View Full Version : ديسک و صفحه كلاچ پرايد
mohsen_t55
31 July 2006, 10:02 AM
لطفا در مورد ديسک و صفحه پرايد بگيد مارک خوب جنس خوب مت تو يک هفته دو تا عوش کردم هر جفتش آشغال بود اولي که تاب داشت ماشين مي لرزيد .دومي هم فنرهاي ديسک ضعيفه وقتي ماشين سنگين مي شه يا سر بالايي ميرم کلاچ بالا مياد و مثل اينه که عمل نمي کنه . اگر کسي سراغ داره جنس خوب بگه .
sajjadnegaresh
31 July 2006, 04:41 PM
من خودم دیسک و صفحه کلاچ شرکتی رو به خاطر سر و سدای فلاویل عوض کردم ، موقع عوض کردن گفتن که با دادن مابه التفاوت قیمت می تونیم اصل کره ای بندازیم که دادم و تا الان نسبت به شرکتی که روش نصب بود راضی ترم.
arash_2006
31 July 2006, 04:58 PM
مطمئنا بهترین مارک والئو است که البته جنس تقلبی( پاکستانی)آنهم به بازار اومده اصلی را بگیر صفا کن
XELTEK
1 August 2006, 01:28 AM
من واسه یکی از دوستتام یک دست گزفتم با مارک مگا موتور !!!
واقعا عالیه !!! عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه !:icon_sad:
SAEEDKIA83
1 August 2006, 09:08 AM
سلام من برای ماشین خودم سکو ژاپنی هم هست عوض کردم واقعا راضی هستم الان هم نزدیک 47 هزار تا کار کرده هنوز هم جون داره به نظر من مارک خوبی هست البته باید اصلشو پیدا کنی :icon_wink
rezasmile
3 August 2006, 04:25 PM
یه پیشنهاد دارم برای تمام دوستانی که می خوان دیسک و صفحه پرایدشونو عوض کنن و عشق سرعت شتاب و 0 تا 100 پر کردن هستند. من یه جایی رو می شناسم روی پراید دیسک و صفحه 206 تیپ 5 می بندند.البته 1 روز کامل کار داره اما بهدش پرایدت برات 10 متر تیک آف می کشه با سرعت زیاد دنده هات پر میشه.
اگه سوالی داشتین در مورد این زمینه بپرسید.
z_qz54
4 August 2006, 04:09 PM
یه پیشنهاد دارم برای تمام دوستانی که می خوان دیسک و صفحه پرایدشونو عوض کنن و عشق سرعت شتاب و 0 تا 100 پر کردن هستند. من یه جایی رو می شناسم روی پراید دیسک و صفحه 206 تیپ 5 می بندند.البته 1 روز کامل کار داره اما بهدش پرایدت برات 10 متر تیک آف می کشه با سرعت زیاد دنده هات پر میشه.
اگه طرف خوب این کارو انجام بده ، خیلی خوبه. به عمر کوتور کمک میکنه به شرط اینکه باهاش جنگولک بازی کسی در یاره چون اون موقع چیزی از پلوس نمیمونه.
چقدر خرجشه ؟
rezasmile
6 August 2006, 01:54 PM
در جواب به استادم z_qz54 باید بگم که واقعا پراید خوب می شه.من خودم وقتی دیدم کلی حیرت زده شدم.در مورد خرجشم باید بگم که یه چیزی حدود 130 هزار تومان خرجش هست الیته پول وسایل هم در این خرج حساب شده.
اگر سوال دیگه ای در این مورد هست در خدمتم.
z_qz54
6 August 2006, 02:20 PM
در جواب به استادم z_qz54 باید بگم که واقعا پراید خوب می شه.من خودم وقتی دیدم کلی حیرت زده شدم.در مورد خرجشم باید بگم که یه چیزی حدود 130 هزار تومان خرجش هست الیته پول وسایل هم در این خرج حساب شده.
اگر سوال دیگه ای در این مورد هست در خدمتم.
