PDA

View Full Version : برای اسپرت کردن: پراید یا پی کی یا گلف

amir.k
13 April 2007, 02:25 PM
می خوام یه ماشین ارزون تو رنج قیمتی زیر 8 میلیون واسه اسپرت کردن بخرم (منظورم از اسپرت کردن تقویت شاسی و موتور (یا تعویض)هم هست) وزن ماشین هم برام خیلی مهمه چون تاثیر بسزایی تو شتاب داره حالا شما کدومو پیشنهاد می کنید؟ لطفا در صورت امکان معایب و مزایای این خودرو ها رو هم بنویسید ممنون:icon_neut

Pontiac
13 April 2007, 04:00 PM
دوست عزیز با توجه به اینکه میخواهید اتومبیلتون رو تقویت کنین:icon_sad: توصیه من گلف RV6 است البته این مدل 1 کم کمیابه(موتورش6 سیلندر است:icon_mrgr ) ولی گلفهای 4سیلندر هم برای کار شما مناسبند.بعد از گلف توصیه من هاچبک است به بقیه مدل های ذکر شده فکر هم نکنین که ارزش ندارند:icon_idea .اما من به شخصه گلف رو انتخاب میکنم چوا ایمنی بالاتری نسبت به هاچبک داره , با توجه به بزرگتر بودن محفظه موتور جای کار بیشتری برای تعویض موتور داره و از نظر ظاهر نیز شکیلترواسپرت تر است و دست شما برای کار روی بدنه اون کاملا بازه.اینم بگم سعی کن گلف مدل 92 به بالا رو انتخاب کنی.
:icon_neut البته این نظر من بود با علم محدودی که دارم...

paymanonline
15 April 2007, 10:59 AM
من بودم یه 206 دست 2 و تمیز میگرفتم. بعد رو اون کار میکردم.

sajjadnegaresh
15 April 2007, 02:15 PM
به نظر من چون مي خواي روي ماشين كار كني ، يه ماشين صفر بگير
پرايد سدان و يا هاچ بك صفر بگير
قطعات مربوط به تيونينگ رو با دقت عوض كن تا اوني كه مي خواي بشه
دست دوم تميز هم خوبه ، اگه ازش مطمئن باشي

VIGO
15 April 2007, 04:43 PM
به نظر من رنو 5 و پراید و پی کی ایمنی خیلی پایینی دارند . ( تصادف رنو 5 یا همون PK رو دیدم که رنو از وسط دو تکه شده بود و دو سرنشین آن تکه و پاره مرده بودند !!!!! ) پراید هم دست کمی نداره ، اولین شرط برای یک اتومبیل اسپرت ایمنی است .

به نظر من در این لیست گلف انتخاب شما هستش .

اما در کل اپل کورسا به نظر من بهترین انتخابه .

rezasmile
16 April 2007, 12:26 AM
به نظر من اگر بتونی روی پراید خوب کار کونی بهترین باشه.چون حداقل می دونی همه لوازم یدکیش راحت گیر میاد.

VIGO
16 April 2007, 12:31 AM
پراید قیافه نداره ! ماشین کیا قطعه تیونینگ بیشتر داره یا ماشین VolksWagen ؟ به نظر من کسی اگر به ماشینی علاقه مند بشه تمام لوازمش رو هم گیر میاره .

abs-e1000
16 April 2007, 02:02 AM
پراید قیافه نداره ! ماشین کیا قطعه تیونینگ بیشتر داره یا ماشین VolksWagen ؟ به نظر من کسی اگر به ماشینی علاقه مند بشه تمام لوازمش رو هم گیر میاره .

