View Full Version : شستشوی کاربراتور
matin61
10 December 2006, 12:13 PM
من یه جا میرم که کاربراتور ماشینم رو تنظیم کنیم، تو کاربراتور پراید تینر فوری میریزه و همزمان گاز میده، میگه بهتر از این اسپرهای تمیز کننده کاربراتوره! آیا این موضوع درسته؟ بعدشم، به کاربرات صدمه نمیزنه؟ کلا برای ماشین مفیده؟ میتونم خودم هفته ای یه بار این کارو بکنم که همیشه کاربراتم تمیز باشه؟
SAEEDKIA83
10 December 2006, 03:06 PM
سلام من خودم به تجربه روی رنو 5 و پراید هردو این حلالهائی که میگی امتحان کردم البته من برای سرویس کاربراتور کلا از متور جدا میکردم و بعد از اون با استفاده از اسپری تمام جرمهای سختی که کهررو کاربراتور بسته شده بودند رو میشستم بعد یه بار هم با مسواک و بنزین این کارو تکرار میکردم البته این برای زمانی که شما بخوای تمامی ژیگلور ها رو هم تمیر کنی کنی یا اگر معیوب باشند عوضشون کنی در ضمن اگ شما از فیلتر هوای مناسب استفاده کنی لازم نست هر هفته این کارو تکرار کنی هر 3 ماه یکدفعه این کار بکن و در هر پریود زمانی مثلا هفته ای از مکمل بنزین که تمامی پمپ های بنزین هم دارن استفاده کن مطمئا باش نتیجه مطلوب میگیری قیمتی هم نداره 600 تومان
matin61
10 December 2006, 03:13 PM
سلام من خودم به تجربه روی رنو 5 و پراید هردو این حلالهائی که میگی امتحان کردم البته من برای سرویس کاربراتور کلا از متور جدا میکردم و بعد از اون با استفاده از اسپری تمام جرمهای سختی که کهررو کاربراتور بسته شده بودند رو میشستم بعد یه بار هم با مسواک و بنزین این کارو تکرار میکردم البته این برای زمانی که شما بخوای تمامی ژیگلور ها رو هم تمیر کنی کنی یا اگر معیوب باشند عوضشون کنی در ضمن اگ شما از فیلتر هوای مناسب استفاده کنی لازم نست هر هفته این کارو تکرار کنی هر 3 ماه یکدفعه این کار بکن و در هر پریود زمانی مثلا هفته ای از مکمل بنزین که تمامی پمپ های بنزین هم دارن استفاده کن مطمئا باش نتیجه مطلوب میگیری قیمتی هم نداره 600 تومان
من آخر سر نفهمیدم که مکمل خوبه یا نه؟ شنیدم میگن اسپرهای جدید آمریکایی نیست، اگه آمریکاییش باشه خوبه ولی الان که همه Remark هست تینر از این اسپرهای بهتره!
SAEEDKIA83
10 December 2006, 03:30 PM
نه نه اشتباه نکن متین جان مکمل خوبه اگه اصلش باشه اینائی هم که تو پمپهای بنزین هست بازم مارکهای مختلف داره که فکر میکنم بهترینش برای کارخانه فومن شیمی هست درضمن اگه خواستی من برات اسپری بگیرم قیمت هم 2500 به شرط اصل بودن شما بزن من ضمانت :icon_razz اخلاقی میدم که هیچ اتفاقی نمی افته
matin61
10 December 2006, 03:37 PM
نه نه اشتباه نکن متین جان مکمل خوبه اگه اصلش باشه اینائی هم که تو پمپهای بنزین هست بازم مارکهای مختلف داره که فکر میکنم بهترینش برای کارخانه فومن شیمی هست درضمن اگه خواستی من برات اسپری بگیرم قیمت هم 2500 به شرط اصل بودن شما بزن من ضمانت :icon_razz اخلاقی میدم که هیچ اتفاقی نمی افته
اصل بودن یا نبودنش رو از گجا میشه تشخیص داد!؟
SAEEDKIA83
13 December 2006, 11:22 AM
اصل بودن یا نبودنش رو از گجا میشه تشخیص داد!؟
از اینکه من خودم به عنوان مصرف کننده ازش راضی هستم دوم اینکه فروشگاه معتبر که روزی خدا تومان از ایتن قبیل چیزا فروشی داره روغن و مکمل و هرچی که َیمی باشه مربوط به ماشین و اینکه تو چراغ برق بری میبین که سرش از همه شلوغتره
matin61
13 December 2006, 11:42 AM
از اینکه من خودم به عنوان مصرف کننده ازش راضی هستم دوم اینکه فروشگاه معتبر که روزی خدا تومان از ایتن قبیل چیزا فروشی داره روغن و مکمل و هرچی که َیمی باشه مربوط به ماشین و اینکه تو چراغ برق بری میبین که سرش از همه شلوغتره
این که دلیل منطقی نیست سعید جان! از نظر ظاهری چه مشخصاتی میتونه داشته باشه!
