PDA

View Full Version : آکواریوم کردن کانتر آشپزخانه Aquarium on Kitchen Counter ا

Ace
16 April 2006, 01:57 PM
با سلام
بنده قصد دارم اپن آشپزخانه خودم را اکواریوم کنم
طول :3متر
عرض:5/0متر
ارتفاع:5/1متر
میخواستم بدونم چه قدر خرجم میشه و به چه وسایلی احتیاج دارم
و آیا کسی تا حالا این کار رو انجام داده ؟
با سپاس

MetMet
16 April 2006, 10:28 PM
با سلام
با سپاس

سلام:
دوست عزيز ارتفاع 5/1 متر را براي آكواريوم در نظر گرفته ايد!!!!!!!!!!:icon_sad: :icon_mad: يا ارتفاع سطح اپن از زمين رو ميفرمائيد؟:icon_mrgr
به نظر من ايده ي جالبي نيست(جسارتآ) چون دماي آشپزخانه, رفت و آمد پي در پي افراد مختلف به آشپزخانه, نور و روشن خاموش شدن هاي چراغ آشپزخانه,.......... همه ي اينها باعث ايجاد استرس در ماهي هاتون ميشه حتي اگه يه ماهيه جون سخت نگه داري كنيد!:icon_ques
علاوه بر اين بوي ماهياتون اگه فضاي آشپزخونه رو برداره مادر يا همسر(منظور خانم خونه است) كله ي مبارك رو ...........:icon_razz :icon_razz :icon_lol:
به نظر من بهترين محل براي قرار دادن آكواريوم اتاق شخصيه خودتون يا حداقل يه اتاقي كه كمتر درش رفت و آمد باشه هست.:icon_arro البته اين فقط يه نظره تصميم گيرنده خودتونيد.براتون آرزوي موفقيت ميكنم.:icon_idea
پيروز باشيد:icon_cool

Blaze
17 April 2006, 01:17 AM
با سلام
با سپاس

سلام
یکی از دوستان من قصد همین کار رو برای روی کانتر آشپزخونه داره ،

پیشنهاد من :

حداکثر طول 180 تا 200 سانت , عرض همون 50 و ارتفاع حد اکثر 80 که من 70 رو واقعا ترجیح میدم که دستت به کف هم برسه ،در ضمن در پوش هم نیاز داری که خود اون 15 تا 20 سانتی میشه . بیش از بخواهی بسازی به نظر من جاش اونجا نیست .

در مورد بو هم ، در اکواریوم رو میپوشونی ، بعلاوه از زغال اکتیو میشه استفاده کنی ، کلا مشکلی نیست .

اما در مورد استرس ، میتونی ماهی هایی بگیری که در اثر رفت و امد استرس کم داشته باشن مثل گوشت خوار ها مثلا اسکار که خیلی هم باهوشه ، اما در مورد نور بهتره برای شب یه سیستمی تعبیه کنی که اگر چراغ یکهو روشن شد ماهیات سکته نکنن و دهنشون کج نشه ، مثلا سیستم نور ضعیف در شب با استفاده از تایمر

در مورد وسایل به تاپیک های دیگه مراجعه کن کامل نوشته شده . یه سر بزن

موفق باشید .

alirezasaberi
17 April 2006, 03:58 AM
من دقيقا آكواريوم خودم رو همونجا گذاشتم طول 120 عرض 45 و ارتفاع 70 زيرش يك تخته پدر و مادر دار گذاشتم با چهار تا زير يخچالي كه راحت بتونم بصورت كشويي جابجا كنم .روي آكواريوم هم درپوش طلقي گذاشتم تا mdf رويه كابينت رو خراب نكنه و مواد زائد هم واردش نشه از پشت هم در داره كه ماهي ها تو آشپزخونه رو نبينن كه ما ماهي سرخ ميكنيم .روش هم دو تا مهتابي سفيد و آبي يك لامپ معمولي با ديمر براي مواقع اضطراري در شب . يك لامپ كوچيك سبز هم گذاشتم كه شبها از تاريكي نترسن . تازه مثل چراغ خواب عمل ميكنه و شب فضاي هال رو روحاني ميكنه
همه چيز رو به راهه

به نظر من بهترين محل براي صرفه جويي در فضا و حال دادن به اپن همينه

فقط اگه آكواريومتون بزرگه و خونه آپارتماني دارين از محكم بودن سقف و تحمل بار سنگين رو مطمئن بشين. آكواريوم من حدود 500 كيلو وزن پرشه ولي آكواريومي با ابعاد redbull عزيز فقط 5/2 تن آب ميگيره كه بعيد ميدونم كمتر سقفي تحملش رو داشته باشه . بايد ارتفاعش رو كم كرد . از طرفي تجربه شخصيم ميگه دستت به ته آكواريومت برسه پس گودش نكن.

