PDA

View Full Version : بهترین رنگ ریو از نظر شما

pooryab
6 April 2008, 03:44 AM
با سلام
شما کدوم رنگ رو ترجیع میدین

monica
6 April 2008, 06:40 AM
سفیدش خیلی قشنگه مثله یه آزارا سفید میمونه

asdadras
6 April 2008, 03:17 PM
رنگای زرشکی ، اطلسی و زیتونی رو تو نظر سنجی نیاوردین.

mseddighi
10 April 2008, 01:26 PM
ريو از اون دسته ماشيناس که همه رنگاش کم يا بيش قشنگه ولي من خاکستري رو انتخاب کردم چو ماشين خودم همين رنگه

karash501
10 April 2008, 03:34 PM
سفیدش قشنگتره ولی هیچیش شبیه ازرا نیست!!

Raminium2001
10 April 2008, 05:39 PM
اول سفید، بعد هم نقره ای. ولی هر دوی این رنگها داره خیلی زیاد میشه.

pouya_yz
11 April 2008, 05:28 PM
به نظر میرسه رنگ اطلسی که خیلی هم قشنگه دیگه تولید نمیشه ؟!

parsmobile
17 April 2008, 01:36 AM
رنگ سورمه اي متاليكشو ديديد؟
محشره ! خيلي متينه ...

Suba_sa
17 April 2008, 02:45 PM
آبي اطلسي

asdadras
21 April 2008, 06:25 PM
اخیرآ یه رنگ جدید دیدم که فکر میکنم آلبالویی باشه خیلی خوشگله

sdssh2037
19 May 2008, 11:00 AM
اول سفيد
دوم زرشکی

bamshad
19 May 2008, 06:49 PM
اول سفید
دوم نوک مدادی
سوم اطلسی
چهارم آلبالویی

shei2nak
20 May 2008, 12:17 AM
ريو هم يه جورايي مثل سيلو سفيدش يه چيز ديگس...
اما اطلسي هم زيباست...

bamshad
27 May 2008, 01:26 AM
من یکی بدجور بین آبی اطلسی و سفید گیر کردم از یه طرف سفید خیلی قشنگه ولی زیاد شده از طرفی هم اطلسی هم خوشگله هم کم! بالاخره کدومش.......:icon_cry:
البته به مشکی هم میشه فکر کرد.....

lavson1361
27 May 2008, 09:38 AM
از من میشنوی بژ بخر , آخر رنگه ... داخل اتاقت بابدنه یه رنگ میشه . هیچ کدوم از رنگها این خاصیت رو ندارند .

pouya_yz
27 May 2008, 09:29 PM
من یکی بدجور بین آبی اطلسی و سفید گیر کردم از یه طرف سفید خیلی قشنگه ولی زیاد شده از طرفی هم اطلسی هم خوشگله هم کم! بالاخره کدومش.......:icon_cry:
البته به مشکی هم میشه فکر کرد.....

مگه رنگ آبی اطلسی بازم تولید داره ؟

از من میشنوی بژ بخر , آخر رنگه ... داخل اتاقت بابدنه یه رنگ میشه . هیچ کدوم از رنگها این خاصیت رو ندارند .

مگه ریو به غیر از تریم داخلی طوسی از تریم کرم هم استفاده می کنه ؟!!! من تا حالا ندیدم جالبه .

lavson1361
28 May 2008, 10:33 AM
بعضی ریو ها با هم کمی فرق دارند . البته صد در صد کرم نیستند ولی خیله نزدیک به کرم هستند . خطای دید نمیزاره در نگاه اول تفاوت رو احساس کنی ولی اگه به چشم مشتری بهشون نگاه کنی مینبینی یه فرقهایی با هم دارند . (البته بعضیهاشون مثل بژ)

bamshad
28 May 2008, 02:57 PM
بله همینطوره مثلا آبی اطلسی یا همون سرمه ای به قول فروشنده سایپا داخلش تیره تر هستش و در ضمن هنوزم تولید داره نمایندگی که گفت دارن

sfs_farzaneh
29 June 2008, 03:45 PM
به نظر من مشكيش يه چيز ديگه اس :icon_wink

PoYo
29 June 2008, 04:49 PM
من که سفیدشو بیشتر دوست دارم....

رنگ شفیدش هم بیشتر بهش میاد هم اینکه اگه بخوای ماشینو حال و هوا بدی بازم بهش میاد و از ریخت نمیوفته

?!...sia
29 June 2008, 07:15 PM
اینجا منظور از خاکستری همون نوک مدادیه؟!

TheZ
30 June 2008, 12:09 AM
در انتخاب رنگ ماشین باید تصادف که جزو لاینفک رانندگی است را هم مد نظر قرار داد. رنگهای سفید و سیاه به راحتی ساخته و لکه گیری میشن و اگر نقاش موقع کار زهرماری نخورده باشه محاله کسی متوجه لکه گیری بشه . ولی سایر رنگها به خصوص بژ ، زرشکی ، نفتی متالیک و ... درست کردنش یه مصیبته ، نقاشیش یه مصیبت دیگه ! البته کار نشد نداره و ممکنه نقاش این رنگها را هم به بهترین نحو در بیاره ، ولی سفید و سیاه تضمینیه که اگر پشت کوه هم نقاشی بشه با روز اولش مو نزنه !

bamshad
30 June 2008, 01:26 AM
کاملا با حرف شما موافقم ولی این روزا توی تهران پر شده از ریوی سفید من موقع تحویل میتونم رنگ ماشینو عوض کنم؟

reza engine
12 July 2008, 04:07 PM
تو ثبت نام اخير اين رنگها موجود بود.
سفيد، مشكي
زيتوني و سرمه اي و بژ
فقط همين 5 رنگ

حسام الدین
12 July 2008, 06:01 PM
سورمه ای تیره

pooryab
12 July 2008, 07:47 PM
میشه از مدیر محترم درخواست کنم رنگ هایی رو که من جا انداختم اضافه کنه؟

kalkal
28 July 2008, 10:45 PM
سلام.
منم میگم بژ ولی خوب سفیدش یک چیز دیگست
اگر رنگ تک می خوای بژ خیلی رنگ کم و تکیه.
من خودم ریو بژ دارم.

reza engine
29 July 2008, 09:00 AM
من ثبت نام اينترنتي كردم. هر موقع به سايت سر مي زدم يا فروش ريو نداشت و يا اگه آيتم ريو رو انتخاب مي كردم مي نوشت "سهميه فروش اختصاص يافته به اين خودرو در روز جاري پايان يافته" . تا اينكه دو هفته پيش موفق شدم و از بس حول شكردم كه بالاخره تونستم ريو رو انتخاب كنم تو قسمت انتخاب رنگ ديگه زياد فكر نكردم و از بين سفيد و مشكي و بژ و زيتوني و سرمه اي، زيتوني رو انتخاب كردم.
الان يه كم دودل شدم. البته پرايدم هم الان زيتوني متاليك هست و از اين رنگ خيلي راضيم. تو آفتاب خيلي كم حرارت جذب ميكنه و درخشش زيبايي زير نور شديد داره تو شب هم تقريبا به نوك مدادي روشن ميزه. ولي الان كه دارم تو خيابون نگاه مي كنم اولا زانتيا و يا ريو زيتوني خيلي خيلي كم ميبينم و ثانيا به خودم ميگم آخه تو كه الان ماشينت زيتونيه يه رنگ ديگه انتخاب ميكردي كه يه تنوعي هم بشه.

