PDA

View Full Version : بهترین رنگ 206 از نظر شما

صفحه ها : [1] 2

siavashb
4 September 2006, 03:43 PM
دوستان سلام من موقع ثبت نام 206 تيپ 2 با 100.000 تومان بالاتر رنگ option آبي رويال رو ( البته به اجبار ) انتخاب كردم . مي خواستم بدونم دوستان نظرشون در مورد اين رنگ چيه قشنگه يا نه ؟ و اينكه عكسي اگر ازش دارن لطفا بزارن يا برام ميل كنند . چون ظاهرا اين رنگ جديده و خيلي كم و تو سايت ايران خودرو هم به اين نام رنگي نيست

Siemens sx1
4 September 2006, 05:51 PM
رنگی که نمیدونی چیه رو چجوری انتخاب کردی ؟
امیدوارم خوب باشه لا اقل برا فروش به مشکل بر نخوری ولی فکر کنم قشنگ باشه

اینجانب
4 September 2006, 09:21 PM
من کلا از رنگ آبی خوشم میاد و بنظرم این آبی رویال هم خیلی قشنگه هم سنگینه. تعداد نسبتا کمی سمند با این رنگ تو خیابانها هستند. ولی ظاهرا رنگ آبی رویال مورد استقبال عمومی قرار نگرفته.

علی206
5 September 2006, 04:00 PM
من تو خیابون دیدم.........اگه همیشه تمیز باشه تو خیابون تکه.مبارکت باشه سعی کن زیر نور مستقیم هم پارک نکنی و موقع شستن هم حتما با آب فراوون بشور نه با یه تیکه لنگ نمناک چون بعد یه مدت میبینی خط خطی شده.

karash501
5 September 2006, 04:49 PM
منم فقط سمندشو ديدم طرفدار زياد داره ولي خيلي كم ميدن نميدونم چرا!نميدونم به 206مياد يا نه !

siavashb
7 September 2006, 02:30 PM
سلام
ضمن تشكر از همه دوستان براي اظهار نظرشون. من ماشين رو تحويل گرفتم و رنگش هم فوق العاده قشنگ و هركس ميبينه كلي حال ميكنه . دوستان اين رنگ option و 100 تومن گرونتر و جزء جديدترين رنگهاست بطوري كه احتمالا هنوز كسي نديده نمونه اش هو در سمند و زانتيا فقط هست. اين هم عكسش
http://i3.tinypic.com/436h3y0.jpg

سود انباشته
7 September 2006, 03:56 PM
مگه همون نقره ابی نیست.

علی206
8 September 2006, 03:38 PM
نه..... نقرآبی آبی باز متالیک ریز هست که تهش نقره ای هست ولی آبی رویال پر رنگ و متالیک درشت هست.

RoSo
8 September 2006, 04:35 PM
آبی رویال همون نقرآبی هستش.
فقط اولین سریهای سمند رو که به این رنگ ساختن به اسم آبی رویال بود و بعدش با کمی تغییر اونو به نقرآبی در 206 تغییر دادن و حالا دوباره بعد از 3-2 سال ظاهراً میخوان با نام همون آبی رویال روی 206 بدن.
ولی در مجموع آبی رویال و نقرآبی یکی هستن و فقط یکم باهم فرق دارن.
دقیقاً مثل رنگ طوسی 206 که 2 نوع داره که یکیش پررنگ تره.
اگر سمند مدل 82 این رنگی پیدا کردین سندش رو نگاه کنید میبینید نوشته آبی رویال ولی در واقع همون نقرآبی هستش.

Powerful_monarch
8 September 2006, 05:56 PM
روسو جان خیلی ممنون !

ولی به نظر من متفاوته ! حداقل در عمل که اینطوره ! اخه این عکسی که ایشون گذاشته ( ابی رویال ) با رنگ نقرابی خیلی متفاوته و میشه تقریبا اسم اون رو دلفینی گذاشت !

اینجانب
9 September 2006, 05:39 AM
نقره آبی خیلی کمرنگتره و بیشتر نزدیک نقره ای است ولی آبی رویال خیلی پررنگتر و کاملا آبی هست.
رنگ دولفینی هم خاکستری هست.
راستی اخیرا 206 سرمه ای هم میزنند؟

siavashb
10 September 2006, 09:49 AM
من هم نميدونم اينكه دوستمون در مورد نقره آبي گفته چه ربطي به اين رنگ آبي رويال داره .
چون همونطور كه تو عكس ميبينين و من خودم الان گرفتم رنگش آبي پر رنگ و از نزديك خيلي خيلي قشنگ من كه كاملا راضي هستم و هر كي ميبينه فكر ميكنه اتوماتيك هستش حتي نمايندگي موقع تحويل نمي دونست فكر مي كرد ن كه اتوماتيك ! ولي در مجموع آبي رويال همون قدر با نقره آبي فرق مي كنه كه سفيد با مشكي !!
اين رنگ رو 206 بسيار كمه اما سمند و زانتيا عين اين رنگ رو دارن

Powerful_monarch
10 September 2006, 07:39 PM
میدونم این عکسی که اینجا میذارم کمی با نقره ابی متفاوته ! ( چون عکس بهتری پیدا نکردم ! ) ولی خوب برای نمایان کردن میزان اختلاف این 2 رنگ گفتم این عکس رو بذارم ! ":
http://www.tuning-fast.com/vos%20projets/206%20blue%20sport/photo.jpg

اگه عکس نمایان نشد به این لینک مراجعه کنید ---> http://www.tuning-fast.com/vos%20projets/206%20blue%20sport/photo.jpg

http://www.tuning-fast.com/vos%20projets/206%20blue%20sport/phto.jpg

karash501
10 September 2006, 07:58 PM
نقرابي تقريبا آبي آسموني هستش كه يه مدت سمند 206 زياد ميردن الان ديگه نيست خييييليم زشته!آبي رويال وقعا شنگه به 206هم خيلي مياد رنگ زانتيا يه ذره فرق ميكنه با اين آبي رويال.دولفيني هم همون خاكستريه تقريبا ماشين ما به اسم دولفيني از نمايندگي و طوسي متاليك تو كارت يه هوا از خاكستري كه سمند و 206 هست روشنتره

soheilm
30 September 2007, 05:03 PM
مشکی

سفید

خاکستری

بژ

قهوای لیزری

معایب و مزایا

البته دلیل نوشتن این رنگها این است که الان فقط این رنگها ثبت نام دارند

benyamilan
30 September 2007, 08:47 PM
مشکی که تو همه ماشینا جذبه خودشو داره و همیشه تو بورسه ولی متاسفانه بعد یکی دو سال خط و خش و زیاد معلوم میکنه واسه همون توصیه میکنم زیاد طرفش نری
سفید اگه بخوای اسپرت کنی رنگه قشنگیه ولی کلا 206 سفید برخلاف ماشینای دیگه سادش زیاد جذاب نیست
خاکستری که من خودم بهش رای دادم از هر نظر رنگ جالبیه مخصوصا واسه 206 کلا فقط یکی دو ساله که ایران خودرو به فکر زدن همچین رنگی افتاده روی ماشیناش و اونطور که باید جواد نشده
بژ که واقعا متنفرم به هیچ دردی نمیخوره نمیدونم نظر بقیه چیه...
و امام قهروه ای لیزری که اگه خاکستری نبود من اینو میگرفتم چون رنگ جدیدیه و زیاد تو خیابونا دیده نمیشه تنها مشکلش اینه که قیمتش یه خورده بالاتر از بقیست
کلا من خاکستری و قهوه ای لیزری رو پیشنهاد میکنم

m_eslam
1 October 2007, 05:23 PM
البته 206 رنگهاي بسيار متنوع و زيباي ديگه اي هم داره كه توي اين همه پرسي نيومده. مثلا نقرآبي يا قرمز.

benyamilan
1 October 2007, 05:36 PM
خب ایشون اشاره کردن که ایران خودرو در حال حاضر فقط اینا رو ثبت نام میکنه واسه همون فقط اینا رو گذاشتن

ariana_206
3 October 2007, 12:10 AM
من رنگ آپشن گرفتم تو سندش نوشته بژ تیره.به نظرم خیلی به 206 میاد.نو سایت ایران خودرو هم میتونی این رنگ رو ببینی

persianking62
5 October 2007, 01:41 PM
خاکستری و سفید خیلی به 206 میاد.

شهرام 2
6 October 2007, 02:59 PM
منکه خاکستری اونو پسندیدم وخریدم
رنگ قهوای لیزر هم خیلی جذابه امابه اضافه قیمتش نمیارزه درضمن اگه نیاز به نقاشی پیداکنه کارهرکسی نیست

nader875
7 October 2007, 07:00 AM
خاکستری به نظر من از همه قشنگ تر ه و نه به 206 بلکه به اکثر ماشینا میاد....

diyaco
10 October 2007, 12:52 PM
من هم خودم رنگ خاکستری را انتخاب کردم اما شاید اگر امروز بخواهم یک 206 دیگر بخرم به سراغ رنگ سفید بروم.

soheilm
10 October 2007, 12:57 PM
من هم خودم رنگ خاکستری را انتخاب کردم اما شاید اگر امروز بخواهم یک 206 دیگر بخرم به سراغ رنگ سفید بروم.

دلیلتون چی هست؟؟؟

diyaco
11 October 2007, 01:00 PM
دلیلتون چی هست؟؟؟

دوست خوبم

رنگهای تیره (ازجمله خاکستری) سریع خاک میگیرند و کثیف میشوند اما رنگ سفید کمتر به این طریق کثیف میشود.ضمن اینکه در مناطقی که در تابستانها هوا گرم میباشد در اتومبیلهای با رنگهای روشن مشکل کمتری خواهید داشت.
به هرحال این فقط سلیقه من است و انتخاب رنگ اتومبیل هم یک موضوع 100% سلیقه ای است :icon_cool

amooali
16 October 2007, 09:07 PM
اگر کسی عکسی از 206SD بارنگ گیلاسی متالیک دارد لطفا اینجا بزارید.:icon_excl

kimia84
22 October 2007, 01:16 PM
من رنگ سبز زیتونی متالیک رو ترجیح میدم. ولی تو همه پرسی نیومده!! http://i22.tinypic.com/2dam2d5.gif

soheilm
22 October 2007, 03:23 PM
من رنگ سبز زیتونی متالیک رو ترجیح میدم. ولی تو همه پرسی نیومده!! http://i22.tinypic.com/2dam2d5.gif

دوست عزیز

اگر توجه کنید من نوشتم رنگهایی که ثبت نام دارند -- سبز زیتونی رو در حال حاضر ثبت نام نمیکنند

tompussycat
22 October 2007, 04:49 PM
سلام
رنگ خاکستری فقط یک خوبی داره و اون اینکه دیر کثیفی رو نشون میده. به قول مامان بزرگها چرکتابه. ولی نه قشنگ هست و نه از نظر روانشناسی تاثیر خوبی داره. رنگی هست که در خارج خیلی طرفدار نداره. شهر رو هم تبدیل به شهر مرده ها میکنه من دوست داشتم مردم رنگهای متنوع رو میخریدند تا هم شادتر میشدیم و هم شهر قشنگ تر میشد.

مشکی

سفید

خاکستری

بژ

قهوای لیزری

معایب و مزایا

البته دلیل نوشتن این رنگها این است که الان فقط این رنگها ثبت نام دارند

alidesign
22 October 2007, 09:33 PM
به نظر من سفید بهترین رنگ ولی واسه کسی که میخواد اسپرت کنه و خیلی ناز میشه:icon_surp:icon_surp

soheil86
23 October 2007, 09:36 AM
سفید و به همون دلیلی که دوستمون گفت توی تابستون هم زیر آفتاب نور خورشید رو منعکس میکنه.

mohsen3544
26 October 2007, 01:24 PM
منم میگم سفید بعد هم مشکی.

amir00gh
26 October 2007, 04:25 PM
من سیاهش رو بیشتر می پسندم

nazila_k
26 October 2007, 04:58 PM
من از قهوهای لیزری خوشم اومد و گرفتم اما الان اگه دوباره حق انتخاب داشتم رنگ خاکستری انتخاب میکردم چون هم روتین تر و هم بیشتر .
الان رنگ ماشین انقدر تابلو هست که هر چی آشناست به محض اینکه 206 قهوا ای لیزری میبینه داخلشو هم نگاه میکنه که ببینه منم یا نه. اما خاکستری انقدر زیاده که کسی حوصله همچین کاری نداره.

amooali
29 October 2007, 02:30 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=4001&stc=1&d=1193652313http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=4002&stc=1&d=1193652682
بابا بازهم خودم (چند عکس از 206 گیلاسی)

persianking62
31 October 2007, 02:09 AM
یه رنگی هست به اسم ابی رویال عکسشو تو یه سایتی دیدم خیلی قشنگه.البته فکر کنم به صورت ابشن بیرون میدند.

persianking62
31 October 2007, 09:50 PM
این رنگ گیلاسی جز سفارشی ها حساب میشه؟؟

po2ya
31 October 2007, 10:25 PM
این که بیشتر شبیه بادمجوونی هست که!

