View Full Version : آپدیت فریمور توسط خود برنامه نوکیا - Nokia Software Updater ا
BloodReza
23 August 2006, 07:29 AM
سلام
نوکیا یه حرکت جالب انجام داده و برنامه یی عرضه کرده که میتونید خودتون بدون نیاز به هیچ کاری و فقط از طریق این برنامه یک کابل usb و اتصال به اینترنت گوشی تون رو آپدیت کنید چیزی شبیه به update services سونی اریکسون
دیگه نه سختی باکس رو دارید نه فونیکس و دانگل
برای دریافت برنامه به این لینک مراجعه کنید
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdate
BloodReza
23 August 2006, 07:31 AM
اینم یه سری سعال و جواب مربوط به برنامه خوندنش مفیده
Questions
What phone software am I downloading, exactly?
What are the requirements for download?
How often do I need to update my firmware?
Do I have to pay for this software update?
How long does the update take?
Will I lose my user data if I update my phone software?
Do I really have to make a back-up of all my data?
What cable do I need to connect to my PC?
What if my phone runs out of battery during download or installation?
My friend could update his/her software but I couldn't. What's wrong?
Is the update different if I take my phone to a Nokia Service Center?
I get an error message. What should I do?
I get a message, "Update completed," but there is no visible activity. What should I do?
Which products can be updated?
What are the benefits of updating my software (firmware)?
Which USB mode do I use on my device?
My phone screen goes blank during the update, is this normal?
Nokia PC Suite says my phone has disconnected, is this normal?
I cannot connect to Nokia PC Suite after using updating via PC.
Can I make calls during an update?
My firewall says there is a “Land Attack” during the PC update. Is this normal?
My phone is dead; can I update the software?
My phone “died” during an update, who pays for the repair costs?
Can I update my phone with different software?
Do you keep a record of consumers’ download activities?
Questions and Answers
1. What phone software am I downloading, exactly?
You are downloading updates and improvements to the phone operation software (also known as firmware), that are embedded into the read-only memory of the device, including native applications such as the calendar and phonebook. This is similar to the operating system software on your PC.
User data such as contacts, photos, messages, and add-on applications such as Java games or Symbian applications are not part of the phone operation software. However, with some phone models, user data—such as contacts and pictures—will be deleted during the PC update, so it is strongly recommended that you make a back-up of your data such as contacts, messages, and images before downloading the phone software update, or these files will be lost. If you are performing the download with a PC and your phone requires a data back-up, the download wizard will instruct you how to perform a back-up of your data.
Note: Software cannot be downgraded. Once you have upgraded your device, you will not be able to restore to the earlier version.
2. What are the requirements for download?
Download over-the-air: you need a compatible phone, standard Nokia browser settings, and Internet access. If you don’t have settings you can order them from www.nokia.com/phonesettings. Check with your operator for more information on Internet access.
Download via PC: you need a PC with Windows 2000 (SP3 or later) or Windows XP (SP1 or SP2) operating system, administration rights, and an Internet connection (broadband highly recommended). You also need a USB connection between the PC and your compatible phone (Nokia Connectivity Cables CA-53, DKE-2 or DKU-2), a SIM card properly in place in phone, and a fully charged battery or charger connection to power source.
3. How often do I need to update my firmware?
It is recommended to check for updates approximately once a month to keep your phone software up-to-date, or fix a potential operation problem you may have.
4. Do I have to pay for this software update?
The software update package is provided by Nokia free of charge. You do, however, pay for the data transfer of the installation package if you download over a GPRS, 3G, or other mobile network.
However, if you download over WLAN, you don’t pay operator charges for data transfer. Check with your operator for details.
^ Top
5. How long does the update take?
Download over-the-air: Downloading the installation package over-the-air can take up to approximately 4 to 5 minutes. The installation process takes from 5 to 15 minutes, during which time your phone is not operational: you cannot send or receive calls or messages, perform any other phone functions, or stop the installation process. A status bar is displayed during installation to track progress.
Download via PC: Downloading the Nokia Software Updater installation package takes approximately 5 minutes over broadband. Installation takes another 2 minutes, plus PC restart time. Memory card back-up takes approximately 2 minutes. Updates take approximately 20 minutes. Memory card restore and device reboot take another 2 minutes. Total estimated time = 30 minutes.
6. Will I lose my user data if I update my phone software?
User data (contacts, photos, messages and files) and add-on applications such as Java games or Symbian applications are not part of phone operation software. However, with some phone models, user data—such as contacts and pictures—will be deleted during the PC update, so it is strongly recommended that you make a back-up of your data such as contacts, messages, and images before downloading the phone software update. If you are performing the download with a PC and your phone requires a data back-up, the download wizard will instruct you how to perform a back-up of your data.
Note: Software cannot be downgraded. Once you have upgraded your device, you will not be able to restore to the earlier version.
Nokia cannot guarantee compatibility with third-party add-on applications not supported by Nokia.
7. Do I really have to make a back-up of all my data?
With some phone models, user data — such as contacts and pictures stored in the phone memory — will be deleted during the PC update. If you are performing the download with a PC, the download wizard will inform you if your phone requires a data back-up.
You can back-up your phone memory data to your phone memory card, or to your PC using Nokia PC Suite. See your phone user guide for more detailed instructions.
8. What cable do I need to connect to my PC?
Find the cables compatible with your phone model in the Accessories section.
^ Top
9. What if my phone runs out of battery during download or installation?
It is strongly recommended that you connect your phone to a power source using a charger and/or that the phone battery is adequately charged before starting the update. If power is lost during the download phase, you will either have to start the sequence again or take your phone to a Nokia Care service point. If you are updating over-the-air and power is lost during the installation phase and then restored (i.e. by plugging your phone to a power source), the process should continue from the point prior to power loss.
If you are updating via laptop, it is strongly recommended that you connect your laptop to a power source.
10. My friend could update his/her software but I couldn’t. What’s wrong?
Update availability is based on many things including existing phone software (firmware) version, country, and operator. It may be due to one of these variables that your phone isn’t eligible for updates. You may also be lacking some required settings, or your phone may not be compatible with this phone update.
11. Is the update different if I take my phone to a Nokia Service Center?
No, this is the same update you would receive at a Nokia Service Center, with the added advantage of convenience, as you can perform the update from any location with network coverage or Internet connection.
^ Top
12. I get an error message. What should I do?
Download over-the-air:
“No software updates available.” There is no update available for your current software version. Try again later.
“No settings found. Contact your service provider.” There are no settings installed for the phone updates function. Go to www.europe.nokia.com/phonesettings and order “standard settings” for your phone model and network operator.
“Remote server not responding.” Most likely your phone cannot connect to the Internet, or the server is not available. Internet connectivity problems may have several causes, such as a temporary network failure in the operator's network or Internet, or missing or incorrect access point settings for the phone updates application. Try again. If it still does not work, go to www.europe.nokia.com/phonesettings and order “standard settings” for your phone model and network operator.
“Update cancelled by server” or “Update not allowed. Contact service provider.” Your phone may have not been able to send a message requested or expected by the server, or your service provider does not allow updates. If that is the case, the server may close the connection. Wait a moment and try again. If unsuccessful, contact your service provider.
“Phone is being updated. Try again later.” The update sequence is active until the GPRS data connection is closed. Wait a moment and try again. Check that your phone has no active GPRS data connections (i.e. you are not currently uploading or downloading anything other than this update).
“Update failed.” This indicates a version mismatch or wrong signature detected when installation starts. This kind of error is automatically recognized in the system and will be corrected. Try again later.
Download via PC:
“Could not find supported phone” This could be because:
The phone is not properly connected (“USB connected” icon should be present in the phone display and PC Suite USB mode should be selected).
The phone is not communicating properly with the PC (an “awake” phone is needed to use Nokia Software Updater. Most phones cannot be updated if “dead”).
The phone model is not supported by Nokia Software Updater.
The model type (e.g. operator variant) is not supported by Nokia Software Updater.
There is no Internet connection, or the connection is blocked by a firewall.
“Software update failed”. This could be because:
No SIM card inserted – please insert a SIM card.
Power or Internet connection was lost during the update. The update may have been successful. Remove the battery and if the software was not updated, try again.
Device in “Offline” mode – please select “General” mode by briefly pressing the power button.
“Connect charger”. A charger is required for the PC update to start.
13. I get a message, “Update completed,” but there is no visible activity. What should I do?
Download over-the-air:
Due to a mismatch in settings, your phone is not able to start downloading the update package. For example, if inappropriate Web browser settings are active, they can prevent the download client from connecting to the server. Go to www.europe.nokia.com/phonesettings to reset your standard operator settings for Internet browsing.
Download via PC:
The update may have been successful. Remove the battery and if the software was not updated, try again.
14. Which products can be updated?
The currently supported products are listed on the main page. Some products support only one method, while others support both methods. If your phone is not listed, check back as new products are added regularly.
^ Top
15. What are the benefits of updating my software (firmware)?
The benefits of updating the software (firmware) include additional functionality and improved performance.
16. Which USB mode do I use on my device?
If prompted, please use PC Suite mode.
17. My phone screen goes blank during the update, is this normal?
Yes, the phone screen should go blank while being updated. Do not disconnect the product at this time. Shortly after the Nokia Software Updater says “Software update completed”, the phone screen should be back to normal.
^ Top
18. Nokia PC Suite says my phone has disconnected, is this normal?
Yes. When the update starts, PC Suite shows the phone as disconnected. After the update is completed, the phone will show as connected again.
19. I cannot connect to Nokia PC Suite after using updating via PC.
Open the Nokia Connection Manager from PC Suite (Manage Connections option) and ensure the USB option is checked.
20. Can I make calls during an update?
Download over-the-air:
During the installation process your phone is not operational: you cannot send or receive calls or messages, perform any other phone functions, or stop the installation process.
Download via PC:
Calls may be made or received during step 1. During step 2, any incoming call should be rejected as this will prevent the updater from functioning properly. No calls can be made or received during step 3.
^ Top
21. My firewall says there is a “Land Attack” during the PC update. Is this normal?
Yes, please temporarily allow this.
22. My phone is dead; can I update the software?
If the phone cannot be turned on, then software updates are not possible.
^ Top
23. My phone "died" during an update, who pays for the repair costs?
If the phone is within its warranty period, Nokia will repair the phone under the usual warranty terms and conditions.
If the phone is not within its warranty period, Nokia is not liable for any loss as defined within the End-User Software Agreement.
24. Can I update my phone with different software?
No, the type of software cannot be changed. If you have operator-specific software, then the update you receive will be for that same operator software.
Neither update over-the-air or via PC can be used to change the operator's firmware version to the generic Nokia firmware version.
25. Do you keep a record of consumers’ download activities?
Nokia keeps a log of all serial numbers that are updated, but this log does not contain any customer or user data.
F.®.A
23 August 2006, 09:56 AM
ممنون رضا جان اگه بتونیم باهاش کار کنیم عالیه
شما خودت در استفاده ازش موفق بودی؟؟
چشم عسلي
23 August 2006, 10:45 AM
رضا جان این برنامه چجوری فایلی را قبول میکنه میشه همون فایل های فونیکسی را ازش استفاده کرد یا فایل فلش مخصوص خودش را واسه هر گوشی داره اگر اینطوره اونا را از کجا میشه دانلود کرد سوال دیگه این برنامه کرک شدست ؟؟؟؟
farid751_2004
23 August 2006, 11:23 AM
برای استفاده از این برنامه فقط کافیه گوشی رو وصل کنید و خود برنامه چک میکنه که ایا گوشی شما احتیاج به اپدیت داره یا نه.....فقط تنها مشکلی که هست اینه که فقط تعداد کمی از گوشی ها رو ساپورت میکنه.
چشم عسلي
24 August 2006, 10:18 AM
این برنامه را دانلود کردم واسه نصبش یکم به گوشی گیر میده پیش نهاد میکنم برنامه هایی شبیه PCSuite را از سیستم پاک کنید کار باهاش خیلی راحتی نیازی به offline کرده گوشی نیست خودش تاکید داره گوشی general باشه باطریش فول و سیم کارتم داخلش باشه برای مبتدی ها و کسانی که حوصله درده سر های فونیکس را ندارند عالیه گوشی من قبلا فلش شده بود واسه همین فریم ور منا به عنوان فریم ور جدید تائید کرد و پیغامی مبنی بر بالا بودن فریم ور به آخرین شماره اعلام کرد دوستانی که فریم ورشون را آپ دیت نکردند یک تستی بزنند
راستی بعد از ارتقا گوشی مانند مستر ریست اطلاعات مسیج ها و دفترچه تلفن و کلا درایو c پاک میشه پس بک آپ یادتون نره
معایبی که داره البته از نظر من
1- محدود به تعداد کمی گوشی
2- نشان ندادن شماره فریم ور
3- مهم تر از همه امکان اضافه فریم ور جدید البته من نتونستم از این مطلب مطمئن بشم چون اینجوری مجبورید کل برنامه را برای نسخه های جدید فریم ور دانلود کنید
گوشی هایی که پوشش میده
Nokia n70
Nokia n72
Nokia 6131
Nokia 6630
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
دراینجا از رضا جان که این مطلب بسیار مهم را به ما اطلاع داد از طرف همه بچه های پالس ((نوکیا)) تشکر میکنم
F.®.A
24 August 2006, 02:26 PM
من نصبش کردم مشکل اینه که با dialup نمیشه با اینترنت wideband باشه
BloodReza
25 August 2006, 07:58 AM
من نصبش کردم مشکل اینه که با dialup نمیشه با اینترنت wideband باشه
فک کنم این برای 6131 باشه
طریقه کارکرد این برنامه اینطور هست که شما گوشی رو به usb وصل میکنی این برنامه گوشی رو میشناسه و برای اطلاع از اخرین اپدیت ها به اینترنت کانکت میشه و اگر اپدیتی موجود بود دریافت میکنه و خودش گوشی رو اپدیت.
از جمله محاسنش اینه که دیگه خطرات فونیکس رو نداره لازم به در اوردن سیم و مموری نیست
معایبش هم اینه که به اینرنت پر سرعت نیازداره با توجه به اینکه از طرف خود نوکیا هست شاید نشه جدیدترین اپدیت رو پیدا کرد . همچنین فعلن برای چند گوشی هست
راستی این برنامه چون خودش فایل های اپدیت رو دانلود میکنه و نمیشه از فایل های اپدیت فریمور مثل فونیکس استفاده کرد
Mohsen777
25 August 2006, 05:59 PM
سلام من گوشيم 6630 هست firmware هم مدل 2xxxxxx هست اولين مدله كه اومده ولي وقتي مي خواهم آپديت كنم مي گه مدل جديد تري پيدا نكرده قاطه بابا
X-R
25 August 2006, 11:23 PM
براي من هم كار نكرد اولش كه ميزنه searching for update
تازه بعد از 5 دقيقه ميزنه no software aviable for update
جالبه برنامه اي كه هيچ كارايي نداره .
