PDA

View Full Version : ماهي پرت (Parrot) ا

صفحه ها : [1] 2

اسكار
31 January 2006, 10:35 AM
سلام خدمت دوستان
اگه كسي اطلاعات خوبي در مورد ماهي پرت داره اينجا بذاره
مثلا چه دمايي رو تحمل مي كنه ؟
آيا تو آكواريوم زاد و ولد مي كنه؟
با چه ماهيهايي سازگار هست؟
و ...

من فقط ميدونم كه سه رنگ مختلف سرمه اي بنفش، قرمز نارنجي و سبز دارد و سايز تقريبا 4 سانتي اون تو بازار بين 3 تا 4 هزار تومان است. يه نكته ديگه اينكه اين ماهي از دسته سيچيلايدها هست.

http://static.flickr.com/2/1818768_ff234eb943_m.jpg

maryamakbari1
31 January 2006, 02:50 PM
با سلام اين ماهي ها دست ساز انسان هستند و چون تري پلوييد هستند يهني از اختلاط دو ماهي مختلف يهني سوروم و فكر مي كنم صورت ميموني يا پوزه خرگوشي حاصل ميشوند دما خوبشون تا 27 يا 28 است ولي مال من تا 30 را هم خوب تحمل كرده اين ماهي با خودش هم نمش سازه با همه دعوا داره ولي با سوروم و اسكار ميشه نگه داشت به شرط يك اندازه بودن با كت فيش هم ميشه من با اسكار انداختم كمي غصبي ميشد با سوروم و كت فيش الان نگه ميدارم بد نيست اما بد اخلاقه حتما يكي دوتا كوزه يا چيزي كه بتونه داخلش بره تو اكواريوم بگذاريدبراي رنگش از غذاهاي تترا استفاده كنيد من رد پرت تترا براي رنگش مصرف ميكنم ولي دل و كبلكا هم مي خوره و تنها ماهي من هست كه كرم سفيد فشرده ميخوره ممكن است جفت بخوره و ختي تخم هم بگزاره و حتي بسيار خوب از تخم ها نگهداري ميكنه ولي تخم ها بارور نميشن و بعد از اين كه بوسيله قارچها فاسد شدند والدين انهارا ول ميكنند تا 30 سانت يا بيشتر هم بزرگ ميشن

Anoush
31 January 2006, 02:56 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=1860&d=1139995017

پرت(با کسره حرف "ر" به معنی طوطی) سیکلید یا (Blood Parrot) ماهی ها یی هستند که به انها Man-Made Hybrid میگویند و در طبیعت وجود نداشته، بلکه با دستکاری های ژنتیکی ایجاد شده اند. مبدا تولید انها را جفت کردن ماهی های سوروم و یکی از سیکلید های امریکای مرکزی ذکر میکنند.

به همین دلیل این ماهی دارای اسمی علمی نیست.

دارای ناهنجاری های اسکلتال اندامها و جنسی است.

از ناهنجاری های اسکلتال، ستون مهره های خمیده وبدن گرد ان است که شنای حیوان را با مشکل مواجه میکند

دهان همیشه باز این ماهی که توانایی بستن انرا ندارد از دیگر ناهنجاری های ان است.که توانایی خوردن غذا از سطح اب را از این حیوان میگیرد.

وبالاخره ناراحت کننده ترین قسمت ناتوانی انها در بارور کردن تخمهایی است که با حداکثر تلاش سعی در بعمل اوری انها میکنند ولی در اکثریت قریب به اتفاق موارد ناموفق هستند (البته این مورد 100% نیست چون در طبیعت صد در صد وجود ندارد) تخمها علیرغم مواظبت شدید جفت، نرسیده و قارچ میگیرند و سرانجام توسط والدین خورده میشوند. (تاسف انگیز نیست؟)

15 و گاهی تا 20 سانتیمتر رشد میکند، بیشتر ماهی تهاجمی است ولی گاهی نه!
اب مناسب 24 تا 28 درجه سانتیگراد
همه چیز خوار
رنگ ثابت ان بیشتر نارنجی است و رنگهای دیگر که با غوطه ور کردن حیوان در رنگهای تند است بین 4 تا 6 هفته محو میشوند. در پ هاش 7 همینطور دمای بالای اب رنگ نارنجی شان بیشتر ثابت میماندو محو نمیشود.
طول عمر: تا ده سال
جایی برای پنهان شدن، نور کم وشنهای نرم کف را دوست دارد
با ماهی های تهاجمی سازگار نیست
همنشینان مناسب در تانک: شارک، کوریدوراس، سیلور دالر، سورد تیل و سایر سیکلید هایی که تهاجمی نباشند.

بسیاری از فروشندگان رده بالای ماهی های زینتی فروش انرا تحریم کرده اند و می گویند با داشتن 1500 تا 2000 گونه از ماهی های سیکلید بسیار بی انصافی است که برای رنگین کردن اکواریومتان بصورت مصنوعی بازاری برای اینگونه ماهی ها فراهم شود.

jacobnazarade
1 February 2006, 01:12 AM
با سلام خدمت دوستان خوبم امیدوارم خوب باشید
من خودم دارم 6 تا داشتم د وتا رو رد کردم 4 تا دارم به نظر من ماهی مقاومی هست از نظر مریض نشدن وغذای خوب نخوردن و زنده ماندن ما بهشون می گیم خنگ ولی برعکس دارای هوشی جالبی هستند
تا حالا خیلی تخم از خودشون در وکردند ولی باز نشدند ولی دوستشون دارم الان من توی یک اکواریم بزرک با پنگوسی معمولی و باله بلند سیلور دالر کت فیش گلدفیش و دیسکاس زندگی مسالمت امیزی داره از روی اب هم من عادت داده ام بد بختها غذا می خورند از همین غذاهای ماهیران که ساچه مانند و قرمز و سبز هست لوفاگ هم می خورند دل گاو و مرغ و همین طور مرغ اب پز شده

Pedro
1 February 2006, 03:58 AM
منم دو تا دارم خيلي دوستشون دارم البته نژادشون پرت قلبه يه خورده با مزه ترن بنظرم

Anoush
1 February 2006, 04:41 PM
منم دو تا دارم خيلي دوستشون دارم البته نژادشون پرت قلبه يه خورده با مزه ترن بنظرم

میشه لطف کنید عکسی از پرت هاتون بذارید؟

Pedro
1 February 2006, 05:53 PM
اينم پرت قلب
همونطور كه مي بيند برخلاف پرت معمولي دم ندارند كه باعث ميشه شبيه قلب بشند.
1863

maryamakbari1
1 February 2006, 06:36 PM
اينم پرت قلب
همونطور كه مي بيند برخلاف پرت معمولي دم ندارند كه باعث ميشه شبيه قلب بشند.
(ببخشيد كه دوربين با كيفيت دم دستم ندارم با موبايل عكس گرفتم:icon_neut )
1742
با سلام ميتونيذ لطف كنيد بگوييد ماهي هاتون را از كجا تهيه ميكنيد با تشكر

jacobnazarade
1 February 2006, 06:44 PM
با سلام این بد بختها چرا این شکلی شدند دمش رو چرا این جوری کرده اند من هیچی نوفهمم
مشکلی برای شنا و حرکت سریع ندارند
راستی باز این هفته هم پرتهام تخم ریزی کرده اند کسی از دوستان می تواند راهنمایی بکند که بشود باز کرد با چه حرصی هم بد بختها از تخمها نگه داری می کنند نیم دونن همش پوچ هست حتی نره که مواقع دیگه برام ملاق می زنه برای غذا حالا تا می یام نزدیک کوزشون می خواهد راست بیاد تو صورتم خنگ خدا ؟

Pedro
1 February 2006, 07:53 PM
با سلام ميتونيذ لطف كنيد بگوييد ماهي هاتون را از كجا تهيه ميكنيد با تشكر

بنده محل سكونتم تهران نيست ولي چند ماه پيش كه براي گرفتن پرت رفته بودم فروشنده به من گفت اين ماهي پرت قلب كمياب تره اينارو بگير چون همه ندارند و گرونتر هم بود.

با سلام این بد بختها چرا این شکلی شدند دمش رو چرا این جوری کرده اند من هیچی نوفهمم
مشکلی برای شنا و حرکت سریع ندارند

خوب بدنشون مثل سيلور آيرو ديناميك نيست كه سريع اينور اونور برند ولي كند هم نيستند مخصوصن موقع غذا ببين چه جنب و جوشي دارند.ولي بعضي وقتها احساس مي كنم كمي انحراق پيدا مي كنند.

Anoush
18 February 2006, 02:36 PM
چند روز پیش سری به فروشگاه ماهیران شعبه مرتضوی زدم . داخل تانک ماهی های پرت یک عدد پرت قلب هم داشت. برنگ زرد.

Al3l3@S@li
19 February 2006, 11:35 PM
دوستاني كه به پرت علاقه دارن امروز تو پلاسكو پرت هاي قرمز بسيار عالي آوردن
(مغازه ي اولي)

sarberah
12 May 2006, 12:09 PM
در مورد پرت لطفا اون دوستايي كه اين ماهي رو دارن اين سوالاي منو جواب بدن:
1.راسته كه شنهاي كف آكواريوم رو بهم مي ريزه؟
2.ماده ش اگه تنها هم باشه تخم مي ريزه؟چون اگه اينطور باشه تخمهايي كه مي ريزه آب آكواريوم رو كثيف مي كنه و به دردسرش نمي ارزه.
3.نر و ماده ش رو چطوري ميشه تشخيص داد؟

jacobnazarade
12 May 2006, 12:45 PM
با سلام
دوست من موقع تخم ریزی برای اینکه محلی رو برای خودش درست کنه این کار رو می کنه نه شخم که نمی زنه
بعد از یه مدت هم سر جاش می رود شنها توسط بقیه ماهی ها و جالب این کار رو می کنند اگر یک کوزه درست و حسابی بگذاری سراغ این کار نمی روند من مال خودم چون جفت هستن تخم ریزی می کنند بقیه ماهی ها جشن
خاویار می گیرند و می خورند ولی ماده دایم یک بار همچین ک اری رو کرد با اینکه ماده بود و تنها فقط یک بار
روش تشخیص دقیقا مانند اسکار یکی از روی سر که نر ها دارای فرو رفتگی و لوله اسپرمی نوک تیز و کوچ و ماده ها هم سر صاف تر و لوله تخمی کلفت تر

كاميار نظيري
15 May 2006, 08:01 PM
سلام
من 5 تا پرت دارم که 2 تاشون جفت هستند.پرت ماده 1 ماهی هست که رنگش پریده و از قرمزی کامل هی کم رنگتر شد به جایی رسید که سفید مایل به صورتی شد.ولی سر حال سر حال بود تا دیروز که کمی بیحال شد و روی آب می اد و ماهی های دیگه هی حمله می کنن بهش.از یکی جویای دلیل شدم گفت به خاطر جفت گیری 4 ماهه که هر روز اتفاق می افتاد ضعیف شده و باید توی یک آواریوم جدا باشه تا جون بگیره................
می خواستم از دوستان بپرسم پیشنهاد و راه حلی که طرف گفته تا چه حد درسته......
اگه ممکنه راهنمایی کنید....

غذا بهشون tetra parrot ,tetra prime,ماهی خوراک و دل کنسروی و کرم خونی می دم.

jacobnazarade
15 May 2006, 10:54 PM
با سلام نه دوست من این مورد جفت گیری فکر نکنم انقدر تاثیری داشته باشه لااقل به اندازه پرت های م ن باشند فکر کنم شما مشکل غذا داشته باشید معمولا غذا های کنسروی به اندازه دل تازه گاو مقوی نیستند اولا دل تازه
چرخ کرده گاو بدهید دوما شربت م ولتی ویتامین از همین های که خودمون می خوریم هر روز در اب بریزید
قرار دادن هفته ای یک برگ کاهو تازه و شسته شده در داخل اکواریم هم بد نیست

كاميار نظيري
3 June 2006, 02:17 PM
سلام
من 5 تا پرت دارم که 2 تاشون جفت هستند.پرت ماده 1 ماهی هست که رنگش پریده و از قرمزی کامل هی کم رنگتر شد به جایی رسید که سفید مایل به صورتی شد.ولی سر حال سر حال بود تا دیروز که کمی بیحال شد و روی آب می اد و ماهی های دیگه هی حمله می کنن بهش.از یکی جویای دلیل شدم گفت به خاطر جفت گیری 4 ماهه که هر روز اتفاق می افتاد ضعیف شده و باید توی یک آواریوم جدا باشه تا جون بگیره................
می خواستم از دوستان بپرسم پیشنهاد و راه حلی که طرف گفته تا چه حد درسته......
اگه ممکنه راهنمایی کنید....

غذا بهشون tetra parrot ,tetra prime,ماهی خوراک و دل کنسروی و کرم خونی می دم.

سلام...از اون موقع تا الان توی یک آکواریوم جدا انداختم.ولی هنوز رنگش درست نشده.تو آکواریوم اصلی هم که انداختم بقیه ماهی ها می زدنش.غذا توپ توپ می خوره.
اگه نکته ی خاصی به ذهنتون میرسه ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.:icon_cry:

Anoush
3 June 2006, 02:29 PM
سلام...از اون موقع تا الان توی یک آکواریوم جدا انداختم.ولی هنوز رنگش درست نشده.تو آکواریوم اصلی هم که انداختم بقیه ماهی ها می زدنش.غذا توپ توپ می خوره.
اگه نکته ی خاصی به ذهنتون میرسه ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.:icon_cry:

با سلام،

همونطور که در تاپیک های دیگر در مورد ماهی های دیگر هم مطرح شده بیشتر تندی رنگ در ماهی ها در اثر خوراندن مواد رنگ دهنده به ماهی است تا جلب نظر کنه و بفروش بره ولی وقتی در اکواریوم شما به ماهی غذا های معمولی داده میشه و از هورمون های رنگ دهنده و مواد رنگی خبری نیست کم کم رنگ تند ماهی پریده و برنگ واقعی خودش در میاد.

گاهی انقدر میزان رنگ بالاست که در روزهای اول میبینید اب اکواریوم شما نیز کمی رنگی شده.

موفق باشید.

sina69
4 June 2006, 10:55 AM
دوستان
من سه تا پرت دارم که دو تاشون حدودا 6-7 سانتی هستن.چند وقت بود یکیشون حسابی از کوزه تو آکواریوم محافظت میکرد و تمام سنگای پشت کوزه رو آورده و مثل تپه جلوی کوزه ریخته،. شدیدا هم از قلمروش محافظت میکنه. امروز دیدم که اون یکی پرتم هم داره بهش کمک میکنه که سنگا رو جابجا کنن!
سئوالم اینجاست که اینا با هم جفت خوردن؟ اگه اینجوریه باید چی کار کنم؟
نر و ماده رو چی جوری بشناسم؟ من تا حالا پرت نداشتم.
در ضمن میدونم تخماش در نمیاد ولی خدا رو چه دیدی شاید هم پرتای ما تخماشون بچه شد!!!

كاميار نظيري
5 June 2006, 06:56 AM
امکان نداره بچه در بیاد چون از تغییر ژنتیکی پرت به وجود میاد.
فقط هر چند وقت جای خودشونو عوض می کنن یه گودال جدید می کنن.گند میزنن به حالت شن ها.

pouyan
8 June 2006, 09:48 AM
پرت دوستان عزیز نکته مهم اگر که ماهی به نام میداس که به شکل عکس لینک
هست
که من فقط http://www.petdir.com/Fish/fish.jpg 1 دونشو از نزدیک دیدم ÷یدا کردید/ اونم نرشو امید به لقاح نشستن تخمها و گذروندن دوره انکلوباسیون سالم خیلی زیاده
به امید ورود این ماهی به ایران

payamix
8 June 2006, 10:05 AM
هست
که من فقط http://www.petdir.com/Fish/fish.jpg 1 دونشو از نزدیک دیدم ÷یدا کردید/ اونم نرشو امید به لقاح نشستن تخمها و گذروندن دوره انکلوباسیون سالم خیلی زیاده

من متوجه فرمایش شما نشدم.
این عکس هم که لینک دادید چه ارتباطی به پرت داره ؟

pouyan
8 June 2006, 10:13 AM
من متوجه فرمایش شما نشدم.
این عکس هم که لینک دادید چه ارتباطی به پرت داره ؟

این ماهی
midas است که نرش تخم parrot fish رو بارور میکنه:icon_cool

اینم حل راز تخمای نابارور parrot fish

Anoush
8 June 2006, 10:45 AM
این ماهی
midas است که نرش تخم parrot fish رو بارور میکنه:icon_cool

اینم حل راز تخمای نابارور parrot fish

با سلام،

بازهم مسئله فرقی نکرده پرت فیش نر وماده تخم هایشان در اکثر موارد (100% نیست) نابارور است.

در مورد بارور کردن وتولید پرت از طریق سیکلید های غیر هیبریدی رازی وجود نداشته چون این همه ماهی پرت که در دنیا فروخته میشود از اسمان که نیامده اند!

تکثیر میشوند ولی نه بواسطه نر و ماده هیبریدی.

پیروز باشید

masoud1990
8 June 2006, 03:03 PM
توم ماهی فلاور هورن بود فک کنم بعد دوسته من با سورم بارور کرده

julius_sezar
8 June 2006, 06:29 PM
هست
سلام به دوستان واساتيد محترم
دوست خوبم من فكر مي كنم پرت با سورم جفت مي خوره يا بهتر بگم سورم نر تخم پرت هاي ماده رو بارور مي كنه !!!
حالا اگه با ماهي هاي ديگه هم بارور مي شه من نميدونم!!!

كاميار نظيري
13 June 2006, 08:09 PM
سلام
تو ماهی ها چیزی به اسم استراحت وجود داره/؟
همه ی پرتام معمولا شب ها به یه جا تکیه می دن و کج می شن.1 سالی این وضیعت هست.
ولی الان 2 هفته ای هست که دو تا از پرتام که از همه بزرگتر گاهی وقتا و یا وقتی از نزدیک نگاشون می کنی میرن به مرجان بزرگی که وسط تانک هست نکیه می دن.کج می شن.
نمی دونم مریضن یا طبیعی هست؟توپ غذا می خورن و توپ حاله بقیه ی ماهی ها رو می گیرن.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین.

payam64
13 June 2006, 08:53 PM
میداس ماهیران تجریش یدونه بزرگشو داره زیر اکواریوم ردتیل هستش یک دست سفیده با یه کله خیلی گنده تا 1ماه ÷یش که داشت الان نمیدونم

pouyan
14 June 2006, 07:37 AM
میداس ماهیران تجریش یدونه بزرگشو داره زیر اکواریوم ردتیل هستش یک دست سفیده با یه کله خیلی گنده تا 1ماه ÷یش که داشت الان نمیدونم

:icon_excl salute payam
ماهیران تجریش قبلیش میداس بود 6 ماه قبل این یکی اسفرانوس هست چون من هم ازشون سوال کردم و هم اسفرانوس رو میشناسم
و بقول خودت یک دست سفیده با یه کله خیلی بزرگ طفلکی اخرا واژگون شده بود و بعد مردش:icon_cool

arya60
19 June 2006, 03:32 AM
سلام

من يه پرت قرمز دارم كه رنگش پريده ميخواستم ببينم چطوري رنگشو قرمز كنم

ممنون

sina69
19 June 2006, 06:53 AM
دوست عزیز بهتره این سئوالتون رو در تاپیک مخصوص ماهی پرت یا تاپیک غذای ماهی مطرح کنید.
اما در کل میتونید از غذاهای رنگ دهنده ماهی تو این زمینه بهره ببرید.

payamix
19 June 2006, 09:23 PM
نایف رو نمیدونم اما پرت (حتا بزرگترینش) با ماهی های بزرگتر از اندازه دهانش کاری نداره.
(البته طی آزمایش بنده با ماهی های ریز هم کاری نداشت !)

black fish
1 July 2006, 04:08 PM
من به کی بگم که ماهی پرت آزمایشگاهی و فقط در چین وتایلند و ژاپن پرورش داده میشود و به وسیله لقاح مصنوعی 2 نوع ماهی مختلف به وجود آمده و نر و ماده ندارند وهمه آنها هم تخم ریزی میکنند ولی در نمی آید و این نوعی دروغ است که آکواریوم فروشان ای میگویند اگر این شکل را داشته باشد نر و بالاعکس این مطلب رو من از یک آکواریوم فروشی فهمیدم که از یک روزنامه انگلیسی خوانده بود
با تشکر***************

Anoush
1 July 2006, 04:23 PM
من به کی بگم که ماهی پرت ..........خوانده بود با تشکر

ماهی سیاه عزیز، خوش امدی.

شما بما بگید.

یه سوال، شما این تاپیکو از صفحه اول خوندید؟

موفق باشید

h2o_baba
12 September 2006, 08:27 PM
با سلام
یک مشکلی برای پرت من پیش آمده قسمت خروج مدفوع ان برامده شده چکار باید بکنم.:icon_cry:

Anoush
13 September 2006, 09:19 AM
با سلام
یک مشکلی برای پرت من پیش آمده قسمت خروج مدفوع ان برامده شده چکار باید بکنم.:icon_cry:

من تا حالا هیچوقت پرت نداشتم ولی فکر کنم باید برای ماهیتون برید خواستگاری.

Alireza-4004
21 September 2006, 10:52 PM
با سلام,
تا اونجايي كه من ميدونم پرورش پرت فیشها خیلی راحت است وخودشون تخمها را بارور میکنند.
ph=7 و و مسله مهمی که در مورد این ماهی وجود داره وبعضیها اهمیت نمیدن سختی أب است سختی أب مهمترین چیز برای نگهداری از این ماهی است و براي باز شدن تخم ها هم خیلی موثر است باید حتما (سختي اب 5)باشه وگرنه تخمها فاسد مشن.این ماهیها وقتی تخمها قارچ بزنن اونها رو میخورند.بعد از تخم ریزی حتما ماهی ماده رو جدا کنین. ماهی نر خودش به دقت از تخمها مواظبت ميکنه.این ماهی به دلیل هوش بالایی که داره تخمهای فاسد رو از تخمهای سالم جدا میکنه که خیلی ها فکر می کنند در حال بهم ریختن تخمها است.باید یادمون باشه که سختی أب حتما باید 5 باشه وتخمها 24 ساعته در نمیان بلکه 4 روز طول می کشد.تشخیص نر و مادگی اون هم اینکه ماهی نر سر مسطهی داره ونوک باله ی بالایی اون هم کمی تیز است و ماهی ماده سر و بدن گردتری داره.برای رنگ اون هم از دل و کاهو واسفناج که اثر خیلی زیادی داره و از رنگدانه ها استفاده كنید.

