PDA

View Full Version : مشكلات سيستم فرمان 206

n@vid
10 March 2008, 02:21 PM
سلام
از بين دوستان تا به حال كسي با مشكل چهار شاخ فرمان و صداي تق تق ناشي از آن مواجه شده؟بايد تعويض بشه يا قابل تعميره؟در مورد هزينه ها هم اگر اطلاعاتي داريد بفرماييد.
با تشكر

hamed2661
11 March 2008, 04:11 PM
اين صدا كمي تشديد شده و وقتي در حالت در جا كمي با فرمون بازي مي كنم يه صداي تق تق خفيفي به گوش ميرسه.لطفاً راهنمايي بفرماييد.
با تشكر

سلام دوست عزيز ماشين من هم همچين مشكلي داشت كه با بازي با فرمون يه صداي تق تق ضعيف ميومد . ايرادش هم از توي خود اتاق بود و بر طرفش كردم بي هيچ هزينه اي و خيلي راحت . كف اتاق بين پدالها جائي كه ميله فرمون از اتاق خارج ميشه يه چهاشاخ هست كه پائينش يه پيچ داره اون پيچ و سفت كني يكم حله .

arash_http
1 July 2008, 09:21 AM
الان 3 ماهی هست که از فرمون من خصوصا زمانی که تا آخر پیچیده میشه مثلا برای پارک کردن صدایی در میاد نمایندگی می گه مشکلی نداره خودمم در عملکردش مشکلی نداشتم ولی به نظر شما چه مساله ای داره
ممنون از راهنماییتون پیشاپیش

arash_http
1 July 2008, 09:23 AM
ایراد از جلو بندی نیست

محمد رضا محمدي
1 July 2008, 10:07 AM
اگر صدا زیاد بلند نیست مشکل خاصی نداره ولی اگر به جیغ کشیدن برسه به احتمال زیاد از پمپ هیدرولیکه البته با توجه به اینکه گفتین این صدارو زمانی میده که فرمان تا آخر پیچیده میشه ...
البته باز هم حضورا بهتر میشه در موردش نظر داد

shahramcat
1 July 2008, 10:51 AM
اگر تا آخر میپیچه صدا طبیعی هست اما اگر درجا یا حالت معمولی بپیچونید و صدای جیغ میده همینطور دورموتور زیاد پایین میاد اول خودتون هواگیری مخزن هیدرولیک رو انجام بدید که ساده هست اگر جواب نداد استپ موتور رو نشون بدید .

m_eslam
2 July 2008, 09:25 AM
ممكنه از پمپ باشه ، البته همونطور كه دوستان گفتن ، اگر تا انتها ميپيچونين و در موقعيت قفل ،‌صدا ميده ، طبيعيه!

omid54
7 October 2008, 02:38 AM
با سلام. تيپ2.کارکرد 11000. تقريبا از همون اول وقتي مي خوام فرمان رو تا آخر به چپ يا راست بچرخونم صداي تق تق از زير پام مي اد؟ البته يه مدت بود که خودبه خود قطع شده بود. لطفا کسي اگه کمک کنه ممنون مي شم.

saeid_linker
24 October 2008, 01:23 AM
مقدار كمش طبيعي هست
هيچ وقت نبايد فرمان رو تا ته ته بچرخونم ضرر داره به هيدروليكش فشار مياد

ghiaci
24 October 2008, 02:36 AM
با سلام. تيپ2.کارکرد 11000. تقريبا از همون اول وقتي مي خوام فرمان رو تا آخر به چپ يا راست بچرخونم صداي تق تق از زير پام مي اد؟ البته يه مدت بود که خودبه خود قطع شده بود. لطفا کسي اگه کمک کنه ممنون مي شم.

تقريبا اكثر ماشين هائي كه فرمان هيدروليك دارند در انتهاي پيچيدن فرمان بعلت تحت فشار بودن سيستم هيدروليك صداي كمي بصورت شرشر ميدهند ولي صداي تق تق طبيعي نيست يا در سيستم هيروليك مشكل است يا جلوبندي

hitmanf
24 October 2008, 09:03 AM
با سلام
وقتی فرمان را تا ته میچرخونم صدایی بلندی شبیه ابمیوه گیری میده این صدا طبیعی یا نه؟
با تشکر

ghiaci
24 October 2008, 12:49 PM
اگه كم باشه طبيعي است

good_rally
1 November 2008, 07:45 PM
سلا دوستان مشكلات سيستم تعليق فرمان وروغن كاري 206 قبلا در يك تاپيك جامع صورت ميگرفت .

ولي از اين به بعد تمام مشكلات مربوط به فرمان 206 رو دراين تاپيك مطرح فرماييد.

reza_118
8 November 2008, 12:40 AM
توی دست اندازها بخصوص وقتی باد لاستیک 30 به بالا باشه انگاری قربیل فرمون را شل بسته باشی حس میکنم یه لقی تو فرمون هست .
جلوبندی را هم کامل بردم چک کردن میگن هیچ ایرادی نداره

simbaleo
8 November 2008, 12:49 AM
اشکال از سیبک چپقی فرمونه. لاستیکش پاره شده و به صدا افتاده، باید درسته عوض بشه و با اجرت حدود 20 هزار تومن هزینش میشه. صداش فقط تو دست انداز ریز مشخص میشه و بهترین چیزی که صداشو در میاره حرکت روی این خط کشی های برجسته با سرعت کم حدود 20 کیلومتر هستش. اینجوری حتی میشه فهمید سیبک کدوم سمت خراب شده!

reza_118
8 November 2008, 12:58 AM
صدا نمیده اصلاً فقط کسی که پشت رل نشسته این لقی را با دستی که فرمان را گرفته حس میکنه چیزی با گوش شنیده نمیشه

simbaleo
8 November 2008, 01:05 AM
دقت کنی صداش هم میاد اما محوه. ضربه به فرمون هم از نشانه هاشه.

reza_118
8 November 2008, 10:05 PM
در مورد فرمان هنوز نرسیدم برم سیبک را چا کنم ولی یک پیچ توی 4 شاخ پایین بود سفت بود یه کوچولو سفت ترش کردم .
ولی این 4 شاخ از توی یک لاستیک به سمت پایین رد شده بود این لاستیک با 2 مهره شماره 10 (اگر اشتباه نکنم) به کف ماشین محکم شده بود ولی این 2 مهره محکم نبود من هر کدام را تغریباً 2 دور محکم تر کردم .
حالا نمی دونم واقعاً باید تا آخر این 2 مهره را محکم کنم یا ....؟؟؟!!!

