PDA

View Full Version : پراید با ترمز abs

rezasmile
24 April 2008, 01:03 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
امروز که برای کاری به یکی از نمایندگی های سایپا رفتم وقتی وارد شدم متوجه شدم که روی یکی از پرایدها برچسب abs خورده.وقتی پیگیر شدم اونها گفتن که بله این پراید بصورت فابریک ترمزش abs هستش و این برای من یکی که تاحالا بصورت فابریک ندبده بودم پراید abs داشته باشه خیلی جلب بود.
نکته جالبتر:ازشون پرسیدم که قیمت چند هست گفتند که هنوز قیمت براش تعیین نشده و بعدش گفتم که پس حالا نمی خواهید بفروشیدش ولی اونها گفتن برای فروش هست و ضمنا فروش فوری:icon_mrgr

shei2nak
24 April 2008, 01:19 PM
سلام.
احتمالا مزايده بوده!!!
حالا اين اي بي اس به صورت كامل بود يا از اينايي كه با 80 تومن اي بي اس ميكنند؟؟؟

tabeta_03
24 April 2008, 02:12 PM
قيمتش هنوز مشخص نيست و به سيستم فروش سايپا وارد نشده بهتره نخري چون پولتو ميگيره و چون تو سيستم فروش نيست نميتونه ماشينو به اسمت كنه و 3 تا 4 ماه بي پلاك و بي سند ماشينو بايد بخوابوني.:icon_mad:

karash501
24 April 2008, 03:36 PM
به این چیزای وطنی اعتماد نکنید معلوم نیست چیه

tabeta_03
9 June 2008, 06:08 PM
http://i26.tinypic.com/11t1iki.jpghttp://i26.tinypic.com/29pwabt.jpghttp://i27.tinypic.com/2cqjfxh.jpghttp://i26.tinypic.com/fksbch.jpghttp://i25.tinypic.com/30agkgi.jpg

naninaz2004
29 June 2008, 05:03 PM
قیمتش 7996000 تومان است

jalil_enrique
29 June 2008, 06:16 PM
خدا بخیر کنه... 206 با abs مشکل داشت... حالا پراید و abs :icon_razz

reza a
1 July 2008, 01:52 PM
دوستانی که پرایدabsگرفتن لطفا در مورد قدرت ترمز گیریش بگن ممنون میشم

gomnam23
6 September 2008, 09:38 PM
پراید 85 هم تو صفحه ی کیلومتر ABS داشت

reza a
7 September 2008, 12:27 PM
دوستان کسی این پراید absدار رو تست کرده ببینه ترمزش جطوره؟

john123
7 September 2008, 12:42 PM
با سلام ،
اين ABS مكانيكيه يا كامپيوتري؟

john123
7 September 2008, 12:53 PM
با سلام ،
اين ABS مكانيكيه يا كامپيوتري؟

rezasmile
7 September 2008, 01:04 PM
این جوری که معلومه این abs کامپیوتریه....مکانیکی که اینجوری نیست...

danial_2006
8 September 2008, 03:38 AM
این جوری که معلومه این abs کامپیوتریه....مکانیکی که اینجوری نیست...

مطمئنا اين absمكانيكيه چون وسيله اي به پمپ ترمز وصل شده نه به ecu.اصلا مگه ترمز absكامپيوتري هم داريم.چون بايد قطعه اي مكانيكي باشه تا بتونه فشار ترمز متناوب ايجادكنه. حالا شايد در نوع پيشرفتش ازecu جهت سرعت وشرايط جاده اطلاعات بگيره.:icon_cool

reza a
8 September 2008, 04:00 PM
ماشین تندر 90ما که ترمز absداره همچین وسیله ای وجود داره

aminkhan2008
8 September 2008, 04:17 PM
آقا خبری از این پرایدهای ای بی اس نشد
قرار بود تیر به بازار بیاد ولی نیومد
کی میاد به بازار

mil-i300
8 September 2008, 07:09 PM
اين ترمز واقعا اگر خوب عمل كنه ... واجبه رويه پرايد ها نصب شه...!!
امروز با 141 خودمون... با سرعت 60 تا ترمز زديم...!! 15 - 20 متر خط ترمز انداخت...!!! آخرشم ماشين وا نيستاد...!!
خدايي ما كه ترسيديم... حالا شما 100 كيلومتر رو در نظر بگيرين..!!

Koosha_Raisi
8 September 2008, 07:34 PM
به نظر من سایپا بهتره به جای اینکه پراید 18 سال پیش رو با اسمای جدید بده بیرون یه ماشین خوب و ارزان قیمت منتاز کنه!:icon_surp:icon_mad::icon_razz

mil-i300
10 September 2008, 04:19 PM
امروز يكي از اين پرايد هاي ABS رو ديديم....
روش نوشته بود GLXi ABS...!!
به بچه ها نشون دادم ... همه خنديدن...!! :icon_surp

البته ماشينه جديد بود... تازه پلاك شده بود... هيچ فرقه ديگه هم از لحاظ قيافه با بقيه نداشت...

Koosha_Raisi
10 September 2008, 04:49 PM

البته ماشينه جديد بود... تازه پلاك شده بود... هيچ فرقه ديگه هم از لحاظ قيافه با بقيه نداشت...

بابا اين پرايدا همون آشغال 19 سال پيشن!!! که دارن با قیمت به این گرونی این لگن رو به منو شما میفروشن!

A_R_Z
10 September 2008, 04:51 PM

خدایی خنده هم داره . اصلآ ذات پراید مشکل داره حالا هی بیان چراقاشو عوض کنن ، ABS بزارن ...

mil-i300
10 September 2008, 04:55 PM
آخه با اين وضع بنزين و قيمت ماشين ها و اين سطح درآمد ها... بهترين انتخاب هست...!!
كولر... كم مصرف بودن نسبت به بقيه ماشين ها با اين ابعاد و حجم موتور.... شتاب عالي.... و ... عواملين كه باعث ميشه سايپا اين محصول پر فروشش رو توليد كنه..!!

Koosha_Raisi
10 September 2008, 05:23 PM
آخه با اين وضع بنزين و قيمت ماشين ها و اين سطح درآمد ها... بهترين انتخاب هست...!!
كولر... كم مصرف بودن نسبت به بقيه ماشين ها با اين ابعاد و حجم موتور.... شتاب عالي.... و ... عواملين كه باعث ميشه سايپا اين محصول پر فروشش رو توليد كنه..!!

ولي پرايد تعادل نداره! براي همينه که بيشتر تصادف هايي که ميبينيم (که البته تا دلتون بخواد من ديدم!) مربوط به پرايده! دوما هيشکي کولر پرايدشو روشن نميکنه!:icon_twis چون ماشين داغ ميکنه و تو سربالايي دووم نمياره واسه همين کمتر کسي از کولر پرايد استفاده ميکنه!
ولي هرچي هست از جواد مخفي خيلي بهتره!!!:icon_mrgr:icon_mrgr :icon_lol: در مورد اي بي اس هم به نظر من پفکي هست و همو ترمز مزخرف قبليه!:icon_eek:

google.yahoo
10 September 2008, 05:46 PM
ولي پرايد تعادل نداره! براي همينه که بيشتر تصادف هايي که ميبينيم (که البته تا دلتون بخواد من ديدم!) مربوط به پرايده! دوما هيشکي کولر پرايدشو روشن نميکنه!:icon_twis چون ماشين داغ ميکنه و تو سربالايي دووم نمياره واسه همين کمتر کسي از کولر پرايد استفاده ميکنه!
ولي هرچي هست از جواد مخفي خيلي بهتره!!!:icon_mrgr:icon_mrgr :icon_lol: در مورد اي بي اس هم به نظر من پفکي هست و همو ترمز مزخرف قبليه!:icon_eek:

اتفاقا کولر ماشین من همیشه روشنه .صبح،ظهر شب .تا حالا نه جوش اورده و نه تو سربالایی به پت پت افتاده . من منکر کمی ایمنی پراید نیستم .ولی شما تیراژبالای تولید پراید رو هم در نظر بگیرید .مطمئنا آمار حوادث خودرویی که سالانه 350 هزار دستگاه تولید داره بیشتر از خودرویی هست که سالانه 75 هزار دستگاه از اون تولید میشه .

