View Full Version : چگونگی تمیز کردن استپر موتور سمند و 405
z_qz54
23 September 2006, 07:31 PM
سلام دوستان ، برای تمیز کردن استپر موتور سمند و 405 نیاز به یک پیچ کوشتی ستاره ای نمره 6 معمولی دارید.وقتی کاپون سمند رو بالا میزنید ، از قسمت بالایی موتور که یک محفظه مشکی رنگ پلاستیکی که فیلتر هوا درون آن قریر داره ، لوله ای گرد بزرگ به طرف رادیاتور آمده و در قسمت جلویی به طرف منیفولد ورودی پیچیده و به آن نصب شده. دقیقا بالای قسمت مرودی هوا که از جنس فلز میباشد ، شما قطعاتی پلاستیکی میبینید که اولین و جلو ترین آنها که انتهای آ« استوانه ای و رنگ آن مشکی است ، استپر نام دارد. این استپر به وسله 2 پیچ ستاره ای نمره 6 به محفظ تنظیم فشار هوا متصل شده. برای باز کردن پیچ ها ، نیاز است که پیچ کوشتی رو از قسمت انتهایی روی رادیاتور قرار بدید تا جا بگیره چون که جا کمه . قبل از باز کردن پیچ ها شما باید فیش اون رو که به وسله یک گیره کیپ شده آزاد ، سپس لوله سنسور فشار هوای ورودی رو برای راحتی کار از روی بستش باز کنید بعد ، به وسیله پیچ کوشتی 2 پیچ را باز کنید و مراقب باشید که پیچ ها پایین نیفتند ، سپس به آرامی استپر رو بیرون بکشید و باز پارچه یا پارچه آغشته به بنزین ، کاملا تمیزش کنید. روغن دارد پس بنزینی باشد بهتر است.سپس نشیمنگاه استپر رو با همان پارچه تمیز کنید. کاملا روغنی است. برای اینکه کارتون تکمیل باشه ، در روی محفظه تنظیم فشار هوا رو هم پاک کنید. برای پاک کردن آن نیاز دارید که 4 پیچ رویی آن را باز کنید. منظور از این در همان تیکه پلاستیکی بالای قسمتی که استپر توی آن قرار میگیرد است.پیچ ها باز هم از نوع ستاره ای هستش .4 پیچ رو باز کنید و برای راحتی کار میتونید لوله برگشت روغن رو هم از لوله هواکش بردارید. بعد باز کردن 4 پیچ در پوش رو به آرامی بردارید و مواظب باشید که واشر آن نیفته. بعد از تمیز کردن درپوش به محفظه تقسیم فشار هوا نگاه کنید . اون سیاهی ،رنگ خود فلز نیست ، روغن هستش. نیازی نیست اون روغن رو پا کنید.بعد از بستن درپوش مواظب باشید که واشر خوب جا بخوره. استپر رو هم به وسیله همان 2 پیچ ببندید. این هم از استپر سمند و 405.
عکس ها رو در یک فایل زیپ آپلود کردم . برای دانلود عکس ها اینجا را کلیک کنید (http://getfile.biz/48894). تعداد عکس ها 17 میباشد و خواهشا عکس ها رو به ترتیب شماره نگاه کنید. حجم فایل هم 2.3 مگابایت میباشد.
amahdavi2004
24 September 2006, 10:14 AM
اين استپر رو بايد كي تميز كرد؟
راستي تصاوير هم وسط دانلود اشكال مي گيره
z_qz54
24 September 2006, 10:16 PM
سلام. من خودم گزاشتم برای دانلود اگه مشکل داش 2 باره حتما آپلود میکنم.استپر موتور رو حدودا هر 10000 تا 15000 کیلومتر عوض کنید خوبه.
