PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پراید (معمولی و 141)

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

arash p mbz bmw
2 September 2007, 10:05 PM
به احتمال خیلی زیاد کمک روغن زده..!!!
این یه چیز عادیه به خصوص در دماهای بالا مخصوصا که تابستون هم هست!!
حالا برای اینکه مطمئن تر بشی یه بار دیگر اون سمت خراب رو فشار بده اگه بیش از 1بار ماشین بازی کرد بدون حتما کمک باید تعویض شه مگرنه باز هم نشون بده چون 75درصد روغن زده!!

Javid
2 September 2007, 11:33 PM
باید تعویض بشه ظاهرا...:icon_surp ممنون از راهنماییتون:icon_excl
هزینه ی این کار حدودا چقدر هستش و آیا کمک ها مارک های مختلف دارن یا همشون یکین و اگر مارک مختلف دارن چی پیشنهاد میکنید؟
یک سوال دیگه: کمک روغن زده یعنی چی اصلا؟:icon_razz

hamed8295
6 September 2007, 07:46 PM
دوست عزیز اگه همنطور كه میگی تنظیم موتور كرده باشی و از این بابت مشكل نداشته باشی این خود ecuموتور هست كه زمانی موتور سرد هست وكاركرد خوبی نداره دور موتور رو بالاتر میبره تا زودتر به حالت مطلوب برسه:icon_cool

دوست من چند علت داره سفت بودن سیم گار یا گیر یا تنزیم نبودن یا خرابی وکیوم ناربراتور و از همه بیشتر کثیفی سیستم ساسات من فکر میکنم ساساتت کثیف شده موتور کاربراتوری ای سی یو نداره
خبرشو بده
ماشین شما به علت مشكلی در انژكتور خفه میكنه واگه همینو به نمایندگی بگی واست دورست میكنن:icon_cool
میتونه مال گیر بودن استوپر باشه

پراید های انژكتوری تولید شده تا سال 84 ساژم بودن كه واز اون به بعد با سیستم زیمنس تولید میشه كه به علت بهسازی كردن سیستن ساژم در بخش مكش بنزین ونحوه پاشش سوخت و سیستم برقی به خصوص در بخش كوئل دبل شتاب وقدرت بهتری دارد.:icon_cool

در مورد کمو زیاد شدن دور فن اگر خود فن دا سیم کشی مشکل نداشته باشه مال لم اوردن برقه وقند کمپرسور مگنت میکنه امپر میکشه

rghanei
8 September 2007, 12:48 PM
با سلام دوستان
این پرایدای جدید که مجهز به ایموبلایزر (سیستم ضد سرقت) هستند آیا احتیاج به نصب دزدگیر دارند یا نه........
چون من شنیدم این سیستم فاقد ریموت کنترل هست و فقط سویچ آن این کار رو انجام میده..........
لطفا توضیح بدید.............
با تشکر

moh53
9 September 2007, 08:04 AM
دوست عزيز hamed8295 سلام همانطور كه گفته بودي مشكل از كثيفي سيستم ساسات بود كه با رسوبشويي حل شد ممنون!

reza engine
9 September 2007, 09:18 AM
با سلام دوستان
این پرایدای جدید که مجهز به ایموبلایزر (سیستم ضد سرقت) هستند آیا احتیاج به نصب دزدگیر دارند یا نه........
چون من شنیدم این سیستم فاقد ریموت کنترل هست و فقط سویچ آن این کار رو انجام میده..........
لطفا توضیح بدید.............
با تشکر
ایموبلایزر (سیستم ضد سرقت) امكان حركت خودرو رو براي سارق غير ممكن مي كنه. مگر چرثقيل با خودش بياره. دزدگير از اشيا و لوازم داخل خودرو مي تونه محافظت كنه.
البته الان صداي دزدگير ماشين براي همه عاديه و نظر كسي رو به سارق جاب نميكنه. ولي اگه دو تا ماشين كنار هم باشن مسلما سارق مي ره سراغ اوني كه دزدگير نداره.
دزدگير هاي استارتي هم براي ماشين هاي مجهز به ایموبلایزر (سیستم ضد سرقت) توصيه نميشه.

اگه مي خواي درات با ريموت باز بشه و اگه كسي سارق وارد خودرو شد و خواست ضبطو بدزده ماشين سر و صدا كنه دزدگير هم بايد ببندي. ولي اين كار بايد به نحوي صورت بگيره كه رو ایموبلایزر تاثير نذاره

ولي اگه هدف اينه كه همون جايي كه ماشينتو پارك كردي مجددا ببينيش و لو اينكه ضبط و شيشه نداشته باشته ایموبلایزر كافيه

rghanei
9 September 2007, 09:30 AM
دوست من با تشکر از شما :icon_cool

ولی با توجه به گفته شما ممکنه دزدگیری که میخوام روی ماشین نصب بکنم با ایموبلایزر تداخل ایجاد بکنه
....................؟؟؟؟چطوری میشه توضیح داد.......:icon_ques

چمن
9 September 2007, 10:26 AM
با سلام من هم همین مشکل رو دارم. میشه راهنمائی کنین چه دزدگیری برای این نوع پراید خوبه تا با ایموبلایزر تداخل ایجاد نکنه؟

hamed8295
9 September 2007, 07:25 PM
دوست من با تشکر از شما :icon_cool

ولی با توجه به گفته شما ممکنه دزدگیری که میخوام روی ماشین نصب بکنم با ایموبلایزر تداخل ایجاد بکنه
....................؟؟؟؟چطوری میشه توضیح داد.......:icon_ques

دوست من ایمو بلایزر سیستمی است که روی همه تیپهای 206وریوو...هست
یک سنسور کوچک روی پلاستیک سویچ دارای کدی مشخص که ممولا با عنوان کد استارتر به مشتری تحویل میشود ویک گیرنده بالای محل ورود کلید روی خدرو هنگام ورود کاید و قرار گرفتن این دو سنسورمقابل هم هر دو کد باید یکی باشد تا خودرو روشن شود از روی سوییچ هم نمیتونی خودت تکسیر کنی
اما دزد گیرو اگر ی ادم وارد نصب کنه مشکلی نداره چون دو سیستم کاملا جدا از همه

blackhero
10 September 2007, 01:32 AM
اگر سيستمش مثل 206 و ريو و ...باشه كه مشكلي براي نصب دزدگير نيست، چون روي اين ماشين ها به راحتي دزد گير ميبندن،البته به قول حامد عزيز بايد طرف به كارش وارد باشه وگرنه ممكنه اختلالي ايجاد كنه.

reza engine
10 September 2007, 08:57 AM
همونطوري كه hamed8295 نوشته سنسور تشخيص مي ده كه سوييچ مخصوص خودروي شما وارد شده و اجازه مي ده كه ماشين روشن بشه. تو دزدگيرهاي استارتي براي اينكه استارتر كار كنه اين سنسور رو حذف مي كنن. ولي اصلا توصيه نميشه.
من تو نمايندگي يكي از دزدگيرهاي معروف ديدم كه يه يارويي pajero نسل جديد آورده بود و اصرار داشت استارتر ببنده. هر چي نصاب مي گفت بابا اين ماشين حيفه دست به سيم كشيش بزني، سيستم ضد سرقت داره طرف حاليش نميشد.
من اگه ماشينم ايموبلايزر داشت، فقط يه LED كنار شيشه ميزاشتم كه چشمك بزنه كه نشون بده مثلا دزدگير هم داره

smreza
11 September 2007, 10:34 AM
سلام . تومسافرت بوق ماشين يكي دوبار زد وديگه قطع شد .
اولا ازاساتيد كسي هست كه بگه جاي بوق كجاست ؟
دوم اينكه چطوري تست كنم كه بوقش مشكل داره يا سيم اون قطع شده باشه ؟

ممنون
رفيعي

boyboy72000
11 September 2007, 07:59 PM
جای اون زیر سپر جلو سمت راست هست ، منم باهاش مشکل دارم بعضی وقتا میزنه بعضی وقتا باید یکی دو ثانیه دستم رو بوق باشه تا بزنه

hamed8295
11 September 2007, 08:11 PM
سلام . تومسافرت بوق ماشين يكي دوبار زد وديگه قطع شد .
اولا ازاساتيد كسي هست كه بگه جاي بوق كجاست ؟
دوم اينكه چطوري تست كنم كه بوقش مشكل داره يا سيم اون قطع شده باشه ؟

ممنون
رفيعي

دوست من جای بوق پراید سمت شاگرد دروست پشت ورق جلوی لاستیک اگر از زیر ماشین بین پشت سپر و گلگیر نگاه کنی میبینیش
این ایرادم شایع به خاطر کیفیت بالای محصولات وطنی این کارارو بکن
1 چک کردن فیوز بوق با مراجعه به دفتر چه
2 جک کر دن افتمات بوق( موقع بوق زدن تق تق میکنه)
3 مسیر جردان برق تا پشت بوق میتونی اگه تنها یی یه لامپ به سیمش ببندی بد بوق بزند ببیند روشن میشه اگر روشن شد 100 درصد بوق سوخته
ولی به درد سرش نمیارزه بده یه برق کار اوزش کنه

mehdi2
16 September 2007, 07:17 AM
آقا کار طبق چیست و هزینه تعمیر آن چقدر می شود
یک سوال دیگه اینگه مدتی است که وقتی با ماشین با سرعت کم حرکتک می کنم فرمان ماشین میلرزه یعنی تایر جلود میلرزه از چیست

icha
16 September 2007, 10:38 PM
یک سوال دیگه اینگه مدتی است که وقتی با ماشین با سرعت کم حرکتک می کنم فرمان ماشین میلرزه یعنی تایر جلود میلرزه از چیست

جواب این مشکل از دیسک ترمز شما هستش دلیل تاب ورداشتن دیسک به اثر برخورد با آب در موقعی که دیسک داغ داغ باشه این مشکل پیش میاد و در سرعت های بالای100 که ترمز میزنی جلوی ماشین و فرمان شما میلرزد .
قیمت تعمیرات 30000تو مان خرج داره اول چون دیسک میره تراشکاری و با دستگاه دقیقی دیسک را از تابی دگی و نا همواری در می بارد و دیسک شما صاف و یک دست میشود.

KAZEMLU
17 September 2007, 08:51 AM
همونطوري كه hamed8295 نوشته سنسور تشخيص مي ده كه سوييچ مخصوص خودروي شما وارد شده و اجازه مي ده كه ماشين روشن بشه. تو دزدگيرهاي استارتي براي اينكه استارتر كار كنه اين سنسور رو حذف مي كنن. ولي اصلا توصيه نميشه.
من تو نمايندگي يكي از دزدگيرهاي معروف ديدم كه يه يارويي pajero نسل جديد آورده بود و اصرار داشت استارتر ببنده. هر چي نصاب مي گفت بابا اين ماشين حيفه دست به سيم كشيش بزني، سيستم ضد سرقت داره طرف حاليش نميشد.
من اگه ماشينم ايموبلايزر داشت، فقط يه LED كنار شيشه ميزاشتم كه چشمك بزنه كه نشون بده مثلا دزدگير هم داره
سرعت چشمک زدن ایموبیلایزر کمه (در حد چند ثانیه یک بار) و بدرد فریب دادن دزد ها نمی خوره چون مال دزدگیر ها سرعت چشمک بیشتره.

aghdam
17 September 2007, 08:56 AM
سلام
نماز روزه هاتون قبول
وقتی با سرعت پایین حرکت می کنم یه صدایی مثل صدای زنجیر میاد از موتور
با یکی صحبت کردم می گفت باید بره فیلر گیری...
میشه راهنماییم بکنین

reza engine
17 September 2007, 09:09 AM
سرعت چشمک زدن ایموبیلایزر کمه (در حد چند ثانیه یک بار) و بدرد فریب دادن دزد ها نمی خوره چون مال دزدگیر ها سرعت چشمک بیشتره.
احسنت، منم دقيقا به خاطر همين ميگم كه يه LED كنار شيشه ميذاشتم تا چشمك بزنه.

mehdi2
17 September 2007, 09:39 AM
جواب این مشکل از دیسک ترمز شما هستش دلیل تاب ورداشتن دیسک به اثر برخورد با آب در موقعی که دیسک داغ داغ باشه این مشکل پیش میاد و در سرعت های بالای100 که ترمز میزنی جلوی ماشین و فرمان شما میلرزد .
قیمت تعمیرات 30000تو مان خرج داره اول چون دیسک میره تراشکاری و با دستگاه دقیقی دیسک را از تابی دگی و نا همواری در می بارد و دیسک شما صاف و یک دست میشود.

ولی در سرعت بالا ترمز هیچ مشکلی ندارم فقط گفتم باسرعت پایینتر از 50 فرمان میلرزه

kimia84
22 September 2007, 01:56 PM
من یه پراید معمولی صفر خریدم . هنوز گارانتی اولیه نبردمش. چند روزه که بعضی وقتها موقع حرکت به خصوص از روی دست اندازها یه صدایی از زیر ماشین شنیده میشه. انگار یه چیزی از زیر ماشین لق می خوره. می خوام بدونم علتش چیه . بلبرینگهای چرخشه؟ بعضی وقتها موقع ترمز گرفتن یا گاز دادن هم این صدا میاد.

icha
23 September 2007, 12:02 AM
دوست من پراید تو ایران شانسی و باید خدارا شکر کنی تا حالا مشکل جدی تری برای ماشینت پیش نیومده باید. این موشکل به مرور زمان هل میشه این طبیعت ماشین ایرانی!!!؟؟؟

Pontiac
23 September 2007, 12:31 AM
سلام
جناب kimia84 صدایی که فرمودین علل زیادی میتونه داشته باشه.مثلا در مورد خودروی خودم مشکل لقی سیستم اگزوز بود که بعد ازچک کردن اگزوز متوجه اون شدم.توصیه میکنم کلا از نمایندگی در خواست کنین یه اچار کشی براتون انجام بدن.
به عقیده من احتمالش ضعیف صدا از بلبرینگ باشه.

palizesoftware
23 September 2007, 08:39 AM
سرويس اوليه پرايد كه معمولا بين 1000 تا 1500 انجام ميشه براي رفع همچين مشكلاتي هست.
توي دفترچه نوشته كه چه كارهايي روش انجام ميشه و يكي هم آچار كشي هست ولي فكر نكنم وقت زيادي براش بذارند

Pontiac
23 September 2007, 01:10 PM
سلام
در مورد سرویس و دفترچه حق با شماست اما نمی دونم مشکل از سایپاست یا این مسائل مد هست,که اصلا براشون مهم نیست مشکل شما و ...
من ماشینم 25 تا کار کرده تا الان حدود 10 بار رفتم نمایندگی,سرویس 1000که هیچ مشکلی رو که حل نکردن تازه زدن امپر ماشین رو هم خراب کردن.بعد دو باره بردم نمایندگیه, دیگه باز هم مشکلات سر جاش بود خلاصه به این نتیجه رسیدم اگه از یه مشکل واقعا شکایت نکنی حل نمیشه(در مورد این اچار کشی با کلی حرف زدن و بیان مشکلات عدیده تازه حدود 11هزار انجام شد).البته بعد از چندین بار رفتن به نمایمدگی به این نتیجه رسیدم که باید یکم خرج کرد تا کارای ماشینو بهتر انجام بدن:icon_twis.خلاصه من یه نمایندگی میرم نزدیک اریا شهر که دیگه با یکی از کارکنانش اشنا شدم و هر بار که میرم بنده خدا کلی لوازم هم برام عوض میکنه(نه تعمیر و سمبل) بیشترشم به حساب گارانتی:icon_mrgr...
خلاصه کلام خواستم بگم زیاد هم به امید سرویس های نمایندگی نباشید
در مورد مشکل ایشون هم به نظرم بد نباشه کمکها چک بشه.

shhrz
1 October 2007, 03:52 PM
پیچ اگزوز زیر ماشینه. من با دو تا پراید همین مشکل رو داشتم.

من یه پراید معمولی صفر خریدم . هنوز گارانتی اولیه نبردمش. چند روزه که بعضی وقتها موقع حرکت به خصوص از روی دست اندازها یه صدایی از زیر ماشین شنیده میشه. انگار یه چیزی از زیر ماشین لق می خوره. می خوام بدونم علتش چیه . بلبرینگهای چرخشه؟ بعضی وقتها موقع ترمز گرفتن یا گاز دادن هم این صدا میاد.

shhrz
1 October 2007, 03:56 PM
ماشین من هم در بالای 100 تا فرمونش میزد و میلرزید، ولی با یه بالانس ساده حل شد.

sogoli
1 October 2007, 04:04 PM
جلو پنجره پراید مدل کاپوت پرشیایی حدودا چنده؟

smreza
1 October 2007, 04:05 PM
سلام . بابا يكي به من كمك كنه يا يه تعميرگاه توپ به ما معرفي كنه . پرايد مدل 83 كاربراتور دارم . الان چند ماهي هست هروقت كه ماشين رو خاموش ميكنم فرداش كه ميخوام روشن كنم استارت نميخوره . باطري خالي ميشه .
پيش باطريساز هم رفتم ميگه باطريت سالمه . ماشين رو بردم نمايندگي با كامپيوتر چك كردن ميگن سالمه . باوركنيد كلافه شدم . هرروز بايد يه هل بدم تاروشن بشه . يكي بگه چيكاركنم . ممنون

hamed8295
3 October 2007, 12:05 PM
سلام . بابا يكي به من كمك كنه يا يه تعميرگاه توپ به ما معرفي كنه . پرايد مدل 83 كاربراتور دارم . الان چند ماهي هست هروقت كه ماشين رو خاموش ميكنم فرداش كه ميخوام روشن كنم استارت نميخوره . باطري خالي ميشه .
پيش باطريساز هم رفتم ميگه باطريت سالمه . ماشين رو بردم نمايندگي با كامپيوتر چك كردن ميگن سالمه . باوركنيد كلافه شدم . هرروز بايد يه هل بدم تاروشن بشه . يكي بگه چيكاركنم . ممنون
دوست من این مشکل مربوط به جند جیز میتونه
باشه1 برای ازمایش شبها یا زمانی که میخای مدتی ماشینو روشن نکنی کابل مثبت باتری را بر دار صبح
صبح قبل از استارت وصلش کن اگر مشکل حل شد مر بوط به برق دزدی در یکی از قسمتای ماشینه
2شارز نکردن یا کم شارز کردن باتری که با گرفتن امپر دینام ملوم میشه
3 خرابی یا گیر بودن اتوماتیک استارت یا تمام شدن زغالها
4خرابی باتری
اقافیوزای توی موتورم یه جکی بکن ببین موقع کارکردن ماشین داغ نمیشه

blackhero
4 October 2007, 02:32 AM
جلو پنجره پراید مدل کاپوت پرشیایی حدودا چنده؟

حدود 8 تومن بدون رنگ، هزينه رنگش هم به انصاف نقاش بستگي داره، از من 4 تومن گرفت .ولي خداييش فابريك درآورد.

amirvr14
4 October 2007, 09:43 PM
سلام دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینکه ماشینم صفره صبحا که میام روشنش کنم بیچارم میکنه تا روشن شه حدود 5 تا 6تا استارت میزنم تا روشن شه نمایندگی هم بردم سرویس اولیه اما مشکلم حل نشد میگین چیکار کنم؟

benyamilan
4 October 2007, 11:01 PM
واقعا این پرایدا دیگه شانسی شده
مونده به شانست که خوب از آب دربیاد یا نه
اگه یه پراید صفر گیر بیاری که فقط سر و صدا داشته باشه باید خدا رو هزار مرتبه شکرکنی

Pontiac
4 October 2007, 11:05 PM
سلام
سرويس اوليه كه مشكلي رو حل نميكنه انتظار چنداني نداشته باشيد.مشكل شما به احتمال زياد يا از ضعف دينامه يا از نقص باتري.ايا ادوات برقي ماشينت خوب كار ميكنند؟شيشه ها سريع ميرند بالا يا كند و سنگين؟چراغ ها تو شب كم نور نيستند؟

amirvr14
5 October 2007, 10:32 AM
سلام
سرويس اوليه كه مشكلي رو حل نميكنه انتظار چنداني نداشته باشيد.مشكل شما به احتمال زياد يا از ضعف دينامه يا از نقص باتري.ايا ادوات برقي ماشينت خوب كار ميكنند؟شيشه ها سريع ميرند بالا يا كند و سنگين؟چراغ ها تو شب كم نور نيستند؟

نه شیشه بالابرها هیچ مشکلی ندارند نور چراغها هم کاملا خوب هستند
نمایندگی تو سرویس اولیه گفت دیاگ میکنیم حل میشه اما رفع نشد اصلا معلوم نیست دیاگ کردن یا نه؟اگه ببرم نمایندگی دیگه ماشین از گارانتی میفته؟

Pontiac
5 October 2007, 02:29 PM
سلام
منظورتون از نمايندگي ديگه اگر يكي از نمايندگي هاي مجاز سايپا باشه نه مشكلي نيست از گارانتي نمي افته.اما اگر منظورتون مكانيك هايي كه ورداشتن تابلو با ارم سايپا زدن در صورت اعمال دستكاري تو موتور خودرو و متوجه شدن نمايندگي هاي مجاز در ادوار بعدي مراجعه از گارانتي خارج ميكنند اون قسمت رو.

sogoli
6 October 2007, 09:02 AM
چندوقته متوجه شدم امپر بنزین میزان دقیق بنزین رو نشون نمی ده . برای حل این مشکل چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

kimia84
6 October 2007, 12:15 PM
چند وقته متوجه شدم وقتی آمپر بنزین کاملا پایین اومده (میزان بنزین 6 الی 7 لیتر است )ولی چراغ هشدار زرد رنگ روشن نمیشه . علتش چیه.

