکتور جلو کامل و اصلی 105000

Mostafa United
19 January 2011, 01:24 PM
[QUOTE=bambino_doro;887681
پراژکتور جلو کامل و اصلی 105000[/QUOTE]

هزار تومن گرون شده :icon_arro

reza engine
19 January 2011, 01:55 PM
اين ها رو 29 دي از نمايندگي شماره 1 خريدم

فيلتر هوا 4270
فيلتر روغن 3500
فيلتر بنزين 6600
روغن موتور ريو 13500
لنت ترمز جلو 32000

البته قيمت هاي بالا بدون ماليات ارزش افزوده هستند. همگي هم اصلي در بسته بندي كيا و با ليبل و هالوگرام سايپا يدك

alireza_sos
19 January 2011, 02:33 PM
اين ها رو 29 دي از نمايندگي شماره 1 خريدم

فيلتر هوا 4270
فيلتر روغن 3500
فيلتر بنزين 6600
روغن موتور ريو 13500
لنت ترمز جلو 32000

البته قيمت هاي بالا بدون ماليات ارزش افزوده هستند. همگي هم اصلي در بسته بندي كيا و با ليبل و هالوگرام سايپا يدك

رضا جان منظورت از روغن موتور بهران ریو ؟

نمایندگی 4 هم داره یا نه؟

Mostafa United
22 January 2011, 12:10 PM
رضا جان منظورت از روغن موتور بهران ریو ؟

نمایندگی 4 هم داره یا نه؟

من زنگ زدم

سپاهان هست

مخصوص ریو

13500

===========

alireza_sos
22 January 2011, 03:27 PM
من زنگ زدم

سپاهان هست

مخصوص ریو

13500

===========

سپاهان ! برای کدوم شرکته ؟
دوستان کسی تاحالا استفاده کرده من میخوام روغن عوض کنم دنبال بهران ریو هستم گویا نایاب شده باز

Mostafa United
22 January 2011, 04:28 PM
سپاهان ! برای کدوم شرکته ؟
دوستان کسی تاحالا استفاده کرده من میخوام روغن عوض کنم دنبال بهران ریو هستم گویا نایاب شده باز
من همین الان رفتم خریدم !

13500

10w40

سپاهان مخصوص ریو سفارش سایپا

mra30
28 January 2011, 01:02 PM
سلام .
من دیروز اینا رو از نمایندگی خریدم
نمد زیر کاپوت اصلی 25000
پراژکتور جلو کامل و اصلی 105000

سلام دوستان من تازه کارم تازه یه ریو صفر گرفتم کل این 12 صفحه و تاپیک های دیگه رو هم خوندم
خواهشا به من بگید انداختن نمد زیر کاپوت در صدای موتور که داخل کابین میاد تاثیری داره؟ چون واقعا این صدای داخل کابین کلافم کرده... همه جا هم این سوال پرسیده شده ولی هیچکسی جواب نداده!!! خواهشا تجربه های شخصیتون رو در این زمینه در اختیار ما بذارید
با تشکر

ertiholiday
28 January 2011, 01:17 PM
نه تاثیر چندانی نداره
نمد زیر کامپوت بیشتر برای خراب نشدن رنگ کاپوت بر اثر گرمای موتور و کمتر شدن صدای موتور بیرون از ماشین استفاده میشه .

alireza_sos
28 January 2011, 01:21 PM
سلام دوستان من تازه کارم تازه یه ریو صفر گرفتم کل این 12 صفحه و تاپیک های دیگه رو هم خوندم
خواهشا به من بگید انداختن نمد زیر کاپوت در صدای موتور که داخل کابین میاد تاثیری داره؟ چون واقعا این صدای داخل کابین کلافم کرده... همه جا هم این سوال پرسیده شده ولی هیچکسی جواب نداده!!! خواهشا تجربه های شخصیتون رو در این زمینه در اختیار ما بذارید
با تشکر

سلام دوست عزیز خوشحالم که شما رو در جمع ریو سواران پیهالز میبینم

در مورد صدا موتور اولا ماشین شما صفره با کمی کارکردن هم صداش کمتر میشه هم صدا براتون جذاب و عادی میشه

به نظر من موقع سرویس اولیه نمد رو نصب کنید هم تو صدا کمی تاثیر داره هم برای محافظت از رنگ درب موتور مفیده

فقط این نمد رو حتما در نمایندگی نصب کنید که جنس فابریک و اصل باشه

Mostafa United
31 January 2011, 01:42 AM
بچه ها دیسک و صفحه ریو چنده ؟

عمر دیسک و صفحه چقدره و معمولا سر چند هزار تا تموم میشه ؟

( با رانندگی بی رحم و با رحم ! :icon_arro )

alireza_sos
31 January 2011, 01:53 AM
بچه ها دیسک و صفحه ریو چنده ؟

عمر دیسک و صفحه چقدره و معمولا سر چند هزار تا تموم میشه ؟

( با رانندگی بی رحم و با رحم ! :icon_arro )

من دو مدل دیدم یکی اصلی کیا بوده که 55 بود یکی هم ژاپنی بود نمیدونم اسمشو 65 تومان

زمان تعویض هم بستگی داره باید ببینی صفحه داری یا تموم کرده راهشم که میدونی

من دیدم تو 65 هزار عوض کردن تو 120 هزار هم دیدم بستگی مستقیم به رانندگی داره

Mostafa United
31 January 2011, 02:01 AM
من دو مدل دیدم یکی اصلی کیا بوده که 55 بود یکی هم ژاپنی بود نمیدونم اسمشو 65 تومان

زمان تعویض هم بستگی داره باید ببینی صفحه داری یا تموم کرده راهشم که میدونی

من دیدم تو 65 هزار عوض کردن تو 120 هزار هم دیدم بستگی مستقیم به رانندگی داره

میشه بگی راهش چیه که چه موقع بفهمیم تموم شده ؟

alireza_sos
31 January 2011, 02:06 AM
میشه بگی راهش چیه که چه موقع بفهمیم تموم شده ؟