Arasp
31 October 2007, 11:36 PM
به نظر من نوك مدادي بهترين رنگش هست. چون مشكيش متاليك نيست و كمترين خاك رو نشون ميده كافيه يه نم بارون بزنه ديگه نميشه به ماشين نگاه كرد. سفيد هم كه قشنگ نيست به نظر من. به هر حال انتخاب رنگ يه چيز كاملا سليقه اي هست

minerva
1 November 2007, 12:14 AM
به نظر من سفید محشره. چون وقتی ماشینت سفید باشه واسه طراحی داخلیش (روکش و ....) هر رنگی رو می تونی انتخاب کنی. اسپرت خورشم عالی میشه (رینگ الومینیومی سفید لبه دار)

persianking62
1 November 2007, 12:58 AM
پس رنگ گیلاسی چی :D

persianking62
1 November 2007, 01:35 AM
انتخاب رنگ سليقه اي هست زیاد روش بحث نکنید :D
یکی از سفید خوشش میاد یکی از نوک مدادی یکی از...................

amooali
1 November 2007, 12:34 PM
این رنگ جزو رنگ های سفارشی نیست بلکه از رنگهای استاندارد ایران خودرو برای 206 صندوق دار می باشد

farzad1362
1 November 2007, 03:02 PM
برای اس دی فقط رنگ خاکستری یا سفید قشنگ هست.

Nomad
1 November 2007, 03:35 PM
به نظر منم این بادمجونیه ... البته بادمجونی و گیلاسی هم شبیه هم هستن .

persianking62
1 November 2007, 03:52 PM
ولی هرچی هست یا بادمجونی یا گیلاسی بهش نمیاد.البته انتخاب رنگ سلیقه ای هست.هرکی از یه رنگی خوشش میاد.

Nomad
1 November 2007, 04:03 PM
درسته سلیقه ای هستش ولی این واقعا یکی از بهترین رنگها برای اکثر ماشینها هستش ...

Rapstar
1 November 2007, 04:28 PM
با سلام
این رنگ بادمجانی هستش. اتفاقا یکی از رفقا هم همین رنگو داره!! واقعا فوق العاده هست این رنگ. تا از نزدیک نبینید نمی فهمید چی می گم. ازش عکس می گیرم واستون می زارم.
ممنون

lexus
1 November 2007, 04:33 PM
ای بابا من فکر کردم چی هست !
به نظر من روی SD اصلن وقت نذارید!
بین محصولات این کارخانه مونتاژ(از گفتن اسمش ...) فقط 206 بگیرید که لااقل بگید پول واسه یه چیز دادم که بیارزه اگه اتوماتیک گیر آوردید که محشره.

abaratian
1 November 2007, 05:30 PM
ای بابا من فکر کردم چی هست !
به نظر من روی SD اصلن وقت نذارید!
بین محصولات این کارخانه مونتاژ(از گفتن اسمش ...) فقط 206 بگیرید که لااقل بگید پول واسه یه چیز دادم که بیارزه اگه اتوماتیک گیر آوردید که محشره.

تاپیک رو منحرف نفرمایید لطفا!

وقتی حرفی برای گفتن ندارید، سکوت اختیار کنید!

persianking62
1 November 2007, 05:54 PM
درسته سلیقه ای هستش ولی این واقعا یکی از بهترین رنگها برای اکثر ماشینها هستش ...

بله درست قشنگ هست.منم امروز تو خیابون دیدم.ولی خیلی کم هست.به احتمال زیاد جز رنگهای ابشن هست.
میدونید اگه سپر ها هم رنگه بدنه میشد مثل مدل های صادراتی واقعا دیگه زیباتر میشد.

amir00gh
1 November 2007, 11:12 PM
انتخاب رنگ سليقه اي هست زیاد روش بحث نکنید :D
یکی از سفید خوشش میاد یکی از نوک مدادی یکی از...................

این جا بیان کردین اشکال نداره ولی دیگه جایی نگین که بحث رو تموم کنید این به نظرم یک توهین به دیگران است

تو همین گفتگو هاست که خیلی مسائل که از دید من یا شما بی اهمیت است اشکار می شود
دوستان اینجا نظرات خود را همراه با دلیل خود بیان می کنند
مثلا یکی می گه من از رنگ تیره خوشم نمیاد چون خیلی باید به نظافتش رسید و خاک هاش رو تمیز کرد
این مسله از دید خیلی ها کم اهمیت است ولی اگر خودت یک ماشین تیره داشته باشی و محل کارت طوری باشه که ماشینت هر روز خاکی میشه دو راه داری یا ماشینت باید خاکی بمونه یا برای تمیز کردنش از کارواش محل باید اشتراک بگیری ( یا خودت هر روز دستمال بکشی ) ولی موقع خرید فقط به قشنگیش فکر میکنی و برقی خاص که در رنگ های تیره دیده می شه

persianking62
2 November 2007, 12:51 AM
این جا بیان کردین اشکال نداره ولی دیگه جایی نگین که بحث رو تموم کنید این به نظرم یک توهین به دیگران است

تو همین گفتگو هاست که خیلی مسائل که از دید من یا شما بی اهمیت است اشکار می شود
دوستان اینجا نظرات خود را همراه با دلیل خود بیان می کنند
مثلا یکی می گه من از رنگ تیره خوشم نمیاد چون خیلی باید به نظافتش رسید و خاک هاش رو تمیز کرد
این مسله از دید خیلی ها کم اهمیت است ولی اگر خودت یک ماشین تیره داشته باشی و محل کارت طوری باشه که ماشینت هر روز خاکی میشه دو راه داری یا ماشینت باید خاکی بمونه یا برای تمیز کردنش از کارواش محل باید اشتراک بگیری ( یا خودت هر روز دستمال بکشی ) ولی موقع خرید فقط به قشنگیش فکر میکنی و برقی خاص که در رنگ های تیره دیده می شه

اقای محترم لطفا درست صحبت کنید.من توهین به دیگران نکردم اگه درست خونده باشی دستور ندادم که بحث رو تمام کنید.بله اگه من گفته بودم دیگه تموم کنید حق با شما بود.لطفا هم احترام خودتون نگه دارید هم بقیه اعضا سایت.

به نظر من رنگ کاملا سلیقه هست.یکی اگه مشکی واقعا دوست داشته باشه هر چی هم بهش بگید که زود کثیف میشه یا مشکلات دیگه باز میره میخره چون دوست داره.یکی سفید دوست داره یا یکی خاکستری.....
انتخاب رنگ کاملا سلیقه هست.این تاپیک تاپیک بدی نیست.ولی اگه از اولش خونده باشی دوستان هر کدومشون رنگ مورد علاقشونو بیان کردن.و گفتن من فلان رنگو دوست دارم و نظرشون هم محترم هست.
در مورد رنگ تیره که فرمودید یه توضیح بدم من فکر کنم همه تقریبا همه میدونند که رنگ مشکی زود کثیفی نشون میده.خش نشون میده پس یکی که میره رنگ مشکی میخره شما مطمئن باش که همه اینا رو میدونه ولی خوب چون دوست داره میره میخره.
و دوباره میگم جمله من حالت دستوری نبوده دوست عزیز.و من به دوستانم در این سایت احترام میزارم.

nowroozi
10 November 2007, 01:56 PM
با سلام
رنگ سفید خیلی برای 206 sd خیلی قشنگه و زشتی صندوق عقب رو نشون نمیده

persianking62
12 November 2007, 01:49 AM
من چند وقت پشی یه محموله sd دیدم که صادراتی بود فکر کنم میبردن برای ترکیه سپر ها هم رنگ بدنه بود و چراغ های صادراتی هم روش نصب بود همراه با رینگ های اسپرت خیلی شیک بود.متاسفانه این هایی که داخل میدن از این کارا روش نمیکنند.به نظر من اگه کسی هم sd میگیره سپر هاشو بره همرنگ بدنه کنه تو ظاهر sd خیلی تاثیر داره.

ar1358
17 November 2007, 02:40 AM
به روز شده: 26 آبان 1386 ساعت 00:15 - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید
صفحه اصلی حمل ‌و‌ نقل

اتومبیل‌های تیره رنگ بیشتر تصادف مي‌كنند

خودرو - همشهري آنلاين:
تحقیقات نشان داده است که درصد تصادفات در بین اتومبیل‌های تیره به ویژه مشکی رنگ بیشتر از رنگ‌های روشن است.

به گزارش بی.بی.سی بررسی شرکت‌های بیمه نیز موید تصادفات بالا در میان اتومبیل‌های مشکی رنگ است.

بنابر همین گزارش رنگ اتومبیل‌ها با رانندگی راننده آنها تناسب دارد. برای مثال مشخص شده بسیاری از رانندگانی که خودروی مشکی دارند، شخصیتی غیر قابل انعطاف و تند دارند به همین دلیل این رنگ خودرو را انتخاب می‌کنند.

گزارشات نشان می‌دهد که رنگ قرمز نیز بیشترین توجه رانندگان را به خود جلب می‌کند. از طرفی در اتومبیل‌هایی که رنگ نقره‌ای یا بژ دارند، کمترین تصادفات دیده می‌شود و در میان رانندگانی هم که این رنگ‌ها را انتخاب می‌کنند افراد منطقی و آرام بیشتر دیده می‌شود.

نتایج فوق نسبی است و به طور حتم در مورد تمام رنگها و اتومبیل‌ها نمی‌توان قضاوت کرد.

mani maher
18 November 2007, 01:25 AM
206 رنگ مشکی روغنی هم داره؟ یا فقط متالیکه؟ چون احساس میکنم یه سری از مشکیهاش برق زیادی دارن و خیلی خوشگلن!

LOOOK
21 November 2007, 01:22 PM
بنظر من رنگ سفید در بیشتر ماشینها از جمله این ماشین در هنگام فروش فقط شرایط بهتری دارد.

persianking62
28 November 2007, 01:42 AM
به sd رنگ سفید خیلی میاد. امروز هم تو خیابون یه sd دیدم که رنگش بژ بود به نظرم بد نیومد .به نظرم کم کم این sd داره جا میافته به فکر افتادم برم یه سفیدش بگیرم

Farbod.E
28 November 2007, 07:52 PM
206 یک رنگ آبی نفتی داره که البته نمیشه بهش گفت آبی نفتی یک آبی خاصی است ! بنده به ندرت این رنگ را در سطح شهر دیدم اما به نظرم که انصافا رنگ بسیار زیبا و قشنگی است ! دوستان کسی نام این رنگ را میداند ! ( با آبی کاربنی اشتباه نگیرید !)

m_eslam
1 December 2007, 10:22 AM
206 یک رنگ آبی نفتی داره که البته نمیشه بهش گفت آبی نفتی یک آبی خاصی است ! بنده به ندرت این رنگ را در سطح شهر دیدم اما به نظرم که انصافا رنگ بسیار زیبا و قشنگی است ! دوستان کسی نام این رنگ را میداند ! ( با آبی کاربنی اشتباه نگیرید !)

اگر اشتباه نكنم ، اسمش آبي اطلسي باشه.

kimia84
1 December 2007, 11:27 AM
من به رنگ خاکستری رای دادم

persianking62
1 December 2007, 06:56 PM
رنگ خاکستری به 206 میاد ولی خیلی زیاد شده دیگه :D

soheilm
1 December 2007, 06:58 PM
رنگ خاکستری به 206 میاد ولی خیلی زیاد شده دیگه :D

تویه این دورو زمونه ماشین هر چی کمترتابلو باشه بهتره

persianking62
1 December 2007, 07:07 PM
تویه این دورو زمونه ماشین هر چی کمترتابلو باشه بهتره

بله اگه از اون جهت ها میگید حق با شماست هرچی کمتر تابلو باشه بهتر مخصوصا ماشین های گرون قیمت چون رنگ های قشنگ و شیک و کم نا خود اگاه توجه جلب میکنه

Senator
8 January 2008, 10:57 PM
اون رنگي كه ميگيد اسمش نقرآبي هستش و بسيار كمياب! خودم يه مدت دنبالش بودم .