Al3l3@S@li
22 September 2006, 07:15 AM
با سلام,
تا اونجايي كه من ميدونم پرورش پرت فیشها خیلی راحت است وخودشون تخمها را بارور میکنند.
و ph أب اون هم 7 باید باشه و مسله مهمی که در مورد این ماهی وجود داره وبعضیها اهمیت نمیدن سختی أب است سختی أب مهمترین چیز برای نگهداری از این ماهی است و براي باز شدن تخم ها هم خیلی موثر است باید حتما (سختي اب 5)باشه وگرنه تخمها فاسد مشن.این ماهیها وقتی تخمها قارچ بزنن اونها رو میخورند.بعد از تخم ریزی حتما ماهی ماده رو جدا کنین. ماهی نر خودش به دقت از تخمها مواظبت ميکنه.این ماهی به دلیل هوش بالایی که داره تخمهای فاسد رو از تخمهای سالم جدا میکنه که خیلی ها فکر می کنند در حال بهم ریختن تخمها است.باید یادمون باشه که سختی أب حتما باید 5 باشه وتخمها 24 ساعته در نمیان بلکه 4 روز طول می کشد.تشخیص نر و مادگی اون هم اینکه ماهی نر سر مسطهی داره ونوک باله ی بالایی اون هم کمی تیز است و ماهی ماده سر و بدن گردتری داره.برای رنگ اون هم از دل و کاهو واسفناج که اثر خیلی زیادی داره و از رنگدانه ها استفاده كنید.
با خوشامد گويي به شما
دوست عزيز آيا خود شما اين موضوع رو تجربه كردين؟و يا تجربه ي كسي رو از نزديك ديدين؟ويا در منابع اينتر نتي خارجي مشاهده كردين؟يا اينكه از مغازه هاي ماهي فروشي شنيدين!!!!؟
اگه لطف كنين و منبعي رو كه بهش استناد ميكنين هم بگين،ممنون ميشم.

m_maj2004
14 January 2007, 02:09 PM
آكواريم فروشي طرف محل ما خودش راحت از پرت مي كشه البته ابتكار هاي بيشتر هم به خرج داده مثلا از تركيب پوزه ميموني با پرت كه بهش مي گه پوزه پرت چقدر هم زشته! حتي پرت رو با سيچليد راه راه يا زنداني جفت ميده البته خود پرت معمولي رو نمي دونم چطور بوجود مياره!
اما معلوم اين ماهي با اكثر سچلايد ها جفت مي خوره مخصوص با پوزه ميموني !
راستي پرت رابطش با آرونا چطور هست كسي تا حالا با آروانا نگه داشته؟

m_maj2004
14 January 2007, 02:23 PM
راستي الان يه سايت توپ براي اين ماهي پيدا كردم تخصصش فقط پرته!
حتي يه لينك سمت راست در مورد ماده يا نر بودن داره من رشتم مترجمي زبان هست اگه متن مهمي داشت يا پيدا كردين بدين ترجمه كنم
http://parrotcichlid.com/

http://new.iranupload.net/photo/img/07844d9954602ce02e1ff9b0bb567ea5/tparrot.jpg (http://new.iranupload.net/photo/view.php?img=07844d9954602ce02e1ff9b0bb567ea5)

sina69
14 January 2007, 04:19 PM
آكواريم فروشي طرف محل ما خودش راحت از پرت مي كشه البته ابتكار هاي بيشتر هم به خرج داده مثلا از تركيب پوزه ميموني با پرت كه بهش مي گه پوزه پرت چقدر هم زشته! حتي پرت رو با سيچليد راه راه يا زنداني جفت ميده البته خود پرت معمولي رو نمي دونم چطور بوجود مياره!
اما معلوم اين ماهي با اكثر سچلايد ها جفت مي خوره مخصوص با پوزه ميموني !
راستي پرت رابطش با آرونا چطور هست كسي تا حالا با آروانا نگه داشته؟

احتمال غريب به يقين(شما بخون يقينا!!) راست نميگه. يه نفر رو که ماهي شناسه ببر تا بهت بگه اسم اون ماهي که گفتي خيلي زشته چيه يا عکسشو بذار تو سايت تا اسمش رو متوجه بشي.

شما از همون سايتي که لينک گذاشتي سطحي بخون ببين در مورد باروريش چيزي نوشته يا نه؟
بهترين کاريه که ميتوني بکني.
با سپاس

pouyan
28 January 2007, 01:58 PM
سلام

یه جورایی میشه تخم پرت ماده رو تبدیل به بچه ماهی کرد حالا چجوری:
اولا بیشتر پرت های موجود با توجه به نقص ژنتیکی مخصوصا در اسپرم ماهی نر توانایی بوجود آوردن بچه ماهی رو از تخم ندارند

شما اول باید پرت ماده ای که دارید یا میخواهید بگیرید به اصل بودنش توحه کنید یعنی همون blood parrot اصل باشه که خیلی کم تو اینجه پيدا میشه من از ماهیران تجریش 2 ماه پيش 2-3 تا داشت یکم گرون میده ولی میارزه.. مشخصاتشم اینه که بدون غذاهایی با تقویت کننده های رنگدانه ای ماهیان بازهم رنگ اصلیه خودشون رو حفظ میکنند در 2 سالگی به حداکثر رشد خوشون میرسند 99% نرهایشان باز دارای نقص ژنتیکی هستند

در خصوص اصلیت این ماهی هم نظرهای مختلفی وجود داره که خودتون میتونید 1 سرچولی بکنید
اما برای به بار نشستن تخم های پرت ماده اصل میتونید از نرهای همچون میداس((بچه هاشون پوزه میمونیند نه میداس که پوزه میمونی ها تولید مثل خوبیند دارند ولی به قشنگی میداس و داشتن سر بزرگ در نرها نمیرسند))---تگزاز نر((بچه هاشون یکی از بهترین و قشنگترین نوع سیکلیدهای قرمز هستند))-سورم نر((بچه هماهیای تولید شده بسیار معوج و زشت میشند))---فلاور هورن ((90%منجر به شکست میشه ولی یکی از پایه های فلاورهورن های جدیده امروزیه)) گونه های دیگه که با پرت جفت میخورند فعلا در بازار ماهی بازای ما نیست

آبی باشید

moh@mm@d reza
28 January 2007, 07:50 PM
البته فكر كنم اين مطالب را همه خونده باشند (شرمنده)
برخی می گویند نا مناسب بودن شرایط آب و وجود قارچ باعث ناباروری تخم ها می شود!
عده ای میگویند این ماهیان به صورت نا بارور شده (عقیم) به کشور ما فروخته می شوند و موقع ورود از جلوی اشعه ی رادیواکتیو یا X یاامواج فرا صوت یا دعای کور کننده اجاق یا قفل کننده ی اولاد سید جعفر برزخ فروش عبور داده می شوند!
عده ای میگویند که پاروت فیش هیچ مشکلی ندارد و به قول شاعر هر عیب که هست از مسلمانی ماست!
برخی هم میگویند که به راحتی این ماهی را تکثیر می کنند ولی زمانی که از آنها می خواهیم روش کار را بگویند یا نوزادانشان را نشان دهند هزار و یک دلیل مبنی بر حرام بودن این عمل می آورند و حاضر نمی شوند یکی از ملیون ها لارو تولیدیشان را در بازار بفروشند زیرا معتقدند که این نوزادان مثل فرزندان خودشان هستند و ...
اما واقعیت چیست؟!
واقعیت این است که از هیبرید یا دورگه گیری حیوانات مختلف جانوری,معمولا" افرادی سترون(عقیم) به وجود می آید مثل سگ و گرگ,اسب و الاغ و از این قبیل.
در مورد پاروت فیش هم باعث شده که افراد نر این گونه دارای اسپرم هایی نا کارآمد برای بارور نمودن تخمک باشند. البته استثنا هم وجود دارد.
به بیان ساده ماهی ماده تخمک تولید میکند و ماهی نر هم اسپرم تولید و هر دو ماهی رها سازی سلول های جنسی را انجام می دهند ولی چون اسپرم های نا توان نر قادر به بارور سازی تخمک ماده نمی باشد هیچ سلول تخمی تولید نمی شود.
پس چاره چیست؟
خیلی ساده است!
باید سیکلیدی را که از لحاظ تکاملی به این ماهی نزدیک است پیدا کنید و با این ماهی جفت کنید.
نکته ی با اهمیت این است که باید فرد ماده ی پاروت فیش را با فرد نر سیکلید گونه ی دیگر و اگر عمل برعکس انجام دهید نتیجه ای نخواهد داشت چون ماهی نر عقیم است. گزارش هایی مبنی بر این که این ماهی را با موفقیت با ماهی دیگری که پوزه میمونی نام دارد جفت کرده اند.
البته با تزریق یا خوراندن برخی هورمون های جنسی در برخی نقاط جهان گزارش کرده اند که پاروت فیش نر را بارور ساخته اند اما این اخبار تا چه حد درست است مشخص نیست.
استثنا زمانی رخ می دهد که مثلا" یک جهش ژنتیکی تصادفی باعث رفع نقص از اسپرم نر گردد یا نری که داریم یک پاروت فیش خالص نیست و مادر آن را که پاروت فیش بوده است را با ماهی دیگری جفت کرده اند و آنچه همکنون می بینید فرزند نر حاصل از همان ازدواج است. پس هیچ بعید نیست که کسی ادعا کندپاروت فیش را تکثیر کرده است چون ماهیش احتمالا" خالص نبوده است و امیدوارم گیج نشده باشید.
برای شناسایی نر و ماده شیوه ی روشنی وجود ندارد زیرا صفت ثانویه ی جنسی بارزی در این ماهی دیده نمی شود فقط می توان گفت که اگر آنها را به صورت گروهی نگهدارید پس از مدتی جفت های خود ساخته ای از گروه جدا می شوند و در ضمن زمان تخم ریزی که لوله ی تخم بر ماهی ها برامده می شود و به اصتلاح بیرون میزند , سر لوله ی ماهی ماده گرد بوده در حالی که نر ها نوک تیز است درست مانند آن چیزی که در ماهی آنجل یا دیسکس معروف است.
حتی گفته می شود که نر ها بزرگ تر از ماده ها هستند و در زمان جفت گیری زیر گلو و سر پوش آبششی آنها تغییر رنگ داده و معمولا" صورتی رنگ می شود.
تعیین جنسیت در ماده از روی باله ی پشتی و مخرجی نیز آسان نیست زیرا درست است که باله ی نوک گرد نشانه ی ماده هاست ولی نمونه هایینر هم میتواند باله ی نوک تیز داشته باشد و هم نوک گرد و این کار را دشوار می کند.
تخم ریزی پاروت فیش ها هم مانند الگو های آیینی تمیز کردن تکه سنگ مناسبعرقص عشق و رها سازی سلول های جنسی همراه است مثل تخم ریزی سیکلید تگزاسی ,اسکار و ...
چگونه پاروت فیش را تحریک به تخم ریزی کنیم؟
عوامل گوناگونی می توانند ماهی را تحریک به تخم ریزی کنند:
1- افزایش یکی دو درجه آب در حد قابل تحمل.
2- تعویض10% تا15% آب مخزن با آب از قبل آماده شده
3- هفته ای2 مرتبه تغزیه ی ماهی با غذا های مقوی مانند آتمیا
4- کاهش P.H آب به حدود6/6 تا8/6 اگر امکان کاهش P.H را ندارید دست کم کاری کنید کهP.H آبتان بالا تر از2/7 نرود.
البته ناگفته نماند که مهیا بودن بستر تخم ریزی نیز بسیار مهم است .
پس از تخم ریزی میتوانید تخم ها راجابه جا کنید یا والدین را جا به جا کنید و از این جمله شگرد ها که حتما" خودتان بلدید.
بر گرفته از سایت آبزی دان

pouyan
29 January 2007, 07:20 AM
سلام
صحبت به جنسیت پرت رسید گفتم شاید بد نباشه این عکسای پرتهام رو ببنید تا در این تشخیص کمکتون کنه و بهترین را تشخیص جنسیتشون از طریق لوله تناسلی هست که بیشتر در فصل و زمان جفتگیری و تخمریزی معلوم میشه ماده ها دارای اندامک ع شکل و نرها ر شکل هستند اما در تشخیص سریع در 1 گروه پرت معمولا ماده نسبت به بقیه چاقتر و بزرگتر هستند

پرت فیش نر

http://i11.tinypic.com/2yx5fl1.jpg

پرت فیش ماده اصل

http://i1.tinypic.com/485na69.jpg

ff1378
31 January 2007, 12:38 PM
سلام دوستان
من توي آكواريومم چند تا دم شمشيري و دو تا لوچ دلقك دارم. ميخاهم دو تا پرت بخرم. فكر ميكنيد با هم مشكلي پيش ميايد يا با هم سازگارند؟ مخزنم 120 ليتري است.
با تشكر

kasra_masiha
7 February 2007, 02:27 AM
باهم سازگار نیستند :icon_twis

Blaze
17 February 2007, 11:11 PM
میخوام یک ماهی پرت کوچولو بگیرم ،

چه رنگهاییش بیشتر دوام دارن ؟ سبز ؟ قرمز ؟ ارغوانی ؟

اینقدر تو سایت های مختلف بحث شده سر این ماهی ، حالم یکم گرفته شد ولی تو پلاسکو که میدیدم بزرگاشون عین غول شنا میکردند !

پرت قلب با معمولی فرقش چیه ؟ چطور میشه تشخیص داد ؟ پرت قلب فقط برنگ قرمز هست ؟

pouyan
18 February 2007, 07:57 AM
میخوام یک ماهی پرت کوچولو بگیرم ،

چه رنگهاییش بیشتر دوام دارن ؟ سبز ؟ قرمز ؟ ارغوانی ؟

اینقدر تو سایت های مختلف بحث شده سر این ماهی ، حالم یکم گرفته شد ولی تو پلاسکو که میدیدم بزرگاشون عین غول شنا میکردند !

پرت قلب با معمولی فرقش چیه ؟ چطور میشه تشخیص داد ؟ پرت قلب فقط برنگ قرمز هست ؟

سلام

پرتی که میخوای بگیری اگر رنگش زرد باشه در اکثر موارد در مراحل رشد بعدیش رنگش ثابت میمونه ولی رنگهای مثل سبز-ارغوانی -آبی و... بقول یکی از دوستان گلابی رنگی....رنگشون بعد از یک مدت که نگه داشتی از بین میره و به زرد یا نارنجی تبدیل میشه
پرت نارنجی و یا قرمزم اگر خوب با تترا پرت-تترا پریما یا غذاهایی که ماده anthaxanthin را دارند تغذیه بکنی بسیار خوشرنگ میمونند
بعضی از پرتای غولپیکری که میبینی لااقل سنی بالای 2 سال دارند و...
تو اینجا پرت قلب به پرتی میگند که شکلش شبیه قلب هست و دم هم نداره

kasra_masiha
18 February 2007, 06:44 PM
سلام

پرتی که میخوای بگیری اگر رنگش زرد باشه در اکثر موارد در مراحل رشد بعدیش رنگش ثابت میمونه ولی رنگهای مثل سبز-ارغوانی -آبی و... بقول یکی از دوستان گلابی رنگی....رنگشون بعد از یک مدت که نگه داشتی از بین میره و به زرد یا نارنجی تبدیل میشه
پرت نارنجی و یا قرمزم اگر خوب با تترا پرت-تترا پریما یا غذاهایی که ماده anthaxanthin را دارند تغذیه بکنی بسیار خوشرنگ میمونند
بعضی از پرتای غولپیکری که میبینی لااقل سنی بالای 2 سال دارند و...
تو اینجا پرت قلب به پرتی میگند که شکلش شبیه قلب هست و دم هم نداره

بیشتر از 4 سال

pouyan
19 February 2007, 07:48 AM
بیشتر از 4 سال

این بستگی به نژاد ماهی پرت و شرایط رسیدگی به این ماهی داره که اگر فاکتورهای آب در حد مطلوب برای این ماهی نگهداری بشه نه مثل آب آکواریوم ماهیانی مثل اسکار.. کمک زیادی تو رشد سریع این ماهی میکنه:icon_cool

kasra_masiha
19 February 2007, 09:50 AM
ولی به اندازه تانک و...( که اکثرا مناسب رشد نیست ) هم بستگی داره من حالت معمولی رو گفتم شما ایده ال:icon_wink

kamyar7610
16 March 2007, 04:46 PM
سلام دوستان.من باز اومدم.

آيا ميشه 2 تا پرت رو با دو تا پنگوسي باله بلند 14/15 سانتي و دو تا اسكار 7/8 سانتي و يك كت فيش پلنگيه 7/8 سانتي نگه داشت؟؟؟ تو مخزن 120 ليتري.پرت ها چه سايزي باشن خوبه؟؟؟

اسكارها يا پنگوسي ها حمله نمي كنن بهشون؟ يا بر عكس؟؟؟

الان دو تا نايف 9/10 سانتي دارم مي خوام اگه پرت ها با ماهي هايي كه گفتم مشكل ندارن نايفهام رو رد كنم و 2 تا پرت 6/7 سانتي بگيرم.خوبه به نظر شما؟

يه سوال ديگه آيا پرت ها رشدشون خوبه؟ وسط آكواريوم ميچرخن؟

مرسي.

dany0082
17 March 2007, 10:14 AM
سلام دوستان.من باز اومدم.

آيا ميشه 2 تا پرت رو با دو تا پنگوسي باله بلند 14/15 سانتي و دو تا اسكار 7/8 سانتي و يك كت فيش پلنگيه 7/8 سانتي نگه داشت؟؟؟ تو مخزن 120 ليتري.پرت ها چه سايزي باشن خوبه؟؟؟

اسكارها يا پنگوسي ها حمله نمي كنن بهشون؟ يا بر عكس؟؟؟

الان دو تا نايف 9/10 سانتي دارم مي خوام اگه پرت ها با ماهي هايي كه گفتم مشكل ندارن نايفهام رو رد كنم و 2 تا پرت 6/7 سانتي بگيرم.خوبه به نظر شما؟

يه سوال ديگه آيا پرت ها رشدشون خوبه؟ وسط آكواريوم ميچرخن؟

مرسي.

اینایی که گفتی باهم مشکلی ندارن حتی با نایفات
درمورد رشدش نسبت به اسکار خیلی کمتره
بله وسط آكواريوم ميچرخن

iblis
19 March 2007, 12:41 AM
پرت هام تخمريزي كردن
سريع يه پارچه نخي گذاشتم رو كوزشون چون سيچلاي هام مي خواستن برن طرفش و پرت ها با نا اميدي دفاع ميكردن به سبك پارتيزاني
و البته هم پرت ها و هم سيچلايد ها با ميگو ها و شارك ها هم درگير مي شدن

سريع اينجا رو خوندم
خواستم برم ماهي بخرم (چون خوندم فلاور يا ماهي هاي ديگه مي تونن بارورش كنن) ولي بعد ديدم تا ماهي جديد به محيط عادت كنه اينا قارچ شدن و امكان همكمه به علت سختي آب و اينا

گفتم بذار حداقل يه راز بقا رو ببينم و تماشا كنم كه چي مي شه. پرت ها رفته بودن اونور و سيچلايدا سعي مي كردن برن تو پارچه

دستمال رو برداشتم ولي سيچلايدا تا الان كه 8 ساعت مي گذره از كنار تخما تكون نخوردن، حتي براي غذا.... يه سره مشغول دور كردن ميگو ها و شاركان... فقط سنگ هاي دور كوزه رو برمي دارن و ميريزن چند سانت اونورتر و شايد اطراف كوزه رو 3 سانت گود كردن

حالا حدس زدم شايد سيچلايد ها هم مي تونن بارورشون كنن
البته الان يه مشكل هم دارم و اون اينه كه شب جلوي ميگو ها رو نمي شه گرفت. بايد بيدار بشينم يا چراغ رو روشن بذارم و امشب هم حسابي خوابم مياد:icon_twis يكي از اسكارامم مريضه مي ترسم روشنيه چراغ بدترش كنه :icon_eek: ممنون مي شم من رو راهنمايي كنين. دلم نمياد بچه پرت هام هپولي بشن

عكس 1 (http://i18.tinypic.com/47wwjli.jpg) عكس 2 (http://i19.tinypic.com/42s1qv5.jpg) عكس 3 (http://i15.tinypic.com/2v34lep.jpg)

Blaze
19 March 2007, 01:51 AM
عزیز جان ، جفت نر فقط در هنگام جفتگیری عمل بارور سازی رو انجام میده ، هر ماهی دیگه ای را بعنوان بارورکننده وارد کنید در اولین نگاه خودشو تو یک مهمونی غافلگیر کننده میبینه ! و تخم ها رو میخوره .

جفت شدن دو ماهی از گونه های مختلف بسادگی امکان پذیر نیست ، در اثر نبودن جفت مناسب از همونع و شرایط گوناگون این اتفاق پیش میاد و در ضمن باید دو ماهی در کنار هم مدتی رو سر کنند تا بهم خو بگیرند ، اضافه کردن ماهی کاری جز شلوغ تر کردن صحنه دیگری انجام نمیده !

خیلی خوشم اومده از پرت ، تعجب میکنم چرا از این ماهی با این همه نمک ، غافل بودم ، اینجوری که بوش میاد خیلی زود هم تخم ریزی میکنند و کلی شادی و شیطونی . حیف که فقط نر و ماده گیشون تا زمان بزرگ شدن یا جفتگیری قابل تشخیص نیست وگرنه برا پرت خودم از الان همسر دستو پا میکردم .

-----------------------

با این عکسی که دیدم و توضیح شما بنظر میاد سیکلید ها تخمریزی کردند ، آخه سیکلید به این وحشی ، امکان نداره تخم هیچ ماهی سالم بمونه ، احتمالا تخم ریزی خودشونه مگر اینکه شما بچشم خودت دیده باشی که تخمریزی پرت ها بوده .

Moh4mm4d
19 March 2007, 02:38 AM
خیلی خوشم اومده از پرت ، تعجب میکنم چرا از این ماهی با این همه نمک ، غافل بودمدنبال هم کردنشون هم بامزست! سعی کن یکی براش پیدا کنی تا با هم دنبال بازی کنن :icon_idea
ما یه سبز داریم صداش میکنیم هندونه! یه زرد-نارنجی هم داریم صداش میکنیم شعله زرد :haha:

اهل خونه هم از اینا بیشتر از بقیه خوششون میاد.
وقتی هم مریض میشن بازم بامزن میرن یه گوشه به پشت میخوابن منتظر دوا درمون!

iblis
19 March 2007, 03:03 AM
با این عکسی که دیدم و توضیح شما بنظر میاد سیکلید ها تخمریزی کردند ، آخه سیکلید به این وحشی ، امکان نداره تخم هیچ ماهی سالم بمونه ، احتمالا تخم ریزی خودشونه مگر اینکه شما بچشم خودت دیده باشی که تخمریزی پرت ها بوده .