با چی اتصال میدن ، نیازی به تراشکاری هم هست ؟ چون ضامن مال 206 از پراید مقداری بزرگتره.
rezasmile
6 August 2006, 04:00 PM
دوست گرامی z_qz54 همانطور که در پست اول گفتم این کار یک روز کامل طول می کشد و تمام این وقت صرفا برای باز کردن گیربکس و تعویض دیسک و صفحه نیست بلکه مقدار زمان برای تراشکاری است تا بتوان دیسک و صفحه 206 تیپ پنج را در گیربکس پراید مچ کرد.
sajjadnegaresh
15 September 2006, 01:57 PM
قيمت نهايي قرار دادن ديسك و صفحه 206 تيپ 5 با هزينه هاي قطعات و تراشكاري چقدر درمياد ؟
dr_mehry
15 September 2006, 08:03 PM
دیسک و صفحه تیپ 2 و 3 چطور .به پراید می خوره یا نه
khaligefars
16 September 2006, 01:56 AM
سلام
اساتید محترم به ویژه جناب z_qz54
ایا این کار یعنی تعویض صفحه کلاچ پراید با 206 ضرری برای خودرو نداره و ایا به موتور اسیب نمیزنه ؟؟؟
rezasmile عزیز میشه آدرس اونجایی که این کار را انجام میده بفرمایید:icon_wink
با تشکر
XELTEK
16 September 2006, 02:19 AM
اگه جینگولک بازی نکنید خیلی عالی میشه !!!
rezasmile
16 September 2006, 03:53 AM
خدمت دوستان عزیز باید بگم که اینطوری که من شنیدم دیسک وصفحه تیپ1و2 از تیپ 5 و پراید بزرگ تر است.به همین دلیل از تیپ5 استفاده می شود.اگر کسی هم آدرس رو می خواد پیغام خصوصی بده تا براش بفرستم.
sajjadnegaresh
16 September 2006, 08:50 AM
خدمت دوستان عزیز باید بگم که اینطوری که من شنیدم دیسک وصفحه تیپ1و2 از تیپ 5 و پراید بزرگ تر است.به همین دلیل از تیپ5 استفاده می شود.اگر کسی هم آدرس رو می خواد پیغام خصوصی بده تا براش بفرستم.
چون اينجايي كه شما مي خواي معرفي كني ، جنبه منفعه عام پيدا مي كنه و همه مي تونن ازش استفاده كنن پس معرفي كن كه همه دوستان بهره ببرند ازش.
rezasmile
23 September 2006, 08:35 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
از اونجا که دوستان از من آدرس را می خواستند، من هم با اجازه مدیران محترم سایت شماره تلفنی را در انتهای این پست قرار می دهم تا دوستان با برقراری تماس با شماره مربوطه بتونند با تعمیر کار مورد نظر صحبت کنند و جزئیات دقیقتر را جویا شوند و آدرس دقیق را بپرسند.
آقای محمد معینی 09125150475
m_eslam
1 October 2006, 02:51 PM
خوب دوست عزیز میشه بگید کجاست و ضمنا" هزینش چقدر میشه؟
آقایون و خانوما ، شما ها هم مثل ماشین من ، تو دنده یک ، ماشینتون میلرزه ؟ گمونم دیسک و صفحه ضعیف! که تا جاییکه من تحقیق کردم ، 90% پرایدا اینطورین. تازه ماشین من همش 15000 تا راه رفته!
reza1357
1 October 2006, 03:07 PM
دوستان ماشینم موقعی که کولر رو روشن میکنم و بخوام دنده سه رو چهار عوض کنم تو دنده چهار رد(بوش) میکنه این مشکل هم فقط در سرعت کمتر از 65 رخ میده مشکل از کجاست ؟
m_eslam
1 October 2006, 03:30 PM
یوست من ممکنه مشکل از جعبه دنده باشه ، مثلا" دنده برنجی ، بهتره بهش رسیدگی کنی ، هرچند فصل کولر تموم شده!