A_R_Z
11 September 2008, 12:49 AM
منم قبول دارم پراید ماشین خوبی هست ولی این دلیل نمیشه که تا آخر عمر تولید بشه . خیلی از ماشین ها واقعآ فوق العاده بودن ولی بالاخره عمرشون یه روزی تموم شده و جاشونو به ماشین های جدیدتر دادن . پراید هم خیلی ماشین خوبی هست ولی دیگه عمرشو کرده و باید جاشو به ماشین های جدید بده . این قضیه در مورد اکثر ماشین های تولید داخل صدق میکنه ولی متاسفانه شرکت های خودرو ساز داخلی به خاطر اینکه پشتشون گرمه زیر بار این کارا نمیرن و تنها چیزی که براشون مهم نیست حقوق مصرف کننده هست .

mil-i300
11 September 2008, 06:47 AM
به نظر من این ASB گذاشتن رویه پراید برایه اینه که مثلا ایمنیش افزایش پیدا کنه و تولیدشم ادامه داشته باشه...
مثله یک قانون هست که هر ماشینی بعد از چند وقت باید تغییر کنه.. وگرنه دیگه نباید تولید شه...!!
همین پراید... سریه اولش کولر نداشت.. کره ای هاشو میگم... بعدش با کولر... بعدش صفحه کیلومتر ها عوض شد... بعد انژکتوری شد... بعد رنگ های جدیدش اوومد... بعد CNG شد... بعدش هیدرولیک و حالا هم ABS..!!
در ماشیت هایه دیگه مثله آردی و سمند هم صدق میکنه...!!

واسه همین چون تغییر دیگه نمیشد توش داد... اینکارو کردن..!! :icon_surp

Koosha_Raisi
11 September 2008, 08:27 AM
هر کمپاني ماشين سازي ماشين جديدي که توليد ميکنه اون رو تا 7-8 سال به توليد ميرسونه بعد مدل جديد تر با امکانات بيشتر رو بيرون ميده! نه مثل ايران که نابغه هاي ايران خودرو اومدن اجزاي پيکان رو روي بدنه ي پژو سوار کردن و الان دارن مدل جديد ترشو که کولر داره با نام روآ ميفروشن!! اونوقت توي تلويزيون تبليغ هم ميکنن!:icon_eek::icon_twis:icon_twis پرايد هم همينطوره! شما نميدونيد چه ماشيناييي هست که عين پرايد ميمونه! ولي جديد هست که خيلي به نظر من با صرفه ست!:icon_sad: الان يه ماشينايي که شرکت اسمارت توليد کرده تو بازار اومده که اندازه ي نصف ام وي ام هست!:icon_razz موتورش قوي هست و امکاناتش حتي از پرايدم بهتره! من منظورم از اين حرفا اين بود که بهتره سايپا يه محصول خوب که واقعا بيارزه توليد کنه نه پرايدو ب اين ايمني کم و فرمون معمولي!:icon_ques

tablygh2007
22 September 2008, 02:52 PM
اصلا استاندارد پراید هاچ بک هست و این صندوق دارا(صبا،141،132و...)که امده و در آینده خواهد آمد هیچ استانداردی نداره چون سایپا یک تیکه آهن مثله گوشت اضافی چسبونده به هاچ بک شده صباو... که همین طوری اون عقب تلو تلو می خوره و تمام تعادل ماشینو از بین میبره.
بعدش این سپر هایی که همه تا میبیننن میگن چه قولی!!! که این سپر هم استاندارد نیست من خودم یک هاچ بک دارم کره ای مدل 76 که توی سپرش تمام شبکه کار گذاشته شده که تمام ضربو میگیره اما الان یک تیکه پلاستیک قالب میزنن 1 متر ابر می زارن پشتش هر کی هم میبینه میگه اجب سپری:icon_twis
استاندارد نبودن این سپرو از موقعی فهمیدم که یک پراید تصادف کرده بود سپر هیچیش نشده بود اما ضربه ای که به موتور خورده بود باعث شده بود که فرمون از جا در بیاد و 15 الی 20 سانتی متر بره به سمت راننده. یعنی هیچ عمل ضربه گیری انجام نداده بود. این سپر انعتاف پذیره به خواطر نداشتن شبکه و هنگام برخورد با ماشین رو برو باسپر ماشین جولویی میره تو و بعد بر میگرده سر جاش.
اینم عکس سپر سالم:
ببخشید که تاپیک را از موضوع اصلی خارج کردم><http://www.gigaimage.com/images/7ygebocrylx6hqtg7ac.jpg

الماس صورتی
26 September 2008, 12:58 PM
ببخشید این تاپیک درباره ترمز ABSهست یا معایب پراید؟؟
من امروز در سایت سایپا دیدم که صبا فول انژکتوری با ایموبلایزر و ترمز ABS زده بود. قیمت غیرمتالیک 7886000 تومن.
میخواستم درباره ترمز ABS پراید بپرسم که کیفیتش چطوریه؟ در ضمن قیمتش هم 400 تومن از مدل مشابه بدون ترمز ABS گرونتره.

ealireza
28 September 2008, 03:53 AM
بچه ها باقالی کاشتن .....

والا به نظرم من ارزش نداره
EBD نداره
داشت عالی بود ......

jalil_enrique
28 September 2008, 03:15 PM
به نظر منم ارزش نداره.. سیاست فروش فروشندست... همین پراید معمولی بدون Abs , هیدرولیک بهتره.. اگه واقعا لازم داشت از اول روش میزاشتن.. نه اینکه بعد از 20 سال به فکر بیافتن چطور از مردم پول بیشتر بگیرن..

در ضمن موقع فروش پراید دست دوم همه به سالم بودن بدنه و خوب کارکردن موتور و ارزون بودن قیمت توجه میکنن.. واسه اینکه ماشینت ارزون باشه نه abs بگیر نه هیدرولیک.. نه خرج اضافی کن

زیاد پیگیر abs نباشید تا سایپا بفهمه این سیاست ها غلطه

در مورد دوستی که فرمودن کولر پراید بدرد نمیخوره باید بگم کولر پراید خیلی هم مفیده و اصلا باعث جوش آوردن نمیشه بلکه باعث خنک تر شدن میشه.. همیشه هم به جون آدمی که این فکر کار گذاشتن کولر روی پراید رو کرد دعا میکنم.. در مجموع همین پراید 7500 بهترینه... پس خودمون کاری نکنیم باعث افزایش قیمتش بشیم

Warrior--
28 September 2008, 06:51 PM
سلام به همه ی دوستان.
من می خواستم فردا بروم دنبال کار های پراید ABS دار بخرم ولی چند تا سوال دارم:

1-اینکه تو سایت سایپا نوشته پراید ABS دار را فوری تحویل می دهند این تحویل فوری حدودا چقدر طول می کشد و آیا ممکن است این تحویل فوری همان موقع باشد؟

2-تو سایت سایپا در قسمت ملاحظات نوشته است فقط از محل امانی. این فقط از محل امانی یعنی چه؟

3-اگر بخواهم فرمان پراید ABS را هیدرولیک کنم(اینطور که شنیده ام فرمانش هیدرولیک نیست) چقدر خرج دارد و آیا سایپا این کار را انجام می دهد؟

این هم آن لینکی هم که من این اطلاعات را در آنجا دیدم این است: اینجا کلیک کنید (http://www.saipacorp.com/fa/default.asp?inpg=sales.asp?Pg=presell)

ealireza
29 September 2008, 04:01 AM
سلام به همه ی دوستان.

1-اینکه تو سایت سایپا نوشته پراید ABS دار را فوری تحویل می دهند این تحویل فوری حدودا چقدر طول می کشد و آیا ممکن است این تحویل فوری همان موقع باشد؟

2-تو سایت سایپا در قسمت ملاحظات نوشته است فقط از محل امانی. این فقط از محل امانی یعنی چه؟

3-اگر بخواهم فرمان پراید ABS را هیدرولیک کنم(اینطور که شنیده ام فرمانش هیدرولیک نیست) چقدر خرج دارد و آیا سایپا این کار را انجام می دهد؟

این هم آن لینکی هم که من این اطلاعات را در آنجا دیدم این است: اینجا کلیک کنید (http://www.saipacorp.com/fa/default.asp?inpg=sales.asp?Pg=presell)
1- ABS تحویل فوری نداره !
2- یعنی تو شهرتون هرچی نمایندگی هست برو بگرد پیدا کردی کردی نکردی صبر کن ماه بعد ! (به هر نمایندگی یکی میدن ....) نقدی میخری میاری خونه - نوبت و اینا هم نداره , اینجور من شنیدم نمایندگی هر 10 - 20 تا پراید که بفروشه یکی مجانی (پورسانت) یا ABS یا هیدرولیک میدن بهشون
3-نه دوست من شدنی نیست - چون رادیاتور کولر باید جابجا شه و..... و پولی که میدی توجیهی نداره حدود 8200 میشه ......
1-2 تومن بزاری 206 یا 405 تمیز میتونی بخری......

موفق باشید

Warrior--
1 October 2008, 01:17 PM
ا سلام خدمت همه ی دوستان

من می خواستم روی پرایدم ترمز ABS نصب کنم(یعنی ترمز خودش را که معمولی است را ABS کنم).
آیا می دانید هزینه ی این کار بین چند تا چند است و آیا این کار عملی است؟

لطفا هر گونه اطلاعات دیگری که در این زمینه دارید که فکر می کنید مفید است را بنویسید.

