View Full Version : ماهی پنگوسی Pangasius Catfish - Iridescent Shark Catfish ا
Ace
9 January 2006, 03:50 PM
دوستان در مورد پنگوسی اطلاعاتی دارید؟ممنون
SSHIIVA
9 January 2006, 07:53 PM
پنگوسی گونه ای از ماهي های بزرگ حوزه جنوب شرقي آسيا ست ! اين خانواده شامل تعدادي ماهي گیاهخوار و گوشتخواره كه همه بومي جنوب شرقي آسيا هستن و تا 45 سانتيمتر توی اکواریوم رشد مي كنن . به خاطر اندازه ي بزرگشون شكار میشن و بنوان غذا مورد استفاده قرار میگیرن ! پنگوسي ها توی طبیعت میتونن تا 40 کیلو هم برسن و گاهی تا حد 150 تا 2 متر هم دراز بشن . سرعت رشدشون هم خیلی زیاده . پنگوسي کلن ماهی نارحت و عصبانی و پر جنب و جوشیه و دلیلش بخاطر قدرت بينايي ضعيفی هست که داره و هم توی پیدا کردن غذا و هم پیدا کردن مسیر دچار مشکل میشه ! دمای مناسب برای این ماهی ۲۵ تا 30 درجه ست و حالت شیمیایی آب نقش مهمی در زندگیش بازی نمیکنه ! پنگوسی یک ماهی گروهیه و اگه تنها نگهداری بشه عصبانیتش بیشتر میشه و یا ب رعکس ممکنه گوشه ای کز کنه و حتا غذا هم نخوره . این ماهی خیلی هم ترسو هست و با کوچکترین صدا یا نور آنی بالا و پایین میپره و هم به خودش و هم دکور آکواریوم صدمه وارد میکنه . براي رشد بهتر و شادابيش باید بيشتر از 3 تا از اين ماهي رو نگه داشت . از آكواريومي با روشنائي زياد و دكوراسيون كم خوششون مياد و در کل آكواريوم گياه كاري شده بدون دكوراسيون مناسب ترين تانك براي نگهداري پنگوسی هاست . پنگوسي به فضاي زيادي براي شنا كردن نياز داره ! ضربه زدن به شيشه ، روشن كردن ناگهاني لامپ آكواريوم و حركات ناگهاني موجب ترسيدن اين ماهي مي شه كه در چنين حالتي ماهي خودشو به اطراف تانك مي كوبه ! در موقع حمل و نقل این ماهی و به آب انداختنش اغلب تا چند دقیقه به حالت معلق و وارونه قرار میگیره که این حالت طبیعیه و بزودی رفع میشه . تكثيرش با تزریق هورمونهاي Clarius و ... انجام مي شه . پنگوسی همه چیز خواره و از غذاهايي مثل : ميگو ، پلت ها و كرم خوني اسفناج سبوس برنج و ساير غذاها استفاده میکنه .
پنگوسی گوشتخوار درشت تر و گرون قیمت تره مخصوصن هر چقدر که باله های بزرگ تری داشته باشه و با ماهی های گوشتخوار و مخصوصن شارکها خیلی خوب میمونه و بزرگ میشه . راه تشخیص پنگوسی گوشتخوار از گیاهخوار هم اینه که پنگوسی گیاهخوار روی بدنش 3 خطر افقی کشیده شده ولی پنگوسی گوشتخوار این خطوط رو نداره و زمینه بدن مشکی و تیره تره . در ضمن پنگوسی یکدست سفید هم هست !
Ace
9 January 2006, 08:30 PM
sshiiva اطلاعات جالبی بود /راستش من دو بار خریدم و هر دو بار مردن/حالا میفهمم که واسه چی مردن(بر اساس اطلاعاتی که شما دادید) دلیلش این بوده که این نوع ماهی گروهی زندگی میکنه و من هر دو بار یکی خریدم و هر دوبار تنها بودن(دق کردن تفلکیا)البته خیلی هم حساسن و بزرگ کردنشون صبر عیوب میخواد!!!
SSHIIVA
9 January 2006, 09:20 PM
sshiiva اطلاعات جالبی بود /راستش من دو بار خریدم و هر دو بار مردن/حالا میفهمم که واسه چی مردن(بر اساس اطلاعاتی که شما دادید) دلیلش این بوده که این نوع ماهی گروهی زندگی میکنه و من هر دو بار یکی خریدم و هر دوبار تنها بودن(دق کردن تفلکیا)البته خیلی هم حساسن و بزرگ کردنشون صبر عیوب میخواد!!!
اتفاقن ماهی های خیلی مقاومی هستن ولی در عین حال خیلی عاطفی . دلیل اینکه میگم 4 تا بخری اینه که اگه 2 تا باشه و یکیشون بمیره بازم افسرده میشه ! ولی اگه 4 تا باشن 3 تا دیگه باقی میمونن . بهتر هم هست که سایز کوچک بخری و 4 تا 5 سانتیمتر و شکمشون هم کمی قلمبه باشه و وسط آکواریوم دائم شنا کنن . سبیل هاشون هم سالم باشه و روی تنشون لک سفید نباشه و رنگ بدن شفاف باشه . هر چند بعید میدونم بتونی اینا رو تشخیص بدی چون خیلی سریع شنا میکنن :)
فرشيد فرجي
11 May 2006, 02:15 PM
تو پلاسكو پنگوسي هايي ديدم كه توي بدنشون كاملا معلوم بود و مثل كالر فيش توي بدنشون خط رنگي داشتند(البته خط هاي همشون آبي بود)
jacobnazarade
11 May 2006, 03:03 PM
با سلام خدمت دوستان فکر کنم توی پنگوسی بزرگ کردن من بد جوری استخون ترکوندنم با این موجودات عجیب یکی از دوستام به یکی از اکواریم ها می گه مزرعه پنگوسی
بزرگ کردن پنگوسی های معمولی از همه سخت تر هست قهر می کنن غذا نیم خورن عصبانی یا می ترسن خودشون رو به زمین زمان می زنن ولی از همین معمولی های سه چهار سانتی الان شده بعد از دوسال و نیم نزدیک 45 سانت
شکاری هم داشتم رشد فوق العاد سریع کمتر می ترسد و عالی غذا می خورد
و پنگوسی خالدار اون باز از بقیه بینایش قوی تر قشنگ تر هست
ولی این یکی اخری رو من ندیم
Anoush
13 May 2006, 04:19 PM
تو پلاسكو پنگوسي هايي ديدم كه توي بدنشون كاملا معلوم بود و مثل كالر فيش توي بدنشون خط رنگي داشتند(البته خط هاي همشون آبي بود)
اون پنگوسی که شما دیدید همان است که به ان کالر پنگوسی میگویند در صورتیکه انها پنگوسی نیستند و بنظر من نوعی گلس فیش است (یک نوع کت فیش شفاف) که با تزریق مواد رنگی در انواع رنگها بفروش میرسد.
خواهش میکنم ماهی رنگ شده نخرید! هدف ما نگهداری از ماهی است نه زجر دادن ان برای الوان شدن اکواریوم ما انهم برای چند روز.
Abolfazl2006_p
30 May 2006, 01:21 PM
سلام
چه غذایی برای پنگوسی هام بریزم (پنگوسی های من گیاهخوارن!)؟؟:icon_cool
فکر مینمایم جگر میخورن و گوشت خوارند
Abolfazl2006_p
30 May 2006, 02:43 PM
مال من گیاهخواره ولی نمی دونم چی بهش بدم؟؟
sarberah
30 May 2006, 03:20 PM
لوفاك رو خيلي خوب مي خوره.مي ره از كف آكواريوم بر مي داره مي خوره.البته اگه تا 3-2 روز نخوردن نااميد نشو.بالاخره مي خورن.
Discus
30 May 2006, 11:02 PM
دوست عزیر
شما می توانید ماهی پنگوسی گیاه خوار را طوری غذا بدهید که مثل ماهی گوشت خوار گوشت بخورد و هم می توانی به غذاهایی مثل عصاره جگر و لوفاک و غیره آنرا عادت دهی . بستگی به سلیقه خودت دارد که با کدام غذا راحتتری .
CARLO
30 June 2006, 06:44 PM
با سلام حضور تمامي دوستان
من تو آكواريومم 6 تا پنگوسي گياهخوار داشتم ديروز بدون هيچ علت مشخصي يكي از اونها دچار استرس شد و مرتبا خودش رو به ديواره هاي آكواريوم ميزد يكبارم طوري از آب بيرون پريد كه من صداي برخوردش با شيشه روي آكواريوم رو شنيدم چند دقيقه بعد متوجه شدم كف آكواريوم خوابيده و به شدت تنفس ميكنه ، خواستم از آكواريوم خارجش كنم كه ديدم رفت قاطي ساير ماهيها و شروع كرد به شنا كردن تا شب هم وضعيتش خوب بود اما صبح ديدم مرده......
ميخواستم از دوستان عزيز سوال كنم تو اين جور موارد كه ماهيها دچار استرس ميشن چه كمكي ميشه به اونها كرد؟
jacobnazarade
30 June 2006, 09:55 PM
با سلام دوست من باید ببینی عامل که باعث این حرکت شد چی هست چون این مدل پنگوسی ها یا همون معمولی ها شدید دچار استرس می شوند
اول ضربه به اکواریم نزدی پمپ یا صافی رو روشن خاموش نکردی حرکت شدید یا لامپ ها رو خاموش روش نکردی البته اگر قوی باشه با این که بینایی ضعیفی دارند ولی گاهی بااین کار خل می شوند (البته ببخشید این طوری می گم )
معمولا بعد از استرس این طوری می شوند می روند کف و تند تند نفس می کشند ولی احتمالا اون ضربه به مغز کارش رو ساخته راستی این تجربه من هست ماهی که این طوری دچار استرس می شوند پنگوسی ها به هیچ وجهه سعی نکنید بگیرید و از گله جدا کنید که دچار استرس بیشتر می شوند
امیدوارم کمکی کرده باشم
Discus
1 July 2006, 12:00 AM
دوست عزیز
در مورد استرس ماهی ها :
بهتر است محیط رو تاریک کنید . به هیچ عنوان به آکواریوم نزدیک نشدید .
من در مورد پنگوسی با همچین موردی برخورد کردم . با تاریک کردن محیط و چسپاندن روزنامه دور آکواریوم تا صبح روز بعد مشکلم حل شد. همانطور که دوست عزیز گفتند هیچ وقت ماهی که استرس دارد را جدا کنید . چون با این کار استرس ماهی بیشتر می شود .
RZRMZ
4 August 2006, 02:04 PM
با سلام به همگی، آیا کسی از تکثیر و پرورش پنگوسی چیزی میدونه؟
sarberah
4 August 2006, 03:08 PM
با سلام به همگی، آیا کسی از تکثیر و پرورش پنگوسی چیزی میدونه؟
در اين زمينه دو تا نظريه وجود داره:
1.تئوري محبوب جناب انوش يعني تئوري توطئه:
طبق اين نظريه ماهي هاي پنگوسي رو مثل خيلي ديگه از ماهيا تو كشور توليد كننده عقيم مي كنن تا يه وقت مثلا بنده رو دستشون بلند نشم.