Pedro
17 April 2006, 07:07 AM
به نظر منم ارتفاعش زیاده ،هم از نظر مسلط نبودن به فضای آکواریوم هم ازنظر حجم آکواریوم که خیلی از کارها رو برای شما سخت تر می کنه ولی قطعن شدنی است و کیمای عزیز و دوستان دیگه ای که تجربه شو دارن میتونند راهنمای خوبی باشند.

Anoush
19 April 2006, 02:58 PM
با سلام
با سپاس

با درود ،

اگر عکسی از این فضا در اینجا قرار بدید همگی بهتر میتونن نظر بدن.

بر قرار باشید

RoSo
19 April 2006, 08:34 PM
شما یعنی میخوای داخل MDF جاسازی کنی یا میخای روی بار (پیشخوان) آشپزخانه بذاری؟

Ace
20 April 2006, 12:10 AM
حداکثر طول 180 تا 200 سانت , عرض همون 50 و ارتفاع حد اکثر 80 که من 70 رو واقعا ترجیح میدم که دستت به کف هم برسه
به نظر من هم این اندازه ها بیشتر به واقعیت نزدیکن!ولی من با ارتفاع کمی مشکل دارم آخه اون موقع پیشخوان خیلی پایین میفته و یه جورایی زشت میشه مگر اینکه راه حلی واسه این مشکل مطرح بشه

فقط اگه آكواريومتون بزرگه و خونه آپارتماني دارين از محكم بودن سقف و تحمل بار سنگين رو مطمئن بشين. آكواريوم من حدود 500 كيلو وزن پرشه ولي آكواريومي با ابعاد redbull عزيز فقط 5/2 تن آب ميگيره كه بعيد ميدونم كمتر سقفي تحملش رو داشته باشه . بايد ارتفاعش رو كم كرد . از طرفي تجربه شخصيم ميگه دستت به ته آكواريومت برسه پس گودش نكن.
نه خونه یک طبقه هسته و از این لحاظ مشکلی ندارم
در ضمن جناب alireza saberi دوست من اگر یک عکس هم از اکواریومتان بگزارید تا من ببینیم چی از کار در اومده یه دنیا ممنونتان میشم
در ضمن نگفتین چند هزینه کردین؟

شما یعنی میخوای داخل MDF جاسازی کنی یا میخای روی بار (پیشخوان) آشپزخانه بذاری؟

قطعا میخوام داخل mdf جاسازی کنم
دوستان لطفا یه طرحی هم واسه ارتفاع ارائه کنید تا بنده مشکلم از این بابت رفع شود
در ضمن کدام وجه هاش باید شیشه ای باشه؟

به نظر منم ارتفاعش زیاده ،هم از نظر مسلط نبودن به فضای آکواریوم هم ازنظر حجم آکواریوم که خیلی از کارها رو برای شما سخت تر می کنه
این درست ولی این جوری کار در آشپزخانه مشکل میشود((منظورم ارتفاع کم پیشخوان هست))

RoSo
20 April 2006, 12:35 AM
خب شما پس باید یکم بنایی هم بکنی. به نظر من باید اینکار رو بکنی.
ارتفاع شما اگه بیشتر از 60 سانتی متر باشه خیلی اذیت میشی. پس ما فرض رو بر ارتفاع 50 میذاریم. برای همین شما باید بدی از سطح زمین یه سکو به ارتفاع 50 سانت بسازن.حالا میگم سکوی سیمانی برای اطمینان هستش وگرنه پایه فلزی هم میشه گذاشت ولی ریسکش زیاده.بعد شما تانکتون رو روی اون سکو بذارید.بطوری که دورتادور سکو جا برای پایه MDF روی آکواریوم داشته باشه. با این حساب به ارتفاع 1 متر برای پیشخوان میرسیم.بعد برای روش هم مثل کابینتی که در کانتر آشپزخانه استفاده میشه باید عمل کنید.یعنی کابینتی باشه که روش جای MDF خالی باشه.یعنی فقط اسکلت فلزی کابینت باید باشه که در واقع آکواریوم توی اون جا بشه و بعد میتونید بدید MDF روش رو به اندازه ای ببرن که کل سطح روی آکواریوم رو بپوشونه بعد بدید وسط این MDF رو خیلی تمیز ببرن و خالی کنن و بجای اون وسطش شیشه کار کنید.البته باشید شیشه 10 میل باشه که خواستید روش چیزی بذارید و کلاً فشار روش بیارید نشکنه. برای اون سکوی سیمانی زیر آکواریوم هم باید بدید MDF بزارن جلوش که از بیرون که نگاه کنید دقیقاً مثل یه کانتر معمولی هستش که انگار وسطش رو خالی کردن و آکواریوم گذاشتن.
البته اگر پایه فلزی قشنگ و تمیز و محکم پیدا کنید خیلی بهتر و با صرفه تر از سکوی سیمانی هستش. و حتی راحت تر هم میشه جلوش MDF گذاشت.
کلاً فکر میکنم پروژه گرونی از آب در بیاد چون قیمت MDF و کابینت و کابینت ساز رو که حتماً میدونید چقدره دیگه.
نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا نه. البته نمیدونم که کسی میتونه این کار رو برای شما عملی کنه و آیا حرف و خواسته شما رو متوجه میشن یا نه.!

