View Full Version : بیماری های مرغ عشق و روشهای درمان آن
Moein273
18 July 2008, 07:32 PM
کلیه مطالب و سوالات مرتبط با انواع بیماری ها ، روش درمان ، داروها و واکسناسیون مرغ عشق در این تاپیک مطرح میگردد
dr_koodake_fahim
24 July 2008, 02:41 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من چند وقتی هست که این تاپیک رو میخونم واقعا از تمام دوستان ممنونم چرا که تاپیک واقعا سودمند ارائه شده و بحث هاش خیلی به دردم خورد چون خیلی گشته بودم و سایت جامعی راجع به مرغ عشق پیدا نکرده بودم از سعید عزیز هم به خاطر اینکه مطالب مهم رو pdf کرده بود ممنون کاش زودتر دیده بودمش صفحه ها رو از اول نمیخوندم قصه من اینجوری بود که 4 ماه پیش من برای خرید ماهی آکواریوم رفته بودم مغازه دوستم که دیدم یه جفت مرغ عشق (جوجه) گذاشته برای فروش که دست آموزم بودن و خیلی راحت می نشستن روی دست که من خریدمشون و از همون موقع هی بهشون علاقه مند تر شدم .
دوستم میگفت اینها نر و ماده ان ولی بعدن که بزرگ شدن دیدیم جفتشون نرن که بابام رفت یه جفت ماده براشون خرید که فعلا که 1 ماهی اصلا با هم حال نمیکنن یکی از ماده ها خیلی بی خیال همش میشینه یه گوشه اون یکیم از در که آمد تو یه دست کتک مفصل به همه زد تا حساب کار دستشون بیاد کلا نره که میره طرفش یه سیلی کارش می کنه که الان یه کمی بهتر شده.
2 روز پیش چون قفسشون خیلی کوچیک بود رفتم 2 فش قفس بزرگ گرفتم و به توصیه فروشنده هر جفت رو گداشتم تو یه قفس قفس ها رو هم گذاشتم رو هم اما موقع گرفتن یکی از ماده ها(همون بی حاله) فرار کرد و افتاد تو آکواریوم تا نصفه رفت پایین که درش آوردم حالا از اون موقع پشتش (محل مدفوع) هی مثل قلب میزنه و 2 روزم هست خوب نشده کسی از دوستان دلیلش رو نمی دونه؟
بعدم مرغ عشق های من کف دریا نمی خورن شوید و پوست هندونه ام گذاشتم لب نزدن نمیدونم چرا؟؟؟
پیشاپیش از راهنماییا تون ممنون
dr_koodake_fahim
24 July 2008, 08:36 PM
ممنونم سعید جان
اینکه علامت دیگه ای رو نگفتم برای اینکه همه چیزش عادیه و هیچ کدوم از این عوامل رو نداره تازه با نره هم یکمی دوست شدن و انگار سرحال تره:icon_excl
مدفوعش عین نره میمونه هم روی میله میشینه و هم کف قفس
ولی امروز فقط یه بار دیدم روی لونه تخم که نشست انگار مخرجش رو می چسبوند به لونه که نم دیگه ندیدم تکرار کنه وقتی میترسه نبض زدن پشتش سریعتر میشه و یه صدایی میده مثل وقتی کف 2 تا دستات خیس یا چرب باشه فشارشون بدی به هم که من هر چی دقت کردم نفهمیدم از مخرجش میاد یا خودش صدا رو آروم در میاره؟؟!!!
من نکته دیگه به ذهنم نمیرسه؟
sunrise07
25 July 2008, 11:34 AM
سلام دوستان
پرنده من وضعيتش اينجوريه
همش پف كرده و بي حاله
اطراف مقعدش پر از مدفوع خشك شده هستش
اما غذا مي خوره
چه كنم؟
achachi
25 July 2008, 04:36 PM
یکی از پرنده های من دائما" پاهاش رو هی بلند میکنه و میزاره زمین (مثل اینکه مثلا چوبی که روش نشسته داغه و نمیتونه وایسه روش و خیلی تند تند این کارو انجام میده ) و اکثرا" در این حال هستش ، چی میتونه باشه و درمانش چیه ؟
amir_foad
25 July 2008, 06:22 PM
یکی از پرنده های من دائما" پاهاش رو هی بلند میکنه و میزاره زمین (مثل اینکه مثلا چوبی که روش نشسته داغه و نمیتونه وایسه روش و خیلی تند تند این کارو انجام میده ) و اکثرا" در این حال هستش ، چی میتونه باشه و درمانش چیه ؟
ممکنه پاش میخچه زده باشه!! پاهاش سالمه؟! کف پاهاش مخصوصاً؟! باز منتظر استاد سعید هستیم...
achachi
26 July 2008, 06:56 AM
دوست گرامی شرح حال ذکر شده کافی نیست.
با توجه به این اطلاعات اندکی که ارائه کردین میشه گفت ممکنه به دلیل زخم بودن قسمت زیرین پنچه ها باشه (با نگاه کردن میشه به این امر واقف شد).
اگر پوست پاش حالت اسفنجی داره به بیماری اسفنج پا مبتلا شده (مسبب این بیماری نوعی پارازیته).
متاسفانه تا از شرح کامل وضعیت مرغ عشقتون مطلع نشم نمیتونم هیچ راه درمانی رو پیشنهاد کنم
نه كف پاهاش مشكلي نداره ، خودش هم سرحاله و خوب غذا ميخوره و مشكلي به غير از اون مورد نداره ، تنها علائمش همينه كه پاهاش رو هي بالا و پايين ميكنه . ( امشب يه تيكه فيلم كوتاه ازش ميگيرم و اينجا ميزارم تا اگر دوستان بيماريش رو بشناسن كمكم كنند )
amir_foad
26 July 2008, 12:42 PM
دوستان امروز به سایتی برخوردم که مناسب دیدم اینجا مطرحش کنم تا شما نیز ازش بهره ببرین:
http://www.birdhealth.com.au (http://www.birdhealth.com.au/)
امیدوارم که خوشتون بیاد، بنظر من که مطالب مفیدی داره! :icon_cool
sunrise07
26 July 2008, 02:22 PM
درود دوست گرامی
پف کردن و بی حال بودن از علائم اولیه اکثر بیماریهاست ( از ضعف عمومی گرفته تا بیماریهای ویروسی و .........)
اگر مدفوعش نرمه و بخاطر آبکی بودن به پرهای مخرج می چسبه در این حالت احتمالا اسهال داره (ر.ج همین تایپک _ پست 13 _ اسهال) و یا (علاوه بر داشت مواردی که در مورد اسهال ذکر شد در صورت داشتن آبریزش از بینی و پرشات مداوم دم) سرما خورده.
اگر ناشی از ضعف باشه با دادن سبزی و میوه و همچنین مولتی ویتامین میشه مشکل رو درمان کرد اما اگر اسهال و یا سرماخوردگی باشه از دادن سبزی و میوه خودداری کنید و هر روز در آبش مولتی ویتامین بریزید(در قسمتهای مختلف طریقه مصرف مولتی ویتامین ذکر شده) و همچنین از آنتی بیوتیک استفاده کنین(توضیحات مربوط به استعمال آنتی بیوتیکهای مختلف مفصلا در قسمت آرشیو و همین تایپک موجوده).من بهتون پیشنهاد میکنم در صورت داشتن اسهال شدید و یا سرماخوردگی از سولفادیمیدین سدیم هر روز دو مرتبه(هر 12 ساعت) و به اندازه یک پنجم سی سی بهش بدین(اثرش خیلی از بقیه آنتی بیوتیکها بیشتره)
اما اگر مدفوع آبکی نباشه ممکنه و با چسبیدن به مخرج راه اون رو مسدود کرده باشه در این صورت( به دلیل تجمع مدفوع در روده) زیر شکم برآمده میشه ، در این حالت به کمک یک تکه پنبه خیس مدفوع رو از دهانه مخرج جدا کنید و پس از اون کمی پرهای اون ناحیه رو کوتاه کرده تا عمل دفع راحتتر صورت بگیره.
پاینده باشید
ممنون دوست من
من الان اخرين وضعيتشو شرح ميدم
همش خودشو پف كرده كمتر غذا مي خوره چشماشم همش مي بنده مدفوعش كاملا خشكه اطراف مقعدش اصلا پري نيست كه بخوام بچينم لطفا كمكم كنيد
dr_koodake_fahim
28 July 2008, 10:44 AM
سلام به همه
تو چند پست قبل توضیح دادم که مرغ عشقم افتاد تو آکواریوم حالا مقعدش هی نبض میزنه امروز دیدم کاملا به هم ریختست:
پرهای دور نوک و بخصوص چشماش ریخته
نوکش کمرنگ شده و لکه های سیاه کمرنگ داره
زبونش تیره شده
پرهای مقعدش نه خیلی ولی نه مرتبه
مدفوعشم سفیدیش زیاد شده
صداشم انگار که آب تو بینیش باشه قلقل میکنه
ولی خیلی بی حال نیست و گاها بازی هایی هم میکنه یعنی تحرک داره
دوستان چکار کنم؟؟؟
eastern
28 July 2008, 06:51 PM
دوست عزیز با توجه به این که می گی تو آکواریوم افتاده احتمالش زیاده که ریه هاش عفونت کرده باشه. در حالت بدش می تونه ذات الریه باشه . متاسفانه تا از نزدیک معاینه نشه نمی شه داروی خاصی تجویز کرد. شما تهران هستید؟ اگر بله ، بفرمایید تا من آدرس دامپزشک معتبر رو بهتون بدم.
این عفونت اگر زیاد باشه باید هر چه سریعتر آنتی بیوتیک درمانی رو شروع کرد.
بهتون توصیه می کنم
1- فعلا سبزیجاتی مثل کاهو بهش ندید . شوید ، جعفری و اسفناج به مقدار بسیار کم اشکالی نداره.
2- در برابر باد کولر یا قسمت سرد خونه نباشه.
3- مولتی ویتامین رو مرتب در آبش بریزید.
4- اگر بتونید لامپ مادون قرمز از فروشگاههای کالای پزشکی بخرید می تونه خیلی کمکش کنه.
اگر در تهران نیستید بفرمایید تا موارد رو اختصاصی در ایمیل براتون توضیح بدم
موفق باشید
eastern
29 July 2008, 10:29 AM
یکی از عواملی که باعث سرماخوردگی مرغ عشق میشه ، جریان تند هواست . پس باید سعی کنید چه در تابستان و چه در زمستان پرنده رو در دمای متوسط و جایی قرار بدید که جریان شدید هوا نباشه .. خیلیها عادت دارن که بهار و تابستون ، پرنده رو می برن تو حیاط یا همش تو ایوون می ذارن .. فکر می کنن همونطور که خودشون از باد و هوای آزاد لذت می برن به پرنده هم لطف می کنن ! اما این مساوی است با مریضی و بعد مرگ عروسک شما :(
پس :
اگه تابستونه و هوا گرم ، می تونید پرنده رو ببرید بیرون ولی جایی قفسش رو بذارید که جریان هوا شدید نباشه یا به اصطلاح باد نوزه .. ( والبته گربه هم نباشه !! )
اگه زمستونه و هوا سرد ، طرفهای غروب که سردی هوا بیشتر میشه یه پارچه ضخیم ( نه پتو !! ) رو طوری بیاندازید رو قفس که راه هوا وجود داشته باشه و محیط گرمی هم ایجاد بشه ..( خفه نکنیدشون یه وقتی ! ). اگه هم خونتون به اندازه کافی گرمه که لازم نیست.
نکته : سعی کنید از همون اول که پرنده رو میارین خونه ، قفسش همیشه یه محل باشه و جابجا نکنید. پس جایی رو در نظر بگیرید که شرایط بالا رو داشته باشه.. مرغ عشق دوست نداره هی جای قفسشو عوض کنید !
درمان سرما خوردگی : ( بحث درمان رو سعی می کنم مفصل بگم ولی اینجا چند تا نکته کافیه )
وقتی پرنده سرما خورد کمتر پیش میاد که خوب بشه :( بنابراین پیش گیری بهتر ازدرمان است .
ولی اگه سرما خورد :
1- پرنده مریض رو سریعا از قفس بیرون بیارید و بگذارید تو یه قفس دیگه ( تنها )
2- قفسو به یه جای گرم ببرید. این مکان نباید شلوغ و پر سر و صدا باشه.
3- هوا رو با دستگاه بخور مرطوب کنید ولی سونا نسازید !
4- در این زمان به هیچ عنوان سبزی و میوه به پرنده ندهید.
5- تو ظرف آبش که هر روز عوض می کنید ، روزی نصف قرص جوشان مولتی ویتامین و نصفی هم کلسیم جوشان بریزید ( داروخانه ها همه دارن ).
6- آنتی بیوتیک ضروریه .. پس اگر بتونید از داروخانه های دامپزشکی شربت آنتی بیوتیک تهیه کنید که بهتر و گرنه از شربتهای خوراکی آنتی بیوتیک انسانی ، 10-12 قطره در ظرف آب بریزید. ولی هر روز این کار رو تجدید کنید. در صورت نبود شربت ، قرص اریترومایسین رو بکوبید و با آب ولرم مخلوط کنید ( برای هر روز نصف قرص کافیه ) ، وقتی خوب رقیق شد ، با قطره چکون ، 4-5 قطره بریزید داخل دهان پرنده مریض. موقع گرفتنش خیلی آهسته و با ملایمت رفتار کنید . ( برای تازه کارها توصیه نمیشه پرنده رو بگیرید ، چون ممکنه بیشتر مریضش کنید ! پس از شربت استفاده کنید بهتره ! )
7- از فروشگاههای کالای پزشکی ، یک لامپ اشعه مادون قرمز تهیه کنید ( با ولتاژ کم ) . این لامپو به یک چراغ مطالعه ببندید و همیشه یه جای مطمئن تو خونه داشته باشید. در 90 درصد بیماریهای پرندگان تزئیینی این لامپ معجزه می کنه .
چطور ؟ پرنده مریض رو روزی 3-4 مرتبه در فاصله 30 سانتی متری لامپ قرار بدین ( اگه نزدیکتر باشه ، آتیش می گیره ! ) ، به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت . بعد لامپ رو خاموش کنید ولی جای پرنده رو همچنان گرم نگاه دارید . بهتره پس از خاموش کردن لامپ یک پارچه نه چندان ضخیم رو قفسش بیاندازید ( هواکش رو فراموش نکنید.) این اشعه گردش خون پرنده رو تقویت می کنه و در نتیجه هم مواد زائد بهتر دفع میشه و هم داروهایی که بهش دادین بهتر جذب میشه.
اگر توصیه های بالا رو دقیقا عمل کنید و در صورتی که بیماری سرما خوردگی پرنده شدید نشده باشه مطمئن باشید که بعد از حداکثر 1 هفته خوب میشه.. فقط یادتون باشه .. دستورات بالا رو مو به مو و دقیق انجام بدین..
بازگویی مطلب از تاپیک آرشیو (http://www.phalls.com/showthread.php?t=15355)
eastern
29 July 2008, 10:39 AM
جعبه کمکهای اولیه
برای مرغ عشق و دیگر پرندگان خانگی شما
مواد داخل این جعبه را اماده کنید و در جای خنک و خشک و تاریکی نگاه ارید تا در مواردی که پرنده شما به کمکهای پزشکی فوری نیاز داشت بتونید کمکش کنید .
1 - لامپ اشعه مادون قرمز ( این لامپ رو با قیمت مناسب می تونید از فروشگاههای لوازم پزشکی تهیه کنید . لامپ رو به یک چراغ مطالعه وصل کنید و مواظب باشید بهش ظربه ای وارد نشه چون خیلی حساسه.
2- بتادین برای ضدعفونی کردن زخمها و شستن زخم . یادتون باشه که برای ضدعفونی کردن باید پنبه رو با بتادین کاملا خیس کنید و حتی الامکان با ضربه های بسیار بسیار ملایم به روی زخم ( البته با پنبه بتادینی ) زخم رو تمیز کنید.
البته اگر پای پرنده زخمه ، طوری که اذیت نشه و بتادین رو صورتش نریزه ، می تونید بتادین رو مستقیما روی پاش بریزید. یا اگه زخم شدیده ، یک ظرف کوچیک رو با بتادین پر کنید و پای پرنده رو به آهستگی برای 2-3 ثانیه تو بتادین فرو کنید.
یادتون باشه که پرنده معمولا خیلی مقاومت می کنه و دست و پا میزنه..پس مواظب باشید که یه وقت پاش بر اثر این تقلاها نشکنه!
3- پنبه معمولی - پنبه مخصوص انعقاد خون و باند گاز باریک . پنبه انعقاد آغشته به موادی هست که کمک می کنه خونریزی سریع بند بیاد. البته متاسفانه کمی کمیابه .
4- پماد چشمی تتراسیکلین . برای وقتی که بخواهید به صورت موضعی و خارجی ، انتی بیوتیک رو برای پرنده استفاده کنید. این پماد رو هم برای عفونتهای چشمی پرنده و هم برای بقیه بدنش می تونید استفاده کنید. ولی حواستون باشه که متناسب با اندازه بدنش پماد بزنید. اندازه ای که به چشم عفونت دار آدم می زنید با چشم مرغ عشق فرق داره !
برای پرنده شما اندازه یه ارزن بسه.
5- قرص آنتی بیوتیک اریترومایسین یا شربت انتی بیوتیک و یا قطره آنتی بیوتیک.. هر کدام که راحتتره براتون .. ولی من شربت و قطره رو توصیه می کنم برای مصارف داخلی ..( یعنی می تونید تو آبش بریزید یا با قطره چکان تو دهنش )
قرص رو هم داشته باشید که در مواردی که مثلا پاش زخم بود بعد از ضدعفونی کردن زخم با بتادین ، پودر قرص رو رو پاش بریزید و پانسمان کنید.
6- یک قطره چکان
7- چسب ضد حساسیت. این چسب رو با پهنای باریک از داروخانه بگیرید. از چسبهای زخمی که به انگشتتون می زنید به هیج عنوان استفاده نکنید. چون کندنشوت خیلی سخته و اگه به پای پرنده بزنید موقع کندن ، پاشم کنده میشه ! چسب ضد حساسیت ور هم مستقیما رو زخم نمی زنید. اول با گاز یا پنبه ( بسته به نوع زخم ) روی زخم رو می بندید و با این چسب محکم می کنید ( تقریبا به حالت گچ گرفتن پای آدم ولی نه خیلی محکم که پاش سیاه شه ! ) چون با نوکش سعی می کنه هر چیزی رو که بهش چسبیده بکنه..
8- یک پماد ضد کنه که می تونید از دامپزشکها و داروخانه های مربوط به دامپزشکی تهیه کنید. پماد نباید در جای گرم بمونه.
9- اسپری ضد کنه ( نمی دونم تو ایران هست یا نه ولی دامپزشکهای سطح بالا حتما سراغ دارن.. معمولا روش عکس مرغ عشق و قناریه.. من خودم از ترکیه گرفتم) این اسپری رو به هیچ عنوان نباید مستقیما به پرنده بپاشید!
باید هر 2 ماه یک بار ، بعد از اینکه قفسشو خوب شستید و تو آفتاب خشک شد تمام درزهای قفس رو با این اسپری آغشته کنید.
( نکته : بهتره هر 2-3 روز یه بار کف قفس رو تمیز کنید و هفته ای یک بار هم قفس رو با مایع ظرفشویی ، برس ( مسواک ) بشویید و خوب آب بکشید . بعدش قفس رو 1-2 ساعت تو آفتاب و هوای آزاد بگذارید تا خشک بشه و احیانا اگه کنه داره کشته بشه. هیچ وقت قفس خیس رو برای پرنده نگذارید. چون میشه محل تجمع جونور!. اسپری رو هم همونطور که گفتم هر 2 ماه یک بار بعد از آفتاب دیدن قفس بزنید)
10 - یک قفس کوچک به عنوان بیمارستان پرنده .
اما تمام مواد تاریخ مصرف دار رو حواستون باشه که بعد از انقضای تاریخش حتما دور بریزید و مجددا تازشو تهیه کنید ( لطفا خسیسی هم نکنید ! )
بازگویی از تاپیک آرشیو (http://www.phalls.com/showthread.php?t=15355&page=2)
eastern
29 July 2008, 10:54 AM
لامپ اشعه مادون قرمز یک لامپ معمولا قرمز رنگه که اشعه مادون قرمز تولید می کنه و معمولا در کارهای فیزیوتراپی انسان به کار میره .. قدرت اشعه مادون قرمز در اینه که جریان خون رو بهتر می کنه در نتیجه سرعت رسیدن ویتامین و مواد غذایی به سلولها بیشتر میشه و مواد زائد و سموم بدن هم زودتر دفع میشه ..
در اکثر بیماریهای مرغ عشق و پرندگان دیگر ، غیر از فلج ، باید از این لامپ استفاده بشه . 3-2 بار در روز و از فاصله 30 سانتی به مدت 30-20دقیقه در هر نوبت .
جاهایی که کالاهای پزشکی رو می فروشن دارن.
dr_koodake_fahim
29 July 2008, 05:53 PM
دوست عزیز با توجه به این که می گی تو آکواریوم افتاده احتمالش زیاده که ریه هاش عفونت کرده باشه. در حالت بدش می تونه ذات الریه باشه . متاسفانه تا از نزدیک معاینه نشه نمی شه داروی خاصی تجویز کرد. شما تهران هستید؟ اگر بله ، بفرمایید تا من آدرس دامپزشک معتبر رو بهتون بدم.
این عفونت اگر زیاد باشه باید هر چه سریعتر آنتی بیوتیک درمانی رو شروع کرد.
بهتون توصیه می کنم
1- فعلا سبزیجاتی مثل کاهو بهش ندید . شوید ، جعفری و اسفناج به مقدار بسیار کم اشکالی نداره.
2- در برابر باد کولر یا قسمت سرد خونه نباشه.
3- مولتی ویتامین رو مرتب در آبش بریزید.
4- اگر بتونید لامپ مادون قرمز از فروشگاههای کالای پزشکی بخرید می تونه خیلی کمکش کنه.
اگر در تهران نیستید بفرمایید تا موارد رو اختصاصی در ایمیل براتون توضیح بدم
موفق باشید
سلام
با تشکر از eastern عزیز اول ممنونم که همیشه به همه بچه های تالار با صبر و حوصله کمک می کنید
من متاسفانه تهران نیستم ممنون میشم اگه ایمیل کنید فقط در مورد عفونت کردن ریه ها مرغ عشقم کامل داخل آب نیافتاد یعنی سرش از آب بیرون بود که درش آوردم بازم می تونه ذات اریه باشه؟؟؟
بعدم اینکه امروز دیدم تمام پرهای دور چشمش ریخته و لخت شده:icon_cry:
zxcvmohsen
29 July 2008, 06:12 PM
لامپ اشعه مادون قرمز یک لامپ معمولا قرمز رنگه که اشعه مادون قرمز تولید می کنه و معمولا در کارهای فیزیوتراپی انسان به کار میره .. قدرت اشعه مادون قرمز در اینه که جریان خون رو بهتر می کنه در نتیجه سرعت رسیدن ویتامین و مواد غذایی به سلولها بیشتر میشه و مواد زائد و سموم بدن هم زودتر دفع میشه ..
در اکثر بیماریهای مرغ عشق و پرندگان دیگر ، غیر از فلج ، باید از این لامپ استفاده بشه . 3-2 بار در روز و از فاصله 30 سانتی به مدت 30-20دقیقه در هر نوبت .
جاهایی که کالاهای پزشکی رو می فروشن دارن.
ضمن تشکر از دوست عزیزم ایسترن
باید بگم که من از طریق تلفن هر چی سراغ این وسیله رو از کالای پزشکی فروشی ها گرفتم نداشتن (حضوری نرفتم و اصلا نمی دونم بورسش کجاست)
اما همونطور که قبلا در این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=520724&postcount=875)گفتم از لاله زار می تونید تهیه کنید
فقط یه نکته در اصلاح گفته های ایسترن و اونم اینکه لامپ مورد نظر با وات پایین باشه نه ولتاژ چون با توجه به استفاده از برق شهری باید حتما 220 ولت باشه اما قدرتش نیاز نیست زیاد باشه و تو بازار 250 وات هستش
http://img30.picoodle.com/img/img30/4/6/2/f_DSC01764m_1b539f6.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/6/2/f_DSC01764m_1b539f6.jpg&srv=img30)
ممنون
eastern
29 July 2008, 09:04 PM
سلام
با تشکر از eastern عزیز اول ممنونم که همیشه به همه بچه های تالار با صبر و حوصله کمک می کنید
من متاسفانه تهران نیستم ممنون میشم اگه ایمیل کنید فقط در مورد عفونت کردن ریه ها مرغ عشقم کامل داخل آب نیافتاد یعنی سرش از آب بیرون بود که درش آوردم بازم می تونه ذات اریه باشه؟؟؟
بعدم اینکه امروز دیدم تمام پرهای دور چشمش ریخته و لخت شده:icon_cry:
دوست عزیز
اگر مشکل تنفسی نداره و صدای خس خس یا بدی تنفس رو نمی شنوی می شه امیدوار باشیم که ذات الریه نداره. البته این منوط به اینه که اشتهاش خوب باشه. جست و خیز هم بکنه.
در مورد ریختن پرهای دور چشمش : این مساله به تنهایی باعث نگرانی نیست . اکثرا در مرغ عشق های ماده دیده میشه ( البته من اینطور تجربه کردم ) . گاهی مدتها می مونه ولی دوباره پر در میاره. در بعضی مرغ عشقها این مساله دیده میشه.
اما اگر غیر از این علامت ، به خصوص آویزان شدن دم و / یا بالها رو هم می بینی یعنی پرنده شما بیماری جدی داره.
من اگر جای شما بودم آنتی بیوتیک درمانی رو شروع می کردم، اما چون پرنده شما رو از نزدیک ندیدم بهتر می دونم که با یک دامپزشک متخصص مشورت کنید. تلفنش رو در پیام خصوصی براتون می فرستم.
موفق باشید
eastern
29 July 2008, 09:10 PM
باید بگم که من از طریق تلفن هر چی سراغ این وسیله رو از کالای پزشکی فروشی ها گرفتم نداشتن (حضوری نرفتم و اصلا نمی دونم بورسش کجاست)
یه نکته در اصلاح گفته های ایسترن و اونم اینکه لامپ مورد نظر با وات پایین باشه نه ولتاژ چون با توجه به استفاده از برق شهری باید حتما 220 ولت باشه اما قدرتش نیاز نیست زیاد باشه و تو بازار 250 وات هستش
من از تهران خریداری نکردم . شاید بیش از 15 سال پیش خریده باشم . اما از دوستان دیگر شنیدم که خیابان جمهوری داره.
در ضمن فروشگاه های کالاهای پزشکی که لوازم فیزیتراپی داشته باشن حتما دارن . گرچه این لامپ اونقدر برای پزشکان و کادر پزشکی بیمارستانی آشناست که در هر فروشگاه کالای پزشکی معتبری قطعا پیدا میشه.