به نظر من اول گلف بگیر بعد هاچبک

گلف برای تیونینگ موتور رو دست نداره و لوازمش هم گیر میاد اگر بگردی

هاچ بک هم بد نیست ولی بدنش ضغیف تر هست و ایمنیش کمتره البطه لوازمش چون رو بورسه راحت پیدا میشه

اصلا فکره صندوقدار رو هم نکن که به درد این کار نمیخوره

پی کی هم سبک هست و شتاب خوبی داره ولی امان از اون موقع که ...به قول دوستمون نصف میشه

web
17 April 2007, 02:22 PM
من همچنان پرايد هاچبكو به گلف ترجيح ميدم. يك سري از حرفامو در اين (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=32154) تاپيك زدم.
در رابطه با ظاهر ماشين هم هاچبكو بيشتر مي پسندم چون گلف سواي امكانات بيشتر به نظر من ظاهر خسته كننده اي داره. البته اين صرفا نظر شخصي منه و لطفا موجب رنجش دوستان نشه.
در رابطه با تيونينگ شايد موتور گلفو بهتر بشه تقويت كرد اما اونجايي كه صحبت تعويض موتور و جايگزيني موتور فعلي با يك موتور قدرتمند ميشه كفه ترازو به نفع هاچبك سنگين ميشه از چند نظر :
- اولا پرايد هاچبك و كلا پرايد موتور تعويضي امتحان خودشو كاملا پس داده و كمري و ماكسيماي قرباني كم نداده.
- ثانيا محفظه موتور پرايد و همچنين معماري موتورش كاملا با موتورهاي وارداتي 1400 تا 2000 فورد و مزدا مچ هست. موردي كه در گلف كم رنگ تره.
- اونجايي كه بحث امنيت ميشه در اين كه بدنه گلف مستحكم تره هيچ شكي نيست اما نصب لوله هاي محافظ درون درها و ميله هاي محافظ كاهش دهنده جمع شدگي درون اتاق ميتونه اين نقيصه رو پوشش بده. فراموش نكنيم كه اين مورد يك ركن اساسي اسپورت اصوليه.
- ما در ايران زندگي ميكنيم و با وجود اينكه يك گلف در همه جاي جهان اسپورت خور خوبيه اما اين وضع به نظر من در ايران صادق نيست و بسياري از قطعات اسپرت گلف در اينجا پيدا نميشه. از طرفي هزينه نگهداري و خريد لوازم يدكي خداي نكرده در صورت تصادف در گلف خيلي بالاتره.
- مي توان يك پرايد هاچبك صفر به منظور تيونينگ خريد اما با اين بودجه يك گلف نسل 3 در بهترين وضعيت 11 سال از عمرش ميگذره و به همين نسبت استهلاك اين ماشين هرچند ماشين خوبيه اما بالاست.

Suzu Tuner
22 September 2007, 05:37 PM
سلام بر تیونرهای شرق

بهترین خودرو برای اسپرت کردن و تیونینگ موتوری پراید هاچبک است زیرا هم وزن مناسبی دارد و هم حتی تاسقف 50 میلیون تومان می توانی آن را تیونینگ صرفا موتوری بکنی .

Hossein WV
22 September 2007, 07:27 PM
نظرمنم رو گلفه فقط بگرد یه دونه اتاق سلامت پیدا کن با 2 تومن میونی یه 2000 روش سوار کنی که خدا رو بنده نباشه دیگه فقط عجله نکن تو خریدش هندلینگش و پایدارش تو پیچ ها در حد یه اتاق هاچبک فوقالعادس اگه بخوای من میتونم برات بسپرم به بچه که برات یه اتاق سلامت پیدا کنن

Top RPM
23 September 2007, 02:01 PM
دوست عزیز با توجه به اینکه میخواهید اتومبیلتون رو تقویت کنین:icon_sad: توصیه من گلف RV6 است البته این مدل 1 کم کمیابه(موتورش6 سیلندر است:icon_mrgr ) ولی گلفهای 4سیلندر هم برای کار شما مناسبند.بعد از گلف توصیه من هاچبک است به بقیه مدل های ذکر شده فکر هم نکنین که ارزش ندارند:icon_idea .اما من به شخصه گلف رو انتخاب میکنم چوا ایمنی بالاتری نسبت به هاچبک داره , با توجه به بزرگتر بودن محفظه موتور جای کار بیشتری برای تعویض موتور داره و از نظر ظاهر نیز شکیلترواسپرت تر است و دست شما برای کار روی بدنه اون کاملا بازه.اینم بگم سعی کن گلف مدل 92 به بالا رو انتخاب کنی.
:icon_neut البته این نظر من بود با علم محدودی که دارم...