2.تئوري واقع بينانه:
مبناي اين نظريه اينه كه براي توليدمثل لازم است كه ماهي پنگوسي به سايز حدودا يك متر برسه و چون توي آكواريوماي من و شما هيچوقت به اين سايز نمي رسه پس توليدمثل هم نمي كنه.
حالا ديگه شما هر نظريه اي رو كه بيشتر مي پسندي انتخاب كن:icon_arro .
ولي انصافا اون اولي هيجان بيشتري داره ها:icon_razz :icon_razz .
RZRMZ
6 August 2006, 03:43 PM
با تشکر از اطلاعاتتون.
پس به این ترتیب تو ایران هیچکس نتونسته اینو تکثیر کنه؟
تکثیرش از قزل آلا هم سخت تره؟
Ace
6 August 2006, 06:37 PM
با تشکر از اطلاعاتتون.
پس به این ترتیب تو ایران هیچکس نتونسته اینو تکثیر کنه؟
تکثیرش از قزل آلا هم سخت تره؟
من تا حالا 3بار پنگوسی خردیم و لی هر 3بار بعد دوهفته مردن
البته اون زمان اطلاعات کافی برای نگهداری نداشتم و فکر هم مسکنم اگر درست ازش مراقبت میکردم به این سادگی جون میداد به هر حال ماهی نازک نانجی هست:icon_razz
Abolfazl2006_p
19 August 2006, 04:23 PM
سلام
من که دوتا پنگوسی دارم که در کنار 2 اسکار و 2 پیرانا هستند ولی من هیچوقت ندیدم چیزی بخورند البته پنگوسی هام هم از نوع گیاه خوار هستند و 3 ماه است که دارمشون فکر میکنم رنگشون عوض شده و لاغر تر هم شدند !!
غذا هم دل گاو بهشون میدم که اسکار ها و بقیه سریع میخورند و مهلت هم به پنگوسی ها نمیدند!
چکار کنم که رشدشون خوب شه حالا یک متر هم نشد ایرادی نداره؟؟؟
لوفاک هم خریدم براشون انگار دوست ندارند؟؟
pouyan
20 August 2006, 08:05 AM
سلام
من که دوتا پنگوسی دارم که در کنار 2 اسکار و 2 پیرانا هستند ولی من هیچوقت ندیدم چیزی بخورند البته پنگوسی هام هم از نوع گیاه خوار هستند و 3 ماه است که دارمشون فکر میکنم رنگشون عوض شده و لاغر تر هم شدند !!
غذا هم دل گاو بهشون میدم که اسکار ها و بقیه سریع میخورند و مهلت هم به پنگوسی ها نمیدند!
سلام دوست عزیز
وجود 2 اسکار و 2 پیرانا میتونه برای پنگوسی هات استرس و در نتیجه غذا نخوردن ایجاد کنه من پيشنهاد میکنم اگر میتونی از این ماهی ها جداشو کن
اگر نتونستی هم این روشی که میگم امتحان کن ببین جواب میده
قرص جلبک میخری و چند عدد کرم خاکی خوب صد عفونی شده و تخلیه از مواد درون بدنش بعد هنگامیکه چراغ ها کاملا خاموش هست این مواد رو بدون مخلوط کردن با هم به آب اضافه کن که به احتمال زیاد باید بخورند اینکار رو به مدت 3-4 روز انجام بده و مواظب باش که آب آکواریومتم زیاد کثیف نشه
سر بلند باشی
sina69
20 August 2006, 11:08 AM
سلام
دوست عزیز اگه پنگوسیات سه ماهه که زنده اند پس غذا میخورن. اما نه به اندازه کافی.
نمیدونم پینگوسی های شما چه سایزی هستند اما من برای اینکه بتونم بهشون غذا بدم از ماهی کیلکا استفاده کردم، در تکه هایی که تو دهن اسکارام جا نشه و بتونه بره پایین تا پنگوسی ها بخورن. الانم شکماشون داره میترکه:icon_arro
در ضمن پینگوسی عاشق بیومار هست نه لوفاک. لااقل پنگوسی های من و اونایی که من دیدم اینطوری بودن. بیومار رو هم امتحان کن.ضرر نمیکنی.
mazyar_steps
24 October 2006, 12:26 AM
لطفاً یه عکس از پنگوسی بزارید
farhadoo
24 October 2006, 01:41 AM
لطفاً یه عکس از پنگوسی بزارید
3204
kamyar7610
2 March 2007, 01:44 AM
سلام اساتيد محترم
من ميخوام 2 تا پنگوسي باله بلند 5/6 سانتي بگيرم كه با 4 تا اسكار(8/9 سانتي) و 2 تا نايف (9/10 سانتي) و يك كت فيش پلنگي (7/8 سانتي) بندازم نظر شما چيه؟
چه پيشنهادي دارين؟
pouyan
2 March 2007, 07:48 AM
سلام اساتيد محترم
من ميخوام 2 تا پنگوسي باله بلند 5/6 سانتي بگيرم كه با 4 تا اسكار(8/9 سانتي) و 2 تا نايف (9/10 سانتي) و يك كت فيش پلنگي (7/8 سانتي) بندازم نظر شما چيه؟
چه پيشنهادي دارين؟
اگر آکواریومتون بزرگه مشکلی براتون پيش نمیاد((300 لیتر به بالا)):icon_cool
kamyar7610
3 March 2007, 02:32 AM
:icon_roll
اگر آکواریومتون بزرگه مشکلی براتون پيش نمیاد((300 لیتر به بالا)):icon_cool
:icon_roll :icon_roll 300 ليتر .نه داداش.مخزن من 120 ليتره.
حالا چه پيشنهاداتي دارين؟
pouyan
3 March 2007, 08:08 AM
:icon_roll
:icon_roll :icon_roll 300 ليتر .نه داداش.مخزن من 120 ليتره.
حالا چه پيشنهاداتي دارين؟
ممکنه دوست خوب نگهداری این ماهی ها تا مدت 2-3 ماه که این ماهی ها کوچیکند برای شما مشکلی پيش نیاره ولی از این به باید بخاطر کمبود جای لازم باید شاهد دعوای اسکاراتون و مشکلات زود کثیف شدن آب آکواریومتون و......باشید
اگر میتونید تعداد اسکاراتون رو به 2 عدد برسونید
kamyar7610
6 March 2007, 03:14 AM
سلام
من مي خوام تو مخزن 120 ليتري 2 تا اسكار،2 تا نايف ،1 كت پلنگي، و 2 تا پنگوسي بندازم(همه ماهي ها متوسط).
نظر شما چيه؟
Anoush
6 March 2007, 09:14 AM
سلام
من مي خوام تو مخزن 120 ليتري 2 تا اسكار،2 تا نايف ،1 كت پلنگي، و 2 تا پنگوسي بندازم(همه ماهي ها متوسط).نظر شما چيه؟
اگر لطف کنید نکته های تجربی در آکوآریوم (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17387) رو بخونید نظر علمی رو میدونید. بهر حال اگر وقت ندارید باید عرض کنم تا موقعی که نسبت نیم سانت طول ماهی در یک لیتر اب رو رعایت کنید مشکلی نخواهید داشت و لی هرگاه این نسبت بدلیل اضافه کردن ماهی جدید یا رشد سریع ماهی های قبلی بهم بخوره دردسرتان شروع خواهد شد.
kamyar7610
8 March 2007, 01:46 AM
سلام اساتيد
من بالاخره رفتم و دو تا پنگوسي باله بلند حدود 13/14 سانتي گرفتم و با 2 تا اسكار و 2تا نايف و 1 كت پلنگي (همه ماهي هام متوسط) انداختم تو مخزن 120 ليتريم..ولي از ساعت 7 شب كه انداختمشون تو آكواريوم هي اينور اونور ميرن و خودشون رو به شيشه ميزنن كه كنار لب يكيشون هم رخم شده.با نزديك شدن به آكواريوم يا بلند كردن در آكواريوم يا روشن كردن چراغ مخزن بدتر ميشن و سريعتر حركت ميكنن.چي كار كنم؟؟؟
نميرن پنگوسي هام؟؟؟؟
چه راهي واسه آروم شدنشون هست؟
كمكم كنيد خواهش مي كنم.هر چي سريع تر بهتر.
خواهش مي كنم.
مرسي.
Anoush
8 March 2007, 10:54 AM
سلام اساتيد
من بالاخره رفتم و دو تا پنگوسي باله بلند حدود 13/14 سانتي گرفتم و با 2 تا اسكار و 2تا نايف و 1 كت پلنگي (همه ماهي هام متوسط) انداختم تو مخزن 120 ليتريم..ولي از ساعت 7 شب كه انداختمشون تو آكواريوم هي اينور اونور ميرن و خودشون رو به شيشه ميزنن كه كنار لب يكيشون هم رخم شده.با نزديك شدن به آكواريوم يا بلند كردن در آكواريوم يا روشن كردن چراغ مخزن بدتر ميشن و سريعتر حركت ميكنن.چي كار كنم؟؟؟
نميرن پنگوسي هام؟؟؟؟
چه راهي واسه آروم شدنشون هست؟
كمكم كنيد خواهش مي كنم.هر چي سريع تر بهتر.
خواهش مي كنم.
مرسي.
سلام کامیار جان
ماهی تازه وارد دچار استرس شدید است. موارد زیر رو در روزهای اول رعایت کنید تا ماهی به اکواریوم شما خو بگیرد. اگر فرصتی باشد مبحثی بنام ماهی تازه وارد در تاپیک نکته های تجربی در آکوآریوم (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17387)خواهم نوشت و مفصل انرا توضیح خواهم داد.
موارد:
نور بالای اکواریوم (هود) روشن نباشد.محیط نیز تاریک باشد بهتر است (نه تاریکی مطلق) منظور من نور کم است.
رفت امد زیاد در کنارشون نباشه
غذا ندهید
kamyar7610
9 March 2007, 01:26 AM
سلام دوستان
ماهي ها بهتر شدن ولي اگه ييهووووووو برم جلو مخزن يا بخوام در پوش بالا مخزن رو بردارم به شدت حركت مي كنن و ميترسن با كوچكترين صدا و حركت جلو مخزن عكس العمل شديد انجام ميدن.