من نوعی رو توصیه می کنم که تیره رنگه ( چون بعضی در ظاهر قرمز روشن هست و برخی قرمز مایل به سیاه ) . نوع دوم نور ملایمی داره و پرنده رو اذیت نمیکنه.
در مورد قدرتش هم شاید حق با شما باشه چون من مشخصات فنی اش رو به یاد ندارم. اما می دونم که نوعی از این لامپ کاربرد انسانی داره یعنی گرمای بیشتری تولید می کنه و اگر برای پرنده استفاده بشه خطر سوختگی زیادی داره. اما نوع به قول شما کم وات مناسبه.
موفق باشید
dr_koodake_fahim
30 July 2008, 01:40 PM
پس حتما ذات الریه داره چون صداش کاملا گرفته است و خس خس میکنه:icon_cry:
eastern
31 July 2008, 02:48 PM
پس حتما ذات الریه داره چون صداش کاملا گرفته است و خس خس میکنه:icon_cry:
دوست عزیز متاسفم براش . من در پیام خصوصی شماره تلفن یک دامپزشک مجرب رو می دم که می تونید تلفنی با ایشون مشورت کنید.
اگر ایشون هم سرماخوردگی رو تایید کردن آنتی بیوتیک درمانی رو به شما توصیه خواهند کرد.
موفق باشید
dr_koodake_fahim
2 August 2008, 11:44 AM
بچه ها اون مرغ عشق نر بازیگوشم که کنار اون مریضه بوده هم یه کمی مریض شده :icon_cry:دارم از راهنمایی های خانم ایسترن برای مداوا استفاده میکنم دعا کنید خوب شه:icon_eek: این یکیو خیلی دوستش دارم هم خیلی خوشگله هم مسخره بازیاش خیلی باحاله
eastern
2 August 2008, 02:14 PM
بچه ها اون مرغ عشق نر بازیگوشم که کنار اون مریضه بوده هم یه کمی مریض شده :icon_cry:دارم از راهنمایی های خانم ایسترن برای مداوا استفاده میکنم دعا کنید خوب شه:icon_eek: این یکیو خیلی دوستش دارم هم خیلی خوشگله هم مسخره بازیاش خیلی باحاله
دوست عزیز علائم بیمار جدیدتون چیه؟ با دکتر برای آنتی بیوتیک درمانی مشورت کردید؟
dr_koodake_fahim
4 August 2008, 12:24 AM
دوست عزیز علائم بیمار جدیدتون چیه؟ با دکتر برای آنتی بیوتیک درمانی مشورت کردید؟
ایسترن عزیز دامپزشک زنگ نزدم ولی آنتی بیوتیک رو شروع کردم + کلسیم و مولتی ویتامین علائم مثل اون یکی یکم پرهای دور چشمش ریخته بود و صداش عوض شده بود البته خفیف که به لطف راهنمایی شما داره بهتر میشه ولی اونکه افتاده بود تو آکواریوم همونجوریه نه بهتر میشه نه بدتر البته چراغ مادون قرمز نخریدم هنوز حالا سعی میکنم چراغم بذارم
eastern
4 August 2008, 12:28 AM
اگر برایتان مقدور است حتما با دکتر مشورت کنید. در ضمن از چه آنتی بیوتیکی استفاده می کنید؟ با چه دوزی؟
--
وجود لامپ مادون قرمز خیلی به بهبودش می تونه کمک کنه. هر چه سریعتر درمان رو با این اشعه شروع کنید بهتر نتیجه می دهد.
موفق باشید
.Mahdi.
13 August 2008, 08:13 AM
دادن مولتی ویتامینی که انسان ها مصرف می کنند به این پرنده ضرری نداره؟
eastern
13 August 2008, 09:20 AM
دادن مولتی ویتامینی که انسان ها مصرف می کنند به این پرنده ضرری نداره؟
خیر نه تنها ویتامین و کلسیم ، بلکه آنتی بیوتیک انسانی رو هم میشه براشون استفاده کرد. فقط مقدار استفاده اش در هر شرایطی تغییر می کنه.
حتما چند صفحه اول تاپیک آرشیو (http://www.phalls.com/showthread.php?t=15355&page=2) رو بخونید. مطالب کامل رو اونجا نوشتم
amir_foad
13 August 2008, 06:57 PM
می تونی به این سایت (http://www.ardalan.id.ir) هم مراجعه کنی.
.Mahdi.
18 August 2008, 09:26 PM
سلام به دوستان
مرغ عشق ماده من نوک و ناخن هاش تیره شده ، آیا مریض شده؟(از لحاظ ظاهری شاداب به نظر میاد میخونه ، پرهاشو مرتب میکنه)
اول که خریده بودمش نوکش رنگ طبیعی داشت.
eastern
18 August 2008, 10:22 PM
سلام به دوستان
مرغ عشق ماده من نوک و ناخن هاش تیره شده ، آیا مریض شده؟(از لحاظ ظاهری شاداب به نظر میاد میخونه ، پرهاشو مرتب میکنه)
سلام
منظورتون از تیره شدن چیه. یعنی کبود شده؟
sima shadab
18 August 2008, 11:55 PM
سلام به دوستان
حالا که اینو گفتی منم یادم افتاد که مرغ عشق های منم ناخن هاشون خیلی تیره شده. نمی دونم چرا. هرچقدر سنّ جوجه ها رفت بالا تیره شد. مال مامانه هم تیره هستش ولی مال باباهه نه خیلی. ولی رنگ نوک تغییر نکرده. ممکنه بیماری باشه؟ یا طبیعی هستش؟
.Mahdi.
19 August 2008, 08:55 AM
سلام
منظورتون از تیره شدن چیه. یعنی کبود شده؟
کبود نیست ولی نسبت به اون روزی که خریدم رنگش عوض شده.
.Mahdi.
19 August 2008, 09:00 AM
حالا که اینو گفتی منم یادم افتاد که مرغ عشق های منم ناخن هاشون خیلی تیره شده. نمی دونم چرا. هرچقدر سنّ جوجه ها رفت بالا تیره شد. مال مامانه هم تیره هستش ولی مال باباهه نه خیلی. ولی رنگ نوک تغییر نکرده. ممکنه بیماری باشه؟ یا طبیعی هستش؟
یک سالشون بیشتر نیست.
eastern
19 August 2008, 10:13 AM
کبود نیست ولی نسبت به اون روزی که خریدم رنگش عوض شده.
اگر منظورتون اینه که مثلا از رنگ مایل به نارنجی در روزهای اول به سبز یشمی تبدیل شده که این کاملا طبیعی است. با افزایش سن رنگ نوک تیره میشه. ناخن ها هم به دلیل رشد رگ های خونی تیره تر دیده میشن. البته بعضی مرغ عشقها اصولا رنگ پوست پا و ناخنهاشون روشن تره
اما اگر این تیره شدن به معنای کبودی باشه ( در مورد ناخن ها) که می تونه به علت مشکلات تنفسی و به دنبال اون کمبود اکسیژن، یا مشکلات داخلی دیگه باشه. که در مورد پرنده شما خوشبختانه این طور نیست.
alireza 1991
21 August 2008, 03:12 PM
با سلام.امروز مرغ عشق ماده من که سفید هم هستش در مدت 3 ساعت رنگ بالای سرش از سفید به زرد تغییر کرد. از نظر جسمانی هم مشکلی نداره و طبیعیه. ایا مریض شده؟
eastern
21 August 2008, 03:38 PM
با سلام.امروز مرغ عشق ماده من که سفید هم هستش در مدت 3 ساعت رنگ بالای سرش از سفید به زرد تغییر کرد. از نظر جسمانی هم مشکلی نداره و طبیعیه. ایا مریض شده؟
!!!
متوجه نشدم یعنی چی که زرد شده؟ پرهاش تغییر رنگ داره؟ شاید خوراکی براش گذاشتین که پرهاشو کثیف کرده .
alireza 1991
22 August 2008, 04:32 PM
اتفاقا خودم هم همین فکر رو کردم ولی وقتی با دستمال کاغذی نم دار روی سرش کشیدم پاک نشد. وقتی از نزدیک نگاه میکنم کاملا رنگش از خود پره.:icon_ques:lover:
eastern
22 August 2008, 08:10 PM
اتفاقا خودم هم همین فکر رو کردم ولی وقتی با دستمال کاغذی نم دار روی سرش کشیدم پاک نشد. وقتی از نزدیک نگاه میکنم کاملا رنگش از خود پره.:icon_ques:lover:
نه نگران نباشید . به علتی کثیف شده پرهاش. به تدریج بر می گرده به رنگ اولش. الان که هوا گرمه می تونید ظرف کم عمقی برای آب تنی بذارید. یا با آب گرم وقتی ظهر هوا گرمه کمی روش اسپری کنید ( البته نه از نزدیک ). خیلی خیسش نکنید که سرما بخوره.
مرغ عشق هایی که سفید هستن این مساله رو دارن. مثلا هویج می خورن ریشهاشون زرد میشه. یا گاهی خوراکی آبداری هست که خودشون رو بهش می مالن و کثیف میشن. یا برای اینکه سرشو بخارونه خودشو به جایی می زنه که پرهاش کثیف میشه. اما این موقتی است. اگر آبش حاوی مولتی ویتامین باشه هم ممکنه از اون آب به سرش خورده.
به هر حال اگر حالش خوبه اصلا جای نگرانی نیست.
omid_k0
22 August 2008, 08:53 PM
سلام من حدود 1سال مرغعشق دارم شاهد 4 دوره جوجه آوری از یک جفت خود بوده بوده ام که دو دورهی آن پشتسر هم و بدون استراحت بوده است . اما پساز مداتی که جفت ماده تصمیم به تخم گذاری کرد متاسفانه شکم او باد کرده و پر های آن قسمت ریخته است دور مقد تمیزه اما حدود 2 ماهی میشه که این باد کردگی ادامه داره منیک ماهی است ماده را از نر جدا کردم اما فایده نداشت از چند دامپزشک هم پرسیدم وگفتن زیر شکمش رو مساژ بدم تا تخم از بدنش خارج بشه و با پماد تتراسایکلین مقدش روچرب کنم و کردم اماخوب نشد که نشد. نمی دونم چه کار کنم ؟در ظمن در دوره تخم گطاری سوم تما دوجوجه بدنیا آمده ناتوا در راه رفتن خوب بودن و هر دو مردن ولی تخم های دوره 4 بسیار عالی و قوی بودن و مرغ عشق های خوشکلی هم شدن ؟ و یک نکته من با آنها هفته ای یک بار مولتی ویتامین پرندگان که از دامپزشکی گرفتم می دادم؟چه کنم؟
میخواستم بدونم کتابی که مربوط مرغ عشق نوشته تئو وینس وترجمه علی فرشچی برای خرید و مطالعه تایید می کنید
--------
لطفا از ارسال پست های پیاپی خودداری کنید.
eastern
22 August 2008, 09:13 PM
سلام من حدود 1سال مرغعشق دارم شاهد 4 دوره جوجه آوری از یک جفت خود بوده بوده ام که دو دورهی آن پشتسر هم و بدون استراحت بوده است . اما پساز مداتی که جفت ماده تصمیم به تخم گذاری کرد متاسفانه شکم او باد کرده و پر های آن قسمت ریخته است دور مقد تمیزه اما حدود 2 ماهی میشه که این باد کردگی ادامه داره منیک ماهی است ماده را از نر جدا کردم اما فایده نداشت از چند دامپزشک هم پرسیدم وگفتن زیر شکمش رو مساژ بدم تا تخم از بدنش خارج بشه و با پماد تتراسایکلین مقدش روچرب کنم و کردم اماخوب نشد که نشد. نمی دونم چه کار کنم ؟در ظمن در دوره تخم گطاری سوم تما دوجوجه بدنیا آمده ناتوا در راه رفتن خوب بودن و هر دو مردن ولی تخم های دوره 4 بسیار عالی و قوی بودن و مرغ عشق های خوشکلی هم شدن ؟ و یک نکته من با آنها هفته ای یک بار مولتی ویتامین پرندگان که از دامپزشکی گرفتم می دادم؟چه کنم؟
سلام
مشکلات ژنتیکی به علت ازدواج های فامیلی باعث نقص عضو جوجه ها میشه . احتمالا مرغ عشق های شما با هم خواهر و برادر بودن. البته همیشه اینطور نمیشه. از چند بار تخم گذاری، شاید یک بارش اینطور بشه.
اما در مورد گیر کردن تخم. 2 ماه معمولا تخم گیر نمی کنه. این مورد فقط ممکنه چند روز طول بکشه و تو این مدت به شدت مرغ مادر ضعیف، بی حال و رنجور میشه. طوری که در ظرف 2-3 روز حتی کمتر اگر تخم بیرون آورده نشه می میره. بنابراین اگر مرغ مادر 2 ماهه که مشکل داره بعیده از تخم باشه. به هر حال تشخیص این مورد فقط با دیدن پرنده امکان پذیره. چون معلوم نیست که واقعا چه مشکلی داره.
اگر در تهران هستید ، دامپزشکان متخصص بیماری های پرندگان زینتی زیاد هستن. خواستید می تونم در پیام خصوصی بهتون معرفی کنم. بهتون توصیه می کنم هیچ دستکاری رو انجام ندین چون ممکنه کیستی باشه که با فشار شکم پاره بشه.
در مورد مولتی ویتامین هم فرقی نمی کنه. من خودم همیشه مولتی ویتامین انسانی میدم. پستهای این تاپیک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=43871) رو حتما مطالعه کنید
میخواستم بدونم کتابی که مربوط مرغ عشق نوشته تئو وینس وترجمه علی فرشچی برای خرید و مطالعه تایید می کنید
من خودم این کتاب رو نخوندم ، اما خوندن هر کتابی که در مورد مرغ عشق باشه می تونه خیلی مسائل رو براتون روشن کنه. مخصوصا که سری کتاب هایی که آقای فرشچی ترجمه کردن ( در مورد انواع پرندگان) بسیار خوب ترجمه شده.
omid_k0
23 August 2008, 10:17 AM
بازم سلام من در تنکابن هستم . اگر اینجا جایی روسراغ دارید ممنون می شم بهم بگید یا از همون دامپزشکی ها آدرس یکی رو حوالی اینجا برام بپرسید ممنون می شم.مرسی.
omid_k0
23 August 2008, 12:58 PM
:icon_excl باسلام خدمت دوستان. استفاده از مولتی ویتامین انسانی برای پرندگان ضرر چندانی ندارد اما باید توجه داشت که پر فایده هم نیست زیرا تمام ویتامین های آن برای جذب برای انسان پردازش شده است . اما بدن پرندگان نیز تااندازه ای با بعضی از این ویتامین ها سازگاری دارد ولی نه باهمه یا ساده تر بگم به نظر شما آیا انسان می تواند از مولتی ویتامین مخصوص پرندگان استفاده کند؟:icon_surp
از طرفی مولتی ویتامین طیور در تمامی داروخانه های دامپزشکی و حتی در خود دامپزشکی ها با قیمت 100تک تومن به وفور یافت میشه پس بهتره روال و عرف طبیعت وتفاوت انسان و مرغ عشق را رعایت کنیم . و دوستی خاله خرسه رو دوباره تکرار ن ک ن ی م !!!:icon_razz
درباره کلسیم هم همین بس که
1.مصرف زیادد آن مضر است .
2.استفاده از قرص جوشان انسانی توصیه نمی شود
راه حل راحت: :icon_cool
بهترین منبع کلسیم طبیعی ومفید پرندگان
1.پودر صدف دریا است که اگر شمال بیاین وکنار دریا به وفور پیدا می شود که ابتدا آنرا با هاونگ میکوبیم وسپس پودر آن را با غذای مرغ عشق تون قاتی کنید 100% طبیعی وبدون عوارض. :icon_arro البته حتما قبل از کوبیدن آرا خوب بشورید تا نمک در یا شسته شود.
2.پوسته تخم مرغ منبعی سرشار از کلسیم است ابتدا پوسته را در زیر نور آفتاب قرار داه تا خوب خشک وشکننده شود سپس آنرا پودر کنید و با غذای پرنده مخلوط کنید .
به حمین راحتی .
یا حق فعلا..........................:icon_excl
amir_foad
23 August 2008, 06:25 PM
:icon_excl باسلام خدمت دوستان. استفاده از مولتی ویتامین انسانی برای پرندگان ضرر چندانی ندارد اما باید توجه داشت که پر فایده هم نیست زیرا تمام ویتامین های آن برای جذب برای انسان پردازش شده است . اما بدن پرندگان نیز تااندازه ای با بعضی از این ویتامین ها سازگاری دارد ولی نه باهمه یا ساده تر بگم به نظر شما آیا انسان می تواند از مولتی ویتامین مخصوص پرندگان استفاده کند؟:icon_surp
از طرفی مولتی ویتامین طیور در تمامی داروخانه های دامپزشکی و حتی در خود دامپزشکی ها با قیمت 100تک تومن به وفور یافت میشه پس بهتره روال و عرف طبیعت وتفاوت انسان و مرغ عشق را رعایت کنیم . و دوستی خاله خرسه رو دوباره تکرار ن ک ن ی م !!!:icon_razz
درباره کلسیم هم همین بس که
1.مصرف زیادد آن مضر است .
2.استفاده از قرص جوشان انسانی توصیه نمی شود
راه حل راحت: :icon_cool
بهترین منبع کلسیم طبیعی و مفید پرندگان
1.پودر صدف دریا است که اگر شمال بیاین وکنار دریا به وفور پیدا می شود که ابتدا آنرا با هاونگ میکوبیم وسپس پودر آن را با غذای مرغ عشق تون قاتی کنید 100% طبیعی وبدون عوارض. :icon_arro البته حتما قبل از کوبیدن آرا خوب بشورید تا نمک در یا شسته شود.
2.پوسته تخم مرغ منبعی سرشار از کلسیم است ابتدا پوسته را در زیر نور آفتاب قرار داه تا خوب خشک وشکننده شود سپس آنرا پودر کنید و با غذای پرنده مخلوط کنید .
به حمین راحتی .
یا حق فعلا..........................:icon_excl
سلام. تا اونجایی که یادم میاد قبلاً همچین صحبتی داشتیم اینجا (فکر می کنم در تاپیک آرشیو باشه، اگه پاک نشده باشه البته!)
دوست عزیز می تونم بپرسم با چه دلیل و مدرک علمی شما این مباحث رو عنوان کردین؟! مطالبی که در چنین بخش هایی و با چنین عناوینی مطرح میشه، قطعاً باید پشتوانه علمی داشته باشه تا در صورت نیاز بیان بشه.
مولتی ویتامین (که برای بچه استفاده میشه) هیچ ضرری برای مرغ عشق (و بسیاری دیگر از پرنده ها) ندارد، بلکه بسیار سودمند نیز هست (با دوز و برنامه هفتگی مناسب) و تجویز آن توسط دامپزشک های معتبر برای تقویت و درمان برخی بیماریها صحه بر این قضیه است.
شما همچنین می تونید از مولتی ویتامین طیور نیز استفاده کنید اما اگر روی اون رو بخونید (نمی دونم شما اصلاً خریدین تا حالا یا نه!) می بینید که برای 4 تا دونه مرغ عشق قابلیت استفاده جالبی نداره (بیشتر به درد کسایی می خوره که یا تو کار پرورش هستن و یا مرغداری و از این جور چیزا دارن!)، یعنی همین مقدار کم در حجم زیاد آب باید حل بشه و مسلماً مقدار بسیار زیادش استفاده نمیشه و باید دور ریخته بشه. قیمت مولتی ویتامین انسانی هم 500 تک تومنه! بحث دوستی خاله خرسه و اینا نیست! اگه کسی دیگه خیلی حساسه (که قطعاً این حساسیت لزومی نداره!) می تونه از مولتی ویتامین های خارجی مخصوص مرغ عشق استفاده کنه (که باید مواظب تاریخ انقضاء و ... نیز باشه)
همون طور که شما گفتی مصرف زیاد کلسیم و اصولاً خیلی چیزای دیگه مضر و حتی کشنده است. اما استفاده از قرص های جوشان کلسیم هم مشکلی نداره و اگه با دوز مناسب استفاده بشه مفید و لازمه.
به همین راحتی
(در عین مراقبت از پرنده ها، زیاد نباید سخت گرفت!)
در نهایت ممنون از اینکه به فکر سلامت پرنده ها هستین؛ موفق باشین... :icon_cool
omid_k0
23 August 2008, 10:08 PM
سلام . دوست عزیز amir_foad بیان این مطالب بیشتر جنبه پیشنهاد داشت نه دعوا و توههین به دکتر های محترم وتجارب شما . وارزش نداره خودتو عصبانی کنی:icon_ques . من نگفتم نوع انسانی مضر است وبی فایده بلکه گفتم بهتر است مخصوص طیور باشد من خودم مهندس عمران هستم و هیچ سررشته ای در این امر ندارم وتمام مطالب ذکر شده از طرف یک دامپزشک پیشنهاد شده است (ونه اجبار) . بله من خودم از ویتامین مخصوص مرغ عشق استفاده می کردم که هر قوطی آن را 5300 خریداری می کردم اما اخیرا بدلیل در دسترس نبودن از ویتامین طیور استفاده می کنم که براحتی قابل تقسیم برای ظروف آب استوانه ای هستند.
در مورد کلسیم هم همینطور قرص جوشان را نفی نکردم بلکه راه دیگری هم پیشنهاد کردم :icon_lol:
بازهم اگر شمارا ناراحت کردم پوزش می خواهم از تذکر املائی هم متشکرم :icon_arro به دلیل کار زیاد اشتباه تایپ پیش میاد:icon_cool
amir_foad
23 August 2008, 10:27 PM
سلام . دوست عزیز amir_foad بیان این مطالب بیشتر جنبه پیشنهاد داشت نه دعوا و توههین به دکتر های محترم وتجارب شما . وارزش نداره خودتو عصبانی کنی:icon_ques . من نگفتم نوع انسانی مضر است وبی فایده بلکه گفتم بهتر است مخصوص طیور باشد من خودم مهندس عمران هستم و هیچ سررشته ای در این امر ندارم وتمام مطالب ذکر شده از طرف یک دامپزشک پیشنهاد شده است (ونه اجبار) . بله من خودم از ویتامین مخصوص مرغ عشق استفاده می کردم که هر قوطی آن را 5300 خریداری می کردم اما اخیرا بدلیل در دسترس نبودن از ویتامین طیور استفاده می کنم که براحتی قابل تقسیم برای ظروف آب استوانه ای هستند.
در مورد کلسیم هم همینطور قرص جوشان را نفی نکردم بلکه راه دیگری هم پیشنهاد کردم :icon_lol:
بازهم اگر شمارا ناراحت کردم پوزش می خواهم از تذکر املائی هم متشکرم :icon_arro به دلیل کار زیاد اشتباه تایپ پیش میاد:icon_cool
سلام دوست عزیز. قبل از هر چیز من به حسن برخورد شما تبریک میگم! :icon_surp
نمی دونم چرا وقتی مطلبی رو تو این انجمن می نویسم به من میگن عصبانی هستی!! :icon_ques در صورتی که من به هیچ وجه عصبانی نیستم، بلکه از این مباحث لذت می برم. مطمئن هم هستم که شما قصد دعوا و توهین نداشتین. :icon_cool
دوست عزیز ممنون بابت عنایتی که دارین و پیشنهادات خودتون رو مطرح می کنین ولی بهتره که اینو هم در نظر بگیرین که پیشنهاد اشتباه ممکنه باعث مشکل و شبهه برای دوستانمون بشه!
به هر حال اینجا دوستانی هستن که بیشتر از یک دهه و حتی خیلی بیشتر تجربه نگهداری از مرغ عشق دارن و در این دوران از مولتی ویتامین انسانی و قرص جوشان کلسیم استفاده کردن و نتیجه هم گرفتن. شما هم اگه نوع مخصوص طیور دم دستت نبود، از اینا استفاده کنی سود داره.
موفق باشی دوست عزیز :lover:
amir_foad
23 August 2008, 10:31 PM
بازم سلام من در تنکابن هستم . اگر اینجا جایی روسراغ دارید ممنون می شم بهم بگید یا از همون دامپزشکی ها آدرس یکی رو حوالی اینجا برام بپرسید ممنون می شم.مرسی.
دوست عزیز من از دوستانم (که دکتر بودن ایشون) در شهسوار (یا همان تنکابن) سوال کردم و دامپزشک متبحری رو سراغ نداشتن و پیشنهاد کردن که به سراغ دامپزشک های شهرهای بزرگتر مثل رشت یا ساری برین! :icon_cool
sima shadab
27 August 2008, 11:40 PM
بچه ها سلام،
اون دیروز که خونه نبودم یکی از مرغ عشق هام پاش گیر کرده بوده به گردنبندی که براشون گذاشته بودم باهاش بازی کنن و البته خواهرم اونو سریعاً جدا کرده ولی در هر صورت اون طرف قوزک پاش زخم شده و دیروز سر انگشتاش قرمز شده بود که امروز این قرمزی از بین رفته. من وقتی اومدم دیدم اینجوری شده پاشو با آب و صابون شستم و بعد بتادین زدم و وقتی خشک شد گذاشتمش تو قفس. طفلی پاش درد می کنه و پاشو می گیره بالا. ضخم خیلی عمیق نیست و یه جراحت کوچیکه که البته برای این طفلی ها کلّی جراحته!
نمی دونم کار دیگه باید انجام بدم یا نه. همه ی کارهاشو انجام میده ولی خوب همش پاشو سعی می کنه بگیره بالا که رو میله ها نباشه و موقع راه رفتن کمی می لنگه.
گردنبند رو هم از قفس در آوردم. طفلی ها نمی دونین چه ذوقی می کردن براش. خیلی باهاش بازی می کردند.
همگی موفق باشید!
namiaa
9 September 2008, 09:04 AM
با سلام به دوستان
مدفوع مرغ عشق من به رنگ سياه دراومده.يعني فضله سفيد رنگ با مايع آبكي و سياه رنگ در اطرافش.
كسي ميدونه دليلش چي ميتونه باشه.البته خيلي بي حال نيست ولي خيلي هم تحرك نداره.
amir_foad
9 September 2008, 12:41 PM
با سلام به دوستان
مدفوع مرغ عشق من به رنگ سياه دراومده.يعني فضله سفيد رنگ با مايع آبكي و سياه رنگ در اطرافش.
كسي ميدونه دليلش چي ميتونه باشه.البته خيلي بي حال نيست ولي خيلي هم تحرك نداره.
احتمالاً بهش سبزيجات ندادي بخوره؟! شايد واسه اون باشه... :icon_ques
akhoond
10 September 2008, 01:45 PM
سلام دوستان
امروز دیدم که یکی از پاهای ماده هه خونیه ، خیلی کم ، اما هست ، گرفتم اش ، من زخمی ، چیزی پیدا نکردم ، اما هم پاش خونیه ، هم یه کم از پرهای دم پاش .