pedrambade
15 December 2009, 09:55 PM
فرمون من سفت شده، جلوبندی رو هم تازه عوض کردم، چشه، فکر می کنید ایراد از سیستم هیدرولیکه ؟

amingzj
15 December 2009, 10:59 PM
سلام
ماشین من یه مشکل عجیبی داره
تو ترافیک یا سرعت پایین فرمون رو که ول میکنم خود به خود تا حدود 30 درجه به چپ میچرخه
مثل اینکه خلاصی فرمون رفته اونجا
توی سرعت هم این وضعیت وجود نداره
ممنون میشم اگر میدونید مشکل از کجاست به من بگید
با تشکر

arvin1
15 December 2009, 11:54 PM
ما این ماشینمون رو تقریبا هر 5 یا 6 روز یک بار از پارکینگ در میاریم وقتی ماشین رو روشن کردیم و آماده حرکت شد وقتی میخوای فرمون رو پچرخونی یک لحظه احساس میکنی لاستیک ها چسبیده به زمین ولی بعدش آزاد میشه و خیلی هم نرم و روان هست و صدایی هم نداره در ضمن مدل ماشین آخر 84 هست تیپ 5 و 18000 تا هم کارکرده ولی تا بحال روغن هیدرولیک عوض نکردیم امکان داره از اون باشه راستی جنس لاستیک هاش هم نرم هست و سایز 205 . قبلا این طور نبود یه دو سه هفته هست اینطور شده. به نظر شما ایراد از چیه من تا بحال این ماشین رو تعمیرگاه نبردم کجا ببرم بهتره ؟

pedrambade
16 December 2009, 02:50 PM
ما این ماشینمون رو تقریبا هر 5 یا 6 روز یک بار از پارکینگ در میاریم وقتی ماشین رو روشن کردیم و آماده حرکت شد وقتی میخوای فرمون رو پچرخونی یک لحظه احساس میکنی لاستیک ها چسبیده به زمین ولی بعدش آزاد میشه و خیلی هم نرم و روان هست و صدایی هم نداره در ضمن مدل ماشین آخر 84 هست تیپ 5 و 18000 تا هم کارکرده ولی تا بحال روغن هیدرولیک عوض نکردیم امکان داره از اون باشه راستی جنس لاستیک هاش هم نرم هست و سایز 205 . قبلا این طور نبود یه دو سه هفته هست اینطور شده. به نظر شما ایراد از چیه من تا بحال این ماشین رو تعمیرگاه نبردم کجا ببرم بهتره ؟

برای من هم همین طور شده، دقیقا همینی که شما می گی، فکر کنم برای سرما باشه، اما به مخزن روغن هیدرولیک نگاه کردم کم نشده،

اگه رنگ روغن هیدرولیک رنگ گل بشه، یعنی چی، رنگ اصلی روغن هیدورلیک قرمزه؛ حالا اگه این رنگ کدر بشه تاثیری داره یانه؟:lover:

arvin1
16 December 2009, 05:21 PM
برای من هم همین طور شده، دقیقا همینی که شما می گی، فکر کنم برای سرما باشه، اما به مخزن روغن هیدرولیک نگاه کردم کم نشده،

اگه رنگ روغن هیدرولیک رنگ گل بشه، یعنی چی، رنگ اصلی روغن هیدورلیک قرمزه؛ حالا اگه این رنگ کدر بشه تاثیری داره یانه؟:lover:
من دوتا قوطی روغن توتال گرفتم رنگش قرمز تیره هست .
حالا کسی می دونه چطور این روغن هیدرولیک رو میشه عوض کرد ؟

amingzj
23 December 2009, 09:27 PM
سلام
ماشین من یه مشکل عجیبی داره
تو ترافیک یا سرعت پایین فرمون رو که ول میکنم خود به خود تا حدود 30 درجه به چپ میچرخه
مثل اینکه خلاصی فرمون رفته اونجا
توی سرعت هم این وضعیت وجود نداره
ممنون میشم اگر میدونید مشکل از کجاست به من بگید
با تشکر
فردا میخوام ببرم نمایندگی
اگر میدونید مشکل از کجاست لطف کنید راهنمایی بفرمایید

babakii21
10 January 2010, 11:08 PM
سلام
من وقتی که فرمان ماشین رو به سمت راست میچرخونم، با هر دور چرخش یه صدایی (مثل دینگ) از زیر پا و نزدیک پدالها میشنوم. کسی میدونه که این صدا چی هست؟:icon_cry:

romeo_1593
10 January 2010, 11:39 PM
ماشین من تیپ2 با 140000 تا کارکرد . الان 2 هفتست که بدون هیچ تصادفی ، هیچی ، یه مشکل عجیبی پیدا کرده که کسی هنوز نفهمیده از کجاست .
الان وقتی گاز میدم حتی اگه کم باشه ماشین فرمونش میچرخه و تغییر جهت میده واسه خودش . خیلی خطرناکه !!! اگه تو دست انداز حتی با عمق یا ارتفاع 1 سانت هم بیفته هم همین جریان پیش میاد . کسی میدونه چشه ؟

ممنون

satellite
10 January 2010, 11:58 PM
سلام
من وقتی که فرمان ماشین رو به سمت راست میچرخونم، با هر دور چرخش یه صدایی (مثل دینگ) از زیر پا و نزدیک پدالها میشنوم. کسی میدونه که این صدا چی هست؟:icon_cry:
من هم وقتی دنده عقب میگیرم و فرمون رو تا اخر به سمتی میجرخونم صدای تقه میده نمیدوم این صدا همون صدای شماست یا نه ولی من از اولش این صدا رو داشتم..

یادمه تو یه تاپیک خیلی ها این رو بحث کرده بودند ( شاید هم همین تاپیک بود؟) به هر حال من اون موقع پیگیر نشدم میشه بگید این صدا از چیه و ایا یه مشکل حساب میشه؟ببرمش برای گارانتی؟

babakii21
11 January 2010, 11:33 PM
نه
صدای تقه نمیده، با هر بار چرخش فرمان(هر دور فرمان) یه صدا مثل دینگ میده.

romeo_1593
12 January 2010, 03:11 PM
ماشین من تیپ2 با 140000 تا کارکرد . الان 2 هفتست که بدون هیچ تصادفی ، هیچی ، یه مشکل عجیبی پیدا کرده که کسی هنوز نفهمیده از کجاست .
الان وقتی گاز میدم حتی اگه کم باشه ماشین فرمونش میچرخه و تغییر جهت میده واسه خودش . خیلی خطرناکه !!! اگه تو دست انداز حتی با عمق یا ارتفاع 1 سانت هم بیفته هم همین جریان پیش میاد . کسی میدونه چشه ؟

ممنون

دوستان کمککککککککککککک

mehrdad5067
12 January 2010, 04:37 PM
متاسفانه سیستم تعلیق را فقط با باز کردن و چک کردن می تونین مطمئن بشین که سروصدا برای چیه!!! به این راحتی نیست...پس به یک جلو بندی ساز ماهر مراجعه کنید...

ashkan.sufi
15 January 2010, 05:14 PM
دوستان کمککککککککککککک

منم همین مشکل رو پیدا کردم.فرمون همش تکون میخوره.45000 کارکرد:icon_bigg

ahmad4659
31 January 2010, 02:16 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز ثبت نام کردم . یه سوال داشتم - 206 من در هوای سرد وقتی فرمونو به سمت راست می چرخونم زیر پام یه چیزی تکون می خوره کسی می دونه علت چیه

reza_118
31 January 2010, 06:00 PM
تاپک تکراری
لظفاً از گزینه جستجو استفاده کنید

Mehdi-HTC
16 February 2010, 04:36 PM
سلام خدمت دوستان گل........
وقتی ماشینم رو صبحا که هوا سرد هست روشن میکنم فرمون ماشین خیلی نرمه ....اما آمپر روی 90 که میاد (دقیقا روی 90 ) و موتور گرمه فرمون یه دفعه فرمون سفت میشه......و وقتی به هر طرف میپیچم فرمون دیگه راست نمیشه و به همون حالت خودش میپیچه.......

چندتا تعمیرگاه رفتم که خیلیاشون گفتن از پمپ هیدرولیک هست و 1 نفرشون گفت از جعبه فرمون........
از یه لحاظ حرف اکثر تعمیکارا درست بود چون وقتی فرمون رو میپیچم صدای کم زوزه ی پمپ هیدرولیک در میاد......