گوشي من هم 6630
Mohsen777
26 August 2006, 01:49 AM
من فكر كنم سر كاريه اين نرم افزار چون تنها پيغامش اينه كه هيچي پيدا نكرده !!!
Glimpser
26 August 2006, 02:08 AM
ممکنه آپدیت روی آی پی های ایرانی بلوکه شده باشه ورژن دستگاه من جدیده دوستی که ورژن قدیمی داره لطفا با تنظیم یک پروکسی سرور ترجیها اروپایی لطفا امتحان کنه ممکنه جواب بگیره چون اگر کانکشن به اینترنت هم نداشته باشی میگه فریمور جدید نیست از طریق آی پی های اروپایی شاید راه بده من یک بار این مشکل رو برای دانلود کوئیک آفیس از سایت نوکیا داشتم
soheyl-2006
26 August 2006, 07:08 AM
آقا رضا با این توضیحاتی که به انگلیسی نوشته ظاهرا" یکی از یوزر ها گوشیش مرده در حین آپدیت ،که تازه گفته اگه گارانتی شرکت نوکیا باشه(که فکر نمیکنم این گارانتی های ما بپذیرن) شماره سریال گوشی های آپدیت شده تو سایت شرکت ثبت میشه و میتونید مشکلتونو برطرف کنین.
سوال اینجاست با توجه به عدم پوشش گارانتیهای داخلی نسبت به این موضوع مفید چه تضمینی برا گوشی هست؟
کاش میشد گارانتی های داخلی با این قسمت سایت آشنا میشدن و متقاعد نسبت به انجام پوشش بیشتر در زمینه های مختلف برا گوشیها.
من که جرات نمیکنم راستش !!!
mori_kntu
26 August 2006, 08:32 AM
رضا خان ايول
من انجام دادم
زياد هم نيازي به ADSL نيست
خود نرم افزار حدود 1:57:00 طول کشيد تا فريم ور رو گرفت و خيلي زود هم آپديت شد (تقريبا فايلش براي 6630 ، 26 مگ بود)
الان ورژن گوشيم شده 6.03.08
اون مشکلي هم که ميگين ميگه چيزي پيدا نکرده براي من با يک Restart بعد از نصب برنامه حل شد
X-R
26 August 2006, 10:42 AM
من دوباره سعي كردم ولي نشد كه نشد .
البته ورژن گوشيم هم 4.03.38
25-04-2005
rm-1
Mohsen777
26 August 2006, 03:34 PM
به منم همش همين پيغامو ميده . شايد لمي چيزي داره ؟!!!
mori_kntu
26 August 2006, 04:03 PM
شايد همون طور که دوستمون گفت مشکل از ip ايران باشه
اگه بتونين يه ip/port ست کنين خيلي خوبه
X-R
26 August 2006, 04:07 PM
شايد همون طور که دوستمون گفت مشکل از ip ايران باشه
اگه بتونين يه ip/port ست کنين خيلي خوبه
چطوري ميشه اينكار انجام داد؟؟؟
mori_kntu
26 August 2006, 04:20 PM
بايد يه جستجو بکنين
البته الان اکثر پروکسي ها رو بستن و فايده اي هم نداره
ولي يه سر به اين (http://www.google.com/search?hl=en&lr=&safe=off&rls=GGGL%2CGGGL%3A2006-26%2CGGGL%3Aen&q=201.243.213.242+3128&btnG=Search) بزنين
jalil_enrique
29 August 2006, 03:04 AM
یعنی این برنامه مسقیم از روی اینترنت firmware میکنه ؟؟؟
اگه وسط کار برق بره گوشی باطله دیگه ؟؟؟
یا اگه خط دایل آپ قط بشه !!
بدرد ایران نمی خوره اگه اینطور باشه.
mori_kntu
29 August 2006, 04:00 AM
تا دانلود تموم نشه آپديت شروع نميشه!
پس مشکلي با dc شدن بوجود نمياد
براي رفتن برق هم ميتوني يه laptop گير بياري
اگه اينطوري حساب کني اگه سيستم هنگ کنه چي؟
اگه ....
paria
31 August 2006, 01:43 PM
من 3230 دارم.خود برنامه رو هم نتوستم دانلود كنم .لطفا راهنمايي بكنيد.
X-R
31 August 2006, 04:37 PM
من هم بالا خره تونستم اپديت كنم البته ip عوض نكردم همينطوري شانسي شروع به اپديت كرد .موقع اپديت گوشي بايد حتما توي برق باشه و بعد از اپديت گوشي رياستارت و محتواي phone memory پاك ميشه كه بايد شما قبلا بك اپ گرفته باشي و بعد از اپديت هم مشكلي با برنامههاي كه قبلا روي مموري كارت ريخته بودم نداشتم همه كار مي كنن . فقط برنامههاي جاوا را دوباره بايد نصب كنيد چون من دوتا نقشه تهران داشتم كه برنامه jar بود كار نكردند اول remove كردم بعد دوباره نصب كردم كار كردن .به نظر من الزامي نداره گوشيتون اپديت كنيد .
سعوالي بود درخدمتم
ورژن جديد
v 6.03.08
13-02-06
rm-1
nokia6630
ورژن قديم
4.03.38
25-04-2005
rm-1
X-R
31 August 2006, 05:25 PM
من 3230 دارم.خود برنامه رو هم نتوستم دانلود كنم .لطفا راهنمايي بكنيد.
يكي از محدوديتهاي اين برنامه اينه كه فقط گوشيهاي
Nokia n70
Nokia n72
Nokia 6131
Nokia 6630
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
ساپورت ميكنه
Mohsen777
1 September 2006, 01:33 AM
شانسي يعني چطوري ؟ من كه هر چي ميزنم ميگه چيزي پيدا نكرده !!!
X-R
1 September 2006, 04:10 AM
دقيقا ميگم شانسي بدونيد كاملا اتفاقي شد .كه دليل اين رو هم فهميدم
1 برنامه c p r o x y فعال بود
و وقتي گوشي زدم توي كابل usb ابتدا pcsuite فعال شد وقتي برنامه داشتم اجرا ميكردم از كار افتاد و كاريش هم نداشتم .
يك چيز ديگه وقتي هم c p r o x y غير فعال ميكنم همون پيغام ميده كه برنامهاي و جود نداره
اينهم از عكسهاش
1 بدون c p r o x y
http://hellsing.persiangig.com/image/1.JPG
2 با c p r o x y
http://hellsing.persiangig.com/image/2.JPG
برنامه c p r o x y كه همه ميشناسن كه كنار icon كانكت اينترت به صورت c وجود داره
mori_kntu
1 September 2006, 02:12 PM
خوب c p r o x y هم ip شمارو تغيير ميده و از سرور هاي خودش کانکت ميشه!!
پس شانسي نبوده
Mohsen777
2 September 2006, 02:27 AM
با تشكر از آقا يا خانم X-R كه لطف كردن به بنده لمش فقط همين برنامه C p r o x y هست و بس منم update كردم . فقط با اكانت البرز به هيچ وجه من الوجوهي نمي شه همون خطا رو مي ده فكر كنم البرز فيلترينگ سخت افزاري داره كه نميشه p r o x y كرد به هر حال با يه اكانت ديگه اين كار انجام شد . بازم از همه ممنون
hondol
5 September 2006, 10:52 AM
با تشكر از آقا يا خانم X-R كه لطف كردن به بنده لمش فقط همين برنامه C p r o x y هست و بس منم update كردم . فقط با اكانت البرز به هيچ وجه من الوجوهي نمي شه همون خطا رو مي ده فكر كنم البرز فيل ترينگ سخت افزاري داره كه نميشه p r o x y كرد به هر حال با يه اكانت ديگه اين كار انجام شد . بازم از همه ممنون
با سلام خدمت دوستان
گوشي n70 دارم با مشخصات فريمور ورژن 2.0536.0.2 به تاريخ 05-09-12 و RM-84 با اين نرم افزار نوكيا به هيچ وجهي نتونستم گوشي رو آپديت كنم در واقع وقتي بررسي ميكنه ميگه هيچ آپديتي براي گوشي شما وجود ندارد با راهنمايي دوست عزيزمون نرم افزار C P r o x y رو هم دانلود و نصب كردم بازهم هيچ اتفاقي نيفتاد مثل قبل به نتيجه اي نرسيدم اگر تنظيمات خاصي بايد انجام شود لطف كنيد و بفرماييد و يا بنده رو راهنمايي كنيد براي آپديت دستگاه كه اعصابمو خرد كرده است متشكرم
--------------------------------
آقا كف رو برو توكارش
soheyl-2006
5 September 2006, 11:10 AM
من برا ( ان70 ) برنامه آپدیتر رو دانلود کردم اما نصب نمیشه رو سیستمم که بخوام بقیه کارا رو انجام بدم.
ارور میده
mori_kntu
5 September 2006, 12:25 PM
C p r o x y که نصب کردين مطئنين کار ميکنه؟
براي اطمينان آيکونش رو تو system tray بررسي کنين ببينين آبيه يا خاکستري؟
اگه آبي باشه کار ميکنه و الا نه
X-R
5 September 2006, 12:40 PM
البته c p r o x y براي همه اكانتها ممكنه كار نكنه بستگي به نوع اكانتي داره كه استفاده ميكنيد
hondol
5 September 2006, 05:55 PM
c p r o x y كار ميكنه رنگش هم آبيه ولي بازهم به نتيجه نرسيدم همچنان بعد از اينكه نرم افزار چك ميكنه ميگه آپديتي وجود ندارد بيزحمت كمك
------------------------------
آقا كف رو برو توكارش
Glimpser
5 September 2006, 10:29 PM
همونطور که قبل گفتم نوکیا با ای پی های ایرانی یک کمی مسئله داره
aminyagoubi
6 September 2006, 12:58 PM
سلام
تروخدا یکی بگه چطوری میشه آپگرید کرد.من هرکاری میکنم نمیتونم 6630 خودمو آپگرید کنم
میگه فریمور جدید وجود نداره
با این C P R O X Y هم نشد.چیکار کنم؟
aminyagoubi
6 September 2006, 01:07 PM
اگه با c p r o x y اکانت ما جواب نده برنامه دیگه ای نیست که بشه باهاش کار کرد.
من با هر اکانتی که میزنم اول 10 ثانیه c p r o x y آبیه بعد خاکستری میشه.
شاید باید واسه c p r o x y تنظیمات خاصی انجام داد؟!
لطفا راهنمایی بفرمایید.
hondol
6 September 2006, 02:31 PM
آقايون اين c p r o x y سركاريه به هيچ عنوان فرقي نميكنه ما كه هرچي زديم به در بسته خورد دوستاني كه آپديت كردن بيزحمت بگن از كدوم اكانت استفاده ميكنند ما هم بريم سراغش
----------------------
آقا كف رو برو توكارش
X-R
6 September 2006, 02:41 PM
شما اين برنامه دانلود (http://www.parsaspace.com/eagle/filtering/cpsetup_cz.exe) كن . بعدمن از سپنتا استفاده كردم
aminyagoubi
6 September 2006, 04:03 PM
من از شاتل استفاده می کنم جواب میده یا نه؟!
پديده
6 September 2006, 04:16 PM
آقا احتمالا اين c p r o x y كه شما ازش استفاده ميكنين ورژن قديمي هست بايد دوباره ورژن جديدش رو از سايتش بگيرين...من گرفتم و دانلود هم شروع شد ولي نميدونم چرا تا الان با اينكه حداقل 10 بار از اول اين كار رو كردم قبل از اينكه دانلود كامل بشه failed ميشه! اتمالا به خاطر سرعت پائين و ... اينترنت هست! بايد به فكر جايي كه ADSL داشته باشه باشم!
hondol
6 September 2006, 05:10 PM
من دانلود كردم و نصب كردم الان داره انجام ميده ولي ميدونين چقدر طول ميكشه الان نيم ساعته كه داره آپديت ميكنه و هيچ اتفاقي نيفتاده كم كم دارم نگران ميشم
X-R
6 September 2006, 05:26 PM
فقط يك چيز ديكه براي من هم adsl است كه 10 دقيقه فكر نكم طول كشيد يادم نيست و اخرش كمي طول ميكشه تا اپگريد تمام بشه و زماني هم كه به اخر رسيدين و ديدين كه برنامه چيزي از سايت دانلود نميكنه چند تا صفحه رو از اينترنت باز كنيين تا عمليات متوقف نشه (براي dialup فكر كنم بهتره نمي دونم )
aminyagoubi
6 September 2006, 09:02 PM
ببخشید میشخ ورژن جدید c p r o x y رو بذارید اینجا جناب پدیده؟
ما که هر کاری کردیم نشد که نشد! عجب مصیبتی گیر کردیم ما!!!!!!!!!!!!!!
hondol
7 September 2006, 11:52 AM
جناب X-R خيلي ممنون از بابت c p r o x y درست شد خود نامردش بود وظيفه بود از بابت راهنماييت تشكر كنم به راحتي تونستم گوشي رو آپديت كنم فقط نميدونم چرا نوكيا با ايران مشكل داره؟ چون آمريكايي نيست كه بحث تحريم رو داشته باشيم تا بحال با كشور هاي اروپايي همچين مساله اي رو نداشتيم شايد هم تازه بخاطر مناقشه هسته اي داشته باشيم اله اعلم
--------------------------------
آقا كف رو برو توكارش
aminyagoubi
7 September 2006, 01:54 PM
مال منم درست شد آپدیت رو پیدا کرد اما نمیدونم چرا شروع نمیکنه!؟!؟؟
نکنه وسطاش قطع بشه گوشیم بسوزه؟ عجب وحشتی!!!!
میگم کسی میدونه چرا آپدیت شروع نمیشه؟!
راستی فقط با اکانت سپنتا میشه با c p r o x y کار کرد
كوروش2000
7 September 2006, 06:09 PM
ببخشيد سايت c p r o x y فيل تر
نميشه شما اينجا بزارينش
پديده
8 September 2006, 02:50 AM
شرمنده از تاخير...
اينم از آخرين ورژن c p r o x y :
http://www.uploading.com/files/WUZE2MZU/cpsetup_cz.exe.html
اميدوارم به كارتون بياد..
alireza_2000
8 September 2006, 12:58 PM
از ایران نمیشه dn کرد
alireza_2000
8 September 2006, 01:29 PM
از اینجا خود برنامه رو بگیرید
http://www.tucows.com/get/195621_87037
از اینجا کرک برنامه رو
http://www.cracks-keygens.com/down/61373/CProxy%20Server%20v3.4.3_crack_keygen_serial.html
jack_panosyan
14 September 2006, 06:44 PM
من وقتی برنامه رو اجرا میکنم و میخواد چک کنه که گوشی باید اپدیت بشه یا نه ارتباط گوشی با pc قطع میشه بعد هم که میگه چیزی برای داونلود وجود نداره.
