PDA

View Full Version : بهترين رنگ براي اسپرت كردن پرايد

sajjadnegaresh
28 November 2006, 09:58 AM
هدف از اسپرت كردن :
فيس ليفت جلوي پرايد شامل چراغ ها و جلو پنجره
كاهش ارتفاع
رينگ و لاستيك
فيس ليفت عقب ، شامل تعويض چراغ ها

به نظر شما كدوم رنگ در بهتر اسپرتي شدن پرايد محسوس تره
ممنون

paymanonline
29 November 2006, 12:17 AM
من چون رنگ آبی اطلسی رو دوست دارم به اون رای میدم.

دوستان چون این رنگ در نظر سنجی موجود نبود من این پست رو زدم.

SX 1
3 May 2007, 03:04 PM
سلام
من تا چند وقت ديگه ميام ايران ميخوام پرايد بگيرم اونم يا زينوني براي ساده يا مسي براي اسپرت
مسي براي اسپرت كردن بهترين رنگ كم هست

apoosh
7 September 2007, 04:28 PM
از نظر منهم رنگ مسی برای اسپورت کردن فوق الهاده می شه...

benyamilan
8 September 2007, 01:58 AM
اگه ماشی دیگه ای بود حتما سفید عالی میشد
ولی تو پراید بیش از حد جواد میشه
من سیاه رو بیشتر میپسندم چون واقعا رنگ اسپرت پذیریه

blackhero
8 September 2007, 02:44 AM
مسلما مشكي. نه فقط در پرايد بلكه در اكثر ماشين ها بهترين رنگ براي اسپرت كردن مشكي هست، چون يه رنگ كلاسيك و رويال هست.
فكرشو بكنيد، شيشه ها دودي، چراغ عقب اسپرت دودي، چراغ جلو دوبل، ارتفاع، رينگ 4 پر،لاستيك پهن،آينه z، سپر ها اسپرت،ووووي....!:icon_sad:

Nomad
8 September 2007, 02:48 AM
من به مشکی رای دادم ولی نظرم با سفید بود که متاسفانه تو نظرسنجی نیستش ... سفید حرف نداره واسه اسپرت نگید جواته جون من ...

YasharX
8 September 2007, 11:01 AM
به نظرم بستگی به نوع تیونینگ میشه تصمیم گرفت که چه رنگی مناسب هست ولی کلا رنگهای مسی ، آبی ، نقره ای و مشکی مناسب اسپرت کردن هستن :icon_cool

Nomad
10 September 2007, 02:29 AM
معمولا بادی تیونینگ رو برای رنگهایی انجام میدن که کاملا بتونه ماشین رو از زوایای مختلف بخوبی نشون بده ... یعنی اکثرا رنگهای روشن یا رنگهای خاص و جدید که ترکیبی از چند رنگ هستن ...

blackhero
10 September 2007, 02:56 AM
من به مشکی رای دادم ولی نظرم با سفید بود که متاسفانه تو نظرسنجی نیستش ... سفید حرف نداره واسه اسپرت نگید جواته جون من ...

نماد جان جونت سلامت، ولي خداييش سفيد....؟!!

fafal
10 September 2007, 11:47 AM
اره منم با سفید موافقم ولی نه رو هر ماشینی

blackhero
11 September 2007, 04:37 AM
اره منم با سفید موافقم ولی نه رو هر ماشینی

آره سفيد قشنگه ولي نه براي پرايد، مثلا پرشيا و كمري و سوناتاي سفيد خيلي قشنگن.

Nomad
12 September 2007, 12:39 AM
نماد جان جونت سلامت، ولي خداييش سفيد....؟!!

خدمت شما دوست عزیز و بقیه ی دوستان ...
یه نکته ی فنی پلیز : ( اسم ID من نومد = Nomad هستش ) .