سود انباشته
19 January 2008, 07:20 AM
سلام
واسه 206 بهترین و زیباترین رنگ نقره ای متالیک هست.

diyaco
19 January 2008, 08:15 PM

اتومبیل 206 یکی از دوستانم این رنگ را دارد , در سند ماشین جلوی عبارت رنگ ماشین نوشته شده "آبی شال" !!!
البته من نتوانستم دلیل این نامگذاری را حدس بزنم ولی حتما" مسئولین ایران خودرو دلیلی برای اینکار دارند:icon_cool :icon_razz

m_eslam
20 January 2008, 09:41 AM
سلام
واسه 206 بهترین و زیباترین رنگ نقره ای متالیک هست.

رنگ مورد نظر شما هم قشنگه اما الزاما" بهترین رنگ نیست. رنگ یه مطلب کاملا" سلیقه ایه و ماشالله به تعداد آدما هم سلیقه وجود داره.

Declare
26 January 2008, 09:58 AM
سلام
سفيد از همه خوشگلتره، البته بيشتر واسه خانوما :)
بعد هم خاكستري

BloodReza
28 February 2008, 02:19 PM
تو انتخاب بهترین رنگ یه مبحث سلیقه هست یه مبحث عقلی
از نظر سلیقه که نظر هر کس با دیگران فرق داره یکی ممکنه بگه نقره یی متالیک یکی سفید متالیک یکی هم آلبالووی
ولی از نظر عقلی بهترین رنگ رنگی هست که موقع تصادف راحت بشه درش آورد که تو این مورد سفید از همه بهتره
به فرض یه 206 مدل 83 سفید اگه کاپوتش رنگ شه بهتر میشه این تفاوت رنگ رو با سایر قسمتای ماشین جبران کرد تا بژ متالیکی که رنگ همون 206 83 باشه
همینتور موقع فروش راحت بفروش بره معمولن رنگای نقره یی و سفید خریدارای بهتری دارن تا رنگای خاصی مثل آبی یا قهوه یی لیزری

pedram_x2005
20 March 2008, 04:58 PM
به نظر بنده رنگ سفيد 206 از همه به قول پدرم چرك وردار تره

shaggy
25 March 2008, 04:10 PM
به نظر منم 206 خاکستری رنگش از همه خوشگلتره البته دو نوع خاکستری داره که با هم تفاوت ظاهری زیادی دارن و در کارت خودرو هم نوشته:
خاکستری تیره
خاکستری متالیک روشن

که خاکستری متالیک روشن منظور بنده بود و رنگ فوق العاده ایه و البته تعدادش کمه.

masoud2535
15 April 2008, 04:02 PM
سلام دوستان

در اين نظر سنجي جاي رنگ (نقره‌اي) خاليه که؟!:icon_twis

من قهوه‌اي ليزري را خيلي دوست دارم، با اينکه رنگ ماشين خودم نقره‌اي است ولي اگه موقع ثبت نام قهوه‌اي ليزري بود حتماً اونو انتخاب مي‌کردم:icon_neut

farshad_sharif
2 May 2008, 12:47 PM
به نظر من قرمز روژ از همه قشنگ تره :icon_evil گرچه ماشین خودم یشمی متالیکه .. اون رنگ رو هم دوست دارم البته زمانی که زیر آفتاب باشه نه توی سایه :icon_surp اما قرمز روژ یه چیز دیگس

pencilman
3 May 2008, 02:14 PM
سبز انگوری هم خیلی قشنگه

persianking62
7 June 2008, 02:45 PM
رنگ سفید از همه بی درد سرتر هست مخصوصا برای اونهایی که تو جاده ها میرنند نه خط روش مشخص نه جای شن ماسه.206 به نظر من ماشینی هست که اکثر رنگ ها بهش میاد.

Narimanhb
10 June 2008, 01:52 AM
مشکی و سفید رو بیشتر میپسندم...کلا به نطر من مشکی رنگ سنگینی و خودم هم ماشینم مشکیه متالیکه اما متاسفانه بعد چند سال خط و خش روش تابلو میشه.اما سفید هم دنیایی داره و اگه اسپرت بشه واقعا معرکست:icon_cool

آلتین آی ایمران
14 June 2008, 06:19 PM
من میگم نقره ای بهتره...اما چون نیست... مشکی!

mil-i300
17 June 2008, 08:27 AM
رنگ مشكيه متاليك و زغال سنگي به همه ماشين ها مياد...!!!
به 206 بيشتر ذغال سنگي مياد...

mahyar_7945
17 June 2008, 01:44 PM
206=مشکی

m_eslam
2 July 2008, 09:30 AM
مشكي اول!
خاكستري دوم
سفيد سوم
قهوه اي چهارم
بژ آخر ،‌هرچند مال خودمم بژه!

shahramcat
11 July 2008, 11:28 PM
اول سفید

دوم مشکی

سوم خاکستری

چهارم قهوه ای لیزری

برای خودم مشکی هست :icon_razz

Hesam844
13 July 2008, 12:51 AM
من خودم دودی دارم ، رنگش رو هم خیلی دوستدارم
اما اگر بخوام یه بار دیگه بخرم، سفیدشو میخرم...:icon_surp
چون رنگ ماشین نباید فقط بر مبنای دوستداشتن باشه
سفید رنگ کم دردسریه چون هم کثیفی رو نشون نمیده
هم در صورت صافکاری بدون رنگ موج رو نشون نمیده
قیمتش هم اون زمان 250 تومن ارزونتر از دودی اش بود!

meslehichkas
13 July 2008, 04:42 PM
رنگ های جدیدی که ایران خودرو میزنه چیا هست؟

JBF
14 July 2008, 03:39 PM
..... اگر بخوام یه بار دیگه بخرم، سفیدشو میخرم....قیمتش هم اون زمان 250 تومن ارزونتر از دودی اش بود!
اين ارزوني براي اون زمان بود . الان سفيد از بهترين رنگهاس.هم توي زانتيا هم توي پرشياو ....

meslehichkas
17 July 2008, 12:03 AM
رنگ سفید خیلی زیاد شده
بخصوص پرشیا و زانتیا
میشه گفت کم کم داره تکراری میشه

Saman.Cls
17 July 2008, 03:53 AM
به نظر بنده 206 يا بايد مشكي باشه يا بايد خاكستري باشه
حالا بحث اگه روي بالا بردن ابهت ماشين باشه همون مشكي كه روي هر ماشيني باشه اين كارو ميكنه
خاكستريم كه خدا وكيلي رنگ با كلاس و شيكيه
ولي اين سفارش رو از من قبول كنين كه اصلا سراغ رنگهايي مثل قرمز نريد چون بايد صبح تا شب با پليس سر و كله بزنيد (تجربه شخصي بنده)

meslehichkas
18 July 2008, 09:51 AM
ولي اين سفارش رو از من قبول كنين كه اصلا سراغ رنگهايي مثل قرمز نريد چون بايد صبح تا شب با پليس سر و كله بزنيد (تجربه شخصي بنده)

چرا؟!

Saman.Cls
19 July 2008, 04:46 AM
چرا؟!

حالا يه جورايي خودم هم دليلش رو نميدونم شايد برميگرده به بحث روانشناسي رنگها
ولي خداييش من يه مدت ماشين شرابي داشتم و پليس انگار تو خيابون بين اين همه ماشين فقط منو ميديد
قبل از اون ماشينم سفيد بود ولي خيلي كمتر گير ميدادن
1 نمونه : من حتي يك بار هم نشد وقتي با خانواده از ايست بازرسي رد ميشم ماشينم رو بازرسي كنن ولي وقتي با ماشين شرابي رانندگي مي كردم تو همه ايست بازرسي ها بايد كلا سر و ته ماشين رو نشونشون مي دادم
البته راهنمايي بيشتر گير مي داد
مثلا اكثر مواقع من مشكل كمر بند داشتم
بارها شده بود كه پليس به كمر بندم اشاره كنه در حالي كه اگر دقت مي كردي 80% ماشينهاي اطرافم كمربند نبسته بودن
حالا نگين طرز رانندگي من اينطوري هستش
من خيلي ماشين عوض ميكنم ولي فقط در مورد اون ماشين همچين مشكلي رو داشتم

aquarium
1 August 2008, 12:24 PM
1- خاکستری
2- نقره ایی

aquarium
9 August 2008, 04:49 PM
آقا من نظرم رو پس میگیرم .

1- قهوه ایی لیزری ( امروز تو نمایندگی ایران خودرو دیدم واقعا" عجب رنگیه برازنده 206 هستش . توپ_______ه .
2- خاکستری
3- نفره ایی

arminjahansha
16 August 2008, 04:21 PM
سلام
آقا قضيه رنگ سفيد دوپوششه چيه؟؟ كسي ميدونه؟؟
يعني بقيه رنگها يك پوششه هستند؟؟
جديدا سفيدها رو دوپوششه ميزنن؟يا قبلا هم دوپوششه بوده؟

behzadov
19 August 2008, 02:43 PM
بهترین رنگ 206 هنوز هم نقره ای هست به این دلایل:
1- الان دیگه همه رنگ های 206 خز شده تقریبا به خصوص نقره ای، خاکستری، مشکی و سفید. پس زیاد دنبال تک بودن ماشینتون تو 206 ها نباشید.
2- بهترین رنگ برای نشون ندادن خاک همین نقره ای هست، البته سفید هم از این نظر رنگ خوبیه، اما رنگ سفید کلا رنگ بی حالیه.
3- رنگ نقره ای موقع فروش خیلی راحت تر فروش میره و در صورت نیاز به صافکاری رنگ ماشین دو دست نمیشه و کمتر خودشو نشون میده.
4- و آخر اینکه فکر می کنم مشکی زیبا ترین رنگ 206 هست به شرطی که همیشه دستمال به دست باشی، دوم اینکه هیچ وقت تصادف نکنی و قری یا خط رو ماشینت نیفته.

ما حصل کلام نتیجه می گیریم که با توجه به خاکی بودن اب و های تهران و احتمال خوردن ضربات به ماشین بهترین رنگ در دراز مدت همین نقره ای هست که خیلی هم زیاده. بعد از نقره ای هم به خاکستری رای می دهم.

aquarium
2 September 2008, 09:34 PM
سلام دوستان آیا این قهوه ایی لیزری رنگ خوبی برای 206 هستش . چون دارند 206 تیپ 2 سفارشی میدن با رنگ قهوهایی لیزری و هیچ رنگ دیگه ایی نداره . آیا شک نکنم و این رنگ رو انتخاب کنم و بنویسم ؟ خواهشا" کمک کنید ؟ میدونم اینجا محل این گونه سوال نیست ولی هیچ جا بهتر از اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم ؟

shiraz362
10 September 2008, 10:14 PM
اقا هیچ رنگی به اندازه مشکی براق با رینگهای اسپورت استیل چشم ها رو خیره نمیکنه درستکه زود خاک میگیره و هر ساعت باید لنگ دستت باشه ولی ارزش داره

behzadov
15 September 2008, 01:38 PM
قهوه ای لیزری هم رنگ قشنگیه. اما کلا موقع ثبت نام انتخاب ها محدوده. کاش دامنه رنگی وسیع تر بود. راستی چرا سفید اینقدر گرونه؟ 50 تومان از سایر رنگ ها بالاتر؟ یه زمانی رنگ سفید 100 تومان پایینتر بود!!

