View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پژو 405(تمام مدل ها)
Lizard
30 November 2004, 12:04 AM
بعضي مواقع زماني كه دنده ماشين خلاص هستش ماشين خود بخود گاز ميخوره و دوباره به حالت عادي بر ميگرده و دوباره گاز ميخوره . اين اشكال از كجا ميتونه باشه ؟ :oops:
اصغر
30 November 2004, 12:27 AM
اين حالت معمولا فقط وقتي كه كولر روشنه اتفاق ميفته و زماني كه كمپرسور راه ميفته گاز ميخوره و كاملا طبيعيه.
ولي اگه زماني كه كولر خاموشه اين اتفاق ميفته؛ ايرادي تو سيستم هست كه بايد رديابي و رفع بشه. 8)
Evanescence
30 November 2004, 03:17 AM
بعضي مواقع زماني كه دنده ماشين خلاص هستش ماشين خود بخود گاز ميخوره و دوباره به حالت عادي بر ميگرده و دوباره گاز ميخوره . اين اشكال از كجا ميتونه باشه ؟ :oops:
ماشينت كاربراتوريه يا انژكتوري؟
Lizard
30 November 2004, 07:48 AM
انژكتور
----
با كولر خاموش اين مشكل پيش مياد. و در حالت توقف كامل.
human
30 November 2004, 02:16 PM
يونيتي به نام استپر تو انژكتوريها هست كه وقتي دور موتور خيلي پايين مياد و موتور ميخواد خاموش بشه گاز ماشين رو اضافه كرده ودور رو بالا ميبره.
اين حالت رو حتما پشت چراغ قرمز و تو ترافيك وقتي بدون كلاچ گرفتن گاز رو ول ميكنين تجربه كردين كه اول سرعت كم ميشه و درست زماني كه ماشين ميخواد وايسته يهو گاز ميخوره.
به هر حال من تو تابستون امسال وقتي حوا خيلي گرم بود چند بار مشكل شما برام پيش اومد و خودش هم برطرف شد
احتمالا از قطعات الكترونيكي استپره
ميتوني تعويزش كني
نيما 2
13 February 2005, 05:39 PM
براي اين مشكل تا حالا 3 بار ماشينو بردم مجاز ولي درست نشده
شبها ماشين باطري خالي ميكنه و يعني شبها بعد از 1 ساعت كل ادوات برقي ماشين از كار ميافته و ديگه ماشين استارت نمي خوره .
همانطور كه گفتم تا حالا 3 بار بردمش مجاز هر دفعه ميگن درست شده ولي بازم خرابه
ماشين 10000 كيلومتر كاركرده و هيچ چيز اضافه برقي ه نداره
محمد رضا محمدي
13 February 2005, 06:08 PM
ماشين فقط استارت نميزنه يا اينكه هيچ وسيله برقي داخل ماشين كار نميكنه ..؟؟
يه شب تا صبح فردا سر باتري هارو باز كن و صبح به ماشين استارت بزن ببين ميزنه يا نه ..
جوابشو برام بنويس ...
نيما 2
13 February 2005, 06:31 PM
استارت نميزنه برق پشت آمپر مياد ولي استارت نميزنه وقتي هم سوييچ رو باز ميكنم نور ساعت خيلي كم ميشه
در اصل وسايل برقيش هم خيلي بي جوون هستن
چشم امشب سر باطري ها رو باز ميكنم
البته ديروز ماشين رو باطري به باطري روشن كردم و حدود 1 ساعت هم ماشين كار كرد ولي باز هم ماشينو كه خاموش كردم روشن نشد.
يه چيز ديگه اينكه وقتي تقريبا آخراي جوون باطريش ميشه عقربه سرعت سنج و دور موتور بازي دز ميارن الكي بالا و پايين ميرن بعد ميچسبن به صفر و تكون نمي خورن
azma
14 February 2005, 12:22 PM
دينام ماشين شما خراب است و باتري را شارژ نمي كند يا برق دزدي دارد . به باتري ساز مجرب مراجعه كنيد
Evanescence
14 February 2005, 12:25 PM
azma, درست ميگه . اين مشكل براي برادر من هم به وحود آمده بود .
azma
14 February 2005, 12:28 PM
البته در مورد سمند چون دزدگير مدل هاي 83 به قبل برق زياد مصرف مي كند و باتري فابريك آن كيفيت ندارد امري طبيعي است .
محمد رضا محمدي
15 February 2005, 05:40 PM
چند مشكل ميتونه پيش آمده باشه :
1- دينام خودرو خراب است .
2- باتري از بين رفته.
3- ذغال ها و اتوماتيك استارت مشكل پيدا كرده .
4- خودرو برق دزدي داره .
.....
اسكار
13 April 2005, 01:51 PM
سلام خدمت اساتيد فن
آقا ما تقريبا 2 ماهه كه يك 405 از شركت تحويل گرفتيم. اين ماشين گاهي اوقات كه توي دست انداز ميافته يا ميخواهد از روي پل رد بشه يه صداي تق از جلو ماشين (سيستم تعليق يا فرمان) مياد. البته بعضي اوقات هم اصلا اين صدا رو نميده.
حالا خودم احتمال ميدم مال ميله موج گير (anti roll bar) باشه!؟
(در ضمن هنوز گارانتي نرفته)
اگه از دوستان كسي اطلاعات دقيقتري داره يا با اين مورد برخورد كرده خواهش ميكنم ما رو هم راهنمايي بفرمايد.
booleck
13 April 2005, 02:17 PM
اين صدا مثل برخورد 2 فلز به هم هست؟؟؟
سره پيچ ها اين مشکل رو ندارين يا هنگام پيچيدن یا وقت ترمز؟؟
Evanescence
13 April 2005, 06:19 PM
اسكار, موقع راه افتادن يا شتاب گيري اين صدا براتون پيش مياد ؟ :?:
اسكار
14 April 2005, 11:55 PM
نه فقط موقعي كه از روي دست انداز رد ميشه !!
Evanescence
15 April 2005, 12:01 AM
من فكر ميكنم از پلوس باشه . از يك طرف اين صدا مياد يا از هر دو طرف ؟
ehsanpy
21 August 2005, 02:15 AM
گیربکس ماشین من زمانی که ماشین خلاص هست قرقر میکنه ولی وقتی که کلاچ را میگیرم صداش قطع میشه تو حرکت هم صدا نداره . روی گارانتی یه بار گیربکس شو عوض کردم بازم درست نشد . یکی میگفت مال بربرنگ کلاچ هستش . البته خیلی از 405هایی رو که امتحان کردم این صدا رو میداد . بعض ها بیشتر بعضی ها کمتر . آقایون مهندسها به نظر شما مشکل از چی هست. :icon_excl
Nomad
21 August 2005, 02:36 AM
يعني موقعي كه ماشين متوقف شده باز هم صدا ميده ؟
pesaremelli
21 August 2005, 08:03 AM
ماشین یکی از اشنا ها هم این مشکلو داره واقعا باید گیربکس عوض شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد رضا محمدي
21 August 2005, 10:14 AM
ممكنه ايراد از گيربكس نباشه ... در خودرو هاي ديفرانسيال عقب اين صدا نشانه ي هرز شدن و لقي داخل ديفرانسيال هستش كه در نهايت به صداي زوزه مانند ديفرانسيال ختم ميشه .... ولي در مورد ديفرانسيال جلو شك دارم ....
amin_dm
22 August 2005, 01:44 PM
سلام دوست عزیز
این صدای قرقر کردنی که می گی و دوستان هم به اصطلاح راهنمایی کردن نه ربطی به گیربکس داره و نه ربطی به دیفرانسیل (اگه ماشینت 405 اصلا دیفرانسیل نداره که ) .
همونطور که گفتی این صدا با وقتی از ماشین در میاد که در جا (خلاص) کار میکنه اگه در همین حالت باشی و کلاچ بگیری یا یکم با دسته دنده بازی کنی (منها دنده عوض نکنی) این صدا قطع میشه .
اشکال کار یه قطعه بلبرینگی از کلاچ ماشینه که زغال کلاچ هم بهش میگن . اگر این بلبرینگ رو عوض کنی مشکلت حله . زیر 6000 یا 7000 تومن (خرید قطعه و تعویض ) اشکال بر طرف می شه . :icon_cool
Nomad
23 August 2005, 01:06 AM
، اگر اين قطعه عوض نشه مشكلي پيش مياد ؟
نیما:
ویرایش شد.
ehsanpy
24 August 2005, 01:35 AM
برای تعویض بلبرینگ کلاچ گیربکس باید باز شه؟
pesaremelli
24 August 2005, 10:57 AM
ایا این قطعه گارانتی هم داره (یعنی ببریم گارانتی درست میکنند؟؟؟)
Nomad
25 August 2005, 12:40 AM
كسي نيست كه اطلاعاتي داشته باشه ؟
Nomad
28 August 2005, 03:01 AM
سلام دوستان
جديدا چند تا صدا تو ماشينم افتاده :
من چند وقته كه يه صداي مثله " غوووووم " آروم از سمت عقب ماشين ميشنوم .(موقع سرعت )
بعضي وقتها هم يه صداي جيغ مانند يه لحظه اي از جلوي ماشين (موتور) مياد (تو سرعت 130 به بالا معمولا) .
وقتي هم كه ماشين رو خاموش ميكنم يه صدا مثل اين كه با يه سنگ كوچيك به يه ورق فلزي بزنن از جلوي ماشين شنيده ميشه .(چند بار )
اگر كسي در مورد اينا اطلاعاتي داره لطف كنه :icon_cool . . .
Evanescence
28 August 2005, 03:23 AM
مورد دوم مربوط به تسمه هستش
مورد سوم چیزی جز صدای انبساط - انقباض نیست . نگران نباشید
میشه در مورد صدای اول بیشتر توضیح بدید ؟ موقع تخته گاز بیشتر میشه یا خیر ؟
arash p mbz bmw
28 August 2005, 08:10 PM
ببینم کولر روشنه جیغ میکشه؟؟!!
وقتی هم ماشینو خاموش میکنی صدای تق تق میاد درسته؟!!!
مورد اولو نمیدونم........
bardiashamee
28 August 2005, 10:39 PM
یه مورد هم من دارم از سرعت 160 به بعد یه صدای زوزه محسوسی میاد (فقط از این سرعت به بعد) اگه میشه کمک کنید
شازده كوچولو
28 August 2005, 10:40 PM
تق تق بعد از خاموشي رو من هم داشتم اما بعد كه دقت كردم ديدم صدا از فن بوده. حالا درمورد شما نمي دونم؟
شازده كوچولو
28 August 2005, 10:47 PM
راستي يه صدايي هم جديدا اضافه شده كه گاهي اوقات كه نيم كلاج مي كنم يه صداي كشيده اي مياد.
خودم كه حدس مي زنم از صفحه كلاج باشه حالا شما نظرتون چيه؟؟ حتما بفرمائيد
amin_dm
28 August 2005, 11:07 PM
مشکل خیلی کوچیکتر از این حرفاست که شما فکر می کنین . در ضمن فکر کنم خود کلاچ باهاس باز شه اما خود دیسک و صفحه نیازی به باز شدن نداره !
hedalat
28 August 2005, 11:19 PM
مورد اول به احتمال خیلی زیاد مربوط به بلبرینگ های چرخ عقب میباشد پراید من هم یکبار این صدارو میداد مخصوصا از سرعت 70 به بالا
ATOS
29 August 2005, 12:02 AM
پژو منم همين صدا رو ميده :icon_eek: نمايندگي كفت كه عيب از بلبرينگ كلاچ :icon_razz
من كه بيخيلالش شدم :icon_cool
ehsanpy
29 August 2005, 02:20 AM
روی گارانتی عوض میشه ا نمایندگی پرسیدم.
ehsanpy
29 August 2005, 02:24 AM
در مورد صدای دومی که گفتی اگر وقتی کولرت روشن هست صدای جیغ میده ایراد از شیراپراتور کولرت هست اگر ماشینت گارانتی داره رو گارانتی تعویض میشه.
amin_dm
30 August 2005, 08:33 AM
پراید منم این اشکال رو داشت اگه بگم این بلبرینگ رو چند خریدم از خنده روده بر میشین !
فقط با 800 تومن
bardia1356
11 November 2005, 10:02 PM
ماشین من هم این مشکل را داشت ابتدا بلبرینگ گیربکس رو عوض کردم نشد بعد پوسته گیربکس را عوض کردم وسیستم کلاج رو اتوماتیک کرد وقتی ماشین سرد است صدا نمیدهد ولی وقتی خیلی گرم شود صدا میدهد فقط چند مشکل اضافه شد وقتی ماشین سرد است دنده جا نمیرود و در جا وموتور زوزه میکشد
masoud63
11 November 2005, 11:21 PM
ُسلام دوستان :
ماشين منم همين صدا رو داره در ضمن تو دنده 3 كم گاز كمي زوزه داره يعني تو سرعت 40-60 به نظرتون چكار كنم
:icon_sad:
hamed.black
12 November 2005, 04:53 PM
دوست عزیز خودتو خسته نکن من یک بار در مورد این مشکلی که داشتم تاپیک زدم خودمم رفتم دنبال حل این مشکل .......:icon_eek: ..
اولا این مشکل عادیه و چیزه خاصی نیست ...............:icon_cry:
دوما این صدا بخاطر ایرانی بودن جعبه دندست و علت اون حرکت دنده برنجی داخل جعبه دنده هستش که وقتی کلاچو میگیری چون حرکت نداره از صدا میوفته و تنها راحش اینه که حدود 2 میلیون سر بدی تا یه جعبه دنده اصل فرانسوی برات بندازن..............:icon_twis :icon_mad: .
ehsanpy
15 November 2005, 02:33 AM
من از یه میکانیک پرسیدم گفت واسکازین 140 بریز صداش قطع میشه.
ehsanpy
15 November 2005, 02:43 AM
ماشین من زمانی که یه مدت مثلا شب تا صبح خاموش هست صبح وقتی که میخوام حرکت کنم دنده 1و2خیلی سفت جا میره ولی بهد از 5دقیقه که ماشین گرم شد درست میشه . میخواستم ببینم ماشین شما هم همینطوره.
Evanescence
15 November 2005, 08:29 AM
به علت سرمای هوا و سفت شدن واسکازین تا حدود زیادی طبیعیه
samand
16 November 2005, 09:54 AM
سمند من هم از وقتی هوا سرد شده همینطوری هست و تا ماشین گرم بشه دنده ها خیلی سفت جا میرن .
arash p mbz bmw
16 November 2005, 05:36 PM
سیلو-سمند-پرشیا-ماتیز-همه و همه این مشکل رو دارن و جوابشو استاد ارجمندم evanicensدادن
farhad_k
16 November 2005, 05:48 PM
ببخشید خارج از موضوع شد
تیپ 5 من هم همینطوریه با این تفاوت که فرقی نمیکنه هوا سرد باشه و یاگرم
اولین بار که ماشین رو میخوای راه بیاندازی و میزنی دنده 1 یه ذره سخت جا میره ولی دیگه بعد از اون در هیچ دنده ای سخت جا نمیره حتی همون دنده 1
ولی اولین بار سخت جا میره
ali206-5
17 November 2005, 12:53 AM
تیپ 5 من هم همینطور .
arash p mbz bmw
17 November 2005, 03:32 PM
من فکر میکنم همون سرد بودن واسکازین کافی باشه
البته
برای کلاچ هم هست
ehsanpy
20 November 2005, 01:18 AM
من هم حدث میزدم که از واسکازین باشه
hamed.black
20 November 2005, 06:52 PM
ممكنه از صفحه كلاچت باشه چون فنراي صفخه كلاچه 405 مشكل دارن و شل ميشن و بعضي اوقات مانع از خوب جا رفتن دنده ميشن...........
Universe
27 November 2005, 02:11 AM
اشکال صدای گیربکس وقتی که دنده خلاص است از خرابی بلبرینگ یا ذغال کلاچ است که باید عوض بشه و حتی الامکان از نوع اصلی آن استفاده بشود.