من داشتم رد مي شدم كه تخما رو ديدم. اين حدس رو هم زدم ولي دو چيز باعث شد خيلي بهش فكر نكنم
1. اين عكس (http://i17.tinypic.com/2zhjihx.jpg) كه عباس علي عزيز گذاشته بودن و خيلي شبيه هست به شرايط من
2. فروشنده هر دو تا سيچلايد ها رو به اسم نر به من داد. ولي در مورد پرت ها ازش خواستم ماده هم بده ولي يادم نيست كه گفت باشه يا چيزي نگفت يا چيزي گفت يا ...

الان هم ساعت 3 شده. بيدار موندم كه اگه ميگو ها رفتن سراغش يه كاري بكنم. الان يه پارچه نخي انداختم روش و سيچلايدا روي پارچه همچنان با شاركها و پرت ها زد و خورد دارن . منم خوابم پريد ديگه:icon_smil

در ضمن پرت هاي من هميشه يكيشون تو خونه و يكي كنار خونه به صورت مايل بودن و چون خونه توش سياه بود ديده نمي شدن به اونصورت تا اينكه سيچلايد هام زد به سرشون بيرونشون كردن (البته دعوا فكر نمي كنم براي جاي تخمريزي بود، چون اين من بودم كه آتش جنگ رو بيشتر برافروختم:icon_eek:

سيچلايده گير داد،شايد 1 دقيقه و زود رفت. منم مي خواستم حتما فيلم بگيرم. لوفاك رو با دست بردم ريختم جلوي لونه . سيچلايدا شروع كردن به جمع كردنش تا رسيدن جلوي خونه و شروع شد جنگ اصلي تا بالاخره پرت هام از خونه نشيني در اومدن و الان واقعا از داشتنشون راضيم. اصلا هم تهاجمي نيستن فعلا. فقط دوس ندارن كسي دور و برشون بپلكه. دنده عقب رفتنشون هم خيلي مضحك و نمكيه

erfanehsan
18 May 2007, 01:59 PM
با عرض سلام.من يه دو ماهي است كه دوتا پرت تقريبا"يك اندازه(9 سانتي متري )گرفتم و يك دور هم تخم ريزي كردن اما پرت نر هميشه پرت ماده را ميزنه(به طوري كه همه ي باله هايش ريش ريش شده) حتي يك اسكار اندازه ي خودش را هم انقدر زد كه اسكاره مرد و الان هم جداشون كردم. لطفن كمكم كنيد.

Moh4mm4d
18 May 2007, 09:55 PM
من یکی از پرتام حدود 3-4 هفته پیش رفته بود توی محدوده یکی از اسکارها و ترسیده بود و گیر کرده بود یک گوشه، اوراتوس هم از موقعیت استفاده کرده بود و حسابی زده بودش. قسمتی از بدنش به اندازه حدود 1 سانت فلس هاش کنده شده بود و سفید شده بود.
الان این همه مدت گذشته اما کوچکترین بهبودی حاصل نشده، آیا قرار نیست به شکل اولش دربیاد؟

erfanehsan
19 May 2007, 02:01 PM
دوست عزیز برت من هم همینجوری شده بعد از گذشت دو هفته باله هایش خوب شده اما فلس هاش هنوز خوب نشده. به من هم کمک کنید:icon_cry: .

nimathewolf
23 May 2007, 08:59 PM
سلام،می دونم پرت بچه دار نمی شه،ولی به دلیل علاقه ی شدید میخام ببینم ایا حتی با دستکاری ژنتیکی هم نمیشه؟ و اینکه کی بزرگ و بالغ میشن؟

erfanehsan
23 May 2007, 09:34 PM
بالاخره پرتام با هم خوب شدن و با هم گذاشتمشون و فقط( هم نر وهم ماده )زير دهن هم ميزنند و بعدشم ميرن دنباله به هم ريختن تزيينات آكواريوم و جابه جا كردن شنها.فكر كنم دوباره مي خوان تخمريزي
كنند .من يك لحظه دستم را تو آكواريوم كردم و پرت نر چنان گازي از دستم گرفت كه جاش حسابي مونده.
مي خواستم سوال كنم كه در اين صورت چه ماهيهاي ديگري ميتونم بخرم؟

secondphoenix
26 May 2007, 05:22 PM
دو تا از پرت ها رفتن توي صخره تزئيني وسط آكواريوم و به هيچ وجه نميذارند هيچ ماهي اي نزديك اين صخره بشه. حتي وقتي سنگ هاي كف آكواريوم رو مرتب مي كنيم هم دست رو گاز ميگيرند.
اون پرتي كه هميشه توي صخره است به اصلا براي غذا بيرون نمياد. چند روزه كه از اونجا بيرون نيومده. مشكلي براش پيش نمياد؟

حسام 61
26 May 2007, 06:36 PM
دوستان عزیز آیا امکان نگهداری پرت های کوچیک در بین .دارف .دم شمشیری و گلد فیش و بچه آنجل هست ؟
این پرت های فسقلی هوس گاز گرفتن دم و باله سایرین رو پیدا نمیکنن؟

Anoush
27 May 2007, 08:50 AM
دو تا از پرت ها رفتن توي صخره تزئيني وسط آكواريوم و به هيچ وجه نميذارند هيچ ماهي اي نزديك اين صخره بشه. حتي وقتي سنگ هاي كف آكواريوم رو مرتب مي كنيم هم دست رو گاز ميگيرند.
اون پرتي كه هميشه توي صخره است به اصلا براي غذا بيرون نمياد. چند روزه كه از اونجا بيرون نيومده. مشكلي براش پيش نمياد؟

نشونه هایی که میدین نشونه جفت شدن دو ماهی و تخمریزی هست ولی من چون هیچوقت پرت نداشتم شاید بهتر باشه صبر کنید تا پرت باز ها هم نظر بدن.

دوستان عزیز آیا امکان نگهداری پرت های کوچیک در بین .دارف .دم شمشیری و گلد فیش و بچه آنجل هست ؟
این پرت های فسقلی هوس گاز گرفتن دم و باله سایرین رو پیدا نمیکنن؟

چه اصراری دارید که ماهی هایی رو که با هم همخونی ندارند نگه دارید؟ گیریم که تا مدتی هم به هم کاری نداشته باشند بعد که پرت شما بزرگ شد میخواهید چکار کنید؟
اگر پرت دوست دارید ماهی های اون رده رو که همخوان هستند انتخاب کنید و اگر انجل دوست دارید، همینطور.

secondphoenix
27 May 2007, 10:26 AM
نشونه هایی که میدین نشونه جفت شدن دو ماهی و تخمریزی هست ولی من چون هیچوقت پرت نداشتم شاید بهتر باشه صبر کنید تا پرت باز ها هم نظر بدن.

بله ... درست گفتيد. ديروز مشاهده شد كه يكي از سيچلايدها از لحظه اي كوتاه كه پرت بعد از چند روز براي غذا خوردن بيرون اومده بود، استفاده كرده و وارد صخره شد و پس از اينكه مورد حمله پرت دوم قرار گرفت چند عدد تخم از دهنش بيرون ريخت :icon_redf
تنها خوبيش اين بود كه پرت اصلي بعد از چند روز غذا خورد و ما رو از نگراني در آورد :icon_surp
الان مشكل اين جفت حل شد. اما احساس مي كنم دو تا از پرت هاي ديگر هم جفت شدند. اما هنوز جايگاهي پيدا نكردند.
با اطلاعاتي كه داديد تخم پرت بارور نميشه و بعد از مدتي قارچ ميزنه، من كي ميتونم اين صخره رو در بيارم و شستشو بدم كه هم آلودگي آب پيش نياد و هم اينكه به اين پرت ها استرس و ناراحتي وارد نكنه؟ :icon_ques

erfanehsan
27 May 2007, 10:45 AM
دقيقا"دوتا پرت من هم همين كارها را ميكردن پرت ماده حدود يك هفته ميرفت پشت فيلتر و به صورت عمودي همون جا ميموند و غذا هم نميخورد ولي پرت نر خيلي سرحال بود و سنگها را جابه جا ميكرد و بعد از يك هفته تخمريزي كردن تخمهاشون هم به اندازه ي ماش و تقريبا" بي رنگ بود.

Anoush
27 May 2007, 11:08 AM
بله ... ......با اطلاعاتي كه داديد تخم پرت بارور نميشه و بعد از مدتي قارچ ميزنه، من كي ميتونم اين صخره رو در بيارم و شستشو بدم كه هم آلودگي آب پيش نياد و هم اينكه به اين پرت ها استرس و ناراحتي وارد نكنه؟ :icon_ques

قبل از اینکه الودگی اب پیش بیاد ماهی ها خودشان تخم ها رو میخورن چون بسیار غذای لذیذی است.

mahraz
27 May 2007, 12:13 PM
با سلام
اول به اطلاع همه دوستان برسونم ماهي پرت توليد انسان در آكواريوم بوده و در طبيعت وجود ندارد. همچنين تمام رنگهايي كه در بازار موجود است حاصل غذا هاي هورموني بوده و پس از مدتي از بين ميروند و تمام پرت ها از حدود 1.5 سالگي به بعد زرد رنگ مي شوند. پرت ها اصولا بر خلاف تمام ماهي هاي گوشتخوار خلق و خوي آرامي داشته و فقط با همجنس خود (نر با نر و ماده با ماده) مشكل پيدا مي كنند. من در آواريوم خودم پرت رو تقريبا با اكثر ماهيهاي آب شيرين نگه داشتم نظير آنجل ، گورامي و....
پرت جز ماهيهاي گرم آبيست و دماي 28 تا 32 درجه سانتي گراد ، بهترين دماي نگهداري پرتها محسوب مي گردد .نكته جالب در مورد پرتها ظهور گاه و بيگاه لكه هاي سياه بر روي پوست آنهاست .اين لكه ها نتيجه اختلالات هورموني مربوط به رنگ آنهاست و براي ماهي هيچ گونه خطري ندارند و در اكثر مواقع خود به خود و خيلي سريع از بين مي روند .در غير اين صورت مي توانيد از غذاهاي هورموني موجود در بازار براي از بين بردن اين لكه ها استفاده كنيد . پرت هاي نر و ماده معمولا از لوله هاي تناسلي شناخته مي شوند.
البته اگر شما قدري حرفه اي باشيد از روي باله پشتي كه در انواع نر تيز تر و كشيده تر است نيز به راحتي آنها را از هم تشخيص مي دهيد . پرتها در آكواريوم به سادگي جفت خورده و تخم ريزي مي كنند اما بنا به همان دلايل تجاري اين تخمها عقيم بوده و تبديل به نوزاد پرت نمي شوند .بهترين غذا براي پرتها مخلوط دل و آرتمياست. پرتها ماهيهاي پر خوري بوده وتقريبا همه چيز مي خورند . من تا بحال چندين ماهي پرت را به دليل پر خوري از دست داده ام تا مقدار غذايي كه برايشان خطري ندارد را بدست اوردم. پرتها ماهيهايي بسيار زيبا و ارام هستند كه نگهداري از آنها حتي جهت تازه كارها نيز بسيار راحت است.

من 4 جفت پرت دارم كه واقعا ماهيهاي آروم و سازگاري هستند
يك جفتشون الان با آنجل ، گورامي عسلي ، انواع باربها ، كت فيش و شارك كرم توي يك تانك نگه ميدارم و هيچ مشكلي هم نيست فقط يه مشكل دارم اونم اينه كه به باقي ماهيها غذا نميرسه:icon_arro

مهرزاد1356
30 June 2007, 02:56 PM
من توي اكواريوم 12 عدد برت از 5 الي 10 سانت و3 عدد اسكار 5 سانتي و 2عدد كت فيش 4عدد زبرا 4عدد سيچلايد افريقايي و 3 عدد لوچ دلقك دارم و ظرفيت تانكم 260 ليتر ميباشد:icon_twis

از يك هفته پيش رنگ چند تا از پرتهام پريده و در حال سفيد شدن ميباشند مخصوصآ بزرگه كه نارنجي بود با بالهاي سياه و حتي باله هاش هم دارند سفيد ميشوند.
به اونها دل گاو كرم منجمد لوفاك كاهو و غذاي مخصوص برت ميدهم ودر غذا خوردن مشكلي ندارند و حتي از دستم نيز غذا ميگيرند ولي اين تغير رنگ باعث نگراني من گشته است لطفآ مرا راهنمايي كنيد:nothing_to_say:

Azimi
30 June 2007, 06:43 PM
من توي اكواريوم 12 عدد برت از 5 الي 10 سانت و3 عدد اسكار 5 سانتي و 2عدد كت فيش 4عدد زبرا 4عدد سيچلايد افريقايي و 3 عدد لوچ دلقك دارم و ظرفيت تانكم 260 ليتر ميباشد:icon_twis

از يك هفته پيش رنگ چند تا از پرتهام پريده و در حال سفيد شدن ميباشند مخصوصآ بزرگه كه نارنجي بود با بالهاي سياه و حتي باله هاش هم دارند سفيد ميشوند.
به اونها دل گاو كرم منجمد لوفاك كاهو و غذاي مخصوص برت ميدهم ودر غذا خوردن مشكلي ندارند و حتي از دستم نيز غذا ميگيرند ولي اين تغير رنگ باعث نگراني من گشته است لطفآ مرا راهنمايي كنيد:nothing_to_say:

ضمن خوشامد گويي به شما
اگر شما خط اول و دوم پست قبل از پست خودتون رو بخونيد جوابتون رو ميگيريد . :icon_cool

يك پيشنهاد دوستانه :
با توجه به تانك بزرگي كه داري اگه مي خواهي از آكواريومت لذت ببري تك تك صفحات لينك هاي زير رو بخون :

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17377
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=16342
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18785
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20219

dariushiraz
28 July 2007, 08:14 PM
دوستان عزیز سلام.می خواستم ببینم آیا ماهی پرت با پنگوسی مولی دالر می سازد یا نه؟
با تشکر.

taha-nokia
28 July 2007, 08:55 PM
دوستان عزیز سلام.می خواستم ببینم آیا ماهی پرت با پنگوسی مولی دالر می سازد یا نه؟
با تشکر.

همانطور كه دوستان قبلا اشاره كردن ، پرت رو بهتره با ماهي هاي هم سايز خودش نگه داري كنيد ، احتمالا با دالر و پنگوسي مشكل خاصي نخواهد داشت ولي براي ماهي‌هاي كوچيك و ضعيف مثل مولي دردسر ساز هستش و بهشون صدمه وارد مي‌كنه .:186:

al54fa
1 August 2007, 10:55 AM
سلام
من 7 تا پرت دارم كه تقريبا روز اول همه اونها يك سايز بودند
الان يكي از اونها كه دهنش از بقيه كوچيكتره فكر مي كنم نميتونه هپاي بقيه غذا بخوره
چون از همه كوچيكتر مونده
به نظر شما چي كار كنم كه اونهم بتونه به اندازه كافي غذا بخوره؟
دو تاشون هم كه از بقيه بزرگتر شدند اون وسط راه رو بستند هر كي ميخواد رد بشه بايد يك كتكي بخوره
به نظر شما دليلش چيه؟

pouyan
1 August 2007, 12:24 PM
سلام
من 7 تا پرت دارم كه تقريبا روز اول همه اونها يك سايز بودند
الان يكي از اونها كه دهنش از بقيه كوچيكتره فكر مي كنم نميتونه هپاي بقيه غذا بخوره
چون از همه كوچيكتر مونده
به نظر شما چي كار كنم كه اونهم بتونه به اندازه كافي غذا بخوره؟
دو تاشون هم كه از بقيه بزرگتر شدند اون وسط راه رو بستند هر كي ميخواد رد بشه بايد يك كتكي بخوره
به نظر شما دليلش چيه؟

2 تا بزرگتره به احتمال زیاد نر هستنند

اونیم که دهنش کوچیکه نمیشه کاری کرد چون پرت های اینجا با توجه به وضع دهانیشون نمیتونند بهمدیگه آسیب برسونند مشکلی برات پيش نمیاد
از غذاهای گرانولی و اونایی که ته نشین میشنند استفاده کن تا به اونیکی هم برسه:icon_cool

farshid_betta
1 August 2007, 03:00 PM
سلام
یک زمانی اون برنامه ی خانواده ی کانال 2 چهارشنبه ها یک نفر رو می آورد که آموزش ماهی داری می داد. یک روز در باره ی پرت بود و می گفت: ما خودمون توی ایران این ماهی رو تکثیر می کنیم. برای تکثیر باید PH رو بیارید روی 7 تا تخم ها باز بشه ولی من با این که پرت هام هر هفته تخم می گذاشتند امتحان نکردم. اگر پرت هایتان سیاه شدند، اسفناج رو 6 دقیق بندازید توی آب جوش و بعد از سرد شدن بدید بخورند. خیلی موثره و در 2 روز سیاهی رو از بین می بره. برای بهتر شدن رنگ هم من از یک غذای چینی استفاده می کردم که روش عکس سورم قرمز بود و خوب جواب می داد. مواظب باشید که بقیه ی ماهی ها تخم ها شون رو نخورند چون یکی دو ماه طول می کشه تا بشوند مثل اولش.

pouyan
1 August 2007, 03:12 PM
سلام
اگر پرت دوست دارید میتونید از ماهی پوزه میمونی نر و سورم ماده این ماهی رو بکشید ولی بهتره که این ماهی ها((هیبریدی ها)) بوجود نیاینند واز بازار ماهی ها حذف بشنند من با اینکه این جور ماهی ها رو دوست دارم اما تصمیم گرفتم دیگه از از این ماهی ها نگیرم و به امید آنروزی که سیکلیدهای طبیعی بسیار قشنگ شاید روزی به اینجا وارد و بعد تکثیر بشونند
در ضمن حیف از اینکه پرت اصل اینجا نمیرسه پرت اصل((منبع عکس در زیر آن ذکر شده )):
http://i13.tinypic.com/66wbe45.jpg

Shaahin_persian
2 August 2007, 11:49 PM
سلام دوستان سوال من در مورد پرت هست . این ماهی نسبت به غذاش به ph و آلودگی آب حساس و باله هاش سریع قرمز میشن اگه ممکن من رو راهنمایی کنید که بجز تعویض آّب چه کاری درمان رو سریع تر میکنه؟

soli_aqua
4 August 2007, 07:15 PM
سلام دوستان.............
من دو تا پرت دارم که تخم گذاشتن ...
کی بچه هاشون از تخم در میان؟؟؟؟
ممنون.
تو ابشون ضد قارچ ریختم..

Al3l3@S@li
4 August 2007, 07:28 PM
سلام دوستان.............
من دو تا پرت دارم که تخم گذاشتن ...
کی بچه هاشون از تخم در میان؟؟؟؟
ممنون.
تو ابشون ضد قارچ ریختم..

اگه مطالب گذشته رو مرور بكنين متوجه ميشين كه به احتمال زياد هيـــــچــــــــــــــــــــوقت...

soli_aqua
11 August 2007, 12:47 PM
آیا تو ساختمان پلاسکو پرت مولد گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

moh@mm@d reza
11 August 2007, 07:18 PM
چيزي كه زياده تو پلاسكو پرت با سايز بزرگه !!!

erfanehsan
16 August 2007, 12:54 PM
soli_aqua اگر مطالب قبلي را خونده باشي بايد بفهمي كه هيچ پرت نري مولد نيست به خاطر اين كه از دو سيچلايد مختلف به وجود اومده و عقيم است مثل قاطر كه از اسب والاغ به وجود اومده و اون هم عقيمه پس اگر فروشنده اي بهت گفت من پرت مولد دارم باور نكن.

P.M.1367
21 August 2007, 01:12 AM
با سلام.من شنيدم وقتي پرتها رو وارد ميكنن اونها رو از اشعه ايكس رد ميكنن تا عقيم بشن و ما مجبور بشيم اونها رو وارد كنيم و نتونيم خودمون تكثيرشون كنيم.
خود من دوتا پرت دارم كه تا بحال يكيشون 3بار تخم كرده و بعد از مدتي تخمها سفيد شدن وبعد هم از بين رفتن.

pouyan
21 August 2007, 07:17 AM
با سلام.من شنيدم وقتي پرتها رو وارد ميكنن اونها رو از اشعه ايكس رد ميكنن تا عقيم بشن و ما مجبور بشيم اونها رو وارد كنيم و نتونيم خودمون تكثيرشون كنيم.
خود من دوتا پرت دارم كه تا بحال يكيشون 3بار تخم كرده و بعد از مدتي تخمها سفيد شدن وبعد هم از بين رفتن.

شما لطف کنید این تاپيک رو بدقت مطالعه کنید تا به درستی مطلب((نه شایعات بی اساس)) پی ببرید

msmmaze
1 September 2007, 05:39 AM
من اخیرا یه سایتی که یادم نیست خوندم که پرت های نری به بازار میدن که از این به بعد میتونه تخم ها رو بارور کنه! :icon_cool

madjidrahimi
5 September 2007, 12:08 PM
من اخیرا یه سایتی که یادم نیست خوندم که پرت های نری به بازار میدن که از این به بعد میتونه تخم ها رو بارور کنه! :icon_cool
بعید می دونم. خود من یه جفت دارم که تا حالا ماده 5 یا 6 بار تخم گذاشته ولی هر بار تخمها مبتلا به قارچ شدن و فاسد شدن. یه بار تو محلات یه کسی گفت یه سیچلاید بگیر بذار با اون جفت بخوره. البته این قضیه مال خیلی وقت پیشه که تازه کار بودم. یکی نبود بگه آخه چه سیچلایدی اینهمه ماهی تو خانواده سیچلاید. به هر حال اگه کسی بیشتر راهنمایی کنه ممنون می شم.

fish man
7 September 2007, 12:08 PM
اقا امروز قاتی کردم.

ماهی پرت رو این جوری پرورش میدن.

امیزش ماهی شیطان سرخ(میداس)ماده

با سیچلاید سر قرمز.

اگه ماهی یا تون زیادی خط و خال داست 2-3 نسل اصلاح کنید.

ph 7
فیلتر قوی+ سیکل.
سختی 7
سنگ صاف
اندازه مولد 25 سانت
1000تا 2000 تخم میزارن.

در مورد مولدین مراقب با شید گمراه نشوید و به جای اون ها پوزه میمونی و...نندازن.:icon_arro:icon_arro:icon_arro.

julius_sezar
7 September 2007, 08:21 PM
بعید می دونم. خود من یه جفت دارم که تا حالا ماده 5 یا 6 بار تخم گذاشته ولی هر بار تخمها مبتلا به قارچ شدن و فاسد شدن. یه بار تو محلات یه کسی گفت یه سیچلاید بگیر بذار با اون جفت بخوره. البته این قضیه مال خیلی وقت پیشه که تازه کار بودم. یکی نبود بگه آخه چه سیچلایدی اینهمه ماهی تو خانواده سیچلاید. به هر حال اگه کسی بیشتر راهنمایی کنه ممنون می شم.