SARMAD
14 September 2006, 06:55 PM
عزیز مدل گوشی شما تو لیست گوشی های پشتیبانی شونده هست؟
اون 10 تا رو میگم . اگر نیست منتظر باشید به زودی به لیست اضافه خواهد شد!
jack_panosyan
14 September 2006, 10:52 PM
بله گوشی من n70 هستش.
hondol
20 September 2006, 06:22 PM
بله گوشی من n70 هستش.
خدمت دوستان عزيز
آقا اين بيست دفعه نرم افزار آپديت نوكيا با آي پي هاي ايران كار نميكنه يعني به زبان ساده تر شما گوشي خودتون رو از طريق اين نرم افزار نميتونين آپديت كنين مگر اينكه آي پي خودتون رو مخفي كنين مثلا با نرم افزار c p r o x y اين كار رو بكنين من خودم همين مشكل رو داشتم با نصب اين نرم افزار موفق به آپديت شدم شما هم امتحان كنيد
------------------------------
آقا كف رو برو توكارش
smail
20 September 2006, 07:07 PM
من كه با ip مشكل نداشتم رفتم كافي نت يكي از دوستان كه از ايرانگيت اينترنت گرفته بود با اولين بار آپديت شد البته من در اصفهان هستم و گوشي 6630
salar68
20 September 2006, 07:49 PM
سلام
واسه N80 راهی نیست برای آپدیت ؟
به جز باکس و فونیکس از طریق اینترنت ؟
================
این نرم افزاری که معرفی شده N80 را نداره اضافه می شه یا نه ؟ مثلا" این چند مدل که اضافه شده از کی بوده ؟
به زودی اضافه می شه یا نه ؟
hondol
23 September 2006, 01:14 PM
سلام
واسه N80 راهی نیست برای آپدیت ؟
به جز باکس و فونیکس از طریق اینترنت ؟
================
این نرم افزاری که معرفی شده N80 را نداره اضافه می شه یا نه ؟ مثلا" این چند مدل که اضافه شده از کی بوده ؟
به زودی اضافه می شه یا نه ؟
سلام دوست عزيز
فعلا گوشي شما جزو ليست آپديت مستقيم از طريق اينترنت نيست نوكيا اعلام كرده بود كه اين ليست تكميل خواهد شد ولي زمان دقيق اون رو بيان نكرده احتمالا سه ماه ديگر در اوايل ژانويه اين كار رو خواهد كرد فعلا تنها راه آپديت گوشي شما فونيكس و باكس است همين موفق باشي
-------------------
آقا كف رو برو تو كارش
salar68
23 September 2006, 04:12 PM
سلام
یه نگاهی به اینجا بنیدازید :
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=1513
صفحه دوم من سوال پرسیدم این جوابش بید :
You have to take your phone to a Nokia Service Center (there's a list of them somewhere on the Nokia Support Site).
It's a real shame the N80 can't be updated using SoftwareUpdate - it would have saved me several abortive trips to a service center
یه چیزائی ازش فهمیدم ولی کامل ترجمه عبارت بالا چیه ؟.
hamid_2fun
23 September 2006, 06:36 PM
You have to take your phone to a Nokia Service Center (there's a list of them somewhere on the Nokia Support Site).
It's a real shame the N80 can't be updated using SoftwareUpdate - it would have saved me several abortive trips to a service center
شما میبایست گوشیتون رو به یه مرکز خدمات نوکیا ببرید (فهرستی از اونها روی سایت پشتیبانی نوکیا موجوده)
این واقعا شرم آوره که N80 توسط SoftwareUpdate آپدیت نمیشه، این میتونست ازاینکه الکی پاشم برم مرکز خدمات جلوگیری کنه.
jahanifar
24 September 2006, 07:05 PM
من N70 خودمو آپدیت کردم البته من گوشی قبلی خودمو که 6630 بود با روش قبلی اپدیت کرده بودم این روش خیلی ساده تر هست و ریسکش هم خیلی کمتر و معایبش هم اینه که داخل ایران حتما باید بااین سرعت کم اینترنتش از یک پروکسی سرور هم اشتفاده کرد که سرعت رو باز هم خیلی میاره پایینتر ولی در کل من اینروش رو به روش قبلی ترجیح میدم.
حالا اینو بگم که مصرف باتری من بعد از اپدیت خیلی خیلی پایین اومده و من خیلی رای هستم
PITB
28 September 2006, 05:17 PM
من برنامه ی c p r o x y رو دارم ... کاره دیگه ای تو c p r o x y نباید انجام بدم؟ همین که برنامه روشن on باشه کافیه؟
hondol
28 September 2006, 06:56 PM
من برنامه ی c p r o x y رو دارم ... کاره دیگه ای تو c p r o x y نباید انجام بدم؟ همین که برنامه روشن on باشه کافیه؟
ورژني كه بنده ازش استفاده كردم و جواب داد زبان اصلي اون چك بود احتمالا از همين استفاده كنيد نتيجه ميگيريد نكته مهم اينكه آيكون اين برنامه كه توي تسك بار قرار ميگيره بايد به رنگ آبي باشه اگر رنگش طوسي بشه يعني غير فعاله توي منوهاش يه گزينه داره بنام bypass بايد اون رو غير فعال كنيد تا هميشه آبي بمونه موفق باشي دوست عزيز
-------------------------
آقا كف رو برو توكارش
PITB
29 September 2006, 01:49 AM
برا update گوشی باید این برنامه رو داشت...ولی c p r o x y بعضی وقتا با اینکه on هست و به رنگه ابی هست بازم کار نمیکنه...البته بعضی وقتا
arash-ha
29 September 2006, 03:41 PM
من برنامه رو نصب کردم, بدون c p r o x y که میگه ورژن جدید رو پیدا نمیکنه با c p r o x y نیز همون اولش که پیغام loading a list of supported phone models هست گیر میکنه.
الان یه 10 دقیقه ای هست فقط همین پیغام رو میده! حالا چیکار باید بکنم؟ صبر کنم یا این پیغام نباید ایقدر طول بکشه ؟!؟
PITB
29 September 2006, 06:27 PM
یه سوال اگه در حین update کردن connection fail بشه, ارتباط قطع بشه, یا اصلا disconnect بشی گوشی براش مشکل پیش نمیاد؟
hondol
29 September 2006, 06:46 PM
من برنامه رو نصب کردم, بدون c p r o x y که میگه ورژن جدید رو پیدا نمیکنه با c p r o x y نیز همون اولش که پیغام loading a list of supported phone models هست گیر میکنه.
الان یه 10 دقیقه ای هست فقط همین پیغام رو میده! حالا چیکار باید بکنم؟ صبر کنم یا این پیغام نباید ایقدر طول بکشه ؟!؟
نبايد زياد طول بكشه دستگاه رو يكبار ري استارت كن دوباره وصل شو. درضمن ببين فايروال روي سيستمت غير فعال باشه چون فايروال با اين برنامه نوكيا مشكل داره بعد از اينكه چك ميكنه بايد يه توافقنامه به شما نشون بده كه تاييد كني و بعد ميره براي دانلود و آپديت مساله ديگه اينكه يه جايي اين كار رو بكن كه پهناي باند خوبي داشته باشه مثل adsl يا dsl با خط تلفن و dial up خيلي طول ميكشه و ريسك بالايي هم داره درضمن هنگام آپديت خودش به شما ميگه كه ارتباط گوشي رو قطع نكنيد يا گوشي رو خاموش نكنيد وگرنه ممكنه كه مشكلات زيادي رو باعث بشه فكر كنم يه كمي تند رفته چون بعد از اينكه دانلودش تموم شد شروع به نصب ميكنه هنگام دانلود اگر ارتباط قطع بشه مساله اي نيست ولي هنگام آپديت حواستون جمع باشه
---------------------------
آقا كف رو برو توكارش
alireza_2000
30 September 2006, 10:29 AM
من با adsl و با برنامه c p ro x y هم نتونستم میگه update وجود نداره----البته وقتی c p r o x y رو اجرا میکنم و توی سایت ip-to-location میرم باز میگه تو از ایران کانکت شدی یعنی ip رو عوض نکرده من نمیدونم شما چطور این کار رو میکنید
hondol
30 September 2006, 11:02 AM
نرم افزارتون ممكنه درست عمل نكنه يه ورژن از اين نرم افزار هست كه زبان اصلي اش چك هست اون رو من نصب كردم و نتيجه گرفتم فكر كنم يكي از دوستان در همين تاپيك لينكشو گذاشته باشه از اون استفاده كنيد. اين نرم افزار در هنگام كار كردن در قسمت owerview گرافهايي از مقدار ارسال و دريافت ديتا روي سيستمتون نشون ميده نرم افزار خودتون رو چك كنين ببينين هنگام فعاليت اين گراف رو ميندازه يا هيچي نشون نميده؟
mori_kntu
30 September 2006, 05:01 PM
نرم افزارتون ممكنه درست عمل نكنه يه ورژن از اين نرم افزار هست كه زبان اصلي اش چك هست اون رو من نصب كردم و نتيجه گرفتم فكر كنم يكي از دوستان در همين تاپيك لينكشو گذاشته باشه از اون استفاده كنيد. اين نرم افزار در هنگام كار كردن در قسمت owerview گرافهايي از مقدار ارسال و دريافت ديتا روي سيستمتون نشون ميده نرم افزار خودتون رو چك كنين ببينين هنگام فعاليت اين گراف رو ميندازه يا هيچي نشون نميده؟
زبان اصلي اين برنامه از ابتدا چک بوده
براي تغيير زبانش کافيه تو زير منوي اول برنامه زبان رو تغيير بديد
اما اينکه کار نميکنه براي خيلي ها واضحه
خيلي از isp ها اون رو بستن و خواهند بست...
alireza_2000
30 September 2006, 08:28 PM
واسه من اصلا جایی برای تغییر زبان نداره
mori_kntu
30 September 2006, 08:36 PM
داره دوست عزيز
Automatické nastavení
تو زبون چک اين اسم منوش هست
من از اولين ورژن با اين برنامه کار ميکردم و هميشه داشته
alireza_2000
30 September 2006, 11:43 PM
میشه link اون رو بدید--واسه من اصلا منو نداره
mori_kntu
1 October 2006, 03:28 AM
شما رو آيکون برنامه double click کن
منظورم از منو همون ليست سمت چپي هست تو برنامه
hondol
1 October 2006, 01:11 PM
زبان اصلي اين برنامه از ابتدا چک بوده
براي تغيير زبانش کافيه تو زير منوي اول برنامه زبان رو تغيير بديد
اما اينکه کار نميکنه براي خيلي ها واضحه
خيلي از isp ها اون رو بستن و خواهند بست...
دوست عزيز اين نرم افزار از سرورهاي پرو كسي استفاده ميكنه و اين پرو كسي ها مرتبا تغيير پيدا ميكنن ممكنه كه براي يه مدت كوتاه بسته بشه ولي مرتبا با به روز رساني از پرو كسي سرور هاي جديد استفاده ميكنه و به راحتي فيل تر رو دور ميزنه اينطوريا هم نيست كه خيلي از آي اس پي ها بسته باشنش الان من با 4 آي اس پي كار ميكنم هيچكدوم اينو نبستن مثل پارس آنلاين سپنتا داتك و مروا
mori_kntu
1 October 2006, 03:15 PM
بله درسته ولي اين به شرطيه که حواستون باشه و آپديتش کنيد
و در ضمن خيلي از isp ها هم حواسشون از من و شما جمع تره
اينجا جاي بحث راجع به c p r o x y نيست بهتره يه تاپيک بزنيم براش!
hamid_2fun
1 October 2006, 03:23 PM
اينجا جاي بحث راجع به c p r o x y نيست بهتره يه تاپيک بزنيم براش!
کاملا درست میفرمایید دوست عزیز، اینجا جای صحبت درباره CPro*y نیست،
اما ایجاد تاپیک در این مورد هم بدون شک مساوی با حذف شدن اون هست، مثل گذشته..
بهتره در این تاپیک دیگه حرفی از CPro*y و فیل ترینگ گفته نشه، چون چاره جز حذفش نداریم.
s_saeed_m
5 October 2006, 10:56 PM
آقا چه ربطي داره ما مي خواهيم كاري كنيم كه Nokia مارو نشناسه وگر نه ما هر درخواستي بفرستيم از طرف آي اس پي رد گيري و در صورت غير مجاز بودن فيلتر ميشه!!!
hondol جان من برنامه نوكيا رو گرفتم اما بعد از نصب واجرا هيچ اتفاقي ويا پيغامي داده نميشه حتي اگر موبايل رو قطع كنم ويا اينترنت رو
شما كه اين كار رو انجام دادين كمك كنيد!!!!!!!
smail
5 October 2006, 11:54 PM
ورژن جديد برنامه هم اومده دوستان تست كنيد ببينيد چطور است
hamid_2fun
6 October 2006, 12:28 AM
آقا چه ربطي داره ما مي خواهيم كاري كنيم كه Nokia مارو نشناسه وگر نه ما هر درخواستي بفرستيم از طرف آي اس پي رد گيري و در صورت غير مجاز بودن فيلتر ميشه!!!!
دقیقا به همین دلیل هم هست که من و مدیرهای دیگه لینک این برنامه و توضیحات دوستان رو در صفحات قبل حذف نکردیم.
s_saeed_m
6 October 2006, 01:16 PM
دوستان بلاخره من تونستم اين برنامه رو اجرا كنم
چون خودم قبل از اجرا كلي كپ كرده بودم مراحل كار رو قدم به قدم ميگيم تا دوستان ديگر اذيت نشونداميدوارم مفيد باشه
s_saeed_m
6 October 2006, 01:19 PM
1-برنامه رو از سايت نوكيا بگيريد يه چيزي حدوده 2 ساعت طول مي كشه
2-نصب كنيد
تا اينجا هيچ واهمه اي از قطع شدن اينترنت ويا رفتن برق نداشته باشيد ، يك ري استارت پيشنهاد مي شود
3-برنامه سي پروكسي رو نصب كنيد
براي استفاده از اين برنامه توضيحات بيشتري ميدم:
سي پروكسي رو كه اجرا مي كنيد به اين قسمت بريد:
automaticke nastaveni
احتمالا به صورت پيش فرض در همين صفحه هستين حالا در سمت چپ پايين جلوي
jazyk:
انگليسي رو انتخاب كنيدو اوكي كنيد برنامه مينيمايز مي شود رو آيكون نزديك ساعت دوبار كليك تا برنامه بياد حالا به قسمت
bypassبريد
تيك activate bypass if the...
