PDA

View Full Version : همه چیز در رابطه با گربه

صفحه ها : [1] 2

Nima1989
8 December 2005, 12:46 PM
معرفی

گربه‌ عضو خانواده‌ گربه‌سانان‌ بوده‌ و حيواني‌ گوشتخوار مي‌باشد. از خصوصيات‌ گربه‌سانان‌ يكي‌ پوشش‌ راه‌راه‌ يا لكه‌اي‌ تيره‌ در زمينه‌اي‌ روشن‌تر بوده‌ كه‌ اين‌ لكه‌ها و خطوط از هم‌ جدا مي‌باشند. خصوصيت‌ ديگر داشتن‌ پوزه‌ كوتاه‌ ودندانهايي‌ است‌ كه‌ براي‌ بريدن‌ و پاره‌كردن‌ تخصصي‌ شده‌اند.

گربه‌ اهلي‌ با سگ‌ متفاوت‌ است‌. سگ‌ اجتماعي‌تر و با وفا بوده‌ ولي‌ گربه‌ منزوي‌ و خودخواه‌ مي‌باشد. بيش‌ از 100 نژادشناخته‌ شده‌ گربه‌ وجود دارد اگر چه‌ بيشتر گربه‌ها دورگه‌ مي‌باشند. گربه‌ها را ميتوان‌ در 2 گروه‌ كلي‌ موكوتاه‌ و موبلندتقسيم‌بندي‌ نمود.
گربه‌ بالغ‌ 30 دندان‌ دارد. فكهاي‌ گربه‌ حركت‌ جانبي‌ ندارند تا غذا آسياب‌ شوند، ضمنا دندانهاي‌ آسيا نيز داراي‌ سطح‌آسياب‌كردن‌ نيستند، در عوض‌ زبان‌ سوهان‌ مانند گربه‌ توانايي‌ جداكردن‌ گوشت‌ از استخوان‌ (ونيز تيمار كردن‌ بدن‌) رادارد.

گربه‌ها بطور طبيعي‌ شبگرد هستند و در طول‌ روز بيشتر اوقات‌ را استراحت‌ مي‌كنند. اينكه‌ گفته‌ مي‌شود گربه‌ها درتاريكي‌ مي‌بينند صحت‌ ندارد، ولي‌ در نور كم‌ قادر به‌ ديدن‌ مي‌باشند. بدن‌ گربه‌ها داراي‌ انعطاف‌ زيادي‌ است‌ و هنگام‌دويدن‌ و تعقيب‌ شكار به‌ سرعت‌ به‌ حداكثر سرعت‌ خود مي‌رسد ولي‌ به‌ دليل‌ داشتن‌ ريه‌هاي‌ كوچك‌ طاقت‌ زيادي‌ ندارد(برخلاف‌ سگ‌) و زود خسته‌ مي‌شود.

چرخه‌ زندگي‌ گربه‌

گربه‌ ماده‌ پس‌ از 61-68 روز دوران‌ بارداري‌ (متوسط 63) بطور ميانگين‌ 3-5 نوزاد به‌ دنيا مي‌آورد. بدن‌ نوزادان‌ از موپوشيده‌ شده‌ ولي‌ چشمها و گوشهايشان‌ بسته‌ مي‌باشد. وزن‌ آنها هنگام‌ تولد بين‌ 90-140 گرم‌ بوده‌ و اضافه‌ وزن‌ طبيعي‌حدود 80-100 گرم‌ در هفته‌ مي‌باشد. در هفته‌ اول‌ زندگي‌، نوزادان‌ تنها توانايي‌ مكيدن‌ سينه‌ مادر، خزيدن‌ و ميو كردن‌ رادارند. در صورتي‌ كه‌ بچه‌ها به‌ ميزان‌ كافي‌ شير بخورند و جاي‌ مناسب‌ و گرم‌ داشته‌ باشند اغلب‌ ساكت‌ يا خواب‌ هستند.در حدود 10 روزگي‌ چشمها باز شده‌ و در حدود 20 روزگي‌ بچه‌ها قادرند با زبان‌ نيز شير بنوشند. در هفته‌ چهارم‌ علاوه‌بر شير مادر مي‌توان‌ به‌ بچه‌ها شير و غذاي‌ نرم‌ كمكي‌ داد. بچه‌ گربه‌ها حتما بايد تا 2 ماهگي‌ شير بخورند.
بچه‌ گربه‌ها حدود 6-7 ماهگي‌ بالغ‌ مي‌شوند ولي‌ آبستني‌ در سن‌ كمتر از يك‌ سال‌ مناسب‌ نيست‌ زيرا گربه‌ ماده‌ هنوزجثه‌ لازم‌ را پيدا نكرده‌ است‌. گربه‌ ماده‌ تا 8 سالگي‌ و نر تا 10 سالگي‌ قابليت‌ جفت‌گيري‌ مناسب‌ دارند. طول‌ عمر گربه‌ساكن‌ منزل‌ با شرايط مناسب‌ حدود 12-15 سال‌ است‌.

انتخاب‌

هنگام‌ انتخاب‌ گربه‌ به‌ سن‌، جنس‌ و پوشش‌ بدن‌ آن‌ توجه‌ كنيد.

سن‌: بچه‌ گربه‌ نياز به‌ مراقبت‌ بيشتري‌ دارد ولي‌ سازش‌ پذيرتر است‌ بخصوص‌ اگر حيوان‌ ديگري‌ در خانه‌ باشد. بچه‌گربه‌ را ميتوان‌ به‌ ميل‌ خود تربيت‌ كرد و دردسر آن‌ كمتر از گربه‌ بالغي‌ است‌ كه‌ عادات‌ قديم‌ دارد. بهتر است‌ بچه‌ گربه‌ تا 8هفته‌ نزد مادرش‌ باشد.

جنس‌: ماده‌ مهربانتر، مطيع‌تر و بازيگوش‌تر است‌. گربه‌ نر براي‌ حفظ قلمرو خود مبارزه‌ مي‌كند. اگر گربه‌ نر اخته‌ شودمطيع‌تر خواهد شد. اگر گربه‌ ماده‌ داريد بايد مراقب‌ آبستني‌ ناخواسته‌ نيز باشيد.

پوشش‌ بدن‌: گربه‌ موكوتاه‌ وقت‌ كمتري‌ جهت‌ نگهداري‌ مي‌گيرد و مي‌تواند خود را تيمار كند. گربه‌ موبلند زيباتر است‌ولي‌ نياز به‌ برس‌زدن‌ روزانه‌ دارد و به‌ مشكلات‌ پوست‌ و مو حساس‌تر مي‌باشد.

نگهداری از گربه

پيش‌ از آوردن‌ گربه‌ به‌ منزل‌ بهتر است‌ وسايل‌ زير تهيه‌ شده‌ باشد. ظرف‌ آب‌ و غذا، محل‌ خواب‌، قفس‌ محل‌ گربه‌،برس‌، جعبه‌ براي‌ بچه‌ گربه‌، ظرف‌ يا سيني‌ شن‌ (جهت‌ دفع‌ ادرار و مدفوع‌) و يك‌ گلدان‌ چمن‌ يا گياه‌ غير سمي‌ (درصورتيكه‌ گربه‌ شما هميشه‌ داخل‌ است‌).
ظرف‌ آب‌ و غذا: بهتر است‌ فلزي‌ باشد و هر روز شسته‌ شود.
محل‌ خواب‌: گربه‌ نسبت‌ به‌ سگ‌ به‌ جاي‌ راحت‌تري‌ نياز دارد كه‌ از سرما و رطوبت‌ زياد مصون‌ باشد.
كنده‌ كوچك‌ جهت‌ پنجه‌ كشيدن‌: گربه‌ براي‌ تيز كردن‌ پنجه‌هاي‌ خود عادت‌ به‌ پنجه‌ كشيدن‌ دارد. بهتر است‌ يك‌ وسيله‌برايش‌ فراهم‌ كنيد در غير اينصورت‌ به‌ مبلمان‌ و فرش‌ شما ممكن‌ است‌ آسيب‌ وارد نمايد.
چمن‌ داخل‌ خانه‌: اگر گربه‌ هميشه‌ داخل‌ خانه‌ است‌ براي‌ جويدن‌ بايد گياه‌ در دسترس‌ داشته‌ باشد. علف‌ منبع‌ فيبرخوب‌ براي‌ گربه‌ است‌. ضمنا براي‌ گربه‌هاي‌ مو بلند كه‌ ممكن‌ است‌ كلاف‌ مو در معده‌شان‌ تشكيل‌ شود مي‌تواند بعنوان‌قي‌آور عمل‌ كند.
ظرف‌ شن‌: شن‌ آن‌ بايد بطور مرتب‌ و حداقل‌ هر 3 روز يكبار تعويض‌ شده‌ و تميز نگه‌ داشته‌ شود.

نگهداري‌ در خانه
گربه‌ را مي‌توان‌ به‌ راحتي‌ در خانه‌ نگه‌ داشت‌ به‌ شرطي‌ كه‌ سرگرمي‌ و تفريح‌ داشته‌ باشد. در نگهداري‌ گربه‌ 4 اصل‌ زيررا رعايت‌ كنيد.
1ـ پيرايش‌: گربه‌ مو بلند هر روز و گربه‌ مو كوتاه‌ 1 بار در هفته‌ برس‌ زده‌ شود. بعد از غذا براي‌ اينكار زمان‌ مناسبي‌ است‌.
2ـ تغذيه‌: به‌ گربه‌ خود بطور منظم‌، در زمان‌ معين‌ و در يك‌ مكان‌ مشخص‌ غذا بدهيد.
3ـ بازي‌: حداقل‌ روزي‌ 15 دقيقه‌ بازي‌ مورد نياز گربه‌ است‌ (بويژه‌ اگر فقط در منزل‌ باشد).
4ـ خواب‌: مكان‌ خواب‌ و استراحت‌ گربه‌ در نقطه‌اي‌ ساكت‌ باشد.

فعاليت‌ و بازي‌
گربه‌ها نياز به‌ بيرون‌ بردن‌ روزانه‌ ندارند ولي‌ بايد آزاد باشند تا فعاليت‌ طبيعي‌ خود را انجام‌ دهند. گربه‌ها (بويژه‌ بچه‌گربه‌) به‌ بازي‌ روزانه‌ نياز دارند. توپ‌ پينگ‌پنگ‌، گلوله‌ كاموا و كارتن‌ خالي‌ اسباب‌ بازيهاي‌ مورد علاقه‌ گربه‌ به‌ شمارمي‌رود.

تغذيه‌
انواع‌ غذاي‌ مناسب‌ براي‌ گربه‌ عبارت‌ است‌ از:
1ـ غذاي‌ تازه‌: شامل‌ گوشت‌، مرغ‌، ماهي‌، تخم‌ مرغ‌ پخته‌، شير و غيره‌.
2ـ غذاي‌ آماده‌: شامل‌ غذاي‌ كنسرو شده‌ (Canned food)، غذاي‌ خشك‌ (Dry food) و غذاي‌ نيمه‌ مرطوب‌ (Semimoist food)مي‌باشند ولي‌ در صورتي‌ كه‌ غذاي‌ تازه‌ مصرف‌ شود بايد بصورت‌ پخته‌ بوده‌ و نياز به‌ بالانس‌ دارد.

شير: هميشه‌ بايد شير تازه‌ داده‌ شود. شير را نبايد بعنوان‌ جايگزين‌ آب‌ داد. برخي‌ گربه‌ها توانايي‌ هضم‌ لاكتوز راندارند. در ناراحتي‌ معده‌ شير گاو داده‌ نشود.
آب‌: آب‌ تازه‌ بايد هميشه‌ در دسترس‌ گربه‌ باشد. نياز گربه‌ به‌ آب‌ بستگي‌ به‌ نوع‌ غذا دارد.

نوع‌ و شرايط تغذيه‌
هر گربه‌ بايد داراي‌ ظرف‌ آب‌ و غذاي‌ جداگانه‌ و تميز باشد. زير ظرف‌ آب‌ و غذا بهتر است‌ روزنامه‌ انداخته‌ شود.محل‌ غذاخوري‌ گربه‌ بايد در جايي‌ ساكت‌ و تميز (مثلا گوشه‌ آشپزخانه‌) باشد و كمتر تغيير كند.
در صورتي‌ كه‌ بيش‌ از يك‌ گربه‌ داريد ظروف‌ غذا جدا باشد. يك‌ گربه‌ بزرگ‌ ممكن‌ است‌ به‌ يك‌ بچه‌ گربه‌ اجازه‌غذاخوردن‌ در يك‌ ظرف‌ مشترك‌ را ندهد. از سنين‌ پائين‌ بايد سعي‌ كرد گربه‌ را به‌ غذاهاي‌ مختلف‌ متنوع‌ عادت‌ داد.

بچه‌ گربه‌ تا 2 ماهگي‌ بايد در كنار مادر باشد و شير مادر را به‌ حد كافي‌ بخورد. از سن‌ 1 ماهگي‌ ميتوان‌ علاوه‌ بر شير مادرغذاي‌ نرم‌ جامد و شير گاو را نيز اضافه‌ كرد. در صورتيكه‌ بچه‌ گربه‌اي‌ به‌ اندازه‌ كافي‌ شير مادر را نخورده‌ باشد بايد تا 4ماهگي‌ شيرگاو در غذاي‌ بچه‌ گربه‌ موجود باشد (حداقل‌ 1 وعده‌) در صورتي‌ كه‌ گربه‌ نتواند شير گاو را هضم‌ كند ميتوان‌به‌ جاي‌ آن‌ ماست‌ شيرين‌ داد.

تعداد وعده‌هاي‌ غذايي‌ با توجه‌ به‌ سن‌ گربه‌ متفاوت‌ است‌.
1-2 ماهگي‌: 6 وعده‌. حداقل‌ 3 وعده‌ شير ولرم‌ و 3 وعده‌ غذاي‌ جامد نرم‌.
2-4 ماهگي‌: 4-5 وعده‌. 2 وعده‌ شير ولرم‌ و 2-3 وعده‌ غذا.
4-6 ماهگي‌: 3 وعده‌.
6 ماهگي‌ به‌ بعد: 2 وعده‌.
در آبستني‌ سنگين‌: 2-4 وعده‌ (13 بيشتر از غذاي‌ معمول‌).
در دوران‌ شيردهي‌: 4-5 وعده‌
گربه‌ پير: 2-3 وعده‌ ولي‌ ميزان‌ غذاي‌ هر وعده‌ كمتر باشد.

نظافت‌ و تميز كردن‌
برس‌ زدن‌: گربه‌ مو كوتاه‌ 1-2 بار در هفته‌ و گربه‌ مو بلند هر روز بايد برس‌ زده‌ شوند. اين‌ كار بايد به‌ آرامي‌ و در جهت‌موهاي‌ بدن‌ انجام‌ شود. در صورتي‌ كه‌ روي‌ بدن‌ كرك‌ بوجود آمده‌ باشد مي‌توان‌ از شانه‌ فلزي‌ براي‌ باز كردن‌ آن‌ استفاده‌نمود.
موي‌ گربه‌ بطور طبيعي‌ مي‌ريزد. در صورتي‌ كه‌ بطور منظم‌ برس‌ زده‌ نشود گربه‌ موهاي‌ سست‌ ريخته‌ شده‌ را خواهدبلعيد. اين‌ موها قادرند در دستگاه‌ گوارش‌ كنار هم‌ جمع‌ شده‌ و ايجاد گلوله‌هاي‌ مو (Hair ball) و انسداد نمايند.
تميز كردن‌ چشم‌، گوش‌ و دندان‌: حداقل‌ هفته‌اي‌ يكبار چشم‌ها و گوشها بايد بوسيله‌ پنبه‌ مرطوب‌ و تميز شده‌ و دندانهابا مسواك‌ كوچك‌ يا گوش‌ پاك‌كن‌ مسواك‌ زده‌ شوند. گربه‌ را بايد از بچگي‌ به‌ اين‌ موارد عادت‌ داد.
كوتاه‌ كردن‌ ناخنها: در صورتي‌ كه‌ گربه‌ شما دائم‌ در خانه‌ است‌ بهتر است‌ بطور منظم‌ انجام‌ شود. عمل‌ جراحي‌ قطع‌ناخن‌ توصيه‌ نمي‌شود زيرا دفاع‌ طبيعي‌ را از گربه‌ مي‌گيرد.
حمام‌ كردن‌: بطور كلي‌ گربه‌ نياز به‌ شستشو ندارد مگر اينكه‌ بدن‌ آن‌ واقعا كثيف‌ شده‌ باشد. در صورت‌ نياز به‌ حمام‌كردن‌، اين‌ كار بايد با آب‌ گرم‌ و شامپو مخصوص‌ انجام‌ شده‌ و پس‌ از آن‌ بدن‌ گربه‌ كاملا خشك‌ شود.

