View Full Version : نظر سنجی در مورد بهترین نژاد سگ خانگی
ahmad 1373
27 September 2008, 11:21 PM
سلام دوستان!!!!!!!!!!!:icon_sad:
لطفا در این تایپیک در مورد انواع نژاد های سگ های عروسکی صحبت کنید...........:icon_cool:icon_cool:icon_cool
:lover:
idamirshahi
1 October 2008, 04:55 PM
من عااااشق همه شونم....خيلي نازن!
همش به خودم ميگم كاش يه جور فروشگاه سگ بود كه آدم مي تونست بره با سگهايي كه دوست داره بازي كنه بعد يكي شونو انتخاب كنه
اگه همچين جايي بود من كه با سر مي رفتم، حتي اگه قرار بود واسه هر جلسه يه مبلغي مثلاً براي مشاوره بدم
Edalati
1 October 2008, 11:48 PM
من عااااشق همه شونم....خيلي نازن!
همش به خودم ميگم كاش يه جور فروشگاه سگ بود كه آدم مي تونست بره با سگهايي كه دوست داره بازي كنه بعد يكي شونو انتخاب كنه
اگه همچين جايي بود من كه با سر مي رفتم، حتي اگه قرار بود واسه هر جلسه يه مبلغي مثلاً براي مشاوره بدم
به زوری همچین جایی راه میندازیم:icon_coolدر حال آماده سازی هستیم .به زوری آماده میشه :icon_surp
mohsen3544
2 October 2008, 01:02 AM
من تو سگهای خانگی به پاگ و شارپی رای میدم که نیستند تو نظر سنجی.
Hesam844
2 October 2008, 01:35 AM
به زوری همچین جایی راه میندازیم:icon_coolدر حال آماده سازی هستیم .به زوری آماده میشه :icon_surp
به شرطی که تهران باشه :icon_surp
Koosha_Raisi
5 October 2008, 05:49 PM
من تو سگهای خانگی به پاگ و شارپی رای میدم که نیستند تو نظر سنجی.
خب میتونید به غیره رای بدید!:icon_cool من هم به تریر رای دادم هم به غیره! به غیره منظورم سگ جیبی هست!
Koosha_Raisi
5 October 2008, 05:51 PM
سلام جناب عدالتی! میخاهید تو رشت کلینیک بزنید یا تو تهران؟؟؟
mnikzad
5 October 2008, 09:13 PM
مشهد همچین جایی هست
mehran_tavakoli
6 October 2008, 01:55 AM
من به تریر
چون آروم و دوست داشتنیه
معمولا هم کوچک هستن
idamirshahi
6 October 2008, 01:53 PM
مشهد همچین جایی هست
ميشه آدرسشو بنويسيد من گاهي ميرم مشهد
مهربانو
7 October 2008, 01:12 AM
منم به تریر رای دادم خیلی دوست داشتنی و خوشگلن رنگهای خیلی خشگلی هم دارن :icon_wink
ahmad 1373
8 October 2008, 11:51 AM
منم به تریر و پکینز رای دادم چون هم خوشگلن هم آرومن و هم کوچیکن و در ضمن خوش رنگن!!!!:icon_wink:icon_wink
mehran_tavakoli
8 October 2008, 12:13 PM
البته تریر من خیلی هم آروم نیست
اگر بیفته روی دنده چپ اعصاب نمیزاره
ولی من احساس میکنم میفهمه
هر وقت میرم تهران توی آپارتمان میفهمه نباید سر و صدا کنه و....
کلا تریر خوبه
هم کوچیک هم با وفا هم عاقل
نگرا
8 October 2008, 03:34 PM
کاش اسمی هم از دالمیشن میبردید...:icon_wink
Hesam844
9 October 2008, 04:38 PM
جالی بولداگ هم تو گزینه ها خالیه
ظاهرا وغیره خیلی بیشتر از بقیه باید رای بیاره!
زهرا اخوت
5 November 2008, 07:59 PM
من شیتزو وپکینز رو دوست دارم خودم یه مدت تریر داشتم ولی از بس خانواده با هام دعوا کردند بی خیال شدم
ahmad 1373
6 November 2008, 11:32 PM
با سلام!!!!!!
اشتباه شما این بوده که وایسادگی نکردین!!! یعنی باید مقابلشون وامیستادین و حرفشون رو گوش نمیکردین.