را برداريد و اوكي كنيد
حالا براي اينكه مطمئن شويد كه برنامه درست كار ميكند به اين سايت برويد
http://www.dnsstuff.com/tools/my-ip-address.ch (http://www.dnsstuff.com/tools/my-ip-address.ch)
در اين سايت شماره آي پي و كشور را نشان مي دهد اگر كشور ايران بود برنامه درست كار نمي كند
روي آيكون برنامه در تسك بار راست كليك كنيد و ري استارت رو بزنيد دوباره چك كنيد اينبار ديگه نام كشور ايران نيست
* برنامه پي سي سوئيت بايد نصب شده باشد
4-گرفتن پشتيبان از گوشي توسط پي سي سوئيت كه پشتيبان شامل مسيج دفتر تلفن و عكسها و مي باشد
5- باطري گوشي بايد كاملا شارژ باشه و پيشنهاد شده كه در حين انجام كار گوشي به شارژر وصل باشه
6-سيم كارت در گوشي باشد
7-پروفايل گوشي رو در حالت جنرال قرار دهيد
8- كابل يو اس بي رو وصل كنيد
9- به اينتر نت وصل شويد و برنامه نوكيا سافت ور آپديتر رو اجرا كنيد
:icon_excl
كوروش2000
6 October 2006, 02:05 PM
1خبر جديد n80 هم به ليست update اضافه شد:icon_cool
hondol
6 October 2006, 02:33 PM
1-برنامه رو از سايت نوكيا بگيريد يه چيزي حدوده 2 ساعت طول مي كشه
2-نصب كنيد
تا اينجا هيچ واهمه اي از قطع شدن اينترنت ويا رفتن برق نداشته باشيد ، يك ري استارت پيشنهاد مي شود
3-برنامه سي پروكسي رو نصب كنيد
براي استفاده از اين برنامه توضيحات بيشتري ميدم:
سي پروكسي رو كه اجرا مي كنيد به اين قسمت بريد:
automaticke nastaveni
احتمالا به صورت پيش فرض در همين صفحه هستين حالا در سمت چپ پايين جلوي
jazyk:
انگليسي رو انتخاب كنيدو اوكي كنيد برنامه مينيمايز مي شود رو آيكون نزديك ساعت دوبار كليك تا برنامه بياد حالا به قسمت
bypassبريد
تيك activate bypass if the...
را برداريد و اوكي كنيد
حالا براي اينكه مطمئن شويد كه برنامه درست كار ميكند به اين سايت برويد
http://www.dnsstuff.com/tools/my-ip-address.ch (http://www.dnsstuff.com/tools/my-ip-address.ch)
در اين سايت شماره آي پي و كشور را نشان مي دهد اگر كشور ايران بود برنامه درست كار نمي كند
روي آيكون برنامه در تسك بار راست كليك كنيد و ري استارت رو بزنيد دوباره چك كنيد اينبار ديگه نام كشور ايران نيست
* برنامه پي سي سوئيت بايد نصب شده باشد
4-گرفتن پشتيبان از گوشي توسط پي سي سوئيت كه پشتيبان شامل مسيج دفتر تلفن و عكسها و مي باشد
5- باطري گوشي بايد كاملا شارژ باشه و پيشنهاد شده كه در حين انجام كار گوشي به شارژر وصل باشه
6-سيم كارت در گوشي باشد
7-پروفايل گوشي رو در حالت جنرال قرار دهيد
8- كابل يو اس بي رو وصل كنيد
9- به اينتر نت وصل شويد و برنامه نوكيا سافت ور آپديتر رو اجرا كنيد
:icon_excl
ممنون از راهنماييت دوست عزيز كليه مراحل كاملا صحيح است فقط ممكنه كه خود برنامه نوكيا بعد از اينكه اجرا شد بخواد كه آپديت بشه براي همين يه مقدار زمان بيشتري ميبره نگران نباشيد. توصيه ميكنم از پهناي باند adsl يا پهناي باند بزرگ استفاده كنيد
arash-ha
12 October 2006, 10:18 AM
من هم N70 دارم و به راحتی اونو به روز کردم و چند نکته رو میخاستم بهتون بگم:
1. وقتی برنامه رو گرفتی به نظر من صرف نمیکنه با این اینترنت های dial up ,موبایتون رو update کنی چون احتمالا یه 2-3 ساعتی وقت میبره بهتره برید یه کافی نت خوب اونجا نرم افزار رو نصب کنید و update کنید. من یه کافی نت بود تو زیرزمین پاساژ ایرانیان (ولیعصر) حتی بدون نیاز به cproxy تو 30 دقیقه update کردم
2.N70 یه سری مشکل داره مثل این که وقتی یه شماره رو میگیری بلافاصله میخای قطع کنی گوشی هنگ میکنه که با update علاوه بر اینکه این مشکلات حل میشه سرعت گوشی هم یبشتر میشه و mp3 player اون هم خیلی توپ تر میشه پس بهتره گوشیتونو update کنید.
3. احیانا اگه میخای با dial up گوشی رو udpate کنی من با شماره 9092303202 و 9092303200 سپنتا امتحان کردم نیازی به cproxy نداشت حالا دلیلشو واقعا نمیدونم شاید محل ما خیلی خفنه !!
4.اگه خاستی بری کافی نت شارژرت یادت نره ببری!
5.ارزششو داره یه کم وقت بذاری و یه کم به خودت دردسر بدی.......
salar68
12 October 2006, 11:40 AM
سلام
من یه ای پی پورت دارم
چند ساله ازش استفاده می کنم و هیچ وقت هم بسته نشده !!
از این هم می تونم استفاده کنم ؟ یا حتما" سی پروکسی
اگر می شه ای پی پورت را کجا بزنم که توی کلش کار کنه ؟
یه N80 مربوط به یکی از دوستام را می خوام آپدیت کنم
salar68
12 October 2006, 03:19 PM
سلام
ايپي كه عوض مي كنم فايده ندارد !!!!!!!
اين ارور را ميده !
http://i10.tinypic.com/301ly85.jpg
salar68
12 October 2006, 05:06 PM
سلام
اي پي بدون پروكسي از آمريكا هم هست باز هم جواب نداد !
همون ارور بالا
ريست هم كردم نشد !
http://i10.tinypic.com/346rzv5.jpg
salar68
12 October 2006, 05:52 PM
سلام
یه مشکل دیگه !
من خواستم روی لپ تاپ این نرم افزار را نصب کنم
ارور می ده : !
minmum memry is 256Mb
رم لپتاپ 256 هست فقط گرافیک 64 روش شیر شده !
حالا چه طور می شه روی این یکی نصب کرد ؟
hamid_2fun
12 October 2006, 06:37 PM
Error که میگه درایوی که نرم افزار رو روش/ازش نصب/اجرا میکنید 256 مگابات فضای خالی نداره.
salar68
12 October 2006, 07:15 PM
سلام
به مرحله انتخاب مسیر نمی رسد
ضمن این که لپ تاپ من فقط یک درایو سی داره که 60 گیگ هم هست و 20 گیگش هم خالیه !
این اروره !
minimum memory requirment is 256 MB
اقا این سوال های صفحهع قبل را یکی لطف کنه جواب بده از همه مهتره ! حالا این نصب نشد با پی سی می کنم
Vista_66
13 October 2006, 02:05 PM
برای من هم (6680) همش همین پیغام رو می ده.
با هر برنامه ای هم استفاده کردم درست نشد.
راستی مگر شما نمی گید اول همشو دانلود می کنه بعد شروع می کنه به نصب فرمور.
خواستم ببینم نمی شه فایلش رو از کسی که تونسته فایل رو دانلود کنه بگیریم بذاریم به جای این فایل که می خواد دانلود کنه. که دیگه نیازی به اینترنت هم نباشه؟؟؟
alireza_2000
13 October 2006, 03:04 PM
من همين الان تونستم update كنم تقريبا يه چيزي حدود 46 مگ اطلاعات جابه جا شد
از برنامه cproxy و شاتل adsl استفاده كردم الان ورزن گوشيم اينطوري شده
v5.0638.3.0.1
06-09-18
84-rm
alireza_2000
13 October 2006, 03:06 PM
رم حتما بايد 256 خالي باشه ماله منم اينطوري بود كه يه رم از جايي گذاشتم درست شد
رم نه هارد
Vista_66
13 October 2006, 03:41 PM
کسی یه برنامه بجز CProxy سراغ نداره که بشه باش آپدیت کرد.
چون من وقتی Cproxy رو فعال می کنم و IE هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه موقع آپدیت هم همون پیغام رو می ده .
hondol
13 October 2006, 04:14 PM
سلام
ايپي كه عوض مي كنم فايده ندارد !!!!!!!
اين ارور را ميده !
http://i10.tinypic.com/301ly85.jpg
دوست عزيز اولا ببين كه ورژن گوشي دوستت چيه ممكنه هنوز ورژن جديدتري نيومده باشه. ثانيا من خودم با cproxy مشكل رو حل كردم از آي پي و پورت استفاده نكردم اكانت هم از پارس آنلاين داشتم اميدوارم مشكلت حل بشه. راستي چطوري به اينترنت وصل ميشي؟ dialup يا adsl؟
salar68
13 October 2006, 07:38 PM
دوست عزيز اولا ببين كه ورژن گوشي دوستت چيه ممكنه هنوز ورژن جديدتري نيومده باشه. ثانيا من خودم با cproxy مشكل رو حل كردم از آي پي و پورت استفاده نكردم اكانت هم از پارس آنلاين داشتم اميدوارم مشكلت حل بشه. راستي چطوري به اينترنت وصل ميشي؟ dialup يا adsl؟
سلام
ورژن این گوشی 3 هست دو تا ورژن جدیدترش آمده توی یه سایت چک کردم
آخرین ورژن 4.6 و ... هست
ورژن این گوشی 3.6
ممطئنم ورژن جدید داره
ضمن این که من گوشی 6630 را تست کردم همین ارور را می دهد با این که ورزن 6630 شماره 4 هست
سی پروکسی که نصب نشد ولی خب یه نرم افزار داشتم به اسم reb the web که ای پی را عوض می کنه همانطور که دیده اید از آمریکا هم نشون می ده با چند تا نرم افزار ای پی لوکیتنور هم نشون می ده از آمریکا وصل هستم
راهی هست کسی می دونه ؟
============
بله می دونم رم می خاد ولی خب نمی شه چه باید کرد ؟
alireza_2000
14 October 2006, 10:46 AM
فقط اشکالی که برای من پیش اومده این هست که سرعت ورق زدن عکسهام توی گالریم خیلی کم شده یه جورایی کند شده---
نمیدونم چیکار کنم
salar68
14 October 2006, 01:43 PM
سلام
الان خواستم با اکانت یه پارس انلاین دانلود کنم نرم افزار را نمی شه !!
سایت نوکیا خرابه درسته ؟@؟@@؟@؟
hondol
14 October 2006, 02:44 PM
سلام
الان خواستم با اکانت یه پارس انلاین دانلود کنم نرم افزار را نمی شه !!
سایت نوکیا خرابه درسته ؟@؟@@؟@؟
نوكيا كه خراب نميشه مشكل از سيستم شما يا اكانتي هست كه باهاش وصل شدي توصيه ميكنم از adsl يا يه كافي نت كه سرعت بالا داره استفاده كني نرم افزار cproxy رو هم بگرد تو همين تاپيك فكر كنم پيداش ميكني فقط ورژن چك رو بگير چون بقيه شو امتحان كردم نميشه.
hondol
14 October 2006, 02:52 PM
سلام
ورژن این گوشی 3 هست دو تا ورژن جدیدترش آمده توی یه سایت چک کردم
آخرین ورژن 4.6 و ... هست
ورژن این گوشی 3.6
ممطئنم ورژن جدید داره
ضمن این که من گوشی 6630 را تست کردم همین ارور را می دهد با این که ورزن 6630 شماره 4 هست
سی پروکسی که نصب نشد ولی خب یه نرم افزار داشتم به اسم reb the web که ای پی را عوض می کنه همانطور که دیده اید از آمریکا هم نشون می ده با چند تا نرم افزار ای پی لوکیتنور هم نشون می ده از آمریکا وصل هستم
راهی هست کسی می دونه ؟
اگر اين نرم افزاري كه شما ميگي درست كار ميكنه بايد بتوني از فيلتر عبور كني يه تستي بكن ببين سايتهايي مثل اوركات رو ميتوني ببيني يا نه اگه بتوني نشون ميده كه اين نرم افزارت قابليت مخفي كردن آي پي هاي ايران رو داره و بايد راه حل ديگه اي رو براي حل مشكلت جستجو كنيم
salar68
14 October 2006, 07:23 PM
اگر اين نرم افزاري كه شما ميگي درست كار ميكنه بايد بتوني از فيلتر عبور كني يه تستي بكن ببين سايتهايي مثل اوركات رو ميتوني ببيني يا نه اگه بتوني نشون ميده كه اين نرم افزارت قابليت مخفي كردن آي پي هاي ايران رو داره و بايد راه حل ديگه اي رو براي حل مشكلت جستجو كنيم
سلام
من براحتی از تمام فیلتر ها با اون نرم افزار عبور می کنم و ای پی هم گفتم مربوط می شه آمریکا چون با سایت و ای پی لوکیتور همینو می زنه
من از دو تا شرکت توی خونه روی دو خط ADSL استفاده می کنیم
یکی پارس انلاین و دیگری فن آوا
عصری جائی بود کخ خواستم تست کنم دیدم سایت نوکیا صفحه آپدیتش ارور می ده !!!
ظهر کسی این مشکل را داشته ؟
الان درسته ولی خب تست می کنم نمی شه
کسی هست یه لینک به دانلود به من بده ؟ لینک اصلی دانلود
راستی من با این نرم افزار ای پی و فیلتر می پرونم : rev the web
alireza_2000
16 October 2006, 12:27 AM
کار کردن cproxy فقط به isp شما ربط داره اگر کار نکرد عوض کنید--firewall --antivirus رو غیر فعال کنید
تا کار کنه-------
PITB
16 October 2006, 01:29 AM
من امروز کلی با ذوق و شوق نشستم با ADSL گوشیو update کنم ولی نشد که نشد.... گوشی رو شناسایی میکنه ولی میگه update جدید نیست (فرمور من 1 هستش) خلاصه هر کاری کردم نشد....کمک کنین... راستی گوشیم N91 هستش...
salar68
16 October 2006, 03:18 PM
کار کردن cproxy فقط به isp شما ربط داره اگر کار نکرد عوض کنید--firewall --antivirus رو غیر فعال کنید
تا کار کنه-------
سلام
یه کسی از هست از پارس انلاین آپئیت کرده باشه ؟
سی پروکسی نصب نمیشه ارور می ده !! روش خاصی برای نصبش هست ؟
اگر می شه یه کسی همین نرم افزار rev the web را تست کنه ببنیه با این می شه یا نه ؟ با ای پی چه طور می شه یا نه ؟
hondol
16 October 2006, 05:08 PM
من امروز کلی با ذوق و شوق نشستم با ADSL گوشیو update کنم ولی نشد که نشد.... گوشی رو شناسایی میکنه ولی میگه update جدید نیست (فرمور من 1 هستش) خلاصه هر کاری کردم نشد....کمک کنین... راستی گوشیم N91 هستش...