ممنون از راهنمایی شما

Warrior--
1 October 2008, 03:33 PM
ترمز ای بی اس رو روی تمام ماشینها میشه گذاشت.ولی باید یک مرکز فنی و مطمئن برای این قسمت پیدا کنید.از نمایندگی های سایپا اگر کمک بگیرید شاید بهتر باشه.البته یک نمایندگی مرکزی برای ریو هست که شاید اونجا هم اینکار رو براتون انجام بدند.

کجا هست آن نمایندگی؟

Warrior--
1 October 2008, 07:53 PM
من یک جایی را می خواهم که تو اصفهان باشه, شما که خودتان شاهین شهر زندگی می کنید جایی را نمی شناسید؟

google.yahoo
2 October 2008, 02:51 PM
امروز یه پراید abs رو تست کردم .عملکرد ترمز خیلی خیلی بهتر شده .مخصوصا موقعیکه سریع ترمز می زنی . با این عملکرد فکر کنم ebd هم فعال باشه .

Warrior--
2 October 2008, 03:30 PM
امروز یه پراید abs رو تست کردم .عملکرد ترمز خیلی خیلی بهتر شده .مخصوصا موقعیکه سریع ترمز می زنی . با این عملکرد فکر کنم ebd هم فعال باشه .

ای ول!
آقا شما نمی دانید خرج گذاشتن ترمز ABS + EBD یا بدون EBD چقدر است؟
لطفا هر کس هرچقدر اطلاعات در اینباره دارد بیان کند چون من خیلی دنبال این موضوع هستم.

ممنون

ealireza
2 October 2008, 11:20 PM
ای ول!
لطفا هر کس هرچقدر اطلاعات در اینباره دارد بیان کند چون من خیلی دنبال این موضوع هستم.

ممنون
ABS که شما نصب میکنی مفتشم گرونه ...
باید کارخونه نصب کنه ...

ضمنا EBD ندارن
فقط چرخا قفل نمیشه که حد اکثر نیم متر تو ترمز گیری فرق داره ...
موفق باشید

Warrior--
3 October 2008, 12:27 AM
ABS که شما نصب میکنی مفتشم گرونه ...
باید کارخونه نصب کنه ...

ضمنا EBD ندارن
فقط چرخا قفل نمیشه که حد اکثر نیم متر تو ترمز گیری فرق داره ...
موفق باشید

شما خودتان تست کردید یا کاملا از این بابت مطمئن هستید؟
مگر نمی شود من ماشین را ببرم تو سایپا و بهشان آن مقدار که می خواهند پول بدهم و آن ها ترمز ABS برای من نصب کنند؟

abaratian
3 October 2008, 05:47 PM
شما خودتان تست کردید یا کاملا از این بابت مطمئن هستید؟
مگر نمی شود من ماشین را ببرم تو سایپا و بهشان آن مقدار که می خواهند پول بدهم و آن ها ترمز ABS برای من نصب کنند؟

"آن مقدار" احتمالا به اندازه ی یک پراید دیگه است.
تنها راه حل تقریبا مطمئن برای شما فروختن این خودرو خرید پراید با ترمز abs است. چندین بار در تاپیک های مختلف بحث شده.

fafal
3 October 2008, 05:58 PM
ترمز این پراید که عکسش توی صفحه اول هست
هم چهار کاناله هست هم با ای بی دی

یادمون نره ای بی دی هیچ تجهیزاتی مکانیکی نیست بلکه یک قسمت از نزم افزار کنترل یونیت یا در اصطلاح ای سی یو ABS هست که هوشمند فشار پمپ و هر خروجی رو درست مانند فرستادن پالسهای ضد قفل کنترل میکنه

به علاوه کنترل یونیت اگر ولو های پمپ قابلیت باز بودن بیش از یک حد و کاملا کنترل پزیر باشند با اضافه کردن یک یاو سنسور و نرم افزار مناسب قابلیت esp هم بهش اضافه میشه

google.yahoo
3 October 2008, 07:51 PM
ای ول!

ممنون

فکر نکنم بصورت استاندارد عملی باشه .چون کارشناس مربوطه می گفت که اکسل جلوی پرایداهای abs دار با پراید معمولی فرق می کنه.

Warrior--
3 October 2008, 08:39 PM
"آن مقدار" احتمالا به اندازه ی یک پراید دیگه است.
تنها راه حل تقریبا مطمئن برای شما فروختن این خودرو خرید پراید با ترمز abs است. چندین بار در تاپیک های مختلف بحث شده.

فکر نمی کنم اینطور باشد چون من شنیده ام ترمز به صورت جداگانه می گذارند.
کسی می داند چقدر باید برای این کار هزینه کنم؟

jalil_enrique
4 October 2008, 04:47 AM
خب دوست عزیز از نمایندگی بپرس و نتیجه رو اینجا هم اعلام کن... درضمن من که فکر نمیکنم این abs انقدرها هم از خطر جلوگیری کنه البته اگه خطر ساز هم نباشه.. قبلش از کسایی که abs روی پراید دارن بپرس اصلا ارزش داره abs بزاری یا نه!!

ealireza
4 October 2008, 03:44 PM
ترمز این پراید که عکسش توی صفحه اول هست
هم چهار کاناله هست هم با ای بی دی

یادمون نره ای بی دی هیچ تجهیزاتی مکانیکی نیست بلکه یک قسمت از نزم افزار کنترل یونیت یا در اصطلاح ای سی یو ABS هست که هوشمند فشار پمپ و هر خروجی رو درست مانند فرستادن پالسهای ضد قفل کنترل میکنه

به علاوه کنترل یونیت اگر ولو های پمپ قابلیت باز بودن بیش از یک حد و کاملا کنترل پزیر باشند با اضافه کردن یک یاو سنسور و نرم افزار مناسب قابلیت esp هم بهش اضافه میشه
ببین دوست من چیزایی که عرض کردی یعنی تعویض اون قطعات و اضافه کردن سنسور های مربوطه و ....
که به این راحتی ها هم نیست و هزینه بالایی هم داره
EBD توی کنترل پایداری هنگاه ترمز خیلی تاثیر داره

فکر کن سره یه پیچ میخای ترمز کنی فشار ترمز روی چرخ های داخل پیچ و خارج پیچ خیلی فرق داره

درضمن من که فکر نمیکنم این abs انقدرها هم از خطر جلوگیری کنه البته اگه خطر ساز هم نباشه.

اگر با خطا مواجه شه سریعا از مدار خارج میشه ....
و ترمز معمولی میشه

من فکر میکنم ترمز های عقبت رو دیسکی کنی و جلو رو هم تقویت کنی بهتر از ABS شدن جواب بگیری

موفق باشید

jalil_enrique
5 October 2008, 01:38 AM
ealireza عزیز کاملا موافقم... چون خیلی از دوستای خودم این سیستم abs روی 206 باعث تصادف کردنشون شد..
حالا چه برسه روی پراید... اونم با این قطعات غیر استاندرد... وقتی فکر کنی abs داری میمونی آخرین لحظه ترمز میزنی .. معمولا هم محصولات ساخت ایران نتیجه نهایی از پیش تایین شده دارن...>عمل نکردن سیستم--> تصادف

shei2nak
5 October 2008, 02:06 AM
با سلام.
به هر حال abs براي ماشين مناسب تر از ترمز معمولي است و هيچ چيزي نباشد باعث فرمانپذير بودن خودرو هنگام ترمز گرفتن مي شود كه خيلي موثر است. اما ebd براي پرايد مناسب نيست و ضروريتي ندارد و اين سيستم معمولا براي خودرو هاي سنگين كاربرد دارد كه فشار ترموز روي هر چرخ را با توجه به وزن روي ان چرخ تنظيم ميكند و براي سواري ها به دليل تقسيم تقريبا مساوي وزن كاربردي ندارد.
به نظر بنده 300/400 تومن ارزشش رو داره.