خواستم بتادین ، بزنم ، گفتم سر خود نباشه و اینجا مشورت بگیرم ...
مرسی
sima shadab
10 September 2008, 03:25 PM
سلام دوستان
امروز دیدم که یکی از پاهای ماده هه خونیه ، خیلی کم ، اما هست ، گرفتم اش ، من زخمی ، چیزی پیدا نکردم ، اما هم پاش خونیه ، هم یه کم از پرهای دم پاش .
مرسی
آخوند عزیز کاش بیشتر توضیح میدادی! ما از کجا بدونیم چرا پای مرغ عشق شما خونیه در حالیکه نمی دونیم کجاش زخمه؟!!! نمی دونم شاید سایر دوستان تجربه داشته باشن در این زمینه! :icon_arro
eastern
11 September 2008, 12:57 AM
سلام دوستان
مرسی
آخوند عزیز. مرغ عشق شما به هر دلیلی که زخمی شده، استفاده از بتادین لازمه. بهتره اپنبه ای رو کاملا با بتادین خیس کنی و با ضربات آهسته روی قسمت زخم رو آغشته به بتادین کنی. اگر زخم مختصر نباشه، عدم ضد عفونی می تونه منجر به چرک کردن زخم بشه.
موفق باشی
Maryam.H
13 September 2008, 01:05 PM
سلام دوستان مرغ عشق ماده من مدتیه یکی از بالهاشو بالا میگیره و نمیتونه بپره بقیه احوالاتش خوبه حتی تخم گذاشته و جوجه داره
چه کنم؟
amir_foad
13 September 2008, 08:59 PM
سلام دوستان مرغ عشق ماده من مدتیه یکی از بالهاشو بالا میگیره و نمیتونه بپره بقیه احوالاتش خوبه حتی تخم گذاشته و جوجه داره
چه کنم؟
سلام.
من دقیقاً منظورتون رو متوجه نشدم. خودش بالش رو بالا می گیره یا اتفاقی افتاده که بال به حالت بالا موندن قرار گرفته؟! اگر شکسته باشه که در کتاب مرغ عشق "آنته ولتر" ترجمه ی "دکتر علی فرشچی" در صفحه ی 63 مقداری در این مورد توضیح داده، هر چند که بعضاً دیدم چنین مسایل بخودی خود و با گذشت زمان خوب شدن. با توجه به اینکه ماده ات تخم میذاره بنظر من ارزش این رو داره که به یه دامپزشک که در زمینه پرندگان زینتی وارد باشه نشونش بدی.
Maryam.H
15 September 2008, 10:50 AM
سلام با تشکر
من دقیقا نمی دونم که چی عامل این کار شده،معمولا در قفس بازه و پرنده ها به راحتی میان بیرون و پرواز میکنن.
به نظر میرسه یه عاملی باعث میشه بالش رو بالا بگیره، گاهی که سعی میکنه پرواز کنه و رو بالش فشار میاد بدتر میشه و بیشتر اونو بالا میگیره.
منم دوست دارم به یه دامپزشک نشونش بدم. ممنون میشم اگه آدرسی از دامپزشکی در تهران دارید به من بگید.
راستی اگه بالش شکسته باشه چکار کنم؟ خوب میشه؟...
راستی بچه های دوره قبلش که با این بیماری مصادف بودن همشون میلنگن!!!!!
amir_foad
15 September 2008, 06:28 PM
سلام با تشکر
من دقیقا نمی دونم که چی عامل این کار شده،معمولا در قفس بازه و پرنده ها به راحتی میان بیرون و پرواز میکنن.
به نظر میرسه یه عاملی باعث میشه بالش رو بالا بگیره، گاهی که سعی میکنه پرواز کنه و رو بالش فشار میاد بدتر میشه و بیشتر اونو بالا میگیره.
منم دوست دارم به یه دامپزشک نشونش بدم. ممنون میشم اگه آدرسی از دامپزشکی در تهران دارید به من بگید.
راستی اگه بالش شکسته باشه چکار کنم؟ خوب میشه؟...
راستی بچه های دوره قبلش که با این بیماری مصادف بودن همشون میلنگن!!!!!
ممکنه بالش شکسته باشه، ممکن هم هست علت دیگه ای داشته باشه. به هر حال اگه بالش شکسته هم باشه، خوب میشه.
لیست کاملی از دامپزشک های تهران اینجا (http://amirfoad.persiangig.com/document/daampezeshki.doc) قرار داره. یه پیغام خصوصی هم در این مورد بهتون میدم که دامپزشکی که بنظرم بهتره رو بهتون معرفی می کنم.
در مورد آخر هم شاید علت ژنتیکی باشه! باید ویزیت بشه.
akhoond
20 September 2008, 04:40 PM
سلام دوستان
یه دو روزی هست که دارم تو مدفوع سرکار خانم ماده ، دانه های ارزن رو می بینم ، دقیقا دونه ارزن هست ، دونه سالم و به تعداد زیاد . دلیل چی هست ؟ راهنمایی بفرمایید ...
دیگه داره بد جوری رو اعصاب می ره و نگران ام کرده ، اون از اون تنبلی و کم تحرکی ،اون از اون تخم نذاشتن ، حالا هم این یکی ...
دیگه کم کم داره نگران ام می کنه ...
راهنمایی بفرمایید
مرسی
یا حق
amir_foad
20 September 2008, 06:50 PM
سلام دوستان
یه دو روزی هست که دارم تو مدفوع سرکار خانم ماده ، دانه های ارزن رو می بینم ، دقیقا دونه ارزن هست ، دونه سالم و به تعداد زیاد . دلیل چی هست ؟ راهنمایی بفرمایید ...
دیگه داره بد جوری رو اعصاب می ره و نگران ام کرده ، اون از اون تنبلی و کم تحرکی ،اون از اون تخم نذاشتن ، حالا هم این یکی ...
دیگه کم کم داره نگران ام می کنه ...
راهنمایی بفرمایید
مرسی
یا حق
سلام.
دوست عزیز این مورد رو بهتر بود در تاپیک بیماریهای مرغ عشق مطرح می کردین، به هر حال این نشون میده که ارزن هضم نمیشه و همراه مدفوع خارج میشه. فکر می کنم ایسترن بتونه پاسخ بده، اگه نه که با یه دامپزشک بصورت تلفنی مشورت کنی بهتره. موفق باشی.
zxcvmohsen
26 September 2008, 08:51 AM
سلام دوستان
امیدوارم احوالات همگی خوب باشه و ضمنا طاعات همگی قبول
ببخشید که دیر به دیر میام و می نویسم (هر چند که تقریبا هر روز به تالار سر می زنم و مطالب دوستان رو می خونم؛ اما مشغله فرصت نمی ده منم مث دوستان خوبم فواد، خانم شاداب و ایسترن فعال عمل کنم:icon_surp)
و اما اصل مطلب
چند شب پیش دم غروب دیدم یه سر و صدای عجیبی از یکی از قفس هام میاد، رفتم دیدم بزرگ خاندان حالش خوش نیست و حرکات عجیبی داره!!:icon_cry:
یه چیزی تو مایه های تیک عصبی! خلاصه هیچ راهی به ذهن خودم نرسید
سریعا با کمک فواد عزیز با دکتر دامپزشک تماس گرفتم و پس از شرح اوضاع ایشون تشخیص مصمومیت با فلزات سنگین (ناشی از خوردن روزنامه یا نوک زدن به میله های قفس) یا نیوکاسل رو دادن و یه واسه مصمومیت او آر اس تجویز کرد و نیوکاسل هم که:icon_redf
خلاصه بابابزرگ طفلی تا آخر شب دووم نیاورد و ...
حالا دوستان این فیلم کوتاهی (http://mohsenb.persiangig.com/mm.rar)که ازش گرفتم رو ببینن نظر بدن تا سر فرصت بیام و ادامه ی مطلب...
(حجم فایل 300KB هستش)
sima shadab
2 October 2008, 12:48 AM
سلام به همگی!
یکی از مرغ عشق های نر من مدام بال هاش می لرزه. همه کار می کنه ولی مثل مامانش بالاش می لرزه همیشه. نمی دونم مشکل خاصی داره یا نه. متولد 19 بهمن 86 هستش. چند روز پیش هم اون ماده هه که منرل پدر بزرگ تنها بود و این نرلرزونه رو برده بودم پیشش فرار کرد و ... منم مجبور شدم اینو بیارم خونه ی خودمون. تنها مشکلی که ازش می ترسم اینه که اونجا دو تا پرنده از نیو کاسل (احتمالاً نیو کاسل) مردند ولی ماده هه بیمار نشده بود و اینو که بعداً بردم اونجا نمی دونم امکان داره که ماده هه ناقل باشه و این گرفته باشه و الان که پیش بقیه ست مشکلی به وجود بیاره؟
متأسفانه در کرمانشاه دامپزشکی ها در نقاط پائین شهر هستند که دختر صلاح نیست بره اونجا و من نمی دونم چجوری به اینا واکسن بزنم. واکسنش هم که گرونه بخوام تهیه کنم. خیلی می ترسم.
amir_foad
2 October 2008, 12:23 PM
سلام به همگي!
يکي از مرغ عشق هاي نر من مدام بال هاش مي لرزه. همه کار مي کنه ولي مثل مامانش بالاش مي لرزه هميشه. نمي دونم مشکل خاصي داره يا نه. متولد 19 بهمن 86 هستش. چند روز پيش هم اون ماده هه که منرل پدر بزرگ تنها بود و اين نرلرزونه رو برده بودم پيشش فرار کرد و ... منم مجبور شدم اينو بيارم خونه ي خودمون. تنها مشکلي که ازش مي ترسم اينه که اونجا دو تا پرنده از نيو کاسل (احتمالاً نيو کاسل) مردند ولي ماده هه بيمار نشده بود و اينو که بعداً بردم اونجا نمي دونم امکان داره که ماده هه ناقل باشه و اين گرفته باشه و الان که پيش بقيه ست مشکلي به وجود بياره؟
متأسفانه در کرمانشاه دامپزشکي ها در نقاط پائين شهر هستند که دختر صلاح نيست بره اونجا و من نمي دونم چجوري به اينا واکسن بزنم. واکسنش هم که گرونه بخوام تهيه کنم. خيلي مي ترسم.
سيما جان به شخصه نظرم اينه که واکسن نيوکاسل براي مرغ عشق صرف نداره و دل رو به دريا سپردن بهتره مگه اينکه پرنده ي خاصي باشه مثلاً چندين و چند سال باهات بوده باشه، دستي باشه يا.... بنظرم شما که خوب از پرنده هات نگهداري مي کني احتمال اينکه مشکل خاصي پيش بياد کمه. :icon_surp
sima shadab
2 October 2008, 03:38 PM
سيما جان به شخصه نظرم اينه که واکسن نيوکاسل براي مرغ عشق صرف نداره و دل رو به دريا سپردن بهتره مگه اينکه پرنده ي خاصي باشه مثلاً چندين و چند سال باهات بوده باشه، دستي باشه يا.... بنظرم شما که خوب از پرنده هات نگهداري مي کني احتمال اينکه مشکل خاصي پيش بياد کمه. :icon_surp
امیر فؤاد عزیز با حرفت موافقم ولی نمی دونم تا حالا پرنده هات نیو کاسل گرفتن یا نه. خیلی دردناکه. وحشتناکه. وقتی می بینی دیگه نمی تونه راه بره، پاهاش پیچ می خوره، یهو میفته، تعادل نداره و ... جیگر آدم کباب میشه. من تو فکرش هم که میرم گریه ام می گیره چه برسه به اینکه خدای نکرده....:icon_redf
یکی از آشناهامون تعریف می کرد که فامیلشون از نوجوونی یه طوطی داشت که وقتی ازدواج کرد 7 سال بود طوطیه باهاش بود! بردش منزل همسر و خوشبختانه شوهرش هم طوطیه رو خیلی دوست داشت. هرکی بهش می گفت بچه بیار 4 ساله ازدواج کردی می گفت بچه دارم. ولی یه روز که داشته تختش رو مرتب می کرده و رو تختی رو مینداخته پاش رفته بود رو طوطیه که رو زمین داشته بازی می کرده و ....
یه مدت که بیمارستان بود و افسردگی گرفته بود. الان هم هنوز بعد از این همه مدت یه فرد عادی نیست. بیچاره .... خیلی سخته وقتی این کوچولوها از پیش ما میرن. (مخصوصاً اگه ما باعثش بشیم!)
دعا کن مشکلی به وجود نیاد:icon_redf
ایشالله همیشه همه ی نی نی هامون سالم و شاد باشن و سرزنده!
فدای هرچی مرغ عشقه بشم من! :icon_arro
amir_foad
2 October 2008, 04:38 PM
امیر فؤاد عزیز با حرفت موافقم ولی نمی دونم تا حالا پرنده هات نیو کاسل گرفتن یا نه. خیلی دردناکه. وحشتناکه. وقتی می بینی دیگه نمی تونه راه بره، پاهاش پیچ می خوره، یهو میفته، تعادل نداره و ... جیگر آدم کباب میشه. من تو فکرش هم که میرم گریه ام می گیره چه برسه به اینکه خدای نکرده....:icon_redf
یکی از آشناهامون تعریف می کرد که فامیلشون از نوجوونی یه طوطی داشت که وقتی ازدواج کرد 7 سال بود طوطیه باهاش بود! بردش منزل همسر و خوشبختانه شوهرش هم طوطیه رو خیلی دوست داشت. هرکی بهش می گفت بچه بیار 4 ساله ازدواج کردی می گفت بچه دارم. ولی یه روز که داشته تختش رو مرتب می کرده و رو تختی رو مینداخته پاش رفته بود رو طوطیه که رو زمین داشته بازی می کرده و ....
یه مدت که بیمارستان بود و افسردگی گرفته بود. الان هم هنوز بعد از این همه مدت یه فرد عادی نیست. بیچاره .... خیلی سخته وقتی این کوچولوها از پیش ما میرن. (مخصوصاً اگه ما باعثش بشیم!)
دعا کن مشکلی به وجود نیاد:icon_redf
ایشالله همیشه همه ی نی نی هامون سالم و شاد باشن و سرزنده!
فدای هرچی مرغ عشقه بشم من! :icon_arro
خوشبختانه پرنده های من تا حالا نیوکاسل نگرفتن. درک می کنم چی میگی ولی... چون حیوونی داشتم که مرده باشه و بعدش... :icon_cry: مخصوصاً و مخصوصاً اگه مدت زیادی داشته باشیش و باهاش انس گرفته باشی که دیگه هیچی!! ایشالا که عمر طولانی داشته باشن این شیطونها!! :icon_excl :icon_wink
amir_foad
4 October 2008, 08:38 PM
راستی عطسه نشونه چیه؟ چطور درمان میشه؟ اگر طولانی شد چی؟ " آخه ماده قبلیم که مرد از وقتی خریدمش عطسه میکرد و یک سال هم داشتمش:icon_eek:
Budgie ها بعضاً عطسه می کنن. اما تکرر این مسئله می تونه نشونه بیماری باشه. در تاپیک آرشیو و بیماریهای مرغ عشق در مورد این مسئله بطور مفصل صحبت شده. موفق باشی.
mehsad
4 October 2008, 10:41 PM
مرسی از راهنماییهی خوبتون :icon_cool
میدونم این سوالها واستون تکراریه اما من هنوز موفق به خوندن همه مطالب آرشیو نشدم اگه ممکنه کمکم کنید.:icon_eek:
1-راستشو بخاین در مورد نیو کاسل چیزی نمیدونم ممکنه لینکشو واسم بذارید؟... :icon_neut آیا اسم دیگهای داره ؟درمان چی؟
2-دفع خون میتونه به علت مسدود شدن... باشه ؟
3- درمان اسهال چطوریه؟آیا تو همه پرنده ها یه جوره؟:icon_ques
amir_foad
5 October 2008, 12:26 PM
مرسی از راهنماییهی خوبتون :icon_cool
میدونم این سوالها واستون تکراریه اما من هنوز موفق به خوندن همه مطالب آرشیو نشدم اگه ممکنه کمکم کنید.:icon_eek:
1-راستشو بخاین در مورد نیو کاسل چیزی نمیدونم ممکنه لینکشو واسم بذارید؟... :icon_neut آیا اسم دیگهای داره ؟درمان چی؟
2-دفع خون میتونه به علت مسدود شدن... باشه ؟
3- درمان اسهال چطوریه؟آیا تو همه پرنده ها یه جوره؟:icon_ques
شما لطف کنین و وقت بذارین مطالب اونجا رو قبل از هر کاری مطالعه کنین (البته این کار رو باید قبل از خریدن پرنده انجام میدادین!) می تونین اگه موردی براتون ضروری تره از "جستجو" استفاده کنین! :icon_surp
mehsad
5 October 2008, 08:39 PM
یه مشکلی ایجاد شده من یه پاکت مولتی ویتامین مخصوص پرنده گرفتم( پودری بود) و مقداری در آب بچه ها ریختم . ببخشید مدفوع گل پسرم سبز کم رنگ و سفید و کمی آبکی شده نمی دونم خانومه هم اینطوره یا نه . :icon_mad:باید چی کار کنم؟ . غیر از مولتی ویتامین که چیزی ندادم.آیا زیاد بودنش باعث این مشکل شده ؟ اگر بیشتر از هفته ای 2 بار باشه چی میشه؟ :icon_redf
amir_foad
5 October 2008, 09:11 PM
یه مشکلی ایجاد شده من یه پاکت مولتی ویتامین مخصوص پرنده گرفتم( پودری بود) و مقداری در آب بچه ها ریختم . ببخشید مدفوع گل پسرم سبز کم رنگ و سفید و کمی آبکی شده نمی دونم خانومه هم اینطوره یا نه . :icon_mad:باید چی کار کنم؟ . غیر از مولتی ویتامین که چیزی ندادم.آیا زیاد بودنش باعث این مشکل شده ؟ اگر بیشتر از هفته ای 2 بار باشه چی میشه؟ :icon_redf
من که به شما گفتم از چه مولتی ویتامینی و به چه اندازه ای استفاده کنین!!! اونا برای مرغ و خروس و اینا استفاده میشه بیشتر (و بعضاً هم پرورش دهندگان) چون باید در مقدار زیادی آب حل بشه و برای 4 تا پرنده کاربردی نداره!! دعا کنین که اتفاقی نیفته و بخیر بگذره!! :icon_mad: http://www.phalls.com/images/icons/icon8.gif لطفاً خودسر کاری انجام ندین که حداقل اینجا دو تا مطلب میگیم دلمون خوش باشه تاثیر داره نه اینکه هر کی کار خودشو بکنه و حرفهای ما باد هوا....
mehsad
5 October 2008, 11:28 PM
چقدر خشنید
متاسفم من رفتم پیش همون پرنده فروشه که بچه هامو ازش گرفتم و ازش مولتی ویتامین مرغ عشق خواستم نمیدونستم اینطوری میشه :icon_cry:بهم گفت خیلی کم تو آبشون بریز.بعداز یه روز هم عوض کردم و ظرفشو کاملا شستم .اما حالا که یه روز گذشته انگار داره ...به حالت طبیعی برمیگرده:icon_twisامیدوارم"
amir_foad
6 October 2008, 02:54 PM
چقدر خشنید
متاسفم من رفتم پیش همون پرنده فروشه که بچه هامو ازش گرفتم و ازش مولتی ویتامین مرغ عشق خواستم نمیدونستم اینطوری میشه :icon_cry:بهم گفت خیلی کم تو آبشون بریز.بعداز یه روز هم عوض کردم و ظرفشو کاملا شستم .اما حالا که یه روز گذشته انگار داره ...به حالت طبیعی برمیگرده:icon_twisامیدوارم"
حرف پرنده فروش ها در اکثر موارد یا درست نیست یا پایه ی علمی نداره! یه چیزی رو حساب فعالیت چند سالشون یاد گرفتن همین طوری، از جستجو در اینترنت و مطالعه و.... هم هیچ خبری نبوده!! امیدوارم که به حالت طبیعی برگرده و شما هم ازش به طور علمی و با عشق و علاقه نگهداری کنید! http://phalls.com/images/icons/icon7.gif
mehsad
6 October 2008, 04:17 PM
مرسی امیر آقا ....آخه حالا که داره آرزوم داره برآورده میشه و بچه ها قصد جوجه دار شدن دارند نمیخام بلایی سرشون بیاد تو آرشیو خوندم قبل از تخمگذاری مدفوع ماده سفید و آبکی میشه .ممکنه مربوط به این باشه؟:icon_eek:البته مشکل حاد نیست (امیدوارم)اما چون تجربه اولمه مثل بچه اول بلد نیستم. ببخشید که هی میپرسم .:icon_twis
در ضمن نگفتید من کاری نکنم:icon_ques فعلا از دادن ویتامین و کلسیم دست نگه دارم یا به روال قبلی بهشون بدم ؟:icon_roll چون ظاهرا مشکلی ندارند .مرسییییییییییی
mamal_hiv
6 October 2008, 11:23 PM
در ضمن نگفتید من کاری نکنم:icon_ques فعلا از دادن ویتامین و کلسیم دست نگه دارم یا به روال قبلی بهشون بدم ؟:icon_roll چون ظاهرا مشکلی ندارند .مرسییییییییییی
بنظر من فعلا از دادن مولتی ویتامین خودداری کن
درمورد کلسیم اطلاع ندارم ولی فکرکنم ندی بهتره
یجایی شنیدم اگه بجای آب چند روز چای تو آبخوریشون بریزی واسشون خوبه
دوستان هم نظر بدن
amir_foad
7 October 2008, 01:00 AM
مرسي امير آقا ....آخه حالا که داره آرزوم داره برآورده ميشه و بچه ها قصد جوجه دار شدن دارند نميخام بلايي سرشون بياد تو آرشيو خوندم قبل از تخمگذاري مدفوع ماده سفيد و آبکي ميشه .ممکنه مربوط به اين باشه؟البته مشکل حاد نيست (اميدوارم)اما چون تجربه اولمه مثل بچه اول بلد نيستم. ببخشيد که هي ميپرسم .
در ضمن نگفتيد من کاري نکنم فعلا از دادن ويتامين و کلسيم دست نگه دارم يا به روال قبلي بهشون بدم ؟ چون ظاهرا مشکلي ندارند .مرسييييييييييي
همونطور که در جواب پست ديگه تون گفتم تا زمان مشاهده جفت گيري (که البته اينم صد در صد نيست!) نميشه احتمال تخم گذاري داد! هر وقت ديدي اوضاعشون عادي و رو به راهه بهشون طبق اصول مولتي ويتامين بده.
amir_foad
7 October 2008, 01:06 AM
بنظر من فعلا از دادن مولتی ویتامین خودداری کن
درمورد کلسیم اطلاع ندارم ولی فکرکنم ندی بهتره
یجایی شنیدم اگه بجای آب چند روز چای تو آبخوریشون بریزی واسشون خوبه
دوستان هم نظر بدن
چایی؟!! چرا این کار رو باید کرد؟! بنظر من که مورد قبول نیست و پایه ی علمی نداره!!
malahat232
10 October 2008, 09:02 AM
سلام دوستان عزیز من تازه به جمع شما اضافه شدم با استفاده از مطالبی که توی این سایت خوندم دیروز رفت یک جفت مرغ عشق هلندی خریدم که همون موقع یک جوجه آماده جدا شدن داشت . نر و ماده در حال جفتگیری بودند,خیلی هم به هم علاقه دارند بعد از اون هم یکبار دیگه هم دیدم که جفتگیری کردند فکر کنم به زودی تخم بگذارند . از همون موقع مدفوع ماده آبکی است نمی دونم به خاطر آمادگی برای تخم گذاشتنه یا مشکل اسهال داره؟ در ضمن موقع نشستن دمش مثل آونگ تکان می خوره که ظاهرا از علایم وجود تخم در شکمشه.در این شرایط برنامه غذایی جفتشون باید چطور باشه؟ ممنون از راهنماییتون
amir_foad
10 October 2008, 04:40 PM
سلام دوستان عزیز من تازه به جمع شما اضافه شدم با استفاده از مطالبی که توی این سایت خوندم دیروز رفت یک جفت مرغ عشق هلندی خریدم که همون موقع یک جوجه آماده جدا شدن داشت . نر و ماده در حال جفتگیری بودند,خیلی هم به هم علاقه دارند بعد از اون هم یکبار دیگه هم دیدم که جفتگیری کردند فکر کنم به زودی تخم بگذارند . از همون موقع مدفوع ماده آبکی است نمی دونم به خاطر آمادگی برای تخم گذاشتنه یا مشکل اسهال داره؟ در ضمن موقع نشستن دمش مثل آونگ تکان می خوره که ظاهرا از علایم وجود تخم در شکمشه.در این شرایط برنامه غذایی جفتشون باید چطور باشه؟ ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز. قبل از هر چیز ورودت رو به جمعمون تبریک میگم :cool_phalls_31:و خیلی خوشحالم که مطالب رو مطالعه کردی و بعد اقدام به خرید کردی :icon_cool
لازم به ذکره که Budgie هلندی صرفاً یه جور بازار گرمی و وجود خارجی نداره! Budgie های خوبشون رو جدا می کنن و به اسم هلندی با قیمت بیشتری می فروشن.
شما وقتی این جفت رو خریدی فقط یک جوجه داشتند؟! تخم یا جوجه ی دیگه ای نداشتن؟!
مرغ ماده وقتی تخم تو شکمش داره و مراحل تخم گذاری رو پشت سر میزاره مدفوعش آبکی و زیاد میشه که امری طبیعیه. همچنین نشانه های تکان خوردن دمش هم می تونه دلیل وجود تخم تو شکمش باشه. شما می تونی ببینی انتهای بدنش متورم شده یا نه؟! (یعنی تخم تو شکمش داره یا نه؟!)
برنامه غذایی شون باید متنوع و مقوی باشه. براشون تخم کتان و شاه دانه بذار (250 گرم در یک کیلو ارزن (درشت)) سبزیجات (کاهو، شوید، جعفری، ریحون، کرفس و...) بهشون بده. سفیده تخم مرغ آب پز به صورت رنده شده، پلوی پخته بدون نمک و روغن و... همچنین به صورت یک روز در میان توی ظرف آبشون 10-15 قطره مولتی ویتامین بچه بریز و بعد از یک روز ظرفشون رو تمیز بشور و آب تازه براشون بذار. می تونی یک چهارم قرص جوشان کلسیم هم توی آبشون بریزی (هفته ای دو بار) کف دریا هم یادت نره! :cool_phalls_60:
malahat232
11 October 2008, 08:46 AM
دوست عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت.مرغ عشق ماده کاملا مشخصه که به زودی تخم میگذاره,با اطلاعاتی که از شما و دیگر دوستان کسب کردم از همون روز که خریدمشون بلافاصله همه مواردی که لازم بود رو هم تهیه کردم.خوشبختانه مرغ ماده خیلی راحت هر چیز جدیدی که واسش میذارم رو میخوره ولی نره یه کم سختگیرتره.در مورد مولتی ویتامین من مال بزرگسال رو خریدم نه بچه ها، اگه حتما باید مال کودکان باشه برم عوض کنم؟ بازم ممنون
amir_foad
11 October 2008, 07:46 PM
دوست عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت.مرغ عشق ماده کاملا مشخصه که به زودی تخم میگذاره,با اطلاعاتی که از شما و دیگر دوستان کسب کردم از همون روز که خریدمشون بلافاصله همه مواردی که لازم بود رو هم تهیه کردم.خوشبختانه مرغ ماده خیلی راحت هر چیز جدیدی که واسش میذارم رو میخوره ولی نره یه کم سختگیرتره.در مورد مولتی ویتامین من مال بزرگسال رو خریدم نه بچه ها، اگه حتما باید مال کودکان باشه برم عوض کنم؟ بازم ممنون
خواهش می کنم. شما می تونی برای تشکر از دکمه ی مخصوص تشکر که در سمت چپ و پایین هر پست قرار داده استفاده کنی که روش نوشته "THANKS".