من چون 2دل بودم که از جعبه فرمون هست یا از پمپ هیدرولیک و یکی از تعمیرکارا که خیلی اصرار داشت از پمپ هیدرولیکه گفتم عوضش کن اما اگر از پمپ نبود باید مفتی پمپ قبلیم رو بزاری و دستمزد هم نگیری..... اونم قبول کرد.....اما وقتی پمپ رو عوض کرد هیچ تغییری احساس نشد و فرمون عین قبل سفت بود.....
خلاصه با کلی غر زدن پمپ خودم رو گذاشت.....

رفتم سراغ اونی که گفت مشکل از جعبه فرمونه......گفت باید حتما باز بشه و 1 روز توی تعمیرگاه ماشین میخوابه.....و من چون هیچ مشکلی توی جعبه فرمون نمیبینم نمیخوام ماشین الکی 1روز توی تعمیرگاه بخوابه......بهشم گفتم که پمپ هیدرولیک صدا میده......اونم گفت احتمالا توی جعبه فرمون یه جایی گیر داره که به پمپ هیدرولیک فشار میاره و باعث صدا دادنش میه......

حالا میخوام از تجربیات دوستان استفاده کنم و ببینم مشکل از کجاست......

راستی ماشین مدل 84 تیپ 3 و 133000 هم کار کرده.......

safasony
16 February 2010, 04:56 PM
سلام دوست عزيز
فرمان من هم همينطوري بود ولي ماشين من سمند است
بردم اران خودرو 25 هزارتومن هزينه برد.
اونا روغن هيدروليك را عوعض كردن و پمپ هيدروليك روهم از نو بستن . درست شد.

satellite
21 April 2010, 03:08 PM
سلام

من امروز که کاپوت بالا بود و فرمون رو میچرخوندم متوجه شدم هنگامی که فرمون رو میچرخونم این قسمتی که در عکس زیر مشخص کردم داخل اون پوشش المینیومی به داخل کشیده میشه مخصوصا هنگامی که فرمون تا اخر چرخیده شده و باز هم فشار بیاریم این قسمت کاملا به سمت داخل کشیده میشه ، یعنی تحرک داره به سمت داخل اون پوشش ، و وقتی فشار رو ول میکنم ( یعنی فرمون رو دیگه نمیچرخونم )برمیگرده به حالت اولش..این طبیعیه ؟؟
عکس : ( با کلیک بر روی عکس سایز بزرگتر نمایش داده میشود )
http://www.tehranpic.net/images/gxs4xghkupdtm8b4kgu_thumb.jpg (http://www.tehranpic.net/viewer.php?file=gxs4xghkupdtm8b4kgu.jpg)

mortezagipsy
21 April 2010, 03:24 PM
ميون كلامتون (:icon_arro) نقش اون روكش آلومينيومي خنك كردن روغن هيدروليكه ؟
چرا مدلهاي قديمي اينو ندارن ؟

pedrambade
21 April 2010, 03:37 PM
من فكر كنم حركت اون شلنگ بخاطر فشار گردش روغن هيدروليك باشه،‌بعيد مي دونم مشكل خاصي باشه و طبيعيه.

safasony
21 April 2010, 05:00 PM
سلام

من امروز که کاپوت بالا بود و فرمون رو میچرخوندم متوجه شدم هنگامی که فرمون رو میچرخونم این قسمتی که در عکس زیر مشخص کردم داخل اون پوشش المینیومی به داخل کشیده میشه مخصوصا هنگامی که فرمون تا اخر چرخیده شده و باز هم فشار بیاریم این قسمت کاملا به سمت داخل کشیده میشه ، یعنی تحرک داره به سمت داخل اون پوشش ، و وقتی فشار رو ول میکنم ( یعنی فرمون رو دیگه نمیچرخونم )برمیگرده به حالت اولش..این طبیعیه ؟؟

سلام دوست عزيز اون حركت طبيعيه
و اندازه يك بند انگشت هم جابجايي داره.
راستي ماشينت چيه؟

satellite
21 April 2010, 05:18 PM
سلام دوست عزيز اون حركت طبيعيه
و اندازه يك بند انگشت هم جابجايي داره.
راستي ماشينت چيه؟
ممنون از پاسختون
ماشین تیپ 3 هست مدل 88
یعنی این جا به جایی کاملا عادی هست ؟ روی خودروی شما هم همینطوره؟

geumat
23 April 2010, 07:12 PM
دوستان سلام
چند وقتی هست که احساس میکنم فرمون کمی سفت شده!
چه کار باید بکنم؟
تیپ 2 _ 40000 کارکرد

ممنون میشم پاسخ بدین

pedramslhr
23 April 2010, 09:23 PM
سلام

http://www.tehranpic.net/images/gxs4xghkupdtm8b4kgu_thumb.jpg (http://www.tehranpic.net/viewer.php?file=gxs4xghkupdtm8b4kgu.jpg)

راستش مال ما هم همین طوریه و مشکلی هم نداریم. بنابراین فکر نمیکنم مشکلی باشه(احتمالا).

فروزنده
23 April 2010, 10:49 PM
دوستان سلام
چند وقتی هست که احساس میکنم فرمون کمی سفت شده!
چه کار باید بکنم؟
تیپ 2 _ 40000 کارکرد

ممنون میشم پاسخ بدین
فکر نمی کنم به اسونی برای پمپ هیدرولیکش ایرادی پیش بیاد شما میزان روغن هیدرولیک روچک کن و همچنین میزان باد تایرها شاید هم سیستم هیدرولیک شما هوا گرفته و باید هوگیری بشه

geumat
24 April 2010, 01:09 PM
فکر نمی کنم به اسونی برای پمپ هیدرولیکش ایرادی پیش بیاد شما میزان روغن هیدرولیک روچک کن و همچنین میزان باد تایرها شاید هم سیستم هیدرولیک شما هوا گرفته و باید هوگیری بشه

ممنون از راهنمایی تون (هنوز دکمه تشکر برام فعال نشده:icon_idea)
جک میکنم این مواردی که گفتین

safasony
24 April 2010, 01:48 PM
ممنون از پاسختون
ماشین تیپ 3 هست مدل 88
یعنی این جا به جایی کاملا عادی هست ؟ روی خودروی شما هم همینطوره؟

بله دوست عزيز
همينطوره

pasha050
25 April 2010, 09:27 AM
با سلام
چند روزی هست که یه مشکل ذهنم رو مشغول کرده. امیدوارم دوستان بتونن راهنماییم کنن. حالا مشکل:
وقتی که کلاچ رو نگه می دارم و فرمون رو درجا حرکت می دم زیر پام احساس لرزش می کنم. اگر دوستان به این مشکل برخوردن یا علتش رو می دونن خوشحال می شم که من رو هم در جریان قرار بدن.
با تشکر

mortezagipsy
25 April 2010, 01:05 PM
مشكلات سيستم فرمان 206 (http://www.phalls.com/showthread.php?t=47072&page=4)

reza_118
25 April 2010, 02:07 PM
با سلام
چند روزی هست که یه مشکل ذهنم رو مشغول کرده. امیدوارم دوستان بتونن راهنماییم کنن. حالا مشکل:
وقتی که کلاچ رو نگه می دارم و فرمون رو درجا حرکت می دم زیر پام احساس لرزش می کنم. اگر دوستان به این مشکل برخوردن یا علتش رو می دونن خوشحال می شم که من رو هم در جریان قرار بدن.
با تشکر
دوست عزیز ضمن تبریک جهت ورود به این فروم لطفاً پیش از ارسال مطلب جدید قوانین را مطالعه و از تکراری نبودن مطلب بوسیله استفاده از گزینه جستجو مطمئن شوید.