Pontiac
6 October 2007, 03:47 PM
سلام
ميتونم بپرسم,به اينكه ميزان بنزين 7 ليتره چطور پي برديد؟من بعد از 1سال از رفتار عجيب امپر بنزينم مقدار رو اينطور دقيق نميتونم بدست بيارم.
اما اگه امتحان كرديد و مطمئن شديد كه ميزان بنزين حدود 4 ليتر است و باز هم چراغ روشن نميشه بهتره در مراجعه بعدي درخواست بررسي صفحه امپر هارو كنيد چون احتمالا يا چراغ خراب است يا برق اون ايراد داره(با توجه به اينكه خود امپر بنزين درست كار ميكند).
اما بازهم اول مطمئن بشيد(يه گالن كوچك ذخيره داشته باشيد موقع تست اين مطلب به امپر خيلي اطمينان نكنيد) بعد اقدام كنيد. چون تو نمايندگي صفحه امپر هاي ماشين منو كلا بهم ريختن.به همين خاطر هست كه عرض ميكنم اول مطمئن شويد.
در جواب دوست عزيز اقاي سوگلي عرض كنم كه اگر منظور شما اين است كه امپر بنزينتون كم نشون ميده و تا انتها هم بالا نميره بايد عرض كنم منم تقريبا با اين مطلب مواجهم و اشكال از بازوي شناوره كه زيادي سفته و به درستي بالا نمره(به گفته نمايندگي تعويض بايد بشه) اما اگر مشكل چيز ديگريست من عذر ميخوام چون نميدونم:icon_neutاما عمده اشكالات در نشون دادن سطح بنزين مربوط به شناوره تو باك هست.

f_a_r_i_d
7 October 2007, 09:38 AM
من یه پراید 74 دارم میخوام دیسکو صفحشو عوض کنم چه مارکی بندازم و به چه نکاتی در موقع خرید دقت کنم؟

kimia84
7 October 2007, 11:40 AM
سلام
ميتونم بپرسم,به اينكه ميزان بنزين 7 ليتره چطور پي برديد؟من بعد از 1سال از رفتار عجيب امپر بنزينم مقدار رو اينطور دقيق نميتونم بدست بيارم.

اولش باک رو کامل 37 لیتر پر کردم . بعد تا حالا 430 کیلو متر رفتم. قائدتا اگه صدی 7 بسوزه الان باید هشدارش روشن بشه دیگه

Pontiac
7 October 2007, 06:35 PM
سلام
دوست عزيز مصرف بنزين يه چيز ثابت نيست و در هر لحظه و بسته به راندن در جاده و شهر و اتوبان و سرعت و ميزان شتاب گيري و استفاده از كولر و.... متفاوت هست اگر پرايد كامپيوتر سفر داشت كه شما از روي اون ميتونستيد ببينيد چقدر مصرف داشتين اون موقع ميشد با صراحت شما راجع به ميزان بنزين صحبت كرد.
هر چند كه با 430 كيلومتر كاركرد با توجه به اينكه اغلب مصرف بالاتر از 7 هم ميرود(به ويژه در شهر) بايد بنزينتون تموم ميشد يا حداقل چراغ روشن ميشد اما باز هم نميشه قطعي گفت يا شما خيلي ملايم و اقتصادي رانندگي ميكنيد يا كيلومتر ماشينتون ايراد داره يا سطح بنزين ماشين كمه و به گفته خودتون چراغ روشن نميشه.تست اين مطالب مشكل نيست و ميتونيد كيلومتر خودرو رو با راه رفتن همراه خودرو يكي ار دوستانتون (پرايد نباشه بهتره)امتحان كنيد در موردميزان بنزين هم ميتونيد با يه گالن اضطراري اونقدر رانندگي كنيد تا بنزين تموم شه اون موقع اگه باز هم چراغ روشن نشد مشكل همين چراغه(اگه واقعا برات مهمه اين كار رو انجام بده)

kimia84
8 October 2007, 08:03 AM
یه تشکر کم بود گفتم یه پست تشکر هم بزنم . البته اگه مدیر محترم پاکش نکنه :icon_excl

Pontiac
9 October 2007, 12:59 AM
سلام
اختيار داريد.من وظيفمو انجام دادم و فقط چندتا نكته اي كه از اساتيد ياد گرفته بودم و وتجربه كرده بودم بيان كردم.
اما در مورد سوال دوستمون

من یه پراید 74 دارم میخوام دیسکو صفحشو عوض کنم چه مارکی بندازم و به چه نکاتی در موقع خرید دقت کنم؟

عرض كنم در مورد صفحه كلاچ تاپيك داريم اينجاست http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=23780
بهتون پيشنهاد ميكنم كامل بخونينش اطلاعت مفيدي داره. اگر باز هم سوالي داشتين اونجا مطرح كنيد.

kimia84
9 October 2007, 03:12 PM
سلام

شما درست گفتید. منم وقتی عقربه آمپر فقط یک میلیمتر با E فاصله داشت. چراغ زرد هشدار هم روشن نمیشد. وقتی رفتم بنزین زدم ، با 29 لیتر باک کاملا پر شد. (یعنی 8 لیتر بنزین داشته !!!) ولی ظاهرا که اینطور نشون نمیداد

sogoli
9 October 2007, 04:44 PM
در جواب دوست عزيز اقاي سوگلي عرض كنم كه اگر منظور شما اين است كه امپر بنزينتون كم نشون ميده و تا انتها هم بالا نميره بايد عرض كنم منم تقريبا با اين مطلب مواجهم و اشكال از بازوي شناوره كه زيادي سفته و به درستي بالا نمره(به گفته نمايندگي تعويض بايد بشه) اما اگر مشكل چيز ديگريست من عذر ميخوام چون نميدونم:icon_neutاما عمده اشكالات در نشون دادن سطح بنزين مربوط به شناوره تو باك هست.

برطرف کردن مشکلات بازوی شناور کار مکانیک یا باطری ساز؟
واینکه چجوری می تونن به این وسیله دسترسی داشت؟ یعنی از زیر ماشین قابل روئیت هست؟

mehdi2
10 October 2007, 07:55 AM
آقا با سرعت کم زیر 40 تا پراید 86 جرکت مب کنبم ماشین جلو آن بازی می کند یعنی فرمان می زند دلیل چیست

Pontiac
11 October 2007, 09:00 PM
برطرف کردن مشکلات بازوی شناور کار مکانیک یا باطری ساز؟
واینکه چجوری می تونن به این وسیله دسترسی داشت؟ یعنی از زیر ماشین قابل روئیت هست؟
سلام
جاش كه توي باك هست و باك هم قسمت عقب زير ماشين اما از زير صندلي عقب هم بهش ميشه دسترسي پيدا كرد.براي برطرف كردن مشكل من برده بودم نمايندگي اونجا باتري سازشون برام مشكل رو توضيح داد.:icon_ques

hamed8295
12 October 2007, 10:53 AM
آقا با سرعت کم زیر 40 تا پراید 86 جرکت مب کنبم ماشین جلو آن بازی می کند یعنی فرمان می زند دلیل چیست
دوست من میتونه مربوط به تاب رینگ یا خرابی و پله کردن لاستیک باشه که گاهی تو صفراشم هست

mehdi2
21 October 2007, 08:07 AM
آقا مدمتان گرم من وقتی فرمان ماشین را ول می کنم ماشین به سمت راست کشیده میشود علت از کجاست

kimia84
21 October 2007, 10:46 AM
آقا مدمتان گرم من وقتی فرمان ماشین را ول می کنم ماشین به سمت راست کشیده میشود علت از کجاست

فکر می کنم باد لاستیک تنظیم نیست. البته تنظیم نبودن فرمان هم میتونه باعث انحراف بشه ! :icon_cool

Pontiac
21 October 2007, 05:43 PM
سلام
همونطور كه كاربر محترم Kimia84 فرمودند ممكنه از باد لاستيك باشه(دويست بار براي خودم پيش اومده:185:).دوست عزيز يه تنظيم باد انجام بديد؛اگر مشكل حل نشد. احتمال داره كه با انجام بالانس چرخ و ميزان فرمان اصطلاحا كامپوتري(با دستگاه) مشكل حل بشه،تاب داشتن رينگ(كه با چشم ميشه تشخيص داد) يا مشكل جولو بندي هم ممكنه باعث اين نقيصه بشن

reza engine
23 October 2007, 12:07 PM
من هفته پيش سه شنبه پرايد دو گانه سوز تحويل گرفتم. از قبل هم 5 شنبه برنامه سفر شمال داشتم و دستي به سر و روي ماشين پدرم كشيده بودم كه با اون برم ولي سايپا ماشين رو زودتر داد كه جاي تعجب داره!!!!!
خلاصه با همون آروم آروم رفتم و سعي كردم تو آب بندي فشار نيارم. مراسم نايلون برداري رو هم تو شمال انجام دادم.
يه مشكل جالب : وقتي تنظيم دما رو رو حالت گرما قرار مي دم و حالت دريچه هاي هوا روي دريچه هاي روبرويي باد سرد مي زنه ولي وقتي تنظيم مي كنم رو شيشه يا پايين درست ميشه و باد گرم مي زنه.
از يكي از دوستام پرسيدم گفت پرايدها همه اينطورين!!!!!!!!!! خيلي خنده داره
باندهاي جلو هم نميخونن. البته تنظيمات ضبط رو انجام دادم ولي صدايي از جلو نمي اد.
پژو كه عقب باند نداره نكنه سايپا در راستاي رقابت با ايران خودرو باندهاي جلو رو برداشته:icon_arro
چطور مي تونم بدون باز كردن تشخيص بدم ايراد از ضبطه يا از باندها؟؟؟
چراغ هاي كپسول گاز 4/3 پر بودن مخزن رو نشون مي دن ولي تو گيج فشار كه تو كاپوته 0 بار نشون داده مي شه. آيا ماشين حتما بايد در حالت گاز بره تا اين گيج كار كنه يا از مخزن تا اون جلو شيري سر راه گاز هست.
من سر تحويل گرفتن ماشين پدرم خيلي حساسيت نشون دادم ايراد زياد داشت ولي سر اين كاملا بي خيال بودم شكر خدا تا الان ايرادي كه خيلي تو چشم بياد به لحاظ مونتاژي و موتور و گيربكسي نداره.
وقتي كاملا وايميستم و مي خوام دوباره كلاچ بگيرم و بزارم تو دنده يك، هر از گاهي كامل دنده سر جاش نمي ره و بايد يه كم ور برم ولي در حال حركت و معكوس از دو به يك به نرمي هر چه تمام جا مي ره حتي تو 30 تا سرعت راحت و نرم.
تو بقيه دنده ها هم كه عاليه.
يه نكته ديگه وقتي دراش بازن چراغ سقفي روشن مي شه ولي چراغ تو صفحه كيلومتر روشن نميشه. مگر اينكه سوييچ كاملا باز و يا ماشين روشن باشه. اول فكر كردم سيم پشت آمپر قطع شده ولي بعدا ديدم سيستمش اينطوريه كه به نظر من اين هم يه ايراده.
صندلي ها هم زياد راحت نيستن و ترمز هم با وجود اينكه نسبت به اولش بهتر شدن ولي بازم خيلي ضعيفن.

sogoli
23 October 2007, 05:56 PM
دیسک و صفحه رو به مکانیک نشون دادم طرف گفت باید رگلاژ بشه...
فکر میکنید علت رگلاژ کردن چی می تونه باشه؟

محمود86
24 October 2007, 10:06 AM
من هفته پيش سه شنبه پرايد دو گانه سوز تحويل گرفتم. از قبل هم 5 شنبه برنامه سفر شمال داشتم و دستي به سر و روي ماشين پدرم كشيده بودم كه با اون برم ولي سايپا ماشين رو زودتر داد كه جاي تعجب داره!!!!!
خلاصه با همون آروم آروم رفتم و سعي كردم تو آب بندي فشار نيارم. مراسم نايلون برداري رو هم تو شمال انجام دادم.
يه مشكل جالب : وقتي تنظيم دما رو رو حالت گرما قرار مي دم و حالت دريچه هاي هوا روي دريچه هاي روبرويي باد سرد مي زنه ولي وقتي تنظيم مي كنم رو شيشه يا پايين درست ميشه و باد گرم مي زنه.
از يكي از دوستام پرسيدم گفت پرايدها همه اينطورين!!!!!!!!!! خيلي خنده داره
باندهاي جلو هم نميخونن. البته تنظيمات ضبط رو انجام دادم ولي صدايي از جلو نمي اد.
پژو كه عقب باند نداره نكنه سايپا در راستاي رقابت با ايران خودرو باندهاي جلو رو برداشته:icon_arro
چطور مي تونم بدون باز كردن تشخيص بدم ايراد از ضبطه يا از باندها؟؟؟
چراغ هاي كپسول گاز 4/3 پر بودن مخزن رو نشون مي دن ولي تو گيج فشار كه تو كاپوته 0 بار نشون داده مي شه. آيا ماشين حتما بايد در حالت گاز بره تا اين گيج كار كنه يا از مخزن تا اون جلو شيري سر راه گاز هست.
من سر تحويل گرفتن ماشين پدرم خيلي حساسيت نشون دادم ايراد زياد داشت ولي سر اين كاملا بي خيال بودم شكر خدا تا الان ايرادي كه خيلي تو چشم بياد به لحاظ مونتاژي و موتور و گيربكسي نداره.
وقتي كاملا وايميستم و مي خوام دوباره كلاچ بگيرم و بزارم تو دنده يك، هر از گاهي كامل دنده سر جاش نمي ره و بايد يه كم ور برم ولي در حال حركت و معكوس از دو به يك به نرمي هر چه تمام جا مي ره حتي تو 30 تا سرعت راحت و نرم.
تو بقيه دنده ها هم كه عاليه.
يه نكته ديگه وقتي دراش بازن چراغ سقفي روشن مي شه ولي چراغ تو صفحه كيلومتر روشن نميشه. مگر اينكه سوييچ كاملا باز و يا ماشين روشن باشه. اول فكر كردم سيم پشت آمپر قطع شده ولي بعدا ديدم سيستمش اينطوريه كه به نظر من اين هم يه ايراده.
صندلي ها هم زياد راحت نيستن و ترمز هم با وجود اينكه نسبت به اولش بهتر شدن ولي بازم خيلي ضعيفن.

سلام
آقا رضا ماشین نو مبارک
در مورد ایراداتی که گفتی باید بگم که پراید همینجوریه.
خداییش یا با پراید غریبه ای و یا خیلی دل و جرات داری که پراید صفر رو با هزار اشکال بالقوه و بالفعل انداختی تو جاده شمال.
من هم با ماشینم خیلی مشکل داشتم مثلا دینامش که از روز اول خراب بود و درست کار نمیکرد و هرچه به نمایندگی مراجعه کردم گفتند فعلا نداریم چند روز دیگه بیا. تا اینکه بالاخره یک شب تو جاده گذاشتمون و مجبور شدن امداد بفرستند و باطریمون رو که خالی کرده بود عوض کردند و ما رو تا شهر با چراغ گردون اسکورت کردند و صبح هم ماشینو با یک دینام نو تحویل دادند. (خداییش این کارشون غیر منتظره و جالب بود). در مورد دنده عوض کرن هم باید بگم که روز اول همه پرایدها دندشون بد جا میره و بعضی وقتا انقدر صدا میده که آدمو پیش همه ضایع میکنه اما به تدریج بهتر میشه. ولی در هرصورت پراید من که تا حالا حدود 11000 تا کارکرده دنده سه رو به سختی جا میره و برای دنده عقب هم باید اول بزنم دنده یک یا سه و بعد بزنم دنده عقب وگرنه یا اصلا جا نمیره و یا با صدای وحشتناکی جا میره که فکر میکنم اشکال اساسی باشه اما باز نمایندگی ها میگن پرایده دیگه و همینه که هست.
برای امتحان باندهای جلو هم فکر میکنم سوکت سیمهای باندهای جلو و عقب مثل هم باشند که به این ترتیب میتونی سوکتها رو از پشت ضبط باز کنی و جاشون رو عوض کنی اگه باز هم از باندهای جلو صدا نیومد که اشکال از سیم کشی باندهای جلو باید باشه اما اگر این بار از باندهای جلو صدا اومد اما از باندهای عقب صدا نیومد اشکال از ضبط ماشینه. در هر صورت باید قاب جلو داشبورد (دور ضبط و کلید های فن) باز بشه تا بتونی ضبط رو دربیاری. و این بهتره تا تک تک باندها رو باز کنی و امتحان کنی.
در مورد سیستم گاز من چیزی نمیدونم چون مال من بنزین سوزه.

چمن
27 October 2007, 01:11 PM
با سلام
من میخوام برای بررسی و آچارکشی اولیه پرایدم رو ببرم نمایندگی. (1100 کارکرد) آیا حتما باید به نمایندگی که ماشینو خریدم ببرم یا یکی دیگه هم میشه برد ؟
راستی اگه یه نمایندگی و تعمیرگاه خوب تو مرکز یا جنوب شهر سراغ دارین معرفی کنید ممنون میشم.

