PDA

View Full Version : پروتون Impian

Powerful_monarch
30 August 2006, 09:06 PM
سلام

تو فوروم هرچی نگاه کردم مطلبی در مورد پروتون ایمپیان ندیدم ! گفتم بد نیست اطلاعاتی هم در زمینه این ماشین در اختیار دوستان قرار بدیم !

100 درصد این ماشین هم مخالفان خودش رو داره ! ( همونطور که در مورد GEN.2 نظر دوستان رو دیدیم ! )

ولی این ماشین طرحی تازه داره و بعنوان تنوع ماشین بدی نیست !

البته این ماشین فرقی که با ماشین GEN2 داره این هست که محصول LOTUS هستش ! تقریبا مشخصات فنی این ماشین مثل GEN2 هستش !

ا موتور این ماشین 1600 سی سی و توان 110 اسب بهمراه 16 سوپاپ است ! فضای داخل این ماشین هم فوق العاده است ! من تو نمایشگاه تو این ماشین نشستم ، توش راحت بود و دنده نرمی داشت !

http://www.proton-impian.co.uk/images/gallery/image2_big.jpg
http://automix.centrum.cz/img/photo/3/21/325.jpg
http://automix.centrum.cz/img/phto/3/21/325.jpg

Ramtin329
30 August 2006, 09:45 PM
موتور جن 2 هست و فقط بدنه تغییر کرده ولی برعکس جن 2 قیمتش بالای 22 میلیون هست و برخلاف جن 2 بازار خوبی برای این ماشین پیش بینی نمیشه جون رقیبان سرسختی در قیمتهای بالای 20 میلیون داره

GEN2
31 August 2006, 01:06 AM
عزیزم
موتورش 1800 داره قیمتشم در مالزی 12000 دلاره که اینجا وارد نمیشه چون وزارت صنایع مثل جنابعالی ازش خوشش نمیاد همیشه مثل جنابعالی دلش میخواد هر طور شده یه تیشه به ریشه ش بزنه حتی با نشر اکاذیب مثل مصرف سوخت و هزار کذب دیگه که غیر واقعی هست

z_qz54
31 August 2006, 02:59 AM
تاپیک مربوط به خودرو های خارجی میشه، من انتقالش دادم.

karash501
31 August 2006, 02:52 PM
موتورش 1600 از نمايندگي پرسيم ولي از نزديك نديدمش تو مجله ماشين مشخصات زده بود هيچ فرقي با جن2 نداشت ولي تو كاتالوگاي پروتون نوشته طراحي 100% پروتون مالزي قيمت هم بالاي 25تومنه بيرونش كه تعريفي نداره توشم نديدم

Powerful_monarch
31 August 2006, 04:13 PM
موتورش 1800 داره

موتورش 1600 سی سی است ! شک نکنید ! :icon_cool

ینجا وارد نمیشه

انشالله بزودی پیش فروش اش شروع میشه :icon_arro

وزارت صنایع مثل جنابعالی ازش خوشش نمیاد همیشه مثل جنابعالی دلش میخواد هر طور شده یه تیشه به ریشه ش بزنه
من که از این ماشین بدم نمیاد ولی وزارت صنایع رو نمیدونم :icon_razz
در واقع با واردات خودرو هم خیلی موافقم ! چون حداقل کاری که انجام میدن این هست که باعث رقابت میشه و قیمت ماشین های داخلی رو پایین میاره !

حتی با نشر اکاذیب مثل مصرف سوخت و هزار کذب دیگه که غیر واقعی هست

اگه اینطور باشه که باید خیلی تولید خیلی از ماشین های داخلی رو بیخیال شن ! موضوغاتی که وزارت صنایع خیلی روش تمرکز داره (( پول )) هستش ! که ایا پول توش داره یا نه ؟!

در اخر هم خیلی ببخشید که از همین 1 جمله ای که نوشتی کلی انتقاد کردم ! :icon_sad:

تاپیک مربوط به خودرو های خارجی میشه، من انتقالش دادم.