:icon_cool

kima
10 December 2005, 09:17 AM
گربه فقط تیپا
آی حال میده آدم گربه رو بزنه
از هیچ حیوانی به اندازه گربه بدم نمیاد
هر چقدر هم بهش خوبی کنی باز دزده اما سگ اگر کتکش هم بزنی باز وفاداره به صاحبش
ما یک گربه نزدیک خونمون داریم که مامانم ته مانده غذا رو بهش میده
اگر یک روز چیزی نباشه براش بزاریم همون یک روزه میاد کثیفی می کنه داخل خونه ما رو میره
اگر کسی نیاز داشت من در روش های و متد های مختلف برای گربه آزاری اطلاعات نسبتا زیادی دارم
کسی نیاز داشت در خدمتم

kingdariush
15 December 2005, 03:24 PM
گربه فقط تیپا
اگر یک روز چیزی نباشه براش بزاریم همون یک روزه میاد کثیفی می کنه داخل خونه ما رو میره
اگر کسی نیاز داشت من در روش های و متد های مختلف برای گربه آزاری اطلاعات نسبتا زیادی دارم
کسی نیاز داشت در خدمتم

من كه گربه اينجوري نديدم حتما جن بوده

ولي كلا گربه آزاري هم نوعي از ساديسم است

kima
22 December 2005, 04:47 AM
من كه گربه اينجوري نديدم حتما جن بوده

ولي كلا گربه آزاري هم نوعي از ساديسم است

ممنونم از محبتتون

شازده كوچولو
23 December 2005, 10:03 AM
اینکه درسته. گربه هیچ وقت با وفا نمیشه. در واقع اگه برای صاحبش خودشو لوس میکنه این بخاطر غریزه خود گربه هست در بدست آوردن غذا. اینو تو یه مقاله حیوانات خونده بودم.
حالا برام این سوال از اونهایی که گربه تو خونه نگه داشتن. برای ادرار و مدفو گربه چه کاری میکنید؟ اولن که هرچی باشه بوی بدی خواهد داشت. حالا اومدیمو گربهه یادش رفت تو اون سینی شن کارش رو بکنه ؟تکلیف چی میشه همه خونه نابود میشه که...

kima
23 December 2005, 07:27 PM
یادش رفت که نداره
کارش رو می کنه
اما بوی خیلی بدی داره
کاریشم نمیشه کرد

darya
27 December 2005, 02:02 AM
خوب، گربه عزت نفس داره و باید نازشو بکشی ولی سگ توسری خور هست. از موجود توسری خور متنفرم.
گربه جایی بغیر از شن و خاک کارشو نمیکنه. گربه های غیراهلی هم همینطور هستند. کارشون رو زیر خاک (توی باغچه یا گلدون) انجام میدن و روشو میپوشونن.

fizzi
27 December 2005, 01:41 PM
گربه كلن حيوون بي حيايي هست!

يه بار گربه دوستم روي مبل خابيده بود.. منم نديدمش و نشستم روش!!!! :icon_evil
از اون به بعد گربه هه از 1كيلومتري منو ميديد موهاي تنش سيخ ميشد و فخخ ميكرد!! :icon_eek:

RoSo
27 December 2005, 04:10 PM
فرزین چه شانسی آوردی تو که گربه بلایی سرت نیاورده.

fizzi
27 December 2005, 06:38 PM
فرزین چه شانسی آوردی تو که گربه بلایی سرت نیاورده.

از خوبي هاي شلوار جينه ديگه ! :icon_razz

البته از حق نگزريم خيلي بلا سر اين گربه سياه بدبخت آوردم و يك بار هم انداختمش تو استخر :icon_excl
ولي يه بار داشتم پش گردنشو ناز ميكردم يه دفعه برگشت دستم رو گازي گرفت كه 2 ماه جاش بود :icon_mad:

RoSo
27 December 2005, 08:14 PM
به نظر من گربه احمق ترین موجود روی زمینه. حتی تو این برنامه های صحنه های خنده دار هم که نگاه کنید 90% از حماقت های گربه رو میبینید.

Pooriya_Online
27 December 2005, 08:32 PM
مزخرف تر از این موجود حیوونی ندیدم. آزار و اذیتش خیلی حال میده با Kima موافقم به خصوص اینکه پاهاش توی پوست گردویی قریی بزاری. آی حال میده وقتی تق تق صدا میده میده. نمیدونید که...
حالا ما ها هم اذیت میکنم. یکی رو میشناختم که بیماری روانی داشت و گربه رو میکشت. با روشها ممختلف. خفگی, دار, سلاخی, گیوتین (از نوع دستیش), آتش زدن و...
حالا چه دشمنی با این بنده خداها داشت نمیدونم...

kingdariush
27 December 2005, 11:09 PM
....یکی رو میشناختم که بیماری روانی داشت و گربه رو میکشت...

این بیماریها خطرناک است . اصغر قاتل که 20 تا بچه را کشته بود هم گفته بود از گربه کشتن شروع کرده. این وضعیت اگر درمان نشه خیلی خطرناکه . اگر دوستی دارید که گربه آزاری میکنه حتما کمکش کنید که درمان بشه

رحيم توكلي
28 December 2005, 12:03 AM
حالا اين راسته كه بعضي گربه ها جن هستند

kima
28 December 2005, 02:14 AM
مزخرف تر از این موجود حیوونی ندیدم. آزار و اذیتش خیلی حال میده با Kima موافقم به خصوص اینکه پاهاش توی پوست گردویی قریی بزاری. آی حال میده وقتی تق تق صدا میده میده. نمیدونید که...
حالا ما ها هم اذیت میکنم. یکی رو میشناختم که بیماری روانی داشت و گربه رو میکشت. با روشها ممختلف. خفگی, دار, سلاخی, گیوتین (از نوع دستیش), آتش زدن و...

اذیت کردنش آره اما با کشتنش موافق نیستنم
از دیدن صحنه مردن خوشم نمیاد

MerDaX
28 December 2005, 09:23 PM
من و رفيقم يه بار رفتيم گردش وسط خيابون گربش توي دستش بود يهو پريد.افتاد رو زمين بدوبدو كرد يه راست رفت زير چرخ يه پرادو.بد بخت مغزش له شد.انقدراين رفيق من ناراحته كه با اين كه 3 ماه گذشته ولي هنوز تعادل رواني نداره.
وحشتناك بود اون صحنه.خيلي وحشتناك بود

RoSo
28 December 2005, 11:43 PM
رعایت کنید لطفاً تا بحث منحرف نشه.

anaraki
29 December 2005, 02:37 AM
به نظر من هم حرف kingdariush درست است
كلا گربه آزاري هم نوعي از ساديسم است
البته تصحیح میکنم

كلا حیوان آزاري هم نوعي از ساديسم است..چه باوفا چه بی وفا

MerDaX
29 December 2005, 02:45 AM
اي اقا......
كجاي كاري؟
تو روز روشن ادم با ادم اين كارو ميكنه هيش كي جيكش در نمياد عزيزم.ساديسمي كه از ماشين بيشتره توي خيابونا.
البته دلم پر بود اين جوري گفتم ها.بهت بر نخوره جناب anaraki

camaro
29 December 2005, 04:32 PM
منم يه چيزي كشف كردم !!!!
گربه ها حس چشاييشون طمع تند رو نمي فهمه .
يه بار يه كباب رو اونقدر فلفل تند ماليدم كه بدم به گربه كه ديگه شرشو كم كنه .....گربه كباب رو خورد و خيلي آروم منتظر بعديش شد . ما هم مونديم باخا باخا !!!!

رعایت کنید لطفاً تا بحث ترسناك نشه ....!!:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_lol:

kima
30 December 2005, 12:51 PM
منم يه چيزي كشف كردم !!!!
گربه ها حس چشاييشون طمع تند رو نمي فهمه .
يه بار يه كباب رو اونقدر فلفل تند ماليدم كه بدم به گربه كه ديگه شرشو كم كنه .....گربه كباب رو خورد و خيلي آروم منتظر بعديش شد . ما هم مونديم باخا باخا !!!!

رعایت کنید لطفاً تا بحث ترسناك نشه ....!!:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_lol:

ده اینکاره نیستی داداش
شما باید گوشت رو با نخ ماهیگیری از این نامرئی ها ببندی و بعدش هم بدی بخوره
وقتی کامل خورد و رفت پایین نخ رو بندی یک جا و و اگر هم دوست داشتی بکشیش
اوقت از این محل که خوبه پاش برسه از این دنیا هم میره و دیگه بر نمی گرده

fizzi
30 December 2005, 01:08 PM
ده اینکاره نیستی داداش

kima جان شما قبلن شكنجه گر بوديد ؟

kinz
30 December 2005, 11:49 PM
گربه زیاد دوست ندارم.
اما اصولا فکر میکنم یکی از دوستان سادیستی رو زیر بگیرم کمتر ناراحت میشم تا اینکه یه گربه رو زیر بگیرم.
-------

کسی دوست و یا ... نداره گربش تازه زاییده باشه و بچه گربه بخواد بفروشه؟ میخوام کادو بدم مطمئنن بچه گربه لاعقل از من خوشبخت تر میشه جایی که میره! :icon_arro

camaro
31 December 2005, 11:23 AM
ده اینکاره نیستی داداش

نه ... مثل اينكه ما اصلا اينكاره نيستيم عمو جان .
ولي با اين روشي كه شما فرموديد فكر نكنم موضوع حس چشايي گربه حل شده باشه .

kingdariush
31 December 2005, 09:25 PM
گربه زیاد دوست ندارم.
اما اصولا فکر میکنم یکی از دوستان سادیستی رو زیر بگیرم کمتر ناراحت میشم تا اینکه یه گربه رو زیر بگیرم.
-------

کسی دوست و یا ... نداره گربش تازه زاییده باشه و بچه گربه بخواد بفروشه؟ میخوام کادو بدم مطمئنن بچه گربه لاعقل از من خوشبخت تر میشه جایی که میره! :icon_arro

سلام
من توصیه میکنم بجای خرید بچه گربه یک بچه گربه از خیابان بگیرید بزرگ کنید چون 90% این بچه گربه ها تلف میشن اونم با وضع بدی فقط کافیه به یه مرکز دامپزشکی نشونش بدید
اما اگر اصرار به خرید دارید این آدرس :

http://iranpet.net/

kinz
31 December 2005, 11:36 PM
والا خیلی وقته گربه ندیدم اطرافمون حالا چه برسد به بچه گربه و گربه ای که بشه کادو داد.

در مورد این لینکی که دادین باهاشون صحبت کردم قراره خبر بدند و حدود قیمتشون فکر میکنم بین 200 الی 300 تومان هست برای بچه گربه امیدوارم سرم کلاه نره.
شما قابل اعتماد میدونیدشون؟

ممنون بابت راهنماییتون

RoSo
1 January 2006, 12:15 AM
سگ شیتسو به اون قشنگی 350 تومنه. واقعاً ارزش نداره آدم بخواد 300 تومن برا گربه بده.

Pooriya_Online
1 January 2006, 12:34 AM
سگ شیتسو به اون قشنگی 350 تومنه. واقعاً ارزش نداره آدم بخواد 300 تومن برا گربه بده.
من با 350 تومن چه کارایی میکنم...

RoSo
1 January 2006, 12:48 AM
من با 350 تومن چه کارایی میکنم...
بله خب 350 تومن پول کمی نیست ولی شما این پول رو برای یک موجود زنده میدین که میتونه خیلی برای شما جذاب باشه. وقتی که یک حیوان خونگی بیاری میشه عضوی از خانواده و اون موقع دیگه اونو با پول نمی سنجی و حاضر نیستی براش قیمتی بذاری. :icon_surp

kingdariush
1 January 2006, 01:12 AM
والا خیلی وقته گربه ندیدم اطرافمون حالا چه برسد به بچه گربه و گربه ای که بشه کادو داد.

در مورد این لینکی که دادین باهاشون صحبت کردم قراره خبر بدند و حدود قیمتشون فکر میکنم بین 200 الی 300 تومان هست برای بچه گربه امیدوارم سرم کلاه نره.
شما قابل اعتماد میدونیدشون؟

ممنون بابت راهنماییتون

من فقط سایتشونو دیدم و آشنایی ندارم

MerDaX
1 January 2006, 01:44 AM
بله خب 350 تومن پول کمی نیست ولی شما این پول رو برای یک موجود زنده میدین که میتونه خیلی برای شما جذاب باشه. وقتی که یک حیوان خونگی بیاری میشه عضوی از خانواده و اون موقع دیگه اونو با پول نمی سنجی و حاضر نیستی براش قیمتی بذاری. :icon_surp

اينو هستم.مخخخخخخصوصا اگه اون حيووني كه ديگه حاضر نيستي براش قيمت بزاري سگ باشه.
بابا ما يه بار بچه كه بوديم :icon_idea با ماهي سال نو كه توي تنگ بود بازي ميكرديم.1 ماه بعد كه مرد رفتيم توي حياط ساختمون خاكش كرديم و زارزار بالاي مقبره آن مرحوم گريه كرديم.:icon_cry: :icon_twis
سگ كه از وفاش هر چي بگيم كمه :icon_neut .بعدشم زبون ادمو حاليش ميشه بعد يه چند وقت.اونو كه ديگه اصلا بهش چپ هم نگاه بكنن هم ادم ناراحت ميشه چه برسه به بحث فروش اون.مگه نه جناب روسو؟:icon_lol: :icon_roll

kinz
1 January 2006, 02:35 AM
DJ RoSo
OK
300 زیاده پس روت حساب میکنم یه بچه گربه خیلی خوشگل بامزه که کوچیک بمونه تا یکی دو ماه دیگه برام جفت و جور کن (دقیقا با این مشخصات از طرف گربه خاستم اونجوری قیمت داد البته با اون عکسایی که من دیدم همشون از این نژادای درست حسابی بودند) اما حالا روزبه چون تویی نژادشم مهم نیست یه بچه گربه خوشگل بامزه کافیه.

پاورقی: روزبه پس فردا من مرکز کلاس دارم کلاسه به حیاط دید داره نبینم با دو تا راکت افتادی به جون گربه های مرکز.

baris
1 January 2006, 02:54 AM
دقيقا موافقم
البته سليقه اي است و نميشه بار علاقه افراد نسخه ثابتي پيچيد
ولي من كه شخصا نميتونم اين دو موجود را با هم مقايسه كنم و در يك سطح قرار بدم و شديدا نگهداري سگ رو ترجيح ميدم به گربه و با dvmehrdad هم كاملا موافقم

kingdariush
1 January 2006, 10:02 PM
دقيقا موافقم
البته سليقه اي است و نميشه بار علاقه افراد نسخه ثابتي پيچيد
ولي من كه شخصا نميتونم اين دو موجود را با هم مقايسه كنم و در يك سطح قرار بدم و شديدا نگهداري سگ رو ترجيح ميدم به گربه و با dvmehrdad هم كاملا موافقم

گربه برای زندگی شهری مناسبتره. غذای کمتر نگهداری کمتر تمیزتر سر و صدای کمتر و وابستگی کمتر. لبته ما سگ داشتم ولی سگ را برای خانه بدون حیاط مناسب نمیدونم

kima
2 January 2006, 02:47 AM
کسی رو دیدم داهل آپارتمان 6 تا سگ داشت
کسی هم مشکلی نداشت باهاشون
مهم تربیت سگ هست

Nima1989
3 February 2006, 08:52 PM
تربيت گربه‌

تربيت‌ گربه‌ از سگ‌ مشكل‌تر مي‌باشد. در ابتدا گربه‌ بايد نام‌ خود را بداند. هنگام‌ غذا دادن‌ يا زمان‌ خواب‌ او را صداكنيد. بزودي‌ ياد مي‌گيرد كه‌ پاسخ‌ دهد.

عصبانيت‌ گربه‌:
عموما گربه‌ها با انسان‌ رفتار تهاجمي‌ ندارند. در صورتي‌ كه‌ گربه‌ شما ناگهان‌ حمله‌ كرده‌ تا شما را گازبگيرد و چنگ‌ زند ممكن‌ است‌ به‌ دليل‌ درد، حال‌ ناخوش‌ و جابجايي‌ همراه‌ با خشونت‌ شما باشد. گربه‌هايي‌ كه‌ دائما درداخل‌ خانه‌ هستند و وسايل‌ بازي‌ ندارند، بيشتر عصباني‌ و تهاجمي‌ مي‌شوند.