مثلا من خودم وقتی میخواستم سگ و همسترم رو بخرم خونوادم خیلی اذیت میکردن ولی من خریدم و حالا هردوشون رو هم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه اگه سگ شما تریر بوده مال من DOBERMAN PINSCHER هستش!!!!!!!!!!:icon_excl:icon_cool:icon_arro:icon_ sad:
:lover::lover::lover::lover::lover::lover:
من شیتزو وپکینز رو دوست دارم خودم یه مدت تریر داشتم ولی از بس خانواده با هام دعوا کردند بی خیال شدم
Hesam844
7 November 2008, 01:29 AM
با سلام!!!!!!
اشتباه شما این بوده که وایسادگی نکردین!!! یعنی باید مقابلشون وامیستادین و حرفشون رو گوش نمیکردین.
مثلا من خودم وقتی میخواستم سگ و همسترم رو بخرم خونوادم خیلی اذیت میکردن ولی من خریدم و حالا هردوشون رو هم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه اگه سگ شما تریر بوده مال من DOBERMAN PINSCHER هستش!!!!!!!!
تو آپارتمان!؟؟
زهرا اخوت
7 November 2008, 09:33 PM
جدی شما دوبرمن رو تو آپارتمان نگهداری می کنید حداقل فکر همسایه های بدبخت رو هم بکنین:icon_ques
Hesam844
7 November 2008, 11:51 PM
جدی شما دوبرمن رو تو آپارتمان نگهداری می کنید حداقل فکر همسایه های بدبخت رو هم بکنین:icon_ques
همسایه ها هیچ...
فکر خود این حیوون رو باید کرد!
ahmad 1373
8 November 2008, 04:44 PM
همسایه ها هیچ...
فکر خود این حیوون رو باید کرد!
نه عزیزم من دیوونه که نیستم دوبرمن رو تو آپارتمان نگهداری کنم!!!!!:icon_sad:
اولا خونه ما زمینی هست و حدود 300متر حیاط داره! دوما من سگم رو فعلا حدود 8 ماهه که تو خونه نگهداری میکنم و هدفم از خریدش نگهبانی کارخونمون بود که تا کار های ساخت و سازش تموم نشه نمیتونم بذارمش اونجا.:icon_cool
اگر سوالی داشتید حتما خوشحال میشم که بپرسید.........:icon_cool:icon_excl:icon_surp
Horror
14 November 2008, 12:48 AM
از دوستان من خیلی هستند که نژادهایی مانند روتوایلر گریدین دوبرمن در داخل آپارتمان نگهداری می کنند. و از نظر رشد و سلامتی نرمال هستند. سگهایشان در آپارتمان بسیار با ادب سر و صدا و شلوغ هم نمی کنند. در خارج از ایران همه خونه ها ویلایی نسیت و اکثراً آپارتمان نشین هستند! ولی با تربیت صحیح امکان نگهداری سگهای بزرگ هم برایشان فراهم شده. اتفاقاً سگهایی که در آپارتمان در کناره شما بزرگ می شوند نا خداگاه خیلی با ادب بار میان ولی باید خوب تربیت شوند. ولی باید ساعاتی را در فضای مناسبی برای سگ اختصاص داد تا سگ انرژی خود را تخلیه کند. پیشنهاد این است معمولاً 2 سگ را از توله گی در آپارتمان نگه دارید. برای مثال یه دوبرمن و یه شی هواهوا از تولگی در کنار هم بزرگ شوند. سگهایی مانند دوبرمن در آپارتمان ها شاهد نگهداری آنها بودم بسیار سالم و خوب بودند و بسیار با ادب باید از نزدیک دید تا متوجه شوید!!!