Pedro
20 April 2006, 12:36 AM
ردبول عزیز شما تجربه نگهداری ماهی دارید؟

Ace
20 April 2006, 12:40 AM
ردبول عزیز شما تجربه نگهداری ماهی دارید؟

بله قبلا در خانه آکواریوم داشتم ولی الان به علت نداشتن فضای کافی برای نگهداری آکواریوم فعلا ندارم تا خانه را درست کنیم!!!

kima
20 April 2006, 01:32 AM
زیادحال ندارم بگم چطوری آکواریوم رو درست کن
چون توصیه و دنگ فنگ زیادی داره
اما ایده خیلی خیلی جالبی هست
برای دوستم انجام دادم و چیز خیلی جذابی از آب در اومد
به شما هم توصیه می کنم
مشکلی که هست اینه که ارتفا رو هر چه بیشتر بگیری قشنگ تر میشه و شکیل تر آکواریومت اما بیشتر هم واسه تمیز کردنش اذیت میشی
اما اگر عزمت جذم هست انجامش بده که کلی در آینده ازش لذت خواهی برد

Ace
20 April 2006, 01:40 AM
زیادحال ندارم بگم چطوری آکواریوم رو درست کن
چون توصیه و دنگ فنگ زیادی داره
خوشحال میشم اگر شما هم در رسیدن به هدفم به بنده کمک کنید!!
چون یکی از آرزو هام هست!!!:icon_neut

MetMet
20 April 2006, 11:12 AM
خب شما پس باید یکم بنایی هم بکنی. به نظر من باید اینکار رو بکنی.
ارتفاع شما اگه بیشتر از 60 سانتی متر باشه خیلی اذیت میشی. پس ما فرض رو بر ارتفاع 50 میذاریم. برای همین شما باید بدی از سطح زمین یه سکو به ارتفاع 50 سانت بسازن.حالا میگم سکوی سیمانی برای اطمینان هستش وگرنه پایه فلزی هم میشه گذاشت ولی ریسکش زیاده.بعد شما تانکتون رو روی اون سکو بذارید.بطوری که دورتادور سکو جا برای پایه MDF روی آکواریوم داشته باشه. با این حساب به ارتفاع 1 متر برای پیشخوان میرسیم.بعد برای روش هم مثل کابینتی که در کانتر آشپزخانه استفاده میشه باید عمل کنید.یعنی کابینتی باشه که روش جای MDF خالی باشه.یعنی فقط اسکلت فلزی کابینت باید باشه که در واقع آکواریوم توی اون جا بشه و بعد میتونید بدید MDF روش رو به اندازه ای ببرن که کل سطح روی آکواریوم رو بپوشونه بعد بدید وسط این MDF رو خیلی تمیز ببرن و خالی کنن و بجای اون وسطش شیشه کار کنید.البته باشید شیشه 10 میل باشه که خواستید روش چیزی بذارید و کلاً فشار روش بیارید نشکنه. برای اون سکوی سیمانی زیر آکواریوم هم باید بدید MDF بزارن جلوش که از بیرون که نگاه کنید دقیقاً مثل یه کانتر معمولی هستش که انگار وسطش رو خالی کردن و آکواریوم گذاشتن.
البته اگر پایه فلزی قشنگ و تمیز و محکم پیدا کنید خیلی بهتر و با صرفه تر از سکوی سیمانی هستش. و حتی راحت تر هم میشه جلوش MDF گذاشت.
کلاً فکر میکنم پروژه گرونی از آب در بیاد چون قیمت MDF و کابینت و کابینت ساز رو که حتماً میدونید چقدره دیگه.
نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا نه. البته نمیدونم که کسی میتونه این کار رو برای شما عملی کنه و آیا حرف و خواسته شما رو متوجه میشن یا نه.!

ايول اين شد يه حرف حسابي نظر خوبيه و قطعآ شدنيه من تقريبآ يه همچين كاري كردم منتهي اين كار رو تو اتاق خودم انجام دادم نه تو آشپزخانه نميدونم چرا هرچي فكر ميكنم به نظرم آشپزخونه مكان مناسبي براي آكواريوم نمياد شايد چون آشپزخونه ي ما كوچيكه:icon_cry:
پيروز باشيد:icon_cool

alirezasaberi
21 April 2006, 01:08 AM
دوستان به خدا امكانات براي عكس گذاشتن فعلا ندارم.ولي:
1)اين جور كه DJ roso گفت ميخواد رويه رو آكواريوم بزاره كه فكر كنم غير ممكن باشه . به يه كابينت ساز بگو خودش كمكت ميكنه شما بايد يه فريم mdf داشته باشي و بالاي آكواريومت حتما فضاي خالي داشته باشي . من با 15 سانت فضا در بالاي آكواريوم واقعا در مضيغه هستم
اگه ميخواي اكواريومت رو بتوني مديريت كني حتما بايد به اون دسترسي داشته باشي حالا يا بايد بتوني رويه اپن رو جايجا كني كه فكر كنم هيچ خانم خونه اي اجازه چنين كاري رو نده يا مثل من زير آكواريومت پايه متحرك با چرخ بزاري.