aquarium
17 September 2008, 02:40 AM
چون رنگ روزه . و میشه گفت رنگ چاپیدن مردم مثلا" دو پوششه است و با اون موقع ها که یه پوششه بود فرق داره :icon_razz

behzadov
17 September 2008, 10:18 AM
دو پوششه! یعنی دو بار رنگ میشه؟ اگر روش خط یا خش بیفته زیرش سفیده باز؟
راستی فقط سفید دو پوششه هست؟ چرا بقیه رنگها اینجور نیست؟

aquarium
18 September 2008, 02:15 AM
نه بابا زیرش رنگ نیست که . من از نمایندگی سوال کردم ، دو بار رنگ شده یعنی یه جورایی رنگ کردن که بشه رنگ روشن سفید که بهش میگن دو پوششه که یکی رنگ و دیگری برای روشن تر شدنشه مثلا" مثل خاکستری متال. به تازگی قرمز یا یه چیزایی مثل آلبالویی هم دارند دو پوششه میدن .

bijan2021
27 September 2008, 01:29 AM
سلام به همه دوستان
به نظر من اگه رنگهایی (متفرقه )رو که ایران خودرو برای 206 های صندوق دارش میزنه رو هم اضافه کنیم من به رنگ گیلاسیش که واقعآ خشگل و تکه رای میدم اینو از این جهت میگم که خودم یکیشو تا همین یه ماه پیش داشتم و اوایل پارسال که زیر پام بود و البته اسپورتشم کرده بودم و بارها ملت همه میخم میشدنو گاهی هم ازم اسم رنگشو میپرسیدن
خلاصه اینکه این رنگش حتی از دید اطرافیانم هم جز بهترین رنگهای ماشین حتی ماشینهای وارداتیه
صفاتونو عشقه..

reza_118
19 October 2008, 01:40 PM
اقا چرا رنگ نقره ای قید نشده؟!!

dreams66
19 October 2008, 03:16 PM
به نظر من بهترین رنگ خاکستری هست

behzadov
21 October 2008, 06:21 PM
نقره ای برترین رنگ تو 206 هست.
1- گرد و خاک رو نشون نمیده و از این نظر برای شهر های ایران که پر گرد و غباره معمولا عالیه
2- رنگ روشنیه و تو تابستون و گرما کمترین مشکل رو دارید
3- هم تو روز و هم تو شب جلای خاص خودش رو داره. هم زیر نور آفتاب قشنگه خیلی هم تو تاریکی
4- کمترین افت رنگی رو با گذر زمان داره و به عبارتی رنگش نمیپره مثل سایر رنگ ها
5- به دلیل طراحی بدنه 206 که قوس زیاد داره نقره ای این طراحی رو بهتر نشون میده
6- ماشین همرنگ رینگ و لاستیک و یا قالپاق هست که آیتم مهمی تو زیبایی هست
7- اگه ماشین روش خط و خش بیفته باز هم نقره ای جز رنگ هایی هست که خط و خش رو نشون نمیده
8- اگه تصادف کردید و نیاز به صافکاری بود همه جا به راحتی رنگش رو میتونن در بیارن چون رنگ خاصی نیست
9- موقع فروش رنگ نقره ای خیلی راحت فروش میره به دلیل اینکه این رنگ زیاد طرفدار داره تو دست دوم ها

به همه این دلایل به نظر من بهترین رنگ 206 بخصوص تو ایران نقره ای هست. تنها ایرادی که میگیرن زیاد بودن 206 نقره ای هست که الان دیگه همه رنگ ها از جمله خاکستری و سفید هم اینجوری شده. پس با اجازه همه مزیت دهم هم مینویسم:

10- اگه میخواهید دوست و آشنا کمتر شما رو تو خیابونا ببینن به خصوص تو شهر های کوچک تر، 206 نقره ای اینقدر زیاده که جلب توجه نمیکنه! :)

saeid_linker
24 October 2008, 01:39 AM
خاكستري پر طرفدار ترينه
ولي اينقدر زدن داره خز ميشه !!!!!!!!!!!!!!!

nikol86
31 October 2008, 06:52 PM
سلام به همگي

مال من مشكيه متاليكه خيليم دوستش دارم براي گردوخاكش روش چادر ميكشم در كل ادم بايد

هر رنگي دوست داره بخره دوست داشتن به دل بستگي داره نه به دلايل منطقي

realmadrid
18 November 2008, 01:57 AM
فقط مشکی !
مخصوصاً چراغش رو عوض کنی زنون بندازی با رینگ اسپورت !

البته اگه دودیش باشه هم خیلی خشگل میشه ! منظورم بین مشکی و خاکستری هستش!

reza_118
18 November 2008, 10:47 AM
حق با شماست رنگ مشکه با این اوصافی که شما گفتی واقعاً قشنگه من هم با شما موافقم .
ولی مشکل زود کثیف شدن و دیده نشدن در شب البته به نظر من از قشنگی ظاهر خیلی مهمتره

behzadov
18 November 2008, 10:14 PM
من الان نقره ای دارم اما اگه بخواهم عوض کنم با همه مشکلاتی که مشکی داره، این بار مشکی می گیرم.

alireza rezaei
22 November 2008, 03:50 AM
من رنگ سفید رو ترجیح میدم چون رنگهای متالیک در آوردنش کار هر کسی نیست و دو رنگ در میاد اما رنگ سفید اینجوری نیست و گرد و خاک رو مثل رنگهای تیره نشون نمیده

vahidscs
27 November 2008, 09:57 PM
رنگ سفید و نقره ای را ترجیج میدم

ghiaci
28 November 2008, 12:32 AM
چند نفر از شما سوار ماشين مشكي توي تابستان شده اونوقت ديگه قيافه و خوشگلي ماشين ياد آدم ميره

nikol86
28 November 2008, 11:08 AM
چند نفر از شما سوار ماشين مشكي توي تابستان شده اونوقت ديگه قيافه و خوشگلي ماشين ياد آدم ميره

چرا؟منظور شما چيه؟

Warrior--
28 November 2008, 11:30 AM
به نظر من خاکستری خیلی قشنگ تر از بقیه است.
البته جدیدا قهوا ای لیزری هم مد شده است D:

ghiaci
28 November 2008, 06:59 PM
چرا؟منظور شما چيه؟

توي مناطقي كه آفتاب داغ و تابستان گرم دارند ماشين مثل جهنم ميشه

hoda.1
29 November 2008, 09:26 PM
سفید هر ماشینی خوشگلتره.مخصوصا 206. مثل گوله برف میشه

eblis_051
29 November 2008, 10:59 PM
به نظر من خاکستریش از همه شیک تره .

بد ترین رنگش هم به نظرم سفید و بژه

nikol86
30 November 2008, 02:10 PM
توي مناطقي كه آفتاب داغ و تابستان گرم دارند ماشين مثل جهنم ميشه
يعني مثلا رنگ مشكي تا خاكستري انقد اثر داره؟

ghiaci
1 December 2008, 12:49 AM
206 من نقره ايه اين مشكل خيلي كمتره و سمنده نوك مداديه كه اين مشكلو دارم

nikol86
1 December 2008, 05:03 PM
به هر حال من اين سفيد يخچالي و نقره اي روانقد تو خيابونا ديدم كه خسته شدم اكثر پرايدا
پژو 206 حتي كمري و مزدا3 يا سفيدن يا نقره اي نميدونم چرا يكم به رنگ ماشينا تنوع نمي دن

mortezagipsy
2 December 2008, 06:43 PM
بین سفید دو پوششه و خاکستری متال کدومو انتخاب می کنید ؟! (SD سفارشی !)
این خاکستری متال همون خاکستری متالیک خودمونه یا فرق داره ؟!

Warrior--
2 December 2008, 11:36 PM
من جدیدا عاشق رنگ دارچینی شدم!!!!

samanpapillon
2 December 2008, 11:44 PM
مشکی بهترینه . . . !

همه موافقن ؟؟؟:icon_cool

Warrior--
2 December 2008, 11:52 PM
مشکی بهترینه . . . !

همه موافقن ؟؟؟:icon_cool

نه آقا :icon_arro
چرا همه باید موافق باشند؟
به نظر من که مشکی اصلا قشنگ نیست!(نظر من!)

hoda.1
3 December 2008, 01:29 AM
سفید و مشکی رنگایی هستن که شخصیت دارن.

nikol86
3 December 2008, 10:08 AM
من جدیدا عاشق رنگ دارچینی شدم!!!!

Warrior--
3 December 2008, 10:49 AM
دارچين چه رنگيه؟!!!

تو مایه های سبز و کرمی است!
خیلی خیلی 206 با این رنگ کم است.

HOO121
3 December 2008, 11:14 AM
اگه از لحاظ فني بخوهيم بررسي كنيم
رنگ سفيد كمترين تغيير رنگ نسبت به رنگهاي ديگر در طول زمان دارد
در تابستان داخل ماشين كمتر گرم ميشود با توجه به اينكه كشور ما داراي آفتاب گرمي است
ديرتر احتياج به شستشو و كارواش دارد
خشهاي كوچيك كمتر به چشم مياد
و مهمتر هر طور نقاش ماشين به راحتي ميتواند رنگ سفيد درست كنه كه اصلا مشخص نشه

hoda.1
3 December 2008, 01:07 PM
دارچين چه رنگيه؟!!!
من فکر میکنم دارچینی تو مایه های قهوه ای میشه.

HOO121
4 December 2008, 01:49 PM
فكر مي كنم تو مايه هاي قهوه اي ليزري!!!

mohat5
11 December 2008, 12:56 AM
هنوزم که هنوزه خاکستری حرف اول رو میزنه !
کلا این رنگ رو هر ماشینی یه جلوه دیگه بهش میده ... ماکسیما مگان رونیز این رنگی رو دقت کنید !
ولی قبول دارم که زیاد شده دیگه ....

arsalan alavi
12 December 2008, 12:25 AM
رنگ سفید بهترینه ازجهات مختلف 1-کسی بهت نمیگه بد سلیقه 2-تابستان گرمت نمیشه3-دیرکثیف میشه4-رنگ در افتاب خراب نمیشه5-رنگ خوردگی به چشم نمیاد 6-برای اسپرت کردن حرف نداره:icon_cool

arsalan alavi
12 December 2008, 12:29 AM
سفید بهترینه مادر تمام رنگها ست همیشه عالی است:icon_excl

behzadov
12 December 2008, 01:02 AM
سفید بهترینه مادر تمام رنگها ست همیشه عالی است:icon_excl
تمام خصویات مثبتی رو که شما گفتید نقره ای هم داره با این تفاوت که نقره ای تو آفتاب خیلی زیباتر از سفیده و مثل سفید سرد و بیحال هم نیست.

arman1356
14 December 2008, 09:43 PM
ماشین من رنگش نقره ای بژ است خدایی وقتی می شورمش همه رنگهای جدید ایران خودرو رو جواب می ده . من این ماشینو فقط و فقط واسه رنگ ماهش نگه داشتم . هر چند که خودش یه مدتی منو بد اذیت کرد ولی بالاخره سوارش شدم:icon_mrgr

satellite
9 January 2009, 12:31 AM
دوستان من میخام رنگ ماشینم " نوک مدادی " باشه یعنی خاکستری تیره.
سوالم اینه که "خاکستری" که ثبت نام میکنند همونیه که من توضیح دادم؟یعنی تیره هست؟
خاکستری "متال" که برای خودرو هاس سفارشی میرنند دیگه چیه مگه اون یکی متالیک نیست؟
ممنون میشم حتما نظرتونو بگید:icon_cool

behzadov
9 January 2009, 12:34 PM
دوستان من میخام رنگ ماشینم " نوک مدادی " باشه یعنی خاکستری تیره.
سوالم اینه که "خاکستری" که ثبت نام میکنند همونیه که من توضیح دادم؟یعنی تیره هست؟
خاکستری "متال" که برای خودرو هاس سفارشی میرنند دیگه چیه مگه اون یکی متالیک نیست؟
ممنون میشم حتما نظرتونو بگید:icon_cool
در حال حاضر 3 مدل خاکستری تو خیابون ها هست یه مدل خیلی تیره و دو مدل متوسط با تن رنگی متفاوت در زیر نور آفتاب، که همگی متالیک هستند. کاملا بستگی به این داره که زمان سفارش شما پالت رنگ کارخونه کدوم یکی باشه. فکر کنم الان تیره ترین رنگ رو می زنند، اما همونجور که گفتم اصلا حساب کتاب نداره.

satellite
9 January 2009, 01:02 PM
ممنون از جوابتون
اگه همه متالیک هستند که خوبه ولی چرا سفارشی ها رو میزنه "خاکستری متال" پس؟!

nikol86
10 January 2009, 01:05 PM
[quote][کسی بهت نمیگه بد سلیقه/QUOTE]از كجا ميدونين؟يه عده ميگن!!!