1- ترمز دستی رو میکشی
2- دنده 4
3- آروم پاتو از رو کلاچ بر میداری
4- اگه ماشین خاموش شد هنوز صفحه تموم نشده
5- اگه خاموش نشد میل به حرکت داشت یعنی موقع تعویضشه

Mostafa United
31 January 2011, 07:43 PM
1- ترمز دستی رو میکشی
2- دنده 4
3- آروم پاتو از رو کلاچ بر میداری
4- اگه ماشین خاموش شد هنوز صفحه تموم نشده
5- اگه خاموش نشد میل به حرکت داشت یعنی موقع تعویضشه

خاموش شد ... :icon_neut

majid911
10 February 2011, 06:45 PM
سلام به همه دوستان. اینم گل پخش کن من که به نظرم خیلی ضروریه !

http://s28.aks98.com/files/53273638698123351693_thumb.jpg (http://s28.aks98.com/viewer.php?file=53273638698123351693.jpg)

alireza_sos
11 February 2011, 01:02 AM
سلام به همه دوستان. اینم گل پخش کن من که به نظرم خیلی ضروریه !

http://s28.aks98.com/files/53273638698123351693_thumb.jpg (http://s28.aks98.com/viewer.php?file=53273638698123351693.jpg)

مجید جان قشنگ شد مبارکه اگه هم رنگ میکردی که خیلی عالی میشد

راستی چند خریدی؟

Mostafa United
11 February 2011, 10:43 AM
البته به نظر من با توجه به رنگ مشکی رینگ اگه رنگ نکنی بهتره

bambino_doro
11 February 2011, 11:40 AM
چند هست دوستان ؟ هزینه رنگ ؟
یه خورده بی ریخت نمیکنه ماشین رو ؟
من ماشینم نوک مدادیه . رنگ نیاز داره ؟

alireza_sos
11 February 2011, 12:20 PM
چند هست دوستان ؟ هزینه رنگ ؟
یه خورده بی ریخت نمیکنه ماشین رو ؟
من ماشینم نوک مدادیه . رنگ نیاز داره ؟

دونه ای 6 تومانه فکر کنم

کلا رنگ شه به نظر من شیک تر میشه

http://016.img98.net/out.php/i85583_0187de784c1042b78f27.jpg

Mostafa United
11 February 2011, 08:11 PM
این ریوئه کیه ؟ :icon_ques:icon_arro

Abo_mahsa
14 February 2011, 11:22 AM
با سلام
از دوستان کسی قیمت جدید پروژکتور- زه بغل دربها- گل پخش کن و نمد کاپوت رو میدونه؟ ممنون
آیا پروژکتورها می ارزه چینیشو بگیرم؟:icon_ques

bambino_doro
14 February 2011, 12:13 PM
با سلام
از دوستان کسی قیمت جدید پروژکتور- زه بغل دربها- گل پخش کن و نمد کاپوت رو میدونه؟ ممنون
آیا پروژکتورها می ارزه چینیشو بگیرم؟:icon_ques

سلام
پروژکتور 105000
زه 38000 ( دقیق نیس )
گل پخش کن دونه ای 5000
نمد 25000

پروژکتور هم یا نگیر یا میگیری اصلیشو بگیر

majid911
14 February 2011, 06:41 PM
مجید جان قشنگ شد مبارکه اگه هم رنگ میکردی که خیلی عالی میشد

راستی چند خریدی؟

ممنون.راستش یادم نیست ولی با نمد زیز کاپوت شد 42000 $ !

reza engine
16 February 2011, 08:32 PM
شیشه ایینه سمت شاگرد مجهز به گرمکن در بسته بندی کیا، و با هالوگرام و لیبل سایپا 6000 تومن.

جالبه آقایان ادعای خلیج فارس شیشه ها به جای نوشته انگلیسی ( اجسام از آنچه ....) به عربی نوشته ( اجسام اقرب من ...)
دو تا فروشگاه سایپا یدک هم چک کردم اونها هم عربی بودند.

یکیشون حداقل 7 -8 تا باز کرد تا شاید نوشته انگلیسی داشته باشه ولی نبود.

ضمنا جای عینک آفتابی و چراغ مطالعه رو هم خریدم. عجب جنسی داره و عجب کلاسی پیدا میکنه اگر این روی ریو نصب بشه. ( لعنت به تو ای سایپا حذف کار)

ولی بستنش زمان و حوصله زیاد میخواد. ان شاء الله در عید به همراه آیینه برقی نصبش میکنم.

ضمنا زه ایرانی طرح فابریک از نوع قوس دار که در محل قوس نصب میشه به صورت رنگ شده 22 هزار تومن.

زه استیل پا رکابی 5000 تومان که برای نصبش یه برنامه دیگه در سر دارم.

majid911
16 February 2011, 09:31 PM
میشه از عینک آفتابی و چراغ مطالعه عکس بزاری؟

Mostafa United
16 February 2011, 09:35 PM
ضمنا جای عینک آفتابی و چراغ مطالعه رو هم خریدم. عجب جنسی داره و عجب کلاسی پیدا میکنه اگر این روی ریو نصب بشه. ( لعنت به تو ای سایپا حذف کار)
.

عکس لطفا ...

Ali2k10
16 February 2011, 10:38 PM
ضمنا زه ایرانی طرح فابریک از نوع قوس دار که در محل قوس نصب میشه به صورت رنگ شده 22 هزار تومن.

سلام .میخواستم ببینم همه رنگ ها رو داشت؟ (مثلاً نقره ای) و آیا کیفیتش خوبه یا نه
ممنون

reza engine
16 February 2011, 11:28 PM
سلام .میخواستم ببینم همه رنگ ها رو داشت؟ (مثلاً نقره ای) و آیا کیفیتش خوبه یا نه
ممنون
بله به تعداد زیاد در رنگ نقره ای موجود بود.
تو این ایرانی هایی من دیدم کیفیتش بهتر از بقیه بود. یه مقدار هم نسبت به فابریک فکر کنم کوتاه تر زدن که مشکل گیر کردن بین درب ها نباشه. چون فابریکیش در حد میلیمتر باید تنظیم نصب کنی تا موقع کامل باز و بسته شدن درب ها به هم گیر نکنند.
عکس هم فردا از چراغ نقشه خون میزارم.

alireza_sos
16 February 2011, 11:52 PM
شیشه ایینه سمت شاگرد مجهز به گرمکن در بسته بندی کیا، و با هالوگرام و لیبل سایپا 6000 تومن.

