View Full Version : فیلر گیری پراید
boyboy72000
16 April 2006, 09:34 AM
سلام دوستان ، من پراید مدل 84 دارام ،میخواستم بدونم چه قدر به چه قدر باید فیلر گیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جایه خوبی رو سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید :icon_cool
A.R.T
16 April 2006, 11:18 AM
معمولا دوبار در سال فیلرگیری میکنن... اول سرما (آبان) و اول گرما (اردیبهشت)....
ولی اگه وارد باشی راه خیلی بهتری هست... از صدای فیلرها (برخورد سر اسبکها با انتهای ساق سوپاپ) میتونی بفهمی که فیلرگیری میخواد یا نه...
فیلرگیری کار چندان سختی نیست... ولی دقت و مهارت خیلی زیادی میخواد چونکه اگه مقدار فیلرها را 0.1 میلیمتر کم یا زیاد باشه توی شتاب و قدرت خیلی تاثیر داره... اگه که فیلرها را نادرست بگیری احتمال سوختن سوپاپ دود (یا حتی بنزین) وجود داره...
اتومبیلهایی مانند پژو و سمند به فیلر گیری احتیاج ندارن... در عوض تقریبا هر 2 سال یکبار (بستگی به میزان کاردکرد اتومبیل داره) قطعه هایی بنام شیم (بشکل تقریبا یه دایره به شعاع تقریبا 2 سانتی متر) داره که عوض میکنن...
:icon_cool
ATOS
16 April 2006, 11:19 AM
ميگن تا ماشين تعمير اساسي نشه (سر سيلندر باز نشه) نياز به فيلر گيري دوره اي نداره:icon_razz
A.R.T
16 April 2006, 11:46 AM
ميگن تا ماشين تعمير اساسي نشه (سر سيلندر باز نشه) نياز به فيلر گيري دوره اي نداره:icon_razz
در تابستان درجه حرارت موتور خیلی بیشتر از حرارت کاری اتومبیل در زمستان است...
همین مقدار حرارت باعث ایجاد انبساط بیشتر قطعات میشه که باعث میشه فاصله بین دو قطعه (که باید در فاصله خاصی نسبت به هم قرار داشته باشن) کمتر بشه... حتی اگر میزان انبساط مثلا به اندازه 0.01 میلیمتر باشه(که قطعا بیشتر از این مقداره)... فاصله بین دو قطعه به اندازه 0.02 میلیمتر کم میشه... این مقدار انبساط میتونه میزان فیلر گیری را بهم بریزه که اگه خیلی دقیق باشین توی شتاب گیری میتونین متوجه بشین... البته اگه (بخاطر مثلا این 0.02 میلیمتر) فیلر گیری نکنین قطعا مشکلی برای ماشینتون پیش نمیاد...
به نظر من بهترین راه برای تشخیص اینکه موتور فیلر گیری میخواد یا نه از صداشه (البته باید به صداها آشنا باشین):icon_twis ...
:icon_excl
z_qz54
16 April 2006, 01:19 PM
فیلرگیری کار چندان سختی نیست... ولی دقت و مهارت خیلی زیادی میخواد چونکه اگه مقدار فیلرها را 0.1 میلیمتر کم یا زیاد باشه توی شتاب و قدرت خیلی تاثیر داره... اگه که فیلرها را نادرست بگیری احتمال سوختن سوپاپ دود (یا حتی بنزین) وجود داره...
:icon_cool
اگه که سرسیلندر رو باز کنید ، باید واشر سرسیلندرو عوض کنید ، در ضمن همینجوری هم نیست که پیچ هارو ببندید،وزن 1.5 کیلو برای پیچ های 2-4-6 و 4.5 کیلو برای 1-3-5 پراید.
تازه بعدشم باید تسمه تایمینگ رو ریگلاژ بکنید که فکر نکنم اصلا کار راحتی باشه.
amirali18
16 April 2006, 01:34 PM
لطفاً در مورد صدای موتور وقتی که فيلر گيری ميخواد بيشتر توضيح بدين، ممنون
z_qz54
16 April 2006, 02:41 PM
برای اینکه بفهمید ، باید پایتان را روی ترمز سپس ماشین را در دنده 1 و بعد آرام آرام کلاچ رو بالا بیارید ، اگه هنگام لرزش موتور ، صدای خش خش و زوزه از اون شنیدین نیاز به فیلرگیری داره.
jacobnazarade
17 April 2006, 01:41 AM
با سلام خدمت دوستان
monzajer دوست عزیز یه اسم دیگه هم دارند تعمییر کار ماشین بهش می گنند پولکی البته مال ماشین های المانی به خاطر جنس و اینکه بزرگتر هستند تقربیا 4 سانت مال پژو غیره کوچکتر هستند معمولا تا زمانی که سر سینلدر و به خاطر وار سوزوندن سواخ یا تعمییر اساسی دست نمی زنند مثل پاسات ائودی و گلف
برای اینکه بفهمید ، باید پایتان را روی ترمز سپس ماشین را در دنده 1 و بعد آرام آرام کلاچ رو بالا بیارید ، اگه هنگام لرزش موتور ، صدای خش خش و زوزه از اون شنیدین نیاز به فیلرگیری داره.