سحرآمیز
30 October 2007, 08:38 AM
سلام دوستان ،
نزدیک دو ماه پیش یه پراید صفر گرفتم . از موقعی که کیلومتر ماشین حدود 1600 شد ، رو سرعتهای دنده یک و کمی هم دو ، صدای سوت از زیر ماشین می یاد . البته جای دقیقشو نمی دونم . وقتی سرعت بیشتر از 25 تا میره و یا ماشین درجا کار میکنه ، صدا نمیده . حدس میزنم از ترمز دستی باشه . چون یه بار که بدجور سوت میکشید متوجه شدم ترمز دستی کمی بالاست . تا جا انداختم سوت قطع شد . آیا ممکنه از جای دیگه ای باشه ؟ یا اگه از ترمز دستیه میتونم خودم ردیفش کنم ؟ چون از نمایندگیها فراریم .

MTB1358
30 October 2007, 09:49 AM
http://forum.persianweb.com/images/smilies/icon_cry.gifكمك در مورد ريپ زدن پرايد انژكتوري

من يه پرايد انژكتوري 86 دارم كه تو دنده 2و3 با حالت غير از تخته گاز كمي ريپ ميزنه . شمعهارا 2 پلاتينه كردم ، منبع كاتاليزور را برداشتم ، فيلتر هوا را عوض كردم و در نهايت با دستگاه هم خطاهاشو چك كردم كه نداشت . ديگه چكار كنم كه ريپ نزنه . يه نفر كمكم كنه خسته شدم

Nomad
30 October 2007, 09:54 AM
فقط بنزین سوپر .... خیلی سادس !! بعدش هم موقع گاز دادن کم کم گاز بده ...

palizesoftware
30 October 2007, 11:36 AM
من يه پرايد 85 انژكتوري دارم.
حدود 35000 باهاش رفتم و تا حالا هم شمع‌ها رو عوض نكردم. چون مصرف بنزينم هموني هست كه روز اول بوده.
حدود 6.3 در 100 تا.
به نظر شما حالا شمع‌ها رو عوض كنم يا نه.
چه ماركي؟

v_shirvani
31 October 2007, 06:42 PM
سلام
من نمی دونم ماشینم چه ایرادی پیدا کرده ، وقتی گاز میدی انگار می خواد جون بکنه ، شتاب و قدرتش هم کمتر شده و به نظر میاد داره 3 کار می کنه ولی وقتی یکی یکی وایر شمعها رو جدا می کنم کاملا مشخصه که همشون کار می کنند . ضمنا من ماشینم مدل خرداد 86 ولی الان که هوا داره تو اهواز خنک میشه ، گرم میکنه ، البته یک ماهی میشه این طوری شده ، لازمه بگم که تویه تابستان گرم اینجا با کولر درجه آب از وسط یک کمی بالاتر می رفت و بدون کولر روی وسط می ایستاد ولی حالا بدون کولر تا نزدیک سه چهارم میره ، با کولر تست نکردم .
یه چیزه دیگه هم اینکه از عقب ماشین تو سرعت 60 به بالا وقتی شیشه پائین باشه یه صدایی شبیه به اینکه یه تیکه از لاستیکت کنده شده باشه و ضربه بزنه به زمین میاد و هر چی سرعت بالاتر بره فاصله ضربه هاش کمتر میشه . مشکل از چی میتونه باشه ؟ متشکرم

icha
2 November 2007, 11:47 PM
دوست اول ببین چند تا با ماشینت کار کرده اگه بیشتر از 5000 تا باشه مشکل ضعف حرکت ماشین شما :1-فیلتر هوا 2- فیلتر بنزین و 3-شعم و 4-روغن باشه و دوم بالا بودن آمپر آب اگه از 90 یکم بالا بود مشکل نداره چون این مشکل همه ای پراید های انژکتوری و برای حل این مشکل باید یا ار فن های جدید استفاده کنی یا باید از ضدیخ پارس که بهترین ضدیخ تو ایران بریزی و فقط فقط ضدیخ بریز با آب قاتی نکن.
این مشکلات شما برای من هم پیش اومد و حل شده. موفق باشی./پ

فقط فقط از وایر شمع شماست منم همین مشکل رو داشتم و دوبار شمع عوض کردم و آخر وایر شمع رو عوض کردم فکر کنم قیمتش 12 تومان خوبش گیربیاری شرکتی نخر./پ

سحرآمیز
3 November 2007, 02:47 PM
سلام دوستان ،
نزدیک دو ماه پیش یه پراید صفر گرفتم . از موقعی که کیلومتر ماشین حدود 1600 شد ، رو سرعتهای دنده یک و کمی هم دو ، صدای سوت از زیر ماشین می یاد . البته جای دقیقشو نمی دونم . وقتی سرعت بیشتر از 25 تا میره و یا ماشین درجا کار میکنه ، صدا نمیده . حدس میزنم از ترمز دستی باشه . چون یه بار که بدجور سوت میکشید متوجه شدم ترمز دستی کمی بالاست . تا جا انداختم سوت قطع شد . آیا ممکنه از جای دیگه ای باشه ؟ یا اگه از ترمز دستیه میتونم خودم ردیفش کنم ؟ چون از نمایندگیها فراریم .

icha
3 November 2007, 11:35 PM
دوست نمایندگی رو گل بگیر این سوت هیچ مشکلی نداره به مرور زمان درست میشه این نوع مشکلات در این ماشین طبیعی خودتو درگیر اینا نکن (چون خودمم این مشکلوداشتم میگما)

v_shirvani
4 November 2007, 03:43 PM
سلام
ماشین من حدود 13000 کار کرده ، فیلتر هوا رو حدود 8000 عوض کردم ، روغن هم تو 6000 روغن بهران پیشتاز ریختم ، ولی فیلتر بنزین و شمعها رو چک نکردم .
در مورد گرم کردن باید بگم که فن اکثر ماشینهایی که می فرستند جنوب از نوع 6 پر و جدیده که اصطلاحا بهش پژویی میگن . و دیگه اینکه همین ماشین تا 3 ماه پیش هیچ مشکلی از نظر گرم کردن نداشته ولی حالا این طوری شده .

abbas55
8 November 2007, 08:04 AM
با سلام
لطفا یکی به من بگه چطوری میتونم درپوش توپی اکسل عقب پراید رو باز کنم ؟
آیا پیچ شده یا راه دیگه داره؟

fo@d
8 November 2007, 11:13 AM
با سلام
لطفا یکی به من بگه چطوری میتونم درپوش توپی اکسل عقب پراید رو باز کنم ؟
آیا پیچ شده یا راه دیگه داره؟

پيچي نيستش. يه ابزار اختصاصي داره ولي اگه يه پيچگوشيه 2سو به حالت كج بزاري روش به همجاش با چكش ضربه بزني در مياد ولي اگه كج شده بود عوضش كن.

alirezasalam
9 November 2007, 11:30 AM
من يه پرايد 85 انژكتوري دارم.
حدود 35000 باهاش رفتم و تا حالا هم شمع‌ها رو عوض نكردم................به نظر شما حالا شمع‌ها رو عوض كنم يا نه.
..........

حتمآ عوض کن!

hadson
9 November 2007, 01:51 PM
من یک پراید 85 صفر گرفتم از روز اول تاحالا ترمزش یک روز بالا هست یک روز پایین یک روز چوب میشه فرداش خوبه البته وقتی هوا گیری میکنی تا یک هفته خوبه دوباره مثل اولش میشه لنتش سالمه هربار هم که نمایندگی بردم درستش نکردن حدود 15000 رفته مشکلش کجاست؟

alirezasalam
9 November 2007, 03:17 PM
من یک پراید 85 صفر گرفتم از روز اول تاحالا ترمزش یک روز بالا هست یک روز پایین یک روز چوب میشه فرداش خوبه البته وقتی هوا گیری میکنی تا یک هفته خوبه دوباره مثل اولش میشه لنتش سالمه هربار هم که نمایندگی بردم درستش نکردن حدود 15000 رفته مشکلش کجاست؟

شاید لوازم ترمز اشکال داره و یا در مسیر روغن ترمز جایی نشتی داره و یا هوا وارد سیستم میشه که اگه اینطور باشه هرچه زودتر باید رفع شه و صلاح نیست باهاش برونید.
در ضمن هر دقیقه که نباید به هواگیری نیاز باشه .
اما یه اشکالی که در ترمز پراید هست بر اثر فرسودگی قطعات پلاستیکی به مرور زمان وقتی در حالت ترمز شدید پیستون جلو میاد دیگه با اندازه قبل عقب بر نمیگرده به همین دلیل ترمز زیر پای پایین میره. اما اگه مدتی ترمز نکنید یا یه ترمز شدید دیگه بزنید ممکنه دوباره به همون جای اول برگرده و حس کنید ترمز بالا اومده!

به هر حال همیشه رو سیستم ترمز حساس باشید چون ارتباط مستقیم با جان و مال شما داره! :icon_evil

hadson
10 November 2007, 05:20 PM
خیلی ممنون alirezasalam از تو ضیحات یعنی مشکل از پوستر ترمز نیستش

palizesoftware
13 November 2007, 10:11 AM
من يكبار كاسه نمد پلوس جلو رو عوض كردم چون نشتي داشت.
حالا بعد از 2-3 ماه دوباره همون وضعيت رو داره.
آيا جنس خاصي سراغ داريد يا راه‌كاري كه انجام بدم؟
ممنون ميشم.

ali1359
13 November 2007, 07:07 PM
طلق صفحه کیلومتر پرایدم ترک خورده و بیشتر لوازم یدکیها وحتی نمایندگی مرکزی رو هم گشتم میگن توبازار نیست و فقط کاربراتوریش هست میگین چیکارکنم جایی رو میشناسید گیر بیارم:icon_cry::icon_cry::icon_cry:

motopower
19 November 2007, 12:28 PM
احتمالا باید فیلر کنی و اب رادیاتورو پر نکنی.راستی فن رو هم چک کن.

M E H R D A D
21 November 2007, 10:01 AM
ديروز موقع تعويض دنده نمي دونم چطور شد كه يادم رفت كلاچ رو بگيرم ولي با اين حال دنده رو به راحتي خلاص كردم!
بعد آزمايش كردم ديدم از 2و 3 و 4 بدون گرفتن كلاچ ميشه خلاص كرد.
فكر مي كنيد مشكل از چي باشه؟
خودم به روغن گيربكس مشكوكم. آخه 80-75 ريختم براي اين كه دنده ها راحتتر عوض بشن.

محمد رضا محمدي
21 November 2007, 12:27 PM
دوست عزیز پیشنهاد میکنم که دیگه این کارو انجام ندید چون صدمه زیادی به گیربکس شما میزنه ..
پراید شما مدل چه سالی هست و چند کیلومتر کارکرد داره ؟
اگر کارکرد خودرو زیاد باشه و دنده ها مخصوصا از 2و3و5 به طور خود به خود بیرون بزنه دنده برنجی های گیربکس شما خورده شده و باید گیربکس تعمیر بشه ! اما اگر دنده ها خود به خود بیرون نمیزنه بهش دست نزنید

M E H R D A D
21 November 2007, 12:36 PM
دوست عزیز پیشنهاد میکنم که دیگه این کارو انجام ندید چون صدمه زیادی به گیربکس شما میزنه ..
پراید شما مدل چه سالی هست و چند کیلومتر کارکرد داره ؟
اگر کارکرد خودرو زیاد باشه و دنده ها مخصوصا از 2و3و5 به طور خود به خود بیرون بزنه دنده برنجی های گیربکس شما خورده شده و باید گیربکس تعمیر بشه ! اما اگر دنده ها خود به خود بیرون نمیزنه بهش دست نزنید
1-اين كار رو كه انجام نمي دم. فقط براي تست انجام دادم.
2- خودبخود بيرون نميزنه. ولي خيلي راحت با دست خلاص ميشه (بدون كلاچ)
3- دنده برنجي ها سالمند (3 ماه پيش بازديد شده)
4- رقيق بودن روغن نمي تونه علتش باشه؟
5- مدل 83 كاركرد 73000
6- متشكرم.

kimia84
21 November 2007, 01:54 PM
موقع حرکت با سرعت زیاد از جلو ماشین تقریبا زیر پخش، صدای لرزش احساس می کنم. یه بار از روی سرعت گیر با سرعت زیاد رد شدم ، از اون موقع اینطوری شد. ایراد از چیه ؟

reza engine
21 November 2007, 04:31 PM
`پرايد با سرو صداي داشبوردش موسيقي براي سرنشينان پخش ميكنه، يه صداي لرزش كه توش گمه. مال من وقتي دور موتور از 4000 ميره بالا يه چيزي اون همون جاها صدا ميده. (ببخشيد) به صداي ديگه اضافه ميشه

alirezasalam
21 November 2007, 06:04 PM
1-اين كار رو كه انجام نمي دم. فقط براي تست انجام دادم.
2- خودبخود بيرون نميزنه. ولي خيلي راحت با دست خلاص ميشه (بدون كلاچ)
3- دنده برنجي ها سالمند (3 ماه پيش بازديد شده)
4- رقيق بودن روغن نمي تونه علتش باشه؟
5- مدل 83 كاركرد 73000
6- متشكرم.

پراید همینجوریه با کمی فشار میشه دنده ها رو عوض کرد. خیلی نگران نباشید.
مخصوصآ اگه حرفه ای باشید با بازی کردن با گاز با فشاری اندک میشه این کارو انجام داد.
از واسکازین استاندارد استفاده کنید. چون گیر بکس که گرم بشه واسکازین هم روانروی بهتری پیدا میکنه حالا شما اگه از نوع روانتر استفاده کنید در هنگام گرما دیگه تبدیل به آب میشه!

mehrdad_zero
22 November 2007, 12:51 AM
برو دنده ماشینت را حتما درست کن.
اگه یه بار یکی کنارت نشسته باشه پاش بخوره به دنده و دنده خلص بشه میدونی توی سرعتهای بالا چقدر خطر داره؟

ar1358
22 November 2007, 12:55 AM
پرايد در انتظار كمربند ايمني جديد

گروه خودرو- با ارائه اولين محصول كمربند استاندارد سايپا مشكلات مربوط به كمربند ايمني محصولات اين شركت برطرف خواهد شد.
سردار رويانيان، رييس پليس راهور ناجا در حاشيه سومين نشست ايكاپل با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: سايپا اولين محصول كمربند استاندارد خود را ارائه كرده كه مورد بازديد پليس نيز قرار گرفته است. وي افزود: نمونه خودرويي كه اين شركت كمربند آن را تغيير داده است، از نظر ما استاندارد تلقي شده و اميدواريم دامنه اين تغييرات خودروي پرايد را نيز در برگيرد.

طي سال گذشته بحث‌هايي در مورد عدم ايمني كمربند پرايد مطرح بود كه دارندگان اين خودرو نسبت به اين موضوع معترض بودند، كه در آن مقطع و در پي اين اعتراض‌ها شركت سايپا قول داد به زودي مشكلات مربوطه را حل كند و نسبت به ايمن كردن كمربند اين خودرو اقدامات لازم را انجام دهد. البته همان‌طور كه از متن خبر مشخص است، سايپا تنها به ارائه يك نمونه‌خودرو كه كمربند ايمني آن داراي عيب و نقص نيست، اكتفا كرده و هنوز اين ايمني را به سوگلي توليدات خود يعني پرايد تعميم نداده است. اين موضوع از آن جهت مهم جلوه مي‌كند كه بدانيم، ركورد توليد خودرو در كشور ما به پرايد اختصاص دارد. بنابراين با توجه به درصد بالاي تقاضاي اين خودرو، شركت سايپا بايد نسبت به ايمن كردن كمربند اين خودرو نيز اقدام كند و مشكلات مربوط به آن را مرتفع سازد.

Abolfazl2006_p
22 November 2007, 01:27 AM
موقع حرکت با سرعت زیاد از جلو ماشین تقریبا زیر پخش، صدای لرزش احساس می کنم. یه بار از روی سرعت گیر با سرعت زیاد رد شدم ، از اون موقع اینطوری شد. ایراد از چیه ؟

مدل ماشينتون چيه؟البته صداي لرزش داشبورد موقع عبور از دست اندازها براي پرايد طبيعي هست ولي اگر خيلي اذيت ميكنه حتما براي چك كردن جلوبندي به تعميرگاه مراجعه كنيد.:icon_cool

kimia84
24 November 2007, 08:17 AM
پراید معمولی مدل 86 . تقریبا 3000 کیلومتر کارکرد داره

f_a_r_i_d
27 November 2007, 12:35 PM
من یه مشکل دارم اونم اینه که ماشین دیر گرم میشه(برای بخاری)
آخه من یه پرشیام دارم 2 دقیقه بعد از استارت بخاریش انقدر هواش گرم میشه که حال آدم بد میشه
مخصوصا الان که هوا سرد شده یه 15 دقیقه ای طول میکشه تا از بخاری ماشین بشه استفاده کرد
من پارسال دادم ترموستات درجه حرارت بالا روش برام انداختن ولی زیاد فرق نکرد الانم روش همونه
چیکار کنم
آیا از این روش پیکانها که جلوی رادیاتورشون مقوا میذاشتن میشه استفاده کرد؟
:lover:

alirezasalam
27 November 2007, 06:39 PM
آیا از این روش پیکانها که جلوی رادیاتورشون مقوا میذاشتن میشه استفاده کرد؟
:lover:

خیر

f_a_r_i_d
27 November 2007, 11:47 PM
خیر

پس چیکار کنم کلا این ماشینو بیخیال شم تو زمستون
بقیه ی پرایدها هم اینطوریه؟

mehdi2
28 November 2007, 07:46 AM
آقا یک سوال از دریچه های روبرو در پراید وقتی که بخاری مزینم باد سرد میاد و وقتی حالت باد رو به روی زیرپا می برم باد گرم می یاد آیا همه پراید ها همین طور هستند چون وقتی داخل پژو می شینی و بخاری می زنی از درچه های روبروی بادگرم میاد مثل موقعی که کولر میزنی و در پراید منم این طور نیست باد حتمناً هوا را روی زیر پا تنظیم کرد؟

اینجانب
28 November 2007, 08:26 AM
مال منکه همینطوره (79) بخصوص اگر شب در هوای آزاد بوده باشه، وقتی میرسم به مقصد گرم شده!

reza engine
28 November 2007, 08:37 AM
آقا یک سوال از دریچه های روبرو در پراید وقتی که بخاری مزینم باد سرد میاد و وقتی حالت باد رو به روی زیرپا می برم باد گرم می یاد آیا همه پراید ها همین طور هستند چون وقتی داخل پژو می شینی و بخاری می زنی از درچه های روبروی بادگرم میاد مثل موقعی که کولر میزنی و در پراید منم این طور نیست باد حتمناً هوا را روی زیر پا تنظیم کرد؟
آره متاسفانه. من هم اول كه نشستم تو ماشينم فكر كردم لوله هاي پشت دريچه ها افتادن، بعدا فهميدم اي دل غافل، اين ديگه چه مدلشه.