در مورد صدای گیربکس وقتی که موتور سرد است بخاطر این است که واسکازین داخل گیربکس از نوع استاندارد نیست و باید عوض بشود. در مورد نوع واسکازین اطلاع دقیق ندارم. از یک مکانیک با تجربه در نمایندگی بپرس که چه نوع واسکازینی استفاده کنم. حتما بعد از استفاده از واسکازین مناسب صدای گیربکس قطع خواهد شد.
soleimani
27 December 2005, 01:02 PM
جناب آقاي محمدي
با سلام
لطفا" مرا راهنمائي فرماييد كه در صورت وجود برق دزدي در خودرو ( هيلمن چهار درب ) چگونه ميتوان به محل برق دزدي در خودرو پي برد؟
با تشكر
cyrus243
2 January 2006, 10:27 PM
یک پژو 405 سه ماه پیش خریدم سرویس اولیه هم انجام دادم حالا قفل مرکزیش کار نمیکند البته دزد گیر ماجیکار نصب کردم ولی با اینکه دزدگیرش را هم از مدار خارج میکنم دردها با کنترل خود کلید هم باز و بسته نمیشود بنظر شما علت از چیست ؟ آیا باید به نمایندگی مراجعه کنم یا فکر دیگری به حالش کنم با تشکر از دوستان گرامی.
در ضمن مدتی قبل هم قفل صندوق عقبش دارفانی را وداع گفت! و الان با دزدگیر صندوق را باز میکنم! میترسم فردا هم کاپوتش دیگر باز نشود!
ماشین هم ماشینهای قدیم!!
GhAeM
2 January 2006, 11:41 PM
جناب سيروس ضمن خوشامد گوئى لطفا سوال رو در تاپيک جداگونه اى بنويسىد
در مورد باطرى
1- نوع باطرىتون چيه
2- تو نماىندگى باطرى رو عوض کردن يا همون رو گذاشتن
Mathers
3 January 2006, 10:46 PM
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: دوستان گرامي ماشين من پژو 405 است يك مشكل دارد كه به چند تا مكانيك گفتم ولي سر در نياوردند
ماشين من گاه گداري (هميشه گي نيست ) به محض اينكه پا روي ترمز مي گذارم ماشين يك هو خاموش مي شو د كيلومتر هم دقيقا كار مي كند و حتي يك بار سنسور كيلومتر را عوض كردم ولي مشكل بر طرف نشد اگر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد دارد ممنون ميشوم كه كمكم كند.:icon_cool
chiako
4 January 2006, 12:44 AM
سلام.این امکان داره سیمهای مرتبط به سو یچ ماشین اتصالی داشته باشن و بعضی وقتها باعث شن برق خودرو قطع بشه.البته اگه امکان داره بگو ماشین چطور خاموش میشه؟مثلا ریپ میزنه بعد خاموش میشه یا.......؟
ali2fast
5 January 2006, 08:43 AM
دوست گرامي اين عيبي كه شما گفتيد به نظر من از چند چيز ميتونه باشه .......
اكر ماشين شما انژكتور باشد يه قطعه مشكي رنگ در جلوي موتور روبروي انژكتور هست كه بايد باز كنيد و چربي و دوده ها رو پاك كنيد .............
يا اينكا صافي بنزين كه در قسمت انتهايي خودرو بعد از باك ماشين هست رو تعويز كنيد در غير اين صورت اگر مشكل شما حل نشد احتمالا از انژكتور ماشينتونه ...............
saber2q
5 January 2006, 03:16 PM
منم همين مشكل رو داشتم با عوض كردن سنسور كيلومتر درست شد ولي شما سنسور هواي انژكتورتو (همون قطعه مشگي رنگ روي انژكتور) چك كن البته دستگاه دياگ هم اونو چك ميكنه
ameli
5 January 2006, 07:02 PM
دوست عزیز ماشین من هم این مشکل را دارد که پس از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که مشکل از همان قطعه مشکی رنگ STEPERمی باشد.
محمد رضا محمدي
6 January 2006, 08:26 PM
مشكل شما به احتمال زياد از استپر هستش ... در غير اينصورت مگنت مشكل داره
mostafadehghani
7 January 2006, 12:17 AM
دوست عزیز ماشین من هم این مشکل را داشت که پس از کلی مخارج سنگین که دوستان هم گفتن,راه حل اینه که 1باک بنزین سوپر بزنی و2باک بنزین معمولی به طور متناوب و دایمی .از مکمل دیگه اصلا استفاده نکن.البته من پرشیا دارم(اگه ماشینت انژكتورهست). حتماجواب می گیری...
رامتين123
7 January 2006, 12:41 PM
وقتي كه ترمز ميكني و پات رو از روي گاز برميداري خاموش ميشه ؟ اگر ماشينت انژكتوريه مشكل از استپ موتور هست . بايد بازش كني و تميزش كني . صبحها هم بد روشن ميشه . درسته ؟ گاهي اوقات هم ريپ ميزنه .
Mathers
7 January 2006, 01:55 PM
از همه دوستان كه در اين ضمينه كمك و راهنمايم كردن تشكر مي كنم البته ماشين من انزكتور است و صبح ها هم با نيش استارت روشن مي شود و هر 2 باك يك بار سوپر مي زنم كه فكر كنم استپر موتور را بايد بدم چك كنند باز هم ممنونم هستم
Mathers
19 January 2006, 05:35 PM
:icon_cool سلام بر همه دوستان :
مدت3 ماه است كه يك دستگاه پزو 405 از ايران خودرو گرفتم كه حدودا يك ماه است دنده خودرو؛ در دنده 2 وگاهي هم در دنده 3 قفل ميكند و مي بايستي حتما ماشين را خاموش تا خلاص شود
اين مشكل را با چند نمايندگي در ميان گذاشتم ولي سر در نياوردن و نتوانستن كاري انجام دهند هر يك از شما دوستان در اين زمينه اطلاعاتي دارد بنده را راهنمايي كنيد.
:icon_cool
kiantom
19 January 2006, 06:11 PM
با سلام
دوست عزيز اين مشكل مدتي در پارس EXL وجود داشت البته در هر خودروي ديگري(ايراني) ممكن است بوجود بيايد در صورت امكان به پرسشها پاسخ دهيد:
دنده اتومبيل شما پس از چه مدت و در حدود چه دور موتوري قفل ميكند؟
آيا پس از چند بار گرفتن كلاچ مشكل برطرف ميشود؟
روغن گيربكس شما چه وضعيتي دارد؟
پيروز باشيد.
ashkan22
19 January 2006, 07:16 PM
سلام
من فکر میکنم از سیم کلاچ و دوشاخه کلاچ است حتما با یه تعمیر کار در میون بذار که این دو را بازدید کنه
با نظر کیانتوم هم موافقم وضعیت روغن گیر بکس رو کنترل کن!
Mathers
20 January 2006, 07:59 PM
kimtom عزيز سلام :
ا- دور موتور حدودا بين 5/3 تا 4 است.
2- روغن گيربكس خود شركت است كه ريخته شده است .
3- با چند بار كلاج گرفتن مشكل بر طرف نمي شود.
chiako
22 January 2006, 12:47 AM
سلام.دوست عزیز منم یه مدت پیش همین مشکل تو رو با سمند صفر داشتم .مال من وقتهایی که دور موتورو زیاد بالا میبردم یا اینکه مدت زمان طولانی با سرعت بالا میروندم اینجوری میشد که اخر سرم معلوم شد ایراد از سیستم کلاج ماشین بود و یه جوراییم کیفیت پایین گیربکسها که زمان زیادی می بره تا خوب آب بندی شه در کل یه کم تحمل کن خودش بعد از یه مقدار کارکرد خوب میشه.ولی مواظب باش این حالت که پیش میاد تو سبقت گرفتن تو جاده میتونه یه جورایی خطرناک باشه.چون ماله من بعضی وقتها که قفل میکرد تا ماشینو خاموش نمیکردم حتی خلاص هم نمیشد. ولی همونطوری که گفتم ماله من بعد از یه مقدار کارکرد ماشین خوب شد
پژمان راد
12 February 2006, 02:26 PM
موتور پژو 2000من خیلی صدای درشت و زیادی داره. با وجود اینکه اگزوزش هم سالمه. حداکثرسرعتش هم 175 بیشتر نیست
اگر کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم
Nomad
13 February 2006, 10:40 AM
مگه بده که زیادی صدا میده . بعد هم با تنظیم موتور و کاربراتور و تمیز کردن فیلتر هوا فکر کنم که درست بشه . . . شایدم یه گوشه منبع اگزوز پوسیده شده باشه و سوراخ باشه .
پژمان راد
13 February 2006, 02:33 PM
مگه بده که زیادی صدا میده . بعد هم با تنظیم موتور و کاربراتور و تمیز کردن فیلتر هوا فکر کنم که درست بشه . . . شایدم یه گوشه منبع اگزوز پوسیده شده باشه و سوراخ باشه .
ممنون از راهنمايي شما. اگزوزش کاملا سالم سوختش رو دريچه اول صدي 10 ورو دريچه دوم صدي 12 ست ممکنه صدا لز سوخت باشه که صدا رو بده تو هواکش. به نظر شما بايد سوختش چه جر باشه؟
jasem
15 February 2006, 02:07 PM
مشکل از روغن گریبکس است یا کم داره یا نوع مرغوب نیست مال من هم همینطور بود روغن گریبکس عوض کردم درست شد
محمد رضا محمدي
16 February 2006, 12:01 PM
ممکنه از سیستم کلاچ ... بلبرینگ کلاچ و ... باشه !
متاسفانه گیربکس های جدید ایران خودرو که تولید داخل ( تبریز فکر میکنم باشه ) هم هست از نظر کیفیت واقعن در سطح پایینی هستند ... اگر گیربکس خودروی شما نمیخونه یا مشکل خاصی نداره آدم خوش شانسی هستید ...
.Reza.
16 February 2006, 03:17 PM
سلام
به عقيده من اين مشكل از سيستم كلاچ نميتونه باشه.
شما در حال حركت حتي اگر كلاچ نگيريد ميتونيد دنده رو خلاص كنيد.
ashkan22
16 February 2006, 08:10 PM
سلام
به عقيده من اين مشكل از سيستم كلاچ نميتونه باشه.
شما در حال حركت حتي اگر كلاچ نگيريد ميتونيد دنده رو خلاص كنيد.
سلام
يه لطفي ميکني ربطش رو مشخص کني؟ چه ربطي داره که کلاچ رو نگيري ميتوني دنده رو خلاص کني؟ سعي کن واضح توضيح بدي؟ حالا درسته که بعضيا حرفت رو باور ميکنن ولي يه توضيحي بده که قانع کننده باشه
پژمان22
17 February 2006, 12:22 AM
سلام
يه لطفي ميکني ربطش رو مشخص کني؟ چه ربطي داره که کلاچ رو نگيري ميتوني دنده رو خلاص کني؟ سعي کن واضح توضيح بدي؟ حالا درسته که بعضيا حرفت رو باور ميکنن ولي يه توضيحي بده که قانع کننده باشه
با اجازه آقا رضا ، راستش حرف آقا رضا کاملا درسته چون کلاچ برای درگیر کردن موتور و گیربکس هست و عمل خلاص کردن بدون گرفتن کلاچ عملیه.می تونید امتحان کنید! البته انجام این کار زیاد توصیه نمی شه چون ممکنه به عادت تبدیل بشه.
jacobnazarade
17 February 2006, 12:46 AM
با سلام من هم موافقم از وقتی یاد گرفتم با دور موتور دنده عوض کنم توی ترافیک خیلی اذیت می شوم
عادت به کلاج گرفتن فراموش فراموش می شود وبهتر هست که یاد نگیر البته برای خلاص کردن که خیلی راحت هست سخترین حالت جا زدن معکوس 3 به 2 هست بدون کلاج و تا حالا هم هر کاری کردم نتونستم بدون دکه و
سر و صدا ماشین ایستاده رو توی یک بزارم خیلی از تعمییر کارهای وراد هم برای ماشین ه ای که سیم کلاچ بریده همین کار رو انجام می دهند و با کلاچ خالی کرده ولی یاد بگیرید بدرد می خورد به شرطی که مبتلا نشوید مثل من که توی ترافیک پدر ادم در می ایید کم کم کدنبال یه دنده اتوماتیک هستم
z_qz54
17 February 2006, 02:07 AM
مشکل خیلی بزرکی نیست باید اول ببینی که دنده برنجی گیربکس شما یا کشویی از اونجایی هم که از مدل 78 به بالا کشووی 100% کشویی شیشه کرده،باید مال دنده 3و4 عوض بشه.
علتش هم از دو حال خارج نیست یا معکوس شدید دادید و کم گاز دادید یا بد شانس بودید.
405 گارانتی داره؟ مثل سمند؟
.Reza.
17 February 2006, 06:43 PM
دوستان عزيز لطف كردن ارتباط اين قضيه رو روشن كردن.
شما براحتي ميتونيد با كمي دقت و تجربه بدون استفاده از سيستم كلا تعويض دنده رو انجام بديد و يا دنده رو خلاص كنيد.:icon_surp
اين مشكل خلاص نشدن دنده بدون توقف ريشه در گيرباكس داره و گيرباكس بايد بررسي بشه.
ashkan22
18 February 2006, 07:58 PM
دوستان عزيز لطف كردن ارتباط اين قضيه رو روشن كردن.
شما براحتي ميتونيد با كمي دقت و تجربه بدون استفاده از سيستم كلا تعويض دنده رو انجام بديد و يا دنده رو خلاص كنيد.:icon_surp
اين مشكل خلاص نشدن دنده بدون توقف ريشه در گيرباكس داره و گيرباكس بايد بررسي بشه.
سلام
منم اين چيزها رو ميدونستم اينها که ميگيد که چيزهاي خاصي نيست قرار بود عمقي مسئله رو توضيح بديد ببينيم ربطش چيه اگه چيزي رو نميدونيد زور که نيست جواب نديد.:icon_arro
.Reza.
18 February 2006, 11:18 PM
از راه دور نديده و نشنيده و تست نكرده فقط ميشه فهميد مشكل از كدوم قسمته.
اگر كسي در دنيا وجود داشته باشه كه به اين طريق بگه دقيقا كدوم قطعه مشكل داره بنده تا آخر عمر شاگردشم.
kiantom
19 February 2006, 05:44 PM
باسلام
دوستان عزيزم من پس از مدتي دوباره ياد اين گفتگو افتادم، البته پس از گذشت بيش از يك ماه!!! اميدوارم كه مشكل اتومبيل دوست عزيزمون Mathers برطرف شده باشه كه پيشنهاد ميكنم اگر برطرف شده علت اون مشكل را براي ساير دوستان توضيح بدهند تا ديگر اين بحث بي مورد ادامه پيدا نكنه.
پيروز باشيد.
ameli
28 February 2006, 02:10 PM
دوست عزیز ماشین من هم این مشکل را داشت که با تعویض استپر مشکلم رفع شد.
رامتين123
28 February 2006, 03:10 PM
احتمالاً استپ موتور خرابه . البته اگر ماشين انژكتوريه .
persian_gulf
28 February 2006, 07:31 PM
دوست عزیز دقیقا این مشکل را من داشتم
همون طور که بقیه دوستات گفتن می تونه از استپ باشه
البته مال ما دلیل دیگه ای داشت (یکی از فیش ها از جا در اومده بود که به سادگی مشکل حل شد)
کسی که می خواست درست کنه گفت این فیشی است که وقتی پا از روی گاز برمی داری به موتور دستور میده که کار نکنه (گاز نخوره)
البته بگم طرف تعمیر کار نمایندگی بود و طبق معمول نمیشه روی حرفاش حساب کرد
موفق باشید
florance
1 March 2006, 11:34 AM
این مشکل رو من هم تجربه کردم...گاهی وقتها ماشین اینقد گاز میخوره مه کنترلش از دستم در میره(البته در حرکت نه توقف)و مجبورم کامل ترمز بگیرم...