Artemis
3 October 2006, 11:10 PM
آقایون و خانوما ، شما ها هم مثل ماشین من ، تو دنده یک ، ماشینتون میلرزه ؟ گمونم دیسک و صفحه ضعیف! که تا جاییکه من تحقیق کردم ، 90% پرایدا اینطورین. تازه ماشین من همش 15000 تا راه رفته!
دوست عزیز پراید من تا 10000 تا 2 بار دیسک و صفحه عوض کرد ، اگه خواستی دیسک و صفحه بندازی یه جنس خوب بنداز
m_eslam
4 October 2006, 12:50 PM
آقا راهنمایی میکنی ما هم یه سری بزنیم اونجا؟
من میخوام بیشتر تحقیق کنم.
sajjadnegaresh
5 December 2006, 11:38 PM
دوست گرامی z_qz54 همانطور که در پست اول گفتم این کار یک روز کامل طول می کشد و تمام این وقت صرفا برای باز کردن گیربکس و تعویض دیسک و صفحه نیست بلکه مقدار زمان برای تراشکاری است تا بتوان دیسک و صفحه 206 تیپ پنج را در گیربکس پراید مچ کرد.
به نظرت هر مكانيكي مي تونه اين كار رو انجام بده يا نياز به تبحر خاصي داره ؟
چه مواردي رو بايد رعايت كنه ؟
كسي كه اين كار رو انجام مي ده مكانيكه مدل خاصي هستش يا اينكه مكانيك تمام مدل ماشين ؟
اگه موارد خاصي رو مد نظر داري بگو .
TUBORG
6 December 2006, 12:04 AM
نکنیدد این کارو
نکنید عواقبش بیشتر از کیف چند روزهشه
نکنید
شما رو به خدا نکنید
من کردم
850 تومن خرج تراشید
همون دیسک و صفه ی مگا موتور عالیه !!
sajjadnegaresh
6 December 2006, 12:10 AM
نکنیدد این کارو
نکنید عواقبش بیشتر از کیف چند روزهشه
نکنید
شما رو به خدا نکنید
من کردم
850 تومن خرج تراشید
همون دیسک و صفه ی مگا موتور عالیه !!
شما ديسك و صفحه تيپ 5 انداختي روي ماشينت ، يا مدل ديگه ، چه اتفاقي براي ماشين افتاد ؟
TUBORG
6 December 2006, 12:50 AM
من دیسک و صفه ی تیپ پنج انداختم
اما بعد از مدتی فلایویل از بین رفت
بعد ها گیربکسم خورد شد
یعنی واقعا" از توش تکه های اهن در میاوردیم فقط !
و به علت اینکه به ماشین زیاد گار می دادم پیستون اب کرد !
و یه جفت پلوس هم مرخص شد !
ماشین هم مدل 81 کاربرات
البتخ الان زانتیا دارم
و یک سیلو !
z_qz54
6 December 2006, 01:01 AM
البتخ الان زانتیا دارم
و یک سیلو !
دوست عزیز از ارسال پست های نامربوط خودداری کنید.:icon_cool
m_eslam
9 December 2006, 10:21 AM
يعني كسي نيست يه نظر قطعي بده؟
من واقعا" اگر اينكار به ماشين ضرر نزنه دنبال اين كارم ،اما يه نفر يه جواب فني و قطعي نميده!
به اون آقاي "محمد معيني" هم كه براي اينكار معرفي شده بود خيلي زنگ زدم، اصلا" جواب نميدن.
rezasmile
11 December 2006, 02:16 AM
يعني كسي نيست يه نظر قطعي بده؟
من واقعا" اگر اينكار به ماشين ضرر نزنه دنبال اين كارم ،اما يه نفر يه جواب فني و قطعي نميده!
به اون آقاي "محمد معيني" هم كه براي اينكار معرفي شده بود خيلي زنگ زدم، اصلا" جواب نميدن.