دوست عزیز پرت با سوروم و فلاور هورن و این تیپ ماهیا که هم خانواده هستن می تونه به خوبی جفت بخوره .

البته نه به این آسونی که گفتم با شرایط مورد نیاز آب ودما ، آرام و بدون استرس برای جفتا که حتما خودتون می دونین .

fish man
7 September 2007, 10:09 PM
چرا همه دنبال جفت کردن پرت هستند بابا خود پرت تولید کنید.. دستورش هم که در پست قبلی دادم..

fish man
10 September 2007, 11:37 AM
اقا امروز قاتی کردم.

ماهی پرت رو این جوری پرورش میدن.

امیزش ماهی شیطان سرخ(میداس)ماده

با سیچلاید سر قرمز.

اگه ماهی یا تون زیادی خط و خال داست 2-3 نسل اصلاح کنید.

ph 7
فیلتر قوی+ سیکل.
سختی 7
سنگ صاف
اندازه مولد 25 سانت
1000تا 2000 تخم میزارن.

در مورد مولدین مراقب با شید گمراه نشوید و به جای اون ها پوزه میمونی و...نندازن.:icon_arro:icon_arro:icon_arro.

منبع نوشته از مجله دنیای اب زیان بود که یادم رفته بود بنویسم.

Blaze
11 September 2007, 11:44 PM
پرت با سورم براحتی جفت میخوره ، پرت قرمز ماده من با سورم سبز خاکستری نر بزرگم جفت شده ، هر ده روز تخم ریزی میکنه ، نر بد قلقی میکنه ، ولی از دفعه دوم به بعد تخم ها رو بارور میکنه ، الانم یک نوزاد نیم سانتی ازشون دارم .

fish man
12 September 2007, 02:26 PM
اگه نوزاد بدست امده دقیقا مثل پرت های مرغوب باشه(لب مثلثی.فرو رفته گی کامل سرو....)روش شما مناسب هست. ولی در اکثر موارد بعد از مدتی علائم فلج شدن ماهی ها بروز میکنه.

خیلی خوسحال میشم که از شکل نوزاد بدست امده شما باخبر بشم. البته باید بزرگتر بشه.

pouyan
12 September 2007, 03:48 PM
اگه نوزاد بدست امده دقیقا مثل پرت های مرغوب باشه(لب مثلثی.فرو رفته گی کامل سرو....)روش شما مناسب هست. ولی در اکثر موارد بعد از مدتی علائم فلج شدن ماهی ها بروز میکنه.

خیلی خوسحال میشم که از شکل نوزاد بدست امده شما باخبر بشم. البته باید بزرگتر بشه.

سلام
پرت های مرغوب لب مثلثی ندارند((اینجا 99 % پرت ها نامرغوبند ولی )) پرت های مرغوب لبشان مثل ماهی سورم هست اما بدنشون مثل بالون هست

امير حسين ـ 1976
13 September 2007, 12:33 PM
پرت با سورم براحتی جفت میخوره ، پرت قرمز ماده من با سورم سبز خاکستری نر بزرگم جفت شده ، هر ده روز تخم ریزی میکنه ، نر بد قلقی میکنه ، ولی از دفعه دوم به بعد تخم ها رو بارور میکنه ، الانم یک نوزاد نیم سانتی ازشون دارم .
میشه محیت کنید عکسی از این نورسیده برامون بگذارید؟

Blaze
13 September 2007, 11:59 PM
وا.. دوربین به هیچ وجه دم دستم نبود ، وگرنه با عکس معرفی میکردم ، اجازه بدین یک ماهی بزرگتر بشه تا بشه ابراز نظر کرد، منم دوربین تهیه کنم ، بروی چشم .

fish man
14 September 2007, 07:21 PM
سلام
پرت های مرغوب لب مثلثی ندارند((اینجا 99 % پرت ها نامرغوبند ولی )) پرت های مرغوب لبشان مثل ماهی سورم هست اما بدنشون مثل بالون هست

بین پرورش دهنده های جنوب شرق اسیا نموداری برای تعین مرغوبیت پرت وجود داره که من از روی اون برای شما گفتم و کامل اون هم چند وقت دیگه میزارم.مرغوب بودن هم یعنی زیبایی بیشتر.

pouyan
14 September 2007, 07:54 PM
بین پرورش دهنده های جنوب شرق اسیا نموداری برای تعین مرغوبیت پرت وجود داره که من از روی اون برای شما گفتم و کامل اون هم چند وقت دیگه میزارم.مرغوب بودن هم یعنی زیبایی بیشتر.

دوست خوبم من حرف شما رو قبول دارم که پرورش دهنده های بدون وجدان این ملاک ها رو چون مردم مپسندند روی ماهیان به بالقوه خودشون میرسونند و هزار و یک بلای دیگه هم سرشون میارنند ((مثل رنگهای هورمونی و طرح های لیزری))ولی اگر بنا بر معیار زیبا شناسی((به نظر من )) باشه پرت ماهی بسیار زشتی هست و با معایب زیلد دیگر و خوشحال میشم که روزی دیگه این ماهی توی بازار ماهیان زینتی وجود نداشته باشه
اینم عکس پرت های هیبریدی بسیار مرغوب از نظر پرورش دهنده های با انصاف !
http://i1.tinypic.com/4y7who7.jpg

Blaze
20 September 2007, 11:47 PM
لارو پرت و سورم بنده متاسفانه دچار سرنوشت غم انگیزی شد . متاسفانه بعلت کمبود جا مجبور شدم از محل اختصاصی ایزوله خودش ببرمش به تانک لارو سورم های هم تیپ خودش . اما ....

مشخصات لارو حاصل از پرت قرمز ماده و سورم خاکستری سبز :

1.از لحاظ تیپ و قیافه و ته رنگ به پدر شبیه بود چون بسیار ریز بود نمیشد تشخیص داد که کاملا مثل پدر میشه یا مثل پرت هایی که در پلاسکو هست و شبیه فلاور هستند یا خط خط روی بدن دارند.

2.دهانش کاملا مثل سورم طبیعی بود .

3.این لارو از ابتدا دچار مشکل طبیعی بود ( تقریبا 20 % لاروها مشکل داشتند در بدو تولد اما باقی سالم شنا میکردند و بنظر سالم میرسیدند ) مشکل این لارو این بود کهدر زمان استراحت به پهلو کف تانک میخوابید ، مثل ماهی که کیسه هواش مشکل داره خیلی از اوقات افقی بود اما زمان های غذا خوردن و بازیگوشی کاملا طبیعی بود .

4.اینکه کلا یک لارو برایم مونده بود تنها علتش کمبود وقت برای رسیدگی بود چون 30 % تخمها هچ شدند 70 % باقی همه قارچ گرفتند . بنظرم بخاطر عدم بارورسازیشون بعلت بد قلقی نر بوده .

5. مدت زمان عمر کوتاهش حدود 1.5 تا 2 ماه شد .

Moh4mm4d
9 October 2007, 05:35 PM
دوستان میشه بگید این پرت های من نر هستن یا ماده؟ من که از روی این لوله گندشون هم نمیتونم تشخیص بدم! بی تجربگیه دیگه!

http://i23.tinypic.com/2hoir6p.jpg

http://i21.tinypic.com/2uo2h6t.jpg

جفتشون 1 جنس هستن گویا. وقتی لولشون زیاد بیرون نیست حالت مثلثی و " ر " شکل داره که باید نر باشه ولی وقتی کامل بیرون هست ( 4 میلیمتر ) حالت استوانه ای و غیر تیز داره.
اندازشون 8-9 سانته. 8 ماهه دارمشون رشد نکردن به اون صورت ولی بالغ هستن.
اگه ماده هستن یکی از رد دویل های نرم رو بفرستم ملاقاتشون :icon_arro

pouyan
9 October 2007, 08:15 PM
دوستان میشه بگید این پرت های من نر هستن یا ماده؟ من که از روی این لوله گندشون هم نمیتونم تشخیص بدم! .....
جفتشون 1 جنس هستن گویا. وقتی لولشون زیاد بیرون نیست حالت مثلثی و " ر " شکل داره که باید نر باشه ولی وقتی کامل بیرون هست ( 4 میلیمتر ) حالت استوانه ای و غیر تیز داره.
ا..... :icon_arro

به نظر منم جفتشون مادنند و ممکنه با هم یکجا تخم بگذارنند بهشون گوشت و تترا سکلید گرانولی بده رشدون راه میوفته ولی فاکتور کیفیت آبم روی رشد پرت ها بسیار اثر قابل توجهی داره
موفق باشید

pouyan
9 October 2007, 08:32 PM
سلام
چند وقت قبل من از آکواریوم اطلس غذای Blood Parrot چینی رو حدوده 5 تومن 500 گرمی خریدم 1 کیلویی رو هم 9.5 میگفت که من تا چند وقتی جرات دادنش رو به ماهیام نداشتم تا اینکه 2 هفته قبل به پرتم دادم که این غذا رو من در کناره تترا سیکلید های مختلف + تترا پرت به پرتم دادم که الان واقعا رنگش خوب شده نکته اینجاست که که هر چی پرت بزرگتر میشه رنگش کمتر میشه این پرتی که من دارم الان برای خودش غولیه که فکر کنم کلی سن هم داشته باشه ولی واقعا این ترکیب غذایی روی رنگش اثر گذاشته ولی مشکل این Blood Parrot چینی که به نظر من نوع مرغوبیم نیست اینه که کیفیت اب رو نسبت به تترا پرت خیلی پایین تر میاره و پرت و ماهی های دیگم تمایل خیلی کمی به خوردن این غذا دارنند

http://i20.tinypic.com/fv0hh.jpg

http://i21.tinypic.com/2v81ljk.jpg

شادکام باشید

Blaze
10 October 2007, 12:12 AM
دوستان میشه بگید این پرت های من نر هستن یا ماده؟ من که از روی این لوله گندشون هم نمیتونم تشخیص بدم! بی تجربگیه دیگه!

اگه ماده هستن یکی از رد دویل های نرم رو بفرستم ملاقاتشون :icon_arro

جفتشون ماده هستن ، ماده ها طبق خوانده ها و شنیده های بنده هم با هم تخمریزی میکنند ، دنیای عجیبیه خلاصه !

نر رو با دقت بفرست که نزنه ماده هارو ، ببین با کدوم جفت میخوره ، تاپیک جفتگیری و تکثیر ماهیان رو بخون که چیزی از قلم نیفته !

سلام
چند وقت قبل من از آکواریوم اطلس غذای Blood Parrot چینی رو حدوده 5 تومن 500 گرمی خریدم 1 کیلویی رو هم 9.5 میگفت که من تا چند وقتی جرات دادنش رو به ماهیام نداشتم تا اینکه 2 هفته قبل به پرتم دادم که این غذا رو من در کناره تترا سیکلید های مختلف + تترا پرت به پرتم دادم که الان واقعا رنگش خوب شده نکته اینجاست که که هر چی پرت بزرگتر میشه رنگش کمتر میشه این پرتی که من دارم الان برای خودش غولیه که فکر کنم کلی سن هم داشته باشه ولی واقعا این ترکیب غذایی روی رنگش اثر گذاشته ولی مشکل این Blood Parrot چینی که به نظر من نوع مرغوبیم نیست اینه که کیفیت اب رو نسبت به تترا پرت خیلی پایین تر میاره و پرت و ماهی های دیگم تمایل خیلی کمی به خوردن این غذا دارنند

پویان جان ، من هم این غذا رو گرفتم ، منتها بسیار با اشتها میخورنش ، فقط اسکاره که یکم بازی در میاره ، حتی فلاور هم میخوره،

تاثیرش تقریبا 50 % تترا پرت برای بنده بود ولی در طولانی مدت یه کارایی میکنه ، یکی از سورم های عذب نر من با این غذا حسابی به خودش رسیده و سری تو سرا بلند کرده !

در مورد کیفیت آب هم قبول دارم کمی تاثیر میزاره ولی نه خیلی ، جوری که توی خریدش بشک بیفته کسی !
(منظور اشخاص مفلس جیبی مثل بنده هستند که ماهی خوش لعاب میخوان اما خرج راه هندوستان رو ندارند)

Moh4mm4d
10 October 2007, 02:02 PM
بله هر دو ماده هستند و امروز صبح با هم تخمریزی کردن :icon_twis منتظر بودن اول من از جنسیتشون مطمئن بشم بعد تخم بذارن که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد!
طرف ساعت 8-9 بود رفتم دیدم دارن تخم میذارن، جالب بود فکر میکردم یه وقتی میذارن که آدم نمی بینه!
یخورده هم که تکون شدید میخوردن ( آخه یه اوراتوس هم پیششون هست! ) چند تا از تخم ها که هنوز چسبش خشک نشده بود! میومد بالا و میخوردنش! خیلی باحال بود به نظر من فکر میکردن غذاست :icon_arro
سنگ و کوزه هم نداشتن، شن ها هم که درشت بود و نمیتونستن با اون دهن کج و کولشون جابجا کنن همونجا روی شن ها تخم ریختن.

سؤال دیگه ای داشتم تو تاپیک تکثیر ادامه میدم.
با تشکر از دوستان.

سرخان زاده
13 October 2007, 02:50 AM
سلام

شادکام باشید

سلام دوست عزیز
این طور که من شنیدم این غذای مورد بحث ما دارای درجه های 3،2،1 می باشه و همه هم موقع فروشش ادعا می کنند که غذایی که انها می فروشند از نوع درجه 1 می باشد.
اما این طور که من شنیدم تنها راه تشخیص انها ،تفاوت در رنگ و میزان شفافیت رنگ انهاست که موقعی که در کنار هم هستند،قابل تشخیص می شوند(البته برای افراد بی تجربه ای مثل من:icon_neut)
و طبق گفته فروشتده،بسته بندی هر 3 نوع یک شکل است.
ومن از نوع درجه 1 ان(که هم دارای ویژگی های فوق است وهم چند نفر درجه 1 بودن اونو تایید کردن)
استفاده میکنم و تقریبا تمام ماهی هام با اشتها اونو می خورند.
قیمت فروش انها برای هر بسته نیم کیلویی(مانند شکل بالا) 5000 تومان بود که به ما به خاطر اشنایی با یکی از دوستانم که به صورت عمده ازش خرید می کند،هر بسته را 4000 تومان داد:icon_sad:

البته در همان جا نوع درجه 2 انرا هم داشت که هم کدرتر بود وهم بی رنگتر.

موفق و پیروز باشید:icon_surp

pouyan
13 October 2007, 10:09 AM
سلام
البته من یکم روی بعضی از غذاها سختگیرم ولی اگر این غذا درجه 1 هست وای به حاله درجه 2 و 3 !ولی خوب نسبت به قیمتش غذایه معقول و به صرفه ای به نظر میرسه- من درجه 1 تو این سری غذاهای رگدانه قرمزط رو با تترا پرت مقایسه میکنم که این محصول نسبت به تترا پرت به درجه 1 از اون4 مرتبه ضعیفتر عمل میکنه
غذاهای تترا کمی گرونه ولی لااقلش بر روی حفظ کیفیت فاکتورهای آبی در هنگام استفاده از این غذا ها بسیار تاکید شده و همچنین این مورد واقعیت خودش رو همچنان حفظ کرده

سرخان زاده
14 October 2007, 12:23 AM
سلام
البته من یکم روی بعضی از غذاها سختگیرم ولی اگر این غذا درجه 1 هست وای به حاله درجه 2 و 3 !ولی خوب نسبت به قیمتش غذایه معقول و به صرفه ای به نظر میرسه- من درجه 1 تو این سری غذاهای رگدانه قرمزط رو با تترا پرت مقایسه میکنم که این محصول نسبت به تترا پرت به درجه 1 از اون4 مرتبه ضعیفتر عمل میکنه
غذاهای تترا کمی گرونه ولی لااقلش بر روی حفظ کیفیت فاکتورهای آبی در هنگام استفاده از این غذا ها بسیار تاکید شده و همچنین این مورد واقعیت خودش رو همچنان حفظ کرده

با سلام به دوست خوب و بزرگتر ما اقا pouyan
من هم دقیقا با حرف شما موافقم،وفکر کنم همه به این اعتقاد داریم که"هیچ ارزانی بی دلیل نیست"ومن هم مثل شما مطمن هستم که این غذا هرگز نمی تواند جای گزین غذاهای تترا(مانند tetra red parrot) بشه،ولی به نظر من استفاده از این غذا ودر کنار ان،استفاده از غذاهای تترا وکاهو واسفناج و... برای بهبود رنگ و ظاهر ماهی از هر نظر مناسب باشه تا نظر شما اساتید چی باشه؟:icon_neut

ولی برای یکی مثل من،که تو غذای تهیه شده اش از یک دل 1 کیلویی، از این غذای به مقدار 100 تا200 گرم استفاده می کند،فکر نمی کنم که استفاده از غذاهای تترا در ان مخلوطمناسب باشه انهم به این مقدار.
البته من باز هم می گم که در کنار این غذا و ان مخلوط استفاده از محصولات تترا در بهتر شدن رنگ و.... ماهی تاثیر قابل ملاحظه ای دارد و در بهتر بودن تترا نسبت به این غذا هیچ شک وتردیدی نیست.

تمام اینها نظرات این حقیر است و شاید اساتید با این نظرات من کاملا مخالف باشند.

در هر حال همگی شاد،موفق وپیروز باشید:icon_cool

Mr.Hossein
17 October 2007, 11:24 AM
سلام
امروز توي فروشگاه ماهيران پرتهاي راه راه با رنگهاي سبز و قرمز و همچنين شطرنجي ديدم !!! جالب اينكه بعضيها جهت راه راهشون متفاوت بود (هم افقي و هم عمودي) - انگار با دست رنگشون كرده باشن !!! ميخواستم بدونم اينكار فقط با همون دستكاري ژنتيكي رخ ميده ؟ آيا اين رنگها حفظ ميشه يا بعد از مدتي از بين ميره؟ اين موارد اثرات سوء روي ماهي نداره ؟ از جمله طول عمر - رفتار كلي و تهاجم و آرومي و ...؟ لطفا اگر كسي اطلاع داره ممنون ميشم بدونم

moh@mm@d reza
17 October 2007, 04:34 PM
سلام
امروز توي فروشگاه ماهيران پرتهاي راه راه با رنگهاي سبز و قرمز و همچنين شطرنجي ديدم !!! جالب اينكه بعضيها جهت راه راهشون متفاوت بود (هم افقي و هم عمودي) - انگار با دست رنگشون كرده باشن !!! ميخواستم بدونم اينكار فقط با همون دستكاري ژنتيكي رخ ميده ؟ آيا اين رنگها حفظ ميشه يا بعد از مدتي از بين ميره؟ اين موارد اثرات سوء روي ماهي نداره ؟ از جمله طول عمر - رفتار كلي و تهاجم و آرومي و ...؟ لطفا اگر كسي اطلاع داره ممنون ميشم بدونم
از روش هاي جواب دادن سريع:http://http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=390082&postcount=420

Blaze
17 October 2007, 11:39 PM
دوست گرامی ، بابک جان (babak_deghat (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=22309))

کاش کمی این تاپیک رو مطالعه میفرمودید بعد این مطالب رو پست میزدید .

از اینکه میبینم شما زحمت میکشید و علاقه به اطلاع رسانی دارید ، پیشنهاد میدم برای اینکه مطالب شما واقعا مفید فایده واقع بشه از کپی کردن مطالب سایت های فارسی پرهیز کنید و ترجمه هر چند مختصر از چند سایت مرجع داشته باشید تا نام شما هم در این سایت ماندگار بشه .

babak_deghat
18 October 2007, 12:14 PM
دوست گرامی ، بابک جان (babak_deghat (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=22309))

کاش کمی این تاپیک رو مطالعه میفرمودید بعد این مطالب رو پست میزدید .

از اینکه میبینم شما زحمت میکشید و علاقه به اطلاع رسانی دارید ، پیشنهاد میدم برای اینکه مطالب شما واقعا مفید فایده واقع بشه از کپی کردن مطالب سایت های فارسی پرهیز کنید و ترجمه هر چند مختصر از چند سایت مرجع داشته باشید تا نام شما هم در این سایت ماندگار بشه .
متاسفانه ماهی پاروت یکی از معدود ماهیانی است که به دلیل هیبریدی بودن در هیچکدام از سرگروههای آبزیان جا ندارد و اطلاعات بسیار کمی از آن در دسترس است.این بود که دیروز تا اینکه مطلب کذایی را دیدم گفتم حیفه بقیه نبینن و به خاطر همین کپیش کردم.در مورد پیشنهاد شما هم باید بگم چشم حتما در اولین فرصتی که وقت داشته باشم(امسال کنکور دارم آخه:icon_redf)حتما کار اطلاع رسانی و ترجمه را ادامه خواهم داد
با تشکر

pouyan
22 October 2007, 12:29 PM

سلام
امروز ماهی ای به نام بوفالو تو پلاسکو مغازه تکی آخری دیدم یاده شما افتادم
این ماهیها شبیه سورم بود ولی توپول تر از سورم هستنند و حدود 4-5 cm هم بودنند تعجب کردم گفتم به مغازه دار این ماهی جدید از کجا امده گفتش بچه پرت با سورم هست ! من یادمه بزرگترشم حدوده 10 cm رو هم 3 ماه قبل تو پلاسکو دیدم که قیافه خوبی داشت و بهش سیچلاید سینه سرخ میگفتنند ...دهنشم مثل سورم هست

rezadiscus
29 October 2007, 10:22 AM
سلام به همگي
آقا من يه پرت مده دارم با يه سورم نر پرته يه گوشه رو چال كرده با سورمه اونجا هستن اكثرا تخم هم ريخت ولي سورمه تخماشو خورد ميواستم بدونم جفت خوردن يا نه
راستي من يه جفت اسكار و يه دالر و يه اسپرت دارم

moh@mm@d reza
29 October 2007, 02:09 PM
سلام به همگي
آقا من يه پرت مده دارم با يه سورم نر پرته يه گوشه رو چال كرده با سورمه اونجا هستن اكثرا تخم هم ريخت ولي سورمه تخماشو خورد ميواستم بدونم جفت خوردن يا نه
سلام
اگه اونا با هم تخم ریختند که حتما جفت هستند. خورده شدن تخمها هم دلایل مختلفی داره که مهم ترینش میتونه استرس باشه.البته کم تجربگی ماهی ها هم میتونه دلیل این کار باشه.اگه شما قصد تکثیر این ماهی ها رو داری بهتره اونا رو تو یه مخزن جدا قرار بدی و شرایط یک تکثیر اصولی و موفق رو در اون تانک مهیا کنی.

