PDA

View Full Version : مباحث سیستمهای صوتی ریو

صفحه ها : [1] 2

greela
10 December 2008, 11:03 PM
:icon_surpسلام دوستان حس کردم یه همچین تاپیکی با توجه به تنوع سیستمهایی که روی ریو سوار میکنن یا سیستمهایی که( با توجه به جای بزرگی که ریو برای این منظور داره) میشه روش سوار کرد خیلی نیازه.امیدوارم دوستان استقبال کنن.
اولین سوال رو خودم مطرح میکنم که ایا سیستمی مثل سیستم سانتافه یا کمری به ریو میخوره؟یا اینکه بهش بزرگه و مثل میکی موس باید اضافیاشو قیچی کنم یا اینکه فضای خالی اطرافشو باید با پنبه پر کنم:icon_neut؟؟؟؟؟؟؟اخه ضبط من از این پنل بزرگاس ولی هیکلین چخ غیرتین یخ(با کسب اجازه از اذریای عزیز و گل)......

habib1360
14 December 2008, 11:05 AM
با سلام
greela (http://www.phalls.com/member.php?u=13115) عزيز، ضبط ماشين من پانل كوچيك بود ضبط خوبيه و لي كيفيت صداش چنگي به دل نمي زنه، من ضبط ماشين قبلي ام (Pioneer 3800) رو روش بستم. بانداش بدك نيست البته من باند و آمپ 206 قبلي ام رو دارم ولي نمي خوام طاقچه ماشين رو ببرم چون فنرهاي صندوق رو تحت فشار قرار ميده و به صدا مي افته. البته ميشه ساب رو باكس كرد و با آمپ تو صندوق گذاشت.
شما كه ضبطت پانل بزرگ بوده اگر مي خواي هزينه كني DVD هاي JVC رو روش ببند بهش مي خوره در غير اينصورت اون فضاي خالي كه زير ضبط هاي پنل كوچيكه با يك گوشواره بخر (البته اگر تو بازار باشه) و يك ضبط معمولي رو روي اون سوار كن و بعد نصب كن.
با تشكر

arash_2006
14 December 2008, 09:30 PM
habib1360 (http://www.phalls.com/member.php?u=38012) عزیز شما مطمئنی DVD که فرمودید بهش میخوره؟ از بابت سایز گفتم
و از لحاظ کیفیت صدایی چطور؟ با تعویض پخش احتیاجی به تعویض باند ها هست یا نه؟ بقول شما میشه آمپ و ساب رو باکس کرد ولی باند رو چه راه حلی براش دارید؟
بنظر من که جالب میشه خصوصا که کمتر ماشینی همچین جای خوبی برای این منظور داره و از این بابت هم میتونه متفاوت باشه

hosseinabd
15 December 2008, 12:21 AM
به نظر من dvd های پایونیر خیلی بهتر و با کیفیت تر از جی وی سی هستند.
در مورد باند هم اگر صدای انچنانی نخواید کیفیت خوبی داره ولی اگر بخواید باهاش کارای جوانی رو انجام بدین باید عوض بشه.

habib1360
15 December 2008, 09:27 AM
arash_2006 (http://www.phalls.com/member.php?u=21267) جان سلام
بله DVD هاي JVC بهش مي خوره البته Pioneer از لحاظ كيفيت صدا خيلي بهتره ولي از نظر سايز نمي دونم مي خوره يا نه.
اما در مورد باند. باندهاي خودش در حد معموله و بدك هم نيست ولي اگر بخواي ازش صدا با بيس بالا بگيري كه هيچ تعطيله.
از لحاظ بستن باند هم من خودم خيلي دوست دارم يك باند مشتي با آمپ ببندم و لي همونطور كه گفتم خوشم نمي ياد طاقچه رو برش بدم چون اون فنرهاي صندوق رو تحت فشار قرار ميده و به مرور سر و صداهاي رو ايجاد خواهد كرد. اما براي ايجاد صداي بيس خوب ميشه يه آمپ ببندي با يه ساب باكس شده كه تو صندوق بزاري.
با تشكر.

arash_2006
16 December 2008, 05:10 PM
خب دوست عزیز این مدلی رو که میفرمایید ازش عکسی دارید؟
حدود قیمت رو میشه بفرمائید؟

jacky
16 December 2008, 07:44 PM
http://www.pioneer.com.sg/storefront/imagesOnline/FH-P6050UB_L.jpg

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=567&CatId=2,24,34

قيمت اين ضبط 200 هزار تومانه و سايزش هم دابله و براي پانل بزرگها مناسبه .
ضبط هاي DVD‌و LCD‌دار هم از حدود 500 كه سوني شروع مي شه ، JVC از 600 به بالا داره و مدل هاي بالاي پايونير هم 970 .
ولي به نظر من اين رو هم در نظر بگير كه آمپر و كليدهاي ماشين سبز رنگه و اگه ضبط رو عوض كني قيافه داخلي ماشين خيلي زشت مي شه ، مخصوصا با ضبط هاي آبي پايونير .
kenwood بنظرم ضبط با نوشته هاي سبز داره . البته بعضي مدلهاي dvd‌دار پايونير رنگ منوها قابل تعويضه .

greela
18 December 2008, 10:08 PM
دوستان نظرتون درمورد سیستمای سانتافه یا سوناتا چیه؟

mehrdad_ati
22 December 2008, 07:34 PM
چندان مالی نیست همین پایونیر بهتره

eslami_re
24 December 2008, 03:51 PM
درود بر همگي

در مورد سيستم راديو پخش جديد ريو (prolink)‌ تو دفترچه راهنما گفته كه پورت USB اون تا 1GB رو ساپورت ميكنه اونم فقط USB 2.0، در حاليكه من با USB 2.0 high speed 4 GB هم تستش كردم، جواب داد:lover:

ramtin1
26 December 2008, 11:50 AM
با سلام خدمت دوستان
من ديروز براي خريد سيستم بررسي كردم.فروشگاهي پخش فابريك سورنتو (پانل بزرگ ) مانيتور دار را پيشنهاد كرد و گفت براي ريو هم نصب كرده و دقيقا" در جاي خودش روي داشبورد فيكس ميشه.تمام امكانات را هم داشت.مثل بلوتوس.پورت usb و dvd تصويري و .... ماركش kia بود و فابريك سورنتو.قيمت هم 550000 تومان.
بنظر شما با توجه به مطالب گفته شده و قابليت هاي سيستم به قيمتش مي ارزه؟

arash_2006
26 December 2008, 08:36 PM
بنظر من محشره:icon_excl
البته باید کیفیت رو هم در نظر بگیرید و البته در این مورد اساتید باید نظر بدن
ولی اگر کاملا فیکس باشه و این مزایا رو داشته باشه دیگه واقعا تک میشه خصوصا که بدلیل فابریک بودن فکر میکنم رنگ کلیدهای اونهم سبز باشه

hosseinabd
27 December 2008, 12:29 AM
به نظر من هم میتونه خوب باشه.
منم مدتی دنبال همچین چیزهایی بودم.که فابریک و اصلی باشه.
جی پی اس چی!داره؟
اگر نداشته باشه کمی گرون بنظر میرسه و اگر داره مناسب هست با این قیمت.

arash_2006
7 January 2009, 01:04 PM
رامتین عزیز که دیگه توضیجات بیشتری در مورد اون سیستمی که فرمودند ندادند ولی به صورت اتفاقی من لینکی رو دیدم که به نظرم جالب اومد گفتم با شما دوستان هم در میان بذارم و ببینم نظر شما چیه؟
البته من هنوز نفهمیدم که این مارک محصول چه کشوری ولی فکر میکنم چینی باشه:icon_razz
ولی به نسبت امکاناتی که نوشته قیمت های خیلی مناسبی داره:icon_excl
میخواستم ببینم کسی از دوستان تجربه ای از این نوع پخش ها داره؟
بنظر شما سایزهایی که داره به پنل بزرگ ریو میخوره؟
اگر بخوره که به نسبت قیمت و امکاناتش خیلی خوبه حالا کیفیت رو نمیدونم ولی برای امثال من که زیاد عادت به بلند کردن ندارند و البته بازم مثل من از داشتن چندین سی دی در ماشین بدشون میاد، خیلی مورد خوب و مناسبی میتونه باشه:icon_surp
اینم لینکش:
http://www.kimiaonline.com/otherproducts.html

hosseinabd
10 January 2009, 04:31 AM
من یه مدل پایونیر دیدم که جی پی اس و همه امکاناتی داشت و بزرگ بود و به ریو میخورد.
دوستان اطلاعی ازاین ضبط ندارند یا قیمتش رو نمیدونند؟

homayoon_az
16 January 2009, 05:58 PM
دوستان عزیز
خواهش میکنم اگر کسی راه حلی برای نصب باند عقب ریو داره ارائه بده.
من جایی که نصب کردم گفت یا باید طاقچه بذاری که رنگش سیاه بود و چراغ ترمز سوم هم حذف می شد!!!
یا باید طاقچه خودشو ببری (بدون درآوردن توری باند فابریک که مگنتش به فنر صندوق گیر نکنه!!!)
من گزینه دوم رو انتخاب کردم که اصلا هم راضی نیستم! چون به علت وجود توری پلاستیکی زیر باند فضای پشت باند به فضای اتاق راه داره و چون باکس پشت باند تشکیل نشده صداش خوب نیست(مخصوصا بیس)
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
آیا کسی طاقچه MDF که هم طوسی باشه و هم جای چراغ ترمز رو داشته باشه جایی دیده؟
با تشکر

farmo
17 January 2009, 03:29 PM
دوستان من ديگه تقريباً مطمئن شدم اين ضبطاي جديد ريو (پرولينك) فولدر عوض نمي‌كنه:icon_redf. اگه كسي تونسته اين كارو بكنه به منم بگه.:icon_ques

farzadba
17 January 2009, 04:06 PM
دوستان من ديگه تقريباً مطمئن شدم اين ضبطاي جديد ريو (پرولينك) فولدر عوض نمي‌كنه:icon_redf. اگه كسي تونسته اين كارو بكنه به منم بگه.:icon_ques
دوست گرامي
با درود
من (با عرض پوزش) فكر مي كنم شما اشتباه مي كني. چون همون ضبط هاي قديمي پنل بلاريك هم با كليد هاي شماره 5 و 6 كه روي آنها نوشته بود D- و D+ فولدر عوض مي كرد. پس قطعا مال شما هم فولدر عوض مي كنه. ضمنا ضبط شما داراي ريموت كنترل فابريك هم هست (خوش به حالت) كه با قيمت اندكي (فكر كنم حدود 5 هزار تومان) مي توني از نمايندگي خدمات پس از فروش ضبط تهيه كني. با داشتن ريموت شايد خيلي از كارها رو راحت تر انجام بدي و يا اينكه شايد اصلا با استفاده از ريموت بتوان فولدرها رو عوض كرد (البته بنده هنوز هم معتقدم كه بدون ريموت هم مي توني فولدر عوض كني) با اين حال دوستان لطفا راهنمايي كنند. خود شما هم دوست عزيز اگر مطلب گير آوردي بگذار تا بچه ها استفاده كنند. اصلا اگر شد ببين شركتش دفترچه راهنما رو اگر به صورت فرمت PDF داره همينجا آپلود كن تا همه استفاده كنند.
با احترام

eslami_re
18 January 2009, 12:01 PM

دوست عزیز شما از روی پنل ضبط میتونید فولدر(دایرکتوری) رو عوض کنید که تو دفترچه راهنماش هم نوشته: مراحل به این ترتیبه:
1- دکمه AMS رو دو بار فشار دهید تا حرف d در سمت راست روشن شود.
2- بلافاصله با دکمه های 5 و 6 دایرکتوری(فولدر) مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
3-دکمه play/pause رو فشار بدید تا فولدر مورد نظر انتخاب بشه. در این زمان اولین آهنگ فولدر انتخاب شده شروع به پخش میکنه.

کنترل ضبط هم 5 تومن از نمایندگی که تو دفترچه نوشته میتونید تهیه کنید/
البته تعویض فولدر با کنترلش بدلیل اینه lcd ضبط رو برداشتن و اطلاعات cd نمایش داده نمیشه، تقریبا نیاز به قلق داره که اگه خواستید بعدا براتون میزارم.

راستی نگفتید چطوری باس و تربل رو فعال کردید. مال من که فقط تنظیم چپ و راست و عقب و جلوش فعاله.؟ :icon_cry:

farzadba
18 January 2009, 03:05 PM
دوست عزیز شما از روی پنل ضبط میتونید فولدر(دایرکتوری) رو عوض کنید که تو دفترچه راهنماش هم نوشته: مراحل به این ترتیبه:
3-دکمه play/pause رو فشار بدید تا فولدر مورد نظر انتخاب بشه. در این زمان اولین آهنگ فولدر انتخاب شده شروع به پخش میکنه.

البته تعویض فولدر با کنترلش بدلیل اینه lcd ضبط رو برداشتن و اطلاعات cd نمایش داده نمیشه، تقریبا نیاز به قلق داره که اگه خواستید بعدا براتون میزارم.

راستی نگفتید چطوری باس و تربل رو فعال کردید. مال من که فقط تنظیم چپ و راست و عقب و جلوش فعاله.؟ :icon_cry:
دوست گرامي
با درود
حالا كه شما به اين بحث علاقمند هستيد من جسارتا چند تا سوال مطرح مي كنم:
1- آيا اين LCD رو كه فرموديد برداشتند از روي خود ضبط برداشتند و يا منظورتون چيز ديگري است چون تا اونجا كه من مي دونم اين نوع ضبط با يك سيم امكان نصب LCD رو به صورت آپشن داره و خوب منطقي نيست كه نشه بدون LCD باهاش كار كرد
2- آيا LCD فابريك اين مدل ضبط هم مثل كنترلش توسط نمايندگي عرضه مي شه؟ اگر عرضه مي شه ممكنه مشخصات، قيمتش و همچنين جاي نصبش رو بفرماييد (مثلا مثل بعضي از ضبط ها بالاي خود ضبط و به صورت كشويي وصل مي شه يا طور ديگري)
3- آيا دفترچه راهنماي اين نوع ضبط رو به فرمت pDF يا جور ديگري داريد كه بتوانيم اينجا بگذاريم
4- نمايندگي اين نوع ضبط كجا است و آيا وب سايت هم داره؟
5- آيا كار تعويض فولدر در ضبط هاي قديمي پنل باريك هم مثل همين ضبط قابل انجام است؟ اگر هست ممكنه مراحلش رو بفرماييد؟
(ضمنا اين سوالاتي كه من مطرح كردم خيلي كلي است و اگر ساير دوستان هم اطلاعات دارند بفرمايند تا همه استفاده كنيم)
با احترام

eslami_re
18 January 2009, 03:21 PM
دوست گرامي
با درود
حالا كه شما به اين بحث علاقمند هستيد من جسارتا چند تا سوال مطرح مي كنم:
1- آيا اين LCD رو كه فرموديد برداشتند از روي خود ضبط برداشتند و يا منظورتون چيز ديگري است چون تا اونجا كه من مي دونم اين نوع ضبط با يك سيم امكان نصب LCD رو به صورت آپشن داره و خوب منطقي نيست كه نشه بدون LCD باهاش كار كرد
2- آيا LCD فابريك اين مدل ضبط هم مثل كنترلش توسط نمايندگي عرضه مي شه؟ اگر عرضه مي شه ممكنه مشخصات، قيمتش و همچنين جاي نصبش رو بفرماييد (مثلا مثل بعضي از ضبط ها بالاي خود ضبط و به صورت كشويي وصل مي شه يا طور ديگري)
3- آيا دفترچه راهنماي اين نوع ضبط رو به فرمت pDF يا جور ديگري داريد كه بتوانيم اينجا بگذاريم
4- نمايندگي اين نوع ضبط كجا است و آيا وب سايت هم داره؟
5- آيا كار تعويض فولدر در ضبط هاي قديمي پنل باريك هم مثل همين ضبط قابل انجام است؟ اگر هست ممكنه مراحلش رو بفرماييد؟
(ضمنا اين سوالاتي كه من مطرح كردم خيلي كلي است و اگر ساير دوستان هم اطلاعات دارند بفرمايند تا همه استفاده كنيم)
با احترام

دوست گرامی با سلام
- مطالبی که راجع به تعویض فولدر عرض شد در مورد ضبط سری جدید PROLINK هست.
- اینکه عرض شد lcd برداشته شده، از این جهته که تو دفترچه راهنمای انگلیسی که خود شرکت داده، در بند مربوط به تغییر دایرکتوری، از نمای گرافیکی lcd برای توصیف مراحلش استفاده کرده، و این نشون میده که اطلاعات محتوای cd فقط روی lcd که بصورت default همراه ضبط بوده قابل نمایشه و نمایشگر dotmatrix روی خود ضبط این اطلاعات رو نشون نمیده.
- آدرس نمایندگی های ضبط برای شهرهای مختلف روی یه برگه A4 به دفترچه راهنماش الصاق شده.
- ظاهرا شرکت تولید کننده این ضبط ها چندان اسم و رسم دار نیست که حتی به خودش زحمت نداده یه وبسایت بزنه و ... (حداقل من چیزی پیدا نکردم)
با تشکر

farmo
18 January 2009, 04:22 PM

ممنون از راهنماييت:icon_excl. البته هنوز نرفتم امتحان كنم تو ماشين:icon_arro. ولي يادم نمياد اينو تو دفترچه نوشته باشه:icon_roll. هرچند من با دقت نخوندم. درباره سؤالت بايد بگم كه احتمالاً اشتباه منو كردي، چون يه دكمه داره رو پنل كه نوشته EQ كه مثلاً اكوالايزره كه نيست و فقط يه سري تنظيم از پيش آماده‌شده رو برات مياره فكر كنم 4-5 تاست. وقتي اون دكمه رو فشار ميدي اونا به ترتيب انتخاب ميشن. وقتي تو هر كدوم از اون حالتاست ديگه تنظيمات bass و غيره قابل انتخاب نيستن چون از پيش تعيين شدن. پس چند بار اون دكمه رو فشار بده وقتي اين كارو ميكني روي display گوشه پايين-راست يه علامتي عوض مي‌َشه تا جايي كه كلاً ميره. تو اون حالت مي‌توني تنظيماتيو كه ميخواي عوض كني. يه كم به نظرم پيچيده شد:icon_razz ولي سادست:icon_cool. اگه باز مشكلي بود بپرس.

eslami_re
19 January 2009, 10:03 AM
ممنون از راهنماييت:icon_excl. البته هنوز نرفتم امتحان كنم تو ماشين:icon_arro. ولي يادم نمياد اينو تو دفترچه نوشته باشه:icon_roll. هرچند من با دقت نخوندم. درباره سؤالت بايد بگم كه احتمالاً اشتباه منو كردي، چون يه دكمه داره رو پنل كه نوشته EQ كه مثلاً اكوالايزره كه نيست و فقط يه سري تنظيم از پيش آماده‌شده رو برات مياره فكر كنم 4-5 تاست. وقتي اون دكمه رو فشار ميدي اونا به ترتيب انتخاب ميشن. وقتي تو هر كدوم از اون حالتاست ديگه تنظيمات bass و غيره قابل انتخاب نيستن چون از پيش تعيين شدن. پس چند بار اون دكمه رو فشار بده وقتي اين كارو ميكني روي display گوشه پايين-راست يه علامتي عوض مي‌َشه تا جايي كه كلاً ميره. تو اون حالت مي‌توني تنظيماتيو كه ميخواي عوض كني. يه كم به نظرم پيچيده شد:icon_razz ولي سادست:icon_cool. اگه باز مشكلي بود بپرس.