چه كنم؟. الان كه دو روز گذشيه غذا بدم؟
گوشه دهن يكي از پنگوسي ها هم زخم شده(دقيقآ بين دهان و چشم سمت چپ) به صورتي كه قرمز شده تقريبآ به اندازه يك نخود.آيا خود به خود خوب ميشه؟.يا راهي براي درمان كاملش هست؟
ممنون از راهنمايي اساتيد
مرسي
ferydoun
9 March 2007, 04:33 AM
سلام به دوستان و اساتید محترم
من تازه در اینجا عضو شدم و 1مشکلی دارم
من 1عدد پنگوسی باله بلند دارم و 4 ماهه که دارمش ولی تازگیا غذا که میخوره بعد از چند ساعت غذا رو میندازه بیرون وغذاش هم دل هست
ممنون میشم اگه کمکی بکنید:icon_excl
abaratian
9 March 2007, 05:06 PM
سلام دوستان
ماهي ها بهتر شدن ولي اگه ييهووووووو برم جلو مخزن يا بخوام در پوش بالا مخزن رو بردارم به شدت حركت مي كنن و ميترسن با كوچكترين صدا و حركت جلو مخزن عكس العمل شديد انجام ميدن.
چه كنم؟. الان كه دو روز گذشيه غذا بدم؟
گوشه دهن يكي از پنگوسي ها هم زخم شده(دقيقآ بين دهان و چشم سمت چپ) به صورتي كه قرمز شده تقريبآ به اندازه يك نخود.آيا خود به خود خوب ميشه؟.يا راهي براي درمان كاملش هست؟
ممنون از راهنمايي اساتيد
مرسي
اون زخم تبدیل به یه زائده می شه که ماهی فروشا بهش میگن زگیل و میمونه و حتی گاهی فک پنگوسی رو کج میکنه. یکی از مهمترین عوامل افت قیمت پنگوسی در موقع فروشه. به نظر من ردش کن بره. توی همین تاپیک گفته شده که اکواریوم پنگوسی باید حداقل 300 لیتر باشه و البته این 300 لیتر یعنی طول زیاد و گرنه این مشکل براش پیش میاد. در ضمن توی این اکواریو از یکی دو ماه دیگه اسکارها به جون هم میفتن و یکیشون تبدیل به آش میشه. توی هر مخزنی نمیشه هر ماهی رو نگه داشت. شما علی رغم توصیه های دوستان این کار رو کردید و خود کرده را تدبیر نیست...
ferydoun
10 March 2007, 04:19 AM
من قبلا مشکلم رو نوشتم
لطفا یکی از دوستان کمک کنه:icon_ques
pouyan
10 March 2007, 07:44 AM
من قبلا مشکلم رو نوشتم
لطفا یکی از دوستان کمک کنه:icon_ques
من فکر میکنم به بیماری انگلی مبتلا شده باشه ولی قبل از هر ابتدا نوع غذاشو عوض کن مثلا بجای دل بهش گوشت کم چربی مرغ-کرم خونی یا لوفاک بده ببین اینارو هم بیرون میریزه یا نه اگر اینکارو نکرد که با همون غذا تغذیش کن در غیر اینصورت تو تانک جدا با مترونیدازول در دماهی 32 درجه به درمانش برس اینم بگم تو پنگوسیا باله بلند معمولا اگر تکی نگه داشته بشند افسرده میشند و میل به غذاشون کم میشه و بعد از 1 مدتی میمیرند...
ferydoun
11 March 2007, 05:23 AM
من فکر میکنم به بیماری انگلی مبتلا شده باشه ولی قبل از هر ابتدا نوع غذاشو عوض کن مثلا بجای دل بهش گوشت کم چربی مرغ-کرم خونی یا لوفاک بده ببین اینارو هم بیرون میریزه یا نه اگر اینکارو نکرد که با همون غذا تغذیش کن در غیر اینصورت تو تانک جدا با مترونیدازول در دماهی 32 درجه به درمانش برس اینم بگم تو پنگوسیا باله بلند معمولا اگر تکی نگه داشته بشند افسرده میشند و میل به غذاشون کم میشه و بعد از 1 مدتی میمیرند...
از کمکتون ممنون
:icon_excl
با سلام و خوشامد به شما،
برای تشکر کافیست دکمه Thanks رو در پائین پست مورد نظر بزنیدواحتیاجی به فرستادن پست جدید نیست.
ممنون
انوش
kamyar7610
12 March 2007, 01:41 AM
اون زخم تبدیل به یه زائده می شه که ماهی فروشا بهش میگن زگیل و میمونه و حتی گاهی فک پنگوسی رو کج میکنه. یکی از مهمترین عوامل افت قیمت پنگوسی در موقع فروشه. به نظر من ردش کن بره. توی همین تاپیک گفته شده که اکواریوم پنگوسی باید حداقل 300 لیتر باشه و البته این 300 لیتر یعنی طول زیاد و گرنه این مشکل براش پیش میاد. در ضمن توی این اکواریو از یکی دو ماه دیگه اسکارها به جون هم میفتن و یکیشون تبدیل به آش میشه. توی هر مخزنی نمیشه هر ماهی رو نگه داشت. شما علی رغم توصیه های دوستان این کار رو کردید و خود کرده را تدبیر نیست...
دوست عزيز از راهنمايي شما ممنون.ولي من از هركسي تو اين سايت پرسيدم با شرايطم گفتند كه دو تا از اسكاراتو بفروش و بعد 2 تا پنگوسي بنداز و مشكلي پيش نمي ياد.من هم همين كارو كردم.
لازم هست كه بگم اون زخم داره خوب ميشه و مشكلي نيست حتي تو تانكر 120 ليتري.
ممنون .
arowana
11 September 2007, 10:52 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از رفقای من دوتا پنکوسی داره که حدود 12 سانتی میشن . توی اون تانک 1 آنجل + 1 شارک و یک لجن خوار
هم داره (با عرض شرمندگی که آکواریومه خزیه!!) توی این آکواریوم هر چند وقت یکبار حدود 30-35 عدد تخم سفید رنگ
به اندازه ارزن در گوشه اکواریوم چسبیده به شیشه پیدا میشه و انجله اونها رو می خوره و بعد از چند روز اون تخمها
ناپدید میشه تا 7-8-10 روزه دیگه . به نظر من چون فقط پنکوسی ها جفت هستند تخمها مال اونهاست . خوشحال میشم اگه نظر شما رو هم بدونم .
fish man
11 September 2007, 11:00 PM
احتمال زیاد مال همون انجل هست چون ممکن در برخی موارد به تنهایی تخم بزاره و خوب مهلومه بهد چند روز
تخم ها خراب میشن و توصت خود انجل خورده میشه. من بعید می دمنم کار پنکوسی باشه چون به همین راحتی ها در اسارت تخم نمی زاره.حالا ممکنه دوستان دیگر هم نظری داشته باشن.
Al3l3@S@li
11 September 2007, 11:08 PM
پههن گوسي!!! بايد تقريبا 1 متر رشد كرده باشه كه توليد مثل كنه...
madjidrahimi
12 September 2007, 09:57 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از رفقای من دوتا پنکوسی داره که حدود 12 سانتی میشن . توی اون تانک 1 آنجل + 1 شارک و یک لجن خوار
هم داره (با عرض شرمندگی که آکواریومه خزیه!!) توی این آکواریوم هر چند وقت یکبار حدود 30-35 عدد تخم سفید رنگ
به اندازه ارزن در گوشه اکواریوم چسبیده به شیشه پیدا میشه و انجله اونها رو می خوره و بعد از چند روز اون تخمها
ناپدید میشه تا 7-8-10 روزه دیگه . به نظر من چون فقط پنکوسی ها جفت هستند تخمها مال اونهاست . خوشحال میشم اگه نظر شما رو هم بدونم .
به نظر من تخمها مال آنجل هست پس بهش پیشنهاد بدید یک آنجل نر هم اندازش براش بگیره. پنگوسی در اسارت تخم نمی گذاره و به قول دوستمون باید به 1 تا 2 متر برسه تا بتونه تولید مثل کنه.
ghanjaction
14 September 2007, 11:10 PM
دوستان سلام اگه میشه من رو راهنمایی کنید درست وسط پیشونیه پنگوسیام یه خال سفید افتاده علتش جیه آیا می تونه بیماری انگلی باشه؟باید جی کار کنم؟
ghanjaction
17 September 2007, 04:47 PM
سلام رفقا یه کمکی به من بکنید من دوتا پنگوسیه باله بلند دارم دو روز پیش یکیشون رو تنش جوش های سفد زد الن رو تن اون یکی هم زده یه راهنمایی بکنید ای اهل فن
Romans
18 September 2007, 09:20 AM
دوستان سلام اگه میشه من رو راهنمایی کنید درست وسط پیشونیه پنگوسیام یه خال سفید افتاده علتش جیه آیا می تونه بیماری انگلی باشه؟باید جی کار کنم؟
سلام رفقا یه کمکی به من بکنید من دوتا پنگوسیه باله بلند دارم دو روز پیش یکیشون رو تنش جوش های سفد زد الن رو تن اون یکی هم زده یه راهنمایی بکنید ای اهل فن
سلام
به این تالار خوش امدین دوست عزیز
لطفن سوالات در مورد بیماری ماهی را در تاپیک مخصوص بیماریها مطرح کنید و پست شماره 1 انرا بخوانید و اطلاعات لازم را بیان کنید تا دوستان به شما کمک کنند.موفق باشید.
بلك ويدو
29 September 2007, 03:13 PM
يه اطلاعات كوچولوي بيشتر از يه كتاب قديمي ( اسمش يادم نيست):
نام علمی: Pangasius Sutchi
خانواده: Pangassidae
dariushiraz
19 October 2007, 10:36 PM
دوستان یک چیز جالب . یک مدته که پنگوسی های من می آیند روی آب و غذا می خورند . خیلی هم می خورند . جوری که برای بقیه ماهی ها چیز زیادی نمی گذارند !
علی سیچلاید
20 November 2007, 04:01 PM
با سلام خدمت دوستانم.
تا چند وقت پیش پرورش ماهی پنگوسی جزو پر استفاده ترین فعالیت پرورش دهندهای ماهیان تزیینی در ایران بود به گونه ای که دهها متر استخر به این موضوع اختصاص پیدا کرد .شخصا نیز به این کار اقدام کرده ام به گونه ای که من این ماهی را در عرض 28 روز از اندازه ای حدود 3 سانتیمتر به اندازهی یک خودکار می رساندم به این منظور نیاز دیدم تجربیات ناچیز خود را در اختیار دوستان قرار دهم:
1- این ماهی گیاه خوار می باشد و رژیم غذایی با پروتیین پایین نیاز دارد در نتیجه تغذیه این ماهی با غذا هایی مانند دل گاو و یا حتی بعضی از انواع لوفاگ ها مانند بیومار مناسب نیست و مناسب ترین غذا برای این ماهی لوفاگی به نام کارپید میباشد که درصد پروتیین آن کم می باشد.
2-اگر قصد پرورش این ماهی را در اکواریم داشته باشید باید نیمی از شن اکواریم را خالی کنید و آن منطقه را محل ریختن غذا برای پنگوسی ها قرار دهید.