يه چيز مزخرف ديگش اينه كه حتما بايد سوئيچ رو تا مرحله دوم باز كني تا شيشه بالابرش كار كنه.
بخاري پژو يه چيز ديگه بود. محو كردن بخار از شيشه جلو رو تو كسري از ثانيه ميشد ببيني

f_a_r_i_d
28 November 2007, 02:56 PM
یه چیز دیگه اینکه توی هوای سرد وقتی رانندگی میکنم مخصوصا تو اتوبان مثل اینکه ماشین بخواد خودشو گرم کنه دور موتور از 2000 پایین تر نمیاد تا اینکه ماشین گرم بشه
با این بی بنزینی من پیچ گازشو اونقدر پیچوندم که وقتی ماشین گرم هست روی 1000 وایسه چیکار کنم
من یه خانومرو دیدم تو خیابون جلوی رادیاتورش مثل پیکانا کیسه با نخ بسته بود
حالا اگر ما هم همینکارو بکنیم(البته از داخل نه از بیرون):D چی میشه؟
هیچ فرقی نمی کنه؟

اینجانب
28 November 2007, 06:33 PM
هیچ فرقی نمی کنه؟
من امتحان نکردم ولی بنظرم نباید فرق زیادی بکنه. چون وقتی موتور سرده آب اصلا وارد رادیاتور نمیشه (ترموستات بسته میمونه). مگر ماشین ترموستات نداشته باشه.

alirezasalam
28 November 2007, 06:39 PM
یه چیز دیگه اینکه توی هوای سرد وقتی رانندگی میکنم مخصوصا تو اتوبان مثل اینکه ماشین بخواد خودشو گرم کنه دور موتور از 2000 پایین تر نمیاد تا اینکه ماشین گرم بشه
با این بی بنزینی من پیچ گازشو اونقدر پیچوندم که وقتی ماشین گرم هست روی 1000 وایسه چیکار کنم
هیچ فرقی نمی کنه؟

خیر تاثیری ندارد. چون فن پیکان مستقیم بود اما پراید اینطور نیست.

dr_mehry
28 November 2007, 07:14 PM
پراید خانم من (مدل 83) 4-5 دقیقه بعد از روشن شدن گرم گرم میشه .شاید ترموستات ماشینتون خراب باشه (احتمال 90%)

alirezasalam
28 November 2007, 07:27 PM
پراید خانم من (مدل 83) 4-5 دقیقه بعد از روشن شدن گرم گرم میشه .شاید ترموستات ماشینتون خراب باشه (احتمال 90%)

دقیقآ باید همینطور باشه.
مال من هم همینطوری بود.
موتور اگه ترموستات داشته باشه به محض روشن شدن(ظرف چند دقیقه ) گرم میشه. اما اگه ترموستات نداشته باشه دیر گرم میشه. که توصیه هم نمیشه.

دوستانی که مشکل دارند حتمآ لوله بخاری کور شده و آب گرم وارد نمیشه. حتمآ چک کنید!

mehrdad_zero
28 November 2007, 09:06 PM
اینکه دور موتور پائین نمیاد فکر نمیکنی از ساسات اوتوماتیک باشه؟
منم صبح ها که ماشین را روشن میکنم دور موتور میره روی 2 می ایسته ولی یه مقدار که رانندگی میکنم موتور که گرم میشه میادش پائین.

f_a_r_i_d
29 November 2007, 12:32 AM
دقیقآ باید همینطور باشه.
مال من هم همینطوری بود.
موتور اگه ترموستات داشته باشه به محض روشن شدن(ظرف چند دقیقه ) گرم میشه. اما اگه ترموستات نداشته باشه دیر گرم میشه. که توصیه هم نمیشه.

دوستانی که مشکل دارند حتمآ لوله بخاری کور شده و آب گرم وارد نمیشه. حتمآ چک کنید!

لوله ی بخاری رو چطور می توان چک کرد؟
با توجه به اینکه ماشین مدل 74 هستش(ماشین اجدادیمون:icon_arro)شاید لوله بخاریش گرفته باشه(99000 تا کار کرده)
ترموستات هم داره پارسال دادم از اون درجه حرارت بالا ها روش انداختن
راستی این طرح چک کردن بخاری سایپا چیه؟
بدرد بخور هست یا آدمو فقط تیغ میزنن؟

محمود86
29 November 2007, 08:10 AM
سلام
پراید چون ساسات اتوماتیک داره توی هوای سرد معمولا یک مقدار دور موتور بالا قرار میگیره (معمولا 2000 ولی من تا 2400 هم تجربه داشتم) اما اگر هوا سرد نیست و یا وقتی که موتور چند دقیقه کار میکنه باز هم دور موتور بالاست، علت را باید جای دیگر بررسی کرد. من یک پراید کاربوراتوری داشتم که یه مدت همچین مشکلی داشت وقتی دقت کردم دیدم یه چیزی شبیه به چند راهی تقریبا وسط سینی پشت موتور قرار داره که چند تا شلنگ مشکی رنگ نسبتا نازک به اون وصل شده و یکی از اونها از جاش دراومده، (الان یادم نیست اون سر شلنگ به کجا وصل بود اما اگر دیدم بهتون میگم. خودتون هم اگر دقت کنید پیداش میکنید).وقتی اون رو جا زدم مشکل حل شد.
ببخشید قضیه مربوط به دو سال پیشه و من هم زیاد اطلاعات فنی ندارم)

mehrdad_zero
30 November 2007, 11:47 PM
سلام
من از روزی که هوا رو به سرد شدن رفته تا حالا بخاری ماشین را از شماره 1 بالاتر نبردم.
امشب ماشین را توی هوای آزاد پارک کرده بودم که یخ کرده بود و وقتی سوارش شدم بخاری را روی شماره 2 گذاشتم.
بعد یک بوی سوختنی درون ماشین اومد و من بخاری را خاموش کردم ، بعدا که دوباره روشنش کردم از وسطای داشبورد یک صدای جیر جیری میآمد، ولی گرمای بخاری کم نشده بود.
میخواستم بدونم این صدا چیه؟ کسی میدونه؟

یه سوال دیگه هم داره:
یه باطری خوب برای پراید معرفی کنید.
باید چند آمپر باشه؟

f_a_r_i_d
1 December 2007, 11:27 AM
کسی در مورد طرح رایگان سرویس بخاری سایپا چیزی میدونه؟

kimia84
1 December 2007, 11:43 AM
در نمایندگیهای سایپا طرح تنظیم بخاری بطور رایگان انجام میشد. که الان دیگه وقتش تموم شده .

sogoli
2 December 2007, 09:08 AM
1- علت سفت شدم پدال گاز چیست؟

2-علت صدای زیاد موتور در داخل اتاق چیست؟

mehrdad_zero
2 December 2007, 01:59 PM
هر چند سوال قبلی منو کسی هنوز جوابش را نداده ولی یه سوال دیگه داشتم از حضورتون:

من چند روزیه که وقتی میخوام با نیم کلاژ دنده عقب برم از توی موتور ماشین یه صدای زوزه ای شنیده میشه.
این صدا به چه علتی ایجاد میشه؟

Abolfazl2006_p
2 December 2007, 03:00 PM
1- علت سفت شدم پدال گاز چیست؟

2-علت صدای زیاد موتور در داخل اتاق چیست؟

1. همه ي پرايد ها اينطورين (طبيعيه)
2.مورد دوم هم ميتونم بگم مشكلي نيست و در پرايد هاي انژكتوري كمتر شده هر چند كه هنوز صداي موتور داخل مياد البته مقداريش ممكنه تلقين باشه مثلا كسي كه 206 داره اگه مدتي پرايد داشته باشه يا سوار پرايد كسي بشه فكر ميكنه كه موتور خيلي صدا ميده اما بعد از يك مدت طبيعي ميشه و برعكس

Abolfazl2006_p
2 December 2007, 03:06 PM
سلام
من از روزی که هوا رو به سرد شدن رفته تا حالا بخاری ماشین را از شماره 1 بالاتر نبردم.
امشب ماشین را توی هوای آزاد پارک کرده بودم که یخ کرده بود و وقتی سوارش شدم بخاری را روی شماره 2 گذاشتم.
بعد یک بوی سوختنی درون ماشین اومد و من بخاری را خاموش کردم ، بعدا که دوباره روشنش کردم از وسطای داشبورد یک صدای جیر جیری میآمد، ولی گرمای بخاری کم نشده بود.

یه سوال دیگه هم داره:
باید چند آمپر باشه؟

سوال اولتون را چون پرايد ندارم تجربش را ندارم
در مورد سوال دوم
يكي از دوستانم 1 سال قبل باتري با مارك CENE براي ماشينش گرفته و تا الان هم راضي هست فكر كنم 50 تومن خريد اتميك هم هست امپرش هم 55 است بيشتر هم لازم نيست

mehdi2
3 December 2007, 07:35 AM
آقا من وقتی تمام فرمان را به سمت چپ می چرخانم یک صدای طق طق طق از چرخ به گوش میرسد اشکال چیست و هزینه تعمیر آن چقدر است ؟ باتشکر

YasharX
3 December 2007, 08:52 AM
احتمال زياد از سر پلوس هست و اگر اشتباه نكنم حدود 25 تومن هزينه داره

mehrdad_zero
3 December 2007, 11:19 PM
امزوز آخرش این باطریه خوابید و ما را کاشت!
پارکینگمون هم زیر زمینه نمیشد بکسلش بکنیم بیاریمش بالا.
یه باطری ساز و یه مکانیک آوردم بالا سرش تا روشن شد بردمش پیش یه باطری ساز باطریش را عوض کردم.یه دونه اوربیت 60 آمپر گذاشت روش با یکسال ضمانت.60000 تومن!
هم باطریش تموم شده بود هم خفه کرده بود!
خدا کنه این دیگه آخرینش باشه.

ar1358
5 December 2007, 03:29 AM
http://i6.tinypic.com/6ntl8xg.jpg

flipflop
5 December 2007, 02:39 PM
یک سوال !
من یک پراید 85 دارم. چند وقتی است وقتی جایی می ایستم و ماشین در جا کار می کند ، یعنی گاز نمی دهم ، بخاری باد سرد می دهد. دوباره که مثلا راه می افتم و ماشین گاز می خورد دوباره باد بخاری گرم می شود ! طوری است که آدم تصور می کند وقتی ماشین گاز نمی خورد و در جا کار می کند آب سرد وارد مدار بخاری می شود. دوستان کسی می دونه مشکل چیه؟

hamed8295
6 December 2007, 05:55 PM
سلام

یه سوال دیگه هم داره:
باید چند آمپر باشه؟
دوست من بوی سوختگی میتونه ماله شلی سوکتها و داغ شدن انها داغ شدن یا سوختن مقاومت کنترول دور ویا نیم سوز شدن فن باشه به یه برق کار خوب نشون بده فکر کنم فنش گیر پازه
باتری خوب برای ماشین 55 امپر پوما یا تایگر

babak_1386
6 December 2007, 11:56 PM
سلام
من چندتا سوال از شماها دارم!
1: اگه بجاي فيوز موتور كه بايد سايز 10A باشه سايز 15A بندازين چي ميشه؟
2:چرا فيوز موتور سايزش از همه كوچيكتره؟(مثلا مال موتور 10 هست ولي ماله چراغ ترمز 15 )
3: كسي چيزي از سوپاپاي 2000 و 3500 پرايد چيزي ميدونه؟ ( من از يكي از تعميركاراي خوب شهرمون پرسيدم چرا موتورهاي كره اي قدرتشون بيشتره؟ گفت سوپاپاي اونا 2000 هست ولي ايرانيا 3500)
4: كسي از اكتان مورد نياز موتور پرايد خبر داره ؟

mehrdad_zero
7 December 2007, 08:54 PM
دوست من بوی سوختگی میتونه ماله شلی سوکتها و داغ شدن انها داغ شدن یا سوختن مقاومت کنترول دور ویا نیم سوز شدن فن باشه به یه برق کار خوب نشون بده فکر کنم فنش گیر پازه
باتری خوب برای ماشین 55 امپر پوما یا تایگر

فکر نمیکنم بلای بدی سرش اومده باشه چونکه خوب باد داغ میزنه حتی روی شما ره 1 ولی از اون روزی که اون بو اومد هر وقت میذارمش روی شماره دو و سه یه صدای جیر جیری از جلوی ماشین میاد از زیر داشبورد.

من رفتم یه باطری 60 آمپر خریدم گرون هم شده قیمت باطری، فقط آمپرش بالا نیست؟
به باطری سازه هم گفتم باطری با آمپر بالا دینام ماشین را خراب نکنه؟گفت نترس هیچیش نمیشه.
سیستم و اینا هم روی ماشین نصب نکردم. ایرادی نداره؟

alirezasalam
7 December 2007, 11:12 PM
من رفتم یه باطری 60 آمپر خریدم ........
سیستم و اینا هم روی ماشین نصب نکردم. ایرادی نداره؟

خیر -
حتی اگه 75 آمپر ساعت هم باشه و حتی بالاتر! باز هم خیر!

babak_1386
8 December 2007, 01:31 PM
سلام
2:چرا فيوز موتور سايزش از همه كوچيكتره؟(مثلا مال موتور 10 هست ولي ماله چراغ ترمز 15 )
3: كسي چيزي از سوپاپاي 2000 و 3500 پرايد چيزي ميدونه؟ ( من از يكي از تعميركاراي خوب شهرمون پرسيدم چرا موتورهاي كره اي قدرتشون بيشتره؟ گفت سوپاپاي اونا 2000 هست ولي ايرانيا 3500)
4: كسي از اكتان مورد نياز موتور پرايد خبر داره ؟

سلام!
بابا يكي نيست به اين سوال ما جواب بده؟:icon_redf:icon_redf:icon_redf

wild_bird
8 December 2007, 02:22 PM
سلام من سوييچ ماشينم را گم كردم و به احتمال زياد سرقت شده همراه با ريموت دزد گير الان بايد چه كار كنم خيلي استرس دارم لطفا كمك كنيد

اینجانب
8 December 2007, 03:57 PM
سلام
تا جاییکه من میدانم:
1- فیوز یک گلوگاه است و براساس اینکه حداکثر چه شدت جریانی را تحمل باید بکند انتخاب میشود. خلاصه اینکه اگر اینکار را بکنید در حالت عادی مشکلی نخواهید داشت. ولی اگر بعلتی مثلا اتصالی شدت جریان فیوز بیش از حد بالا برود، فیوز 15 آمپر مدار را بموقع قطع نخواهد کرد و امکان آتش سوزی یا سوختن اجزاء الکتریکی حساس وجود خواهد داشت.
2- این عداد سایز فیوز نیست بلکه حداکثر جریانی است که فیوز میتواند قبل از سوختن تحمل کند. انتخاب آمپر مناسب برای هر قسمت براساس طراحی سیستم برق خودرو است.

اینجانب
8 December 2007, 04:01 PM
سلام من سوييچ ماشينم را گم كردم و به احتمال زياد سرقت شده همراه با ريموت دزد گير الان بايد چه كار كنم خيلي استرس دارم لطفا كمك كنيد
اگر احتمال میدهید که سارق کلیدها ممکنه بیاد سروقت ماشین، تا زمان تعویض کلیدها (فکر کنم دزدگیر را هم باید عوض کنید، مطمئن نیستم)، ماشین را در یک جای کاملا امن قرار بدهید و/یا از قفل فرمان و پدال (که البته کلید آنها دست دزده نباشد) استفاده کنید. توی ماشین را هم خلوت کنید و هر چیز با ارزش را فعلا بردارید (حتی زاپاس و . . .).

mehrdad_zero
9 December 2007, 06:58 PM
من پارسال اول زمستون رفتم آب رادیاتور پرایدم را دادم کامل خالی کردند و به جاش آب رادیاتور استاندارد و ضد یخ روغنی ریختم ، تا الانم به غیر از آب رادیاتور از اون بسته بندی ها چیزی بهش اضافه نکردم.
وقتی در رادیاتور را باز میکنم هنوز ضد یخ های پارسال توشه.
من تا الان فقط توی اون قمقمه ذخیره آب اضافه کردم.
حالا میخواستم بدونم برای امسال باید باز هم ضد یخ بریزم توی رادیاتور ؟
آب رادیاتور را که نمیخواد خالی کنم که!
پارسال دو تا قوطی ضد یخ خالی کرد توش امسال یکی بریزم بسه؟

محمود86
10 December 2007, 08:35 AM
سلام
در مورد ضد یخ باید بگم که اگر استاندارد باشه نه یخ میزنه و نه تبخیر میشه (توی گرم ترین و سردترین جای این مملکت) اگر سطح مایع داخل رادیاتور و یا منبع ذخیره آن پایین آمده دو دلیل دارد اول اینکه از جایی مایه به بیرون نشت کرده که با کمی دقت بر روی اتصالات لوله های ورودی و یا خروجی آب و همچنین روی رادیاتور و یا اطراف رادیاتور و لوله های بخاری(این یکی کار ساده ای نیست) میتوان متوجه این اشکال شد و آن رابرطرف کرد. دلیل دوم تبخیر آب داخل رادیاتور است (فقط آب).
اگر اشکال اول مشاهده شد باید ابتدا رفع نقص نمود و سپس به همان نسبتی که لازم است (بسته به نوع ضدیخ و موقعیت جغرافیایی محل از نسبت برابر و یا سه به یک ضدیخ و آب استفاده کنید) اما اگر نشتی مشاهده نشد میتوان نتیجه گرفت که فقط آب تبخیر شده و اضافه نمودن آب کفایت میکند.
ماشین من پرایده و در طول سال حدود دو لیتر آب به مخزن ذخیره رادیاتور اضافه میکنم و با اینکه در شهر نسبتا سرد سیر (اراک)زندگی میکنم مشکلی هم نداشتم.
در کل به نظر من استفاده از ضد یخ منطقی تره و به ریسکش نمی ارزه مگه یک لیتر ضد یخ چقدره؟

Abolfazl2006_p
10 December 2007, 02:21 PM
من پارسال اول زمستون رفتم آب رادیاتور پرایدم را دادم کامل خالی کردند و به جاش آب رادیاتور استاندارد و ضد یخ روغنی ریختم ، تا الانم به غیر از آب رادیاتور از اون بسته بندی ها چیزی بهش اضافه نکردم.

نيازي به تعويض مجدد ضد يخ نيست
موفق باشيد

mehdi2
12 December 2007, 07:43 AM
سلام من دیروز لاستیک رو عوض کردم هر چهارتا و چندوقت پیش نزدیک به یک ماه پیش جلوبندب را دادم نمایندگی بازدید و تعمیر کردند ولی مدتی است که وقتی فرمان را ول می کنم به شمت راست کشیده شده علت چیست

alirezasalam
12 December 2007, 07:50 PM
سلام من دیروز لاستیک رو عوض کردم هر چهارتا و چندوقت پیش نزدیک به یک ماه پیش جلوبندب را دادم نمایندگی بازدید و تعمیر کردند ولی مدتی است که وقتی فرمان را ول می کنم به شمت راست کشیده شده علت چیست

بعد از تعویض لاستیک بالانس در جا فراموش نشود .

alirezasalam
13 December 2007, 04:20 PM

ببینید مقدار ضد یخ با توجه به دمای محل تردد شما با ماشین دز زمستان تعیین میشه. و درصد ضد یخ نیز بر روی اون با توجه به دماهای مختلف (زیر صفر ) درج شده. مثلآ گفته برای تا دمای 20- باید چهل درصد ضدیخ بریزید و ....