سپندار مزد
26 April 2010, 12:22 PM
دوستان هنگام دور زدن فرمون سفته:icon_twis .چیزی مابین نیمه هیدرلیک -ه:icon_ques
چه چیزایی رو بازرسی کنم:icon_neut
پیشاپیش متشکرم:icon_surp

reza_vga8800640mb
26 April 2010, 01:15 PM
سلام دوستان ،نخاستم یه تاپیکه جدید بزنم همینجوریش قست 206 شلوغ هست ،آقایون اگه بخواهیم فرمون 206 بشکن برقیبشه همانند کرولا و کمری چه کارایی میتونیم بکنیم ،البته حساس به سرعتم باشه

eblis.3
26 April 2010, 01:45 PM
سلام
فرمان ماشین من هنگام دور زدن یه صدایی میده انگار ماشین داره میلرزه اشکال از کجاست ؟
مثلا وقتی میخام کامل فرمانو بپیچم تا نیمه که میام خوبه ولی بعدش میلرزه و بد صدا میده

reza_118
6 May 2010, 08:58 PM
سلام دوستان ،نخاستم یه تاپیکه جدید بزنم همینجوریش قست 206 شلوغ هست ،آقایون اگه بخواهیم فرمون 206 بشکن برقیبشه همانند کرولا و کمری چه کارایی میتونیم بکنیم ،البته حساس به سرعتم باشه
در این مورد سنسور زاویه فرمان اگر اشتباه نکنم باید نصب بشه که سوکتش هم فکر کنم زیر فرمان هست ولی اطلاعات دقیق در مورد نصب و سیستم کارش ندارم

iran_46
26 May 2010, 12:08 PM
با سلام
206 من براي زمستون 88 هست.از همون روزاي اول موقع دور زدن يه صداي خفيف تق تق از تو فرمون ميومد.اول گفتم حتما عاديه و زياد توجه نكردم تا اينكه الان ديگه خيلي زياد شده صداش.يعني تعداد دفعاتش زياد شده وگرنه شدت صداش هنوزم كمه.
امروز بردم نمايندگي نشونش دادم گفت بله اينم جعبه فرمونش مشكل داره ! گفت تعداد 206 هايي كه اين مشكل رو دارن خيلي زياد شده جديدا ! ايرانخودرو گفته همه رو ميخواد چك كنه تا مشكل رو پيدا كنه و از تو خط توليد جلوشو بگيره.گفت باهات تماس ميگيريم كه بياي بازرسي و تعويض بشه.قيمتش 400 هزار تومانه كه مجاني تعويض ميشه و جزء گارانتيه.
حالا من لاستيكام 205 هستش.ممكنه به سايز لاستيك گير بدن و همه چيز رو بندازن گردن لاستيك و گارانتيش نكنن؟!!:icon_ques
اگه اينطوره راه حلي داريد؟برم 2 جفت 185 دسه دو بخرم بندازم زيرش كه گير ندن بهش؟

Hamed
11 June 2010, 01:38 AM
سلام دوستان
فرمون ماشین ما خیلی سفت شده طوریکه دست درد میگیره موقع پیچیدن به کوچه یا دور زدن.
چکار باید انجام بدم؟چون تاحالا 3 تا مکانیک دیدن و میگن مشکلی نداره.ولی در مقایسه با تیپ 5 مدل 82 افتضاحه.
ماشین اتوماته با 55000 کارکرد مدل 83. مکانیکا هم هیچکدوم تا حالا روغن هیدرولیکو عوض نکردن.

r_sarmadi
2 August 2010, 09:39 AM
سلام من 10 روزی هست که 206 SD تحویل گرفتم اما یک صدایی از فرمون میاد انگار که یک چیزی شل باشه. اما چند روز قبل بردم نشون یک تعمیرکار دادم گفت اشکال نداره بعداز 1000 کیلومتر بیار باید یک پیچ توی جعبه فرمونش تنزیم بشه . اما دیروز بردم نمایندگی گفت بهش دست نزن الان اکثرا" این صدارو میدن مال تلسکوپی نه مال جعبه فرمون و بعد هم یارو اومد یک پیچ نشونم داد توی اتاق اون پایین همانجایی که اتصال چهارشاخ فرمون هست گفت مال اینه . لطفا کمکم کنید :icon_cry:

hype
2 August 2010, 10:01 AM
مبارک باشه
یک تاپیک کامل با این موضوع هست:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=47072
راستی پخش و لاستیکتون چیه ؟آخه منم تو همین هفته v8رو تحویل می گیرم

نقل قول نوشته شده توسط n@vid
اين صدا كمي تشديد شده و وقتي در حالت در جا كمي با فرمون بازي مي كنم يه صداي تق تق خفيفي به گوش ميرسه.لطفاً راهنمايي بفرماييد.
با تشكر

hamed2661
سلام دوست عزيز ماشين من هم همچين مشكلي داشت كه با بازي با فرمون يه صداي تق تق ضعيف ميومد . ايرادش هم از توي خود اتاق بود و بر طرفش كردم بي هيچ هزينه اي و خيلي راحت . كف اتاق بين پدالها جائي كه ميله فرمون از اتاق خارج ميشه يه چهاشاخ هست كه پائينش يه پيچ داره اون پيچ و سفت كني يكم حله .

r_sarmadi
3 August 2010, 08:00 AM
[quote=hype;845138]مبارک باشه
یک تاپیک کامل با این موضوع هست:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=47072
راستی پخش و لاستیکتون چیه ؟آخه منم تو همین هفته v8رو تحویل می گیرم

ممنون
لاستیک کوموهو انداختم kh11 با اندازه 14 60 195 همون که معروف به گل الگانس
هستش خیلی عالیه گلشم ریز نیست که سنگ ریز بره بینش گیر کنه و همش بالانس و بهم بزنه مثل roadstone :icon_excl
پخشم و عوض نکردم همون clarion روشه ، نمیدونم چی بندازم که اینترفیس 206 داشته باشه :icon_surp

hype
3 August 2010, 08:12 AM
به نظرم اگه صدا و کیفیتش برات راضی کننده است پخشش رو عوض نکن آخه قیافش با داشبرد ست هست و راحت 2 سال کار می کنه ولی بعدش کم کم اپتیکش ضعیف می شه.
راستی مشکل صدای فرمون حل شد؟از همون پیچ بود؟

amirvr14
20 August 2010, 03:21 PM
دوستان من به تازگي به 2 مشكل برخوردم!
هنگام دنده عقب وقتي فرمونو ميچرخونم از تو فرموت صداي تق تق مياد(فقط هنگام دنده عقب)
و اينكه وقتي در جا فرمونو ميچرخونم ماشين به شدت ميلرزه!