در مورد رنگ برای اسپرتینگ هم باید بگم که من خودمم یه 405 مشکی خوشکل دارم ... ولی ... آها این قضیه ولی داره ... اگر بخوایم یه ماشینو اسپرت کنیم باید چند قضیه رو مد نظر قرار بدیم ... مثلا اینکه این اسپرتینگ در چه حدی هستش ؟ یعنی فقط میخوایم یه رینگ . لاستیک بندازیم تنگ ماشین و خلاص ... که البته همون یه رینگ و لاستیک انداختن زیر ماشین هم خودش قضیه داره به این ترتیب که حواستون باشه سایز و طرح و رنگ و مهمتر از همه جنس رینگ مد نظر باید با رنگ بدنه همخونی داشته باشه و کلی ماجرا داره !! اگر منظور تون از اسپرتینگ این هستش که علاوه بر اضافه کردن رینگ و لاستیک ، کاهش ارتفاع ماشین هم انجام بگیره باز قضیه یه چیز دیگه هستش ... یعنی وقتی که شما ارتفاع ماشین رو به حدی کم میکنی که مجبور میشی بدی کف ماشینو برات لوله کشی کن ( یعنی فقط چند سانت ارتفاع با زمین ..!!! معادل کف دست ) و باتوجه به اینکه رنگ آسفالت اکثر خیابونا و جاده های ایران بحدی تیره هستش که به سیاه شبیهه ( البته تو خیلی کشورهای دیگه هم همینطوره ... عیبی هم نیست ها ... ) ... شما حالا ماشینو تصور کن یه ماشین رنگ روشن ( متضاد ترین رنگ = سفید ) که بوسیله ی زیر رکابهای جانبی نزدیک به زمین و دوتا رینگ با زوایای براق که ماشینو به زمین می چسبونن ... و یه دفعه یه رنگ متضاد و تیره ( واقعا عالی میشه ) ... شما اگر به نمایشگاههای خارج از کشور توجه کنید متوجه این نکته و کاربرد زیاد رنگ های روشن ( به خصوص سفید ) میشید که البته اونا همینجوری و با نظرسنجی و این کارا رنگ ماشینو برای اسپرتینگ انتخاب نمیکنن ...!! بلکه با روانشناسی رنگها و استفاده از سیستمهای رنگ بندی تعریف شده ... ( تو این نمایشگاه آخری هم که تو تهرون برگزار شد ( بام تهران ) یه پراید سفید رنگ که اتفاقا بصورت خارق العاده ای هم اسپرت و البته از لحاظ موتوری هم تیون شده بود به چشم میخورد که ذهنیت همه رو بخصوص افرادی رو که تصور میکردن که پراید امکان اسپرتینگ پایینی رو داره در مورد این ماشین عوض کرد ... ) استفاده از رنگ سفید اینجا بیشر نمود پیدا میکنه که چون پراید دارای هیکلی کوچیک و دارای قابلیت اسپرت شدن بدنه به صورت نیمه عضلانی رو داره ... بخوبی میشه زوایای استفاده شده در قطعات اضافه شده و تغییر شکل پیدا کرده رو دقیقا وسط چشمهای بینندگان نشوند ...
تعریف از خود نباشه خوشبختانه بنده در زمینه ی طراحی ماشین و بادی تیونینگ بعضی ماشینها ( مدلهای حاضر ایرانی و ماشینهای آمریکایی دهه 60 و 70 بخصوص انواع کوپه که خوراکمه و متاسفانه دیگه خیلی کم پیدا میشه .... ) دستی دارم و حتما هم سعی میکنم برای انجام اسپرتینگ از واحد های رنگ بندی مخصوص و بین المللی اتومبیل استفاده بکنم ...
امیدوارم این همه که خوندید حرفامو یه چیزی از توش بدردتون خورده باشه ...

k000m
26 September 2007, 11:53 AM
به نظر من بهترين رنگ اول سفيد و دوم قرمز است كه در نظر سنجي شما نيامده است :icon_cool

علي پرايد
24 October 2007, 11:49 AM
سلام دوستان
يه سوال
مي خواستم ببينم رنگ مشكي متاليكش برا اسپرت بهتر هست يا غير متاليكش؟

alirezaaa
25 October 2007, 12:04 AM
سلام
رنگ فقط مشکی واسه اسپرت .باور ندارین؟
:icon_coolچند روز دیگه صبر کنین عکس ماشینمو میزارم باورتون میشه

Suzu Tuner
3 November 2007, 11:20 PM
بچه ها بهترین رنگ اصلا معنا ندارد تنها چیزی که در موقع اسپرت کردن وجود داره اینه که بایستی قطعات جانبی تناسب با رنگ خودرو داشته باشند

مثلا فرض کنید یک چراغ جدید به بازرا اومده که خیلی هم قشنگه و همه روی ماشیناشون می اندازن ولی وقتی به بعضی از اون ماشینها نگاه می کنید نه تنها زیبایی چراغ رو متوجه نمی شید بلکه حالتون هم بهم می خوره بنابراین باید سعی کنید که قطعاتی رو انتخاب بکنید که روی ماشین شما جلوه ای خاص داشته باشند نه به صورت جدا.

علي پرايد
31 December 2007, 10:27 PM
سلام دوستان.
خسته نباشيد.
يه سوال داشتم.
ميخواستم ببينم كسي تا حالا پرايد نقره اي رو اسپرت كرده يا نه؟
اگه كسي اين كار رو انجام داده راجع به چگونه اسپرت كردن اين رنگ از پرايد توضيحاتي بده.
ممنون و متشكر.

msd3600
9 June 2008, 04:57 PM
سلام به همگي
بهترين رنگ پرايدبراي اسپرت كردن مشكيه.من يه هاچ بك مشكي دارم . اسپرتش كردم كه توپ توپ شده.

msd3600
9 June 2008, 04:58 PM
سلام دوستان
يه سوال
مي خواستم ببينم رنگ مشكي متاليكش برا اسپرت بهتر هست يا غير متاليكش؟
غير متاليك خوشگلتر ميشه

ba_maram_shiraz
11 June 2008, 12:26 PM
هیچ رنگی مثل سفید نمیشه اسپرت کرد ولی ولی ولی ولی خیلی دنگوفنگ داره و خیلی خرج میبره.
ولی ولی ولی ولی اگه اسپرتش کردی میشه تووووووپ.

tablygh2007
13 August 2008, 11:22 PM
البته مسی بهتره

irharrier
2 October 2008, 06:27 PM
بیشتر رنگهای تیره بدرد اسپرت کردن میخورند سفید رواگه بخوای اسپرت کنی دهات میشه

امين تندر
4 October 2008, 05:59 PM
واسه پرايد فقط سفيد

miladXplod
4 November 2008, 12:43 AM
اگر پراید صندوقداره من به شخصه نوک مدادی رو تر جیح میدم.اسپرتش هم خرج نداره فقط کافی قالپاق ها ور داری و ماشین رو تا روی لاستیک پایین بیاری،بعدش چراغ عقب رو از اون کره ای دو راهنما میندازی و پنجره جلوی رادیاتور هم رو مشکی می گذاری. اگه منبع عوض بشه که محشره.در مورد هاشبک همینطور عمل می کنی فقط مشکی باشه عالیه،فقط تو روز قشنگ تره.

vartanian
6 February 2009, 10:46 PM
به نظر من نارنجی یا مسی جون میده واسه اسپورت کردن
ترکیب رنگش با مشکی مهشره