2) آكواريوم به اين بزرگي حتما به چند تا بخاري ، پمپ هوا و قطعا يه فيلتر پدرومادر دار نياز داره. حتما فضايي براي مديريت اين چيزا در نظر بگير.يه فضايي هم براي قراردادن غذاها و داروها و وسايل اضافي مربوط به آكواريوم

RoSo
22 April 2006, 03:39 PM
من چندتا مطب رو باید بگم.
1. من تازه یادم افتاد که جناب ردبول در بم ساکن هستن. من فکر نمیکنم آب بم اصلاً مناسب آکواریوم باشه!!!! حالا من نمیدونم چیکار میکنید شما ولی اگر بخواین از جایی آب انتقال بدین که با این حجم خیلی باید وقت و هزینه بذارید.
2.به نظرم خیلی جای خوبیه زیر کانتر آشپزخانه و خیلی زیباست ولی یکم مثل کافی شاپ میشه :icon_arro
3.در مورد روی آکواریوم به نظرم اگر شیشه باشه خیلی زیبا میشه و وقتی که شما میشینید برای میل کردن غذا از بالا هم میبینید آکواریوم رو و خیلی زیباست.البته چیزی که من گفتم یک مقدار کابینت سازها رو گیج میکنه ولی من میگم MDF باید روی تانک باشه و وسطش خالی باشه به طوری که مثل یه قالب یه شیشه 10 میل بیفته وسطش. و جایی که بشه دسترسی داشت به داخل تانک به نظر من بهترین جا میتونه دیواره پشتی کانتر باشه یعنی داخل آشپزخانه.به صورتی که مثل این ماهی فروشیها دیدید که تانک ها روهم دیگه هستن و بالای اونا یه پنجره مانند داره که باز میشه. به نظر باید مال شما هم اینطوری باشه که هم راحته هم قشنگه.
احساس میکنم نمیتونم خیلی خوب منظورم رو به شما بگم.

Ace
22 April 2006, 03:50 PM
. من تازه یادم افتاد که جناب ردبول در بم ساکن هستن. من فکر نمیکنم آب بم اصلاً مناسب آکواریوم باشه!!!! حالا من نمیدونم چیکار میکنید شما ولی اگر بخواین از جایی آب انتقال بدین که با این حجم خیلی باید وقت و هزینه بذارید.
دوست من جناب DJ RoSo
من چند سال ماهی داشتم ولی مشکلی با آب بم نداشتم مشکلش کجاس؟
من حرف های جناب عالی را بسیار خوب میفهمم و بنده این پروژه را تا یک ماهه دیگه پیاده خوام کرد«به همین صورتی که شما فرمودید»
بازم از شما به خاطر لطفی که کردید ممنونم

RoSo
22 April 2006, 03:54 PM
والا من شنیدم آب اون ناحیه زیاد مناسب نیست.

iransat2.org
20 October 2007, 12:18 PM
دوستان من این کار را کردم ولی خیلی اذیت میشوم

hooshmandpiran
25 December 2007, 11:00 AM
سلام دوستان ،
به نظر من آکواریوم ساختن یه مقدار ذوق و سلیقه و حوصله میخواد.من وقتی خواستم آکواریوم راه بندازم هر جائی که رفتم قیمت های بالائی برای کمدش با MDF و حتی چوب دادن ولی من با 300هزار تومن خودم ساختم البته به دلیل اینکه چیزی از شیشه بری بلد نبودم دادم یک آکواریوم ساز تانک رو ساخت .و بعدش خودم به کمک جستجوگر گوگل طرحهای مختلفی رو پیدا کردم و یکیشون رو اجرا کردم البته چون تجربه اولم بود احساس میکنم می تونستم یه مقدار دقت بیشتری کنم ولی هر کسی آکواریومم رو میبینه باور نمی کنه خودم ساختمش .

Glimpser
25 December 2007, 02:07 PM
فکر کردی چند بار در هفته پای خودت یا مهمانها میخوره به شیشه آکواریم .
محاسبات را جوری انجام بده که یک وقت توی خونه سیل راه نیفته ضمنا ارتفاع را هم جوی حساب کن که دستت راحت به ته اکواریوم برسه وگرنه هربار موقع تمیز کردن یاد من می افتی

hooshmandpiran
25 December 2007, 02:19 PM
donner راست میگه. ابعاد آکواریوم من 70*40*150 است ولی بخاطر 10 سانت ارتفاع بیشتری که داره وقتی میخوام تمیزش کنم و یا گیاه بکارم و یا هر کاری که نیاز باشه دستم به کف اکواریوم برسه حسابی هم کمر درد میگیرم و هم اعصابم خراب میشه . من که اگه خواستم آکواریوم بسازم به هیچ عنوان از 60 بیشتر ارتفاع نمی دم.