F.®.A
24 September 2006, 10:59 PM
اين استپر رو بايد كي تميز كرد؟
راستي تصاوير هم وسط دانلود اشكال مي گيره
من به راحتی دانلود کردم مشکلی نیست:icon_cool
amahdavi2004
25 September 2006, 06:13 PM
ده تا 15 هزار تا عوض كنيم يا تميز كنيم؟
z_qz54
26 September 2006, 02:22 PM
ده تا 15 هزار تا عوض كنيم يا تميز كنيم؟
ببخشید.:icon_smil تمیز کنید ولی میگند که فکر عوض کردنش رو نکنید چون اصل گیر نمیاد.
z_qz54
29 September 2006, 12:22 AM
سلام ؛ امروز توی نمایندگی یک استپر موتور خراب بود روی ماشینم بستم و باهاش گاز دادم ، بگید چی شد؟ فقط حدس بزنید ، دور موتور به 7000 رسید. وقتی اینو تعمیرکار دید قاطی کرد ، فیشش رو قطع کرد و من گاز دادم ولی باز محدود بود. اون استپر موتور چون تعویضی بود نمیشد خرید ولی باید دید چرا اینجوری بود ؟
arash p mbz bmw
5 October 2006, 02:59 PM
علی اقا من یه هفته در انتظار گرفتن این عکسا موتدم
حالا اومدم میبینم دانلود نمیشه:icon_cry: :icon_cry: :icon_idea :icon_redf :pudency:
z_qz54
5 October 2006, 10:16 PM
این لینک (http://msk2.ru.getfile.biz/free/ua147b9c6f4ff42e1413fa7797b85fd48/phalls.com%20z_qz54.zip)
XIII
6 October 2006, 02:17 AM
ميشه كمي هم در مورد استپر توضيح بديد؟
z_qz54
6 October 2006, 01:47 PM
یکی از قطعات موتورهای پژو وسمند که در صورت تعویض دیگر قطعه اصلی را جهت جایگزینی پیدا نخواهید کرد استپر موتور است.رد پای قطعات چینی در خصوص این قطعه نیز یافت می شود.از نظر ظاهر تفاوتی با قطعه اصلی نداردو در صورت مقایسه قطعه اصلی با نمونه چینی; تنها تفاوتی که با اندکی دقت قابل مشاهده است موقیعت نوشته های جنس اصلی; دو میلیمتر پایین تر از نمونه چینی است .البته اندک تفاوتی نیز در فونت نوشته ها نیز وجود دارد.
استپر موتور تقریبا کارکردی شبیه ساسات در موتورهای کاربراتوری دارد.البته وظایف دیگری نیز دارد.که علاوه بر وظیفه گفته شده می باید توازنی بین گشتاور و بار موتور به وجود بیاورد تا سرعتی ثابت را در دور ارام به وجود اید.البته می باید قطعات دیگری نظیر سنسور دور ارام وجود داشته باشد.
عمده خرابی این قطعه در هنگام عملکرد موتور در دور ارام نمایان می گردد.خرابی ان باعث نوسان دور موتور در دور ارام خواهد شد.معولا اولین کار مکانیک جهت رفع ایراد تمیز کردن استپر و محوظه ان خواهد بود.که تا حدودی مشکل بر طرف خواهد شد.
در صورت عدم رفع مشکل در مرتبه بعد چک کردن نشتی هوا از اطراف محوطه استپر موتور است .که معمولا اورینگ ان تعویض خواهد شد.این نشتی هوا در سیستم ورودی هوا نیز می تواند وجود داشته باشد.در مراحل بعد در صورتیکه موتور در موارد ذیل دچار ایراد نباشد می باید نسبت به تعویض استپر موتور اقدام نمود.
1-خرابی سیستم سنسور موقیعت دریچه گاز
2-نشتی هوا در سیستم ورودی هوا
3-پاشش نا منظم سوخت از انژکتورها
4-معوب بودن سیستم جرقه
منبع:http://www.tamiratchi.blogfa.com/post-8.aspx.
arash p mbz bmw
6 October 2006, 05:42 PM
اقا من یادم نبود اون فیشو بزنم
یعتی ماشینو استارت کردم بعد یادم افتاد
فکر گنم نشتی هوا پیدا کرده و ریپ میزنه
حالا چیکار کنم؟!!
po2ya
6 October 2006, 06:11 PM
نشتی هوا نداره یا درست تنظیم نکردی یا برعکس داره کار میکنه حتما یه تست دیاگ بکن ببین مقدارش چقدره
!!
در ضمن هم داره الان کامپیوتر ماشین!