دوست خوبم
یادم رفت خبر بدم که شماره آقای محمد معینی عوض شده.
شماره جدید:09125239908
در ضمن در مورد ضرر این کار اطلاعی ندارم ولی از این قبیل کارها روی ماشین های مختلفی انجام میشه که به نوعی تقویت موتور محسوب می شه،مثلا روی سمند دیسک و صفحه زانتیایی که اون هم نیاز به کمی تراشکاری داره نصب می کنن که به خاطر قویتر بودن شاخک ها و در گیری دیسک صفحه زانتیایی ،موجب افزایش توان سمند و کمتر شدن اصطلاک اون میشه.روی پراید هم همینطور است. در ضمن اگر جواب فنی و قطعی می خوای باید از استاد z-qz54 تقاضا کنم که مساعدتی بفرمایند و از نظر فنی برای همگان توضیح بدهند. :icon_cool
z_qz54
12 December 2006, 12:34 AM
rezasmile عزیز شما نسبت به بنده لطف دارید.
بنده به شخصه در صورتی استفاده از دیسک و صفحه ضخیم تر و مسطح تر نسبت به حالت استاندارد (مانند 206 برای پراید) جایز و واجب میدونم که موتور تقویت شده باشد.نسبتا دیسک و صفحه پراید برای حالت استاندارد کفایت میکنه. ولی اگر میل شخصی است این عمل باعث میشه که میزان اصطکاک کم بشه یعنی هرزگردی دیسک و صفحه با هم کمتر باشه چون هرچه بزرگتر ، هرزگزردی کمتر و هرچه بزرگتر ، میزان انتقال گشتاور موتور به گشتاور گیرباکس سریعتر.این عمل باعث میشه که شما مدا زمان کمتری رو صرف هرزگردی دیسک و صفحه کنید.
وقتی که شما تخته گاز کردید ، دنده را عوض میکنید و سریع کلاچ رو ول میکنید ، میبینید که موتور مقداری با تاخیر با گیرباکس درگیر میشود و در این لحظه کوتاه دور موتور بالاو پس از درگیری کامل پایین تر می آید و شتاب آغاز میشود.
اما با تعویض این مدت زمان کاهش میابد و سریعتر موتور با گیرباکس درگیر میشود.
ممنونم%
paymanonline
12 December 2006, 12:39 AM
این کار نمیتونه به عنوان یه راه برای افزایش توان خروجی باشه چون راههای کم خرج طری هم هست مثل آپگرید سیستم تنفس و جرقه زنی موتور ماشین.
به نظر منم تا وقتی موتور استاندارد روشه این کار ارزش نداره.
sajjadnegaresh
13 January 2007, 12:02 AM
دیسک و صفحه پراید (گرافیت )
دیسک و صفحه پراید با پاسخی استثنائی کسانی که تا کنون از این دیسک صفحه ویژه استفاده نموده اند همواره برنده بودهاند.
یکی از موارد استفاده این محصول مسابقات اتومبیلرانی می باشد.
این محصول 100% ساخت ژاپن می باشد.
EXEDY Racing clutch
http://www.carnp.com/content/media/image/2006/12/1768_orig.jpg
به نظر دوستان چه قيمتي بايد داشته باشه ؟
براي مصرف شهري و بين شهري مناسبه يا فقط به درد پيست و مسابقه مي خوره ؟
m_eslam
13 January 2007, 12:53 PM
دیسک و صفحه پراید (گرافیت )
دیسک و صفحه پراید با پاسخی استثنائی کسانی که تا کنون از این دیسک صفحه ویژه استفاده نموده اند همواره برنده بودهاند.
یکی از موارد استفاده این محصول مسابقات اتومبیلرانی می باشد.
این محصول 100% ساخت ژاپن می باشد.