Warrior--
5 October 2008, 02:35 AM
حالا تا فردا معلوم می شود که چطور پرایدی خواهم گرفت.
خدا کند ABS دارش را بتوانم پیدا کنم!

fafal
5 October 2008, 08:08 AM
ببین دوست من چیزایی که عرض کردی یعنی تعویض اون قطعات و اضافه کردن سنسور های مربوطه و ....
که به این راحتی ها هم نیست و هزینه بالایی هم داره
EBD توی کنترل پایداری هنگاه ترمز خیلی تاثیر داره

فکر کن سره یه پیچ میخای ترمز کنی فشار ترمز روی چرخ های داخل پیچ و خارج پیچ خیلی فرق داره

اگر با خطا مواجه شه سریعا از مدار خارج میشه ....
و ترمز معمولی میشه

من فکر میکنم ترمز های عقبت رو دیسکی کنی و جلو رو هم تقویت کنی بهتر از ABS شدن جواب بگیری

موفق باشید
شما كه در فروم هاي تخصصي خودرو فعاليت ميكنيد نبايد همچين نظراتي بديد
بهتر تاپيك هاي مربوط به abs رو هم اينجا و هم جاهاي ديگه كامل بخونيد
شما مثل اينكه مانند كلا عادت نداري پست رو كامل بخوني

بازم درشت مينويسم
EBD‌هيچ تجهيزات مكانيكي نداره بلكه فقط ساپورت نرم افزار هست كه كليه كنترل يونيت هاي سال 2001 به بعد به دليل گذراندن استاندارد هاي ايمني بايد داراي اون باشند

اون تجهيزات كه من گفتم اضافه شه مال ESPهست در صورتي كه پمپ از Esp پشتيباني كنه

mk20 روي زانتيا كه مال سال 1999 هست اي بي دي ندارند اما همين پمپ با تجهيز به اي سي يو جديد و نرمافزار تازه در سال 2001 به اي بي دي مجهز شد و با نام mk20-e شناخته ميشه

تمام مدل هاي MANDO از ebd پشتيباني ميكنند كه روي همين پرايد نصب هست

امروزها پيداكردن abs بدون ebd الان خيلي سخت هست

اما راجع به ترمز 206 و مطالب بالا
توي اين 7 سال كه206 وارد اين مملكت شده و همچنين توي 4 سالي كه 206 داشتم اين اولين باره من ميشنوم ميگن ترم 206 با ABS مشكل داره
البته هر سيستمي در صورت خراب شدن ممكنه مشكل ساز بشه اما ترمز abs در صورت بروز مشكل از مدار خارج ميشه و ترمز تازه ميشه مثل ماشين هاي معمولي كه سوارميشيد

تمامي تجهيزات حتي پلوس هايي كه ميشه راحت دندونه سرعت سنج رو بهش اضافه كرد كاملا وارد ميشه و همگي معتبر و تحت نظارت PSA هست

بريد جسنجو كنيد ببينيد پمپ TEVES MK70 چي هست و كي اومده و چه جور كار ميكنه بعد اظهار نطر كنيد كه يك موقع به اطلاعاتتون با ديده شك نگاه نشه

به هر حال اين ترمز نسب شده روئ پرايد در صورتي كه از چيزيش ندزديه باشن كه احتمالش خيلي كمه ترمز قابل قبولي هست

ealireza
5 October 2008, 12:45 PM
والا من از خود مهندسی که تو نمایندگی سایپا بود پرسیدم
یک سوالم دارم
EBD برای محاسبه فشار ترمز نباید سرعت هر چرخ رو داشته باشه ؟
برای این کار نیازی به نصب تجهیزات اضافی روی پراید نیست ؟

jalil_enrique
5 October 2008, 03:03 PM
falfal جان دوست عزیز من هم کاملا ذکر کردم.. این abs که ایران روی پراید میخواد نصب کنه به هیچ وجه ارزش 300 400 تومان اضافی را ندارد... قیمت خود پراید 7500000 حالا فکر کن 400 تومن فقط پول abs بدم... یکم بیشتر فکر کن 200 تومن بیشتر پول هیدرولیک بدیم.. به نظرت اینطوری بهتر نیست 206 بگیریم یا l90 e0

بابا بخدا نه abs نه هیدرولیک هیچ کدوم روی پراید ارزش نداره.. اونم با این قطعات بی کیفیت که صد در صد باعث اذیت میشه

fafal
5 October 2008, 03:58 PM
حرف شما در مورد ارزنده بودن رو قبول دارم
منظور من مسائل فني بود ولي اگه قيمت تعديل شده بودنش خيلي بهتر از نبودنش هست

fafal
5 October 2008, 04:05 PM
والا من از خود مهندسی که تو نمایندگی سایپا بود پرسیدم
یک سوالم دارم
EBD برای محاسبه فشار ترمز نباید سرعت هر چرخ رو داشته باشه ؟
برای این کار نیازی به نصب تجهیزات اضافی روی پراید نیست ؟

سلام
چرا دقيقا از همون سنسوري ميخونه كه abs باهاش كار مكنه
انتهاي پلوس سمت چرخ دنده خورشيدي مانند هست و بالاي اون يك سنسور نوري كه بسته به تعداد دنده رد شده سرعت هر چرخ و يا قفل شدن رو متوجه ميشه
براي همينه كه ميگم تجهيزات اضافي نميخواديعني هميشه كنترل يونيت اطلاع سرعن و وضعيت چهار چرخ چون اين مدل چهاركاناله هست رو داره و فقطنرم افزار بابد نوع و تعداد و ميزان ضربات رو روي هر چرخ تعيين كنه حالا اگه اي بي دي ساپورتكنه قبل از قفل شدن و در زمان تفاوت سرعت چرخ هاي نظير قدرت و ميزان خروجي كانال مربوطه تغيير ميكنه ولي اگه اي بي دي نباشه فقط هنگام قفل شدن ضربات وارد ميشه

Warrior--
5 October 2008, 11:27 PM
falfal جان دوست عزیز من هم کاملا ذکر کردم.. این abs که ایران روی پراید میخواد نصب کنه به هیچ وجه ارزش 300 400 تومان اضافی را ندارد... قیمت خود پراید 7500000 حالا فکر کن 400 تومن فقط پول abs بدم... یکم بیشتر فکر کن 200 تومن بیشتر پول هیدرولیک بدیم.. به نظرت اینطوری بهتر نیست 206 بگیریم یا l90 e0

بابا بخدا نه abs نه هیدرولیک هیچ کدوم روی پراید ارزش نداره.. اونم با این قطعات بی کیفیت که صد در صد باعث اذیت میشه

ببخشید دوست عزیز, ولی مثل اینکه شما تا به حال با ماشینی که ترمز ABS داشته باشد رانندگی نکرده اید و شاید تا به حال با اتومبیلی بدون ترمز ABS تا دم تصادف پیش نرفته اید که قدر ABS را بدانید.
شما اگر در زمستان باشد و برف آمده باشد بدون ABS چه کار خواهید کرد؟
جواب این است که نهایتا با سرعت 30-40 کیلومتر باید رانندگی کنید و با هزار زور و دقت می توانید اتومبیل را پشت چراغ نگه دارید.
شما اگر به خاطر نداشتن ترمز ABS تصادف کنید همین 400 هزار تومانی که فکر می کنید زیاد است برای نصب ABS آن وقت برایتان هیچ می شود چرا که پولی که شما برای درست کردن اتومبیل خواهید داد معمولا بیشتر از 400 هزار تومان می شود.
من یکی از دوستانم 20-25 روز پیش با پرایدش و با سرعت 60 کیلومتر در ساعت تصادف کرد و از همان اول که حس کرده بود مطمئنا الان تصادف می کند پایش را تا ته روی ترمز گذاشت و چرخ ها فقل شده و بعد به ماشین روبرو خورد و پلیس که آمده به دوستم گفته شما 21 متر خط ترمز داشته اید!!!!!
دوستم می گفت اگر ماشینم ABS بود 100% نه تصادف می کردم نه خط ترمزی روی زمین می ماند و برای تعمیر ماشینش حدود 320 هزار تومان پول داد.
من کاری به دست و فرمان و خبره بودن در رانندگی ندارم که خیلی وقت ها باعث می شود تصادف نکنید ولی هر کس قدر ترمز ABS را بداند هیچ وقت این حرف را نمی زند که چرا 400 هزار تومان هزینه کنیم که ترمز ABS بگذاریم!
در ضمن من هیچ وقت هم از کسانی که خودشان ABS نصب کرده اند و هم از کسانی که از اول اتومبیلشان ABS داشته است نشنیده ام که از مار بیفتد یا مشکلی برایش پیش بیاید.

اگر قانع نشدید بگویید تا یک داستان بسیار عجیب و غریب (به قول پدرم معچزه ی ABS) را برایتان بنویسم که برای پدر خودم اتفاق افتاده تا آن وقت متوجه شوید ABS چه کار ها که نمی تواند انجام دهد!!!

قدر ABS را داشته باشید دوستان و همیشه دنبال خودرویی با ترمز ABS باشید!

jalil_enrique
6 October 2008, 12:37 AM
Warrior-- عزیز من برات یک داستان از abs میگم بعد با داستان خودت مقایسه کن... و اینو بدون چه abs باشه چه نباشه اگه به انتظار آخرین لحظه بمونی مطمئن باش احتمال تصادفت بالا میره..