اگر گربه‌ هنگام‌ بازي‌ چنگ‌ زند معمولا آسيب‌ نمي‌رساند. اگر گربه‌ به‌ پشت‌ خوابيده‌ باشد در اين‌ حالت‌ احساس‌آسيب‌ پذيري‌ كرده‌ و بيشتر تهاجمي‌ مي‌شود.

ولگردي‌:
گربه‌هاي‌ نر و گربه‌هايي‌ كه‌ بد نگهداري‌ مي‌شوند ممكن‌ است‌ چنين‌ عادتي‌ پيدا كنند. با صدا زدن‌ مرتب‌ گربه‌هنگام‌ غذادادن‌ و فراهم‌ كردن‌ وسايل‌ بازي‌ در منزل‌ بايد با اين‌ عادت‌ مبارزه‌ كرد.

جويدن‌ گياهان‌ خانگي‌:
اگر گربه‌ شما برگ‌ گلداني‌ را مرتب‌ مي‌جود، مي‌توان‌ در چند مرحله‌ روي‌ آن‌ آبليموي‌ رقيق‌اسپري‌ كرد. بيشتر گربه‌ها مزه‌ آن‌ را دوست‌ ندارند.

تنبيه‌ كردن‌:
ديسپلين‌ را بايد از بچگي‌ اجرا كرد. نبايد براي‌ اجراي‌ آن‌ كاري‌ كرد كه‌ گربه‌ دردش‌ بيايد. يك‌ روش‌ مناسب‌تنبيه‌، اسپري‌ كردن‌ آب‌ با يك‌ آب‌پاش‌ يا سرنگ‌ است‌.

رفتار گربه با ساير حيوانات خانگي

وقتي‌ كه‌ براي‌ اولين‌ بار مي‌خواهيد بچه‌ گربه‌ جديدي‌ كنار حيوانات‌ ديگر بياوريد، چند هفته‌ اول‌ جداگانه‌ غذا داده‌ ورفتار آنها را با هم‌ زير نظر داشته‌ باشيد. معرفي‌ بچه‌ گربه‌ جديد به‌ يك‌ گربه‌ بالغ‌ خيلي‌ مشكل‌ است‌ و ممكن‌ است‌ آنراتهديد كند.

سگ‌ و گربه‌:
اولين‌ رويارويي‌ آنها را كنترل‌ كنيد. بهتر است‌ اولين‌ رويارويي‌ سگ‌ شما با بچه‌ گربه‌ جديد هنگامي‌ باشدكه‌ گربه‌ خواب‌ است‌. وقتي‌ كه‌ سگ‌ و گربه‌ به‌ هم‌ عادت‌ كردند مي‌توان‌ به‌ راحتي‌ آنها را كنار هم‌ قرار داد.

گربه‌ و خرگوش‌:
بايد تحت‌ نظر باشند. اگر گربه‌ روي‌ حيوان‌ كوچكي‌ بپرد مي‌تواند به‌ آن‌ آسيب‌ برساند (حتي‌ در بازي‌)اگر گربه‌ بالغي‌ در خانه‌ داريد اجازه‌ ندهيد حيوانات‌ كوچك‌ (بچه‌ خرگوش‌، همستر، مرغ‌ عشق‌ و ...) از قفس‌ خارج‌شوند.

سلامتي‌ گربه‌

گربه‌ سالم‌ داراي‌ اشتهاي‌ خوب‌، پوشش‌ شفاف‌ و حركت‌ آسان‌ بوده‌ و از زندگي‌ لذت‌ مي‌برد. در منزل‌ به‌ نشانه‌هاي‌ زيرتوجه‌ كنيد:

پوشش‌ بدن‌: خارش‌، ريزش‌ موي‌ زياد، انگل‌ خارجي‌ و تغيير رنگ‌ پوست‌.
چشم‌ها: آبريزش‌، التهاب‌ ملتحمه‌ و پلك‌ سوم‌، تار بودن‌ قرنيه‌ و عدسي‌.
گوش‌: خارش‌ گوش‌، تورم‌، نگه‌داشتن‌ سر به‌ يك‌ طرف‌، ترشحات‌ قهوه‌اي‌.
بيني‌: آبريزش‌، عطسه‌، صداي‌ تنفسي‌ غير طبيعي‌
دندانها: لثه‌هاي‌ متورم‌، بوي‌ بد تنفسي‌.
دفع‌: اسهال‌، ترشحات‌ دستگاه‌ تناسلي‌، دفع‌ مكرر ادرار.
لاغري‌: مي‌تواند به‌ دليل‌ انگل‌، بيماري‌ يا سوء تغذيه‌ باشد.
كاهش‌ اشتها: در هواي‌ داغ‌ يا متعاقب‌ بيماري‌ پيش‌ مي‌آيد. نبايد به‌ زور به‌ گربه‌ غذا داد. غذا را عوض‌ كرده‌ يا غذاي‌مطبوع‌ گرم‌ با مقادير كم‌ داده‌ شود. غذايي‌ را كه‌ گربه‌ امتناع‌ مي‌كند پس‌ از 10 دقيقه‌ دور بياندازيد.
استفراغ‌: گاهي‌ به‌ دليل‌ ماده‌ مضر بلعيده‌ شده‌ است‌ يا براي‌ خلاصي‌ از كلافه‌ مو. اگر استفراغ‌ ادامه‌ يابد و همراه‌ اسهال‌باشد يا خون‌ نيز وجود داشته‌ باشد نشانه‌ بيماري‌ است‌.

بيماريهاي‌ مشترك‌
مهمترين‌ بيماريهايي‌ كه‌ از گربه‌ ممكن‌ است‌ به‌ انسان‌ سرايت‌ كند عبارتند از هاري‌، توكسوپلاسموز، عفونتهاي‌قارچي‌ و انگلي‌. بايد توجه‌ داشت‌ كه‌ همه‌ اينها قابل‌ پيشگيري‌ مي‌باشند.
هاري‌ بوسيله‌ واكسيناسيون‌ منظم‌ گربه‌ و بيماريهاي‌ انگلي‌ با تجويز منظم‌ داروهاي‌ ضدانگلي‌ قابل‌ پيشگيري‌ هستند.جهت‌ پيشگيري‌ از توكسوپلاسموز، گربه‌ شما نبايد غذاي‌ خام‌ خورده‌ يا اجازه‌ شكار داشته‌ باشد. ضمنا با گربه‌هاي‌ولگرد تماس‌ نداشته‌ باشد.

مراقبتهاي‌ دامپزشكي‌
گربه‌ را بايد مرتب‌ نزد دامپزشك‌ برد. واكسيناسيون‌ گربه‌ نيز در سال‌ اول‌ 2 و 3 ماهگي‌ و سپس‌ سالي‌ يكبار توسطدامپزشك‌ انجام‌ مي‌شود. داروهاي‌ ضد انگل‌ بايد هر 6 ماه‌ يكبار تجويز شوند.

تجويز دارو:
براي‌ خوراندن‌ قرص‌ يك‌ نفر گربه‌ را محكم‌ گرفته‌، سر گربه‌ را با يك‌ دست‌ گرفته‌ و با دست‌ ديگر كه‌قرص‌ در آن‌ است‌ به‌ آرامي‌ دهان‌ را باز مي‌كنيم‌. قرص‌ را در انتهاي‌ زبان‌ قرار داده‌ دهان‌ را بسته‌ و كمي‌ بالا نگه‌ ميداريم‌ تابلع‌ نمايد. داروي‌ مايع‌، با سرنگ‌ (بدون‌ سوزن‌) از گوشه‌ دهان‌ به‌ آرامي‌ داده‌ مي‌شود. براي‌ قطره‌ گوش‌، ابتدا گوش‌ را ازترشحات‌ پاك‌ كرده‌ بعد لبه‌ گوش‌ را به‌ عقب‌ مي‌بريم‌ تا مجرا مشخص‌ شود. پس‌ از تجويز قطره‌ به‌ آرامي‌ ماساژ داده‌مي‌شود.
گربه‌ بيمار:
گربه‌ بيمار يا پس‌ از عمل‌ جراحي‌ نياز به‌ مراقبت‌ دارد. گربه‌ را بايد در جايي‌ آرام‌، گرم‌ و تميز قرار داد. يك‌كارتن‌ كه‌ كف‌ آن‌ روزنامه‌ يا پارچه‌ است‌ مناسب‌ مي‌باشد. غذاي‌ آن‌ نيز بايد مطبوع‌، در حجم‌ كمتر و وعده‌هاي‌ بيشتر داده‌شود.
كمكهاي‌ اوليه‌: اگر گربه‌ مجروح‌ پيدا كرديد قبل‌ از رساندن‌ به‌ مراكز درماني‌، زير آن‌ يك‌ پتوي‌ گرم‌ و نرم‌ انداخته‌ و باگرفتن‌ دو سر پتو گربه‌ را جابجا كنيد. نبايد چيزي‌ به‌ او خوراند و بيش‌ از 5-10 دقيقه‌ نبايد گربه‌ به‌ يك‌ سمت‌ خوابيده‌باشد.
اگر دست‌ و پا شكسته‌ باشد نيز گربه‌ را به‌ آرامي‌ روي‌ پتو قرار داده‌ پاي‌ شكسته‌ نبايد حركت‌ كند و بهتر است‌ بطرف‌بالا باشد.

eastern
28 May 2006, 03:00 PM
این بیماریها خطرناک است . اصغر قاتل که 20 تا بچه را کشته بود هم گفته بود از گربه کشتن شروع کرده. این وضعیت اگر درمان نشه خیلی خطرناکه . اگر دوستی دارید که گربه آزاری میکنه حتما کمکش کنید که درمان بشه

با کینگ داریوش موافقم..

به نظر من همه حیوونا دوست داشتنی هستن و آزار اونا یعنی سادیسم مطلق!

چرا فقط به فکر این هستیم که یه حیوون چه خدمتی به ما می کنه؟ همش به فکر خودمون که نباید باشیم.. اونا هم موجودات زنده ان و حق زندگی دارن ، اونم به شیوه خودشون..

گربه هم فوق العاده است .. اینکه محبت رو فراموش می کنه ، مجوزی برای آزارش نیست!!

nish
29 May 2006, 12:42 PM
مدیر محترم این تاپیک یه تاپیک آموزشی هست لطفا مباحث نا مربوط ( آزار و شکنجه ) از این تاپیک حذف شود

masoud1990
31 May 2006, 04:42 PM
واکسن گربه رو چقد میگیرن بزنه؟

kingdariush
1 June 2006, 01:17 AM
واکسن گربه رو چقد میگیرن بزنه؟

اگر دانشکده دامپزشکی ببری خیلی نمیشه ولی جاهای خصوصی 30 تومن میشه . چون 3 تا واکسنه که توی دو نوبت تزریق میشه

I-Amir
3 October 2006, 01:33 PM
http://pantipenny.com/images/59.jpg

http://pantipenny.com/images/41.jpg

http://goldenrushkittens.com/pics/big/persh_5.jpg

http://www.my-cats-and-kittens.com/persian.jpg

دوشیزه
7 October 2006, 01:30 PM
میشه از گربه به عنوان حیوان خانگی مواظبت کرد؟

بلای ناگهانی
7 October 2006, 02:40 PM
میشه از گربه به عنوان حیوان خانگی مواظبت کرد؟

چرا نشه.. ولی برخی از مواقع باید چنگ خوردن رو تحمل کنی!

دوشیزه
8 October 2006, 01:54 PM
ده اینکاره نیستی داداش

واقعا برای شما متاسف هستم هیچ امیدی برای بهبود شما نیست:icon_cry:
گربه یک لغمه رو اونقدر میجوه که اگر کوچکترین سنگ یا چیزی که مانع جویدنش بشه میندازتش بیرون یا اون چیز رو یا له میکنه یا اگه نخ باشه:icon_twis پارش میکنه مگر اینکه گربه نابالغ باشه

خوب، گربه عزت نفس داره و باید نازشو بکشی ولی سگ توسری خور هست:icon_mad:
:icon_cool ولی خوب من سگ هم دوست دارم ولی گربه رو بیشتر :icon_wink
در مورد وفا یا بی وافایی سگ و گربه هیچ نظری ندام و اصلا این چیز برام مهم نیست بچه هم که بودم از مردن جوجه رنگیا اصلا ناراحت نمیشدم:icon_surp

در مورد گربه فکر کنم فقط یا بیشتر اقایون هستن که خیلی بدشون میاد:icon_razz و من دلیلش رو خیلی دقیق میدونم .. اینقدر دقیق هست که روم نمیشه تو این فروم یا کلا به کسی بگم (البته تو مقاله خوندم):icon_roll

parti3000
8 October 2006, 02:33 PM
میشه یه کم راجع به این گربه ایرانی که معروفه توضیح بدین ؟
من شنیدم میگن گربه شیرازی !!
نژاد خاصیه ؟ چه ویژگی خاصی داره و ....
بصورت غیر اهلی در ایران هم دیده میشه یا خیر ؟

I-Amir
8 October 2006, 03:54 PM
میشه یه کم راجع به این گربه ایرانی که معروفه توضیح بدین ؟
من شنیدم میگن گربه شیرازی !!
نژاد خاصیه ؟ چه ویژگی خاصی داره و ....
بصورت غیر اهلی در ایران هم دیده میشه یا خیر ؟
نژاد پرشین به خاطر زیبایی و موهای بلند و چشمهای درشت خوشکلش معروف ِ
ویژگیشون اصالت ، کلاس و ابهت گربه های پرشین ِ

http://www.persian-cats.com/gallery/aa.jpg

http://www.persian-cats.com/gallery/abby2.jpg

http://persianrescue.co.uk/images/openday_2005.jpg
http://www.purrinlot.com/Picture%20012.jpg

شهبازي
11 October 2006, 02:20 AM
تنها راه درمون اون اينه كه عينه يه گربه انو بكشي تا بفهمه كه گربه آزاري يعني چ:icon_bigg ي؟
ما يه گربه داريم كه بهش ميگيم لُلُپ آخه از بچگي خپل بود همه فاميل دوسش دارند.:icon_idea
همه اين صفتا رو هم داره كه ذاتش اينه:icon_lol: ولي باز مرام داره يه بار براي مادرم يه هديه اورده بود يه فنج سفيد سالم و بدون زخم مادرم كه ديده بود به اون نگاه مي كنه گفته بود چيه چي اوردي و اون فنج رو تو دست مادرم گذاشته بود:icon_arro بماند داستان زندگي اين گربه طولاني و بايد در آينده براتون بگم اما اينو فراموش نكنيد كه اونم آفريده خداست و جون داره و پيش خدا عزيزه. پس مواظب خودمون و اونا و ديگر حيونا باشيم:lover:

شهبازي
12 October 2006, 01:43 AM
دوشيزه
اونچه كه شما در مورد گربه و آقايون مي دونيد رو به ما هم بگيد آخه ما تو خونمون تو گربه داريم
فكرش بكن ما اين گربه ها رو هم خيلي دوست داريم. تازه جا خوش كرده اند و عزيز شده اند.:icon_razz

Nomad
13 October 2006, 09:56 PM
دوستان من تا یه مدن پیش یه گربه داشتم . از همین گربه های معمولی که تو خیابون هم فراوونه . گربه ی من ماده بود و وقتی بزرگ شد با یه گربه ی نر دیگه که ماله دوستم بود . . . آره . حاصل اون هم 3 تا بچه بودش که یکیشون رو که من نگه داشتم . این بچه گربه به رنگ سفید بود ( در صورتی که نه پدر و مادر گربه ی ماده ی خودم و نه والدین گربه ی دوستم , هیچ کدوم سفید رنگ نبودن ) . بر عکس گربه های خیابونی فوق العاده پشمالو و تپل مپل بود . رنگ چشمهاش هم اوائل هر دو تا تیره رنگ و بعدش یکی آبی شد و بعدش هم اون یکی یه چیزی بین زرد و سبز شد . یعنی چشماش دو رنگ بودن ( هر کدوم یه رنگ ) . وقتی بزرگتر شد متاسفانه اون رو دزدیدن یا حالا نمیدونم کشته شد یا . . . .
حالا دوستان میخواستم بدونم کسی در مورد این نوع گربه ها اطلاعی داره . میخوام یکی مسه همونو گیر بیارم .