دوست عزيز توصيه ميكنم اين تاپيك رو از ابتدا با دقت ملاحظه بفرماييد تا جواب سئوالتون رو بگيرين
salar68
16 October 2006, 09:45 PM
دوست عزيز توصيه ميكنم اين تاپيك رو از ابتدا با دقت ملاحظه بفرماييد تا جواب سئوالتون رو بگيرين
سلام
من یه بار کل تاپیک را خوندم
هم با پروکسی هم با هاید ای پی هم با عوض کردن هیچ کدوم نشده اون ارور را داده
کسی N80 آپدیت کرده ؟
من ADSL 512 دارم
hondol
18 October 2006, 12:13 PM
سلام
من یه بار کل تاپیک را خوندم
هم با پروکسی هم با هاید ای پی هم با عوض کردن هیچ کدوم نشده اون ارور را داده
کسی N80 آپدیت کرده ؟
من ADSL 512 دارم
والا ما بااستفاده از همين روشهايي گه گفتيم خدمتتون هم n70 آپديت كرديم هم 6630 و هم 6681 با استفاده از adsl 128و cproxy_cz. فكر كنم بايد بري سراغ فونيكس و ديگو. خدابيامرزتت
salar68
19 October 2006, 03:29 PM
والا ما بااستفاده از همين روشهايي گه گفتيم خدمتتون هم n70 آپديت كرديم هم 6630 و هم 6681 با استفاده از adsl 128و cproxy_cz. فكر كنم بايد بري سراغ فونيكس و ديگو. خدابيامرزتت
سلام
اون روش خطریه یه هوا
خود من یه گوشی را فلش فرستادم 6630 !
N80 دیگه ریسک نداره
این سی پر.وکسی هم ارور می ده موقع نصب روش خاصی برای نصب داره ؟
salar68
19 October 2006, 03:32 PM
سلام
اون روش خطریه یه هوا
N80 دیگه ریسک نداره
hondol
21 October 2006, 01:21 PM
سلام
اون روش خطریه یه هوا
N80 دیگه ریسک نداره
اتفاقا من گوشي خودم رو (N70)ديروز يه بار ديگه با همين روش آپديت كردم به خدا مشكلي نداشت مثل آب خوردن بود نميدونم شما چرا جواب نميگيري الان ورژن گوشي شده v5.0638.3.0.1 به تاريخ 18 09 2006
s_saeed_m
21 October 2006, 02:00 PM
hondol جان منم ان 70 رو آپديت كردم بجز رفع مشكل پلير صوتي كه ميپريد چيز ديگه اي متوجه نشدم آيا شما چيز جديدي در اين ورژن ديده ايدممنون مخلصيم
s_saeed_m
21 October 2006, 02:14 PM
سلام
اي پي بدون پروكسي از آمريكا هم هست باز هم جواب نداد !
همون ارور بالا
ريست هم كردم نشد !
http://i10.tinypic.com/346rzv5.jpg
دوست من اين تصوير نشون ميده شما مراحل رو درست پيش رفتي
منم با اين ارور كه گفتين مواجه شدم اما با چندين بار تلاش مجدد جواب گرفتم
حتي يكبار هم تا 25 مگا بايت از آپديت رو گرفته بود اما وسط كار ارور داد
توصيه ميكنم در ساعاتي كه كمترين استفاده از اينترنت ميشه شروع به كار كنيد (مثلا نيمه شب)
اميدوارم با تلاش و حوصله به نتيجه برسي:icon_razz
salar68
21 October 2006, 05:28 PM
دوست من اين تصوير نشون ميده شما مراحل رو درست پيش رفتي
منم با اين ارور كه گفتين مواجه شدم اما با چندين بار تلاش مجدد جواب گرفتم
حتي يكبار هم تا 25 مگا بايت از آپديت رو گرفته بود اما وسط كار ارور داد
توصيه ميكنم در ساعاتي كه كمترين استفاده از اينترنت ميشه شروع به كار كنيد (مثلا نيمه شب)
اميدوارم با تلاش و حوصله به نتيجه برسي:icon_razz
سلام
از 4 سرویس دهنده AِDSL مختلف تست کردم از کافی نت همینطور با دیاپ هم هیمطنور !!!
به هر حال مرسی
ولی نشده که نشد همش همون ارور که دادم میاد !!
حتی 6630 هم همینطور !
یه چیزی توی فروم نوکیا یه سری بحث هست در مورد 08 052 و .. در ورژن گوشی یه کسی تست کنه ببینه چیه
hondol
22 October 2006, 04:59 PM
سلام
یه چیزی توی فروم نوکیا یه سری بحث هست در مورد 08 052 و .. در ورژن گوشی یه کسی تست کنه ببینه چیه
من كه متوجه نشدم منظور شما چي بود اگه ممكنه آدرس تاپيك رو بذار ببينيم چي ميگن؟
sunnorth
22 October 2006, 05:28 PM
بچه ها گوشی من هم نشد 6681
salar68
22 October 2006, 10:25 PM
http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board?board.id=swupdate
من كه متوجه نشدم منظور شما چي بود اگه ممكنه آدرس تاپيك رو بذار ببينيم چي ميگن؟
سلام
ورژن گوشی اینطوری دیگه
یکی تاریخ
V3.0617.0.6
03-05-2006
RM-92
Nokia N80 (58.01)
این قسمتی که بلد کردم ماله همه فرق داره مثلا" لانگلیس و...
ماله من و فکر کنم اکثرا" به به جای این عدد 8 هست که می شه خاورمیانه چندتائی با این عدد و عدد های دیگر مشکل داشتند
توی ادرسی کع دادم دو تا 3 تا تاپیک هست ببنید
sunnorth
23 October 2006, 09:04 AM
بچه ها اصلاً نوکیا نمی زاره من نرم افزارش رو دانلود کنم و این پیغام رو می ده
The page or file could not be found. The address or link may be invalid or outdated.
In 15 seconds, you will be automatically redirected to the home page of www.nokia.co.uk.
کسی این نرم افزار 6681 رو نداره که برام آپلود کنه تا من بگیرم
ممنون می شم
s_saeed_m
23 October 2006, 05:33 PM
توجه توجه
دوستاني كه n70 دارند
و ورژن فريم وير گوشيشون بالاي 5 هست اصلا به ورژن پايين آپديت نكنند
v5.0638.3.0.1
18-09-06
RM-84
در حال حاضر سايت نوكيا به اين ورژن آپديت ميكنه
اين ورژن باگ داره :electric_shock:
1- خيلي هنگ ميكنه وبايد باطري گوشي رو درآورد تا مشكل حل بشه
2- سرعت گوشي يه كمي پايين اومده
3-مشكل وقفه طولاني كنسل كردن تماس كه ميگفتند حل شده برطرف نشده
دوستاني كه آپديت كردند و متوجه مشكلات ديگه شدند حتما بگن
SMN
23 October 2006, 07:20 PM
مال من 33.8 مگ دانلود میکنه وا میسه قضیه چیه؟!!؟!
hondol
31 October 2006, 04:53 PM
توجه توجه
دوستاني كه n70 دارند
و ورژن فريم وير گوشيشون بالاي 5 هست اصلا به ورژن پايين آپديت نكنند
v5.0638.3.0.1
18-09-06
RM-84
در حال حاضر سايت نوكيا به اين ورژن آپديت ميكنه
اين ورژن باگ داره :electric_shock:
1- خيلي هنگ ميكنه وبايد باطري گوشي رو درآورد تا مشكل حل بشه
2- سرعت گوشي يه كمي پايين اومده
3-مشكل وقفه طولاني كنسل كردن تماس كه ميگفتند حل شده برطرف نشده
دوستاني كه آپديت كردند و متوجه مشكلات ديگه شدند حتما بگن
دوست عزيز نميتونستي زودتر بگي من آپديت كردم زياد فرقي نكرده ولي امكانات افزوده شده رو ميگم:
1- هنگام پخش موزيك صفحه پشت موزيك پلير مشخصه ديگه از اون صفحه آبيه خبري نيست
2- در قسمت manager نوع فايلهاي نصب شده مشخصه براي مثال اگه نقشه تهران رو نصب كرده باشيد بغل اسم تهران نوشته java يا اگه آنتي ويروس داشته باشين نوشته symbian نوع برنامه ها رو مشخص كرده
فعلا اين دو تا بود كه اضافه شده
با نظر دوستمون موافقم از وقتي كه آپديت كردم يه مشكل دارم و اون هم اينه كه توسط برنامه FExplorer 1.16 نميتونم گوشي رو ري استارت كنم . هنگ ميكنه و بايد باطري رو در بيارم منتظرم كه ببينم چي ميشه دوستان ديگه هم كه آپديت نكردن صبر كنن تا ورژن جديد تري بياد
jack_panosyan
31 October 2006, 06:35 PM
با سلام به همه دوستان
من تا حالا 2 یا 3 بار شده گوشیم هنگ کرده(n70 ) و برای اینکه این مشکل حل بشه در memory رو باز میکنم با اینکار برنامه های باز بسته میشه و گوشی از حالت هنگ کردن در میاد شما هم دوستان همین کار رو بکنین فکر کنم اینطوری دیگه نیاز به باطری در اوردن نداشته باشین
s_saeed_m
2 November 2006, 06:13 PM
hondol جان چند تا سوال:
1-بوسيله فونيكس ميشه به ورژن قبل فلش كرد؟
2-ورژنهاي عربي دار رو از كجا ميشه گير آورد؟ خود نوكيا داره يا نه؟
3-آيا كدي هست كه بشه فهميد چند بار آپديت و فلش شده؟
ماهان
17 November 2006, 04:20 AM
دوستان من 3250 رو از 3.21 به 3.24 تغییر دادم.ولی هم صداش به نظرم ضعیف تر شده موقع استفاده از هندزفری هم تو پروفایل silent هنگام عکس برداری یا فیلم برداری صدا قطع نمیشه.منظورم صدایی که لحظه گرفتن عکس میده هستش.قبلا اینطوری نبود.حالا من چکار کنم؟؟اخه یه تغییر مثبت نکرد دلم خوش باشه.ضمنا بعد اپدیت نه مسیج ها پاک شدن نه چیزی.کاش نمیکردم!
sunnorth
17 November 2006, 09:53 PM
بچه ها من گوشیم 6681 و می خوام که فرمویرم رو ارتقاع بدم چون ورژنش 4 هست اما نتونستم این نرم افزار رو دانلود کنم اخه ارور می ده می شه یکی کمکم کنه یا برام روی یه جای دیگه آپلودش کنه ممنون می شم
zino
19 November 2006, 03:27 PM
این ارور چیه action failed due to network problems لطفا کمک کنید
hondol
20 November 2006, 05:22 PM
hondol جان چند تا سوال:
1-بوسيله فونيكس ميشه به ورژن قبل فلش كرد؟
2-ورژنهاي عربي دار رو از كجا ميشه گير آورد؟ خود نوكيا داره يا نه؟
3-آيا كدي هست كه بشه فهميد چند بار آپديت و فلش شده؟
سلام دوست عزيز
توسط فونيكس ميتونين به ورژن قبلي برش گردونين منتها دردسرهاي خاص خودش رو داره دانلود نرم افزارهاش آدمو ميكشه
ورژن هاي عربي به شرطي روي گوشي شما كار ميكنن كه گوشيتون سفارش خاور ميانه باشن البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم
از وجود همچين كدي بي اطلاع هستم دوستان اگر اطلاعاتي دارند خوشحال ميشم من هم داشته باشم.
salar68
21 November 2006, 03:02 PM
کسی تونسته N80 خودش را آپدیت کند ؟
son_of_devil
24 November 2006, 03:43 PM
من n91 rm43 دارم كه فريم ور آن v1.10.030 وقتي مي خوام فريم ور رو آپديت كنم مي نويسه كه فريم ور قابل دسترس نمي باشد و براي اين مدل آپديت نيست با cp هم اين كارو كردم نشد و چون بچه ها ميگن با برنامه نوكيا اين كارو كردن و ورژن فريم ور اومده به 2 پس گوشي منم باي بشه اگه ميشه راهنمايي كنين چون من هر چي سرچ كردم چيزي دستم نيومد
مشكل هم فكر مي كنم مربوط به irtci هست ...
حالا ....
اگه راه داره بگيد
rezaps
25 November 2006, 10:33 AM
کسی تونسته N80 خودش را آپدیت کند ؟
من آپدیت کردم.
zino
28 November 2006, 02:19 AM
چطوری میشه ip رو در cproxy عوض کرد؟ اگه جواب بدین ممنون میشم
salar68
29 November 2006, 12:56 PM
من آپدیت کردم.
مرسی از حواب شما
در صورت امکان به این سوال ها هم جواب بدهید :
1- از اینرتنت جه شرکتی استفاده کردید !؟
2- برای تغییر ای پی از چه نرم افزار یا روشی استفاده کردید
3- ورزن قبلی و جدید گوشی شما پس از آپدیت هم حتما" ذکر کنید
4- مشخصات کامل گوشی RM . /./?
iranbar
7 December 2006, 11:42 AM
خدمت دوستان عزيزم كه همش آيه يأس مي خونند عرض كنم:
تو اين هفته تو يه كافي نت سه تا n73 آپديت كردم بدون نياز به سي پروكسي و غيره . يكيش مال خودم بود دوتاي ديگه هم مال دوتا از رفيقام اما جالبه فايلي كه براي من دانلود شد 65 مگ بود ولي واسه رفيقام 57مگ بود چون گوشي اونا كي پد عربي داشت واسه من آخر ورژنش مي نويسه n73(1) ولي واسه رفيقام مي نويسه n73(8)
اينم ورژن گوشي قبل و بعد از آپديت البته واسه دوستام هم همينه فقط با همون تفاوتي كه گفتم:
V2.0628.0.0.0
27-7-2006
RM-133
Nokia N73(01)
v3.0638.0.0.1
30-10-2006
RM-133
Nokia N73(01)
gold_boy3
9 December 2006, 12:16 AM
سلام دوستان من هم اپدیت کردم همین الان و ورژن گوشیم این شده
v3.0638.0.0.1
30-10-2006
RM-133
Nokia N73 (01)
s_m_Saatchi
9 December 2006, 01:39 AM
من هم N73 رو به راحتي اپدیت کردم :victory:
son_of_devil
15 December 2006, 02:00 PM
آقا يكي نيست جواب ما رو بده من نتونستم ميگه برنامه آپديت وجود ندازه ولي تو سايت ها خوندم ورژن 2 اومده و emeiهست ولي خود سايت نوكيا نداره توروخدا كمك كنين
reza_s29
16 December 2006, 01:51 AM
یه نفر لطف کنه بطور کامل توضیح بده من چجوری n72 رو آپدیت کنم تو سایتش که مرم بعد از اتمام نوکیا اپدیتور میگه فریمور جدیدی وجود نداره!!! چکار کنم؟؟؟
reza_s29
16 December 2006, 02:34 AM
ماله من این ارور رو میده http://rapidshare.com/files/7649011/untitled.JPG
ماندانگاس
16 December 2006, 03:11 AM
به نظر من نوکیا فون آپدیتر برای یه سری از گوشی ها بازی در میاره
من N71 دارم وقتی میخوام آپدیت کنم میگه گوشی شما به روزه! و آپدیت لازم نداره!