arsalan alavi
10 January 2009, 05:14 PM
:icon_razz:icon_evil

Vahid e
10 January 2009, 05:28 PM
من به خاکستریرای دادم . رنگی هست که به هر ماشینی میاد

arsalan alavi
10 January 2009, 05:36 PM
:icon_cool
منم به سفید رای دادم البته خودم یک sdv8سفید دارم ماشین قبلیم سفید بوداگر باز عوض کردم انتخاب بعدیم نقرابی است سفید مشری زیادتری داره البته به جز 405

reza_118
11 January 2009, 10:45 PM
به نظر من کل این تاپیک جای سوال داره دقیقاً مثل مقایسه SD و هاچبک رنگ ماشین دقیقاً یک مورد سلیقه ای هست حالا به هر دلیل شما بیایید بگید آقا فلان رنگ بهتره بله درسته مثلاً رنگ مشکی زود کثیف میشه و در شب پیدا نیست ولی وقتی هم تمیز باشه حرق نداره و رنگهای دیگر هم به همین ترتیب ولی در نهایت صاحب ماشین مهمه که با چه رنگی حال میکنه و چه رنگی را میپسنده و اینکه این رنگ بهترینه و فلان رنگ بدترین به نظر من مسئله ای نیست که بتوان به بحث گذاشت فقط سلیقه هر شخص تعیین کننده هست و فقط و فقط برای خود وی مطرح هست
ببخشید اگر بی ربط پست زدم به قول معروف هر گلی یه بویی داره

neviisande
27 January 2009, 03:49 PM
آقا من دیوانه رنگ صورتی 206 اس دی شدم! :icon_sad:
http://www.ikco.com/persian/products/206sd.aspx اینجا می تونین ببینینش
تا حالا کسی این رنگ رو دیده؟ می تونم این رنگی پیدا کنم؟ خداییش خیلی نازه:icon_wink

Mehdi-HTC
27 January 2009, 03:55 PM
به نظر من 206 هاچبک سفید جون میده واسه انداختن رینگ........البته من مادرم یه نقره ای متالیک داره مدل 84 اونم وقتی میشورمش عین ماه میشه و ماشین نقره ای تیره میشه و خیلی جالبه مخصوصا اینکه قالپاقای ماشینو ورداری.......

حالا دوستامم گیر دادن قهوه ای لیزری بگیر......

دوستان یه نظر کارشناسانه بدن......بچه خوشکلی نیز هستم :icon_neut و قیافه ام بچه گانه میزنه......شاید بخوام سیستم بندازم و یه نموره کپ کنم شاید شاید اگر نظرتون سفید بود رینگم انداختم.......

حالا بگین کدون رنگ به دردم میخوره ؟؟؟؟؟؟

salar_kafka
27 January 2009, 03:58 PM
نقره ای هم موقع فروش راحت رد میشه هم افتاب مث زودپز داغش نمیکه خط و خشش هم زیاد به چشم نماد مثل رنگ های تیره.من خودم نقره ای دارم

neviisande
28 January 2009, 02:39 PM
آقا من دیوانه رنگ صورتی 206 اس دی شدم! :icon_sad:
http://www.ikco.com/persian/products/206sd.aspx اینجا می تونین ببینینش
تا حالا کسی این رنگ رو دیده؟ می تونم این رنگی پیدا کنم؟ خداییش خیلی نازه:icon_wink

یکی جواب ما رو هم بده ثواب داره:icon_excl

Declare
28 January 2009, 03:42 PM

من اين رنگي كه شما مي گيد رو روي ماتيز ديدم. اين رنگها سفارشي هستند ديگه، با پرداخت يه مبلغ اضافي مي تونيد به كارخونه سفارش بديد.
اين رنها قشنگند اما چون طرفداراي خاص خودشون رو دارن، شايد بعدا خيلي راحت نتونيد بفروشيدش. (يكي از دوستان من اين مشكل رو داشت).

EbliiS
31 January 2009, 01:27 AM
من امروز همين رنگ را براي هاچبكش ديدم،نسبت به اون چيزي كه تو سايت بود رنگش كدر تر بود و به قشنگي رنگي كه در سايت گذاشتن بود نبود واقعا!

abs206
27 February 2009, 10:48 AM
به نظر من بهترین رنگ واسه206sdزردعسلیه

daryosh-sony
27 February 2009, 07:21 PM
یه نظر من نوک مدادی و خاکستری از همه بهتره برای 206.
آیا بین رنگ خاکستری متال و خاکستری متالیک فرقی هست یا هر دو یک رنگه؟

behzadov
28 February 2009, 11:21 AM
من معتقدم رنگ نقره ای و مشکی قشنگ ترین رنگ های 206 بین رنگ های معمول هستند. بین سفارسی ها صورتی واقعا قشنگه به خصوص برای خانم ها. آجری هم خیلی دوست دارم، اما مدت هاست نمی زنند. یه رنگ قرمز هم سال 82 می زدند نه از این قرمز معمولی ها فکر کنم قرمز رژ بود اونم معرکست.

daryosh-sony
28 February 2009, 03:50 PM
من معتقدم رنگ نقره ای و مشکی قشنگ ترین رنگ های 206 بین رنگ های معمول هستند. بین سفارسی ها صورتی واقعا قشنگه به خصوص برای خانم ها. آجری هم خیلی دوست دارم، اما مدت هاست نمی زنند. یه رنگ قرمز هم سال 82 می زدند نه از این قرمز معمولی ها فکر کنم قرمز رژ بود اونم معرکست.
رنگ مشکی تقریبا تو همه ماشینها زیباست ولی خیلی زود کهنه میشه و از قیافه میوفته بنایراین این مشکل را داره من تو شهر که نگاه میکنم بیشتر 206 ها نقره ایی هستند فکر کنم از لحاظ نگهداری و زیبایی خوب باشه ولی از نظر من نوک مدادی از همه بهتره:icon_arro

dr xray
1 March 2009, 09:42 AM
آیا بین رنگ خاکستری متال و خاکستری متالیک فرقی هست یا هر دو یک رنگه؟خاكستري متال با خاكستري متاليك فرق ميكنه. خاكستري متال رو براي سفارشيا ميزنن و ميشه بگي يكم ابي قاطيشه

reza.sh_2006
1 March 2009, 12:12 PM
خاکستری بهتره هرچند با سفیدش هم میشه کنار اومد.

daryosh-sony
1 March 2009, 09:26 PM
خاكستري متال با خاكستري متاليك فرق ميكنه. خاكستري متال رو براي سفارشيا ميزنن و ميشه بگي يكم ابي قاطيشه

عکسی ازاین دو تا رنگ دارید؟ اگر دارید ممنون میشم بزارید.

tartuffe
1 March 2009, 11:09 PM
اتومبیل 206 یکی از دوستانم این رنگ را دارد , در سند ماشین جلوی عبارت رنگ ماشین نوشته شده "آبی شال" !!!
البته من نتوانستم دلیل این نامگذاری را حدس بزنم ولی حتما" مسئولین ایران خودرو دلیلی برای اینکار دارند
ظاهرا رنگی که شما می گویید رویال بلو است یا ابی سلطنتی که بخاطر شباهت رنگ ان با حمایلی است که پادشاهان استفاده می کنند روی شلوار پادشاه هم مغزی به همین رنگ می دوزند و این رنگ حمایل مخصوص شاه است البته من این 206 رویال بلو تا به حال ندیده ام رویال بلو یک رنگی است ما بین کاربنی و نقرابی

reza_118
2 March 2009, 12:13 AM
ظاهرا رنگی که شما می گویید رویال بلو است یا ابی سلطنتی که بخاطر شباهت رنگ ان با حمایلی است که پادشاهان استفاده می کنند روی شلوار پادشاه هم مغزی به همین رنگ می دوزند و این رنگ حمایل مخصوص شاه است البته من این 206 رویال بلو تا به حال ندیده ام رویال بلو یک رنگی است ما بین کاربنی و نقرابی
اگر منظورتون همون آبی دیپلمات مثل سمند هست که من روی sd دیدم و خیلی قشنگ بود

saman21
5 March 2009, 10:36 AM
عکسی ازاین دو تا رنگ دارید؟ اگر دارید ممنون میشم بزارید.

خاكستري متال (سفارشي)

http://www.phalls.com/showpost.php?p=674607&postcount=171

saman21
5 March 2009, 10:39 AM
رنگ مشكي براي خودروهاي بزرگ خوبه اما برا ماشيناي كوچيك مثل 206 و پرايد جلوه خاصي نداره
رنگ نقره اي نگهداريش خيلي آسونه و من تا الان چند ماشين نقره اي داشنم و ديگه حسابي ازش خسته شدم و الان بنظر من بهترين رنگ بين گزينه هاي موجود همون خاكستري هستش

WildAngel
5 March 2009, 11:06 AM
حیف که دیگه این رنگ از خط تولید ایران خودرو خذف شده وگرنه میشد به یشمی سیر اشاره کرد.

tartuffe
9 March 2009, 10:20 PM
سال 82 در دعوت نامه های 206 بین نقره ای و یشمی یک ملیون تومان ! اختلاف بود ! ولی الان چون این رنگ کم شده به قول این دوستمان رنگ قشنگی شده است الان رنگ مد خاکستری و سفید است به نظر من قشنگترین رنگ نقره ای است ولی قدیمی شده است بعد از اینکه شما ماشین صفر نقره ای خریدید ممکن است همسایه بگوید مهندس ! چقدر این ماشین مدل 85 تمیزه !!!

WildAngel
10 March 2009, 07:29 PM
سال 82 در دعوت نامه های 206 بین نقره ای و یشمی یک ملیون تومان ! اختلاف !

700 تومان با نقره ای
500 تومان با بژ
400 تومان با مشکی اختلاف قیمت داشت.
سال 82 چون ماشین خودم خرداد 82 بود اون هم بعد از 8 ماه انتظار. قیمت هم ده میلیون و صد هزار تومان تمام شد.

ergenani
11 March 2009, 02:18 PM
برا sd رنگ سفید خوبه
صندوق نافرمشو یه مقدار بهتر نشون میده

soheilm
11 March 2009, 02:58 PM
رنگ سفيد و مشكي هميشه جلوه داره

noisymind
19 June 2009, 03:10 PM
نه ديگه الان تيپ 2 كمتر از V20 هست.
راستي صحبت از رنگ شد ميخواستم بپرسم رنگ سفيد كه متاليك نيست ديگه ؟ پس چرا گرونتر هست؟ فقط چون الان تو بورس هست؟ ديگه اينكه به نظر شما اين متاليك نبودن تو دوام رنگ تاثير داره؟
مرسي

Warrior--
19 June 2009, 03:26 PM
نه ديگه الان تيپ 2 كمتر از V20 هست.
راستي صحبت از رنگ شد ميخواستم بپرسم رنگ سفيد كه متاليك نيست ديگه ؟ پس چرا گرونتر هست؟ فقط چون الان تو بورس هست؟ ديگه اينكه به نظر شما اين متاليك نبودن تو دوام رنگ تاثير داره؟
مرسي

نه, رنگ سفیدی که ایران خودرو برای اتومبیل هایش استفاده می کند دو پوششه است, یعنی تقریبا ضد خش است.

noisymind
19 June 2009, 03:36 PM
ممنون. من V1 كه نوشتم رنگ سفيد رو انتخاب كردم. هر چند گفتن تا اومدن دعوتنامه ميتونم رنگ رو عوض كنم. برا همين دو دل شده بودم بين سفيد و نقره اي.