نظر شما در مورد رنگ زيتوني متاليك ريو چيه؟؟ البته آردي من رنگش يشمي تيرست. رنگ تيره مخصوصا تو تابستون و تو آفتاب دردسر داره. به خاطر همين اصلا به سرمه اي و مشكي ريو فكر نمي كنم.

farzadba
29 July 2008, 11:00 AM
با درود خدمت دوستان
چرا ساير رنگهاي ريو رو ننوشتيد. البته نظر همه براي خودشون محترمه ولي به نظر من ريوي زرشكي (كه البته خودم هم اين رنگ رو دارم) رنگ زيبا و تقريبا كم ياب مي باشد.
با احترام

reza engine
29 July 2008, 11:09 AM
با درود خدمت دوستان
چرا ساير رنگهاي ريو رو ننوشتيد. البته نظر همه براي خودشون محترمه ولي به نظر من ريوي زرشكي (كه البته خودم هم اين رنگ رو دارم) رنگ زيبا و تقريبا كم ياب مي باشد.
با احترام
اون موقع فقط همون رنگهايي بود كه نوشتم. امكان انتخاب رنگ ديگه نبود. زرشكي هم تا حدودي تيره است. خودم از سفيدش خوشم مياد ولي الان هر چي ريو مي بينم سفيده.
حالا كه گذشت، شايد زمان تحويل گفتند اين رنگ موجود نيست بيا يه رنگ ديگه ببر.
البته زيتوني هم خيلي كمه

sahandpotter
29 July 2008, 12:05 PM
به نظر من چون ریو بیشتر ماشین جوانانه...بهترین رنگهاش...رنگهایه که اسپورت که میشه...قشنگ بشه...مثل سفید...سرمه ای و مشکی..البته این فقط نظر من بودا!!!

hosseinabd
29 July 2008, 06:09 PM
در تاکید گفته دوست عزیز
سفیدش خیلی اسپرتیه.وقتی اون کارای رنگکاری روی دستگیره درها و قاب چراغ پلاک و آینه ها انجام میدی یه رینگ استیل هم که بندازی خیلی اسپرت میشه.

bamshad
31 July 2008, 02:45 AM
ریو به نظر من رنگ هاش خیلی خاصن رنگهای جالبی داره ولی کاش سرمه ایش یه ذره روشن تر بود
مثل اینکه به نصبت رنگ بدنه رنگ داخل هم تا حدودی تغییر داره؟
اگر کسی اطلاعات دقیق و جرئی و چنتا عکس بده ممنون میشم

reza engine
9 August 2008, 08:13 AM
چند وقتی هست که تو خیابون با دقت ریو ها رو زیر نظر می گیرم. تو این مدت چند تایی زیتونی دیدم. به نظر من که خیلی بهش میاد و رنگ تکیه. تو رنگهایی مثل سفید و بژ و نقره ای تضاد رنگ مشکی آیینه ها و دستگیره ها با رنگ ماشین بیشتر به چشم میاد و این مساله تو زیتونی و مخصوصا خاکستری کمتره. مخصوصا اگر کسی گل پخش کن و پروژکتور جلو نصب کرده باشه. اکثرا قاب دور پروژکتور رو رنگ نکردند و مشکیه.

البته سفیدش اگه با یه رینگ OZ سفید همراه بشه واقعا زیبا میشه.

hosseinabd
3 September 2008, 02:01 AM
رنگهای جدید ریو چه چیزهایی هست؟من از کسی شنیدم انگار مسی هم میخواد تولید بشه.
اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن بزارن.

hojabri
10 September 2008, 08:20 AM
سلام دوستان،

كساني كه ثبت نام اينترنتي انجام دادن يادشون هست كه آيا توي رنگهاي قابل انتخاب زرشكي هم بوده يا نه؟ چون الان قسمت ريو توي اون صفحه غير فعاله من نمي تونم چك كنم.

siarash
13 September 2008, 12:46 AM
به نظر من سورمهای بهش می اد

hosseinabd
13 September 2008, 01:52 AM
فکر کنم روی ریو رنگهای روشنتر بیشتر بیاد تا رنگهای تیره البته مشکیشو دیدم خیلی خوشم اومد.

pooryab
13 September 2008, 07:41 PM
می خواستم از مدیران سایت درخواست کنم که اگر مقدوره رنگ های دیگه رو به لیست اضافه کنن

drnariman
13 September 2008, 09:18 PM
این رنگ زیتونی ریو مخصوصا وقتی تازه شسته شده باشه قشنگه من هر بار همچین رنگی رو می بینم ناخوداگاه نظرمو جلب می کنه ... خاکستریشم شیکه .

?!...sia
15 September 2008, 09:55 AM
از اونجایی که سپر ریو خیلی سوسولیه! و با کوچکترین ضربه و مالیدنی میشه پر خط(چون لاستیک دورش نداره) از این جهت رنگ نوک مدادی و مشکی این خوبی رو داره که اگه این اتفاقها افتاد تقریبا میشه گفت اصلا معلوم نمیشه...
بر عکس سفید و نقره ای

speedy
19 September 2008, 07:48 PM
به نظر من رنگ بژ از همش زيبا تره ولي حيف که خيلي کمه

hosseinabd
19 September 2008, 08:49 PM
منم اول از رنگ بژ بدم میومد و قشنگ نمیدونستم ولی بعد که عکس از ماشین گرفتم تازه دیدم چقدر قشنگ درمیاد.

eblis_051
19 September 2008, 08:55 PM
به نظر من سفیدش یه جلوه ی خاصی داره و از بقیه رنگهاش بهتره .
ولی حیف که خیلی زیاد شده !

reza-61
19 September 2008, 11:39 PM
به نظر من اول:سفید
دوم:زیتونی
سوم:نوک مدادی

adolf1945
20 September 2008, 05:23 PM
من نقره ای خودم رو ترجیح میدم چون طراحی رنگ داخل ریو هم نقره ای هست و این یه استثناست بین همه رنگها.

good_rally
20 September 2008, 06:41 PM
ریو همه رنگاش قشنگه ولی من سفیدشو بیشتر دوست دارم

tabeta_03
25 September 2008, 07:21 PM
دوستان ایا نوک مدادی همون خاکستری میشه؟
میشه عکس یه ریو نوک مدادی بزارین لطفا زود چون تا چند روز دیگه باید انتخاب رنگ کنم.

good_rally
25 September 2008, 07:54 PM
این عکس رو جناب adolf1945 (http://www.phalls.com/member.php?u=93048) عزیز تو سایت گزاشتند
رنگش باید نوک مدادی باشه ولی باز از خودشون سوال کنی بهتره
http://b.imagehost.org/t/0598/42511.jpg (http://b.imagehost.org/view/0598/42511.jpg)

adolf1945
26 September 2008, 10:27 AM
زیتونی هست دوستان .
اینو پسر داییم رفته از اصفهان از یه قاضی خریده آورده این بلا سرش در کرده .:icon_cool

اینم عکس از یه نمای دیگه که رنگش رو خوب مشخص میکنه .

http://irapic.com/thumbs/1222499163.jpg (http://irapic.com/view/3.jpg-10556.html)

tabeta_03
26 September 2008, 02:33 PM
Pewter Gray نوک مدادی میشه؟ ایا نوک مدادی ایران همین رنگه؟:
http://images.automotive.com/color/300x187/2003/Kia/USB30KIC031A0809.jpg

good_rally
26 September 2008, 04:18 PM
adolf1945 (http://www.phalls.com/member.php?u=93048) عزیز اون تصویر اولی که من گزاشتم اصلا به نظر نمیومد که زیتونی باشه
ولی اون عکس دوم رو که شما گزاشتید دیدم که آره زیتونیه
من تا حالا این رنگ ریو رو ندیده بودم خیلی قشنگه
رینگ اسپرت هم به این رنگ خیلی میاد.

arash_2006
26 September 2008, 11:41 PM
من از رنگ نوک مدادی یا به اصطلاح بنگاهی ها دلفینی خیلی خوشم میاد و بنظر خودم به ریو هم خیلی میاد ولی متاسفانه با شرایطی که من موقع خرید داشتم فقط سفید گیرم اومد و البته این رنگ هم قشنگی خاص خودشو داره و ازش خوشم میاد ولی متاسفانه خیلی زیاد شده و اون جلوه ای که باید رو نداره:icon_razz

hosseinabd
27 September 2008, 01:24 AM
واقعا که زیتونیش خیلیقشنگ درومده مخصوصا با این رینگ

bamshad
29 September 2008, 01:01 AM
دوستان عزیز کدوم رنگ ریو الان پرفروش تره؟

good_rally
29 September 2008, 01:49 AM
با توجه به ریو هایی که در سطح تهران میبینم
بیشترشون سفید ونقره ای هستند
و البته تعداد ریو های سفید خیلی بیشتر شده واین دوتا رنگ پرفروش ترین هستند.

bamshad
6 October 2008, 02:29 AM
امروز قیمت گرفتم سفید و نقره ای 13850 نوک مدادی و مشکی 14200 پس بهتره برم نوک مدادی انتخاب کنم...

arash_2006
6 October 2008, 12:55 PM
البته رنگ نوک مدادی هم خیلی قشنگ و من این رنگ رو خیلی دوست دارم ولی این تفاوت قیمت کمی عجیبه و شاید استثناء بوده بهتره کمی بیشتر پرس و جو کنی چون ریو از اون استثناهاست که قیمتش به نسبت رنگش فرقی نمیکنه و متالیک و روغنی نداره همه رنگ هاش یک قیمت
موفق باشی

adolf1945
6 October 2008, 02:24 PM
امروز قیمت گرفتم سفید و نقره ای 13850 نوک مدادی و مشکی 14200 پس بهتره برم نوک مدادی انتخاب کنم...