در صورتی که میدونم ورژن جدید اومده.
بهترین کار اینه که فرم ور رو پیدا کنین با برنامه های دیگه گوشی رو فلش کنین!
من که این کارو دارم میکنم.
rezaps
16 December 2006, 01:58 PM
مرسی از حواب شما
در صورت امکان به این سوال ها هم جواب بدهید :
1- از اینرتنت جه شرکتی استفاده کردید !؟
2- برای تغییر ای پی از چه نرم افزار یا روشی استفاده کردید
3- ورزن قبلی و جدید گوشی شما پس از آپدیت هم حتما" ذکر کنید
4- مشخصات کامل گوشی RM . /./?
1-256K از پارس آن لاین
2-نیازی به تغییر آی پی نیست
بقیه موارد را از این تاپیک ببینید:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21460&page=29
hondol
17 December 2006, 02:18 PM
1-256K از پارس آن لاین
2-نیازی به تغییر آی پی نیست
بقیه موارد را از این تاپیک ببینید:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21460&page=29
ولي من هنوز فكر كنم كه مشكل آي پي داريم و بايد بري سراغ CProxy
ماندانگاس
19 December 2006, 03:40 PM
یه سوال
دوستانی که موفق شدن گوشی خودشون رو آپدیت کنن.
بعد از آپدیت ، زبان عربی گوشی سر جاش بود؟ پاک نشده بود؟
چون من شنیدم اگه گوشی رو با فریم ور هایی که خودمون دانلود میکنیم
و با برنامه های دیگه مثل فینیکس ( phoenix ) گوشی رو فلش کنیم
گوشی نه دیگه زبان عربی ( فارسی ) رو میتونه بخونه نه میتونه بنویسه!
میخواستم ببینم Nokia Phone Updater هم زبون عربی رو پاک میکنه یا نه!
که اگه پاک نمیکنه با Dial Up امتحان کنم! طبق گفته ی دوستمون.
مرسی
iranbar
19 December 2006, 07:45 PM
یه سوال
دوستانی که موفق شدن گوشی خودشون رو آپدیت کنن.
بعد از آپدیت ، زبان عربی گوشی سر جاش بود؟ پاک نشده بود؟
چون من شنیدم اگه گوشی رو با فریم ور هایی که خودمون دانلود میکنیم
و با برنامه های دیگه مثل فینیکس ( phoenix ) گوشی رو فلش کنیم
گوشی نه دیگه زبان عربی ( فارسی ) رو میتونه بخونه نه میتونه بنویسه!
میخواستم ببینم Nokia Phone Updater هم زبون عربی رو پاک میکنه یا نه!
که اگه پاک نمیکنه با Dial Up امتحان کنم! طبق گفته ی دوستمون.
مرسی
نه زبانها تغييري نميكنه اينو خودم امتحان كردم البته تو آپديت ولي فلش و فونيكس فكر كنم زبون عربي رو پاك كنه برنامه آپديت نوكيا خودش هوشمنده مثلا گوشي من وقتي آپديت كردم چون از همون اول زبون عربي نداشت بعد از آپديت هم همونطوري بود ولي يكي از رفيقام كه گوشيش زبون عربي داشت بعداز آپديت هم زبون عربي رو داشت
rezaps
20 December 2006, 10:12 AM
قبل از آپدیت هرچی برنامه نصب کردین را remove کنین.
من با خود نوکیا آپدیت کردم و زبان هایی که داشت تغییر نکرد.
توصیه میکنم با Dial Up هم آپدیت نکنین.
hondol
21 December 2006, 09:38 AM
قبل از آپدیت هرچی برنامه نصب کردین را remove کنین.
من با خود نوکیا آپدیت کردم و زبان هایی که داشت تغییر نکرد.
توصیه میکنم با Dial Up هم آپدیت نکنین.
احتياجي به پاك كردن برنامه ها نيست فقط يادتون باشه از address book يه نسخه پشتيبان تهيه كنيد چون بعد از آپديت تمامش ميپره نرم افزارهايي كه روي مموري دستگاه نصب شده مشكلي براش رخ نميده مگر چند تا نرم افزار مثل Farsi Dic يا SMS Farsi يا آنتي ويروس كه بايد از اول نصب كنين بقيه رو باهاش مشكل نداشتم
درضمن با Dial up خيلي طول ميكشه و احتمال شكستش زياده يه چيزي حدود 50 مگابايت رو نرم افزار دانلود ميكنه كه با استفاده از dialup نزديك به دو ساعت و نيم طول ميكشه به شرطي كه قطع نشين و مشكلي نداشته باشه توصيه ميكنم از ADSL يا Brodband استفاده كنين
قبل از اينكه آپديت كنين اصلا ببينين ورژن جديدي از نرم افزار گوشيتون اومده يا نه به اين آدرس برين و مدل گوشي رو وارد كنين آخرين ورژن فريمور رو بهتون ميگه اگه مال شما پايين تره آپديتش كنين:
h**p://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php
و نكته آخر گوشي N70 رو به ورژن 5.0638.3.0.1 و به تاريخ 06-09-18 آپديت نكنين چون باگ داره هنوز هم ورژن جديدتري نيومده
Glimpser
25 December 2006, 03:03 AM
برای 6630 من ادرسی که دادی میگه یک جدیدتر هست ولی خود نوکیا میگه همین اخریه میخواهی دوباره اینستال کنی ؟ موندم مشکل آی پی دارم یا نه ؟
hondol
25 December 2006, 01:33 PM
برای 6630 من ادرسی که دادی میگه یک جدیدتر هست ولی خود نوکیا میگه همین اخریه میخواهی دوباره اینستال کنی ؟ موندم مشکل آی پی دارم یا نه ؟
چند روز پيش يه جا خوندم كه اين ورژن جديد اومده شايد روي سرور نوكيا هنوز آپ نشده باشه دو سه روز ديگه امتحان كن احتمالا جواب ميگيري درضمن اگر مشكل آي پي داشته باشي اصلا به اون قسمتي كه فريمور رو آپديت ميكنه نميرسه
harzaabe
28 December 2006, 12:00 AM
آدرس برنامه به کل عوض شده
کلی گشتم ، واسه 6630 اين آدرس رو پيدا کردم
http://europe.nokia.com/A4176089?6630
harzaabe
29 December 2006, 04:34 PM
سلام دوستان
من همون شب که پست بلا رو زدم ، موفق به آپديت شدم.
خيلی راحت بود.
همون اول هم جواب داد.
از پروکسی يا ip هم استفاده نکردم.
فکر کنم نکته اين بود که تا برنامه رو دانلود کردم قبل از اجرا سيستم رو ريست کردم.
ورژن گوشيم از 3.45.113 تبديل کرد به 6.03،08
پيروز باشيد
2 نکته :
1- لطفاً مديران اگر صلاح ميدونندين تاپيک رو به گفتگوی مهم تبديل کنند.
2- اين هم واسه دوستانی که دنبال اين آدرس بودند و جاش اينجا خالی بود
لينک مستقيم دانلود نرم افزار (http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe)nokia softwere updater (http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe)
در مورده نکته اي که گفته بودم بگم که اول برنامه رو دانلود کردم ، سپس نصب کردم ، سپس ريست و بعد از بالا امدن سيستم اجرا کردم.
نميدونم چرا کسی اين تاپيک رو جدی نميگيره
به هر حال ، اين هم لينک آخرين فريم ور معرفی شده از طرف خود nokia
http://europe.nokia.com/A4305060
hondol
7 January 2007, 11:08 AM
آقا ما جدي ميگيريم ولي اين نوكيا جدي نميگيره كه ورژن گوشي ما رو آپديت نميكنه. به هرحال ممنون از اطلاع رساني شما
jack_panosyan
14 January 2007, 01:29 AM
با سلام به دوستان عزیز من گوشی n93 خودم رو نمیتونم اپدیت کنم چک کردم میدونم ورژن جدید هستش ولی وقتی میزنم موبایل رو چک کنه میزنه اپدیتی وجود نداره اونم مطمین هستم به خاطر ip هستش سری قبل من خیلی راحت با برنامه سیپروکسی تونستم گوشی n70 رو اپدیت کنم ولی این دفعه با اینکه باز با سیپروکسی میرم داخل نمیشه و وقتی ip رو چک میکنم میبینم باز ip خودم هستش
میشه بگین چطور میتونم اونو عوض کنم در ضمن اینم بگم با برنامه hide ip platinum هم نشد.
hondol
20 January 2007, 04:12 PM
روي n70 كه سه چهارماهي هست آپديتي نيومده روي گوشي هاي ديگه وضعيت چطوره؟
mahdyshr
24 February 2007, 09:15 PM
من که هر چی سعی کردم نتونستم نه گوشی خودمو (n80) نه گوشی برادرمو (n71) رو update کنم. دوستانی که اخیرا این کارو کردن می شه بفرمایند چطوری این کارو کردن؟ممنون. (تقریبا از تمام روش هایی که پیشنهاد شده بود استفاده کردم ولی میگه update جدیدی موجود نیست.)
jack_panosyan
25 February 2007, 12:41 AM
من که هر چی سعی کردم نتونستم نه گوشی خودمو (n80) نه گوشی برادرمو (n71) رو update کنم. دوستانی که اخیرا این کارو کردن می شه بفرمایند چطوری این کارو کردن؟ممنون. (تقریبا از تمام روش هایی که پیشنهاد شده بود استفاده کردم ولی میگه update جدیدی موجود نیست.)
دوست عزیز شما باید از یه برنامه تغییر ایپی استفاده کنین
mahdyshr
26 February 2007, 12:34 AM
دوست عزیز شما باید از یه برنامه تغییر ایپی استفاده کنین
من از برنامه هایی که معرفی کرده بودید (مثل سی بروکسی)استفاده کردم ولی نشد حالا اگه شما برنامه ای رو امتحان کردید که کار می کنه لینک بگذارید.ممنون
jack_panosyan
26 February 2007, 01:39 AM
راستش دوست عزیز منم از همون برنامه استفاده کردم و راحت شد اینطور که شنیدم این برنامه با همه isp ها سازگار نیست شما اگه میتونین با یه isp دیگه امتحان کنین مال من datak هستش adsl با این برنامه مشکل ندارم
Kavan
24 March 2007, 12:42 AM
راستش دوست عزیز منم از همون برنامه استفاده کردم و راحت شد اینطور که شنیدم این برنامه با همه isp ها سازگار نیست شما اگه میتونین با یه isp دیگه امتحان کنین مال من datak هستش adsl با این برنامه مشکل ندارم
دوستان من شنیدم که این مسئله هیچ ربطی به نوع isp و ip و غیره نداره و اگه چند بار و در طول روز دوباره سعی کنید میتونید آپدیت کنید. بعضیام میگن به product code دستگاه مربوط میشه.
SMN
24 March 2007, 02:07 AM
دوستان من شنیدم که این مسئله هیچ ربطی به نوع isp و ip و غیره نداره و اگه چند بار و در طول روز دوباره سعی کنید میتونید آپدیت کنید. بعضیام میگن به product code دستگاه مربوط میشه.
صد در صد به آیپی ربط داره
من با هر ISP جز سپنتا تست میکنم به مشکل بر میخورم با سپنتا برید حتما میشه!
9092303200-7
kevin_m_bb
31 March 2007, 09:18 PM
بايد تا آخر c p r o x y فعال باشه؟؟
وقتي فعاله سرعت خيلي كمه؟؟
mahdyshr
1 April 2007, 12:00 PM
من وقتی می خوام firmware n80 رو updateکنم این error رو میده مشکل چیه؟
http://mahdyshr.persiangig.com/document/n80.zip
SMN
2 April 2007, 12:27 PM
من وقتی می خوام firmware n80 رو updateکنم این error رو میده مشکل چیه؟
http://mahdyshr.persiangig.com/document/n80.zip
آخر شب امتحان کن
mahdyshr
2 April 2007, 01:07 PM
آخر شب امتحان کن
lمنظورتون از آخر شب ساعت چنده؟چون این error حدود ساعت 1 بامداد داد بعد از اینکه حدود 30 مگابایت از 67 مگابایت رو دانلود میکنه این error رو میده.:icon_redf
kevin_m_bb
2 April 2007, 03:59 PM
lمنظورتون از آخر شب ساعت چنده؟چون این error حدود ساعت 1 بامداد داد بعد از اینکه حدود 30 مگابایت از 67 مگابایت رو دانلود میکنه این error رو میده.:icon_redf
من هم اين مشكل رو داشتم براي آپديت 5500 ولي ساعت 3 4 امتحان كردم خوب بود و جواب دادش
البته اينو هم بگم كه حدود 3 4 بار تا 40 مگابايت مي رفت و اين خطا رو مي داد
ولي ساعت 3 4 بدون ارور آپديت شد
SMN
2 April 2007, 10:40 PM
پس ISP رو عوض کن من معمولا 1 شروع میکنم میگذارم تا صبح کامپیوتر رو هم میگذارم اتوماتیک Shut down بشه:icon_arro
mahdyshr
2 April 2007, 11:22 PM
بالاخره بعد از تلاش بسیار update شد.ممنون از همه دوستان که کمک کردند.
DRSaeid
20 April 2007, 12:32 AM
من 3250 رو آپگرید کردم ...
اما صدای موزیک پلیرش فوق العاده کم شد .. ! یعنی میشه گفت دیگه بدرد نمیخوره !!!:icon_twis
خلاصه من گفتم که اگه کسی میخواد آپگرید کنه .. اینم مد نظر داشته باشه !:icon_eek:
Profession@l
21 April 2007, 05:13 PM
N91 خودم و E50 دوستمو با همین برنامه و با Shatel آپدیت کردم ، چک کردم دیدم با سرویس سپنتا هم ورژن جدید رو نشون می داد و میشد آپدیت کرد .
با سپنتا گوشیه دوستمو بعد از 4 بار چک کردن ورژن جدی پیدا کرد .