EXEDY Racing clutch
http://www.carnp.com/content/media/image/2006/12/1768_orig.jpg
به نظر دوستان چه قيمتي بايد داشته باشه ؟
براي مصرف شهري و بين شهري مناسبه يا فقط به درد پيست و مسابقه مي خوره ؟
اینکه شما فرمودی ، یه پیشنهاده ؟ یا سواله؟ من این محصول رو میخام ، چه کنم؟ چنده؟ از کجا بگیرم چون اتفاقا عمر دیسک و صفحم تموم شده. میشه بیشتر توضیح بدین؟
sajjadnegaresh
13 January 2007, 01:09 PM
اینکه شما فرمودی ، یه پیشنهاده ؟ یا سواله؟ من این محصول رو میخام ، چه کنم؟ چنده؟ از کجا بگیرم چون اتفاقا عمر دیسک و صفحم تموم شده. میشه بیشتر توضیح بدین؟
پست من جنبه سوالي داشت .در مورد قيمت هم اين مدل هست :
دیسک و صفحه پراید ( گرافیت) اصل ژاپن- ریسینگ: مارک دایکن ژاپن، نو، ساخت ژاپن، 50 دستگاه، در وضعیت عالی، قیمت: 175,000 تومان
ولي اين همون مدل Exedy نيست كه بايد قيمت اون رو هم بگيرم .
paymanonline
13 January 2007, 11:06 PM
کارخونه exedy دیسک و صفحه های ریسی خوبی داره و فکر کنم اینم یه مدل ریسی باشه. فکر کنم تجربه بدی نباشه یه دفعه آدم استفاده کنه. البته قیمتش میتونه یه مقداری بیان کننده کیفیتش باشه
سجاد جان اون 175 تومن قیمت دایکن هست؟
sajjadnegaresh
14 January 2007, 04:44 PM
کارخونه exedy دیسک و صفحه های ریسی خوبی داره و فکر کنم اینم یه مدل ریسی باشه. فکر کنم تجربه بدی نباشه یه دفعه آدم استفاده کنه. البته قیمتش میتونه یه مقداری بیان کننده کیفیتش باشه
سجاد جان اون 175 تومن قیمت دایکن هست؟
پيمان جان ، اين قيمت براي محصولي با مارك دايكن معرفي شده .
m_eslam
14 January 2007, 05:10 PM
این کار نمیتونه به عنوان یه راه برای افزایش توان خروجی باشه چون راههای کم خرج طری هم هست مثل آپگرید سیستم تنفس و جرقه زنی موتور ماشین.
به نظر منم تا وقتی موتور استاندارد روشه این کار ارزش نداره.
البته نظر همه دوستان صائبه ، ولی من فکر میکنم دوباره باید یادآور تعریف و تفاوت تقویت موتور با استفاده بهینه از توان موتور بشیم ، وقتی صحبت از تقویت می کنیم ، به نظر من نمیشه نصفه و نیمه ولش کرد ، 1)تقویت سیستم مکش هوا، برای 2) جرقه کاملتر که البه ب همراه 3) شمع مناسب و قوی کارایی داره که اون هم بدون سیستم برق رسانی قوی ، یعنی: 4) وایر قوی 5) کوئل قوی ، که همه اینها یک انفجار کامل و قوی تر رو نسبت به حالت استاندارد ایجاد میکنن ، اما بعد این مرحله نوبت خروجی گازهای حاصله که یه 6)سیستم خروجی بزرگتر رو میطلبه ، البته انفجار قوی داخل موتور ، یعنی فشار بیشتر به 7)سر سیلندر ، و کارکرد سریعتر 8)سوپاپها و 9)میل لنگ تقویت شده که باز همه شون با هم بدون یک 10)سیستم گردش روغن خوب ، یعنی موتور تعطیل! تازه اگر ترمز خوب نباشه ، قبل ترکیدن موتور ، رفتی تو دیوار، با اینهمه ، کی میره دنبال تقویت موتور ، تو خیابونای تهران؟ بیاین یه کاری کنیم ، از شرایط موجود ، بهترین استفاده رو بکنیم ، کارای ساده مثل نصب سایکلون ، Fulex که هم ارزونن و هم موثر.