Nomad
16 October 2006, 02:07 AM
دوستانی که اطلاعاتی دارن . . . نمیخواید جواب مارو بدید . بابا میخوام یه گربه بگیرم مثه گربه قبلیم .

karash501
16 October 2006, 08:23 AM
اين گربه هاي خيابوني از چه نژادين؟من يه جا حوندم نژاد خيلياشون اصيله و كليم قيمتشونه!اگه بخوام يكي از اينا رو خونه نگه دارم بايد چجوري بگيرمشو به كجاهاش توجه كنم كه چيز حوبي گيرم بياد؟از نطر بهداشتي پزشكي چي؟

عرفنا
30 October 2006, 06:11 PM
دوستان عزیز من متاسفانه خیلی اتلاعات در مورد گربه ها ندارم ولی تا اونجایی که می دونم و به علت جواب ندادن دوستان متلع تر در ادامه می گم:
نژاد های اسلی گربه که ما معمولن توی خیابون ها می بینیم شامل نژادهای بنگال، برمه ای، وان ترکیه،انگلیسی،سیامی و روسی هستند.من هفته ی پیش یک گربه ی وان ترکیه، سفید و کرم گرفتم که فقت پول واکسن هاشو دادم.در زمن گربه ی پرشین قیمتی بین 200 تا 240 داشت :icon_excl
اما در مورد بهس در مورد ازیت و آزار گربه ها، دوست داشتن یا نداشتن گربه ها یک امر کاملن سلیقه ایه ولی خود من نزرم اینه که وقتی ما در مقابل انسان ها اهساس مهبتمونو از دست دادیم، وقتی هر روز دور و بر ما آدم ها از گشنگی می میرن و ما هتی سداشون رو نمی شنویم، خیلی قابل هزم و قابل قبول نیست که این همه هزینه برای یه هم سهبت بدون زبون و یک بازیچه بزاریم اون هم با کسیفیش، مریزیاش و همه ی مشکلای دیگش:icon_mad:
در زمن گربه رو هم برای خودم نگرفتم :icon_surp

bijan2021
30 October 2006, 10:13 PM
چندوقت پیش یه بچه گربه گرفتم یکی دو روز نگهش داشتم و البته چون آشنایی با نگهداریش نداشتم ولش کردم ولی تو اون یکی دو روز که پیشم بود بدنم خارش عجیبی گرفته بود :icon_arro میخام بدونم این گربه های خیابونی رو میشه گرفت و نگهداشت؟ واکسنی چیزی میخواد؟

Anoush
31 October 2006, 01:14 PM
چندوقت پیش یه بچه گربه گرفتم یکی دو روز نگهش داشتم و البته چون آشنایی با نگهداریش نداشتم ولش کردم ولی تو اون یکی دو روز که پیشم بود بدنم خارش عجیبی گرفته بود :icon_arro میخام بدونم این گربه های خیابونی رو میشه گرفت و نگهداشت؟ واکسنی چیزی میخواد؟

اگر قصد نگهداری گربه های خیابانی رو دارید حتمن اون رو پیش دامپزشک ببرید.
گربه میتونه عامل بیماری توکسو پلاسموز باشه که مخصوصن برای افرادی که در سیستم ایمنی ضعف دارند و خانمهای باردار خطرناک به حساب میاد و در مدفوع گربه وجود داره. تماس اتفاقی با مدفوع گربه (هنگام باغبانی و نظافت محل استقرار گربه) و بردن دست به دهان ویا با خراش پنجه گربه به انسان منتقل میشه.
خرید یک گربه مطمئن و هزینه کردن برای اون بنظر من به صرفه تر از ریسک کردن در مورد گربه خیابانی هست.

دست اخر پیشنهاد شخصی من اینه که اگر در خانه خانم باردار و یا با احتمال ان وجود داره از نگهداری هر نوع گربه برای مدتی صرف نظر کنید.

موفق باشید

McAcE
31 October 2006, 03:10 PM
البته من زیاد موافق خرید گربه نیستم اما بهتره از جاهای معتبر و با واکسن بخری نظر شخصیه من سگ خونگی که هم خوشگله هم پشمالو هم وفا داره همه چیز داره و میتونه بهت دلبسته بشه
نزاد(شیتزو+تریر)همین

0310
2 November 2006, 12:11 AM
یه سوال:
گربه خونگی واقعا مشکلی برا ی آدم از نظر بیماری و این جور چیزا که می گی مو هاش نازایی میاره و.... نداره؟؟؟

Anoush
2 November 2006, 09:49 AM
یه سوال:
گربه خونگی واقعا مشکلی برا ی آدم از نظر بیماری و این جور چیزا که می گی مو هاش نازایی میاره و.... نداره؟؟؟

من نشنیدم که موی گربه نازایی بیاره. مشکل توکسوپلاسموز رو هم گربه های تحت مراقبت نخواهند داشت.

نگرا
1 December 2006, 12:28 AM
چون گربه با انسان ها بيماري هاي مشترك داره، به نزر من خيلي به صرفه تر و آقلانه تره كه بريم و يه گربه ي تر و تميز كه واكسن هاشم زدن و دردسر هم نداره بگيريم.
من حدود 1.5 ماه قبل يه نژاد وان تركيه خريدم كه فقت هزينه ي واكسن هاشو پرداختم كه شد 30000 تومن.يعني يه گربه از تو خيابون هم بگيريم ، انقدر خرج داره :icon_cool

Glimpser
1 December 2006, 03:41 AM
موجود جالب جذاب و کلک و ناقلایی هست من بعد از کلی سرو کله زدن باهاش بهش یاد دادم که به هیچ وجه روی کانتر آشپزخانه راه نرود و کلی از این موضوع حال کردم ولی فکر میکنی بعد از دو هفته چی فهمیدم ؟
بله آقا گربه روی کانتر نمیرفت البته فقط تا وقتی من اونجا بودم به محض رفتن بیرون اونم میرفت روی کانتر
یک چیز جالبتری هم که دیدم دزدیدن نون و پنهان کردن اون بود که تاحالا نه جایی دیده بودم و نه شنیده
بهترین مراسم هم وقتی بود که یک مگس وارد خانه میشد استاد عین عابد زاده برای شکارش شیرجه میرفت کاری هم نداشت که بعدش با مغز به کجا میخوره
فقط کافی بود وقت خواب یادم بره در سبدش را ببنم اونوقت بود که صبح میدیدم توی بغلمه حتی یک بار با کلی میو میو کردن منو از روی مبل بلند کرد منم تریپ برداشتم که نکنه داره اتفاقی می افته ولی میدونید بعدش چکار کرد ؟
استاد رفت و جای من روی مبل لم داد و میتونم قسم بخورم که داشت به ریش من میخندید

McAcE
1 December 2006, 02:23 PM
موجود جالب جذاب و کلک و ناقلایی هست من بعد از کلی سرو کله زدن باهاش بهش یاد دادم که به هیچ وجه روی کانتر آشپزخانه راه نرود و کلی از این موضوع حال کردم ولی فکر میکنی بعد از دو هفته چی فهمیدم ؟
بله آقا گربه روی کانتر نمیرفت البته فقط تا وقتی من اونجا بودم به محض رفتن بیرون اونم میرفت روی کانتر
یک چیز جالبتری هم که دیدم دزدیدن نون و پنهان کردن اون بود که تاحالا نه جایی دیده بودم و نه شنیده
بهترین مراسم هم وقتی بود که یک مگس وارد خانه میشد استاد عین عابد زاده برای شکارش شیرجه میرفت کاری هم نداشت که بعدش با مغز به کجا میخوره
فقط کافی بود وقت خواب یادم بره در سبدش را ببنم اونوقت بود که صبح میدیدم توی بغلمه حتی یک بار با کلی میو میو کردن منو از روی مبل بلند کرد منم تریپ برداشتم که نکنه داره اتفاقی می افته ولی میدونید بعدش چکار کرد ؟
استاد رفت و جای من روی مبل لم داد و میتونم قسم بخورم که داشت به ریش من میخندید
از داشتن گربه چقد راضی هستید
آیا لذت داره یا .....؟
مثل سگ میشه باهشون حال کرد مثلا انواع بازی های که من با سگ بلدم مثل پرت کردن چوب و اوردنش

I-Amir
2 December 2006, 01:09 PM
گربه های پرشین مولوی چنده ِ ؟
تو این فصل قیمت ها تغییر میکنه ؟
چطوری یک پرشین سالم از مولوی گیر بیارم آشنا دارید ؟

Glimpser
2 December 2006, 03:49 PM
از داشتن گربه چقد راضی هستید
آیا لذت داره یا .....؟
مثل سگ میشه باهشون حال کرد مثلا انواع بازی های که من با سگ بلدم مثل پرت کردن چوب و اوردنش

سمبل حماقت و خودخواهی است و اصلا امکان ایجاد رابطه عاطفی مثل رابطه سگ را ندارد ولی درعوض مثل سگ چاپلوس نیست فقط کافیه از یک حرکتت شما خوشش نیاد اونوقته که یک جای پنجه باحال روی دستت میذاره از نظر هوشی از بسیاری از نژاد سگ ها عقب تره ولی از نظر اینکه خودش را لوس کنه یا بگیره اون یک داستان دیگه است

McAcE
2 December 2006, 04:10 PM
سمبل حماقت و خودخواهی است و اصلا امکان ایجاد رابطه عاطفی مثل رابطه سگ را ندارد ولی درعوض مثل سگ چاپلوس نیست فقط کافیه از یک حرکتت شما خوشش نیاد اونوقته که یک جای پنجه باحال روی دستت میذاره از نظر هوشی از بسیاری از نژاد سگ ها عقب تره ولی از نظر اینکه خودش را لوس کنه یا بگیره اون یک داستان دیگه است
میشه بفرمایید داشتن گربه چه لذتی داره پس با این اوصاف خریدن گربه ببخشیدا حماقته یه نونخور پرو و اضافی

نگرا
4 December 2006, 02:21 PM
وجود گربه ام برای من که تنها زندگی میکنم یه جورایی آرامش بخشه...از صبح که پا میشم ، اونم بیدار میشه و باهام حرف میزنه ( البته به زبون خودش :icon_mrgr ) وقتی هم که از بیرون میام، صدای پامو که میشنوه ، میاد به پیشوازم . به نزر من گربه از خیلی از حیوون ها بهتره چون راهت تر با آدم ارتباتت برقرار میکنه. من تجربه ی داشتن حیوون های زیادی رو داشتم ، و به این نتیجه رسیدم... یا سگ، یا گربه :icon_cool و چون سگ کسیف کاریش خیلی زیاده، من گربه رو واسه زندگی آپارتمانی ترجیه میدم.
در زمن گربه هم مسه سگ همبازیه خوبیه و میشه خیلی خوب باهاش توپ بازی کرد یا با کلاف کاموا ...:icon_surp هر چیم که ندونسته رو زمین بکشیم ، می دود دنبالش...
این کاملن سلیقه ایه...
مسلن من گربه ی وانم رو به پرشین ترجیه میدم ، چون بازیگوش و با نمک تره ... ولی خیلیا ( اکسرن آقایون) پرشین رو به خاتر قرور و ابهتش بیشتر دوست دارن ! :icon_excl

I-Amir
5 December 2006, 11:54 AM
به نظر من گربه بهتره
لا اقل هر جا میری بهت نمیگن سگت رو نیار یا سگ نجس ِ و فلان و فلان

نگرا
6 December 2006, 03:00 PM
منبع : مجله اینترنتی فریا

مراقب گربه ها باشید !!

گربه خانگی یک حیوان جذاب است که نوازش آن می تواند لذت بخش باشد. اما اگر شما زوج جوانی هستید و قصد تشکیل خانواده دارید بهتر است کمی مراقب این قضیه باشید.

با توجه به بررسی های ارائه شده در کنفرانس بین المللی انجمن وابسته به بیماریهای تنفسی آمریکا در 21 ماه می، گربه ها قادرند ریسک ابتلای نوزادان را به بیماری پوستی اگزما افزایش دهند.

این تحقیقات که روی 486 کودک از بدو تولد انجام گرفت، نشان داد که وجود دو یا تعداد بیشتری سگ در خانه تأثیر محافظتی اندکی بر ریسک افزایش اگزما در بچه ها خواهد داشت.

در مطالعاتی که در دانشگاه آریزونا ی امریکا صورت گرفت، از والدین در مورد تعداد گربه و سگهایی که در زمان تولد بچه در خانه نگهداری می شدند سؤال شد و یکسال بعد دوباره این موضوع پیگیری شد تا مشخص شود کدام کودک مبتلا به اگزما تشخیص داده شده است.

پژوهشگران دریافتند از میان 134 کودک که در خانه شان گربه نگهداری می شد، 27.6 درصد با سن یک سال دارای بیماری اگزما بودند که این آمار در بین 286 کودک دیگر(بدون گربه در خانه) 17.8 درصد بود.

همچنین متذکر شدند درحالیکه تماس با گربه ریسک ابتلای کودک به اگزما را افزایش می دهد خواه مادر دچار بیماری آسم باشد یا نه، تاثیر این قضیه بر کودکانی که مادر آنها مبتلا به آسم نیستند پررنگتر است.

دکتر مورالز(Dr Morales) که تیم پژوهشگران را در این بررسی هدایت می کرد گفت اگرچه تحقیقات قبلی نشان می داد حیوان خانگی در برابر بیماریهای آلرژی زا نقش حفاظتی دارد، تحقیقات جدید حاکی از این امر است که بودن در معرض ترکیبی با نام اندوتوکسین که در سگ و گربه وجود دارد، در سالهای اولیه زندگی کودک ممکن است حتی موجب نا متوازن کردن سیستم مقاومتی بدن نیز بشود.

اغلب گربه ها شنگول، بازی گوش و شیطان هستند و برای بسیاری از مردم بویژه کودکان موجوداتی دوست داشتنی به حساب می آیند. این موضوع بخصوص هنگامی مورد توجه انسان قرار میگیرد که با یک گربه کم سن و سال سر و کار داشته باشد.

بنظر میرسد که گربه از حدود 4000 سال گذشته وارد زندگی انسان ها شده و جزو اولین حیوانات خانگی و رام شده باشد که در خانه انسانها، کنار آتش همدم او گشته است. از دیرباز تا کنون افسانه ها و خرافات بسیاری راجع به گربه ها نقل شده است، بطوری که در مصر باستان گربه نمادی از خدایان بود و در قرنهای بعد، بسیاری از گربه می ترسیدند و آنرا نماد شیطان می دانستند.

مهر و محبت

گربه ها همیشه نیاز به مهر و محبت دارند چه هنگامی که با گربه ی دیگر زندگی می کنند1 و چه هنگامی که با انسان زندگی میکنند

شاید این موضوع که گربه ها حیوانات خودخواه و لوسی هستند درست باشه

این مطلب رو از سایت حیوانات پیدا کردم که فکر میکنم معرفی خوبی اما نه کاملی از گربه ها در سایتشون نوشتن

گربه‌ عضو خانواده‌ گربه‌سانان‌ بوده‌ و حيواني‌ گوشتخوار مي‌باشد. از خصوصيات‌ گربه‌سانان‌ يكي‌ پوشش‌ راه‌راه‌ يا لكه‌اي‌ تيره‌ در زمينه‌اي‌ روشن‌تر بوده‌ كه‌ اين‌ لكه‌ها و خطوط از هم‌ جدا مي‌باشند. خصوصيت‌ ديگر داشتن‌ پوزه‌ كوتاه‌ ودندانهايي‌ است‌ كه‌ براي‌ بريدن‌ و پاره‌كردن‌ تخصصي‌ شده‌اند.

گربه‌ اهلي‌ با سگ‌ متفاوت‌ است‌. سگ‌ اجتماعي‌تر و با وفا بوده‌ ولي‌ گربه‌ منزوي‌ و خودخواه‌ مي‌باشد. بيش‌ از 100 نژادشناخته‌ شده‌ گربه‌ وجود دارد اگر چه‌ بيشتر گربه‌ها دورگه‌ مي‌باشند. گربه‌ها را ميتوان‌ در 2 گروه‌ كلي‌ موكوتاه‌ و موبلندتقسيم‌بندي‌ نمود.
گربه‌ بالغ‌ 30 دندان‌ دارد. فكهاي‌ گربه‌ حركت‌ جانبي‌ ندارند تا غذا آسياب‌ شوند، ضمنا دندانهاي‌ آسيا نيز داراي‌ سطح‌آسياب‌كردن‌ نيستند، در عوض‌ زبان‌ سوهان‌ مانند گربه‌ توانايي‌ جداكردن‌ گوشت‌ از استخوان‌ (ونيز تيمار كردن‌ بدن‌) رادارد.