از اون راحت تر صدای کار موتور هست اگر صدا چک چک هرچه صداش بلند تر می شه در جه فیلر رو هم در دفترچه یا روی موتور نوشته اند اگر جایی ببره که دستگاه کامپوتری داشته باشند و وارد هم باشه درجه دلکو رو هم تنظیم کنه ماشین زمین تا اسمون فرق می کنه
boyboy72000
19 April 2006, 08:55 PM
از راهنمایی هاتون ممنون , بچه ها کسی جایی رو نمیشناسه که وارد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
astiak
19 April 2006, 10:46 PM
اگه که سرسیلندر رو باز کنید ، باید واشر سرسیلندرو عوض کنید ، در ضمن همینجوری هم نیست که پیچ هارو ببندید،وزن 1.5 کیلو برای پیچ های 2-4-6 و 4.5 کیلو برای 1-3-5 پراید.
تازه بعدشم باید تسمه تایمینگ رو ریگلاژ بکنید که فکر نکنم اصلا کار راحتی باشه.
نه به این سختیها هم که میگی نیست و احتیاجی به واشر و رگلاژ تسمه تایم نیست در مورد پیچها هم این پیچ ها به راحتی با ترک متر بسته میشه و اصلا کاری نداره و اصولا هر 6 ماه یکبار پراید نیاز به فیلرکشی داره که این بستگی به مزان کارکرد ماشین هم داره
محمود ضیایی
30 April 2006, 07:50 PM
ماشین من پراید ازنوع انژکتوری مدل کیا میباشد موقعی درحال سلو هست لرزشهایی دیده میشود بردم با دیاگ چک کردند ولی فرقی نکرده در ضمن تسمه تایمینگ موتور هم صدای هودهود میدهد میکانیکها مختلف میگویند مال تاب چرخ فلایویل یا سنسور دور آرام میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر محمود ضیایی
SHAROShape
5 May 2006, 01:48 AM
سلام دوستان ، من پراید مدل 84 دارام ،میخواستم بدونم چه قدر به چه قدر باید فیلر گیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه جایه خوبی رو سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید :icon_cool
هر موقع سرو صدا افتاد ببرش فیلر کنن. سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال میبندی؟:icon_razz
z_qz54
5 May 2006, 02:54 AM
تسمه تایمینگ موتور هم صدای هودهود میدهد میکانیکها مختلف میگویند مال تاب چرخ فلایویل یا سنسور دور آرام میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر محمود ضیایی
فلایول اگه تاب داشته باشه ، پدر میل لنگ رو در میاره.
چون فلایول جبران کننده سنگینی میل لنگ هستش ، احتمال داره علت لرزش از فلایول هم باشه.
Hossein15
17 October 2009, 06:04 PM
سلام
دوستان کسی میدونه واسه فیلرگیری پراید انژکتوری(ساژم) ، لقی سوپاپ هارو چقدر باید در نظر گرفت و بطور کلی توصیه ای در رابطه با این کار دارید.
ernest1
11 November 2009, 01:48 PM
دوستان یه سوال
پراید انژکتور مثل بقیه ماشین ها برای زمستون و تابستون فیلر گیری میخواد؟؟؟
arvin1
13 November 2009, 10:38 PM
من تا به حال 4 تا پراید خریدم و عوض کردم از سال 72 تا به حال از نوع کاربراتوری گرفته تا انواع انژکتوری ولی از من میشنوید هیچ وقت پراید انژکتوری رو موتورش رو برا فیلر گیری باز نکنید .
aquarium
27 November 2009, 08:44 AM
سلام
دوستان کسی میدونه واسه فیلرگیری پراید انژکتوری(ساژم) ، لقی سوپاپ هارو چقدر باید در نظر گرفت و بطور کلی توصیه ای در رابطه با این کار دارید.
ببرید نمایندگی خودشون براتون فیلر میگیرند
atteesh
4 December 2009, 08:03 PM
سلام
0.3 ميليمتر كار راحت ولي دقيقي است .
bijan darbari
8 December 2009, 11:58 PM
میزان صحیح لقی سوپاپ در دفترچه راهنما ذکر شده
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.