نکته دیگه اینکه چون پارسال ضد یخ ریختین و یا چون رنگ آب رادیاتور شما سبزه به معنای این نیست که الزاما به ضد یخ نیاز ندارید. اما اصولی ترین و عملی ترین راه اینه که مقدار کمی از آب رادیات ماشین رو درون فریزر ( با دمای مورد نظر مثلآ 15- برای شهر تهران ) قرار بدید اگه یخ نزد دیگه نیازی به اضافه کردن ضدیخ که همان ضد جوش نیز می باشد نیست!

این روش علمی و عملی است و توسط اهل فن توصیه میشه.

* ضد یخ سمی است آنرا طوری در فریزر قرار دهید که با مواد خوراکی تماس نداشته باشد.

mehrdad_zero
13 December 2007, 07:14 PM
ببینید مقدار ضد یخ با توجه به دمای محل تردد شما با ماشین دز زمستان تعیین میشه. و درصد ضد یخ نیز بر روی اون با توجه به دماهای مختلف (زیر صفر ) درج شده. مثلآ گفته برای تا دمای 20- باید چهل درصد ضدیخ بریزید و ....

نکته دیگه اینکه چون پارسال ضد یخ ریختین و یا چون رنگ آب رادیاتور شما سبزه به معنای این نیست که الزاما به ضد یخ نیاز ندارید. اما اصولی ترین و عملی ترین راه اینه که مقدار کمی از آب رادیات ماشین رو درون فریزر ( با دمای مورد نظر مثلآ 15- برای شهر تهران ) قرار بدید اگه یخ نزد دیگه نیازی به اضافه کردن ضدیخ که همان ضد جوش نیز می باشد نیست!

این روش علمی و عملی است و توسط اهل فن توصیه میشه.

* ضد یخ سمی است آنرا طوری در فریزر قرار دهید که با مواد خوراکی تماس نداشته باشد.

آقا دستت درد نکنه راستی که این بهترین راهه.:icon_excl

اگه آب رادیاتور یخ زد من باید آب قبلی را خالی کنم و دوباره آب جدید با ضد یخ بریزم یا همون آب را یکم بهش ضد یخ اضافه کنم؟

alirezasalam
13 December 2007, 08:15 PM
آقا دستت درد نکنه راستی که این بهترین راهه.:icon_excl

اگه آب رادیاتور یخ زد من باید آب قبلی را خالی کنم و دوباره آب جدید با ضد یخ بریزم یا همون آب را یکم بهش ضد یخ اضافه کنم؟

خواهش می کنم دوست عزیز .
اگه آب شفاف است و تا 4 3 سال پیش لا اقل یکبار آب رو تعویض کردید نیازی به تعویض آب نیست چون در این صورت هنوز آب به عنوان سیال انتقال دهنده گرما وظیفه خودش رو خوب انجام میده. و اضافه کردن ضدیخ کفایت می کنه.

اما اگه آب زنگ و رسوب توش داره خوب حتمآ عوضش کنید چون اولآ زیاد خرجی نداره ثانیآ با انتقال بهتر گرما در تابستان هم مشکل جوش آوردن رو بهبود می بخشید.
ترجیحآ هم از آب (مقطر ) مخصوص رادیاتور که 4 لیترش حدود 1000 یا 2000 تومنه ( یا همین حدوداست ) و همه جا هم گیر میاد به همراه درصد ضدیخ مناسب استفاده کنید.

در هر دو صورت هواگیری الزامیست .:icon_cool

alirezasalam
13 December 2007, 10:40 PM
سلام
3......

1- چیز خاصی نمیشه . فقط به جای اینکه فیوز 50 تومنی بسوزه ممکنه اون قسمتی که فیوز ازش محافظت می کنه بسوزه! و کلی بری تو خرج!

2- فیوز موتور که نه یه قسمتی از موتور . لابد تجهیزات اون قسمت از موتور مثلآ مدارات کنترل یا فرمان داره و یا به هر دلیلی جریان کمتری می کشه . پس فیوزش هم باید ضعیفتر باشه تا در جریانات پایین عمل کنه و به سیستم صدمه نزنه .

irelectronic
18 December 2007, 10:42 AM
با سلام خدمت دوستان... پراید صندوقدار مدل 85 با سیستم انژکتور زیمنس

مشکل:
در تابستان وقتی کولر می گرفتم پس حدود 10 دقیقهماشین در حال حرکت ناگهان خاموش می شد و کل برق ماشین قطع می شد و پس از حدود 1 دقیقه و گاهی تا 5 دقیقه خود بخود برق پشت آمپر می آمد و استارت می خورد. قطع برق طوری بود که حتی پشت آمپر برقی نداشتم و فقط جراغ جلو روشن بود همچنین سیستم صوتی هم ریست میشد. در حال حاظر هم وقتی مصرف برق ماشین بالا میره مثلاً گرمکن شیشه عقب رو استفاده می کنم همین مشکل پیش میاد البته پس از 10 الی 15 دقیقه که استفاده می کنم. همچنین وقتی فندک را می زنم فیوز فندک می سوزه ولی به فندکی مثلاً شارژر موبایل می زنم مشکلی پیش نمیاد.

فعالیت های انجام شده:
یه تعمیرگاهی رفتم ماشین رو روشن کردم با کلیه سیستم های برقی, تعمیرکار به رله دوبل ضربه زد و رله قطع شد و ماشین خاموش کرد و گفت مشکل از رله دوبله , رله رو عوض کرد ولی باز هم مشکل حل نشده.
لطفاً اگه کسی با سیستم برق پراید آشنایی داره یا جایی یا کتابی می شناسه معرفی کنه.
با تشکر

sooma
18 December 2007, 11:01 AM
سلام یه پراید85دارم که در تمامی دنده ها در دور موتور 2100 صدایی از داخل موتور میاد هر وقت بیشتر گاز میدم که سریع شتاب بگیرم صدا بیشتره و وقتی ارام از دور2100 رد میشم صدایی شنیده نمیشه.

Mr.Hossein
18 December 2007, 02:20 PM
سلام دوستان
من يه پرايد كاربراتوري دارم چند وقته كه ماشين موقع كاركردن يهو خاموش ميشه و گاهي هم موقع درجاكاركردن ماشين دائما دور موتور ماشين نوسان ميكنه يعني هي مياد زير 1000 و دوباره مياد بالا و گاهي هم اينقدر افت ميكنه كه ماشين خاموش ميشه. كارهائي كه كردم : شمعها و وايرها كامل عوض شد - بلبرينگهاي دينام عوض شد و سلامت دينام چك شد - ضمنا باتري ماشين هم از نوع خشكه . آيا اشكال برقيه ؟ چون مكانيكم گفت فني مشكلي نداره . اگر كسي ميتونه لطفا راهنمائيم كنين. ممنون

TUBORG
18 December 2007, 05:48 PM
حسین عزیز

استپر موتورت مشکل داره !

تمیزش کن اگه نشد عوضش کن !

sooma
19 December 2007, 11:19 AM
حسین عزیز ایراد پراید شما از دلکو می باشد .برای مطمئن شدن یک دلکو دست دوم سالم گیر بیار وانرا امتحان کن حتما نتیجه میگری.

اینجانب
20 December 2007, 05:56 AM
حسین عزیز

استپر موتورت مشکل داره !

تمیزش کن اگه نشد عوضش کن !
مگه پراید کاربراتوری استپر موتور داره؟!

sooma
20 December 2007, 10:40 AM
سلام یه پراید85دارم که در تمامی دنده ها در دور موتور 2100 صدایی از داخل موتور میاد هر وقت بیشتر گاز میدم که سریع شتاب بگیرم صدا بیشتره و وقتی ارام از دور2100 رد میشم صدایی شنیده نمیشه.
ایراد از چیه؟ممنونم راهنمائی کنید.

dr_mehry
20 December 2007, 10:06 PM
احتمالا اتصالات اگزوز ماشینت شل شده .

Pontiac
21 December 2007, 10:19 PM
سلام
دوست عزيز ميتونيد اهنگ صدا رو تشريح كنيد؟

sooma
22 December 2007, 10:36 AM
سلامpontiac, صدایی شبیه ونننننگ

danial_2006
22 December 2007, 09:17 PM
به نظر من لوله اگزوز قبل يا بعد از منبع از منبع جدا شده يا در حال جدا شدن مي باشد.

Mr.Hossein
23 December 2007, 09:28 AM
مگه پراید کاربراتوری استپر موتور داره؟!

سلام

اين سوال منم هست . لطفا اگر كسي ميدونه راهنمائي كنه. ممنون

danial_2006
23 December 2007, 10:07 AM
سلام

اين سوال منم هست . لطفا اگر كسي ميدونه راهنمائي كنه. ممنون

نه عزيزم ولي كارش رو قسمتي از كاربراتور انجام ميده كه سيم گاز بهش وصل ميشه.:icon_cool

kimia84
23 December 2007, 02:51 PM
سلام
میخواستم بپرسم آیا راهی هست که وقتی سرعت ماشین به 120 می رسه صدای آژیر بلند نشه؟ یا اینکه در سرعت 130 یا 140 آژیر بکشه؟

mehrdad_zero
23 December 2007, 05:40 PM
کیلومتری ها بلند گوش را میتونند قطع کنند.
ولی به نفعته این کار را نکنی با پراید سرعت بیشتر از 100 تا خطر ناکه حسن!

mehdi2
24 December 2007, 08:05 AM
آقا من وقتی کلاچ میگیرم یک صدای ویق ازش در می آید چطوری برطرفش کنم

alirezasalam
24 December 2007, 09:28 AM

بلبرینگ کلاچ نیاز به تعویض دارد.
دلیلش هم اینه که یا عمر خودش رو کرده یا در هنگام حرکت اتومبیل زیاد پاتون رو روی کلاچ نگه می دارید.

Raminium2001
24 December 2007, 12:22 PM

یک دلیلش همونی هست که alirezasalam گفت. اگه گاهی موقع حرکت هم صدا میشنوی، ممکنه بلبرینگ گیربکست باشه.
دلیل دیگه هم میتونه بد جا خوردن دیسک و صفحت باشه که در این صورت از وقتی که دفعه پیش دیسک و صفحه عوض کردی، اوایل باید موقع دنده زدن یا خلاص کردن یک "تیک" کوچیک رو روی کلاچ احساس می کردی و به مرور زمان به این صدا رسیده باشی.
اگه عادت داری موقع رانندگی پات (حتی غیر محسوس) روی کلاچ باشه، خیلی به سیستم انتقال قدرتت آسیب میزنی (از گیربکس بگیر تا دیسک و صفحه) و استهلاک حدود 3 تا 4 برابری خواهی داشت.

mehrdad_zero
24 December 2007, 03:14 PM
اگه موقعی که گاز میدیم پامون را روی کلاژ قرار بدیم در آن واحد گاز و کلاز با هم کار میکنند که صدمه میزنه.
حالا من میخواستم بدونم برای موقعی که گاز نمیدیم و کلاژ را میگیریم اینم مشکلی داره؟
چون مثلا من موقعی که از دور میبینم چراق قرمز شده گاز نمیدم و پام را روی کلاژ میذارم تا وقتی به چراغ میرسم ماشین ایستاده.خلص که نمیشه کرد ، چون یه وقت یکی بیاد جلومون مجبور شیم ماشین را منحرف کنیم که با دنده خلص خطر ناکه.

alirezasalam
24 December 2007, 03:39 PM
اگه موقعی که گاز میدیم پامون را روی کلاژ قرار بدیم در آن واحد گاز و کلاز با هم کار میکنند که صدمه میزنه.
حالا من میخواستم بدونم برای موقعی که گاز نمیدیم و کلاژ را میگیریم اینم مشکلی داره؟
چون مثلا من موقعی که از دور میبینم چراق قرمز شده گاز نمیدم و پام را روی کلاژ میذارم تا وقتی به چراغ میرسم ماشین ایستاده.خلص که نمیشه کرد ، چون یه وقت یکی بیاد جلومون مجبور شیم ماشین را منحرف کنیم که با دنده خلص خطر ناکه.

فرق نداره وقتی شما گاز هم نمیدی موتور که داره کار می کنه!
کلاچ گرفتن بی موقع (مثل همین چیزی که شما گفتید پشت چراغ قرمز ) به سیستم انتقال نیرو شما آسیب می رسونه و عمر اون رو کم می کنه. اولین نشانه اون هم به صدا در آمدن بلبریگ این قسمت است!
شما بهتره با دنده های معکوس سرعتتون رو کم کنید و حتی وقتی گاز نمیدید بی دلیل کلاچ نگیرید.

Raminium2001
24 December 2007, 05:53 PM
البته اون چیزی که بیش از همه آسیب می رسونه اینه که بعضی ها وقتی دارند رانندگی میکنند هم پای چپشون روی کلاچه (حتی بدون فشار) و پا رو کنار نمیذارند. این باعث میشه تو تمام طول رانندگی یک حالتی از نیم کلاچ داشته باشیم که منظور منم همونه.

alirezasalam
24 December 2007, 08:12 PM
البته اون چیزی که بیش از همه آسیب می رسونه اینه که بعضی ها وقتی دارند رانندگی میکنند هم پای چپشون روی کلاچه (حتی بدون فشار) و پا رو کنار نمیذارند. این باعث میشه تو تمام طول رانندگی یک حالتی از نیم کلاچ داشته باشیم که منظور منم همونه.

این مورد همون نیم کلاچ است البته بدون اطلاع راننده
که باعث 1- کاهش قدرت انتقالی به gearbox و2 - استهلاک بالای دیسک و صفحه و سیستم انتقال قدرت میشه

کلاچ گرفتن بی مورد ( منظور نیم کلاچ مورد بالا نیست ) به سرعت باعث به صدا افتادن بلبرینگ کلاچ میشه (منظور نوعی از کلاچ گرفتنه که مهرداد خان در 3 پست قبل گفتند )

mehdi2
25 December 2007, 09:54 AM
چگونه این مشکل کلاج را حل کنم و هزینه آن چقدر است ممنون میشم

sooma
25 December 2007, 11:40 AM
سلام
گاهی اوقات که در روز یکی دوبار هم اتفاق می افته پرایدساژم85 من اصلا نفس نداره طوریکه فکر میکنم ترمزدستی بالاست اما یکدفعه ماشین شتاب میگیره وبخوبی سرعت بالا میره .ضمنا از روزی که ماشینو از شرکت تحویل گرفتم همینطوری بود.مشکل کجاست؟

Raminium2001
25 December 2007, 12:52 PM
میتونه از جنس صفحه کلاچت باشه (از پارسال رو خیلی از پرایدها صفحه خیلی نا مرغوب میذارن.) سیستم تنفس ماشینتم کلا یه چکی بکن که گرفتگی یا نقصی نداشته باشه

من هفته پیش بلبرینگ کلاچ، بلبرینگ گیربکس، دیسک و صفحه، سر پلوس چپ، لنتهای عقب و یکسری مصرفی کوچیک و آچار کشی و ... انجام دادم مجموعا با اجرت شد 135 تومن حالا اگه فاکتورم رو پیدا کردم مینویسم.

alirezasalam
25 December 2007, 04:36 PM
من هفته پیش بلبرینگ کلاچ، بلبرینگ گیربکس، دیسک و صفحه، سر پلوس چپ، لنتهای عقب و یکسری مصرفی کوچیک و آچار کشی و ... انجام دادم مجموعا با اجرت شد 135 تومن حالا اگه فاکتورم رو پیدا کردم مینویسم.

در هنگام تعویض دیسک و صفحه معمولآ همه بلبرینگ ها و اورینگ هاو کاسه نمد ها رو هم عوض می کنند.
فکر کنم برای اینکار از بلبرینگ دور بالا استفاده می کنند. روی بلبرینگ سرعت بالا حرف z حتمآ نوشته شده . مشخصات بلبرینگ رو دارید؟

dr_mehry
25 December 2007, 07:01 PM
منم با 206 این مشکلو داشتم .با تعویض شمع مشکلم برطرف شد.

sooma
26 December 2007, 10:37 AM
به نظر شما ممکنه از step motor باشه؟

Pontiac
27 December 2007, 02:46 AM
سلام
احتمالش ضعيفه،چون ميفرماييد از صفر اين ايراد رو داشته.
سيستم برقي ماشين مشكلي نداره؟بنزين نامرغوب نزديد؟موتور ماشين ريپ هم ميزنه؟تو اين حالت چه اتفاقي ميوفته؟(صداي خاصي،يا خالت خاص...)

sooma
27 December 2007, 10:15 AM
باتشکر ازشما جناب Pontiac ,گاهی ریپ های تندی میزنه ولی تاکلاچ رو میگرم وگاز را رها میکنم دوباره عادی میشه ضمنا چه در تابستان وحالا وقتی ماشین را روشن میکنم در حالت درجا یه کم ریپ میزنه تا عادی بشه.(در حالت ریپ ماشین تکان های تند ولی کوتاهی میزنه)
شمع ,وایر,صافی بنزین ,هوا ومسیر هوا را چک کردم مشکلی ندارند.

Pontiac
27 December 2007, 01:13 PM
سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز انجام وظيفه ميكنم
در مورد ريپ با اين وضعيت، شك من شديد روي بنزينتون و فيلتر بنزينتون با توجه به تجربه ايي كه خودم داشتم(با 10 ليتر بنزين نامرغوب فيلترم مرخص شد و به حدي ريپ ميزد كه خاموش ميشد و گاهي ماشين بي حال بود با اينكه هميشه سوپر ميزدم، اما اين يه بار گير كردم و و مجبور شدم ) اگه واقعا از فيلتر بنزينت مطمئني، ببر يه جاي مناسب دياگ بزنند.زياد با اين وضعيت بروني صدمه جدي به ماشينت ميزنه اين لگدها.احتمال داره انژكتور ها مشكل داشته باشند.

اين حالت(بي حال بودن ماشين) تو شب يا موقع استفاده از وسايل برقي بيشتر رخ نميده برات؟

Raminium2001
27 December 2007, 01:17 PM
در هنگام تعویض دیسک و صفحه معمولآ همه بلبرینگ ها و اورینگ هاو کاسه نمد ها رو هم عوض می کنند.
فکر کنم برای اینکار از بلبرینگ دور بالا استفاده می کنند. روی بلبرینگ سرعت بالا حرف z حتمآ نوشته شده . مشخصات بلبرینگ رو دارید؟

متاسفانه مشخصات بلبرینگ رو ندارم. ولی از این به بعد قطعا توجه میکنم.

Raminium2001
27 December 2007, 01:27 PM
باتشکر ازشما جناب Pontiac ,گاهی ریپ های تندی میزنه ولی تاکلاچ رو میگرم وگاز را رها میکنم دوباره عادی میشه ضمنا چه در تابستان وحالا وقتی ماشین را روشن میکنم در حالت درجا یه کم ریپ میزنه تا عادی بشه.(در حالت ریپ ماشین تکان های تند ولی کوتاهی میزنه)
شمع ,وایر,صافی بنزین ,هوا ومسیر هوا را چک کردم مشکلی ندارند.