دوست عزيز ممنون از راهنماييتون. حق با شماست. امتحان كردم و جواب داد.

homayoon_az
22 January 2009, 12:24 PM
دوستان عزیز
من جایی که نصب کردم گفت یا باید طاقچه بذاری که رنگش سیاه بود و چراغ ترمز سوم هم حذف می شد!!!
یا باید طاقچه خودشو ببری (بدون درآوردن توری باند فابریک که مگنتش به فنر صندوق گیر نکنه!!!)
من گزینه دوم رو انتخاب کردم که اصلا هم راضی نیستم! چون به علت وجود توری پلاستیکی زیر باند فضای پشت باند به فضای اتاق راه داره و چون باکس پشت باند تشکیل نشده صداش خوب نیست(مخصوصا بیس)
با تشکر

دوستان کسی جواب مارو نمی ده؟!!!

farzadba
25 January 2009, 02:59 PM
با درود خدمت دوستان
من خيلي قبل تر در يك فرومي عضو بودم كه در اونجا در ارتباط با ضبط ريو بحث مي كرديم كه متاسفانه اون فروم بسته شد و بحث جالبي كه داشتيم نيمه تمام ماند. من موقعيت رو در اينجا مناسب ديدم كه اون بحث رو اينجا هم مطرح كنم تا شايد دوستان بتوانند كمك كنند:
در اون موقع بحث بر سر اين بود كه كليه شركتهاي سازنده ضبط و پخش يكسري پكيجهاي نرم افزاري براي بروز رساني توليداتشان دارند كه مي توانند مثلا باند SW را روي ضبطي كه تنها MW و FM داره اضافه كنند. اين موضوع در اون بحث تاييد شده بود ولي قبل از اينكه به نتيجه اي برسيم بهم خورد. حالا دوستان و اگاهان بفرمايند كه آيا از اين امر اطلاعي دارند و يا كسي تا حالا اين كار رو كرده يا خير
با احترام

ramtin1
10 February 2009, 02:37 PM
با سلام خدمت دوستان
من پخش ماشین رو ( پرولینک ) با پایونیر 6050 ( پانل بزرگ ) عوض کردم .کیفیت صدا و پخش که اصلا" قابل مقایسه نیست . کیفیت باندهای فابریک هم خیلی خوبه و راحت جواب میده.
با کمی ظرافت با قابی که در پکیج 6050 بود ، فضای خالی دور ضبط را هم پوشاندم.
از نظر ظاهری هم ، داشبورد قیافه بدی پیدا نکرده.

hosseinabd
11 February 2009, 09:19 AM
اگر ممکنه عکسی از این ضبط بزارید.
یعنی شما در هر حالت صدا که از ضبط استفاده میکنید(اکولایزر منظورمه) هیچ مشکلی با باندهای فابریک نداشتید؟

farzadba
11 February 2009, 10:25 AM
با درود خدمت دوستان
من خيلي قبل تر در يك فرومي عضو بودم كه در اونجا در ارتباط با ضبط ريو بحث مي كرديم كه متاسفانه اون فروم بسته شد و بحث جالبي كه داشتيم نيمه تمام ماند. من موقعيت رو در اينجا مناسب ديدم كه اون بحث رو اينجا هم مطرح كنم تا شايد دوستان بتوانند كمك كنند:
در اون موقع بحث بر سر اين بود كه كليه شركتهاي سازنده ضبط و پخش يكسري پكيجهاي نرم افزاري براي بروز رساني توليداتشان دارند كه مي توانند مثلا باند SW را روي ضبطي كه تنها MW و FM داره اضافه كنند. اين موضوع در اون بحث تاييد شده بود ولي قبل از اينكه به نتيجه اي برسيم بهم خورد. حالا دوستان و اگاهان بفرمايند كه آيا از اين امر اطلاعي دارند و يا كسي تا حالا اين كار رو كرده يا خير
با احترام
دوستان عزيز
آيا هيچ كس پاسخ سوال من را نمي داند؟ در نقل قول سوالم را مطرح كردم
با احترام

ramtin1
11 February 2009, 05:49 PM
اگر ممکنه عکسی از این ضبط بزارید.
یعنی شما در هر حالت صدا که از ضبط استفاده میکنید(اکولایزر منظورمه) هیچ مشکلی با باندهای فابریک نداشتید؟
با سلام به hosseinabd عزیز
در خصوص باند باید بگم که کیفیت باندهای عقب به مراتب از باندهای جلو بهتره.
به همین خاطر هم من لود صدا را بیشتر به باندهای عقب منتقل کرده ام . ولی در کل کیفیت قابل قبولی داره . از طرفی هم آنقدر اهل بلند کردن صدا و .... نیستم .
برای عکس هم به روی چشم . در اولین فرصت عکس پخش را هم برای دوستان میگذارم .

hosseinabd
11 February 2009, 07:57 PM
در خصوص باند باید بگم که کیفیت باندهای عقب به مراتب از باندهای جلو بهتره.
به همین خاطر هم من لود صدا را بیشتر به باندهای عقب منتقل کرده ام . ولی در کل کیفیت قابل قبولی داره . از طرفی هم آنقدر اهل بلند کردن صدا و .... نیستم .
برای عکس هم به روی چشم . در اولین فرصت عکس پخش را هم برای دوستان میگذارم .
باندهای جلو و عقب که یکی است ولی چون باندهای عقب روی طاقچه هست شما بهتر میدونید اون رو.
ممنون از راهنماییتون.منتظر عکس هم هستم.

ramtin1
14 February 2009, 05:10 PM
باندهای جلو و عقب که یکی است ولی چون باندهای عقب روی طاقچه هست شما بهتر میدونید اون رو.
ممنون از راهنماییتون.منتظر عکس هم هستم.

عکس پخش آماده است . ولی متاسفانه نمی توانم آنرا آپلود کنم.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم.

hosseinabd
14 February 2009, 05:26 PM
من خودم توی یکی از این فضاهای رایگان مثل persiangig آپلود میکردم و بعد لینکش رو اینجا میزاشتم.
اگر دوستان دیگه محبت کنند و این دوستمون رو راهنمایی کنند ممنون میشم.

arash_2006
15 February 2009, 08:50 PM
دوست عزیز بهترین کار همینی هست که استاد گرامی hosseinabd (http://www.phalls.com/member.php?u=67186) فرمودند شما بهتره که فایل تون رو در یکی از سایت ها آپلود کرده و لینک اونو اینجا بذارید در یک تاپیک این کار کاملا شرح داده شده که البته من لینکش رو ندارم و یادم نیست که کجا بود ولی بغیر از سایت persiangig سایت http://www.imagehost.org/ هم هست که کارکردن باهاش خیلی راحته و شما در قسمتی که نوشته شده brows کلیک کرده و آدرس فایل تون رو بهش میدید و برروی upload کلیک میکنید بعد از آپلود در صفحه ای که باز میشه قسمتی هست که لینکی رو بهتون میده که دقیقا خاطرم نیست بنام لینک چی مینویسه ولی در نهایت همون لینک رو اینجا کپی میکنید
موفق باشید

ramtin1
19 February 2009, 04:47 PM
با سلام و تشکر از راهنمایی دوستان.
تصاویر پخش II DIN
http://g.imagehost.org/view/0718/IMG_1808
http://g.imagehost.org/view/0060/IMG_1809[/URL][URL="http://g.imagehost.org/view/0060/IMG_1809"] (http://g.imagehost.org/0060/IMG_1809.jpg)

homayoon_az
20 February 2009, 11:27 AM
دوستان هیچ کس تا حالا باندخای عقب ریو رو تعویض نکرده؟!!!
همه از این باندها راضی هستید؟

kakoo_pesar
20 February 2009, 11:44 AM
من عوض کردم ، اگه عوض میکنید حتما طاقچه بزارید . اگر گفتن بدون طاقچه در میاد قبول نکنید .

ramtin1
20 February 2009, 12:02 PM
با سلام و تشکر از راهنمایی دوستان.
تصاویر پخش II DIN
http://g.imagehost.org/view/0718/IMG_1808
http://g.imagehost.org/view/0060/IMG_1809

با سلام
چون لینک بالا خوب جواب نداد، میتوانید از این آدرس استفاده کنید .
با تشکر
http://www.4shared.com/file/88583027/6faa551a/IMG_1809_.html
http://www.4shared.com/file/88583036/1b654cd/IMG_1808.html

دیروز در سایت پایونیر به قسمتی برخوردم که با وارد کردن مشخصات خودرو ، پخش هایی از تولیدات پایونیر را که با ابعاد داشبورد آن ماشین همخوانی داره را پیشنهاد میکند. برای ریو مدلهایی از 2din را پیشنهاد کرد.این هم لینکش http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/2-DIN

farzadba
24 February 2009, 02:19 PM
با درود خدمت دوستان
من یک مشکلی پیدا کردم که می خواستم با دوستان مشورت کنم
باند جلو سمت شاگرد من جدیدا خرخر می کنه خودم باز کردم و دیدم که بلندگو سالمه ولی وقتی می خواد توی خط خودش بالا و پایید بره گاهی اوقات انگار به گوشه و کنارش گیر می کنه و صدای ساییده شدن می ده. می خوام ببینم که کسی از دوستان بلند گوی فابریک ریو رو سراغ نداره (نمی خوام جنس غیر فابریک بندازم) حالا نو یا دست دوم سالم. اگر سراغ دارید یا اینکه اگر راه حلی به نظرتون می رسه بفرمایید (یا اگر خودتون سراغ دارید به من پیام خصوصی ارسال بفرمایید)
با احترام

hosseinabd
24 February 2009, 04:12 PM
با درود خدمت دوستان
من یک مشکلی پیدا کردم که می خواستم با دوستان مشورت کنم
باند جلو سمت شاگرد من جدیدا خرخر می کنه خودم باز کردم و دیدم که بلندگو سالمه ولی وقتی می خواد توی خط خودش بالا و پایید بره گاهی اوقات انگار به گوشه و کنارش گیر می کنه و صدای ساییده شدن می ده. می خوام ببینم که کسی از دوستان بلند گوی فابریک ریو رو سراغ نداره (نمی خوام جنس غیر فابریک بندازم) حالا نو یا دست دوم سالم. اگر سراغ دارید یا اینکه اگر راه حلی به نظرتون می رسه بفرمایید (یا اگر خودتون سراغ دارید به من پیام خصوصی ارسال بفرمایید)
با احترام
سلام استاد.
مطمئنی باند ایراد داره؟
آخه منم همین فکر رو میکردم البته سمت راننده.
ولی بعد دیدم این بادی که باندها از باس بالا تولید میکنه پلاستیک داخل در رو تکون میده و کمی صدای خر خر میده.فکر کنم با ابر داخل درها رو بپوشونید یا اون کاری که دوست خوبمون توضیح دادند برای صدا گیری رو انجام بدید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
البته اگر باندتون ایراد داشته باشه دیگه حرفی نیست.

greela
24 February 2009, 10:03 PM
درسته معمولا اشکال از همون توری جلوی بانده که به خاطر خشکی جنسش بعضن خرخر میکنه

homayoon_az
5 March 2009, 04:52 PM
من عوض کردم ، اگه عوض میکنید حتما طاقچه بزارید . اگر گفتن بدون طاقچه در میاد قبول نکنید .

طاقچه ای که شما استفاده کردید جای چراغ ترمز پشت شیشه هم داره؟

sepehrian
7 March 2009, 04:28 PM
سلام دوستان

یادم هست که یکی از دوستان نوشت که ضبط ریوش که از سایپا تحویل گرفت USB می خورد. آیا جدیدا ضبط ها USB دار میدن؟

hosseinabd
7 March 2009, 04:58 PM
سلام دوستان

یادم هست که یکی از دوستان نوشت که ضبط ریوش که از سایپا تحویل گرفت USB می خورد. آیا جدیدا ضبط ها USB دار میدن؟
بعضی از خودروها دارند و بعضی ها ندارند.
البته usb و مموری و قابلیت پخش فایلهای تصویری هم داراست و مارک اون prolink هست.

farmo
7 March 2009, 05:07 PM
سلام دوستان

من كه يه ماهي هست تحويل گرفتم ضبطش همينه كه شما ميگي. يعني ماركش prolinke و هم usb ميخوره و هم cd و هم SD Card. تا اونجا كه من ديدم و شنيدم يه سه ماهي هست كه هر چي بيرون مياد از همين مدله. من هم راضيم تا حالا.:icon_cool

kakoo_pesar
8 March 2009, 07:52 PM
طاقچه ای که شما استفاده کردید جای چراغ ترمز پشت شیشه هم داره؟

بله برام توشو برید جای چراغ ترمز رو درآورد. 10 تومنه با اجرت 12 تومن میگیرن .

whiterio
8 March 2009, 08:29 PM
سلام
من امروز هجدهم اسفند ماه تحویل گرفتم ضبطش از همون مدل قدیمی هست (من شانس ندارم) البته این دومین ریو من هست مثل همون شد.

ms61542004
9 March 2009, 11:31 PM
سلام
من امروز هجدهم اسفند ماه تحویل گرفتم ضبطش از همون مدل قدیمی هست (من شانس ندارم) البته این دومین ریو من هست مثل همون شد.
سلام
انشاا... مبارکتون باشه .کی ثبت نام کرده بودین؟

whiterio
10 March 2009, 08:02 AM
سلام
انشاا... مبارکتون باشه .کی ثبت نام کرده بودین؟
خیلی ممنون ، من 8 بهمن ثبت نام کرده بودم.

ramtin1
14 March 2009, 08:15 AM
سلام
دوست عزیز مبارکت باشه
ولی اصلا" نگران نباش . چون اون جدیدا هم چنگی بدل نمی زنه . یک cd که داخلش بزاری بعد از 12-10 ثانیه شروع میکنه به خوندن و جالب وقتی که دکمه off را میزنی تا چند ثانیه بعدش هم میخونه . با برندهایی مثل پایونیر و جی وی سی اصلا" قابل مقایسه نیست .
پس اصلا" دل چرکین نباش .:icon_excl
اگر هم طالب اون هستی من از روی ماشین بازش کردم و نو است . اگر خواستی در خدمتم .:icon_cool

farmo
14 March 2009, 11:46 AM
دوست عزیز مبارکت باشه
ولی اصلا" نگران نباش . چون اون جدیدا هم چنگی بدل نمی زنه . یک cd که داخلش بزاری بعد از 12-10 ثانیه شروع میکنه به خوندن و جالب وقتی که دکمه off را میزنی تا چند ثانیه بعدش هم میخونه . با برندهایی مثل پایونیر و جی وی سی اصلا" قابل مقایسه نیست .
پس اصلا" دل چرکین نباش .:icon_excl
اگر هم طالب اون هستی من از روی ماشین بازش کردم و نو است . اگر خواستی در خدمتم .:icon_cool

آقا من موافقم كه چيز توپي نيست اين ضبطه usb دارش، ولي انصافاً واسه انتظار معمولي از يه ضبط خوبه. من سي‌دي زياد گوش نمي‌دم و هميشه از usb استفاده مي‌كنم. اگه از كارت sd استفاده كني از همه سريعتره و usb هم خوبه كه بستگي داره چقدر توش فولدر ريخته باشي و چقدر تو در تو باشه وگرنه سريعه. ولي خوب حتماً به خوبي jvc و pioneer نيست. اينم كه ميگي off ميزني 2-3 ثانيه طول مي‌كشه خاموش بشه از ضعفش نيست، مدلش اينه كه مثلاً قبلش پيام bye bye رو بده بعدش خاموش بشه.

ms61542004
14 March 2009, 07:23 PM
من ماشینمو 21 اسفند تحویل گرفتم پخش از این پانل کوچیکاست!

ms61542004
23 March 2009, 07:55 PM
من ماشینمو 21 اسفند تحویل گرفتم پخش از این پانل کوچیکاست!
راستی این پانل کوچیکا وی سی دی هم میگیره! کسی از دوستان پخش رو باز کردن ببینن خروجی تصویر هو داره یا نه؟

ms61542004
23 March 2009, 08:20 PM
سلام
دوستان کسی راهی برای این مسئله داره که هنگام استارت زدن پخش خاموش نشه؟

SADEGH_FMAN
23 March 2009, 10:09 PM
شما باید برق ضبط مستقیم کنی.

hosseinabd
23 March 2009, 11:46 PM
دوستان بهتره بزارید که ضبط همونطور باشه.
اگر برق رو مستقیم کنید هم ممکنه به ضبط آسیب بزنه هم باطری رو در هر شرایطی خالی میکنه و نیاز به کارکرد بیشتر ماشین داره.اینجوری عمر باطری هم کاهش پیدا میکنه.
به نظر من که کار عاقلانه ای نیست.
روی ریو جدیدی که برای یکی از آشنایان گرفتیم یه DVD بستیم که اون هم روی سویچ و مثل همین ضبطهای خود ماشین هست و اصلا روی باطری و به طور مستقیم نبستیم.