بهروزخان
30 May 2006, 12:34 PM
سلام دوستان
من 405 دارم مدت حدود 1 سال .ماشين وقتي در دستانداز ميافته سروصدا توي ماشين مي پيچه هر چهار تا كمكشو نمايندگي عوض كرد ولي بازم هست و منو اذيت مي كنه .لطفا" راهنمايي كنين..
sezar_a2001
30 May 2006, 01:39 PM
سیبکها رو چک کن
z_qz54
30 May 2006, 03:10 PM
صدا از کجاش میاد ؟
بهروزخان
31 May 2006, 09:29 AM
خسته شدم .بي خيالش شدم.
Moriss
20 June 2006, 12:28 AM
من تا یک 206 نو که خریده بودم اینجوری بود تا میفتاد تو دستانداز به صدای خاستی میداد ولی وقتی به نمایندگیش گفتم را حت درست کرد
sinad2
20 June 2006, 12:00 PM
شاید دسته موتور شکونده باشه
A.R.T
20 June 2006, 02:44 PM
اگزوز و اتصالاتش را هم یه کنترلی بکن...
Siemens sx1
20 June 2006, 05:35 PM
سلام
یه 405 تازه تحویل گرفتم . در حدود 400 تا باهاش رفتم .
خوشبختانه مثل اینکه شانسه ما خوب بوده اشکال اساسی نداره فقط 4تا اشکال کوچیک هست قبل از سرویس اولیه میخواستم یجوری اگه بشه با کمک دوستان ردیفش کنم
1- اولیش اینه که ماشین تو دست اندازها از طرف بالای در راننده و کمربند راننده و اونورا یک صدایی میده اگار یه چیزی شله و لق میزنه .
2- تو دنده یک وقتی پا رو تو سرعت پایین از رو گاز بر میداری ماشین یکم پس میزنه (به اصطلاح ک * ن میزنه ) و سرعتش کم میشه یعنی وقتی پاتو ور میداری از رو گاز با همون سرعن ادامه نمیده که فکر میکنم با تنظیم موتور حل شه
3 - ترمز دستیش میخ نمیکنه یعنی تو شیب زیاد وقتی میکشی ماشین رو نمیتونه درست نگه داره و ماشین با سرعت کم راه میفته که فکر کنم با رگلاژ کردنش درست بشه
4 -وقتی بعد از رانندگی طولانی میارمش تو پارکینگ به نظرم یکم بو بنزین میده نمیدونم مشکلی داره و یا من یکم حساسم . البته بو از طرف باک و زیره ماشین نیست ( بست های زیر ماشین رو چک کردم نشتی نداشت )
:lover:
XELTEK
20 June 2006, 06:20 PM
- اولیش اینه که ماشین تو دست اندازها از طرف بالای در راننده و کمربند راننده و اونورا یک صدایی میده اگار یه چیزی شله و لق میزنه .
2- تو دنده یک وقتی پا رو تو سرعت پایین از رو گاز بر میداری ماشین یکم پس میزنه (به اصطلاح ک * ن میزنه ) و سرعتش کم میشه یعنی وقتی پاتو ور میداری از رو گاز با همون سرعن ادامه نمیده که فکر میکنم با تنظیم موتور حل شه
3 - ترمز دستیش میخ نمیکنه یعنی تو شیب زیاد وقتی میکشی ماشین رو نمیتونه درست نگه داره و ماشین با سرعت کم راه میفته که فکر کنم با رگلاژ کردنش درست بشه
4 -وقتی بعد از رانندگی طولانی میارمش تو پارکینگ به نظرم یکم بو بنزین میده نمیدونم مشکلی داره و یا من یکم حساسم . البته بو از طرف باک و زیره ماشین نیست ( بست های زیر ماشین رو چک کردم نشتی نداشت )
1-در را رو بده رگلاژ کنن
2-بده تنظیم و یه مدت زود زود روغنو عوض کن و بنزین سوپر بزن و زیاد بهش فشار نیار !!!تا 2000 تا !!! بعدش هر کاری میخوای بکن !!
3-اونوهم بده رگلاژ !!! فقط مواظب باش طرف ناشی نباشه !!!!
4-اونم رفع میشه !!! اما بده برات اتصالات لوله سوختو چک کنن !!!
Siemens sx1
20 June 2006, 08:07 PM
1 سوال دیگه هم داشتم
ترمز هاش چجوریه ؟ تو سرعت بالا ( حد اکثر سرعتی که بره حالا هرچی باشه ) کم که نمیاره .
یعنی مثل سیلو که ترمز هاش ضعیف نیست ؟
amir_6384
21 June 2006, 12:00 AM
سلام
بوی بنزین دو تا دلیل ممکنه داشته باشه.
1-اشکال در ساختار خود باک که جزو اون گروهیه که ایران خودرد بهشون فراخوان داده تا بیان باکشون رو به کل عوض کنن.
2-اشکال و نشتی در اورینگ(o-ring) سر باک که اونم باید بدی عوض کنن.
بهروزخان
27 June 2006, 09:21 AM
اولا" كه خيلي مباركه و انشالله هميشه چرخاش واست بچرخه
1- در ها كه بايد تو سرويس اوليه رگلاژ بشن ولي نوارهاي لاستيكي دور درها هنوز تازه و خشكند مخصوصا" تو هواي گرم الان .سعي كن با پارافين چربشون كني تا در اثر برخورد با درب صدا نخورند.
2- اوايل عاديه و كم كم ECU مشكل رو حل ميكنه . البته كولر روشن باعث شدت اين حالت ميشه كه اون هم عاديه
3- ترمز دستي و لنتهاي عقب بايد رگلاژ بشن.(البته مراقب باش لنتهاي عقب رو از زير ماشين رگلاژ كنن نه از روي چرخها.
4-با توجه به نكاتي كه گفتي ببرش نمايندگي (سريعتر) اين بو يا از زير صندلي عقبه يا از موتور .زمان احساس بو سريع درب موتور رو بزن بالا و دور و بر موتور رو نگاه كن مبادا شيلنگ يا بستي نشت كنه.
موفق باشي
XELTEK
27 June 2006, 12:35 PM
1 سوال دیگه هم داشتم
ترمز هاش چجوریه ؟ تو سرعت بالا ( حد اکثر سرعتی که بره حالا هرچی باشه ) کم که نمیاره .
یعنی مثل سیلو که ترمز هاش ضعیف نیست ؟
ترمز ماشيناي ايراني ترمز نيست كه !!!
به نظر من كه فرق چنداني ندارند !!!!
Siemens sx1
30 June 2006, 07:26 PM
اولا" كه خيلي مباركه و انشالله هميشه چرخاش واست بچرخه
1- در ها كه بايد تو سرويس اوليه رگلاژ بشن ولي نوارهاي لاستيكي دور درها هنوز تازه و خشكند مخصوصا" تو هواي گرم الان .سعي كن با پارافين چربشون كني تا در اثر برخورد با درب صدا نخورند.
2- اوايل عاديه و كم كم ECU مشكل رو حل ميكنه . البته كولر روشن باعث شدت اين حالت ميشه كه اون هم عاديه
3- ترمز دستي و لنتهاي عقب بايد رگلاژ بشن.(البته مراقب باش لنتهاي عقب رو از زير ماشين رگلاژ كنن نه از روي چرخها.
4-با توجه به نكاتي كه گفتي ببرش نمايندگي (سريعتر) اين بو يا از زير صندلي عقبه يا از موتور .زمان احساس بو سريع درب موتور رو بزن بالا و دور و بر موتور رو نگاه كن مبادا شيلنگ يا بستي نشت كنه.
موفق باشي
اول مرسی برا جواب
منظورم از صدا قرچ قرچ لاستیکا نبود یه صدایی مثل تلق تلق شیشه یا سگک کمربند یا شل بودن یه چیزی و برخودش با اطراف
ATOS
30 June 2006, 09:30 PM
سلام
یه 405 تازه تحویل گرفتم . در حدود 400 تا باهاش رفتم .
خوشبختانه مثل اینکه شانسه ما خوب بوده اشکال اساسی نداره فقط 4تا اشکال کوچیک هست قبل از سرویس اولیه میخواستم یجوری اگه بشه با کمک دوستان ردیفش کنم
1- اولیش اینه که ماشین تو دست اندازها از طرف بالای در راننده و کمربند راننده و اونورا یک صدایی میده اگار یه چیزی شله و لق میزنه .
:lover:
1. طبيعيه
2.طبيعيه (بره زير دست تعميركار....)
3.ببر نمايندگي تنظيم كنه
4.طبيعيه
:icon_arro
saeed_charmer
29 July 2006, 12:32 PM
سلام دوستان . ماشین من موقغی که در جا هست بد کار میکنه و دور موتور یه ذره بازی میکنه .
باید چی کار کنم
Romans
29 July 2006, 02:09 PM
سلام دوستان . ماشین من موقغی که در جا هست بد کار میکنه و دور موتور یه ذره بازی میکنه .
باید چی کار کنم
سلام
به احتمال زیاد استاپرت کثیف شده اگر میتونی خودت بازش کن و با اسپری مخصوص انرا تمیز کن اگر بهتر نشد ببر بیرون با دیاگ برات تستش کنند و در صورت نیاز انرا تعویض میکنند.
Mehdi_s
2 August 2006, 02:42 AM
بچه ها، ممنون از راهنمايي هاتون.
ما هم دو هفته اي ميشه 405 خريديم و دقيقا همين مشكلات رو داره.
يه چيز عجيبش هم اينه كه وقتي ماشين رو از پاركينگ درآورديم (بدون پلاك) حدود 80-90 تا كاركرده بود. تعميركارشون كه ميگفت تو كارخونه ماشينا رو هر روز جابجا ميكنن. اما آخه چقدر جابجا ميكنن كه 90 كيلومتر كار كنه؟؟؟؟
حالا يه چيزي كه ربطي كه مشكلات نداره.
لعنتي گازش خيلي حساسه. 1 ميل كه پات رو ور ميداري، ماشين يه تكون ضايع ميخوره. انگار كه آدم دفعه اولشه رانندگي ميكنه !
اينو ميشه كاريش كرد؟
منم كه اينقدر با رنوي زپرتي رانندگي كردم، اصلا عادت به اختلاف ارتفاع پدال ترمز و گاز ندارم !
pesaremelli
2 August 2006, 08:10 AM
يه چيز عجيبش هم اينه كه وقتي ماشين رو از پاركينگ درآورديم (بدون پلاك) حدود 80-90 تا كاركرده بود. تعميركارشون كه ميگفت تو كارخونه ماشينا رو هر روز جابجا ميكنن. اما آخه چقدر جابجا ميكنن كه 90 كيلومتر كار كنه؟؟؟؟
لعنتي گازش خيلي حساسه. 1 ميل كه پات رو ور ميداري، ماشين يه تكون ضايع ميخوره. انگار كه آدم دفعه اولشه رانندگي ميكنه !
اينو ميشه كاريش كرد؟
منم كه اينقدر با رنوي زپرتي رانندگي كردم، اصلا عادت به اختلاف ارتفاع پدال ترمز و گاز ندارم !
مشکل به اصطلاح کوپ کردن ماشین در ماشینای جدید ایران خودرو طبیعیه خود مهندسشون میگفت چون کمپرسور خیلی قویه وقتی با دور موتور پایین حرکت میکنید و یه دفعه پارو از رو گاز ور میدارید یه فشار زیادی به موتور میاد که طبیعیه:lover:
XELTEK
2 August 2006, 10:08 AM
اينو ميشه كاريش كرد؟
شما محض احتیاط ببین که دسته موتورات سالمند یا نه ؟
Mehdi_s
8 August 2006, 04:26 AM
شما محض احتیاط ببین که دسته موتورات سالمند یا نه ؟
هااااا... سالم بيده.
فكر كنم طبق توضيح pesaremelli طبيعي باشه !!
moby
8 August 2006, 11:00 AM
اقا سلام ماله منم اینجوری شده بود یبار استاپر و دادم بیرون شستن ولی بعده یه مدت بازم اینجوری شد من شانسی ماشین روشن بود کاپوت و دادم بالا و با کنتاکتایی که به انژکتور و جاهایه دیگه رفته بود رو چک کردم و شانسی دیدم که دور موتور درست شد شما هم یه امتحانی بکن چون که ماشین توی دست انداز اینا زیاد میوفته احتمالا اونا یکم جابجا میشن.
انشالا که درست شه.
PoYo
8 August 2006, 12:44 PM
احتمال داره که به برق خودرو هم مربوط بشه
من این مشکل سرم اومده
تا یه هفته ماشینم با 3 سیلندر کار میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XELTEK
15 August 2006, 12:28 AM
ممکنه از خرابی وایر ها باشه ! + خرابیه دلکو
MohamadRezaVA
16 August 2006, 09:22 AM
دوست عزيز 99% از استوپر يا كثيف شده يا مستالك شده بستگي به كاركرد ماشين داره اگر خودت بازش كردي نگاكن قسمت مخروطي سرش اگر ساييده شده باشه بايد عوض بشه اگر كثيفه با بنزين پاكش كن ( بعد هم كه بستي سويچ را 10 ثانيه باز كن دوباره ببند ( 10 ثانيه) وبعد استارت بزن.........
azma
16 August 2006, 11:15 AM
استوپر چه شكلي است و در كجا است آيا عكس داريد؟
F.®.A
2 September 2006, 05:27 PM
شاید نباید این تاپیک را باز میکردم به هر حال بنظرم جای همچین تاپیکی اینجا خالیه چون از سر در گمی و ایجاد تاپیکهای مختلف در مورد مشکلات این ماشین جلوگیری میکنه گفتم بهتره این تاپیک رو ایجاد کنم (دوستان مدیر اگه مشکلی در این تاپیک است آن را حذف کنید) خلاصه از تمامی دوستان تقاضا دارم هر مشکلی در این مورد دارید فقط در این تاپیک بیان کنی و تاپیک دیگری برای مشکلات این ماشین نزنید ممنون
حالا سوال من
من یه 405 دارم که زیاد سر حال نیست یعنی یه جورایی خشکه خوب شتاب نمیگیره و تیز نیست و قدرت مانور کمی در جاده داره (4000 تا بیشتر کار نکرده)دوستان عزیز چه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد میکنید
arash p mbz bmw
2 September 2006, 05:36 PM
فرشید عزیز
معمولا ماشینهای صفر بدلیل نو بودن قطعات این مشکل رو دارن
کمی بگزره درست میشه
اگر ماشینتون صفر نبود و این مشکل بود میشد گفت از شمع ها و فیلترها هست
Tired SMK
3 September 2006, 10:53 AM
سلام.
من یه 405 صفر دارم که تو 2 تا تاپیک انواع و اقسام مشکلاتو مطرح کردم.
امروز برای 2 نوع صدایی که ازس میومد بردمش نمایندگی. یکی صدای جیر جیر از تسمه تایمینگ.
یکی دیگه صدای قز قزی که نمیدونستم از کجاش بود. نمایندگی اصلآ برخورد مناسبی نداشت.
فقط دوست دارن که آدم زودتر بره بیرون. مشکل صدای تسمه رو مثل قبل ماسمالی کردن. با زدن
روغن به تسمه. وقتی گفتم دفعه قبل هم همین کارو کردی ولی درست نشد به من گفت همینه دیگه
ما کار دیگه ای نمیکنیم. برای اون صدای قز قز هم گفت اشکال از اگزوزشه. رفت زیر ماشین (کمتر از 30 ثانیه)
و نمیدونم چیکارش کرد. در کل فقط منو از سر خودشون باز کردن. من وقتی اومدم بیرون واقعآ احساس تاسف
کردم هم برای خودم و هم برای کشورم.
حالا 1 سوال دارم. برای صدای تسمه تایمینگ چیکار کنم؟ ببرم یه نمایندگی دیگه؟ یا باید دست تو جیب کنم و
خودم عوضش کنم یا به مرور خودش خوب میشه؟ در مورد صدای قر قر کلاچ که گریبانگیر همه بود و میگفتن به
مرور خوب میشه باید بگم که واسه من این صدا بعد از 2800 کیلومتر کمتر که نشده هیج شدید تر هم شده.
ببحشید که پرحرفی کردم. دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
XELTEK
3 September 2006, 11:10 AM
قرقر كلاج فقط از فنراشه !
احتمالا داره از جاش در ميره !