فرویمور N91 آپدیت شد به 2.2 که تا حالا هنگ نکرده و خیلی بهتر شده . وقتی که دارم موزیک گوشی می کنم بازی هم می کنم یا مسیج هم میدم و سرعتشم خیلی بهتر شده ...
hamedfox
1 July 2007, 08:25 AM
گوشی منم ان 91 ولی دفعه اول که وصل کردم هی بهم ارور می داد یه با مستر ریست کردم حالا گوشی رو ان 70 میشناسه خواهش می کنم راهنمائیم کنید
من همه مراحل و طی کردم اون مشکی هم که گوشی رو n70 میشناخت حل شد فایلا رو هم دانلود کرده وقتی که می خواد روی گوشی بریزه فیل میده خواهش می کنم راهنمائی کنید بد جوری گیر کردم
kimia84
25 July 2007, 01:45 PM
امروز گوشیمو با NSU وصل کردم و گفت که ورژن جدید 4.07 اومده . منم گذاشتم آپدیت بشه 70 دقیقه طول کشید. بعد تمام که شد پیغام اومد که حالا شارژر گوشی را وصل کنید. منم شارژر در دسترسم نبود. کنسل کردم و همه انتظارم هدر رفت. گوشی 70% شارژ داشت. نمیدانم چرا گفت برای Reset شدن باید شارژر رو وصل کنی. دفعه قبل که از ورژن 3.06 به 3.07 آپدیت کردم اینجوری نبود. .........
kimia84
31 July 2007, 02:05 PM
آقایون خانوما بالاخره موفق شدم به ورژن 4.0726 آپدیت کنم. خیلی راحت حدود 30 دقیقه طول کشید.
سرعتش بهتر شده. شکل ظاهری music player تغییر کرده. در ورژن قبلی فقط آهنگ رو پخش می کرد و قابلیت جلو و عقب زدن نداشت. ولی در این ورژن با نگه داشتن دگمه مداد و حرکت دادن کلید Power به راست و چپ میشه آهنگ رو جلو و عقب برد.
rezasx1
10 August 2007, 08:27 PM
سلام دوستان
کسی n95 آپدیت کرده؟
amoali
10 August 2007, 09:01 PM
با سلام خدمت دوستان
من يك N80 دارم كه ميخواهم از 4.0632.0.38 كه به تاريخ 2006-10-13 ميباشد با پروداكت كد 0542488 ميخواهم به ورژن 4.07 يا 5.07 تبديل كنم
و با نرم افزار خود نوكيا كه سعي ميكنم اين پيغام را ميدهد :
http://i19.tinypic.com/4yud99i.jpg
11 August 2007, 12:08 AM
دوستان یه سوال فوری داشتم من گوشیم هم زبان فارسی داره هم منو(menu ) فارسی میخوم اپدیت کنم فریمور گوشیمو ایا بعد اپدیت بازم زبان و منو(menu) فارسی دارم یا اینکه میپره؟؟کسی از دوستان امتحان کرده؟؟؟گوشیم ان95 هسته و با برنامه خود نوکیا میخوام این کار انجام بدم؟
hondol
12 August 2007, 12:23 PM
با سلام خدمت دوستان
من يك N80 دارم كه ميخواهم از 4.0632.0.38 كه به تاريخ 2006-10-13 ميباشد با پروداكت كد 0542488 ميخواهم به ورژن 4.07 يا 5.07 تبديل كنم
و با نرم افزار خود نوكيا كه سعي ميكنم اين پيغام را ميدهد :
http://i19.tinypic.com/4yud99i.jpg
13 August 2007, 11:29 AM
n95 رو آپدیت کردم...آخرین فرمور 12 هست
فایلش 113مگ
gold_boy3
13 August 2007, 02:44 PM
n95 رو آپدیت کردم...آخرین فرمور 12 هست
فایلش 113مگ
دوست عزیز چه تفاوتهائی نسبت به ورزن قبلی احساس میشه؟؟؟ و ایا گوشی شما هم زبان فارسی داره؟؟چون من هم میخوام اپدیت کنم میترسم زبان فارسی بپره؟؟؟!
mehrdad1051
22 August 2007, 10:16 AM
من n93 دارم نمیتونم آپدیت کنم همش مینویسه downloading update package failed try again
برنامه cp ro yx رو دارم ولی فقط رو سایتایی کار میکنه که فیلتر باشن واسه آپدیت فایده نداره یکی کمک کنه خیلی به آپدیت نیاز دارم
kimia84
22 August 2007, 10:20 AM
پیشنهاد میکنم آپدیت نکنی. چون برای من که با آپدیت کیفیت فیلم و عکس پایین تر اومد . فکر کنم مشکل داره این ورژن جدید..
KAZEMLU
2 September 2007, 04:54 PM
دوستان یه سوال فوری داشتم من گوشیم هم زبان فارسی داره هم منو(menu ) فارسی میخوم اپدیت کنم فریمور گوشیمو ایا بعد اپدیت بازم زبان و منو(menu) فارسی دارم یا اینکه میپره؟؟کسی از دوستان امتحان کرده؟؟؟گوشیم ان95 هسته و با برنامه خود نوکیا میخوام این کار انجام بدم؟
احتمال زیاد مشکلی پیش نمی آید چون آپدیت بر اساس prodoct cod انجام می شود و چون گوشی شما فارسی است یعنی کد مربوط به کشور های عربی و ایران را دارد و پس از آپدیت هم با همان کد آپدیت می شود .من گوشی خودم فارسی نبود ولی با تعویض کد و آپدیت آن را فارسی کردم لذا اگر بر فرض محال فارسی گوشیتان هم بپرد می شود آن را مجدد فارسی کرد.
arashkey
3 September 2007, 03:27 AM
باز خوش به حال همه تون حداقل اجرا شد . من گوشیم ان 73 هستش و تازه دیروز خریدمش برای من می نویسه network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly در صورتی كه هیچ ربطی نداره من كاملا به اینترنت وصل هستم و هیچ برنامه ای جز این برنامه مشكلی نداره. من ADSL دارم و تقریبا سرعتم هم برای دانلود رو 12 تا 14 هستش. در ضمن فایروالم هم خاموشه و همچنین یه آنتی ویروس فكسنی ای وی جی دارم كه اصلا فایر وال نداره. دیگه نمی دونم این چی می گه . حتی آنتی ویروس و همه برنامه های باز رو بستم بازم همین ارور رو می ده چی كار كنم كلی دلم رو خوش كرده بودم
اقا درست شد اما ساعت 2 صبح تازه آخر سر فهمیدم كه داره همین ورژن حال حاظر رو دوباره نصب می كنه كه من دیدم به دردسرش نمی ارزه حدوده 71 مگ بود تا ورژن بعدیش بیاد !
kimia84
3 September 2007, 10:47 AM
اگه ورژن جدید رو نشناسه امکان نداره همون رو دوباره نصب کنه. پیغام میده که گوشی شما آخرین ورژن است.اگه داشته نصب می کرده ورژن بالاتر بوده.
arashkey
3 September 2007, 11:56 AM
پس چطوري كه دقيقا به همون ورژني كه روي گوشي نوشته بود داشت به روز مي كرد ؟
GIPSY
3 September 2007, 07:20 PM
احتمالا شما داشتی reinstall میکردی عزیز
arashkey
3 September 2007, 08:07 PM
حالا نظرت چيه . دوباره نصبش كنم . يا اينكه مثلا ورژن گوشيمو 0.0001 افزايش مي ده.
عرفنا
3 September 2007, 10:35 PM
حالا نظرت چیه . دوباره نصبش كنم . یا اینكه مثلا ورژن گوشیمو 0.0001 افزایش می ده.
دوست عزیز
شما اگر آخرین ورژن firmware رو داشته باشید پایین عکس گوشی در سمت چپ می نویسه که ورژن کنونی چی هست و آخرین ورژن چیه و سوال می پرسه که آیا دوباره می خاید install کنید یا نه، در غیر این صورت مشخص می شه که ورژن جدیدتری هم موجود است :icon_cool
موفق باشید :icon_excl
robber
8 September 2007, 01:15 AM
سلام ممنونم از آقاي عرفانا که منو به اينtopic رهنميه کردن من که گيج شدم تو اين 15 صفحه ولي 1 کاري کردم اينجا ميگم اگه اشتباه بود راهنماي کنيد
از سايتhttp://europe.nokia.com قسمت verison update sowftware avibility موبایل با آخرين verison با دادنه codeموبایل مقايسه کردم الان هم 23 فايل فريموره download ميکنم
درسته؟
راستی دوباره میگم مشکل چی بوده که دوستان بدونن
n76 من ریست میشد امید وارم حل بشه
عرفنا
8 September 2007, 09:39 AM
سلام ممنونم از آقاي عرفنا که منو به اينtopic رهنميه کردن من که گيج شدم تو اين 15 صفحه ولي 1 کاري کردم اينجا ميگم اگه اشتباه بود راهنماي کنيد
از سايتhttp://europe.nokia.com قسمت verison update sowftware avibility موبایل با آخرين verison با دادنه codeموبایل مقايسه کردم الان هم 23 فايل فريموره download ميکنم
درسته؟
راستی دوباره میگم مشکل چی بوده که دوستان بدونن
n76 من ریست میشد امید وارم حل بشه
دوست عزیز شما یه خورده سخت گرفتین :icon_surp
به این آدرس (http://europe.nokia.com/A4176089) برید و مراهل رو تی کنین.
برنامه خودش دانلود و بر روی گوشی نصب می کنه :icon_cool
امیدوارم مشکلتون هل بشه :icon_excl
robber
9 September 2007, 03:29 PM
دوست عزیز شما یه خورده سخت گرفتین :icon_surp
به این آدرس (http://europe.nokia.com/A4176089) برید و مراهل رو تی کنین.
برنامه خودش دانلود و بر روی گوشی نصب می کنه :icon_cool
امیدوارم مشکلتون هل بشه :icon_excl
سلام دوست عزیز
من برناهه رو اجرا کردم اما پیغام می یاد که nosoftaware for up date چیکار کنم؟
ممنون
عرفنا
9 September 2007, 04:15 PM
سلام دوست عزیز
من برناهه رو اجرا کردم اما پیغام می یاد که nosoftaware for up date چیکار کنم؟
ممنون
اهتمال زیاد مشکل شما باip باشه. از برنامه هایی مسل Cp r o x y برای تغییر IP استفاده کنید :icon_cool
robber
10 September 2007, 03:46 PM
اهتمال زیاد مشکل شما باip باشه. از برنامه هایی مسل Cp r o x y برای تغییر IP استفاده کنید :icon_cool
سلام شرمنده ایب c proxy میشه بگین از کجا بگیرم
دنبالش رفتم اما همجا filtere
باتشکر از شما
robber
11 September 2007, 01:44 AM
اقایون منم کمک کنید ان n76 من update نمیشه
1 نرمافزار proxy هم دارم
چیکار کنم؟
1 n91 دستم هست Verison جدید پیدا میکنه اما زمان شروع eror میده
عرفنا
11 September 2007, 11:20 PM
اقایون منم کمک کنید ان n76 من update نمیشه
1 نرمافزار proxy هم دارم
چیکار کنم؟
1 n91 دستم هست Verison جدید پیدا میکنه اما زمان شروع eror میده
دوست عزیز سرعت اینترنتتون چقدر هست؟
امکان داره نتونه درست ارتباط برقرار کنه.امکانش براتون هست یه کافی نت با سرعت بالا برین و کاری که می خاین رو انجام بدین؟؟
robber
17 September 2007, 01:14 AM
دوست عزیز سرعت اینترنتتون چقدر هست؟
امکان داره نتونه درست ارتباط برقرار کنه.امکانش براتون هست یه کافی نت با سرعت بالا برین و کاری که می خاین رو انجام بدین؟؟
ADSL Transfare 55
موبایلم نمیدونم ولی خیلی بهتز شده
حالا دوباره امتحان میکنم شاید دupdate شد
X_Man
4 November 2007, 09:24 PM
من یه N73 Musical دارم که ورنش 3.0705.1.0.31 هستش.
اگر به آخریم ورژن Update کنمش چه مزایایی داره؟
smail
4 November 2007, 09:51 PM
مزايا
هنگام روشن شدن ويبره ميزنه
سرعت كار گوشي زيادتر ميشود
كمي صدا بلند تر
اضافه شدن nokia map
سرعت فرستادن sms زيادتر ميشود
امكان بستن ميوزيك وجود دارد
عيب : آبي شدن عكس ها در نور كم
Mohammad759
16 April 2008, 01:40 PM
واسه من این صفحه میاد . گوشیم خاموش میشه:
http://www.freezpic.com/images/g67oebdu3girplx3nud9.jpg
چیکار کنم؟
Hamed
19 April 2008, 03:09 PM
فرمویر ورژن 20 برای n95 8gb رسید.
امکانات: چرخش اتومات صفحه مثل n82
ساپورت کومبو درایو و هندفری بلوتوثای جدید
Mohammad759
21 April 2008, 11:40 AM
چرا من نمیتونم آبدیت کنم؟؟؟
همش ارور میده
گوشیم n82
sor0ush
22 April 2008, 05:19 AM
چرا من نمیتونم آبدیت کنم؟؟؟
همش ارور میده
گوشیم n82
با باکس فلش کن بعد اگه نیاز به آپدیت داشتی آپ کن
Mohammad759
29 April 2008, 11:04 AM
من بالاخره تونستم فلش کنم
NSUبا ویستا زیاد سازگار نیست
با xpآپدیت کردم
راستی چرا دیگه فارسی نمیشه؟؟؟؟؟؟
smail
29 April 2008, 11:30 AM
اگر فارسي گوشي شما پريده است
بدليل اين است كه گوشي شما سفارش منطقه خاورميانه نبوده و با باكس فلش شده و به احتمال زياد باز شده و كيبرد آنرا نيز با كيبرد فارسي يا عربي تعويض كرده اند
ميتوانيد كد توليد n82 فارسي را پيدا كنيد و با nss رو 82 رايت كنيد بعد دوباره آپديت كنيد
mehrdad_m
29 April 2008, 02:22 PM
بعد از فلش کردن، برنامه های روی مموری کارت کار می کنن یا نه؟
Farzad_j
29 April 2008, 11:58 PM
بعد از فلش کردن، برنامه های روی مموری کارت کار می کنن یا نه؟
بستگی به برنامه دارد.
گروهی از برنامه ها وقتی روی مموری نصب میشوند تمام فایل های مربوط به برنامه روی مموری قرار میگیرد، در نتیجه بعد از فلش هم اجرا میشوند.
گروه دیگر از برنامه ها با این که روی مموری نصب میشوند تعدادی از فایل های آنها در فون مموری قرار میگری که بعد از فلش پاک میشود، در نتیجه دیگر برنامه اجرا نمیشود یا صحیح کار نمیکند.