امیدوارم که تعداد تخم هاش قابل تجه باشه و جوجه های سالم و خوشگلی ازشون بدنیا بیان و خوشحالم که از نظر تغذیه هم اوضاع و احوال خوبه. :icon_cool مولتی ویتامین باید مال کودکان باشه چون مال بزرگسالان قدرت زیادی داره و برای پرنده خوب نیست! :icon_mad: حتماً عوضش کن و یادت باشه که از وقتی در شیشه رو باز می کنی تا یک ماه می تونی ازش استفاده کنی و بعد از یک ماه باید یه دونه جدید بخری! :icon_surp اگه تونستی تو بخش گالری و یا گفتگوهای متفرقه عکسهاشون رو هم بذار تا بچه هات رو ببینیم! :icon_arro
mehsad
11 October 2008, 08:01 PM
مرسییییییییی از اینهمه فعالیت:icon_excl
آیا سرما خوردگی رنگ مدفوعو سفید و آبکی میکنه یا فقط اسهال میده؟آیا خوردن پوست تخم مرغ و کف دریا هیچکدام تو مدفوع تغییری میده؟سبزیجات چطور؟ اگر اینطوره نباید دادنشو قطع کنیم؟ :icon_rollآخه مرغ نر من بعد از بهبودی بی دلیل دوباره مدفوعش آبکی و سفید شده(؟؟؟)من چیزی غیر از اونها که گفتید ندادم (!):icon_eek:
amir_foad
11 October 2008, 08:07 PM
مرسییییییییی از اینهمه فعالیت:icon_excl
آیا سرما خوردگی رنگ مدفوعو سفید و آبکی میکنه یا فقط اسهال میده؟آیا خوردن پوست تخم مرغ و کف دریا هیچکدام تو مدفوع تغییری میده؟سبزیجات چطور؟ اگر اینطوره نباید دادنشو قطع کنیم؟ :icon_rollآخه مرغ نر من بعد از بهبودی بی دلیل دوباره مدفوعش آبکی و سفید شده(؟؟؟)من چیزی غیر از اونها که گفتید ندادم (!):icon_eek:
در مورد سرما خوردگی و علائم اون دوستان قبلاً زیاد صحبت کردن که لطفاً برین توی تاپیک آرشیو و بخونین. بخشی از اون رو براتون اینجا می ذارم به هر حال....
:cool_phalls_69:
پوست تخم مرغ و کف دریا به رنگ مدفوع کاری ندارن ولی سبزیجات چرا، رنگ اون رو تیره می کنه (تو مایه های سبز لجنی) و لازن نیست قطع کنین، به اندازه بدین مشکلی نداره. زیاد نمی خواد بشینی رنگ مدفوعشون رو نگاه کنی مهساد جان :icon_surp
amir_foad
11 October 2008, 08:10 PM
یکی از عواملی که باعث سرماخوردگی مرغ عشق میشه ، جریان تند هواست . پس باید سعی کنید چه در تابستان و چه در زمستان پرنده رو در دمای متوسط و جایی قرار بدید که جریان شدید هوا نباشه .. خیلیها عادت دارن که بهار و تابستون ، پرنده رو می برن تو حیاط یا همش تو ایوون می ذارن .. فکر می کنن همونطور که خودشون از باد و هوای آزاد لذت می برن به پرنده هم لطف می کنن ! اما این مساوی است با مریضی و بعد مرگ عروسک شما
پس :
اگه تابستونه و هوا گرم ، می تونید پرنده رو ببرید بیرون ولی جایی قفسش رو بذارید که جریان هوا شدید نباشه یا به اصطلاح باد نوزه .. ( والبته گربه هم نباشه !! )
اگه زمستونه و هوا سرد ، طرفهای غروب که سردی هوا بیشتر میشه یه پارچه ضخیم ( نه پتو !! ) رو طوری بیاندازید رو قفس که راه هوا وجود داشته باشه و محیط گرمی هم ایجاد بشه ..( خفه نکنیدشون یه وقتی ! ). اگه هم خونتون به اندازه کافی گرمه که لازم نیست.
نکته: سعی کنید از همون اول که پرنده رو میارین خونه ، قفسش همیشه یه محل باشه و جابجا نکنید. پس جایی رو در نظر بگیرید که شرایط بالا رو داشته باشه.. مرغ عشق دوست نداره هی جای قفسشو عوض کنید !
درمان سرما خوردگی: ( بحث درمان رو سعی می کنم مفصل بگم ولی اینجا چند تا نکته کافیه )
وقتی پرنده سرما خورد کمتر پیش میاد که خوب بشه بنابراین پیش گیری بهتر ازدرمان است .
ولی اگه سرما خورد :
1- پرنده مریض رو سریعا از قفس بیرون بیارید و بگذارید تو یه قفس دیگه ( تنها )
2- قفسو به یه جای گرم ببرید. این مکان نباید شلوغ و پر سر و صدا باشه.
3- هوا رو با دستگاه بخور مرطوب کنید ولی سونا نسازید !
4- در این زمان به هیچ عنوان سبزی و میوه به پرنده ندهید.
5- تو ظرف آبش که هر روز عوض می کنید ، روزی نصف قرص جوشان مولتی ویتامین و نصفی هم کلسیم جوشان بریزید ( داروخانه ها همه دارن ).
6- آنتی بیوتیک ضروریه .. پس اگر بتونید از داروخانه های دامپزشکی شربت آنتی بیوتیک تهیه کنید که بهتر و گرنه از شربتهای خوراکی آنتی بیوتیک انسانی ، 10-12 قطره در ظرف آب بریزید. ولی هر روز این کار رو تجدید کنید. در صورت نبود شربت ، قرص اریترومایسین رو بکوبید و با آب ولرم مخلوط کنید ( برای هر روز نصف قرص کافیه ) ، وقتی خوب رقیق شد ، با قطره چکون ، 4-5 قطره بریزید داخل دهان پرنده مریض. موقع گرفتنش خیلی آهسته و با ملایمت رفتار کنید . ( برای تازه کارها توصیه نمیشه پرنده رو بگیرید ، چون ممکنه بیشتر مریضش کنید ! پس از شربت استفاده کنید بهتره ! )
7- از فروشگاههای کالای پزشکی ، یک لامپ اشعه مادون قرمز تهیه کنید ( با ولتاژ کم ) . این لامپو به یک چراغ مطالعه ببندید و همیشه یه جای مطمئن تو خونه داشته باشید. در 90 درصد بیماریهای پرندگان تزئیینی این لامپ معجزه می کنه.
mehsad
12 October 2008, 11:06 PM
درود بر شما
مرغ نر من دچار مدفوع آبکی و سفید شده و چون به ماده که توی لونه ست غذا میده نمیتونم جداشون کنم .:icon_cry:
تازه قفسشم ندارم! ...:icon_mad: اما ماده همون مشخصات مدفوع زیاد و آبکی رو داره .:icon_eek:تازه فکر میکنم دیشب هم از لونه بیرون نیومد:icon_twis
باید چی کار کنم . بهشون همون ویتامین دادم .از چند قطره شربت آنتی بیوتیک هم استفاده کردم ...اما نخورد چون تشنه بود دوباره عوضش کردم:icon_ques
میوه و سبزی را قطع کنم؟ و... هر کاری لازمه بهم بگید....:icon_twis
ترا به خدا هی نگید اینقدر نشین مدفوعشو نگاه کن .... :icon_biggقضیه جدیه ..... :icon_biggمرغ ماده خیلی به نر وابسته شده . چیکار کنم؟؟؟//؟؟/؟/؟؟:icon_conf
sima shadab
13 October 2008, 12:56 AM
درود بر شما
مرغ نر من دچار مدفوع آبکی و سفید شده و چون به ماده که توی لونه ست غذا میده نمیتونم جداشون کنم .:icon_cry:
تازه قفسشم ندارم! ...:icon_mad: اما ماده همون مشخصات مدفوع زیاد و آبکی رو داره .:icon_eek:تازه فکر میکنم دیشب هم از لونه بیرون نیومد:icon_twis
باید چی کار کنم . بهشون همون ویتامین دادم .از چند قطره شربت آنتی بیوتیک هم استفاده کردم ...اما نخورد چون تشنه بود دوباره عوضش کردم:icon_ques
ترا به خدا هی نگید اینقدر نشین مدفوعشو نگاه کن .... :icon_biggقضیه جدیه ..... :icon_biggمرغ ماده خیلی به نر وابسته شده . چیکار کنم؟؟؟//؟؟/؟/؟؟:icon_conf
سلام! عزیزم تو چرا اینقدر استرس داری؟ ببین محل نگهداری مرغ عشق هات گرمه؟ یه وقت نباید سرد باشه. سعی کن به جای گرمی منتقلشون کنی. من از الان رادیاتور رو روشن کردم کمی چون احساس می کردم هوای اینجا یه جوری شده.
تو فقط غذاهاشونو خوب بده بهشون و اینقدر حرص نخور.
موفق باشی.
mehsad
13 October 2008, 03:58 PM
مرسی سیما جان :icon_wink من امروز دیگه میوه و سبزی ندادم : کف دریا و پوست سفیده هم گذاشتم وویتامن هم در آبشون وجاشون هم گرمه (بخاری هم شبها واسه شون روشنه) و چیزی کم ندارند....! ماده طبیعی اما نره....میترسم خانومش هم مبتلا بشه .:icon_eek:
به هر حال فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه:icon_cool
amir_foad
13 October 2008, 08:49 PM
درود بر شما
سلام. الان هم مدفوع ماده سفید و آبکی شده هم نر؟!!
شما نمی خواد هیچی بهشون بدی! فقط براشون ارزن بزار و آب. همین!! اگه هم می بینی خیلی قضیه بنظرت جدیه ببرشون پیش دامپزشک. :icon_cool
mehsad
13 October 2008, 10:20 PM
شما نمی خواد هیچی بهشون بدی! فقط براشون ارزن بزار و آب. همین!! اگه هم می بینی خیلی قضیه بنظرت جدیه ببرشون پیش دامپزشک. :icon_cool
درود بر شما
نخیر فقط مال گل پسر سفید و آبکیه و گل خانومه هم آبکی و سبزه (و چون تو لونه میمونه حجمش بیشتره) :icon_twis
امیدوارم خوب بشه:icon_eek:
mehsad
15 October 2008, 07:48 PM
من براش فقط سیب گذاشتم و صبح دیدم که مدفوعش سفت شده ( برای اولین بار خورد و خیلی هم پسندید!) :icon_coolاما دوبار ه ظهر دیدم همونطوره! :icon_redf چیکار کنم هیچی ندم یا بدم ؟چند بار هم دیدم عطسه میکنه اما اصلا جابجا نمیشند و جاشون هم گرمه .... :icon_quesعلت چیه نمیدونم ....نمیتونم بیخیالش شم چون مادهه ازش غذا میگیره:icon_cry:
amir_foad
15 October 2008, 08:25 PM
من براش فقط سیب گذاشتم و صبح دیدم که مدفوعش سفت شده ( برای اولین بار خورد و خیلی هم پسندید!) :icon_coolاما دوبار ه ظهر دیدم همونطوره! :icon_redf چیکار کنم هیچی ندم یا بدم ؟چند بار هم دیدم عطسه میکنه اما اصلا جابجا نمیشند و جاشون هم گرمه .... :icon_quesعلت چیه نمیدونم ....نمیتونم بیخیالش شم چون مادهه ازش غذا میگیره:icon_cry:
والا شما که به حرف ما گوش نمیدی!! میگیم چیزی نده کار خودت رو می کنی... پس شما کار خودت رو بکنی بهتره فکر می کنم....
sima shadab
17 October 2008, 07:19 PM
بچه ها مرغ عشق نامزدم جوجه شون به دنیا اومد و وقتی تقریباً سی و پنج روزه بود به خاطر حمله ی گربه ی تو حیاط به قفس، در قفس باز شد و ماده هه فرار کرد:icon_cry:باباهه قبل از اینکه ماده فرار کنه جوجه رو می زد و جوجه هم همیشه از ترس می رفت تو لونه و ما باباهه رو جدا کرده بودیم.
حالا که ماده هه رفته، باباهه خیلی با بچه اش جور شده ولی یه مشکل وجود داره و اونم اینکه که پاهای جوجه هه رو به طرف داخل کجه و نگاش که می کنی انگار کمی نرمه. (تو دستم نگرفتمش چون جیگرم کباب شد وقتی دیدمش) انگار که توش استخوان نباشه:icon_cry: می تونه رو سقف لونه بشینه، رو میله هم میشینه ولی به سختی. اول هاش هی میفتاد. ولی الان بهتره. اول ها فکر کردیم که به خاطر مدفوع هایی بوده که به پاهاش چسبیده بوده و ما دیر اونا رو جدا کردیم و فکر کردیم که خوب میشه. ولی الان می بینیم که.... الان تقریباً 45 روزه هستش. می ترسم ضعیف باشه چون مامانش اصلاً بهش نمی رسید. به نظر شما مشکل چیه؟ ژنتیکیه؟ یا کمبود ویتامین؟ از همه چی تأمین هستند. چی کار میشه کرد براش؟ نکنه بمیره؟ :icon_cry:
amir_foad
17 October 2008, 09:00 PM
بچه ها مرغ عشق نامزدم جوجه شون به دنیا اومد و وقتی تقریباً سی و پنج روزه بود به خاطر حمله ی گربه ی تو حیاط به قفس، در قفس باز شد و ماده هه فرار کرد:icon_cry:باباهه قبل از اینکه ماده فرار کنه جوجه رو می زد و جوجه هم همیشه از ترس می رفت تو لونه و ما باباهه رو جدا کرده بودیم.
حالا که ماده هه رفته، باباهه خیلی با بچه اش جور شده ولی یه مشکل وجود داره و اونم اینکه که پاهای جوجه هه رو به طرف داخل کجه و نگاش که می کنی انگار کمی نرمه. (تو دستم نگرفتمش چون جیگرم کباب شد وقتی دیدمش) انگار که توش استخوان نباشه:icon_cry: می تونه رو سقف لونه بشینه، رو میله هم میشینه ولی به سختی. اول هاش هی میفتاد. ولی الان بهتره. اول ها فکر کردیم که به خاطر مدفوع هایی بوده که به پاهاش چسبیده بوده و ما دیر اونا رو جدا کردیم و فکر کردیم که خوب میشه. ولی الان می بینیم که.... الان تقریباً 45 روزه هستش. می ترسم ضعیف باشه چون مامانش اصلاً بهش نمی رسید. به نظر شما مشکل چیه؟ ژنتیکیه؟ یا کمبود ویتامین؟ از همه چی تأمین هستند. چی کار میشه کرد براش؟ نکنه بمیره؟ :icon_cry:
:icon_eek: سیما جان برای فرار ماده متاسفم و چون تجربه اش کردم می دونم چه دردی داره!
والا یه دفعه هم پای یکی از بچه های من اوضاعش خیلی خراب تر از اینی که تو میگی بود. یعنی یه جورایی بیشتر به فلج! شبیه بود. اصلاً نمی تونست حتی وایسه و همش می خوابید کف لونه. انگشت هاش کج و کوله توی هم بودن و فکر نمی کردم اصلاً فرجی باشه. ولی کم کم که بزرگ تر شد و یه کمی هم کمکش کردم به مرور خوب شد و عین بقیه عادی شد!! به راحتی میله رو می گرفت و روش می نشست و از در و دیوار قفس بالا و پایین می رفت. نفهمیدم چی شد که اون طوری شد و چی شد که درست شد!! ولی درست شد! ان شاء الله که مال شما هم درست میشه! :icon_excl
mehsad
18 October 2008, 03:41 PM
:icon_cry:دلیل مدفوع سفید چیه ؟حتما طبیعی نیست دیگه ...باید چی کار کرد؟:icon_conf
eshagh58
18 October 2008, 04:10 PM
:icon_cry:دلیل مدفوع سفید چیه ؟حتما طبیعی نیست دیگه ...باید چی کار کرد؟:icon_conf
اگر مرغ عشق ماده در حال تخم گذاري باشد ميتونه مدفوعش سفيد و آبكي باشد. در غير اينصورت اگر پرنده سالم و سرحال نباشد بايد مشكل از جاي ديگري باشد منتظر نظر دوستان ديگر هستم.
mehsad
18 October 2008, 04:16 PM
اول از مرغ نر شروع شد و حالا ماده :icon_cry:... هر دوشونم ظاهرا سر حالند:icon_ques... حدود یه هفته ست. :icon_eek: هیچ چیز هم کم ندارند . میوه و سبزی را هم قطع کردم.چیزی هست که خوبشون کنه؟
sima shadab
18 October 2008, 10:45 PM
:icon_eek: سیما جان برای فرار ماده متاسفم و چون تجربه اش کردم می دونم چه دردی داره!
والا یه دفعه هم پای یکی از بچه های من اوضاعش خیلی خراب تر از اینی که تو میگی بود. یعنی یه جورایی بیشتر به فلج! شبیه بود. اصلاً نمی تونست حتی وایسه و همش می خوابید کف لونه. انگشت هاش کج و کوله توی هم بودن و فکر نمی کردم اصلاً فرجی باشه. ولی کم کم که بزرگ تر شد و یه کمی هم کمکش کردم به مرور خوب شد و عین بقیه عادی شد!! به راحتی میله رو می گرفت و روش می نشست و از در و دیوار قفس بالا و پایین می رفت. نفهمیدم چی شد که اون طوری شد و چی شد که درست شد!! ولی درست شد! ان شاء الله که مال شما هم درست میشه! :icon_excl
اون روز که دیدمش احساس کردم خیلی ریزه میزه بود. (البته مامانش هم کلاً ریز بود) فکر کنم نر بود ولی هی باباهه میرفت بالای سرش براش می خوند و پاشو میزاشت رو دم این بیچاره که رو سقف لونه نشسته بود. اینم برگشته بود با یه حالته معصومانه به باباش نگاه می کرد و هیچی نمی گفت. باباهه هم مستِ مست! خیلی دلم کباب شد. به نظر من هم احتمالاً خوب میشه. نمی دونم کار درستیه که یک روز در میون یه قطره مولتی ویتامین بریزیم تو دهنش؟ دعا کنین خوب شه. یادگار مامانشه آخه... همرنگه مامانش هم هست:icon_redf
nikpendar
19 October 2008, 08:35 AM
سيما جان پاش رو با پماد ويتامين A چرب كن و خودت هم باهاش كار كن و بهش ياد بده كه بتونه روي ميله و روي دستت بشينه ، يك حالتي شبيه فيزوتراپي :icon_cool
amir_foad
19 October 2008, 10:53 AM
سيما جان پاش رو با پماد ويتامين A چرب كن و خودت هم باهاش كار كن و بهش ياد بده كه بتونه روي ميله و روي دستت بشينه ، يك حالتي شبيه فيزوتراپي :icon_cool
منم فکر نمی کنم مولتی ویتامین در این مورد کار خاصی انجام بده. همین کاری که نیک پندار عزیز گفت بهتر بنظر میرسه مخصوصاً این که یادش بدی روی انگشتت بشینه که بعداً روی میله راحت بشینه. :icon_surp
sima shadab
19 October 2008, 04:00 PM
مرسی از راهنماییت حتماً این راه رو امتحان می کنم. مولتی ویتامین رو به این خاطر گفتم که تو کتاب آنته ولتر فلج و اختلالات عضلانی رو به علت کمبود ویتامین ذکر کرده. ( کتاب من قسمت بیماری ها و نحوه ی معالجه ی آنها، ص 60)
الان رو میله میشینه ولی خوب مثل پرنده ی های دیگه راحت نیست.
باز هم مرسی !
.Mahdi.
23 October 2008, 04:12 PM
سلام به دوستان
مرغ عشق نر من مریض شده و نشانهاشم اینه:
1.پر هاش کاملا پف کرده
2.پرهای سرش به صورت تیغ تیغی شده(سیخ) و نوک پرها هم سیاه شده
3.پرهای زیر نوکش هم می گی انگار خیس شده
از دوستان مطلع کمک می خوام ؛ نمی خوام بمیره
sima shadab
23 October 2008, 04:24 PM
سلام به دوستان
1.پر هاش کاملا پف کرده
مهدی جان منظورت از اینکه نوک پرهاش سیاه شده چیه؟ :icon_redf کدوم پرهاش؟ مرغ عشقت چند سالشه؟ می دونی؟ دمای بدنش چطوره؟ پاهاش سرده یا داغه؟ از نظر ویتامین بدنش تأمینه؟ سرما بهش نخورده؟ من به ایسترن عزیز گفتم که به سایت سر بزنه. ایشالله سایر دوستان هم سر بزنن و کمکی از دستشون بر بیاد. من تا حالا چنین موردی نداشتم:icon_redf
ایشالله خوب میشه زودی:icon_wink
eastern
23 October 2008, 09:57 PM
سلام به دوستان
1.پر هاش کاملا پف کرده
دوست عزیز
به جز مورد اول بقیه نشونه بیماری خاصی نیست. مرغ عشق وقتی قراره پرهای جدید دربیاره، پرهای جدیدش داخل غلاف ظاهر میشه و گاهی سر این به اصطلاح شما تیغها سیاه رنگه.
چسبندگی پرهای زیر نوکش هم ممکنه به علت نوع میوه یا ... باشه که استفاده کرده.
پس برای تشخیص بهتر به علائم دیگر توجه کنید. اشتها ، حالت مدفوع ( به سختی مدفوع می کند یا بر عکس حالت آبکی دارد؟) چه رنگی است ( تیره یا خیلی روشن)؟ ، حالت چشمها ( براق و سرحال، یا بی فروغ )؟ ، دمش آویزان است یا در راستای بدنش قرار دارد؟ پرها مرتب است یا ژولیده و کثیف؟
فعلا همین موارد برای تشخیص اولیه کافی است.
توصیه من به شما این است که با توجه به سرد شدن هوا محیط گرم همراه کمی بخور برایشان فراهم کنید. این تغییر فصل زمان شیوع بیماری هایی مانند سرماخوردگی در پرندگان خانگی است. البته مسلما دادن ویتامین و کلسیم را هم فراموش نمی کنید.
موفق باشید
.Mahdi.
23 October 2008, 10:12 PM
سلام
پرهاش ژولیده است
مدفوعش به صورت آبکبی و سبز رنگ است
انگار یه چیزی تو گلوشه ؛ هی کلشو بالا پایین می کنه.(یک گوشه گلوش احساس می کنم باد کرده)
تازه از نوکشم یه کمی استفرا بیرون اومد که به رنگ سفید بود.
دمشم آویزون و چشماشم بی فروغه
eastern
24 October 2008, 01:31 AM
آقا مهدی
اون حالت، یعنی استفراغ . چیزی تو گلوش گیر نکرده. چند احتمال می تونه وجود داشته باشه:
1- سرماخوردگی : در این صورت اسهال و سایر علائم بروز می کنه . من بیشتر این احتمال رو می دم چون گویا ترشحات بینی و دهانش هم باعث خیس شدن پرهای زیر گلوش شده.
2- احتمال بعدی که ممکنه، مسمومیت هست. ممکنه به دلایلی میکروبی وارد بدنش شده باشه که حالت اسهال و استفراغ بهش دست داده.
معمولا باید ارزنهای هضم نشده رو در استفراغش ببینید.
بهترین راه درمان برای شرایط فعلی شما اینه که از پودر ORS در مقدار استاندارد روی بسته استفاده کنید تا آب و الکترولیتهایی که از طریق اسهال و استفراغ از دست می ده جبران کنه.
بعد هم محل زندگیش رو گرم ( حدود 24-25 درجه) نگه دارید و فعلا میوه و سبزی رو از برنامه اش حذف کنید. ویتامین رو حتما بهش بدید. اگر لامپ مادون قرمز دارید بهتره دو بار در روز بهش اشعه بدید.
در مورد شروع درمان با آنتی بیوتیک توصیه می کنم در صورت امکان با دامپزشک مشورت کنید ( حتی تلفنی) . من می تونم روشی رو که خودم برای مرغ عشقهام انجام می دادم بهتون بگم اما ترجیح می دم در تاپیک عمومی نباشه.
شماره دامپزشک رو اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا معرفی کنم.
موفق باشید
.Mahdi.
24 October 2008, 10:35 AM
یک نشانه دیگر هم تازه متوجه شدم اینه که قسمت پرهای مقعدش سیاه شده و بوی بدی هم میده ؛ و با پاهاش هی اون جا رو می خارونه و فکر می کنم مقعدش از حالت طبیعی خیلی بزرگتر شده.
نمی دونم چی کار کنم ؟؟؟؟
احتمال خوب شدنش هست؟؟؟؟؟
eastern
24 October 2008, 12:34 PM
سیاه شدن پرهای مقعدش به علت چسبیدن مدفوع هست . به این علت هم هست که سعی داره اونها رو جدا کنه. اگر این حالتش زیاده می تونید به آرومی بگیریدش و با پنبه خیس کرده در آب گرم پرهای مقعدش رو شستشو بدید و بعد هم بلافاصله خشک کنید.