جناب بامشاد صحیح میفرمایند ....
رنگ سفید به علت ازدیاد کمی دچار افت شده . (البته گمان میکنم مقطعیست . )
هم اکنون پرفروش ترین رنگها نوک مدادی و نقره ای میباشند .

pooyamontoya
29 October 2008, 07:47 PM
سلام خدمت همه دوستان

من رنگ سفید رو انتخاب کردم چون:
1-خط و خش و تصادفات رو کمتر نشون میده
2-رنگیه که در آوردنش آسونه و هم ارزون
3-ماشین رو بزرگتر نشون میده
4-هنگام شب و در هنگام بروز حوادث دید خوبی رو داره و ایمنیش بیشتره

کلا جذابتره!! :icon_cool

sepehr62
9 December 2008, 07:01 PM
دوستان كسي از رنگ زيتوني متاليك ريو عكسي داره اينجا بگذاره؟‌ممنون ميشم.:icon_wink

greela
9 December 2008, 08:51 PM
دوستان عزیز کدوم رنگ ریو الان پرفروش تره؟
کلا هر ماشینی باشه اگه واسه فروش میخوای یا سفید یا نقره ای....این رنگا خوش مشتری ترن
ولی با وجود اینکه ماشین من زیتونیه و رنگ تک تریه ولی خاکستری ریو هم نازه...

sepehr62
9 December 2008, 08:56 PM
کلا هر ماشینی باشه اگه واسه فروش میخوای یا سفید یا نقره ای....این رنگا خوش مشتری ترن
ولی با وجود اینکه ماشین من زیتونیه و رنگ تک تریه ولی خاکستری ریو هم نازه...

دوست من، من ميخوام يك ريوي زيتوني تو اين طرح فروش ريو بگيرم، ميشه لطف كني و اگر امكان داره يك عكس از ماشينتون بگذاريد، ببينم چه جوريه؟‌من خودم زيتوني رو نديدم.:icon_wink

arash_2006
9 December 2008, 09:01 PM
دوست عزیز رنگی که انتخاب کردید بسیار زیباست من این رنگ رو دیدم و باید اذعان کنم که به نوبه خودش رنگ بسیار قشنگی و به ریو هم خیلی میاد البته اگر کمی دستی به سروگوشش هم بکشید که معرکه میشه
متاسفانه من عکسی از این رنگ ندارم و یادم نمیاد که عکسی از این رنگ در بقیه تاپیک ها باشه ولی شاید اگر در گوگل جستجو کنید بتونید سریع تر پیدا کنید
امیدوارم همیشه بهترین ها را داشته باشید:icon_surp

arash_2006
9 December 2008, 09:08 PM
با عرض شرمندگی
نمیدونم چرا دقت نکردم تو همین تاپیک و همین صفحه در پست های 49 و 50 دوست عزیزم adolf1945 (http://www.phalls.com/member.php?u=93048) زحمت عکس ریو به همین رنگ رو کشیده بودند
حالا من دقت نکردم شما که دنبالش بودید چرا نگاهی به عکس ها ننداختید؟:icon_eek::icon_razz

greela
9 December 2008, 09:30 PM
دوست من، من ميخوام يك ريوي زيتوني تو اين طرح فروش ريو بگيرم، ميشه لطف كني و اگر امكان داره يك عكس از ماشينتون بگذاريد، ببينم چه جوريه؟‌من خودم زيتوني رو نديدم.:icon_winkدر اولین فرصت چشم حتمن

greela
18 December 2008, 09:57 PM
در اولین فرصت چشم حتمن
سلام اینم عکس ماشینم که قولشو داده بودم
http://phalls.com/F:\10122008062.jpg

sepehr62
18 December 2008, 10:54 PM
سلام اینم عکس ماشینم که قولشو داده بودم
http://phalls.com/F:%5C10122008062.jpg

خيلي ممنونم:icon_wink
ولي من عكس رو نميتونم ببينم!

reza engine
21 December 2008, 03:06 PM
اين زيتوني هست. البته كثيف و تو پاركينگ كه نور زياد مناسب نيست. من خودم اگر دوباره ريو ثبت نام كنم بژ رو انتخاب مي كنم.

http://e.imagehost.org/t/0236/Picture_001.jpg (http://e.imagehost.org/view/0236/Picture_001) http://e.imagehost.org/t/0288/Picture_002.jpg (http://e.imagehost.org/view/0288/Picture_002)

arash_2006
21 December 2008, 08:04 PM
بنظر من باید این رنگ رو از نزدیک دید چرا که تو عکس ها اصلا مشخص نمیشه و زیبایی خودشو نشون نمیده

sepehr62
22 December 2008, 12:04 PM
من ديروز يه مشكي متاليك نو ديدم خيلي شيك بود! فقط مشكلش كثيف شدنشه.اما از اون طرف نياز به رنگ كردن آينه ها و دستگيره ها نداره، چون همرنگ بدنه هستند!
ميخوام تو اين طرح فروش ريو يكي بگيرم. اول نظرم روي آلبالوييش بود، اما آلبالويي جزء رنگ هاي اين سريش نبود. حالا موندم چه رنگي بخرم كه هم شيك باشه، هم تك. سفيدش خوبه ولي الان ديگه زياد شده.

arash_2006
25 December 2008, 08:00 PM
البته هر رنگی مزایا و معایب خاص خودشو داره ولی من از رنگ نوک مدادیش خیلی خوشم میاد ولی رنگ زیتونی هنوز خیلی کمه من به شما پیشنهاد میکنم اگر از این رنگش خوشتون میاد حتما بگیرید واقعا رنگ قشنگی

sepehr62
25 December 2008, 08:43 PM
البته هر رنگی مزایا و معایب خاص خودشو داره ولی من از رنگ نوک مدادیش خیلی خوشم میاد ولی رنگ زیتونی هنوز خیلی کمه من به شما پیشنهاد میکنم اگر از این رنگش خوشتون میاد حتما بگیرید واقعا رنگ قشنگی

والا من اولش هم نظرم روي زيتوني بود. منتها يكي از دوستان كه لطف كردند و عكسش رو گذاشتند، نورش كافي نبود و بيشتر به نوك مدادي ميزد. اينه كه نتونستم تشخيص بدم كه واقعا چطوره، چون بيرون هم اين رنگ رو فقط روي مگان ديدم، به اون خيلي ميومد، ولي به ريو نميدونم.

greela
25 December 2008, 09:20 PM
والا من اولش هم نظرم روي زيتوني بود. منتها يكي از دوستان كه لطف كردند و عكسش رو گذاشتند، نورش كافي نبود و بيشتر به نوك مدادي ميزد. اينه كه نتونستم تشخيص بدم كه واقعا چطوره، چون بيرون هم اين رنگ رو فقط روي مگان ديدم، به اون خيلي ميومد، ولي به ريو نميدونم.
اون رنگی رو که شما فرمودید روی مگان1600 هستش که یشمیه...رنگ زیتونی ریو رو شما میتونید روی سایر محصولات سایپا به تعدد ببینید مثل زانتیا و پراید:icon_surp
رنگ واقعا زیباییه من خودم این رنگشو دارم ولی زود گرد و خاک به خودش میگیره

kamil81
26 December 2008, 04:46 PM
من اگه بخوام دوباره ریو بگیرم باز هم مشکی می گیرم. مشکی ریو مخصوصا وقتی تمیز باشه واقعا شیکه و کلاس عجیبی هم دارد.

mehran_tavakoli
26 December 2008, 06:06 PM
سلام به همه
به نظر من بهترین رنگ ریو آلبالویی هست
خیلی قشنگ و جذاب هست و واقعا به ریو این رنگ میاد

sepehr62
26 December 2008, 06:50 PM
من اگه بخوام دوباره ریو بگیرم باز هم مشکی می گیرم. مشکی ریو مخصوصا وقتی تمیز باشه واقعا شیکه و کلاس عجیبی هم دارد.