گربه‌ها بطور طبيعي‌ شبگرد هستند

همنطور که گفتم فصل سرما برای گربه ها مساویس با بدنیا اومدن بچه گربه ها ی نیاز در فصل پاییز گربه های نر بدنبال گربه های ماده هستند و بخاطر همین چنگ و جنجال با گربه های دیگه بخاطر گربه ای خاص سر و صدای خشم اونها خیلی به گوش میرسه !

بعد از اینکه بچه گربه ها بدنیا اومدن و تقسیم وظایف اینه که تا چند ماهگی بچه ها مادر فقط به نگهداری و مراقبت از اونها باشه و در این مدت پدر مسئول تهیه غذا باشه در این مدت گربه ی ماده با صداهای خاصی پدر را فرامی خونه که این نوع صدا ها بیشتر در بهار شنیده میشه

منبع : cats.mihanblog.com

I-Amir
15 February 2007, 12:46 AM
پرشین کت

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/Persian_(cat)_silver.jpg/250px-Persian_(cat)_silver.jpg

http://www.johnsoncountyhumane.org/images/Isaac.jpg

http://www.pastelpetportraits.co.uk/shu/photos/persian%20cat%20painting.JPG

http://www.freeimage4u.com/images/cat.jpg

VIGO
15 February 2007, 03:12 AM
گربه های پرشین مولوی چنده ِ ؟
تو این فصل قیمت ها تغییر میکنه ؟
چطوری یک پرشین سالم از مولوی گیر بیارم آشنا دارید ؟

1 - یک گربه جوون پرشین قیمتش از 350،000 تا 400،000 هستش من یک پرشین یکی دو ماه پیش مولوی قیمت کردن 360،000 تومان .

2 - نمیدونم :icon_razz

3 - هر کدام از حیوان فروشی های مولوی را سر بزنید آدرس هر حیوانی رو بخواهید در اختیارتون می ذارن:icon_cool

babak_deghat
21 February 2007, 05:41 PM
والا ما یک گربه ی ماده داریم به اسم (ملوس)که الان حامله است و کاملا دستی هم نیست.یعنی فقط میذاره لمسش کنیم و مثلا نمی ذاره از زمین بلندش کنیم.سوال من اینه که این گربه وقتی بخواد بزایه کجا این کارو انجام میده؟؟؟یا اینکه مثلا از چند ساعت قبل خودش متوجه می شه تا بره یه جایی پیدا کنه یا میادش خونه ی ما یا چیز دیگری؟؟

VIGO
21 February 2007, 05:52 PM
والا ما یک گربه ی ماده داریم به اسم (ملوس)که الان حامله است و کاملا دستی هم نیست.یعنی فقط میذاره لمسش کنیم و مثلا نمی ذاره از زمین بلندش کنیم.سوال من اینه که این گربه وقتی بخواد بزایه کجا این کارو انجام میده؟؟؟یا اینکه مثلا از چند ساعت قبل خودش متوجه می شه تا بره یه جایی پیدا کنه یا میادش خونه ی ما یا چیز دیگری؟؟

این ملوس خانوم شما وقتی خونه ی شما میاد کجا میخوابه معمولا ؟

Anoush
22 February 2007, 11:33 AM

اگر گربه شما خیلی خونگی باشه در جایی که میخوابه همون جا هم وضع حمل میکنه ولی اگه زیاد خونگی نیست یهو غیبش میزنه و بعد از مدتی با سوغاتی هاش پیش شما اسباب کشی میکنه.

اگر تو حیاط یا پارکینگ خونه (پارکینگ رو خیلی دوست دارن) جایی دنج و امن داشته باشید میره همون جا.

babak_deghat
22 February 2007, 02:14 PM
ملوس ما بعضی شبها تو خونه ای که براش درست کردم می خوابه بعضی شبها هم غیبش می زنه و نمی دونم کجا شب رو سپری می کنه.....
در ضمن اینهم عکسش:http://www.deviantart.com/deviation/47549407/?qo=17&q=by%3Ababakzone&qh=sort%3Atime+-in%3Ascrapshttp://www.deviantart.com/deviation/47549407/?qo=17&q=by%3Ababakzone&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps

VIGO
22 February 2007, 03:41 PM
چقدر خوشگله خدا بهتون ببخشه !!!:icon_wink:icon_arro احتمالا جایی میره که کاملا امن باشه حتی توی لونه ای که درست کرده اید هم نمی خوابه ( احتمال زیاد ) ! فقط اگر یکی دوتا از بچه هاش مردن قصه نخورید من گربه هایی که داشتم بلا استثناء 2 یا یکی از بچه هاشون می مرد .

گربه من فقط بالای پشت بام خونه ما میرفت زیر یک تخت که وسایل و ابزار و ... فرسوده رو اونجا میزاریم داخل یک جعبه زایمان می کرد !!!

اگر زایمان کرد برای نگهداری بهتر کوچولوهاش به این تاپیک مراجعه کنید و با افرادی که سابقه گربه دارند رایزنی کنید .

REZA CVL SHUN
28 March 2007, 11:47 PM
گربه
گربه بهترین حیوون خونگییه ، خیلی باهوشه (از سگ خیلی باهوشتره) ، از نظر بدنی هم قابل تحسین

چون هم خوشگله هم خیلی با عرضه و جسور(بهر حال از خانواده گربه سانان هستش) و بازیگوش ،

شاید همه متوجه نشن ولی گربه ها علاوه بر اینکه رنگشون با هم فرق میکنه ، صورتشون (یعنی خوش

قیافه و بد قیافه دارن)و حتی از نظر شخصیتی هم با هم فرق میکنن ، شاید بعضی ها بگن بی وفا

هستن ولی این تا حدودی درسته و به 2 دلیل ردش میکنم : اول اینکه گربه کلا بی خیاله و بفکر خودشه

و کلا مغروره من مغرور بودنو دوست دارم دوم اینکه آدم چرا اصلا باید دنبال وفا توی یه حیوون باشه بنظرم

اینو باید از جاهای دیگه بدستش بیاره

babak_deghat
26 May 2007, 03:35 PM
یه سوال:::گربه ای که زایمان کرده اگه به بچه هاش دست بزنیم چی میشه؟؟؟بعضی ها می گن اگه به بچه گربه دست بزنید بوی شما رو به خودش می گیره و مادرش دیگه بهش شیر نمی ده می خواستم ببینم این راسته؟؟؟؟

greatr9
29 May 2007, 01:41 AM
سلام،من امروز رفتم سگ بخرم جو گیر شدم به جاش یه جفت پرشین کت خریدم...انقد خشکلن...عکسشونو فردا میذارم ببینین

ariana
29 May 2007, 09:41 AM
يكي از دوستام دو سه تا بچه گربه داره واسه فروش در اصفهان كجا ببره و چند بفروشه خوبه؟

nish
29 May 2007, 11:27 AM
سلام،من امروز رفتم سگ بخرم جو گیر شدم به جاش یه جفت پرشین کت خریدم...انقد خشکلن...عکسشونو فردا میذارم ببینین
بیصبرانه منتظر عکسهایتان از آن کوچولوهای خوشگل هستیم

greatr9
27 June 2007, 02:03 AM
یکی از گربه هام که اسمش جیلی هست موهاش خیلی گولوله شده فردا میبرمش موهاشو کوتاه کنم حالا کچل میشه کلی زشت میشه،چیکار کنم؟راستی میخوام بفروشمشون،کسی نمیخواد؟:cryb:

ParsCommunity
27 June 2007, 10:47 PM
یکی از گربه هام که اسمش جیلی هست موهاش خیلی گولوله شده فردا میبرمش موهاشو کوتاه کنم حالا کچل میشه کلی زشت میشه،چیکار کنم؟راستی میخوام بفروشمشون،کسی نمیخواد؟:cryb:
نژادش چیه؟ چند سالشه؟ جنسیتش چیه؟ چند میفروشیش؟ چه رنگیه؟ عقیم شده یا نه؟

greatr9
28 June 2007, 12:39 AM
سلام،این گارفیلده،8 ماهه ،عقیم هم نشده چون که با جفتش با هم هستن

greatr9
28 June 2007, 02:40 AM
اون یکی رو کچل کردم....چند ماهه دیگه عکسشو میذارم ببینین:icon_arro

greatr9
28 June 2007, 02:45 AM
جیلی سفیده چشماشم آبیه،گارفیلد نره،رنگش خاکیه چشماشم قهوه ایه،همین که تو عکسه...راستی عکس بزرگتر و واضحتر چه جوری میشه گذاشت؟

Anoush
28 June 2007, 10:21 AM
سروران گرامی

چون در این قسمت، بخش خرید و فروش نداریم، برای خرید و فروش حیوانات به هم پیغام خصوصی بدهید.

ممنونم

nish
28 June 2007, 10:26 AM
اون یکی رو کچل کردم....چند ماهه دیگه عکسشو میذارم ببینین:icon_arro
چقدره نازن شما کجا هستی ؟چه شهری؟

greatr9
30 June 2007, 02:22 AM
http://usera.imagecave.com/greatr9/gar3.jpg
http://usera.imagecave.com/greatr9/gar2.jpg

http://usera.imagecave.com/greatr9/jily.jpg

greatr9
16 July 2007, 01:53 AM
سلام...تصمیم به فروش گربه ها شد...اگه کسی میخواد لطفا پیغام خصوصی بده...البته دوتاشون با هم هستن

badform
21 July 2007, 06:04 PM
اگه يه بچه گربه بيارم خرج واكسناش چقدر مي شه؟

kasra 2005
24 July 2007, 05:25 PM
سلام من یه بچه گربه دارم که همیشه ی صدایه قققققققققققققققااااااااااااااااااااااااااررررررررر ررررر قار قور از شکمش میاد در ضمن گوشهیه چششم ضائده هایه کوچیکی هست

VIGO
24 July 2007, 06:56 PM
این مشکلی نیست دوست من این صدا زمانی که گربه احساساتی میشه از داخل بدنش میاد.
شما می تونید زائده ها رو با یک تکه پنبه خیس پاک کنید البته طبیعی هستش و مقدارش اگر کم باشه مشکلی پیش نمیاره. این هم فقط در دوران کودکی مشاهده میشه .

Kung_mf
8 August 2007, 02:04 AM
1- چرا واکسنش اینقدر گرونه ؟(30 تومن!!!)

2- چقدر وقت یه بار باید بزنیم

3- گربه تر وتمیز هست بفروشن گرونتر از 20 تومن نباشه؟؟(فرق نمیکنه چه نژادی)

greatr9
8 August 2007, 06:12 PM

واکسن گربه ها رو باید هر شش ماه بزنین....قرص ضد انگل هم داره که اونم باید هر سه ماه بهش بدین
که البته هزینه خاصی نداره...در مورد خرید گربه هم به نفعتون هست که یه نژاد درست بخرین که اونم نژاد مخلوط پرشین که صد تا نسل از روش گذشته زیر 100 تومن فکر نکنم باشه....اگه براتون نژادش مهم نیست که فکر کنم یه گربه باید پیدا کنین یا از کسی از آشناها بگیرین...البته اینو بگم که نگهداری گربه خیلی سخته مخصوصا اگه موهاش بلند باشه

badform
9 August 2007, 04:58 AM

1_18 تومنه نه 30 تومن.از ميدان انقلاب به سمت آزادي كه بري توي خيابون قريب دانشكده دامپزشكي هست كه مي زنن برات.ضمنا واكسن سه گانه 10 تومن بيشتر نمي شه.هاري رو بعدا بايد بزني.
يك بار مي زني در سال و بعدا فقط واكسن يادآور را مي زني
3_گربه توپ و تميز و مجاني اگر مي خواي بم ايميل بزن.هرچه سريع تر
badform@gmail.com

greatr9
9 August 2007, 12:59 PM
1_18 تومنه نه 30 تومن.از ميدان انقلاب به سمت آزادي كه بري توي خيابون قريب دانشكده دامپزشكي هست كه مي زنن برات.ضمنا واكسن سه گانه 10 تومن بيشتر نمي شه.هاري رو بعدا بايد بزني.
يك بار مي زني در سال و بعدا فقط واكسن يادآور را مي زني
3_گربه توپ و تميز و مجاني اگر مي خواي بم ايميل بزن.هرچه سريع تر
badform@gmail.com

واکسن هایی که توی دانشکده دامپزشکی میزنن فکر کنم از لحاظ کیفیت با اونایی که تو دامپزشکیای معتبر میزنن فرق میکنه...در کل من شنیدم کلا حیوون خونگیو بهتره که نبرن دانشکده دامپزشکی

badform
10 August 2007, 04:02 PM
واکسن هایی که توی دانشکده دامپزشکی میزنن فکر کنم از لحاظ کیفیت با اونایی که تو دامپزشکیای معتبر میزنن فرق میکنه...در کل من شنیدم کلا حیوون خونگیو بهتره که نبرن دانشکده دامپزشکی
مي شه كسي كه اينو بت گفته بم معرفي كني؟ اين فكرهاي الكي نكن.روزي 50 تا حيوون مي برن اونجا و تا جايي كه مي دونم معتبر ترين مكان هستش.شما اگه مي خواي ببر اين كلينيك هاي دامپزشكي بالاي شهر كه قيمت خون باباشونو مي خوان .

Kung_mf
10 August 2007, 10:05 PM
من اصفهانم نمی تونم گربه رو ازت بگیرم

greatr9
11 August 2007, 02:42 AM
مي شه كسي كه اينو بت گفته بم معرفي كني؟ اين فكرهاي الكي نكن.روزي 50 تا حيوون مي برن اونجا و تا جايي كه مي دونم معتبر ترين مكان هستش.شما اگه مي خواي ببر اين كلينيك هاي دامپزشكي بالاي شهر كه قيمت خون باباشونو مي خوان .

من فقط گفتم که اینجوری شنیدم:beaten:

babak_deghat
26 August 2007, 11:57 PM
1-

اگه شیراز هستی بیا بهت آدرس میدم 2 تا گربه 4و5ماهه رو مفتی ازم بگیر.میگم مفتی نه اینکه فکر کنی مشکلی دارن ها....به دلیل مسافرت دارم همه گربه هامو به این و اون می بخشم.مشخصاتشون:
1-نام:ببری
نژاد:مختلط(کافری و اوسیکت)
خصوصیات:باهوش و عاشق بازی
2-نام:جغجغه
جنس:مونث
سن=4.5ماه
نژاد:پرشین(بایکالر)

خصوصیات:تنبل،تنه لش،شکمو اما بسیار نرم و لطیف
اینهم عکساشون:

http://i11.tinypic.com/660vaso.jpg

VIGO
27 August 2007, 02:47 PM
اگه شیراز هستی بیا بهت آدرس میدم 2 تا گربه 4و5ماهه رو مفتی ازم بگیر.میگم مفتی نه اینکه فکر کنی مشکلی دارن ها....به دلیل مسافرت دارم همه گربه هامو به این و اون می بخشم.مشخصاتشون:
1-نام:ببری
نژاد:مختلط(کافری و اوسیکت)
خصوصیات:باهوش و عاشق بازی
2-نام:جغجغه
جنس:مونث
سن=4.5ماه
نژاد:پرشین(بایکالر)

خصوصیات:تنبل،تنه لش،شکمو اما بسیار نرم و لطیف
اینهم عکساشون:

من تهرانم به نظر شما چطوری می تونم از شما بگیرمش ؟!

babak_deghat
20 October 2007, 11:04 PM
گربه http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/df/Bengal_Cat_%28Fia%29.jpg/250px-Bengal_Cat_%28Fia%29.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:Bengal_Cat_%28Fia%2 9.jpg)