:icon_cool

موتورش 1600 از نمايندگي پرسيم . تو مجله ماشين مشخصات زده بود هيچ فرقي با جن2 نداشت
همونطور که خودم هم گفتم ! :icon_cool

ولي تو كاتالوگاي پروتون نوشته طراحي 100% پروتون مالزي قيمت هم بالاي 25تومنه

همونطور که گفتم کار LOTUS هستش دوست من ! قیمت اش هم 24 هستش ! 24 و خورده ای البته اتومات اش !

بيرونش كه تعريفي نداره توشم نديدم

کیارش جان اتفاقا بیرون اش زیاد بد نیست ! توش هم :

http://www.proton-impian.co.uk/images/gallery/image3_big.jpg
http://www.carenthusiast.com/proton/proton_impian2002_ms_22_250.jpg

تصحیح کنم ! ببخشید امکان ویرایش پست قبلی رو نداشتم !!!

پیش فروش این ماشین شروع شده !

karash501
31 August 2006, 05:25 PM
من از رو كاتالوگ زاگرس گفتم طراحي 100% پروتون ولي براي جن2 نوشته تكنولوژي لوتوس حالا شايدم خالي بسته!قيمتش تا جايي كه يادمه 25 بود احتمالا همين چند روز يه سري نمايندگي ميزنم ميپرسم.بله توش خيلي شيكه مخصوصا انحناي داشبورد ولي جن2 يه چيز ديگس توش مثل كابين هواپيماس!

Powerful_monarch
31 August 2006, 05:41 PM
GEN2 رو که من عاشقشم ! واقعا ماشین فوق العاده ای است ! جوون پسنده ! ولی در مورد Impian مطمئن باشید ! چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ اینکه گفتم کار LOTUS هستش !

GEN2
31 August 2006, 06:02 PM
موتورش 1600 سی سی است ! شک نکنید ! :icon_cool

انشالله بزودی پیش فروش اش شروع میشه :icon_arro

من که از این ماشین بدم نمیاد ولی وزارت صنایع رو نمیدونم :icon_razz
در واقع با واردات خودرو هم خیلی موافقم ! چون حداقل کاری که انجام میدن این هست که باعث رقابت میشه و قیمت ماشین های داخلی رو پایین میاره !

اگه اینطور باشه که باید خیلی تولید خیلی از ماشین های داخلی رو بیخیال شن ! موضوغاتی که وزارت صنایع خیلی روش تمرکز داره (( پول )) هستش ! که ایا پول توش داره یا نه ؟!

در اخر هم خیلی ببخشید که از همین 1 جمله ای که نوشتی کلی انتقاد کردم ! :icon_sad:

:icon_cool

همونطور که خودم هم گفتم ! :icon_cool

همونطور که گفتم کار LOTUS هستش دوست من ! قیمت اش هم 24 هستش ! 24 و خورده ای البته اتومات اش !

کیارش جان اتفاقا بیرون اش زیاد بد نیست ! توش هم :

http://www.proton-impian.co.uk/images/gallery/image3_big.jpg
http://www.carenthusiast.com/proton/proton_impian2002_ms_22_250.jpg

تصحیح کنم ! ببخشید امکان ویرایش پست قبلی رو نداشتم !!!

پیش فروش این ماشین شروع شده !

طرف صحبت من شما نبودید :icon_twis جواب به جناب رامتین بود
ناسلامتی خودم یه جن2 تحویل دیماه نوشتم الانم یه ویرا دارم واقعا ماشین بی دردسر و نرمیه اما نمیدونم چرا خیلیها دوست دارن تیشه به ریشه ش بزنن میان در موردش نشر اکاذیب میکنن
اما ایمپیان با اینکه 6 تا ایربگ و کروز و خیلی امکانات اضافه تری نسبت به جن2 داره این موتور 110 اسبی با این جثه یه مقداری براش کمه مگر اینکه با 1800 بفروشن اگر وزارت صنایع دوباره چوب لای چرخش نزاره
ضمنا ایمپین محصول طراحی مشترک لوتوس و پروتون و میتسوبیشیه

Powerful_monarch
31 August 2006, 06:58 PM

دوست عزیز ، رامتین هم اینجور که من از پست اش فهمیدم از GEN2 چیز بدی نگفته که شما ناراحت بشی !