Tired SMK
3 September 2006, 11:13 AM
خوب میدونی چیکار کنم؟
XELTEK
3 September 2006, 11:14 AM
بايد ديسك رو عوض كني !
Tired SMK
3 September 2006, 11:16 AM
مطمئنی؟ خودت این مشکلو داشتی؟
XELTEK
3 September 2006, 11:21 AM
من تا حالا پژو نداشتم اما با سي يلو اين مشكلو داشتم
Tired SMK
3 September 2006, 11:27 AM
پس هنوز ایران خودرو رو نمیشناسی.
وقتی از ایران خودرو ماشین میگیری با یه سری ایراداتی مواجه میشی.
یکی از تونا که بین همه 405 ها وجود داره همین قر قر کلاچه که البته همه نمایندگی های محترم
اینو طبیعی میدونن. سیلوی شما اگه قر قر کرد باید بری صفحه کلاچشو عوض کنی. اما قر قر 405
چیز دیگه ای هست.
F.®.A
3 September 2006, 11:36 AM
405 کلاچش اصلا مشکل داره واسه من که زیر پام میلرزه:icon_cry:
گذاشتم 5000 تا که کار کرد ببرم نمایندگی تا درستش نکنن ازون تو بیرون نمیام من خوب یاد گرفتم با این نمایندگیها چطور رفتار کنم:icon_mad::icon_eek:
صفحه کلاچ اگه عوض بشه فرانسوی روش بزارید فکر کنم درست بشه
iraniirani
3 September 2006, 11:38 AM
صدای قرقر کلاچ رو من ÷رسیدم و گفتند چون گارانتی داری گیربکس را باز کنیم ولی 20000 تومان برای ماشینکاری یک چرخدنده ازت میگیریم و انشائالله که درست میشه
من هنوز مطمئن نیستم و بنابراین با این صدا میسازم
Romans
3 September 2006, 12:03 PM
سلام.
امروز برای 2 نوع صدایی که ازس میومد بردمش نمایندگی. یکی صدای جیر جیر از تسمه تایمینگ.
یکی دیگه صدای قز قزی که نمیدونستم از کجاش بود. نمایندگی اصلآ برخورد مناسبی نداشت.
فقط دوست دارن که آدم زودتر بره بیرون. مشکل صدای تسمه رو مثل قبل ماسمالی کردن. با زدن
روغن به تسمه. وقتی گفتم دفعه قبل هم همین کارو کردی ولی درست نشد به من گفت همینه دیگه
ما کار دیگه ای نمیکنیم. برای اون صدای قز قز هم گفت اشکال از اگزوزشه. رفت زیر ماشین (کمتر از 30 ثانیه)
و نمیدونم چیکارش کرد. در کل فقط منو از سر خودشون باز کردن. من وقتی اومدم بیرون واقعآ احساس تاسف
حالا 1 سوال دارم. برای صدای تسمه تایمینگ چیکار کنم؟ ببرم یه نمایندگی دیگه؟ یا باید دست تو جیب کنم و
خودم عوضش کنم یا به مرور خودش خوب میشه؟ در مورد صدای قر قر کلاچ که گریبانگیر همه بود و میگفتن به
مرور خوب میشه باید بگم که واسه من این صدا بعد از 2800 کیلومتر کمتر که نشده هیج شدید تر هم شده.
سلام
دوست عزیز در مورد صدای تسمه تایم من هم این مشکل را داشتم وقتی ماشین سرد بود صدا بیشتر بود و بعضی مواقع ماشین گرم هم که بود صدا میداد که خودم ایرادشو پیدا کردم مشکل از قاب تسمه تایم بود که به خاطر جنس خشک و نوع مواد پلاستیکی ان که طبق معمول از پایینترین کیفیت ساخته شده بود و تسمه در موقع حرکت به ان گیر میکرد و قژ قژ صدا میکرد که وقتی با دست انرا کمی تکان میدادم صدا قطع میشد و بردم نمایندگی و قاب را عوض کردم و مشکل حل شد.البته قابی که جایگزین شد خیلی بهتر و با کیفیت تر از قاب اولی بود.موفق باشید.
arash p mbz bmw
3 September 2006, 12:18 PM
سلام.
دوست خوبم
ایرادی نداره
من یه تعمیرگاه اشنا دارم که حدودا 3تا ماشینو اونجا میبرم
نمایندگی نیست
اگر دوست داری با هم توی پیام خصوصی در ارتباط باشیم:icon_cool
Tired SMK
3 September 2006, 06:05 PM
ممنون میشم اگه کمک کنید.
moby
2 October 2006, 12:37 PM
سلام دوستان
مدتیه ماشین من 405 glx مدل 83 فکر میکنم صداش عوض شده و اونطوری که قبلا راه میرفت دیگه نیست شتابش کم شده بنزینم فقط سوپر میزنم میخواستم بدونم به نظر شما از چی میتونه باشه؟
ممنون .
XELTEK
2 October 2006, 05:14 PM
اخیرا" جوش نیاوردی ؟
ماشین راحت روشن میشه ؟
دود نمی کنه ؟
3 کار نمیکنه ؟
ریپ نمی زنه ؟
moby
2 October 2006, 07:55 PM
نه هیچ کدوم نشده.
:ops:
shahram2006_m
2 October 2006, 08:08 PM
نام تاپیک تغییر کرد.
دوستان تمامی مشکلات 405 خود رو در این تاپیک قرار بدید.
Nomad
2 October 2006, 08:25 PM
دوست عزيز موبي جان : شما ماشينو يه سرويس كلي بكن شامل انژكتور و صافي ها و . . . درست ميشه و البته ممكنه همش يه احساس باشه از نرفتن مثه قبل .
دوستان 405 منم از يه مدت قبل دنده 2 ش خوب جا نميرفت و وقتي تو دنده گاز رو ول ميكردم و دوباره گاز ميدادم به پر پر افتادن ميفتاد ( هنوز هم همون جوريه . . . فقط يه مدته كه خوابوندمش ) . راهنمايي كنيد .
sezar_a2001
2 October 2006, 08:30 PM
اقا من 2000 دارم
کاربراتور رو هم تازه تعمیر کردم
الان چند وقته حدودا دو هفته هست که ماشین اصلا شتاب نداره
نمیدونم چی کارش کنم
moby
3 October 2006, 01:27 PM
اقا میدونید چی منو گیج کرده من مشینو بردم تنظیم موتور گفت چیزی نیست ولی در صورتی که فک می کنم وقت عوض کردن شمع رسیده.
بهش گفتم شمعا رو عوض کنم گفت نه نیازی نداره منم دیگه دست نزدم راستی برده بودم ایرانخودرو که تنظیم رایگان گذاشته بود.
F.®.A
3 October 2006, 02:23 PM
اقا من 2000 دارم
کاربراتور رو هم تازه تعمیر کردم
الان چند وقته حدودا دو هفته هست که ماشین اصلا شتاب نداره
نمیدونم چی کارش کنم
واسه من 405 مدل 85 اصلا شتاب نداشت رفتم گارانتی دادم سرسیلند کامل عوض کرد فکر کنم اگه شمع 4 plate هم بزارم توپ بشه
sezar_a2001
3 October 2006, 07:39 PM
شمع 2 پیلوته والو انداختم
فایده ای نداره
یعنی از قبل هم همین نوع شمع رو مینداختم
Nomad
5 October 2006, 01:12 PM
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه ؟
omid_14
5 October 2006, 01:39 PM
ماشين من هم همينطور بود بردم بيرون گفتن سنسور اكسيژن خرابه و تعويض كردم و ماشينم الان خوب شتاب داره
F.®.A
6 October 2006, 08:11 AM
امروز اومدم ماشینو روشن کنم دیدم رو صفحه امپر متر ماشین یه چراغ زرد رنگ بنامcheck روشنه تو دفترچه رو نگاه کردم دیدم نوشته عیب در سیستم انژکتور و جرقه زنی دوستان کسی میدونه این چیه
در ضمن 3 روز پیش تو نمایندگی ایران خودرو سرویس 5000 تا شو میگزرونده نمیدونم چه بلایی سر ماشینه ما درآوردن
HOJATSHABANI
6 October 2006, 08:08 PM
دوستان اگه دیدید تسمه رو روغن میزنن جلوشون رو بگیرید
چون باعث سر خوردن تسمه هم ممکنه بشه و در عین حال موقتیه و بازهم بعد از مدتی ....
تسمه بیخودی صدا نمیخوره همونطور که یکی از دوستان فرمودند از قاب بوده
عیب رو پیدا کنید اینکه روغن بزنید اصلا درست نیست.
راستی وقتی ماشین رو میبرید نمایندگی مواظب باشید خیلی از وسائل رو عوض میکنند ( شما همون موقع متوجه نمیشید و شاید هیچ وقت متوجه عوض شدنش نشید )
بعضا میگن فلان وسیلت خراب بود و من برات عوض کردم ( مثلا بهتون لطف کرده ! )
دیگه نمیگه مال شما خوب بوده من یه داغون رو براتون گذاشتم !
درمورد کلاچ هم من خواهش میکنم دلیل اصلیش رو بپرسید و به من بگید
من با مدیر پایا کلاچ همونطور که گفتم صحبت کردم و ایشون تعجب کردند و ...
و گفتند چنین موردی تا به حال گزارش نشده !
شما پیگیری کنید که مشکل از کجاست اخه دیسک که یه هزار خوار بیشتر نداره کدوم دنده رو تراشکاری کردن؟
اونم 20000 تومن !
شما اگه بگید مشکل از کجای کلاچ بوده من میتونم پیگیری کنم.
با احترام / حجت
Siemens sx1
6 October 2006, 09:39 PM
زیر سپر عقب ماشین ما کج شده . یه جوری انگار به زور فشارش دادی تاب خورده . یه تیکش برآمده شده . هرچی نگهش میدارم باز بر میگرده سر جاش . اون زیره سپر که تقریبا رفته زیره ماشین رو میگم . کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد؟ با گرم کردن یا چیزه دیگه ای ؟ راهی هست ؟
در واقع از پشت که به زیر سپر نگاه کنی اینجوری شده : |----.ــ.--------|
F.®.A
6 October 2006, 09:46 PM
زیر سپر عقب ماشین ما کج شده . یه جوری انگار به زور فشارش دادی تاب خورده . یه تیکش برآمده شده . هرچی نگهش میدارم باز بر میگرده سر جاش . اون زیره سپر که تقریبا رفته زیره ماشین رو میگم . کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد؟ با گرم کردن یا چیزه دیگه ای ؟ راهی هست ؟
از اول اینطوری بود؟
Siemens sx1
6 October 2006, 09:49 PM
از اول اینطوری بود؟
موقع تحویل نبود ولی تازگی متوجهش شدم . حالا نمیدونم کی شده .
Abolfazl2006_p
6 October 2006, 10:15 PM
افرادی هستند که کارشون جوش پلاستیکه و میتونن سپری ها ی پلاستیکی را نوسازی کنن
سپر ماشین من هم بر اثر ضربه جمع شده بود که با این کار مثل روز اول شد
A R A S H
6 October 2006, 10:55 PM
امروز اومدم ماشینو روشن کنم دیدم رو صفحه امپر متر ماشین یه چراغ زرد رنگ بنامcheck روشنه تو دفترچه رو نگاه کردم دیدم نوشته عیب در سیستم انژکتور و جرقه زنی دوستان کسی میدونه این چیه
در ضمن 3 روز پیش تو نمایندگی ایران خودرو سرویس 5000 تا شو میگزرونده نمیدونم چه بلایی سر ماشینه ما درآوردن
این چراغ قبل از استارت زدن روشن میشه یا بعد از اینکه ماشین روشن میشه؟
اگه قبل از استارت و زمانی که سوییچ بازه روشن بشه که طبیعیه
اما اگه زمانی که ماشین روشنه چراغ روشن میشه احتمال زیاد اشکال از شمع های ماشینه
ممکنه شمع ها کثیف شده باشن یا اگه موتور ماشینو تازه شسته باشی آب رفته باشه داخلشون
HOJATSHABANI
7 October 2006, 09:15 AM
ببر سپر سازی درستش میکنه ( اخرش 5 تومن بگیره )
راستی هر مشکلی تو تصادف برای سپرتون پیش اومد ببرید سپر سازی براتون درست میکنه
من سپرم از وسط نصف شد دوباره بردم درستش کردم ( 4-5 باری تصادف شده )
اگه خم شده باشه بعد از صاف کردن اون قسمت سفید میشه که باید سپر رو رنگ کنید ( متاسفانه برای رنگ کردن باید بتونه کاری بشه که بعد از اولین برخورد بتونه میشکنه )
با احترام / حجت
z_qz54
7 October 2006, 11:57 PM
با اجازه آقا فرشید ، نام تاپیک تغییر کرد.
H_R
9 October 2006, 11:07 AM
این ماشین ما یه مرزی گرفته هیچ میکانیکی نمیفهمه چشه :
اگر به خاطر داشته باشید چند وقت پیش براتون داستان پژو 405 امون رو گفتم که توی اتوبان شهید حکیم تسمه تایمش رد کرد بعد بردمش پیش یه میکانیکی که زیاد وارد نبود و گند زده بود زده بود پوسته موتور رو هم سوراخ کرده بود که بردیم پیش یه مکانیک دیگه و موتور رو اوردیم پایین بردیم جوش دادیم و دوباره بستیم .
حالا این بک گراند رو از این ماشین در نظر داشته باشید ، بعد از حدود یک ماه این ماشین شروع کرد به جوش اوردن (یعنی از سه هفته پیش ) و دقیقا توی سر بالای ها جوش میاره . دلیل جوش اوردنش اینه که نمیدونم چرا یهو چرخیدن آب توی سیستم موتور متوقف میشه و آب توی رادیاتور خونک اه اما توی موتور 120 درجست !
این کارا رو کردم جواب نداده : رادیتاتور رو باز کردم دادم تمیزش کردن (سیخ زدن گل هاش رفته ) ، فن ها و سنسور هاش رو چک کردم کاملا سالم بوده ، یه سنسور داره به اسم شمع که توی آب قرار میگیره و درجه رو میفهمه اون رو دو بار عوض کردم بار دوم که عوض کردم دو روز خوب بود باز دیروز جوش اورد.
یکی از دوستان میگفت این واشر سر سیلندرش چون سرسیلندر سر قضیه تسمه تایم رفته تراش کاری براش ضعیفه اگه دوتایی بندازید ممکنه خوب بشه ، حقیقتش دیگه نمیخوام (یعنی نمیتونم !) خرج زیادی براش بکنم ، ترجیه میدم اول عیبش پیدا بشه بعد عیب رو بر طرف کنم !
F.®.A
9 October 2006, 02:18 PM
من فکر کنم شما باید سرسیلند ماشینو عوض کنی ولی سعی کن یجور ماست مالی وردش کنی بره
moby
9 October 2006, 08:38 PM
دوست عزیز مال من از اول اینجوری بود کلافه شده بودم اخرش رفتم زیر ماشین دیدم همون قسمت سپر که سوراخ داره و به وسیله پیچها نگه داشته میشه سوراخهاش درست نیست یعنی سوراخا یکمی اینور اونور تر از قسمتیه که پیچها به بدنه بسته میشه واسه همین میبینی این قسمت از سپر شکم میده.
علاجشم زیاد سخت نیست من که خودم پیچارو باز کردم قسمت شکمو فشار دادم بالا بعد جای سوراخارو مشخص کردم و با دریل سوراخ و بعد بستن پیچ و کیف کردن از کار.:icon_evil
H_R
9 October 2006, 10:07 PM
من فکر کنم شما باید سرسیلند ماشینو عوض کنی ولی سعی کن یجور ماست مالی وردش کنی بره
چی رو ردش کنم ماشین رو ؟؟؟:icon_eek: بابا کوتا بیا ماشین رو رد کنم بخوام یکی دیگه بخرم که 500 تومن بیشتر ضرر میکنم تا اینکه سر سیلندر رو عوض کنم !
تازه سر سیلندرم که چیزیش نیست ! یه پوسته روش ماشین کاری شده که این یه چیز خیلی معمولی اه و خیلی از ماشین ها براشون این اتفاق می افته !