3-وعده های غذایی این ماهی را زیاد کرده ولی در هر وعده غذای کمی بدهید.
4-بیماری های شایع این ماهی یکی ایک می باشد که نشانه ی آن وجود لکه های سفید بر روی بدن این ماهی است که به دلیل کاهش دما آب رخ می دهد و درمان آن افزایش دما تا حدود 31درجه می باشد و دیگری ورم روده میباشد که در صورت ابتلا موجب مرگ ماهی می شود ولی کمتر در این ماهی رخ میدهد و بیماری دیگری که در این ماهی وجود دارد ناشی از نوعی باکتری است که موجب مرگ ناگهانی این ماهی می شود و درمان آن افزودن انتی بیوتیک به غذای آنها میباشد.:icon_excl
polyptros
21 November 2007, 12:40 PM
پنگوسی به هیج وجه مناسب نگهداری در آکواریوم نیست چون یک ماهی برکه ای هست و تنها ماهی ای هست که فلس نداره و پوست نرمی داره ! این ماهی رو با باقی مونده عذاهایی با منشا گیاهی مثل موز و جو پخته و برنج و سبزیجاتی مثل کاهو اسفناج و کرم خاکی تغذیه میکنن و آرد سویا ! این ماهی ها در نور زیاد و کلن در نور آکواریوم دائم حرکت میکنن و بالا و پایین میرن و دچار استرس میشن به همین دلیل هم هست که اغب در سمتی از آکواریوم که کم نور هست جمع میشن ! بینایی بسیار ضعیفی دارن و به همین دلیل از طریق بویایی غذا رو پیدا میکنن و نباد در آکواریومشون شن های ریز باشه و از شن درشت استفاده میشه چون اغلب به اشتباه شن ها رو میبلعن و مرگ اونها غالبن بر اثر ورم و مسدود شدم و پارگی روده اتفاق می افته تا بیماری . باید بطور گروهی نگهداری بشن و بطور تکی گوشه گیر میشن و در کل اصلن مناسب نگهداری در آکواریوم نیستن !!!!!!!! این ماهی بسیار ترسو هست و وقتی بهش شوک وارد میشه بی حرکت میمونه یا خودش رو به مردن میزنه و معلق میشه ! این وضعیت موقع گرفتن و انتقال ماهی اغلب پیش میاد که جای نگرانی نداره . به علت پریدن ماهی , سطح آکواریوم باید حتمن پوشیده باشه ...
نوع گوشتخوار این ماهی درنده خو و مهاجم هست با شرایطی تقریبن شبیه به همین ماهی یعنی بینایی ضعیف و ترسو بودن با این تفاوت که گوشتخوار هست و پوزه کشیده تری داره و فرم بدن شبیه به کوسه هست و رنگ اون تیره تر و مایل به مشکی !
asghar kahfi
23 November 2007, 05:05 PM
من يه جفت داشتم كه نه گوشه گير بودن نه ترسو.
يكي دو ماه نگر داشتم بعدش 2برابر قيمت خريد فروختم.
رشتشون خيلي خوبه. ماهيه جالبيم هستش ولي نبايد با ماهياي كه اندازيه دهنشه نيگر دارين گاز مي گيرتشون.
البته گوشت خوارارو مي گم.
mehdimirbagheri
27 February 2008, 11:26 PM
من یک پنکوسی باله بلند خریدم که فسط سرش یک نقطه سفیده آیا این مریضیه یا چیز مهمی نیست
scooby
29 February 2008, 01:51 AM
سلام خدمت دوستان
منم تجربه شخصی خودم رو از پنگوسی میزارم شاید مفید باشه
اول این که پنگوسی معمولی اصلا ماهی جالبی نیست به نظر من چون به خاطر شدت ترسو بودنش تو اکواریوم بین بقیه ماهی ها استرس ایجاد میکنه و خیلی خیلی اب رو کثیف میکنه.
نوع سفیدش رو نداشتم ولی چیزی که حس میکنم اینه که نوع بزرگش خارج از این که قشنگه شنای خوب و ارومی تو اکواریوم داره و ترس نوع معمولیش رو نداره
نوع باله بلندش خوبه به چند شرط یکیش باید جایی برای شنای ازاد داشته باشه و بزرگ باشه چون رشدش سریع است و این که حتما باید کاملا سالم باشه و کف اب شنای ازاد داشته باشه بدون این که حتی یک بار از شیشه اکواریوم بالا و پایین بره(مثل این که بخواد فرار کنه) تعداد نگه داریش هم از 3 تا شروع بشه
ماهیی که تو دهنش جا بشه رو باهش اصلا نگه ندارین(دو تا پاروت فیش منو بدون تعارف خورد):icon_arro:icon_redf
اینا تجربه شخصی من بود از پنگوسی...
موفق باشین
siavash2006
2 March 2008, 08:13 PM
من یک پنکوسی باله بلند خریدم که فسط سرش یک نقطه سفیده آیا این مریضیه یا چیز مهمی نیست
دوست عزیز اون نقطه سفید (البته از نقطه بزرگتره) وقتی ماهی بزرگ میشه ظاهر میشه و جزئی از شکل وطرح بدن ماهیه وهیچ مشکلی وجود نداره.:icon_evil
its my love
24 April 2008, 09:40 PM
با سلام خدمت دوستان فکر کنم توی پنگوسی بزرگ کردن من بد جوری استخون ترکوندنم با این موجودات عجیب یکی از دوستام به یکی از اکواریم ها می گه مزرعه پنگوسی
بزرگ کردن پنگوسی های معمولی از همه سخت تر هست قهر می کنن غذا نیم خورن عصبانی یا می ترسن خودشون رو به زمین زمان می زنن ولی از همین معمولی های سه چهار سانتی الان شده بعد از دوسال و نیم نزدیک 45 سانت
شکاری هم داشتم رشد فوق العاد سریع کمتر می ترسد و عالی غذا می خورد
و پنگوسی خالدار اون باز از بقیه بینایش قوی تر قشنگ تر هست
ولی این یکی اخری رو من ندیم
ببخشید من یه سوالی در مورد پنگوسی داشتم من امروز یه جفت خریدم ولی واقعن پر جنب و جوشن طوری که سر گیجه میگیرم وقتی میخوام نگاشون کنم.یه دونشون یه گوشه اکواریومو میگیره و با سرعت نور بالا پایین میکنه.
فقط خواستم بدونم طبیعیه؟
اگه لوفاک بریزم از ته اکواریم میخوره؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
moh@mm@d reza
25 April 2008, 12:36 AM
ببخشید من یه سوالی در مورد پنگوسی داشتم من امروز یه جفت خریدم ولی واقعن پر جنب و جوشن طوری که سر گیجه میگیرم وقتی میخوام نگاشون کنم.یه دونشون یه گوشه اکواریومو میگیره و با سرعت نور بالا پایین میکنه.
فقط خواستم بدونم طبیعیه؟
اگه لوفاک بریزم از ته اکواریم میخوره؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
سلام
چون می گید امروز خریدید این رفتار طبیعی هست دلیلشم استرس ناشی از تغییر محیط پنگوسی هست.این رفتار بعد از یکی دو روز به حالت طبیعی بر می گرده.
ضمنا تا این استرس برطرف نشده به ماهی ها غذا نده.
its my love
25 April 2008, 09:07 PM
سلام
چون می گید امروز خریدید این رفتار طبیعی هست دلیلشم استرس ناشی از تغییر محیط پنگوسی هست.این رفتار بعد از یکی دو روز به حالت طبیعی بر می گرده.
ضمنا تا این استرس برطرف نشده به ماهی ها غذا نده.
ممنونم از راهنماییت امروز خیلی بهتر شدن ورجه وورجرو دارن اصلا یه گوشه واسه یه ثانیه هم وا نمیسن.
من که ندیدم چیزی بخورن فقط اینور اونور میکنن میشه بپرسم بهترین غذایی که میتونم بدم چیه بعدش غذا خوردنشونو میشه دید.
بازم ازت ممنونم دوسته عزیز
moh@mm@d reza
25 April 2008, 11:38 PM
ممنونم از راهنماییت امروز خیلی بهتر شدن ورجه وورجرو دارن اصلا یه گوشه واسه یه ثانیه هم وا نمیسن.
من که ندیدم چیزی بخورن فقط اینور اونور میکنن میشه بپرسم بهترین غذایی که میتونم بدم چیه بعدش غذا خوردنشونو میشه دید.
بازم ازت ممنونم دوسته عزیز
سلام
با ذکر این نکته که پگوسی ماهی شب گردی هست باید گفت که یه مقدار تو عادت دادن به خوردن غذا همراه دیگر ماهی ها بد قلقی می کنه ولی جای نگرانی نیست چون فشار گرسنگی این مشکل رو حل می کنه.اگه در تانک ماهی های دیگه ای هم دارید کارتون خیلی ساده می شه چون به هوای اونا اونم غذا می خوره.
تمام غذاهایی که به کف میرن مثل انواع غذاهای تترا و سرا که به صورت گرانولی هستند رو می تونید بهشون بدید.لوفاک رو هم می تونید بدید.دل رو هم که این ماهی با ولع خاصی می خوره.فقط تنها نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که اگه هر غذایی رو امتحان کردید و در اول کار ماهی نخورد غذا ها رو از اب جمع کنید تا باعث فساد اب نشه!!
its my love
26 April 2008, 12:11 AM
سلام
با ذکر این نکته که پگوسی ماهی شب گردی هست باید گفت که یه مقدار تو عادت دادن به خوردن غذا همراه دیگر ماهی ها بد قلقی می کنه ولی جای نگرانی نیست چون فشار گرسنگی این مشکل رو حل می کنه.اگه در تانک ماهی های دیگه ای هم دارید کارتون خیلی ساده می شه چون به هوای اونا اونم غذا می خوره.
تمام غذاهایی که به کف میرن مثل انواع غذاهای تترا و سرا که به صورت گرانولی هستند رو می تونید بهشون بدید.لوفاک رو هم می تونید بدید.دل رو هم که این ماهی با ولع خاصی می خوره.فقط تنها نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که اگه هر غذایی رو امتحان کردید و در اول کار ماهی نخورد غذا ها رو از اب جمع کنید تا باعث فساد اب نشه!!
ببخشید فکر کنم خیلی دیگه دارم اذیت میکنم چون به پنگوسی علاقه شدیدی دارم هی مزاحمتون میشم دقیقا 2 روزه گرفتمشون ولی خیلی تحرکشون زیاده از اینور به اونور یا یه گوشه اکواریومو میگیرنو بالا پایین میکنن من حتی شک کردم که شاید از صدای پمپ داخلی اب یا همون تصویه عسبی شن ولی بازم جوتشون تو هم میلولنو هی بالا پایین میکنن اگه امکان داره از تجربتون استفاده کنم.