من مشکل ریپ زدن و گاهی خاموش شدن ماشین رو با پراید داشتم (البته ماشین من کاربراتوریه) و هرچی تعویض شمع و ... کردم فایده ای نداشت. علتش هم همونطور پونتیاک گفت مال کثیفی بنزینی بود که به ماشین زده بودم که هم صافی بنزین رو لجن گرفته بود، هم کاربرات رو! که با تعویض صافی و شستشوی کاربرات (البته کاربراتمم بجز کثیفی یک کم لوازم میخواست) مشکلم به طور کلی حل شد.
قبلش نظرات مختلفی راجع بهش میدادن مکانیکا. مثلا یکی فیلر کرد، یکی شمعاش رو عوض کرد و کاربرات رو با اسپری تمیز کرد و خلاصه هرکی یه پولی گرفت تا مکانیک خودم برگشت و مشکلش رو حل کرد.

darvishepir
28 December 2007, 04:25 AM
در پاسخ دوستانی که پرسیده بودن آیا پراید کاربراتوری استپر موتور داره؟ عرض می کنم. بله. در CLC ها داره. که با از رده خارج کردن CLC اون رو ور می دارن و مسیرش رو مسدود می کنند.

blackhero
29 December 2007, 02:47 AM
دوستان، این المنتهای گرم کن شیشه عقب پارسال 3 تاش از سمت پایین روشن نمیشد و بخار میگرفت، امسال 2 تای دیگه هم بهش اضافه شده و تقریبا نصف شیشه عقبم بخار میگیره، راه حلی به جز عوض کرن شیشه برای رفع این مشکل نیست. ممنون.

palizesoftware
29 December 2007, 05:34 PM
دوستان، این المنتهای گرم کن شیشه عقب پارسال 3 تاش از سمت پایین روشن نمیشد و بخار میگرفت، امسال 2 تای دیگه هم بهش اضافه شده و تقریبا نصف شیشه عقبم بخار میگیره، راه حلی به جز عوض کرن شیشه برای رفع این مشکل نیست. ممنون.

احتمال ميدم كه با يه چيزي شيشه رو تميز كردي كه خراشي روي نوارها ايجاد شده كه سبب قطعي در اون منطقه شده. من روي ماشين خودم يكي از اين خطوط روشن نميشد كه با يه تيكه سيم نازك دو سر رو با نوار چسب به هم وصل كردم (در منطقه قطع شده) و مشكلش حل شد.

mehrdad_zero
30 December 2007, 12:37 AM
میشه اون قسمتی را که قطع شده با یکم قلع لحیمش کنیم به هم؟
گرماش اونقدری هست که بتونه اینا را آب کنه و اتصال قطع بشه؟

blackhero
30 December 2007, 02:18 AM
احتمال ميدم كه با يه چيزي شيشه رو تميز كردي كه خراشي روي نوارها ايجاد شده كه سبب قطعي در اون منطقه شده. من روي ماشين خودم يكي از اين خطوط روشن نميشد كه با يه تيكه سيم نازك دو سر رو با نوار چسب به هم وصل كردم (در منطقه قطع شده) و مشكلش حل شد.

بله دوست عزیز درست میگی، متاسفانه من شیشه پشت رو از داخل زیاد تمیز میکنم و به خاطر همین چندتا از المنتها قطع شده. برای دوستان تجربه بشه و شیشه پشت رو از داخل تمییز نکنن و یا با یه دستمال خیلی نرم اینکارو انجام بدین.

راستش یکی دوتا نیست فکر نکنم با نوار چسب و اینا درست بشه اگرم بشه خیلی چسب کاری میشه زشت میشه.:icon_cry:

میشه اون قسمتی را که قطع شده با یکم قلع لحیمش کنیم به هم؟
گرماش اونقدری هست که بتونه اینا را آب کنه و اتصال قطع بشه؟

ببخشید مهرداد جان منظورتو متوجه نشدم. میشه یه کم توضیح بدی؟ کجاش رو لحیم کنم؟:icon_twis

mehdi2
30 December 2007, 07:50 AM
آقا من صبح ها بعد از استارت های مکرر و زیاد ماشین روشن میشود ماشین کاربراتور است برقکار گفت برق ماشین مشکلی ندارد و من رفتم باتری را عوض کردم باتری خشک گرفتن بازهم مشکل است علت چیست

mehrdad_zero
30 December 2007, 12:20 PM
ببخشید مهرداد جان منظورتو متوجه نشدم. میشه یه کم توضیح بدی؟ کجاش رو لحیم کنم؟

این نوارهای گرمکن شیشه عقب را میگم اگه قطعی داشته باشه نمیشه یه جوری به هم لحیمش کرد؟
اگه بشه از چسب کاری که بهتره.

اینجانب
30 December 2007, 12:44 PM
آقا من صبح ها بعد از استارت های مکرر و زیاد ماشین روشن میشود ماشین کاربراتور است برقکار گفت برق ماشین مشکلی ندارد و من رفتم باتری را عوض کردم باتری خشک گرفتن بازهم مشکل است علت چیست
دوست عزیز همینکه ماشین استارت زیادی میخوره نشان دهنده این است که باتری مشکلی ندارد، اگر باتری خراب باشد استارت، نمیزند.
1- کارکرد ماشین چقدر است؟
2- کار کرد فیلتر بنزین و هوا و شمع ماشین چقدر است؟
3- چه نوع روغنی (بخصوص از نظر گرانروی) استفاده میکنید؟
4- آخرین بار که ماشین را تنظیم (آدوانس – ریتارد و احتمالا فیلر گیری) یا احتمالا سرویس کاربراتور بردید کی بوده؟
5- آیا موقع استارت زدن پای خود را روی کلاچ قرار میدهید؟
6- پدال گاز پراید کاربراتوری را اگر فشار دهید (بخصوص وقتی ماشین خاموش است)، احساس میکنید که فشار زیر پا دو مرحله دارد (یعنی از یک مقدار بیشتر فشار لازم برای فشردن آن تغییر میکند). سعی کنید موقع استارت زدن پدال گاز را فقط تا نیمه (رسیدن به مرحله اول) فشار دهید.

Raminium2001
31 December 2007, 11:04 AM

همونطور که اینجانب گفت، باطری سالمه. ولی مگنت و کوئل رو یک تست بکن. شمعها هم میتونه مشکل داشته باشه.
من پرایدم رو شبها بیرون میذارم و صبحها خیلی سخت روشن میشد. سه چهار روز پیش یک کوئل خریدم 9 تومن و عوضش کردم. فعلا که با یک استارت سریع روشن میشه. مواظب باش الکی مگنت ها رو هم عوض نکنند.

blackhero
1 January 2008, 03:06 AM
این نوارهای گرمکن شیشه عقب را میگم اگه قطعی داشته باشه نمیشه یه جوری به هم لحیمش کرد؟

اخه دوتا مشکل هست یکی اینکه دقیقا معلوم نیست از کجا قطع شده و بعید نیست هر کدوم از المنتها از چند جا قطع شده باشه، مشکل بعدی اینه که جنسش هم لحیم گیر نیست، تازه ممکنه شیشه از حرارات نقطه ای هویه بشکنه.

فعلا که بخاری رو روشن میکنم و برای این که اتاق زیادی گرم نشه یه کم از شیشه رو میدم پایین، اینطوری بخار نیمیگره تا بیبینم چی کارش باید بکنم. :icon_twis

محمود86
1 January 2008, 08:27 AM
سلام
چند سال پیش پیکان یکی از دوستان این مشکل رو داشت که گفت برده پیش یک نفر که جوشکاری طلا و نقره و عینک و این چیزها انجام میداد براش درست کرده اما از هزینش چیزی یادم نیست.

mehdi2
1 January 2008, 08:41 AM
دوست عزیز ، اینجانب ممنون می روم و تست می کنم

mehdi2
1 January 2008, 08:46 AM
آقا من یک ماه پیش تنظیم بالانس کردم ولی الان از سرعت 80 به بالا فرمان خیلی کم مثل اینکه ویبره باشد میلرزد مدل ماشین 1/1/86 می باشد میخواستم بدونم علت از جلوبندی است یا باید دوباره بالانس کنم در ضمن شتاب و قدرت ماشین را چطوری چک کنم چون فکر میکنم قدرت ماشین و شتاب پایین آمده

alirezasalam
1 January 2008, 08:55 AM
فعلا که بخاری رو روشن میکنم ................... یه کم از شیشه رو میدم پایین، اینطوری بخار نیمیگره.................... :icon_twis

برای جلوگیری از بخار گرفتگی شیشه اتومبیل هنگامی که فن بخاری روشن است و درجه هوا روی گرم ( همون بخاری ) قرار داره کلید کولر رو بزنید. (مثلآ در پژو همون کلیدی که روش نوشته a/c )
بدین ترتیب ظرف چند ثانیه تمام بخار شیشه ها از بین میره:icon_cool
و به این توصیه هم که می گن در زمستان هر 2 3 هفته یکبار کولر رو روشن کنید عمل میشه.

این مطلب که روشن شدن کولر باعث از بین روفتن بخار میشه یکی از وظایف اصلی سیستم کولر ماشین به جز خنک کردنه که قبلآ تو یه مقاله خوندم.

در زانتیا و پژو هم امتحان کردم و به طرز معجزه آسایی جواب داد. در بقیه ماشینها از جمله پراید هم همینطوره.

اینو علی الحساب داشته باشید تا وقتی مقاله اصلیش رو پیدا کردم به قسمت مناسب منتقل میشه.

mahta_gh
1 January 2008, 04:59 PM
من یکماه پیش یک پراید دوگانه سوز با سیستم ایموبلایزر تحویل گرفتم. گذشته از مشکلات ریز و درشت , یک مشکل اساسی هم داشت , مصرف بنزینش خیلی زیاده. برای سرویس اولیه که بردم تو نمایندگی بهم گفتن این پرایدهایی که روش ایموبلایزر بستن صدی 12 :icon_twisمصرف میکنن و خودشون هم نمی دونن مشکل از کجاست. لطفا اگر کسی میدونه که باید چیکارش کنم کمک کنه چون با این حجم بنزین اقتصاد مملکت در خطره

mehrdad_zero
1 January 2008, 05:10 PM
برای جلوگیری از بخار گرفتگی شیشه اتومبیل هنگامی که فن بخاری روشن است و درجه هوا روی گرم ( همون بخاری ) قرار داره کلید کولر رو بزنید. (مثلآ در پژو همون کلیدی که روش نوشته a/c )
بدین ترتیب ظرف چند ثانیه تمام بخار شیشه ها از بین میره:icon_cool
و به این توصیه هم که می گن در زمستان هر 2 3 هفته یکبار کولر رو روشن کنید عمل میشه.

این مطلب که روشن شدن کولر باعث از بین روفتن بخار میشه یکی از وظایف اصلی سیستم کولر ماشین به جز خنک کردنه که قبلآ تو یه مقاله خوندم.

در زانتیا و پژو هم امتحان کردم و به طرز معجزه آسایی جواب داد. در بقیه ماشینها از جمله پراید هم همینطوره.

اینو علی الحساب داشته باشید تا وقتی مقاله اصلیش رو پیدا کردم به قسمت مناسب منتقل میشه.

پس مگه نباید تسمه کولر را توی زمستون باز کنیم؟ من از چند تا تعمیرکار اینو شنیدم بعدم تسمه را باز کردم.
یعنی باید دوباره ببندمش سر جاش؟

alirezasalam
1 January 2008, 05:29 PM
اصولآ نباید این کار رو انجام داد مگر اینکه مشکل خاصی باشه.
این از توصیه های سنتی است که برخی از تعمیرکارا می کنن! مثل باز کردن ترموستات!
اگه ماشین سالم باشه به این کارا نیازی نیست!
حتی در دستورالعمل کولر های اتومبیل هست که حتمآ در زمستون هر چند هفته به صورت متناوب کولر رو به مدت 4 5 دقیقه روشن نگهدارید.

شاید کولر شما مشکل داشته و یا این بلبرینگ هرزگرد مدام صدا می داده تعمیر کار هم برای اینکه خلاص شه گفته تسمه رو باز کن!
این بلبرینگ هرز گرد پراید هم داستانیه ها! 99 % پراید ها این مشکل رو دارند و جیر جیر صدا میده و پس از تعویض هم بعد از یک هفته دوباره همان آش و وهما ن کاسه ....
مثل سرطان میمونه ، گویی درمان ندارد!

blackhero
2 January 2008, 02:30 AM
روشن و خاموش کردن مداوم کولر برای از بین رفتن بخار ها ،آسیبی بهش نمیرسونه؟! بهتر نیست همون شیشه رو یه کم بدیم پایین؟! منم تسمه رو هر سال باز میکنم.

alirezasalam
2 January 2008, 08:42 AM
روشن و خاموش کردن مداوم کولر برای از بین رفتن بخار ها ،آسیبی بهش نمیرسونه؟!..............................

خیر - چون وظیفه اش همینه!
من اصول رو خدمتتون عرض کردم وگرنه صلاح کار خویش خسروان دانند.

palizesoftware
3 January 2008, 11:20 AM
خیر - چون وظیفه اش همینه!
من اصول رو خدمتتون عرض کردم وگرنه صلاح کار خویش خسروان دانند.

بعلاوه توي زمستون خود ترموستات كولر رو خاموش و روشن ميكنه پس نيازي نيست كه شما دكمه روشن-خاموش رو مرتب بزنيد.

shafaghi2
3 January 2008, 04:22 PM
با سلام
پراید یه بدی و خوبی که داره اینه که مجرای سیستم گرمایش و سرمایش از هم جداست.
شما وقتی توی زمستان با بخاری روشن کولر رو بزنید قسمت سرمایش و مجرای اون خنک میشه و بعدش مثل کولر گازی خانگی بخار هوا رو به مایع تبدیل می کنه
دلیلش هم که واضح هست و در نتیجه بخار هوا کم میشه
اما چون توی سیستم سرمایش پراید وقتی جریان هوا روی خروجی کنار پا هست یا روی خروجی شیشه هست هوا گردش نمی کنه این سیستم فقط داخل خودش رو سرد می کنه و شما سرمای خاصی حس نمی کنید
اگر خروجی هوا رو روی خروجی روبرو قرار بدید اونوقت بخار ها زودتر ازبین می روند اما خوب هوای ماشین سرد می شه
در مورد ترموستات هم بگم که چون بخاری روشن هست ترموستات درست عمل نمی کنه و روشن می مونه بهتره خودتون بعد از چند دقیقه که گذشت کولر رو خاموش کنید
در تابستان ترموستات بعد از سرد شدن هوای ماشین کولر رو خاموش می کنه که زمان روشن خاموش شدن اگر طولانی تر از 1 یا 2 دقیقه باشه هیچ ضرری نداره اما دیگه هر 10 ثانیه روشن خاموش نکنید.

palizesoftware
3 January 2008, 05:25 PM
در مورد ترموستات هم بگم که چون بخاری روشن هست ترموستات درست عمل نمی کنه و روشن می مونه بهتره خودتون بعد از چند دقیقه که گذشت کولر رو خاموش کنید

براي من كه همچين چيزي نيست و ترموستات بطور طبيعي كولر رو خاموش و روشن ميكنه

blackhero
5 January 2008, 02:06 AM
با این حساب همون شیشه رو پایین دادن بهتره به نظر من، من فقط یک سانت شیشه راننده رو میدم پایین، دیگه به هیچ وجه بخار نمیگیره، حتی المنت ها هم خاموشه. امتحان کنید...

mehdi2
7 January 2008, 09:06 AM
آقا شتاب و قدرت ماشین سال 86 پایین اومده عبت چیست و می خواستم بدونم فیلرگیری چیست

shafaghi2
12 January 2008, 11:38 AM
دلیل درست عمل کردن ترموستات اینه که قسمت کولر خنک میشه و ترموستات عمل می کنه . من هم گفتم ممکنه چون گاهی گرمای توی ماشین که زیاد بشه دیگه عمل نمی کنه من که چند بار پیش اومده که عمل نکنه شما هم فقط حواستون باشه که اگر عمل نکرد شما بجاش عمل کنید

Raminium2001
13 January 2008, 10:45 PM
آقا شتاب و قدرت ماشین سال 86 پایین اومده عبت چیست و می خواستم بدونم فیلرگیری چیست

در مورد شتاب و قدرت پراید 86 چیزی نشنیدم، ولی ممکنه کاتالیزور گذاشته باشند تا آلاینده ها رو کاهش بدن و استاندارد های لازم رو پاس کنند.
در مورد فیلر هم باید بگم که اگه سر سیلندر رو باز کنید، محفظه ای میبینید که داخل اون سر سوپاپها و بقیه اجزای تایمینگ ماشین قرار دارند. وقتی تعمیرکار فیلر میکنه، یعنی بوسیله ابزار تیغه ای که در اختیار داره فاصله ها و جابجایی ها رو تنظیم میکنه و در حد چند تا آچار زدن.
نتیجه کار هم اینه که ماشین شما اگه خرابی تو این زمینه داشت (تنظیم نشدن، بد کار کردن، تکون زیاد و گاها صدای ناجور ) درست کار خواهد کرد. اما توجه داشته باشید که ماشین خیلی به ندرت و به فواصل زمانی چند سال یکبار نیاز به فیلر پیدا می کند ولی مراکز معاینه می خوان هر سال بفرستنتون!!! چرا رو نمی دونم.

k000m
14 January 2008, 09:33 AM
دوستان براي بخار نگرفتن شيشه ها فقط وقتي بخاري را روشن مي كنيد جريان هوا را روي حالت از بيرون به داخل بگذاريد . بعد 2 min بخار ها از بين خواهد رفت و تا زماني كه رويه اين حالت هستين بخار نخواهد گرفت .
معمولا در زمستان اكثرا براي گرم تر شدن فضاي داخل ماشين , بخاري را روي سيكل گردش هواي داخل ماشين قرار مي دهند كه با اين كار كمي بخاري گرم تر مي شود ولي شيشه ها بخار مي كند . حتما روي حالت جريان هوا از بيرون بگذاريد از شر بخار شيشه راحت مي شويد:icon_cool

mehrdad_zero
15 January 2008, 08:16 AM
توی مخزن آب شیشه شور ماشین چی اضافه کنم تا موقع استفاده یخ نزنه؟
وقتی توی سرما برف پاک کن را با آبش میزنم آب توی لوله ها یخ میزنه و دیگه بیرون نمیاد یا روی شیشه یخ میزنه.
چی باید بهش اضافه کنم؟

Raminium2001
15 January 2008, 01:25 PM
توی تاپیک http://www.phalls.com/showthread.php?p=467088#post467088 در مورد جیلوگیری از یخ زدگی مایع شیشه شور صحبت شده. راه 100% نداریم، ولی برای کاهش اثراتش خیلی کارا میشه کرد.

تک گلد
24 January 2008, 04:58 AM
دوستان لطفا" منو راهنمایی کنن

تازگی ماشیم من باید حدود نیم ساعت کار کنه تا بقول معروف گرم بشه!

قبل از این مدت ماشین ریپ میزنه ! ترمز میزنی میخواد خاموش کنه و کلا" خیلی بد کار میکنه!

علت چی میتونه باشه؟
تازه من یک پلاستیک هم گرفتم جلوی جلوبندی ماشین تا زودتر گرم بشه!

پربد مدل 82
clc رو هم باز کردم (مدلهای 82 دارای clc هستن)

Raminium2001
24 January 2008, 09:11 AM
ماشینت برق نمی دزده؟ از سر کوئل چک کن تا سر شمعها. ترموستات چی سالمه؟ کلا پراید تو این هوای چند هفته اخیر خیلی آسیب پذیر نشون داده.