راستی این پانل کوچیکا وی سی دی هم میگیره! کسی از دوستان پخش رو باز کردن ببینن خروجی تصویر هو داره یا نه؟
جدا VCD هم میخونه؟
اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه.
خروجی که نداره من دیدم.اگر دوستان دیگه مطمئن تر هستند نظر بدهند.

sepehram
24 March 2009, 11:58 AM
سلام
من همین الان امتحان کردم.
بله، خیلی خوب VCD هم میخونه! :icon_evil
فقط اگه بشه تصویرم ازش گرفت که عالی میشه، کسی راه حلی داره براش؟ اخه استاد hosseinabd (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=67186) گفتن خروجی پیدا نکردن واسش! فعلا صدا رو داریم!! :icon_surp

ms61542004
24 March 2009, 03:45 PM
حتما خروجی تصویر هم داره اگه خروجی نداشته باشه دلیلی نداره که وی سی دی رو بخونه!

A-Ahmadi
24 March 2009, 08:24 PM
حتما خروجی تصویر هم داره اگه خروجی نداشته باشه دلیلی نداره که وی سی دی رو بخونه!

با سلام

مدل ضبط ماشین بنده که آخرین هفته اسفند 87 تحویل گرفتم از این مدل باریکها هست، من خروجی تصویری رو پیدا نکردم بر روی این مدل، البته بحث خوندن VCD صرفا نمیتونه به معنی نمایش تصویر هم باشه.
باید دید آیا امکان پخش تصویر هست، من شک دارم ...

farzadba
27 March 2009, 04:51 PM
با سلام

مدل ضبط ماشین بنده که آخرین هفته اسفند 87 تحویل گرفتم از این مدل باریکها هست، من خروجی تصویری رو پیدا نکردم بر روی این مدل، البته بحث خوندن VCD صرفا نمیتونه به معنی نمایش تصویر هم باشه.
باید دید آیا امکان پخش تصویر هست، من شک دارم ...
با درود خدمت شما دوست گرامی
با عرض تبریک سال نو به شما و تمامی دوستان دیگر و در ارتباط با سوال شما و نیز سایر دوستان:
من فکر کنم در همین تاپیک هم یکبار گفته بودم که دو نوع ضبط پانل کوچک برای ریو داشتیم یکی اون مدلی که روی ریو های سری اول و تا اواخر سال 85 بسته می شد و دومی مدلی که ظرف 5 ماه اخیر روی اکثر ریو ها بسته می شه. این نوع دومی رو همه مطمئن هستند که لوح فشرده تصویری هم می خونه (مشخصاتش اینه که پنلش جدا می شه و پورت USB و کارت خون هم داره) اما ضبط های قدیمی را ما تا حالا نشنیدیم و در دفترچه اون هم چیزی نبود. حالا شاید ضبط های جدید تر ظاهرا مشابه ضبط های قدیمی باشند ولی مدلشون فرق بکنه؟؟؟؟
در هر حال هر کدام از دوستان که اسم ضبط رو می بره دقیقا بگه کدام مدل رو منظورشه (البته اگر مدل چهارمی اضافه نشده باشه که ما بی خبر باشیم)
با احترام

farzadba
27 March 2009, 05:03 PM
سلام
دوستان کسی راهی برای این مسئله داره که هنگام استارت زدن پخش خاموش نشه؟

راه حل ساده ای که دوستان هم گفتند مستقیم کردن برق ضبط از باتری است که اصولا به دلیل بروز مشکلات توصیه نمی شه. اما راه حلی که خود شرکت کیا موتورز پیدا کرده بود این است که قطعه ای رو به نام ایتک در ماشین خودتون تعویض بفرمایید. این قطعه در مدل های قدیمی ریو همینطور بود که شما می فرمودید. در یکسری مدل های محدود و در یک زمان بسیار کوتاه (2 تا 3 ماه) روی بعضی از ریوها یک مدل ایتک جدی نصب شد که علاوه بر اینکه ضبط رو در هنگام استارت زدن روشن و خاموش نمی کرد، دو مدل آژیر جا ماندن سوییچ و باز ماندن دربها (مثل 206) رو هم داشت. متاسفانه دیگه ریو با این نوع ایتک جز در همون مدت تولید نشد و قطعه مربوطه هم نایاب شد. با این وجود اگر بخواهید اصولی کار کنید راهش اینه که این قطعه خاص رو پیدا کنید و تعویض بفرمایید
با احترام

A-Ahmadi
27 March 2009, 05:55 PM
با عرض تبریک سال نو به شما و تمامی دوستان دیگر و در ارتباط با سوال شما و نیز سایر دوستان:
من فکر کنم در همین تاپیک هم یکبار گفته بودم که دو نوع ضبط پانل کوچک برای ریو داشتیم یکی اون مدلی که روی ریو های سری اول و تا اواخر سال 85 بسته می شد و دومی مدلی که ظرف 5 ماه اخیر روی اکثر ریو ها بسته می شه. این نوع دومی رو همه مطمئن هستند که لوح فشرده تصویری هم می خونه (مشخصاتش اینه که پنلش جدا می شه و پورت USB و کارت خون هم داره) اما ضبط های قدیمی را ما تا حالا نشنیدیم و در دفترچه اون هم چیزی نبود. حالا شاید ضبط های جدید تر ظاهرا مشابه ضبط های قدیمی باشند ولی مدلشون فرق بکنه؟؟؟؟
در هر حال هر کدام از دوستان که اسم ضبط رو می بره دقیقا بگه کدام مدل رو منظورشه (البته اگر مدل چهارمی اضافه نشده باشه که ما بی خبر باشیم)
با احترام

با سلامی گرم و عرض تبریک سال نو به شما دوست عزیز

مدل ضبطی که بر روی ماشین بنده قرار دارد:
MCD-2400R
هست که البته هیچ نامی از اسم این ضبط در هیج جایی به چشم نمیخوره ...
یه مورد دیگه هم که دیروز امتحان کردم و حالا مطمئن شدم، سیستم ایتک روی ماشین بنده نصب نیست، چون وقتی کلید بر روی ماشین قرار داره، دربها قفل میشه.
من روی ماشین دزدگیر نصب نکردم و سیستم برق ماشین فابریک و دستنخورده هست ...

فکر کنم این موضوع هم در ادامه دزدیها یا الطاف مدیران شرکت شایپا باشه ... :icon_mad:

sepehram
28 March 2009, 10:59 AM
اقا جهت اطلاع عرض میکنم ، من که امتحان کردم شد ضیطم از همون کوچیک های قدیمی هست که جدا نمیشه!! مدلشم همون MCD-2400R هستش! اردیبهشت 87 خریدم ماشینو.

راستی دوستان من یه مدتیه (مثلا یکی دو ماه) که بعضی وقت ها cd که داره یه آهنگ رو اجرا میکنه یهو میپره میره آهنگ بعدی وسط پخش!! (تو دست انداز اینا هم نمیفتم) کسی میدونه ایراد از کجاست؟

با سپاس

arash_2006
28 March 2009, 12:57 PM
من که امتحان کردم شد
راستی دوستان من یه مدتیه (مثلا یکی دو ماه) که بعضی وقت ها cd که داره یه آهنگ رو اجرا میکنه یهو میپره میره آهنگ بعدی وسط پخش!! (تو دست انداز اینا هم نمیفتم) کسی میدونه ایراد از کجاست؟

سلام دوست عزیز
میشه بفرمائید چی رو امتحان کردید شد؟
در مورد مشکلی که مطرح نمودید باید بگم که منم این مشکل رو دارم البته برعکس شما یعنی یهو وسط پخش آهنگ دوباره میاد اول آهنگ و اونو از اول میخونه
و اتفاقا همچون شما ربطی به دست انداز و ... نداره
اوائل فکر میکردم که سی دی خش داره ولی حتی سی دی نو و تازه رایت شده رو هم که میذارم گاها اینطوری میشه

sepehram
28 March 2009, 04:15 PM
صحبت سر vcd خوندن بود دیگه رفیق! :icon_surp
مال من هم که نوعش از این قدیمیاست میخونه vcd رو که تو همین صفحه دوستان یه سری صحبت هایی کرده بودند و منم پست داده بودم بالاتر ، این در ادامه اون بید!!! :icon_surp

از اون یکی پاسختون هم ممنون.
چه جالب که پخش ماشین لطف داره!!! نه؟ ضایعست که! :(

Mojtaba 231
4 April 2009, 01:06 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی . میشه بگین این ضبط جدیدا که اسمش هم prolink هست هم کد ورود بعد از قطع برق داره ؟ روی ماشین من که کارت رمز و اینا نیست .

A-Ahmadi
4 April 2009, 09:08 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی . میشه بگین این ضبط جدیدا که اسمش هم prolink هست هم کد ورود بعد از قطع برق داره ؟ روی ماشین من که کارت رمز و اینا نیست .

با سلام خدمت شما

این که کارت رمز بر روی ماشین شما نیست کمی عجیب است.
دوست عزیز اگر ماشین رو از کسی خرید کردید ایشان باید این کارت رو داشته باشند و موظف هستند که به شما تحویل بدند.
اگر بصورت صفر خرید کردید، معمولا زمان تحویل خودرو از نماینده فروش مربوطه، این کارت در داخل محل آشغال سیکار، یا داخل داشبور قرار دارد و اگر اونجا نبود میتونید از خود نماینده فروش پیگیری کنید.

اگر هم از دست خرید کردید و کارت احیانا گم شده که یه خورده موضوع پیچیده میشه، باید با مدارک خودرو اگر اشتباه نکنم تشریف ببرید نمایندگی اصلی این مدل ضبط که متاسفانه بنده آدرسشو ندارم.
فکر کنم از سایر دوستان در اینجا یا یکی از نمایندگی های مرکزی خدمات پس از فروش میتونید پیگیری و پرس و جو کنید.

شاد باشید ... :icon_evil

farzadba
4 April 2009, 10:49 AM
با سلامی گرم و عرض تبریک سال نو به شما دوست عزیز

مدل ضبطی که بر روی ماشین بنده قرار دارد:
MCD-2400R
هست که البته هیچ نامی از اسم این ضبط در هیج جایی به چشم نمیخوره ...
یه مورد دیگه هم که دیروز امتحان کردم و حالا مطمئن شدم، سیستم ایتک روی ماشین بنده نصب نیست، چون وقتی کلید بر روی ماشین قرار داره، دربها قفل میشه.
من روی ماشین دزدگیر نصب نکردم و سیستم برق ماشین فابریک و دستنخورده هست ...

فکر کنم این موضوع هم در ادامه دزدیها یا الطاف مدیران شرکت شایپا باشه ... :icon_mad:

با درود خدمت شما دوستان
ضبط خودروي من كه قديمي و از همان پنل باريك ها است مدلش: EPI-8441 است و با اين ترتيب همان ضبط هاي پنل باريك هم در دو مدل توليد شده است.
در مورد ايتك و اون مواردي كه فرموديد (با وجودي كه من هم مثل شما به دزدي شركت سايپا ايمان دارم) مربوط به دزدي نيست بلكه احتمالا مربوط به خرابي ايتك و سيستم هاي كامپيوتري خودروي شما مي باشد. بنابراين توصيه مي كنم تا فرصت داريد و با استفاده از گارانتي اين مشكل را حل كنيد

اقا جهت اطلاع عرض میکنم ، من که امتحان کردم شد ضیطم از همون کوچیک های قدیمی هست که جدا نمیشه!! مدلشم همون MCD-2400R هستش! اردیبهشت 87 خریدم ماشینو.

با سپاس
با درود خدمت شما دوست گرامي
اگر اين مشكل مربوط به خط و خش روي cd شما نباشد احتمالا مربوط به چشمي ليزر شما است كه ضعيف شده كه با توجه به اين امر تا ضبط ماشين شما گارانتي دارد براي تعويض ليزر آنرا به نمايندگي ضبط مربوطه ببريد.
با احترام

homayoon_az
4 April 2009, 06:42 PM
بله برام توشو برید جای چراغ ترمز رو درآورد. 10 تومنه با اجرت 12 تومن میگیرن .

kakoo_pesar عزیز میشه لطف کنید آدرس و تلفن نصاب طاقچه رو برای من بفرستید؟
واقعا ممنون میشم.:icon_sad:

el matador
25 April 2009, 04:30 PM
کسی نام و نشون این مدل MCD-2400R رو میدونه؟ تو دفترچه اش که حتی نزده کجاییه چه برسه

به اسم شرکت سازنده :icon_eek: و اینکه میشه براش یه ریموت پیدا کرد یا از این ریموتهای رو فرمونی؟

hosseinabd
25 April 2009, 05:22 PM
کسی نام و نشون این مدل MCD-2400R رو میدونه؟ تو دفترچه اش که حتی نزده کجاییه چه برسه

به اسم شرکت سازنده :icon_eek: و اینکه میشه براش یه ریموت پیدا کرد یا از این ریموتهای رو فرمونی؟
سلام دوست عزیز.
این مدل مونتاژ صاایران هست و هیچ گونه کنترلی بهشون نمیخوره.
برای تعمیر هم به نمایندگی های صا ایران که همراه دفترچه هست باید مراجعه کنید وگرنه گارانتی اون باطل میشه.

A-Ahmadi
25 April 2009, 11:28 PM
سلام دوست عزیز.
این مدل مونتاژ صاایران هست و هیچ گونه کنترلی بهشون نمیخوره.
برای تعمیر هم به نمایندگی های صا ایران که همراه دفترچه هست باید مراجعه کنید وگرنه گارانتی اون باطل میشه.

آقا سلام

بنده 2 تا سوال در مورد این ضبط MCD-2400R داشتم که اگه امکان داره شما حسین آقا و یا دوستان دیگر کمک کنند.

1 - آیا این مدل ضبط، سیستم اکولایزر قابل تنظیم یا از پیش تنظیم شده داره - مثل پاپ، راک یا چیزی که بشه خود آدم تنظیمات اون را انجام داد.
و کلا چه آپشن هایی رو میشه بتوسط دکمه های تنظیم اون انجام داد، بیشتر منظورم مواردی که در دفترچه اون اشاره نشده باشه.

2- آدرسی یا اطلاعاتی از نمایندگی گارانتی و سرویس اون در تهران در اختیار دارید.

hosseinabd
26 April 2009, 12:17 AM
آقا سلام

بنده 2 تا سوال در مورد این ضبط MCD-2400R داشتم که اگه امکان داره شما حسین آقا و یا دوستان دیگر کمک کنند.

1 - آیا این مدل ضبط، سیستم اکولایزر قابل تنظیم یا از پیش تنظیم شده داره - مثل پاپ، راک یا چیزی که بشه خود آدم تنظیمات اون را انجام داد.
و کلا چه آپشن هایی رو میشه بتوسط دکمه های تنظیم اون انجام داد، بیشتر منظورم مواردی که در دفترچه اون اشاره نشده باشه.

سلام دوست عزیز.
اگر ممکنه یه عکس از این ضبط ماشین بزارید که ببینم من درست گفتم یا نه.
نمی دونم چرا به ذهنم خطور کرد که ممکنه اشتباه کرده باشم.
در هر صورت اگر ممکنه یه عکس کوچیک ازش بزارید که اگر اطلاعاتی داشتم ازش حتما در اختیارتون میزارم.البته اساتید این سایت هم هستند که بتونند راهنمایی کنند.

با تشکر

el matador
8 May 2009, 07:35 PM
سلام دوست عزیز.
اگر ممکنه یه عکس از این ضبط ماشین بزارید که ببینم من درست گفتم یا نه.
نمی دونم چرا به ذهنم خطور کرد که ممکنه اشتباه کرده باشم.
در هر صورت اگر ممکنه یه عکس کوچیک ازش بزارید که اگر اطلاعاتی داشتم ازش حتما در اختیارتون میزارم.البته اساتید این سایت هم هستند که بتونند راهنمایی کنند.