من تازه عضو این سایت شدم و خوشحالم دوستای خوبیو تونستم پیدا کنم اگه مبتدیم منو ببخشید.
:icon_surp:icon_surp:icon_arro
moh@mm@d reza
26 April 2008, 12:25 AM
ببخشید فکر کنم خیلی دیگه دارم اذیت میکنم چون به پنگوسی علاقه شدیدی دارم هی مزاحمتون میشم دقیقا 2 روزه گرفتمشون ولی خیلی تحرکشون زیاده از اینور به اونور یا یه گوشه اکواریومو میگیرنو بالا پایین میکنن من حتی شک کردم که شاید از صدای پمپ داخلی اب یا همون تصویه عصبی شن ولی بازم جوتشون تو هم میلولنو هی بالا پایین میکنن اگه امکان داره از تجربتون استفاده کنم.
من تازه عضو این سایت شدم و خوشحالم دوستای خوبیو تونستم پیدا کنم اگه مبتدیم منو ببخشید.
:icon_surp:icon_surp:icon_arro
ببین دوست عزیز تمام این رفتار هایی که شما بیان می کنید فقط و فقط ناشی از استرس هست و مطمئنا به مرور زمان بر طرف میشه پس جای هیچ گونه نگرانی نیست و دیگه اینکه این استرس هم برا صدای فیلتر شما نمی تونه باشه.دلیلش رو براتون گفتم که همون تغییر جا و اب به اب شدن هست.این مورد برا همه پیش اومده پس جای هیچ گونه نگرانی نیست
ضمنا کسی برا مبتدی بودن شما رو سرزنش نمی کنه که شما معذرت خواهی می کنید!!!! تمام این بچه ها اینجا جمع شدند تا از تجربیات هم دیگه استفاده کنند.همین
its my love
27 April 2008, 06:26 PM
ببین دوست عزیز تمام این رفتار هایی که شما بیان می کنید فقط و فقط ناشی از استرس هست و مطمئنا به مرور زمان بر طرف میشه پس جای هیچ گونه نگرانی نیست و دیگه اینکه این استرس هم برا صدای فیلتر شما نمی تونه باشه.دلیلش رو براتون گفتم که همون تغییر جا و اب به اب شدن هست.این مورد برا همه پیش اومده پس جای هیچ گونه نگرانی نیست
ضمنا کسی برا مبتدی بودن شما رو سرزنش نمی کنه که شما معذرت خواهی می کنید!!!! تمام این بچه ها اینجا جمع شدند تا از تجربیات هم دیگه استفاده کنند.همین
سلام وقتتون به خیر با کمک شما دوستای گلم فکر کنم دارم را میفتم فقط یه چیزی به جز دل خیلی کثیف کاری میکنه و لوفاک که میدم بشون چی بشون بدم که خوب بخورن و سر حالشون کنه
یه سوال دیگه لوفاک که میریزم میتونن از بینه شنای ته بخورنشون؟
بازم ازت ممنونم ممد رضای عزیز
its my love
27 April 2008, 11:26 PM
سلام خدمت دوستان
منم تجربه شخصی خودم رو از پنگوسی میزارم شاید مفید باشه
اول این که پنگوسی معمولی اصلا ماهی جالبی نیست به نظر من چون به خاطر شدت ترسو بودنش تو اکواریوم بین بقیه ماهی ها استرس ایجاد میکنه و خیلی خیلی اب رو کثیف میکنه.
نوع سفیدش رو نداشتم ولی چیزی که حس میکنم اینه که نوع بزرگش خارج از این که قشنگه شنای خوب و ارومی تو اکواریوم داره و ترس نوع معمولیش رو نداره
نوع باله بلندش خوبه به چند شرط یکیش باید جایی برای شنای ازاد داشته باشه و بزرگ باشه چون رشدش سریع است و این که حتما باید کاملا سالم باشه و کف اب شنای ازاد داشته باشه بدون این که حتی یک بار از شیشه اکواریوم بالا و پایین بره(مثل این که بخواد فرار کنه) تعداد نگه داریش هم از 3 تا شروع بشه
ماهیی که تو دهنش جا بشه رو باهش اصلا نگه ندارین(دو تا پاروت فیش منو بدون تعارف خورد):icon_arro:icon_redf
اینا تجربه شخصی من بود از پنگوسی...
موفق باشین
درود بر شما دوست عزیز من چند روزه پنگوسی گرفتم(3روز) از دوستام پرسیدم گفتند لوفاک بریز ولی من اصلا غذا خوردنشونو ندیدم میشه کمکم کنیدو بگید چیکار کنم پنگوسیای من بالای بدنشون مشکی و زیر شکمشون سفید اینارو میگم چون مبتدیمو فعلا نا بلد لوفاکو بینه شنها میتونه پیدا کنه اخه میگن چشماشون خیلی ضعیفه اگه میشه به جز دل یه غذاییو معرفی کنید اگرم طوره خاصی باید بشون غذا داد راهنماییم کنید ممنون میشم.
:lover::lover::lover:
alex21204
29 April 2008, 09:49 PM
درود بر شما دوست عزیز من چند روزه پنگوسی گرفتم(3روز) از دوستام پرسیدم گفتند لوفاک بریز ولی من اصلا غذا خوردنشونو ندیدم میشه کمکم کنیدو بگید چیکار کنم پنگوسیای من بالای بدنشون مشکی و زیر شکمشون سفید اینارو میگم چون مبتدیمو فعلا نا بلد لوفاکو بینه شنها میتونه پیدا کنه اخه میگن چشماشون خیلی ضعیفه اگه میشه به جز دل یه غذاییو معرفی کنید اگرم طوره خاصی باید بشون غذا داد راهنماییم کنید ممنون میشم.
ميتوني بهشون كرم خوني ميگو منجمد تترا سيچلايد و خيلب چيزاي ديگم بدي بزار پنگوسيات جا بيفتن گشنشون كه بشه خودتم ميخورن پنگوسياي من عاشق كرم خوني و تترا سيچلايد بودن
farshid_betta
1 May 2008, 03:56 PM
سلام
1. ماهی هایی مثل پنگوسی و سیلور شارک معمولا یه خورده طول می کشه تا به تانک عادت کنند و شما هم نگران نشو چون عادیه. از عوامل مهم خلقو خوی گرفتنشون همسایه هاشونند. شما با چه ماهی هایی نگه داری می کنید؟
2. من به پنگوسی هام کرم خونی و غذاهای انرژی ماهیران را می دادم(دونه های سبز و قرمز) و واقعا عالی می خوردند
mehdimirbagheri
14 May 2008, 02:02 AM
من دوتا پنکوسی باله بلند دارم که تو تانک 100 لیتری با طول یک متر هستند بزرگ شده اند میخواستم بدونم تا وقتی که غذا زیاد میخورن توی این آکواریوم به رشدشون ادامه میدن یا باید جاشونو بزرگتر کنم؟
mehdimirbagheri
15 May 2008, 11:57 PM
یکی از پنکوسیام یک چشمش بخاطر عفونت کور شد و الن اون چشم از بین رفته و روی اون مثل تنش پوشیده شده اصلا معلوم نیست که ظاهرش زشت بشه میخواستم بدونم نمیمیره که؟ الان یک ماه که نمرده و غذا هم خوب میخوره
moh@mm@d reza
16 May 2008, 12:19 AM
یکی از پنکوسیام یک چشمش بخاطر عفونت کور شد و الن اون چشم از بین رفته و روی اون مثل تنش پوشیده شده اصلا معلوم نیست که ظاهرش زشت بشه میخواستم بدونم نمیمیره که؟ الان یک ماه که نمرده و غذا هم خوب میخوره
خیر تا وقتی که بتونه غذا گیر بیاره و بخوره نمی میره ای مورد تو پنگوسی زیاد دیده می شه
tirex
18 May 2008, 12:20 AM
پنگوسی باله بلند هر چی بهش بدی میخوره از جمله اینکه یکی از پنگوسی معمولی هارو نصف شبی قورت داده بود و یکی از دالر بزرگ هارو گرفت و چنان کوبید به شیشه که درجا کمرش شکست
mehdimirbagheri
31 May 2008, 02:14 AM
سلام
من یبار دیگه این سوالمو کرده بودم ولی کسی جوابی نداد. من دوتا پنکوسی باله بلند دارم که تو تانک 100 لیتری با طول یک متر هستند بزرگ شده اند میخواستم بدونم تا وقتی که غذا زیاد میخورن توی این آکواریوم به رشدشون ادامه میدن یا باید جاشونو بزرگتر کنم؟ البته خیلی غذا میخورن و شکمشون کاملا باد میکنه . غذایی که میدمم میگوی خشکه وکرم منجمد و دل که به همین ترتیب میدم و دلو از همه بیشتر دوست دارن.
moh@mm@d reza
31 May 2008, 11:18 AM
سلام
من یبار دیگه این سوالمو کرده بودم ولی کسی جوابی نداد. من دوتا پنکوسی باله بلند دارم که تو تانک 100 لیتری با طول یک متر هستند بزرگ شده اند میخواستم بدونم تا وقتی که غذا زیاد میخورن توی این آکواریوم به رشدشون ادامه میدن یا باید جاشونو بزرگتر کنم؟ البته خیلی غذا میخورن و شکمشون کاملا باد میکنه . غذایی که میدمم میگوی خشکه وکرم منجمد و دل که به همین ترتیب میدم و دلو از همه بیشتر دوست دارن.