ولی بستنش زمان و حوصله زیاد میخواد. ان شاء الله در عید به همراه آیینه برقی نصبش میکنم.

.

رضا جان چراغ نقشه خوان و جا عینک رو چند خریدی؟

A-Ahmadi
17 February 2011, 12:03 AM
رضا جان
یه زحمت میکشی بگی از کجا مواردی رو که گفتی خرید کردی

ممنون ازت

majid911
17 February 2011, 02:43 PM
http://photobucket.comuv.com/images/f88c7c5d7d94.jpg
فکر کنم اینو میگه .ولی سیم کشی باید بشه؟چه جوری نصبش میکنن؟

reza engine
17 February 2011, 05:16 PM
این هم از عکسها:

چراغ نقشه خون رو 30000 تومن که واقعا به نظرم مفته. البته من چون دو تا جفت آیینه و دو تا چراغ نقشه خون و یک سری خرت و پرت خریدم 28000 تومن حساب کرد.
باز شدن درب عینکش هم خیلی آرام و یکتواخت صورت میگیره مثل این میماند که برقی باشه و تا زاویه حدود 110 درجه هم باز میشه تا راحت راننده بتونه عینک رو بزاره.

بد ترین قسمت داستان نصبش هست. چون باید دیاقی در سقف برای این پیچ شدن این وسیله وجود داشته باشد. تک و توک برخی ریو ها دارند و برخی نه. و به سال ساخت هم ربطی نداره. برق رو میشه براش از چراغ سقفی گرفت.

من کسی رو میشناسم که نصب کرده ولی به دلیل لق بودن کار کاملا پشیمون شده. به خاطر همین قصد دارم که در تعطیلات با دقت و حوصله و در صورت لزوم موکت سقف رو در بیارم و کاملا برانداز کنم که چطور میتونم نصب کنم که محکم بایسته.

آدرس و تلفن مغازه رو هم هر کسی میخواد Pm بده براش بفرستم. البته اکثریت دوستان ریو باز اونجا رو میشناسند.

http://www.irfreeup.com/images/39383106244633495996_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=39383106244633495996.jpg) http://www.irfreeup.com/images/79616376827134152089_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=79616376827134152089.jpg) http://www.irfreeup.com/images/56987197799794188177_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=56987197799794188177.jpg)

Mostafa United
17 February 2011, 06:25 PM
این هم از عکسها:

چراغ نقشه خون رو 30000 تومن که واقعا به نظرم مفته. البته من چون دو تا جفت آیینه و دو تا چراغ نقشه خون و یک سری خرت و پرت خریدم 28000 تومن حساب کرد.
باز شدن درب عینکش هم خیلی آرام و یکتواخت صورت میگیره مثل این میماند که برقی باشه و تا زاویه حدود 110 درجه هم باز میشه تا راحت راننده بتونه عینک رو بزاره.

بد ترین قسمت داستان نصبش هست. چون باید دیاقی در سقف برای این پیچ شدن این وسیله وجود داشته باشد. تک و توک برخی ریو ها دارند و برخی نه. و به سال ساخت هم ربطی نداره. برق رو میشه براش از چراغ سقفی گرفت.

من کسی رو میشناسم که نصب کرده ولی به دلیل لق بودن کار کاملا پشیمون شده. به خاطر همین قصد دارم که در تعطیلات با دقت و حوصله و در صورت لزوم موکت سقف رو در بیارم و کاملا برانداز کنم که چطور میتونم نصب کنم که محکم بایسته.

آدرس و تلفن مغازه رو هم هر کسی میخواد Pm بده براش بفرستم. البته اکثریت دوستان ریو باز اونجا رو میشناسند.

http://www.irfreeup.com/images/39383106244633495996_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=39383106244633495996.jpg) http://www.irfreeup.com/images/79616376827134152089_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=79616376827134152089.jpg) http://www.irfreeup.com/images/56987197799794188177_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=56987197799794188177.jpg)

همون مغازه ای که خ ملته ؟

alireza_sos
18 February 2011, 01:53 AM
من در حال سرچ برای پیدا کردن طریقه نصب این نقشه خوان هستم فعلا تو منابع خارجی چیزی پیدا نکردم

اما فکر کنم نصبش سخت باشه حداقل باید شابلون زد و برش دقیق زد سوراخ دقیق و ...:icon_neut

http://carimages1.everycarlisted.com/images/kia-rio-orlando-fl_32990_ZT250461_19.jpg

bambino_doro
18 February 2011, 11:30 AM
سلام رضا جان .
زه بغل به رنگ نوک مدادی هم موجود بود ؟
اگه میشه آدرس رو برام بفرست ( زود ) چون فردا میخوام بیام تهران . یه دفعه برم زه هم بگیرم . ممنون دوست عزیز .

A-Ahmadi
18 February 2011, 06:05 PM
راستش، میخواستم این موارد را در بخش مباحث مصرف ریو مطرح کنم ولی دیدم به خاطر اینکه قطعه هست شاید اینجا مطرح بشه، مربوط تر باشه

احتمال زیاد اکثر دوستان این سایت یا مشابه این رو زیاد دیدند.
یه چند وقتی بود، به بخشی از این سایت که در مورد بحث قطعات کاهش مصرف سوخت یا افزایش راندمان ماشین و موتور اون بود رو چند باری بررسی کردم و یکسری از قطعاتی که اونجا معرفی شده بود رو میدیم.
الان برای بنده این امکان پیش اومده که یکی از دوستان که در هنک کنگ هست ظرف یکماه آینده به ایران بیاد و میتونم ازش بخوام یکی دوتا این موارد رو برام بیاره.
البته میدونم که میشه از این سایت مستقیم خرید کرد و به ایران هم ارسال بشه.
به خاطر نوع کار خودم در چندتا بانک خارجی حساب دارم و با کارتهای اعتباری میتونم براحتی آنلاین خرید کنم، ولی مشکل در ارسال و احتمالا گیرایی هست که گمرک خودمون خواهد داد که تجربه اون رو متاسفانه خوب دارم و ظرف 2-3 ماه آینده هم سفر خارجی در پیش ندارم با این اوصاف...
حالا از دوستان میخوام، لطف کنند و هم از لحاظ کارشناسی و هم مبحث فنی و علمی در مورد این مواردی که ذکر میکنم، نظر بدهند و کمی هم با هم تبادل اطلاعات کنیم.