حالا اصلا من ربطش رو به سرسلندر متوجه نمیشم ! ربط چرخیدن آب به سرسیلندر رو میگی ؟:icon_ques
XELTEK
10 October 2006, 11:00 PM
این ماشین ما یه مرزی گرفته هیچ میکانیکی نمیفهمه چشه :
اگر به خاطر داشته باشید چند وقت پیش براتون داستان پژو 405 امون رو گفتم که توی اتوبان شهید حکیم تسمه تایمش رد کرد بعد بردمش پیش یه میکانیکی که زیاد وارد نبود و گند زده بود زده بود پوسته موتور رو هم سوراخ کرده بود که بردیم پیش یه مکانیک دیگه و موتور رو اوردیم پایین بردیم جوش دادیم و دوباره بستیم .
حالا این بک گراند رو از این ماشین در نظر داشته باشید ، بعد از حدود یک ماه این ماشین شروع کرد به جوش اوردن (یعنی از سه هفته پیش ) و دقیقا توی سر بالای ها جوش میاره . دلیل جوش اوردنش اینه که نمیدونم چرا یهو چرخیدن آب توی سیستم موتور متوقف میشه و آب توی رادیاتور خونک اه اما توی موتور 120 درجست !
این کارا رو کردم جواب نداده : رادیتاتور رو باز کردم دادم تمیزش کردن (سیخ زدن گل هاش رفته ) ، فن ها و سنسور هاش رو چک کردم کاملا سالم بوده ، یه سنسور داره به اسم شمع که توی آب قرار میگیره و درجه رو میفهمه اون رو دو بار عوض کردم بار دوم که عوض کردم دو روز خوب بود باز دیروز جوش اورد.
یکی از دوستان میگفت این واشر سر سیلندرش چون سرسیلندر سر قضیه تسمه تایم رفته تراش کاری براش ضعیفه اگه دوتایی بندازید ممکنه خوب بشه ، حقیقتش دیگه نمیخوام (یعنی نمیتونم !) خرج زیادی براش بکنم ، ترجیه میدم اول عیبش پیدا بشه بعد عیب رو بر طرف کنم !
نمی دونم شاید از ترموستاتش باشه
اونو عوضش کن حتمن !!!:icon_cool
F.®.A
10 October 2006, 11:15 PM
چی رو ردش کنم ماشین رو ؟؟؟:icon_eek: بابا کوتا بیا ماشین رو رد کنم بخوام یکی دیگه بخرم که 500 تومن بیشتر ضرر میکنم تا اینکه سر سیلندر رو عوض کنم !
تازه سر سیلندرم که چیزیش نیست ! یه پوسته روش ماشین کاری شده که این یه چیز خیلی معمولی اه و خیلی از ماشین ها براشون این اتفاق می افته !
حالا اصلا من ربطش رو به سرسلندر متوجه نمیشم ! ربط چرخیدن آب به سرسیلندر رو میگی ؟:icon_ques
آخه شما طوری میگی مشکل داره ماشینم که انگار خیلی حاد بنظر میاد اگه فکر میکنی مشکل حل نشدنیه و خیلی به موتور آسیب رسیده عرض کردم اگه بتونی ردش کنی هم بیشتر از این گرفتار نمیشه
آخه معلوم نیست چقدر ممکنه واست خرج برداره
H_R
11 October 2006, 10:09 AM
به خاطر سواخ شدن پوسته موتور میگی ؟؟ اون زیاد چیز مهمی نبود (البته در مقایسه با اسمش ، فقط چون زیر پیچ اول سر سلند میکانیکه بوش نذاشته بوده و پیچ رو زیادی سفت کرده بوده قسمت بالای واترپمپ سوراخ شده بود کعه واتر پمپ رو باز کردیم و او اونجا جوش آرگون دادیم و مشکل بر طرف شد . الان در حقیقت کلی هم خرجش کردم (نزدیک 1 میلون ! ) و مشکلاتش بر طرف شده به حمد الله ! فقط این جوش اوردنش عجیبه و معلوم نیست مال چیه ، الانم هر میکانیکی یه چیزی میگه یکی میگه 2 تا واشر سرسلندر با هم بنداز خوب میشه (البته اینو یکی از قول یه میکانیک گفته !)! ... البته کارایی که قبلا گفتن رو انجام دادم :icon_eek: مونده همین یکی ! فقط من موندم بابا واشر سر سیلندر چه ربطی به چرخش آّب توی موتور داره !؟! :icon_neut
بابا خدایی یه عیب کوچیکه دیگه لازم نیست ماشین رو بفروشمش بخاطر این که :icon_cry:
F.®.A
11 October 2006, 04:17 PM
واشر سرسیلندر فقط میدونم تاثیر خیلی زیادی داره ولی علتش رو نمیدونم
z_qz54
11 October 2006, 07:30 PM
چون احتراق در موتور سمند و 405 لب سرسیلندر انجام میگیره با گزاشتن 2 تا واشر سرسیلندر ، انتقال حرارت به کندی انجام میگیره ، فراینی که توی انتقال پیستون خودرو ها انجام میگیره ، فرایند بی دررو هستش و وقتی 2 واشر سرسیلندر میزارید به نوعی به این فرایند کمک کرده اید.
hassan_19273
12 October 2006, 10:33 AM
با سلام
عیب ماشین من تنبل بودن آن است درجاده بیشتر از 130 تا راه نمیرود وگاز خور آن زیاد است مثلا باسرعت 100 کیلومتر در ساعت دور موتور به 4000 تا میرسد در کل ماشین گاز زیادی میخورد ولی راه نمیرود میدانم همه شما میگویید از دیسک وصفحه است ولی پیش 3مکانیک بردم چک کردند وگفتند از دیسک وصفحه نیست وبرای تنظیم موتور به تهران تون آپ رفتم و موتور راتنظیم کردم و شمع وغیره هم چک شد ولی متاسفانه همچنان این مشکل وجود دارد در ضمن من قبلا پراید داشتم ودرحدود 2ماهی میشود که پژو 405 گرفتم لطفا مرا راهنمایی فرمایید .:
F.®.A
12 October 2006, 01:06 PM
با سلام
عیب ماشین من تنبل بودن آن است درجاده بیشتر از 130 تا راه نمیرود وگاز خور آن زیاد است مثلا باسرعت 100 کیلومتر در ساعت دور موتور به 4000 تا میرسد در کل ماشین گاز زیادی میخورد ولی راه نمیرود میدانم همه شما میگویید از دیسک وصفحه است ولی پیش 3مکانیک بردم چک کردند وگفتند از دیسک وصفحه نیست وبرای تنظیم موتور به تهران تون آپ رفتم و موتور راتنظیم کردم و شمع وغیره هم چک شد ولی متاسفانه همچنان این مشکل وجود دارد در ضمن من قبلا پراید داشتم ودرحدود 2ماهی میشود که پژو 405 گرفتم لطفا مرا راهنمایی فرمایید .:
اولا باید در تاپیک مشکلات 405 اینو مطرح میکردی
واسه منم همینطوری بود بردم نمایندگی مرکزی ایران خودرو واسه سرویس5000
سرسیلند رو عوض کردن الان ماشینم انگار داره پرواز میکنه
lx_xu7
12 October 2006, 01:21 PM
توسرویس های اولیه بیشتر اشکالات رفع میشه
H_R
12 October 2006, 07:36 PM
چون احتراق در موتور سمند و 405 لب سرسیلندر انجام میگیره با گزاشتن 2 تا واشر سرسیلندر ، انتقال حرارت به کندی انجام میگیره ، فراینی که توی انتقال پیستون خودرو ها انجام میگیره ، فرایند بی دررو هستش و وقتی 2 واشر سرسیلندر میزارید به نوعی به این فرایند کمک کرده اید.
خیلی ممنون ، حالا به نظرت این کار به حل مشکل ماشین ما کمک هم میکنه ؟ این آبه چرا یهو نمیچرخه من موندم !
fafali_tune
14 October 2006, 09:13 PM
سلام؛
می خواستم از دوستان خواهش کنم درمورد تنظیم کاربراتور پژو 405 منو راهنمایی کنن، البته اگر انجامش بدست خودم کار درستی باشه...
من خودم تا حدودی تونستم قلق تنظیم هواشو بدست بیارم، ولی حس میکنم بیشتر ازینها میشه دستکاریش کرد...
sezar_a2001
15 October 2006, 11:18 PM
اقا من یک 405 مدل 81 دارم
کاربراتور هست
چند هفته میشه که شتابش رو از دست داده
صفحه کلاجش هم نو هست حدود یک ماه هست عوض کردم
اصل هم انداختم
نمیدونم برای چیه
کاربراتورش رو همک باز کردم
پیش کاربراتور ساز
حدود دو ماه پیش ولی بازهم فرقی نکرد
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Nomad
16 October 2006, 12:03 AM
شمع و فیلتر هواش رو بررسی کن . . .
Abolfazl2006_p
16 October 2006, 01:16 AM
فیلتر بنزین هم تعویض کن
sezar_a2001
16 October 2006, 08:54 PM
نشد که نشد
sezar_a2001
18 October 2006, 10:19 PM
دوست من
من یک اشتباهی کردم کاربراتورم رو دادم تازه دست کاربراتور ساز
حسینی تو فرجام
الان خیلی پشیمانم
همون فابریک خراب از تعمیری بهتره
fafali_tune
19 October 2006, 11:44 PM
ممنون از راهنماییتون؛
اما مشکل من اینه که تنظیم کاربراتور خیلی راحت به هم میخوره و خوب نمیشه آدم پشت سرهم واسه یک تنظیم کاربرات بره تعمیرگاه. می خواستم ببینم کسی نمیتونه توضیح خاصی واسه تنظیمش بده؟ مثلا 405 کاربراتوری در دورهای بالای موتور خیلی کند شتاب میگیره، کلا استفاده از دهنه دوم کاربراتورش(از نصفه پدال گاز به بعد) زیاد خوب جواب نمیده. آیا میشه این مشکل رو با تنظیم کاربراتور حل کرد؟
sezar_a2001
20 October 2006, 11:33 PM
ممنون از راهنماییتون؛
اما مشکل من اینه که تنظیم کاربراتور خیلی راحت به هم میخوره و خوب نمیشه آدم پشت سرهم واسه یک تنظیم کاربرات بره تعمیرگاه. می خواستم ببینم کسی نمیتونه توضیح خاصی واسه تنظیمش بده؟ مثلا 405 کاربراتوری در دورهای بالای موتور خیلی کند شتاب میگیره، کلا استفاده از دهنه دوم کاربراتورش(از نصفه پدال گاز به بعد) زیاد خوب جواب نمیده. آیا میشه این مشکل رو با تنظیم کاربراتور حل کرد؟
دوست من
من هم دقیقا این مشکل رو داشتم
کاربراتور رو باز کردم
پیش یکی از معروفترین کاربراتور سازهای تهران اقای حسینی تو فرجام که ادعا دارند فقط کارشون کاربراتور هست
البته بعد از گرفتن اجرت 12 تومانی .و 32 تومان پول جنس دو هفته ای خوب شدخه بود
بعد از دو هفته مصرف شد در 100 کیلومتر 25
اولش که زیر بار نرفت بعد از کلی جنگ و دعوا قبول کرد
باز کرد دو تا ژیگلور رو عوض کرد
یه یه ماهی خوب بود
الان که دیگه مشاین اصلا راه نمیره
ماشینی که 200 تا باهاش رفته بودم الان 14 تا بیشتر نمیره
sezar_a2001
20 October 2006, 11:35 PM
بله 140 تا بیشتر نمیره
تازه صفحه هم نو هست دقیقا 45 روزه که عوضش کردم
HOJATSHABANI
25 October 2006, 08:55 PM
ژیگلور اگه میبندین فقط فرانسوی
از این 10 تومنی ها نبندین
یکی هست 23 تومن اونیکی هم 26 تومن ( دور کم و زیاد )
متاسفانه تعمیرگاهها ژیگلور رو بدون اجازه عوض میکنند و خراب میگذارن
اونجاهایی که میبینین یه پیچکوشتی میندازن موتورتون درست میشه در واقع بنزین رو زیاد میکنن و ماشینتون خوره بنزین میشه
یه پیچ برای ورودی هوا هست و یکی دیگه هم برای مقدار بنزین
خودتون هم میتونید تنظیم کنید دور موتور بدون گاز باید حدود 900 تا 1000 باشه
بعضی ها هم 1100 میزارن که لرزشهاش گرفته بشه من خوشم نمیاد
نگاه کنید مقدار بنزین رو باید تا جایی کم کنید که موتور به لرزه نیفته
قبلش باید با پیچ هوا دور موتور رو به 1000 رسونده باشید
یک مقدار کار کنید با صداش میتونید خودتون تنظیم کنید.
تعمیرکارها فکر جیب شما نیستند که
میگیرن بنزین رو زیاد میکنن پدر ماشین در میاد
amahdavi2004
18 November 2006, 08:34 PM
فرمان 405 صفر من بعد از تصادف (شاسي از جلو جا خورده بود) در سرعت پايين مي زد تعميركار مي گفت عيب از جلوبندي و شاسي نيست و مربوط به بالانس چرخها يا لنگ شدن رينگها به علت تصادف است. دل را به دريا زدم و ماشين را پيش يك نفر آشنا بردم تا چرخها را بالانس كند و در صورت لزوم رينگها را تعويض كند ولي پس از بررسي چرخها با دستگاه معلوم شد كه رينگها ايرادي ندارند بلكه خود لاستيكهاي مارك گلدستوني كه ايران خودرو بر روي ماشين صفر مي گذارد تاب دارند و كج و معوج هستند و پله شده اند:icon_bigg و پس از حدود 10 هزار تا بازي در مي آورند و به جلوبندي آسيب مي زنند (براي ديدن ايراد لاستيك نياز به دستگاه نبود با چشم هم قابل تشخيص بود) بعد از تصادف هم چون چرخهاي عقب را با با جلو جابجا كرده بودند و جلوبندي را هم كه در كارخانه شل بود سفت كرده بودند(خير سرشان ماشين سرويس اوليه هم شده بود) ايراد لاستيك معلوم شده بود در نهايت لاستيكهاي معيوب را عقب انداختم و لاستيكهاي جلو را عوض كردم و ايراد كاملا برطرف شد. لاستيكي مي گفت به واحد شكايات شركت گلدستون شكايت كن و لاستيكهاي نو بگير و بعد با خارجي عوض كن (جل الخالق:icon_arro )
اين موضوع را نوشتم كه اگر كسي به مشكل من دچار شد بجاي كلي خرج جلوبندي اول لاستيكها را وارسي كند اگر هم كسي 405 صفر گرفت توصيه ديگران را گوش كند تا لاستيكها نو هستند آنها عوض كند و جلوي خسارت بيشتر را بگيرد.
amahdavi2004
20 November 2006, 02:11 PM
ماشين من امروز يه دفعه به صدا افتاد كاپوت را بالا زدم ديدم صدا از كمپرسور است يعني آن تسمه شيار دار كه دينام و واترپمپ و كمپرسور را مي چرخاند پايينترين چرخ كه فكر مي كنم كمپرسور است صدا مي دهد به نظر شما اشكال از كجاست و بايد چكار كنم؟
F.®.A
20 November 2006, 03:55 PM
چند وقته از کولر استفاده نکردید؟
amahdavi2004
20 November 2006, 07:39 PM
ماشين را صبح تا ظهر تو پاركينگ خوابوندم عصر كه روشن كردم صدا قطع شده بود ولي قبلش صبح صدايي شبيه گيرپاژ كردن مي داد ضمنا امروز صبح همانطور كه مي دانيد هوا خيلي سرد شده بود ولي ماشين من پس از حدود 5/1 ساعت كار كردن ناگهان به صدا افتاد.
در مورد سئوال شما هم حدودا 10 روز است كه كولر را روشن نكرده ام ولي فكر نمي كنم ربطي به روشن كردن كولر داشته باشد چون اون قسمت هميشه با تسمه درگير و در حال چرخيدن است.
amahdavi2004
21 November 2006, 07:14 PM
امروز باز هم صدا مي داد و بردم به نمايندگي؛ صدا مربوط به فولي كمپرسور كولر بود كه ميله اش تاب برداشته؛ البته سرو صدايش پس از حدود ده دقيقه كار كردن شروع مي شد ولي اگر كولر را (توي اين سرما) مي زدي سر و صدا بيشتر مي شد و با قطع و وصل اتومات كولر هم كم و زياد مي شد.