Blaze
30 October 2007, 01:53 AM
سلام به همگي

سلام

با توجه به ماهی هاتون ، حتما اگر میخواید تخمها هچ بشن ، جفتتون رو جدا کنید ، به احتمال زیاد نر شما ماهی سورم هست ،

یکم دقت کنید ببینید بالای لب سورم خط با نقطه چند تایی هست ؟ اگر بود که نره ، اگر هم نبود که ماده هستو و شما کلا بیخیال بشو بزار حال دسر بعد مراسم !!! رو ببرند چون تخمی هچ نمیشه .

hossein 555
7 December 2007, 12:36 AM
با عرض سلام و خسته نباشی به همه دوستان. در مورد نقش هورمون های انسانی چه زنانه و چه مردانه در رنگ ماهی پرت و فلاور هورن اگه ممکنه اطلاعات کاملی به من بدین. در ضمن از کجا مکمل های اسپیرولینا و آزگزانتین و بتا کارتن رو میتونم تهیه کنم. خواهشا هر چه سریعتر جواب رو به من بدین. خیلی خیلی ممنونم.:icon_neut

changeez
30 December 2007, 12:14 AM
سلام
چند وقت پیش روی قسمت پشتی (قوز) پرتهام لکه های سیاهی افتاد که به مرور داشتند زیاد میشدند. زمان بندی تعویض آب رو روی 14 روز گذاشته بودم . اما تو یه سایت خارجی خوندم که پروت سیچلایدها تنها ماهیانی هستند که به این بیماری دچار میشن و با بهبود شرایط آب این لکه ها حذف میشن و نیازی به هیچ داروئی نیست. البته گفته بود که در مواردی دیده شده که قبل از تخمریزی هم ماهی ماده دچار این حالت شده. خلاصه 25% آب رو سیفون کردم و آب تازه رو ریختم, ماهی ها رو زیر نظر گرفتم . نتیجه فوق العاده بود ، بعد از سه روز تمام لکه ها از روی بدنشون پاک شد. لازم بتوضیحه تو این سه روز برای اولین بار بهشون اسفناج هم دادم . نمی دونم شاید اسفناج هم تاثیر داشته باشه. خلاصه که خیالم راحت شد و از این ببعد میخوام برنامه سیفون آب رو 7 روزه کنم.
تو اینترنت اینو سرچ کردم.
black spot disease on parrot cichlid

abbass11
30 December 2007, 01:00 AM
سلام
منم این موضوع رو در مورد پروتهای قرمز متوجه شدم

وقتی کیفیت آب بهتر میشه این لکه ها هم تا حدود زیادی وحتی گاهی اوقات به طور کلی حذف میشن

babak_deghat
15 January 2008, 11:56 AM
در مورد لکه های سفید چی؟
من یه پروت قلبی قرمز با چند تا پروت دیگه که قلبی نیستند دارم.مدیه رو قلبیه لکه های بسیار ریز سفید عجیبی دیده میشه.ولی تغییر غیر عادی و یا غذا نخوردن درش مشاهده نکردم.از یک منبع غیر معتبر شنیدم که این نقطه های ریز سفید یه چیز عادیه و به خاطر هورمونهایی که بهش دادن هست و غیره....
می خواستم نظر متخصصین امر مقیم در این تاپیک رو بدونم

pouyan
15 January 2008, 12:27 PM
در مورد لکه های سفید چی؟
من یه پروت قلبی قرمز با چند تا پروت دیگه که قلبی نیستند دارم...م
نقطه های ریز سفیدروی بدن پرت ها معمولا وقتی که تغیر در شدت رنگ پرت بوجود میاد ایجاد میشه که این مورد هم دلایل چندی مانند کیفیت آب و نوع غذا و ..داره گاهی هم در بعضی از پرت ها این نقاط روی باله زیریشون بصورت دایره یا بیضی گون مشاهده میشه البته نه به سفیدی نقاطی که روی پشت پرت ها ایجاد میشه که بیشتر در موقعی که ماهی پرت آمدگی به جفت گیری و تخم ریزی داره دیده میشنند که اونم ناشی از تغیرات هورمونی در بدن پرت ها هست این مورد بیشتر برای پرت های بزرگ وسن دار اتفاق میوفته :icon_cool

changeez
15 January 2008, 03:51 PM
سلام
دوستان من سه تا پرت و یه سوروم دارم که بجز یکی که بزرگ هست و ماده بقیه نر هستند و متوسط. متاسفانه پرت ماده خیلی تهاجمیه و فکر میکنم باعث شده ماهیهای دیگه همش لای برگهای گیاههای مصنوعی آکواریومم قایم بشن . البته سورومم یه کم جسورتره . اما کلا انگار نه انگار که دو تا پرت دیگه هم دارم. حتی از ترسشون برای غذا هم بیرون نمیان و باید همزمان دو تا گوشه آکواریوم غذادهی کنم که اون بزرگه حواسش پرت بشه . آیا بنظر شما مشکل همینه. یعنی اگر پرت بزرگ رو بفروشم پرتهای دیگه تو آکواریوم شنا میکنن. چون بجز حرکتهای چند تا لوچ دلقک و اون یه دونه پرت بزرگ هیچ اثری از حیات تو آکواریوم نیست. ضمنا" این ماهی ها نزدیک 50 روزه که تو این تانک هستن و فکر کنم اگر قرار به خو گرفتن بود دیگه تا حالا باید خو میگرفتن و از خجالتی بودن در می آمدن. مرسی

babak_deghat
15 January 2008, 06:14 PM
نقطه های ریز سفیدروی بدن پرت ها معمولا وقتی که تغیر در شدت رنگ پرت بوجود میاد ایجاد میشه که این مورد هم دلایل چندی مانند کیفیت آب و نوع غذا و ..داره گاهی هم در بعضی از پرت ها این نقاط روی باله زیریشون بصورت دایره یا بیضی گون مشاهده میشه البته نه به سفیدی نقاطی که روی پشت پرت ها ایجاد میشه که بیشتر در موقعی که ماهی پرت آمدگی به جفت گیری و تخم ریزی داره دیده میشنند که اونم ناشی از تغیرات هورمونی در بدن پرت ها هست این مورد بیشتر برای پرت های بزرگ وسن دار اتفاق میوفته :icon_cool

احتمال داره که نشانه ی یک بیماری خاص باشه؟؟آخه این 3 تا پروت رو من 4-5روز بیشتر نیست که خریدم....فقط یکیش قلبیه و همون یکی هم اینجوری شده.البته رنگش قرمزه و من حس میکنم با بیشتر شدن این نقاط رنگش هم داره کم کم نارنجی کم رنگ میشه...البته وقتی آوردمش خونه 2-3تا از این نقطه ها ی سفید رو بالش بود ولی از بس که ریز بودن من فکر کردم حبابهای ریز هموا است که بهش چسبیده
ولی الان زیادتر شده
در ضمن چرا اینها اینقدر خجالتی اند و همش یه جا قایم میشن؟(البته کم اشتها نشدن که هیچ روز به روز پرخور تر هم میشن)

arashmax
15 January 2008, 07:06 PM
سلام
میبینید چقدر خوشگله ؟؟؟ من که عاشقش شدم فکر کنم اخلاقش هم مثل پرت خوب باشه
حیف که ما از داشتنش محروم هستیم

http://aqua-bonito.web.infoseek.co.jp/CICHLID/Flower%20horn%20parrot07.6-01M.jpg

babak_deghat
15 January 2008, 08:03 PM
احتمال داره که نشانه ی یک بیماری خاص باشه؟؟آخه این 3 تا پروت رو من 4-5روز بیشتر نیست که خریدم....فقط یکیش قلبیه و همون یکی هم اینجوری شده.البته رنگش قرمزه و من حس میکنم با بیشتر شدن این نقاط رنگش هم داره کم کم نارنجی کم رنگ میشه...البته وقتی آوردمش خونه 2-3تا از این نقطه ها ی سفید رو بالش بود ولی از بس که ریز بودن من فکر کردم حبابهای ریز هموا است که بهش چسبیده
ولی الان زیادتر شده
در ضمن چرا اینها اینقدر خجالتی اند و همش یه جا قایم میشن؟(البته کم اشتها نشدن که هیچ روز به روز پرخور تر هم میشن)
در ضمن این نقطه(لکه نیست ها...)های سفید رو کت فیشهام هم ظاهر شدن....ولی رو 2 تا پروت دیگه نه...

pouyan
16 January 2008, 07:32 AM
سلام
دوستان من سه تا پرت و یه سوروم دارم که بجز یکی که بزرگ هست و ماده بقیه نر هستند و متوسط. متاسفانه پرت ماده خیلی تهاجمیه و فکر میکنم باعث شده ماهیهای دیگه همش لای برگهای گیاههای مصنوعی آکواریومم قایم بشن . البته سورومم یه کم جسورتره . اما کلا انگار نه انگار که دو تا پرت دیگه هم دارم. حتی از ترسشون برای غذا هم بیرون نمیان و باید همزمان دو تا گوشه آکواریوم غذادهی کنم که اون بزرگه حواسش پرت بشه . آیا بنظر شما مشکل همینه. یعنی اگر پرت بزرگ رو بفروشم پرتهای دیگه تو آکواریوم شنا میکنن. چون بجز حرکتهای چند تا لوچ دلقک و اون یه دونه پرت بزرگ هیچ اثری از حیات تو آکواریوم نیست. ضمنا" این ماهی ها نزدیک 50 روزه که تو این تانک هستن و فکر کنم اگر قرار به خو گرفتن بود دیگه تا حالا باید خو میگرفتن و از خجالتی بودن در می آمدن. مرسی
سلام متاسفانه پرت ماده هر چی بزرگتر میشه قلمروطلبتر میشه الان من جرات نمیکنم دستمو تو تانک پروت مادم بکنم باورتون نمیشه مثل اسکار بزرگ پوست دست آدم رو میکنه :icon_biggدر ضمن هر چی بزرگتر هم بشه قدرتشون بیشتر میشه و تحاجمی تر میشنند اگر دوست داشتید ماهی های دیگتون تو تانک بهتر ببنید ردش کنید

pouyan
16 January 2008, 07:32 AM
سلام
میبینید چقدر خوشگله ؟؟؟ من که عاشقش شدم فکر کنم اخلاقش هم مثل پرت خوب باشه
حیف که ما از داشتنش محروم هستیم
hg
سلام
از این پرت ها اینجام هست منتها این بچه پرت جفت خورده با فلاوره نر هست که بچه هاشون بیشترشون شبیه ماهی پرت با الگوی رنگی فلاور و بین بچه هاشون چند تایی هم خوشگل میشنند من عین این نوع پرت رو مغازه اول پلاسکو و ریزترشم تو ماهیران دیدم

babak_deghat
16 January 2008, 11:18 AM
آقا pouyanلطفا مارو هم در یاب.....

pouyan
16 January 2008, 01:09 PM
در ضمن این نقطه(لکه نیست ها...)های سفید رو کت فیشهام هم ظاهر شدن....ولی رو 2 تا پروت دیگه نه...
سلام
من پاسخ شما رو دادم فکر کنم یادم رفت بفرستم:icon_razz
ماهی هاتون بیماری سفیدک یا ایک گرفتنند فکر کنم ماهیاتون رو قبل از ورود به تانک قرنتینه نکرده بودید
این بیماری رو همه ماهیاتون میتونند بگیرنند و درمانش به اینصورت هست که اول دمای آبتون رو زیاد کنید 30-32 درجه سانتیگراد این کار سیکل دوره درمان بیماری سفیدک رو افزایش میده بعدشم میتونید از داروی متیلن بلو یا مالاشیت گرین یا هر محصول دیگه برای درمان سفیدک با توجه به دستور العملش استفاده کنید در ضمن تو این دوره درمان که نباید کمتر از 12-15 روز زودتر تمومش کنید چون سیکل این انگل در حدود 14 روز در آکواریوم یا با توجه به شرایط آکواریومتون میتونه بیشتر هم بشه.. سیفون مرتب آب لازم هست و از زغال اکتیو هم نباید در فیلترتون تو این دوره درمان استفاده منید:icon_cool

ar_azimi
28 January 2008, 09:37 PM
سلام
دوستان عزیز برای من یه مشکل کوچیکی پیش اومده!
امروز ماهی پرت من که فکر کنم از ترکیب سوروم و پرت هست بعد از مدتها تعداد 50 عدد بچه کوچیک بدنیا آورد
ماهی نر من شروع به خوردن نوزادان کرد که از ماده جدا کردم
الان نمیدونم که به این بچه ها چه غذایی باید بدهم؟
قابل توجه اینکه ماهی ماده هر 10 دقیقه بچه ها را به دهن برده و بعد از 10 ثانیه بچه را تف میکنه !
ممنون میشم کسی بتونه منو راهنمایی کنه
فقط لطفا سریع

moh@mm@d reza
28 January 2008, 11:55 PM
سلام
دوستان عزیز برای من یه مشکل کوچیکی پیش اومده!
امروز ماهی پرت من که فکر کنم از ترکیب سوروم و پرت هست بعد از مدتها تعداد 50 عدد بچه کوچیک بدنیا آورد
ماهی نر من شروع به خوردن نوزادان کرد که از ماده جدا کردم
الان نمیدونم که به این بچه ها چه غذایی باید بدهم؟
قابل توجه اینکه ماهی ماده هر 10 دقیقه بچه ها را به دهن برده و بعد از 10 ثانیه بچه را تف میکنه !
ممنون میشم کسی بتونه منو راهنمایی کنه
فقط لطفا سریع
سلام
دوست عزیز اگه لارو ها امروز سر از تخم در اوردند هنوز کیسه زرده شون رو هضم نکردند.هضم این کیسه سه روز طول میکشه و تو این سه روز لارو ها نیازی به تغذیه ندارن.بعد از سه روز شما میتونید به اونا ارتمیای تازه هچ شده بدید که برا این کار باید از قبل برنامه ریزی کنید.
ضمنا این که میگید ماده لارو ها رو به دهن میگیره یه رفتار طبیعی و مادرانه هست.سعی کنید اصلا مزاحم ماده نشوید تا اون احساس امنیت کنه(اگه بترسه ممکنه همه لارو ها رو بخوره!!!)

Blaze
29 January 2008, 12:20 AM
یک مشکل کوچیک هم من دارم !:icon_mrgr

از کی تا بحال پرت بچه بدنیا میاره ؟ و از کی پرت با اون دهانش بچه را در دهان نگهداری میکنه ؟

حتی اگر تاریخچه مبهم راجع به والدین احتمالیش مثل سورم و بقیه رو در نظر بگیریم این موضوع در هیچ موردی مسبوق به سابقه نیست .

دوست عزیز وقتی پرت شما تخمگذاری کرد بایستی برای دفعه بعد آماده باشی ماهیی که در نقش نر تلقیح اسپرم به تخمها رو انجام داده رو جدا کنی ، یعنی بهتره اصولی عرض کنم ، تخمها رو جدا کنی ، و طبق فرمایش دوست عزیزم پکوک ، آرتمیا و دیگر مواد مغذای رو براشون از قبل تدارک ببینی .

برای این منظور توصیه میکنم تاپیک نحوه تکثیر ماهیان زینتی رو مطالعه بفرمایید .

yaser_sh58
21 February 2008, 10:44 PM
آقا من چند وقت پيش يه ماهي ديدم كه يارو گفت پرت ماتيكي هستش لبهاش قرمز بود.انگار رژ زده باشه!!!اين قضيش چيه؟عكسش رو كسي داره؟

labster
22 February 2008, 12:47 AM
فکر می کنم منظور شما پرتهای جدیدی باشه که تو بازار پیدا شده .اونطور که من شنیدم بااستفاده از نور لیزر این کار رو انجام میدن .و به رنگهای متعددی رنگ آمیزی می کنند.(امان از این موجود دوپا!!!)

kelark
22 February 2008, 06:15 AM
آقا من چند وقت پيش يه ماهي ديدم كه يارو گفت پرت ماتيكي هستش لبهاش قرمز بود.انگار رژ زده باشه!!!اين قضيش چيه؟عكسش رو كسي داره؟

آره همون طور که دوستمون گفت با لیزر و بعضی هاشون هم رنگ تزریق میکنند بشون حتی پرت هایی هم هستند که روی بدنشون 2 رنگ آبی و قرمز به صورت پرچم خالکوبی می کند :icon_twis.
در کل پرت اصلی مثل اینکه زرد هست و تنها ماهی هست که راحت میشه کنار ماهی های گوشت خوار نگه داشت .

pouyan
22 February 2008, 08:22 AM
ماهي پرت آب شیرین واقعی !

capitan2406
6 March 2008, 11:36 PM
با سلام : من امروز اولین ماهی های تانکم رو خریدم اولین خریدم پرته ؟ فقط یه مشکلی هست اونم اینه که از وقتی انداختم تو تانک رفتن یه گوشه قایم شدن و تکون نمی خورن ؟ مشکل چیه ؟

P.M.1367
6 March 2008, 11:58 PM
با سلام : من امروز اولین ماهی های تانکم رو خریدم اولین خریدم پرته ؟ فقط یه مشکلی هست اونم اینه که از وقتی انداختم تو تانک رفتن یه گوشه قایم شدن و تکون نمی خورن ؟ مشکل چیه ؟

سلام.بيشتر پرتها موقع ورود به تانك اين رفتارو از خودشون نشون ميدن,ولي بعد از مدتي,با آشنا شدن با محيط آكواريوم اين رفتارو ترك ميكنن.

navid a
20 March 2008, 08:07 AM
با سلام خدمت دوست عزيز
اول بايد بگم خوشحالم كه اين ماهي رو واسه نگه داشتن انتخاب كردي چون ماهي مقاوميه و واسه تازه كارا باعث ميشه از آكواريم زده نشن درمورد رفتارشم بگم اين طبيعيه اگه كاري بهش نداشته باشي (سعي نكن از جايي كه قايم شده درشبياري) سريعتر به حالت عادي بر ميگرده فقط دما رو 1تا 2 درجه ببر بالا مثلا تا 30 باعث ميشه در مقابل مريضي هاي كه اكثر تازه كارا گرفتارش ميشن مقاوم بشه اگه اكسيژن آب رو هم زياد كني تو آروم شدن كمكش كردي وقتي مطمعن شدي همه چيز عاديه دمارو به حالت عادي بر گردون. موفق باشي
عيد همگي مبارك

dj_metal_666
21 March 2008, 01:42 AM
سلام
با عرض تبریک سال نو به همه دوستان
از امروز صبح دو پروت من که خیلی هم یک دیگر را می زدند یکی از سفالها را که مال سیچلاید گورخری ها بود به جنگ و دوا تصرف کردند و الان به نوبت داخل ان هستند.(فکر کنم جفت شدند!)
اما سوال من کدام یک نر و کدام یک ماده هستند انکه درشت تر و چشمان درشت دارد یا ان یکی که کوچکتر و چشمان ریز دارد؟

http://www.tinypic.info/files/ma94cmi1alvwlyzfr261_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=ma94cmi1alvwlyzfr261.jpg)

http://www.tinypic.info/files/alma6ki9uus3ivsgyc4n_thumb.jpg (http://www.tinypic.info/viewer.php?file=alma6ki9uus3ivsgyc4n.jpg)

goodbay-jojo
21 March 2008, 02:21 AM
سلام . سال نو مبارك . براي تشخيص جنسيت از روي اين عكس هيچ نظري نميشه داد . بهتره به لوله هاشون نگاه كنيد . ( U ) ماده و ( V ) نر ميباشد. موفق باشيد .

mehdimirbagheri
21 March 2008, 09:05 PM
سلام
میخواستم بدونم پرت بزرگ رو میشه با اسفروناموس نگهداری کرد گورامی من 25 سانته و پرتام اندازه کف دست بدون انگشتا هستن

soli_aqua
21 March 2008, 09:12 PM

من از یکی شنیدم که این نوع رو با استفاده از ماژیک مخصوص غواصی رنگ میکنند که بعد از دو هفته میره و پاک میشه:icon_roll
اگه دقت کنی میبینی بعضیاشون دارن پاک میشن.(رو ماهی یه خط میندازن بعد 4 تومن میکشن رو قیمتش:icon_twis)

asghar kahfi
21 March 2008, 09:25 PM
سلام عیدتون مبارک.
ببینم می دونین قیمت پرت کینگ کنک ماده بالغ چنده؟

moh@mm@d reza
22 March 2008, 12:06 AM
من از یکی شنیدم که این نوع رو با استفاده از ماژیک مخصوص غواصی رنگ میکنند که بعد از دو هفته میره و پاک میشه:icon_roll
اگه دقت کنی میبینی بعضیاشون دارن پاک میشن.(رو ماهی یه خط میندازن بعد 4 تومن میکشن رو قیمتش:icon_twis)
سلام
تا جایی که من میدونم متاسفانه این پرت هایی که تو بازار اومده و به صورت نواری رنگ شدند یا فقط لب هاشون رنگی شده رو با لیزر خالکوبی می کنند.حالا ماژیک رو نمیدونم.

MRezaH
28 March 2008, 04:59 PM
سلام
می شه منو راهنمایی کنید که ماده پرت با کدوم ماهی از خانواده سیچلاید ها بهتر جفت می خوره؟

dj_metal_666
29 March 2008, 01:48 AM
سلام
بلاخره پروت هام تخم ریزی کردند ! هر چند می دونم تبدیل به لارو نمی شوند اما با این حال کمی ضد قارچ تترا اضافه کردم! گفتم شاید جز ان 1% باشه که تبدیل میشه . اخه خیلی من خوش شانسم واسه همین :icon_surp

dj_metal_666
29 March 2008, 01:52 AM
سلام
می شه منو راهنمایی کنید که ماده پرت با کدوم ماهی از خانواده سیچلاید ها بهتر جفت می خوره؟

سلام
تا انجا که من داخل این سایت خوندم: سورم و پوزه خرگوشی فکر کنم !
تا نظر اساتید چی باشه!!!

Romans
29 March 2008, 02:09 PM
سلام
تا انجا که من داخل این سایت خوندم: سورم و پوزه خرگوشی فکر کنم !
تا نظر اساتید چی باشه!!!

سلام
شما کجای این سایت خوندین که پوزه خرگوشی جزو خانواده سیکلیده ها میباشد؟؟؟!!!
اگر لینک انرا مشخص کنید ممنون میشم.