PIVOT Raizin Voltage Stabilizer

http://www.ipmart.com/main/product/PIVOT,Raizin,Voltage,Stabilizer,With,Super,Earth,C ables,,198612.php?prod=198612
http://www.ipmart.com/pic_generator.php?f=./contents/products/P198000/198612/pic_wp.jpg&s=680

Plasma Pro – Power Discharged Ignition System

http://www.ipmart.com/main/product/Plasma,Pro,,,Power,Discharged,Ignition,System,6918 0.php?prod=69180

http://www.ipmart.com/pic_generator.php?f=./contents/products/P69000/69180/pic.jpg&s=680

Imperial Concept Super Air Charger – Professional Nano Technology

http://www.ipmart.com/main/product/Imperial,Concept,Super,Air,Charger,,,Professional, Nano,Technology,69174.php?prod=69174

http://www.ipmart.com/pic_generator.php?f=./contents/products/P69000/69174/pic.jpg&s=680

Fuel Saver - Save up to 35% Petrol Bill

http://www.ipmart.com/main/product/Fuel,Saver,,Save,up,to,35,Petrol,Bill,,47472.php?p rod=47472

http://www.ipmart.com/pic_generator.php?f=./contents/products/P47000/47472/pic_wp.jpg&s=680

نظراتتون ... ؟ :icon_evil

?!...sia
19 February 2011, 03:30 PM
اسپویلر عقب پیدا کردین منم میخوام http://blackmice.com/my/public/style_emoticons/default/costum/2chw5mg.gif

Ali2k10
27 February 2011, 09:10 PM
من یه زمانی شدیداً دنبال نصب چراغ نقشه خوان و جاعینکی بودم. اما آقای سیاح پشیمونم کرد گفت بهد از یه مدت لق می شه و موکت سقف رو شل و ول می کنه. و اعصابت رو خورد می کنه.
البته انشاءاله دوستانی که خریدن این اتفاق براشون نیفته اما دوستانی که نخریدن بیشتر تحقیق کنن

bambino_doro
4 March 2011, 07:14 PM
دوستان کسی میدونه صندلی های جلو ریو ( هم راست هم چپ ) قیمتش چنده ؟

pooryab
5 March 2011, 08:30 PM
سلام
قیمت کمک های جلو و عقب هر کدام چند است، همچنین هزینه تعویض دیسک صفحه چقدر در میاد؟

sinaxex
6 March 2011, 02:28 AM
کیت دیسک و صفحه کلاچ + بلبریک اصلی 64 هزار تومان
سیم کلاچ ریو 6500 تومان
دیسک ترمز جلو (یک جفت) 74 تومان
ترمز جلو(مارک گلد) 32 تومان
امروز از نمایندگی ساپیا در خ آیت الله کاشانی صادقیه خریدم باز به نظرم خیلی قیمت های دیسک و صفحه نسبت به چند سال پیش ارزان شده

در مورد اجرت تعویض دیسک و صفحه بسته به نوع تعمیرکار دارد اما من امروز عوض کردم 50 هزار تومان ازم اجرت گرفتند(تعویض دیسک و صفحه و بلبریک به همراه واسکازین)

کمک عقب هم طبقه گفته یکمی از فروشندگان در همین تی تی به قیمت 28000 تومان میباشد

Mostafa United
9 March 2011, 12:19 PM
بچه ها سورن ELX دستگیره های درش + کلیدهای شیشه بالابر دقیقا از ریو کپی شده :icon_twis

از این به بعد از قطعه رو میتونید از ایساکو تهیه کنید :دی

reza engine
18 March 2011, 10:29 PM
چراغ سقفی من که مدل بهمن 88 هست ایرانی شده بود و تنظیم این کلید ON و Off و door همش رو اعصابم بود. از آنجاکه که هنوز فروشگاه های سایپا یدک کره ای رو داشتند، یدونه کره ایش رو گرفتم و عوض کردم.
قیمت 7000 تومان.

http://www.irfreeup.com/images/58983107082374248821_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=58983107082374248821.jpg)

bambino_doro
19 March 2011, 01:23 AM
چراغ سقفی من که مدل بهمن 88 هست ایرانی شده بود و تنظیم این کلید ON و Off و door همش رو اعصابم بود. از آنجاکه که هنوز فروشگاه های سایپا یدک کره ای رو داشتند، یدونه کره ایش رو گرفتم و عوض کردم.
قیمت 7000 تومان.

http://www.irfreeup.com/images/58983107082374248821_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=58983107082374248821.jpg)

مگه چطوری بود که رو اعصابتون بود ؟ و الان چطوریه ؟

( صندلی جلو ریو 150.000 تومن )

reza engine
19 March 2011, 09:07 AM
وقتي كليد رو از حالت on و off به حالت Door تغيير ميدادم با باز كردن درب ها چراغ روشن نميشد. بايد به مقدار در همون حالت Door با كليدش ور ميرفتم تا اتصال برقرار كنه و روشن بشه. ولي در مدل كره اي به هنگام تغيير وضعيت كليد اين مشكل پيش نمياد.

bambino_doro
19 March 2011, 10:44 PM
واسه من که دی 89 هست هم بدون مشکل کار میکنه . حالا ایرانی یا کره ای بودنش رو نمیدونم

Z@man
16 April 2011, 09:59 AM
رضا جان! چراغ نقشه خوان رو هنوز نصب نکردی؟

reza engine
16 April 2011, 10:36 AM
رضا جان! چراغ نقشه خوان رو هنوز نصب نکردی؟
نصبه
و حسابي دارم باهاش حال ميكنم. نور داره در حد تيم ملي. عينكم انحناش زياده و يه كم بزرگه خوب جاش نميشه ولي چراغ هاش حسابي به كار مياد. عكس كه گذاشته بودم.