اگر مي خوي تا اين حد پيش بري در مورد گلف شك نكن. يه سرمه اي با موتور 2 ليتر ( تو سند خورده بود) بدون تصادف شديد ( گلگير جلو رو ماليده بود يه بار) سراغ داشتم هفته پيش فروخت 7 و 400. ارزون داد ماشينو. راستي با اين پول نمي توني VR6 (نه RV6) رو ماشين سوار كني.
موتور 2 ليتر هم ريخته.

web جان، متاسفانه هياهوي پرايدهاي bp، پنج شنبه شب هاي مدرس و ... باعث شده كه پرايد به عنوان سلطان خيابان ها شناخته شه. همين بي پي ها وقتي يكي از بچه هاي VW مي يان مدرس كل كل و گاز دادن رو تعطيل مي كنن.
علاوه بر اين موتورهايي كه توسط خود كمپاني VW روي گلف نصب شده خيلي زياده. يعني شما واقعا اعتقاد داريد يه موتور استوك داغون كه بايد روي پرايد خوروند، از موتوري كه كمپاني طراحي كرده مچ تره؟

در مورد استهلاك هم موتورهاي BP كه موتور كامپتيشن هستن و خيلي زود داغون مي شن. بقيه موتورها هم شايد ظاهرا خوشگل باشن اما داغونن ( B6 نسل دوم كه تو ايران خيلي كمه و اگر گير بياري خيلي گرون بهت مي دن تو دبي زير 2000 درهمه. ) ( نسل اول بي سيكس 88 اسبه، نسل دومش 106 اسب)

Suzu Tuner جان 50 ميليون رو مي خوايد حروم كجاي پرايد كنيد؟ 10 تومنش رو بگيد، بقيه اش رو من قبول مي كنم.

Pontiac
24 September 2007, 10:54 AM
سلام
از تذکر غلط املایی ممنون
بابا ما گفتیم گلف ولی نه دیگه اینقدر سفت بزنی تو سر پراید.موتور b6که رو که دست نخورده استفاده نمی کنند.الان موتور BpTهم داره روتین میشه که چندان موتور بی دندونی هم نیست تازه كيت اختصاصي BPT هست تا 320 اسب كه از انجين فقط بلوك و خود سر سيلندر (بدون مخلفات) استفاده ميكنه و بقيه چيزاها يعني هر چيزي كه فكرش رو بكني از ياتاقان و شاتون و پيستون بگير بيا بالا تا برسي داخل سر سيلندر و اينتيك و اگزوز و .....همه عوض ميشهقيمت همچين كيتي حدود 10 هزار دلار ناقابل هست حالا هزينه حمل و نصبش بماند.دیگه کمتر هم کاربراتیا طرف دار داره.موتور FE هم که قابلیت تیون تا 2400cc(نهایتا)رو داره چیز کمی نیست.اما کار کردن رو گلف راحت تره چون موتور های حجیم رو راحت تر جا میده و زیرو بند و....
البته واسه هر دو اینا اگه بخوای متفاوت باشی(تک باشه قدرتت) باید جور هندوستان بکشی.