ببینید :

موتور جن 2 هست و فقط بدنه تغییر کرده ولی برعکس جن 2 قیمتش بالای 22 میلیون هست و برخلاف جن 2 بازار خوبی برای این ماشین پیش بینی نمیشه جون رقیبان سرسختی در قیمتهای بالای 20 میلیون داره

در مجموع به شما دوست عزیز تبریک میگم ! خوش بحالتون ! من هم خیلی از ایم ماشین خوشم آمده !

نفر به ایمپین رای دادند ولی به زانتیا 20 نفر به جنتو هم 15 رای

مثل اینکه وبلاگت رو چک نکردی از ظهر !!! تو اون تاپیک هم نوشتم ! وبلاگت خوبه ولی بدیش اینه که میشه 50 تا رای بدی ! از ظهر تا حالا GEN2 نزدیک به 50 تا رای اورده !!!!!!!:icon_sad:

z_qz54
1 September 2006, 02:56 AM
دوستان من در مورد بحث های وبلاگ چیزی نگفتم ولی خواهشا بحث وبلاگ رو ادامه ندید.ممنون میشم. جای تبلبغ نیست.

karash501
1 September 2006, 12:26 PM
نوشته تكنولوژي انگليس ژراپن مالزي با طراحي 100% پروتون!امكانتشم مثل جن2 هستش؟شنيدم بدنه خيلي محكمي داره

Powerful_monarch
2 September 2006, 01:12 AM
از ظاهرش میشه اینو فهمید ! وزن زیادی هم باید داشته باشه !

BloodReza
3 September 2006, 10:01 PM
این ماشینو من امروز تو نمایشگاه دیدم اینطور که خودشون میگفتن این ماشین مستقیم وارد میشه و فقط ایرانی ها باتری شیشه ها و لاستیکش توسط ایرانی ها تولید و رو این ماشین گذاشته میشه
چیزیکه از اون اول تا اخر سرمونو خوردن! این بود که میگفتن موتور این ماشین campro انگلیسی هست
مشخصات این ماشین به این شرحه:
موتور:
مدل : S4PH
مکانیسم سوپاپ ها : DOHC16V
حجم موتور : 1597CC
تزریق سوخت چند نقه یی MPI
تعداد سیلندر : 4
حداکثر قدرت : 110hp @ 6600 rpm
حداکثر گشتاور : 148nm @ 4000rpm
مصرف سوخت در مدل اتوماتیک 6.5 در 100 کیلومتر و در مدل دستی 6.1 در 100 کیلومتر
صفر تا 100 در مدل اتوماتیک 13.5 و در مدل دستی 10.8

سیستم انتقال قدرت:

مدل اتوماتیک
مدل : F4A21
ضریب دنده یک: 2.842
ضریب دنده دو: 1.529
ضریب دنده سه: 1.000
ضریب دنده چهار: 0.712
ضریب دنده پنج: -
ضریب دنده عقب: 2.480
ضریب دنده نهایی: 4.042

مدل دستی
مدل: F5M41
ضریب دنده یک: 3.583
ضریب دنده دو: 1.947
ضریب دنده سه: 1.343
ضریب دنده چهار: 0.967
ضریب دنده پنج: 0.804
ضریب دنده عقب: 3.416
ضریب دنده نهایی: 4.052

ابعاد:
طول: 4465mm
عرض: 1740mm
ارتفاع: 1420mm
فاصله دو محور: 2600mm
تراک جلو: 1475mm
تراک عقب: 1470mm
فاصله جلو خودرو با محور چرخ عقب: 855mm
فاصله عقب خودرو با محور چرخ عقب: 1010mm
ظرفیت اتاق: 5 نفر

شاسی:
سیستم فرمان هیدرولیک
سیستم ترمز در جلو دیسکی خنک شونده 14 اینچ و در عقب دیسکی 14 اینچ
سیستم تعلیق در جلو مک فرسون با میله موج گیر و در عقب مالتی لینک با میله موج گیر
سایز تایر: 195/55 R15
سایز رینگ : رینگ الومینیومی "15 6.5JJ

احتمالن ازش فراد عکس هم میزارم

karash501
3 September 2006, 11:50 PM
جن2 كه گفتن حاضر و آماده اوز اونجا ميادو دست كسيم بهش نخورده اينو نميدونم.6600rpm رو مطمئن هستين؟!!؟

Powerful_monarch
4 September 2006, 01:29 PM
6600rpm رو مطمئن هستين؟!!