SAEEDKIA83
13 December 2006, 01:33 PM
این که دلیل منطقی نیست سعید جان! از نظر ظاهری چه مشخصاتی میتونه داشته باشه!
متین جان سلام شما خیلی اگر حساسی بهتر که همون تینر رو استفاده کنی چونکه من به شما میگم من به عنوان مصرف کننده از این محصول خیلی راضی هستم و اینکه کارکردن با تینر یه شیوه سنتی هست البته من منکر این نمی شم که خوب نیست اتفاقا خیلی هم خوبه و هم اینکه تا الان جواب داده ولی من نه شما رو میشناسم و نه چیز دیگه برای همین دوستانه تجربه ای که از استفاده اسپری را داشتم روی دو تا ماشین و برای تقریبا اگه اشتباه نکنم 5 بار اگر سودی نداشت که داشت اصلا ضرری نداشت ولی این بازم بر میگرده به جنسی که تهیه میکنی و اینکه توقع شما چی باشه ؟
matin61
13 December 2006, 06:19 PM
متین جان سلام شما خیلی اگر حساسی بهتر که همون تینر رو استفاده کنی چونکه من به شما میگم من به عنوان مصرف کننده از این محصول خیلی راضی هستم و اینکه کارکردن با تینر یه شیوه سنتی هست البته من منکر این نمی شم که خوب نیست اتفاقا خیلی هم خوبه و هم اینکه تا الان جواب داده ولی من نه شما رو میشناسم و نه چیز دیگه برای همین دوستانه تجربه ای که از استفاده اسپری را داشتم روی دو تا ماشین و برای تقریبا اگه اشتباه نکنم 5 بار اگر سودی نداشت که داشت اصلا ضرری نداشت ولی این بازم بر میگرده به جنسی که تهیه میکنی و اینکه توقع شما چی باشه ؟
ببین سعید جان مشکل اینجا نیست که من حساسم یا حساس نیستم. ما همه اینجا هستیم تا از هم چیز یاد بگیریم و منم دلم میخواد یه چیزی از شما یاد بگیرم... گفتم شاید شما از نظر ظاهری بتونی تشخیص بدی که مثلا از کجا میشه فهمید اصل هست یا نه! به هر حال لطفا آدرس مغازه رو به صورت پیام خصوصی برام Send بکن.
ممنونم.
z_qz54
13 December 2006, 11:15 PM
برای شستشوی کاربراتور تینر خوبه ولی به شرط اینکه مدل مورد نظر شما مثلا جیپ شهباز ، استکانی برچسب دار پلاستیکی نباشه.
چون داغونش میکنه
matin61
14 December 2006, 11:47 AM
برای شستشوی کاربراتور تینر خوبه ولی به شرط اینکه مدل مورد نظر شما مثلا جیپ شهباز ، استکانی برچسب دار پلاستیکی نباشه.