SARA.F
29 March 2008, 03:54 PM
مینی پرت از نژاد همین ماهی هست ؟

dj_metal_666
30 March 2008, 02:24 AM
سلام
شما کجای این سایت خوندین که پوزه خرگوشی جزو خانواده سیکلیده ها میباشد؟؟؟!!!
اگر لینک انرا مشخص کنید ممنون میشم.
سلام
واقعا ببخشید اسم را اشتباه گفتم
sorry

navid a
2 April 2008, 10:09 PM
سلام
با سلام
با پوزه ميموني و سورم خوب جفت ميشه كه پيشنهاد ميكنم از سورم استفاده كني چون آرومتر از پوزه ميمونيه و احتمال اسيب ديدن ماهي ماده كمتر
موفق باشي

soli_aqua
3 April 2008, 02:07 PM
با سلام
با پوزه ميموني و سورم خوب جفت ميشه كه پيشنهاد ميكنم از سورم استفاده كني چون آرومتر از پوزه ميمونيه و احتمال اسيب ديدن ماهي ماده كمتر
موفق باشي
یکی از آشنا های ما که این کارو کرده بود (پوزه میمونی جفت کرده بود)گفت یا بچشون پرت در میاد یا پوزه میمونی!!!!

dash mori
26 April 2008, 03:04 PM
اگر نظر من را می خواهید اگر پرت شما قرمز هست اگر بتوانید با تگزاس نر جفت بزنید اگه خدا بهشون بچه بده واگر بچه شون رد تگزاس بشه که هم عالی است و هم زیباو هم قیمت آن فوق العاده بالا است. ولی اگر زرد است سوروم بهترین انتخاب است.

alex21204
27 April 2008, 09:43 PM
سلام
من الان 2 ساله پرت دارم 25 پرت از هر مدلي كه فكرشو بكنيد از بچگي تو اكواريوم 120 بزرگشون كردم الان اندازه كف دستن بيشترشون 1سال فقط ترجيح دادم حرفي نزنم و ياد بگيرم اما الان فكر ميكنم ديگه به حدي رسيده باشم كه به دوستام كمك كنم اگه سئوالي داشتين در خدمتم ضمنا تو تاپيك فلاور اگه خواستين ميتونين فلاورمو هم ببينيد صفحه 26

dash mori
1 May 2008, 03:59 PM
سلام
من میخواستم بپرسم می خواهم 30 عدد پرت رو از کوچیکی یعنی از قیمت 2000 هر کدوم رو بخرم ارزش داره بزرگ کنم می خواهم جوری باشد زمان فروختن برام بصرفه؟
ممنون

alex21204
1 May 2008, 04:29 PM
سلام
من میخواستم بپرسم می خواهم 30 عدد پرت رو از کوچیکی یعنی از قیمت 2000 هر کدوم رو بخرم ارزش داره بزرگ کنم می خواهم جوری باشد زمان فروختن برام بصرفه؟
ممنون
سلام
اگه از نظر مادي بخوام بگم من خودم 23 پرتم رو كه اندازه كف دست بودنو دونه اي 10000 تومان فروختم سود كردم اما سود اصلي مال مغازه داره كم كم 400000 ميفروشه همرو اما در كل ميتوني بگيري ضرر نميكني:icon_cool
:lover:

moh@mm@d reza
4 May 2008, 07:35 PM
سلام
میشه منو یه راهنمایی بکنید ؟! من چند وقتیه که چندتا مینی پرت دارم ولی به غیر یکدفعه که اونم ناموفق بود تخم ریزی نکردن . علتش چی می تونه باشه
سلام
باید ببینید مشکل اکواریومتون چی هست.یا احتمالا ماهی ها دچار استرس شده اند و یا خدایی نکرده یه عامل بیماریزا درون تانکتون بوجود اومده و یا دلایل دیگه مثل تغذیه کم و... بیشتر بررسی کنید و اگه احتمال بیماری دادید باتوجه به پست شماره 1 تاپیک بیماریها مشکل رو مطرح کنید.
ضمنا گفتگوهای مهم مثل سیکل ازت رو مطالعه کنید و دیگه این که پرتهای شما اگرم تخم ریزی کنند باز ناموفق خواهد بود دلیلشم تو همین تاپیک هست مطالعه بفرمایید متوجه می شید ولی تخم ریزی درون تانک نشانه اینه که ماهی ها در یک شرایط خوب به سر می برند

persiamix
4 May 2008, 11:36 PM
مینی پرت همیشه همینقدر میمونه؟ بزرگ نمیشه ؟

dash mori
5 May 2008, 12:08 AM
نه خیر من خودم مینی پرت 2000 تومانی خریذم 2 ماهه با غذا خوب و آکواریوم مناسب اندازه ی پرت های 6000 هزار تومانی کردم فعلا هم دارم 30 تا بزرگ می کنم.

alex21204
5 May 2008, 07:32 PM
نه خیر من خودم مینی پرت 2000 تومانی خریذم 2 ماهه با غذا خوب و آکواریوم مناسب اندازه ی پرت های 6000 هزار تومانی کردم فعلا هم دارم 30 تا بزرگ می کنم.
پس بالاخره جوجه پرتا رو خريدي مباركه مطمئن باش پشيمون نميشي

moh@mm@d reza
7 May 2008, 12:26 AM
سلام
من 4 تا پرت دارم با 1 پوزه نر چطوري پرت مادمو با پوزه جفت كنم؟
سلام
تو یه مخزن جدا بذارشون و بینشون یه شیشه بذار.به مرور جفت می خورن.البته تغذیه خوب فراموش نشه

ar.behnam
13 May 2008, 01:27 AM
سلام دوستان خوبيد همگي؟

آقا من يه ماهي گرفتم به نام بوفالو توي اصفهان بعد كلي تحقيقات طاقت فرسا فهميد يه چيزايي تو مايه پرت شماست حالا با چه ن‍ادي رو نميدونم

چيزي حدود 8 سانت هستن و يكيشون كه نر باشه زردش ژر رنگه و ماده هه كه الان پشتش يه چيزي مثل "ر" لوله گشاد كرده (مثل چشم راست اين بنده خدا :icon_twis) كم رنگ تره و تو مايه سفيده

پر حرفي نكنم آقا امروز شاهد بودم تخم ريختنش رو يه چيزايي شبيه ماش سفيد با مقياس 1 به 4
و سفيد و بعضيهاش نامرعي مايل به سپيد .

2 تا اسكار با 3 تا كت فيش دارم تو يه مخزن 180 تايي پيشش

چيكار كنم ؟ شنيدم در نميان درسته ؟ حالا به فرض اينكه در ميان چي كار كنم ؟

http://i31.tinypic.com/2py4215.jpg
دقيقا ماهي من شكل اين جلوييه

پيليز انسر

moh@mm@d reza
13 May 2008, 09:04 AM
سلام دوستان خوبيد همگي؟

آقا من يه ماهي گرفتم به نام بوفالو توي اصفهان بعد كلي تحقيقات طاقت فرسا فهميد يه چيزايي تو مايه پرت شماست حالا با چه ن‍ادي رو نميدونم

چيزي حدود 8 سانت هستن و يكيشون كه نر باشه زردش ژر رنگه و ماده هه كه الان پشتش يه چيزي مثل "ر" لوله گشاد كرده (مثل چشم راست اين بنده خدا :icon_twis) كم رنگ تره و تو مايه سفيده

پر حرفي نكنم آقا امروز شاهد بودم تخم ريختنش رو يه چيزايي شبيه ماش سفيد با مقياس 1 به 4
و سفيد و بعضيهاش نامرعي مايل به سپيد .

2 تا اسكار با 3 تا كت فيش دارم تو يه مخزن 180 تايي پيشش

چيكار كنم ؟ شنيدم در نميان درسته ؟ حالا به فرض اينكه در ميان چي كار كنم ؟

دقيقا ماهي من شكل اين جلوييه

پيليز انسر
سلام
ضمن خوش امدگویی به شما باید بگم که پرت فیش در اصفهان به بوفالو معروفه و نر این ماهی نابارور هست و تخم ریزی بی ثمری دارند.حتی فرض هم نگیر که ممکنه تخم ها در بیان:icon_cool

mehdimirbagheri
16 May 2008, 12:30 AM
چرا پرتها وقتی بزرگ میشن دیگه زیاد شنا نمیکنن و یه گوشه ای گودال میکنن و توش میخوابن فقط وقت غذا پر جنب و جوش میشن

alex21204
16 May 2008, 01:42 PM
چرا پرتها وقتی بزرگ میشن دیگه زیاد شنا نمیکنن و یه گوشه ای گودال میکنن و توش میخوابن فقط وقت غذا پر جنب و جوش میشن
علت كندن گودال براي اينه كه ميخواد خفت گيري كنه و واسه خودش لونه درست ميكنه(كه چون پرت نر عقيم هيچ فايدهاي نداره)البته طبق تجربه شخصي من ديدم موقعي كه فضاي ماهي كوچيك باشه اين كارو ميكنه البته گاهي اوقات و پرت شمام فكر ميكنم جاش كوچيكه وگرنه پرت ماهي بسيار شيطوني هستش من 24 تا رو از بچگي بزرگ كردم وقتي اندازه كف دست شدن همشونو فروختم

fish man
26 May 2008, 12:02 PM
سلام
بالاخره یه راه مطمئن برای تکثیر پرت پیدا کردم.
شما حتما خیلی ماهی هارو شنیدید که با پرت جفت میخوره
یکیشم ماهی تگزاس هست.
شما اگه پرتی داشته باشید که پدر و مادرش هیچ کدوم پرت نبوده(همون جفتی که نمیدونیم چیه)
یا به عبارت بهتر خالص باشه و اون رو با تگزاس نر جفت بندازید گاهی ممکنه تا60-70%ماهی های
تولید شده پرت از آب در بیاد.
البته اولش خطوطی روی بدنشون دارن ولی ولی نگران نباشید به مرور که بزرگ بشن این خطوط از بین میره
واین رابطه ی زیادی با کیفیت مولدین داره.:icon_cool

red shark
30 May 2008, 06:43 PM
ماهی بسیار زیبا ایست و بسیار دعوا ای است و بهتر است با ماهیان برزگ تر از خود نگهداری شود تکثیر آن هم سخت است :icon_cry:وکار هرکس نیست:icon_neut
ولی راه دارد
تخم زیادی می ریزد:icon_excl سالم ماندن تخم آن ها به شما بستگ دارد:icon_cool

parto-rostam
31 May 2008, 12:52 PM
سلام،پرت و تگزاسم تخم ریزی کردند و پرتم ماده بود و تگزاسم نر.ضدعقونی و نمک هم زدم که قراچ نزنند و روزنامه هم جلوی آکواریوم زدم ولی فاییده نداشت،بعد دو روز هرچی تخم بود خوردن،مشکل کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_cry:

moh@mm@d reza
31 May 2008, 01:31 PM
سلام،پرت و تگزاسم تخم ریزی کردند و پرتم ماده بود و تگزاسم نر.ضدعقونی و نمک هم زدم که قراچ نزنند و روزنامه هم جلوی آکواریوم زدم ولی فاییده نداشت،بعد دو روز هرچی تخم بود خوردن،مشکل کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_cry:
سلام و عرض خوش امد گویی به شما
علت های زیادی می تونه داشته باشه.ممکنه تخم ها از طرف نر بارور نشده باشه و بعد از سفید شدن توسط ماده خورده شده باشه و یا ممکنه به مولدین استرس وارد شده باشه که اونا تخم ها رو خوردند.مولدین رو خوب تغذیه کن تا برا سری بعد اماده شوند بعد از تخم ریزی تخم ها رو از پیش مولدین بردار و در یک مخزن جدا با اب تازه و خوب قرار بده.بلومتیلن هم اضافه کن و نمک هم نزن و یک شعله هوا هم کنار سنگ تخم ها قرار بده.

k000m
31 May 2008, 01:52 PM
من تا حلا نشنيدم كه جفت گيري پرت با خودش يا ماهي ديگه اي موفقيت آميز باشه :icon_mad:

arashmax
31 May 2008, 02:04 PM
من تا حالا نشنيدم كه جفت گيري پرت با خودش يا ماهي ديگه اي موفقيت آميز باشه :icon_mad:
مطمئن باشید وقتی اینجا مطرح میشه که میشه پرت رو تکثیر کرد همراه با دلیل و سند بوده است
و چند نفر از بچه های همین سایت و چند تکثیر کننده را میشناسم که این کار را انجام میدهند

persiamix
31 May 2008, 07:08 PM
نروماده بودن این ماهی رو میشه تشخیص داد ؟ چجوری؟

mehdimirbagheri
14 June 2008, 09:31 PM
سلام من برا پرتام و فلاور هورنم از سه نوع غذای سرا رد پرت و تترا رد پرت و رد پرت ماهیران که نوشته در عرض 2 هفته اثر میکنه استفاده میکنم. به نظر شما از سه نوع غذا همزماان تغذیه کنن خوشرنگتر میشن یا یکیشونو
سوال دیگرم اینه که سرا بهتره یا تترا هر مغازه دار یه چیزی میگه. و اینکه میتونم با این غذاها فلاور رو خوشرنگ کنم البته تا حالا نتیجه داره میده در ضمن من کرم منجمد و میگوی خشک و لوفاک و دل هم به ماهیام میدم از هر کدوم یه ذره آیا درسته کارم

arashmax
15 June 2008, 12:55 AM
سلام من برا پرتام و فلاور هورنم از سه نوع غذای سرا رد پرت و تترا رد پرت و رد پرت ماهیران که نوشته در عرض 2 هفته اثر میکنه استفاده میکنم. به نظر شما از سه نوع غذا همزماان تغذیه کنن خوشرنگتر میشن یا یکیشونو
سوال دیگرم اینه که سرا بهتره یا تترا هر مغازه دار یه چیزی میگه. و اینکه میتونم با این غذاها فلاور رو خوشرنگ کنم البته تا حالا نتیجه داره میده در ضمن من کرم منجمد و میگوی خشک و لوفاک و دل هم به ماهیام میدم از هر کدوم یه ذره آیا درسته کارم
سلام
غذای ماهیران درجه 3 هست و فقط به درد سیر کردن ماهی میخوره روی رنگ تاثیر کمی میگذاره
تترا و سرا در یک حد هستن ولی تترا محبوب تر هست یعنی آکواریوم دار ها بیشتر تترا مصرف میکنند
میگو خشک و کرم خونی غذا های خوبی هستن
دل تاثیری روی رنگ ماهی نداره ولی رشد ماهی رو زیاد میکنه
لوفاک هم که بی خیال شو چون اون هم فقط ماهی رو سیر میکنه
نتیجه = تترا + سرا + میگو + گاهی هم کرم خونی و دل
فکر کنم خیلی حرف زدم .....
شب و روز بر شما خوش

mehdimirbagheri
15 June 2008, 03:02 AM
سلام
غذای ماهیران درجه 3 هست و فقط به درد سیر کردن ماهی میخوره روی رنگ تاثیر کمی میگذاره
تترا و سرا در یک حد هستن ولی تترا محبوب تر هست یعنی آکواریوم دار ها بیشتر تترا مصرف میکنند
میگو خشک و کرم خونی غذا های خوبی هستن
دل تاثیری روی رنگ ماهی نداره ولی رشد ماهی رو زیاد میکنه
لوفاک هم که بی خیال شو چون اون هم فقط ماهی رو سیر میکنه
نتیجه = تترا + سرا + میگو + گاهی هم کرم خونی و دل
فکر کنم خیلی حرف زدم .....
شب و روز بر شما خوش
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون.
نظر شما اینه که هر روز دل ندم و همون غذای تترا ماهی رو سیر میکنه و گاهی دل بدم؟
من اول سرا میدم بعد دل میدم

arashmax
15 June 2008, 02:12 PM
دو یا سه روز در میان از دل استفاده کنید
بقیه روزها همون تترا و سرا

parto-rostam
19 June 2008, 10:35 PM
سلام پرت و تگزاس من دوباره تخم ریزی کردند چکار باید کرد که تبدیل به بچه بشند؟:icon_eek:
www.partoweb.iranblog.com

solomio
20 June 2008, 12:35 AM
سلام پرت و تگزاس من دوباره تخم ریزی کردند چکار باید کرد که تبدیل به بچه بشند؟:icon_eek:
www.partoweb.iranblog.com (http://www.partoweb.iranblog.com)
سلام
اگه پرتت نره که هیچ کاری نمیتونی بکنی چون تخماشون در نمیاد اگر پرت ماده باشه دما رو روی 28 بزار غذا ای چرب و کثیف کننده اب رو نده بهشون چند روز کرم خونی بده تا لاروا در بیان اگه در اومدن بگو تا ادامه بدیم اگه توی اکواریومی که تخم ریختن ماهی دیگهایم داری خارجش کن تا مشکلی پیش نیاد

parto-rostam
20 June 2008, 07:46 PM
دوست عزیز پرت و تگزاس بچه ها را می خورند یا نه؟

moh@mm@d reza
20 June 2008, 08:25 PM
دوست عزیز پرت و تگزاس بچه ها را می خورند یا نه؟
سلام
پرت مادر فوق الاده مهرباني هستش وبه خوبي از بچه هاش مواظبت مي كنه.بهتره بعد از تخم ريزي نر رو از پيش اونا با شيشه اي چيزي جدا كني البته نر هم زياد كاري به تخم ها نداره ولي چون ماده از نزديك شدنش به تخم ها و بچه ها جلوگيري مي كنه ممكنه در گيري پيش بياد كه بهتره نر جدا بشه

parto-rostam
21 June 2008, 09:32 AM
اگر پرت تنها باشه و یا با یک ماهی ماده دیگر باشد باز هم تخم می ریزه؟:icon_ques

farhad-2007
21 June 2008, 12:00 PM

باسلام
احتمالش خيلي خيلي كمه...ولي غيرممكن نيست!!!
باتشكر farhad-2007

Blaze
21 June 2008, 04:08 PM

برعکس نظر دوستمون جناب فرهاد ، احتمالش خیلی خیلی زیاده !

چون این ماهی کمی عجیبه ،بین 3 پرت بزرگ ماده ام ، همگی به تنهایی تخمریزی کردند ، حتی از تخمهاشون هم مراقبت کردند تا قارچ زد و بعد خوردنشون ،

در حال حاظر هم دو تا پرت ماده من با هم جفت شده اند ، و بزرگتره مرتب کوچکه رو میزنه که زودتر تخم بریزه ، خودشم هر 15 روز تخم میرزه و اون یکی ماده نقش ماهی مراقب مثل پدر رو ایفا میکنه .

یک پرت کوچک دیگه هم که اضافه کردم اون هم ماده شده !!! اکثرشون مثل اینکه ماده اند و اون هم با وجود چثه کوچک به نوبت جای ماده های دیگه رو میگیره و قصد تخمریزی داره ، ماده بزرگ هم در نقش مراقبتی نر ظاهر میشه .

viny
21 June 2008, 09:16 PM
سلام به همه دوستان!
بحث تگزاس و پرت شد. میخواستم بدونم کسی از دوستان تونسته تگزاس رو با پرت جفت کنه و بچه بگیره؟ آیا جفت شدنشون خیلی سخته؟

ali2585
22 June 2008, 08:21 PM
با سلام خدمت سروران عزيز
حدود 1ماه پيش يه ماهي ديدم كه فروشنده اونها رو ميني پرت معرفي كرد. و چون رنگ قشنگي داشتن 2تا از اونا رو خريدم. رفتارشون با مزس و قشنگ غذا مي خورن حدود 2سانتن ولي خيلي مارمولكن از پشت آنجل مونو هايي رو كه 5برابر خودشونن رو ميزنن و فرار ميكنن. ميخواستم بدونم كسي از اين ماهي ها داره. و ميتونه يه خورده اطلاعات دربارشون بده.
مرسي.

p30wizard
12 July 2008, 12:02 AM
سلام دوستان . امروز من شاهده درامدن لوله تخمی یکی از پرت هام بودم و خوشبختانه ماده است . حالا اول از همه خواستم ببینم که این به معنی جفتگیری کردنشه یا می خواد تخم گذاری کنه . دوم اینکه خودش و به همراه یه پرت دیگه که حداقل دو برابرشه دارن یه جا رو گود می کنن دوتایی و هیچ کس رو نمی زارن بیاد ولی هر چی سنگ بر میدارن اصلا انگار که گود نکردن و چند ساعته که مشغولن ولی درست حسابی گود نکردند و پرت بزرگه هم اصلا لولش بیرون نیومده . درضمن من میخواسنتم این ماده رو با یه ماهی دیگه جفت بزنم الان می تونم یا نه در ضمن با چه ماهی های میتونم جفت بزنم و چگونه ( مثلا تگزاس ) . راستی ماهی رو جدا کنم یا نه و اینکه نمیخواد کاشی براشون بزارم و غیره . من افرا هم دارم با اون میشه پرت رو جفت زد و اینکه تگزاس من 7 سانته و نمیتونم جنسیتش رو تشخیص بدم ممکنه که در این سایز بالغ باشه و در اخر هم این پرت ماده ما خیلی این تگزاس رو اذیت و دنبال می کنه به طور نزاع برای چی ( از خیلی وقت پیش تا حالا ) سوالات زیاد شد . شرمنده . ممنون

Blaze
12 July 2008, 02:08 AM
سلام دوستان . امروز من شاهده درامدن لوله تخمی یکی از پرت هام بودم و خوشبختانه ماده است . حالا اول از همه خواستم ببینم که این به معنی جفتگیری کردنشه یا می خواد تخم گذاری کنه

بله ، جفت خودشو انتخاب کرده و میخواد تخمریزی کنه .

دوم اینکه خودش و به همراه یه پرت دیگه که حداقل دو برابرشه دارن یه جا رو گود می کنن دوتایی و هیچ کس رو نمی زارن بیاد ولی هر چی سنگ بر میدارن اصلا انگار که گود نکردن و چند ساعته که مشغولن ولی درست حسابی گود نکردند و پرت بزرگه هم اصلا لولش بیرون نیومده

سوالی من توی این جمله ندیدم !

احیانا اگر شک کردید که پرت بزرگه میتونه شریکش باشه ، مشکلی از این بابت نیست.
ماده لوله اش بیرون میزنه ، لوله نر بمیزان بسیار جزئی تره و ساعات آخر بیشتر و مشهود تر میشه .

درضمن من میخواسنتم این ماده رو با یه ماهی دیگه جفت بزنم الان می تونم یا نه

الان احتمالا بعیده چون جفت انتخاب شده ولی میتونید امتحان کنید .
بهتره بدونید از جفتگیری دو پرت ، هیچ بچه ای نصیب شما نمیشه پس هرچی امتحان میخواهید بکنید درنگ نکنید .

در ضمن با چه ماهی های میتونم جفت بزنم و چگونه ( مثلا تگزاس )

با تگزاس میشه ، فلاور ، سورم و پوزه میمونی ، چند تای دیگه هم هستند که الان در خاطرم نیست . چگونگیش مثل جفتگیری باقی سیکلید هاست ، میتونید در تاپیک نحوه تکثیر ماهیان زینتی یا سورم از این مطالب سر در بیارید .

راستی ماهی رو جدا کنم یا نه و اینکه نمیخواد کاشی براشون بزارم و غیره .

زمانی که تشخیص دادید جفت شده اند میتونید جداشون کنید . اما وقتی پرت نر مقطوع النسل هست جداکردنشون و زحمت براشون بیفایده هست .

من افرا هم دارم با اون میشه پرت رو جفت زد

اطلاع ندارم .