و حالا داستان.. یکی از دوستان من با سرعت 30 35 کیلومتر در حال حرکت در فلکه بود که زد رو ترمز و به اعتماد اینکه سیستم abs فعال میشه ولی متاسفانه نشد و حدود 750 هزار تومان خرج ماشینش شد... این دوست عزیز بنده راننگیش هم خیلی خوبه ...(بعد از تصادف هم روز ها در تعجب بود)

درضمن فکر نکنم اکثر دوستان با پراید داخل شهر تو بارون بیشتر از 50 تا برن 50تا هم خیلی زایاد گفتم... حالا چه برسه تو برف که شما میگی با 40تا تو برف.. D:

مطمئنان شما قصد خودکشی داری...!!؟

اینو بدون abs روی پراید فقط یه اعتماد واحی به آدم میده D:
و یک هزینه اضافی برای پراید که اکثریت حاضر به پرداخت آن نیستند..

من بازم ذکر می کنم من مخالف abs نیستم ولی روی پراید فقط یک پول اضافیه که از جیبت میره

بازم بجای این abs پیش نهاد من l90 e0 که حدود 10 تومن بیشتر نیست...

شما میخوای پراید رو با این تجهیزات بخری 8.5 نهایت حماقته این کار.. دوگانه سوز هم که باشه میشه 9 تومن D:

بهتر نیست قبل از هر کاری فکر کنیم ؟

ما مردم ایران هر بلایی سرمون بیارن حقمونه.. پرایدم شد 10 تومن تعجب نکنید تقصیر خودمونه... دیدید چطور تو چند سال از 4 تومن رسید به 8تومن.. با این طرز فکر شما به 10 هم میرسه

Warrior--
6 October 2008, 01:11 AM
Warrior--

یکی از دوستان من با سرعت 30 35 کیلومتر در حال حرکت در فلکه بود که زد رو ترمز و به اعتماد اینکه سیستم abs فعال میشه ولی متاسفانه نشد و حدود 750 هزار تومان خرج ماشینش شد... این دوست عزیز بنده راننگیش هم خیلی خوبه ...(بعد از تصادف هم روز ها در تعجب بود)

این واقعا عجیب بوده و من تا به حال نشنیده بودم.
ولی ABS واقعا لازم است, خواهشند هر کس ماشین می خرد ماشینی بخرد که ترمز ABS روی آن باشد :icon_cry:

good_rally
6 October 2008, 01:25 AM
دوستان من اصلا به اين كه ABS رو پرايد بايدنصب بشه يا نه كاري ندارم .
من ميخوام يك مطلب كلي درمورد سيستم ترمز معمولي وABS بگم. البته با ذكر يك مثال
دوستان فرض كنيد كه با يه خودرويي كه فقط ترمز معمولي داره وفاقد ABS است با سرعت حدود 120كيلومتر دربزرگزاه درحال حركت هستيد.
حالا به دلايل نامشخصي خودروي جلويي به طور ناگهاني اقدام به ترمز كردن ميكند ويا به اصطلاح ترمز رو ميخ ميكنه
شما هم به ناچار مجبور به ترمز كردن ميشيد وبراي اين كه از برخورد خودروتون به خودروي جلويي جلوگيري كنيد
پدال ترمز را تا آخر فشار ميديد.
حالا دراثر اينكه از حداكثر نيروي ترمز داريد استفاده ميكنيد ديسك ترمز قفل كه درنتيجه منجر به قفل شدن لاستيك خودرو وكشيده شدن خط ترمز ميشه حالا شما فرض كنيد كه خودرو را با لاستيك هايي كه قفل شده يه فرمان هم بهش ميديد وفرمان رو به سمت چپ يا راست ميچرخانيد ولي دراثر قفل شدن لاستيك ها شما هيچ فرمان پزيري بر خودروي خود نداريد وهمين باعث انحراف خودروي شما ومشكلات وخطرات بعد ازآن ميشود.

حالا شما همين صحنرو با خودرويي كه به ترمز ABS هم مجهز است درنظر بگيريد.
شما پدال ترمز را تا انتها فشار ميديد وميخواهيد از حداكثر نيروي ترمز استفاده كنيد
و همين سيستم ضد قفلABS مانع از قفل شدن چرخ ها ميشود وشما اگر فرمان رو به سمت چپ يا راست هم بچرخانيد به دليل قفل نشدن لاستيك ها خودرو تعدالش رو از دست نميده وخودرو منحرف نميشه وشما فرمان پزيري كامل بر خودروي خود داريد.

دركلمن ميخوام اينو بگم كه
ترمز ABS باعث قوي تر شدن ترمز خودرو نميشود و هيچ تاثيري يا تاثير خيلي كم در كم كردن شتاب منفي خودرو دارد.
ABS‌باعث قفل نشدن لاستيك ها ودنتيجه از خطرات احتمالي بعد از قفل شدن لاستيك مانند انحراف و....... جلوگيري ميكند.
سيستم ABS بودنش بهتر از نبودنش است.

jalil_enrique
6 October 2008, 04:40 AM
دوست عزیز یکم اشتباه نمیکنی ؟؟ من شنیدم در abs هم امکان قفل شدن لاستیک وجود داره... دوستان راهنمایی کنید!!! البته با توجه به اسمش Anti Blocking System کارش رو مثل اینکه خوب یاد نگرفته
D:
درضمن بازم بگم من با abs مخالف نیستم.. فقط رو پراید این پول خیلی زور داره(به l90 e0 فکر کنید)... چون موضوع این تاپیک abs روی پراید بود.. واسه همین شدیدا مخالفت کردم..

مثل 206 شدا.. اول کارخونه abs گذاشت ولی الان باید سفارش بدی.. دلیل برداشتن هم همین ضد قفل نبودن بود مثل اینکه!!؟؟؟؟ اینو یه مرده تو نمایندگی میگفت صحتش رو نمیدونم!!

سیستم ضد قفل الان روی سورن نصب شده که تلویزیون داره خودشو میترکونه به مردم بفهمونه abs ضد قفل فرق داره

در مجموع با تقویت سیستم ترمز موافقم.. ولی بازم میگم با توجه به قیمت با abs روی پراید شدیدا مخالفم

jalil_enrique
6 October 2008, 05:11 AM
اینم نظر دوستان در سایت ست ست (یک پی سی)

موضوی درخواست کمک برای خرید پراید با ترمز ABS تاپیک:

درخواست کمک برای خرید پراید با ترمز ABS
سلام
دوستان عزیز من برای خرید پراید ترمز ای بی اس به مشکل برخوردم
هم اینکه دو دلم که ایا با این ترمز ارزش 8 تومان رو داره یا نه؟یا اصلا این ترمز روی پراید کارایی داره ؟ هم اینکه گیر نمیارم
اگه کسی از دوستان اشنا داره ممنون میشم کمک کنه

دوست عزیز مشکلات خاص خودش رو داره چون برای این ماشین یه خورده دور از ذهن ! در ضمن مشکلات دیگه از قبیل لوازم ترمزی و ... رو هم در نظرداشته باشید !

سلام
ممنون از جوابتون
یعنی نخرم؟ ارزششو نداره؟ شما تستش کردی؟

من که میگم از پراید بدون ای بی اس بهتره و بخر.
البته میلاد هم بی راه نمیگه.

ABS نمیخواد که
همزمان که ترمز میگیری یه معکوس هم بده ردیف میشه

والا من خودم نشستم پشت پراید با ای بی اس
حقیقت یه بار امتحان کردم
علاوه بر اینکه ترمز نگرفت خورد تو در
سپر + جلوپنجره + 2حلقه لاستیک
فنا شد

والا نظر خودت ولی بنظر من ارشش قیمتش رو که نداره هیچ ! از طرفی با مشکلات قطعه هم برای این نوع مواجه خواهی شد حالا این این نیاز قطعه حالا نباشه مطمئن باش تا 4 یا 5 ماه دیگه ایجاد میشه ( اینم تو این بازار خراب و این بی قطعه ای ... !

good_rally
6 October 2008, 02:02 PM
من گفتم كاري ندارم كه رو پرايد بايد نصب بشه يا نه
الان بهترين نوع سيستم ترمز ABS‌بوش آلمان است كه سري 8آخرين نوع اين سيستم است كه رو مگان نصب شده.
قطعا نبايد توقع اينو داشته باشيم كه رو پرايد هم از بهترين نوع ABS استفاده بشه و قطعا ازنوع هاي پايين تر اين سيستم رو پرايد نصب ميشه.
به هر حال
من فقط درمورد ترمز ABS توضيح دادم ترمز ABS همخونجور كه از اسمش معلومه (سيستم ضدقفل ) مانع از قفل شدن لاستيك ها ميشه.