مشكيش هم خيلي خيلي شيكه!

به نظر من بهترین رنگ ریو آلبالویی هست
خیلی قشنگ و جذاب هست و واقعا به ریو این رنگ میاد

متاسفانه تو ثبت نام اين دوره آلبالويي نداره!!:icon_cry:

arash_2006
26 December 2008, 08:18 PM
فرمایش شما کاملا متین ولی خودتون اشاره کردید که وقتی تمیز باشه و متاسفانه این رنگ رنگی هست که کمتر از رنگ های دیگه تمیزی رو در اون میبینید من ماشین قبلی ام مشکی بود و باید اقرار کنم که حقیقتا رنگی به وقار و زیبایی اون نداریم:icon_wink
ولی مشکل بسیار بزرگ اون همین که کثیفی رو خیلی زود نشون میده و باید همیشه دستمال به دست باشید در فصول بارندگی که دیگه اشک آدمو در میاره:icon_cry:
و البته در تکمیل صحبت های شما باید بگم که در مواقع بارندگی در همون لحظه بارندگی که همه ماشین ها خیس هستند رنگ مشکی به دلیل اینکه کاملا تمیز بنظر میاد از همه ماشین ها خوشرنگ تر و جذاب تر هست:icon_razz:icon_cool

hosseinabd
27 December 2008, 12:30 AM
البته سفیدش هم در شب خیلی جلوه خوبی داره.
ولی توی روز اصلا دید خوبی نداره و به آدم حس پراید دست میده.
ولی نمیدونم توی شب چرا اینقدر درخشندگی داره.

arash_2006
28 December 2008, 07:58 PM
دلیل درخشندگی زیاد اون کیفیت رنگ اون هست که یکی از دوستان در یکی از تاپیک ها اشاره کرده بود که شماره رنگ اون 52 هست در حالی که مثلا شماره رنگ متالیک پراید 48 هست و این یعنی که درخشندگی و کیفیت اون حتی از متالیک هم بالاتره پس طبیعی که درخشندگی بهتر یهم داشته باشه:icon_surp

homayoon_az
16 January 2009, 06:16 PM
من زیتونی دارم ولی خودم آبی اطلسی یا نقرابی خیلی دوست داشتم که نبود!

hosseinabd
17 January 2009, 03:04 AM
ریتونی که خیلی زیباست چطور شما دوست نداری.
من هر وقت زیتونی میبینم لذت میبرم انصافا به ماشین میاد.

Rain Man 4498
31 January 2009, 07:56 PM
سفید

r_you168
2 February 2009, 08:27 PM
مشکی

farhadm
10 February 2009, 01:35 PM
الآن هم رنگ سورمه ای تیره و اطلسی رو سایپا تولید میکنه؟
اگه میشه دوستان از این دو رنگ سایپا هم در صورت تولید عکس بزارن ممنون میشم.

salar_kafka
10 February 2009, 02:05 PM
سفیدش خیلی جالبه

farhadm
13 February 2009, 12:13 PM
دوستان اگه ممکنه چنتا عکس از ریو اطلسی، سورمه ای تیره و آبی رویال واسم بزارین. میخوام یکی ثبت نام کنم اصلاً نمی دونم این رنگا چجوری هستن. اطلسی رو فقط روی پراید دیدم.!!!! خواهشاً سریع!!! ممنون

farhadm
13 February 2009, 04:09 PM
اینو از سایت سایپا نقل میکنم راجع به فروش پراید،زانتیا و ریو بهمن 87:
رنگهاي غيرمتاليک شامل سفيد ؛ مشکي ميباشد.
رنگهاي متاليک شامل اطلسی ؛سرمه اي تيره ؛ نقره اي ؛ نوکمدادي ؛ مشکي ؛ قرمز صدفي ؛ بژ ؛ نقرآبي ؛ زيتوني ؛نقرآبی؛ آبی رویال ؛ مسی تیره و زرشکي مي باشد .

من از رنگایی که میخوام ولی توشون شک دارم اینا هستن:
اطلسی ؛سرمه اي تيره ،نوکمدادي ؛زيتوني ؛ آبی رویال

اگه میشه حتی الامکان با عکس تو این زمینه کمکم کنین!!

Mojtaba 231
10 March 2009, 01:23 AM
بهترین رنگ ها به نظر من سفید و خاکستری

reza_s29
10 March 2009, 02:01 AM
من نوکمدادی گرفتم خیلی زیباست اما زود کثیفی رو نشون میده تو تابستونم رنگهای تیره دما رو بیشتر جذب میکنن و به همین دلیل تو کابین سریعتر گرم میشه و دیرتر هم خنک در ضمن از نظر امنیت توی شب رنگهای تیره در سطح پایین تری هستند

reza engine
27 October 2009, 02:58 PM
من خودم قبلا زيتوني ثبت نام كرده بودم و فروختم. اونجا هم ذكر كردم اگر دوباره برم سمت ريو رنگ بژ رو انتخاب خواهم كرد. ولي چيزي كه برام جالبه اين هست كه چرا اينقدر بژ كم هست؛ يعني محبوبيتي بين خريدار ها نداره.
تمام كارتكسي ها هم زنگ زدم سفيد و نوك مدادي هستند.

من دنبال رنگ روشن هستم. به خاطر جذب كمتر گرما تو فصل گرم سال.
سفيد به ريو مياد ولي هم خيلي زياد شده و هم ماشين قبليم سفيد بوده.
نظرتون بين نقره اي و بژ و نوك مدادي روي كدوم هست.
نوك مداديش تو گرما به لحاظ جذب گرما چطور هست؟

?!...sia
27 October 2009, 06:13 PM
من خودم قبلا زيتوني ثبت نام كرده بودم و فروختم. اونجا هم ذكر كردم اگر دوباره برم سمت ريو رنگ بژ رو انتخاب خواهم كرد. ولي چيزي كه برام جالبه اين هست كه چرا اينقدر بژ كم هست؛ يعني محبوبيتي بين خريدار ها نداره.
تمام كارتكسي ها هم زنگ زدم سفيد و نوك مدادي هستند.

من دنبال رنگ روشن هستم. به خاطر جذب كمتر گرما تو فصل گرم سال.
سفيد به ريو مياد ولي هم خيلي زياد شده و هم ماشين قبليم سفيد بوده.
نظرتون بين نقره اي و بژ و نوك مدادي روي كدوم هست.
نوك مداديش تو گرما به لحاظ جذب گرما چطور هست؟

افتضاحه!
توش میشه مثل سونای خشک!! انقدری که کولر هم دیگه جواب نمیده!
البته توی تابستونه شیراز

alireza_sos
27 October 2009, 06:37 PM
ما سفید داشتیم الانم مشکی داریم به نظرم مشکی از سفید خیلی بهتره چون با توجه به اینکه سپرها خیلی زود از قیافه میوفتن و سفید این موضوع رو خیلی زیاد نشون میده
اما فقط مشکی بدیش اینه که همش دستمال به دست باید باشی:icon_arro

mehran_tavakoli
27 October 2009, 07:21 PM
به نظر من ریو خاکستری اسپرت.... محشره....:icon_cool

mani60060
27 November 2009, 08:14 AM
این هم دو تا ریو نقرهای و بژ:

http://up.iranblog.com/4/1259371856.jpg
http://phallz.com/%5Burl=http://ample.se/share-01FE_4B0F4AB6.html%5D%5Bimg%5Dhttp://ample.se/image-01FE_4B0F4AB6.jpg%5B/img%5D%5B/url%5D

aquarium
27 November 2009, 08:43 AM
بنظر من هم خاکستری بیشتر بهش میاد .

mohajer_137860
10 January 2010, 08:11 AM
درود دوستان

در پارکینگ سایپا یک ریو بود با این رنگ!!! البته احتمالا از پرسنل خود سایپا بوده که تونسته این رنگ خاص را تحویل بگیره.

http://www.tehranpic.net/images/3o8b5rhrwqlyeka6ua6.jpg

http://www.tehranpic.net/images/i3oyw9nuqbtpd0j7oqo.jpg

http://www.tehranpic.net/images/39u2l0ryoio5qkukynp.jpg

به نظرم جالب بود و فکر میکنم کلا رنگهای تک و منحصر به فرد همگی زیبا هستند.