و اینکه تگزاس من 7 سانته و نمیتونم جنسیتش رو تشخیص بدم ممکنه که در این سایز بالغ باشه

بسیار بعیده که بالغ شده باشه ، شما بنا بر نابالغیش بگذارید . فکر کنم چند ماهی کار داشته باشه .

و در اخر هم این پرت ماده ما خیلی این تگزاس رو اذیت و دنبال می کنه به طور نزاع برای چی ( از خیلی وقت پیش تا حالا )

خب ازش خوشش نمیاد ! پس شما هم مجبورشون نکن برای جفتگیری ، که حاصل این پیوند شاید منجر به درگیری در مراسم اصلی و پاک شدن یکی از ماهیان (احتمال قریب یقین تگزاس کوچولو ) از صحنه گیتی بشه !

سوالات زیاد شد . شرمنده . ممنون

خواهش میکنم ، دوست عزیز سوالاتی که مربوط به این تاپیک نیست مثل سازگاری و تگزاس رو لطفا در موارد بعدی در تاپیک مربوط به خودش پست بزنید .

asghar kahfi
17 July 2008, 12:29 AM
سلام.
من دیروز 2 تا پرت خریدم فکر میکنم کینگ کنگ باشن نظرتون چیه؟
http://www.aimagehosting.com/images/jo53aw5p36t1jjjcoum_thumb.jpg (http://www.aimagehosting.com/viewer.php?file=jo53aw5p36t1jjjcoum.jpg)

http://www.aimagehosting.com/images/jxv1k4m56b3r76dhadd0_thumb.jpg (http://www.aimagehosting.com/viewer.php?file=jxv1k4m56b3r76dhadd0.jpg)

p30wizard
17 July 2008, 04:07 AM
سلام . من یه پرت گرفتم که قیافش زیاد به پرت شبیه نیست . منظورم اینه که این مثلثی دهانش خیلی به سمت پایین اومده و از جلو که بهش نگاه می کنم شبیه سگ بولداگ هستش . خواستم بپرسم که مشکلی نداره و بعد اینکه ابشش هاش خیلی باز میشن به طوری که میشه دیدشون و رنگ قرمز روی پوست رو ابششش هست البته کم . موقع شنا کمی مایل شنا میکنه خواستم بپرسم که مریض نیست . اب هم سیکل .... کامله .

Gogoory
31 July 2008, 12:45 PM
سلام.ممکنه در مورده بوفالو هم مطالبی بگویید؟:icon_cry:

jetty_1987
1 August 2008, 03:14 AM
كسي منو درباره خوراك پرت راهنمايي كنه

moh@mm@d reza
1 August 2008, 10:00 AM
سلام.ممکنه در مورده بوفالو هم مطالبی بگویید؟:icon_cry:
تا جایی که من میدونم به پرت و بعضی وقتا هم پوزه میمونی می گن بوفالو یا کله بوفالو شما منظورتون کدومه؟در هرصورت برای هردو توضیحات زیادی داده شده

farhad-2007
2 August 2008, 12:09 PM
كسي منو درباره خوراك پرت راهنمايي كنه

باسلام
پرتها تقريباً همه چيزخوار هستند...
فقط براي بهتر شدن رنگ ماهي ميتوني بهش تترا يا سرا ردپرت بدي تا خوشرنگتر بشه.
به برگ كاهو هم علاقه نشون ميدن.
باتشكر farhad-2007

7652
18 August 2008, 01:31 AM
با سلام خدمت صاحب نظران خوش ذوق این تاپیک
من امروز 2 تا پرت گرفتم که پس از انتقال آنها به مخزن اصلی بسیار گوشه گیر و بی حرکت شده اند به طوری که انگار مخزن خالی از ماهی است و تا جایی که من فکر کردم یکی از آنها مرده است و زمانی که خواستم از مخزن خارجش کنم شروع به حرکت کرد لازم به ذکر است که بگویم آنها در مخزن تنها هستند
سوالاتی که از شما دوستان داشتم :
1- چه دمایی برای این ماهی مورد نیاز است
2- آیا غذای لوفاک برای این ماهی مطلوب است
3-و آیا این مورد گوشه گیری رفع می شود
با تشکر از شما دوستان

arashmax
18 August 2008, 03:17 AM
با سلام خدمت صاحب نظران خوش ذوق این تاپیک
من امروز 2 تا پرت گرفتم که پس از انتقال آنها به مخزن اصلی بسیار گوشه گیر و بی حرکت شده اند به طوری که انگار مخزن خالی از ماهی است و تا جایی که من فکر کردم یکی از آنها مرده است و زمانی که خواستم از مخزن خارجش کنم شروع به حرکت کرد لازم به ذکر است که بگویم آنها در مخزن تنها هستند
سوالاتی که از شما دوستان داشتم :
1- چه دمایی برای این ماهی مورد نیاز است
2- آیا غذای لوفاک برای این ماهی مطلوب است
3-و آیا این مورد گوشه گیری رفع می شود
با تشکر از شما دوستان

سلام
به جمع ما خوش آمدید
گفتگوهای مهم و علی الخصوص سیکل ازت را مطالعه کنید
ماهی تازه وارد تا چند روز گوشه گیر هست و غذا نمیخوره ولی احتمالا ماهی های شما در اثر فاکتورهای شیمیایی نامطلوب ناراحتند
لوفاگ هم غذای خوبی برای پرت نیست هر جند که میخوره.
تترا پرت یا سرا پرت جهت غذا دهی پیشنهاد میشه
موفق باشید

7652
19 August 2008, 09:16 PM
با تشکر از شما دوست عزیز
شیمی آب را بررسی کردم مشکلی نداشت
و لازم به ذکر است که بگویم زمانی که از دور مثلا از فاصله 7 متری مراقب آنها هستم و به آنها نگاه می کنم به خوبی در فضای آکواریوم بازی می کنند و غذایی که برای آنها ریخته ام را به خوبی می خورند و این موضوع فرار آنها فقط زمانی است که من در فاصله 2 متری آکواریوم نزدیک به آنها می شوم
حال چه کار بکنم که دیگر آنها نترسند
و زیبایی خودشان را نشان بدهن

arashmax
20 August 2008, 01:54 AM
با تشکر از شما دوست عزیز
شیمی آب را بررسی کردم مشکلی نداشت
و لازم به ذکر است که بگویم زمانی که از دور مثلا از فاصله 7 متری مراقب آنها هستم و به آنها نگاه می کنم به خوبی در فضای آکواریوم بازی می کنند و غذایی که برای آنها ریخته ام را به خوبی می خورند و این موضوع فرار آنها فقط زمانی است که من در فاصله 2 متری آکواریوم نزدیک به آنها می شوم
حال چه کار بکنم که دیگر آنها نترسند
و زیبایی خودشان را نشان بدهن

کمی صبر کنید
خوب میشن

x-boy
1 September 2008, 03:45 PM
سلام دوستان
من يه پرت قرمز رنگ دارم سايزشم همين 5 تومني ها
سيكل هم طي شده
پرت قرمزم 2 روزه غذا نميخوره غدا هم دل ميدم بهش رنگشم پريده يكم
مريض شده؟
ممنون

dash mori
2 September 2008, 02:44 AM
پرت ماهی حساسی هست چند روزی طول می کشد تا با شرایط آکواریوم شما جور شود اگر مهتابی دارید آنرا خاموش کنید و کوزه ای یا چیز دیگری که پرت بتواند در آن پنهان شود را در تانک خود بگذارید و دمای آب را به 28 تا 29 برسانید

x-boy
2 September 2008, 03:22 AM
الان حدوده 10 12 روزه دارم 2 روزه ياد گرفته نميخوره مهتابي هم ندارم اين تو كوزه نميره

dash mori
2 September 2008, 03:37 AM
چند روز بهش گشنگی بده بعد هر چی بندازی می خوره
کمی هم حوصله کن

mnikzad
2 September 2008, 03:26 PM
برای رنگ پرت قرمز میتونید از red parrot استفاده کنید گرانول قرمز رنگه و سایزها و مارکای مختلفی داره که مارک تترا آلمانی بهتره. صبر کنید تا با محیط خو بگیره . پرت ماهی قلمرو طلب است و باید تا پیدا کردن قلمرو و محل مخفی شدنش صبر کنید

pesar_ironi
6 September 2008, 09:37 PM
دوستان عزيز يكي از رفيقام يه جفت پرت داره كه برعكس پرتاي ديگه عقيم نيست
خودمونم نمي دونيم چرا ولي تا حالا ماده تخم ريخته و نر هم اسپرم پاشي كرده و تخما بچه شدند
يكي مي تونه توضيح بده چرا؟

mnikzad
6 September 2008, 10:07 PM
خودمونم نمي دونيم چرا ولي تا حالا ماده تخم ريخته و نر هم اسپرم پاشي كرده و تخما بچه شدند
این بعید به نظر میرسه ولی غیر ممکن نیست و از خوش شانسی دوستتونه:icon_arro

moh@mm@d reza
7 September 2008, 01:28 AM
میشه عکسی از این جفت بذارید؟

farhad-2007
7 September 2008, 12:17 PM

باسلام
جسارتاً اونها پرت كوتوله نيستند...چون پرت كوتوله برخلاف پرت معمولي عقيم نيستند و نرها قدرت باروري دارند.
باتشكر farhad-2007

esmit
15 November 2008, 12:43 AM
با عرض سلام خدمت اساتید
1 جف پرت خریداری کردم که انگار خیلی خجالتی هستند.هر بار که نزدیک تانک میشم سریع قایم میشن.شبها هم میرن لای سنگها و به یک طرف میخوابن
این از نظر شما اساتید عادی هست یا مشکلی وجود داره؟
در ضمن یکی از پرتهام مرتب با دهنش به زیر شکم دیگری میزنه.مشکلی وجود داره؟
اینم عکس از تانکم و پرت
تانک 160 لیتری
http://i35.tinypic.com/se1t03.jpg

http://i36.tinypic.com/118jdbm.jpg

moh@mm@d reza
15 November 2008, 01:09 AM
نور تانک رو کم کنید و اگه براتون مقدوره یکم دکور رو تغییر بدید پناه گاه هارو بیشتر کنید مثلا یه کوزه یا یک تکه سنگ اضافه کنید.سیفون اب رو هم به موقع انجام بدید

ogtay
15 November 2008, 01:13 AM
با عرض سلام خدمت اساتید
1 جف پرت خریداری کردم که انگار خیلی خجالتی هستند.هر بار که نزدیک تانک میشم سریع قایم میشن.شبها هم میرن لای سنگها و به یک طرف میخوابن
اینم عکس از تانکم و پرت
تانک 160 لیتری

سلام.پرتهاي منم 2 3 روز اول كه خريده بودم و يا بعد هر سيفون كردن اينجوري ميشن ولي بعد يه مدت خوب ميشه و به پرروترين موجود تانكت تبديل ميشه.برا من كه اينجوري بوده.امروزم بعد جابجا كردنشون كلي رفتن بين گياه ها قايم شدن.زدن به زير شكم همم شايد ميخوان جفت بشن.من تجربه تخم ريزيشونم داشتم ولي حيف.زياد نگران نباش.
موفق باشيد.

IRAN PARAST
16 November 2008, 09:37 AM
با عرض سلام خدمت اساتید
اینم عکس از تانکم و پرت
تانک 160 لیتری

درود بر شما

نور تانکتو کم کن. حواستون باشه که زخمیش نکنه .آخه پرتای من به زیر بدن هم میزنن ولی زخمی نمیشن ولی یکی از دوستام بود که همینجور بودن همیشه زیر بدن پرتاش زخم بود.چنتا کوزه هم واسشون بزار خیلی دوست دارن

مازيارخان
17 November 2008, 02:23 PM
با سلام به همه دوستان :
من سه تا پرت بزرگ حدودا 25 سانتي دارم كه دوتاشون فكر ميكنم با ميخوان جفت بشن چون مدتيه كه دور همديگه ميچرخند و بدن هاشون رو به هم ميزنند و ويبره هم ميزنند و لبهاي همديگه رو گاز ميگيرند ولي 2و3 روزه كه زدن باباي همديگه رو در اوردن ! چون گوشه لب پرت ماده كنده شده و دمش هم ريش ريش شده . فلسهاي پرت نر هم يه مقداريش ريخته و يه زخم كوچيك هم شده !
به نظر شما دوستان اين طبيعيه يا نه ؟ بايد جداشون كنم ؟ و اينكه دم ولب پرت ماده ترميم ميشه ؟
در ضمن الان حدود 2 سال ميشه كه پيشه هم هستند .با 2 تا اسكار 28 سانتي و 3 تا دلقك 10 سانتي

ممنون ميشم اگر كسي راهنماييم كنه ........

farhad-2007
18 November 2008, 10:48 AM
با سلام به همه دوستان :
من سه تا پرت بزرگ حدودا 25 سانتي دارم كه دوتاشون فكر ميكنم با ميخوان جفت بشن چون مدتيه كه دور همديگه ميچرخند و بدن هاشون رو به هم ميزنند و ويبره هم ميزنند و لبهاي همديگه رو گاز ميگيرند ولي 2و3 روزه كه زدن باباي همديگه رو در اوردن ! چون گوشه لب پرت ماده كنده شده و دمش هم ريش ريش شده . فلسهاي پرت نر هم يه مقداريش ريخته و يه زخم كوچيك هم شده !
به نظر شما دوستان اين طبيعيه يا نه ؟ بايد جداشون كنم ؟ و اينكه دم ولب پرت ماده ترميم ميشه ؟
در ضمن الان حدود 2 سال ميشه كه پيشه هم هستند .با 2 تا اسكار 28 سانتي و 3 تا دلقك 10 سانتي

ممنون ميشم اگر كسي راهنماييم كنه ........

باسلام
چيزي كه در وحله اول بنظرم ميرسه اينه كه شايد اون دوتا نر باشن كه بر سر قلمرو باهم نزاع ميكنند...اما چيزي كه متوجه نشدم آسيبهاييه كه شما ميفرمائيد بهم وارد كردند...چون فرم دهاني و حالت قرار گرفتن لبهاي پرت به گونه ايه كه قاعدتاً نميتونن و نبايد باعث زخمي شدنشون بشه...نهايت كاري كه با اون لبها ميتونن انجام بدن هل دادن يكديگره...البته من يه احتمال ديگه هم ميدم و اون اينه كه پرت شما دورگه باشه(تلفيقي از پرت ماده با نر از خانواده سيكليد)در اونصورت دهانشون ممكنه براي همنوعش خطرساز باشه...
اما شما نوشته بوديد كه اسكار هم داريد كه من بيشتر شكم روي اونهاست يعني جراحت پرت ناشي از درگيري با اسكار هستش.

اين رفتار يك رفتار طبيعي هست كه براي حفظ قلمرو انجام ميشه...

1-اگر شما مطمئن هستيد كه ماهي شما نر و ماده هستند با جداسازي و تغذيه مناسب اونها آماده تخم گذاري خواهند شد(البته جنس نر پرت عقيمه و شما نبايد منتظر از تخم بيرون اومدن بچه هاشون باشي)شما براي اينكار حتماً بايد از جنس نر يه سيكليد ديگه براي باروري تخمها استفاده كني.
2-اگرهم اون دوتا نر باشند تا قيام قيامت باهم ميجنگند و اين دعوا با كناره گيري يكيشون خاتمه پيدا ميكنه.

از نظر ترميم قسمتهاي آسيب ديده هم نگران نباش،تعذيه مناسب و آب با كيفيت بهترين درمانه.

اصولاً پرتها تا زمانيكه كوچك هستند مشغول بازيگوشي هستند اما زماني كه بزرگتر بشن دائماً باهم درگير هستند و مشغول حفر چاله و ديگه اون شيطنت سابق رو ندارند...
ببخشيد يكم طولاني شد
باتشكر farhad-2007

powerlifter
19 November 2008, 11:33 AM
سلام .
خوشحالم بعد از مدت ها بازم پیش شما هستم . یه مدت نتونستم سر بزنم . دلم واسه همتون تنگیده بود .
یه پرت 3 خط کوچیک گرفتم و همسایه 1 جفت آفرا و 1 رافائل و 1 کت کردم . تو شورع بد نبود . بازیگوش بود و هی به آفرای نر که خودشو هی بهش نشون میداد حمله میکرد و دنبالش میکرد که اون 2 تا رو جد اشون کردم ازش . از دیروز که جدا کردم گوشه گیر شده و هی میره زیر فیلتر و همون دورش میچرخه و ...
از بازیگوشیش خبری نیست . فکر کردم واسه دمای ابه . آب 27-28 درجه گذاشتم .
تمیزیه آب هم در حد 95% تمیز و شفافه .
نمیدونم مشکلش چیه حیوونی . تنفسش هم یه کم با بقیه فرق داره . یه 3 تا نفس که میشه 1 بار پشت سر هم دوبله میزنه ! یعنی 1 ثانیه تند تند میشه .
خلاصه نگرانشم .
یه راهنمایی بکنین ببینیم واسه کسی پیش اومده یا نه .
راستی چی میتونم باهاش جفت بزنم ؟ آفرا که داشت جفت میخورد اما ضعیف بود وزورش به پرت نرسید .
ممنون از همه

Anoush
19 November 2008, 01:17 PM
سلام .
خوشحالم بعد از مدت ها بازم پیش شما هستم . یه مدت نتونستم سر بزنم . دلم واسه همتون تنگیده بود .
یه پرت 3 خط کوچیک گرفتم و همسایه 1 جفت آفرا و 1 رافائل و 1 کت کردم . تو شورع بد نبود . بازیگوش بود و هی به آفرای نر که .............

ما هم خوشحالیم که در خدمتتون هستیم

شما باید قبل از اینکه پرت کوچولوتونو همسایه افرا و ..و .. میکردید اونو قرنطینه میکردید تا ببینید بیمار نباشه حالا اگر علائم بیماری نشون داد مجبورید قرنطینش کنید با این ریسک که بقیه هم ممکنه مبتلا بشن.

powerlifter
19 November 2008, 11:35 PM
ما هم خوشحالیم که در خدمتتون هستیم

شما باید قبل از اینکه پرت کوچولوتونو همسایه افرا و ..و .. میکردید اونو قرنطینه میکردید تا ببینید بیمار نباشه حالا اگر علائم بیماری نشون داد مجبورید قرنطینش کنید با این ریسک که بقیه هم ممکنه مبتلا بشن.
سلام انوش جان. ممنون از راهنماییت .
راستش همیشه همین کار رو برای ماهی جدید میکردم اما اینبار قرنطینه م پر بود !
همونطور که گفتم الان که 2 روز میگذره من افراها رو جدا کردم و الان فقط 1 رافائل و 1 کت با پرت نگه داشتم .
سر زده که میرم سراغش میبینم داره یه چرخی میزنه . اما اکثرا یه جا کز کرده و ... :icon_cry:
نه تو جایی که بود علایم بیماری نشون میداد نه وقتی من منتقلش کردم اینجا ... سر حال بود .
حتی باله هاش هم همیشه شقه و حالت استرس و ... نداره که باله هاشو جمع کنه و ...
اما خب گفتم که حالتش خیلی شبیه بیماری یا مثلا عکس العمل در برابر سردی آب یا ... میمونه .
موندم چیکار کنم والله !
منو بگو تازه میخواستم یه سیچلاید نر بیارم باهاش دوست کنم !

fishy
24 November 2008, 05:28 PM
سلام
دوستان پرت چند ماهگی بالغ میشه؟ چون پرت من الان حدود 7-8 سانته و فکر میکنم بالغ شده :icon_twisچون یک لوله سفیدرنگ ولی خیلی کوچیک (تقریبا 0.5-1 میلیمتری) زده که شکل و فرمش هم بعلت کوچیکی زیاد قابل تشخیص نیست ضمنا همه رو هم با دهنش هل میده و همه حتی اسکارهام ازش فرارین:icon_lol:. اگر واقعا بالغ شده باید چکار کنم؟من تازه نزدیک به 3 ماهه که دارمش و وقتی خریدمش کاملا کوچیک بود:icon_idea.(3 سانتی)

moh@mm@d reza
24 November 2008, 11:33 PM
سلام
دوستان پرت چند ماهگی بالغ میشه؟ چون پرت من الان حدود 7-8 سانته و فکر میکنم بالغ شده :icon_twisچون یک لوله سفیدرنگ ولی خیلی کوچیک (تقریبا 0.5-1 میلیمتری) زده که شکل و فرمش هم بعلت کوچیکی زیاد قابل تشخیص نیست ضمنا همه رو هم با دهنش هل میده و همه حتی اسکارهام ازش فرارین:icon_lol:. اگر واقعا بالغ شده باید چکار کنم؟من تازه نزدیک به 3 ماهه که دارمش و وقتی خریدمش کاملا کوچیک بود:icon_idea.(3 سانتی)
شش ماهگی
ولی بالغ و نابالغش توفیری نمی کنه عزیزم! بارها هم گفته شده ماهی نر پرت عقیم هستش

IRAN PARAST
30 November 2008, 12:42 PM
سلام

درود بر شما

دوست من چی رو چکار کنی پرت عقیمه کاریش نمیشه کرد فقط مادشو با فلاور هورن جفت میزنن که چیز خوبی در نمییاد

fishy
30 November 2008, 12:59 PM
با دقت نظر بیشتر فکر میگنم که پرتم نر باشه و در نتیجه عقیم.:icon_cry:تمام ماهیهای اکواریومم از دستش ارامش ندارن. هر جامیره یه نوک به یکی میزنه. یا مدام مشغول درگیری با اسکارهاست (به خصوص با یکیشون. ممکنه اون اسکار ماده باشه؟!:icon_twis) یا دم ردتیل بیچاره بی ازارمو گاز میگیره یا به گرین بخت برگشته گیر میده. فکر میکنم باید ردش کنم. ولی دوستش هم دارم:icon_wink.

IRAN PARAST
1 December 2008, 11:32 AM
باسلام
چيزي كه در وحله اول بنظرم ميرسه اينه كه شايد اون دوتا نر باشن كه بر سر قلمرو باهم نزاع ميكنند...اما چيزي كه متوجه نشدم آسيبهاييه كه شما ميفرمائيد بهم وارد كردند...چون فرم دهاني و حالت قرار گرفتن لبهاي پرت به گونه ايه كه قاعدتاً نميتونن و نبايد باعث زخمي شدنشون بشه...نهايت كاري كه با اون لبها ميتونن انجام بدن هل دادن يكديگره...البته من يه احتمال ديگه هم ميدم و اون اينه كه پرت شما دورگه باشه(تلفيقي از پرت ماده با نر از خانواده سيكليد)در اونصورت دهانشون ممكنه براي همنوعش خطرساز باشه...
اما شما نوشته بوديد كه اسكار هم داريد كه من بيشتر شكم روي اونهاست يعني جراحت پرت ناشي از درگيري با اسكار هستش.