Mostafa United
16 April 2011, 06:17 PM
نصبه
و حسابي دارم باهاش حال ميكنم. نور داره در حد تيم ملي. عينكم انحناش زياده و يه كم بزرگه خوب جاش نميشه ولي چراغ هاش حسابي به كار مياد. عكس كه گذاشته بودم.

سرجاش محکم هست ؟ ... شل نیست ؟ .. لق نمیزنه ؟

یه بار دیگه میگی از کجا و چند خریدی و هزینه نصبش چقدر شد و آیا خودت نصب کردی ؟

Mostafa United
2 May 2011, 08:54 AM
دیسک ترمز چرخ جلو

جفتی 70 تومن

Abo_mahsa
9 May 2011, 09:14 AM
سلام
دوستان تهرانی اگه قیمت پروژکتور رو دارن لطفاً اعلام کنن، نمایندگی اینجا(شهرستان) با4 درصد ارزش افزوده 135 تومان گفتن!

Mostafa United
9 May 2011, 09:50 AM
سلام
دوستان تهرانی اگه قیمت پروژکتور رو دارن لطفاً اعلام کنن، نمایندگی اینجا(شهرستان) با4 درصد ارزش افزوده 135 تومان گفتن!

:icon_eek:
35 تومن گرون شد

mehran_tavakoli
9 May 2011, 10:08 AM
سلام به همه
سپر عقب ماشین من باید تعویض بشه!
نمایندگی رفتم گفته موجود ندارم!!! رنگ ماشین هم سفید هست.
اگر قیمتی دارین یا جایی که میفروشن بهم بگین. ممنون

bambino_doro
10 May 2011, 02:38 PM
سلام

من دیروز تهران بودم (90/2/19 ) پروژکتور ریو کامل 103000 تومن . از نمایندگی مرکزی شماره 4 پرسیدم . دوست عزیز گرون نخر / با یکی از بچه های تهران هماهنگ کن برات بگیره پست کنه

reza engine
11 May 2011, 10:21 AM
روغن موتور سوپر پيشتاز نيمه سنتتيك 10W40 كه سطح كيفيش SL هست.
بهران ظاهرا قراردادش با سايپا تمديد نشده و جديدا سپاهان با سايپا قرارداد بسته و سپاهان ريو توليد ميكنه.

بهران ريو سطح كيفي اش SG بود كه اين مدل سوپذ پيشتاز سطح كيفي بالاتري هم داره. قيمت 17500

http://www.irfreeup.com/images/29595607058361140118_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=29595607058361140118.jpg)

Kam-Telecom
12 May 2011, 04:43 PM
سلام به همه
سپر عقب ماشین من باید تعویض بشه!
نمایندگی رفتم گفته موجود ندارم!!! رنگ ماشین هم سفید هست.
اگر قیمتی دارین یا جایی که میفروشن بهم بگین. ممنون

من سپر جلو رو ازیه فروشگاه95 گرفتم شمارش رو برات PM کردم
یه سری قیمتهای قطعات دیگه که من تهیه کردم به این شرح:
کاپوت (تایوانی) 145تومن
جلو پنجره 20 تومن
چراغ جلو راست (ایرانی سازه پویا یا یه همچین مارکی) 40 تومن

Mostafa United
12 May 2011, 05:59 PM
لنت ترمز 38 تومن !

whiterio
14 May 2011, 08:52 AM
روغن موتور سوپر پيشتاز نيمه سنتتيك 10W40 كه سطح كيفيش SL هست.
بهران ظاهرا قراردادش با سايپا تمديد نشده و جديدا سپاهان با سايپا قرارداد بسته و سپاهان ريو توليد ميكنه.

بهران ريو سطح كيفي اش SG بود كه اين مدل سوپذ پيشتاز سطح كيفي بالاتري هم داره. قيمت 17500

http://www.irfreeup.com/images/29595607058361140118_thumb.jpg (http://www.irfreeup.com/viewer.php?file=29595607058361140118.jpg)

سلام
من 2 ماه پیش خریدم 19500 (البته قیمت روش خورده بود) شما از کجا تهیه کردین؟

reza engine
14 May 2011, 09:26 AM
نمايندگي توزيع محصولات بهران
پمپ بنزين ستارخان
قيمت روش همين 19500 خورده ولي احتمالا نمايندگي توزيعش قيمت حمل و نقل رو حساب نميكنه

pooryab
20 May 2011, 06:43 PM
سلام
قیمت کمک های جلو و عقب چنده؟
به نظر شما چقدر زمان میخوان برای تعویض؟
اینجور که شنیدم فقط جلو بند کار ها می تونن تعویض کنند؟

whiterio
29 May 2011, 11:42 AM
سلام
جلو پنجره اسپرت برای ریو هست ؟ اگه جواب مثبته قیمت چنده ؟
سپاس

nima2060
10 August 2011, 03:32 PM
دوستای عزیز تعویض تسمه تایم ریو با اجرت چقد میشه؟؟
چه مارک تسمه تایم با چه مشخصاتیو پیشنهاد میکنین؟قیمت هم بگید لطفا...ممنون

Mostafa United
10 August 2011, 09:43 PM
دوستای عزیز تعویض تسمه تایم ریو با اجرت چقد میشه؟؟
چه مارک تسمه تایم با چه مشخصاتیو پیشنهاد میکنین؟قیمت هم بگید لطفا...ممنون