hamid-fateh
22 August 2010, 07:33 PM
دوستان من به تازگي به 2 مشكل برخوردم!
هنگام دنده عقب وقتي فرمونو ميچرخونم از تو فرموت صداي تق تق مياد(فقط هنگام دنده عقب)
و اينكه وقتي در جا فرمونو ميچرخونم ماشين به شدت ميلرزه!
دوست عزیز من مشکل تق تق رو داشتم از اول که دنبالش نرفتم ولی بعضی از بچه ها میگن مال تلسکوپی فرمونه و بیشتر زمانی هست که به سمت راست میچرخونی فرمونو
در مورد دوم هم مال من اینجوری بود از بچه ها پرسیدم گفتن همه همینجورین اگر میخواهید کمتر بشه موقع چرخوندن فرمون کمی گاز بده

amirvr14
23 August 2010, 12:05 AM
دقيقا وقتي به سمت راست ميچرخونم و دنده عقب ميرم بيشتر مياد البته گاها هم شده وقت حركت رو به جلو هم تق تق مياد از تو فرمون!رو دست اندازها!
خوب حالا راه رفع مشكل چيه؟
در دراز مدت مشكلي پيش نمياره؟

hamid-fateh
25 August 2010, 12:20 AM
دقيقا وقتي به سمت راست ميچرخونم و دنده عقب ميرم بيشتر مياد البته گاها هم شده وقت حركت رو به جلو هم تق تق مياد از تو فرمون!رو دست اندازها!
خوب حالا راه رفع مشكل چيه؟
در دراز مدت مشكلي پيش نمياره؟
والله نمیدونم چی بگم دیگه حالم از نمایندگی بهم میخوره 18 شهریور گارانتیم تموم میشه میبرم بیرون لااقل حرفمو گوش میدن بیشتر دوستان میگن مال تلسکوپی فرمونه ولی احتمال اینکه از سر پلوس باشه هم هست ولی من فکر میکنم همون تلسکوپی باشه جدیدا موقع جلو رفتن هم صدا میده ولی گاهی اوقات و بیشتر موقع عقب رفتن بسمت راست

amirvr14
25 August 2010, 02:44 AM
يه سوال ديگه
ميزان روغن هيدروليك فرمون چقدر بايد باشه؟ماله من هميشه چه ماشين سرد باشه و چه گرم رو خط وسطه!

r_sarmadi
25 August 2010, 09:51 AM
سلام دوستان
مشکل ماشین من هم حل نشد (صدای تق تق هنگام بازی با فرمان 206 سی نو )
چندتا نمایندگی بردم اکثرا گفتن مال تلسکوپی هست اما یکیشون گفت نه مال جعبه فرمان هست گفت چون یکی دیگه هم همینطوری بود تلسکوپی عوض کردیم خوب نشد حالا نمیدونم ..... اگرکسی اطلاعی داره کمک کنه ممنون

hype
25 August 2010, 11:11 AM
با سلام خدمت دوستان.
بعد از دو هفته رانندگی با وی8 جدیدا وقتی فرمون رو می پیچونم بعد از نگه داشتن فرمون دو تا صدای تق تق می آد و یه حالت ضربه خفیف روی فرمون احساس می کنم مثلا وقتی یک دور سریع فرمون رو می چرخونم تا فرمون رو نگه می دارم دو بار تق تق صدا می ده که زیر دست احساس می شه ! بنظرتون چیه؟ آیا مشکل همون پیچی است که دوستان در مطالب بالا گفتن یا مشکل جدی تره؟

bbmbbm
5 September 2010, 12:46 AM
سلام
فرمان ماشین من هنگام دور زدن یه صدایی میده انگار ماشین داره میلرزه اشکال از کجاست ؟
مثلا وقتی میخام کامل فرمانو بپیچم تا نیمه که میام خوبه ولی بعدش میلرزه و بد صدا میده
مال منم یه چیزی تو همین مایه هاست ممنون میشم کسی اگه اطلاع داره کمک کنه چون ترجیح میدم تا جاییکه ممکنه به نمایندگی مراجعه نکنم
ماشینم اس دی وی 8 صفر حدود 400 کار کرده وقتی ماشین در جا کار میکنه فرمون رو که کامل به طرفین میچرخونم کاملا میلرزه لرزشش محسوسه بد جوری نگرانم کرده یه مسافرتم باید باهاش برم همین زودیا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمک کنین یه کمک فوری:lover:

hamid-fateh
5 September 2010, 12:48 AM
دوست عزیز کاملا طبیعی هست و نگرانی نداشته باش 206 کلا اینجوریه و من فکر میکنم به خاطر ضعیف بودن پمپ هیدرولیک 206 باشه

reza_118
5 September 2010, 01:30 AM
دوست عزیز کاملا طبیعی هست و نگرانی نداشته باش 206 کلا اینجوریه و من فکر میکنم به خاطر ضعیف بودن پمپ هیدرولیک 206 باشه
البته جدیدا اینطوری هست هم فرمان سفت تره هم در هنگام درجا پیچیدن صدای بدی میده و می لرزه
تیپ 5 مدل 84 من اینطور نیست ولی وی 8 برادرم مدل 87 همینطوره

bbmbbm
7 September 2010, 09:38 PM
البته جدیدا اینطوری هست هم فرمان سفت تره هم در هنگام درجا پیچیدن صدای بدی میده و می لرزه
تیپ 5 مدل 84 من اینطور نیست ولی وی 8 برادرم مدل 87 همینطوره
جالبه از یکی از دوستان که وی 8 مدل 87 داره پرسیدم میگفت مال من اصلا نمیلرزه خودمم تست کردم اصلا لرزش نداشت؟:icon_eek::icon_redf
از نمایندگی برسیدم گفت طبیعیه هر چند بهبود بیدا نمیکنه اما بعد از 5000 بیار یه دستی به جلوبندیت بزنیم
حالا این ایراد طبیعی مشکل ساز نیست؟

engali
2 December 2010, 06:40 PM
جعبه فرمان ماشین من نشتی پیدا کرده و باید ببرم نمایندگی برای تعمیر ( تیپ 2 1900 km کارکرد ) میخواستم بدونم این قطعه تعمیریه یا باید کلا عوض بشه !!!
و اینکه چه جنسی خوبه ؟؟؟
برای اینکه تعمیر کار به جعبه فرمون دسترسی پیدا کنه باید چه قطعاتی رو باز کنند تا به جعبه برسند .
لطفا هر گونه اطلاعاتی دارید در میون بگذارید . ممنونم .

amirvr14
3 December 2010, 12:24 AM
چجوری ماشینی با 1900 کیلومتر کارکرد جعبه فرمونش نشت پیدا کرده؟از کجا فهمیدی که نشت پیدا کرده؟

engali
4 December 2010, 01:25 PM
چجوری ماشینی با 1900 کیلومتر کارکرد جعبه فرمونش نشت پیدا کرده؟از کجا فهمیدی که نشت پیدا کرده؟

روغن هیدرولیک به میزان 100 CC کم شده بود ، از زیر موتور طرف راننده ( روغن قرمز - مثل رنگ گل محمدی ) نشت روغن کاملا قابل مشاهده بود !

ali1389
5 December 2010, 01:36 AM
با سلام خدمت دوستان.
بعد از دو هفته رانندگی با وی8 جدیدا وقتی فرمون رو می پیچونم بعد از نگه داشتن فرمون دو تا صدای تق تق می آد و یه حالت ضربه خفیف روی فرمون احساس می کنم مثلا وقتی یک دور سریع فرمون رو می چرخونم تا فرمون رو نگه می دارم دو بار تق تق صدا می ده که زیر دست احساس می شه ! بنظرتون چیه؟ آیا مشکل همون پیچی است که دوستان در مطالب بالا گفتن یا مشکل جدی تره؟
مشکل منم تقریبا همینجوریه. دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.

engali
6 December 2010, 09:00 AM
روغن هیدرولیک به میزان 100 CC کم شده بود ، از زیر موتور طرف راننده ( روغن قرمز - مثل رنگ گل محمدی ) نشت روغن کاملا قابل مشاهده بود !