اين رفتار يك رفتار طبيعي هست كه براي حفظ قلمرو انجام ميشه...

1-اگر شما مطمئن هستيد كه ماهي شما نر و ماده هستند با جداسازي و تغذيه مناسب اونها آماده تخم گذاري خواهند شد(البته جنس نر پرت عقيمه و شما نبايد منتظر از تخم بيرون اومدن بچه هاشون باشي)شما براي اينكار حتماً بايد از جنس نر يه سيكليد ديگه براي باروري تخمها استفاده كني.
2-اگرهم اون دوتا نر باشند تا قيام قيامت باهم ميجنگند و اين دعوا با كناره گيري يكيشون خاتمه پيدا ميكنه.

از نظر ترميم قسمتهاي آسيب ديده هم نگران نباش،تعذيه مناسب و آب با كيفيت بهترين درمانه.

اصولاً پرتها تا زمانيكه كوچك هستند مشغول بازيگوشي هستند اما زماني كه بزرگتر بشن دائماً باهم درگير هستند و مشغول حفر چاله و ديگه اون شيطنت سابق رو ندارند...
ببخشيد يكم طولاني شد
باتشكر farhad-2007

درود بر شما

فرزاد جان این واسه منم پیش اومده ولی من پرتام تنهان و هیچ ماهیی پیششون نیست ....زیر بدنشون زخمه سفید شده و پولک در نمییاره چکارکنم ؟؟؟؟تغذیشونم عالیه
راستی فرمودی پرتو با یه سیکلید دیگه جفت بزنیم میشه بگی با چه سیکلیدب بهتر جفت میخوره و بچهاش بهتر میشه

متشکرم

farhad-2007
1 December 2008, 12:37 PM
درود بر شما

فرزاد جان این واسه منم پیش اومده ولی من پرتام تنهان و هیچ ماهیی پیششون نیست ....زیر بدنشون زخمه سفید شده و پولک در نمییاره چکارکنم ؟؟؟؟تغذیشونم عالیه
راستی فرمودی پرتو با یه سیکلید دیگه جفت بزنیم میشه بگی با چه سیکلیدب بهتر جفت میخوره و بچهاش بهتر میشه

متشکرم

باسلام
شايد خودشونو به جايي ميزنن يا ميمالن(براي اينكه از دست هم فرار كنن دچار آسيب ميشن)
بهترين راه وجود مخفيگاه براي اونهاست كه ميتوني با گياه مصنوعي و سنگ و كوزه اينكارو انجام بدي.
واقعيتش اينه كه من تاحالا اينكارو نكردم و بالطبع نميدونم كدومش بهتره...
اختلاف نظر هست بعضي ميگن پوزه ميموني اما من واقعاً نميتونم با صراحت خدمتتون عرض كنم.
اميدوارم دوستاني كه در بخش تكثير ماهي هستند يا اطلاعاتي در اين مورد دارند شما رو راهنمايي كنند.
باتشكر farhad-2007

powerlifter
1 December 2008, 11:15 PM
ُسلام .
بالاخره مشکل این پرت کوچولو رو پیدا کردم !
بیچاره مریض نبود و فقط از تنهایی غصه ش میشد !
به فکرم رسید بیام و با اسکارها و پولیپتروس همخونه ش کنم . به محض ورودش شروع به جست و خیز و بازی و ... کرد و برای غذا خوردن نمیدونین چه رقابت و بزن بزنی با اسکارها راه انداخته بود !
خلاصه به کلی عوض شد اخلاقش !
حالا تو این فکرم که یه مدت اینجا نگهش دارم . جفتش که پیدا شد با هم جداشون کنم .
موندم با چی جفت بزنمش ؟
سیچلاید های معمولی که خودم داشتم ؟ ( تو آلبوم هست عکسشون )
یا با رددویل یا ... ؟! مونو ؟
نظرتون چیه ؟
دوستانی که تجربه شو دارن میتونن پیشنهاد بدم پرت ماده رو با چی راحت میتونم جفت کنم ؟
ممنون

Ashkan P
19 January 2009, 08:27 PM
سلام دوستان و اساتید گرامی

این پرت من دو سه روزه که رنگش پریده و یکم هم رو پوستش لکه های سفید دیده میشه
غذا میخوره ولی به زور یعنی سه ساعت خودش رو تکون میده تا غذا بخوره
خیلی هم پکره همش بالای آکواریوم و واساده دیگه مثل قبل میرم نزدیک آکواریوم جیم نمیشه
این پوزه میمونیه هم که باهاشه هی میزنه به زیر شکم این
البته تا چند وقت پیش این میزد به زیر شکم اون ولی حالا پشت به زین شده
این پکر شدنش بعد آخرین باری بود که بهش کرم خونی دادم ولی جفتشون خوردن
نمیدونم که از اون باشه یا نه

محمد مشهدي
7 February 2009, 11:51 AM
من دوتا پرت خريدم كه اول شنو ماسه هارو بهم ميريختند اما يكي از دوستانم گفت كه ماسه كم است ومن ماسه هارو زياد كردم اما اونا ديگه به ماسه ها دست نميزنن من مي خام از اونا جفت گيري كنم همهي مطالب شما رو خوندم اما خيلي كم متوجه شدم اگه مي شه كمك كنيد

ogtay
7 February 2009, 12:04 PM
من دوتا پرت خريدم كه اول شنو ماسه هارو بهم ميريختند اما يكي از دوستانم گفت كه ماسه كم است ومن ماسه هارو زياد كردم اما اونا ديگه به ماسه ها دست نميزنن من مي خام از اونا جفت گيري كنم همهي مطالب شما رو خوندم اما خيلي كم متوجه شدم اگه مي شه كمك كنيد
خوش اومدي دوسته عزيز. زياد اميدوار به بچه گرفتن از پرت نباش چون پرتهاي نر عقيمن.با كم يا زياد كردن ماسه يا شن مشكلي برا جفت گيريشون درست نميشه هروقت آماده باشن خودشون دست بكار ميشن.شما ميتوني پرت ماده رو با سورم يا فلاور جفت بندازي و يا پوزه ميموني ولي پرت با پرت اميد نداشته باش.

محمد مشهدي
3 April 2009, 02:18 AM
ماهي پرت من داره رنگش از قرمزي به سفيدي در مياد كمك كنيد ممنون از همه

pouyan
3 April 2009, 09:52 AM
ماهي پرت من داره رنگش از قرمزي به سفيدي در مياد كمك كنيد ممنون از همه
سلام
دوست عزیز نگران نباشید چون ماهی های پرت اکثرشون دارای رنگی هستند که با هورمون غذیی یا محلول در آّب این این رنگ رو بخودشون گرفنند بعد از یک مدت که این هورمون بهشون نرسه به رنگ اصلیشون در میاند که رنگشون یا زرد هست یا سفید بی رنگ مانند برای قرمز شدنش میتونید از تترا پرت یا هر غذایی که به رنگ قرمز ماهی کمک میکنه استفاده کنید ولی یادتون باشه اگر مصرف این غذاها رو قطع کنید رنگ ماهیتون به رنگ صابقش بر میگرده
موفق باشید

farzad_Sh_2020
6 April 2009, 08:08 PM
سلام . من یک سوال دارم .

این پرت ها که در بازار هست و روی بدنشان شکل 2 تا گل و یا شکل قلب و یا نوشته LOVE بطور طبیعی هست یا دست بشر در کار هست ؟ میخوام بدونم بعد از مدتی پاک میشه یا همیشه میمونه .

هر کدوم 9500 بود . اگه بخواد پاک بشه نمی ارزه :icon_ques

pouyan
6 April 2009, 08:54 PM
سلام . من یک سوال دارم .

این پرت ها که در بازار هست و روی بدنشان شکل 2 تا گل و یا شکل قلب و یا نوشته LOVE بطور طبیعی هست یا دست بشر در کار هست ؟ میخوام بدونم بعد از مدتی پاک میشه یا همیشه میمونه .

هر کدوم 9500 بود . اگه بخواد پاک بشه نمی ارزه :icon_ques

سلام
اونا که Love دارنند لابد یه خلافی کردند که اینطوریند دیگه :icon_arro ولی این طفلیا رو با لیزر و تزریق نقطه ای رنگ اینجوری میکنند که با گذشت زمان و بزرگ شدن پرت کمرنگ میشه و در نهایت محو میشه
شما تاپیک رو مطالعه کنید به مطالب خوبی در مورد پرت میرسید:icon_cool

farzad_Sh_2020
2 June 2009, 11:06 AM
سلام . من 3 تا پرت دارم . 2تاش جفت شدن باهم و یکبار هم تخم ریختن (می دونم هچ نمیشه ) .
حالا این دوتا همش اوون پرت که تک مونده را میزنن . فکر کنم نر هست چون لوله نزده بیرون ازش . چکار کنم ؟براش یک جفت بگیرم یا اینکه برم اینو با یک پرت ماده عوض کنم ؟ خیلی اذیتش میکنن . بعضی وقتها میبینم خودشو میچسبونه به گوشه فیلتر و میترسه بره بیرون . :icon_eek:

shahab24
2 June 2009, 02:30 PM
سلام . من 3 تا پرت دارم . 2تاش جفت شدن باهم و یکبار هم تخم ریختن (می دونم هچ نمیشه ) .
حالا این دوتا همش اوون پرت که تک مونده را میزنن . فکر کنم نر هست چون لوله نزده بیرون ازش . چکار کنم ؟براش یک جفت بگیرم یا اینکه برم اینو با یک پرت ماده عوض کنم ؟ خیلی اذیتش میکنن . بعضی وقتها میبینم خودشو میچسبونه به گوشه فیلتر و میترسه بره بیرون . :icon_eek:
سلام
وقتی دو پروت جفت میشن دردسر شروع میشه.بهترین کار بیرون بردن ماده از تانکه

farzad_Sh_2020
2 June 2009, 02:33 PM
خوب من میخوام اگه بشه از گرین ترور و پرت و یا سوروم بچه بگیرم . پس ماده لازم دارم . به نظرتون 2تا نر را ببرم عوش کنم و ماده بگیرم ؟آخه اینا که دارن کوچک هستن و ماده و نرشون معلوم نیست . درضمن این الان خیلی خوشرنگ شده .

shahab24
3 June 2009, 08:26 AM
خوب من میخوام اگه بشه از گرین ترور و پرت و یا سوروم بچه بگیرم . پس ماده لازم دارم . به نظرتون 2تا نر را ببرم عوش کنم و ماده بگیرم ؟آخه اینا که دارن کوچک هستن و ماده و نرشون معلوم نیست . درضمن این الان خیلی خوشرنگ شده .
سلام
عزیزم بچه پروت زیاد جالب از آب در نمیاد حالا اگر با ماهی دیگه هم جفت بخوره که وا ویلا.
در مورد دو ماهی دیگه هم بگم که ماهی های حساسی هستند و هچ کردن تخمهاشون یکم قلق می خواد ولی بین اون دوتا یعنی گرین و سوروم بنظرم بری سراغ سوروم بهتر نتیجه میگیری.در مورد رد کردن یا نکردن پروتهات هم خودت میدونید ولی وقتی بروتها جفت بخورن هم دکور رو به هم میزنن هم ماهی های دیگرو:icon_cry:

hrs1364
22 January 2010, 06:44 PM
سلام. اولا این برای دوستانی که دوست دارن از پرت بچه بگیرن:

http://www.freeimagehosting.net/uploads/fffffa2bec.jpg

اینا بچه ی پرت زرد و بالانگوش سفیدن (پوزه میمونی)

دوما من خودم از یک پرت قرمز اصیل و یک بالانگوش سفید نارنجی چند بار بچه گرفتم:

http://www.freeimagehosting.net/uploads/c2246f005f.jpg (http://www.freeimagehosting.net/)

سوما (سوال خودم):
این بار سوم که ازشون بچه گرفتم. حالا چند روزه که دوباره بچه کردن و منم دیروز نرو از اونجا جدا کردم. حالا ماده است و بچه هاش. آیا احتمال خوردن بچه ها میره؟ یا بدون نر این کارو نمیکنه؟
(http://www.freeimagehosting.net/uploads/fffffa2bec.jpg)

moh@mm@d reza
22 January 2010, 08:01 PM
سلام.
سوما (سوال خودم):
این بار سوم که ازشون بچه گرفتم. حالا چند روزه که دوباره بچه کردن و منم دیروز نرو از اونجا جدا کردم. حالا ماده است و بچه هاش. آیا احتمال خوردن بچه ها میره؟ یا بدون نر این کارو نمیکنه؟
اکثر مواقع با جدا کردن نر مشکل خورده شدن لارو ها حل میشه ولی شما باز باید مواظب باشید که به ماده استرس وارد نشه

Imanhjp
17 February 2010, 10:43 PM
با سلام
قصد دارم ماهی پرت به ـکواریومم اضافه کنم
برای بهبود رنگ ماهی و کله زدن میتونم از هورمون فلاور هورن استفاده کنم؟

http://www.aquaria.com.au/catalog/images/azoo_dwarf_finish.gif

Ashkan P
18 February 2010, 04:19 AM
با سلام
قصد دارم ماهی پرت به ـکواریومم اضافه کنم
برای بهبود رنگ ماهی و کله زدن میتونم از هورمون فلاور هورن استفاده کنم؟

http://www.aquaria.com.au/catalog/images/azoo_dwarf_finish.gif

برای رنگ ممکنه تاثیر داشته باشه
ولی پرت هد نداره که بخواید رو هدش کار کنید

Imanhjp
18 February 2010, 10:04 PM
اما من تا حالا 2-3 بار دیدم که پرت هد زده بود و هر 3 بار رنگش زرد بوده
یه بار فروشنده یکی از همین پرت ها رو 40000 تومن قیمت گذاشته بود و فروختش!!!!

moh@mm@d reza
18 February 2010, 11:33 PM
اما من تا حالا 2-3 بار دیدم که پرت هد زده بود و هر 3 بار رنگش زرد بوده
یه بار فروشنده یکی از همین پرت ها رو 40000 تومن قیمت گذاشته بود و فروختش!!!!
سلام
بله پرت هم هد داره ولی از نژاد های مرغوب که به کینگ کونگ پرت معروف هست و همون جور هم که گفتید قیمت بلایی هم نسبت به بقیه پرت ها داره

Imanhjp
19 February 2010, 01:50 PM
ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم:
ماهی پرت کوتوله که شبیه پرت میمونه اما خیلی کوچکتره جزو کدام دسته از ماهی هاست؟
تکثیرش تو آکواریوم امکان پذیره؟

meysamghaderi
14 April 2010, 07:50 AM
بادرود
دیشب بدون هیچ دلیل قانع کنندهای یکی از پرتهام جان به جان افرین تسلیم کرد
دمای اب درست بود و دو ساعت بهد از غذا خوردن دیدم که داره کله پا میشه و صبح که بلند شدم.....
جالب اینجاس صبح تا حالا اون یکیشون هم داره گیج میزنه
نمیدونم غذام عیب داشت؟؟((لوفاک))
یا زیادی خورد؟؟؟

ogtay
14 April 2010, 09:32 AM
بادرود
ديشب بدون هيچ دليل قانع کنندهاي يکي از پرتهام جان به جان افرين تسليم کرد
دماي اب درست بود و دو ساعت بهد از غذا خوردن ديدم که داره کله پا ميشه و صبح که بلند شدم.....
جالب اينجاس صبح تا حالا اون يکيشون هم داره گيج ميزنه
نميدونم غذام عيب داشت؟؟((لوفاک))
يا زيادي خورد؟؟؟

دوست عزيز اگه احتمال بيماري ميديد در قسمت بيماريها طبق پست اول راهنمايي کنيد تا دوستان بتونن کمکتون کنن.
موفق باشيد.

ali-gte
16 August 2010, 03:11 AM
دوستان خوبم سلام
http://www.image-upload.net/images/ty4lsiixawvxduhbcfvc_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=ty4lsiixawvxduhbcfvc.jpg)
http://www.image-upload.net/images/i7asmhxee84r2k2ce4k_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=i7asmhxee84r2k2ce4k.jpg)
.این پرت فلاور رو خریدم.نر هست یا ماده؟خصوصیات رفتاریش با سایر ماهی ها چطوره با چه ماهی های میشه نگه داریش کرد اصلا" میشه یا نه(چه ماهی های باهاش سازگارند چی بخرم؟)؟چه غذایی پیش نهاد میکنید برای زیباتر شدن رنگش و بزرگتر شدن هد یا سرش؟ رشدش چطوره تا چند سانت بزرگ میشه؟. ازغذای سیچلایدها بهش میدم اما نمیخوره. ترسو وگوشه گیره.و هرچیز مهمی که دربارش باید بدونم.
ممنون میشم بابت راهنماییتون .

Imanhjp
16 August 2010, 02:30 PM
دوستان خوبم سلام
http://www.image-upload.net/images/ty4lsiixawvxduhbcfvc_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=ty4lsiixawvxduhbcfvc.jpg)
http://www.image-upload.net/images/i7asmhxee84r2k2ce4k_thumb.jpg (http://www.image-upload.net/viewer.php?file=i7asmhxee84r2k2ce4k.jpg)
.اين پرت فلاور رو خريدم.نر هست يا ماده؟خصوصيات رفتاريش با ساير ماهي ها چطوره با چه ماهي هاي ميشه نگه داريش کرد اصلا" ميشه يا نه(چه ماهي هاي باهاش سازگارند چي بخرم؟)؟چه غذايي پيش نهاد ميکنيد براي زيباتر شدن رنگش و بزرگتر شدن هد يا سرش؟ رشدش چطوره تا چند سانت بزرگ ميشه؟. ازغذاي سيچلايدها بهش ميدم اما نميخوره. ترسو وگوشه گيره.و هرچيز مهمي که دربارش بايد بدونم.
ممنون ميشم بابت راهنماييتون .

اول از همه مبارک باشه ماهي با مزه و قشنگيه
نر و ماده اش از اين سن خيلي معلوم نيست و بايد يه کم بزرگتر بشه. خصوصيت رفتاريش معمولا قلمرو طلبه و اگه نر باشه وقتي بزرگ ميشه با ماهي هاي ديگه مشکل پيدا ميکنه و اگر ماده باشه مشکل کمتره.
غذا هم سعي کن با ميگو اشتهاش رو تحريک کني و بعد کم کم غذاي سيکليد ها رو بده بهش. براي زيباتر شدنش هم از هورمون هاي فلاور و پرت براي رنگ ميتوني استفاده کني. البته هد رو نمي تونم بهت قول بدم که ميزنه يا نه
علت ترسو بودنش هم استرس هست که تازه وارده و بعد چند روز خوب ميشه

ارمین اسکار
28 August 2010, 07:19 PM
دوستان خوبم سلام
.این پرت فلاور رو خریدم.نر هست یا ماده؟خصوصیات رفتاریش با سایر ماهی ها چطوره با چه ماهی های میشه نگه داریش کرد اصلا" میشه یا نه(چه ماهی های باهاش سازگارند چی بخرم؟)؟چه غذایی پیش نهاد میکنید برای زیباتر شدن رنگش و بزرگتر شدن هد یا سرش؟ رشدش چطوره تا چند سانت بزرگ میشه؟. ازغذای سیچلایدها بهش میدم اما نمیخوره. ترسو وگوشه گیره.و هرچیز مهمی که دربارش باید بدونم.
ممنون میشم بابت راهنماییتون .
سلام دوست عزیز ماهیت خیلی با نمکه. میتونی بهش غذای تترا رد پرت بدی شاید قرمز بشه:icon_arroولی الان چون غذا نمیخوره مخلوط با دل بهش بده .کرم خونی هم میتونی بهش بدی. معمولا ساکت میشن ولی اگه اکواریومت کوچیکه فرق میکنه چون حتی اسکار های زیادی و من تو ماهی فروش ها دیدم که کشتن:icon_twis ولی اگه بزرگه میتونی با زندانی و گرین ترور و سورم و سیلور دالر . در ضمن مکان مخفی شدن هم براش درست کن تا زیاد نترسه.

lovly_lovers
5 March 2011, 01:47 PM
:icon_cry:با سلام من تازه یه هفته است که 2 تا ماهی پرت لب ماتیکی خریدم که یکی از اونها رنگش سیاه و صورتی داره میشه هر روز هم زیر فیلتر قایم میشه در ضمن اون ماهی یه همش میزندش میشه راهنماییم کنید چون تا به حال این ماهی و نداشتم

:icon_cry:

lovly_lovers
13 March 2011, 02:52 PM
سلام دوستان پرت من سیاه شده بود ولی با دادن اسفناج و کاهو و کمی ضد قارچ دو روزه خوب شد :icon_cool

klidin
31 May 2011, 05:43 PM
سلام

می خواستم ازتون سوال کنم این عکس مربوط به چه نوع پرتی هست؟

[/URL]

http://s1.picofile.com/file/6738969814/Unknown_Parrot_Fish.jpg
[URL="http://www.pic.iran-forum.ir/"] (http://www.pic.iran-forum.ir/)

http://s1.picofile.com/file/6738978868/Unknown_Parrot_Fish_02.jpg
همونطور که میبینید چند تا فرق واضح با سایر پرتهای معمولی داره، مثلاً:
1- دهان لوزی شکل (به جای مثلثی)
2- برآمدگی کوچک در قسمت پیشانی
3- قرارگیری چشمها کاملاً در روبروی هم (از نمای روبرو هیچیک از چشمها به طور کامل دیده نمی شوند)
4- کیفیت فوق العادۀ پوست

در ضمن این پرت خاص رو از کجا میشه خرید؟

تشکر فراوان از توجه شما

sadeghpa80
9 July 2011, 02:11 PM
سلام
من الان توی آکواریومم 4 تا پرت دارم البته تازه 5 شنبه خریدم
شرایط تانکم خوبه سیکلشم طی شده همه چیزشم طبیعیه اما از 5 شنبه که اینا رو خریدم و انداختمشون توی تانک تا الان ندیدمشون همش در حال قائم شدن هستن و وقتی من مثلا می رم پشت دیوار و یواش نگاه میکنم میان بیرون ولی وقتی منو از فاصله 10 متری میبینن غیب میشن .
فکر میکنید علتش چیه ؟؟؟
آیا به شرایط محیط عادت می کنن.
اندازه تانکمم 90 * 30 * 50
ممنون

http://forum.niksalehi.com/images/styles/desert_green/misc/progress.gif

mastaneeh
14 August 2011, 04:27 PM
آقا اگه کسی میتونه منو کمک کنه من یه پرت داشتم تقریبا تمام ماهی هامو کشت اینقدر شیطون الان دو تا پرت گرفتم اینقدر با هم دعوا میکنن به شدت وسط اکواریوم شیشه گذاشتم به من بگید چه کار کنم شیشه اکواریومم رو خیلی زشت کرده نمیتونم بردارمش چون همدیگر رو میزنن آیا راهی هست؟؟؟؟