Faultcode
Discovery
14 October 2006, 03:59 PM
این لینک (http://msk2.ru.getfile.biz/free/ua147b9c6f4ff42e1413fa7797b85fd48/phalls.com%20z_qz54.zip)
عزیز این یکی میگه expire شده میشه لطف کنی و دوبار لینک بدی. ممنون:icon_cool
Mahdiwww84
8 January 2007, 03:58 PM
من دیروز استوپر سمندمون رو بعد از 80 هزار کارکرد طبق دستور العمل دوستان تمیز کردم و از راهنماییشان تشکر می کنم . متوجه یه نکته شدم و اون اینکه:
در وهله اول اینکه کارکرد موتور در حالت درجا بهتر شده و اصطلاحا ریپ نمیزنه و موتور با دور ثابت کار میکنه و کم و زیاد نمیشه
نکته ای که من حس کردم این بود که قبلا وقتی در حالت درجا به صورت ناگهانی پدال گاز رو تا آخر فشار می دادم موتور یه حالت گیجی و خفگی پیدا میکرد و اولش یه مقدار دور موتور کم میشد و بعد دوباره زیاد می شد . ولی الان وقتی این کارو میکنم دیگه اون حالت پیش نمیاد و به سرعت دور موتور بالا میره.
z_qz54
9 January 2007, 10:50 PM
دوستان من یک مشکلی دارم.
استپر موتور من باز نمیشه.
یعنی هیچ کدوم از 3 تا خار فلزی ، به داخل رانده نمیشه ، هرچی هم از نشیمنگاه فیش میکشمش بیرون ، تکون نمیخوره.
این استپر موتور مارکش زیمنس است.
Mahdiwww84
10 January 2007, 02:06 PM
دوستان من یک مشکلی دارم.
استپر موتور من باز نمیشه.
یعنی هیچ کدوم از 3 تا خار فلزی ، به داخل رانده نمیشه ، هرچی هم از نشیمنگاه فیش میکشمش بیرون ، تکون نمیخوره.
این استپر موتور مارکش زیمنس است.
مارک استوپر ما فیلیپسه . ولی من خار فلزی ندیدم . فقط یه فیش به کناره وصله و براحتی در میاد و دو تا هم پیچ ستاره ای در کناره ها قرار داره که وقتی پبچ ها رو باز کنی و استوپر رو به سمت خودت بکشی از جاش بیرون میاد . من متوجه منظور شما نشدم کودوم قسمت رو می فرمایید شما؟
hamlet600
22 July 2007, 02:13 PM
اگر ممکن است یک نفر دوباره اون عکسها رو بزاره. خیلی لازمشون دارم چون موتور ماشینم درجا خیلی
نوسان دور موتور دارد.
با تشکر.
Halston
22 July 2007, 03:33 PM
عزیز هیچ کدوم از لینکا کار نمی کنه!!!!!
اینجا مگه آپلودسنتر نداره؟
amahdavi2004
22 July 2007, 10:17 PM
من فايلهاي تصويري و متن توضيحات را با اجازه جناب z_qz54 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=23886) بصورت PDF كردم و در لينك ذيل گذاشتم:
http://www.4shared.com/file/20420096/ca2f8a02/_______405.html
masoud x7
29 October 2007, 10:37 PM
اون فیش کنار استپر رو در نیارین بهتره.چون تنظیمات ECU رو بهم میزنه.فقط پیچ ها رو باز کنین.
LORD-DARK
26 November 2007, 03:07 AM
با سلام
من میخواستم بدونم سر انژکتورها را چطوری تمیز میکنند
اگر کسی میدونه ممنون میشم
homayoon_az
23 January 2008, 11:42 AM
با سلام به دوستان عزیز
من در حدود 3 ماه پیش استپر ماشینم رو تمیز کردم .با یک اسپری مخصوص که معجزه می کرد و خیلی خوب شفت استپر رو به رنگ سفید در آورد ولی بعد از 3 ماه دوباره نوسان دور موتور شدید شده برای همین به فکر تعویضش افتادم.