محمود86
24 January 2008, 12:48 PM
سلام
من یک پراید 86 مدل زیمنس دارم که حدود 13000 کیلومتر کار کرده و بجز سرویس اولیه (به همراه دیاگ و تنظیم موتور)تا حالا سرویس نشده. موقع دنده عقب مخصوصا وقتی که کمی شیب باشه به محض اینکه کمی پام رو از روی کلاج برمیدارم ماشین خاموش میشه و مجبورم خیلی بیشتر از حد معمول به پدال گاز فشار بیارم در صورتی که با پراید های دیگه همون وضعیت رو انتحان کردم اصلا اینطوری نبودند.
یک اشکال دیگه هم اینه که وقتی دور موتور حدود هزاره یک صدای جیر جیر از داخل موتور میاد که بعضی ها میگن صدای سنسور دور درجاست.خواستم بدونم این صدا عادیه یا سنسور مشکل داره؟

تک گلد
24 January 2008, 06:12 PM
ماشینت برق نمی دزده؟ از سر کوئل چک کن تا سر شمعها. ترموستات چی سالمه؟ کلا پراید تو این هوای چند هفته اخیر خیلی آسیب پذیر نشون داده.

فکر نکنم برق دزدی داشته باشه چون سر کوئل را هم گریس زدم قبلا":icon_cry:

وایر شمعها را هم 4-5 ماهه عوض کردم

آخه اگه برق دزدی بود بعد از نیم ساعت چرا خوب میشه؟

یکی از دوستان میگفت فیلر گیری میخواد . درست میگه؟

ممنون از جواب شما

Raminium2001
25 January 2008, 08:54 AM
ببین، هر کدوم از این اشکالا میتونه علتی داشته باشه. مثلا ریپ زدن اگه تازه وایر ها رو عوض کردی و شمعت سالمه و کلا سه کار نمی کنه و ترمز میکنی می خواد خاموش کنه، احتمال زیاد کاربرات (حالا یا انژکتور) نیاز به تنظیم و احیانا تعمیر داره. احتمال کمی هم هست که نیاز به فیلر باشه. البته در هر دوی این دو مورد نباید بعد از مدتی حرکت ماشین کاملا درست بشه و فقط میتونه کمی بهتر بشه.
کلا پراید یکم دیر گرم میشه. اما نه نیم ساعت. اگه دیدی این قضیه برات مشکل سازه و واقعا دیر موتور گرم میشه (یک نمونش نداشتن قدرت خصوصا تو سر بالاییه) ممکنه ترموستات ماشینت خراب باشه یا اصلا نداشته باشی. راه چک کردنش اینه:
اگه وقتی ماشین گرمه، در رادیات رو باز کنی، می بینی مایع خنک کننده یک جریانی داره (برای اینکه بفهمی جریانش به چه صورتیه حتما اول این کار رو بکن، ولی مراقب باش اونقدری گرم نباشه که بپاشه بیرون. خطرناکه حسن). حالا ماشین رو خاموش کن و چند ساعت بعد (وقتی موتور کاملا سرده) دوباره روشن کن و ببین جریان داره یا نه. اگه جریان داشت، باید ترموستات عوض بشه.

mahsafar
25 January 2008, 05:14 PM
می خواستم بدونم نحوه هواگیری رادیاتور پراید چطوریه؟
اصلن کار افراد مبتدی هست یا نه؟

alirezasalam
25 January 2008, 10:06 PM
می خواستم بدونم نحوه هواگیری رادیاتور پراید چطوریه؟
اصلن کار افراد مبتدی هست یا نه؟

توصیه میشه اگه تا به حال این کارو نکردین حتمآ به یک مکانیک بسپارید.
اگه هواگیری خوب انجام نشه ماشین داغ میکنه و مشکلات بعدی..........
در ضمن هم زمانی نمیبره هم قیمتی نداره .
رو هواگیری هم وسواس نداشته باشید . یک بار که انجام شد تا آب رادیت کم نشده یا مشکل خاصی پیش نیاد دیگه نیازی به این کار نیست مگر برخی سرویسهای دوره ای.

mehrdad_zero
26 January 2008, 10:04 AM
باید یکمی آب بریزی توی رادیاتور تا بیاد تا نزدیکای سر رادیاتور بعد ماشین را روشن کنی یکم سلو کار کنه آب میره پائین تر هواش گرفته شده کم کم آب بریز روش تا دیگه پائین تر نره.
یه مکانیکه برای من اینطوری هواگیری کرد.

در ضمن اجرتش هم 1500 تومنه.

madscoother
27 January 2008, 12:24 AM
واسه هوا گیری تو قمقمه هم اب بریز یادت نره حتما ضد یخ وضد جوش هم ریخته باشی

palizesoftware
29 January 2008, 10:11 AM
برق پراید من از کار افتاده. مدل 85
خود بوق سالمه چون بطور مستقیم به باطری وصلش کردم جواب میده.
در ضمن بوق اصلی رو با یه زیر و بم عوض کردم
گفتم شاید از آفتامات باشه ولی هر چی گشتم خبری ازش نبود. اصلا آفتامات داره یا نه؟
مشکل از چی میتونه باشه؟
آیا باید آفتامات سر راهش قرار بدم یا نه؟

mehdi2
29 January 2008, 10:18 AM
آقا من کلاج ماشین خیلی بالا ست چیکار کنم قدرت ماشین مخصوصاً در دنده یک کم شده کمکم کنید

Pontiac
29 January 2008, 10:54 AM
سلام
دوست عزیز اگر دست به آچاری ،خودت تنظیمش کن.کاپوت رو که بزنی بالا سمت راست هست 1 میله بایریک سرش رزوه شده یه پیچ داره اونو با آچار بچرخون و امتحان کن هم زمان ،تا جایی که دوست داشتی کاربده .اگر هم خودت نمیخوای انجام بدی مکانیک ها انجام میدن.

mahsafar
29 January 2008, 06:31 PM
برق پراید من از کار افتاده. مدل 85
خود بوق سالمه چون بطور مستقیم به باطری وصلش کردم جواب میده.
در ضمن بوق اصلی رو با یه زیر و بم عوض کردم
گفتم شاید از آفتامات باشه ولی هر چی گشتم خبری ازش نبود. اصلا آفتامات داره یا نه؟
مشکل از چی میتونه باشه؟
آیا باید آفتامات سر راهش قرار بدم یا نه؟

احتمال زیاد درست تشخیص دادی
برای ما هم برقش از کار افتاده بود
دادیم ذغال آفتامات رو عوض کرد درست شد

Pontiac
29 January 2008, 08:37 PM
سلام
دوست عزیز منظور شما دینام نیست؟:icon_twis

mahsafar
30 January 2008, 06:47 PM
سلام
دوست عزیز منظور شما دینام نیست؟:icon_twis

ازمن پرسیدی؟

palizesoftware
31 January 2008, 09:10 AM
ببخشيد من در مورد سوال قبل،‌منظورم بوق بود كه اشتباها برق نوشته شد.
مشكل رو با قرار دادن يه آفتامات سر راهش حل كردم. ظاهرا پرايدهاي جديد فاقد آفتامات بوق هستند و براي من كه بوق زير و بم قرار داده بودم به دليل آمپر زيادي كه ميكشه مشكل ساز شده بود.

omkind
6 February 2008, 06:03 AM
آقا سلام،تسمه تايم كارش چيه؟:icon_razz

ALIAL
6 February 2008, 08:34 AM
آقا سلام،تسمه تايم كارش چيه؟:icon_razz

سلام
تسمه تایم ، تسمه دندانه داری است که از یک سمت روی میل لنگ و از سمت دیگر روی میل سوپاپ ( یا میل سوپاپها در موتورهای 4 سوپاپ در سیلندر) قرار دارد. با استفاده از چرخش میل لنگ باعث چرخیدن میل سوپاپ و در نتیجه باعث باز و بسته شدن سوپاپها میشود.
وجه تسمیه «تایم» هم از تایم گیری ( تنظیم درست وضعیت میل سوپاپ نسبت به میل لنگ) گرفته شده است.
این تسمه برای کم کردن وزن ، استهلاک و صدا ، جایگزین زنجیر موتور در موتور های قدیمیتر شده است.

یادآوری: حتما نسبت به تعویض به موقع تسمه تایم با توجه به توصیه سازنده خودرو ( یا حتی کمی زودتر ) اقدام کنید چون درصورت بریدن تسمه تایم مجبور به تعمیر اساسی و پرخرج موتور خواهید بود.
موفق باشید.:icon_cool

matilda
6 February 2008, 02:37 PM
ممنون از جناب alial ، ممکنه بگید تسمه تایم معمولا چند وقت به چند وقت باید تعویض گردد؟

Pontiac
6 February 2008, 05:54 PM
سلام
در مورد پراید زیاد اهمیتی نداره
تعویض تسمه تایم در پژوها خیلی اهمیت داره ، به دلیل لیفت زیاد سوپاپ در صورت پاره شده تسمه به موتور صدمه جدی وارد میشه.

alirezasalam
6 February 2008, 07:05 PM
تسمه تایم حتمآ سر موقع باید عوض شه وگرنه خرج سنگینی روی دستتون می گذاره .
این زمان در ماشینهای مختلف متفاوت است. معمولش حدود 60 هزار کارکرد می باشد.
برای انتخاب تسمه تایم خست به خرج ندید و حتمآ از جنس مرغوب که زیاد در انبار نمونده باشه استفاده بشه.
اگربستن وتنظیم تسمه درست و در جای قبلی انجام نشه موتور سنگین کار می کنه یا زود داغ می کنه که در اینصورت فوری به مکانیک مراجعه کنید .

f_a_r_i_d
6 February 2008, 11:39 PM
پراید من وقتی باهاش تو اتوبان می رفتم دور موترش وحشتناک می رفت بالا (حتی تا 3000) بردمش پیش یه تعمیرکار آشنا شیلنگهای مصل به کاربرات رو بازرسی کرد و تمیزشون کرد حالا خیلی خوب شده ترموستات اتوماتیک دور موتور رو بالاتر از 1500 نمی بره
کسانی که مشکل منو دارند و ماشینشونم کاربراتی هست فکر کنم کار منو بکنند کلی تو بنزین و اعصاب صرفه جویی می کنند:D

majid_teh2005
7 February 2008, 12:51 AM
پراید من وقتی باهاش تو اتوبان می رفتم دور موترش وحشتناک می رفت بالا (حتی تا 3000) بردمش پیش یه تعمیرکار آشنا شیلنگهای مصل به کاربرات رو بازرسی کرد و تمیزشون کرد حالا خیلی خوب شده ترموستات اتوماتیک دور موتور رو بالاتر از 1500 نمی بره
کسانی که مشکل منو دارند و ماشینشونم کاربراتی هست فکر کنم کار منو بکنند کلی تو بنزین و اعصاب صرفه جویی می کنند:D

دوست عزيز چي نوشتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_roll:icon_roll:ico n_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:ico n_roll:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::ico n_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::ico n_eek:
ترموستات چه ربطي به دور موتور داره ؟؟
شما اگه دور موتورت اومده پايين حتما يا سرعتتو كم كردي يا از دنده 5 استفاده كردي يا صفحه كلاچ عوض كردي

محمود86
7 February 2008, 08:21 AM
سلام
من زیاد اطلاعات فنی ندارم اما در مورد مشکل بالابودن دور موتور یک تجربه دارم که شاید به دردتون بخوره.
دو سه سال پیش که یک پراید کاربراتوری داشتم چند وقتی بود که دور درجا موتور بالای 2000 و حتی وقتی که سرد بود نزدیک 3000 هم میرسید که به نظرم غیر عادی بود یک بار که کاپوت رو بالازده بودم و داشتم داخل موتور رو دید میزدم دیدم پشت موتور و تقریبا وسط سینی جلو داشبورد یک قطعه فلزی به اندازه تخم مرغ هست که چند تا شلنگ بهش وصله و یکی از شلنگها از جاش درومده که اونو جا زدم و وقتی موتور رو روشن کردم دیدم دور موتور حدود 1000 موند. فکر میکنم شلنگه مربوط به سنسور دمای موتور بوده و یا ارتباطی به ساسات اتوماتیک داشت.
فعلا ماشینم انژکتوره و اگه تونستم از یک پراید کاربوراتوری عکس میگیرم تا بهتر متوجه منظورم بشید.

majid_teh2005
7 February 2008, 09:01 AM
سلام
من زیاد اطلاعات فنی ندارم اما در مورد مشکل بالابودن دور موتور یک تجربه دارم که شاید به دردتون بخوره.
دو سه سال پیش که یک پراید کاربراتوری داشتم چند وقتی بود که دور درجا موتور بالای 2000 و حتی وقتی که سرد بود نزدیک 3000 هم میرسید که به نظرم غیر عادی بود یک بار که کاپوت رو بالازده بودم و داشتم داخل موتور رو دید میزدم دیدم پشت موتور و تقریبا وسط سینی جلو داشبورد یک قطعه فلزی به اندازه تخم مرغ هست که چند تا شلنگ بهش وصله و یکی از شلنگها از جاش درومده که اونو جا زدم و وقتی موتور رو روشن کردم دیدم دور موتور حدود 1000 موند. فکر میکنم شلنگه مربوط به سنسور دمای موتور بوده و یا ارتباطی به ساسات اتوماتیک داشت.
فعلا ماشینم انژکتوره و اگه تونستم از یک پراید کاربوراتوری عکس میگیرم تا بهتر متوجه منظورم بشید.

كاملا درسته و اون شيلنگ مربوط به ساسات اتوماتيك است. در واقع ساسات شما گرماي موتور را حس نميكرده كه دور را پايين بياره

mehrdad_zero
7 February 2008, 10:39 AM
حالا ماشین من وقتی صبح ها روشنش میکنم دور موتور تقریبا بالاتر از 2000 میمونه و طوریه که اگه گاز ندم ماشین خودش راه میره!
ولی یه پنج دقیقه ای که باهاش میرم درست میشه و دور موتور در حالت در جا روی 1000 می ایسته.
یه بار رفتم نشون دادم طرف گفت 12000 تومن میگیرم ساسات را باز کنم و چک کنم ولی اگه کاریش نداشته باشی هم طوری نیست.
منم دستش نزدم ولی توی هوای سرد ماشین برای خودش گاز میده که فکر نمیکنم خوب باشه.
ممکنه اشکال دیگه ای به جز ساسات داشته باشه؟
دستش نزنم طوری نیست؟توی هوای سرد ماشینی که هنوز داغ نشده گاز بخوره مشکلی ایجاد نمیکنه؟

Raminium2001
7 February 2008, 06:16 PM
توی هوای سرد، ماشینی که گرم نشده باید گاز بخوره تا گرم شه. اگه این قضیه باعث خفه کردن ماشینت نمیشه (که نباید بشه) مشکلی نداری و ساسات داره وظیفه خودش رو درست انجام میده.

k000m
9 February 2008, 11:33 AM

دوسته من اون شلنگ ها كه ميگين شلنگهاي خالء نسبي موتور هست كه در پرايد كاربراتور وجود داره و اگه سوراخ بشه يا از جا در بياد كل تنظيم موتور شما رو به هم ميريزه . در مورد پرايد هاي كاربراتور چون معمولا قديمي هستند اين شلننگها پوسيده هستند و اين مشكل زياد پيش مياد .
شما خودتون هم ميتوانيد اين شلنگها رو عوض كنيد . معمولا لوازم يدكي ها متري مي فروشن . من اون زمان كه پرايد كاربراتوري داشتم هميشه نيم متر تو ماشين داشتم تا مشكل پيش ميامد خودم عوض مي كردم :icon_evil

Raminium2001
10 February 2008, 07:14 PM
معمولا خوبه شلنگهای خلاء هر سه یا چهار سال یکبار عوض بشن. حتی اگه کاملا نپوسیده باشند. اشکال این شلنگها میتونه سیستم جرقه زنی، کار مگنت و خیلی جا ها که اصلا به نظر نمیاد مربوط باشه رو تحت تاثیر قرار بده. یکی از راههای فهمیدن مشکل هم اینه که موقع شتابگیری (حتی اگه شتابگیری سریعی هم نباشه) ماشین یهو خاموش بشه. یا تو هوای گرم و تو ترافیک ماشین خاموش بشه و هر کاریش بکنین تا نیم ساعت روشن نشه (البته مورد اخیر میتونه نشانه خرابی پمپ بنزین هم باشه).

dr_mehry
10 February 2008, 08:14 PM
پراید 83 انژکتوری یکی از دوستان یه مشکل کوچولو داره .وقتی ماشین سرعتشو کم میکنه و یا موقع تعویض دنده و بعد از دست اندازها وقتی که میخوای دوباره گاز بدی و سرعت بگیری ماشین یکی دو تا ریپ کوچولو میزنه .ضمنا سرعت ماشن هم کم شده .اگه خدا یاری کنه شاید 145 تا بره .ماشن 40000 تا کارکرد داره و تا حالا شمع هاش هم عوض نشده .راستی فیلتر بنزین پراید باید تعویض بشه یا قابل شتشو هم است .اگه روش باز کزدنشو کسی بگه الهی مستقیم بره تو بهشت . شمع خوب یک پلاتینه برای پراید چی سراغ دارید.؟

Raminium2001
11 February 2008, 08:50 AM
فیلتر هوا سالمه؟ شمعها که بهتره هر 20 هزارتا عوض بشن (من که این کار رو می کنم ولی بیشتر هم جا داره). فیلتر بنزین هم باید عوض بشه. خصوصا با این بنزینهای آشغالی که ما داریم، ولی شستشو کار منطقی نیست.
اما در مورد ریپ زدن هنگام تعویض دنده یا افتادن در دست انداز، به نظر میاد اشکالی تو سیستم برق ماشین دوستتون وجود داشته باشه. مثلا دلکو و مگنت رو چک کن یا ببین سر شمعها برق میاد (وایر های سر شمع بهتره هر 4 یا 5 سال یکبار عوض بشه)

sogoli
11 February 2008, 09:31 PM
علت سخت جارفتن دنده در زمستان چیست؟
ایا ایراد از ماشین هست؟

Pontiac
11 February 2008, 09:53 PM
اصطلاحا كم شددن روان روي روغن گيرباكس(يا همون سفت شدن روغن در اثر دماي پايين)
ايرادي نداره ولي براي افزايش عمر گيرباكس تا وقتي ماشين سرد هست مراعات كنيد و از روغن مرغوب استفاده كنيد

f_a_r_i_d
12 February 2008, 01:04 AM
دوسته من اون شلنگ ها كه ميگين شلنگهاي خالء نسبي موتور هست كه در پرايد كاربراتور وجود داره و اگه سوراخ بشه يا از جا در بياد كل تنظيم موتور شما رو به هم ميريزه . در مورد پرايد هاي كاربراتور چون معمولا قديمي هستند اين شلننگها پوسيده هستند و اين مشكل زياد پيش مياد .
شما خودتون هم ميتوانيد اين شلنگها رو عوض كنيد . معمولا لوازم يدكي ها متري مي فروشن . من اون زمان كه پرايد كاربراتوري داشتم هميشه نيم متر تو ماشين داشتم تا مشكل پيش ميامد خودم عوض مي كردم :icon_evil