خوشبختانه کسی که کمک من نکرد ، اما نمایندگی بعد ار درست کردن ماشین گفت یه واشر به اسم اورینگ تو لوله ها خراب بوده و نشتی داشته 12 هزار تومن هم زده بودند خرج تعمیر که خود نمایندگی زحمت پرداخت رو کشید . متشکرم از راهنمایی همه ، مخصوصا روئسای فاروم

hamid-fateh
9 December 2010, 09:32 PM
مشکل منم تقریبا همینجوریه. دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.
با سلام
دوست عزیز شما زیر پا انتهای فرمون یه پیچ هست تا اونجا که میتونی سفت کن درست میشه البته زیاد زور نزنی هرز کنی پیچو

amirvr14
27 December 2010, 02:23 PM
سلام دوستان
من ماشینم روغن هیدرولیک فرمونش کم شد و وقتی 7-8 ساعت خاموشه چک میکنم روغن به خط ADD میرسه(البته وقتی ماشین گرمه میاد بالا و تا C میرسه) میخوام بش روغن اضافه کنم(البته نمیدونم چرا کم کرده؟؟مسیر رو هم نگاه کردم نشتی نداره!!)
حالا 2 تا سوال دارم:
1-به نظرتون چرا کم کرده؟فشنگی روغن هم نشتی نداشتو تمیز بود!
2-مثل روغن ترمز حتما باید از همین نوعی که توش هست بریزم یا فرقی نداره چه نوعی از روغن هیدرولیک باشه؟

google.yahoo
31 December 2010, 01:22 PM
فرمان و بدنه ماشین من تا سرعت 130 هیچ گونه لرزشی نداره ولی با عبور از 130 کیلومتر لرزش فرمان و اتاق شروع می شه و تا حدود 145 ادامه پیدا می کنه .مشکل از بالانس نبودن چرخه یا مورد دیگه ای داره .ضمنا وقتی که از حالت سکون شروع به حرکت بصورت کمی پر گاز می کنم ماشین کمی به سمت چپ و راست کشیده می شه .دلیل این مسئله چی می تونه باشی.؟ (از زمانی که بوش طبق ها را تعویض کردم و میزان فرمان هم انجام شد این مسئله بوجود اومده)

amirvr14
31 December 2010, 09:23 PM
ماشین منم اینطوریه و به راست میکشه اما در هر سرعتی!دوستان مشکل از کجاست؟

MOHAMMADREZA_4444
31 December 2010, 10:17 PM
فرمان و بدنه ماشین من تا سرعت 130 هیچ گونه لرزشی نداره ولی با عبور از 130 کیلومتر لرزش فرمان و اتاق شروع می شه و تا حدود 145 ادامه پیدا می کنه .مشکل از بالانس نبودن چرخه یا مورد دیگه ای داره .ضمنا وقتی که از حالت سکون شروع به حرکت بصورت کمی پر گاز می کنم ماشین کمی به سمت چپ و راست کشیده می شه .دلیل این مسئله چی می تونه باشی.؟ (از زمانی که بوش طبق ها را تعویض کردم و میزان فرمان هم انجام شد این مسئله بوجود امده)

چپ و راست کشیدن ماشین میتونه علل مختلفی داشته باشه. از نوع و جنس و کیفیت لاستیک گرفته تا باد لاستیک، بالانس نبودن، تا ایرادهای جلوبندی..... در مورد شما با توجه به کدهائی که دادی، حتما جلو بندی و میزان فرمان رو دوباره چک کن....
در مورد لرزشی که گفتید 99% از بالانسه. بالانس کردن یک هنره و بیشتر بالانسی ها کارشون دقیق نیست. یادت باشه بهترین بالانس درجا هست که لرزش اتاق را هم میگیره... اما جای خوب.
البته اگر تهران هستید میتونم یک آدرس بدم که کارش حرف نداره تو بالانس. لازم بود پیغام بدید تا عرض کنم.

MOHAMMADREZA_4444
31 December 2010, 10:20 PM
ماشین منم اینطوریه و به راست میکشه اما در هر سرعتی!دوستان مشکل از کجاست؟

شما هم باد لاستیک رو چک کن. و برای اطمینان اگر باز حل نشد جای لاستیکهای جلو رو عوض کن. خیلی تو پیدا کردن عیب بیشتر از مکانیک میتونه کمکت کنه.

amirvr14
31 December 2010, 10:34 PM
لاستیکا گودیر هستن و روتیشن دارن نمیشه با هم عوضشون کرد!!

hooman_nooshi
1 January 2011, 10:39 PM
من ماشینم به چپ میکشه جای لاستیک عوض کردم درست نشد . لاستیکم یزد تایر است . کمک کنید

mehdialishiri
2 January 2011, 01:36 PM
سلام دوستان
من جديد وقتي به سمت راست ميپيچم يه صداي تق (انگار از عقب ماشين) صدا ميده علت چي ميتونه باشه؟

MOHAMMADREZA_4444
2 January 2011, 02:25 PM
لاستیکا گودیر هستن و روتیشن دارن نمیشه با هم عوضشون کرد!!

اینطوری درصد اینکه مشکل از لاستیکها باشه بیشتره. حداقل با همجهت خودش در عقب عوض کن.... بااینکار گام مهمی در پیدا کردن مشکل بر میداری.

mnaeimi236
3 January 2011, 08:01 PM
دوستان خوبم من یه تیپ 5 صفر گرفتم هفته پیش که تا الان 405 تا کارکرده امروز به یه مشکلی برخوردم اونم این که در حالت درجا و توقف روی آسفالت وقتی فرمون رو تا آخر به سمت چپ میدم و هنگام برگردوندن فرمون به آرومی یه صدای تق که فقطم یه بار و به صورت خیلی ضعیف و شبیه شکسته شدن قلنج انگشت دست و یا بیشتر شبیه صدای تک عقربه ثانیه شمار ساعت و انگار از داخل فرمون یعنی پشت بوق روی فرمون (از داخل غربلیک فرمون)شنیده میشه این حالت در زمان چرخوندن از راست به چپ هم شنیده میشه با توجه به این که ماشین صفره به نظرتون مشکل از چیه؟ در حال حرکت و حتی تو دست اندازها این صدا شنیده نمیشه و در حالت توقف در صورت خاموش بودن ضبط و بالا بودن شیشه ها و با دقت زیاد این صدا شنیده میشه(من با تیپ 2 و پژو 405 امتحان کردم این صدا رو نمیداد )

mnaeimi236
4 January 2011, 01:51 AM
دوستان خوبم من یه تیپ 5 صفر گرفتم هفته پیش که تا الان 405 تا کارکرده امروز به یه مشکلی برخوردم اونم این که در حالت درجا و توقف روی آسفالت وقتی فرمون رو تا آخر به سمت چپ میدم و هنگام برگردوندن فرمون به آرومی یه صدای تق که فقطم یه بار و به صورت خیلی ضعیف و شبیه شکسته شدن قلنج انگشت دست و یا بیشتر شبیه صدای تک عقربه ثانیه شمار ساعت و انگار از داخل فرمون یعنی پشت بوق روی فرمون (از داخل غربلیک فرمون)شنیده میشه این حالت در زمان چرخوندن از راست به چپ هم شنیده میشه با توجه به این که ماشین صفره به نظرتون مشکل از چیه؟ در حال حرکت و حتی تو دست اندازها این صدا شنیده نمیشه و در حالت توقف در صورت خاموش بودن ضبط و بالا بودن شیشه ها و با دقت زیاد این صدا شنیده میشه(من با تیپ 2 و پژو 405 امتحان کردم این صدا رو نمیداد )

mnaeimi236
4 January 2011, 10:53 PM
دوستان عزیز کسی نمیتونه کمکم کنه؟دارم کلافه میشم از دست این مشکل گرچه حاد نیست اما من کلا حساسم تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه تو تیونینگ تالک یکی گفته باید تلسکوپی رو عوض کنم به نظر شما مشکل همینه ؟اگه تلسکوپی رو عوض کنم واسه ایربگ مشکلی پیش نمیاد ؟باید چکار کنم؟

amirvr14
5 January 2011, 01:32 AM
مشکلی نیست!!اگه خم شین زیر فرمون یه پیچی هست!!در محل اتصال جعبه فرمون(تو همین تاپیک توضیحش داده شده!)اونو باید سفت کنین که البته توصیه میکنم این کارو نکنین چون با تورک متر باید انجام بشه!!
از این سروصداها زیاد خواهید شنید بعدا!!