موفق باشید.

hosseinabd
10 January 2010, 02:13 PM
این چه رنگی هست؟

naserkiane
10 January 2010, 05:01 PM
این رنکها مدل84 هستند وبهترین رنک سفید

reza engine
10 January 2010, 05:17 PM
این رنکها مدل84 هستند وبهترین رنک سفید
اگر آرم قالپاقش رو نگاه كني ميبيني كه علامت سايپا داره و توليدات 87 به قبل همگي آرم كيا دارند.
من كه دنبال خريد حواله بودم دقيقا همين رنگ رو تو نمايندگي كوثر ( تقاطع يادگار و آزادي) تو قسمت نمايشگاهش گذاشته بود.
يه مدت هم پرايد اين رنگي بيرون دادند.
به بنفش روشن ميزنه.
من كه خوشم نيومد با وجود اينكه رنگ تكي بود.

alireza_sos
10 January 2010, 06:18 PM
منم تو نمایندگی کوثر دیدم پرسش کردم که گفتند جنبه تبلیغاتی داره:icon_razz
رنگ هم فکر کنم یاسی یا آبی ارغوانی باشه :icon_cool

arash_2006
11 January 2010, 08:34 PM
البته جسارت نباشه ولی بنظر من این رنگ ها کمی خانمیه
رنگ های سنگینی مثل سفید و مشکی و نوک مدادی و رو بعضی خودروها نقره ای از بهترین و پرطرفدارترین رنگ ها چه در ایران و چه خارج از ایران هستند
البته فکر میکنم در آمریکا پرطرفدارترین رنگ مشکی باشه حداقل تو فیلم ها که من اینطور دیدم:icon_evil

alireza_sos
11 January 2010, 09:53 PM
البته جسارت نباشه ولی بنظر من این رنگ ها کمی خانمیه
رنگ های سنگینی مثل سفید و مشکی و نوک مدادی و رو بعضی خودروها نقره ای از بهترین و پرطرفدارترین رنگ ها چه در ایران و چه خارج از ایران هستند
البته فکر میکنم در آمریکا پرطرفدارترین رنگ مشکی باشه حداقل تو فیلم ها که من اینطور دیدم:icon_evil
آرش جان علاوه بر آمریکا من به چشم خودم دیدم که در آلمان همه طرفدار مشکی هستند و تا 500 یورو هم پول بیشتر برای رنگ مشکی میدهند

!hadi!
13 January 2010, 10:56 AM
من هم اگر بنا باشد که ريو بخرم نقره اي يا بژ را انتخاب مي کنم .

arash_2006
13 January 2010, 09:12 PM
جالب بود که امروز تو روزنامه شهرآرا که روزنامه شهرداری مشهده قیمت ریو سفید رو زده بود 13.400 و ریو نقره ای رو 13.800 دقیقا قیافه من اینجوری شد:icon_twis

adolf1945
7 March 2010, 05:06 PM
با آرش موافقم ,منم امروز چند تا نمایندگی زنگ زدم .
رنگ سفید و نوک مدادی 13.200 بود .
نقره ای و بنفش و مسی و سورمه ای هم 13.450 . (سورمه ای دیگه چه رنگیه ؟؟؟)
رنگ زیتونی و بژ هم خیلی کم بود .

رنگ زرشکی هم یافت مینشود گشته ایم ما .
آنچه یافت مینشود آنم آرزوست ....

اگر کسی زرشکی صفر داره من میخرم . این رنگ بد جور رفته توی مخم .
اگر پیدا کنم دوباره ریو سوار میشم و اگر پیدا نکنم احتملا" ریو نخواهم خرید .

البته همه سندها رو 88 میزدن .فقط زانتیا رو 89 میزنن .

reza engine
7 March 2010, 05:27 PM
من تا الان چند بار تجربه پرداخت بهاي بيشتر به خاطر رنگ رو دارم، با توجه به اين مساله و اينكه خودرو ساز هاي ما تنوع رنگ آنچناني ندارند به نظرم پرداخت پول بيشتر براي رنگ خاص تر منطقي نيست.
اگر خودروساز هم ببينه كه از يه رنگ استقبال ميشه خودروساز ميره سمت اون رنگ و بعد از مدتي قضيه كاملا عكس ميشه.

من خودم رنگ بژ ريو رو دوست داشتم. ولي موقع دعوتنامه انتخاب بژ ميسر نبود و به ناچار نوك مدادي انتخاب كردم. حالا اگر كسي خيلي از يك رنگ خاص خوشش مياد اون يه بحث جداست.

adolf1945
7 March 2010, 07:45 PM
به نظر من رنگهای ست ریو , نقره ای و مشکی هستند .
نقره ای از جهت هماهنگی تم داخل ماشین با بدنه و مشکی به
جهت هماهنگی رنگهای آینه و دستگیره با بدنه .

ولی خوب یک خصیصه منحصر به فردی که ریو داره رنگهای متنوع اونه که کمتر خودرویی این همه تنوع رنگ داره :

1-سفید
2-مشکی
3- نقره ای
4- بژ
5-خاکستری
6- آب نفتی
7- بنفش
8-زرشکی
9-مسی
10 زیتونی
11- قرمز گیلاسی
12 - سرمه ای

و جالب اینه که به غیر از دو سه تا رنگ , بقیه رنگها فراوانه و سایپا مثل ایرانخودرو به اسم رنگ سفارشی کلاس بیخودی نمیزاره و کلی هم منت سر ملت شهید پرور بزاره .

=============================================

البته با توجه به اینکه تقاضای رنگ سفید توی یک مقطع زمانی زیاد شد , منجر با افزایش قیمت توی بازار گردید که تابعی از نمودار عرضه و تقاضا بود ولی وقتی عرضه سفید به همراه تنوع رنگهای مسی و بنفش وارد بازار شد رنگ سفید کاهش قیمت پیدا کرد . به نظرم رنگ مسی هم رنگ خیلی قشنگیه .مخصوصا" چراغهای عقب که به رنگ ماشین میاد .
تقریبا" شبیه رنگ صادرتی های ایرانخودروست .

http://tehranpic.net/images/z4mgbuj2c5slt27hzuw_thumb.jpg (http://tehranpic.net/viewer.php?file=z4mgbuj2c5slt27hzuw.jpg)

http://tehranpic.net/images/cu4575uzgk2344e88lr6_thumb.jpg (http://tehranpic.net/viewer.php?file=cu4575uzgk2344e88lr6.jpg)

amir eshghefarmon
7 March 2010, 09:53 PM
من ريو سفيد بنظرم خيلي زيبا تر هست و با كمي اسپرت كردن خيلي خوب ميشه.:icon_sad:

محمد رضا محمدي
8 March 2010, 12:24 AM
به نظر من مشکی متالیک بهترین رنگشه (رنگ ریوی خودم ) ولی دردسرای خاص خودشو داره !
البته من قصد داشتم قرمز ماتیکی بخرم که فک کنم به ریو خیلی بیاد ولی متاسفانه سایپا چنین رنگی نداره

adolf1945
22 March 2010, 11:35 PM
اینم رنگ بنفش ریو .
هر چی میگردم تو بازار زرشکی پیدا نمیکنم .
نظرتون در مورد این رنگ چیه ؟؟؟؟ (جواد نیست )

http://tehranpic.net/images/tu5bdtsud8vs3phrjs1w.jpg (http://tehranpic.net/)

http://tehranpic.net/images/xoe436r9immofvk2o50.jpg (http://tehranpic.net/)

http://tehranpic.net/images/ae39dwtxo7ls33q6rgxn.jpg (http://tehranpic.net/)

arash_2006
23 March 2010, 12:57 AM
سلام حامد جان
سال نو مبارک
اینجور که بوش میاد گویا تصمیم گرفتی مجددا ریو بخری
به نظر من این رنگ زیاد جالب نیست (یک جورایی زنونه است) و البته خیلی کم شبیه رنگ ماشین قبلیته
اگر از من میشنوی هم تنوع به خرج بده و هم از رنگ های سنگین تر که راحت تر بشه اسپرت شون کرد استفاده کن
تو نمای ماشین خصوصا در هنگام فروش خیلی تاثیر داره
موفق باشی

khososi
23 March 2010, 01:01 AM
یکی از عیوب ریو این هست که همه رنگی بهش میاد و مشتری را سردگم میکنه واسه خرید:icon_razz:icon_razz

ولی به نظر من خاکستری قشنگ تر از بقیش هست و نقره ای در رده آخر باید قرار بگیره...

amir eshghefarmon
23 March 2010, 01:49 AM
این رنگ هم قشنگ هست ولی من باز سفیدش رو بیشتر دوست دارم و احساس میکنم جذابیت بیشتری داره.:icon_arro

adolf1945
23 March 2010, 02:24 AM
سلام حامد جان
سال نو مبارک
اینجور که بوش میاد گویا تصمیم گرفتی مجددا ریو بخری
به نظر من این رنگ زیاد جالب نیست (یک جورایی زنونه است) و البته خیلی کم شبیه رنگ ماشین قبلیته
اگر از من میشنوی هم تنوع به خرج بده و هم از رنگ های سنگین تر که راحت تر بشه اسپرت شون کرد استفاده کن
تو نمای ماشین خصوصا در هنگام فروش خیلی تاثیر داره
موفق باشی

سلام آرش جان سال نو شما هم مبارک .
بله احتمال 90 درصد همون ریو میخرم .
راستش توی این دو ماه ماشینی نبوده که به
دید مشتری سوارش نشده باشم و یا در موردش تحقیق نکرده باشم .
انتخابهای آخرم 206 اس دی و سمند ال ایکس سفید بود ولی بنا به دلایلی که طی تفحصات مختلف بدست آوردم , بازم رسیدم به همون ریو خودم .

ریو الان قیمتش هم خیلی خوب شده( قبل از تعطیلات 13.200 هم میشد خرید صفرش رو . ایشاالله که باقی بمونه )

ولی واقعا" رنگهاش آدم رو گیج میکنه .
باور کن این ها که میبینی توی عکس هستند ولی وقتی توی شهر و یا از نزدیک یکیشون رو میبینی میخ کوب میشی از بس جلب توجه میکنه . یه جورایی آب دهن آدم راه میافته و گیج میشه چه رنگی رو بخره .
یکی از یکی خشگلتر ....
واقعا" رنگهای ریو محشره .
جالب اینه که هر رنگی هم میزنن بهش میاد .
من کمتر ماشینی به این تنوع و زیبایی رنگ دیدم .
قبل از تعطیلات نرسیده به امام حسین توی یه بنگاه سه چهار تا رنگ جدید رو کنار هم چینده بودن که دو روزه همه رو بردن .....

خود بنگاهیه شاخ در آورده بود میگفت مشتری ریو به خاطر رنگهاش زیاد تر شده . دلیلش هم همین زیبایی و تنوعه .

اینم رنگ مسی از یه زاویه دیگه :

http://tehranpic.net/images/la00qmmw3qt224loqstl.jpg (http://tehranpic.net/)

adolf1945
23 March 2010, 02:35 AM
این رنگ هم قشنگ هست ولی من باز سفیدش رو بیشتر دوست دارم و احساس میکنم جذابیت بیشتری داره.:icon_arro

بله سفیدش خیلی قشنگه منم خیلی دوست دارم ولی از این رنگهای جدید نباید غافل شد اگر از نزدیک ببینیشون سفید از یادت میره .
به نظرم سفید قشنگه ولی برق متالیک ریو یه چیز دیگه است .
تازه الان سفید توی بازار پایین کشیده .
سرمه ای و مسی و بنفش و زیتونی الان روی مد هست .
ولی به شخصه من زرشکی رو ترجیح میدم اما نمیدونم چرا هر چی میگردم پیدا نمیکنم .:icon_cry:

حتی این رنگ آلبالویی هم شاید بگردی پیدا بشه ولی زرشکی نیست که نیست که نیست .

http://tehranpic.net/images/di193pyo0b7nc50j44rh.jpg (http://tehranpic.net/)

mani60060
23 March 2010, 06:39 AM
من دیروز تو مشهد یک رنگ بژ دیدم بسیار زیبا بود حیف که نشد ازش عکس بگیرم.

amir eshghefarmon
23 March 2010, 10:41 AM
حتی این رنگ آلبالویی هم شاید بگردی پیدا بشه ولی زرشکی نیست که نیست که نیست .
این که فکر نمیکنم آلبالویی باشه یه چیز تو مایه قرمز رژ مثل 206 سفارشی هست.
ولی به نظر من این از زرشکی هم قشنگ تره یه جورای ماشین کهنه نمیشه کثیف بشه.
بعد رنگ تکی هم هست بنفشش هم قشنگه ولی باز این رنگه خیلی جذاب تر میشه.

Senator
24 March 2010, 12:42 AM
به نظر من رنگ سرمه ای بهترین رنگ.الانم خودم همین رنگ دارم.
فقط بدیش اینه که همه چی رو نشون میده!ولی تا وقتی که تمیز باشه واقعا حرف نداره:icon_cool

adolf1945
24 March 2010, 01:13 AM
به نظر من رنگ سرمه ای بهترین رنگ.الانم خودم همین رنگ دارم.
فقط بدیش اینه که همه چی رو نشون میده!ولی تا وقتی که تمیز باشه واقعا حرف نداره:icon_cool

دوست عزیز میشه از ماشینت چند تا عکس بزاری .؟!؟:icon_surp
مدل ماشینت چیه ؟

Senator
24 March 2010, 01:30 AM
مدل آبان 88.
الان عکسارو که میگردم برا وقتی که ماشین صفر بودو پیدا نمیکنم.
ولی اگه میخوای ببینی برو تاپیک ریو اتومات اونجا بچه ها گذاشتن.

adolf1945
24 March 2010, 11:06 AM
مدل آبان 88.
الان عکسارو که میگردم برا وقتی که ماشین صفر بودو پیدا نمیکنم.
ولی اگه میخوای ببینی برو تاپیک ریو اتومات اونجا بچه ها گذاشتن.

عیبی نداره آقا , اتفاقا" عکسهای غیر صفری بهتره .
میخوام ببینم توی حالتهای غیر صفر VIEWماشین چه طوره !
اگه تونستی بزار , دمت شما سبز ...

Mojtaba 231
24 March 2010, 12:04 PM
اقا ولی این زرشکی یه چیز دیگست....محشره...من که دیدم تا یه ربع همش جلو چشم بود...مسی هم فقط عکسشو دیدم..بهنظرم رنگ تک و قشنگی باشه...

adolf1945
24 March 2010, 12:22 PM
اقا ولی این زرشکی یه چیز دیگست....محشره...من که دیدم تا یه ربع همش جلو چشم بود...مسی هم فقط عکسشو دیدم..بهنظرم رنگ تک و قشنگی باشه...