با تشکر

http://i44.tinypic.com/2cse3rp.jpg

A-Ahmadi
8 May 2009, 09:37 PM

با سلام

من از این دوستم، سپاسگزارم که محبت کردند و این عکس رو که دقیقا مدل ضبط ماشین بنده هست، در اینجا قرار دادند.
بنده مجددا سوالاتی که در مورد این عکس داشتم رو مطرح میکنم تا اساتید عزیز و سایر دوستانی که تبحر دارند، محبت کنند و پاسخ بدهند:

hosseinabd
9 May 2009, 12:49 AM
سلام دوست عزیز.
همانطور که گفتم این مدل فکر کنم گارانتی صا ایران باشه.
اکوئولایزر اونجوری که فکر می کنید نداره و فقط باس و تریبل هست که قابل تنظیمه.آپشنی هم نداره که توی دفترچه نیومده باشه.فقط یکی از دوستان گفتند که سی دی تصویری هم میخونه که قاعدتا فقط صدای اون رو پخش میکنه که در دفترچه چیزی قید نشده بود.

آدرس نمایندگی هم اگر اجازه بدید در پیامهای خصوصی بهتون بدم چون فکر کنم قرار دادنش اینجا با قوانین سایت مغایرت داشته باشه.

Mojtaba 231
11 May 2009, 12:50 AM
سلام دوستان . کسی هست دفترچه ضبط پرولینک داشته باشه . من ندارمش میخواستم بدونم فایل pdf ازش هست یا جایی هست بشه گیرش اورد ؟

amirvr14
11 May 2009, 01:30 PM
دوستان سلام
ميشه عكسي از اين ضبط prolink بزاريد؟
در ضمن ديگه قراره رو ريو از اين ضبطا بزارن؟من قراره تازه به جمع ريو دارا اضافه بشضم و واقعا از اين ضبطاي پنل پهن بدم مياد

arash_2006
11 May 2009, 08:48 PM
دوست عزیز پیشاپیش پیوستن شما رو به جمع ریوداران تبریک میگم و در جواب سوالتون باید بگم که دیگه از اون پنل بزرگ ها(پهن) رو ریو نمیذارند که هرچند سلیقه ای هست و نظر شما محترم ولی بنظرم قشنگ ترین پنلی هست که رو ماشین های این رده گذاشتند هم متفاوت هست و هم شیک و البته ال سی دی بزرگتری هم داره که خوندن نوشته های اونو راحت میکنه ولی بازم میگم سلیقه ای هست
و در مورد پخش های جدید بنظر من بهترین امکانشون ورودی یو اس بی هست که خیلی بکار میاد
موفق باشید

alex1
15 May 2009, 02:05 PM
سلام

یکی از دوستام می خواد پخش ریو رو عوض کنه و از شانس اش پنل بزرگ هست و می خواد پنل کوچیک نصب کنه
به نظرتون برای اون قسمتی که خالی می مونه چه کار باید بکنیم ؟

ممنون

arash_2006
15 May 2009, 06:50 PM
بنظر من بهترین راه حل استفاده از پنل های دی وی دی هست که هم کیپ و سایز میشه و هم خیلی شیک تره و هم اینکه امکانات بیشتری دارند
ولی اگر اصرار دارید که پنلش کوچیک تر باشه میتونید از اون محفظه خالی بعنوان یک جای سی دی استفاده کنید و با کمی سلیقه حتی میتونید یک درب کشویی برای اون درست کنید و مثلا بعنوان جای مدارک استفاده کنید

alex1
15 May 2009, 07:14 PM
بنظر من بهترین راه حل استفاده از پنل های دی وی دی هست که هم کیپ و سایز میشه و هم خیلی شیک تره و هم اینکه امکانات بیشتری دارند
ولی اگر اصرار دارید که پنلش کوچیک تر باشه میتونید از اون محفظه خالی بعنوان یک جای سی دی استفاده کنید و با کمی سلیقه حتی میتونید یک درب کشویی برای اون درست کنید و مثلا بعنوان جای مدارک استفاده کنید

دوست عزیز ممنون بابت پاسختون
راستش برای دوستم یک پخش پنل کوچیک هدیه رسیده و می خواد همین رو ببنده
یادمه چند وقت پیش که اینجا گشت می زدم دیدم یه نفر دقیقا همین مشکل رو داشت و برای اون قسمت خالی یه چیزی ساخته بود
حالا اگر راه ساده ای برای پر کردن اون قسمت میشناسید بگید ممنون میشم

دنبال اون قطعه پلاستیکی که در ریو های جدید می گذارند هم رفتم ولی متاسفانه پیدا نکردم

radian
15 May 2009, 11:09 PM

روی ماشین من هم از این نوع پخش نصب شده .

البته کرمان موتور ، روی هیوندای آوانته هم از این نوع پخش میزاشت . هر چی باشه از فابریک 206 - 5 بهتره

. دست کم MP3 میخونه :icon_mrgr

arash_2006
16 May 2009, 06:52 PM
دوست عزیز ممنون بابت پاسختون
راستش برای دوستم یک پخش پنل کوچیک هدیه رسیده و می خواد همین رو ببنده
یادمه چند وقت پیش که اینجا گشت می زدم دیدم یه نفر دقیقا همین مشکل رو داشت و برای اون قسمت خالی یه چیزی ساخته بود
حالا اگر راه ساده ای برای پر کردن اون قسمت میشناسید بگید ممنون میشم

دنبال اون قطعه پلاستیکی که در ریو های جدید می گذارند هم رفتم ولی متاسفانه پیدا نکردم
در این صورت بهتره که به چند نصاب مراجعه کنید و نظر اونها رو در این مورد بخواید شاید خودشون برای این مشکل راه حلی داشته باشند و یا حداقل به نسبت تجربه اشون راه حل مناسب تری پیش پاتون بذارند
البته به هیچ عنوان عجله نکنید تا کار تمیزی از آب در بیاد
یادمه رو ماشین قبلیم (پراید) در قسمت جلوی لیبل دنده که خالی هم هست توسط یکی از دوستان که ابتکارات جالبی تو این زمینه ها داره یک جالیوانی من درآوردی گذاشتم که که کار خودش بود و از چسبیدن چند قطعه بهم دیگه اونو درست کرده وبد که حالت برقی داشت و خیلی جالب بود و هرکی میدید همونجا میگفت که ازت میخرمش چون خیلی تمیز از آب در اومده بود و به شکلی بود که فکر میکردی فابریک خود ماشین هست
از اونجایی که ماشین رو به خواهر خانمم فروختم اونو از ماشین برنداشتم و سعی میکنم در اولین فرصت یک عکش ازش بذارم
حالا اگر شما هم بتونید چیزی تو همین مایه ها پیدا کنید هم شیکه و هم مشکل تون رو برطرف میکنه
به عنوان مثال یک مدل جای سی دی دیده بودم که مخصوص ماشین بود و دقیقا به همین شکل و ابعادی که مد نظر شما هست بود و بخاطر مشکی بودنش با داشبورد هم ست میشد
بازم میگم عجله نکنید و سرفرصت بهترین گزینه رو انتخاب کنید

sany1
20 October 2009, 11:19 AM
سلام دوست عزیز
فولدر عوض میشه اسم کلیدش یادم نیست اما سمت راست کلید کوچیکه وسطی بار اول میره رو تعویض تراک و بار دوم میره رو تعویض فولدر که با کلید های Next و previous |<< و >>| انتخاب و بعد با ||> پخش میشه

من میخواستم بپرسم که اگه بخوام ساب نصب کنم فنر صندوق از کار میوفته ؟
حتی با طاقچه؟
باکس هم که صداش حروم میشه !
و دوم اینکه باند بیضی هم حتما میخواد
البته من باندهای فابریکو عوض کردم سونی نصب کردن 250 وات گرد که اصلان هم جالب نیست فقط یکم صدا شفاف تره چون تیوتر داره اما بیس قبلی بهتر بود :icon_surp

imanrio
29 November 2009, 07:38 PM
سلام به دوستان ببخشيد كه يك موضوع قديمي رو ميارم بالا . عرض كردم روي ريو پخش صوتي تصويري bluetooth و dvdو دوربين دنده عقب و usb كه ورودي جداگانه video و audioو امكان اتصال جداگانه gps داشت رو كار گذاشته بودم . بد نديدم عكسهاي اونو براي شما دوستان هم قرار بدم.
http://h.imagehost.org/t/0952/Picture_013.jpg (http://h.imagehost.org/view/0952/Picture_013) http://h.imagehost.org/t/0581/Picture_014.jpg (http://h.imagehost.org/view/0581/Picture_014) http://h.imagehost.org/t/0480/Picture_015.jpg (http://h.imagehost.org/view/0480/Picture_015)

arash_2006
29 November 2009, 08:33 PM
آقا ایمان اگر صلاح میدونی قیمت مشخصات و ... رو هم بنویس
کیفیت تصویری پنل در عمس زیاد جالب به نظر نمیاد میشه یک عکس بهتری از صفحه نمایش بگیری؟ خصوصا در حالتی که تصویر دوربین دنده عقب رو نشون بده
ممنون و موفق باشی

imanrio
29 November 2009, 10:11 PM
سلام آرش جان متاسفانه رو ماشين بود كه فروختمش.و اينها تنها عكسهايي بود كه داشتم.
كيفيت تصوير قابل قبول بود.دنده عقب هم دوربين ديد در شب داشت.صفحه هم لمسي بود.اما كنترل فرمون نداشت.
ساخت چين بود . ازش راضي بودم . اسمشم ultrasonic بود قيمت هم با نصب و دوربين عقب حدود 410000 بود.
از يكي از شهرهاي جنوبي كشور گرفتم.

راستي فراموش كردم TV هم داشت و در حالت ساكن و مخصوصا نزديك فرستنده ها (مثلا بوارده جنوبي آبادان) تمام كانالهاي ايران رو صاف ميگرفت.در جاهاي ديگه شهر مقداري كيفيت پخش پايين ميومد.
http://h.imagehost.org/t/0197/140120091217.jpg (http://h.imagehost.org/view/0197/140120091217)

saeedfaezeh
2 February 2010, 04:27 PM
دوستان عزیز
با تشکر
سلام یکی از دوستان من که ریو داره باندهای عقبو از زیر بسته و دست به طاقچه بالا هم نزده و برای چراغ استپ هم مشکلی ایجاد نشده.

reza engine
2 February 2010, 05:14 PM
يكي از دوستان من ريو مدل 86 داره كه ضبطش از اين پنل بزرگ هاست و خيلي هم تميز و بدون خط و خشي هست. قصد فروش ماشينش رو داره و ميگه اگر ميخواي ضبط ماشين ها رو عوض كنيم.
به نظرتون ميارزه ضبط نو ماشين رو با ضبط پنل بزرگ اون عوض كنم؟؟؟
به جز زيبايي مزيت ديگري هم داره؟؟

kamil81
2 February 2010, 06:12 PM
سلام

رضا جان از آنجایی که عمر این ضبط مورد نظر شما داره وارد سال سومش می شود من که توصیه نمی کنم همچین کاری بکنی.
ضبط من هم از این پنل بزرگ ها است و حدود 2 سال کار کرده و الان دکمه هاش کمی از حساسیتش کم شده

arash_2006
2 February 2010, 07:40 PM
حرف کامیل عزیز کاملا تایید میشه
منم با استفاده حدود 18 ماه این مشکل رو دارم که بعضی وقت ها واقعا اعصاب خورد کن میشه و باید یک کلید رو دو سه بار بزنم تا عمل کنه
راستی کامیل جان راه حلی سراغ نداری؟ احتمالا با یک سرویس یا تمیز کردن درست نمیشه؟

kamil81
2 February 2010, 10:17 PM
درسته , ضبط فابریک پرایدم را خودم باز کردم و پشت کلید ها را با الکل تمیز کردم و عالی شد.

ولی برای ریو حوصله نکردم تمیزش کنم و الان هم که دیگه دارم ردش می کنم. این مورد مشکلی ندارد و با یک سرویس مشکل حل می شه . مسئله اصلی فکر کنم چشمی این ضبط ها است که عمر مفید کمی دارند و بعد سی دی را به سختی می خواند و کم کم شروع به اذیت می کنند.

alireza_sos
2 February 2010, 10:25 PM
یه سر به این لینک بزنید فکر کنم بتونید ضبط پنل بزرگ نو بخرید :icon_cool

http://www.oraman.org/fa/products.htm

reza engine
3 February 2010, 09:55 AM
سلام

رضا جان از آنجایی که عمر این ضبط مورد نظر شما داره وارد سال سومش می شود من که توصیه نمی کنم همچین کاری بکنی.
ضبط من هم از این پنل بزرگ ها است و حدود 2 سال کار کرده و الان دکمه هاش کمی از حساسیتش کم شده

اين ضبطه فقط 7 -8 ماه كار كرده؛ صاحب اوليش يه ضبط JVC روش گذاشته بود. وقتي دوستم اين ماشين رو ازش خريد ضبط فابريك خودشو گرفت و عوض كرد.
به لحاظ كيفيت صدا و امكانات ضبط هاي پنل كوچك و بزرگ با هم تفاوتي دارند؟؟

kamil81
3 February 2010, 12:30 PM
توی امکانات که نه و در کیفیت هم تفاوت چشمگیری ندارند .

اگه در سالم بودن مطمئن هستید گزینه خوبی است.

تك سوار
3 February 2010, 01:08 PM
درسته , ضبط فابریک پرایدم را خودم باز کردم و پشت کلید ها را با الکل تمیز کردم و عالی شد.

ولی برای ریو حوصله نکردم تمیزش کنم و الان هم که دیگه دارم ردش می کنم. این مورد مشکلی ندارد و با یک سرویس مشکل حل می شه . مسئله اصلی فکر کنم چشمی این ضبط ها است که عمر مفید کمی دارند و بعد سی دی را به سختی می خواند و کم کم شروع به اذیت می کنند.
صرف پاك كردن با الكل كافيه؟

دكمه فوروارد ضبط منم اين مشكل رو پيدا كرده و بعضي مواقع بايد آرنولدي عمل كني تا آهنگ بعدي بياد

منظورتون پاك كردن پشت دكمه هاي روي پنله؟

kamil81
3 February 2010, 04:08 PM

دكمه فوروارد ضبط منم اين مشكل رو پيدا كرده و بعضي مواقع بايد آرنولدي عمل كني تا آهنگ بعدي بياد

پشت کلید ها یک صفحه کیت مانند است که به مرور زمان بین این دو کثیفی و چربی می گیرد که با یک پنبه آغشته به الکل خیلی آرام تمیزش می کنم و درست می شود.

از این روش من همیشه برای کنترل دستگاه هایی مثل تلوزیون و ضبط و غیره که کلید هاش مشکل دارد استفاده می کنم مخصوصا تلفن های بیسیم که چون به صورت می چسبند همیشه چربی به پشت کلید ها نفوذ می کند و بعد مدتی دکمه هایش از کار می افتند.

reza engine
6 February 2010, 07:12 PM

يه اسپري هايي تو بازار هست كه من تحت عنوان اسپري مدار شور خريدم.
سرش هم يه لوله نازل مانند باريك و دراز وصل ميشه و به صورت اسپري ميتوني اطراف كليد ها بزني. همه چربي ها و كثيفي ها رو ميشوره.
حالا نميدونم اسم تجاريش چي هست ولي لوازم الكتريك فروش ها دارند.

yesyes
7 February 2010, 01:14 AM
يه اسپري هايي تو بازار هست كه من تحت عنوان اسپري مدار شور خريدم.
سرش هم يه لوله نازل مانند باريك و دراز وصل ميشه و به صورت اسپري ميتوني اطراف كليد ها بزني. همه چربي ها و كثيفي ها رو ميشوره.
حالا نميدونم اسم تجاريش چي هست ولي لوازم الكتريك فروش ها دارند.

اسپری کنتاکت شور. (Contact Cleaner)
ایرانی مارک خوب= ناهید
خارجی = فیلیپس

meytoo
14 February 2010, 04:12 PM
جديدا دقت كردم با اينكه cd هيچ مشكلي نداره و لي وسط بعضي از آهنگها ميپره ترك بعدي:icon_eek:
دليلش چيه؟

kssa
16 February 2010, 05:06 PM
اسپری کنتاکت شور. (Contact Cleaner)
ایرانی مارک خوب= ناهید
خارجی = فیلیپس

یادتون باشه کنتاک شور خشک حتما بگیرید نه چرب چه ناهید و چه فیلیپس هر 2 نوعشودارن.
ضمنا در مورد وسیله هایی مثل انواع ریموت کنترلر ها و گوشی های بیسیم معمولا این عمل پاک کردن بیشتر از یکی 2 بار جواب نمیده چون گرافیت برد هم با این شستشو خاصیتشو از دست میده ولی خوشبختانه اگر این مشکل هم پیش بیاد شمامیتونید با تهیه قطره گرافیت به ترمیم ان اقدام کنید این قطره م امام طیقه بالای پاساژ توکل فروخته میشه.
موفق باشید:icon_cool

arash_2006
16 February 2010, 08:06 PM
خب یکی از دوستان لطف کنه و توضیح بده چطور این اسپری رو به پشت کلیدها اسپری کنیم؟

arash_2006
22 February 2010, 06:46 PM
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟؟؟

Validator
23 February 2010, 09:48 AM
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟؟؟

این سوال من هم هست...؟!!! :icon_smil

saeedfaezeh
25 February 2010, 11:11 AM
[quote=imanrio;769268]سلام به دوستان ببخشيد كه يك موضوع قديمي رو ميارم بالا . عرض كردم روي ريو پخش صوتي تصويري bluetooth و dvdو دوربين دنده عقب و usb كه ورودي جداگانه video و audioو امكان اتصال جداگانه gps داشت رو كار گذاشته بودم . بد نديدم عكسهاي اونو براي شما دوستان هم قرار بدم.
http://h.imagehost.org/t/0952/Picture_013.jpg (http://h.imagehost.org/view/0952/Picture_013) http://h.imagehost.org/t/0581/Picture_014.jpg (http://h.imagehost.org/view/0581/Picture_014) http://h.imagehost.org/t/0480/Picture_015.jpg (http://h.imagehost.org/view/0480/Picture_015)[/quote
سلام دوست عزیز آیا از این نوع پخش منظورم dvd -bluetooth راضی هستی چون من هم می خوام نصب کنم

imanrio
26 February 2010, 03:14 AM
سلام دوست عزیز آیا از این نوع پخش منظورم dvd -bluetooth راضی هستی چون من هم می خوام نصب کنم
سلام
صد البته راضی بودم.

kssa
26 February 2010, 12:08 PM
سلام
صد البته راضی بودم.