MOBAGERI
19 May 2008, 11:11 AM
من هم اینکارو کردم
مگه ارتفاع اوپن آشپزخونت از کف چقدره
ارتفاع اوپم من از کف 95 سانته که 35 تاشو mdf کار کردم و ارتفاع تانک رو 60 تا گرفتم
ساختن استخر به این بزرگی زحمت زیادی داره و شاید پشیمون بشی
ولی از نظر زیبایی منظر بسیار قشنگی داره البته تانک من به شکل ذوذنقه ای هست و حجم آبی که میگیره 300 لیتره و با این حال نگران این هستم که اگه مشکلی پیش بیاد زندگیم رو آب میبره ....
خدا بداد شما برسه با این حجم آب

FARAVAHAR
1 June 2008, 02:03 PM
سلام دوستان
به پیهالز خوش اومدم:icon_wink
همین طور که ملاحظه میفرمایید این اولین پست من توی فروم پیهالز هست و خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم و با دوستان و اساتید آشنا شدم.
غرض از مزاحمت، میخواهم نظر دوستان رو درباره دیزاین(استفاده از گیاه،ماهی، لوازم تزیینی) این حقیر آکواریوم بپرسم.
چون مکان آکواریوم در اپن آشپزخانه هست از چه ماهی هایی استفاده کنم بهتره؟
ارتفاع شن چقدر باشه؟ آیا استانداردی برای شن کف وجود داره؟
البته دید آکواریوم فقط از پذیرایی هست و در ضمن پذیرایی ما بدون مبل هست.
ارتفاع آکواریوم از کف حدود 35 سانت هست
این هم بقیه اطلاعات
طول:100
عرض:40
ارتفاع:50
http://i29.tinypic.com/10f0qwx.jpg

FARAVAHAR
19 June 2008, 06:02 PM
کسی که جواب نداد من چه ماهیی بریزم بهتره!!!
فعلاٌ آکواریومم رو به این شکل در آوردم :boss:

http://i26.tinypic.com/24evqmc.jpg

labster
19 June 2008, 06:59 PM
سلام دوست عزيز.به جمع ماهي بازان پيهالز خوش اومدي.
انتخاب نوع ماهي بستگي به خودت داره كه بخواي گوشتخوار بگيري يا گياه خوار .فقط بهت توصيه مي كنم بخش سازگاري ماهي ها با هم (http://www.phalls.com/showthread.php?t=20353) رو حتما بخوني و بعد به انتخاب دست بزني.
موفق باشي

B@B@K
19 June 2008, 07:04 PM
فعلاٌ آکواریومم رو به این شکل در آوردم :boss:

به نظر من يا ديسكس بريز يا آنجل فقط همين

Blaze
21 June 2008, 04:35 PM
بنظر من میتونید از ترکیب ماهی های گیاهخوار ( دارای خوی آرام تر ) و ریز تر در دسته های بزرگ استفاده کنید .

مثلا دسته بزرگی از نئون ها ، و ماهی های سازگار با اونها .تعدای کت فیش گلس فیش و این ترکیبات ...

با حوصله انتخاب کنید تا این گیاهکاری براحتی از بین نره .

MOBAGERI
21 July 2008, 10:20 AM
این هم از آکواریوم نافرم من با حجم 280 لیتر
طول سر بالا 170 سر پایین 110 و ارتفاع 60 با عرض 40
اساتید محترم هرگونه پیشنهاد برای نوع شن ، تزئینات ، نوع ماهی و وسایل به دیده منت میپذبرم:icon_cool
البته هنوز کابینت نصب نشده و فکر کنم تا آخر عمر باید بدهکاری خونه رو بدم:icon_cry:

Mr.Hossein
21 July 2008, 12:45 PM
اساتید محترم هرگونه پیشنهاد برای نوع شن ، تزئینات ، نوع ماهی و وسایل به دیده منت میپذبرم:icon_cool
البته هنوز کابینت نصب نشده و فکر کنم تا آخر عمر باید بدهکاری خونه رو بدم:icon_cry:

سلام دوست عزيز
مبارك باشه . طرح جالبيه و البته چند تا سوال واسم پيش اومد : با توجه به اينكه هنوز كابينت نصب نشده اون قسمت شيبدار توي آشپزخانه واسه چي هست نميشد يه جورائي قبل از ساخت آكواريوم اصلاحش ميكردي؟ اگه چيزي هست كه نميشه تغييرش داد بهتر نبود آكواريوم رو به شكل مكعب - مستطيل ميساختي و اون قسمت اضافي رو ميذاشتي واسه پمپ و سه راهي و وسايل و غذاها و .... (درواقع ميگفتي كابينت ساز برات اونجا رو طبقه بندي كنه و مخفي باشه)
البته الان كه ديگه ساختي ولي من فقط نظر شخصيم رو گفتم بهرحال حتما خودت بررسيهاي لازم را كردي.