نگاره‌های دیگر (http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Felis_silvestris_catus)
طبقه‌بندی علمی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%A F%DB%8C_%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C) فرمانرو: جانوران (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8% A7%D9%86&action=edit)
شاخه: طنابداران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D 9%86)
رده: پستانداران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%A7%D9%86)
راسته: گوشتخواران (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%AE%D9% 88%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86&action=edit)
خانواده: گربه‌سانان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D9%8 6%D8%A7%D9%86)
سرده: گربه
گونه‌ها: F. catus
نام علمی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%86%D8%A7%D9%85_%D8%B9%D9%84%D9 %85%DB%8C&action=edit) Felis catus
مترادف‌ها (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9% 81%E2%80%8C%D9%87%D8%A7&action=edit) Felis lybica گُربه عضو خانواده گربه‌سانان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D9%8 6%D8%A7%D9%86) و یک حیوان گوشتخوار است.[۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#_note-Aftab)بیش از یکصد نژاد شناخته شده گربه وجود دارد اگرچه بیشتر گربه‌ها دورگه می‌باشند ،گربه‌ها در بعد تجاری و بیشتر برای فروش به صورت حیوان خانگی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AD%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86_%D8 %AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C&action=edit) به دوسته مو کوتاه و مو بلند تقسیم می‌شوند.گربه‌ها به طور طبیعی شبگرد هستند و بیشتر طول روز را می‌خوابند و در نور (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D9%88%D8%B1) کم از دید خوبی برخوردارند.[۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#_note-Aftab)
گربه‌ها از ۶ تا ۷ ماهگی بالغ می‌شوند و توانایی تولید مثل (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%85%D8%AB%D9%84) دارند ،ماده‌ها تا ۸ سالگی و نرها تا ۱۰ سالگی قابلیت جفت‌گیری دارند ،دوره آبستنی گربه نیز بین ۶۱ تا ۶۸ روز (متوسط ۶۳ روز) است.[۱] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#_note-Aftab)
فهرست مندرجات

۱ نژادهای گربه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#.D9.86.DA.98.D8.A7.D8.AF. D9.87.D8.A7.DB.8C_.DA.AF.D8.B1.D8.A8.D9.87)
۲ اندازه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#.D8.A7.D9.86.D8.AF.D8.A7. D8.B2.D9.87)
۳ اسکلت (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#.D8.A7.D8.B3.DA.A9.D9.84. D8.AA)
۴ منابع (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#.D9.85.D9.86.D8.A7.D8.A8. D8.B9)
۵ جستارهای وابسته (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#.D8.AC.D8.B3.D8.AA.D8.A7. D8.B1.D9.87.D8.A7.DB.8C_.D9.88.D8.A7.D8.A8.D8.B3.D 8.AA.D9.87)
۶ پیوند به بیرون (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#.D9.BE.DB.8C.D9.88.D9.86. D8.AF_.D8.A8.D9.87_.D8.A8.DB.8C.D8.B1.D9.88.D9.86)
نژادهای گربه

گربه ایرانی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86%DB%8C)

گربه ها سه دسته اند لاغر که معمولاْ بین ۲.۵ تا ۷ کیلوگرم اند متوسط بین ۱۱ تا ۲۳ کیلوگرم وچاق که از ۲۳ کیلوگرم بیشتر هستند

آنها دارای ۷ مهره گردنی ۱۳ مهره قفسه سینه و ۷ مهره کمر هستند

منابع

↑ ۱٫۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#_ref-Aftab_0) ۱٫۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#_ref-Aftab_1) ۱٫۲ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87#_ref-Aftab_2) معرفی گربه (http://www.aftab.ir/articles/science_education/biology/c3c1165830985_cat_p1.php). سایت آفتاب. بازدید در تاریخ ۱۰ سپتامبر ۲۰۰۷.

منبع:ویکی پدیا

babak_deghat
12 November 2007, 07:57 PM
خب الان وقتیه که دیگه میتونم بگم در زمینه ی گربه عالم دهر شده ام!!و هر کسی هر سوالی راجع به گربه از هر زمینه ای داشت بیاد تو این تاپیک مطرح کنه حتما جواب درستی بهش میدم....

sourena_8888
14 November 2007, 10:08 AM
چه جور دو گربه یکی بچه و دیگری بالغ رو بهم معرفی کنم ؟؟ بچه(نر) بالغ (ماده)
بار اول نا کام بودم ....گربه بزرگ ناراحت شد و رفت .... گربه بزرگ خونگی هست

babak_deghat
14 November 2007, 02:21 PM
چه جور دو گربه یکی بچه و دیگری بالغ رو بهم معرفی کنم ؟؟ بچه(نر) بالغ (ماده)
بار اول نا کام بودم ....گربه بزرگ ناراحت شد و رفت .... گربه بزرگ خونگی هست

گربه ها کلا حیواناتی هستند قلمروجو که به هر ترتیبی که شده باید از قلمروشون محافظت کنند.به قول معروف:
دو درویش در گلیمی بخسبند ولی دو گربه!در اقلیمی نگنجند
البته استثنا هم هست مثلا ممکنه گربه ها باهم خویشاوند!مثل والد،فرزند برادر و خواهر وغیره....باشند یا هر دو از بچگی با هم بزرگ شده باشند.بهترین راه اینه که بچه گربه ها رو از همون بچگی با هم بزرگ کرد ولی اگه گربه بالغی دارید و تازه وارد بچه هست نا امید نشید چون میتونید یه جورایی باهم کنارشون بیارید.گربه های نر وقتی به سن بلوغ میرسند با خنج زدن به وسایلی مانند مبل،قالی یا وسایل چوبی و نشانه گذاری به وسیله ی ادرار قلمرو تعیین میکنند مخصوصا مورد اولی.....خلاصه سرت رو درد نیارم اگه حتی اگه ماهها بعد از اینکه گربه ی اولی رفت،گربه ی دیگری به محل آمد چون بوی گربه ی قبلی هنوز اونجاست وگربه ی دومی این بو رو احساس میکنه بیش از حد معمول شروع به علامتگذاری میکنه.خلاصه اینکه مطالب بالا با اینکه ربطی به سوال شما نداشت ولی با این حال در زمینه ی مورد نظر برای شما خالی از فایده نخواهد بود
و اما سوال شما.....

باید مراحل آشنایی گربه قدیمی و جدید با یکدیگر به صورت مرحله ای و کم کم و طی 2-3هفته انجام شود----لازم است گربه ی جدید در یک اتاق دربسته نگهداری و مراقبت شود تا گربه ی قدیمی فقط بوی او را حس کند------پس از گذشت مدت زمان معین میتوان اجازه ملاقات دو گربه را در حالی که با فاصلا از یکدیگر قرار دارند و قابل کنترل هستند داد.بهتر است در این زمان فاصله گربه ها از یکدیگر حدود2-3متر باشد و توسط شما و فرد دیگر در آغوش گرفته شوند و نتوانند به هم حمله کنند.میتوان این برنامه را به مدت10-15 دقیقه و 2 بار در روز اجرا کرد و در هر دفعه کمی فاصله ها را نزدیکتر کرد-----پس از عادت دو گربه به یکدیگر و کاهش احتمالات بروز حالات تهاجمی میتوان به گربه ها اجازه داد تا آزادانه کنار هم قرار بگیرند ولی باید در این حالت نیز رعایت احتیاط و حمله های پیش بینی نشده را نیز کرد--------باید توجه داشت راه فرار و گریز برای هر دو گربه وجود داشته باشد تا در صورت نزاع با یکدیگر بتوانند فرار کنند.------در اکثر موارد برای جلوگیری از بروز استرس و مشکلات رفتاری و روانی سعی کنید به گربه ی قدیمی بیشتر توجه کنید
البته باید بگم حتی بعد از اینکه دو گربه شروع به تحمل هم کردند باز هم ممکنه با هم دعواشون بشه مخصوصا سر غذا خوردن
:icon_cool

babak_deghat
14 November 2007, 05:17 PM
در ضمن یادم رفت بگم امکان داره بعد از مدتی که گربه ی دومی به طور کاملا اونجا ساکن شد گربه ی اول کلا ول کنه بره یا خیلی کم پیداش بشه

sourena_8888
16 November 2007, 09:38 AM
ممنونم ....گربه بزرگو تو خیابون دیدم گربه اصلی من این بچه گربست ....گربه بزرگ خیلی خشگله و متاسفانه دستی طرف هر خری میره

**بچه گربم بی اشتها و مریض شده ..... اسهال زرد گرفته چکار کنم؟

babak_deghat
16 November 2007, 07:37 PM
ممنونم ....گربه بزرگو تو خیابون دیدم گربه اصلی من این بچه گربست ....گربه بزرگ خیلی خشگله و متاسفانه دستی طرف هر خری میره

**بچه گربم بی اشتها و مریض شده ..... اسهال زرد گرفته چکار کنم؟
1-بچه گربت حدودا چند روزشه؟
2-اصلا و ابدا بهش شیر گاو یا شیر پاستوریزه نده
3-برو داروخونه یه سرنگ بگیر،با یه شیشه پستونک با یه قوطی شیر خشک ترجیحا (هومانا)
شیر خشک رو درست کن و روزی 5 بار و هر دفعه به میزان 4سرنگ کامل به وسیله ی سرنگ(بدون سوزنش ها....!)بهش شیر بده.سرنگ رو هم یواش یواش فشار بده تا شیر یهو نره تو دهنش....بعد از یکی دو هفته که یاد گرفت از سرنگ شیر بخوره کم کم عادتش بده با پستونک بخوره
4-اگه مدفوعش شل و وله که زیاد خطرناک نیست اما اگه به صورت قیر هست خیلی خطرناکه....
5-در محیط تمیزی نگهش دار و ظرف شن در اختیارش بگذار و محیطش حتما حتما باید گرم باشه
6-در صورت بدتر شدن حالش به یک دامپزشک مراجعه کن مخصوصا وقتی که غذا نمیخوره...
7-اگه غذا شیر خشکش رو نخورد حتما حتما به زور بهش بخوران

sourena_8888
17 November 2007, 04:29 PM
ممنون .....کارش از سرنگ رد کرده باید بهش شیشه شیر بدم :icon_cry:
فکر کنم دوماهشه یا کمتر
امروز حالش بهتر شد .....
یه گربه سیاه نر که حدود 9 ماهشه میاد تو حیاط باهاش بازی میکنه ....این دیگه عجیب ترین چیزیه که دیدم:icon_twis .... بهش انگل منتقل نمیکنه؟؟

بابک جون تجربیات خودتو در اختیارم بزار ....
غذای کمکی ....مکمل ها ....داروها......کلا چکارش کنم مثل ملوس خودت بشه:icon_wink؟؟

babak_deghat
17 November 2007, 06:31 PM
اصلا و ابدا نباید بزاری با هیچ گربه یا حتی انسان دیگه ارتباط داشته باشه به جز مادرش(مادرش الان اونجاست؟)در ضمن اگه گربه سیاهه ولگرده و کوچه خیابونیه که دیگه بدتر.احتمال انتقال بیماری زیاد خواهد بود.
در مورد مکملها و ویتامینها باید بگم که در این سن اصلا بهش هیچ گونه مکمل و ویتامین و قرصی نده چون جهاز هاضمه اش بسیار ضعیفه و ممکنه بیماری های خطرناک یا حتی مرگ رو به دنبال داشته باشه.همون شیر خشک هومانا هم هضمش خیلی آسونه هم کلی مواد معدنی و ویتامین داره
فعلا با شیشه پستونک بهش شیر بده.شیرش هم باید ولرم رو به گرم باشه تا هم دهنش نسوزه هم مثل شیر مادرش کمی گرما داشته باشه
تا 3 ماهش نشده بهش گوش خام یا نیمپز نده.
فعلا با پستونک شیرش بده اگه نخورد کمی شیشه لاستیک پشتونک رو فشار بده تا شیر به لبش بخوره و بفهمه که این توش شیره!در ضمن هنگام شیر خوراندن باید مثل بچه آدم تو بغلت به پشت بخوابونیش و بگیریش و شیرش بدی.....اگه دیدی شیر به لبش خورد ولی امتناع کرد لاستیک پستانک رو به زور داخل دهانش فرو کن در ضمن تا یادم نرفته بگم سوراخ پستونک رو کمی گشادتر از حد معمول کن تا پکیدن شیر براش راحت بشه و اگه بتونی یه لاستیک پستونک نازک و قلمی گیر بیاری بهترو چون هم اندازه ی دهنشه هم بیشتر به سینه ی مادر خودش شباهت داره

اینهم 1 ماهگی ببری خان که یادش داده بودم شیشه شیرشو خودش بگیره دیگه.البته فکر کنم این عکسو قبلا گذاشته بودم:
http://tn3-2.deviantart.com/fs20/300W/f/2007/230/6/1/Babry_by_babakzone.jpg

sourena_8888
17 November 2007, 07:39 PM
به جون خودم کپی ببری خان خودته....
من نمیدونم سنو سالو چجوری تشخیص بدم....چند تا عکس از گربهات با سنو سالشون بذاز تا تشخیص بدم ....

الان دارن باهم بازی می کن....برم گربه رو بزنم بره....خوب بازم میاد ....یه زمانی به خودش و مادرش غذا میدادم ...4 ماه ...اما اهلی نشد که نشد ....2ماه غیبش زد حالا میاد ...باهم بازی میکنن....

دو سه بار هم با چوب زدم تو جمجمش ....به خدا اگه به ادم میزدم میمرد...اما 2 ساعت دیگه اومد...چکار کنم نیاد؟؟

babak_deghat
17 November 2007, 07:51 PM
به جون خودم کپی ببری خان خودته....
من نمیدونم سنو سالو چجوری تشخیص بدم....چند تا عکس از گربهات با سنو سالشون بذاز تا تشخیص بدم ....

الان دارن باهم بازی می کن....برم گربه رو بزنم بره....خوب بازم میاد ....یه زمانی به خودش و مادرش غذا میدادم ...4 ماه ...اما اهلی نشد که نشد ....2ماه غیبش زد حالا میاد ...باهم بازی میکنن....

دو سه بار هم با چوب زدم تو جمجمش ....به خدا اگه به ادم میزدم میمرد...اما 2 ساعت دیگه اومد...چکار کنم نیاد؟؟

نژاد ببری tabbyهست.احتمالا نژاد گربه ی خودت هم tabby هست.گربت رو تو یه اتاق در بسته یا یه کارتن بزرگ مثل تلوزیون یا یخچال یا غیره....نگهداری کن تا هم ولگرد نشه هم از گربه های دیگه در امان باشه.کاری هم به اون گربه ی بدبخت سیاه رنگ نداشته باش احتمالان بچه گربت که بزرگ بشه با هم دوستهای خوبی خواهند بود
اگه خیلی به گربه هام علاقه مندی میتونی عکسهای کامل همشونو با شرح و تفصیلات در گالری اینترنتی من (http://babakzone.deviantart.com/gallery) تماشا کنی

sourena_8888
19 November 2007, 11:23 AM
خیلی هم بچه نیست ..... با هم خیلی رفیقن .... بزارم باهم بازی کنن یا نه ؟؟
گربه بزرگ دیوونه ی روانیه ...بچه گربه منو مثل بچش دوستش داره ....

babak_deghat
19 November 2007, 02:12 PM
خیلی هم بچه نیست ..... با هم خیلی رفیقن .... بزارم باهم بازی کنن یا نه ؟؟
گربه بزرگ دیوونه ی روانیه ...بچه گربه منو مثل بچش دوستش داره ....

اگه مطمئنی گربه بزرگ بیماری خاصی نداره میتونند با هم باشند

babak_deghat
24 November 2007, 10:20 PM
.

گربه هات الان وضعشون چطوره؟؟:icon_idea:icon_surp:icon_mrgr

babak_deghat
25 November 2007, 08:05 PM
معرفي

گربه‌ها بطور طبيعي‌ شبگرد هستند و در طول‌ روز بيشتر اوقات‌ را استراحت‌ مي‌كنند. اينكه‌ گفته‌ مي‌شود گربه‌ها درتاريكي‌ مي‌بينند صحت‌ ندارد، ولي‌ در نور كم‌ قادر به‌ ديدن‌ مي‌باشند. بدن‌ گربه‌ها داراي‌ انعطاف‌ زيادي‌ است‌ و هنگام‌دويدن‌ و تعقيب‌ شكار به‌ سرعت‌ به‌ حداكثر سرعت‌ خود مي‌رسد ولي‌ به‌ دليل‌ داشتن‌ ريه‌هاي‌ كوچك‌ طاقت‌ زيادي‌ ندارد(برخلاف‌ سگ‌) و زود خسته‌ مي‌شود.

vانتخاب‌
هنگام‌ انتخاب‌ گربه‌ به‌ سن‌، جنس‌ و پوشش‌ بدن‌ آن‌ توجه‌ كنيد.