6000rpm

BloodReza
4 September 2006, 02:59 PM
عذر میخام اشتباه تایپ کرده بودم 6000 هست نه 6600

Ramtin329
7 September 2006, 12:30 AM
ناسلامتی خودم یه جن2 تحویل دیماه نوشتم الانم یه ویرا دارم واقعا ماشین بی دردسر و نرمیه اما نمیدونم چرا خیلیها دوست دارن تیشه به ریشه ش بزنن میان در موردش نشر اکاذیب میکنن
اما ایمپیان با اینکه 6 تا ایربگ و کروز و خیلی امکانات اضافه تری نسبت به جن2 داره این موتور 110 اسبی با این جثه یه مقداری براش کمه مگر اینکه با 1800 بفروشن اگر وزارت صنایع دوباره چوب لای چرخش نزاره
ضمنا ایمپین محصول طراحی مشترک لوتوس و پروتون و میتسوبیشیه
شما که راه و بیراه به نمایندگی زاگر س خودرو سر میزنید چطور نمی دونید که این ماشین 1600 سی سی هست ؟ از کی تا حالا 1800 شده ! شما ابتدا اطلاعاتت را کامل کن بعد انتقاد کن ! میتونی به سایت زاگرس خودرو هم سر بزنی و ببینی که مشخصات با جن 2 یکی هست . در ضمن وزارت صنایع چوب برای چی لای چرخش بذاره ؟؟؟ منظورت قیمته ؟ نه عزیز این زاگرس خودرو تنها نیست پس "بهمن" و "کرمان موتور " چی ؟ در حالیکه زاگرس خودرو از سال 81 تا الان زیر 10000 خودرو تولید کرده ! در صورتیکه برای دو شرکت فوق این موضوع صدق نمی کنه . اگر هم فکر کردید من با زاگرس خودرو دشمنی دارم در اشتباه هستید

GEN2
7 September 2006, 01:04 AM
شما که راه و بیراه به نمایندگی زاگر س خودرو سر میزنید چطور نمی دونید که این ماشین 1600 سی سی هست ؟ از کی تا حالا 1800 شده ! شما ابتدا اطلاعاتت را کامل کن بعد انتقاد کن ! میتونی به سایت زاگرس خودرو هم سر بزنی و ببینی که مشخصات با جن 2 یکی هست . در ضمن وزارت صنایع چوب برای چی لای چرخش بذاره ؟؟؟ منظورت قیمته ؟ نه عزیز این زاگرس خودرو تنها نیست پس "بهمن" و "کرمان موتور " چی ؟ در حالیکه زاگرس خودرو از سال 81 تا الان زیر 10000 خودرو تولید کرده ! در صورتیکه برای دو شرکت فوق این موضوع صدق نمی کنه . اگر هم فکر کردید من با زاگرس خودرو دشمنی دارم در اشتباه هستید
عجبا:icon_twis همون صفحه اول بزرگ نوشته بودم 1800 هم داره قیمتشم 12000 دلاره و بعدشم نوشتم که مگر اینکه اینجا هم با 1800 بفروشن تا فروشش خوب بشه یعنی اینکه 12000 دلار مال ایران نیست موتورشم هنوز 1800 نیست
اونوقت اومدی میگی لیلی زن بود یا مرد :icon_lol: جنابعالی اطلاعاتت رو کامل کن که واحد پول ایران دلار نیست بعدشم اینکه کرمان خودرو حداقل 10 سالی قدمتش از زاگرس در خط تولید بیشتره (اگر دوباره ننویسی زاگرس سال 75 با یه زیر پله تاسیس شده پس از اون موقع تو زیر پله ماشین درست میکرده :icon_lol:) پس باید هم کرمان خودرو فعلا فروشش بیشتر باشه اما زاگرس هم چند وقت دیگه قطعا وضع فروشش خیلی پیشرفت خواهد کرد اگر مهندسین دیپلم ردی اینقدر علیهش شیپور نزنن

shahram2006_m
7 September 2006, 01:36 AM
دوستان گرامي Ramtin329 و GEN2

به بحث و جدل پايان بديد
از اين به بعد هر گونه پست هاي انحرافي و نامحترمانه شما خذف ميشه.