Top RPM
24 September 2007, 05:33 PM
حالا حالاها مونده تا بي پي تي بخواد زياد شه. الان فقط 3 تا هست. يكيشو كه من خبر دارم ( نويد) چندان سالم نيست. فقط خودش زيادي حرف مي زنه!

fanatic boy 61
24 September 2007, 07:01 PM
به نظز منم گلف بگیر!!منم خودم یک گلف 92 دارم!موتورش 1600 بود کردم 1800 (البته روغن سوزی داشت که مجبور شدم سیلندرو تراش بدم گفتم بکنم1800) کلا گلف ماشینی هست که شتابش بالاست و همونطور که بقیه دوستان گفتن قدرت مانور زیادی داره برا تقویت از لحاظ اسپرت کردنشم همه لوازمش هست!!
من الان یک میلنگ 8لنگ انداختم روش رینگو پیستون عوض کردم+ بوسترمو تقویت کردم برام 1400 آب خورد ولی خیلی راضیم!!زایی که الان میری و شتابی که داره هیچ ماشینی تو این رنج بهش نمیرسه!!گلف کلا دنده2 خیلی قوی داره من با دوره موتور 5 130 تا باهاش میرم

rezasmile
24 September 2007, 09:07 PM
منم فکر می کنم گلف برای تیونینگ مخصوصا موتور گزینه بهتری باشه. ولی از اونجایی که دیگه عادت کردیم که هر گلفی رو می بینیم اسپورت باشه و موتوری با توانه بیش از حد انتظار روش نصب باشه و در کل کل با اونا خدمون رو برای یه مبارزه سخت آماده می کنیم ،پراید هاچبک غیر قابل انتظار تر باشه. چون کمتر پیش میاد پراید هاچبکی رو ببینیم که موتورش حسابی تیونینگ شده باشه و با غرش خودشو به بقیه نشون بده. پس نظر شحصی بنده اینه که فکرتو روی پراید هاچبک بیشتر متمرکز کن.

k000m
1 June 2008, 01:08 PM
به نظره من پرايد هاچ بك خيلي بهتره چون گلف اتاق سالم خيلي كم پيدا ميشه دوم اينكه تيون پرايد خيلي ارزون تر تمام ميشه . از موتور b5 , b6 , bp و ... ميشه روش سوار كرد با هزينه به مرتب كمتر نسبت به گلف و با توجه به وزن كم خيلي خوب جواب ميده

tablygh2007
9 August 2008, 04:49 PM
پراید هاچ بک 50 کیلو از پراید صندوق دار سبک تره
با یک میلیون می تونی موتور bpt یا موتور مزدا 320 یا موتور های گروه bp همونطور که دوستمون گفتن روش بندازی + تقویت شاسی و جلوبندی
با این کار توی شتاب اولیه می تونی بنز و بی ام دبلیو رو بگیری.
خودم همین کارو با هاچ بکم کردم موتور bpt انداختم
تازه می شه بهش گفت ماشین
فقط باید ترمزشو تقویت کنی که یعنی 4 چرخو abd کنی تا مطمئن شی بعد از راه افتادن ماشین تو درودیوار یا تو صندوق ماشین های جولویی پارک نشه

Warrior--
28 September 2008, 04:34 PM
گلف خیلی بهتر بقیه است چرا که تمامی امکانات ماشین های ذکر شده ی دیگر را دارد و اینکه کیسه هوا دارد و همچنین با این که ترمز اکثر گلف ها ABS نیست ولی ترمز خیلی بهتری دارند!

تازه قشنگ تر و سریع تر هم هست!

امين تندر
4 October 2008, 05:56 PM
به نظر من پرايد معمولي سفيد بهتره چون با يه قيمت كم ميتوني يه ماشين شيك و اسپورت توش در بياري.نك مداديشم خوبه