سن‌: بچه‌ گربه‌ نياز به‌ مراقبت‌ بيشتري‌ دارد ولي‌ سازش‌ پذيرتر است‌ بخصوص‌ اگر حيوان‌ ديگري‌ در خانه‌ باشد. بچه‌گربه‌ را ميتوان‌ به‌ ميل‌ خود تربيت‌ كرد و دردسر آن‌ كمتر از گربه‌ بالغي‌ است‌ كه‌ عادات‌ قديم‌ دارد. بهتر است‌ بچه‌ گربه‌ تا 8هفته‌ نزد مادرش‌ باشد.
ة جنس‌: ماده‌ مهربانتر، مطيع‌تر و بازيگوش‌تر است‌. گربه‌ نر براي‌ حفظ قلمرو خود مبارزه‌ مي‌كند. اگر گربه‌ نر اخته‌ شودمطيع‌تر خواهد شد. اگر گربه‌ ماده‌ داريد بايد مراقب‌ آبستني‌ ناخواسته‌ نيز باشيد.

پوشش‌ بدن‌: گربه‌ موكوتاه‌ وقت‌ كمتري‌ جهت‌ نگهداري‌ مي‌گيرد و مي‌تواند خود را تيمار كند. گربه‌ موبلند زيباتر است‌ولي‌ نياز به‌ برس‌زدن‌ روزانه‌ دارد و به‌ مشكلات‌ پوست‌ و مو حساس‌تر مي‌باشد.

vتشخيص‌ نر و ماده‌
http://www.iransava.com/IMAGES/cat2.jpg
نرها بزرگتر از ماده‌ بوده‌ و داراي‌ گردن‌ قوي‌ مي‌باشند. در بچه‌ گربه‌ها تفريق‌ نر و ماده‌ به‌ كمك‌ شكل‌ زير براحتي‌ ميسرمي‌باشد.

vفراهم‌ كردن‌ وسايل‌ اوليه‌

پيش‌ از آوردن‌ گربه‌ به‌ منزل‌ بهتر است‌ وسايل‌ زير تهيه‌ شده‌ باشد. ظرف‌ آب‌ و غذا، محل‌ خواب‌، قفس‌ محل‌ گربه‌،برس‌، جعبه‌ براي‌ بچه‌ گربه‌، ظرف‌ يا سيني‌ شن‌ (جهت‌ دفع‌ ادرار و مدفوع‌) و يك‌ گلدان‌ چمن‌ يا گياه‌ غير سمي‌ (درصورتيكه‌ گربه‌ شما هميشه‌ داخل‌ است‌).
ظرف‌ آب‌ و غذا: بهتر است‌ فلزي‌ باشد و هر روز شسته‌ شود.

محل‌ خواب‌: گربه‌ نسبت‌ به‌ سگ‌ به‌ جاي‌ راحت‌تري‌ نياز دارد كه‌ از سرما و رطوبت‌ زياد مصون‌ باشد.

كنده‌ كوچك‌ جهت‌ پنجه‌ كشيدن‌: گربه‌ براي‌ تيز كردن‌ پنجه‌هاي‌ خود عادت‌ به‌ پنجه‌ كشيدن‌ دارد. بهتر است‌ يك‌ وسيله‌برايش‌ فراهم‌ كنيد در غير اينصورت‌ به‌ مبلمان‌ و فرش‌ شما ممكن‌ است‌ آسيب‌ وارد نمايد.

چمن‌ داخل‌ خانه‌: اگر گربه‌ هميشه‌ داخل‌ خانه‌ است‌ براي‌ جويدن‌ بايد گياه‌ در دسترس‌ داشته‌ باشد. علف‌ منبع‌ فيبرخوب‌ براي‌ گربه‌ است‌. ضمنا براي‌ گربه‌هاي‌ مو بلند كه‌ ممكن‌ است‌ كلاف‌ مو در معده‌شان‌ تشكيل‌ شود مي‌تواند بعنوان‌قي‌آور عمل‌ كند.

ظرف‌ شن‌: شن‌ آن‌ بايد بطور مرتب‌ و حداقل‌ هر 3 روز يكبار تعويض‌ شده‌ و تميز نگه‌ داشته‌ شود.

vچرخه‌ زندگي‌ گربه‌

گربه‌ ماده‌ پس‌ از 61-68 روز دوران‌ بارداري‌ (متوسط 63) بطور ميانگين‌ 3-5 نوزاد به‌ دنيا مي‌آورد. بدن‌ نوزادان‌ از موپوشيده‌ شده‌ ولي‌ چشمها و گوشهايشان‌ بسته‌ مي‌باشد. وزن‌ آنها هنگام‌ تولد بين‌ 90-140 گرم‌ بوده‌ و اضافه‌ وزن‌ طبيعي‌حدود 80-100 گرم‌ در هفته‌ مي‌باشد. در هفته‌ اول‌ زندگي‌، نوزادان‌ تنها توانايي‌ مكيدن‌ سينه‌ مادر، خزيدن‌ و ميو كردن‌ رادارند. در صورتي‌ كه‌ بچه‌ها به‌ ميزان‌ كافي‌ شير بخورند و جاي‌ مناسب‌ و گرم‌ داشته‌ باشند اغلب‌ ساكت‌ يا خواب‌ هستند.در حدود 10 روزگي‌ چشمها باز شده‌ و در حدود 20 روزگي‌ بچه‌ها قادرند با زبان‌ نيز شير بنوشند. در هفته‌ چهارم‌ علاوه‌بر شير مادر مي‌توان‌ به‌ بچه‌ها شير و غذاي‌ نرم‌ كمكي‌ داد. بچه‌ گربه‌ها حتما بايد تا 2 ماهگي‌ شير بخورند.
بچه‌ گربه‌ها حدود 6-7 ماهگي‌ بالغ‌ مي‌شوند ولي‌ آبستني‌ در سن‌ كمتر از يك‌ سال‌ مناسب‌ نيست‌ زيرا گربه‌ ماده‌ هنوزجثه‌ لازم‌ را پيدا نكرده‌ است‌. گربه‌ ماده‌ تا 8 سالگي‌ و نر تا 10 سالگي‌ قابليت‌ جفت‌گيري‌ مناسب‌ دارند. طول‌ عمر گربه‌ساكن‌ منزل‌ با شرايط مناسب‌ حدود 12-15 سال‌ است‌.

vگربه‌ و ساير حيوانات‌ خانگي‌

وقتي‌ كه‌ براي‌ اولين‌ بار مي‌خواهيد بچه‌ گربه‌ جديدي‌ كنار حيوانات‌ ديگر بياوريد، چند هفته‌ اول‌ جداگانه‌ غذا داده‌ ورفتار آنها را با هم‌ زير نظر داشته‌ باشيد. معرفي‌ بچه‌ گربه‌ جديد به‌ يك‌ گربه‌ بالغ‌ خيلي‌ مشكل‌ است‌ و ممكن‌ است‌ آنراتهديد كند.

سگ‌ و گربه‌: اولين‌ رويارويي‌ آنها را كنترل‌ كنيد. بهتر است‌ اولين‌ رويارويي‌ سگ‌ شما با بچه‌ گربه‌ جديد هنگامي‌ باشدكه‌ گربه‌ خواب‌ است‌. وقتي‌ كه‌ سگ‌ و گربه‌ به‌ هم‌ عادت‌ كردند مي‌توان‌ به‌ راحتي‌ آنها را كنار هم‌ قرار داد.

گربه‌ و خرگوش‌: بايد تحت‌ نظر باشند. اگر گربه‌ روي‌ حيوان‌ كوچكي‌ بپرد مي‌تواند به‌ آن‌ آسيب‌ برساند (حتي‌ در بازي‌)اگر گربه‌ بالغي‌ در خانه‌ داريد اجازه‌ ندهيد حيوانات‌ كوچك‌ (بچه‌ خرگوش‌، همستر، مرغ‌ عشق‌ و ...) از قفس‌ خارج‌شوند.

vنگهداري‌ در خانه‌
http://www.iransava.com/IMAGES/CAT3.jpg
گربه‌ را مي‌توان‌ به‌ راحتي‌ در خانه‌ نگه‌ داشت‌ به‌ شرطي‌ كه‌ سرگرمي‌ و تفريح‌ داشته‌ باشد. در نگهداري‌ گربه‌ 4 اصل‌ زيررا رعايت‌ كنيد.

1ـ پيرايش‌: گربه‌ مو بلند هر روز و گربه‌ مو كوتاه‌ 1 بار در هفته‌ برس‌ زده‌ شود. بعد از غذا براي‌ اينكار زمان‌ مناسبي‌ است‌.

2ـ تغذيه‌: به‌ گربه‌ خود بطور منظم‌، در زمان‌ معين‌ و در يك‌ مكان‌ مشخص‌ غذا بدهيد.

3ـ بازي‌: حداقل‌ روزي‌ 15 دقيقه‌ بازي‌ مورد نياز گربه‌ است‌ (بويژه‌ اگر فقط در منزل‌ باشد).

4ـ خواب‌: مكان‌ خواب‌ و استراحت‌ گربه‌ در نقطه‌اي‌ ساكت‌ باشد.

vفعاليت‌ و بازي‌

گربه‌ها نياز به‌ بيرون‌ بردن‌ روزانه‌ ندارند ولي‌ بايد آزاد باشند تا فعاليت‌ طبيعي‌ خود را انجام‌ دهند. گربه‌ها (بويژه‌ بچه‌گربه‌) به‌ بازي‌ روزانه‌ نياز دارند. توپ‌ پينگ‌پنگ‌، گلوله‌ كاموا و كارتن‌ خالي‌ اسباب‌ بازيهاي‌ مورد علاقه‌ گربه‌ به‌ شمارمي‌رود.

vتغذيه‌

انواع‌ غذاي‌ مناسب‌ براي‌ گربه‌ عبارت‌ است‌ از:

1ـ غذاي‌ تازه‌: شامل‌ گوشت‌، مرغ‌، ماهي‌، تخم‌ مرغ‌ پخته‌، شير و غيره‌.

2ـ غذاي‌ آماده‌: شامل‌ غذاي‌ كنسرو شده‌ (Canned food)، غذاي‌ خشك‌ (Dry food) و غذاي‌ نيمه‌ مرطوب‌ (Semimoist food)مي‌باشند ولي‌ در صورتي‌ كه‌ غذاي‌ تازه‌ مصرف‌ شود بايد بصورت‌ پخته‌ بوده‌ و نياز به‌ بالانس‌ دارد.

شير: هميشه‌ بايد شير تازه‌ داده‌ شود. شير را نبايد بعنوان‌ جايگزين‌ آب‌ داد. برخي‌ گربه‌ها توانايي‌ هضم‌ لاكتوز راندارند. در ناراحتي‌ معده‌ شير گاو داده‌ نشود.

آب‌: آب‌ تازه‌ بايد هميشه‌ در دسترس‌ گربه‌ باشد. نياز گربه‌ به‌ آب‌ بستگي‌ به‌ نوع‌ غذا دارد.

vنوع‌ و شرايط تغذيه‌

هر گربه‌ بايد داراي‌ ظرف‌ آب‌ و غذاي‌ جداگانه‌ و تميز باشد. زير ظرف‌ آب‌ و غذا بهتر است‌ روزنامه‌ انداخته‌ شود.محل‌ غذاخوري‌ گربه‌ بايد در جايي‌ ساكت‌ و تميز (مثلا گوشه‌ آشپزخانه‌) باشد و كمتر تغيير كند.

در صورتي‌ كه‌ بيش‌ از يك‌ گربه‌ داريد ظروف‌ غذا جدا باشد. يك‌ گربه‌ بزرگ‌ ممكن‌ است‌ به‌ يك‌ بچه‌ گربه‌ اجازه‌غذاخوردن‌ در يك‌ ظرف‌ مشترك‌ را ندهد. از سنين‌ پائين‌ بايد سعي‌ كرد گربه‌ را به‌ غذاهاي‌ مختلف‌ متنوع‌ عادت‌ داد.

بچه‌ گربه‌ تا 2 ماهگي‌ بايد در كنار مادر باشد و شير مادر را به‌ حد كافي‌ بخورد. از سن‌ 1 ماهگي‌ ميتوان‌ علاوه‌ بر شير مادرغذاي‌ نرم‌ جامد و شير گاو را نيز اضافه‌ كرد. در صورتيكه‌ بچه‌ گربه‌اي‌ به‌ اندازه‌ كافي‌ شير مادر را نخورده‌ باشد بايد تا 4ماهگي‌ شيرگاو در غذاي‌ بچه‌ گربه‌ موجود باشد (حداقل‌ 1 وعده‌) در صورتي‌ كه‌ گربه‌ نتواند شير گاو را هضم‌ كند ميتوان‌به‌ جاي‌ آن‌ ماست‌ شيرين‌ داد.

تعداد وعده‌هاي‌ غذايي‌ با توجه‌ به‌ سن‌ گربه‌ متفاوت‌ است‌.

1-2 ماهگي‌:6 وعده‌. حداقل‌ 3 وعده‌ شير ولرم‌ و 3 وعده‌ غذاي‌ جامد نرم‌.

2-4 ماهگي‌: 4-5 وعده‌. 2 وعده‌ شير ولرم‌ و 2-3 وعده‌ غذا.

4-6 ماهگي‌: 3 وعده‌.

6 ماهگي‌ به‌ بعد: 2 وعده‌.

در آبستني‌ سنگين‌: 2-4 وعده‌ (13 بيشتر از غذاي‌ معمول‌).

در دوران‌ شيردهي‌: 4-5 وعده‌

گربه‌ پير: 2-3 وعده‌ ولي‌ ميزان‌ غذاي‌ هر وعده‌ كمتر باشد.

vنظافت‌ و تميز كردن‌برس‌ زدن‌: گربه‌ مو كوتاه‌ 1-2 بار در هفته‌ و گربه‌ مو بلند هر روز بايد برس‌ زده‌ شوند. اين‌ كار بايد به‌ آرامي‌ و در جهت‌موهاي‌ بدن‌ انجام‌ شود. در صورتي‌ كه‌ روي‌ بدن‌ كرك‌ بوجود آمده‌ باشد مي‌توان‌ از شانه‌ فلزي‌ براي‌ باز كردن‌ آن‌ استفاده‌نمود.

موي‌ گربه‌ بطور طبيعي‌ مي‌ريزد. در صورتي‌ كه‌ بطور منظم‌ برس‌ زده‌ نشود گربه‌ موهاي‌ سست‌ ريخته‌ شده‌ را خواهدبلعيد. اين‌ موها قادرند در دستگاه‌ گوارش‌ كنار هم‌ جمع‌ شده‌ و ايجاد گلوله‌هاي‌ مو (Hair ball) و انسداد نمايند.
http://www.iransava.com/IMAGES/CAT4.jpg
تميز كردن‌ چشم‌، گوش‌ و دندان‌: حداقل‌ هفته‌اي‌ يكبار چشم‌ها و گوشها بايد بوسيله‌ پنبه‌ مرطوب‌ و تميز شده‌ و دندانهابا مسواك‌ كوچك‌ يا گوش‌ پاك‌كن‌ مسواك‌ زده‌ شوند. گربه‌ را بايد از بچگي‌ به‌ اين‌ موارد عادت‌ داد.

كوتاه‌ كردن‌ ناخنها: در صورتي‌ كه‌ گربه‌ شما دائم‌ در خانه‌ است‌ بهتر است‌ بطور منظم‌ انجام‌ شود. عمل‌ جراحي‌ قطع‌ناخن‌ توصيه‌ نمي‌شود زيرا دفاع‌ طبيعي‌ را از گربه‌ مي‌گيرد.
ة حمام‌ كردن‌: بطور كلي‌ گربه‌ نياز به‌ شستشو ندارد مگر اينكه‌ بدن‌ آن‌ واقعا كثيف‌ شده‌ باشد. در صورت‌ نياز به‌ حمام‌كردن‌، اين‌ كار بايد با آب‌ گرم‌ و شامپو مخصوص‌ انجام‌ شده‌ و پس‌ از آن‌ بدن‌ گربه‌ كاملا خشك‌ شود.

vتوليد مثل‌
گربه‌ ماده‌ 2 بار در سال‌ مي‌تواند زايمان‌ كند حالت‌ فحلي‌ او در هر فصل‌ چندين‌ بار تكرار شده‌ تا جفت‌گيري‌ انجام‌شود. در زمان‌ فحلي‌ گربه‌ ماده‌ بيقرار بوده‌ و پر سرو صدا مي‌شود. گربه‌ ماده‌ تنها در پاسخ‌ به‌ عمل‌ جفت‌گيري‌،تخمك‌گذاري‌ را انجام‌ مي‌دهد.
گربه‌ آبستن‌ تا هفته‌ پنجم‌ آبستني‌ نياز به‌ توجه‌ بيشتر ندارد و تنها حمل‌ و نقل‌ آن‌ بايد با احتياط باشد. در 4 هفته‌ پاياني‌اشتهاي‌ آن‌ زياد شده‌ و نياز به‌ غذاي‌ بيشتري‌ دارد (بويژه‌ گوشت‌ و ماهي‌).