OH_MSS
19 June 2009, 04:20 PM
من به قهوه ای لیزری رای دادم ولی قرمز گوجه ای یا ماتیکی نمی دونم اسم دقیقش چیه به هرحال یه چیز دیگس
مثل اینه که بین کلی سنگ بی ارزش یه یاقوت باشه:cool_phalls_79: و به همین قدر هم به چشم راهنمایی و رانندگی میاد :125:(همومجور که یکی از دوستان گفتند)

noisymind
21 June 2009, 10:42 PM
به نظرتون نگهداري رنگ سفيد راحت تر هست يا نقره اي؟ الان ماشينم مشكي هست كه پدرم رو در آورده! :icon_eek:

drnariman
21 June 2009, 10:55 PM
سفید یه کمی بهتره ولی در کل زیاد فرق نمی کنند . بر می گرده به این که از کدوم رنگ بیشتر خوشت بیاد .

reza_118
21 June 2009, 11:37 PM
به نظرتون نگهداري رنگ سفيد راحت تر هست يا نقره اي؟ الان ماشينم مشكي هست كه پدرم رو در آورده! :icon_eek:
رنگ مشکی که واقعاً دردسر هست البته مشکی تمیز باشه خیلی قشنگه ولی بیشتر رو ماشینهای سدان نه هاچبک.
کلاً رنگ روشن نگهداریش راحت تر هست از نظر خط و خش هم به نسبت رنگ تیره کمتر نشون میده بین سفید و نقره ای هم فکر کنم نقره ای هنوز خط و خش را باز هم کمتر نشون بده و نکته مهم اینکه در تابستان بازده کولر ماشینی که رنگش روشن هست بیشتر هست و در شب هم ماشین با رنگ روشن بهتر دیده می شود.

shahramyou
22 June 2009, 12:08 AM
سلام اولا بهترین رنگ رنگیه که خودت ازش خوشت بیاد رنگ های تیره نگهداریشون سخته الآن رنگ سفید رو بورسه ولی شاید باورت نشه نقره ای خیلی راحت تر تمیز می مونه ولی متاسفانه برای 206 دیگه از مد افتاده رنگ قهوه ای لیزری و صورتی فقط به صورت آپشن تولید می شن یه حسن رنگ سفید موقع فروش راحت تر می خرن خط و خش رو هم نقاش ها بهتر درش میارن با تشکر

DySpraxia
22 June 2009, 03:16 AM
سفید !!

vatoovatoo80
22 June 2009, 09:08 PM
سلام دوستان
من همیشه یک رنگ از 206 که میدیدم واقعا حال میکردم باهاش. تا الان فکر میکردم این رنگ نوک مدادیه. چند روز پیش که واسه 206 ثبت نام کردم گفتم رنگ نوک مدادی میخوام گفت نوک مدادی نداریم فقط خاکستری داریم. بعد گفت خاکستری با نوک مدادی فرق داره و نوک مدادی تیره تره.منم شک کردم. رنگ رو عوض کردم.کردمش نقره ای. حالا باز شگ گردم که این رنگی که زیاد تو خیابونا میبینم همون خاکستری باشه.خلاصه گیج شدم. اصلا 206 نوک مدادی داشته یا داره؟ اگه همین رنگ که الان به وفور همه جا دیده میشه همون خاکستریه آیا میتونم به نمایندگی بگم رنگو عوض کنن؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

karash501
22 June 2009, 10:16 PM
سلام دوستان
من همیشه یک رنگ از 206 که میدیدم واقعا حال میکردم باهاش. تا الان فکر میکردم این رنگ نوک مدادیه. چند روز پیش که واسه 206 ثبت نام کردم گفتم رنگ نوک مدادی میخوام گفت نوک مدادی نداریم فقط خاکستری داریم. بعد گفت خاکستری با نوک مدادی فرق داره و نوک مدادی تیره تره.منم شک کردم. رنگ رو عوض کردم.کردمش نقره ای. حالا باز شگ گردم که این رنگی که زیاد تو خیابونا میبینم همون خاکستری باشه.خلاصه گیج شدم. اصلا 206 نوک مدادی داشته یا داره؟ اگه همین رنگ که الان به وفور همه جا دیده میشه همون خاکستریه آیا میتونم به نمایندگی بگم رنگو عوض کنن؟
206 فقط خاكستري داره تا قبل از دعوت نامه بايد بشه عوض كرد

reza_118
22 June 2009, 11:14 PM
سلام دوستان

206 فقط خاكستري داره تا قبل از دعوت نامه بايد بشه عوض كرد
اون رنگی که شما زیاد تو خیابون می بینی همون خاکستری هست .
ولی خاکستری دو مدل داره یکی همونی که شما زیاد می بینی یکی دیگه هم هست که مقداری متمایل به آبی تیره هست که البته تفاوت این دو خاکستری در آفتاب مشخص هست.

vatoovatoo80
22 June 2009, 11:23 PM
ممنون از دوستان
خوب ببینید در فروش خرداد ایران خودرو (این لینک (http://www.ikco.com/persian/aftersale/files/8803.jpg)) فقط گفته شده خاکستری و نوعی مشخص نکرده. اون رنگ مد نظر من اثری از آبی تیره توش ندیدم. میتونم مطمئن باشم که این خاکستری که توی این طرح فروختن همون خاکستریه که زیاد تو خیابونا هست؟

reza_118
23 June 2009, 12:27 PM
ممنون از دوستان
خوب ببینید در فروش خرداد ایران خودرو (این لینک (http://www.ikco.com/persian/aftersale/files/8803.jpg)) فقط گفته شده خاکستری و نوعی مشخص نکرده. اون رنگ مد نظر من اثری از آبی تیره توش ندیدم. میتونم مطمئن باشم که این خاکستری که توی این طرح فروختن همون خاکستریه که زیاد تو خیابونا هست؟

به نظر من شما یکی از آشنایانی که 206 خاکستری(رنگ مد نظر شما) را داره ازش سوال کن ببین تو سندش چه رنگی نوشته!!
ولی به احتمال زیاد خاکستری همون رنگ مد نظر شما هست. ولی یک نکته هست که متالیک بودنش را مطمئن شوید شاید منظورشون از خاکستری روغنی باشه.

Warrior--
23 June 2009, 01:43 PM
به نظر من شما یکی از آشنایانی که 206 خاکستری(رنگ مد نظر شما) را داره ازش سوال کن ببین تو سندش چه رنگی نوشته!!
ولی به احتمال زیاد خاکستری همون رنگ مد نظر شما هست. ولی یک نکته هست که متالیک بودنش را مطمئن شوید شاید منظورشون از خاکستری روغنی باشه.

سلام رضا جان,

تا جایی که من اطلاع دارم ایران خودرو اصلا رنگی به نام خاکستری روغنی ندارد و احتمال 98% منظور دوستمان همان خاکستری متالیک است. من تا به حال کارت یا سند اتومبیلی از ایران خودرو که رنگ خاکستری باشد ندیده ام ولی احتمال 99% هم باید داخل آن ها هم نوشته باشد خاکستری متالیک...

با تشکر

vatoovatoo80
23 June 2009, 03:07 PM
ممنون از دوستان
امروز یه بنده خدایی تو خیابون دیدم 206sd همون رنگ مد نظرمو داشت.ازش پرسیدم کارت ماشینشو نشون داد نوشته بود خاکستری متالیک
با نمایندگی تماس گرفتم گفت خاکستری متالیک فقط داریم
پس باید برای تعویض رنگ اقدام کنم

secondphoenix
2 July 2009, 01:47 PM
حالا امروز من هم تو انتخاب رنگ مشکل پیدا کردم
سایت ایرانخودرو فسمت رنگ 206 هم که زیر رنگ ها اسم ننوشته
من قرمز آلبالویی که تو خیابون دیدم رو میخواستم, تو انتخاب رنگ 2 تا قرمز بهم معرفی کردن. یکی قرمز متالیک و دیگری قرمز گیلاسی. فکر کردم اون رنگ مورد نظر من قرمز گیلاسیه, اما تو کاتالوگ رنگی که از اون نمایندگی خواستم بهم نشون بدن دیدم رنگی که من میخوام قرمز لوسیفر بود (که اینجوری میشه سفارشی) اما کاتالوگی در مورد قرمز گیلاسی نداشتند. فقط گفت کد رنگش 41 است. من فعلا همون رو انتخاب کردم. کسی میدونه این رنگ قرمز گیلاسی دقیقا چه رنگیه؟

Real Madrid
2 July 2009, 02:06 PM
206 من رنگش خاکستری متالیک روشن نوشته تو سندش

vatoovatoo80
2 July 2009, 03:15 PM
واقعا انتخاب رنگ مشکل بزرگیه
از چند نفر رنگی که تو کارت ماشینشون خورده رو پرسیدم :
یکی گفت "خاکستری متالیک" یکی گفت "خاکستری فیلی" یکی هم گفت "خاکستری روشن"
رنگ مد نظر من همون خاکستری فیلی هست ولی نمایندگی میگه ما فقط خاکستری داریم و دقیق هم نمیدونن کدوم نوعش هست حالا من موندم چیکار کنم. چون اون خاکستری روشن زیاد به دلم نچسبید.

secondphoenix
2 July 2009, 03:28 PM
رنگ مد نظر من همون خاکستری فیلی هست ولی نمایندگی میگه ما فقط خاکستری داریم و دقیق هم نمیدونن کدوم نوعش هست حالا من موندم چیکار کنم. چون اون خاکستری روشن زیاد به دلم نچسبید.

من امروز کاتالوگ رنگشون رو دیدم
خاکستری داشت و نوک مدادی
نوک مدادی رنگش کمی تیره تر از نوک مدادی بود. اما امروز که ثبت نام می کردم گفت فقط خاکستری داریم. فکر کنم منم مجبور به تغییر رنگ قبل از دعوت نامه بشم

amin.405
2 July 2009, 04:39 PM

این فکر کنم شانسیه و بستگی داره تو اون زمان چه رنگی داشته باشن .(برا این ممکنه یه کم تیره و روشن داشته باشه )

مثل 206 ها که تو سندش میخورد نقره ای ولی مثلا نقره ای بژ بود یا نقره ای تیره تر و . . .

vatoovatoo80
3 July 2009, 01:59 AM
من امروز کاتالوگ رنگشون رو دیدم
خاکستری داشت و نوک مدادی
نوک مدادی رنگش کمی تیره تر از نوک مدادی بود. اما امروز که ثبت نام می کردم گفت فقط خاکستری داریم. فکر کنم منم مجبور به تغییر رنگ قبل از دعوت نامه بشم

ممنون از دوستان
اگه قرار باشه شانسی باشه که دیگه خیلی نامردیه.آدم این همه پول میده حق انتخاب هم نداشته باشه. من بازم تحقیقات میکنم اگه مطمئن بشم که موقع تحویل رنگ دلخواهم یعنی نوک مدادی یا همون خاکستری فیلی رو بهم میدن عوض میکنم وگرنه میذارم همین نقره ای بمونه.البته به شرطی که به جای نقره ای آبی خالخالی بهم ندن :icon_mrgr

alireza rezaei
3 July 2009, 03:27 AM
دوست عزیز خیالت راحت خاکستری متالیک همونی هست که شما میخای و قشنگ ترین رنگ 206 هست البته سفید هم خوبه . شک نکن :icon_cool

secondphoenix
3 July 2009, 12:44 PM
کسی میدونه این رنگ گیلاسی چه رنگیه؟
رنگ آلبالویی که قرمز لوسیفر از آب در اومد, نمیدونم این گیلاسی چه رنگی میشه!

amin.405
3 July 2009, 01:46 PM
دو نوع قرمز داریم . من الان اسم و مشخصاتشون رو یادم نیست . ولی تو یه جا درباره ی این رنگهای قرمز ایران خودرو یه چیزایی خوندم . اگه پیدا کردو حتما برات میزارم .

amingzj
3 July 2009, 02:18 PM
شما این البالویی که جدید زده ایران خودرو رو دیدید؟
مثل همون 81 82 هاست؟
اگر عکس دارید بذارید
این دو نوع رنگ جدیدترین قرمز هایی هست که زدن یه مدت سال 84 و 85 یه قرمز زدن که فقط رو ماشین های سفارشی بود به اسم قرمز رژ

secondphoenix
4 July 2009, 03:37 PM
پيدا كردم!!!
رنگ قرمز گيلاسي همون رنگ بنفش روي 206 هاي SD هستش.
الان 2 نوع رنگ قرمز ثبت نام مي كنند، 1. قرمز گيلاسي 2. قرمز متاليك
كه قرمز متاليك به قول خودشون همون رنگ گوجه اي است
اما اون رنگ آلبالويي (قرمز تيره براق) كه شما ميبينيد، قرمز لوسيفر است كه رنگ سفارشي است.

amingzj
4 July 2009, 04:54 PM
پيدا كردم!!!
رنگ قرمز گيلاسي همون رنگ بنفش روي 206 هاي SD هستش.
الان 2 نوع رنگ قرمز ثبت نام مي كنند، 1. قرمز گيلاسي 2. قرمز متاليك
كه قرمز متاليك به قول خودشون همون رنگ گوجه اي است
اما اون رنگ آلبالويي (قرمز تيره براق) كه شما ميبينيد، قرمز لوسيفر است كه رنگ سفارشي است.