Warrior--
6 October 2008, 06:38 PM
آقا من امروز ماشینم را تحویل گرفتم!
پراید با ترمز ABS!!!
ترمز هاش واقعا عالی هستند واقعا!!
البته نسبت به ترمز های ABS پژو پارس ELX ضعیف تر هستند ولی فوق‌العاده بودند و اصلا ضعفی در سیستم ترمز گیریش ندیدم(امروز 220 KM باهاش راه رفتم تا دانشگاه و برگشتم)

jalil_enrique
6 October 2008, 07:54 PM
بازم میگم این abs روی پراید رویایی بیش نیست پولتون رو دور نریزید... همه اینو میدونن :D

Warrior--
6 October 2008, 11:18 PM
بازم میگم این abs روی پراید رویایی بیش نیست پولتون رو دور نریزید... همه اینو میدونن :D

آقا گیر نده جون هر کس دوست داری :icon_redf
به خدا چیز بدی نیست, فکر مردم را منحرف نکن P:
اما بی شوخی می گویم, ترمزش داقعا فرق کرده!
تا الان 240 تا باهاش راه رفتم و جند نفر از دوستانم که پراید معمولی داشتند گفتند واقعا عالی شده!
ولی من خودم هم می گویم که 100% عالی نیست ولی اگر بخواهیم عادلانه قضاوت کنیم واقعا تفاوت زیادی با ترمز های معمولی دارد.

jalil_enrique
7 October 2008, 12:58 AM
دوست عزیز من حرف بدی نزدم.. فقط گفتم 400 تومن بیشتر واسه abs روی پراید زیاده...
اونم پرایدی که قیمت کلش 7500
خب اینو هر کسی میفهمه.. چه ربطی به انحراف فکر داره ؟؟
یکی میره رو پراید 7 تومنی 15 تومن سیستم میبنده خب اون طرز فکرش اونطوره..

چند ماهی از این ماشین استفاده بعد به حرف من میرسی.. که abs روی پراید یا بهتر بگم این abs که رو پراید گذاشتن خوبه یا بد.. و آیا ارزش داشت 400 بیشتر بدی یا نه !!

خودت که داری میگی همش 240 تا بیشتر نرفتی..

من فقط گفتم اگه کسی میخواد پراید با ترمز abs و فرمان هیدرولیک بگیره بره l90 e0 بگیره این حرف بدیه؟؟؟ همش 1.5 قیمتش بیشتره.. لااقل میفهمه که 10 تومن داده واقعا ماشین خریده.....

من خودم 2 ماهی میشه پراید گرفتم ولی باور میکنی خسیسیم میاد 50 تومن بدم یه باند روش ببندم.. چند بار تا لب مرز خریدم رفتم بعد با خودم گفتم تا سال دیگه میفروشم یا 206 یا l90 میگیرم...

یعنی واقعا ارزش نداره آدم برای پراید 8تومن یا 8.5 تومن پول بده..

حالا تو بگو abs داره هیدرولیک داره.. فلان رنگ رو داره.. فلان لاستیک روشه.. وقتی قیمتش رو به بالا داره میره با افزایش این امکانات اصلا ارزش خرید نداره..
بله این abs زمانی خوب بود که با همون قیمت 7500 فروخته میشد.. آخه فکر هم خوب چیزیه.. بجا اینکه ما کارخونه رو تحریم کنیم اون بازار رو داره قبضه میکنه

این فکر من بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

hosseinabd
7 October 2008, 01:17 AM
برای پراید اونم با این شرایط ای بی اس یک هزینه اضافی است و به نظر من اگر ای بی اس نداشته باشه بهتر ترمز میکنه.ولی چکار میشه کرد که قانون کشور به خودروساز اجازه تولید بدون ای بی اس نمیده.

jalil_enrique
7 October 2008, 01:21 AM
اینم آخرین پست من تو این تاپیک بود.. دیگه هرکسی هر برداشتی میخواد بکنه.. فقط این رو نوشتم که گول سیاست های کارخونه رو نخورید... یادتونه سایپا اعلام کرده بود امسال روی پراید افزایش قیمت نداره !! پس چی شد ؟؟ بلافاصله طرح abs رو ریخت 400 تومن افزایش قیمت داد..میدونی چرا ? چون احتمالا طرح 132 با موفقیت روبرو نشد که به عنوان یک خودروی جدید گرون بشه...

حالا شما باز طرفداری کن از سیاست های سود جویانه سایپا...

Warrior--
7 October 2008, 01:26 AM
دوست عزیز من حرف بدی نزدم.. فقط گفتم 400 تومن بیشتر واسه abs روی پراید زیاده...
اونم پرایدی که قیمت کلش 7500
خب اینو هر کسی میفهمه.. چه ربطی به انحراف فکر داره ؟؟
یکی میره رو پراید 7 تومنی 15 تومن سیستم میبنده خب اون طرز فکرش اونطوره..

چند ماهی از این ماشین استفاده بعد به حرف من میرسی.. که abs روی پراید یا بهتر بگم این abs که رو پراید گذاشتن خوبه یا بد.. و آیا ارزش داشت 400 بیشتر بدی یا نه !!

خودت که داری میگی همش 240 تا بیشتر نرفتی..

من فقط گفتم اگه کسی میخواد پراید با ترمز abs و فرمان هیدرولیک بگیره بره l90 e0 بگیره این حرف بدیه؟؟؟ همش 1.5 قیمتش بیشتره.. لااقل میفهمه که 10 تومن داده واقعا ماشین خریده.....

من خودم 2 ماهی میشه پراید گرفتم ولی باور میکنی خسیسیم میاد 50 تومن بدم یه باند روش ببندم.. چند بار تا لب مرز خریدم رفتم بعد با خودم گفتم تا سال دیگه میفروشم یا 206 یا l90 میگیرم...

یعنی واقعا ارزش نداره آدم برای پراید 8تومن یا 8.5 تومن پول بده..

حالا تو بگو abs داره هیدرولیک داره.. فلان رنگ رو داره.. فلان لاستیک روشه.. وقتی قیمتش رو به بالا داره میره با افزایش این امکانات اصلا ارزش خرید نداره..
بله این abs زمانی خوب بود که با همون قیمت 7500 فروخته میشد.. آخه فکر هم خوب چیزیه.. بجا اینکه ما کارخونه رو تحریم کنیم اون بازار رو داره قبضه میکنه

این فکر من بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر به لحن من توجه می کردید متوجه می شدید که من شوخی کردم :icon_neut
نه حرف شما متین است من انکار نمی کنم و همه ی این ها برمی گردد به سیاست های غلط(و شاید سود جویانه ی سایپا) که الان همه یا مجبورند بدون ABS با پراید خود کار کنند و یا خودشان ABS بگذارند و این همه پول بدهند!

اینم آخرین پست من تو این تاپیک بود.. دیگه هرکسی هر برداشتی میخواد بکنه.. فقط این رو نوشتم که گول سیاست های کارخونه رو نخورید... یادتونه سایپا اعلام کرده بود امسال روی پراید افزایش قیمت نداره !! پس چی شد ؟؟ بلافاصله طرح abs رو ریخت 400 تومن افزایش قیمت داد..میدونی چرا ? چون احتمالا طرح 132 با موفقیت روبرو نشد که به عنوان یک خودروی جدید گرون بشه...

حالا شما باز طرفداری کن از سیاست های سود جویانه سایپا...

اصلا من از سایپا طرفداری نمی کنم بلکه بسیار هم شاکی هستم!
همیشه کاری می کنند که پشتری برده ی آن ها باشد, به قول خودتان جدیدا طرح ABS را ریختند و همان برنامه ها که گفتید را دنبال می کنند!
مردم را در محقظه ای بسته نگه می دارند و هر جا که خودشان می روند مردم را هم با خود می برند!