نمایندگی عوض کن که با مدل اصلی عوض بشه و گارانتی هم بشه

pooryab
11 August 2011, 12:43 AM
سلام
قیمت کمک های جلو و عقب چنده؟
به نظر شما چقدر زمان میخوان برای تعویض؟
اینجور که شنیدم فقط جلو بند کار ها می تونن تعویض کنند؟
کمک های جلو هر کدام 65 تومن
کمک های عقب هر کداام 50 تومن
اجرت تعویض هر کدام 4500
میل موج گیر هر کدام 14500
لنت جلو هم کلا 40 تومان
کلا تا می تونست بام گرون حساب کرد
دیروز هم بعد از 2سال و 77000 کیلومتر باتری تعطیل شد و باتری با برند توان 60 امپر 78 تومان
زندگی سخت شده ها . . .

nima2060
11 August 2011, 12:48 AM
نمایندگی عوض کن که با مدل اصلی عوض بشه و گارانتی هم بشه
عزیز قیمت ندادیا؟؟

Mostafa United
11 August 2011, 01:22 AM
عزیز قیمت ندادیا؟؟

40-50 تومن شد فکر کنم دقیق یادم نیست

mahfilm
18 August 2011, 12:31 AM
دوست عزيز سلام من تازه به جمع ريو داران پيوستم بهمين خاطرآدرس و تلفن مغازه مخصوص دوستان ريو باز را نميشناسم اگه برام پيام بدين ممنون ميشم

mahfilm
18 August 2011, 12:34 AM
همون مغازه اي که خ ملته ؟

دوست عزيز سلام من تازه به جمع ريو داران پيوستم بهمين خاطرآدرس و تلفن مغازه مخصوص دوستان ريو باز را نميشناسم اگه برام پيام بدين ممنون ميشم

majid911
18 September 2011, 03:30 PM
سلام.دوستان چرا لنت فابریک نیست تو بازار ؟ کسی سراغ داره ؟

Mostafa United
19 September 2011, 12:55 AM
سلام.دوستان چرا لنت فابریک نیست تو بازار ؟ کسی سراغ داره ؟

نمایندگی مرکزی شماره 4 داره

?!...sia
19 September 2011, 09:07 AM
شیراز هم گیر میاد

reza engine
19 September 2011, 09:21 AM
با اين اوضاعي كه هست بهتره به به نمايندگي هاي مركزي كه قسمت فروش دارند مراجعه كنيد و در صورت امكان لوازم مصرفي مورد نياز براي چند نوبت رو تهيه كنيد.
من از مدتها قبل لنت ترمز براي ريو و تندر خريدم. و معمولا براي تعويض تمامي فيلترها تا دو - سه مرحله از قبل خريد ميكنم و نگه ميدارم.
الان يك قسمت از كمدم مثل فروشگاه لوازم يدكي هست.
حتي شيشه آيينه و دستگيره مچي داخلي سمت راننده و اين جور چيزها رو هم در كنار فيلتر هوا و روغن و كابين و .. دارم. وقتي لازم ميشه ممكنه بري تو بازار ببيني جنس اصلي كم شده.

Mostafa United
19 September 2011, 03:16 PM
با اين اوضاعي كه هست بهتره به به نمايندگي هاي مركزي كه قسمت فروش دارند مراجعه كنيد و در صورت امكان لوازم مصرفي مورد نياز براي چند نوبت رو تهيه كنيد.
من از مدتها قبل لنت ترمز براي ريو و تندر خريدم. و معمولا براي تعويض تمامي فيلترها تا دو - سه مرحله از قبل خريد ميكنم و نگه ميدارم.
الان يك قسمت از كمدم مثل فروشگاه لوازم يدكي هست.
حتي شيشه آيينه و دستگيره مچي داخلي سمت راننده و اين جور چيزها رو هم در كنار فيلتر هوا و روغن و كابين و .. دارم. وقتي لازم ميشه ممكنه بري تو بازار ببيني جنس اصلي كم شده.

قالپاق 14 كيا داريد شما ؟ :دي

reza engine
20 September 2011, 08:19 AM
قالپاق 14 فقط يكي اضافه دارم ولي قالپاق 13 چهار تا دارم البته با آرم سايپا
سردنده كره اي و آيينه وسط كره اي رو هم دارم ولي نصب نكردم همين طوري يادگاري نگه داشتم.

reza engine
6 October 2011, 01:52 PM
فیلتر بنزین 6600
فیلتر هوا 4300
فیلتر روغن 3500
فیلتر هوای کابین 19200

زه در جلو اصلی 2*11500
زه در عقب اصلی 2*9100
زه کوچک روی گلگیر 2*4100

به قیمت های فوق مالیات ارزش افزوده رو هم اضاف کنید
از نمایندگی مرکزی خریدم

kalepoook
28 October 2011, 10:13 PM
سلام
لطف کنید و قیمت بوستر و سیلندر ریو رو بگین ممنون میشم
و اینکه آیا به پراید میخوره یا نه
mithridath
13 November 2011, 11:14 PM
سلام
لطف کنید و قیمت بوستر و سیلندر ریو رو بگین ممنون میشم
و اینکه آیا به پراید میخوره یا نه
سلام جواب این kalepok را که می خواهد ترمز ریو را روی پراید نصب کند را در یک فروم دیگر داده اند:icon_razz اما چون بچه هایی که فکر میکنند صنعت خودرو در فرانسه تمام شده است خیلی دوست دارند با فانوس بگردند شواهدی مبنی بر پراید بودن ریو پیدا کنند همینجا یاد آوری میکنم که بوستر و سیلندر ترمز ریو بزرگتر و قویتر از پراید هستند و تنها با کلی تغییر اجزای دیگر ترمز پراید می توان این جابجایی «ایران خودرو گون» را انجام داد که بعد هم قفل شدن ترمز در بعضی موقعیتها را می تواند ایجاد کند!
راستی قیمت بوستر را خود آقای kalepoook آنجا 120 اعلام کرده بودند:icon_surp

hamid-rio
18 November 2011, 05:49 PM
سلام
من شیراز هستم
هر چقدر دنبال ره فلبریک ریو گشتم پیدا نکردم
کسی سراغ نداره ؟
همین طور پا رکابی فابریک

saeid3663-1
18 November 2011, 11:16 PM
سلام جواب این kalepok را که می خواهد ترمز ریو را روی پراید نصب کند را در یک فروم دیگر داده اند:icon_razz اما چون بچه هایی که فکر میکنند صنعت خودرو در فرانسه تمام شده است خیلی دوست دارند با فانوس بگردند شواهدی مبنی بر پراید بودن ریو پیدا کنند همینجا یاد آوری میکنم که بوستر و سیلندر ترمز ریو بزرگتر و قویتر از پراید هستند و تنها با کلی تغییر اجزای دیگر ترمز پراید می توان این جابجایی «ایران خودرو گون» را انجام داد که بعد هم قفل شدن ترمز در بعضی موقعیتها را می تواند ایجاد کند!
راستی قیمت بوستر را خود آقای kalepoook آنجا 120 اعلام کرده بودند:icon_surp