پس از باز كردن معلوم شد كه در اثر تصادف كمپرسور ضربه ديده و احتمالا بايد تعويض شود و قيمتش بالاي 200 تومن است (اگر نتوانند با هزينه كمتر تعمير كنند كه توصيه نمي شد) بيچاره طرف مقابلم كه مقصر است و اين مبلغ را هم بايد علاوه بر 2/1 ميليون قبلي بدهد (فقط يك ميليون را بيمه مي دهد) تازه من دلم برايش سوخته و حدود 500 تومن از هزينه ها را برايش ارزون تمام كردم. علاوه بر مبلغ هزينه تعميرات، 2/1 ميليون هم كارشناس رسمي كسر قيمت خودرو برايش نوشته است كه به همراه 40-30 روز خواب ماشين را بايد از جيب خودش بپردازد و بيمه فقط هزينه تعميرات را آن هم بر اساس نظر كارشناس خودش و تا سقف بيمه خسارات مالي (كه معمولا 1 ميليون است) مي پردازد.(طرف پشت فرمون خوابش برده بود و تعبير خوابش خيلي برايش گرون تموم شد خدا بدادش رسيد كه تلفات جاني نداشت و فقط كمي جراحت بود)
omid666
6 December 2006, 03:48 PM
من یک هفته است که 405 گرفتم تازگی یک صدای لرزش خفیف از تو موتور(مثل یه چیزی که شل شده باشه-این صدا از زیر پام هم میاد) میاد ولی وقتی کلاج میگیرم صداش قطع میشه وقتی ول میکنم دوباره همون صدا میاد مشکل داره یا طبیعی است؟؟ ممنون
F.®.A
6 December 2006, 04:28 PM
من یک هفته است که 405 گرفتم تازگی یک صدای لرزش خفیف از تو موتور(مثل یه چیزی که شل شده باشه-این صدا از زیر پام هم میاد) میاد ولی وقتی کلاج میگیرم صداش قطع میشه وقتی ول میکنم دوباره همون صدا میاد مشکل داره یا طبیعی است؟؟ ممنون
ببرید یک تعمیرگاه خوب بدید براتون کلاچ رو رگلاژ و تنظیم کنند
در این مورد اگر تعمیرکار مجربی میشناسید سعی کنید تعمیرگاه ایران خودرو نشون ندید
Siemens sx1
20 January 2007, 04:50 PM
سلام
2بار تا حالا در حال حرکت چراغ های سقفی داخل ماشین ( عقب و جلو ) شروع کردن به روشن و خاموش شدن سریع و فلاشر (2تا راهنما ) هم همزمان شروع کرده به زدن که بعد از یه چند ثانیه چشمک چراغ ها قطع میشه ولی فلاشر چند ثانیه بیشتر هم میزنه اونم قطع میشه . یه بار هم بعد از یه تکون فلاشر ها یا ریتم کندتر از کلید فلاشر 30 ثانیه زد و قطع شد . چون ریتم زدن فلاشر مثل ریتمی هست که در ماشین باز میشه میزنه من شک کردم ماله دزدگیر باشه . البته تا حالا مشکلی نداشته ( نزدیک 7 ماهه دزدگیر بستم ) . اشکال از کجا میتونه باشه ؟
Sajady
20 January 2007, 04:56 PM
همونطور كه گفتي، به احتمال زياد سيستم دزدگير در ها راباز تشخيص ميده و فكر ميكنه در باز و بسته ميشه. سوئيچ لادري را چك كن.
amahdavi2004
20 January 2007, 07:24 PM
اگر براي كاپوت درب موتور شاسي دزدگير گذاشته باشي 100% مربوط به آن است كه در دست انداز يا باد شديد با لرزيدن درب موتور شاسي بالا و پايين مي شود (من و چند نفر ديگر در همين تاپيك پژو همين مشكل را داشتيم) اگر جا دارد با مهره رگلاژش بالاتر بيارش والا روي نمد زير كاپوت در محلي كه با شاسي تماس دارد يك تكه كوچك موكت يا فوم بچسبان (از يك تكه نوار درز گير پنجره هم مي تواني استفاده كني) و اگر فايده نداشت شاسي را جابجا كن و بجاي جلوي كاپوت آن را در عقب كاپوت جلوي جعبه ECU نصب كن.
Siemens sx1
20 January 2007, 08:10 PM
اگر براي كاپوت درب موتور شاسي دزدگير گذاشته باشي 100% مربوط به آن است كه در دست انداز يا باد شديد با لرزيدن درب موتور شاسي بالا و پايين مي شود (من و چند نفر ديگر در همين تاپيك پژو همين مشكل را داشتيم) اگر جا دارد با مهره رگلاژش بالاتر بيارش والا روي نمد زير كاپوت در محلي كه با شاسي تماس دارد يك تكه كوچك موكت يا فوم بچسبان (از يك تكه نوار درز گير پنجره هم مي تواني استفاده كني) و اگر فايده نداشت شاسي را جابجا كن و بجاي جلوي كاپوت آن را در عقب كاپوت جلوي جعبه ECU نصب كن.
جاش دقیقا همون بالا کنار جعبه ECU هست و اونو تنظیم کردم . ممکنه برق به جایی اتصال داده باشه ؟ چون تازگی از ماشین که پیاده میشم دستم میخوره به قسمت های نوک تیز فلزی در همیشه جرقه میزنه ولی ماشین برق دزدی نداره
amahdavi2004
28 February 2007, 08:40 AM
چند روز است وقتي ماشين توي دور است (بيشتر توي دنده 4) وقتي پا را از روي گاز بر مي دارم صداي خفيف "تاپ تاپ" مي شنوم كه با سرعت بيشتر ريتم آن تندتر مي شود و با گاز دادن قطع مي شود (شايد هم صدايش در صداي موتور گم مي شود) فكر مي كنم از سمت راننده هم است. اصلا در شتاب و ...هم تاثيري ندارد و ماشين هم ريپ نمي زند و هيچ موقع ديگر هم اين صدا نمي آيد مدل ماشين هم انژكتوريه. به نظر شما مال چيست چون گارانتي است مي خواهم ببرم نمايندگي براي درست كردنش.
از اساتيد كسي نمي تواند راهنمايي كند؟
z_qz54
28 February 2007, 07:32 PM
چند روز است وقتي ماشين توي دور است (بيشتر توي دنده 4) وقتي پا را از روي گاز بر مي دارم صداي خفيف "تاپ تاپ" مي شنوم كه با سرعت بيشتر ريتم آن تندتر مي شود و با گاز دادن قطع مي شود (شايد هم صدايش در صداي موتور گم مي شود) فكر مي كنم از سمت راننده هم است. اصلا در شتاب و ...هم تاثيري ندارد و ماشين هم ريپ نمي زند و هيچ موقع ديگر هم اين صدا نمي آيد مدل ماشين هم انژكتوريه. به نظر شما مال چيست چون گارانتي است مي خواهم ببرم نمايندگي براي درست كردنش.
از اساتيد كسي نمي تواند راهنمايي كند؟
موتور درجا لرزش دارد ؟
amahdavi2004
28 February 2007, 07:52 PM
از اينكه پاسخ داديد متشكرم.
خير لرزش ندارد ولي بيشتر كه دقت كردم فقط در دنده 4 اين صدا مي آيد (بايد در حد وسواس گوشها را تيز كني و هميشگي هم نيست) كلا وقتي گاز را ول مي كني و ماشين با شتاب خودش حركت مي كند مثل سرازير شدن از پل هوايي يا يا انتهاي يك بلوار كه گاز را ول مي كني و مي خواهي كم كم ترمز و كلاچ را بگيري اين صداي بسيار خفيف را مي شنوم (شايد هم خيال مي كنم) و موقعي كه ماشين سرد است بيشتر اتفاق مي افتد در ساير دنده ها چون خودبخود با رها كردن گاز ماشين كمي سنگين مي شود صدايي نمي شنوم. در حالت در جا و يا درگيري كلاچ هم مطلقا اين صدا نمي آيد؛ دست انداز و ترمز هم تاثيري در بوجود آمدن صدا ندارد. ممكن است مربوط به پلوس باشد؟
راستش تا نتوانم حدس بزنم اشكال مربوط به كجاست بردن به نمايندگي بيفايده است ولي مي خواهم در سفر نوروزي خيالم راحت باشد و به شلوغي آخر سال تعميرگاهها هم نخورم.
حالا اگر فرضا موتور لرزش داشت صدا مربوط به چيست؟
z_qz54
28 February 2007, 08:33 PM
اگر درجا لرزش داشت و این صدا همراه با کمی کله کردن موتور بود میگفتم از دسته موتوره ولی از این شواهدی که شما گفتید و مکان شنود صدا به احتمال زیاد از سیستم انتقال قدرته و از نظر من طبیعیه.
ببینید ، وقتی که گاز رو در سرازیری و یا در سرعت بدونگرفتن کلاچ ول میکنید ، ریتم عادی دستور احتراق از بین میرود و تنها علت بالا ماندن دور موتور این تداوم چرخش چرخ از سوی شیب جاده و یا عوامل دیگر مثل سرعت و.. است.
حالا این حالت که هیچ قائده ای ندارد احتمال داره که ارتعاشات جاده و ریتم زمانی ول کردن گاز شما(این حالت برای تمام موتورها تعریف شده و عادی است که در حالت درگیر بودن اگر گاز را ول کنید پس و پیش شدن موتور به علت حالت کششی در تمام سیستم ایجاد میشود) روی کل قطعات سیستم انتقال قدرت تاثیر بزاره و بعضی از آنها صدا بدند مثلا اهرم کلاچ روی گیرباکس خودش یک منبع صدا در بیشتر موتور پژوها است.
به نظر من اصلا جای نگرانی نیست.
amahdavi2004
1 March 2007, 08:48 AM
از همفكري شما بسيار سپاسگزارم.
خودم احتمال اشكال دسته موتور را مي دادم ولي هيچكدام از علائم مربوطه را نداشت. فعلا هم بيخيالش شدم تا جايي دهن باز كند و علت معلوم شود. يك جورايي صدا مثل موقعي است كه موتور ريپ مي زند ولي ريپ نمي زند خودم بفكرم رسيده كه شمعها را سرويس كنم (15 هزار تا كار كرده) و واشر گلويي اگزوز را تعويض كنم. اگر با توجه به كيلومتر كاركرد مورد ديگري را هم توصيه مي كنيد متشكر مي شوم.
XELTEK
1 March 2007, 09:59 AM
واشر گلويي اگزوز را تعويض كنم.
اينكار رو حتما" انجام بديد ! تاثير ثبتي خواهد داشت !
areh1985
6 March 2007, 11:34 PM
دوستان اشکال چیه..؟
چراغ ترمز دستی بعد از یه کورس درست حسابی روشن شد و دیگه خاموش نمیشه فقط زمانی که میره روی سرعت گیرای خیابون خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه..
موقع کورس گذاشتن ماشین یه تیک موقع استارت خورد یه تیک آفم توی دنده 2 به 3 منظورم اینه که بعد از هرز گردی چرخ روشن شد..
به نظر شما لنت عقب درگیره..؟
خودم میتونم درستش کنم؟
2000 مدل 79
XELTEK
7 March 2007, 12:40 AM
روغن ترمز شما جایی نشتی دارد ! سریعا" در صدد برطرف کردنش برآیید !!
جهت اینکه از این حرفم مطمئن بشید مقداری روغن ترمز داخل مخزن روغن ترمز بریزید !
شاید هم لنتهای شما رو به اتمام است !
ali_sys1000
7 March 2007, 02:16 AM
دوستان اشکال چیه..؟
چراغ ترمز دستی بعد از یه کورس درست حسابی روشن شد و دیگه خاموش نمیشه فقط زمانی که میره روی سرعت گیرای خیابون خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه..
موقع کورس گذاشتن ماشین یه تیک موقع استارت خورد یه تیک آفم توی دنده 2 به 3 منظورم اینه که بعد از هرز گردی چرخ روشن شد..
به نظر شما لنت عقب درگیره..؟
خودم میتونم درستش کنم؟
2000 مدل 79
فیش یا سیم فیش ترمز دستی رو چک کن شاید گیر کرده یا سیمش قطع شده گاهی اوقات اتصالی میده
Actros
10 March 2007, 03:20 AM
سلام
ما یه 405 رو دی 85 تحویل گرفتیم
1_ گیر بکس موقع تعویض دنده صدا میده. ممکنه ماله این باشه که صفره وکار کنه بهترم یشه 1400 تا کار کرده.
2_هنوزم مشکل اتش سوزی داره یا نه؟
monica
10 March 2007, 10:50 PM
سلام
مصرف ماشینم خیلی بالاست
انگار ماشین آمریکایی
خام میسوزنه قشنگ از بوش معلومه
چند بار هم بردم دیاگ زدن درست نشوده؟
چیکار کنم؟
H_R
13 March 2007, 10:02 PM
سلام
مصرف ماشینم خیلی بالاست
انگار ماشین آمریکایی
چیکار کنم؟
اگه موتورت تنظیمه یه نگاه به آمپر آبت بنداز باید معمولا روی 90 باشه اگه کمتر باشه ماشینت همیشه سرد کار میکنه و به دودلیل مصرف سوختت میره بالا ! یکی اینکه فنت خیلی بیشتر از چیزی که باید بچرخه میچرخه و انرژی زیادی مصرف میکنه ، دیگری اینکه اصولا وقتی موتورت سرد کار میکنه بنزین زیاد مصرف میشه و بد میسوزه (البته این فقط یک دلیل میتونه باشه ! )
H_R
13 March 2007, 10:10 PM
سلام
دوستان من هروفت بارون میاد یا اینکه ماشینم رو میشورم توی صندوق عقبم دریاچه راه می افته ! از اولشم همینطوری بوده فکر میکنم از کنار چراغ هاش بیاد تو اینطوری شنیدیم ، کسی تا حالا این مشکل رو داشته که بتونه حلش بکنه ؟!
amahdavi2004
14 March 2007, 10:50 AM
لامپ چراغ جلو سمت راننده خيلي زود مي سوزد (تا حالا دوبار سوخته) و بيشتر از دو سه ماه دوام نمي آورد از نوع 100 وات هفت رنگ است و دفعه اول كه سوخت برايش آفتامات هم گذاشتم به نظر شما دليلش چيست؟
mr_mashmash
14 March 2007, 11:18 AM
سلام
دوستان من هروفت بارون میاد یا اینکه ماشینم رو میشورم توی صندوق عقبم دریاچه راه می افته ! از اولشم همینطوری بوده فکر میکنم از کنار چراغ هاش بیاد تو اینطوری شنیدیم ، کسی تا حالا این مشکل رو داشته که بتونه حلش بکنه ؟!
مال منم همینطوری بود، میرفتم کارواش صندوق پرآب می شد. ولی کلی گشتم دیدم از کنار چراغ نیست ،از دیواره داخلی صندوق پایینتر از اونجایی که قفل هست اگه دیده باشی بین سپر و در صندوق ، اونجا تو محل اتصال ورقهای بدنه درست عایق نشده بود که من با چسب آکواریوم ردیفش کردم
z_qz54
14 March 2007, 01:33 PM
سلام
ما یه 405 رو دی 85 تحویل گرفتیم
1_ گیر بکس موقع تعویض دنده صدا میده. ممکنه ماله این باشه که صفره وکار کنه بهترم یشه 1400 تا کار کرده.
2_هنوزم مشکل اتش سوزی داره یا نه؟
هیچ مشکلی از گیرباکس ایرانخودرویی بعید نیست ، احتمالات خیلی خیلی زیاده ، ببرید برای گارانتی و بفرمائید که مشکل من این است و...
خیلی به پروپاشون بپیچید تا گیرباکس رو براتون باز کنند ، اگر مشکلی داشته باشه شاید کلش رو تعویض کنند.