دوستان مطلع منو ببخشن اگر زیاده گویی کردم و حتما" یک جاهایی هم نقص در اطلاعات دارم.
web
20 February 2007, 01:52 PM
دوستان سلام
من ميخوام ديسك و صفحه عوض كنم. ميخوام خوب باشه و برام يكسالي كار كنه. پرايد مدل 83 هست با كاركرد 30000 كيلومتر و تا حالا عوض نكردم.
ميشه مارك كره اي معتبري براي اين محصول معرفي كنين؟ با قيمت 30 تا 35 هزار تومان.
ممنون
icha
14 March 2007, 01:05 AM
من شنیدم بعد چند مدت موتور ماشین صدا میده و باید یک موتور جدید بخرید بابا این کارو نکنید بااین که قیمتش پائین اما بعد شه باید پول یک موتور نو خرج کنید
z_qz54
14 March 2007, 02:40 PM
به علت کم شدن سایش بین دیسک و صفحه در زمان ول کردن کلاچ ، شکی به موتور وارد میشه و ضربه در اون منتقل میشه و میشه به عنوان یک تنش شناخت ، ولی در کل به مرور به ادوات دورانی مثل میلنگ و فولی ضربه میزنه.
alioj
25 April 2007, 07:54 PM
لطفا در مورد ديسک و صفحه پرايد بگيد مارک خوب جنس خوب مت تو يک هفته دو تا عوش کردم هر جفتش آشغال بود اولي که تاب داشت ماشين مي لرزيد .دومي هم فنرهاي ديسک ضعيفه وقتي ماشين سنگين مي شه يا سر بالايي ميرم کلاچ بالا مياد و مثل اينه که عمل نمي کنه . اگر کسي سراغ داره جنس خوب بگه .
مارک سکو خیلی خوبه ولی اصل اش تقریبان گیر نمیاد ولی خب هست
دیسک و صفحه های انگلیسی هم خوب اند اسمش توی خاطرم نیست ولی من خودم همین دیسک و صفحه رو انداختم و واعقا نرم هستند و احساس می کنی اصلا دنده زیر پات خالیه :icon_excl
اگه طرف خوب این کارو انجام بده ، خیلی خوبه. به عمر کوتور کمک میکنه به شرط اینکه باهاش جنگولک بازی کسی در یاره چون اون موقع چیزی از پلوس نمیمونه.
چقدر خرجشه ؟
دوست عزیز اصلا اینکار روی پراید به صلاح نیست پراید زیر و بند واقعا مزخرفی داره اگه قدرت زیادتری به میله متحرک و پلوسهاش وارد بشه خیلی زود اونا رو مرخص می کنه و حتی خدای نکرده اتفاق بدتری می افته :icon_razz
web
25 April 2007, 10:55 PM
دوست من به دو مارك بيشتر فكر نكن :
1 - سيكو
2 - Valeo
من سه ماهه كه سيكو انداختم به همراه سيم كلاچ كره اي. واقعا از كاركرد و شتاب و كشش ماشين راضيم.
ضمنا الان جاهايي كه ضمانت نامه كتبي ديسك و صفحه ميدن زياد شدن. سعي كنين از اونا بگيرين.
paymanonline
26 April 2007, 11:37 AM
والو برای پراید فکر نمیکنم باشه.
seco و exedy ها هم همه تقلبی هست.
الان دایکن خوبه و ظاهرن تقلبی نیست.
web
27 April 2007, 01:31 AM
البته پيمان جان
من كه رفتم ديسك و صفحه بندازم بروشور سيكو و Valeo براي پرايد رو به من نشون داد و من سيكو رو انتخاب كردم. تا اينجا كه واقعا ازش راضيم و ماشين از نظر شتاب و سرعت زنده شده. حالا شايد من خوش شانس بودم و سيكو اصل برام انداخته.