اگه این دوست عزیز داره روی یک پروژه تحقیقاتی کار می کنه ، خوب این امر قابل ستایش هست .

ولی اگه قراره که ثابت کنه ریو در واقع همون پرایده ، تنها چیزی که میتونم بگم این هست که این آزمایشات رو روی تیبا انجام بده خیلی خیلی بهتره .:icon_arro

saeid3663-1
18 November 2011, 11:28 PM
سلام
من شیراز هستم
هر چقدر دنبال ره فلبریک ریو گشتم پیدا نکردم
کسی سراغ نداره ؟
همین طور پا رکابی فابریک

بعضی از وسایل فابریک ریو در نمایندگی ها موجود هست با هولوگرام KIA ، مثل فیلترهای ریو ، رینگ 14 کیا و.......... .

زه روی درب ها : من خودم هر چه گشتم جز نمونه وطنی مدل دیگه ای پیدا نکردم . الان هم بعد از گذشت 4 ماه هیچ مشکلی پیدا نکردن . کیفتتش خوبه .

در مورد پا رکابی : دوست عزیز پا رکابی اصلی ریو به این صورت هست که کلمه RIO و KIA RIO باید حک شده باشه . نه اینکه به صورت

نوشتاری باشه . که در مغازه های تزئیناتی هم موجوده . هیچ نوع جعبه و یا علامتی هم نداره ، که مشخص کنه ساخت کجاست . ولی یا

ساخت داخله و یا برادران چشم بادومی .

saeedco
4 December 2011, 12:17 AM
شیشه بالابر ریو دیروز خراب شد ،صدای تق کرد و دیگه تکون نخورد و نیمه باز موند، موتورشو بازکردم دیدم سیم بالابرش رو هم افتاده و قرقره رو خراب کرده .
موتور شیشه بالابر ریو عین پرایده احتمالا ریل شیشه بالابرش هم عین پرایدباشه اگه یه موقع شیشه بالابرتون خراب شد حواستون باشه پول اضافه بابت اسم ریو ندین
یه دست سیم کامل خریدم 2000 تومان و یه قرقره اونم 2000 تومان و خودم عوضش کردم درست شد، خیلی سخت نبود.

شلگیر سمت شاگرد 10.000تومان
لنت ترمز 25000 تومان مارک yes-Q اگه اشتباه نکنم میگفت کره ایه و جعبه قرمزا یه ساله که نیست

el matador
10 January 2012, 10:28 PM
واتر پمپمو تو کیلومتر 47000 عوض کردم. صدای خرخر میداد و از ترس عواقب بعدی تصمیم گرفتم قبل از گیرپاژ کامل و صدمه به موتور عوضش کنم. تو بسته بندی کیا با هولوگرام سایپا یدک از فروشگاه بی نی سی تو دلاوران خریدم 55000 تومن

krahimi
14 January 2012, 08:45 PM
>> خيلي خيلي فوري >>

قيمت درب عقب ريو (در + رنگ + اجرت + رگلاژ + ...) و چراغ عقب اصلي چند هست؟

ممنون ميشم اگر راهنمايي کنيد خيلي فوري هست. (تا فردا صبح)

ipcis2007
24 January 2012, 06:39 PM
لنت جلو 21000
لنت عقب SECO 25000
کاسه نمد عقب1000
بلبرینگ چرخ-شرکتی 5500
دستمزد تعویض لنت جلو و رگلاژ لنت عقب 25000

saeid3663-1
24 January 2012, 08:29 PM
سلام.........

آیینه برقی ریو ( پکیج کامل + جنس شرکتی باشه ) برای فروش توی بازار هست ؟

اگه وجود داره قیمتش چنده ؟

در صورت نصب ، شبیه آیینه برقی سایر ماشین ها میشه ؟ ( منظورم از لحاظ زیبایی هست ) یا اینکه

زیاد جالب در نمیاد ؟

erfan.g30
24 January 2012, 09:26 PM
سلام دوستان قیمت رینگ و پیستون ریو رو می خاستم؟

vahidreza_sh
23 February 2012, 10:26 PM
امروز رفتم یه سری لوازم مصرفی ریو رو از نمایندگی خریدم:

فیلتر روغن کیا موتورز 6500
فیلتر هوا کیاموتورز 5500
لنت جلو کیاموتورز 55000 تومن
لنت عقب کیا موتورز 30000 تومن
فیلتر بنزین کیاموتورز 10000 تومن
فیلتر تهویه کولر کیاموتورز 20000 تومن
گل پخش کن عقب سمت راست کیاموتورز (همونی که به سپر وصل میشه) 7000 تومن
شمع کیاموتورز 16000 تومن
--------------------------------------
همه اینها داخل بسته بندی های قرمز کیاموتورز بود فقط یه سوال: جعبه لنت جلو رو که باز کردم داخلش لنت و یه کاغذ راهنما بود ولی لنتهای عقب داخل یه بسته بندی کیا موتورز دیگه بود که برا لنت جلو اینطوری نبود ولی روی لنت جلو آرم کیا حک شده.
برا پمپ بنزین هم همینطور.داخل یه بسته پلاستیکی بدون آرم بود که پلمپ هم نبود و فیلتر بنزین توش بود.