سلام
مصرف ماشینم خیلی بالاست
انگار ماشین آمریکایی
چیکار کنم؟
توی دور آرام اینطوره ؟
استپ موتور رو یک بار تمیز کنید ، اگر هم وقت کردید و یک 405 دیگر یا سمند و یا پرشیا دور و بر دارید ، منیفولد وروودی رو کامل برا کنید ، تمام فیش های دریچه گاز مثل سنسور درچه گاز ، المنت ، استپر موتور رو باز کنید ، 2 لوله WEBER و سنسور فشار هوا رو از مرکز تقسیم منیفول جدا کنید ، فیش انژکتور ها رو باز کنید ، برای باز کردنش یک پیچ کوشتی بندازید از زیر وسط خار نگه دارنده اش ، لوله های سوخت رو باز کنید ، اگر پرسی است 2 باره پرسی ببندید ، 4پیچ وسط منیفولد و 2 پیچ وسط هر جفت انژکتور رو باز کنید و منیفولد رو بکشید بیرون و منیفولد ماشین دیگر رو نصب کنید و امتحان کنید ، اگر مشکلی نبود و خوب کار کرد ، معلوم میشه مشکل از سیستم سوخت رسانی و یا دور آرام و یا دیگر سنور های ماشین خود شماست.
سلام
ماشین که خشکه با آب اول از پایین بپاشید لای درز ، ببینید توی میره یا نه ؟ بعد از جاهای دیگر شروع کنید.لاستیک هارو چک کنید.
لامپ چراغ جلو سمت راننده خيلي زود مي سوزد (تا حالا دوبار سوخته) و بيشتر از دو سه ماه دوام نمي آورد از نوع 100 وات هفت رنگ است و دفعه اول كه سوخت برايش آفتامات هم گذاشتم به نظر شما دليلش چيست؟
شاید بخار میگیره ؟ دقت کدید ؟ لامپ های 7 کلا لامپ های استانداردی نیستند ، 2 لامپ رو با هم عوض کنید و چک کنید که باز هم همونطرف میسوزه؟
amahdavi2004
14 March 2007, 02:06 PM
بخار نمي گيرد. ضمنا تا بحال دو بار سوخته است و هر دفعه هر دو طرف را با هم نو كردم نياز به امتحان مجدد ندارد. دفعه اول لامپ سفيد 100 وات بود و دفعه دوم 7 رنگ 100 وات. اگر اين دفعه (بار سوم) سوخت لامپ معمولي مي اندازم تا ببينم مي سوزد يا نه؟
حيف است تازه از پر نور بودن لامپهاي جلو راضي شده بودم؛ بعد از انداختن آفتامات نورش دو برابر شده بود.
به هماني كه آفتامات را بسته بود نشان دادم دليلي پيدا نكرد.
z_qz54
14 March 2007, 02:19 PM
شاید مشکل سیم کشی داشته باشه ، اینطوری نمیشه تشخیص داد
saeedmogadamy
16 March 2007, 12:19 AM
با سلام پیشا پیش عید همگی مبارک
ماشین من 405 83 هست از تایر عقب سمت شاگرد در حال حرکت صدای یواش مثل زنجیر می اد؟به نظرتون از چیه؟
ای روز ها هم وقتی یه کم گاز می دم از موتور صدا میاد مثل اینکه دارم با دور موتور بالا میرم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
moby
16 March 2007, 09:51 AM
سلام
بله ماله منم اینجوریه پدرم دراومده همه جای صندوق عقب که احتمال میدم اب از اونجا اومده رو با چسب اکواریوم گرفتم ولی بازم میاد دلیلشم اینکه چراغ سمت راستم که روی خودش پیچهایی سواره و با مهره از طرف داخل صندوق چفت میشه یکیش ترک داره و نمیشه کاملا سفتش کرد!؟:icon_bigg
z_qz54
16 March 2007, 11:29 AM
با سلام پیشا پیش عید همگی مبارک
ماشین من 405 83 هست از تایر عقب سمت شاگرد در حال حرکت صدای یواش مثل زنجیر می اد؟به نظرتون از چیه؟
ای روز ها هم وقتی یه کم گاز می دم از موتور صدا میاد مثل اینکه دارم با دور موتور بالا میرم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام ، برای چرخ عقب شما این احتمالات وجود داره: کاسه نمد - بلبرینگ ها - واشر اصی - مهره چاکنیت - مهره اشبیل ،اینها دوار هستند و احتمال ایجاد صدا از اینها است ، باز بشه معلوم میشه(البته توی محور هم شک کنید)
برای موتور : اینطور نمیشه نظر داد ، چون دامنه صدا ها گسترده است و نمیشه موارد خاصی رو اشاره کرد مگر توضیح بیشتری بدید.
saeedmogadamy
16 March 2007, 02:21 PM
با تشکر صدای موتور به صورتی است که انگار دور موتورو بردی بالا وقتی هم که ماشین در حال توقف است از موتور صدای لاق لاق لاق می اد لازم به ذکر است وقتی بارون می باره صدای موتور کم می شه
مرسی
به صدای چرخ عقب خودم میتونم کاری کنم منون میشم
با تشکر...........
XELTEK
16 March 2007, 02:46 PM
موقعی که درحالت ایستاده هستید کلاچ رو بگیرید ببنید اون صدای لاق لاق لاق لاق قطع میشه یا نه ؟
z_qz54
16 March 2007, 03:24 PM
یعنی صدای موتور زیاد میشه؟
نمیشه اینطور چیزی گفت ،واقعا ندیده در مورد صدا نظر دادن سخته.ولی در مورد لاق لاق که مشخصه احتمالا به دور چرخش میلنگ شما یکیه به قول پیام یک دور کلاچ رو بگیرید شاید از سیستم انتقال قدرت باهشه.
XELTEK
16 March 2007, 04:53 PM
میدونید دلیل اینکه گفتم کلاچ بگیرید چیه ؟
مکنه بلبرینگتون مشکل داشته باشه !
سیلوی ما لاق لاق میکرد !
بلبرینگ عوض شد ! و مشکل حل شد !
saeedmogadamy
16 March 2007, 07:08 PM
مرسی ولی کلاچ گرفتم بازم حل نشد؟
واسه چرخ عقب خودم میتونم کاری کنم؟
z_qz54
16 March 2007, 08:21 PM
اگر تجربه ای برای باز کردن کاسه چرخ دارید میتونید ولی اگر ندارید بهش دست نزنید.
saeedmogadamy
16 March 2007, 09:50 PM
ندارم
cyber_space_life
21 March 2007, 11:52 AM
چراغ استپ ماشین بعضی وقتها خود به خود روشن میشه اصلا چراغ استپ برای چی هستش ؟ خودرو من 405 مدل آخر 82 هستش
monica
21 March 2007, 12:57 PM
اگه موتورت تنظیمه یه نگاه به آمپر آبت بنداز باید معمولا روی 90 باشه اگه کمتر باشه ماشینت همیشه سرد کار میکنه و به دودلیل مصرف سوختت میره بالا ! یکی اینکه فنت خیلی بیشتر از چیزی که باید بچرخه میچرخه و انرژی زیادی مصرف میکنه ، دیگری اینکه اصولا وقتی موتورت سرد کار میکنه بنزین زیاد مصرف میشه و بد میسوزه (البته این فقط یک دلیل میتونه باشه ! )
آمپر من 70 همیشه
سنسور سوخته
بجاش فشنگی رنو انداختن
cyber_space_life
25 March 2007, 10:27 AM
چراغ استپ ماشین بعضی وقتها خود به خود روشن میشه اصلا چراغ استپ برای چی هستش ؟ خودرو من 405 مدل آخر 82 هستش
چرا کسی جواب نمیده ؟
z_qz54
25 March 2007, 06:14 PM
پیشنهاد میکنم که موتور رو به دستگاه دیاگ اتصال بدید تا چک کند که احیانا سنسور ها مشکلی داره یا نه؟
چراغ استپ برای تغیرات شدید در موتور و تغییر در عملکرد قطعات است و عموما همراه با چراغ خطر موتور روشن میشه.
بهروزخان
28 March 2007, 12:43 PM
سلام دوستان
درباره محل دقیق و نحوه تمیز کردن سنسورهای دما و اکسیژن د 405 لطفا" راهنمایی کنین.ممنون
راستش یه مدتیه شتاب ماشینم کم شده . دیسک و صفحه کلاچ و فیلتر هوا و بنزین و ... عوض کردم افاقه نکرد.ظاهرا" عیب از کثیف بودن این دو تا سنسور هستش.
z_qz54
28 March 2007, 08:02 PM
سلام دوستان
درباره محل دقیق و نحوه تمیز کردن سنسورهای دما و اکسیژن د 405 لطفا" راهنمایی کنین.ممنون
راستش یه مدتیه شتاب ماشینم کم شده . دیسک و صفحه کلاچ و فیلتر هوا و بنزین و ... عوض کردم افاقه نکرد.ظاهرا" عیب از کثیف بودن این دو تا سنسور هستش.
سنسور ها نیازی به تمیز کردن ندارند ؛ هر 5-6 سال یک بار کافیه چون روغن رو تغیرات دمایی سنسورهای برای دائیم تاثیر نداره.
بهروزخان
29 March 2007, 08:48 AM
سنسور ها نیازی به تمیز کردن ندارند ؛ هر 5-6 سال یک بار کافیه چون روغن رو تغیرات دمایی سنسورهای برای دائیم تاثیر نداره.
به نظر شما این تغییر شتاب مربوط به چیه و چطور باید رفعش کنم؟
z_qz54
29 March 2007, 05:21 PM
به نظر شما این تغییر شتاب مربوط به چیه و چطور باید رفعش کنم؟
شما باید موتور رو به دیاگ وصل کنی ، بدی تعمیرگاه ست کامل منیفولد هوی ورودی با انژکتور ها و دریچه گاز رو با یه ماشین دیگه عوض کنه تا شما تست کنی(نمیاندگی آشنا باشه این کارو میکنه)
omid666
1 April 2007, 10:42 PM
من میخوام باطری ماشینم رو عوض کنم میخوام یک باطری اتمی 74 آمپری ترکیه ای بذارم. به نظر شما
این باطری برای ماشین ضرر ندارد؟ یا آمپر کمتر بذارم؟؟
مرسی
XELTEK
1 April 2007, 10:50 PM
نه
ضرری نداره
فقط از نظر من ترک ننداز
omid666
1 April 2007, 11:10 PM
مارک عالی باطری اتمی چیه؟ تو این آمپر(74)؟
مرسی
Actros
2 April 2007, 12:38 AM
اقا این 405 ما آمپر آبش زود میره بالا
تاوسط میره دلیلش چی میتونه باشه؟
XELTEK
2 April 2007, 01:10 AM
مارک عالی باطری اتمی چیه؟ تو این آمپر(74)؟
مرسی
والله من خو.دم رو سیلو علمون هم از cene استفاده میکنم و هم ازdelkor
از هردو راضیم مخصوصا" cene که یادم نیست کجاییه ! میبینم میگم حدمتتون !
ولی اگه بتونی وارتای اصل المان گیر بیاری معرکه است !
اقا این 405 ما آمپر آبش زود میره بالا
تاوسط میره دلیلش چی میتونه باشه؟
اقا
اگه تا وسط میره که خوبه
مواظب باش تا ته نره !
z_qz54
2 April 2007, 02:50 PM
بهترین مارکی که من تست کردم همیشه ناسیونال بوده
آمپر هم هرچقدر اون دستگاه نیاز داشته باشه میکشه.
در مورد گرفم کردن هم تا 90 عادیه
amahdavi2004
9 April 2007, 03:13 PM
اخيرا آينه بغل سمت چپ من شكست و مجبور به تعويض آن شدم و براي راهنمايي ديگران روش تعويض آن را در لينك ذيل مي گذارم شايد مفيد باشد::icon_cool
http://rapidshare.com/files/25073932/Mirror405.pdf.html (http://rapidshare.com/files/25073932/Mirror405.pdf.html)
http://www.megaupload.com/?d=T9YQI1HO
http://www.4shared.com/file/13753252/fb15c957/Mirror405.html
mone146
16 April 2007, 11:06 PM
پژو 405 کاربراتور 2000 دارم.
هراز چندگاهی توی استارت مشکل دارم و ماشین روشن نمیشه. به عنوان مثال امروز خودم رو کشتم ماشین روشن نشد. برق پشت آمپرها میاد و ماشین استارت میخوره ولی روشن نمیشه. حدود یک ماه پیش هم همین مشکل رو داشت بردم گفت مال استارت هست. یخورده باهاش ور رفت و درست شد ولی دوباره به مشکل خورده.
حالا میخوام بدونم مشکل از کجا میتونه باشه. مشکل برق هست یا چیز دیگه؟
XELTEK
16 April 2007, 11:46 PM
هراز چندگاهی توی استارت مشکل دارم و ماشین روشن نمیشه. به عنوان مثال امروز خودم رو کشتم ماشین روشن نشد. برق پشت آمپرها میاد و ماشین استارت میخوره ولی روشن نمیشه. حدود یک ماه پیش هم همین مشکل رو داشت بردم گفت مال استارت هست. یخورده باهاش ور رفت و درست شد ولی دوباره به مشکل خورده.
معمولا" در زمان خنک بودن موتور اتفاق میفته یا در زممان گرم بودن ؟
شما موقع خنک بودن موتور 5 ثانیه میذارید رو حالت ON بمونه یا نه /؟
یا در زمان گرم بودن گاز رو نصفه فشار میدید یا نه ؟
samand 85
17 April 2007, 02:12 AM
سلام
با اجازه اساتيد
اگه برق پشت امپر مياد و صداي استارت شنيده نميشه زغال استارت ماشينتون تموم شده.
ولي اگه صداي استارت خوردن مياد و روشن نميشه بايد بيشتر توضيح بديد.
mehrdad_zero
17 April 2007, 08:47 AM
سلام
یه سوال داشتم.
یکی از فامیلهامون یه پژو 405 داره.میگفت داشتم توی خیابون میرفتم یوهو دیدم دود از کاپوت رفت بالا و ماشین خاموش شد.بعد رفته بود میکانیکی بهش گفته بودند یکی یه چیزی ریخته توی باک بنزینت که اینجور شده.میگفت تمام کاربرات و موتور ماشینش داغون شده.میخواستم بدونم چه چیزی ممکنه ریخته باشند توی باکش؟
یکی میگفت اگه شکر بریزند توی باک بنزین ماشین تمام موتورش را داغون میکنه.درسته؟
اصلا برای داغون کردن کاربرات و موتور و ... ماشین چه چیزهائی میشه ریخت توی باکش و چه اثر هائی ممکنه روش داشته باشه؟
انشاالله که تایپیک را از مسیر واقعیش منحرف نکرده باشم.فقط هر کسی جوابش را میدونه اگه فکر میکنه ممکنه موضوع تایپیک را عوض کنه برام با پیغام خصوصی جواب بده.
مرسی
z_qz54
17 April 2007, 02:54 PM
سلام
یه سوال داشتم.
یکی از فامیلهامون یه پژو 405 داره.میگفت داشتم توی خیابون میرفتم یوهو دیدم دود از کاپوت رفت بالا و ماشین خاموش شد.بعد رفته بود میکانیکی بهش گفته بودند یکی یه چیزی ریخته توی باک بنزینت که اینجور شده.میگفت تمام کاربرات و موتور ماشینش داغون شده.میخواستم بدونم چه چیزی ممکنه ریخته باشند توی باکش؟
یکی میگفت اگه شکر بریزند توی باک بنزین ماشین تمام موتورش را داغون میکنه.درسته؟
اصلا برای داغون کردن کاربرات و موتور و ... ماشین چه چیزهائی میشه ریخت توی باکش و چه اثر هائی ممکنه روش داشته باشه؟
انشاالله که تایپیک را از مسیر واقعیش منحرف نکرده باشم.فقط هر کسی جوابش را میدونه اگه فکر میکنه ممکنه موضوع تایپیک را عوض کنه برام با پیغام خصوصی جواب بده.