arash_2006
7 October 2008, 09:48 AM
آقا جلیل شما که اینقدر مصمم ال 90 و 206 رو پیشنهاد میدید به این نکته هم اشاره کنید که قیمت اونها هم زیاد عادلانه نیست این قیمت بالا در مورد همه خودروها صدق میکنه و نه تنها پراید اگر یادتون باشه 206 قیمتش 9800 بود ولی الان چی؟ حدود 14700 یا همین ال 90 که شما اینقدر به ماشین بودنش اشاره میکنید قرار بود جایگزین پیکان و با همون حدود قیمت بشه یعنی نهایتا با گذر زمان الان باید 8 تومن میبود اونهم با یک سری امکانات ایمنی نه اینکه 10 تومن پول بدی ماشینی بخری که حتی فرمون هیدرولیک هم نداشته باشه حالا کولر پیش کش میگی استفاده نمیکنم تازه با اون شتاب و سرعت ماشین بدون ای بی اس و واقعا فاجعه آور و از همه مهم تر کسانی که پراید میخرند دو دلیل بزرگ دارند یکی قیمت مناسب تاکید میکنم که قیمتمناسب مطمئن باشید برای کسی که نهایتا با هزار جور وام و قرض میتونه 7 تومن نهایتا 8 تومن جور کنه دیگه راه نداره 2 تومن دیگه بزاره روش و مورد دیگه هزینه های نگهداری اون که بنظر من از اولی هم مهم تره خصوصا که در مورد ال 90 هنوز مشکل کمبود قطعات رو هم داریم پس شما یک طرفه به موضوع نگاه نکن من حرف شما رو کاملا قبول دارم که در حق مردم ایران از لحاظ قیمت و خدمات خودرو داره ظلم میشه ولی چاره چیه؟ خود شما حاضری دیگه از خودروی شخصی استفاده نکنی و یا دیگه ماشین نخری تا این اوضاع درست بشه؟

arshia1_987
15 October 2008, 01:34 PM
دوست عزیز شما از نمایندگی خریدی؟توی سایت زده تحویل فوری ولی پشت شیشه ی نمایندگی ها پراید رو فقط به صورت قسطی نوشته که فروردین و اردیبهشت تحویل میدن.و در فروش فوری پراید رو عنوان نکرده.حالا میخوام بدونم که الان فروش فوری خود نمایندگی داره یا نه ؟ این از محل امانی یعنی چی ؟ و اگه میده چند روزه گرفتید شما ؟

realmadrid
24 November 2008, 03:02 PM
یه سوال : مگه L90 قیمتش 10 تومنه ؟:icon_eek:

mehdizadeh04
24 November 2008, 03:29 PM
یه سوال : مگه L90 قیمتش 10 تومنه ؟:icon_eek:

با سلام
بستگی به تیپ آن دارد و قیمتهای مختلفی داره.
عزیزانی هم که میگن لوگان چرا اینقدر گرونه به نظر شما اگر دولت بیاد اونو به 8 میلیون بده به مشتری بازاری برای 206 و 405 و ریو میمونه که کسی این خودرو ها رو بخره؟؟
مسلما تمام این خودرو ها با این قیمت ها و بدون هیچ امکانات ایمنی فروش پیدا نمیگرد و همه کارخانه جات ورشکست میشدن.
مگه ریو چی داره که باید اونو به قیمت 15 میلیون بدن دست مشتری و هی هم ازش تعریف کنند؟؟
فکر میکنید زمزمه های 407 برای چی به ره افتاده؟؟
برای اینه که بگه فعلا بازار ایران دست منه.
ولی با این حال آدم خودش باید عاقل باشه که اونقدر پول این ماشینا رو بده و در اصل با جون خودش بازی کنه!!!!!
اگر میتونی شما پول بیشتری بدی و لوگان بخری بهت قول میدم دیگه هیچ ماشینی سوار نمیشی!!!!
اگر مشتری یاد بگیره و پراید نخره و محصولات روی دست کمپانی بمونه قول میدم که هم قیمت رو پایین میارن و هم امکانات خوبی هم روش نصب میکنند.
با تشکر

realmadrid
24 November 2008, 04:24 PM
بستگی به تیپ آن دارد و قیمتهای مختلفی داره.
شرمنئه که اینجا سوال می کنم ! اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید ! یا لینکی بدید که من راهنمایی بشم ! آخه می خوام ماشین بگیرم !

Warrior--
24 November 2008, 07:07 PM
شرمنئه که اینجا سوال می کنم ! اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید ! یا لینکی بدید که من راهنمایی بشم ! آخه می خوام ماشین بگیرم !

شما به این لینک سری بزن: اینجا (http://www.phalls.com/forumdisplay.php?f=241)

mehdizadeh04
24 November 2008, 07:13 PM

با سلام
برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید به کلوپ لوگان (http://www.phalls.com/forumdisplay.php?f=241) مراجعه فرمایید.
با تشکر

aminkhan2008
25 November 2008, 05:16 PM
با سلام
اگر مشتری یاد بگیره و پراید نخره و محصولات روی دست کمپانی بمونه قول میدم که هم قیمت رو پایین میارن و هم امکانات خوبی هم روش نصب میکنند.
با تشکر
حرف شما در مورد خرید نکردن درسته ولی نه فقط پراید
بلکه همه ماشینهای آشغال
اگر ملت ...ایران عقل و شعورشون میرسید فقط 1 هفته ماشینهای آشغال ایرانی را نمیخریدن
اونموقع بهتون میگفتم که تندر و پراید آشغال ایرانی میومد زیر6 میلیون تومن

V.I.P
16 February 2009, 02:19 PM
من از ABS پراید راضی ام، تفاوتش با سیستم های عادی ترمز کاملآ محسوسه و تا حد زیادی قابل مقایسه نیست،یعنی عملکرد ترمز فوق العاده بهتر شده ،ولی از یه طرف پرداخت هزینه ی اضافی بابت این سیستم هم سیاست درستی نیست که سایپا پیش گرفته.

tonio_m2000
17 February 2009, 07:13 AM
اول یک نکته بگم در رابطه با دوستانی که پراید ABS دار دارند مثل خود من، دوستان توجه کنید:
دیروز اتفاقی داشتم چرخهای جلو رو بررسی می کردم، و فرمون رو کاملا به یک طرف چرخونده بودم که ببینم اون پشت مشتا چه خبره که متوجه شدم یک شلنگ که اومده روی چرخ و احتمالا هم مربوط به ABS هست موقعی که چرخ کامل برگشته به یک طرف با لاستیک تماس داره و این تماس هم توی گلوگاه شلنگ، که همون موقع دو تا بست پلاستیکی خریدم و شلنگ رو وصل کردم به جایی که دیگه با لاستیک تماس پیدا نکنه، دوستان این باگ فقط روی چرخای جلو بود و عقب این مشکل رو نداشت، حتما برید بررسی کنید یک وقت شلنگ با لاستیک تماس نداشته باشه چون صد در صد بعد از یک مدت شلنگ رو سائیده می کنه و ممکنه سوراخ بشه.

مورد بعدی هم در جواب یکی از دوستان و البته بسیاری از مردم که فکر می کنن با نخریدن خودرو اونم برای 6 ماه قیمت افت می کنه، باید عرض کنم یکی از دوستان حرف جالبی زد، بله بعد از 6 ماه نخریدن قیمت میاد پایین اما همین که به قول شما قیمت لوگان 10 میلیونی شد 6 میلیون یک دفعه ملت هجوم میارند دوباره می کشه بالا اونم نه 10 تا میشه 13 تا!
با نخریدن مشکل حل نمی شه، راه حل ورود ماشین خارجیه تا رقابت بین خودرو ساز ایجاد بشه و مجبور بشه قیمت رو بیاره پایین و گرنه توی بازاری که یکه تازش ایران خودرو و سایپاست هر قیمتی بگذارند مردم بازم می خرن چون ملت بدبخت چاره ای ندارند.

shahriyar
27 December 2009, 11:44 AM
سلام تاپیک قدیمیه ولیگفتم نظرم رو بگم من پراید ABS رو تست کردم با سرعت 90 تایهو زدم روی ترمز شاید 3 متر بیشتر نرفت که واستاد واقعا جدا از ایرادهای دیگه پراید گذاشتن این ترمز روی پراید خیلی امنیت رو بیشتر کرده

Warrior--
27 December 2009, 01:22 PM
سلام تاپیک قدیمیه ولیگفتم نظرم رو بگم من پراید ABS رو تست کردم با سرعت 90 تایهو زدم روی ترمز شاید 3 متر بیشتر نرفت که واستاد واقعا جدا از ایرادهای دیگه پراید گذاشتن این ترمز روی پراید خیلی امنیت رو بیشتر کرده

دوست من مطمئن باشید این 3 متری که شما می گویید تفکر شما است ولی مطمئنا فاصله بیش تر از 10 متر بوده است.
اگر باور ندارید یک بار دیگر این تست را انجام دهید و دقیق متر کنید(حتی با قدم هایتان هم که حساب کنید می بینید بیش تر از 15 قدم خواهد شد(مطمئنا!)).

من خودم پارسال همین موقع Pride ABS داشتم و چندین و چند بار تست ترمز 100 تا 0 انجام دادم که نتایجش داخل یکی از همین تاپیک ها است.

shahriyar
27 December 2009, 05:17 PM
شاید قدیمیها زیادخوب نبوده آخه من واقعا سه بار تست کردم سرعت هم 85 یا 90 بود و بین 3 تا 4 متر کاملا ایستاد. لزومی نداره که مصر باشم من از پراید خوشم نمیاد مجبوری باید تا خرداد سال آینده تحملش کنم

Warrior--
27 December 2009, 05:27 PM
توصیه می کنم حتما یک بار دقیق متر کنید. غیر ممکن است 4-3 متر بشود. بهترین اتومبیل های دنیا در امر ترمز گیری سرعتشان از 100 تا 0 در حدود 2.8 ثانیه کاهش می یابد و کم ترین خط ترمزشان هم اگر اشتباه نکنم حدود 35 متر بود...