یک سوال: شما مطمئن هستید که اسهال داره؟ حس نمی کنید موقع دفع مدفوع تقلا می کنه؟
در ضمن همونطور که گفتم بهتره با دامپزشکی که بهتون معرفی کردم مشورت کنید
zxcvmohsen
25 October 2008, 04:19 AM
بوی بدی هم میده
من نمی خوام نگرانت کنم
اما این بحث بو کمی مشکوکه
بو نشونه ی عفونته
من چندین تجربه ی اینچنینی داشتم که دیر جنبیدم و :icon_redf
f0k0nishi
25 October 2008, 05:20 PM
سلام و خسته نباشيد
حدود 1 هفته پيش دو تا مرغ عشق زرد و سفيد (به قول اهوازيا ، هلندي)گرفتم روز بعد
متوجه شدم كه نره (سفيده )يه چيزي در دهان و چسبيده به نوك بالاش يا همون سقف دهنش (بالاي زبونش )هست :icon_redf
البته من تا حالا داخل دهن مرغ عشق رو نديدم كه بدونم مال خودشه يا بيماري يا چيز ديگه ايه
آبريزش نداره ، عطسه به طور معمول داره(كم) ،پرهاشم تميز ميكنه و ژوليده نيست ،غذا هم ميخوره (ارزن)،
اگر ممكنه يه راهنمايي كنيد
با تشكر
sima shadab
27 October 2008, 03:27 PM
سلام و خسته نباشيد
حدود 1 هفته پيش دو تا مرغ عشق زرد و سفيد (به قول اهوازيا ، هلندي)گرفتم روز بعد
متوجه شدم كه نره (سفيده )يه چيزي در دهان و چسبيده به نوك بالاش يا همون سقف دهنش (بالاي زبونش )هست :icon_redf
البته من تا حالا داخل دهن مرغ عشق رو نديدم كه بدونم مال خودشه يا بيماري يا چيز ديگه ايه
آبريزش نداره ، عطسه به طور معمول داره(كم) ،پرهاشم تميز ميكنه و ژوليده نيست ،غذا هم ميخوره (ارزن)،
اگر ممكنه يه راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام عزیزم،
کدوم رو میگی؟ مرغ عشق وقتی دهنش رو باز می کنه سوراخ گلوش معلوم نیست. یه چیزه گوشتی بالای زبونش هست که وقتی دهنش رو باز می کنه معلوم میشه. رنگش صورتیه تقریباً اونو میگی؟ یا چیز دیگه ای هستش؟
sima shadab
27 October 2008, 03:41 PM
وای بچه ها دیروز رفتم کنار قفس دیدم از یکی از سوراخ های بینی پسته خانم کمی خون بیرون اومده بود. یعنی از داخل خون اومده بود نه اینکه کسی بزندش و زخمیش کنه. رو بینیشو پاک کردم و کمی با آب هم سوراخ بینیشو شستم. نمی دونم چرا اینجوری شده بود. کسی میدونه علّت چی بوده؟
f0k0nishi
27 October 2008, 05:32 PM
سلام دوباره
ديروز كه مادهه دهنش رو باز كرد ديدم ولي در دهن سفيده اون خيلي قهوه اي تر و نسبتا بزرگتر هست ، آيا طبيعيه ؟
يه چيز ديگه
چون من عادت دارم خيلي با پرنده هام حرف ميزنم :icon_neut، هر وقت باهاشون حرف ميزنم شروع ميكنن به تميز كردن و خاروندن
خودشون طوري كه آدم خودشم به خارش مي اوفته :icon_eek:، مشكلي وجود نداره ( كف قفس هم روزنامه سفيد ميزارم و چيز خاصي نديدم تا حالا )؟
با تشكر از وقتي كه گذاشتيد:icon_wink
nanazisasai
28 October 2008, 04:10 PM
SOS:icon_cry:
سلام
کمک بچه های نازنینم از جمعه تا حالا مدفوعشون آبکی شده!
بعدش کمی کسل شدن !!
دیروز هم بردمشون دکتر وباکمال تعجب گفتن عفونت گوارشی دچار شدن !!! که شربتی به نام کوتریکسول 1قاشق.چ در 1لیوان آب به مدت 3روز.
چون من از قبل پیش دکتر دیگه ایی می بردم ؛با اون هم مشورت کردم گفت ویتامین هم بده .
درحالی که کمتر از 2هفته پیش واکسن بهشون داده شده (در چشم)، وخیلی رسیدگی بهشون می کنم .
تمام چیزها را هم تمیز وضد عفونی شده هست !!!!
اما از دیشب که اون شربت را دام یکیشون حالش بدتر شده همش آب میخوره وخیلی کم غذا می خوره ،به زور براش می ریزم جلوش در جاهای مختلف تا بخوره و کسله مدفوعش هم از حالت آبکی در آمده وکم شده اما مابقیش تیره شده!:icon_cry:
کمک کنید شماها هم اگر راه کاری می دونید من 3تا را تا حالا از دست دام دیگه تحمل اینا را ندارم :icon_cry::icon_cry:
zxcvmohsen
28 October 2008, 04:16 PM
وای بچه ها دیروز رفتم کنار قفس دیدم از یکی از سوراخ های بینی پسته خانم کمی خون بیرون اومده بود. یعنی از داخل خون اومده بود نه اینکه کسی بزندش و زخمیش کنه. رو بینیشو پاک کردم و کمی با آب هم سوراخ بینیشو شستم. نمی دونم چرا اینجوری شده بود. کسی میدونه علّت چی بوده؟
من یکی از مرغ عشقام مدت هاست اینجوریه (هر دو سوراخ)
یه مدت درمان آنتی بیوتیکی انجام دادم و بعدشم تغذیه و تقویت، اما تاثیری نداره
خدا رو شکر فعلا که سر حاله..
اما بد نیست که اساتید هم نظر بدن و با دامپزشک مشورت کنی
sima shadab
29 October 2008, 08:52 PM
سلام دوباره
ديروز كه مادهه دهنش رو باز كرد ديدم ولي در دهن سفيده اون خيلي قهوه اي تر و نسبتا بزرگتر هست ، آيا طبيعيه ؟
يه چيز ديگه
چون من عادت دارم خيلي با پرنده هام حرف ميزنم :icon_neut، هر وقت باهاشون حرف ميزنم شروع ميكنن به تميز كردن و خاروندن
خودشون طوري كه آدم خودشم به خارش مي اوفته :icon_eek:، مشكلي وجود نداره ( كف قفس هم روزنامه سفيد ميزارم و چيز خاصي نديدم تا حالا )؟
با تشكر از وقتي كه گذاشتيد:icon_wink
والا من نمی دونم اون چیه تو دهن مرغ عشقت!!!
ببین وقتی باهاشون حرف میزنی اگه بخوان بهت بی توجهی کنن خودشون رو تمیز می کنن!!! ولی وقتی به حرفات گوش میدن ساکت میشن و نگات می کنن و اگه لحن صدات آروم باشه چشماشون رو می بندن و آروم میشن. من که دیگه اینقدر باهاشون حرف میزنم که همه به عقلم شک کردن :icon_arro
من یکی از مرغ عشقام مدت هاست اینجوریه (هر دو سوراخ)
یه مدت درمان آنتی بیوتیکی انجام دادم و بعدشم تغذیه و تقویت، اما تاثیری نداره
خدا رو شکر فعلا که سر حاله..
اما بد نیست که اساتید هم نظر بدن و با دامپزشک مشورت کنی
چشم! دیگه ندیدم اونجوری بشه خدا رو شکر! ولی با دامپزشک هم مشورت می کنم!
eshagh58
30 October 2008, 09:25 AM
سلام دوستان پرنده ماده من در حين تخم گذاري خيلي كسل و بي حال بود و مخصوصا روزي كه مي خواست تخم بگذارد، و پرهاش آويزون بودند ولي به محض اينكه تخم گذاريش تمام شد وضعيتش خيلي بهتر شده و مرتب روي تخم مي خوابد. آيا اين امر طبيعيه؟
eastern
30 October 2008, 01:31 PM
سلام دوستان پرنده ماده من در حين تخم گذاري خيلي كسل و بي حال بود و مخصوصا روزي كه مي خواست تخم بگذارد، و پرهاش آويزون بودند ولي به محض اينكه تخم گذاريش تمام شد وضعيتش خيلي بهتر شده و مرتب روي تخم مي خوابد. آيا اين امر طبيعيه؟
سلام
بله طبیعیه. تخم گذاری فرآیند سخت و خسته کننده ای برای مرغ عشق ماده است. برای همین در ایام تخم گذاری بی حال تر میشه. اگر مشکل دیگری نداره و الان هم اوضاع و احوال تغذیه اش درسته نگران نباشید.
IRAN PARAST
1 November 2008, 12:55 PM
سلام دوستان
یبوسیت
علائم:پرنده در دفع فضله با مشکل بر میخورد.
علل:تغذیه غلط و مسمومیت.
مداوا:توسط قطره چکان یک قطره روغن کرچک یا روغن زیتون از یک طرف روی زبان پرنده بچکانید.میوه و سبزی و دانه های آبدار مفید است.
فلج
علائم:حرکت اهسته یک پا یا اختلالات حرکت که رفته فته پدید می اید.
علل:کمبود ویتامین یا حتی جراحت.
مداوا:اضافه نمودن ویتامین به آب آشامیدنی پرنده٬سبزی و میوه تازه.
ضربه مغزی
علائم:فلج ناگهانی و کامل و یا بیهوشی.
علل:برخورد به پنجره یا موانع دیگر.
مداوا:پرنده بیهوش را در مکانی نرم و تاریک بگذارید.سرش باید از بدنش بالاتر باشد.پس از بهوش آمدن محیطش را گرم سازید.
جراحات پوستی
مداوا:پرها و محل زخم را با آب جوشیده و ولرم یا حتی با چای ولرم شستشو کنید تا عفونت نکند زیرا زخمهای کوچک خود به خود بهبود می یابند.
بزرگ شدن بیش از اندازه ناخنها
علائم:رشد بیش از حد ناخن ها حتی مارپیچی شدن آنها.
علل:میله هایی که در قفس برای نشستن پرنده گذاشته شده قطرشان کم است.
پیشگیری:شاخه های طبیعی به قطرهای مختلف در قفس گذاشته شود.سنگ ناصاف نیز موثر است.
مداوا:باید ناخن های پرنده را کوتاه کنید به این ترتیب که پرنده را با یک دست گرفته و با مقابل نور قرار دهید به این ترتیب سلولهای خونی ناخن پرنده مشخص میشوند ناخنها را تا نزدیکی آنها با ناخن گیر یا قیچی کوتاه کنید.
بزرگ شدن بیش از اندازه منقار
علائم:گاهی منقار بالایی یا پایینی چنان بزرگ میشود که پرنده قادر به خوردن نخواهد بود.
علل:تغذیه غلط و استفاده کم از منقار.
پیشگیری:شاخه های طبیعی و سنگ آهک در قفس قرار دهید.
مداوا:باید منقار پرنده را کوتاه کنید احتمالا چند مرتبه باید این کار صورت گیرد.
امیدوارم به دردتون بخوره
amir_foad
1 November 2008, 08:01 PM
سلام دوستان
بزرگ شدن بیش از اندازه منقار
علائم:گاهی منقار بالایی یا پایینی چنان بزرگ میشود که پرنده قادر به خوردن نخواهد بود.
علل:تغذیه غلط و استفاده کم از منقار.
پیشگیری:شاخه های طبیعی و سنگ آهک در قفس قرار دهید.
مداوا:باید منقار پرنده را کوتاه کنید احتمالا چند مرتبه باید این کار صورت گیرد.
فکر می کنم استفاده از سنگ کف دریا صحیح باشه و سنگ آهک کاربردی نداشته باشه!
IRAN PARAST
2 November 2008, 11:14 AM
فکر می کنم استفاده از سنگ کف دریا صحیح باشه و سنگ آهک کاربردی نداشته باشه!
سلام دوست عزیز
کف دریا مملو از آهکه دیگه (بافتهای سیلیسی-بافتهای رسوبی(آهکی))
amir_foad
2 November 2008, 10:47 PM
سلام دوست عزیز
کف دریا مملو از آهکه دیگه (بافتهای سیلیسی-بافتهای رسوبی(آهکی))
دوست عزیز قبول دارم که آهک هم در کف دریا وجود داره، منتها دو نکته وجود داره: یکی اینکه ماهیت سنگ آهک با سنگ کف دریا تفاوت داره و اینکه کف دریا در ذات کربنات کلسیم هست که بطبع بخشی از اون هم از آهک تشکیل شده!
به هر حال مسئله ی اصلی اینه که دوستان سنگ کف دریا رو برای Budgie ها در قفس قرار بدن تا برای پرنده شون مفید واقع بشه.
f0k0nishi
3 November 2008, 08:55 AM
سلام
ديروز كه داشتم به مرغ عشقا نگاه ميكردم متوجه شدم كه يكي از سوراخ هاي دماغ نره آبريزش داره :icon_cry:
غذا ميخوره(فقط ارزن ميخورن و هر چي سبزي و ميوه ميزارم محل نميدن) جاشون هم معتدله و سرد نيست
در قفس هم بازه و هميشه رو قفس اند و جاشون هم هميشه تمييز ميكنند .
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
IRAN PARAST
3 November 2008, 12:13 PM
سلام
ديروز كه داشتم به مرغ عشقا نگاه ميكردم متوجه شدم كه يكي از سوراخ هاي دماغ نره آبريزش داره :icon_cry:
غذا ميخوره(فقط ارزن ميخورن و هر چي سبزي و ميوه ميزارم محل نميدن) جاشون هم معتدله و سرد نيست
در قفس هم بازه و هميشه رو قفس اند و جاشون هم هميشه تمييز ميكنند .
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
درود به شما
شما میتونید به مدت یک هفته روزی یک چهارم از تترا ساکلین ررو با اب حل کرده و باسرنگ بپرنده بدی(از دارو خانه دامپزشکی که توی فلکه دانشگاه چمرانه یا فلکه دوم کیانپارس بخر)
nikpendar
3 November 2008, 02:09 PM
یک بیماری ویروسی هستش که باعث ریزش پر در مرغ عشق میشه... دوستان درمانی برای آن بلد هستند؟
http://www.birds-online.de/gesundheit/gesgefieder/fotos/d_ruebe02.jpg.....http://www.birds-online.de/gesundheit/gesgefieder/fotos/d_ruebe03.jpg.....http://www.birds-online.de/gesundheit/gesgefieder/fotos/d_staphylokokkeninfektion_en01.jpg
dr_koodake_fahim
3 November 2008, 04:37 PM
سلام امروز آمدم ناخنهای مرغ عشقم رو بگیرم پاشو یکدفعه کشید یکی از ناخنهاش از بالا تر گرفته شد کلی خون آمد:icon_cry::icon_cry::icon_eek: الانم پاش درد می کنه هی میگیره بالا کار خاصی باید کنم؟؟
nikpendar
3 November 2008, 05:42 PM
اذيتش نکن فقط اگر تونستي پاش رو با آب ولرم بشور و کمي بتادين بزن که عفونت نکنه و ترجيحا فعلا از بقيه جداش کن تا بهتر بشه و ناخنش کمي رشد کنه.
amir_foad
4 November 2008, 02:55 PM
کار خاصی باید کنم؟؟
- دقت بیشتر!!!! http://phalls.com/images/icons/icon13.gif
dr_koodake_fahim
4 November 2008, 07:32 PM
اذيتش نکن فقط اگر تونستي پاش رو با آب ولرم بشور و کمي بتادين بزن که عفونت نکنه و ترجيحا فعلا از بقيه جداش کن تا بهتر بشه و ناخنش کمي رشد کنه.
مرسی
امروز بهتر ولی هنوز پاش رد میکنه سخت می آد تو دستم به نظرت بگیرم بشورم پاشو و بتادین بزنم باز؟
nikpendar
5 November 2008, 09:27 AM
مرسی
امروز بهتر ولی هنوز پاش رد میکنه سخت می آد تو دستم به نظرت بگیرم بشورم پاشو و بتادین بزنم باز؟
نه دیگه چون احتمالا زخم تا حالا بسته شده است. اگر دیدی که خون تازه داده دوباره با آب ولرم پاشو شستشو بده و بتادین بزن . یادت باشه نزاری بقیه اذیتش کنن و به زخمش نوک بزنن.
akhoond
7 November 2008, 11:53 AM
سلام دوستان .
دوستان ماده ام ، امروز اصلا حال نداره ، کاملا بی حاله ، کز کرده یه گوشه ، نزدیک مخرجش مدفوع چسبیده ، مدفوع اش رو تو قفس می بینم که شل و وله ، گلاب رو روتون البته ...
چندین وقتی هم هست که پرهاش می ریزه ، یعنی 3 _ 4 روز ... اون رو فکر می کردم که طبیعیه .... :(
سرما خوردگی ؟
دستور چیه ؟
مرسی
f0k0nishi
17 November 2008, 10:06 AM
درود به شما
شما ميتونيد به مدت يک هفته روزي يک چهارم از تترا ساکلين ررو با اب حل کرده و باسرنگ بپرنده بدي(از دارو خانه دامپزشکي که توي فلکه دانشگاه چمرانه يا فلکه دوم کيانپارس بخر)
سلام
1. با چقدر آب بايد حل کنم ؟
2. از همين داروخانه ها نميشه خريد(داروخانه هاي معمولي)؟(خودمون هم تو خونه داريم ، مشکلي نداره )
3. اون سوراخ دماغش بسته شده ولي باز هم خيسه و تمام پرهاي بالاي دماغش رو خيس ميکنه ، چطور راه اون سوراخ دماغشو باز کنم ؟
4. تو خونه آزادن ولي دلم نمياد بگيرمش ، نميشه تو آب خوريشون بريزم ؟
غذا هم ميخوره(سبزي ، کاهو ، ذرت )
nikpendar
17 November 2008, 11:28 AM
فكر مي كنم الان فصل پر ريزي هستش چون تعداد پرهايي كه زير قفس پرنده هام ريخته بيشتر شده و در ضمن پرهاشون هم كمي بهم ريخته.
نظر بقيه دوستان چيه؟
IRAN PARAST
17 November 2008, 11:49 AM
سلام
1. با چقدر آب بايد حل کنم ؟
2. از همين داروخانه ها نميشه خريد(داروخانه هاي معمولي)؟(خودمون هم تو خونه داريم ، مشکلي نداره )
3. اون سوراخ دماغش بسته شده ولي باز هم خيسه و تمام پرهاي بالاي دماغش رو خيس ميکنه ، چطور راه اون سوراخ دماغشو باز کنم ؟
4. تو خونه آزادن ولي دلم نمياد بگيرمش ، نميشه تو آب خوريشون بريزم ؟
غذا هم ميخوره(سبزي ، کاهو ، ذرت )
مهم نیست به اندازه ای که راحت بخورش
حیوانی باشه بهتره
با سوزن (به آرامی)
چرا میشه ولی دستی بدی خیلی بهتره
akhoond
24 November 2008, 07:32 PM
سلام دوستان
واقعا متاسفم ، مرغ ماده ، در کسری از ثانیه ، جان سپرد :icon_cry::icon_cry:
من تو حال نشسته بودم ، دیدم یه صداهایی داره می آد ، فکر کردم داداشتم داره باهاشون بازی می کنه ( داداشم داره صدا در میاره ) اما در کمال ناباوری ، داداشم بعد 5 ثانیه گفت معین مرغ ماده مرد :icon_cry::icon_cry:
گفت که یوهو افتاد کف قفس و جیغ زد ( همون صداهایی که فکر می کردم برادرم در میاره ، قبلا از این صدا ها هم بابام در میاورد ، هم داداشتم ) :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
علت چی بوده ؟
الآن نره داره خودشو می کشه :icon_redf:icon_redf
( توصیه می کنید برای این نره ، یه ماده بگیرم ، یا نر رو ردش کنم بره ، یه جفت دیگه بگیرم ؟ خودم هم نمی دونم ، شوکه شدم :icon_ques :icon_cry: :icon_redf:icon_redf :icon_idea:icon_idea )
مرسی
N1M9
26 November 2008, 04:37 PM
خيلي متاسفم دوست عزيز ..:icon_cry:
يعني كسالت و مردن مرغ عشقت همه در يك روز اتفاق افتاد ؟؟
فكر نمي كني اگه يك مرغ عشق ماده سالم و جوان بگيري براي مرغ عشق نر بهتر باشه ؟؟ بيچاره شايد كمي از نظر روحي بهتر بشه
dr_koodake_fahim
26 November 2008, 10:11 PM
سلام دوستان
واقعا متاسفم ، مرغ ماده ، در کسری از ثانیه ، جان سپرد :icon_cry::icon_cry:
من تو حال نشسته بودم ، دیدم یه صداهایی داره می آد ، فکر کردم داداشتم داره باهاشون بازی می کنه ( داداشم داره صدا در میاره ) اما در کمال ناباوری ، داداشم بعد 5 ثانیه گفت معین مرغ ماده مرد :icon_cry::icon_cry:
گفت که یوهو افتاد کف قفس و جیغ زد ( همون صداهایی که فکر می کردم برادرم در میاره ، قبلا از این صدا ها هم بابام در میاورد ، هم داداشتم ) :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
علت چی بوده ؟
( توصیه می کنید برای این نره ، یه ماده بگیرم ، یا نر رو ردش کنم بره ، یه جفت دیگه بگیرم ؟ خودم هم نمی دونم ، شوکه شدم :icon_ques :icon_cry: :icon_redf:icon_redf :icon_idea:icon_idea )
مرسی
آقا معین متاسفم برای مرغ عشقت اگه نره رو دوست داری یه ماده براش بگیر ولی باید حوصله کنی تا جفت شن شاید یه کم طول بکشه نر ماده قبلی رو فراموش کنه بیاد طرف این اگرم نه که میتونی ردش کنی
amir_foad
26 November 2008, 11:43 PM
مرسی
بنظر من یه ماده شبیه ماده قبلیش براش بگیر یا ببرش جایی که پرنده زیاد باشه تا خودش بتونه انتخاب کنه! :icon_surp
akhoond
27 November 2008, 11:24 AM
سلام
خيلي متاسفم دوست عزيز ..:icon_cry:
يعني كسالت و مردن مرغ عشقت همه در يك روز اتفاق افتاد ؟؟
فكر نمي كني اگه يك مرغ عشق ماده سالم و جوان بگيري براي مرغ عشق نر بهتر باشه ؟؟ بيچاره شايد كمي از نظر روحي بهتر بشه
ممنونم دوست من ، نه ، اون روزی که کسل بود ، گذشت ، اون روزی هم که این جوری شد ، حالش خوب بود ، نمی دونم چرا یوهو این جوری شد ...:icon_cry:
آقا معین متاسفم برای مرغ عشقت اگه نره رو دوست داری یه ماده براش بگیر ولی باید حوصله کنی تا جفت شن شاید یه کم طول بکشه نر ماده قبلی رو فراموش کنه بیاد طرف این اگرم نه که میتونی ردش کنی
بنظر من یه ماده شبیه ماده قبلیش براش بگیر یا ببرش جایی که پرنده زیاد باشه تا خودش بتونه انتخاب کنه! :icon_surp
به یکی از دوستان گفتم ، گفت که چند سالش بوده ، گفتم من یک ساله که دارمش ، و تقریبا یک سال هم داشته اون موقع ، طرف گفت ، این جوری که تو می گی ، عمرش رو کرده بوده :icon_redf
راستش من حرفی ندارم با گرفتن یه ماده ، اما با توجه به این یه سال که این ها نی نی دار نشدن ، می ترسم مشکل از نره بوده باشه ، باز یه ماده دیگه هم که بگیرم ، همون آش و همون کاسه باشه ؟ نظر شما ها چیه ؟
( شاید جای این سوال این جا نبود ، اما دیدم که این جا شما پست کردید ، گفتم همین جا رپیلای کنم :icon_neut ببخشید )
مرسی
یا حق
amir_foad
27 November 2008, 01:51 PM
به یکی از دوستان گفتم ، گفت که چند سالش بوده ، گفتم من یک ساله که دارمش ، و تقریبا یک سال هم داشته اون موقع ، طرف گفت ، این جوری که تو می گی ، عمرش رو کرده بوده :icon_redf
راستش من حرفی ندارم با گرفتن یه ماده ، اما با توجه به این یه سال که این ها نی نی دار نشدن ، می ترسم مشکل از نره بوده باشه ، باز یه ماده دیگه هم که بگیرم ، همون آش و همون کاسه باشه ؟ نظر شما ها چیه ؟
مگه Budgie دو سال عمر می کنه؟!!!!
به نظر من نرت رو بفروش به یه شخص یا پرنده فروشی که پرنده های زیادی داشته باشه. تا خودش واسه خودش جفت انتخاب کنه. شما هم یه جفت با تخم یا جوجه دیگه بخر. :icon_surp
dr_koodake_fahim
28 November 2008, 01:36 PM
( شاید جای این سوال این جا نبود ، اما دیدم که این جا شما پست کردید ، گفتم همین جا رپیلای کنم :icon_neut ببخشید )
برای اینکه از بحث درمان دور نشیم اگه مشکل نر ژنتیکی باشه نمیشه کاریش کرد وگرنه شاید بشه درمانش کرد با تغذیه مناسب(مطالب آرشیو)
در هر صورت آقا معیین فقط بستگی به علاقه شما به این مرغ عشقت داره اگه دوسش داری و می خوای حتما از همین بچه بگیری بازد صبر کنی اگه نه که راه حل امیر فواد خیلی ساده تره:icon_cool
mehsad
1 December 2008, 05:57 PM
درود بر شما
دوستان ...جوجه شماره 3 من یه حالت خونمردگی روی نوکش داره ....! بقیه اینجوری نیستند.....علتش چیه؟؟؟از ضربه ست یا مشکل دیگه ایه؟..هیچ کدوم تا حالا این مورد و داشتید؟ البته تو غذا خوردن که تا حالا مشکلی نداشته!.....
amir_foad
1 December 2008, 06:19 PM
درود بر شما
دوستان ...جوجه شماره 3 من یه حالت خونمردگی روی نوکش داره ....! بقیه اینجوری نیستند.....علتش چیه؟؟؟از ضربه ست یا مشکل دیگه ایه؟..هیچ کدوم تا حالا این مورد و داشتید؟ البته تو غذا خوردن که تا حالا مشکلی نداشته!.....
حالت خونمردگی دقیقاً یعنی چی؟! رنگش تیره است؟! چون جوجه ها بعضاً رنگ نوکشون تو بچگی یه کمی تیره تر و بعداً درست میشه.. http://phalls.com/images/icons/icon7.gif
mehsad
1 December 2008, 06:24 PM
حالت خونمردگی دقیقاً یعنی چی؟! رنگش تیره است؟! چون جوجه ها بعضاً رنگ نوکشون تو بچگی یه کمی تیره تر و بعداً درست میشه.. http://phalls.com/images/icons/icon7.gif
نه امیر جان ....مثل خود خونمردگیه (بله اما کمه فکر کنم من حساسم)...با بقیه جوجه ها فرق داره ....نمیدونم شایدم چیزی نیست .....تازه دیدم اما سر حاله ..:icon_surp
صبر میکنم ببینم چی میشه!:icon_twis
مرسی:icon_excl
IRAN PARAST
2 December 2008, 01:04 PM
درود بر شما
درود بر شما
اگر مشکل توی غذا خوردن نداره و شکلش طبیعیه نگران نباش چون توی رشد (منقار)از بین میره
mehsad
2 December 2008, 02:31 PM
:icon_cry:درود بر شما
امروز وقتی خونه رسیدم ...شوکه شدم....
پزواک.....پایین قفس بود......زخمی!........
بینیش همونجایی که بعدا رنگ ابی یا سفید میشه زخمی بو د و خونی......حال نداشت .....خواب و بیحال افتاده بود!. پر رو سرش هم کنده شده بود!..نمیدونم مامانه زدش یا باباهه.......واسه چی ؟اخه چرا؟همیشه پرنده ای که بیشتر از همه میخام اینطوری میشه!