ahmad 1373
14 November 2008, 09:26 PM
از دوستان من خیلی هستند که نژادهایی مانند روتوایلر گریدین دوبرمن در داخل آپارتمان نگهداری می کنند. و از نظر رشد و سلامتی نرمال هستند. سگهایشان در آپارتمان بسیار با ادب سر و صدا و شلوغ هم نمی کنند. در خارج از ایران همه خونه ها ویلایی نسیت و اکثراً آپارتمان نشین هستند! ولی با تربیت صحیح امکان نگهداری سگهای بزرگ هم برایشان فراهم شده. اتفاقاً سگهایی که در آپارتمان در کناره شما بزرگ می شوند نا خداگاه خیلی با ادب بار میان ولی باید خوب تربیت شوند. ولی باید ساعاتی را در فضای مناسبی برای سگ اختصاص داد تا سگ انرژی خود را تخلیه کند. پیشنهاد این است معمولاً 2 سگ را از توله گی در آپارتمان نگه دارید. برای مثال یه دوبرمن و یه شی هواهوا از تولگی در کنار هم بزرگ شوند. سگهایی مانند دوبرمن در آپارتمان ها شاهد نگهداری آنها بودم بسیار سالم و خوب بودند و بسیار با ادب باید از نزدیک دید تا متوجه شوید!!!
ما به این خاطر نگهداری این سگ ها رو تو آپارتمان سخت میدونیم که هم جثه بزرگی دارند و هم صدای بسیار بلندی و اگر نه با تربیت درست آدم میتونه شیر رو هم تو آپارتمان نگهداری کنه:icon_sad::icon_razz!!!!!!!!!!!!
ahmad 1373
14 November 2008, 09:32 PM
راستی دوستان انگار از آقای عدالتی خبری نیست.................:icon_razz
ahmad 1373
14 November 2008, 09:37 PM
بابا ما اینجا از تنهایی مردیم..:157:
یکی نظری چیزی بدین دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffle::ah:
ahmad 1373
15 November 2008, 08:42 PM
آیاددر این جماعت P HALLS نشین کسی نیست که مرا در این تایپیک یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:pudency::nothing_to_say::150:
Edalati
15 November 2008, 11:18 PM
راستی دوستان انگار از آقای عدالتی خبری نیست.................:icon_razz
سلام . والا خیلی سرم برای این پت شاپ شلوغه بزرگی جا باعث شده کارها خیلی سخت بشه اما با یاری خدا همه چیز عالی پیش رفته و فقط چند روز دیگه کار مونده این هم تصویری از حیاط پت شاپ ما :icon_surp
http://i34.tinypic.com/4sdxyt.jpg
http://i38.tinypic.com/wgvm8.jpg
http://i38.tinypic.com/swg5rb.jpg
انشالله به زودی تصاویری هم از داخل پت شاپ میزارم
Hesam844
15 November 2008, 11:48 PM
آقا به مبارکی و میمینت...
چرخش برات بچرخه :icon_evil
برای شیرینی ادرس بدیم میفرستی یا هتل میگیری برامون که خودمون بیاییم؟ :icon_mrgr
ahmad 1373
16 November 2008, 11:40 AM
سلام . والا خیلی سرم برای این پت شاپ شلوغه بزرگی جا باعث شده کارها خیلی سخت بشه اما با یاری خدا همه چیز عالی پیش رفته و فقط چند روز دیگه کار مونده این هم تصویری از حیاط پت شاپ ما :icon_surp
انشالله به زودی تصاویری هم از داخل پت شاپ میزارم
به سلامتی انشا الله :red_heart::haha::196::162:
حالا تو تهرانه یا رشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تهرانه که هجوم بیاریم اونجا!!!!!!!!!!!!!!!:199::200:
Edalati
16 November 2008, 03:38 PM
به سلامتی انشا الله :red_heart::haha::196::162:
حالا تو تهرانه یا رشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تهرانه که هجوم بیاریم اونجا!!!!!!!!!!!!!!!:199::200:
شرمنده رشت هستیم :icon_surpاینجا هم تشریف بیارید ما در خدمتیم:icon_wink
rezazhi
30 November 2008, 09:56 AM
چرا بعضی از سگای کوچیک و خونگی کمتر وارد ایران میشن؟
الان بیشتر شیتزو، پیکینیز، شیهواهوا، بولداگ و میکسهای تریر تو ایران هستن
و کمتر می بینیم نژادهایی مثل Bichon Frise، Bolognese, West Highland White Terrier (که اتفاقا زیبا و با مزه هم هستن) تو ایران باشه.
Edalati
30 November 2008, 03:06 PM
چرا بعضی از سگای کوچیک و خونگی کمتر وارد ایران میشن؟
الان بیشتر شیتزو، پیکینیز، شیهواهوا، بولداگ و میکسهای تریر تو ایران هستن
و کمتر می بینیم نژادهایی مثل Bichon Frise، Bolognese, West Highland White Terrier (که اتفاقا زیبا و با مزه هم هستن) تو ایران باشه.