سلام
برای رشد ایده ال هر ماهی دو فاکتور اصلی وجود داره یکی غذای مناسب و دیگری فضای مناسب که اگه هر کدوم از این دو اصل رعایت نشن تو رشد ماهی تاثیر بسزایی می زارن.برای پنگوسی های شمام همینطور, تا جایی که اندازه مخزنتون برای ماهی هاتون مناسب باشه به رشدشون ادامه می دهند و بعد با کاهش فضا برای زندگی مقدار رشد ماهی هاتون کم میشه!!
pejman_pet
23 June 2008, 08:11 PM
من 2 تا پنگوسی دارم یکی باله بلند اون یکی معمولی با یه اسکار بزرگ نگه داشتم میخاستم ببینم هفته ای چند بار غذا بدم اندازشون هم حدود 14 15 سانته
arashmax
23 June 2008, 11:18 PM
من 2 تا پنگوسی دارم یکی باله بلند اون یکی معمولی با یه اسکار بزرگ نگه داشتم میخاستم ببینم هفته ای چند بار غذا بدم اندازشون هم حدود 14 15 سانته
سلام
روزی یک بار-دل یا بیومار سایز بزرگ
موفق باشید
pejman_pet
24 June 2008, 12:06 AM
روزی 1 بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم هفته ای 3 بار غذا هم من پلیت اماده میخرم اسمشو نمیدونم ولی پلیت مشکی خیلی هم خوب میخورن ولی خیلی کثیف کاری دارن
arashmax
24 June 2008, 12:11 AM
روزی 1 بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم هفته ای 3 بار غذا هم من پلیت اماده میخرم اسمشو نمیدونم ولی پلیت مشکی خیلی هم خوب میخورن ولی خیلی کثیف کاری دارن
سلام
بگذارید بقیه دوستان هم نظرشون رو راجع به نحوه غذا دادن به ماهی های شما بگن من روزی یک بار رو صلاح میدونم
و اگر شما غذا به اندازه کافی بدین(زیاد ندین)کثیف کاری نمیکنن
موفق باشید
solomio
24 June 2008, 12:11 AM
دوست من غذا دادن هم سلیقه ایه هم به خواسته ما از ماهی بر میگرده و هم به وضعیت اقتصادیمون
ما میتونیم هم حداکثر مقدار غذا دهی رو داشته باشیم هم حداقل و هم متوسطش رو من خودم به ماهیام از روزیم که شروع کردم(10 سال پیش تقریبا که ماهی قرمز نگه میداشتم تو اکواریومم با گلد فیش) 2 وعده میدادم 3 سال پیش که اسکار وپنگوسی داشتم یهشون 2 وعده دل میدادم با سایر غذا های خشک تترا
الانم به فلاورام به وعده صبح یه مدل غذا میدم و یک وعده غروب یک وعده کامل که هم با اشتها میخورن هم رشدشون مناسبه:icon_cool
:lover:
یاحق
pejman_pet
24 June 2008, 12:58 AM
مرسی از راهنماییت ولی فکر میکنم زیاد باشه چون من نمیخام بیشتر از این بزرگ بشن یا رشد کنن فقط برای اینکه نمیرن و زیاد گرسنه نمونن
Moh4mm4d
24 June 2008, 01:01 AM
معمولش اینه که روزی 1 بار رو بدید. حالا یک نفر تانکش بزرگه و آمادگی رشد خیلی زیاد پنگوسی و سیفون زود به زود اون همه فضولات رو داره، بیشتر هم میتونه غذا بده.
از اون طرف هفته ای 2 بار هم غذا بدید ماهیتون از گشنگی نمیفته بمیره ولی خب صحیح نیست، مثل اینکه آدم تو سن رشد بجای 3 وعده روزی 1 وعده غذا بخوره، رشد و استخون بندی خوب انجام نمیشه و بدن هم ضعیف و پذیرای بیماری ها میشه.
ماهی های بزرگ گوشتخوار و شکارچی رو که رشدشون تقریباً تموم شده ( مثلاً اسکار 30 سانتی ) اگه یک روز در میون هم غذا بدید مشکلی پیش نمیاد ولی در سن رشد خوب نیست.
پنگوسی که ماشالا همیشه تو سن رشده و در کل من نمیتونم آینده روشنی براش در یک آکواریوم عادی متصور بشم. در هر حال توی یک تانک عادی رشدش میسوزه ولی باز هم انقدر گنده میشه و یا رفتارش در تانکی که ظرفیت شنای سریع و استرس های احمقانه ش رو نداره انقدر غیر قابل تحمل میشه که مجبور میشید ردش کنید. اگر تانکی دارید که میتونید چند سال از یک پنگوسی نگهداری کنید خوبه که روی تغذیه و این چیزهاش حساسیت بخرج بدید اگر نه یا نگیریدش یا اگر گرفتید هر جور دوست دارید تغذیه ش کنید، قبل از اینکه اثرات کار شما بخواد نمایان بشه صورت مسئله پاک شده.
بله مشخص شد هدف شما اینه که یک ماهی ای باشه و فقط نمیره، در اینصورت زیاد خودتون رو اذیت نکنید، در هفته هر چند بار که مایل بودید و هر چیزی که دلتون خواست میتونید بهشون بدید. اگر روزی احساس مسئولیتی در قبال موجود زنده و سلامتش بود تشریف بیارید بیشتر در مورد اینکه چند بار و چه چیزی بهشون بدید صحبت میکنیم.
pejman_pet
24 June 2008, 01:53 AM
احساسه مسولیت که هست ولی چون من 2 تا اکواریوم دارم و این اکواریوم که پنگوسی هام داخلشه در معرض دید نیست و تغریبا تو انباریه و اندازه مخزنم هم بزرگ نیست واز روی ناچار که ماهیمو نخورن اینارو جدا کردم ولی نمیخام اسیبی بهشون برسه به نظر من اینجور ماهی باید تو مخزن خیلی بزرگ باشه ولی حالا به ناچار مجبورم ازشون نگهداری کنم اینها هم عکساشونه که یه لجنخواره بزرگ و 2 تا پنگوسی و یه اسکار رو با هم نگه میدارم
http://i29.tinypic.com/1qom0k.jpg
http://i26.tinypic.com/wjaz5k.jpg
http://i29.tinypic.com/2hg7pz8.jpg
mehdimirbagheri
1 July 2008, 09:42 PM
سلام
2 تا پنکوسی باله بلند از آکواریوم 150 لیتری به آکواریوم 450 لیتری انتقال دادم 4 روزه غذا نمیخورن بخاطر اینه که ماهیای بزرگ پیششونن یا اینکه بالاخره عادت میکنن و غذا میخورن؟ اینم بگم که استرس ندارن ولی یکم کتک خوردن آروم شنا میکنن و به شیشه هم فشار نمیارن
farshid_betta
2 July 2008, 12:35 AM
سلام
2 تا پنکوسی باله بلند از آکواریوم 150 لیتری به آکواریوم 450 لیتری انتقال دادم 4 روزه غذا نمیخورن بخاطر اینه که ماهیای بزرگ پیششونن یا اینکه بالاخره عادت میکنن و غذا میخورن؟ اینم بگم که استرس ندارن ولی یکم کتک خوردن آروم شنا میکنن و به شیشه هم فشار نمیارن
این بخاطر وجود ماهی های بزرگتره. من پنگوسی باله بلند رو پیش ماهی های یه هوا بزرگتر نگه می داشتم و با اینکه ماهی های دیگه هیچ کاری بهشون نداشتند ولی باز هم خیلی کم غذا شده بودند تازه شما می گی کتک هم خوردند. مشکل من بعد از جداسازی حل شد.
نوبری
10 September 2008, 09:58 AM
دوست عزیز پنگوسی ها عاشق نخود فرنگی هستند . امتحانش ضرری نداره شاید باورتون نشه که چطور با اشتها نخود فرنگی ( از همون کنسرو ا که تو هر سوپری هست ) میخورند .
farzad_Sh_2020
6 April 2009, 09:57 AM
سلام . من 2 تا پنگوسی گیاه خوار خریدم . یک هفته در قرنطینه بودن و 2 روز هست توی تانک اصلی هستند . اصلاً غذا نمی خورند . نوع غذا خوردنشون چطور هست ؟ روی آب نمیان ؟ ماشالا از همه ماهی هایی هم که دارم چند برابر بزرگتر هستند . حتی غذا از جلو دهنش رد میشه و نمی خوره . من تترا مین میریزم . فقط یک بار دهنش باز بود که یکی رفت تو دهنش و خورد . بیومار بریزم براش ؟
Mr.Hossein
6 April 2009, 11:13 AM
سلام . من 2 تا پنگوسی گیاه خوار خریدم . یک هفته در قرنطینه بودن و 2 روز هست توی تانک اصلی هستند . اصلاً غذا نمی خورند . نوع غذا خوردنشون چطور هست ؟ روی آب نمیان ؟ ماشالا از همه ماهی هایی هم که دارم چند برابر بزرگتر هستند . حتی غذا از جلو دهنش رد میشه و نمی خوره . من تترا مین میریزم . فقط یک بار دهنش باز بود که یکی رفت تو دهنش و خورد . بیومار بریزم براش ؟
سلام دوست عزیز
جواب شما در پستهای قبلی همین تاپیک وجود داشت :
ضمنا بر اساس تجربه خودم و با توجه به بینائی نسبتا ضعیف این ماهی پیشنهاد میکنم قسمت کوچکی از گوشه آکواریوم را از شن پاک کنید تا به شیشه کف برسید و تمام غذاهائی را که به کف میروند در آن قسمت بریزید تا راحتتر توسط پنکوسی یافت شده و خورده شوند با این مزیت که احیانا همراه غذا شنها را نمی بلعند که دچار پارگی دستگاه گوارش یا حتی خفگی آنها شود.
ضمنا ماهی بدقلقی است و در جابجائی اولیه اغلب قهر کرده و چند روزی اعتصاب غذا میکند که اصلا مهم نیست و پس از عادت مثل جاروبرقی عمل میکند.
البته من بعد از حدود شاید 7-8 سال داشتن پنکوسی توصیه میکنم از این ماهی در آکواریوم نگهداری نکنید و نظر شخصی من این است که اصلا مناسب آکواریومهای خانگی نیست.
موفق باشید
farzad_Sh_2020
6 April 2009, 11:18 AM
سلام دوست عزیز
جواب شما در پستهای قبلی همین تاپیک وجود داشت :
ضمنا بر اساس تجربه خودم و با توجه به بینائی نسبتا ضعیف این ماهی پیشنهاد میکنم قسمت کوچکی از گوشه آکواریوم را از شن پاک کنید تا به شیشه کف برسید و تمام غذاهائی را که به کف میروند در آن قسمت بریزید تا راحتتر توسط پنکوسی یافت شده و خورده شوند با این مزیت که احیانا همراه غذا شنها را نمی بلعند که دچار پارگی دستگاه گوارش یا حتی خفگی آنها شود.
ضمنا ماهی بدقلقی است و در جابجائی اولیه اغلب قهر کرده و چند روزی اعتصاب غذا میکند که اصلا مهم نیست و پس از عادت مثل جاروبرقی عمل میکند.
البته من بعد از حدود شاید 7-8 سال داشتن پنکوسی توصیه میکنم از این ماهی در آکواریوم نگهداری نکنید و نظر شخصی من این است که اصلا مناسب آکواریومهای خانگی نیست.
موفق باشید
سلام . من برای مدت یک ماه گرفتم فقط . بعد از یک ماه همه ماهی ها را میذارم واسه فروش و تمام را گوشت خوار میگیرم .