دوستان کمکم کنید...علت چیه ؟چیکار کنم؟
بهش غذا هم نمیدند!....اصلا بهش دست هم میزنم تکون نمیخوره!....اما بقیه سالمند....اما از خونه بیرون نمیان!
...زودتر بهم بگید چیکار کنم!:icon_cry::icon_cry:
حالا هم بهش کاری ندارند...اونم صداش درنمیاد......چی شده؟من خونه نبودم....:icon_cry:دارم دق میکنم....
http://www.tinypic.ws/files/kic9xhzytgcaqg52aict_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=kic9xhzytgcaqg52aict.jpg)
http://www.tinypic.ws/files/zoe9vmei2qr5ir7gxgaz_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=zoe9vmei2qr5ir7gxgaz.jpg)
http://www.tinypic.ws/files/mfl8uhlli77ggvy5kb2e_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=mfl8uhlli77ggvy5kb2e.jpg)
nikpendar
2 December 2008, 02:51 PM
حتما از بقیه جداش کن و مراقب زخماش باش. براش مولتی ویتامین بزار و زیاد هم بهش دست نزن.
امیدوارم زود خوب بشه.
amir_foad
2 December 2008, 04:07 PM
:icon_cry:درود بر شما
امروز وقتی خونه رسیدم ...شوکه شدم....
پزواک.....پایین قفس بود......زخمی!........
بینیش همونجایی که بعدا رنگ ابی یا سفید میشه زخمی بو د و خونی......حال نداشت .....خواب و بیحال افتاده بود!. پر رو سرش هم کنده شده بود!..نمیدونم مامانه زدش یا باباهه.......واسه چی ؟اخه چرا؟همیشه پرنده ای که بیشتر از همه میخام اینطوری میشه!
دوستان کمکم کنید...علت چیه ؟چیکار کنم؟
بهش غذا هم نمیدند!....اصلا بهش دست هم میزنم تکون نمیخوره!....اما بقیه سالمند....اما از خونه بیرون نمیان!
...زودتر بهم بگید چیکار کنم!:icon_cry::icon_cry:
حالا هم بهش کاری ندارند...اونم صداش درنمیاد......چی شده؟من خونه نبودم....:icon_cry:دارم دق میکنم....
این جوجه های فوضول از لونه میان بیرون و می پرن رو سر و کول مامان باباهه، اونها هم شاکی میشن و می زننشون!! بنده خدا رو هم بدجوری زدش!! :icon_mad:
شما جوجه رو بردار با پنبه و آب گرم زخمش رو تمیز و پرهاش رو تمیز کن و کمی هم بتادین به زخمش بزن. ببین اگر می تونه ارزن ریز بخوره که جداش کن، اگه نه که نر و ماده رو از هم جدا کن و جوجه ها رو نصف نصف بذار پیششون ببین کدوم به جوجه ها غذا میده. هر کدووم که داد بقیه جوجه ها رو هم بذار پیش اون! کمک خواستی بازم ما هستیم...
IRAN PARAST
3 December 2008, 11:12 AM
این جوجه های فوضول از لونه میان بیرون و می پرن رو سر و کول مامان باباهه، اونها هم شاکی میشن و می زننشون!! بنده خدا رو هم بدجوری زدش!! :icon_mad:
شما جوجه رو بردار با پنبه و آب گرم زخمش رو تمیز و پرهاش رو تمیز کن و کمی هم بتادین به زخمش بزن. ببین اگر می تونه ارزن ریز بخوره که جداش کن، اگه نه که نر و ماده رو از هم جدا کن و جوجه ها رو نصف نصف بذار پیششون ببین کدوم به جوجه ها غذا میده. هر کدووم که داد بقیه جوجه ها رو هم بذار پیش اون! کمک خواستی بازم ما هستیم...
درود بر شما
با اجازه اساتید
آقا من دیروز گفتم که این نره آمپر چسبونده ....جداش کنید.....
saket.s
4 December 2008, 11:37 AM
سلام
درمانی واسه پر خوری هست
IRAN PARAST
4 December 2008, 12:43 PM
سلام
درمانی واسه پر خوری هست
درود بر شما
اگر زیاد خوردن پرنده رو میگید که مشکلی نیست که درمانش کرد بشرط اینکه مدفوعش طبیعی باشه
وای اگر پر خوری یا دیگر آزاری رو میگی که من توی مرغداری ها دیدم ولی توی مرغ عشق نیست....این بیماری کمبود ویتامین و مواد معدنی است
sima shadab
4 December 2008, 11:28 PM
درود بر شما
اگر زیاد خوردن پرنده رو میگید که مشکلی نیست که درمانش کرد بشرط اینکه مدفوعش طبیعی باشه
وای اگر پر خوری یا دیگر آزاری رو میگی که من توی مرغداری ها دیدم ولی توی مرغ عشق نیست....این بیماری کمبود ویتامین و مواد معدنی است
من که یه راه حل جدید پیدا کردم!
صبح ساعت 7.30 که روشون رو بر می دارم، اینقدر عجله دارند بیان بیرون! یه کم صبر می کنم، کمی که دونه خوردند در رو باز می کنم میرن بالای پرده می شینن و تا غروب نمیان پائین! هیچی هم نمی خورن! که نکنه بیان پائین تو قفس و من در رو ببندم!!! :icon_arro طفلکی ها! :icon_wink دیگه دلم میسوزه سبزی و اینارو میزارم رو قفس! ماشالله می دونن مامان بزرگشون نمی تونه خرج یه پسر و 9 تا نوه رو در بیاره! خودشون کمتر غذا می خورن!:icon_wink :icon_arro قبلاً خیلی شکمو بودند! تازه اسم نوه ی آخرمو که دختر هم هست گذاشتم گاتلین! (شکمو) اگه بدونین چقدر می خوره! اول از همه میره سراغ غذا آخر همه میره رو میله! حسابی تپل مپله!
(البته من این راه حل رو به شما پیشنهاد نمی کنم!)
amir_foad
5 December 2008, 01:20 PM
سلام
درمانی واسه پر خوری هست
تا منظور دقیقتون از پرخوری چی باشه دقیقاً! اگه بیش از حد غذا می خورن باید به اندازه ای که براشون کفایت داره غذا بذاری خوب!! بعضی از پرنده های منم تپل و شکمو هستن و بعضی ها کمتر غذا می خورن!
nikpendar
6 December 2008, 10:59 AM
بزارین حیوونا راحت هرچی دوست دارن بخورن, پرنده هروقت نیاز داشته باشه میخوره , مثل آدم نیست که طمع داشته باشه. پرنده های جوون من همیشه در حال خوردن هستند. هر روز دوتا ظرف پر از انواع دونه تحویل می گیرن و فرداش کلی پوست و باقیمونده تحویلم میدن. به نظر من که خوش خوراک بودن پرنده نشانه سلامتی اش هستش. :icon_wink
mahdi629
7 December 2008, 11:01 AM
سلام
برای مرغای عشقم یه مشکل پیش امده. هر دو تاشون مدفوعشون سفید ابکی شده به نظرتون مشکلشون چیه؟؟؟؟ چارش چیه؟؟؟ غذا خوب میخورن و میشه گفت تقریبا سرحالن.
dr_koodake_fahim
7 December 2008, 02:28 PM
سلام
برای مرغای عشقم یه مشکل پیش امده. هر دو تاشون مدفوعشون سفید ابکی شده به نظرتون مشکلشون چیه؟؟؟؟ چارش چیه؟؟؟ غذا خوب میخورن و میشه گفت تقریبا سرحالن.
اگه مدفوعشون شل وآبکی اسهال شدن سبزیجات رو از غذاشون حدف کن فعلا
mehsad
7 December 2008, 04:26 PM
اگه مدفوعشون شل وآبکی اسهال شدن سبزیجات رو از غذاشون حدف کن فعلا
مخصوصا اگه کاهو میدی تا چند روزی نده تا طبیعی بشه!(هفته ای یکی 2 بار وقتی خوب شدن!)منهم همین مشکلو داشتم....چون کاهو و سبزی سرده ! به جاش تخم مرغو جوانه گندم خوبه...:icon_surp
IRAN PARAST
8 December 2008, 09:51 AM
سلام
درود بر شما
دوست من اگه رنگ مدفوعش سفیده وآبکی عفونت داره
رنگ مدفوعش همیشه سفیده یا.....کاما شرح بده تا بتونم راهنماییتون کنم
dr_koodake_fahim
8 December 2008, 03:48 PM
درود بر شما
یه بخش نسبتا کمی از رنگ مدفوع مرغ عشقهای من همیشه سفیده (نه همش) و هیچ مشکلیم ندارن یه مقدار سفیدی قاطی مدفوع طبیعیه ولی زیاد باشه باید یه فکری کرد که اگه مرغ عشق از نظر ظاهری سر حال باشه با تغییر رژیم غذایی حل میشه
nikpendar
8 December 2008, 05:20 PM
احتمال داره عفونت روده گرفته باشه که با قطع کردن سبزیجات و کاهو و (حتماً) اضافه کردن جوانه گندم برطرف میشه...
.
malahat232
8 December 2008, 11:47 PM
درود بر شما
دوست عزیز سلام، مرغ عشق ماده من همیشه مدفوع آبکی داره ولی کاملا سرحاله و مشکلی نداره فکر میکنید عفونت داره؟
فائزه اصلانی
9 December 2008, 08:06 PM
با عرض سلام
من یه جفت مرغ عشق دارم . 4 ماهه که اونا رو خریدم . هیچی از مرغ عشق نمی دونم .
گاهی که هوا خوب بود اونا رو 2 3 ساعت تو بالکن نگه می داشتم. اولاکه خریده بودمشون گاه بهشون میوه و سبزیجات می دادم ولی چون نمی خوردن دیگه براشون از این چیزا نزاشتم . فقط آب و دون. چند وقت پیش متوجه شدم که مرغ نر پرهای دور نوکش ریخته و دون دون شده ، چند روز پیش دیدم که حالت نوکش به طور اغراق آمیزی کلاً تغییر کرده خیلی بزرگ شده دور نو کش خیلی بیشتر پراش ریخته و دون دونه. پاهاش دون دونه و حالتشون تغییر کرده ، اسفنجی نرم و با یه زائده عجیب روی پنجه ها . تعادل نداره روی یکی از پاهاش وایسه همش اونو بالا نگه میداره. خیلی بی قراره .
پراشو پوش داده . کلافه است نمی تونه با نوکش که پهن شده ارزنا رو پوست بکنه و بخوره و خیلی سخت دون می خوره . امروز ظهر اینقدر اینطرف و اونطرف پرید و بی قراری کرد که پاهاش زخمی شد.
چون تا حالا تو دست نگرفتمش می ترسم اذیت شه .
نمی دونم چکارش کنم . دلم نمی خواد بمیره لطفاً کمکم کنید . :icon_redf
اگر امکان داره به ایمیلم پاسخ بدید. و در صورت امکان منو برای ارتباط تلفنی راهنمایی کنید.
ممنونم
mehsad
10 December 2008, 12:49 AM
با عرض سلام
گاهی که هوا خوب بود اونا رو 2 3 ساعت تو بالکن نگه می داشتم. اولاکه خریده بودمشون گاه بهشون میوه و سبزیجات می دادم ولی چون نمی خوردن دیگه براشون از این چیزا نزاشتم . فقط آب و دون. چند وقت پیش متوجه شدم که مرغ نر پرهای دور نوکش ریخته و دون دون شده ، چند روز پیش دیدم که حالت نوکش به طور اغراق آمیزی کلاً تغییر کرده خیلی بزرگ شده دور نو کش خیلی بیشتر پراش ریخته و دون دونه. پاهاش دون دونه و حالتشون تغییر کرده ، اسفنجی نرم و با یه زائده عجیب روی پنجه ها . تعادل نداره روی یکی از پاهاش وایسه همش اونو بالا نگه میداره. خیلی بی قراره .
پراشو پوش داده . کلافه است نمی تونه با نوکش که پهن شده ارزنا رو پوست بکنه و بخوره و خیلی سخت دون می خوره . امروز ظهر اینقدر اینطرف و اونطرف پرید و بی قراری کرد که پاهاش زخمی شد.
اگر امکان داره به ایمیلم پاسخ بدید. و در صورت امکان منو برای ارتباط تلفنی راهنمایی کنید.
ممنونم
دوست عزیز درود
اول از هر چیز شروع کن مطالب ارشیو و بقیه قسمتهای تاپیک مرغ عشقو بخون . خیلی به دردت میخوره!اما فعلا برای حل مشکلت:
2- بهتره که تو بالکن نزاریشون چون به تغییرات دمایی و سر و صدای بیرون حساسند ...(چون احتمالا محیطش مساعد نبوده!)
3- پرنده هات باید تقویت بشن...:تو میوه ها اصلا خیار نده(سمه) و از سبزیجات گشنیز جعفری و شوید خیلی خوبه.تخم مرغ رنده(سفیده بیشتر)و جوانه گندم .
4- کف دریا حتما بزار.....چون واسشون نزاشتی نوکشون بد فرم شده(هم سنگ کامل هم آسیاب شده بزار)
5- مولتی ویتامین بچه در آب....(بازم ارشیو رو کامل بخون چون برای تکراری نبودن مطالب من در حد توانم مختصر گفتم....)
موفق باشی...سوال یا مشکلی داشتی بپرس.:icon_cool
dr_koodake_fahim
10 December 2008, 02:19 AM
با عرض سلام
ممنونم
سلام دوست خوبم
به تالار مرغ عشق خوش آمدی
این علائمی که گفتی یه مقدار تخصصی شد
به غیر از کارهای اولیه که مهساد گفت اول سعی کن یه عکسی از مرغ عشقت که علائم رو نشون میده بذاری تا بهتر متوجه شن بچه ها و ایران پرست که رشته اش دامپزشکیه احتمالا بتونه کمکت کنه
ولی اینطور که بنظر میرسه مرغ عشقت داروی اختصاصی نیاز داره پس بهترین راه بردنش پیش یه دامپزشک خوبه اگه دسترسی داری
amir_foad
10 December 2008, 11:40 PM
با عرض سلام
ممنونم
سلام. این حالاتی که شما می فرمایین مربوط میشه به کمبود ویتامین و مواد معدنی. بنظرم ممکنه نوعی بیماری قارچی در مورد پاهاش اتفاق افتاده باشه و نوکش هم که قاعدتاً به علت عدم وجود کف دریا بلند شده و اذیتش می کنه. شما چند تا عکس واضح و با کیفیت ازش بذار لطفاً تا بهتر و مطمئن تر بشه نظر داد. اگه بتونی کلیپی چیزی هم با موبایل ازش بگیری و بذاری که دیگه چه بهتر! http://www.phalls.com/images/icons/icon7.gif بازم اگه سوالی بود در خدمت هستم.
sima shadab
10 December 2008, 11:54 PM
با عرض سلام
پاهاش دون دونه و حالتشون تغییر کرده ، اسفنجی نرم و با یه زائده عجیب روی پنجه ها . تعادل نداره روی یکی از پاهاش وایسه همش اونو بالا نگه میداره. خیلی بی قراره .
ممنونم
در مورد پاهاش از اساتید کسی چیزی در مورد شقاق و بیماری های مثل اون در مورد پای budgy ها چیزی می دونه؟ پرنده فروش ها می دونن این بیماری چیه. یادمه دو مدل بیماری پوستی برای پشون بود یا اینکه دو مدل پماد بود. چون من یه بار پماد شقاق گرفتم و بعد از یک هفته هم پای مرغ عشق نامزدم خوب شد. ولی چون مال خیلی وقت پیشه یادم نیست دقیقا روی پاهاش چه شکلی شده بود. به نظرم مثل برفک شده بود پاهاش. حالا باز منتظر نظر اساتید هستم. :icon_excl
amir_foad
11 December 2008, 12:03 AM
در مورد پاهاش از اساتید کسی چیزی در مورد شقاق و بیماری های مثل اون در مورد پای budgy ها چیزی می دونه؟ پرنده فروش ها می دونن این بیماری چیه. یادمه دو مدل بیماری پوستی برای پشون بود یا اینکه دو مدل پماد بود. چون من یه بار پماد شقاق گرفتم و بعد از یک هفته هم پای مرغ عشق نامزدم خوب شد. ولی چون مال خیلی وقت پیشه یادم نیست دقیقا روی پاهاش چه شکلی شده بود. به نظرم مثل برفک شده بود پاهاش. حالا باز منتظر نظر اساتید هستم. :icon_excl
در مورد شقاق چیزی نمی دونم ولی من برای بیماری قارچی پا و نوک طبق دستور یکی از دامپزشک های خوب تهران (دکتر هومن) نوعی کرم رو استفاده کردم که جواب داد و بیماری به سرعت متوقف و پس از مدتی بهبود پیدا کرد! :icon_cool
sub zero
16 December 2008, 03:53 PM
سلام دوستان من یک سوال داشتم
چند روزه مرغ عشق های من علایم سرما خردگی رو دارند یعنی مثل این میمونه که بینیشون کیپ باشه و معمولا چیز چیز میکنند ولی کاملا سرو حال شنگول هستند و موقع خواب هم یک پاشو جمع میکنه ایا این سرما خوردگی؟ در ضمن غذا هم میخورند
اگه سرما خوردگی چطور درمان میشه ؟
mehsad
16 December 2008, 04:13 PM
چند روزه مرغ عشق های من علایم سرما خردگی رو دارند یعنی مثل این میمونه که بینیشون کیپ باشه و معمولا چیز چیز میکنند ولی کاملا سرو حال شنگول هستند و موقع خواب هم یک پاشو جمع میکنه ایا این سرما خوردگی؟ در ضمن غذا هم میخورند
دوست عزیز...
1-باید جاشون گرم باشه ....(بخاری دارند؟)
2- فعلا سبزی و کاهو و میوه جات نده چون سرده و بدتر میشه.....
3-مطالب آرشیو رو حتما در مورد سرما خوردگی بخون تا علائم رو چک کنی......
موفق باشی...:icon_cool
sub zero
16 December 2008, 04:49 PM
دوست عزیز میشه مطالب رو همینجا بزارید؟
نظرتون در مورد تتراسیلکین چیه؟ طرز استفادش بخاری ندارند ولی میتونم واسشون ردیف کنم دیگه چیکار کنم بیشه بیشتر راهنمایی کنید
Koosha_Raisi
16 December 2008, 06:04 PM
دوست عزیز...
1-باید جاشون گرم باشه ....(بخاری دارند؟)
2- فعلا سبزی و کاهو و میوه جات نده چون سرده و بدتر میشه.....
3-مطالب آرشیو رو حتما در مورد سرما خوردگی بخون تا علائم رو چک کنی......
موفق باشی...:icon_cool
خب بنده خدا راست میگه.
برای اینکه یه کمکی هم شده باشه شما پست های مربوطه رو لینکشو بذار.
mehsad
16 December 2008, 06:16 PM
اینم از لینک..!http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=43873 (سرما خوردگی علل و درمان.!)
dr_koodake_fahim
16 December 2008, 09:01 PM
به نظر من اگر از نظر ظاهری سرحالن بیخود از دارو استفاده نکن همون کنترل رژیم غذایی و محیط کفایت میکنه استفاده دارو غیر از بحث درمان میتونه اثرات سوئی داشته باشه
mahdi629
18 December 2008, 10:06 AM
سلام
مرغای عشقم یکمی بیحالن و مرغ عشق نر دمشو پایین میگیره. مدفوعش حالت عادی داره و غذا هم بد نمیخورن. به نظرتون مریض که نشدن؟
dr_koodake_fahim
18 December 2008, 03:55 PM
سلام
مرغای عشقم یکمی بیحالن و مرغ عشق نر دمشو پایین میگیره. مدفوعش حالت عادی داره و غذا هم بد نمیخورن. به نظرتون مریض که نشدن؟
دوست خوبم
اگر تغذیه مناسب دارن ومدفوعوشون غیر عادی نیست احتمال بیماریشون کمه به مخرج دقت کن که کثیف نباشه و پرهای دورش مرتب باشه اگر بیش از حد از دانه های چرب مثل تخم کتان استفاده کنی باعث کرختی و کم تحرکی پرنده میشه
موفق باشی:icon_cool
simorgh_love
18 December 2008, 08:28 PM
سلام
من تازه توی این سایت عضو شدم.
دنبال آدرس پرنده فروشی ها می گشتم، کع تبلیغ پرنده ی دهکده رو اینجا دیدم.
خیلی برام مفید بود و کمکم کرد. یک جفت مرغ عشقم تازه خریدم.
از همه تون ممنونم، ضمنا تمام نوشتارها و گفتگو ها رو دارم میخونم. خیلی نوشته های پر باریه و پر از تجربه اموزنده است.
دست همتون درد نکنه.
amir_foad
18 December 2008, 08:42 PM
سلام
من تازه توی این سایت عضو شدم.
دنبال آدرس پرنده فروشی ها می گشتم، کع تبلیغ پرنده ی دهکده رو اینجا دیدم.
خیلی برام مفید بود و کمکم کرد. یک جفت مرغ عشقم تازه خریدم.
از همه تون ممنونم، ضمنا تمام نوشتارها و گفتگو ها رو دارم میخونم. خیلی نوشته های پر باریه و پر از تجربه اموزنده است.
دست همتون درد نکنه.
سلام. به جمع ما خوش اومدین دوست عزیز. http://www.phalls.com/images/icons/icon7.gif
امیدوارم که مطالب اینجا برای شما مفید بوده و خوبه که دارین مطالب رو می خونین، فقط لطف کنین و قوانین تالار ها رو به دقت مطالعه بفرمائین تا مطالب رو در قسمت های مربوط به خودش درج کنین، مثلاً این نوشته رو باید لطف می کردین و در قسمت گفتگوهای متفرقه عنوان می کردین. خوشحال میشیم عکسهای پرنده هاتون رو هم در قسمت گالری تصاویر مرغ عشق بگذارید. :icon_cool
nikpendar
27 December 2008, 03:14 PM
این پرنده من 2-3 روز میشه که کمی پکر و پف کرده است و احساس می کنم کمی زیر شکمش باد کرده است... سنش تقریبا 2 ماه یا کمی بیشتر هستش و جنسیتش هم فکر می کنم نر باشد... آیا راهکاری برای درمانش پیشنهاد می کنید؟
http://www.tinypic.info/files/lhf9bk2tux7hsao5phvp.jpg
IRAN PARAST
28 December 2008, 09:45 AM
این پرنده من 2-3 روز میشه که کمی پکر و پف کرده است و احساس می کنم کمی زیر شکمش باد کرده است... سنش تقریبا 2 ماه یا کمی بیشتر هستش و جنسیتش هم فکر می کنم نر باشد... آیا راهکاری برای درمانش پیشنهاد می کنید؟
http://www.tinypic.info/files/lhf9bk2tux7hsao5phvp.jpg
درود
اگر اسهال نداره تا یک هفته روزی یکچهارم تترا ساکلین بش بده
اگرم اسهال داره بگو تا بگم چی مصرف کن
f0k0nishi
2 January 2009, 04:23 PM
سلام به همگی
این مرغ عشق ای ما یه چند روزی هست که بد جوری اسهال گرفتن .
نره که اصلا تو مدفوعش فقط آب دیده میشه .
ول مادهه مدفوعش هم آب هست هم ( خیلی ببخشید ) سبز رنگه و پر حجمه
تو لونه هم میره و بعد از مدتی در میاد .
تا دیروز واسشون هر روز کاهو(شسته) میزاشتم ولی وقتی دیدم مدفوع نره اینطوره دیگه امروز
نذاشتم .
الآن ارزن فقط گذاشتم واسشون .
به نظرتون از چی میتونه باشه ؟
بعضی وقتها هم در حالی که بالشون بسته ، میارنش یه کم بالا و بالشون می لرزه .
بالهاشون مرتبه ، غذا هم یه کمی میخورن .
الآن هم به خاطر سرد بودن محل قبلیشون ، تو اطاقم گذاشتمشون .
قبلا به خاطر آب ریزش بینی تو آبشون تتراسایکلین ( مخصوص طیور) ریختم که خوب شدن و دیگه
قطعش کردم .
کف دریا هم واسشون گزاشتم که گاهی یه نوکی میزنن بهش .
چون وضع آب اهواز خرابه و همه از آب تصفیه استفاده میکنن به نظرتون مشکل از آب نیست
من از آب لوله واسشون میزارم .
پرهای دور مخرج هر دو هم مرتبه .
لطفا راهنمایی کنییید که ما چکار کنیم واسه اینا .
HAMED-MI
2 January 2009, 05:44 PM
سلام به همگي
اين مرغ عشق اي ما يه چند روزي هست که بد جوري اسهال گرفتن .
نره که اصلا تو مدفوعش فقط آب ديده ميشه .
ول مادهه مدفوعش هم آب هست هم ( خيلي ببخشيد ) سبز رنگه و پر حجمه
تو لونه هم ميره و بعد از مدتي در مياد .
تا ديروز واسشون هر روز کاهو(شسته) ميزاشتم ولي وقتي ديدم مدفوع نره اينطوره ديگه امروز
نذاشتم .
.
.
.
چون وضع آب اهواز خرابه و همه از آب تصفيه استفاده ميکنن به نظرتون مشکل از آب نيست
من از آب لوله واسشون ميزارم .
پرهاي دور مخرج هر دو هم مرتبه .
لطفا راهنمايي کنيييد که ما چکار کنيم واسه اينا .
فکر نميکنم دليلش آب باشه. به نظر من دليلش رو خودتون گفتيد :
تا ديروز واسشون هر روز کاهو(شسته) ميزاشتم ولي وقتي ديدم مدفوع نره اينطوره ديگه امروز
نذاشتم .
سبزيجات و ميوه جات نبايد هر روز باشه تا منجر به اسهال نشه. هفته اي دوبار کافيه .در ضمن بعد از شستن بايد حتما" خشکش کنيد و آب روي اونا نباشه .
موفق باشيد.
sub zero
2 January 2009, 10:52 PM
سلام دوستان ببخشید من باز مزاحم شدم
یک جفت از مرغ عشق های بالغ من که سابقه تخم گزاری دارند یک جورایی سرماخوردند
معمولا بیحالن وقتی جنبو جوش میکنند چیز چیز صدا میده یا موقع نفس کشیدن صدای سوت میاد مثل این میمونه که بینیشون کیپ باشه
این عکس ماده هست خیلی کسل هست قبلا خیلی شیطون بود
http://oscar.persiangig.com/DSC01034.JPG
ابنا ناراحتند اون 2تا جوانا هم ناراحتند
میشه بگین چیکار کنم لطفا مثل قبل نگید ایننجا ببین همینجا بگیر اون دفه چیزی دستگیرم نشد وقتی بیرون میبیرمشون خیلی شنگول میشن
راستی تتراسیلکین خوبه؟ میشه بگین توی ابخوریش چه قدر باید ریخت؟ اون 2تا مرغ عشق سالم بخورند مشکلی نداره؟
به جز تتراسیلکین چه راهایی پینهاد میدید دمتون گرم اگه اینارو خوب کنید دعاتون میکنم بابام داره میره کربلا میگم دعاتون کنه اینا رو خیلی دوست دارم
sub zero
3 January 2009, 11:43 AM
کسی نیست جواب مارو بده؟
IRAN PARAST
3 January 2009, 02:18 PM
سلام به همگی
این مرغ عشق ای ما یه چند روزی هست که بد جوری اسهال گرفتن .