آیا کسی برند یا کشور خاصی رو توصیه میکنه؟
هم برای 405 و هم برای 206
متشکرم.
reza.mortazavi
24 January 2008, 01:24 AM
می خواستم سوال کنم که این نوسان دور موتور در حالت در جا کار کردن چه مقدار باید باشه؟یعنی اگه بین 800 تا 1000 نوسان کنه ایرادی هست؟
Raminium2001
24 January 2008, 10:08 AM
در حقیقت کمی زیاد هست. ولی توی ماشینهای ایران خودرو دیگه خیلی عادی شده و این نوسان رو نمیشه به حساب ایراد گذاشت.
amahdavi2004
24 January 2008, 11:11 AM
اگر نوسان دارد بايد اشكالي داشته باشد حتي در محصولات ايرانخودرو عادي نيست.
sepasi
3 August 2008, 10:32 PM
استوپر حالش اینه که چند وقت یه بار باید تمیز بشه بیخود هزینه نکنید برای تعویض اون که اصلیشم تو بازار نیست ظاهرا
در آوردن فیش استوپر هم ربطی به بهم ریختن ecu نداره من خودم 50 بار این کارو کردم هیچی هم نشده
دور موتور هم اصلا نباید نوسان کنه اگه استوپر تمیز و سالم باشه ثابت روی 1000 RPM وایمیسته
benyamilan
5 August 2008, 02:28 AM
این لینک پی دی اف هم خراب شده
دوستان میتونن دوباره آپلودش کنن خیلی لازم دارمش
خواهشا دریغ نکنین
وضعیت استوپر ماشین من خیلی خرابه سر هر 4 راه و چراغ قرمز ماشین نوسان دورموتور پیدا میکنه خاموش میشه :icon_neut
amahdavi2004
5 August 2008, 03:04 AM
این لینک پی دی اف هم خراب شده
دوستان میتونن دوباره آپلودش کنن خیلی لازم دارمش
خواهشا دریغ نکنین
وضعیت استوپر ماشین من خیلی خرابه سر هر 4 راه و چراغ قرمز ماشین نوسان دورموتور پیدا میکنه خاموش میشه :icon_neut
به اين نشاني مراجعه كنيد، لينكها سالم هستند.:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24850&page=27
الآن خواستم لينك مستقيم فايل را بگذارم ولي سرور http://www.4shared.com جواب نمي داد (گاهي اوقات اين جوري مي شود)
امير خان 2002
9 May 2009, 11:07 AM
سلام دوستان طبق راهنمايي شما استپر 405 باز كردم و با بنزين شستم بعد همونطور كه باز بود سوييچ باز كردم كه ديدم شفت وسطش باز شد و دلو رودش ريخت بيرون:icon_eek:. خلاصه دوباره فنر و شفتش و بستم و دوباره روي ماشين بستم.بعد دريچه رو رو باز كردم كه چون چسبيده بود واشرش شكست :icon_redfو خلاصه با چسب چسبوندمش و دوباره بستمش الان دور موتور تو حركت بين 1500 تا 2000 دايم بالا پايين ميره و ماشين مدام گاز مي خوره تا ماشين و خاموش مي كنم خوب ميشه ولي دوباره بعد چند دقيقه همونطور مي شه :icon_biggخلاصه بدبخت شدم لطفا كمك كنيد:icon_cry:
amahdavi2004
9 May 2009, 01:37 PM
دوست عزيز
شما متاسفانه راهنماها دقيق را نخوانده ايد، چون درباره هر دو موردي كه به آن گرفتار شده ايد در فايل راهنما هشدار داده شده بود.
من خودم با اين كه بارها آنها را خوانده بودم از آنها پرينت گرفتم و موقع كار با توجه به آن كار كردم و چند بار هم استپر را تميز كردم و مشكلي نداشتم.
اشكالي كه شما مي فرماييد ممكن است يا از خراب شدن واشر باشد كه هوا مي كشد يا از تنظيم خارج شدن آن چه كه دل و روده اش را به هم ريخته ايد.
نمونه واشر را شايد بتوانيد در واشرسازي بسازيد يا از يك استپر كهنه برداريد.
ضمنا استپر كه كاربراتور نيست كه با بنزين شسته ايد (خرابش مي كند)، فقط از پارچه آغشته به بنزين در برخي قسمتها كه در راهنما گفته شده استفاده كنيد.
براي پيدا كردن فايلهاي مربوطه به تاپيك جامع مقالات آموزشي و دفترچه هاي خودرو (http://www.phalls.com/showthread.php?p=613568) مراجعه كنيد
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.