از طرف ديگه چون اون قسمت شيبدار با هيچ چيزي پوشش داده نميشه (منظورم شن هست) و سبب انعكاس نور ميشه پيشنهاد ميكنم تا هنوز آبگيري نكردي بوسيله همون چسب آكواريوم يك لايه نازك شن اونجا بچسبوني و از اون بهتر استفاده از يونوليت هست كه هم واسه سطح شيبدار و هم پشت آكواريوم قشنگ ميشه (اينجا (http://www.phalls.com/showthread.php?t=21107&page=2) را كه مربوط به پس زمينه هست ببينيد)

سوال ديگم هم اينه كه واسه روش و نورپردازي چه فكري كردي؟ وآيا ميخواي از دوطرف ديد داشته باشه ؟ يا پشتشو ميپوشوني ؟ كه به نظر من دومي بهتره.

موفق باشي

MOBAGERI
21 July 2008, 01:11 PM
سلام دوست عزيز
مبارك باشه . طرح جالبيه و البته چند تا سوال واسم پيش اومد : با توجه به اينكه هنوز كابينت نصب نشده اون قسمت شيبدار توي آشپزخانه واسه چي هست نميشد يه جورائي قبل از ساخت آكواريوم اصلاحش ميكردي؟ اگه چيزي هست كه نميشه تغييرش داد بهتر نبود آكواريوم رو به شكل مكعب - مستطيل ميساختي و اون قسمت اضافي رو ميذاشتي واسه پمپ و سه راهي و وسايل و غذاها و .... (درواقع ميگفتي كابينت ساز برات اونجا رو طبقه بندي كنه و مخفي باشه)
البته الان كه ديگه ساختي ولي من فقط نظر شخصيم رو گفتم بهرحال حتما خودت بررسيهاي لازم را كردي.

از طرف ديگه چون اون قسمت شيبدار با هيچ چيزي پوشش داده نميشه (منظورم شن هست) و سبب انعكاس نور ميشه پيشنهاد ميكنم تا هنوز آبگيري نكردي بوسيله همون چسب آكواريوم يك لايه نازك شن اونجا بچسبوني و از اون بهتر استفاده از يونوليت هست كه هم واسه سطح شيبدار و هم پشت آكواريوم قشنگ ميشه (اينجا (http://www.phalls.com/showthread.php?t=21107&page=2) را كه مربوط به پس زمينه هست ببينيد)

سوال ديگم هم اينه كه واسه روش و نورپردازي چه فكري كردي؟ وآيا ميخواي از دوطرف ديد داشته باشه ؟ يا پشتشو ميپوشوني ؟ كه به نظر من دومي بهتره.

موفق باشي
مرسی از توجه شما دوست عزیز
آپارتمان رو که خریدم قسمت اوپن بصورت آجر سنتی که ملاحظه میکنید ساخته شده و طراحی این شکلی بیشتر بخاطر خاص بودنش بود که انتخاب کردم
در مورد جای وسایل پست قسمتی که آجر سنتی هست کابینت پیشبینی کردم.
قسمت شیب دار رو قصد دارم شن بچسبونم همونطوریکه شما گفتید
اگر پیشنهاد بهتری هم دارید بدیده منت
پشت آکواریوم رو میخوام مشکی کنم و روی اون صفحه mdf سه سانتی قرار میگیره که در آکواریوم هم اونجا تعبیه میشه و زیر صفحه هم نورپردازی میشه
و البته اینکه دورش هم یه قاب mdf گرفته میشه

Mr.Hossein
21 July 2008, 01:58 PM
.......
قسمت شیب دار رو قصد دارم شن بچسبونم همونطوریکه شما گفتید
اگر پیشنهاد بهتری هم دارید بدیده منت
................

براي اون قسمت شيبدار نميدونم اين لينك رو ديدين يا نه. به نظرم خيلي قشنگ خواهد شد: پس زمینه و تزئینات داخلی در آکواریوم (http://www.phalls.com/showthread.php?t=21107)

ضمنا يادم افتاد كه اين نكته رو يادآوري كنم كه حتما اون قسمت زاويه منفرجه رو حسابي با چسب پركردين؟ چون اونجا خيلي حساس و تحت فشار خواهد بود.

اون پل كف رو هم از توي عكس درست متوجه نشدم انگار با فاصله زدين و به كف نچسبيده درسته؟ اگه اينطوره چرا؟ و پل كف چي؟
بهرحال عاليست و اميدوارم حسابي ازش لذت ببري :icon_cool

Mr.Hossein
21 July 2008, 02:10 PM
فعلاٌ آکواریومم رو به این شکل در آوردم

سلام دوست گرامي

من هم به نوبه خودم به شما خوش آمد ميگم. آكواريوم زيبائي ساخته ايد. مبارك باشه.