به دلیل اینه که مردم هنوز این نژادها رو نمیشناسن و سطح علمی پایینه
ما در پت شاپ جدیدمون کاتالوگی از همه نژادهای سگ درست کردیم که اطلاعات رو بالا میبره:icon_cool
Edalati
5 December 2008, 01:57 AM
آقای عدالتی شما نمیتونید این کاتالوگ رو واسه کسی بفرستید؟؟؟؟؟:icon_mrgr
راستی از داخل پت شاپ و محیط پرورش حیوانات عکس نگذاشتید!!!!!!!!!!!
منتظریم.............:185:
عکس از مکان پرورش گذاشتم تو یکی از همین تاپیک ها اما عکس پت شاپ انشالله به زودی
در مورد کاتالوگ هم باید عرض کنم 55 هزار تومن پول چاپش شده:icon_arro
mnikzad
12 December 2008, 01:07 PM
دوستان فقط درباره نظر سنجی صحبت کنند. متشکرم
پستهای بی ربط حذف خواهند شد
ahmad 1373
13 December 2008, 12:17 PM
خوب دوستان!!!
همونطور که از نتایج نظر سنجی پیداست تریر از همه بیشتر رای آورده!
حالا یک سوال پیش میاد که برتری های تریر نسبت به سایر نژاد ها چیه که اکثرا به تریر رای دادین؟؟؟؟؟؟؟؟
پرنسس
13 December 2008, 01:44 PM
من فکر می کنم چون هم قیمتش به نسبت سایر سگهای خانگی ارزانتره و هم اینکه چون زیاده بیشتر به چشم خورده و بیشتر شناخته شده در ضمن به نظر من که خیلی هم خوشگله و ارتباط خوبی هم با صاحبش برقرار می کنه و با شرایط زندگی شهر نشینی و آپارتمانی خوب خودشو وفق داده .
البته اینم هست که هر سگی را که ندونند نژادش چیه و کمی هم مو داشته باشه مردم تریر می گن حتی بعضی از دامپزشکها هم توی شناسنامه بجای نژادش را نمی دانم می نویسند تریر:icon_razz
ahmad 1373
13 December 2008, 08:29 PM
من فکر می کنم چون هم قیمتش به نسبت سایر سگهای خانگی ارزانتره و هم اینکه چون زیاده بیشتر به چشم خورده و بیشتر شناخته شده در ضمن به نظر من که خیلی هم خوشگله و ارتباط خوبی هم با صاحبش برقرار می کنه و با شرایط زندگی شهر نشینی و آپارتمانی خوب خودشو وفق داده .
البته اینم هست که هر سگی را که ندونند نژادش چیه و کمی هم مو داشته باشه مردم تریر می گن حتی بعضی از دامپزشکها هم توی شناسنامه بجای نژادش را نمی دانم می نویسند تریر:icon_razz
درسته ولي من انتظار داشتم كه غيره خيلي بيشتر راي بياره!!!!
چون خيلي از نژاد هاي معروف رو مثل پاگ-شارپي-چوچو و خيلي نژاد هاي ديگه رو عمدا ننوشتم كه غيره بيشتر راي بياره و بفهمم كه چقدر سطح اطلاعات بالاست كه در هردو مورد نتيجه منفي گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!:cool_phalls_04:
ماهرخان
5 March 2009, 09:37 PM
من به پیکینیز رای دادم چون دارمش،واقعا سگ آروم و با ادبیه،خیلی نازو عشوه داره:icon_wink
ایران دوست
7 March 2009, 02:03 PM
من نژاد ژرمن رو دوست دارم
تو نژادهای کوچکتر هم مالتیز و پامرانیان خیلی زیبا و دوست داشتنی هستن
Saman.Cls
7 March 2009, 03:38 PM
به نظر من بين سگاي عروسكي هيچي مثل مالتز نيست
هم زيبا هم بازيگوش هم خوشگل
ahmad 1373
6 April 2009, 08:18 PM
من به پیکینیز رای دادم چون دارمش،واقعا سگ آروم و با ادبیه،خیلی نازو عشوه داره:icon_wink
درسته!!