از نزدیک هم دیدی؟
عکس نداری؟
با تشکر

Warrior--
4 July 2009, 05:07 PM
اگر منظور از رنگ گیلاسی همان رنگ بنفش است که من تا به حال چند 206 صندوق دار با این رنگ دیده ام. به نظرم این رنگ روی هاچ بک خیلی قشنگ تر از 206 صندوق دار می شود.

secondphoenix
4 July 2009, 11:00 PM
اگر منظور از رنگ گیلاسی همان رنگ بنفش است که من تا به حال چند 206 صندوق دار با این رنگ دیده ام. به نظرم این رنگ روی هاچ بک خیلی قشنگ تر از 206 صندوق دار می شود.

دقیقا همون رنگه!!!
http://secondphoenix.persiangig.com/image/Etc/SD.jpg
دلم میخواد ببینم روی 206 هاچ بک چجوری میشه!!! چون تا حالا این رنگیش و ندیدم!

mehdizadeh04
13 July 2009, 11:52 PM
دوستان با سلام
ببخشید
میخاستم بدونم اس دی گرونترین رنگش کدوم رنگه؟
موفق باشید

HusseinR
14 July 2009, 09:51 AM
بین رنگهای معمول و پر تیراژ رنگ سفید و رنگهای سفارشی معمولا گرونتره دوست من حدود 100 هزار. الان که قیمتهای تیر ماه کارخونه رو نگاه کردم فقط گازسوزهای V2 و V10 همه رنگها یک قیمت بودن!!

afshin13
24 September 2009, 10:27 PM
اگر کسی از رنگ های مختلف SD قرمز - خاکستری متال - قهوه ای لیزری یا هر رنگ دیگه ای عکسی واقعی داره ( منظورم اینه که از مجله و کاتالوگ و... نباشه )چند تا از زوایای مختلف تو نور طبیعی برای من لطف میکنه .؟

milad_pq
5 November 2009, 01:44 AM
مشکی رنگه عشقه !
هروقت 206 مشکی میبینم کف میکنم.خیلی برازندشه...مــــــــــــــــال

ar1358
5 November 2009, 02:20 AM
قهوه ای لیزری

ogtay
5 November 2009, 04:02 AM
من عاشق قرمز سفارشیشم که تودوزیشم قرمزه.یکی از دوستان داره اسمشم گزاشته توت فرنگی.حیف که خودم گیر نیاوردم.

Warrior--
5 November 2009, 09:31 AM
موافقم :O
قرمز های تحویل امسال خیلی خوش رنگ شده اند. واقعا نازند :icon_wink

mehdialishiri
5 November 2009, 09:46 AM
فقط سفید!

amingzj
5 November 2009, 09:54 AM
این قرمز هایی که امسال میدند رو من تا حالا از نزدیک ندیدم فقط میدونم توی سند دو نوع قرمز داریم همون جور که موقع ثبت نام هم دو نوع قرمز هست که تو سند میزنه:
1. قرمز لوسیفر
2. گیلاسی متالیک
لطفا اگر کسی از دوستان به هرکدوم که دسترسی داره یه عکسی هم برای ما تهیه کنه
با تشکر

hamid_joon
5 November 2009, 01:33 PM
خاکستری ؛ هم سنگین هست هم زیبا

Warrior--
5 November 2009, 06:50 PM
قرمز لوسیفر حرف نداره!!!
من یکی این اواخر دیدم که تیپ 3 هم بود. فوق العاده بود. البته سفید خودم را خیلی خیلی دوست دارم و می دانم این رنگ قرمز به اندازه ی رنگ های دیگر به نوع صندوق دار نمی آید ولی واقعا هاچ بک را از این رو به آن رو کرده بود.
براق و خوش رنگ و لعاب. آدم دلش هوس می کنه :D
گیلاسی هم که تقریبا رنگ انگور بنفش است. خیلی رنگ خوبی است و خیلی به صندوق دار ها می آید.

amin.405
7 November 2009, 01:57 PM
اگر کسی عکس هم داره و بذاره که خیلی بهتره ....

ghoroob
7 November 2009, 11:44 PM
این قرمز هایی که امسال میدند رو من تا حالا از نزدیک ندیدم فقط میدونم توی سند دو نوع قرمز داریم همون جور که موقع ثبت نام هم دو نوع قرمز هست که تو سند میزنه:
1. قرمز لوسیفر
2. گیلاسی متالیک
لطفا اگر کسی از دوستان به هرکدوم که دسترسی داره یه عکسی هم برای ما تهیه کنه
با تشکر

ماشین من در سندش قرمز متالیک ثبت شده
تا حالا هم چندین نفر درخواست خرید دادن !
به جرات می گم در شهر ما (مشهد) تنها 206 صندوقدار قرمز هستش
عکس هم می زارم الان یه خورده کثیفه
شستمش چشم

چشم عسلي
8 November 2009, 12:23 AM
من مشکی دارم ولی اگر خواستم یه صفر بخرم انتخابم مشکی و سفید نیست شاید چون از این دو رنگش خسته شدم :icon_twis

قرمز هم خیلی جیغ میشه :icon_arro شاید خجالت بکشم سوار بشم :icon_neut

sina2502002
8 November 2009, 01:25 AM
ماشین من در سندش قرمز متالیک ثبت شده
تا حالا هم چندین نفر درخواست خرید دادن !
به جرات می گم در شهر ما (مشهد) تنها 206 صندوقدار قرمز هستش
عکس هم می زارم الان یه خورده کثیفه
شستمش چشم
آقا ما منتظر عکسیم
اینقدر دوستان تعریف دادن که دهنمون آب افتاد :icon_sad:

Warrior--
9 November 2009, 01:42 PM
دوستان, به نظر شما این رنگ برای 206 صندوق دار چطور است؟
سه روز پیش ازش عکس گرفتم:

206 با طعم زرد عسلی :icon_arro:D

http://aksupload.ir/pic/November/DSC00093.JPG

http://aksupload.ir/pic/November/DSC00094.JPG

amin.405
10 November 2009, 11:39 AM
این رنگ مال اوایل تولید 206 اس دی هستش و دیگه همچین رنگی نزدن ..... البته فروش نمونه های دست دومش با این رنگ خیلی سختره

mortezagipsy
14 November 2009, 07:52 PM
اينو ديروز گرفتم. فك كنم همين قرمز لوسفير هست. خيلي قشنگ بود. جالبيش اين بود كه V2 بود، ولي سپرش GT بود و پايه ي پشت سريهاي عقب رو داشت ! فك كنم صادراتي بود.
http://i.imagehost.org/t/0193/Red_SD1.jpg (http://i.imagehost.org/view/0193/Red_SD1)
http://a.imagehost.org/t/0667/Red_SD2.jpg (http://a.imagehost.org/view/0667/Red_SD2)

equinoxe
14 November 2009, 07:55 PM
به نظر من رنگهای عمومی بهترن تا این رنگهای سفارشی رنگهای سفارشی نگهداریشون سخت تره!

mortezagipsy
14 November 2009, 08:20 PM
اينو ديروز گرفتم. فك كنم همين قرمز لوسفير هست. خيلي قشنگ بود. جالبيش اين بود كه V2 بود، ، ولي سپرش GT بود و پايه ي پشت سريهاي عقب رو داشت ! فك كنم صادراتي بود.
چقدر "بود" گفتم ! :icon_arro

به نظر من رنگهای عمومی بهترن تا این رنگهای سفارشی رنگهای سفارشی نگهداریشون سخت تره!
رنگ ماشين شما هم كه بله ! :icon_arro راستي اسم اين رنگ ماشينتون چيه دقيقا" ؟

amingzj
15 November 2009, 12:47 AM
اينو ديروز گرفتم. فك كنم همين قرمز لوسفير هست. خيلي قشنگ بود. جالبيش اين بود كه V2 بود، ولي سپرش GT بود و پايه ي پشت سريهاي عقب رو داشت ! فك كنم صادراتي بود.

ولی من فکر نکنم این همون قرمز لوسیفر باشه اخه به همه چی میخوره الا قرمز احتمالا این همین یه دونست که برای نمایشگاه ها زدن !
یادش بخیر اون موقع که سفارشی هاش قرمز زژ داشت چقدر دوست داشتم یه صفرشو داشته باشم:icon_neut

Gold eagle
15 November 2009, 12:55 AM
سفید راحتتر تمیز میشه و اگر خدای نکرده تصادف کنه ادم راحتتر در میاد

amir eshghefarmon
15 November 2009, 01:24 AM
منم با سفید موافقم.چون دیر کثیف میشه.شب دید داره.ماشینم بزرگتر نشون میده.:icon_cool

equinoxe
15 November 2009, 12:51 PM
چقدر "بود" گفتم ! :icon_arro

رنگ ماشين شما هم كه بله ! :icon_arro راستي اسم اين رنگ ماشينتون چيه دقيقا" ؟
رنگ ماشین من پوست پیازی هست

reza engine
15 November 2009, 01:04 PM
http://i.imagehost.org/t/0193/Red_SD1.jpg (http://i.imagehost.org/view/0193/Red_SD1)
http://a.imagehost.org/t/0667/Red_SD2.jpg (http://a.imagehost.org/view/0667/Red_SD2)

من هم اينو تو نمايشگاه ديدم و از مسئولش پرسيدم اين قرمزي كه جديدا ثبت نام ميكنه اين رنگي خواهد بود گفت نميدونم.:icon_arro
تازه يه نكته جالب تر هم داشت. با اينكه ماشين خاموش بود و سوييچ روش نبود، امپر بنزينش روي سه چهارم و آمپر آبش تقريبا نزديك 70 بود. به مسئولش گفتم چون دوگانه هست در حالت خاموش هم اطلاعات گاز و يا بنزين رو نشون ميده يا اينكه خرابه؟ گفت نميدونم:icon_arro
اين قرمزي هم كه جديدا ثبت نام ميكنند رو اگر عكسي ازش داريد لطفا دريغ نفرماييد.

alikhavari
15 November 2009, 02:43 PM
من هم اينو تو نمايشگاه ديدم و از مسئولش پرسيدم اين قرمزي كه جديدا ثبت نام ميكنه اين رنگي خواهد بود گفت نميدونم.:icon_arro
تازه يه نكته جالب تر هم داشت. با اينكه ماشين خاموش بود و سوييچ روش نبود، امپر بنزينش روي سه چهارم و آمپر آبش تقريبا نزديك 70 بود. به مسئولش گفتم چون دوگانه هست در حالت خاموش هم اطلاعات گاز و يا بنزين رو نشون ميده يا اينكه خرابه؟ گفت نميدونم:icon_arro
اين قرمزي هم كه جديدا ثبت نام ميكنند رو اگر عكسي ازش داريد لطفا دريغ نفرماييد.
واقعا چه نماينده با اطلاعي
ازشون تشكر نكردين!:icon_redf

Warrior--
15 November 2009, 08:17 PM
این هم عکس از این رنگ زیبا که توسط یکی از دوستان در تی تی گرفته شده است:icon_excl

http://www.img98.com/images/pdu7065g4mvpc1mbv2u8.jpg

http://www.img98.com/images/4vmbwj35ctlbx4cf33tt.jpg

http://www.img98.com/images/gnu234t20l5ewukyd6f.jpg

:lover:

equinoxe
16 November 2009, 12:55 AM
خیلی هم قشنگ نیست از همین حالا انگار موج دار هست!حالا این اگه یه قسمتیش ضربه بخوره و بخواین بدون رنگ در بیارین کاملا موج دار میشه که این در رنگهای معمولی کمتر مشخصه.
اصلا رنگ سفارشی نخرین چون اول باید یه پول اضافه بدین بعد از یکی دو سال هم باید افت بیشتری نسبت به رنگ معمولی بدین یعنی دو بار ضرر می کنین! بهترین رنگ 206 سفید هست که هنوز مثل پژو پارس سفید جواد نشده من خودم 206 هاچبک سفید رو خیلی دوست دارم.
نظر سنجی هم میگه سفید.