به هرحال Valeo براي پرايد هم داره.
behnam.
27 April 2007, 02:04 AM
سلام
با اجازه
به تازگي گيت كامل كلاچي بنام co-meايتاليا وارد بازار شده
اين نوع امتحان شو خوب پس داده به نظر من جنس خيلي خوبي.
موفق باشيد
web
27 April 2007, 03:10 AM
جناب بهنام از قيمت اين كيت اطلاعي دارين؟
behnam.
27 April 2007, 02:55 PM
سلام
براي همچين مواردي كه اطلاعي از قيمتشون نداريد
بهتر درسايت سايپايدك عضو بشيد.http:///www.saipayadak.org/
موفق باشيد
web
27 April 2007, 04:21 PM
ممنون از راهنماييت. اما من خيلي وقته عضو اين سايتم و خبري از ديسك و صفحه كلاچ در فروشگاه اينترنتي اين سايت نيست! روال اينجوريه كه وقتي دوستي محصولي معرفي ميكنه حتما به طور نظري در فروشگاه يا اينترنت ديده و از تمام شرايطش (مثل قيمت) مطلعه. به همين دليل من از شما قيمتو پرسيدم.
موفق باشي
behnam.
27 April 2007, 07:25 PM
قيمتش حدودا 30000 تومان البته اينو فروشگاه سايپا سوال كردم.
sajjadnegaresh
28 April 2007, 11:38 PM
يه دست صفحه كلاچ ايتاليايي CO.ME خريدم و نصب كردم . نسبت به مدل كره اي Seco كه روي ماشين بود خيلي بهتره. موتور در دورهاي بالا حالت طبيعي داره و خيلي راحت مي شه دنده ها رو تا 4500 پر كرد. قيمتش هم 32 هزار تومن ، نمايندگي شهرستان
majid_teh2005
28 April 2007, 11:47 PM
من daiken ژاپن انداختم . ماهه
تا الان حدود 70000 تا راه رفته و كلاچ هيچ تغييري نكرده . كاملا نرم ...بدون كوچكتربن لرزشي راه مي افته . دور موتور را هم هر چقدر دوست داريد ميتونيد بالا ببريد .
حدود 30000 تومنه
sogoli
4 August 2007, 10:42 AM
majid_teh200وsajjadnegaresh
لطفا ادرس مکانی رو که خریدید رو بفرمایید.
sajjadnegaresh
5 August 2007, 01:19 AM
از نمايندگي لوازم يدكي سايپا در شهرستان
f_a_r_i_d
20 October 2007, 03:50 PM
من رفتم co.me بگیرم فروشنده ها گفتن چینیه
چیکار کنم چه مارکی بگیرم؟
icha
21 October 2007, 12:30 AM
بابا همینی که فابریک روشه رو نمایندگی های سایپا یدک دارن خیلی خوب جنس متفرقه نخر ی با اینکه مارک معروفی هم بود نخر چون خدمات تو این بی دروپیکر گیر نمیاری پس برو همون سایپا یدک حله
f_a_r_i_d
21 October 2007, 01:02 PM
منظور شما از خدمات چیه؟
اگر منظورتون گارانتی هست تو ایران هیچی گارانتی نداره!!!!!
hossein 2005
15 March 2008, 03:46 PM
سلام من 3 روز پيش يه پرايد صفر گرفتم از ازادي تا خونه اوردم صداي كلاچش در اومده و وقتي كلاچ ميگيرم صداش قطه ميشه باي چي كار كرد يعني با اين مسافت كوتا ه بايد صداي كلاچ در بياد ؟؟؟
amirinline
8 April 2008, 03:52 PM
l
من هم مشگل کلاچ داشتم یعنی سفت و کم شتاب. دیسک و صفحه Valeo اصل توسط نمایندگی انداختم وتا حالا 4 ساله که بی دردسر و با شتاب و نرم کار میکنه . سعی کن اصلشو پیدا کنی.