من تقریبا" همه رنگاش رو از نزدیک دیدم .
همه رنگها عالی هستند .
ولی زرشکیش واقعا" تو مخه !!!!
اما انگار اصلا" به غیر از سال 85 و 84 دیگه تولید نشده .
هر چی زرشکی هم هست متعلق به این دوساله .....

alireza_sos
24 March 2010, 01:27 PM
من عاشق این رنگم حیف گیرم نیومد همچی رنگی :icon_cry:
اما مشکی هم خیلی قشنگه :icon_evil
http://www.kia-world.net/wp-content/uploads/2008/04/kia-rio.jpg
http://www.kia-world.net/wp-content/uploads/2008/04/kia-rio-turbo.jpg
http://www.kia-world.net/wp-content/uploads/2008/04/kia-rio-tuning.JPG

Senator
24 March 2010, 02:31 PM
دیگه گاهی اوقات دوستان یه چیزایی میگن که آدم دلش نمیاد که انجامش نده!
اینم خدمت دوستان:icon_cool
این که تمیزشه مثلا:

http://www.myup.ir/share-6097_4BAA0425.html

http://www.myup.ir/share-0697_4BAA0425.html

اینم برا وقتی که!
http://www.myup.ir/share-417B_4BAA0425.html

adolf1945
24 March 2010, 04:23 PM
با اجازه دوستمون سناتور !!!!
فکر کنم اینجوری بهتر شد .

http://www.myup.ir/image-6097_4BAA0425.jpg (http://www.myup.ir/share-6097_4BAA0425.html)

http://www.myup.ir/image-6097_4BAA0425.jpg (http://www.myup.ir/share-6097_4BAA0425.html)

(http://www.myup.ir/share-417B_4BAA0425.html)

alireza_sos
24 March 2010, 08:32 PM
به نظر من این 4 رنگ از همه بیشتر به ریو میان :icon_arro

http://114toronto.com/postingPhotos/P20090500002-1.jpg
http://www.paradiseauto.com.au/cp/files/currentlydismantlingimgs/254_iaa819.jpg
http://files.conceptcarz.com/img/Kia/kia_rio_wagon_dc_x_a_03.jpg

http://files.conceptcarz.com/img/Kia/kida_rio_baltimore_03_02.jpg

hooman70
30 March 2010, 01:52 PM
سلام
چرا هرجا که سرچ میکنم عکس های کاملی از رنگ های متفاوت ریو نیست!!!
از اون وقتی که اراده کردم ریو بگیرم اینجا(گرگان)هواش بارونیه همه ی ماشینا کثیفن،نمیشه خوب رنگاشونو دید...
بچه ها خواهش میکنم اگه عکسی دارید رو کنید که توی انتخاب رنگ موندم؟؟؟؟(مشکی،زیتونی،جیگری!و:icon_twis.......)

alireza_sos
30 March 2010, 02:04 PM
سلام
چرا هرجا که سرچ میکنم عکس های کاملی از رنگ های متفاوت ریو نیست!!!
از اون وقتی که اراده کردم ریو بگیرم اینجا(گرگان)هواش بارونیه همه ی ماشینا کثیفن،نمیشه خوب رنگاشونو دید...
بچه ها خواهش میکنم اگه عکسی دارید رو کنید که توی انتخاب رنگ موندم؟؟؟؟(مشکی،زیتونی،جیگری!و:icon_twis.......)
هومن عزیز 4 رنگ رو که در پست قبلی من میبینی
اینم بقیه
http://tehranpic.net/images/xoe436r9immofvk2o50.jpg

http://tehranpic.net/images/z4mgbuj2c5slt27hzuw.jpg

http://e.imagehost.org/0236/Picture_001.jpg
http://b.imagehost.org/0598/42511.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/2003-2005_Kia_Rio_sedan.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/2003-05_Kia_Rio.jpg

http://images03.olx.com/ui/1/57/92/2835592_1.jpg

http://l.images.easyautosales.com/2003-Kia-Rio-14001471-787.jpg

http://fotos.basicorange.nl/fotos/1/14NDDF.jpg

hooman70
30 March 2010, 06:21 PM
علیرضا جان ممنون،عکس بهتری از رنگ زیتونیش نداشتی؟این کثیفه و همه جاش نور افتاده چیزیش دیده نمیشه!!

alireza_sos
30 March 2010, 08:54 PM
علیرضا جان ممنون،عکس بهتری از رنگ زیتونیش نداشتی؟این کثیفه و همه جاش نور افتاده چیزیش دیده نمیشه!!
با اجازه از حسین عزیز

http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio%20zeitooni/01.jpg

http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio%20zeitooni/07.jpg

http://knowledgeplanet.persiangig.com/image/rio%20zeitooni/03.jpg

hooman70
31 March 2010, 10:17 AM
این سایپا واسه کم کردن هزینه هاش چه کارها که نمیکنه،تازه که دقت کردم کیاریو آیینه هاش همرنگ بدنست ولی سایپا ریو همشون مشکیه!!!(درسته؟)هزینه رنگ کردن و گذاشتن ضربه گیرها حدودا چند میشه؟

adolf1945
31 March 2010, 11:07 AM
این سایپا واسه کم کردن هزینه هاش چه کارها که نمیکنه،تازه که دقت کردم کیاریو آیینه هاش همرنگ بدنست ولی سایپا ریو همشون مشکیه!!!(درسته؟)هزینه رنگ کردن و گذاشتن ضربه گیرها حدودا چند میشه؟

تازه این که چیزی نیست . LED نور بالا رو که همه ماشینها به رنگ آب دارا هستند , نداره .
یعنی وقتی میزنی نور بالا معلوم نیست نور بالا هستی .
واقعا" اگر قیمت ریو افزایش پیدا کنه و تغییر ماهوی هم توی ریو نباشه , نمیارزه خریدش .

amirvania
31 March 2010, 11:08 AM
اصولا سفيد رنگيه که روي اغلب ماشينا جلوه خاصي داره و معمولا ( نه هميشه ) جزو گرونترين و پرطرافدارترين رنگها هم بوده دلايل هم ميتونه اينها باشه :
1- تو شب ديد بهتري براي راننده هاي ديگه داره و خطر تصادف و خوردگي پائين مياد
2- نگهداريش راحت تره و کثيفي رو کمتر نشون ميده
3- اگه خط و خشي رو ماشينتون بيوفته ( خدايي نکرده ) کمتر نشون ميده
4- اگه ماشينتون نياز به صافکاري و رنگ داشته باشه بهتر از رنگاي ديگه و بخصوص رنگاي متاليک ميشه درش آورد ( ماشين دو رنگ نميشه )
5- به علت اينکه مردم عموما دنبال رنگ سفيد هستن فروشش راحت تره و سريع تر ميشه فروختش
6- تو تابستون به علت اينکه نور رو منعکس ميکنه کمتر داغ ميشه و اين باعث ميشه که هم گرماي کمتري به داخل کابين ماشين نفوذ کنه و به خاطر همين قضيه به کولر ماشين فشار کمتري مياد و نهايتا مصرف سوختتون کمتر ميشه .
7- به دليل همين قضيه کمتر داغ شدن زير نور خورشيد عمرش بيشتر از رنگاي تيره هستش .
نهايتا اينکه رنگ کاملا سليقه ايه و هر رنگي رو که بيشتر دوست داريد و به دلتون ميشينه انتخاب کنيد .
سپاس

alireza_sos
31 March 2010, 11:48 AM
اصولا سفيد رنگيه که روي اغلب ماشينا جلوه خاصي داره و معمولا ( نه هميشه ) جزو گرونترين و پرطرافدارترين رنگها هم بوده دلايل هم ميتونه اينها باشه

داخل ایران یه چند سالیه که اینطوری شده
اما اگه خارج از ایران سفر کرده باشین میبینید که مشکی گرونترین و پرطرفدارترین رنگه

?!...sia
31 March 2010, 11:50 AM
تازه این که چیزی نیست . LED نور بالا رو که همه ماشینها به رنگ آب دارا هستند , نداره .
واقعا" اگر قیمت ریو افزایش پیدا کنه و تغییر ماهوی هم توی ریو نباشه , نمیارزه خریدش .

داره ها!
اقلا مال من که داره...!

alireza_sos
31 March 2010, 12:03 PM
حامد عزیز داره :icon_arro آبی هم هست
پیکان خدا بیامرز بابا بزرگمم داشت

adolf1945
31 March 2010, 12:15 PM
داره ها!
اقلا مال من که داره...!