دوست من

میتونید نام مشخصات فنی رو هم ذکر کنید و از کجا تهیه کردید؟

موفق بباشید

taha_66
16 May 2010, 09:02 PM
سلام خدمت همه دوستان من ماشینو تازه تحویل گرفتم ولی وسط اهنگ میپره ترک بعدی مشکل از کجامیتونه باشه؟؟

amir eshghefarmon
16 May 2010, 09:05 PM
مشکل از اپتیک ضعیف دستگاهتون هست که سی دی کوچکترین خطی داشته باشه میپره.:icon_cool

Mojtaba 231
17 May 2010, 12:17 PM
کلا ضبط فابریکی کیفیت خوبی نداره.اگه مقدور هست واستون عوضش کنید بهتره. تا اینکه بعد 6 ماه خراب بشه مفت هم ازتون بر نمیدارن.

sany1
17 May 2010, 08:52 PM
سلام خدمت همه دوستان من ماشینو تازه تحویل گرفتم ولی وسط اهنگ میپره ترک بعدی مشکل از کجامیتونه باشه؟؟
سلام نه فکر میکنم مربوط به تنظیمات باشه رو حالتیه که از هر آهنگ یکمشو پخش میکنه
مارک ظبط پرولینکه ؟ احتمالا
ظبط خوبیه فقط قدرتش کمه 4*25
با فلش تست کنید تا مطمئن بشید

amir eshghefarmon
17 May 2010, 09:59 PM

فرمایش این دوستمون هم صحیح است.
من منظورم این هست که زمانی مربوط به اپتیک میشه که تو دست انداز و سرعت گیر ها بپره.

taha_66
17 May 2010, 10:51 PM
نه ضبط پرولینک نیست از این پنل کوچیکاس. چه مدلی از ضبط های پایونیر میتونه ان فضای خالی پر کنه؟؟

meytoo
22 May 2010, 10:11 AM

من هم همين مشكل رو داشتم ولي الان خود بخود خوب شده ولي از يه نفر پرسيدم گفت مشكل از كيفيت cdهاست چون لايه نقره ايشون خيلي نازكه. اگه از sony استفاده كني درست ميشه. من هنوز امتحان نكردم اگه امتحان كردي به ما هم بگو.

moeinifar
15 November 2010, 04:55 PM
دوستان این سیستم رو تو نت دیدم
http://www.ipmart.com/main/product/Custom,Car,DVD,Player,and,GPS,For,Kia,Rondo,Rio,Op tima,Carens,Sorento,Sportage,CERATO,IZZC9125G,1392 45.php?prod=139245
البته قابل ارسال به ایران هم هست که حدود 450 تومن با دوربین عقب می شه جی پی اس همراه با آنتن هم داره و گفته که واسه مدل های مختلف کیا قابل نصب هست. نظرتون چی هست

alireza_sos
15 November 2010, 05:11 PM
دوستان این سیستم رو تو نت دیدم
http://www.ipmart.com/main/product/Custom,Car,DVD,Player,and,GPS,For,Kia,Rondo,Rio,Op tima,Carens,Sorento,Sportage,CERATO,IZZC9125G,1392 45.php?prod=139245
البته قابل ارسال به ایران هم هست که حدود 450 تومن با دوربین عقب می شه جی پی اس همراه با آنتن هم داره و گفته که واسه مدل های مختلف کیا قابل نصب هست. نظرتون چی هست
ایمان عزیز همچین سیستمی رو برای ریوش نصب کرده بود :icon_cool
فکر کنم راحت بتونی پیدا کنی

http://s13.aks98.com/images/01062631090904276934.jpg (http://s13.aks98.com/)

moeinifar
15 November 2010, 05:23 PM
این عکسی که گذاستین با اون مدل خیلی فرق داره اون مشابه فابریک هست جی پی اس هم داره دوربین رو هم پشتیبانی میکنه رزولوشن ال سی دی هم بالا هست. http://www.ipmart.com/pic_generator.php?f=./contents/products/P139000/139245/pic.jpg&s=680

alireza_sos
15 November 2010, 05:45 PM
این عکسی که گذاستین با اون مدل خیلی فرق داره اون مشابه فابریک هست جی پی اس هم داره دوربین رو هم پشتیبانی میکنه رزولوشن ال سی دی هم بالا هست.

معین جان درسته تفاوت داره اما وقتی تو ایران پیدا نمیشه کاری نمیشه کرد مگه اینکه آشنا داشته باشین تا براتون بفرستند

البته سیستم ایمان عزیز هم دوربین داشت:icon_cool

moeinifar
15 November 2010, 06:13 PM
معين جان درسته تفاوت داره اما وقتي تو ايران پيدا نميشه کاري نميشه کرد مگه اينکه آشنا داشته باشين تا براتون بفرستند

البته سيستم ايمان عزيز هم دوربين داشت:icon_cool

ايمان خودشون بيان تفاوت هاشونو مي تونين بهتر بگن راستي به ايران ميفرسته اون سايتي که ازش لينک گذاشتم و حدود 430 دلار ميشه با هزينه ارسال

imanrio
15 November 2010, 07:36 PM
سلام به دوستان بزرگوار
من مدتها دنبال مدلهای مختلف سیستم صوتی تصویری برای ریو میگشتم. بخاطر بزرگ بودن فضا قابلیت نصب مونیتورهای 7 اینچ کاملا میسره.مدلهای مختلف jvc و pioneer رو بررسی کردم . به نحوی هر کدوم یک چیزی کم داشتند. یا bluetooth نداشتند یا tv و یا usb.و البته سیستم کاملشون موجود بود ولی قیمت خیلی زیاد میشد.
بعد از گشتن زیاد نهایتا تصمیم گرفتم سیستم چینی ultrasonic رو انتخاب کنم. مدل 7 اینچ که روی ریو نصب شد bluetooth و dvd, usb و ورودی دوربین داشت(دوربین دنده عقب و جلو مستقل قابل نصب بود که من دوربین دید در شب دنده عقب رو نصب کرده بودم). ورودی audio و video جداگانه داشت . همچنین ورودی gps داشت.قیمت 410 هزار شد.
معایبش هم نداشتن کنترل فرمان و پایین بودن نسبی resolution صفحه نمایش بود . باید در نظر گرفت که تماشای فیلم و یا تلوزیون در حین حرکت معمولا با هیچ سیستمی در هیچ خودرویی امکانپذیر نیست. (به خاطر تکانها).یک مقدار هم از صفحه داشبورد بیرون قرار میگرفت.
برای gps از موبایل کمک میگرفتم.
مزیتش هم قیمت پایین با عملکرد قابل قبول و عمر بالا بود.
اگه سیستم کیا با حدود قیمت 600 که gps داشته باشه پیدا بشه ظاهرا به صرفه تره. وگرنه توی سیستمهای دیگه استفاده از محصولات چینی امتحان پس داده مجموعا قابل قبولتره.

majid911
15 November 2010, 07:53 PM
سلام .اینم سیستم من !

http://s3.aks98.com/images/40343970235191684384.jpg

alireza_sos
15 November 2010, 08:30 PM
اینم یه مدل از JVC :icon_surp

http://s13.aks98.com/images/05862912847912059943.jpg (http://s13.aks98.com/)

reza engine
15 November 2010, 08:39 PM
خوبی JVC ها این هست که پنل 7 اینچیش قابل جدا شدن هست.
من اخیرا یه مدل Marshal دیدم که همه امکانات رو داشت و یه شرکتی هم گارانتی یکساله کرده بودش. به قیمت 290 هزار تومن.
ولی هر چی در اینترنت سرچ کردم مشخصاتی برای اون مدل پیدا نکردم. فقط یه سایت USA داره که اون هم اون چیزی که من دیدم رو نداشت.
اگر کسی تجربه ای از مارشال داره و یا میدونه واقعا گارانتی داره و چه شرکتی گارانتی میده لطف کنه اطلاعات قرار بده.

moeinifar
16 November 2010, 04:56 AM
دوستان مدل هایی رو که دارین جی پی اس هم دارند؟ اون مدلی که لینک گذاشتم با چی پی اس هست ولی نمی دونم فابریکی کیا هست یا خیر اما خیلی شبیه فابریک به نظر میاد

pertican
14 December 2010, 11:38 PM
فقط JVC اونم ازاین فول تاچ ها
من AVX-815 گذاشتم خیلی هم به ریو میاد
500 تومن واسم آب خورد
با باند های فابریکش هم خوب جواب می ده

Mojtaba 231
18 December 2010, 01:04 AM
فقط JVC اونم ازاین فول تاچ ها
من AVX-815 گذاشتم خیلی هم به ریو میاد
500 تومن واسم آب خورد
با باند های فابریکش هم خوب جواب می ده

میشه برامون عکس هم بزاری از ضبط و باند و اینا ؟!! ممنون

r_sarmadi
20 December 2010, 10:58 AM
سلام من تازه ماشینم وتحویل گرفتم 20/9/89(MT2-ABS) میخواستم خدمت دوستان عرض کنم که پخش ماشین من USB داره و همون قبلی رو USB گذاشتن روش

bambino_doro
16 January 2011, 04:15 PM
دوستان 2 تا سوال دارم :
1. برای بستن باند روی تاقچه عقب بهتره روی همونو ببرم یا تاقچه فابریک رو بردارم و جاش از تخته MDF استفاده کنم ؟ چرا ؟
2. برای ساب بهتره از باکس استفاده بشه یا رو همون تاقچه سوارش کنم ؟ چرا ؟
ممنون

amir eshghefarmon
16 January 2011, 05:13 PM
1.بهتره mdf بگیرید چون بعدا موقع فروش ماشین تاقچه فابریک رو دارید و به راحتی به حالت استاندارد در میارید.
2. 100% تو باکس صدای بهتری میگیرید ساب تو هوای آزاد صدای ضعیفی داره.

Mostafa United
16 January 2011, 06:03 PM
سلام .اینم سیستم من !

http://s3.aks98.com/images/40343970235191684384.jpg

این پایونیره ؟

پنلش جدا میشه ؟

چند خریدی ؟

bambino_doro
16 January 2011, 10:02 PM
1.بهتره mdf بگیرید چون بعدا موقع فروش ماشین تاقچه فابریک رو دارید و به راحتی به حالت استاندارد در میارید.
2. 100% تو باکس صدای بهتری میگیرید ساب تو هوای آزاد صدای ضعیفی داره.

حالا اگه مسایل فروش رو در نظر نگیریم چی ؟ آخه من شنیدم اگه از همون تاقچه فابریک استفاده کنم و ببرمش ، سر و صداش در میاد .

amir eshghefarmon
16 January 2011, 11:35 PM
بله جدا از مسائل فروش هم سر و صدا میافته هم اینکه صدای خوبی نمیگیرید کلا هم باند هم ساب رو تاقچه سیستم(MDF) نسبت به تاقچه فابریک صدای بهتری داره.

bambino_doro
19 January 2011, 10:46 AM
ممنون . حالا قیمت دارین که هزینه ساخت تاقچه عقب با MDF چقدر میشه ؟ (واسه ریو )

bambino_doro
21 January 2011, 03:46 PM
یعنی کسی از دوستان تاقچه رو عوض نکرده ؟ که قیمت حدودی رو بهم بده

alireza_sos
21 January 2011, 05:32 PM
یعنی کسی از دوستان تاقچه رو عوض نکرده ؟ که قیمت حدودی رو بهم بده

طاقچه بسته به کیفیتش فکر کنم از 15- 30 تومان بتونی پیدا کنی

AMINHETFIELD
22 January 2011, 12:10 PM
با سلام خدمت دوستان.
از اونجاییکه من 4 شنبه ریومو تحویل گرفتم
و از ماشین قبلیم یه سیستم کامل دارم ، میخوام ببینم که اگه پخش ماشینو عوض کنم و همینطور باندای خودمو بزارم (بدون آمپ و ساب) برای گارانتی ماشین به مشکل میخورم؟
ممنون

amir eshghefarmon
22 January 2011, 12:56 PM
نه دوست عزیز مشکلی نداره البته اگر سیستم برقی یا سیم کشی مربوط به پخش دچار آسیبی بشه گارانتی قبولش نمیکنه.

Mostafa United
26 January 2011, 01:44 AM
بچه ها یه ضبط پنل بزرگ با برند خوب و قیمت مناسب چی پیشنهاد میکنید ؟ ...

فقط CD خالی هم بخونه حله !

ضبط من از این پنل بزرگ هاست و طبیعتا بعد از 2 سال و اندی که از عمر ماشین گذشته دچار مشکل شده و بعضی اوقات روشن خاموش میشه

...

این ضبط های یونیورسال چیه ؟ ...

arash_2006
26 January 2011, 09:21 AM
آقا مصطفی عزیز چقدر میخوای هزینه کنی!؟
پیشنهاد میدم حتما از مدلی استفاده کنی که حتما حتما usb بخوره!
الان پخش منم تقریبا به مشکل خورده و خیلی وقت ها کلیدها کار نمیکنه و لازمه اش چندین بار با زور فشار دادنه که عمل کنه!!!

bambino_doro
26 January 2011, 10:06 AM
پنل بزرگ خیلی جالب میشه . مخصوصا اگه dvd ماشینهای وارداتی رو بندازیم . مثلا سانتافه . مزدا 3 و . . .
میشه انداخت دیگه . نه ؟

بچه ها راستی اینم سیستم من . چطوره ؟

http://www.pic.iran-forum.ir/images/fr8uapmfd62n0f9wd.jpg

پخش : pioneer p5050
باند : pioneer 6975 اصلی
آمپ : پاور اکوستیک 1800 وات حرفه ای
ساب : پاور اکوستیک

صدای فوق العاده بالا و تفکیک شده ای بهم میده .

Mostafa United
26 January 2011, 05:54 PM
آقا مصطفی عزیز چقدر میخوای هزینه کنی!؟
پیشنهاد میدم حتما از مدلی استفاده کنی که حتما حتما usb بخوره!
الان پخش منم تقریبا به مشکل خورده و خیلی وقت ها کلیدها کار نمیکنه و لازمه اش چندین بار با زور فشار دادنه که عمل کنه!!!

سلام

امروز رفتم گشتم یه مدل پیدا کردم

6050UB

قیمت 230 تومن !

usb هم میخوره

II DIN هم هست و ظاهرش هم جذابه

http://www.team-bhp.com/forum/attachments/sound-off-show-off/147319d1244865170-completed-level-1-ice-2004-corolla-hu-lights-3.jpg
http://www.team-bhp.com/forum/attachments/ask-gurus/100447d1234600780-equalizer-fh-p6050ub_l.jpg
http://pinoycondo.files.wordpress.com/2009/01/pioneer-fh-p6050ub.jpg

=================================

مژده

یه جا ضبط پنل بزرگ پیدا کردم ( کپی فابریک ریو ) البته نورش آبی و سفیده ( فابریک کاپرا ! )

قیمت 130 تومن !

و نکته ی خیلی جالبش اینه که USB هم میخوره !!!

http://014.img98.net/out.php/i45306_DSC00596.JPG

arash_2006
27 January 2011, 10:30 AM
این مدل پایونر واقعا زیباست!
فقط یک سوال!
سایز اون دقیقا فیت میشه!!؟
چون مسلما کوچک یا بزرگتر بودن حتی در حد چند میلیمتر میتونه مشکل ساز باشه!
سوال دیگه اینکه پنل جلوی اون قابلیت جدا شدن رو داره!؟

Mostafa United
27 January 2011, 04:08 PM
این مدل پایونر واقعا زیباست!
فقط یک سوال!
سایز اون دقیقا فیت میشه!!؟
چون مسلما کوچک یا بزرگتر بودن حتی در حد چند میلیمتر میتونه مشکل ساز باشه!
سوال دیگه اینکه پنل جلوی اون قابلیت جدا شدن رو داره!؟

سلام

سایزش دقیقا فیت میشه .

پنل جلوش جدا نمیشه .

alireza_sos
27 January 2011, 08:37 PM
مصطفی جان این کاپراییه تولید شرکت اورامان الکتریکه؟

Mostafa United
27 January 2011, 08:52 PM
مصطفی جان این کاپراییه تولید شرکت اورامان الکتریکه؟

سلام

نمیدونم ، نپرسیدم

Mostafa United
29 January 2011, 10:22 PM
خوب ... برای دوستانی که اون ضبط رو میخواستن .