Mohsen_bayern
26 October 2008, 07:54 PM
سلام به نظر من بهترین گزینه گلفه
اگه به فکر عوض کردن موتور هستی به هیچ عنوان تاکیید میکن به هیچ عنوان سراغ پراید و 206 نرو.چون اولین ماشین پلیسی که راه رفتن ماشینت رو ببینه و ماشین رو نگه داره خیلی راحت متوجه تعویض موتور میشه(دیگه فکر کنم توی ایران هر ننه قمری موتور پراید و 206 رو بشناسه) و اون موقع هست که باید با ماشینت وداع کنی.
گلف زیر بندیه خوبی داره+هندلینگ+موتور فراوان جهت تعویض
البته میتونی روی اپل کورسای 2 در هم فکر کنی.(زیر بندیه بسیار عالی داره و هندلینگش هم در حد تیم ملیه).در مورد موتورش هم میتونی از اون ور با هزینه ی نه چندان زیاد یک موتور اپل کالیبرا ی توربو بگیری بکنی توی ماشین و اون موقع است که پراید های بی پی و......... باید بیان جلوت لنگ بندازن

hosseinabd
27 October 2008, 12:20 AM
ولی فکر کنم برای اسپرت کردن پراید گزینه بهتری باشه.
چون با یک خرج کم ظاهر قشنگی پیدا میکنه.

Mehdi-HTC
16 December 2008, 03:29 PM
سلام خدمت دوستان.......
بچه ها من 206 تیپ 3 داشتم اما الان مجبورم پراید هاچ بک مشکی سوار بشم..........
دوست دارم بسازمش اما فقط در حد خیلی قشنگ و نه خیلی ضایع.........

مثلا دوست دارم سان روف بزارم و قیمت برقیشو و بهترین مدلشو میخوام.........
رینگ روی پراید رو اصلا دوست ندارم........
دوست دارم درهاش از بالا باز بشه و قیمت فقط 2 در جلو رو میخوام که بشه از بالا باز کرد.......
یه پراید توی صفحات قبل دیدم که جلوش شده بود شکل ال90 خیلی حال کردم واقعا قشنگ شده بود اونم اگه میشه بگین که چه کار باید انجام بدم..........
اصلا صدای موتور رو دوست ندارم که به گوش برسه فقط صدای اگزوز رو میخوام که به گوش برسه اما فقط میخوام صدای قشنگ داشته باشه و نکه صداش خیلی بلند باشه . فقط صداش در حد معمولی اما صدای قشنگ باشه اینم بگین که چه چیزایی میخواد..........
دوست ندارم ماشین رو کپ کنم اما دوست دارم کمک های اسپرت بزارم که په کم کپ بشه اگر میشه یه کمک بگین که روی سرعت گیرها اصلا با سرعتم که رد بشم نگیره........
چراغ زنون رو چطور ارزیابی میکنین ؟؟
راستی چراغ عقب هاچ بک رو مدهاشو اصلا جایی ندیدم اگر کسی عکس داره لطفا بزاره.......
سیستم هم که روی 206 هنوز دارم که مشکلی نیست.......
راستی توربو شارژ و اینترکولر هم اگه میشه بگین که چیکارکنم صدای ماشین خیلی کم بشه و شتابش هم زیاد بشه.......
از طرح و رنگ داخلش اصلا خوشم نمیاد......اگر میشه یه راه بگین چطوری رو دری ها رو عوض کنم و یا داشبور رو قشنگتر کنم..........
مثل اینکه پرایدهای هاچ بک جدید هم فرمونشون هیدرولیکه که به نظرم خوبه.............

آقایون هرچه زودتر منتظر نظراتتون هستما.......اگر چیزی از موارد بالا باید حتما مارک اصل داشته باشه هم بگین که چه مارکی خوبه..........

راستی یه چیز دیگه اونم اینکه میشه گیربکس پراید رو عوض کرد ؟؟؟ مثلا مال 206 گذاشت ؟؟ اگر میشه قیمتش هم بگین چون من 206 که داشتم صدا از گیربکسش در نمیومد و سریع دنده واسه کورس گذاشتنم عوض میشد........

دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه.......لطفا تا ماشین نیومده نظراتتون رو بگین.....
تشکر...............