حامد عزیز داره :icon_arro آبی هم هست
پیکان خدا بیامرز بابا بزرگمم داشت

خوب خدا رو شکر که توی تولیدات جدید این آپشن فوق ارزش رو گذاشتن .
فکر نکنم یک LED پنجاه تا تک تومنی قیمت داشته باشه که توی مدلهای 86
ما را محروم کردند .

alireza_sos
31 March 2010, 12:23 PM
خوب خدا رو شکر که توی تولیدات جدید این آپشن فوق ارزش رو گذاشتن .
فکر نکنم یک LED پنجاه تا تک تومنی قیمت داشته باشه که توی مدلهای 86
ما را محروم کردند .
حامد جان ریو 85 ما هم داشت :icon_razz

احتمالا LED شما سوخته بوده

adolf1945
31 March 2010, 12:45 PM
حامد جان ریو 85 ما هم داشت :icon_razz

احتمالا LED شما سوخته بوده

شوخی میکنی علیرضا جان !:icon_twis
نه بابا چی رو سوخته بود !
سال 86 من یادمه توی انجمن مجله ماشین (خدابیامرزش) سر همین موضوع چه دستهایی که ز دستش بر خداوند بود !
چند مدل دیگه هم سوار شده بودم که هیچ کدوم نداشتند .
فکر کنم کامران و زمان و بچه های قدیمی تر نظر بدن معلوم بشه جریان چیه !
احتمالا" این موضوع هم شانسی بوده ...

alireza_sos
31 March 2010, 12:57 PM
شوخی میکنی علیرضا جان !:icon_twis
نه بابا چی رو سوخته بود !
سال 86 من یادمه توی انجمن مجله ماشین (خدابیامرزش) سر همین موضوع چه دستهایی که ز دستش بر خداوند بود !
چند مدل دیگه هم سوار شده بودم که هیچ کدوم نداشتند .
فکر کنم کامران و زمان و بچه های قدیمی تر نظر بدن معلوم بشه جریان چیه !
احتمالا" این موضوع هم شانسی بوده ...
نه حامد جان شوخی نمیکنم

ریو 85 ما چراغ نور بالا داشت آبی رنگ سمت راست صفحه کیلومتر بالا

احتمالا مال شما یا سوخته بوده یا فعال نبوده مثل چراغ باز بودن صندوق عقب که به راحتی میشه فعالش کرد

?!...sia
31 March 2010, 01:06 PM
مال منم اول 87هه

alireza_sos
31 March 2010, 01:20 PM
اینم بقیه رنگها
ایول چقدر تنوع داره :icon_cool

دوستان کسی ریو یشمی دیده؟

http://images01.olx.com.ar/ui/2/04/81/35620381_1.jpg

ماشین تشریفاتی هم هست این کوچولو نمیدونستیما :cool_phalls_60:

http://imgs.getauto.com/imgs/ag/ga/47/70/a/KNADC125836224770-a.jpg

http://images04.olx.com.pe/ui/3/58/06/21635206_2.jpg

http://imgs.getauto.com/imgs/ag/ga/87/05/a/KNADC125736248705-a.jpg

http://images04.olx.com.pe/ui/4/89/55/62628455_1-Fotos-de-KIA-RIO-2005.jpg

http://graphics.gestionaleauto.com/gonline_graphics/1126456_E_4ad6e108b8cd1.jpg

http://images.carsforsale.com/283733/8D504F69-7B3B-45BB-B7D1-40F7B03BD933_1.jpg

http://imgs.getauto.com/imgs/ag/ga/94/45/a/KNADC125556369445-a.jpg

http://imgs.getauto.com/imgs/ag/ga/93/71/a/KNADC125246329371-a.jpg

arash_2006
1 April 2010, 09:03 AM
حامد جان همه ریوها دارند احتمالا شما با چراغ گرمکن شیشه عقب اشتباه گرفتی
هرچند که اونم داره ولی باید راه اندازی بشه

reza engine
18 April 2010, 04:04 PM
رنگ هاي بنفش روشن متاليك و مسي روشن متاليك به جمع رنگ هاي ريو هاي ثبت نامي ( تحويل آبان 89) اضافه شدند.
بنفش روشن متاليك رو از نزديك ديدم، من زياد نپسنديدم ولي مسي رو فقط عكسهاش رو ديدم و فكر كنم رنگ جالبي داره.

هر چند سايپا ميتونه زمان ارسال دعوتنامه انتخاب رنگ رو محدود كنه. مثل زمان من كه دعوتنامه ام رنگ بژ رو نداشت. ولي همين كه اين رنگ ها اعلام شده نشون ميده داره براي توليدش با تيراژ بالاتر برنامه ريزي ميكنه.

adolf1945
18 April 2010, 08:34 PM
دیروز تو اتوبان آزادگان یه ریو دیدم شاخ در آوردم .
رنگش سبز مغز پسه ای بود .

تنوع رنگهای ریو وحشتناکه ....

treska
26 April 2010, 09:27 PM
امروز یه ریو با رنگ قهوه ای سوخته دیدم،کسی میدونه اسم این رنگ چیه؟
اگه عکسی ازش دارین لطفا بذارید و اگه زحمتی نیست از رنگ سرمه ای هم عکس بذارید.ممنون.

arash_2006
26 April 2010, 09:41 PM
فکر میکنم قهوه ای لیزری باشه
عکس ریو سرمه ای تو تاپیک هست

treska
26 April 2010, 11:11 PM
نتونستم ریو سرمه ایو پیدا کنم.
اگه میشه بگین توو چه صفحه ایه؟

naserkiane
27 April 2010, 07:43 PM
سفید

treska
1 May 2010, 10:46 PM
فرق مشکی روغنی و مشکی متالیک ریو چیه؟
اگه میشه عکسی واسه مقایسه بذارید

arash_2006
2 May 2010, 03:06 PM
فکر نمیکنم مشکی ریو روغنی و متالیک داشته باشه
بخاطر یک قیمت بودن احتمالا فقط از یک نوع استفاده میشه
ولی کلا رنگ های متالیک براق تر از رنگ های روغنی هستند
در ضمن من رنگ سرمه ای رو پیدا نکردم و به گمونم به همون آبی اشتباه گرفته بودم

kamil81
2 May 2010, 07:38 PM
سلام

آرش جان به نظرم رنگ روغنی براق تر است!
من پراید مشکی متالیک دارم و رفیقم مشکی روغنی. مال رفیقم هم براق تر است هم مشکی تر !

treska
2 May 2010, 08:14 PM
واسه سفارش ریو به نمایندگی گفتم مشکی میخوام،گفت روغنی یا متالیک ؟
حالا نمیدونم کدومو بگم بهتره؟

arash_2006
2 May 2010, 09:23 PM
من توصیه میکنم حتما متالیک بگیرید
همینطور که میدونید رنگ متالیک همیشه قیمت بیشتری در خودروهای مختلف داره که خوشبختانه این خصیصه در مورد ریو صدق نمیکنه
رنگ روغنی زودتر خش برمیداره و زودتر هم خش ها رو نشون میده ولی متالیک در این زمینه کمی مشکلاتش کمتره و مرغوبیت بیشتری داره
ضمنا دوام رنگ متالیک به مرور زمان خیلی بیشتره
تنها مزیت رنگ روغنی در زمان نقاشی توسط نقاش های آماتوره که بهتر و همرنگ تر نسبت به متالیک درمیاد
موفق باشید

reza engine
21 June 2010, 02:17 PM
امروز دعوتنامه يكي از همكارام كه موعد تحويلش تير ماه بود صادر شد.
اين رنگ ها رو در دعوتنامه حق انتخاب داره

سفيد
نقره اي
بژ
زيتوني
بنفش روشن
مسي روشن
نوك مدادي
مشكي

زماني كه دعوتنامه براي من اومده بود حتي بژ هم توش نبود. راستي مسي روشن رو هم از نزديك ديدم. من زياد خوشم نيومد. واقعا بايد به سايپا آفرين گفت تنوع رنگش خيلي بهتره نسبت ايران خودرو