(به طور مثال اکثر برنامه هایی که امکان قرار گیری در استارتاپ دارند و همینطور بعضی از فایل های مربوط به رجیستر برنامه از این دسته اند)
smail
30 April 2008, 12:13 AM
در منوي مموري كارت رفته و نسخه پشتيبان از حافظه تلفن روي كارت حافظه بگيريد بعد از آپديت دوباره آنرا فراخواني كنيد .
اين مورد رو n73 درست كار نميكنه ولي رو 6630 و n95 درست كار ميكنه
البته برنامه هاي جاوا با وجود بودن آيكون آن ديگر اجرا نخواهند شد .
Mohammad759
2 May 2008, 02:46 PM
smailجان میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟!!!
smail
2 May 2008, 07:14 PM
در قسمت memory از گزينه backup phone memory استفاده بكنيد و بعد از آپديت دوباره از همين مسير restore from card را انتخاب كنيد
البته در سري 60 ويرايش سوم در صورتي كه برنامه روي كارت حافظه باشد خود گوشي بعد از فرمت كردن حافظه گوشي سعي ميكند كه برنامه ها را نصب كند كه البته با هر برنامه اي سازگاري ندارد
Mohammad759
2 May 2008, 10:56 PM
من منظورم مشکل من بود که چرا فارسیم پرید
Benjamin
22 May 2008, 01:03 PM
من گوشيم N95 8 GIG است وقتي به برنامه وصل مي شم تشخيص مي ده ورژن گوشيم 15 است و مي تونم به 20 آپديت كنم ! مراحل رو كه طي مي كنم مي ره برا آپديت با حجم 102 مگا بايت . حدود 70 مگابايت رو كه دانلود كرد يه دفعه پيغام خطا مي ده مي گه آپديت براي شما موجود نيست !!!!!!!!!!!!
اعصابم خرد شده و پشيمون شدم از خريد نوكيا
PoYo
22 May 2008, 02:08 PM
کانکشن رو چک کنید شما...
مشکل در شبکه
فیلترینگ
و خیلی مسایل دیگه که احتمالش هست
از یک کافی نت اقدام به آپ کنید
به امید موفقیت :icon_cool
Benjamin
22 May 2008, 08:31 PM
کانکشن رو چک کنید شما...
مشکل در شبکه
فیلترینگ
و خیلی مسایل دیگه که احتمالش هست
از یک کافی نت اقدام به آپ کنید
به امید موفقیت :icon_cool
كانكشن كه LAN هست با سرعت 512k
مشكلي هم در شبكه ندارم
فيلترينگ هم كه اساسا بي معنيه چون اگه فيلتر بود كه اصلا نرم افزار آپديت كار نمي كرد !!
به جاي كافي نت هم از تو مركز ISP خودمون اقدام به اين كار مي كنم !!
ديگه دارم كلافه مي شم .
:icon_cry::icon_razz :icon_bigg
PoYo
22 May 2008, 10:47 PM
خوب با وجود این مسایل شما بدید با باکس براتون آپ کنیند
تاحالا باهمچین مشکلی مواجه نشده بودم ! از دوستانی که کار عملی انجام میدند سوال میکنم و نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم
شب خوش.موفق باشید
Benjamin
23 May 2008, 06:29 AM
بالاخره تونستم آپديت كنم !! با هزار بدبختي با استفاده از ف ي ل ت ر ش ك ن و هزار تا كلك سر برنامه زدن !!!
هنوز وقت نكردن خوب تستش كنم فقط اميدوارم مشكل خالي شدن زودهنگام باطريش حل شده باشه .
Mohammad759
18 July 2008, 07:28 PM
مشکل باطریش ربطی به ابنا نداره
کلا این جور گ.شی ها زود باطری تموم میکته
salar68
22 July 2008, 01:33 AM
ورژن جدید واسه ان80 نیومده ؟ آخرین ورژن همین 5 هست ؟
PoYo
22 July 2008, 11:12 AM
گوشی رو بفرستید واسه آپدیت خودش اعلام میکنه که آیا ورژن جدید ریلیز شده یا نه
موفق باشید
Mohammad759
22 July 2008, 01:16 PM
آخرین ورژن ان80:
V 5.0725.0.120-06-2007RM-92APAC
dacochir
23 July 2008, 11:04 AM
سلام به همه
دوستان من ميخوام كه n80 يكي از دوستانم رو آپديت كنم كه برنامه Nokia Software Updater رو هم گرفتم و نصب كردم
مرحله اول رو كه چندتا driver و... كپي ميكنه رو ميره ولي به مرحله بعد كه ميره اين ارور رو ميده كه در فايل ضميمه گذاشتم
نوشته كه كانكشن وجود نداره و يا اينكه فايروال روشنه كه من همه رو ok كردم.هم فايروال خاموشه و هم كانكشن oke ولي بازم همون ارور رو ميده و حتي از ف ي ل ت ر ش ك ن هم استفاده كردم و لي بازم نشد
من از ADSL 64speed (پارس آنلاين ) ولي خوب استفاده ميكنم چون با همين سرعت من سوني اريكسون خودم رو كه p990 هست آپديت كردم و همينطور گوشيه رفيقمو.
ممنون ميشم كمك كنيد.
راستي من واسه اين ميخوام آپديت كنم چون در حالتي كه درب كشويي پايين هستش دكمه منو و دكمه پايين و دكمه چپ كار ميكنند ولي وقتي درب كشويي باز ميشه دكمه هايي كه اسم بردم از كار ميفتن و فقط راست و بالا كار ميكنه و مابقي دكمه ها هم كار ميدن مگر اون چندتايي كه كفتم از كار ميفتن.كه بعد از كمي مكث و ايندست اوندست كردن درست ميشه. ويا اينكه وقتي فيش USB شو بهش ميزنم درست ميشه ولي بعد از مدتي دوباره قطع ميشه!!!!
مشخصات N80
V4.0623.0.41
26-07-2006
RM-92
nokia n80 (08)
Orion
23 July 2008, 11:28 AM
احياناً Kaspersky رو سيستمون نصب نيست؟
dacochir
23 July 2008, 11:33 AM
احياناً Kaspersky رو سيستمون نصب نيست؟
سلام و ممنونم از شما دوست خوبم
خير من كاسپر نصب نكردم
NOD32 نصب كردم كه اون رو هم disable كردم و خاموشه
Orion
23 July 2008, 12:04 PM
توي يه فروم خارجي خوندم، اگر به همچين مشكلي برخورديد، NSFU رو Uninstall كنيد و دوباره نصب كنيد. اگر مشكل برطرف نشد، كل PC-Suit رو Uninstall كنيد و دوباره نصب كنيد.
dacochir
23 July 2008, 12:59 PM
آقا هر كاري ميكنم نميشه
آنتي ويروس رو پاك كردم
از نو همه برنامه ها رو نصب كردم
ولي بيفايدست باز هم همون پيام رو ميده
چه مرگشه به نظرتون
خستم كرد
Mohammad759
23 July 2008, 02:02 PM
دوست عزیز pc suite رو کلا پاک کن(حتی فولدر نوکیا )
بعد آنتی ویروس رو فیر فعال و مموری گوشی رو در بیار و با*#7370# گوشی رو فرمت کن
بعد فقط(تکرار میکنم) فقط nsu رو نصب کن و بذار رو آبدیت
در ضمن اگه ویندوزت ویستا هست توصیه میکنم با اکس پی امتحان کنی
dacochir
23 July 2008, 03:07 PM
دوست عزیز pc suite رو کلا پاک کن(حتی فولدر نوکیا )
بعد آنتی ویروس رو فیر فعال و مموری گوشی رو در بیار و با*#7370# گوشی رو فرمت کن
بعد فقط(تکرار میکنم) فقط nsu رو نصب کن و بذار رو آبدیت
در ضمن اگه ویندوزت ویستا هست توصیه میکنم با اکس پی امتحان کنی
سلام و ممنونم از راهنماييتون
من اين دستورات شما رو هم اجرا كردم ولي نشد باز...
ويندوز من هم xp هستش
والا من يكي گيج شدم:icon_redf:icon_twis:icon_smil
Mohammad759
23 July 2008, 03:11 PM
پس ایراد از isp هست
ip رو عوض کنین
یا از انتی فیلتر استفاده کنین
wolf_rain900
18 December 2008, 07:52 PM
این error چیه؟تو تمام سیستم هایی که فکرشو بکنین نصب کردم با adsl ؟
دیگه نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید....
Mohammad759
19 December 2008, 12:51 AM
:icon_razz:confused:
کدوم اررور؟؟؟؟
mahdyshr
5 February 2009, 04:00 PM
یا عرض سلام
من می خواستم گوشی n80 ام رو update کنم ولی نمی ذاره و میگه اپدیت جدیدتری وجود نداره در ضورتی که ورزن اپدیتی که الان رو مال من نصبه مال 2006 ه
چی کار کنم؟
sahandpotter
5 February 2009, 05:32 PM
یا عرض سلام
من می خواستم گوشی n80 ام رو update کنم ولی نمی ذاره و میگه اپدیت جدیدتری وجود نداره در ضورتی که ورزن اپدیتی که الان رو مال من نصبه مال 2006 ه
چی کار کنم؟
پروداکت کد گوشیتون رو با برنامه ی nss عوض کنین...
ببین چی میشه..
احتمال داره آپدیت رسمی نیومده باشه...
مثلا 5700 ...الان نزدیک به 1.5 سال هست که اپدیت نداده...همون اوایل یه دونه اومد..
mahdyshr
5 February 2009, 06:12 PM
اخه وقتی تو سایت با پروداکت کد که پشت باتری نوشته چک می کنم میگه ورژن 5 آخریشه ولی مال من ورژن 4 ه.
Mohammad759
6 February 2009, 02:40 PM
از چه ورزنه برنامه NSU استفاده میکنین؟؟
دوستان من یه چیز جالب فهمیدم...!!!!
nsu با pc-suite7.1 سازگار نیست...!!!!!!!
mahdyshr
6 February 2009, 07:44 PM
nsu ورژن 1.4.85 و pc suite ورژن 7.0.9.2
من یادمه قبلنا نوکیا اجازه update کردن به ip ایران رو نمی داد این همون نیست؟
Mohammad759
6 February 2009, 10:17 PM
من که با ip ایران آپدیت کردم
ولی باز هم شما با استفاده از ip changer یه بار دیگه امتحان کنین ببنین چی میشه×
mahdyshr
7 February 2009, 01:41 AM
ولی باز هم شما با استفاده از ip changer یه بار دیگه امتحان کنین ببنین چی میشه×
بجز ip changer چه برنامه ای رو پیشنهاد می کنید که با vista کار کنه.
sahandpotter
7 February 2009, 12:44 PM
من هم همیشه با آی پی خودمون آپدیت میکنم..
هیچ مشکلی ندارم !
mahdyshr
8 February 2009, 09:25 PM
چند بار پشت سر هم امتحان کردم ییهو پیدا کرد و update شد.
Mohammad759
9 February 2009, 12:10 AM
ip changer که رو ویستا جواب میده!!!
Mohammad759
14 February 2009, 12:23 AM
من نمیدونم چرا دیگه نمیتونم با این ورژن جدید nsu آپدیت کنم!!!!؟
این ارور رو میده:
http://i41.tinypic.com/x6j4pg.jpg
freeman_caring
16 February 2009, 03:14 AM
من هم همین ارور رو میگرفتم.
PC Suit رو راه انداختم و گوشی رو وصل کردم. بعد برنامه آپدیت کننده رو اجرا کردم دیگه این ارور رو نداد.
Mohammad759
16 February 2009, 10:10 AM
من حتی ویندوز هم به xp عوض کردم ولی نشد!!!
AminJoJo
21 March 2009, 10:56 PM
من گوشيم N79 هستش
اعتباري هست که با اين روش آپديت کنم
نسوزه :icon_redf
Mohammad759
22 March 2009, 12:13 AM
دوست عزیز این روش بهترین روش هست..
امکان نداره گوشی بسوزه!!!!
من که این همه گوشی با این برنامه آپدیت کردم هیچ اتفاقی نیافتاد
smail
23 April 2009, 01:40 AM
پروداكت كد 6220 با زبان فارسي را ميخواستم .
با تشكر
Mohammad759
23 April 2009, 04:20 PM
Iran Black Cyan : 0564781
Iran Plum : 0564782
M654
23 April 2009, 11:23 PM
این ارور رو میده:
دیوار آتش و سایر موراد امنیتی رو خاموش کنید(دیوارِ؛ سمت راست و پایین)
Mohammad759
23 April 2009, 11:59 PM
دستت درد نکنه مشکل به اینا نبود حل شد...
یه مدت نوکیا رو ip ایران حساس بود ...
و الان خوب شده
nader875
24 April 2009, 01:11 AM
آقا ماله من این ارورر میده چه کارش کنم ؟ اصلا برنامه باز نمیشه
http://i42.tinypic.com/dzxmy1.jpg
Mohammad759
24 April 2009, 05:09 PM
آقا ماله من این ارورر میده چه کارش کنم ؟ اصلا برنامه باز نمیشه
http://i42.tinypic.com/dzxmy1.jpg
fireware ویندوز رو خاموش کنین
آنتی ویروس هم off باشه
بعد مجدد امتحان کنین
nader875
24 April 2009, 07:55 PM
fireware ویندوز رو خاموش کنین
آنتی ویروس هم off باشه
بعد مجدد امتحان کنین
کردم اما نشد
Mohammad759
24 April 2009, 11:19 PM
با یه v p n وصل اینترنت بشین ببنین جواب میده؟
Gemini
1 June 2009, 03:32 PM
این ارور رو میده:
من چند روز پیش n79 رو اومدم آپدیت کنم 2 3 بار وسطش error داد به اجبار cancel کردم، حالا که دوباره نرم افزار رو اجرا میکنم همون خطایی رو میده که شما عکسش رو گذاشتین
firewall رو هم غیر فعال کردم بازم راه نداد !!
لطفا راهنمایی کنید.
Mohammad759
1 June 2009, 03:46 PM
آقا منم به طور کاملا شانسی از این مخمصه رهایی پبدا کردم!!!
یکی میگفت ویندوز رو عوض کن کردم جواب نداد!
یکی دیگه گفت اصلا pc suite رو نصب نکن فقط NSU ... این کارام جواب نداد!!!
تا اینکه به طور کاملا اتفاقی یه بار که خواستم امتحان کنم تا آخر رفت و تموم شد!!
تا جایی که من پیگیری کردم این ارور راه حلی نداره!
به نظر من نوکیا با ip های ایرانی مشکل داره به همین خاطر بعضی مواقع نمیزاره تا آپدیت کنن...!!!
Gemini
1 June 2009, 11:46 PM
نمی دونم چطور شد انگار منم شانسی ردش کردم ..!
ولی متاسفانه بازم مشکل قطعی وسط کار پاربرجاست، نمی دونم از سرعت پایینه یا چیز دیگه ؟ از ADSL 128Kb استفاده می کنم.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.