ترمز ABS فوق العاده است!(در حد خودش ها...!)
100 تا 0 را در 3.4 ثانیه ایستاد!
فکر کنم به زور 30 متر می شد خط ترمز!

mehdizadeh04
27 December 2009, 06:34 PM
توصیه می کنم حتما یک بار دقیق متر کنید. غیر ممکن است 4-3 متر بشود. بهترین اتومبیل های دنیا در امر ترمز گیری سرعتشان از 100 تا 0 در حدود 2.8 ثانیه کاهش می یابد و کم ترین خط ترمزشان هم اگر اشتباه نکنم حدود 35 متر بود...

ترمز ABS فوق العاده است!(در حد خودش ها...!)
100 تا 0 را در 3.4 ثانیه ایستاد!
فکر کنم به زور 30 متر می شد خط ترمز!

سلام دوستان
اونجوری که من شنیدم روی پراید ها شیر فشار شکن نصب شده نه ای بی اس!
دوستانی که پراید ای بی اس دارن یک عکس از واحد کنترل کننده ای بی اس قرار دهند!

امیر جان شما دیگه چرا میگی خط ترمز>؟
توی ماشین های ای بی اس دار اصلا از خط ترمز خبری نیست!
موفق باشید

shahriyar
27 December 2009, 06:42 PM
مارک ABS پراید همون مارکی هست که روی سمند و غیره نصبه یعنی : Mando برید نگاه کنین

Warrior--
27 December 2009, 07:02 PM
سلام دوستان
اونجوری که من شنیدم روی پراید ها شیر فشار شکن نصب شده نه ای بی اس!
دوستانی که پراید ای بی اس دارن یک عکس از واحد کنترل کننده ای بی اس قرار دهند!

امیر جان شما دیگه چرا میگی خط ترمز>؟
توی ماشین های ای بی اس دار اصلا از خط ترمز خبری نیست!
موفق باشید

من که الان ندارم پرایدم را ولی یونیت ABS داشت و هنگام فعال شدن ABS صدای خر خر می داد(البته کمی نرم تر از 206 خودم بود صدایش :icon_arro).
دفعه ی اول که برای سرویس اولیه رفته بودم نمایندگی زیر و بند ساز زیر چرخ ها را نگاه کرد و داشت آچار کشی می کرد که ناگهان گفت این ABS دارد؟!:icon_twis
گفتم آره از کجا فهمیدید؟!
گفت شیلنگ های ABS و سنسورش را دیدم!

در مورد خط ترمز هم بله, اتومبیل های ABS دار هم خط ترمز دارند و خط ترمزشان به راحتی بدون ABS ها قابل دیدن نیست. با پراید, Pars ELX و 206 خودم که تست کردم همگی خط ترمز داشتند که این نشان از صحت کارکرد ABS و درگیر بودن لاستیک ها با زمین تا آستانه ی قفل شدن است.

saeed616361
23 January 2010, 01:30 PM
سلام به همه ی دوستان.

سلام
دوست من من پراید گرفتم هیدرولیک absدار وایموبلایزر از هیدرولیک کردن دستی خودداری کن و فقط کارخونه ای رو بگیر

Warrior--
23 January 2010, 10:02 PM
دوست من :D
من 1 سال و 3 ماه پیش پراید ABS ام را تحویل گرفتم و 3 ماه بعد فروختم 206 خریدم.
واقعا ABS اش خیلی خوب بود :)

kamil81
11 May 2010, 06:11 PM
دوستان خواهشا یک مطلع بگه که ABS پراید از چه نوعی است؟
دو کاناله یا چهار کاناله است ؟
EBD هم داره ؟!!

secretboy66
11 May 2010, 10:25 PM
دوستان خواهشا يک مطلع بگه که ABS پرايد از چه نوعي است؟
دو کاناله يا چهار کاناله است ؟
EBD هم داره ؟!!

ترمز اين پرايد که عکسش توي صفحه اول هست
هم چهار کاناله هست هم با اي بي دي

يادمون نره اي بي دي هيچ تجهيزاتي مکانيکي نيست بلکه يک قسمت از نزم افزار کنترل يونيت يا در اصطلاح اي سي يو ABS هست که هوشمند فشار پمپ و هر خروجي رو درست مانند فرستادن پالسهاي ضد قفل کنترل ميکنه

به علاوه کنترل يونيت اگر ولو هاي پمپ قابليت باز بودن بيش از يک حد و کاملا کنترل پزير باشند با اضافه کردن يک ياو سنسور و نرم افزار مناسب قابليت esp هم بهش اضافه ميشه

درموردش ميتونيد توصفحات 4و5 مطالب کاملتري رو بخونيد
تو دفترچه ماشين من که نوشتهebdهم داره از moduleش هم که مثل شکل صفحه اول هست 4تا خروجي ازش خارج شده(يعني4تا لوله)و هر کدومش يک لوله

!hadi!
20 January 2011, 07:22 AM
يك پرايد مجهز به سيستم ترمز «اي‌بي‌اس» به هنگام حادثه 35 متر خط ترمز بر جاي گذاشت و به ستون برق برخورد كرد.

به گزارش فارس ، در حادثه رانندگي كه ظهر امروز در بلوار شهيد بهشتي اين شهر اتفاق افتاد، طبق گزارش و كروكي ترسيم شده راهنمايي و رانندگي، پرايد مجهز به ترمز «اي‌بي‌اس» كه از سمت شرق به غرب بلوار شهيد بهشتي در حركت بود به علت عدم توانايي در كنترل وسيله نقليه در محل ميدان ولي‌عصر به سمت راست منحرف و پس از خروج از سطح سواره‌رو در شانه خالي راه با مانع سخت برخورد و يك مصدوم ضربه مغزي برجاي گذاشت.

راننده اين سواري در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درفيروزآباد اظهار داشت: در برگه گزارش و ترسيم كروكي راهنمايي و رانندگي فقط به عدم توانايي راننده و عدم سرعت مطمئنه توجه شده در حالي كه به سيستم نقص فني خودرو هيچ اشاره‌اي نشده است.

ابوالفتح رضايي ادامه داد: سواري پرايد نقره‌اي به شماره پلاك 378ط 28 مدل بهمن 88 از خودروهاي سفارشي ترمز «اي‌بي‌اس» شركت سايپا بوده كه حدود 3 هزار كيلومتر مسافت را طي كرده است.

راننده سواري پرايد با اشاره به نحوه كاركرد ترمز «اي‌بي‌اس» بيان داشت: سيستم ضد قفل نبايد هيچ گونه خط لاستيك و ترمزي را از خود برجاي گذارد در حالي كه گزارشات پليس راهنمايي نشانگر خط ترمز و لاستيك اين سواري بوده است.

رضايي در پايان تصريح كرد: اميدواريم كه دولت با پيگيري‌هاي لازم در راستاي رفع نواقص فني شركت سايپا مانع از چنين حوادث رانندگي شود.

gilase_tanha2020
16 February 2011, 09:43 PM
شاید قدیمیها زیادخوب نبوده آخه من واقعا سه بار تست کردم سرعت هم 85 یا 90 بود و بین 3 تا 4 متر کاملا ایستاد. لزومی نداره که مصر باشم من از پراید خوشم نمیاد مجبوری باید تا خرداد سال آینده تحملش کنم

دوست من یه چیزی میگم قبول کن.بوگاتی با ترمز سرامیکی و ترمز بادی و 1000 تا تکنولوژی دیگه اگه بخواد از سرعت 100 به 0 برسه ، 30 متر خط ترمز داره ( البته خط ترمزی به جا نمیزاره )

ماشین آزرا 45 - 50 متر خط ترمز داره و . . .
پس منم شدیداً تاکید میکنم به توصیه های دوست ارجمند Warrior-- توجه کنی.اگه در فاصله ی 3 متر ماشین واسته خودت بیرون از ماشین هستی.

secretboy66
17 February 2011, 08:32 AM
هیچ خودرو سازی مجاز به استفاده یه همچین شتابی برای زمان ترمز گیری نیس چون فشار ناشی از یه همچین فشاری تمام رگ ها و اندام انسان رو منهدم میکنه
استاندارد ترمزه برای حداکثر شتاب ترمز گیری g*.65 هست و برای ترمز گیری عادی g*.31هست
واسه استاندادرهای ترمز هم میتونید به SAE handbook volme2 sec25مراجعه کنید
وهمونطور کهدوستان عزیز گفتن با این شتاب پرتاب به سمت جلو و علاوه بر فرمایشاتشون عمل نکردن کمربند ایمنی هم هست (سیستم های کنترلی (الکترونیکی و مکانیکی)انقدر سریع پاسخگونیستن)