با توجه به اينكه مملو از گياه است بايستي از ماهيهايي كه به گياهان صدمه نزنند استفاده كنيد كه به نظر من ديسكس انتخاب خوبي خواهد بود.

ضمنا به نظر ميرسه آكواريومتان نوركافي ندارد (يا شايد توي عكس اينجوري ديده ميشه) و همچنين خوبه كه از ديد روبرو قسمت بالاي آكواريوم را مخفي نمائيد (مثلا با يك درب 10 يا 15 سانتي لولايي از همان جنس ديواره ها. راستي ديواره ها روكش چسب است؟ يا mdf است؟ )
اون خط عمودي كه در پشت ديده ميشه چيه؟ احتمالا از پشت حالت درب كابينتي دادين.نه؟
راستي دسترسي به داخل اين آكواريوم از كجاست؟ از بالا؟

موفق باشيد

MOBAGERI
21 July 2008, 02:23 PM
براي اون قسمت شيبدار نميدونم اين لينك رو ديدين يا نه. به نظرم خيلي قشنگ خواهد شد: پس زمینه و تزئینات داخلی در آکواریوم (http://www.phalls.com/showthread.php?t=21107)

ضمنا يادم افتاد كه اين نكته رو يادآوري كنم كه حتما اون قسمت زاويه منفرجه رو حسابي با چسب پركردين؟ چون اونجا خيلي حساس و تحت فشار خواهد بود.

اون پل كف رو هم از توي عكس درست متوجه نشدم انگار با فاصله زدين و به كف نچسبيده درسته؟ اگه اينطوره چرا؟ و پل كف چي؟
بهرحال عاليست و اميدوارم حسابي ازش لذت ببري :icon_cool

آکواریوم با شیشه 10 میل فلوت ساخته شده و تمام زوایا و گوشه ها با شیشه 10 میل و چسب فراوان گوشک خورده مخصوصا اون زاویه وحشتناک و چون حجم آب نسبت به سطح مقطع کف کمه اون پل رو سه سانت بالاتر زدم که فیلتر کف بطور کامل همه جا رو پوشش بده ضمن اینکه یک پل مثلثی هم روی سطح بالایی گوشه زاویه قرار داره و زاویه رو هم با یک تکه شیشه جداگانه بصورت اریب پس از چسب اولیه پوشش دادم و دوبار بعد از خشک شدن چسب کاری شده و اینکه 7 تا چسب سیستا توی این آک مصرف شده:icon_redf.
نکته دیگر هم اینه که سطح شیبدار کاملا روی دیوار مقابل خوابیده و زیرش هم یونولیت گذاشتم
اون آدرس رو دیدم خیلی زیباست ولی فکر نکنم از پس ساختنش بر بیام

FARAVAHAR
7 August 2008, 01:51 PM
سلام دوست گرامي

من هم به نوبه خودم به شما خوش آمد ميگم. آكواريوم زيبائي ساخته ايد. مبارك باشه.

با توجه به اينكه مملو از گياه است بايستي از ماهيهايي كه به گياهان صدمه نزنند استفاده كنيد كه به نظر من ديسكس انتخاب خوبي خواهد بود.

ضمنا به نظر ميرسه آكواريومتان نوركافي ندارد (يا شايد توي عكس اينجوري ديده ميشه) و همچنين خوبه كه از ديد روبرو قسمت بالاي آكواريوم را مخفي نمائيد (مثلا با يك درب 10 يا 15 سانتي لولايي از همان جنس ديواره ها. راستي ديواره ها روكش چسب است؟ يا mdf است؟ )
اون خط عمودي كه در پشت ديده ميشه چيه؟ احتمالا از پشت حالت درب كابينتي دادين.نه؟
راستي دسترسي به داخل اين آكواريوم از كجاست؟ از بالا؟

موفق باشيد
سلام
نور آکواریوم توی این عکس به این صورت دیده میشه یعنی نور کافی هست
با مخفی کردن بالای آکواریوم هم با شما کاملاٌ موافقم ولی چون من بسیار آدم وسواسی هستم هنوز اون چیزی رو که باید پیدا نکردم
جنس دیواره ها هم MDF هست
این هم یک عکس دیگه بعد از طی شدن سیکل و نابود شدن تعدادی از گیاهان:icon_redf

http://i33.tinypic.com/k4z1a0.jpg

این هم دسترسی از پشت

http://i33.tinypic.com/24eu8up.jpg

FARAVAHAR
20 October 2008, 10:56 PM
...
جناب باقری خیلی مشتاقم آکواریوم شما رو بعد از آبگیری و خرید ماهی ببینم.
محبت میکنید عکسی از تانکتون قرار بدید