gholam47
18 April 2008, 09:41 AM
صدای زیاد صفحه فلاویل در مدل 86 بدلیل بوشی بودن آن هست دوستان اگر آنرا بلبرینگی کنند مشکل حل میشه
naninaz2004
24 May 2008, 02:39 PM
دوستان اکثر دیسک وصفحه های موجود در بازار تاب دارن قبل از استفاده به تراشکار نشان بدید مشخص میشه
po2ya
24 May 2008, 03:00 PM
سلام من 3 روز پيش يه پرايد صفر گرفتم از ازادي تا خونه اوردم صداي كلاچش در اومده و وقتي كلاچ ميگيرم صداش قطه ميشه باي چي كار كرد يعني با اين مسافت كوتا ه بايد صداي كلاچ در بياد ؟؟؟
چه جور صدایی؟
حدس من به سمت بلبرینگ کلاچ میره با توجه به اینکه میگید کلاچ میگیرید صدا از بین میره !
در مورد اینکه به این زودی اینجا ایران هست و هر چیزی ممکن هست به وقوع بپیوندد !
shei2nak
24 May 2008, 03:13 PM
سلام.
فكر كنم پويا جان اشتباه مي كنند چون اگر بلبرينگ باشه با گرفتن كلاچ صدا مي ايد (چون در اين صورت بلبرينگ درگير ميشود.) احتمالا از گيربكس باشد و ايا در همه دنده ها اين صدا مي ايد يا فقط در دنده خاصي؟
البته شايدم ريگلاژ كلاچ زيادي صفت است و اين باعث خراب شدن بلبرينگ شده باشه. اينم يك تست كنيد.
po2ya
24 May 2008, 03:21 PM
سلام.
فكر كنم پويا جان اشتباه مي كنند چون اگر بلبرينگ باشه با گرفتن كلاچ صدا مي ايد (چون در اين صورت بلبرينگ درگير ميشود.) احتمالا از گيربكس باشد و ايا در همه دنده ها اين صدا مي ايد يا فقط در دنده خاصي؟
البته شايدم ريگلاژ كلاچ زيادي صفت است و اين باعث خراب شدن بلبرينگ شده باشه. اينم يك تست كنيد.
والا یه موقع این مشکل برای من پیش اوومد درپراید و دقیقا همین مشکل رو داشت !
شایدم من اشتباه می کنم !:icon_cool
nimavazifeh
13 December 2008, 05:59 PM
سلام
آقا پراید من یه مدتی هستش کلاچش سفت شده و موقعی که پدال کلاچ را فشار میدم یه صدای جور جور در میاره از چی میتونه باشه؟ میتونه از سیم کلاچ باشه؟
shei2nak
14 December 2008, 03:51 AM
سلام.
اگر هنگام خاموش بودن موتور هم اين صدا بياد از سيم هست يعني وقتي پدال را ميگيريد يك صداي قژ مياد. اما اگر صداي جير جير مياد وقتي كه موتور روشنه و كلاچ را نگه داشته ايد از بلبرينگش هست. و بايد تعويض شود...
King PDA
15 December 2008, 09:09 PM
دوستان آخرش چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
با کیفیت باشه و موقع خرید هم بهمون تقلبیش رو نندازن ! یعنی یه نشونه ای بگین که بفهمیم اورجینالش چه مدلی هستش؟!
pride1366
15 December 2008, 10:21 PM
سلام دوست عزیز مارک seco saipa انصافا مارک خوبیه.کره ای هم هست.در بسته بندی سایپا یدک.روی ماشین خودم و چند نفر از دوستان همین مارک.همه از عملکردش راضی هستیم
mohamaddbs
15 December 2008, 10:29 PM
وقتی پارو رو کلاچ میزارم صدا میده علت چیه؟
hamed8295
16 December 2008, 09:40 PM
میتونه مال بربرینگ کلاج باشه میتونه مال کج شدن دو شاخ کلاج باشه میتونه مال فنرای دیسکو صفه باشه
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.