نره که اصلا تو مدفوعش فقط آب دیده میشه .
ول مادهه مدفوعش هم آب هست هم ( خیلی ببخشید ) سبز رنگه و پر حجمه
تو لونه هم میره و بعد از مدتی در میاد .
تا دیروز واسشون هر روز کاهو(شسته) میزاشتم ولی وقتی دیدم مدفوع نره اینطوره دیگه امروز
نذاشتم .
الآن ارزن فقط گذاشتم واسشون .
به نظرتون از چی میتونه باشه ؟
بعضی وقتها هم در حالی که بالشون بسته ، میارنش یه کم بالا و بالشون می لرزه .
بالهاشون مرتبه ، غذا هم یه کمی میخورن .
الآن هم به خاطر سرد بودن محل قبلیشون ، تو اطاقم گذاشتمشون .
قبلا به خاطر آب ریزش بینی تو آبشون تتراسایکلین ( مخصوص طیور) ریختم که خوب شدن و دیگه
قطعش کردم .
کف دریا هم واسشون گزاشتم که گاهی یه نوکی میزنن بهش .
چون وضع آب اهواز خرابه و همه از آب تصفیه استفاده میکنن به نظرتون مشکل از آب نیست
من از آب لوله واسشون میزارم .
پرهای دور مخرج هر دو هم مرتبه .
لطفا راهنمایی کنییید که ما چکار کنیم واسه اینا .
درود
ببین دوست من من با نوشتهاتون گیج شدم ولی من دو حالتشو واستون مینویسم شما هرکدوم که نزدیکتره استفاده کن
اسهال سبز یعنی نیوکاسل خفیف که یا رد میشه یا میکشه هیچ جای دنیاهم دارو نداره ولی اگر عفونی باشه فورازولیدون انسانی(اطفال)هر 4 ساعت یک قطره تا 2روز بده ...توآبخوریشون نریزی
ولی اگر سفیده اریترومایسین از داروخانه دامپزشکی بگیر یک گرم در یک لیتر اب حل کن روزی یک قاشق چای خوری بده تا خوب بشن
جای سردم نزارشون
اگه مشکلی داشتی بیا همونجایی که گفتم من تا ساعت14هستم
powerlifter
8 January 2009, 05:27 PM
سلام . دو تا از مرغ عشق های من چند وقتیه احساس میکنم داره رو سر و صورتشون یه لکههای سیاهی ایجاد میشه .
یه چیزی شده شبیه عکس مرغ عشق این دوستمون ک:
http://oscar.persiangig.com/DSC01034.JPG
ممکنه یه راهنمایی کنین ببینیم ماجرا از چه قراره ؟!
sima shadab
8 January 2009, 05:32 PM
سلام . دو تا از مرغ عشق های من چند وقتیه احساس میکنم داره رو سر و صورتشون یه لکههای سیاهی ایجاد میشه .
یه چیزی شده شبیه عکس مرغ عشق این دوستمون ک:
ممکنه یه راهنمایی کنین ببینیم ماجرا از چه قراره ؟!
عزیزم کدوم لکه هارو میگی؟ اون نقطه سیاه ها؟ که روی ریششونه؟ مثل خال می مونه؟ اگه اینارو میگی که اینا جزء زیبایی چهره شونه! من میمیرم واسه این خال خالیاشون! معمولاً در دو طرف تعداد این خال ها یکسانه مگه اینکه یکیش بیفته!
اگه هم منظورت چیزه دیگه ای هستش که من نفهمیدم!
موفق باشی :icon_cool
HAMED-MI
8 January 2009, 11:07 PM
سلام . دو تا از مرغ عشق هاي من چند وقتيه احساس ميکنم داره رو سر و صورتشون يه لکههاي سياهي ايجاد ميشه .
ممکنه يه راهنمايي کنين ببينيم ماجرا از چه قراره ؟!
اگر اون لکه سياه رو که روي پرهاي گردن از جلو ظاهر ميشه رو ميگي اونا نشونه رسيدن بلوغ و بالا رفتن سن مرغ عشق هاست و همشون دارن :icon_cool
مهربانو
14 January 2009, 02:00 PM
عسل من حالش بد شده بیحاله نگاه کردم دیدم محل دفع مدفوعش یکم کثیف بود تمیز کردم و ویتامین آ د زدم بهش یه قطره هم ولتی ویتامین دادم باید چی کنم خوب بشه؟:icon_redf
amir_foad
14 January 2009, 02:59 PM
عسل من حالش بد شده بیحاله نگاه کردم دیدم محل دفع مدفوعش یکم کثیف بود تمیز کردم و ویتامین آ د زدم بهش یه قطره هم ولتی ویتامین دادم باید چی کنم خوب بشه؟:icon_redf
خدا بد نده... چشمش زدن لابد. :icon_mad: بنظر من کارای اولیه رو انجام دادی خودت. بنظرم ایران پرست می تونه بهت کمک کنه. غصه نخور ان شاءا... که خوب میشه زود :icon_excl
مهربانو
14 January 2009, 03:03 PM
خدا بد نده... چشمش زدن لابد. :icon_mad: بنظر من کارای اولیه رو انجام دادی خودت. بنظرم ایران پرست می تونه بهت کمک کنه. غصه نخور ان شاءا... که خوب میشه زود :icon_excl
نمی دونم:icon_redf
ایشون تجویزی کردن :icon_redfگفتن که خوب میشه :icon_redf
گفتن تتراسکیلن بدم بهش :icon_redf
خدا کنه خوب بشه من که خیلی دوسش دارم :icon_cry:
omkind
14 January 2009, 06:40 PM
دوستان سلام
همسایه مون یه دونه مرغ عشق داره که گردنش پیچ خورده به سمت بالا و اینکه ناخناش جمع شده(البته میتونه میله رو بگیره)میخاستم کمکم کنید تا خوب بشه.اینم بگم که اگه غذا جلوش باشه میتونه بخوره.این هم عکسش
http://i44.tinypic.com/2nja5gi.jpg
zxcvmohsen
14 January 2009, 10:34 PM
دوستان سلام
همسایه مون یه دونه مرغ عشق داره که گردنش پیچ خورده به سمت بالا و اینکه ناخناش جمع شده(البته میتونه میله رو بگیره)میخاستم کمکم کنید تا خوب بشه.اینم بگم که اگه غذا جلوش باشه میتونه بخوره.این هم عکسش
متاسفانه یا دچار مسمومیت حاد شده یا اینکه فلج موضعی در اثر نیوکاسل دچار شده (احتمال این قوی تره و کاریش هم نمی شه کرد:icon_redf)
در هر صورت پودر ضد اسهال ors بده که اگه مصمومیت باشه رفع می کنه (اگه دسترس نیست آبنمک رقیق)
اما متاسفانه بعید می دونم نتیجه بده..:icon_redf
zxcvmohsen
15 January 2009, 03:37 AM
نمی دونم
ایشون تجویزی کردن گفتن که خوب میشه
گفتن تتراسکیلن بدم بهش
خدا کنه خوب بشه من که خیلی دوسش دارم
دوست عزیز خیلی متاسفم...
منم جدیدا با این مشکل بسیار زیاد مواجه می شم:icon_redf
اکثر پرنده هام که آزاد بودن از بین رفتن (تو این دو ماه نزدیک به 10-12 تا مرغ عشقم مردن:icon_cry:)
یه سری هاشون که یه هو سر به کله می شدن!!
ولی اونایی که مراحل بیماری کم کم توشون ظاهر می شد به رغم رسیدگی و دوا و درمان و مادون قرمز و این حرفا اکثرا ضعیف می شدن و می مردن
نمی دونم چه مرضی بود که به جونشون می افتاد!!
جالبه که واسه اونایی که تو قفس بودن از این اتفاقا نیافتاد و بزنم به تخته در سلامت کاملن
حالا مشغول یه سری آزمایشاتم امیدوارم نتیجه بده:icon_excl
omkind
15 January 2009, 08:05 AM
متاسفانه یا دچار مسمومیت حاد شده یا اینکه فلج موضعی در اثر نیوکاسل دچار شده (احتمال این قوی تره و کاریش هم نمی شه کرد:icon_redf)
در هر صورت پودر ضد اسهال ors بده که اگه مصمومیت باشه رفع می کنه (اگه دسترس نیست آبنمک رقیق)
اما متاسفانه بعید می دونم نتیجه بده..:icon_redf
آخه از هر نظر بگی سالمه،نه مدفوعش آبکیه نه چیزی،پرهاش مرتب،رو میله میشینه بدون اینکه تعادلش رو از دست بده،ارزن رو هم با همین سر کج میشکونه و میخوره. :icon_redf
مهربانو
15 January 2009, 11:06 AM
دوست عزیز خیلی متاسفم...
منم جدیدا با این مشکل بسیار زیاد مواجه می شم:icon_redf
اکثر پرنده هام که آزاد بودن از بین رفتن (تو این دو ماه نزدیک به 10-12 تا مرغ عشقم مردن:icon_cry:)
یه سری هاشون که یه هو سر به کله می شدن!!
ولی اونایی که مراحل بیماری کم کم توشون ظاهر می شد به رغم رسیدگی و دوا و درمان و مادون قرمز و این حرفا اکثرا ضعیف می شدن و می مردن
نمی دونم چه مرضی بود که به جونشون می افتاد!!
جالبه که واسه اونایی که تو قفس بودن از این اتفاقا نیافتاد و بزنم به تخته در سلامت کاملن
حالا مشغول یه سری آزمایشاتم امیدوارم نتیجه بده:icon_excl
منم بابت پرنده های شما متاسفم
امیدوارم تحقیقتون نتیجه بده و در ین صورت ما رو بی اطلاع نزارید
به نظر من آدم با پرنده های که آزاد هستند در خونه راحتر انس می گیره و از دست دادنشون خیلی سخت میشه
برای من که اینطور بوده
موفق باشید
mehsad
15 January 2009, 06:07 PM
من که نظر م اینه که پرند رو دستی نکنیم بهتره...هم انس کمتر میشه و هم دستی که میشه ضعیف هم میشه...منهم یه ماده خیلی خوشگل داشتم که دستی بود و یوهو مرد!...دلیلش هم نمیدونم...! فکر کنم هم میترسند و هم ضعیف میشن...تازه عذاب وجدان بعدش هم هست...که چرا گرفتیم دستمون یا اذیتشون کردیم....بعضی وقتها هم به در و دیوار میخورند و آدم جیگرش کباب میشه!...:icon_cry:و بعضی وقتها هم مثل مال شکوف.......:icon_cry:یا مهر بانو.....خیلی بده.....:icon_eek:
مهربانو
15 January 2009, 06:36 PM
من که دیگه اصلا" نمی خوام دستیشون کنم با اینکه خیلی دوست دارم همیشه پیشم باشن این عسل من که ضعیف نشد خوب هم می خورد اما....:icon_redf
وقتی دستی میشن و میمیرن انگار آدم یه عزیزو از دست داده واسه من که خیلی سخت بود:icon_redf
اصلا دلم نمیاد برم طرف قفسش:icon_cry:
اما خیلی مشتاقم ببینم آقا محسن در این رابطه به چه نتیجه ای می رسه
amir_foad
15 January 2009, 09:01 PM
من که نظر م اینه که پرند رو دستی نکنیم بهتره...هم انس کمتر میشه و هم دستی که میشه ضعیف هم میشه
چرا بهتره؟!! کی میگه دستی که میشه ضعیف میشه؟!! الان این همه تو اینترنت پرنده های دستی می بینین. کدومشون ضعیف هستن؟!! مگه اینکه درست ازش نگهداری نشه یا بر اثر مریضیه خاصی بمیره که ربطی به دستی بودن و نبودنش نداره! من الان اولین Budgie ام رو که دستی کردمش هنوز دارمش. از تمام پرنده هام هم سر حال تر و گنده تر و بهتر بوده تا حالا!! (بزنم به تخته) همه پرنده هام رو فروختم ولی این رو خانواده ام نذاشتن!! کلاً دستی کردن خوبه بنظر من :icon_excl اگه وقتشو داشتم تمام پرنده هام دستی بودن الان! منتها امان از کار و...
مهربانو
15 January 2009, 09:05 PM
منم با ضعیف شدنش بر اثر دستی شدن موافق نیستم
هر بیماری یه علت داره و فکر نکنم دستی شدن باعث ضعف بشه
من که هنوز موندم پرنده عززیزم چرا مرد با تمام مراقبتهایی که ازش کردم چون به نظر من وقتی آدم پرنده یا هر حیوونی رو راه میده خوش اول از اون راه میده خونه دلش واسه همین همه کار می کنه که اون شاداب و سالمت باشه
حیف شد واقعا"
dr_koodake_fahim
16 January 2009, 02:48 AM
من که دیگه اصلا" نمی خوام دستیشون کنم با اینکه خیلی دوست دارم همیشه پیشم باشن این عسل من که ضعیف نشد خوب هم می خورد اما....:icon_redf
وقتی دستی میشن و میمیرن انگار آدم یه عزیزو از دست داده واسه من که خیلی سخت بود:icon_redf
اصلا دلم نمیاد برم طرف قفسش:icon_cry:
اما خیلی مشتاقم ببینم آقا محسن در این رابطه به چه نتیجه ای می رسه
چرا بهتره؟!! کی میگه دستی که میشه ضعیف میشه؟!! الان این همه تو اینترنت پرنده های دستی می بینین. کدومشون ضعیف هستن؟!! مگه اینکه درست ازش نگهداری نشه یا بر اثر مریضیه خاصی بمیره که ربطی به دستی بودن و نبودنش نداره! من الان اولین Budgie ام رو که دستی کردمش هنوز دارمش. از تمام پرنده هام هم سر حال تر و گنده تر و بهتر بوده تا حالا!! (بزنم به تخته) همه پرنده هام رو فروختم ولی این رو خانواده ام نذاشتن!! کلاً دستی کردن خوبه بنظر من :icon_excl اگه وقتشو داشتم تمام پرنده هام دستی بودن الان! منتها امان از کار و...
منم با ضعیف شدنش بر اثر دستی شدن موافق نیستم
هر بیماری یه علت داره و فکر نکنم دستی شدن باعث ضعف بشه
من که هنوز موندم پرنده عززیزم چرا مرد با تمام مراقبتهایی که ازش کردم چون به نظر من وقتی آدم پرنده یا هر حیوونی رو راه میده خوش اول از اون راه میده خونه دلش واسه همین همه کار می کنه که اون شاداب و سالمت باشه
حیف شد واقعا"
فکر میکنم ضغیف شدنی که مهربانو میگه به خاطر اینه که ما گاهی دستی شدن رو با دستمالی کردن بیش از حد اشتباه میگیریم که خیلی تاثیر تو ضعیف شدن پرنده داره
پرنده هرچی کمتر دستمالی بشه بهتره حتی نوازش و... و به نظرم تو دست گرفتن پرنده مخصوصا جوجه ها جز در موارد لازم اشتباهه فکر میکنم نهایتا اینکه پرنده بیاد رو دست میشینه و غذا میگیره کافیه مخصوصا جوجه ها اگه بترسن خیلی بده...:icon_mad:
مواردی مثل بوس کردن و اینها هم که دیگه هیچی بالاخره اگه تاثیر مستقیم نذاره در دراز مدت بی تاثیر نیست جدا از اون ممکنه باعث انتقال بیماری از پرنده به انسان بشه
مهربانو
16 January 2009, 03:17 AM
من هر چی بخوام بیام بگم که مشکلی نبوده و در یک ساعت بیماری شروع شد اوج گرفت و بعد هم تموم شد فایده نداره :icon_redf در صورتی که واسه خودمم خیلی عجیبه این زمان کوتاه:icon_redf
تو این مدت من ازش بیماری نگرفتم البته خیلی از آدمها رو دیدم که با پرنده ها زندگی می کنن به این تاپیک ربطی نداره و من منکر بیماری و انتقالش نیستم اما همین آقای عتیقه چی تو استکان خودش به کاسکو(شاپور)چای میده خودشم تو همون چای می خوره تایید نمی کنم این کارو اما اگه قرار به مریضی بود ایشون که دیگه...
در مورد دستمالی هم من به بزور دست گرفتن می گم دستمالی در صورتی که من در قفس و باز می کردم میومد رو دستم شاید هم حق با شما است اما مگه دستی کردن جز همین رو دست اومدن و غذا دادنه؟
حس می کنم قاتلم اینجا هم دادگاهه:icon_mad:
amir_foad
16 January 2009, 01:18 PM
فکر میکنم ضغیف شدنی که مهربانو میگه به خاطر اینه که ما گاهی دستی شدن رو با دستمالی کردن بیش از حد اشتباه میگیریم که خیلی تاثیر تو ضعیف شدن پرنده داره
پرنده هرچی کمتر دستمالی بشه بهتره حتی نوازش و... و به نظرم تو دست گرفتن پرنده مخصوصا جوجه ها جز در موارد لازم اشتباهه فکر میکنم نهایتا اینکه پرنده بیاد رو دست میشینه و غذا میگیره کافیه مخصوصا جوجه ها اگه بترسن خیلی بده...:icon_mad:
مواردی مثل بوس کردن و اینها هم که دیگه هیچی بالاخره اگه تاثیر مستقیم نذاره در دراز مدت بی تاثیر نیست جدا از اون ممکنه باعث انتقال بیماری از پرنده به انسان بشه
دکتر جان یعنی شما می فرمائین دست انسان (حداقا ما ها که حواسمون هست به پرنده هامون) از اون گند و کثافتی که موقع بزرگ شدن جوجه توی لونه هست بیشتره؟؟!! تازه اون موقع جوجه هیج پری هم نداره و اون فضولات مستقیماً با بدنش در ارتباطه! بحث ترس چیز دیگه است ولی از نظر علمی گرفتن جوجه تو دست به هیچ وجه ضعیفش نمی کنه. http://phalls.com/images/icons/icon7.gif
dr_koodake_fahim
17 January 2009, 02:51 AM
من هر چی بخوام بیام بگم که مشکلی نبوده و در یک ساعت بیماری شروع شد اوج گرفت و بعد هم تموم شد فایده نداره :icon_redf در صورتی که واسه خودمم خیلی عجیبه این زمان کوتاه:icon_redf
تو این مدت من ازش بیماری نگرفتم البته خیلی از آدمها رو دیدم که با پرنده ها زندگی می کنن به این تاپیک ربطی نداره و من منکر بیماری و انتقالش نیستم اما همین آقای عتیقه چی تو استکان خودش به کاسکو(شاپور)چای میده خودشم تو همون چای می خوره تایید نمی کنم این کارو اما اگه قرار به مریضی بود ایشون که دیگه...
در مورد دستمالی هم من به بزور دست گرفتن می گم دستمالی در صورتی که من در قفس و باز می کردم میومد رو دستم شاید هم حق با شما است اما مگه دستی کردن جز همین رو دست اومدن و غذا دادنه؟
حس می کنم قاتلم اینجا هم دادگاهه:icon_mad:
من منظورم صرفا مرگ مرغ عشق شما نبود چون دلیلش معلوم نیست و من فکر نکردم که شما قاتلین
شما چون از مردن عسل ناراحتین این حس رو دارین
در مورد آقای عتیقه چی که می فرمایین اولا ممکنه در دراز مدت اثرش رو نشون بده بعد در مورد افراد مختلف متفاوته من بخشی از اظلاعاتم رو از تلویزیون میگم
ولی خب چرا ما ریسک بکنیم و کاری انجام بدیم که در اثر بیماری به لقاا... بپیوندیم:icon_surp:icon_arro
دکتر جان یعنی شما می فرمائین دست انسان (حداقا ما ها که حواسمون هست به پرنده هامون) از اون گند و کثافتی که موقع بزرگ شدن جوجه توی لونه هست بیشتره؟؟!! تازه اون موقع جوجه هیج پری هم نداره و اون فضولات مستقیماً با بدنش در ارتباطه! بحث ترس چیز دیگه است ولی از نظر علمی گرفتن جوجه تو دست به هیچ وجه ضعیفش نمی کنه. http://phalls.com/images/icons/icon7.gif
خب بحث کثیف بودن نیست شاید خیلی از موارد که برای ما عادیه برای جوجه مضر باشه مثل یه باکتری ببنین این قضیه 100% نیست اما ممکنه در یه مورد باعث انتقال بیماری بشه که خیلی هم مشهود نباشه من سعی میکنم مطلب علمیش رو پیدا کنم ولی همیشه یادمه جوجه کپلی هایی:icon_wink:icon_wink که بچه بودیم میگرفتیم در اثر دستمالی زیاد مریض میشدن:icon_surp
mehsad
17 January 2009, 04:34 PM
درود
من با حرف dr_koodake_fahim (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=92269) موافقم....به نظر منهم همینطوره..! خب هر کس دلیلی داره ...منهم میگم به در و دیوار خوردن .ترس و سعی در فرار کردن و........هم خیلی خطرناکه حتا اگه فرار کنه ممکنه تو طبیعت نابود بشه!...
شاید پرنده قبلی ماده منهم در اثر خوردن به دیوار خونریزی کرد!!!....:icon_eek:
zxcvmohsen
18 January 2009, 06:20 PM
سلام به دوستان گلم
لمروز دیدم یکی از بچه هام بی حاله، گفتم بازم یه سرماخوردگی و دوا درمون شروع شد
اما پشمتون روز بد نبینه!!
وقتی گرفتمش با این صحنه روبرو شدم..
http://www.tinypic.ws/files/6zbboez615mig0lsodc2_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=6zbboez615mig0lsodc2.jpg)
http://www.tinypic.ws/files/np8tx48pj3qxithatpt9_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=np8tx48pj3qxithatpt9.jpg)
واقعا جیگر آدم کباب می شه
شروع کرده ام به دوا درمونش و همچنین مشورت با دامپزشک
اگرم از دوستان کسی نکته ای دید ممنون می شم کمکم کنه
الانم تازه از عصر شروع کرده به چرخش مداوم سرش، خدا کمکش کنه...
پ.ن: اگه واسه دیدن عکسا مورد داشتید بگید تا اصلاح کنم
amir_foad
19 January 2009, 04:16 PM
سلام به دوستان گلم
:icon_cry: واقعاً دلم ریش ریش شد براش.... کبـــاب شد!!! :icon_redf آخه چـــــــــرا... http://phalls.com/images/icons/icon9.gif
واقعاً نمی دونم من اگه جای تو بودم چی کار می کردم! این چه نوع بیماری ایه؟! قارچه؟! یا ویروسه؟؟ :icon_conf
dr_koodake_fahim
21 January 2009, 10:04 PM
سلام به دوستان گلم
http://www.tinypic.ws/files/6zbboez615mig0lsodc2_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=6zbboez615mig0lsodc2.jpg)
http://www.tinypic.ws/files/np8tx48pj3qxithatpt9_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=np8tx48pj3qxithatpt9.jpg)
محسن جان من چند بار صفحه رو reload کردم ولی عکسی نمیبینم متاسفانه
nikpendar
22 January 2009, 08:28 AM
سلام به دوستان گلم
فكر مي كنم اين يك بيماري ويروسي باشه ... محسن جان مراقب بقيه پرنده هات باش و در ضمن اگر خودت هم بهش دست مي زني حتما خوب دستات رو بشور ...
sima shadab
22 January 2009, 08:21 PM
محسن جان من عکس هارو نمی تونم ببینم. بی زحمت دوباره بزار. مرسی
zxcvmohsen
24 January 2009, 02:21 AM
سلام دوستان
ببخشید، من دو روزی مسافرت بودم و نشد به سایت سر بزنم
ممنون از نظرات دوستان
متاسفانه بر اساس قوانین سایت نتونستم پست قبلم رو ادیت کنم و بناچار تو این پست عکسهای مرغ عشق مرحومم رو (که در جای جدیدی آپلود کردم) می ذارم
http://upload.iranblog.com/1/1232847348.jpg
http://upload.iranblog.com/1/1232801221.jpg
والا دیگه ببخشید
این سایت تامبنیل نداشت تا واسه دوستان کم سرعت (مث خودم) صفحه راحت تر بیاد
بارسلونا
10 February 2009, 01:07 AM
سلام دوستان من چند روزیه که یه جوجه یکماهه ( شایدم یکو نیم ماهه ) رو اوردم پیش خودم و هنوزم جنسیتش مشخص نیست . این پرنده امروز کله اش رو کف قفس میکشه و همچنین به میله های قفس که اینو توی پرنده های بالغ ندیدم به نظر شما این حرکت عادیه ؟
amir_foad
10 February 2009, 03:13 PM
سلام دوستان من چند روزیه که یه جوجه یکماهه ( شایدم یکو نیم ماهه ) رو اوردم پیش خودم و هنوزم جنسیتش مشخص نیست . این پرنده امروز کله اش رو کف قفس میکشه و همچنین به میله های قفس که اینو توی پرنده های بالغ ندیدم به نظر شما این حرکت عادیه ؟
منظورت رو از "کله اش رو به کف قفس میکشه" متوجه نشدم! اگه منظورت اینه که برای لحظاتی کله اش رو به کف قفس می ماله یا به میله ها مثل حالت خاروندن برای یه چیزی مثل سنگ ناصاف (تمیز) تو مایه های کنیتکس دیوار بذار تا کله اش رو با اون بخارونه و حرکت عادی ای محسوب میشه.