MOBAGERI
21 October 2008, 10:18 AM
جناب باقری خیلی مشتاقم آکواریوم شما رو بعد از آبگیری و خرید ماهی ببینم.
محبت میکنید عکسی از تانکتون قرار بدید
سلام

آکواریوم رو راه انداختم
الان درگیر جا دادن اسباب و اثاثیه و تجهیز خونه هستم
تو اولین فرصت این کار رو خواهم کرد:icon_excl
بنظر خودم کار قشنگی از آب در اومد فقط اشتباهی که کردم فضای کافی بالای آکواریوم ندارم:icon_eek:

fishy
26 November 2008, 05:10 PM
دوستانی که علاقه مندند اکواریوم بسیار بزرگ زیر کانتر ببینند و ایده بگیرند میتونن به رستوران مروارید در بلوار مرزداران مراجعه کنند. چون یکبار اونجا رفتم فکر میکنم طول تانکش بالای 3 متر و ارتفاعش حول و حوش 1 متره. هم فاله و هم تماشا. هم غذا هم اکواریوم غول پیکر :icon_cool

leon1355
26 November 2008, 05:50 PM
نظر من ایته که از این شرکتهایی که اینکارو میکنن کمک بگیر البته اگر خیلی پول خرج میکنی واسه اینکار!

من روی لینک پایین صفحه سمت راست کلیک کردم ظاهرا کارشون همینه

البته خودمم آکواریومم رو کنتره ولی 70 لیتره و کل فضا رو نمیگیره

لئون

http://leon1355.blogfa.com (http://leon1355.blogfa.com/)

با سلام و خوشامد برای ورود به این بخش از شما خواهش میکنم ادرس وبلاگ خودتون رو در امضاتون قرار بدید نه در متن نوشته ها.

m454
18 May 2009, 09:08 AM
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان:icon_excl
من می خواهم آکواریومی به طول 5 متر و به ارتفاع 1.5 متر بجای open آشپزخانه بسازم.
اولا آیا این کار امکان پذیر هست یا نه؟ ثانیا در صورت امکان برای راه اندازی آن مرا راهنمایی کاملی بفرمائید؟ اگر امکان دارد تصاویری از این کار انجام شده برای من توی این تایپیک بزارید:icon_cool
متشکرم

Anoush
18 May 2009, 10:24 AM
من می خواهم آکواریومی به طول 5 متر و به ارتفاع 1.5 متر بجای open آشپزخانه بسازم.
اولا آیا این کار امکان پذیر هست یا نه؟ ثانیا در صورت امکان برای راه اندازی آن مرا راهنمایی کاملی بفرمائید؟ اگر امکان دارد تصاویری از این کار انجام شده برای من توی این تایپیک بزارید:icon_cool
متشکرم

سلام عزیز، خوش امدید

بله این کار امکان پذیر هست.
فکر نمیکنم کسی از اعضای اینجا تا بحال اکواریومی به حجم چهارو نیم مترمکعب (با احتساب اینکه عرض کانتر اشپزخونه ۶۰ سانت باشه) یا چهار هزارو پانصد لیتر! ساخته باشه برای همین راهنمایی کامل رو شما خودتون بعد از راه اندازی این اکواریوم خواهید کرد.

فقط پیشنهاد من به شما اینه که قبل از ساخت این تانک از تحمل بار توسط کف اشپزخانه برای وزن کمی بالاتر از پنج تن (پنج هزار و اندی کیلو) که وزن نهایی اکواریوم و ادوات ان در محل نصب خواهد بود مطمئن شوید.

تذکر: یک ماشین سواری معمولی چیزی در حدود هزار کیلو وزن داره پس وزن اکواریوم شما میشه معادل پنج ماشین سواری که در مستطیلی به عرض ۶۰ سانت و طول ۵ متر روی هم قرار گرفته اند.

masoudsara
18 May 2009, 10:48 AM
متشکرم
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اگه بخواهید اکواریومی با این ابعاد( ساخت اکواریوم در هر ابعادی امکان پذیر است) بجای کانتر اشپزخانه بگذارید باید خدمت شمابگویم که ارتفاع استاندارد برای کانتر آشپزخانه 90 سانتیمتر است و با این حساب : ارتفاع تانک 150 سانت و حدود 20 سانت هم حداقل ارتفاع پایه و برای تخلیه مناسب شما ارتفاعی حدود 180-170 سانت خواهید داشت ( از ارتفاع درپوش صرفنظر میشود) در نتیجه در آخر کار به این میگویند دیوار نه کانتر ! اگه ساخت تانک با ابعاد بزرگ مورد نیاز دارید میبایست ابتدا با یک مهندس ساختمان در مورد بنایی که میخواهید این وزن را روی آن قرار دهید مشاوره کنید و اگر بازهم مایل بودید شما را راهنمایی میکنم که به کجا برای ساخت چنین تانکهایی مراجعه کنید.