مرسی
راه های خلاف رو در تاپیک عمومی به هم یاد ندید (;(به خودم PM بده :126: )
هرچیزی که باعث بشه به سیستم سوخترسانی و یا در زمانی که به سیلندر رسیده بتونه به ادوات اسیب بزنه ؛ میتونه پدر موتور رو در بیاره.
شکر بله ، ولی باید در اون موقع باکشون کم بوده باشه چون با 2-3 کیلو چیزی نمیشه:194:
mone146
19 April 2007, 11:45 PM
معمولا" در زمان خنک بودن موتور اتفاق میفته یا در زممان گرم بودن ؟
شما موقع خنک بودن موتور 5 ثانیه میذارید رو حالت ON بمونه یا نه /؟
یا در زمان گرم بودن گاز رو نصفه فشار میدید یا نه ؟
این مشکل فقط موقعی هست که صبح وقتی ماشین سرد هست اتفاق میفته. ولی وقتی ماشین گرم هست راحت استارت میخوره.
در مورد اون 5 ثانیه اگه میشه توضیح بدید. اینو نمیدونستمو بالطبع اینکار رو هم نمیکردم. (ضمنا اگه این 5 ثانیه ضروری هست آیا برای فصل گرما و تابستان هم باید این زمان رو در نظر گرفت؟)
ممنون میشم راهنمایی کنید!
mone146
20 April 2007, 12:37 PM
اخيرا آينه بغل سمت چپ من شكست و مجبور به تعويض آن شدم و براي راهنمايي ديگران روش تعويض آن را در لينك ذيل مي گذارم شايد مفيد باشد::icon_cool
http://rapidshare.com/files/25073932/Mirror405.pdf.html (http://rapidshare.com/files/25073932/Mirror405.pdf.html)
http://www.megaupload.com/?d=T9YQI1HO
http://www.4shared.com/file/13753252/fb15c957/Mirror405.html
سلام
من میخوام قاب آئینه رو چون رنگش عوض شده میخوام عوض کنم و خود آئینه سالم هست.
من کلا تونستم آئینه رو از ماشین جدا کنم ولی توی باز کردن خود آئینه موندم و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم قاب رو عوض کنم.
XELTEK
20 April 2007, 01:46 PM
این مشکل فقط موقعی هست که صبح وقتی ماشین سرد هست اتفاق میفته. ولی وقتی ماشین گرم هست راحت استارت میخوره.
در مورد اون 5 ثانیه اگه میشه توضیح بدید. اینو نمیدونستمو بالطبع اینکار رو هم نمیکردم. (ضمنا اگه این 5 ثانیه ضروری هست آیا برای فصل گرما و تابستان هم باید این زمان رو در نظر گرفت؟)
ممنون میشم راهنمایی کنید!
والله در مورد کاربراتی ها زیاد اطلاع ندارم !
اما من تو سیلو وقتی 5 ثانیه صبر میکنم ماشین با یک تک استارت روشن میششه
ولی وقتی بدون صبر کردن استارت میزینم مجبورم 5ثا نیه استارت بزنم روشن بشه !
mone146
20 April 2007, 09:42 PM
والله در مورد کاربراتی ها زیاد اطلاع ندارم !
اما من تو سیلو وقتی 5 ثانیه صبر میکنم ماشین با یک تک استارت روشن میششه
ولی وقتی بدون صبر کردن استارت میزینم مجبورم 5ثا نیه استارت بزنم روشن بشه !
البته من هم این تجربه رو ئاشتم و با چند ثانیه صبر ماشین استارت میخورد و امروز هم که این نکته رو میدونستم دقت بیشتری کردم و دقیقا همین موضوع اجرا شد.
فقط در مورد فصل گرما میخواستم ببینم شما برای سیلو هم این کار ور میکرید یا اینکه دیگه احتیاجی به این چند ثانیه مکث نیست!؟
XELTEK
20 April 2007, 09:53 PM
والله بعضی مواقع بله
ولی وقتایی که زیر افتاب سوزان باشه ماشین نمیکنم !
amahdavi2004
21 April 2007, 10:49 AM
سلام
من میخوام قاب آئینه رو چون رنگش عوض شده میخوام عوض کنم و خود آئینه سالم هست.
من کلا تونستم آئینه رو از ماشین جدا کنم ولی توی باز کردن خود آئینه موندم و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم قاب رو عوض کنم.
در فايل توضيح داده ام كلا صفحه پشت شيشه آينه فشاري جا مي افتد و با فشار جدا مي شود و در انواعي از آن يك حلقه دارد كه مي توان زبانه آن را كه پايين آينه است آزاد كرد و آينه را در آورد. كلا سخت است و ممكن است آينه هم بشكند (اگر هم شكست فداي سرت 3 هزار تومان بيشتر پولش نيست)
jamshid sadeghi
24 April 2007, 11:44 PM
[ دوست عزيز سلام درسته از بست همان سمت ميله موج گير (anti roll bar) كلي هزينه براي ماشينم گرفتند ولي ايراد يك بست 2000 توماني بود اگه جاي هست كه عكس قسمتهاي فني ماشين پژو را ارائه ميكند به من بگوييد تا بيخودي هزينه نكنم ، متشكرم
hossein_s89
25 April 2007, 12:16 AM
اين بستهاى فلزى بكاربرده شده در 405 كه موجب اتش سوزيش ميشه. اين بست فلزى نه تنها در 405 بلكه در مدلهاى ديگه هم استفاده ميشه
amahdavi2004
25 April 2007, 08:30 AM
[ دوست عزيز سلام درسته از بست همان سمت ميله موج گير (anti roll bar) كلي هزينه براي ماشينم گرفتند ولي ايراد يك بست 2000 توماني بود اگه جاي هست كه عكس قسمتهاي فني ماشين پژو را ارائه ميكند به من بگوييد تا بيخودي هزينه نكنم ، متشكرم
به اين تاپيك مراجعه كنيد:
دفترچه راهنماي تعميرات و سرويس پژو 405 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24177)
reza78
28 April 2007, 08:44 AM
سلام
من ظرف 4 ماه دوبار بلبرينگ چرخ جلوي پژوي 405 را عوض كردم دوباره خراب شده آخرين بار 20 روز پيش بوده كسي ميدونه دليلش چيه
z_qz54
28 April 2007, 03:12 PM
سلام
من ظرف 4 ماه دوبار بلبرينگ چرخ جلوي پژوي 405 را عوض كردم دوباره خراب شده آخرين بار 20 روز پيش بوده كسي ميدونه دليلش چيه
بلبرینگ کجایی مصب میکنند؟
من ایرانی میزاشتم و هر 3 ماه به سر و صدا می افتاد.
اگر دنبال یک بلبرینگ چرخ عمری میگردید؛برید سراغ بلبینگ چرخ بی ام و 318 قدیمی.
سایزشون یکیه و میخوره.من الان 2 سال دارم و فقط گریس زدم.(ماشینم نزیدک 400000 تا کار کرده!!!)
حرف نداره
tohid56
9 May 2007, 01:44 PM
والاا ماشین من هم این صدا رو میداد همه جاش رو هم باز کردم ول درست نشد ولی بعد از یه مدتی خودش از صدا افتاد
amahdavi2004
12 May 2007, 08:59 PM
از 405 صفر من نيز مثل تمام 405 هاي جديد صداي جير جير خشكي بلند مي شود؛ با مرور در كلوپ متوجه شدم كه اين اشكال گريبانگير تمام كساني است كه اخيرا 405 تحويل گرفته اند و آن را به بلبرينگ كلاچ نسبت مي دهند و با مراجعه مكرر خودم به نمايندگي ها نيز همين پاسخ را مي شنيدم و مي گفتند كه با باز كردن گيربكس و تعويض بلبرينگ هم ممكن است مشكل برطرف نشود .
البته خودم نسبت به منشا صدا مشكوك هستم خصوصا كه يك نفر در پاسخ يكي از تاپيك ها گفته بود اشكال صدا با تعويض واشر سر اگزوز بر طرف مي شود.
پس از تعويض واشر سر اگزوز تا مدتي تمامي صداهاي زائد از جمله همين صدايي كه همه به بلبرينگ كلاچ نسبت مي دهند بر طرف مي شود ولي بعد از مدتي باز هم سروصداها بگوش مي رسد (از بس كيفيت واشر سر اگزوزي كه مي گذارند خوب است. من كه تا بحال دو بار عوض كرده ام) و چاره اي جز رفع اساسي اشكال كلاچ نمي ماند.
يك نمايندگي پس از اصرار زياد من براي رفع صدا گفت آخرهاي گارانتي بيا گيربكس را باز كنيم تا صفحه كلاچت را هم عوض كنيم. حالا حدودا يك سال از تحويل ماشين گذشته و كيلومتر به 22 هزار رسيده به نظر شما به حرف نمايندگي عمل كنم و صفحه كلاچ را عوض كنم.
هزينه اش مهم نيست چون پاي گارانتي است فقط مي ترسم پس از كلي علافي صدايش قطع نشود كه بدتر هم بشود و كلي ايراد ديگر هم پيدا شود. هرچند تعويض صفحه كلاچ كار مهمي نيست چون مثل لنت ترمز بالاخره يك روز بايد عوض شود ولي اين نمايندگيها كيفيت كارشان معلوم نيست يك لنت ترمز ساده كه عوض مي كنند بعدا ترمزت جيغ مي كشد و ضعيف مي شود و ديسكت هم خط مي افتد؛ صفحه كلاچ و گيربكس كه جاي خود دارد.
اگر توصيه مي كنيد كه اين كار را بكنم مراقب چه چيزهايي باشم؟ چه صفح هاي بگويم برايم بيندازند؟ اين كار را بعد از تابستان و مسافرت بكنم يا قبل از تابستان؟
اساتيد لطفا راهنمايي بكنند.
پیمان ق
14 May 2007, 06:14 PM
مشکلی که من دارم اینکه وقتی تو دنده میزارم و میخوام راه بیوفتم کلاچ ماشین تا 2-3 سانت خلاصی داره و بعد از اون یکدفعه میزنه بالا( با قدرت خودش میاد بالا) ، و ماشین طوری که یک راننده ناشی پشتش نشسته میپره جلو.:icon_neut
بنظر شما عزیزان این مشکل از دیسک و صفحه است یا از چیزه دیگه؟
درضمن یه صدای لقی از زیر ماشین میاد که خیلی رو عصابم راه میره. از بستهای لوله اگزوز نبود چک کردم.
البته جلوبندی کار میگفت بوش طبق کوچیک سمت شاگرد خراب شده .... بطور کل چه قسمتهایی زیر ماشین میتونه به صدا بیوفته؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
jamshid sadeghi
15 May 2007, 05:20 PM
سلام ، مدل ماشين را نگفتي
در رابطه با صداي جلوي ماشين بعد از چك كردن اكزوز حتما موج گير ها بررسي شود بعد جلوبندي . موج گير هم ارزان است هم با محكم كردن پيچ آن مشكل برطرف ميشود . در رابطه با كلاج در پژو حالت اتوماتيك دارد يعني مثل هيدروليك خود موتور ان را كنترل ميكند نمايندگي ميگفت كلاج با موتور پور ميشود
ولي اين مورد برايم بعد از بردن به گارانتي اوليه بوجود آمد ومدتي دوكلاجه وگاهي آن را خودم پر ميكردم بعد دنده ميزدم بعد از مدتي درست شد بهتر است صندلي را تنظيم كنيد تا خوب كلاج بگيريد. متشكرم.
پیمان ق
15 May 2007, 05:36 PM
سلام ، مدل ماشين را نگفتي
در رابطه با صداي جلوي ماشين بعد از چك كردن اكزوز حتما موج گير ها بررسي شود بعد جلوبندي . موج گير هم ارزان است هم با محكم كردن پيچ آن مشكل برطرف ميشود . در رابطه با كلاج در پژو حالت اتوماتيك دارد يعني مثل هيدروليك خود موتور ان را كنترل ميكند نمايندگي ميگفت كلاج با موتور پور ميشود
ولي اين مورد برايم بعد از بردن به گارانتي اوليه بوجود آمد ومدتي دوكلاجه وگاهي آن را خودم پر ميكردم بعد دنده ميزدم بعد از مدتي درست شد بهتر است صندلي را تنظيم كنيد تا خوب كلاج بگيريد. متشكرم.
از راهنمایی شما ممنونم.:icon_sad:
مدل ماشین 84 .
کلاچش از یک هفته پیش به این طرف مشکل پیدا کرده قبلاً خوب بود.
در رابطه با موج گیر فردا میبرمش چکش کنند.
بازم ممنونم.:icon_excl
postmortem
15 May 2007, 05:55 PM
مشکلی که من دارم اینکه وقتی تو دنده میزارم و میخوام راه بیوفتم کلاچ ماشین تا 2-3 سانت خلاصی داره و بعد از اون یکدفعه میزنه بالا( با قدرت خودش میاد بالا) ، و ماشین طوری که یک راننده ناشی پشتش نشسته میپره جلو.:icon_neut
بنظر شما عزیزان این مشکل از دیسک و صفحه است یا از چیزه دیگه؟
درضمن یه صدای لقی از زیر ماشین میاد که خیلی رو عصابم راه میره. از بستهای لوله اگزوز نبود چک کردم.
البته جلوبندی کار میگفت بوش طبق کوچیک سمت شاگرد خراب شده .... بطور کل چه قسمتهایی زیر ماشین میتونه به صدا بیوفته؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
405 ما در 32000 کیلومتر همین مشکلها براش پیدا شد و از تمام شدن صفحه کلاج هستش!!
این سری صفحه کلاج خیلی آشغاله و زود تموم میشه.
من یک مدل فرانسوی "والو" انداختم پاش (تقلبیش هم هست) واقعا معرکه شده شتابش خیلی عالی شده و در ضمن کلاچ هم بسیار نرم شده.
پیمان ق
15 May 2007, 10:27 PM
405 ما در 32000 کیلومتر همین مشکلها براش پیدا شد و از تمام شدن صفحه کلاج هستش!!
این سری صفحه کلاج خیلی آشغاله و زود تموم میشه.
من یک مدل فرانسوی "والو" انداختم پاش (تقلبیش هم هست) واقعا معرکه شده شتابش خیلی عالی شده و در ضمن کلاچ هم بسیار نرم شده.
از راهنمایت ممنونم. :icon_excl
این والو که گفتی چند گرفتی و از کجا؟
چون یک نمونه دیدم که میگفت 540000 تومن. البته آلمانیشم تو بازار بود فکر کنم " لوک " (یه همچین چیزی) فروشنده میگفت بهتره!:icon_ques
postmortem
15 May 2007, 11:32 PM
من از مشهد گرفتم، 52000 تومن.اصل فرانسه.
لوک هم هست که آلمانیه و در مشهد 49000 فی میخوره ولی معمولا شرکت از همین آلمانی ها استفاده میکنه که عمر کمی دارن،
من از چند تا این کاره هم که پرسیدم گفتن همگی فرانسویش بهتره.
mone146
18 May 2007, 04:23 PM
سلام
پژوی 2000 مدل 77 دارم.
دو تا مشکل دارم
اول اینکه موقع ترمز اکثر اوقات جیغ میکشه و وقتی هوا سردتر باشه صدای اون بلندتر هست. البته اگه اشتباه نکنم با اون سوتی که لنتها میکشه یک کمی تفاوت داره. نمیدونم مشکل از لنتها هست یا چیز دیگه...
دوم اینکه وقتی دنده عقب حرکت میکنم بعد از کمی حرکت وقتی ترمز میگیرم یه صدای خاصی مثل خوابوندن یک اهرم یه چیزی تو مایه های خوابوندن ترمز دستی اتوبوسها از عقب ماشین میاد. این صدا میتونه از چی باشه.
در ضمن من فنی زیاد بلد نیستم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
amahdavi2004
19 May 2007, 05:44 PM
وقتی دنده عقب حرکت میکنم بعد از کمی حرکت وقتی ترمز میگیرم یه صدای خاصی مثل خوابوندن یک اهرم یه چیزی تو مایه های خوابوندن ترمز دستی اتوبوسها از عقب ماشین میاد. این صدا میتونه از چی باشه.
مي تونه از لق بودن بستهاي اگزوز باشد.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.