امروز کارت اون مغازه رو تو ماشین پیدا کردم .

شمارش هم اینه :

55415635

bambino_doro
30 January 2011, 12:09 AM
خوب ... برای دوستانی که اون ضبط رو میخواستن .

امروز کارت اون مغازه رو تو ماشین پیدا کردم .

شمارش هم اینه :

55415635

مرسی . منظورت همون 6050ub هستش یا اون کاپراییه ؟

Mostafa United
30 January 2011, 12:38 AM
مرسی . منظورت همون 6050ub هستش یا اون کاپراییه ؟

کاپرائیه ...

3 تا مغازه بعد از این هم یه مغازه هست که سر نبش یه کوچه است ... اونم 6050 داره

احتمال زیاد یکی دو هفته دیگه من 6050 رو میخرم اگه نظرم عوض نشه !

sahand.si
30 January 2011, 12:40 AM
البته منم ظبطم بزرگ بود ولی از نمایندگی اون طبقه زیرشو خریدم بعد یه ظبط پایونر انداختم.

Mostafa United
30 January 2011, 12:46 AM
البته منم ظبطم بزرگ بود ولی از نمایندگی اون طبقه زیرشو خریدم بعد یه ظبط پایونر انداختم.

درسته

این کوچیک ها چند تا مزیت داره

1- ارزون تره
2- پنلش جدا میشه و احتمال دزدیده شدنش صفره
3- مدل های متنوع تری داره
4- رنگ نور سبز (همرنگ نور بک لایت ها ) رو میشه تو مدل ها پیدا کرد
5- ...

اصلا الان که فکر میکنم به صرفه است که پنل کوچیک بخرم :icon_arro

arash_2006
30 January 2011, 10:36 AM
البته زیبایی پنل های بزرگ رو ندارند:icon_arro:icon_arro:icon_arro

bambino_doro
31 January 2011, 09:59 AM
کاپرائیه ...

3 تا مغازه بعد از این هم یه مغازه هست که سر نبش یه کوچه است ... اونم 6050 داره

احتمال زیاد یکی دو هفته دیگه من 6050 رو میخرم اگه نظرم عوض نشه !

مصطفی جان تو سایت پایونیر شاپ با گارانتی پایونیران زده بود 214000 تومن . اگه پولت نقده برو از اونجا بگیر . مطمئن تره

Mostafa United
31 January 2011, 11:09 AM
مصطفی جان تو سایت پایونیر شاپ با گارانتی پایونیران زده بود 214000 تومن . اگه پولت نقده برو از اونجا بگیر . مطمئن تره

زنگ زدم اونجا موجودی ندارن

bambino_doro
7 February 2011, 06:03 PM
دوستان من میخوام dvd مزدا 3 رو بندازم .
1 ) جا میشه ؟
2 ) سیستم رو جواب میده ؟ ( 2 تا 6975 / یه ساب / یه آمپلی )

http://efreephoto.com/pictures/2884003714d4ff451e6ae6.jpg

Mostafa United
7 February 2011, 06:34 PM
دوستان من میخوام dvd مزدا 3 رو بندازم .
1 ) جا میشه ؟
2 ) سیستم رو جواب میده ؟ ( 2 تا 6975 / یه ساب / یه آمپلی )

http://efreephoto.com/pictures/2884003714d4ff451e6ae6.jpg

قیمت ؟ ... مهم اینه که از قاب رد بشه

من برای CERATO EX رو تست کردم نیم سانت میزنه بیرون ... ال سی دی نداره ها ... ولی شدیدا استایلش جالبه ...

قیمتش هم حدود 140-150 ( دسته دو در حد نو *) ... USB نداشت ولی MP3 میخوند

bambino_doro
7 February 2011, 11:17 PM
قیمت 370 تومن
همون نمیدونم میخوره بهش یا نه ؟
دوستان کسی نمیدونه ؟ ابعادش هم بدونیم خوبه .

alireza_sos
8 February 2011, 12:12 AM
مطمئنا نمیخوره چون من از نزدیک دیدم بزرگتر از پانل ریو هستش

?!...sia
8 February 2011, 08:51 AM
فکر نکنم بخوره!
اون قاب دورش رو میخوای چکار کنی؟!

bambino_doro
8 February 2011, 01:24 PM
ممنون . خوب حالا از این dvd ها کدومش می خوره ؟

http://tuningshop.persiangig.com/image/SHOP2/DVD%20Hyundai%20Sonata%20360.JPG

http://tuningshop.persiangig.com/image/SHOP2/Kia%20Sorento%20450.JPG

http://tuningshop.persiangig.com/image/SHOP2/Hyundai%20Santa%20Fe%20360.JPG

http://tuningshop.persiangig.com/image/SHOP2/DVD%20Hyundai%20Azera%20370.JPG

ertiholiday
8 February 2011, 01:47 PM
این ضبطها هیچ کدوم نمیخوره چون همشون با توجه به داشبرد ماشین خاصی طراحی شده
فقط ضبطای دابل دین ساده مثل همون 6050ub بهش میخوره:icon_cool
یا مثلا مدلی مثل JVC / KW-AVX710 که کاملا تاچ هست و دی و دی هم میخونه

Mostafa United
9 February 2011, 11:58 PM
===

یه جا ضبط پنل بزرگ پیدا کردم ( کپی فابریک ریو ) البته نورش آبی و سفیده ( فابریک کاپرا ! )

قیمت 130 تومن !

و نکته ی خیلی جالبش اینه که USB هم میخوره !!!

http://014.img98.net/out.php/i45306_DSC00596.JPG

بچه ها به نظرتون میشه نور های سبز و صفحه نمایش ضبط پنل بزرگ خودم رو با این عوض کنم ؟

اگه بشه همین رو میخرم

===

راستی ... امروز یه کاپرا دیدم این ضبط روش نبود و فابریکش یه چیز دیگه بود

نمیدونید این ضبط چه ماشینیه پ/

alireza_sos
10 February 2011, 02:35 PM
بچه ها به نظرتون میشه نور های سبز و صفحه نمایش ضبط پنل بزرگ خودم رو با این عوض کنم ؟

اگه بشه همین رو میخرم

===

راستی ... امروز یه کاپرا دیدم این ضبط روش نبود و فابریکش یه چیز دیگه بود

نمیدونید این ضبط چه ماشینیه پ/

این ضبط پانل بزرگ ریو هستش دیگه فرقی نداره که فقط lcd آبی داره:icon_arro

Mostafa United
10 February 2011, 08:22 PM
این ضبط پانل بزرگ ریو هستش دیگه فرقی نداره که فقط lcd آبی داره:icon_arro

usb هم داره

علاوه بر LCD کلید هاشم چراغ آبی داره انگار

Mostafa United
15 February 2011, 11:42 PM
بالاخره من امرو رفتم و خریدمش !

FH-6050UB Double-DIN

http://www.team-bhp.com/forum/attach...u-lights-3.jpg (http://www.team-bhp.com/forum/attachments/sound-off-show-off/147319d1244865170-completed-level-1-ice-2004-corolla-hu-lights-3.jpg)
http://pinoycondo.files.wordpress.co...fh-p6050ub.jpg (http://pinoycondo.files.wordpress.com/2009/01/pioneer-fh-p6050ub.jpg)

با نصب و گارانتی پایونیران 230 تومن

===

دقیق هم فیت شد .

خیلی هم قشنگ شد ... نور آبیش هم قبلا فکر میکردم با نور سبز ماشین در تضاد میشه که اصلا اینطوری نیست و قشنگ هماهنگن با هم ...

خلاصه با این قیمت با این امکانات هیچ محصولی نیست که شبیه این باشه

===

USB و MP3 و صفحه نمایش با 3 خط توضیحات ( این یکی از امکانات خوبشه ) در مقایسه با ضبط های تک دین 2 خطی ! ) و ... از امکاناتشه

صدا عالی شده ... انگار که باند رو ماشینه ! ... کیفیت خوب باند های فابریک هم محسوسه ! قشنگ مثل یه باند 50 تومنی صدا تولید میکنه

البته شاید بعدا کامپوننت هم بخرم

arash_2006
16 February 2011, 08:45 AM
مبارک باشه آقا مصطفی
لطف کن چندتا عکس ازش بذار!
منم از دیروز پخش ماشین کلا ادا بازیش گل کرده!!
دیگه اصلا سی دی نمیخونه و فعلا دارم با رادیو جوان سر میکنم!!!:icon_razz

reza engine
18 February 2011, 10:49 AM
اگر MP3 با کیفیت 192 و یا 320 دانلود کنم، ضبط ریو در پخشش مشکلی نداره؟

alireza_sos
18 February 2011, 10:59 AM
اگر MP3 با کیفیت 192 و یا 320 دانلود کنم، ضبط ریو در پخشش مشکلی نداره؟

نه همه موزیکهای من 320 هستش ضبط ریو تو این زمینه خیلی عالیه من با سرعتهای مختلف هم رایت کردم مشکلی تو خوندن نداره

bambino_doro
18 February 2011, 11:43 AM
من با cd مشکل نداشتم . ولی وقتی فلش میزدم قاطی میکرد بعضی وقتا و هنگ میکرد .ولی از نظر کیفیت همشون 320 بودن و بدون مشکل .

majid911
18 February 2011, 12:38 PM
این پایونیره ؟

پنلش جدا میشه ؟

چند خریدی ؟

ببخشید دیر شد ! بله پایونیره .پنلش جدا نمیشه ! 180000 قیمتش بود.

http://s29.aks98.com/files/79423941220285979219_thumb.jpg (http://s29.aks98.com/viewer.php?file=79423941220285979219.jpg)
http://s29.aks98.com/files/42729604038910658543_thumb.jpg (http://s29.aks98.com/viewer.php?file=42729604038910658543.jpg)

Mostafa United
18 February 2011, 01:55 PM
ببخشید دیر شد ! بله پایونیره .پنلش جدا نمیشه ! 180000 قیمتش بود.

http://s29.aks98.com/files/79423941220285979219_thumb.jpg (http://s29.aks98.com/viewer.php?file=79423941220285979219.jpg)
http://s29.aks98.com/files/42729604038910658543_thumb.jpg (http://s29.aks98.com/viewer.php?file=42729604038910658543.jpg)

الان شده 220 !

راستی آقا مجید اگه دقت کنی الان نور ضبطط خیلی تو چشم میزنه و نسبت به بقیه نورهای ماشین خیلی پر نور تره

پیشنهاد میکنم Dimmer رو در وضعیت ON بزاری تا نورش دقیقا با بقیه نورهای ماشین هماهنگ بشه ( یخورده متعادل تر ! و کمرنگ تر میشه ولی دیگه چشم و نمیزنه )

majid911
18 February 2011, 04:03 PM
آخه دو مدل داره.اونی که شما میگی بلوتوث هم داره.dimmer کجایه منو هست؟ندیدم تا حالا.

A-Ahmadi
18 February 2011, 06:21 PM
تو چند صفحه قبلی یکی از دوستان در مورد این ضبط مواردی رو مطرح کرده بود

Custom Car DVD Player GPS Radio System with 6.2'HD Touch Screen for Kia Rondo/Rio/Optima/Carens/Sorento/Sportage/CERATO

میخوام مجدد دوستان نظر خودشون رو در این مورد بدند
چون بحث ارسالش برای بنده مشکلی نخواهد داشت، ولی نظر دوستان در این مورد با توجه به فابریک بودنش و امکاناتی که داره به نسبت قیمت اون چی هست ... ؟
راستی فکر میکنید بعد از نصب چقدر برای آقا د-ز-د-ه جذابیت داره تا ... !!!

http://www.ipmart.com/main/product/Custom,Car,DVD,Player,GPS,Radio,System,with,6,2,HD ,Touch,Screen,for,Kia,Rondo,Rio,Optima,Carens,Sore nto,Sportage,CERATO,,IZZCE8131,139245.php?prod=139 245

http://www.ipmart.com/contents/products/P139000/139245/extra_pic/E8131-KIA-Car-DVD-Player-GPS_ex4.jpg
http://www.ipmart.com/contents/products/P139000/139245/extra_pic/E8131-KIA-Car-DVD-Player-GPS_ex1.jpg
http://www.ipmart.com/contents/products/P139000/139245/extra_pic/E8131-Car-DVD-Player-GPS_ex5.jpg
http://www.ipmart.com/contents/products/P139000/139245/extra_pic/E8131-KIA-Car-DVD-Player-GPS_ex2.jpg
http://www.ipmart.com/contents/products/P139000/139245/extra_pic/E8131-KIA-Car-DVD-Player-GPS_exa1.jpg

Mostafa United
18 February 2011, 06:40 PM
آخه دو مدل داره.اونی که شما میگی بلوتوث هم داره.dimmer کجایه منو هست؟ندیدم تا حالا.

Dimmer همون جایی هست که ساعت و تاریخ رو عوض میکنی

اینی که من خریدم بلوتوث نداره ولی فکر کنم بشه بهش اضافه کرد چون تو دفترچه راهنماش نوشته باید برای بلوتوث چیکار کرد و ...

reza engine
18 February 2011, 09:00 PM
آقا احمدی، این مدلی که عکسهاشو گذاشتی با حملش چقدر هزینه برات خواهد داشت؟
به نظر من اگر قیمت بالا باشه، بهتره که از همین سایزهای دابل دین برندهای معروف و با امکانات کامل استفاده کرد.
مسلما برای دزد جذابیت خواهد داشت ولی نمیشه به خاطر دزد از نصبش صرفنظر کرد.

A-Ahmadi
18 February 2011, 09:32 PM
آقا رضا عزیز

میتونم بگم، هزینه حملی برام نداره
فقط قیمت خریدش رو پرداخت میکنم
حدود 332 دلار ...
یعنی شما معتقدید ارزشش رو داره که رو ماشین نصبش کنم.
البته اگه اون رو بخرم، اواخر فروردین دستم خواهد رسید .

سایر دوستان نظرشون چی هست ؟

majid911
18 February 2011, 10:57 PM
Dimmer همون جایی هست که ساعت و تاریخ رو عوض میکنی

اینی که من خریدم بلوتوث نداره ولی فکر کنم بشه بهش اضافه کرد چون تو دفترچه راهنماش نوشته باید برای بلوتوث چیکار کرد و ...

نظرت چیه بریم تو کارش؟:icon_evil

alireza_sos
18 February 2011, 11:24 PM
آقا رضا عزیز

حدود 332 دلار ...

احمدی جان اگه با اون قیمت براتون میارن که خیلی عالیه سراغ هیچی نرو غیر اون

ببین ضبط سورنتو اینجا 460 تومان قیمتشه و خیلی امکاناتش از اینی که شما گذاشتی کمتره

http://s29.aks98.com/files/45458332102899336597.jpg

A-Ahmadi
18 February 2011, 11:56 PM
علیرضا جان

ممنون از نظر واقع بینانت
پس شما هم موافق هستید
خوبه :icon_cool
البته در صورتی که جمع بندی و نظرات سایر دوستان هم مثبت باشه،
به محض دریافتش اطلاع خواهم داد.

Mostafa United
19 February 2011, 02:01 AM
نظرت چیه بریم تو کارش؟:icon_evil

پایه ام :icon_arro

آخه امشب یه چیز دیگه دیدم بیشتر مطمئن شدم

و اون اینکه همونجاییه که Dimmer هست یه چیزی تحت عنوان Mute هست که توش گزینه هایی مثل Tel و ... داره

reza engine
19 February 2011, 10:30 AM
آقا رضا عزیز

حدود 332 دلار ...

به نظر من كه ارزشش رو داره. با اين اوصاف حدودا نزديك 400 تومن اين مدل براتون هزينه داشته باشه. قاعدتا ساخت چين هم بايد باشه.
با كمي افزايش قيمت به نظر من ميتونيد از مدلهاي Pioneer و JVC ( از مدلهايي كه پنل هم جدا ميشوند) در سايز 7 اينچي تهيه كنيد. گارانتي دارند و احتمالا در آينده در صورت نياز به قطعات مشكل كمتري خواهيد داشت.

http://pioneershop.ir/
http://www.jvc-me.com/ProductCenter/CarAudio/AVHeadunits/tabid/259/language/fa-IR/Default.aspx

تقريبا شبيه همين مدلي كه شما گذاشتيد حدود 400 تومن هست. (به اسم فابريك سراتو و سورنتو) البته نميدونم امكانات چي هست
حدود قيمت هاي دابل دين پايونير رو هم در همون لينك اول ميتونيد پيدا كنيد.

A-Ahmadi
19 February 2011, 11:46 AM
رضا جان

برای من این مدل ضبط حدود 350 هزار تومان نهایت تموم میشه
اما لطف کردی و در مورد ضبطهای دیگه ای هم اطلاعاتی داده بودی
اونها رو چک کردم،
کاملا با نظرت در مورد بحث تامین قطعات و خدمات پس از فروش محصول موافقم
هرچند وقتی مشخصات و امکانات ضبطهای پایونیر و جی وی سی هم رده این ضبط رو چک کردم، تقریبا نصف امکانات مثل بحث جی پی اس یا موارد دیگه ای رو این مدلهای نداشتند
هنوز تصمیم قطعی نشده ولی داره قل قلکم میده که ریسک کنم و بگیرم ... :icon_surp
خبر میدم :icon_evil

?!...sia
19 February 2011, 03:28 PM
آقای احمدی اگه این ضبطی که عکسش رو گذاشتین همون ضبط فابریک سراتو باشه که برا سراتومون خریدیم با GPS ایران و همه متعلقات حدود 370-80 درومد...