شاهین سرشار
7 September 2006, 12:57 PM
آخه پروتون 1600 سی سی ارزش 20 میلیون پول رو داره ؟

باز حالا جنتو یه چیزی باز یه قیافه ای داره و باز حالا جوونا رو میتونه به سمت خودش جذب کنه ولی این ایمپیان شکلش مثل ویراست یذره فقط ثپل ترش کردن اونم زورکی!!!!

Powerful_monarch
7 September 2006, 05:57 PM
شاهین جان !

من مطمئن هستم که Impian هم فروش خوبی خواهد داشت ! چون واقعا ماشین های فعلی ( در همین رنج قیمت ) دل خیلی ها رو زده ! و بخاطر تنوع هم که شده مردم سراغ این ماشین میروند !

Ramtin329
7 September 2006, 05:59 PM
عجبا:icon_twis همون صفحه اول بزرگ نوشته بودم 1800 هم داره قیمتشم 12000 دلاره و بعدشم نوشتم که مگر اینکه اینجا هم با 1800 بفروشن تا فروشش خوب بشه یعنی اینکه 12000 دلار مال ایران نیست موتورشم هنوز 1800 نیست
اونوقت اومدی میگی لیلی زن بود یا مرد :icon_lol: جنابعالی اطلاعاتت رو کامل کن که واحد پول ایران دلار نیست بعدشم اینکه کرمان خودرو حداقل 10 سالی قدمتش از زاگرس در خط تولید بیشتره (اگر دوباره ننویسی زاگرس سال 75 با یه زیر پله تاسیس شده پس از اون موقع تو زیر پله ماشین درست میکرده :icon_lol:) پس باید هم کرمان خودرو فعلا فروشش بیشتر باشه اما زاگرس هم چند وقت دیگه قطعا وضع فروشش خیلی پیشرفت خواهد کرد اگر مهندسین دیپلم ردی اینقدر علیهش شیپور نزنن

لطفا یک آدرس از این ایمپین 1800 بذار تا ما هم ببینیم ؟؟؟ در ضمن همین مهندسین بقول شما دیپلم ردی ! تونستند سمند را به یک خودروی تجاری تبدیل کنند و مطمئن باش که جایگاه ایران خودرو و سایپا در بین خودروسازان جهان بسیار بالاتر از پروتون مالزی است ! همین بس که پروتون برای اینکه شریک تجاری پیدا کنه و خودش را از مشکلات مالی نجات بده دست به دامن فولکس واگن و پژو شد ! .در ضمن پیشنهاد میکنم تا فهرست برترین خودروسازان سال 2005 را ببینی و جایگاه ایران خودرو و سایپا را با پروتون مقایسه کنی ........ البته متاسفانه در این لیست اسمی از زاگرس خودرو نیامده !

در ضمن مدیران محترم تالار من قصد بحث و جدل بیهوده ندارم ولی از اینکه کسی توهین کنه به سادگی نمی گذارم

karash501
7 September 2006, 07:02 PM
شاهین جان !

من مطمئن هستم که Impian هم فروش خوبی خواهد داشت ! چون واقعا ماشین های فعلی ( در همین رنج قیمت ) دل خیلی ها رو زده ! و بخاطر تنوع هم که شده مردم سراغ این ماشین میروند !
مگان زانتيا فيس ليفت مزدا3 بورا پس چيكارن؟!اين ماشين سرنوشتش مثل پروتون ويراست(با اينكه خودمونم داريم)

Powerful_monarch
7 September 2006, 11:13 PM
مگان زانتيا فيس ليفت مزدا3 بورا پس چيكارن؟!اين ماشين سرنوشتش مثل پروتون ويراست(با اينكه خودمونم داريم)

البته بله ! در حال حاضر ورود آوانته و مگان هم خیلی مانع این ماشین هستش ! البته باور کنید خیلی ها از روی سلیقه ماشین خاصی رو میخرن نه از روی اطلاعات فنی ! بنابراین ممکنه این ماشین مشتری های خاص خودشو داشته باشه !

z_qz54
8 September 2006, 12:00 AM
هنوز که نیموده خیلی نمیشه روی فروشش حساب باز کرد.