آیا برا شما دوستان هم همینطوری بوده؟
(نمایندگی که ازش اینا رو خریدم مطمئنه مطمئنه.برا همین من از قائمشهر رفتم بابل برا خرید ازش،منتها میخوام بدونم برا شما هم این لوازم اینطور بوده؟)

Mostafa United
24 February 2012, 01:11 AM

فیلتر هوا کیاموتورز 5500
شمع کیاموتورز 16000 تومن
-

صافی بنزین قیمتش تقریبا 2 برابر شده
لنت 38 تومنی شد 55 تومن ؟!

whiterio
25 February 2012, 09:03 AM
سلام
من هفته پیش فیلتر روغن اصلی خریدم 4000 تومان و همینطور فیلتر هوا 5000 تومان.

vahidreza_sh
25 February 2012, 09:35 PM
صافی بنزین قیمتش تقریبا 2 برابر شده
لنت 38 تومنی شد 55 تومن ؟!

آره عزیز.این یعنی تحریم...
تازه این لنت رو تو شهر ما 65 بود و من از نمایندگی مرکزی که بابل بود این قیمت رو خریدم

ipcis2007
26 February 2012, 08:37 PM
چند روز پیش یکی از دوستان دربه در دنبال استکان تاپیت اصل می گشت پیدا نکرد، جنس موجود در حال حاضر دکو چین هستش.
بلاخره یه دست کهنه سالم گیر آورد.

Mostafa United
27 February 2012, 01:04 AM
لنت اصلی قیمت گرفتم تهران 40 تومن

....

نکته خیلی جالب اینه که بورس تعویض روغنی ها رو زیر و رو کردم هیچ کس واسکازین 75w90 نداشت

برای ریو این عدد توصیه شده

ولی نمایندگی سایپا واسکازینی که میده دقیقا همینه ( 10 هزار تومن )

amingh123
27 February 2012, 02:54 AM
مصطفی جان چرا واسکازین 85 مشکل داره ؟؟چرا نریزیم؟؟؟

?!...sia
27 February 2012, 12:25 PM
منم دیروز لنت فابریک خریدم ۵۲ تومن!
اکثرا هم نداشتن. یه جا دیگه هم میگفت ۶۰!

Mostafa United
27 February 2012, 04:53 PM
مصطفی جان چرا واسکازین 85 مشکل داره ؟؟چرا نریزیم؟؟؟

تو روزهاي سرد خيلي سفت ميشه

meisam210
29 February 2012, 02:33 PM
طی خراب شدن موتور شیشه بالابر عقب سمت راست ماشینم و مراجعه به نمایندگی متوجه شدم که قیمت شرکتیش یا همون ایرانیش 27000تومان و کیا اصلی اورجینال 60000تومان:icon_twis

arash_2006
29 February 2012, 10:57 PM
لنت اصلی قیمت از نمایندگی 45 تومان!!
از بازار لنت سوپرگلد به قیمت 24 تومان خریداری و نصب شد که فعلا کارایی خوبی داره!
طرف کلی تعریف کرد و به اسم کره ای داد! ما هم که هالو و اصلا نام و نشان کشور دوست و همسایه (چین) رو ندیدیم!:icon_arro
ولی به نسبت قیمت کارایی خوبی داره!

Mostafa United
1 March 2012, 06:45 PM
لنت اصلی قیمت از نمایندگی 45 تومان!!
از بازار لنت سوپرگلد به قیمت 24 تومان خریداری و نصب شد که فعلا کارایی خوبی داره!
طرف کلی تعریف کرد و به اسم کره ای داد! ما هم که هالو و اصلا نام و نشان کشور دوست و همسایه (چین) رو ندیدیم!:icon_arro
ولی به نسبت قیمت کارایی خوبی داره!

اون 45 تومنی هم kia نیست

یه مارکی به اسم yes-q با هولوگرام و لیبل سایپا !

?!...sia
2 March 2012, 08:41 AM
نه Yes Q آخرین باری که من قیمت گرفتم 28 تومن بود

meisam210
7 March 2012, 09:39 PM
سلام بر دوستان
کلید تنظیم چراغ جلو ریو اتوماتیک رو گرفتم که چراغ های ماشینمو تنظیمشو کنم که هنوز موفق نشدم ولی سوالی که برام مطرح شده اینه چرا یسری از قطعات مثل همین کلید که من گرفتم پشتت هم آرم کیا هست هم آرم هیوندای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mostafa United
8 March 2012, 12:17 AM
سلام بر دوستان
کلید تنظیم چراغ جلو ریو اتوماتیک رو گرفتم که چراغ های ماشینمو تنظیمشو کنم که هنوز موفق نشدم ولی سوالی که برام مطرح شده اینه چرا یسری از قطعات مثل همین کلید که من گرفتم پشتت هم آرم کیا هست هم آرم هیوندای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید بخاطر یک سری قطعات مشترک با ورنا باشه

فیلتر روغن هم آرم کیا هیوندای داره

...

شما چراغتون هم موتور داره ؟

meisam210
8 March 2012, 12:23 AM
نه چراغ ساده هستش میخواستم موتور دارش کنم که با مشکل مواجه شدم
موتور خالی تو بازار نیست باید از چراغ های شکسته پیدا کنم که پیدانمیشه
سیستمش و نحوه نصب و عملکردش یکم گنگه برام

saeed-ge
8 March 2012, 08:59 AM

فیلتر هوا کیاموتورز 5500
شمع کیاموتورز 16000 تومن
--------------------------------------

چند روز پيش براي سرويس 15000 كيلومتر رفتم نمايندگي فيلتر روغن و فيلتر بنزين هم تعويض شد كه قيمت فيلتر روغن اصلي 3500 تومان و فيلتر بنزين 8900 تومان در فاكتور قيد شده(ضمنا من هم ساكن شهرستان هستم) به نظر مي رسد افزايش قيمت لوازم يدكي ريو چندان زياد نبوده است و برخي از نمايندگي ها خودسرانه به خاطر عدم نظارت قيمت ها را بالاتر از حد مجاز اعلام مي كنند كه بايد شكايت كرد.