خیلی از کسانی که سگ های پکینز رو نگهداری میکنن همین دلیل رو برای علت نگهداری این نژاد میارن!!!
در ضمن از اینکه به این تایپیک سر زدید ممنونم.
باز هم به ما سر بزنید.......:icon_cool
F@RSH@D rezayi
1 May 2009, 08:10 PM
من اکثر سگها را در خونه امتحان کردم . ولی به نظر من پکینیز از همه بهتره چون بی سرو صدا کمجنب و جوش حرف گوش کن و جثه کوچکی داره . اینها یعنی بهترین برای زندگی آپرتمانی . تریر سر و صدای زیادی داری و جثه اش بزرگه . شیتزو صدای زیر و پارسهای شدیدی داره .
lucifer9765
2 May 2009, 01:11 AM
جالبه چون منم یه شیتزو دارم که الان 10 ماهشه با اینکه از 58 روزگی دارمش هنوز هیچ کدوم از همسایه هامون نمیدونن که من تو خونه سگ دارم!! انقدر ساکته که تا چند وقت پیش فکر میکردم لاله !! به نظرم که واسه نگهداری تو اپارتمان بهترین نژاده
F@RSH@D rezayi
4 May 2009, 07:02 PM
جالبه چون منم یه شیتزو دارم که الان 10 ماهشه با اینکه از 58 روزگی دارمش هنوز هیچ کدوم از همسایه هامون نمیدونن که من تو خونه سگ دارم!! انقدر ساکته که تا چند وقت پیش فکر میکردم لاله !! به نظرم که واسه نگهداری تو اپارتمان بهترین نژاده
یه کمی بزرگ بشه . صداشو میشنوی . عجله نکن :icon_arro ولی واقعا سگ خوش فرمی هست . اگه اصیل باشه :icon_cool
fofo
10 October 2009, 09:38 PM
من به پکینز رای دادم چون اروم هست و خیلی باهوش
Edalati
6 November 2009, 10:47 PM
بزرگترین اشکالی که توی این نظر سنجی میبینم اینه که همه تریر رو این چیزیای که تو دست مردم ایران میبنن میگن
که اکثراً هم از بزرگی یاد میکنند ! دوستان من مثل گذشته وقت ندارم بخدا که همه چیز رو مو به مو توضیح بدم اما این رو به یاد داشته باشید یکی از کوچکترین سگهای دنیا یورک شایر تریر که یکی از نژادهای تریر از خانواده بزرگ تریر هاست
پس توی این نظر سنجی کلاً مشکل وجود داره ! باید بجای تریر یا نژاد دقیق اون تریر نوشته میشد یا میکس تریر ها !!!
این هم عکسی از یورک شایر
http://i215.photobucket.com/albums/cc12/sweeetimpact/Yorkshire-Terrier-11a.jpg
arashmax
7 November 2009, 06:21 PM
فقط پاگ
pug
kooshai
29 March 2010, 12:28 PM
من برای نگه داری در اپارتمان 100% به بلوگنس(BOLOGNESE) رای میدم که توی نظر سنجی نیست.. و واقعآ جاش خالیه.
roham_westlife
4 May 2010, 12:30 AM
یه سوال: اخلاق و رفتار شی هوا هوا به صورت کلی چیه اگه از تجربیات شخصیت بگی بهتره . ممنون مهمه برام
Danial N
19 August 2011, 06:30 PM
سلام به نظر من فرنچ و بريتيش بولداگ با شارپي بهترين اند البته من به ناچار به پودل راي دادم چون از بقيه بهتره
Danial N
20 August 2011, 01:53 PM
منم به تریر و پکینز رای دادم چون هم خوشگلن هم آرومن و هم کوچیکن و در ضمن خوش رنگن!!!!:icon_wink:icon_wink
:lover: بنظره من پاگ و بريتيش و فرنچ بولداگ خوبن سوال داشتيد بپرسيد يعني ايميل بديد danial.nayeri@yahoo.com
Danial N
20 August 2011, 01:55 PM
یه سوال: اخلاق و رفتار شی هوا هوا به صورت کلی چیه اگه از تجربیات شخصیت بگی بهتره . ممنون مهمه برام ايميل بده همه را بهت ميگم danial.nayeri@yahoo.com
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.