A-Ahmadi
19 February 2011, 03:42 PM
سیاوش جان

میتونی لطف کنی و بگی، از کجا شما این ضبط رو خرید کردی
ازش عکسی هم داری ...
داره موضوع جالب میشه

?!...sia
19 February 2011, 07:00 PM
والا عکس که ندارم ولی چشم رفتم شیراز میگیرم
شماره اون بنده خدا رو هم که ازش خریدم براتون پیغام خصوصی میکنم(داداشم خرید البته)

?!...sia
19 February 2011, 07:08 PM
آقا من شرمندم همین الان به داداشم زنگ زدم گفت 670 خریده (البته با دوربین و آنتن TV و مموری GPS ایران)ببخشید از اطلاع رسانی اشتباه... http://m1.imagemoon.us/images/03078IMM127fs3556139.gif

majid911
19 February 2011, 07:55 PM
پایه ام :icon_arro

آخه امشب یه چیز دیگه دیدم بیشتر مطمئن شدم

و اون اینکه همونجاییه که Dimmer هست یه چیزی تحت عنوان Mute هست که توش گزینه هایی مثل Tel و ... داره
پنجشنبه میرم توپخونه.آمارش رو میگیرم ببینم چنده و چه جوریاست.... اونجا میشه آداپتور بلوتوث رو پیدا کرد.فقط میمونه نصبش

Mostafa United
19 February 2011, 11:35 PM
پنجشنبه میرم توپخونه.آمارش رو میگیرم ببینم چنده و چه جوریاست.... اونجا میشه آداپتور بلوتوث رو پیدا کرد.فقط میمونه نصبش

آمارش رو گرفتم

TV و Bluetooth و ... میشه بهش اضافه کرد

قیمت ها هم بالای 150 سیر میکنه :icon_ques

majid911
20 February 2011, 12:27 AM
آمارش رو گرفتم

TV و Bluetooth و ... میشه بهش اضافه کرد

قیمت ها هم بالای 150 سیر میکنه :icon_ques
TV ؟
کجاش تی وی میشه استفاده کرد؟اینکه صفحش دیجیتالیه !

Mostafa United
20 February 2011, 10:51 AM
TV ؟
کجاش تی وی میشه استفاده کرد؟اینکه صفحش دیجیتالیه !

مانیتور TV دیجیتال بهش وصل میشه که صدا رو از ضبط پخش میکنه

majid911
25 February 2011, 10:43 PM
http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_CD-BTB200.html#

Mostafa United
25 February 2011, 11:49 PM
http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_CD-BTB200.html#

یعنی تو حاضری 152 تومن بدی ؟ :icon_eek:

من که نه !!!

Mostafa United
26 February 2011, 12:08 AM
سلام

من به دلایلی می خوام ضبطم رو عوض کنم ...

کسی خواست بگه

pioneer
fh-6050ub

قیمت خریدم 220 بوده ( تو سایت پایونیران 214 قیمتشه که با هزینه پست به تهران و ... بیشتر میشه ! )

3 هفته است که رو ماشینمه ...

کلا 24 ساعت روشن نبوده .

میشه گفت با "نو"ش فرقی نداره

امکانات :

CD
USB
صفحه نمایش 3 خطی
امکان اضافه کردن مانیتور
امکان اضافه کردن Bluetooth
ریموت + جعبه + CD + فیش + سیم + فریم دور + دفترچه ها + ... کامل !

فروش به بالاترین پیشنهاد

AMINHETFIELD
26 February 2011, 10:05 AM
سلام خدمت دوستان.
یک سوال داشتم.
من روی ماشین میخوام سیستم ببندم.
ولی پشت ماشین ، روی طاقچه یک جفت اسپیکر جا نمیشه(البته به نظره من).
میخواستم بدونم میشه اسپیکر هارو جای باندای فابریک ماشین و زیر توری های اون نصب کرد؟
با تشکر

Mostafa United
26 February 2011, 06:27 PM
سلام خدمت دوستان.
یک سوال داشتم.
من روی ماشین میخوام سیستم ببندم.
ولی پشت ماشین ، روی طاقچه یک جفت اسپیکر جا نمیشه(البته به نظره من).
میخواستم بدونم میشه اسپیکر هارو جای باندای فابریک ماشین و زیر توری های اون نصب کرد؟
با تشکر

اگه از مدل 16 اینچی ( اگه اشتباه نکنم ) و دایره ای استفاده کنید جای باندای فابریک فیت میشه و نیازی به برش کاری نیست

A-Ahmadi
26 February 2011, 07:05 PM
آقا اندازه اینچ اسپیکرها رو مطمئن هستید
12 اینچ نیستند ... ؟
من افتادم تو شک !

Mostafa United
26 February 2011, 07:23 PM
آقا اندازه اینچ اسپیکرها رو مطمئن هستید
12 اینچ نیستند ... ؟
من افتادم تو شک !

گفتم : اگه اشتباه نکنم !

چون من 16 اینچ یادمه

از طرفی وقتی یاد رینگ 16 اینچی میفتم میبینم که خیلی از ابند های فابریک بزرگتره .

A-Ahmadi
26 February 2011, 07:30 PM
فکر کنم 16 سانت باید باشه
یا همون 12 اینچ

AMINHETFIELD
27 February 2011, 10:37 AM
دوستان مدل اسپیکرها 6975 است.
طبیعتا بیضیه.
من نمیخوام طاقچه عوض کنم.
میخوام رو همین طاقچه ببندم ولی فکر نمیکنم جا بشه.
برای همین گفتم شاید بشه اسپیکر هارو از زیر جا زد.

reza engine
28 February 2011, 09:41 AM
فركانس شبكه هاي راديويي در تهران از 8 اسفند تغيير كرده.
من فكر كردم كه سيم آنتن ماشين از جايي قطع شده باشه ولي اين رو ديدم

فرکانس‌هاي جديد شبکه‌هاي راديويي در تهران به شرح زير است:

رديف نام شبکه‌هاي راديويي فرکانس جديد تهران(مگاهرتز)

‌١) جوان ‌٨٨

‌٢) ايران ‌٩٠

‌٣) ورزش ‌٩٢

‌٤) تهران ‌٩٤

‌٥) معارف ‌٩٦

‌٦) قرآن ‌١٠٠

‌٧) سلامت/گفتگو ‌١٠٢

‌٨) پيام ‌١٠٤

‌٩) فرهنگ ‌١٠٦

Mostafa United
2 March 2011, 05:30 PM
بچه ها من ضبطم رو به دلیل تعویض به یک مدل دیگه گذاشتم برای فروش

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?62109-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AA-Pioneer-FH-6050UB-%D8%AF%D8%A8%D9%84-%D8%AF%DB%8C%D9%86-(-3-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-)

هر کی خواست بگه ...

امکاناتشم 1 بار دیگه میگم

USB
CD
امکان اضافه کردن مانیتور
امکان اضافه کردن بلوتوث
نور آبی رنگ
برای ساب و باند و ... هم خروجی زیاد داره
گارانتیش هم از دی ماه خورده (پایونیران)
صفحه نمایش 3 خط
USB از داشبورد
پشتیبانی IPOD
تنها مدل پایونیر هم هست که 2 دین هست و LED نداره ( از لحاظ قیمت میگم)
البته یه مدل دیگه هم داره به اسم P5000 که کاست میخوره و ... :icon_eek:

Mostafa United
3 March 2011, 02:23 AM
بچه ها این فریم پلاستیکی که برای ضبط های تک دین استفاده میشه و زیرش فضای داشبوردی داره رو از کجا باید گیر آورد ؟

و سوال دیگه اینکه هدیونیت پنل کوچیک به ماشین پیچ میشه یا به این فریم ؟

bambino_doro
9 March 2011, 10:23 AM
سیستم من نمیدونم چه مشکلی داره که همش ویز ویز میکنه . وقتی هم که گاز میدم صداش متناسب با زیاد شدن گاز زیاد میشه . از چی میتونه باشه ؟

Mostafa United
9 March 2011, 10:30 AM
سیستم من نمیدونم چه مشکلی داره که همش ویز ویز میکنه . وقتی هم که گاز میدم صداش متناسب با زیاد شدن گاز زیاد میشه . از چی میتونه باشه ؟

مشخصا نویز روشه

روی رادیو این مشکل رو دارید یا روی CD و USB هم اینجوریه ؟

bambino_doro
9 March 2011, 02:44 PM
فقط روی cd و usb

Mostafa United
10 March 2011, 12:00 AM
فقط روی cd و usb

ضبط و باندتون فابریکه ؟

bambino_doro
10 March 2011, 02:52 PM
نه . پخش و باند پایونیر

Mostafa United
10 March 2011, 03:43 PM
نه . پخش و باند پایونیر

به نظر من سیم کشی شما مشکل داره که روش نویز میوفته

mehdizadeh04
11 March 2011, 12:24 AM

با سلام
به احتمال زیاد منفی پخشتون ضعیفه.

m-delfani
24 March 2011, 07:51 PM
سلام دوستان خیلی وقت بود که نبودم
یه پخش توپ پیدا کردم واسه ریو قیمتشم تو توپخونه 330 تا 350 تومنه خودمم بستم خیلی راضیم
3100 پایونیر حتما تو گوگل سرچ کنید یه نگا بهش بندازید

reza engine
25 March 2011, 01:01 AM
یه پخش توپ پیدا کردم واسه ریو قیمتشم تو توپخونه 330 تا 350 تومنه خودمم بستم خیلی راضیم

با توجه به اینکه صفحه نمایش این مدل 5.8 اینچی هست؛ تصویر برای کسی که عقب نشسته باشه کاربردی هست؟ برای سرنشین جلو چطور؟ با توجه به محل قرارگیری ضبط گردن درد سراغ سرنشین نمیاد؟
خوبی مدل های جدید پایونیر این هست که رنگ های زمینه قابل تغییر هست و به نور کنسول میشه مطابقتش داد.

A-Ahmadi
25 March 2011, 09:45 AM

این پخش پایونییری که شما معرفی کردید،AVH-P3100DVD مدل خیلی خوبی هست
البته مدلهای AVH-P2300DVD و AVH-P3200DVD و AVH-P4300DVD هم با قیمتهای متفاوت هم موجود هست که کلا این سری از کیفیت خیلی خوبی برخوردار هستند
فقط دارای جی پی اس و یه سری امکانات متفرقه دیگه نیستند که باز هم با توجه به قیمت و کیفیتش میتونه قابل اغماض هست.
(خود من بشخصه اگر بخوام هزینه کنم داشتن این موارد مهم هست)

در مورد مواردی که رضای عزیز اشاره داشتند، من هم با نظرش موافقم.
بیشتر صفحه نمایش این مدلها یه جورایی برای استفاده کارکردی راحتر از کنترلگر لمسی اونها هست تا امکان دیدن تصاویر، چون واقعا در این اندازه از صفحه نمایش چیزی عاید آدم نمیشه. هرچند در برخی مدلها صفحه نمایش متحرک هست ولی باز هم این موضوع توفیقی نداره

خلاصه کلام، اونهایی که میخواهند یه خورده هزینه زیادتری کنند و کل اون پنل پخش جلو ریو رو پر کنند و فضای داخلی اتاق و کنسول رو زیبا کنند این گروه از مدلهای پایونیر گزینه خوبی هست.

شاد باشید...:icon_evil

bambino_doro
25 March 2011, 10:28 AM
بلوتوس نداره / به شخصه ترجیح میدم بخوام اینقدر هزینه کنم یه 100 تومن بیشتر میدم تا مدل بلوتوس دار رو استفاده کنم . 3200bt گزینه ی مناسبی هستش . قیمت هم 450 تومن

m-delfani
25 March 2011, 03:12 PM
دوستان فرمایش همهی شما درسته
اما برای من مهمترین گزینه قیمت بود.البته پیشنهاد bambino_doro جان خیلی بهتره چراکه غیر از بلویوث قابلیت پخش فایلای تصویری از روی فلشم داره که مدل 3100 نداره.من وقتی داشتم دنبال
پخش مناسب میگشتم یه نگاهیم به 3200 داشتم اما چیزی که خیلی تو ذوقم زد کیفیت پایین پنلش بود

arash_2006
5 April 2011, 12:14 PM
بچه ها این فریم پلاستیکی که برای ضبط های تک دین استفاده میشه و زیرش فضای داشبوردی داره رو از کجا باید گیر آورد ؟

و سوال دیگه اینکه هدیونیت پنل کوچیک به ماشین پیچ میشه یا به این فریم ؟
بالاخره منم مجبور به تعویض پخش ماشین شدم و همون مشکل دو دین بودن پنل رو دارم!
فعلا که همینطوری نصب کردم ولی دنبال همون قطعه اصطلاحا جانواری هستم! به نمایندگی ها رفتم که نداشتند و فقط یک لوازم یدکی فروشی قول سفارش از تهران داده که گفت احتمالا تا هفته دیگه میاره و البته قیمت رو حدودا بین 15 تا 20 گفت!!
ضمنا پخش هم کنوود 7016 گرفتم که یکی از بهترین مزیت هاش امکان تغییر رنگ پنل و چراغ های کلیدهاشه که به خوبی با داشبورد هر ماشینی ست میشه!
تنظیمات خوب و حرفه ای داره! کیفیتش هم برای من که راضی کننده است!
در نهایت ممنون میشم اگر دوستان در مورد اون قطعه اطلاعات بیشتری دارند یا محلی رو سراغ دارند اطلاع رسانی کنند!
باتشکر

Mostafa United
5 April 2011, 03:28 PM
بالاخره منم مجبور به تعویض پخش ماشین شدم و همون مشکل دو دین بودن پنل رو دارم!
فعلا که همینطوری نصب کردم ولی دنبال همون قطعه اصطلاحا جانواری هستم! به نمایندگی ها رفتم که نداشتند و فقط یک لوازم یدکی فروشی قول سفارش از تهران داده که گفت احتمالا تا هفته دیگه میاره و البته قیمت رو حدودا بین 15 تا 20 گفت!!
ضمنا پخش هم کنوود 7016 گرفتم که یکی از بهترین مزیت هاش امکان تغییر رنگ پنل و چراغ های کلیدهاشه که به خوبی با داشبورد هر ماشینی ست میشه!
تنظیمات خوب و حرفه ای داره! کیفیتش هم برای من که راضی کننده است!
در نهایت ممنون میشم اگر دوستان در مورد اون قطعه اطلاعات بیشتری دارند یا محلی رو سراغ دارند اطلاع رسانی کنند!
باتشکر

jاون قطعه رو من تو خ عباسی پیدا کردم

10 تومن

فابریکی یه ریو بود

AMINHETFIELD
8 April 2011, 03:40 PM
با سلام خدمت دوستان.
من دیروز سیستم بستم رو ماشین.
یه پخش 6050 ، اسپیکر 6975 ، یه آمپ 2 کانال برای ساب، یه ساب 307 یه آمپ 4 کانال برای اسپیکر که 2 کانالشو برای کامپوننت گزاشتم (البته هنوز کامپوننت نزاشتم ولی سیم کشیشو کردم) و یک خازن.

بعد از نصب سیستم احساس کردم که یه مقدار جون ماشین کم شده.
مخصوصا تو دنده یک.
حالا به نظرتون به خاطره باطریه؟
چون باطریم فابریکه ماشینه.
به نظرتون اگه باطریمو عوض کنم این حالت از بین میره و اصلا نیاز هست عوضش کنم؟
این بنده خدا که برام نصبش کرد و در ضمن دوستمم هست گفت نیازی نیست باطری عوض کنی.

ممنون میشم اگه جواب بدین

باتشکر 

arash_2006
9 April 2011, 10:20 AM
ماشین چقدر کارکرده؟
والله منم فکر میکنم ربطی به باتری نداشته باشه! ولی مسلما باتری قویتر میتونه برق بهتر و قوی تری به قسمت های مختلف برسونه!
بهتره شمع ها رو هم چک کنید!
احتمال میدم به دلیل کهنه بودن کمی ضعیف شده باشند و با ورود برق ضعیف تر خودشون رو بیشتر نشون بدن!
موفق باشید

AMINHETFIELD
9 April 2011, 12:06 PM
ماشين 4 هفتس كار كرده ، يعني صفره.
شايد حساس شدم.
نميدونم.
ولي بايد يكي دوبار ديگه باهاش برونم تا دستم بياد.

alireza_sos
9 April 2011, 05:35 PM
با سلام خدمت دوستان.
من دیروز سیستم بستم رو ماشین.
یه پخش 6050 ، اسپیکر 6975 ، یه آمپ 2 کانال برای ساب، یه ساب 307 یه آمپ 4 کانال برای اسپیکر که 2 کانالشو برای کامپوننت گزاشتم (البته هنوز کامپوننت نزاشتم ولی سیم کشیشو کردم) و یک خازن.

بعد از نصب سیستم احساس کردم که یه مقدار جون ماشین کم شده.
مخصوصا تو دنده یک.
حالا به نظرتون به خاطره باطریه؟
چون باطریم فابریکه ماشینه.
به نظرتون اگه باطریمو عوض کنم این حالت از بین میره و اصلا نیاز هست عوضش کنم؟
این بنده خدا که برام نصبش کرد و در ضمن دوستمم هست گفت نیازی نیست باطری عوض کنی.