چون داغونش میکنه
پراید چی؟
Glimpser
14 December 2006, 05:54 PM
شما ها که وسواس دارید بهتره از کربن کلین استفاده کنید اونم نه هفته ای یک بار سالی یک بار کافیه
z_qz54
14 December 2006, 08:12 PM
پراید چی؟
مشکلی نداره
matin61
21 December 2006, 11:57 AM
شما ها که وسواس دارید بهتره از کربن کلین استفاده کنید اونم نه هفته ای یک بار سالی یک بار کافیه
دقیقا چی کار میکنه دوست من؟ از گجا باید خرید؟ بهتر از تینر و اسپری هستش؟
Glimpser
22 December 2006, 06:40 PM
دوست عزیز این یک سیستمه تمیز کردن اجزائ موتوره که اولین بار ایرتویا اونو حدود سال 1991 توی ایران آورده و به اینصورته که قبل از پمپ بنزین و بعد از فیلتر یک دستگاهی رو وصل میکنند که یک ماده خاصی رو وارد سیستم میکنه این ماده کل مسیری را که در اتومبیل طی میکند یعنی کاربراتور یا انژکتور و داخل سیلند و سوپاپها و سیستم اگزوز را تمیز کرده و یک چیزی مثل قیر از اگزوز خارج میشود .
تغییر شتاب و افزایش اون کاملا واضح بوده و حتی صدای موتور نرمتر میشود . فکر کنم کاملترین باشه واگر جدیدتر اومده من بیخبرم . اما اینکه سایپا هم داره یا نه من بی اطلاع هستم
matin61
25 December 2006, 04:40 PM
دوست عزیز این یک سیستمه تمیز کردن اجزائ موتوره که اولین بار ایرتویا اونو حدود سال 1991 توی ایران آورده و به اینصورته که قبل از پمپ بنزین و بعد از فیلتر یک دستگاهی رو وصل میکنند که یک ماده خاصی رو وارد سیستم میکنه این ماده کل مسیری را که در اتومبیل طی میکند یعنی کاربراتور یا انژکتور و داخل سیلند و سوپاپها و سیستم اگزوز را تمیز کرده و یک چیزی مثل قیر از اگزوز خارج میشود .
تغییر شتاب و افزایش اون کاملا واضح بوده و حتی صدای موتور نرمتر میشود . فکر کنم کاملترین باشه واگر جدیدتر اومده من بیخبرم . اما اینکه سایپا هم داره یا نه من بی اطلاع هستم
برای کاربراتور هم خوبه؟ چقدر هزینه داره... شما جایی امتحان کردین؟ شتاب و نرم شدن موتور محسوسه یا فقط تمیز میشه و نرم کار میکنه؟
Glimpser
28 December 2006, 11:26 AM
ببین در کل مسیری که این ماده در موتور طی میکنه کلیه رسوب ها و مواد اضافی را جذب کرده و از ماشین خارج میکند . و چون قبل از کاربراتور یا انژکتور وارد میشه اونهارو هم تمیز میکنه
تغییر شتاب و نرمی کارکرد کاملا محسوسه
من روی تویوتا کرونا 1991چند سال پیش سالی یک بار انجام میدادم
اون وقتها اگر ااشتباه نکنم 20 هزار خرجش بود الان رو نمیدونم
shei2nak
21 July 2007, 04:19 AM
با سلام
من فكر نكنم رو كاربرات جواب بده چون در دوره كار اموزي كه بودم( تعمير گاه دوو) ملت ميومدند و ما براشون شيلنگ هاي اين دستگاه رو نصب مي كرديم (به دو سر مدار انژكتور ) بعد از حدود 15 دقيقه ماده درون مخزن تموم ميشد و موتور و انژكتور ها تميز ميشدند ميرفتند دفتر تعمير گاه حساب مي كردند و ميرفتند (ولي مطمئنن 20 تومن كمتره!!!)
Glimpser
21 July 2007, 01:56 PM
دکتر تویوتای من کاربراتوری بود
shei2nak
22 July 2007, 02:14 AM
مهندس جان بنده گفتم كه براي شما انژكتوره؟؟؟ بنده تجربه خودم رو كه براي 2 سال پيش بود رو نوشتم... حالا نميدونم مشكل از دستگاه انژكتور شوي اون تعميرگاه بوده كه فقط به انژكتور نصب ميشده يا ...
Foad
22 July 2007, 01:51 PM
دوستان لطفا از لقبهای کنایه دار در پستهاتون استفاده نکنید
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.