Ramtin329
8 September 2006, 11:29 AM
شاهین جان !

دوست عزیز این نمی تونه ملاک باشه ... پس چرا 405 پس از 14 سال تولید هنوز هم مشتری داره ؟ و حتی بازار دست دوم خوبی هم داره !اگر توجه کنید مردم به سمت ماشینی میرند که با توجه به پولی که میدن بیشترین امکانات داشته باشه . اتفاقا ابتدای تولید پروتون ویرا و دوو سی یلو بعضی ها گمان میکردند که 405 دل مردم زده وبرای همین با فروش خوبی مواجه میشن ولی این طور نشد . البته سی یلو داشت آروم آروم پیش میرفت ولی خوب ... ضمن اینکه باید توجه داشته باشید که در رنج قیمتهای بالای 20 میلیون تنوع داره زیاد میشه . ضمن اینکه ممکنه جن2 مقابل مگان موفق باشه ولی اینکه ایمپین بتونه در بازار مگان را با توجه به این قیمتی که اعلام شده شکست بده خیلی کمه ... چرا که مگان با امکاناتی مشابه دارای قیمتی پایین تره

Powerful_monarch
8 September 2006, 11:39 AM
رامتین جان خیلی ممنون از توضیحات ات !

بله درست میفرمایید ولی من گفتم محدودی از مشتری ها ! در ضمن من در چند تاپیک قیمت های متفاوتی برای مگان مشاهده کردم هر بار هم میپرسیدم قیمت این ماشین چقدره ؟! خودم در نمایشگاه ( که زیر قیمت بود ! ) دیدم 25 !

این ماشین قیمت اش چنده که شما میگید از impian کمتره ؟! در ضمن رامتین جان تمامی امکانات رفاهی رو هم Impian داره و تنها ایرادی که دوستان ازش میگرند این هستش که مالزیایی هست ( که البته کار LOTUS میباشد ) و دوم اینکه زیبایی ظاهری نداره ( که سلیقه ای هستش ) !

Ramtin329
9 September 2006, 11:21 PM
رامتین جان خیلی ممنون از توضیحات ات !

بله درست میفرمایید ولی من گفتم محدودی از مشتری ها ! در ضمن من در چند تاپیک قیمت های متفاوتی برای مگان مشاهده کردم هر بار هم میپرسیدم قیمت این ماشین چقدره ؟! خودم در نمایشگاه ( که زیر قیمت بود ! ) دیدم 25 !

این ماشین قیمت اش چنده که شما میگید از impian کمتره ؟! در ضمن رامتین جان تمامی امکانات رفاهی رو هم Impian داره و تنها ایرادی که دوستان ازش میگرند این هستش که مالزیایی هست ( که البته کار LOTUS میباشد ) و دوم اینکه زیبایی ظاهری نداره ( که سلیقه ای هستش ) !

دوست عزیز مگان دارای 2 موتور 1600 سی سی و 2000 سی سی هست که قیمت 1600سی سی 18900000تومن هست و دومی 26 میلیون .منظور من هم مگان 1600 سی سی هست که اجازه عرض اندام ایمپین در بازار خودرو نخواهد داد . در ضمن یک نکته نام "رنو" برای مردم ما بسیار آشنا تر و خوشنام تر از پروتون است .

shahram2006_m
10 September 2006, 12:43 AM
دوستان گرامی لطفا در این تاپیک فقط در مورد این خودرو بحث کنید
برای مقایسه ایمپین با خودروهای دیگه تاپیک جدیدی ایجاد کنید

Powerful_monarch
10 September 2006, 08:20 PM
دوست عزیز مگان دارای 2 موتور 1600 سی سی و 2000 سی سی هست که قیمت 1600سی سی 18900000تومن هست و دومی 26 میلیون .منظور من هم مگان 1600 سی سی هست که اجازه عرض اندام ایمپین در بازار خودرو نخواهد داد . در ضمن یک نکته نام "رنو" برای مردم ما بسیار آشنا تر و خوشنام تر از پروتون است .