mnaeimi236
5 January 2011, 02:41 AM
مشکلی نیست!!اگه خم شین زیر فرمون یه پیچی هست!!در محل اتصال جعبه فرمون(تو همین تاپیک توضیحش داده شده!)اونو باید سفت کنین که البته توصیه میکنم این کارو نکنین چون با تورک متر باید انجام بشه!!
امیر جان اون پیچ در محل اتصال جعبه فرمون به کجاست؟منظورت همون پیچ جهار شاخ فرمونه که به کف اتاق نزدیکه یا نه؟صدای تقه از داخل فرمون میاد نه از زیر پا به نظرت تلسکوپی یا غربیلک مشکل دارن یا با سفت کردن اون پیچ حل میشه؟اون تورک متر رو از کجا میشه خرید؟(راستی تو کدوم پست این تاپیک در مورد این مشکل صحبت شده منظورت پست شماره چنده؟)
واقعا ممنونم ازت دوست عزیز

mehdialishiri
5 January 2011, 12:03 PM

سلام من هم وقتي فرمان رو به سمت راست ميدم اين صدا تق رو ميشنوم البته انگار صدا از اتاق باشه يا از عقب ماشين نمي دونم؟!

amingzj
12 January 2011, 05:38 PM
سلام
اگر روغن هیدرولیک خالی باشه و با این وضع رانندگی کنم مشکلی برای سیستم هیدرولیک پیش میاد ؟!

SD یکی از دوستان دست ماست که صفره و 2000 کیلومتر راه رفته مشکل داره و از زیرش روغن هیدرولیک خالی میشه بردم نمایندگی که درست کنند گفتند که مشکل همه گیره و همه 206های صفر خرابن و الان هم 30 نفر توی نوبت تعمیر هستند و ما قطعه نداریم ببر بیرون درست کنند !!

حالا جالبیش اینه که الان بدون روغن هیدرولیک فرمون این 206 SD از فرمون 206 تیپ5 بنده که سیستم هیدرولیکش نشتی هم نداره نرمتره !!!!!

mortezagipsy
12 January 2011, 07:03 PM
بله, به پمپ هیدرولیک آسیب می رسه. حتی برای مسافتهای کوتاه مخزن رو پر کنید.

siavash-l90
11 February 2011, 08:45 PM
سلام
ماشين من هم به صداي تق فرمون دچار شد آيا اگه تلسكوپي فرانسوي بندازيم مشكل حل ميشه؟ يا حتي تلسكوپي استوك اصلي؟

hype
9 May 2011, 12:58 PM
دوستان این مشکل تق تق فرمان 206 های جدید حل نشد؟؟ کسی پیگیر نشد ببینه نمایندگی چی میگه؟؟ آخه من احساس می کنم بعد از 10 ماه رانندگی صدای تق تق بیشتر شده و نمی دونم چکار کنم ،یه 206 دیگه صفر مال فامیلمون رو هم امتحان کردم همینطور بود،بردم نمایندگی گفت ممکنه اگه حتی میل فرمون رو عوض کنه باز هم این مشکل باشه:icon_bigg!! درست جواب آدمو نمی دن ! لطفا اگه کسی به نتیجه رسید به ما هم بگه.

edwin2009
1 August 2011, 02:20 AM
سلام به تمام دوستان عزیز
از دوستان خواهشمندم پاسخ سئوالات حقیر را بدهند و آیا لازم می دونند به نمایندگی مراجعه کنم، ممنون.
206 تیپ 6 با کارکرد 5000 کیلومتر دارم (5ماه تحویل گرفتم)
1- در موقع شروع حرکت و دور گرفتن به مدت چند ثانیه زیر پام میلرزه علت چیه؟ فراخوان تعویض دسته موتور شامل حال ماشینم می شد که رفتم و تعویض کردم.
2- وقتی فرمون رو تا آخر می چرخونم صدای تق تق می ده بعضی وقت ها هم فرمون یه لرزش کوچیک داره طبیعی هست؟ یکی گفت همه 206 جدید این مورد دارن مال تلسکوپی برو نمایندگی عوض می کنند؟
3- حواسم نبود با سرعت کم چرخ جلو سمت شاگرد با جدول یه برخورد داشت البته سریع ترمز گرفتم بررسی کردم لاستیک سالمه ترک هم نداره ماشین نمی کوبه، موقع ترمز ماشین به چپ یا راست نمی کشه، اما موقعی که راه می افتم مثلا کمربند یادم رفته ببندم موقع حرکت فرمون رها می کنم کمربند رو ببندم ماشین می کشه سمت چپ، دقیق یادم نیست اما فکر کنم قبل ضربه هم همینطور بود. به نظر شما نمایندگی رفتم بگم چی را چک کنه که خیالم راحت شه و در آینده جلوبندی یا چیز دیگه ماشین آسیب نبینه ؟ یکی گفت نگو خورده به جدول نمایندگی الکی خرج می تراشه برات، چیکار کنم گیج شدم.
4- سئوال 2 و 3 به هم ربط پیدا می کنند؟
5- در زمانی که ماشین رو روشن می کنم (پارکینگ صاف و بدون شیب ) و بعد می خوام دنده را از P به R ببرم یه ضربه کوچیک حس می کنم به همراه صدای تقه و یا از P به D ببرم یه صدای تقه وقتی دسته دنده از R می خواد رد بشه می آید آیا طبیعی هست؟ صدای تقه روی R هستش، ببرم نمایندگی؟

از همه دوستان عذرخواهی می کنم و متشکرم...

اگر مشکلات زیر پیش بیاد ماشین چطوری عکس العمل نشون میده:
1- کشیدن فرمان
2- بد عمل کردن ترمز
3- صدای جیغ کشیدن لاستیک حین عبور از روی حط عابر پیاده
4- خلاصی بیشتر از حد مجاز فرمان
5- کشیدن ناگهانی حین ترمز زدن
6- تاب گرفتن رینگ
7- آسیب به لاستیک
8- آسیب میل موج گیر و سیبک فرمان

gilase_tanha2020
1 August 2011, 02:43 PM
دوست من این مشکلاتی که شا فرمودین واسه ماشین شما پیش اومده ؟ آخه تو هر تاپیکی کلی سوال کردین . شرمندتون من کلاً از گیربکس اتومات که چیزی سر در نمیارم

2- صدای تق تقی که در ماشین پراید هم هست رو میگین ؟ البته نباید صدا بده واسه 206 ولی بعضی از 206 ها این صدا رو دارن و همیشگی نیس و لرزشی هم که فرمودین طبیعی هستش . شما وقتی فرمون رو تا آخر می چرخونین بیشترین فشار به پمپ هیدرولیک فرمان میاد و مشکلی نیس .