بارسلونا
10 February 2009, 06:05 PM
سلام . امیرجان منظورم همون خاروندن بود . ممنونم خیالم راحت شد . یه کف دریا براش گذاشتم راستی اشکال نداره اگه بهش پرتقال بدم ؟
مهربانو
10 February 2009, 06:09 PM
دوستان کسی علت بیماری مرغ عشق آقا محسن و به طور قطعی نمی تونه تشخیص بده؟خیلی ناجوره
البته درست پرنده طفلیش مرده اما خیلی سخته اینجور بیماریا
amir_foad
10 February 2009, 08:27 PM
سلام . امیرجان منظورم همون خاروندن بود . ممنونم خیالم راحت شد . یه کف دریا براش گذاشتم راستی اشکال نداره اگه بهش پرتقال بدم ؟
سلام. خواهش می کنم. کف دریا هم خوبه، ولی براشون ایده آل نیست. نه مشکلی نداره، اگه بخورن مشکلی نیست.
mahdi629
14 February 2009, 09:47 AM
سلام به دوستان
مرغ عشق ماده ای که دارم پراشو از هم باز میکنه و از بدنش فاصله میده انگار بخواد نرو بغل کنه. تازه به جفت گیری افتاده و بعضی وقتا میره تو لونه. با نرم گوگولی هم میکنه. بیمار که نشده؟؟؟؟
N1M9
14 February 2009, 11:08 AM
عکسی که آقا محسن زحمت کشیدن و آپلود کردند خیلی ناراحت کننده بود
مرغ عشق بیچاره :icon_cry:چرا به این شکل در اومده ؟
آقا محسن به دامپزشکی نبردید علت و نوع این بیماری عجیب را تشخیص بده ؟
چشمهای این طفلی تغییر حالت داده .. امیدوارم مسری نباشه
zxcvmohsen
14 February 2009, 04:04 PM
عکسی که آقا محسن زحمت کشیدن و آپلود کردند خیلی ناراحت کننده بود
مرغ عشق بیچاره :icon_cry:چرا به این شکل در اومده ؟
آقا محسن به دامپزشکی نبردید علت و نوع این بیماری عجیب را تشخیص بده ؟
چشمهای این طفلی تغییر حالت داده .. امیدوارم مسری نباشه
سلام دوست عزیز
واقعا همونطور که گفتی دیدن اون طفلی در اون وضع خیلی دلخراش بود
بیچاره زیاد دووم نیورد و سر شب تموم کرد
اما متاسفانه نشد که بفهمم دردش چی بود..
mehsad
14 February 2009, 04:23 PM
سلام به دوستان
مرغ عشق ماده ای که دارم پراشو از هم باز میکنه و از بدنش فاصله میده انگار بخواد نرو بغل کنه. تازه به جفت گیری افتاده و بعضی وقتا میره تو لونه. با نرم گوگولی هم میکنه. بیمار که نشده؟؟؟؟
نه این ربطی به بیماری یا جفت گیری نداره! تا اونجایی که من میدونم و دیدم..این یه حالت استراحته..مثل خاروندن ! وقتی بالهاشونو پف میدن....تو نر هم هست!..من وقتی میزارم سایه افتاب یا نسیم...یا بعضی روزها این حالت رو میگیرند....من که خیلی دوستشون دارم .خو شگلمیشن اینجوری:icon_razz
pasheh
17 February 2009, 02:56 PM
سلام یکی از نرهام چند روزه با پاش ور میره با نوکش به هر طریقی میخواد ناخن هاش رو بگیره بعضی وقت ها هم رو یک پا وایمیسه به نظرتون یعنی چی شده ؟/
mehsad
17 February 2009, 05:28 PM
سلام یکی از نرهام چند روزه با پاش ور میره با نوکش به هر طریقی میخواد ناخن هاش رو بگیره بعضی وقت ها هم رو یک پا وایمیسه به نظرتون یعنی چی شده ؟/
دوست عزیز....والا مرغ عشقای من همیشه اینجورین!:icon_arroمخصوصا وقتی میخان استراحت کنن!:icon_razz اصلا موقع خواب رو یه پا وایسادن نشونه سالم بودنشونه!.:icon_surp.خاروندن و ور رفتن به همه چیز هم که شغل اصلیشونه!:icon_lol:.شما حتما قبلا توجه نکرده بودی:icon_twis ..طفلک مریض نیست بیخودی میخای مریضش کنی که!:icon_ques:icon_evil
nikpendar
18 February 2009, 12:47 PM
پشه جان شما بدنت گاهي نميخاره؟ چيكارش ميكني؟ :icon_evil خوب اين ها هم گاهي خودشون رو مي خارونن...:icon_arro گاهي هم وقتي ناخناشون خيلي تيز ميشه سعي مي كنند با نوكشون كند بكننش...:icon_mrgr
از خودت در اين موارد حساسيت نشون نده...:icon_cool
Emperor-Fish
26 February 2009, 10:26 PM
سلام گرم به همه پی هالزیها
من یک جفت مرغ عشق دارم که حدود 25 روزه از 4 تخم سه تاشون تبدیل به جوجه شدن حالا جوجه اول بیرون از لانه میاد ولی دانه نمیخوره دومی هم جلوی در لانه مونده و غذا را از والدین میگیره ولی سومی به خاطر کوچک بودنش غذا بهش نمیرسه و بیحال شده.چون اصلا بهش غذا نمیرسه
حالا اوردمش از قفس بیرون و میخواهم خودم بهش غذا بدم نظرتون چیه
یه سوال مهم اینکه خروجی جوجه سیاه رنگ است آیا طبیعی است یا خیر؟
amir_foad
26 February 2009, 10:47 PM
سلام گرم به همه پی هالزیها
من یک جفت مرغ عشق دارم که حدود 25 روزه از 4 تخم سه تاشون تبدیل به جوجه شدن حالا جوجه اول بیرون از لانه میاد ولی دانه نمیخوره دومی هم جلوی در لانه مونده و غذا را از والدین میگیره ولی سومی به خاطر کوچک بودنش غذا بهش نمیرسه و بیحال شده.چون اصلا بهش غذا نمیرسه
حالا اوردمش از قفس بیرون و میخواهم خودم بهش غذا بدم نظرتون چیه
یه سوال مهم اینکه خروجی جوجه سیاه رنگ است آیا طبیعی است یا خیر؟
سلام به شما.
بنظر من شما این کار رو نکن و یا اگه می خوای خودت بهش غذا بدی احتمال مرگش رو هم بده!
شما برای ددفعاتی از روز دو جوجه دیگه رو مدتی از لونه خارج کن تا به اون جوجه کوچیکه هم غذا برسه. هر چند که در اکثر موارد غذا به کوچکترین جوجه میرسه. سه تا جوجه که چیزی نیست، گاهی اوقات غذا باید بین هفت هشت تا جوجه تقسیم بشه!!
الان جوجه بزرگت چند روزشه؟! میدونی؟
منظورت از خروجی جوجه چیه؟!!
Emperor-Fish
27 February 2009, 01:47 AM
آخه میترسم بمیره
منظورم از خروجی مدفوعشه
amir_foad
7 March 2009, 12:18 AM
آخه میترسم بمیره
منظورم از خروجی مدفوعشه
نترس نمی میره!
مدفوعشون نباید رنگش سیاه باشه!
البته جواب رو دیر دادم. در حال حاضر چه خبر؟! سه تاشون بزرگ شدن؟!
H.A.M.I.D
8 March 2009, 09:23 PM
سلام مرغ عشق من مدفوعش ابكي يعني اسهال گرفته ؟
براي درمانش بايد چيكار كنم؟
amir_foad
8 March 2009, 09:58 PM
سلام مرغ عشق من مدفوعش ابكي يعني اسهال گرفته ؟
براي درمانش بايد چيكار كنم؟
دوست عزیز همیشه آبکی شدن مدفوع نشانه اسهال نیست و با بیان تنها یک جمله نمیشه راهی برای درمانش پیشنهاد داد! حداقل در اینجا که دکتر دامپزشکی وجود نداره!!
ولی چیزایی که به ذهنم می رسه ایناست:
- ممکنه سردش باشه. دمای محیطش رو مناسب نگه دار.
- سبزیجات بهش نده فعلاً
- توی آبش یک روز در میون 10 قطره مولتی ویتامین بچه بریز
zeuss
28 March 2009, 12:31 PM
من 2تا عکس از پرنده هام گذاشتم تو آلبوم.اینا سر نوکشون سفید شده البته نره بیشتر.خواستم ببینم کسی میدونه علتش چیه یعنی مریض شدن؟!؟!؟:icon_roll
amir_foad
29 March 2009, 12:00 AM
من 2تا عکس از پرنده هام گذاشتم تو آلبوم.اینا سر نوکشون سفید شده البته نره بیشتر.خواستم ببینم کسی میدونه علتش چیه یعنی مریض شدن؟!؟!؟:icon_roll
:icon_arro تو این عکس (http://www.phalls.com/picture.php?albumid=2020&pictureid=2344) اگه به پشت سر اون پرنده دقت کنی می بینی که این شیطونا دیوار رو سوراخ کردن، یا حداقل اگه سوراخ نکردن کلی با گچ های اون قسمت خوش گذروندن، نگران نباش. نوکشون گچی شده http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gifسنگ کف دریا براشون بذار. اگر هم دارن یه کمی از دیوار فاصله شون بده
zeuss
29 March 2009, 01:25 PM
:icon_arro تو این عکس (http://www.phalls.com/picture.php?albumid=2020&pictureid=2344) اگه به پشت سر اون پرنده دقت کنی می بینی که این شیطونا دیوار رو سوراخ کردن، یا حداقل اگه سوراخ نکردن کلی با گچ های اون قسمت خوش گذروندن، نگران نباش. نوکشون گچی شده http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gifسنگ کف دریا براشون بذار. اگر هم دارن یه کمی از دیوار فاصله شون بده
ببخشد.ولی او سوراخو خودم ترتیبشو دادم:icon_mrgrچون میخ تو دیوار نمیرفت منم اعصابم داغون شدو...!:icon_razz اینجور که فهمیدم فکر نمیکنم که نشونه بیماری باشه.راستی نوکش بلند نیست؟؟
amir_foad
29 March 2009, 02:06 PM
ببخشد.ولی او سوراخو خودم ترتیبشو دادم:icon_mrgrچون میخ تو دیوار نمیرفت منم اعصابم داغون شدو...!:icon_razz اینجور که فهمیدم فکر نمیکنم که نشونه بیماری باشه.راستی نوکش بلند نیست؟؟
من که جواب شما رو دادم در بالا:
یا حداقل اگه سوراخ نکردن کلی با گچ های اون قسمت خوش گذروندن، نگران نباش.
به هر حال نشونه بیماری نیست و نوکشون هم بلند نشده. به این نکته هم عمل کن شما:
سنگ کف دریا براشون بذار. اگر هم دارن یه کمی از دیوار فاصله شون بده
zeuss
4 April 2009, 11:40 PM
سلام.این پرنده هام پرهاشون یجوری شده:icon_quesنمیدونم چجوری توضیح بدم:icon_rollیسری پرهای تیز تیز اومده رو بالشون. عکس میذارم تو آلبوم اگه کسی میدونه چشونه راهنماییم کنه.!!ممنون
joje kocholo
6 April 2009, 11:46 PM
سلام
خواهش می کنم کمک کنید
2 تا جوجه مرغ عشق های من که 2 ماه و نیمشون هست پاهاشون درد گرفته میرند کف قفس می خوابند چیکار کنم؟ممنون
مهربانو
6 April 2009, 11:57 PM
سلام
خواهش می کنم کمک کنید
2 تا جوجه مرغ عشق های من که 2 ماه و نیمشون هست پاهاشون درد گرفته میرند کف قفس می خوابند چیکار کنم؟ممنون
سلام از کجا می دونی پاشون درد میاد؟:icon_rollمگه چه کار دیگه ای جز کف قفس خوابیدن انجام می دن؟:icon_twis
joje kocholo
7 April 2009, 09:20 PM
علائم کامل پادرد را دارند.کف قفس ول میشند و پاهاشونو از عقب ول می کنند. می شلند و درست هم نمی تونند میله های قفس را بگیرند. حتی روی دست من هم درست نمی تونند بایستند. بی حوصلم شدند. مادر ، پدرشون هم تا 3-4 هفته ازشون مراقبت کردند ولی الان اگه بزارمشون پیش هم می زنندشون.چیکارشون کنم.لطفا کمکم کنید؟:icon_redf:icon_cry:
.hossein.
7 April 2009, 10:02 PM
سلام خدمت همگي
من دو هفته است كه سه مرغ عشق خريده ام يكي از آنها بچه ي آن جفت هست مي خواستم بدانم
1_آيا آن جفت باوجود بچه شون در همون قفس جفت گيري ميكنند؟
2_مرغ عشق ماده چند روزي است كه بي حال است و يكي از ناخن هايش خيلي بزرگ شده
روي يك پايش مي ايستد وامروز هم بدنش مي لرزد چه راح حلي براي اين مشكل داريد
3_آيا اين بيماري براي انسان خطر ناك است و آيا اين بيماري به آن دومرغ عشق ضرر ندارد چون آن ها هم زياد شيطوني نميكنند وبازي نميكنند. با تشكر :icon_arro
sima shadab
8 April 2009, 09:27 AM
سلام به همگی!
من دیروز برای یکی از پسرهام یه ماده ی خیلی خوشگل و شیطون خریدم. چشماش خیلی ناز بود و از چشماش سرزندگی مشخص بود. ولی همین که آوردمش خونه بیحال شد. اصلا تکون نمی خوره): نمی دونم چش شده. وقتی گرسنه اش میشه ارزن می خوره و یه کم هم از دست من سبزی خورد. امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم همون لحظه کلی ارزن بالا آورد. چشماش رو هم هی می بنده. پف نداره، مدفوعش عادیه، خیلی هم بچه است (یک ماه و نیمشه طوری که من فهمیدم. شاید هم کمتر، معلومه تازه دونه خوردن رو یاد گرفته)و صداش خیلی آرومه. پرواز هم می کنه. الان مشکل هاش به ترتیب اینا هستند:
1- هی می خوابه
2- چشماش رو خیلی آروم می بنده
3- خیلی ساکته
4- صبح بالا آورده.
صبح یکی دو قطره مولتی ویتامین بهش دادم. خدا کنه ظهر که میرم خونه حالش بهتر شده باشه و دوباره شیطونی کنه.
به نظر شما چی کار باید بکنم):
amir_foad
8 April 2009, 04:14 PM
علائم کامل پادرد را دارند.کف قفس ول میشند و پاهاشونو از عقب ول می کنند. می شلند و درست هم نمی تونند میله های قفس را بگیرند. حتی روی دست من هم درست نمی تونند بایستند. بی حوصلم شدند. مادر ، پدرشون هم تا 3-4 هفته ازشون مراقبت کردند ولی الان اگه بزارمشون پیش هم می زنندشون.چیکارشون کنم.لطفا کمکم کنید؟:icon_redf:icon_cry:
من نمی دونم باید چی کار کنی ولی می خوام تجربه تقریباً مشابهی رو که در این زمینه داشتم بگم. جوجه ام حدود یک ماهش که شده بود پدر و مادرش به جامعه تحویل دادنش (همون کتک زدن خودمون!) بعد که جداش کردم یکی از پاهاش مشکل داشت و انگار که لنگ میزد ولی بعد از مدتی خوب شد!!! کار خاصی هم باهاش نکردم. حدسم اینه که وقتی تو لونه بوده زیر فشار این مشکل براش پیش اومده و کم کم خوب شده.
سلام خدمت همگي
من دو هفته است كه سه مرغ عشق خريده ام يكي از آنها بچه ي آن جفت هست مي خواستم بدانم
1_آيا آن جفت باوجود بچه شون در همون قفس جفت گيري ميكنند؟
2_مرغ عشق ماده چند روزي است كه بي حال است و يكي از ناخن هايش خيلي بزرگ شده
روي يك پايش مي ايستد وامروز هم بدنش مي لرزد چه راح حلي براي اين مشكل داريد
3_آيا اين بيماري براي انسان خطر ناك است و آيا اين بيماري به آن دومرغ عشق ضرر ندارد چون آن ها هم زياد شيطوني نميكنند وبازي نميكنند. با تشكر :icon_arro
سلام.
1- بله ممکنه جفت گیری بکنند ولی به احتمال زیاد یا جفت گیری نمی کنند یا بچه شون کتک مفصلی خواهد خورد.
2- منظورت از اینکه ناخنش بزرگ شده اینه که ناخنش بلند شده؟! مدفوعش به چه صورته؟!
3- بیماریهای این پرنده برای انسان موردی نداره.
sima shadab
9 April 2009, 10:06 AM
دوستان عزیز کسی نمی خواد جواب سؤال من رو بده؟!!!
من دیروز با مشورت ایسترن عزیز، دیگه مولتی ویتامین رو تو حلقش نریختم و فقط در آبشون اضافه کردم. همینطور چون اسهال داشت و دوباره بالا آورد و کمی پف کرده بود، از لامپ مادون قرمز استفاده کردم. الان کمی بهتره. مصرف سبزیجات رو هم قطع کردم. مشکل بزرگ اینجاست که این مرغ عشقی که من خریدم خیلی بچه هستش و فکر کنم تازه از لونه بیرون اومده بوده که به مغازه برای فروش آوردنش ): هنوز نمی تونه خوب خوب ارزن بخوره و وقتی جوانه گندم می خواد بخوره فقط می تونه کمی باهاش بازی کنه یا جوونه های کوچولو رو بخوره ولی نمی تونه خود گندم رو فشار بده و مغزش رو در بیاره. دوستان اگه می تونن راهنمایی کنن که دیگه چه کارهایی می تونم براش انجام بدم ):
mahdi629
13 April 2009, 08:38 AM
سلام
یکی از جوجه هام که 33 روزش هست، دیروز از لونه افتاده بود بیرون کف قفس. خیلی حالش بد بود منم بزور بهش سیر با ماست دادم. یه دفعه دیدم میخواد رو دستم بمیره. دیگه با ناامیدی گذاشتمش داخل یه جعبه و بردمش تو آفتاب. دیگه فقط از روی ضربان قلبش میشود فهمید هنوز زنده هست. بعد از 10 دقیقه دوباره گذاشتمش کف قفس دیدم نر بهش غذا میده تا آخر شب که حالش بهتر شده بود دوباره گذاشتمش تو لونه.ولی صبح بازم زیاد حالش خوب نبود. تو آبشونم مولتی ویتامین ریختم. کسی نمیدونه دلیلش چیه؟ هنوز خودش نمیتونه غذا بخوره.
amir_foad
13 April 2009, 10:16 AM
سلام
یکی از جوجه هام که 33 روزش هست، دیروز از لونه افتاده بود بیرون کف قفس. خیلی حالش بد بود منم بزور بهش سیر با ماست دادم. یه دفعه دیدم میخواد رو دستم بمیره. دیگه با ناامیدی گذاشتمش داخل یه جعبه و بردمش تو آفتاب. دیگه فقط از روی ضربان قلبش میشود فهمید هنوز زنده هست. بعد از 10 دقیقه دوباره گذاشتمش کف قفس دیدم نر بهش غذا میده تا آخر شب که حالش بهتر شده بود دوباره گذاشتمش تو لونه.ولی صبح بازم زیاد حالش خوب نبود. تو آبشونم مولتی ویتامین ریختم. کسی نمیدونه دلیلش چیه؟ هنوز خودش نمیتونه غذا بخوره.
سلام.
33 روزشه هنوز نمی تونه غذا بخوره؟!!! براش ارزن ریز بریز باید بخوره یواش یواش.
وضعیت بهداشت (خصوصاً داخل لونه) و دمای محیط به چه صورته؟!
mahdi629
13 April 2009, 11:29 AM
سلام.
33 روزشه هنوز نمی تونه غذا بخوره؟!!! براش ارزن ریز بریز باید بخوره یواش یواش.
وضعیت بهداشت (خصوصاً داخل لونه) و دمای محیط به چه صورته؟!
سلام
دمای هوا 24 درجه هست و داخل لونه رو تازه شستم. البته فقط با آب داغ. 2 تا جوجه دارن و دوباره جفت گیریشون شروع شده. جوجه پراش کامل درآمده ولی دیروز خیلی بیحال بود. پف کرده و چشماشو میبست. بهش سیر با ماست دادم یه دفعه حالش خیلی بد شد ولی آخرای شب بهتر شد و دوباره گذاشتمش داخل لونه. به نظرت ممکنه بهش غذا نداده باشن؟؟ هنوز رو میله نمیتونه بشینه و پروازم نمیکنه.
amir_foad
13 April 2009, 11:51 AM
سلام
دمای هوا 24 درجه هست و داخل لونه رو تازه شستم. البته فقط با آب داغ. 2 تا جوجه دارن و دوباره جفت گیریشون شروع شده. جوجه پراش کامل درآمده ولی دیروز خیلی بیحال بود. پف کرده و چشماشو میبست. بهش سیر با ماست دادم یه دفعه حالش خیلی بد شد ولی آخرای شب بهتر شد و دوباره گذاشتمش داخل لونه. به نظرت ممکنه بهش غذا نداده باشن؟؟ هنوز رو میله نمیتونه بشینه و پروازم نمیکنه.
این سیر و ماست رو کی پیشنهاد داده و دلیلش چی بوده؟!
اگه تو لونه باشن بهشون غذا داده میشه ولی مسئله اینه که یا جوجه خودش میاد بیرون یا میندازنش بیرون! از روی چینه دونش می تونی بفهمی که بهش غذا میدن یا نه. عیبی نداره. همون کف قفس هم باشه و براش ارزن ریز بریزی بتونه بخوره خوبه.
sima shadab
13 April 2009, 03:18 PM
سلام
بهش سیر با ماست دادم یه دفعه حالش خیلی بد شد ولی آخرای شب بهتر شد و دوباره گذاشتمش داخل لونه.
سلام!
کی گفته بهش سیر و ماست بدی؟ مگه پرنده میتونه لبنیات جذب کنه؟!!! :icon_razzبیچاره معده اش آتیش گرفته حتما! :icon_redf
منظورت از اینکه یک دفعه حالش خیلی بد شد چیه؟ چه نشونه هایی مدّ نظر شماست؟
فکر می کنم چون پف کرده و حال نداره اگه به علت چیزی مثل سرماخوردگی باشه مولتی ویتامین روزی یک قطره بریز تو دهنش، اشعه ی مادون قرمز رو هم پیشنهاد می کنم. روی سه بار هر بار 20 دقیقه. نمی دونم نظر اساتید به چه صورت هست. منتظر راهنمایی کامل اساتید هستم:icon_cool
mahdi629
14 April 2009, 07:52 AM
سلام
دیگه فایده نداره. چون جوجم مرد. :icon_redf. کف قفس بود حالش ظاهرا خوبم بود. 2ساعت رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم دیگه نفس نمیکشههههههههههههههههه. سیر با ماست میگن خوبه. پریروز که بهش دادم بهتر شد دیشب گفتم آخر شب بهش بدم که دیگه فرصت نشد. الان فقط یه جوجه براشون مونده امید وارم این دیگه نمیره.
nikpendar
14 April 2009, 08:19 AM
سير و ماست براي پرنده هاي كوچكي مثل Budgie خوب نيست دوست عزيز ... بنظر من كه اين تجويز غيرحرفه اي باعث مرگ جوجه ات شد ... بالاخره تجربه اي بود ...
sima shadab
14 April 2009, 08:57 AM
سير و ماست براي پرنده هاي كوچكي مثل Budgie خوب نيست دوست عزيز ... بنظر من كه اين تجويز غيرحرفه اي باعث مرگ جوجه ات شد ... بالاخره تجربه اي بود ...
نیک پندار عزیز ممنون از راهنماییت ولی کاش کامل تر می گفتی که چرا میگن سیر و ماست و چرا برای پرنده ای دیگه خوبه؟ مثلا چی پرنده هایی؟ یعنی دستگاه گوارش رو ضد عفونی می کنه؟ اگه اینجه مناسب نیست جواب بدید بی زحمت به صورت پیغام خصوصی برام بفرستید.
موفق باشید. :icon_cool
nikpendar
14 April 2009, 09:57 AM
اين يك تجوبز براي پرنده هاي خانگي است كه معمولا براي مقاوم شدن و تخمگذاري بهتر در پرنده هايي كه داراي معده قويتر هستند (بوقلمون - اردك - مرغ و خروس خانگي) استفاده مي شود.... اين تجويز به هيچ وجه نبايد براي پرنده هاي زينتي استفاده بشود چون معده آنها قابليت هضم اين مواد را ندارد ... براي مبارزه با ميكروب ها در پرندگان زينتي ميتونيد از فلفل سبز و ساقه سبز سير استفاده كنيد.
sima shadab
14 April 2009, 10:57 AM
براي مبارزه با ميكروب ها در پرندگان زينتي ميتونيد از فلفل سبز و ساقه سبز سير استفاده كنيد.
من خودم گاهی اوقات که شوید و جعفری نداشته باشیم، هر چی سبزی خوردن داریم براشون میریزم. مثل شاهی، تره، پیازچه و ترخون و ریحان و نعناع! خیلی هم خوب می خورند! اونایی هم که یه کم تندی داره می خورن و تند تند خودشون رو می خارونند. فکر می کنم سبزیجات تند مثل پیازچه و نعناع و ساقه ی سیر و فلفل سبز به قول نیک پندار عزیز نقش مهمی رو در ضد عفونی دستگاه گوارش این کوچولوها داره. نیک پندار عزیز اگه از موراد فوق چیزی هست که براشون ضرر داشته باشه منتظر راهنمایی شما و سایر دوستان هستم.
:icon_cool
nikpendar
14 April 2009, 11:32 AM
اين سبزيها خيلي مفيد هستند و ويتامين ها و مواد موردنياز جهت سلامتي پرنده ها رو تامين مي كنند.
فقط مراقب باشيد كه اگر تغييري در مدفوع پرنده هاتون ديديد بهشون سبزي ندين.
zeuss
15 April 2009, 11:03 PM
سلام بچه ها.این بچه های من گاهی اوقات نوک بالاییشونو میسابن به نوک پایینیشون:icon_eek:هی همین کارو انجام میدن.!!خواستم بدونم نشونه چیه؟؟؟مشکلی نیست یا...!:icon_ques
sima shadab
16 April 2009, 10:07 AM
سلام بچه ها.این بچه های من گاهی اوقات نوک بالاییشونو میسابن به نوک پایینیشون:icon_eek:هی همین کارو انجام میدن.!!خواستم بدونم نشونه چیه؟؟؟مشکلی نیست یا...!:icon_ques
سلام!
نه عزیزم نگران نباش! همونجوری که خرگوش با سائیدن دندون هاش از بلند شدن اضافی اون ها جلوگیری می کنه، این کوچولوها هم این کارو انجام میدن که هم چیزهایی که تو سقف نوکشون گیر کرده پاک بشه هم اینکه بیش از حد نوک هاشوون کلفت و بلند نشه.
مامان نوه های من( که خدا بیامرزدش)، وقتی که نوک پائینش شکست و دیگه در نیومد نمی تونست این کار رو انجام بده و نوک بالاش رو ما هر ماه سوهان می کشیدیم! (سوهان رو اینجوری می نویسن؟!)
این نشون میده که خدا تو کارش حرف نداشته! :icon_wink:icon_cool
zeuss
16 April 2009, 03:07 PM
راستی یه چیزه دیگه:icon_exclاین خانومه گاهی اوقات سرشو بر میگردونه رو کمرش.!!!خواستم ببینم خدایی نکرده مریض نشده؟؟؟:icon_quesبعضی وقتا جفتشون هم رو یه پا وای میسن:icon_eek: اینم اگه میشه بگین:icon_mad:
moh@mm@d reza
16 April 2009, 05:14 PM
راستی یه چیزه دیگه:icon_exclاین خانومه گاهی اوقات سرشو بر میگردونه رو کمرش.!!!خواستم ببینم خدایی نکرده مریض نشده؟؟؟:icon_quesبعضی وقتا جفتشون هم رو یه پا وای میسن:icon_eek: اینم اگه میشه بگین:icon_mad:
همه این رفتار ها طبیعیه
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.