Warrior--
16 November 2009, 02:25 AM
من اگر می توانستم 100% قرمز می خریدم :icon_wink
حیف که آن زمان که ثبت نام کردم قرمز نبود داخل بخشنامه

شایداین رنگ روی صندوق دار کم تر جلوه کند ولی اینقدر روی هاچ بکش زیبا می شود که تا نبینید باور نمی کنید. من 2-1 تا تیپ 3 دیده ام که با این رنگ جدیدا تحویل مشتریان شده است و از دیدنش بسیار لذت بردم.

به نظر من در انتخاب رنگ نباید مواردی مانند تصادف و افت قیمت و این ها را مد نظر قرار داد. فقط و فقط رنگ باید به دل شمای خریدار بنشیند. همین :lover:
بعدش هم من اگر با اتومبیلم تصادف کنم عمرا وجدانم به من اجازه نمی دهد که به خریدار نگویم!
شما فرض کن کسی اتومبیل را بهتان می فروشد ولی بعد از 5-4 ماه بفهمید تصادفی بوده! هم پول زیاد داده اید به من فروشنده ی به قول خودم زرنگ هم حالا باید با افت قیمت بیش تری اتومبیل را بفروشید. ای کاش فروشنده از اول صادق بود و می گفت کجای اتومبیل و چگونه تصادف کرده است که شما هم ارزان تر بخرید هم دل چرکین نشوید.

ms206
17 November 2009, 02:59 PM
سلام به همگی
من الان 206 تیپ 3 سفارشی به رنگ قهوه ای لیزری دارم ولی به اتومات سفید ثبت نام کرده ام و علتش هم اینه که رنگهای سفارشی1- بعد از مدتی خسته کننده می شه
2- زود کثیف میشه و همیشه باید دستمال دستت باشه
3-خط و خش زود معلوم میشه
4-و از همه مهمتر اگه تصادف کردی خدای ناکرده رنگش کار هر کسی نیست و هر کاری کنه قسمت رنگ خورده اش از صد متر معلومه:icon_cry:

equinoxe
17 November 2009, 03:27 PM
منم همینو دارم میگم........به خصوص قسمت 4
من که از ماشین با رنگ سفارشی پشیمون هستم حالا خود دانید!

gps1112001
17 November 2009, 03:51 PM
به نظرم سفید و مشکی بهترین انتخاب رنگ برای خودروهای خونگی هستند ولی ماشینهای اسپرت واقعی مثل پورش و بقیه سفارشی یا رنگ ویژه باشند بهتره

amin.405
17 November 2009, 05:45 PM
رنگای سفارشی تا موقعی که ماشین صفره و خط و خش نداره جذابیت دارن ولی بعد از گذشت مدتی جذابیت اولیه رو ندارن

amingzj
17 November 2009, 10:38 PM
ولی من فکر میکنم اگر موقع تصادف و صافکاری به یه رنگ سازه ماهر مراجعه بکنیم هیچ فرقی بین ماشین با رنگ سفارشی با سفید و مشکی نیست !
ما خودمون یه 405 از این کله غازی ها داشتیم سال 81 مدل80 بود خیلی هم تر و تمیز بود سر گلگیر عقب مالید به دیوار پارکینگ با یه هزینه یه مقداری بیشتر و رنگ ساز وارد شد مثل روز اولش که موقع فروش هیچ صافکاری نمیتونست تشخیص بده که خودم به همه میگفتم میپرسیدند کی درست کرده ؟

ms206
18 November 2009, 02:45 PM
[quote=amingzj;765537]ولی من فکر میکنم اگر موقع تصادف و صافکاری به یه رنگ سازه ماهر مراجعه بکنیم هیچ فرقی بین ماشین با رنگ سفارشی با سفید و مشکی نیست !

دوست عزیز درسته ولی اون رنگ سازه ماهر کجاست؟اصلا این رنگ سازها و نقاش ها اغلبشون الکی کار می کنن و هیچ تبحری در کارشون نیست. در ضمن نقاش هر چه قدر هم خوب کار کنه ماشین رنگ خورده بعد از از این که یک تابستون ازش گذشت خودشو معلوم می کنه.

Kia_Rio
18 November 2009, 06:02 PM
این هم عکس از این رنگ زیبا که توسط یکی از دوستان در تی تی گرفته شده است:icon_excl

http://www.img98.com/images/pdu7065g4mvpc1mbv2u8.jpg

http://www.img98.com/images/4vmbwj35ctlbx4cf33tt.jpg

http://www.img98.com/images/gnu234t20l5ewukyd6f.jpg

:lover:
رنگ تو دوزی چرمی این مدل مشگی هست، کسی اطلاع داره آیا V8 خاکستری سفارشی رو هم با تو دوزی چرم مشگی میدن یا نه ؟

daryosh-sony
19 November 2009, 01:31 AM
من 2 روز پیش یک خاکستری سفارشی تیپ2 صفر تو نمایندگی دیدم رنگ تودوزی ها سفید بود البته سفید یخچالی نبود ولی خاکستری هم نبود حالا v8 را نمیدونم اونم فکر کنم همین طور باشه و خاکستری نباشه ولی در کل رنگ خاکستری به نظر من قشنگتره و به ماشین که من دیدم اومده بود فقط باید همیشه تمیز باشه و اگر هم خط بیفته خوب بیشتر مشخصه.البته سفارشی ها یادم هست خاکستری متال بود و یکم با خاکستری متالیک فرق داره و به نظرم قشنگتره هنوزم همین طوره؟

hopeshadow
19 November 2009, 04:26 AM
لطفا اگه کسی عکسی از قرمز متالیک عکسی داره ممنون میشم اگه اپلود کنه

amin.405
19 November 2009, 02:51 PM
فکر کنم قرمز متالیک همون قرمز لوسیفر هستش که عکسش تو بالا هست . و یه قرمز دیگه هم داریم که الان رو تیپ 2 دارن ارائه میدن و داره زیاد میشه (قرمز رژ) که غیر متالیکه .
البته اگه اشتباه نکنم .:icon_arro

parsa s
19 November 2009, 04:19 PM
يه رنگ قرمز هست كه با نام قرمز دوپوششه عرضه ميشه و متاليك هم نيست به نظر من خيلي قشنگه !!!
كلا ماشيناي هاچبك و كوچيك با رنگهاي خاص و شاد اسپرت تر و زيباتر به نظر ميان مثلا زرد - قرمز - آبي

amingzj
19 November 2009, 10:37 PM
1. قرمز لوسیفر
2. گیلاسی متالیک

با تشکر

amin.405
20 November 2009, 02:36 AM
يه رنگ قرمز هست كه با نام قرمز دوپوششه عرضه ميشه و متاليك هم نيست به نظر من خيلي قشنگه !!!
كلا ماشيناي هاچبك و كوچيك با رنگهاي خاص و شاد اسپرت تر و زيباتر به نظر ميان مثلا زرد - قرمز - آبي

آره این رنگها رو هم اگه بزنن باحال میشه !
اون قرمزی رو هم که شما میگی همونیه که فکر کنم بالا توضیح دادم/

ghoroob
20 November 2009, 02:46 AM
اضافه می کنم به موارد بالا
1-قرمز لوسیفر
2-گیلاسی
3-قرمز متالیک
4-قرمز دون اناری

mortezagipsy
20 November 2009, 11:11 AM
...قرمز دون اناری

اين ديگه چيه ؟! :icon_ques

amingzj
20 November 2009, 11:53 AM
من دیدم مثل اینکه تا مدرک نباشه هیچ کس حرف ادم رو جدی نمیگیره گفتم مدرکم رو هم بذارم
در حال حاضر ایران خودرو برای 206 فقط و فقط و فقط دو نوع رنگ قرمز میزنه :
1. قرمز لوسیفر
2. گیلاسی متالیک
اینم مدرک که از قسمت سند های صادره ایران خودرو هست :
http://a.imagehost.org/t/0447/20112009145.jpg (http://a.imagehost.org/view/0447/20112009145)

amin.405
20 November 2009, 02:34 PM
درسته .... منظور دوستان سالهای قبل هستش که تنوع رنگ 206 بیشتر بود ...(وگرنه بعضی از رنگها نزدیک 2...3 سالی هست که نمیزنن)

Warrior--
20 November 2009, 02:39 PM
درسته .... منظور دوستان سالهای قبل هستش که تنوع رنگ 206 بیشتر بود ...(وگرنه بعضی از رنگها نزدیک 2...3 سالی هست که نمیزنن)

دقیقا, رنگ هایی مانند آبی لاجوردی(اسم دقیقش را داخل ایران خودرو نمی دانم), قرمز تیره(نمی دانم :D) و خیلی رنگ های دیگر...

gps1112001
21 November 2009, 11:25 AM
دقیقا, رنگ هایی مانند آبی لاجوردی(اسم دقیقش را داخل ایران خودرو نمی دانم), قرمز تیره(نمی دانم :D) و خیلی رنگ های دیگر...
واقعا چرا نمیزنه ؟ واسه من جالبه ؟
:icon_idea

چپ و راست یکسان است :

http://img98.com/images/rm6o06bbcp5vc7ddjmi7_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=rm6o06bbcp5vc7ddjmi7.jpg)

http://img98.com/images/f14tpi3jzk31gnc7kmcs_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=f14tpi3jzk31gnc7kmcs.jpg)

:icon_cool
راستی چرا این جور رینگها چپ و راست نداره ؟
اینجوری خیلی زشت میشه

alikhavari
21 November 2009, 12:15 PM
واقعا چرا نمیزنه ؟ واسه من جالبه ؟
:icon_idea
يا تكنولوژي ساخت رنگش رو ندارن يا خوب فروش نميره

amin.405
21 November 2009, 02:02 PM
رنگش رو که میتونن تهیه کنن . از نظر فروش هم بلاخره مشتری پیدا میشه .
ولی
اینا به علت اینکه به مشتری کوچکترین اهمیتی نمیدن و براشون یه کم سختی داره نمیزنن.

Warrior--
21 November 2009, 06:06 PM
ببنید, باید برای هر بار تغییر رنگ در جایی که بدنه ی اتومبیل ها رنگ می شود حداقل 250 اتومبیل آماده باشند برای آن رنگ...
رنگ هایی هم که نوشتم بعلاوه ی بعضی رنگ های دیگر که خاطرم نیست ولی بعضی وقت ها داخل خیابان می بینید مطمئن باشید خیلی کم تر از 250 عدد درخواست داده شده است برایشان(مثلا 100 عدد در یک سری ثبت نام) و برای شرکت صرف ندارد که این هزینه را کند چون بقیه ی مواد رنگ باید حتما دور ریخته شوند و دیگر استفاده ای ندارند بنابراین در بخشنامه ها رنگ هایی را می نویسند که برایشان به صرفه باشد.

hopeshadow
23 November 2009, 03:31 PM
من ديدم مثل اينکه تا مدرک نباشه هيچ کس حرف ادم رو جدي نميگيره گفتم مدرکم رو هم بذارم
در حال حاضر ايران خودرو براي 206 فقط و فقط و فقط دو نوع رنگ قرمز ميزنه :
1. قرمز لوسيفر
2. گيلاسي متاليک
اينم مدرک که از قسمت سند هاي صادره ايران خودرو هست :
http://a.imagehost.org/t/0447/20112009145.jpg (http://a.imagehost.org/view/0447/20112009145)

در فرم ثبت نامي من نوشت شده قرمز متاليک ( 206 V8 سفارشي تحويل فروردين 89 ) .
اين قرمزي كه جديدا تو خيابانها ديده ميشه همون قرمز لوسيفر هست ؟ پس قرمز متاليک چه رنگيه ؟

arvin1
28 November 2009, 12:49 AM
کسی از دوستان در مورد ترمیم رنگ بصورت کوره ای اطلاعی نداره ؟

faraz64
7 December 2009, 09:46 AM
ما هم بالاخره یه اتومات سفد گرفتیم ولی واقعا انتخاب بین خاکستری و سفید سخت بود مخصوصا وقتی کل انتخابات سفید و خاکستری و نقره ای و مشکی باشه

Warrior--
7 December 2009, 01:44 PM
فکر نمی کنم این رنگ همان قرمز لوسیفر باشد:
امروز این اتومبیل را داخل یکی از نمایندگی های ایران خودرو دیدم.

http://aksupload.ir/pic/Dec/DSC00154.JPG

http://aksupload.ir/pic/Dec/DSC00155.JPG