شما پست من رو خوب نخوندید من نوشته بودم که شیلنگ گرفته بود! نه اینکه پوسیده باشه.من روی قطعات ماشینام خیلی حساسم که خوب کار کنند و بهترین جنس و در بهترین وضعیت باشند:icon_razz
شیلنگ گرفته بود اونم به دلیل کیفیت پایین بنزین ایران هستش:icon_cool

f_a_r_i_d
12 February 2008, 01:06 AM
دوست عزيز چي نوشتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_roll:icon_roll:ico n_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:icon_roll:ico n_roll:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::ico n_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::ico n_eek:
ترموستات چه ربطي به دور موتور داره ؟؟
شما اگه دور موتورت اومده پايين حتما يا سرعتتو كم كردي يا از دنده 5 استفاده كردي يا صفحه كلاچ عوض كردي
ببخشید منظورم ساسات اتوماتیک بود:icon_razz
خوب آدم یه وقتایی اشتباه میکنه دیگه:icon_arro

k000m
12 February 2008, 09:34 AM
شما پست من رو خوب نخوندید من نوشته بودم که شیلنگ گرفته بود! نه اینکه پوسیده باشه.من روی قطعات ماشینام خیلی حساسم که خوب کار کنند و بهترین جنس و در بهترین وضعیت باشند:icon_razz
شیلنگ گرفته بود اونم به دلیل کیفیت پایین بنزین ایران هستش:icon_cool

دوسته من شما نوشتين شلنگهاي اطراف كاربراتور رو عوض كرد 2 تا از اون شلنگها ماله رفت و بر گشت بنزين هستش و بقيه ماله شلنكهاي خلاءهستش كه داخلش بنزين نيست اين مشكلي كه شما توضيح دادين مربوط به شلنگ هاي خلاء ماشين شما بوده چون اگه شلنگ بنزين شما گرفتگي داشته باشد ماشين به ريپ زدن خواهد افتاد نه اينكه دوره موتور بالا بره .:icon_evil

danial_2006
12 February 2008, 10:31 AM
من دیروز قصد تمیز کردن استپر ماشین رو داشتم که به علت سفت بودن بیش از حد واصرار نابجای من هر دو پیچ خورده شد ودیگه لبه و زبانه ای نمونده که شیار چار سو در اون فرو بره.حالا راه حل بنظر شما چیه؟

f_a_r_i_d
12 February 2008, 07:19 PM
پراید من وقتی باهاش تو اتوبان می رفتم دور موترش وحشتناک می رفت بالا (حتی تا 3000) بردمش پیش یه تعمیرکار آشنا شیلنگهای متصل به کاربرات رو بازرسی کرد و تمیزشون کرد حالا خیلی خوب شده ساسات اتوماتیک دور موتور رو بالاتر از 1500 نمی بره

دوسته من شما نوشتين شلنگهاي اطراف كاربراتور رو عوض كرد 2 تا از اون شلنگها ماله رفت و بر گشت بنزين هستش و بقيه ماله شلنكهاي خلاءهستش كه داخلش بنزين نيست اين مشكلي كه شما توضيح دادين مربوط به شلنگ هاي خلاء ماشين شما بوده چون اگه شلنگ بنزين شما گرفتگي داشته باشد ماشين به ريپ زدن خواهد افتاد نه اينكه دوره موتور بالا بره .:icon_evil

من کلا گفتم شیلنگهاشو بازرسی کرد نگفتم کدومشو:icon_cool

mehrdad_zero
12 February 2008, 11:38 PM
فرمون ماشین من در حد دوسه میلیمتر خلاصی داره.
میخواستم بدونم تا چه حدی این خلاصی فرمون طبیعیه و دیگه اینکه گرفتن خلاصی فرمون راحته یا نه؟خودم میتونم انجام بدم یا نه؟

Raminium2001
13 February 2008, 06:59 AM
گرفتن خلاصی فرمون رو پیشنهاد نمی کنم. اگه فرمون یکم خلاصی داشته باشه خصوصا برای پراید خوبه. چون در سرعتهای بالا وزن ماشین فوق العاده کمه و با توجه به اینکه فرمون تا حدی تو سرعتهای بالا به دلیل نرم شدن توی دست راننده بازی می کنه، اگه خلاصی نداشته باشه میتونه فاجعه به بار بیاره.

fanos-khiall
14 February 2008, 07:55 AM
البته دوست من فرمون که خلاصی داشته باشه که ایراد داره . این حرف دقیقا اشتباست. شما در هنگامی که خدایی نکرده توی جاده دچار حادثه بشید و نیاز به عکس العمل سریع داشته باشید این خلاصی فرمون کار دستت میده یعنی شما مثلا نیم دور خلاصی تا بخاید این نیم دور رو رد کنی حادثه اتفاق افتاده . در ثانی فرمون که خلاصی داشته باشه ماشین بازی میکنه. شغل ما جواریی به مکانیکی ربط داره و این مسائل را تمام تجربه کردم . در ضمن شما بر عکس نوشتی اگر خلاصی داشته باشه فاجعه به بار میاره . چون توی دست انداز فرمون از دستت خارج میشه ...
حالا من نمی دونم شما چقدر تجربه دارین ولی اگر میشه این موضوع و برام ثابت کن

mehrdad_zero
14 February 2008, 08:11 AM
ماشین من دیگه تا این حد فرمونش خلاصی نداره ولی این حرفی هم که شما میزنید درسته.

Raminium2001
15 February 2008, 01:38 PM
اونی که شما میفرمایید "نیم دور خلاصی" دیگه مصداق بحث ما نیست. اما ماشینی که خلاصی نداره و الان به ذهنم میرسه یکیش همین ون غزال هست که اگه تجربه کافی در مورد هدایت وسیله سنگین نداشته باشین قول میدم کمتر از 5 دقیقه یا تصادف کنید یا از جاده خارج بشین. - خصوصیت ون غزال: فرمان هیدرولیک بیش از حد نرم بدون کوچکترین خلاصی که اگه یک میلیمتر جابجا بشه دستتون ماشین منحرف میشه و بخواین برش گردونید باز یه میل رد میکنید به سمت مخالف منحرف میشه. خلاصه با سرعت بالای 70 اگه عادت نداشته باشی نمی تونی باهاش رانندگی کنی.
خلاصی که ما ازش صحبت میکنیم در همین حد هست که دست آدم نا خودآگاه کمی روی فرمون حرکت می کنه و اگه این ارتعاشها خنثی نشه توی سرعتی که به دلیل کاهش فشار بر چرخها فرمون به راحتی و کمترین فشاری عمل میکنه میتونه باعث انحراف خودرو بشه.
اگه توضیح بیشتری نیاز بود بهم پست خصوصی بزنید تا توضیح جامعتری براتون بدم که از حوصله این بحث خارج نشه.

fanos-khiall
16 February 2008, 07:27 AM
نمی دونم والا این و من تا به حال امتحان نکردم. اما من خودم عاشق ماشین آمریکاییم. خاندان محترم شورلت . من کادیلاک داشتم توی ماشینای هیدرولیک من مثل اون و تجربه نکرده بودم یعنی از زور نرمی فرمون انگار فرمون نداری. البته اونم یه مقداری خلاصی داشت . شاید به خاطر مطلبی که شما میگید بوده . تا به حال به این موضوع فکر نکرده بودم. :bad_smile:

mehrdad_zero
16 February 2008, 09:40 AM
یه دو روزیه که وقتی در حالت در جا کلاژ را فشار میدم و ماشین داره کار میکنه از توی موتور یه صدای لق لق میاد .
ولی توی اتاق ماشین هم بوی لنت سوخته نمیاد.

نمیدونم صفحه کلاژ ماشین تموم شده یا نه؟ نشونه های اتمام صفحه کلاژ چیه؟
چندی خرجش میشه؟
اصلا دلیل این صدا همینه یا چیز دیگه ایه؟

Raminium2001
16 February 2008, 10:43 AM
این صدا مال تموم شدن صفحه کلاچ نیست. برای اینکه ببینی صفحه در چه مرحله ای هست میتونی ترمز دستی رو بکشی و در دنده یک یا دو امتحان کنی ببینی پات رو که از روی کلاچ بر می داری (آروم) چه زوری میزنه. یا با یه شتابگیری آزمایش کنی یا از همه ساده تر تو یک خیابان صاف سعی کنی با دنده 3 شروع به حرکت کنی که در صورتی که موفق بشی یعنی کلاچت مشکل دار شده!
اما در مورد صدا، اگه کلاچت ریگلاژ هست، ممکنه از بلبرینگ کلاچ باشه یا اگه صدای تق هنگام عوض کردن دنده میاد و از کلاچ خیلی جزئی احساس ضربه میکنی بلبرینگ گیربکس باید عوض شه.

alirezasalam
16 February 2008, 10:53 AM
یه دو روزیه که وقتی در حالت در جا کلاژ را فشار میدم و ماشین داره کار میکنه از توی موتور یه صدای لق لق میاد .
ولی توی اتاق ماشین هم بوی لنت سوخته نمیاد.

نمیدونم صفحه کلاژ ماشین تموم شده یا نه؟ نشونه های اتمام صفحه کلاژ چیه؟
چندی خرجش میشه؟
اصلا دلیل این صدا همینه یا چیز دیگه ایه؟

نشانه هایی که میگید خبر از خرابی بلبرینگ کلاچ میده!

اگه کلاچ تموم شه شتاب ماشین کم میشه و هزگردی موتور احساس میشه. یک روش تجربی هم استفاده از آجر زیر لاستیک و حرکت با دنده 2 می باشد. اگه تجربه داشته باشید می تونید حدس بزنید چقدر به پایان عمر اون باقی مونده. با ترمز دستی هم میشه .
اما این روشها اصولی نیست و به سیتم انتقال قدرت فشار میاره!

فکر کنم پست من با پست رامین همزمان شده. حالا می فرستم این پاسخ رو امیدوارم جوابمون یکی باشه تا mehrad خان هم مطمئن تر شه!

fanos-khiall
16 February 2008, 02:44 PM
احتمالش هست از بلبرینگ باشه

:123:البت با اجازه دوستان و استادانما ما قصد جسارت نداریما به بزرگی خودتون ببخشید.

mehrdad_zero
16 February 2008, 03:12 PM
این صدا مال تموم شدن صفحه کلاچ نیست. برای اینکه ببینی صفحه در چه مرحله ای هست میتونی ترمز دستی رو بکشی و در دنده یک یا دو امتحان کنی ببینی پات رو که از روی کلاچ بر می داری (آروم) چه زوری میزنه. یا با یه شتابگیری آزمایش کنی یا از همه ساده تر تو یک خیابان صاف سعی کنی با دنده 3 شروع به حرکت کنی که در صورتی که موفق بشی یعنی کلاچت مشکل دار شده!
اما در مورد صدا، اگه کلاچت ریگلاژ هست، ممکنه از بلبرینگ کلاچ باشه یا اگه صدای تق هنگام عوض کردن دنده میاد و از کلاچ خیلی جزئی احساس ضربه میکنی بلبرینگ گیربکس باید عوض شه.

یعنی روی دنده 1 یا 2 هر چی بیشتر زور بزنه کلاژ از عمرش بیشتر باقی مونده؟
هنگام عوض کردن دنده صدا نمیده ولی دنده 2 یکم سفته که البته بیشتر پراید ها دنده دوشون این مشکل را داره.
پس همون ممکنه از بلبرینگ کلاژ باشه.یعنی صفحش را کاری ندارند و فقط بلبرینگش را عوض میکنند؟
هزینش چندی میشه شب عیدی؟ برای مسافرت مشکلی نداره؟

نشانه هایی که میگید خبر از خرابی بلبرینگ کلاچ میده!

اگه کلاچ تموم شه شتاب ماشین کم میشه و هزگردی موتور احساس میشه. یک روش تجربی هم استفاده از آجر زیر لاستیک و حرکت با دنده 2 می باشد. اگه تجربه داشته باشید می تونید حدس بزنید چقدر به پایان عمر اون باقی مونده. با ترمز دستی هم میشه .
اما این روشها اصولی نیست و به سیتم انتقال قدرت فشار میاره!

فکر کنم پست من با پست رامین همزمان شده. حالا می فرستم این پاسخ رو امیدوارم جوابمون یکی باشه تا mehrad خان هم مطمئن تر شه!

از روی سرعت ماشین روی نیم کلاژ هم میشه فهمید؟ هر چی سرعتش روی نیم کلاژ بیشتر باشه از عمر کلاژ بیشتر باقی مونده ؟

alirezasalam
16 February 2008, 10:21 PM
از روی سرعت ماشین روی نیم کلاژ هم میشه فهمید؟ هر چی سرعتش روی نیم کلاژ بیشتر باشه از عمر کلاژ بیشتر باقی مونده ؟

دقیقآ همینطوره!

f_a_r_i_d
16 February 2008, 11:42 PM
چرا تو پراید بخاری باد گرمش از خروجی شیشه خیلی قوی تر از خروجی های دیگه هستش؟

mehrdad_zero
17 February 2008, 12:03 AM
من بازم رفتم امتحان کردم روی دنده 2 ماشین با نیم کلاژ راه افتاد ولی آه و نالش در اومد.روی دنده 3 هم راه میفتاد ولی از بسکی زور زد منصرف شدم.

چرا تو پراید بخاری باد گرمش از خروجی شیشه خیلی قوی تر از خروجی های دیگه هستش؟

فکر کنم به خاطر این باشه که کانال اصلی بخاری مسیر اصلیش از اینجا رد میشه.
پرایدش میگن دیگه : کولرش هم از دریچه های روبه روی راننده سمت راستی باد سرد سرد میزنه ولی سمت چپی بادش کمه.
این که بهتره وقتی هوا سرده باد را میذاری روی شیشه ها هم بخار نمیکنه هم دستات که روی فرمونه گرم میشه.

f_a_r_i_d
17 February 2008, 12:47 AM
من بازم رفتم امتحان کردم روی دنده 2 ماشین با نیم کلاژ راه افتاد ولی آه و نالش در اومد.روی دنده 3 هم راه میفتاد ولی از بسکی زور زد منصرف شدم.

فکر کنم به خاطر این باشه که کانال اصلی بخاری مسیر اصلیش از اینجا رد میشه.
پرایدش میگن دیگه : کولرش هم از دریچه های روبه روی راننده سمت راستی باد سرد سرد میزنه ولی سمت چپی بادش کمه.
این که بهتره وقتی هوا سرده باد را میذاری روی شیشه ها هم بخار نمیکنه هم دستات که روی فرمونه گرم میشه.

من دقیقا مشکلم همینه که دستام یخ میزنه!:D

Raminium2001
17 February 2008, 07:07 AM
یعنی روی دنده 1 یا 2 هر چی بیشتر زور بزنه کلاژ از عمرش بیشتر باقی مونده؟
هنگام عوض کردن دنده صدا نمیده ولی دنده 2 یکم سفته که البته بیشتر پراید ها دنده دوشون این مشکل را داره.
پس همون ممکنه از بلبرینگ کلاژ باشه.یعنی صفحش را کاری ندارند و فقط بلبرینگش را عوض میکنند؟
هزینش چندی میشه شب عیدی؟ برای مسافرت مشکلی نداره؟

باید ببینی چجوری میخواد خودش رو از جا بکنه و نفسش رو ببینی. کلا تجربیه. گیربکس سالمه، خیالت هم از قیمت بلبرینگ کلاچ راحت درست قیمتش رو یادم نیست. ولی جوری نیست شب عیدی ناراحتت کنه، اما قبل از عید و مسافرت حتما عوضش کن.

palizesoftware
17 February 2008, 09:03 AM
دوستان من سال 85 يه پرايد صفر گرفتم و تا امروز 2-3 بار كاسه‌نمد گيربكس و يكبار هم بلبرينگ گيربكس رو عوض كردم.
مرتب نشتي واسكازين دارم. به حدي كه زير ماشين رو حسابي خيس ميكنه.
اين از چي ميتونه باشه و بطور اصولي اگه بخوام درستش كنم چكار بايد بكنم؟
ممنون ميشم يه اهل فن راهنمايي كنه.

f_a_r_i_d
17 February 2008, 08:06 PM
من 3 ماه پیش دیسک صفحه و بلبرینگ رو روی هم از بهترین مارک موجود در بازار خریدم 32000 تومن

Raminium2001
20 February 2008, 08:09 AM
دوستان من سال 85 يه پرايد صفر گرفتم و تا امروز 2-3 بار كاسه‌نمد گيربكس و يكبار هم بلبرينگ گيربكس رو عوض كردم.
مرتب نشتي واسكازين دارم. به حدي كه زير ماشين رو حسابي خيس ميكنه.
اين از چي ميتونه باشه و بطور اصولي اگه بخوام درستش كنم چكار بايد بكنم؟
ممنون ميشم يه اهل فن راهنمايي كنه.

میشه بیشتر توضیح بدی؟
اگه اینقدر زیاد میریزه که زیر ماشین خیس میشه، پس میتونی ببینی از کجا میریزه. در ضمن تنها جایی که امکان نشتی داره همون کاسه نمدی هست. پوسته گیربکس به این راحتی ها خراب نمیشه. وقتی کاسه نمدی رو عوض میکنی چه اتفاقی میفته؟ آیا تا مدتی مشکلت حل میشه؟

sogoli
20 February 2008, 08:53 AM
یه جای مطمئن می خواستم برای تویض دیسک و صفحه ، که هم جنس قلابی نندازه و هم کارش حرفه ایی باشه

باسپاس

palizesoftware
20 February 2008, 09:30 AM
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اگه اینقدر زیاد میریزه که زیر ماشین خیس میشه، پس میتونی ببینی از کجا میریزه. در ضمن تنها جایی که امکان نشتی داره همون کاسه نمدی هست. پوسته گیربکس به این راحتی ها خراب نمیشه. وقتی کاسه نمدی رو عوض میکنی چه اتفاقی میفته؟ آیا تا مدتی مشکلت حل میشه؟

بله وقتي كاسه نمد رو عوض ميكنم تا مدتي خوب هست. تقريبا هر از مدتي كه زير ماشين رو نگاه ميكنم، دور و بر كاسه نمد و گيربكس خيس شده.
يك سري حتي مجبور شدم بلبرينگ گيربكس رو هم عوض كنم، چون چرخ سمت راننده اندكي به سمت بيرون (از بالا) انحراف پيدا كرده بود(مثل bmw). البته اين انحراف باعث شده بود كه سر پيچ‌ها ماشين نرم بپيچه.:icon_arro

f_a_r_i_d
20 February 2008, 09:30 PM
یه جای مطمئن می خواستم برای تویض دیسک و صفحه ، که هم جنس قلابی نندازه و هم کارش حرفه ایی باشه

باسپاس

می تونی خودت از چراغ برق بخری ببری برات عوض کنن یا اگه آشنا داری به حرف اون گوش کن چون بنداز بنداز فراوونه!

sogoli
21 February 2008, 11:47 AM
می تونی خودت از چراغ برق بخری ببری برات عوض کنن یا اگه آشنا داری به حرف اون گوش کن چون بنداز بنداز فراوونه!

چه مارکی بخرم و از کجا بدونم اصل هستش؟(حدود قیمت هم بدید ممنون میشم)
نظرتون چیه که برم نمایندگی عوض کنه ؟