ممنون میشم اگه جواب بدین

باتشکر 

به نظرتون یه باطری 60 آمپری برنا توان این سیستم رو داره !:icon_twis

احتمالا نور چراغهاتون هم کم میشه و امکان بالا پایین رفتن دور موتور هم وجود داره نمیدونم سیستمتون چند وات مصرف میکنه اما مطمئنا در آینده نزدیک باتری ماشین نیاز به تعویض داره چون این سیستم خیلی ازش میکشه

موقع تعویض هم متوجه میشین که دینامتون هم باید تعویض شه :icon_cool

reza engine
10 April 2011, 05:11 PM
لطف ميكني يك عكس از هد يونيت كه روي ماشين نصب شده قرار بدي.
و اينكه آيا صفحه مانيتور براي سرنشين كناري كاملا قابل ديد هست. چون اين مدل تا جايي كه من ميدونم tilt نداره.

m-delfani
16 April 2011, 11:10 PM
سلام به آقا رضا گل
باید بگم که آره تمام سرنشینا راحت میتونن تصویرو ببینن
تو این پخش شما میتونید از توی cd-dvd عکس هر عکسیو که دوس داری بندازی بکگراند
اینم عکسش
http://www.tamscar-audio.es/images/avhp3100dvd.jpg

?!...sia
26 May 2011, 08:36 PM
دوستان برا تعویض باندهای عقب حتما باید تاقچه عوض بشه؟
باندی هست که نیازی به تعویض تاقچه نداشته باشه؟

m-delfani
26 May 2011, 11:35 PM
سلام خدمت آقا sia...
شوما میتونی هر باندیو با بریدن زیر تاقجه نصب کنی.:icon_cool

?!...sia
27 May 2011, 01:23 AM
خوب من منظورم بدون دست زدن به تاقچه فابریک بود...

Mostafa United
27 May 2011, 01:38 PM
باند های دایره ای تا 16 سانت قطر بدون بریدن و ... جای فابریک نصب میشن

حتی اندکی بزرگتر هم اون زیر نصب میشه ولی فکر کنم اون قاب فلزی زیر تاقچه اندکی بریده میشه

el matador
31 May 2011, 06:11 PM
ضبط من (فابریک خودش) وقتی mp3 میذاری بعد از خوندن دو سه تا تراک eror میده و cd رو reject میکنه ولی فایلای audio رو درست میخونه. میخوام ببینم میشه کاریش کرد یا مرخصه و باید عوضش کنم؟

kamil81
17 June 2011, 11:12 AM
باندهای فابریک ماشین را عوض کردم یک مدل کامپوننت انداختم به همراه تیوترهاش . کیفیت و قدرت صدا عملا 2برابر شد. کسانی مثل که قصد ندارند تاقچه را برش بدهند و هزینه زیادی هم نمی خواهند بکنند این روش خوبی هست.

http://kamil.persiangig.com/image/Rio/Band/b%201.jpg

http://kamil.persiangig.com/image/Rio/Band/b%202.jpg

http://kamil.persiangig.com/image/Rio/Band/b%203.jpg

http://kamil.persiangig.com/image/Rio/Band/b%204.jpg

http://kamil.persiangig.com/image/Rio/Band/b%205.jpg

?!...sia
17 June 2011, 11:53 AM
کمیل جان قیمت؟
بعد این چند اینچه؟

kamil81
17 June 2011, 12:27 PM
کلا فابریک ریو 16 هست. با نصبش برام 80 تموم شد. مدل های ارزون تری هم داشت .

hossein az esf
21 August 2011, 12:51 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من ريوصفرثبت نام كردم و ميخوام تازمان تحويلش درمورد هزينه هايي كه ميشه براش كرد تحقيق كنم
از شما ميخوام كمكم كنيددرمورد سيستم صوتي
نميخوام زيادهزينه كنم درحد1 پخش خوبو2 تاباندكه خوب جواب بده
نهايتا 250 هزار
اگه تواين رنج مارك يا مدلي سراغ داريدلطف كنيدكمكم كنيد
درضمن من ازاصفهانم اگه مركزيوسراغ داريد كه هم جنس خوب باشه هم باانصاف باشندبه جز
خ طالقاني بهم بگين
ممنون

amingh123
30 January 2012, 08:42 PM
با سلام دوستان....من ضبط پنل بزرگ میخوام بگیرم نمیدونم چی بگیرم ..واسه ریو تا چند اینچی جا میشه....یچیز میخوام ...... بغیر از همه امکانات... دوست دارم تی وی هم باشه چون الان همه جا پخش دیجیتاله میشه گرفت.( شبکه بیخودامون )..چه ضبطی ؟؟ پایونر فکر کنم نداره!!!!! این مسخره بازیا ماله جنس چینیه؟؟؟ مارشال سونی ؟؟؟ نمیدونم لطفا راهنمایی کنید ..تا 550 هم هزینه میکنم .....

saeed-ge
8 March 2012, 01:53 PM
با سلام
ضبط من چند وقت پيش وقتي ماشين 10000 تا كار كرده بود و حدود 14 ماه بعد از خريدش ابتدا يك مدتي بعضا كار كرد و بعضا كار نكرد آخر سر هم از كار افتاد، بردم نمايندگي صاايران به زور و با چند بار رفت و برگشت بالاخره با گارانتي قبول كرد تعمير را انجام بدهد. بماند كه طرف اول بهانه كرد كه بلند نيست ضبط را در آورد و من مجبور شدم بدم نمايندگي سايپا آنرا خارج كند بعد هم گفت يك آي سي آن سوخته و 10 روز طول ميكشد از تهران بيايد و آخر سر هم از كارت گارانتي ماشين و ضبط كپي گرفت و كلي شماره تلفن و آدرس و... روي كپي نوشت و آخر سر هم 3000 تومن از من پول دستمزد كارگرش را گرفت. ( واقعا كه گارانتي تو ايران معنا نداره فكر كنم اولي نفري بودم كه با گارانتي ضبط ماشين را تعمير كردم) توي اون مدت كه ضبط خراب بود ميخواستم ضبط بهتري بخرم ولي با توجه به اينكه ضبط من پنل كوچيك بود و جاي CD هم داشت و نور آن با ساير قسمت ها همخواني داشت و كاملا درسينه خودرو فيت شده و دكمه هاش توچشم نميزد دلم نيومد عوضش كنم . تعميركار ميگفت اين ضبط ها 2 جور هستند كه يك نوعشون آشغاله و مال من از خوباش بوده!!! البته فكر كنم بعد از تعمير صداي ضبط كم شده قبلا اگه loud را ميزدم و صدا را تا 15 بلند ميكردم صدا عالي بود ولي الان حدود 20 تا 25 بايد صدا را بلند كنم. ماشين من توليد مرداد 89 هست.و فلش نميخوره ولي mp3 و audio و تصويري را خوب پخش ميكنه. خواستم بگم اگه دوره گارانتي مشكلي براي ضبط شما هم پيش آمد براي اذت نمايندگي هم كه شده تا تعمير يا تعويض نشده پيگيري كنيد.

vahidreza_sh
9 March 2012, 12:47 PM
ممون جناب saeed-ge (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?139115-saeed-ge) .برا ضبط ما هم همین مشکل رو داشت.ماشین تولید شهریور 90 هست و ضبظش تولید بهمن 89!مارک ضبط هم آریا افراز شیراز که بعد از کاردکرد حدود دوهفته اول فلش از کار افتاد و بعدش سی دی قطع و وصل میکرد که با مراجعه به نمایندگی ضبط و 3000 تومن هزینه باز و بسته کردن و حدود دوماه صبر (کم کاری نماینده مرکزی ضبط در تهران برای عدم ارسال قطعه و پیگیری نمایندگی قائمشهر و تماس با شرکت شیراز و دریافت قطعات از شیراز) و شکایت از شرکت آریا افراز به سایپا و پیگیری سایپاییها بالاخره کل برد ضبط عوض شد و تا حالا هم مشکلی نداشته.

نمایندگی میگفت چون از شرکت به سایپا شکایت کردین کل برد عوض شد وگرنه همون یه قطعه معیوب تعویض میشد.

vahidreza_sh
9 March 2012, 12:49 PM
ضبط من (فابریک خودش) وقتی mp3 میذاری بعد از خوندن دو سه تا تراک eror میده و cd رو reject میکنه ولی فایلای audio رو درست میخونه. میخوام ببینم میشه کاریش کرد یا مرخصه و باید عوضش کنم؟

اگه مال شرکت آریا افراز شیرازه که مشکلشو تو پست بالا گفتم و کم کم بعد چند ماه کاملا" مرخص میشه.
اگر هم نه،منم دقیقا" همین مشکلات شما رو داشتم+از کار افتادن فلش که همونطور که تو پست بالا گفتم بردش رو کامل عوض کردن و درست شد.

vahidreza_sh
9 March 2012, 12:54 PM
ممون جناب saeed-ge (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?139115-saeed-ge) .برا ضبط ما هم همین مشکل رو داشت.ماشین تولید شهریور 90 هست و ضبظش تولید بهمن 89!مارک ضبط هم آریا افراز شیراز که بعد از کاردکرد حدود دوهفته اول فلش از کار افتاد و بعدش سی دی قطع و وصل میکرد که با مراجعه به نمایندگی ضبط و 3000 تومن هزینه باز و بسته کردن و حدود دوماه صبر (کم کاری نماینده مرکزی ضبط در تهران برای عدم ارسال قطعه و پیگیری نمایندگی قائمشهر و تماس با شرکت شیراز و دریافت قطعات از شیراز) و شکایت از شرکت آریا افراز به سایپا و پیگیری سایپاییها بالاخره کل برد ضبط عوض شد و تا حالا هم مشکلی نداشته.

نمایندگی میگفت چون از شرکت به سایپا شکایت کردین کل برد عوض شد وگرنه همون یه قطعه معیوب تعویض میشد و اینکه بهترین ضبطهای ریو مال سالهای 84-86 بوده و از اون به بعد سال به سال کیفیتها اومده پایین.البته فقط برا ریو نیست و کل محصولات سایپا ضبطاشون بی کیفیت شده.
ا که پراید 79 داریم ضبطش مال جاده ابریشمه و تا دو سال پیش بدون مشکل داشت کار میکرد.بعد اینکه هد ضبط از کار افتاد یه دفعه رفتیم ضبط رو عوض کردیم و سی دی خور زدیم.من که برا ضبط ریومون نمایندگی بودم طرف اومد و گفت ضبط پراید صفرش بعد چند روز خراب شد ومیخواست درست کنه که اونم برا آریا افراز شیراز بود

alihassans15
26 March 2012, 10:00 PM
http://uploadimage.ro/images/32583240648369688240.jpg

سلام نظرتون درباره این باند pioneer ts-a6993s چیه؟ با چه مدل ضبطی بهتر ست میشه؟

ar_arc_f
17 July 2012, 04:27 PM
سلام دوستان عزیز، کل این مطالبو خوندم ولی نتونستم راهنمایی ای راجه به خرید یک ضبط پنل بزرگ لمسی زیبا که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم به طراحی داشبورد ریو بیاد و سیمکشی ماشین رو هم تغییر نده ببینم، خواهش می کنم اگر کسی چنین کاری کرده اطلاعات و قیمتش رو با عکس داشبورد ریوش بذاره! واقعا این ظبط ها بخاطر دوربین دنده عقب و جی پی اس کار آدم رو راه میندازه! روی ریو هم خیلی باید قشنگ بشه... ممنون میشم از دوستان کمک کنن!
من دو دین میخوام:icon_neut

ar_arc_f
17 July 2012, 06:44 PM
مثلا دوستان کسی تا حالا این دی وی دی فابریک ریو رو نصب کرده که این سایت می فروشه ؟ ببینه به درد می خوره یا نه؟ ممنون میشم یکی زودتر راهنماییمون کنه ... :

http://www.majidcar.ir/post/54

Mostafa United
17 July 2012, 08:49 PM
مثلا دوستان کسی تا حالا این دی وی دی فابریک ریو رو نصب کرده که این سایت می فروشه ؟ ببینه به درد می خوره یا نه؟ ممنون میشم یکی زودتر راهنماییمون کنه ... :

این ها به نظر یونیورسال میان که به بقیه ماشین ها هم میخورن ( آوانته - ماکسیما - ... )

کیفیت خوبی هم ندارن معمولا !

ar_arc_f
18 July 2012, 01:14 AM
مر30 از راهنماییتون ولی اینا میگم مال خود ریو ساخته شده، کیفیتشم که خیلی تبلیغ میکرد ولی خوب اگه هر چیز دیگه ای باشه شاید قیافتا نیاد به ریو، من که موندم

Mostafa United
18 July 2012, 09:05 PM
مر30 از راهنماییتون ولی اینا میگم مال خود ریو ساخته شده، کیفیتشم که خیلی تبلیغ میکرد ولی خوب اگه هر چیز دیگه ای باشه شاید قیافتا نیاد به ریو، من که موندم

ریو ضبط فابریک 2 دینش هم تصویری نیست

ar_arc_f
19 July 2012, 12:32 AM
درسته ولی خوب نیس یه مدلی که خیلی خوب به ریو بخوره و تصویری هم باشه؟ گرچه فابریک نباشه!

askarizadeh
2 September 2012, 02:15 PM

سلام
من رفتم اینو دیدم
خیلی کاراییش عالیه روی ریو خودش نصب کرده بود
قیمتش کمی بالاشهریه ! اگر بتونید GPS را ازش نخرید و برید از فروشگاه مرکزیش GPS را بخرید به صرفه تر هست
دقیقا فیت فیت میشه من اشتباه بزرگی که کردم رفتم مارکهای متفرقه از سورنا خریدم عین... پشیمونم ! چون فیت نمیشه و خیلی ضایع هست (به خاطر 20-3- هزراتومن ارزونتر! )

ar_arc_f
2 September 2012, 03:14 PM
سلام دوست خوبم
من می خوام برم اینو بخرم ولی دو تا ترس دارم، یکی اینکه صداش بخاطر متفرقه بودنش تمیز و نرم نباشه! یکی اینکه بعد یه مدت خراب بشه مثل اجناس بازار مشترک! می خواستم ببینم راجه به اینجا چیزی رو از یارو پرس و جو کردید یا نه؟؟؟؟

ar_arc_f
2 September 2012, 03:17 PM
بعد آدرس یا شماره ای از دفتر مرکزیش هم دارید؟ قیمت تموم شده با جی پی اسش هم که می گید بالا شهریه رو بفرمایید ممنون میشم

askarizadeh
2 September 2012, 06:16 PM
سلام
آدرس و تلفن توی سایتش هست :
http://majidcar.ir
قیمت تمام شده با GPS هست با نصبش حدود 650 گفت در میاد برای نصب گفت 30 تومن میگیره یه کمی سیم بندی عوض میشه و نمیتونی خودت انجام بدهی حدود 1 ساعت طول میکشه نصب کنه
سیستم بلوتوثش میکروفون داخلی داره یعنی ممکنه وقتی پنجره ماشین پایین هست و صدا میاد صدای مکالمه تلفن بد باشه یارو میگفت خیلی خوبه اما من این سیستم متفرقه ای که از سورنا گرفتم افتضاحهه
خوبیش اینه که فیت فیت میشه و هیچ فاصله ای بین پنل ایجاد نمیشه
صداش هم یارو گذاشت من راضی بودم و خیلی خوب بود (من اهل دیش دیش و ساب بستن و اینها نیستم یه صدای معمولی با باندهای خود ریو راضیم میکنه)
اینکه خراب بشه یا نشه نمیدونم ولی چون روی ریو خودش بسته بود یعنی خودش اطمینان داره به کارش به هرحال اگر من پولمو حروم نمیکردم حتما میرفتم ازش میگرفتم... یارو میگفت قیمت GPS 70 تومن در میاد ولی سورنا میگفتن 40 تومن البته مدلهای مختلف هست ولی یارو گرونتر میگفت... به هرحال اگر میخواهی در حد 600 تومن پول خرج کنی پیشنهادم همین یارو هست.اگر میخواهی کمتر خرج کنی برو عباسی مارشال بخر با GPS قطعا 400 بیشتر در نمیاد !

ar_arc_f
2 September 2012, 08:33 PM
واقعا ازت ممنونم، امیدوارم کیفیت صداش حداقل در حد این فابریکی که روی ریوم هست باشه! من که ازش راضیم صدای خیلی نرم و خوبی داره
بازم ممنون

ar_arc_f
2 September 2012, 09:43 PM
من به این سایت هم زنگ زدم: cardvd.ir
گفت دو مدل داریم درجه 1 ------- 780 تومن
درجه 2 --------------------------- 640 تومن (صدا در حد پایونیر به گفته خودش)
حالا موندم برم سراغ این یا مجید کار یا کدومو بر دارم

reza engine
3 September 2012, 11:04 PM
من مدتی هست که دبل دین JVC مدل AVX-810 خریدم و نصب کردم. تنها ابراد این هست که از دو لبه کنار حدود نیم سانت خالی میموند که اون هم به ابتکار خودم با چرم مشکی از پشت قاب پوشوندم و الان چندان مشخص نیست.
به نظر من که نسبت به این نمونه های چینی بهتر هست. پنل هم قابلیت جدا شدن داره که در جاهای خطرناک پنل رو هم جدا میکنم. به لحاظ کیفیت صدا و تصویر هم تا الان راضی کننده بوده.

ar_arc_f
4 September 2012, 02:41 AM
دوست عزیزم فقط یک خواهش دیگه دارم اونم اینکه آدرس یا شماره ای یا اسم و نشونی از همین شخصی که گفتید این ضبط رو ماشین خودش هست بدید ممنون میشم میخوام برم سراغش تست کنم و بخرم ممنون از لطفت دوست عزیز