خیلی ممنون اینرو میدونستم که رنو با 2 موتور عرضه میشه ! اگه قیمت اش همونی باشه که شما نوشتی واقعا ارزشش از ایمپیان بیشتره ! :icon_cool

hadily
24 March 2008, 08:06 PM
نمی دونم اینطوری که شما میگید بالاخره ایمپین ماشین خوبیهست یا نه البته موتورش اگه 1800 بود محشر می شد.

Farzid
22 June 2008, 08:51 PM
آخرين قيمت ايمپين دنده معمولي 27600000تومن اتوماتيک29700000 باتوجه به افزایش قیمت سرسام آور مگان و مزدا 3 شاید بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه

solomio
22 June 2008, 10:00 PM
من که 1 دفعه هم حاضر نیستم ماشین مالزیایی که جدیدا شده تاکسی تو شهر رو سوار بشم هم بیریخته هم نیومده خز شد رفت
فقط مثل سمند میمونه به درد مسافر کشی میخوره وبس باز gen2یه قیافهای داشت این به چه اومیدی اوردنش ایران البته سازمان تاکسیرانی چند ده هزار تاشو خریده ازشون

karash501
22 June 2008, 11:19 PM
الان با وضع جديد سهميه بندي فكر نكنم كسي فكر خريد جنتو يا امپيان به سرش بزنه

pooriya_mc
18 November 2008, 12:14 AM
به نظر من با وجود زانتیا gen2 مگان و... این ماشین امکان نداره فروش خوبی ذاشته باشه. جدیدا هم دارن تاکسیش میکنن من 3 4 تا شو دیدم. شاید دیدن مردم نمیخرن گفتن تاکسیش کنن نمونه رو دستشون :icon_arro

sam5154
11 December 2008, 03:02 AM
لطفا یک آدرس از این ایمپین 1800 بذار تا ما هم ببینیم ؟؟؟ در ضمن همین مهندسین بقول شما دیپلم ردی ! تونستند سمند را به یک خودروی تجاری تبدیل کنند و مطمئن باش که جایگاه ایران خودرو و سایپا در بین خودروسازان جهان بسیار بالاتر از پروتون مالزی است ! همین بس که پروتون برای اینکه شریک تجاری پیدا کنه و خودش را از مشکلات مالی نجات بده دست به دامن فولکس واگن و پژو شد ! .در ضمن پیشنهاد میکنم تا فهرست برترین خودروسازان سال 2005 را ببینی و جایگاه ایران خودرو و سایپا را با پروتون مقایسه کنی ........ البته متاسفانه در این لیست اسمی از زاگرس خودرو نیامده !

مگه ایران خودرو دست به دامن پژو نشده :icon_twis؟همون سمندشو مگه روی پلتفورم 45 نساخته؟ منم قبول دارم پروتون همچین آش دهن سوزی نیست اما حداقل تونسته چندین مدل مختلف طراحی کنه در حالی که ایران خودرو فقط یه سمند رو داره با 3و4 جور چراغ مختلف.
یا اینکه داره میره سراغ چری چینی به عنوان شریک. اونم نه طراحی مشترک. برای مونتاژ:icon_cry:.
یعنی واقعا اعتبار چری بیشتر از فولکس و لوتوس و پژو و میتسوبیشیه؟
یا اصلا سایپا که خودش رفته با نمیدونم چه دوز کلکی زاگرس خودرو رو دور زده با همین پروتون که به قول شما اعتبارش کمتاز سایپاسته قرارداد امضا کرده اونم احتمالا کارش به مونتاژ میرسه.
من خودم واقعا هیچوقت نمیرم یه پروتون بخرم ما باید انصاف داشت پروتون واقعا کمتر از خودروسازای ما نیست.که بالاترم هست.
هیچ کدوم از حرفهایی رو که قبلا گفتم رو هم قبول نداشته باشین اینو قبل دارین که پروتون تونسته خودششو توی یه بازار رقابتی بالا بکشه اما سایپا و ایرانخودرو توی بازار انحصاری ایران که بشون این اجازه رو داده که قیمت محصولاتشون 2و3 برابر ارزش واقعیشون باشه. با این وجود بازم به کمک های مالی دولت وابسته اند و کلی بدهی به تامین کنندهاشون دارن.