کف آکواریوم فیلتر زیر شنی هست و این کار ممکن نیست . البته دیدم که بین شن ها چند بار داشت میگشت و غذا میخورد . ممنون از راهنمایی :icon_cool
الفبا
15 June 2009, 02:25 PM
یه نکته بگم البته شاید بعضی از دوستان این حرف منو در مورد این ماهی قبول نکنند . و اون اینه که ماهی پنگوسی رو وقتی که خیلی کوچیکه تهیه کنند . بر اساس تجربه عرض می کنم .
farzad_Sh_2020
15 June 2009, 03:33 PM
سلام . پنگوسی های من الان خیلی دیگه آروم شدن و خیلی با کلاس شنا میکنن انگار که پادشاه هستن . حتی پرت هم که میزنتشون دیگه مثل قبل نمیخورن تو در و دیوار . این طبیعی هست ؟ الان 2 ماه هست حدوداً دارمشون . حدود 12 سانت هستن فکر کنم .
farzad_Sh_2020
1 January 2010, 11:13 PM
سایز پنگوسیتون چقدر هست ؟ من 2 تا پنگوسی دارم یکیش اصلاً رشد نکرده و اوون یکی دو برابر شده سایزش . شبی 2 تا 3 دونه لوفاک درشت میریزم که با وجود 3 تا کت خرگوشی فکر کنم فقط به بزرگه میرسه و کوچیکه معمولاً از رو آب میخوره . شاید زیادی خورده
mamali1365
2 January 2010, 09:44 PM
سایز پنگوسیتون چقدر هست ؟ من 2 تا پنگوسی دارم یکیش اصلاً رشد نکرده و اوون یکی دو برابر شده سایزش . شبی 2 تا 3 دونه لوفاک درشت میریزم که با وجود 3 تا کت خرگوشی فکر کنم فقط به بزرگه میرسه و کوچیکه معمولاً از رو آب میخوره . شاید زیادی خورده
8 سانت
خیلی جالبه که لوفاگ شما روی آب هم وای میسه ماله من که همش میاد پایین یکمشو اسکارا می خورن و توف می کنن و تعدادیشم این پنگوسی کور
به نظر شما شبی 2 3 تا لوفاگ درشت واسه 2 تا پنگوسی کم نیست ؟
من حد اقل 20 می ندازم که دهتاش برسه به پنگوسیه
farzad_Sh_2020
2 January 2010, 09:53 PM
خوب پس اندازه اوون کوچیکه من هست . من خریدم 1500 . البته تکی 2000 میداد و جفت 3000 .
نگفتم لوفاک رو آب وایمیسه . غذاهایی مثل تترا رد پرت و سبزینه و غذای رنگ و ... که رو آب میمونه کوچیکه میاد میخوره .
20 تا ؟ نه بابا زیاده به نظرم . راستی لوفاک شما نکنه سایز ریز هست ؟ مال من درشت هست که تو دهن پرت و سوروم و حتی بزرگترین کت خرگوشیم هم نمیره . فقط دهن شخص پنگوسی جا میشه :icon_arro
ادیت پست :
اینم از دو نمونه لوفاکی که دارم
http://f.imagehost.org/0915/Photo070.jpg (http://f.imagehost.org/view/0915/Photo070)
farzad_Sh_2020
2 January 2010, 10:34 PM
آره ماله من از این ریزاس
خوش به حالت که پنگوسیت میاد بالا و می خوره پنگوسی من اگه احساس کرد همون اولش که دارم لوفاگ می ریزم میاد و می خوره اگر نکرد 300 تام بریزم نمیا د کف بخوره نمی دونم چرا:icon_roll؟
ولی نظر خودمه ها اگه تو این یک ماه غذا نمی خورد می مرد پس حتما می خوره درسته؟
خوب پس حتماً درشت تر تهیه کن چون این کوچک ها اگر همون لحظه تا برسه کف نخوره دیگه کم پیش میاد پیداش کنه . پنگوسی بزرگ من که تا بندازم هرجای تانک بیوفته از نزدیکش رد بشه میره طرفش و سریع میخورتش . اوون کوچیکه هم یک لحظه میاد رو آب نوک میزنه و چندتایی باهم میخوره و میره پایین . طفلک بخاطر همین رشد نکرده :icon_arro
farzad_Sh_2020
3 January 2010, 03:44 PM
سلام
من با نظرات آقا فرزاد موافق به جز بخش اول ( اصلاً پنگوسی و اسکار به هم کاری ندارن ) .
پنگوسی زمانی که کوچیک هستش خیلی ترسو و وقتی در کنار اسکار قرار بگیره ، استرس زیادی پیدا می کنه . به تعداد هم ربطی نداره ، من خودم یه پنگوسی باله بلند دارم و حالا اندازش 30 سانت شده ، کلا وقتی کوچیکن زیاد استرس دارن و اگه غذا هم بخورن تا بترسن همه رو میریزن بیرون .
شما زیاد نگران نباش ، البته به جسه اسکارها هم دقت کن و اعتقاد من اینه که این دو ماهی زیاد با هم سازگار نیستند . اگه اسکار فرصتی پیدا کنه یه گاز از بدن پنگوسی میگیره و پنگوسی هم هرچی که اندازه دهنش باشه می خوره ... !!
البته اضافه کردن تعداد بیشتری پنگوسی استرس ماهی رو کم می کنه و ماهی میل به غذا خوردن پیدا می کنه و در کل اگه پنگوسی رو ردش کنی بره و یا توی یه تانک جدا با ماهی هایی مثله ردتیل و دراگون و ... نگهداری بشه بهتره .
موفق باشید .
امیر خان سلام . من که اسکارم واقعاً اذیت همه میکرد چیزی ازش ندیدم نسبت به پنگوسی .ولی چون پنگوسیم معمولاً از وسط بالاتر نمیاد اصلاً شاید نمیدیدن همدیگرو . البته من قبلاً هم به دوست عزیزمون گفتم که این سایز تانک شما اصلاً حتی برای دوتا اسکارتون هم کم هست و شاید اوونا هم با هم درگیر بشن . البته اینکه موقع کوچک بودن ترسو هستن رو یادم رفت ذکر کنم .
راستی پنگوسی شما گیاه خوار هست یا شکاری ؟ مال من گیاه خوار هست .
Amir 1986
3 January 2010, 07:35 PM
امیر خان سلام . من که اسکارم واقعاً اذیت همه میکرد چیزی ازش ندیدم نسبت به پنگوسی .ولی چون پنگوسیم معمولاً از وسط بالاتر نمیاد اصلاً شاید نمیدیدن همدیگرو . البته من قبلاً هم به دوست عزیزمون گفتم که این سایز تانک شما اصلاً حتی برای دوتا اسکارتون هم کم هست و شاید اوونا هم با هم درگیر بشن . البته اینکه موقع کوچک بودن ترسو هستن رو یادم رفت ذکر کنم .
راستی پنگوسی شما گیاه خوار هست یا شکاری ؟ مال من گیاه خوار هست .
سلام فرزاد خان
پنگوسی من باله بلند یا همون گوشت خوار هستش فکر کنم منظور شما از شکاری هم همین باشه .
البته در بین مغازه دارها به نوع دیگه ای از پنگوسی شکاری گفته میشه و کلا 4 نوع پنگوسی وجود داره :
گیاه خوار ، باله بلند ، شکاری و شیشه ای و اگه اشتباه نکنم دو نمونه آخر ( شکاری و شیشه ای ) در اصل نوعی گربه ماهی هستند و پنگوسی به شمار نمیان ، ولی وابستگی نزدیکی با هم دارن ( همه جزء گربه ماهی ها هستند ) .
پنگوسی گیاه خوار که اصلا با اسکار سازش نداره ... چون حرکت این ماهی زیاد هستش و اسکار هم به حرکات ماهی ها حساسه ممکنه که روی بدن پنگوسی رو زخمی کنه ، این مشکل با آروانا هم پیش میاد و بهتره که با اسکار ماهی های آروم نگه داری بشه ، مثله سوروم ، پیکوک ، اسفرانموس و ...
.armin.
15 January 2010, 04:29 PM
سلام
دیروز ته تانک رو با مکش تمیز کردم.
یک چهارم آب خالی شد و آب لوله کشی ریختم
ولی حواسم نبود و آب لوله کسی سرد بود به طوری که دمامی تانک به 17 یا 18 سانتی گراد رسید تا 2 3 ساعت آب بعد که آب گرم شد من به ماهی ها هیچ غذایی ندادم
حتا قبل از این تمیز کردن پنگوسی ها خیلی خوب غذا می خوردند ولی حالا تا دیروز که نمی خوردند حالا امروز یکم نوک می زنن!ولی زیاد نمی خورن
مشکل از چیه؟
من 2 تا پنگوسی و 2 اسکار و 2 تا لجن خوار دارم
Romans
15 January 2010, 06:30 PM
سلام
دیروز ته تانک رو با مکش تمیز کردم.
یک چهارم آب خالی شد و آب لوله کشی ریختم
ولی حواسم نبود و آب لوله کسی سرد بود به طوری که دمامی تانک به 17 یا 18 سانتی گراد رسید تا 2 3 ساعت آب بعد که آب گرم شد من به ماهی ها هیچ غذایی ندادم
حتا قبل از این تمیز کردن پنگوسی ها خیلی خوب غذا می خوردند ولی حالا تا دیروز که نمی خوردند حالا امروز یکم نوک می زنن!ولی زیاد نمی خورن
مشکل از چیه؟
من 2 تا پنگوسی و 2 اسکار و 2 تا لجن خوار دارم
سلام
به احتمال زیاد به خاطر تغییر ناگهانی دمای اب دچار شوک و استرس شده اند که معمولن بعد از یک تا دو روز به حالت عادی برمیگردند.
توجه داشته باشید که برای اب جایگزین از اب هم دما استفاده کنید و اگر از اب لوله کشی به صورت مستقیم استفاده میکنید از اب مخلوط سرد و گرم استفاده کنید و بعد از داروی ضد کلر یا اکواسیف استفاده نمایید.
اگر این حالت ادامه پیدا کرد و ماهیهای شما علائم بیماری را بروز دادند در تاپیک بیماریها مطرح کنید.