3-در مورد فرمون کشیدن باید بگم به عوامل مختلفی از جمله شیب جاده ، میزان باد لاستیک ، جنس لاستیک و میزان خوردگی لاستیک های جلو و قطعات جلوبندیتون بستگی داره که آیا سالم هستن یا نه . اگه ماشین به میزان کم منحرف میشه که فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه زیاد باشه حتماً به جلوبندی ساز باید نشون بدین .

4- فکر نکنم ربطی داشته باشه

5- اینم به نظر من طبیعی هست و از مشکلات گیربکس های جدید میتونه باشه و کاریشم نمیشه کرد

در مورد این 8 تا سوالی که فرمودین احتمالاً منظورتون این بوده که مثلاً از کجا بفهمین که فرمون ماشین میکشه یا لاستیکتون آسیب دیده ؟ اگه منظورتون همینه که بگین تا توضیح بدم

milad_vf
2 August 2011, 12:16 PM
با سلام خدمت های دوستان

من یک 206 اس دی وی 8 دارم 11000 کار کرده البته اول اینو بگم که تو خیلی سایت ها رفتم و تمام پست های این تاپیکم خواندم ولی کسی جواب منتقی نداده یا بی جواب مانده
ماشین زمانی که استارت میخوره و سرده فرمان ماشین نرمه ولی ماشین هرچه که کیلومتر بیشتری میره فرمان همینطور سفت میشه تا جایی که من دستم دیگه درد میگیره زمانی که فرمان سفت میشه در حالت ایستاده زمانی که فرمان رو به سمت راست میچرخونم ماشین شروع به لرزش میکنه و صدا میده و تو پیچ ها زمانی که گاز میدم فرمان اینگار قفل میکنه اون سمتی که دارم میرم
روغنش رو عوض کردم روغن المانی هم توش ریختم بهتر که نشد بدترم شده اینم بگم ماشین یه سمت راست میکشه زمان سفت شدنش بیشترم میشه
نمایندگی های ایران خودرو هم بردم خیلی راحت در اخر گفت ماشین ایرانی همینه حال به من مهندس ایران خودرو گفت تو برو ببین پمپ فرانسویشو پیدا میکنی انو بخر بنداز رو ماشین
اینم اضافه کنم زمانی که در پمپ هیدرولیکو باز میکنم هوا به شدت میزنه بیرون
حال میخواهم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه اصلآ این مشکل از هیدرولیکه یا از جعبه دنده و ....
با تشکر
بدرود

FL66
2 August 2011, 10:35 PM
با سلام خدمت هاي دوستان

من يک 206 اس دي وي 8 دارم 11000 کار کرده البته اول اينو بگم که تو خيلي سايت ها رفتم و تمام پست هاي اين تاپيکم خواندم ولي کسي جواب منتقي نداده يا بي جواب مانده
ماشين زماني که استارت ميخوره و سرده فرمان ماشين نرمه ولي ماشين هرچه که کيلومتر بيشتري ميره فرمان همينطور سفت ميشه تا جايي که من دستم ديگه درد ميگيره زماني که فرمان سفت ميشه در حالت ايستاده زماني که فرمان رو به سمت راست ميچرخونم ماشين شروع به لرزش ميکنه و صدا ميده و تو پيچ ها زماني که گاز ميدم فرمان اينگار قفل ميکنه اون سمتي که دارم ميرم
روغنش رو عوض کردم روغن الماني هم توش ريختم بهتر که نشد بدترم شده اينم بگم ماشين يه سمت راست ميکشه زمان سفت شدنش بيشترم ميشه
نمايندگي هاي ايران خودرو هم بردم خيلي راحت در اخر گفت ماشين ايراني همينه حال به من مهندس ايران خودرو گفت تو برو ببين پمپ فرانسويشو پيدا ميکني انو بخر بنداز رو ماشين
اينم اضافه کنم زماني که در پمپ هيدروليکو باز ميکنم هوا به شدت ميزنه بيرون
حال ميخواهم ببينم کسي ميتونه منو راهنمايي کنه اصلآ اين مشکل از هيدروليکه يا از جعبه دنده و ....
با تشکر
بدرود

سلام دوست عزيز
منم احتمال ميدم که از پمپ هيدرليکتون باشه
يه نمايندگي خوبم سراغ دارم که از اول ماشينمو اونجا ميبرم
تا به حال نشده که نتونند مشکليو حل کنند
اگر خواستين آدرسشو در پ.خ بهتون بدم

milad_vf
4 August 2011, 05:48 PM
سلام دوست عزيز
منم احتمال ميدم که از پمپ هيدرليکتون باشه
يه نمايندگي خوبم سراغ دارم که از اول ماشينمو اونجا ميبرم
تا به حال نشده که نتونند مشکليو حل کنند
اگر خواستين آدرسشو در پ.خ بهتون بدم

چند روز پیش زنگ زدم به امور مشترکان ایران خودرو شکایت کردم یک وقت داده بهم که برم نمایندگی اتحاد سراه ازمایش حال برم اونجا اگرم اطلاعاتی دارید چون من 1 مشکل اساسی دیگه هم دارم با این ماشین مطرح کنم

NavidG7
18 October 2011, 05:49 PM
سلام.
روغن هیدرولیک فرمان نشتی داشت. از چند جا پرس و جو کردم جالب بود همه آدرسه یک نفر رو دادن... میدون قزوین اول خیابان قزوین گاراژ صنعتی مشهد آقای فتحی...
ماشین رو نشونش دادم گفت نشتی از پمپ نیست. (اگه پمپ نشت کنه روغن می ریزه رو دینام و درجا می سوزونتش)گفت از جعبه فرمان نشت می کنه. قیمت جعبه فرمان تایوانی 440000 تومان نا قابل. هزینه تعمی جعبه فرمان خودم هم که خداروشکر اصلی بود 125000 بود. دومی رو ترجیج دادم ولی هیچ وقت فکر نمی کردم جعبه فرمان تایوانی 440000 باشه... راستی مکانیکه آدم واردی بود... همونجوری که همه می گفتن.

امیدوارم جعبه فرمونتون خراب نشه خلاصه...

gilase_tanha2020
18 October 2011, 11:08 PM
آقا نوید الان جعبه فرمانتون تعمیر شد و روغن ریزی نداره ؟ جعبه فرمان ماشین منم مثل اینکه خیلی کم روغن ریزی داره و باید تعمیر شه و در حال حاضر هر 1 ماه یکم روغن اضافه میکنم و قصد تعمیرشو ندارم آخه اینجا که تعمیر نمیکنن و باید بیارمش مشهد

NavidG7
20 October 2011, 12:31 PM
بله. مشکل حل شده. نه تنها روغن ریزی نداره دیگه بلکه فرمون خیلی خوب شده. هیچ خلاصی یا لقی نداره. سرو صدای اضافی هم نداره. از وقتی ماشین رو گرفته بودم فرمون که تا آخر به چپ یا راست می پیچیدم یه صدایی می داد که دیگه اونم حل شده هرچند به پمپ دست نزدیم. پمپ یک نشتی خیلی خیلی کم داره یعنی نشتی هم نیست یک کم خیسه زیر پمپ که مکانیکه گفت حالا حالا ها کار می کنه مشکلی هم نداره... هروقت نشتیش زیاد شد می برم بازش می کنم.