یادآوری : لطف کنید مطالب قبلی را هم مرور کنید و از ارسال سوالات تکراری خودداری نمایید.ممنون
mamali1365
5 February 2010, 12:26 PM
سلام من دیروز رفتم از این لوفاگ درشتا برای پنگوسیم گرفتم
ریختم براش خیلی خوب خورد سیر شد
حالا امروز اومدم با خوشحالی براش بریزم که بخوره دیدم لب نزد همش کف آب مونده
این چی می تونه باشه؟چش شده؟
moh@mm@d reza
5 February 2010, 01:00 PM
سلام من دیروز رفتم از این لوفاگ درشتا برای پنگوسیم گرفتم
ریختم براش خیلی خوب خورد سیر شد
حالا امروز اومدم با خوشحالی براش بریزم که بخوره دیدم لب نزد همش کف آب مونده
این چی می تونه باشه؟چش شده؟
سلام
لوفاک اصلا غذای خوب و با کیفیتی نیست حالا شما یه یک تا دو روز صبر کنید و ماهی تون رو زیر نظر بگیرید. غذاهای مونده رو هم از کف بردارید تا مخزن رو الوده نکنه. غذا نخوردن عوامل مختلفی داره. سعی کنید غذای مناسب و با کیفیتی برا ماهی هاتون تهیه کنید.
meysamghaderi
27 March 2010, 01:31 PM
ما نفهمیدیم سفیدشون گوشت خواره یا گیاه خوار؟؟؟
arashmax
27 March 2010, 02:33 PM
ما نفهمیدیم سفیدشون گوشت خواره یا گیاه خوار؟؟؟
سلام
اونا گیاه خوار (غیر تهاجمی ) هستن
توع گوشتخوار رو از باله نوک تیز پشتی و چشم های درشت تر میشه تشخیص داد
در ضمن گوشتخوار ها قیمتشون سه برابر ماهی های گیاه خوار هم اندازه هست
موفق باشید
meysamghaderi
27 March 2010, 05:10 PM
درود
من 2 تا فنکوسی یکی سیاه و یکی سفید و 2 تا بوفالو زرد و 2 تا تگزاس 2 روزه ور هم انداختم
تا براشون غذا میریزم بوفالو ها امون نمیدن و میخورن اما تگزاسها و فنکوسیها هنوز هیچی نمیخورن
چیکار کنم نمیرن!!!:icon_cry::icon_redf
خیر از سرمون نظر دادیما چرا حذف میکنید؟؟؟
Mr.Hossein
27 March 2010, 11:39 PM
درود
من 2 تا فنکوسی یکی سیاه و یکی سفید و 2 تا بوفالو زرد و 2 تا تگزاس 2 روزه ور هم انداختم
تا براشون غذا میریزم بوفالو ها امون نمیدن و میخورن اما تگزاسها و فنکوسیها هنوز هیچی نمیخورن
چیکار کنم نمیرن!!!:icon_cry::icon_redf
خیر از سرمون نظر دادیما چرا حذف میکنید؟؟؟
دوست عزیز
شما در تاپیک 'پرسش و پاسخ و گفتگوهای متفرقه در مورد آکواریوم و ماهی' در مورد پنگوسی سوال کردید که بنده به مطالعه اینجا ارجاعتون دادم ولی متاسفانه همین 10 تا پست آخر رو هم در مورد غذا نخوردن پنگوسی نخوندین و فقط سوال تکراری مطرح کردید. لطفا این تاپیک را بخوانید و اگر بازهم سوالی بود دوستان قطعا کمک خوهند کرد.
موفق باشید
dariushiraz
1 April 2010, 12:42 PM
با سلام خدمت اساتید محترم .
به نظر خیلی ها لوفاک غذای مناسبی نیست . پس برای پنگوسی ها شما چه غذایی را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
Mr.Hossein
1 April 2010, 12:55 PM
با سلام خدمت اساتید محترم .
به نظر خیلی ها لوفاک غذای مناسبی نیست . پس برای پنگوسی ها شما چه غذایی را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
سلام دوست عزیز
پنگوسی معمولا ماهی هست که در غذاخوردن سخت گیر نیست ، پیشنهاد من اول این است که این تاپیک را مطالعه فرمائید . مثلا پست 83 همین تاپیک.
به نظر من دل و انواع گرانولهای تترا و همچنین تترا سیپلاید و بیومار برای پنگوسی مناسبند.
اگر هم پنگوسی باله بلند هستند که علاوه بر اینها ماهی زنده هم شکار کرده و نوش جان میکنند.
موفق باشید
hrs1364
1 April 2010, 06:45 PM
من یه پنگوسی شکاری داشتم. ماهی کیلکا درسته میخورد، بیومار از کف میخورد، دل گاو هم گاهی میدادم بهش. اما بهترین غذایی و بهترین روش غذا دهی به پنگوسی به نظر من لوفاک یا هر مدل غذای رو آبی درشت اونم وقتی که شب میخوای بخوابی و همه جا ظلمات محضه. این روش منه. باقی ماهی ها غذا رو روی آب حس میکنند و ممکنه به سطح آب هم بیان اما چون خوب نمیبینند نمیتونن بخورن، اما پنگوسی همه رو تا دونه آخر میخوره. همین روش برای غذا دهی به گربه ماهی با غذای زیر آبی خوبه.
.armin.
9 May 2010, 11:56 PM
دوستان یک مشکل جدی:
من امروز یک کوسه شکاری خریدم(بامبو) وقتی که انداختم تو آکواریوم یکی از اسکار ها کله اون رو گرفت و دیدم که از آبشش کوسه داره خون می یاد
سریع جداش کردم
گذاشتمش تو یک پارچ آب و انداختمش تو تانک
الان اسکار ها دیگه پارچ رو نمی زنن
می خوام پنگوسی رو تو پارچ تا 3روز نگه دارم بعد دو باره بندازم
پنگوسی هم رفتار عادی داره
اسکار هام 6 ماهی هستن که تو نانکن واندازشون 9 سانته
ولی پنگوسی 3.5 سانته
چیکار کنم؟
Amir 1986
10 May 2010, 01:50 AM
دوستان یک مشکل جدی:
من امروز یک کوسه شکاری خریدم(بامبو) وقتی که انداختم تو آکواریوم یکی از اسکار ها کله اون رو گرفت و دیدم که از آبشش کوسه داره خون می یاد
سریع جداش کردم
گذاشتمش تو یک پارچ آب و انداختمش تو تانک
الان اسکار ها دیگه پارچ رو نمی زنن
می خوام پنگوسی رو تو پارچ تا 3روز نگه دارم بعد دو باره بندازم
پنگوسی هم رفتار عادی داره
اسکار هام 6 ماهی هستن که تو نانکن واندازشون 9 سانته
ولی پنگوسی 3.5 سانته
چیکار کنم؟
درود بر شما دوست عزیز
فکر می کنم در تاپیک سازگاری ماهی ها گفته شده باشه که ماهی اسکار نسبت به ماهی های پر تحرک حساسه .
باید برای پنگوسی بیچاره ، یه تانک جداگانه در نظر بگیرید ، و یا اینکه درش کنید بره ، حالا یا بدیش به کسی که بتونه ازش نگهداری کنه یا بدی به مغازه ها ...
توی پارچ هم زیاد نمیشه ماهی رو نگه داشت ، ممکنه که ماهی به خاطر غلظت نیترات از بین بره ...
موفق باشید .
.armin.
10 May 2010, 01:32 PM
من یک رو می شناختم 5 تا اسکار رو با 1 دونه پنگوسی گذاشته بود
مشکلی هم نداشت
فکر می کنم در تاپیک سازگاری ماهی ها گفته شده باشه که ماهی اسکار نسبت به ماهی های پر تحرک حساسه .
این ماهی بیچاره هنوز حرکت نکرده بود که حمله کردن
پارچ داخل تانکه
مشکل داره؟
Mr.Hossein
10 May 2010, 02:27 PM
من یک رو می شناختم 5 تا اسکار رو با 1 دونه پنگوسی گذاشته بود
مشکلی هم نداشت
این ماهی بیچاره هنوز حرکت نکرده بود که حمله کردن
پارچ داخل تانکه
مشکل داره؟
سلام دوست عزیز
ببینید بارها گفته شده که نگهداری ماهیان با هم به پارامترهای زیادی بستگی دارد و هیچگاه نمیشود حکم کلی در مورد موجودات زنده داشت و فقط میشود موارد معمول رو عنوان کرد.
سایز ماهی یکی از بزرگترین پارامترها در سازگاری میباشد. و من خودم پنگوسی و اسکار بزرگ (در حد 30 سانت) را با هم نگهداری کرده ام.
فکر کنم همینجا بود یکی از دوستان میگفت دیسکس هم با فلاور دیده ! پس اینها قانون کلی نیست
نتیجه اینکه : با توجه به زد و خوردی که پیش آمده پنگوسی را رد کنید بهتره. داخل پارچ هم بله مشکل داره.
.armin.
10 May 2010, 11:30 PM
به کی بدمش؟
من کسی رو نمی شناسم که این ماهی رو بخواد
می دونید چیه من یک دونه فلاور رو با شیشه جدا کردم و همش از پشتش شیشه به هم حمله می کنن ولی اسکار ها اصلا به پنگوسی از پشت پارچ حمله نمی کنن
نمی شه بزارم تو پارچ تا یک مدت بزرگتر شد بعد بندازم با اسکار
یعنی الان با اسکار درگیر بشه می کشش؟
ارمین اسکار
24 May 2010, 11:58 AM
به کی بدمش؟
من کسی رو نمی شناسم که این ماهی رو بخواد
می دونید چیه من یک دونه فلاور رو با شیشه جدا کردم و همش از پشتش شیشه به هم حمله می کنن ولی اسکار ها اصلا به پنگوسی از پشت پارچ حمله نمی کنن
نمی شه بزارم تو پارچ تا یک مدت بزرگتر شد بعد بندازم با اسکار
یعنی الان با اسکار درگیر بشه می کشش؟
نه نمیشه بهتره قبل از خریدنش فکر این جاشم میکردی در ضمن اندازه پنگوس باید از اسکارت بیشتر باشه:icon_evil
من 2 تا اسکارامو با یه پنگوسی نگه میدارم و مشکلم ندارم :icon_exclبا ماهی های دیگه مثل پیراناو.....هم نگه داشتم(باید هنگام خریدش به سایز و فرم بدنش خیلی توجه کنی):icon_evil
dibaj_ir
13 July 2011, 11:40 AM
سلام
یه سوال داشتم
ماهی پنگوسی چقدر اشتها داره؟
سیر می شه یا نه؟
مثلاً بعد از تغذیه یه مدتی غذا نخوره؟
این پنگوسی من طی دو روز سه تا ماهی های من را خورده
آخریش سچلاید گوره خری بود
باورم نمی شه
چقدر جا داره مگه
شکمش داره می ترکه:icon_twis
چرا دل و جیگر و یا گوشت و یا غذا های آماده دیگه را نمی خوره؟!
dibaj_ir
14 July 2011, 09:33 AM
داره ریشه هر چی ماهی کوچکتر از خودشه را از تو آکواریوم بر می داره
دیشب هم یکی دیگه از ماهی هام را خورد!
جالبه برام
در طول روز مثل مظلوم ها شنا می کنه و شب قاتل ماهی هام می شه:icon_surp
فقط می خوام به ماهی زنده خوردن عادت نکنه
چیکار کنم غذای غیر زنده هم بخوره؟
m,reza
19 October 2011, 12:23 AM
سلام
ببخشيدمن چندتاسوال دارم اگه ميشه لطفا جوابشون رو بديد
1.من دوتا پنگوسي باله بلند(23سانتي)روبايه پرت(25سانتي)نگه ميدارم تازه گرفتم ميخواستم ببينم باهم ديگه ميسازند؟
2.روز اول كه پنگوسي هارو اوردم يه كيشون خورد به شيشه ولي بعد ازيكم رو اب موندن خوب شدالان براشون غذاي ماهيران انرژي ميريزم فقط پنكوسي كه ضربه نديده مياد روي اب وميخوره بايد چكار كنم كه پرت و اون پنكوسي هم بخورند؟چي واسشون بريزم كه همشون بخورند؟:icon_cool
ممنون
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2018, Jelsoft Enterprises Ltd.