در 2 هفته‌ پاياني‌ رشد جنين‌ها سريع‌ بوده‌ و به‌ مادر بايد شير كافي‌ و ساير غذاها به‌ هر ميزان‌ كه‌ مي‌خواهد داده‌ شود.دادن‌ قرصهاي‌ ويتامين‌ و مكمل‌ نيز در اين‌ زمان‌ سودمند است‌.

براي‌ زايمان‌ ماده‌ گربه‌ بايد يك‌ جعبه‌ مناسب‌ آماده‌ شده‌ و در مكاني‌ نسبتا تاريك‌ قرار داده‌ شود زيرا نوزادان‌ به‌ نورزياد حساس‌ مي‌باشند (حتي‌ قبل‌ از باز شدن‌ پلكها). نوزادان‌ هر كدام‌ با جفت‌ جداگانه‌ به‌ دنيا مي‌آيند. گربه‌ ماده‌ بچه‌ها را به‌تنهايي‌ بزرگ‌ كرده‌ و آنها را در برابر گربه‌ نر نيز حفظ مي‌كند.

vعقيم‌ كردن‌

صاحباني‌ كه‌ نمي‌خواهند گربه‌شان‌ بچه‌دار شود مي‌توانند با مراجعه‌ به‌ دامپزشك‌ آن‌ را عقيم‌ كنند. سن‌ مناسب‌ براي‌اين‌ عمل‌ بين‌ 5-6 ماهگي‌ مي‌باشد.

vآموزش‌

تربيت‌ گربه‌ از سگ‌ مشكل‌تر مي‌باشد. در ابتدا گربه‌ بايد نام‌ خود را بداند. هنگام‌ غذا دادن‌ يا زمان‌ خواب‌ او را صداكنيد. بزودي‌ ياد مي‌گيرد كه‌ پاسخ‌ دهد.

عصبانيت‌ گربه‌: عموما گربه‌ها با انسان‌ رفتار تهاجمي‌ ندارند. در صورتي‌ كه‌ گربه‌ شما ناگهان‌ حمله‌ كرده‌ تا شما را گازبگيرد و چنگ‌ زند ممكن‌ است‌ به‌ دليل‌ درد، حال‌ ناخوش‌ و جابجايي‌ همراه‌ با خشونت‌ شما باشد. گربه‌هايي‌ كه‌ دائما درداخل‌ خانه‌ هستند و وسايل‌ بازي‌ ندارند، بيشتر عصباني‌ و تهاجمي‌ مي‌شوند.

اگر گربه‌ هنگام‌ بازي‌ چنگ‌ زند معمولا آسيب‌ نمي‌رساند. اگر گربه‌ به‌ پشت‌ خوابيده‌ باشد در اين‌ حالت‌ احساس‌آسيب‌ پذيري‌ كرده‌ و بيشتر تهاجمي‌ مي‌شود.

ولگردي‌: گربه‌هاي‌ نر و گربه‌هايي‌ كه‌ بد نگهداري‌ مي‌شوند ممكن‌ است‌ چنين‌ عادتي‌ پيدا كنند. با صدا زدن‌ مرتب‌ گربه‌هنگام‌ غذادادن‌ و فراهم‌ كردن‌ وسايل‌ بازي‌ در منزل‌ بايد با اين‌ عادت‌ مبارزه‌ كرد.

جويدن‌ گياهان‌ خانگي‌: اگر گربه‌ شما برگ‌ گلداني‌ را مرتب‌ مي‌جود، مي‌توان‌ در چند مرحله‌ روي‌ آن‌ آبليموي‌ رقيق‌اسپري‌ كرد. بيشتر گربه‌ها مزه‌ آن‌ را دوست‌ ندارند.

تنبيه‌ كردن‌: ديسپلين‌ را بايد از بچگي‌ اجرا كرد. نبايد براي‌ اجراي‌ آن‌ كاري‌ كرد كه‌ گربه‌ دردش‌ بيايد. يك‌ روش‌ مناسب‌تنبيه‌، اسپري‌ كردن‌ آب‌ با يك‌ آب‌پاش‌ يا سرنگ‌ است‌.

vسلامتي‌ گربه‌

گربه‌ سالم‌ داراي‌ اشتهاي‌ خوب‌، پوشش‌ شفاف‌ و حركت‌ آسان‌ بوده‌ و از زندگي‌ لذت‌ مي‌برد. در منزل‌ به‌ نشانه‌هاي‌ زيرتوجه‌ كنيد:

پوشش‌ بدن‌: خارش‌، ريزش‌ موي‌ زياد، انگل‌ خارجي‌ و تغيير رنگ‌ پوست‌.
چشم‌ها: آبريزش‌، التهاب‌ ملتحمه‌ و پلك‌ سوم‌، تار بودن‌ قرنيه‌ و عدسي‌.
گوش‌: خارش‌ گوش‌، تورم‌، نگه‌داشتن‌ سر به‌ يك‌ طرف‌، ترشحات‌ قهوه‌اي‌.
بيني‌: آبريزش‌، عطسه‌، صداي‌ تنفسي‌ غير طبيعي‌
دندانها: لثه‌هاي‌ متورم‌، بوي‌ بد تنفسي‌.
دفع‌: اسهال‌، ترشحات‌ دستگاه‌ تناسلي‌، دفع‌ مكرر ادرار.
لاغري‌: مي‌تواند به‌ دليل‌ انگل‌، بيماري‌ يا سوء تغذيه‌ باشد.
كاهش‌ اشتها: در هواي‌ داغ‌ يا متعاقب‌ بيماري‌ پيش‌ مي‌آيد. نبايد به‌ زور به‌ گربه‌ غذا داد. غذا را عوض‌ كرده‌ يا غذاي‌مطبوع‌ گرم‌ با مقادير كم‌ داده‌ شود. غذايي‌ را كه‌ گربه‌ امتناع‌ مي‌كند پس‌ از 10 دقيقه‌ دور بياندازيد.
استفراغ‌: گاهي‌ به‌ دليل‌ ماده‌ مضر بلعيده‌ شده‌ است‌ يا براي‌ خلاصي‌ از كلافه‌ مو. اگر استفراغ‌ ادامه‌ يابد و همراه‌ اسهال‌باشد يا خون‌ نيز وجود داشته‌ باشد نشانه‌ بيماري‌ است‌.

vبيماريهاي‌ مشترك‌

مهمترين‌ بيماريهايي‌ كه‌ از گربه‌ ممكن‌ است‌ به‌ انسان‌ سرايت‌ كند عبارتند از هاري‌، توكسوپلاسموز، عفونتهاي‌قارچي‌ و انگلي‌. بايد توجه‌ داشت‌ كه‌ همه‌ اينها قابل‌ پيشگيري‌ مي‌باشند.

هاري‌ بوسيله‌ واكسيناسيون‌ منظم‌ گربه‌ و بيماريهاي‌ انگلي‌ با تجويز منظم‌ داروهاي‌ ضدانگلي‌ قابل‌ پيشگيري‌ هستند.جهت‌ پيشگيري‌ از توكسوپلاسموز، گربه‌ شما نبايد غذاي‌ خام‌ خورده‌ يا اجازه‌ شكار داشته‌ باشد. ضمنا با گربه‌هاي‌ولگرد تماس‌ نداشته‌ باشد.

vمراقبتهاي‌ دامپزشكي‌

گربه‌ را بايد مرتب‌ نزد دامپزشك‌ برد. واكسيناسيون‌ گربه‌ نيز در سال‌ اول‌ 2 و 3 ماهگي‌ و سپس‌ سالي‌ يكبار توسطدامپزشك‌ انجام‌ مي‌شود. داروهاي‌ ضد انگل‌ بايد هر 6 ماه‌ يكبار تجويز شوند.

تجويز دارو: براي‌ خوراندن‌ قرص‌ يك‌ نفر گربه‌ را محكم‌ گرفته‌، سر گربه‌ را با يك‌ دست‌ گرفته‌ و با دست‌ ديگر كه‌قرص‌ در آن‌ است‌ به‌ آرامي‌ دهان‌ را باز مي‌كنيم‌. قرص‌ را در انتهاي‌ زبان‌ قرار داده‌ دهان‌ را بسته‌ و كمي‌ بالا نگه‌ ميداريم‌ تابلع‌ نمايد. داروي‌ مايع‌، با سرنگ‌ (بدون‌ سوزن‌) از گوشه‌ دهان‌ به‌ آرامي‌ داده‌ مي‌شود. براي‌ قطره‌ گوش‌، ابتدا گوش‌ را ازترشحات‌ پاك‌ كرده‌ بعد لبه‌ گوش‌ را به‌ عقب‌ مي‌بريم‌ تا مجرا مشخص‌ شود. پس‌ از تجويز قطره‌ به‌ آرامي‌ ماساژ داده‌مي‌شود.
گربه‌ بيمار: گربه‌ بيمار يا پس‌ از عمل‌ جراحي‌ نياز به‌ مراقبت‌ دارد. گربه‌ را بايد در جايي‌ آرام‌، گرم‌ و تميز قرار داد. يك‌كارتن‌ كه‌ كف‌ آن‌ روزنامه‌ يا پارچه‌ است‌ مناسب‌ مي‌باشد. غذاي‌ آن‌ نيز بايد مطبوع‌، در حجم‌ كمتر و وعده‌هاي‌ بيشتر داده‌شود.
كمكهاي‌ اوليه‌: اگر گربه‌ مجروح‌ پيدا كرديد قبل‌ از رساندن‌ به‌ مراكز درماني‌، زير آن‌ يك‌ پتوي‌ گرم‌ و نرم‌ انداخته‌ و باگرفتن‌ دو سر پتو گربه‌ را جابجا كنيد. نبايد چيزي‌ به‌ او خوراند و بيش‌ از 5-10 دقيقه‌ نبايد گربه‌ به‌ يك‌ سمت‌ خوابيده‌باشد.
اگر دست‌ و پا شكسته‌ باشد نيز گربه‌ را به‌ آرامي‌ روي‌ پتو قرار داده‌ پاي‌ شكسته‌ نبايد حركت‌ كند و بهتر است‌ بطرف‌بالا باشد.

=========================
گربه های منتخب سال ۲۰۰۵ از سوی سازمان جهانی( سی - اف - ای )

برمه
http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/birman.gif

هاوانا
http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/havana.gif
نروژ
http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/nfc.gif
پرشین
http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/solid.gif

http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/silver.gif

http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/shaded.gif
پرشین و هیمالیایی
http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/him.gif
اسکاتلندی
http://www.cfa.org/breeds/profiles/jpgs-bob/sfoldlh.gif

منبع (http://www.binyaz.com/showthread.php?t=168758)

sourena_8888
26 November 2007, 10:37 AM
گربه هات الان وضعشون چطوره؟
خیلی همدیگرو دوست دارن ...هرچی گربه بزرگو ترسوندم بازم میاد ....منم دیدم که گربه از رو نمیره خودم از رو رفتم...یکم بهش غذا میدم ...الانم باهم دارم تعقیب و گریز انجام میدن

babak_deghat
27 November 2007, 08:29 PM
گربه ایرانی در جشنواره بین‌المللی
گربه ایرانی در جشنواره بین‌المللی

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز:این روزها گربه ایرانی در جشنواره بین‌المللی بلغارستان، نگاه بسیاری از حیوان دوستان را به خود جلب کرده است.

http://www.iscanews.ir/Media/Images/0_gt5.bmp

به گزارش روز سه شنبه ایسکانیوز:گربه ایرانی از پرطرفدارترین حیوان ها در اروپاست. گفته می‌شود اصل و نسب آن به خراسان می‌برد و پایش در قرن های گذشته به تدریج از ترکیه به قاره سبز باز شده است.
موهای بلند و رفتار ملایم، شاخصه این نوع گربه است. این روزها، در جشنواره بین‌المللی گربه در صوفیه(پایتخت بلغارستان)نیز نژاد ایرانی‌ این حیوان به نمایش درآمده و نگاه بسیاری از حیوان دوستان را به خود جلب کرده است.

sourena_8888
28 November 2007, 04:14 PM
چرا تو ایران از این گربه های ایرانی وجود نداره......منظورم اینه که چرا نژاد غالب گربه ها در ایران پرشن نیست؟؟؟؟؟؟؟

babak_deghat
28 November 2007, 04:38 PM
آخه اغلب گربهایی که شما تو کوچه خیابون میبینی یا پرشین نیستند یا اگه هم هستند-که خیلی کم پیش میاد-خیلی احتمالش کمه
گربه های پرشن اغلب نزدیکای یزد و کرمان پیدا میشن.
در ضمن اگه برا خرید میخوای و تو تهران هستی برو خیابون مولوی که گربه پرشین از 250-300تومن هست تا2ملیون تومن....

babak_deghat
1 December 2007, 01:27 PM
فیزیولوژی

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Cat_anatomy_diagram.svg/360px-Cat_anatomy_diagram.svg.png (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:Cat_anatomy_diagram .svg)

آناتومی یک گربه.

اندازه

گربه‌ها معمولا وزنی بین ۲.۵ تا ۷ کیلوگرم (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%DA%AF%D8%B1%D9%85) (۵.۵ تا ۱۶ پوند (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AF)) دارند, اگرچه در بعضی گونه‌های خاص وزن گربه تا ۱۱.۳ کیلوگرم (۲۵ پوند) نیز می‌رسد. گربه‌های هم بوده‌اند که به علت پرخوری تا ۲۳ کیلوگرم وزن داشته‌اند. از طرف دیگر در برخی گونه‌های گربه‌های کوچک, وزن گربه کمتر از ۱.۸ کیلوگرم است.

استخوان بندی

گربه‌ها هم همانند اکثر پستانداران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%A7%D9%86) دارای ۷ مهره گردنی, ۱۳ مهره صدری(مهره‌های پشت سینه, که انسان دارای ۱۲ مهره از این نوع است), ۷ مهره کمری (انسان دارای ۵ مهره از این نوع است), ۳ مهره خاجی (مهره‌های قرار گرفته در قسمت انتهایی بدن که انسان به علت نوع ایستادن دارای ۵ مهره از این نوع است) و به جز "گربه مانکس" ۲۲ یا ۲۳ مهره‌ دمی(انسان دارای ۳ تا ۵ مهره از این نوع است) هستند. تعداد بیشتر مهره‌ها در کمر و سینه گربه در مقایسه با انسان باعث انعطاف‌پذیری و تحرک بیشتر این حیوان می‌شود. گربه از مهره‌های انتهایی دم برای حفظ تعادل در حرکات سریع استفاده می‌کند. استخوان‌های چنبر(ترقوه) گربه دارای قابلیت جابجایی هستند بدین ترتیب گربه قابلیت دارد از هر مجرایی که سرش از آن بگذرد, عبور کند.

دهان

گربه‌ها از دندان‌های بسیار خوبی برای شکافتن گوشت‌ها برخوردارند. دندان آسیاب اول و دندان اسیاب کوچک در این حیوان با هم جفتی را تشکیل می‌دهند که برای شکافتن گوشت همچون قیچی عمل می‌کند. البته گرگ‌ها نیز دارای چنین مکانیسمی هستند و در بسیاری از گربه سانان این مکانیسم از این پیشرفته‌تر است. زبان گربه دارای برآمدگی‌های ریزی است که از آنها برای نگه داشتن و شکافتن گوشت یا لاشه استفاده می‌کند. بر روی این برآمدگی‌ها یا تیغ‌های کوچک نوعی ماده خاص وجود دارد که به گربه در هنگام تمیز کردن آنها کمک می‌کند. این برآمدگی‌ها مانند قلاب‌های ریزی هستند که به سمت عقب خوابیده‌اند و به این صورت اجازه نمی‌دهند گوشت از دهان گربه خارج شود.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Cat-yawn.jpg/200px-Cat-yawn.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:Cat-yawn.jpg)

تصویر یک گربه در حال خمیازه کشیدن.

گربه به وسیله دهان و زبان خود قادر به تولید انواع مختلفی از صداها هستند که شامل: میو کردن(mewing), خرخر کردن, خرناس کشیدن, جیرجیر کردن, نالیدن و... می‌شود.

گوش‌ها

32 ماهیچه متفاوت در هر گوش گربه به حیوان اجازه می‌دهند تا یک شنوایی کنترل شده‌داشته باشد. بدین صورت گربه می‌توانند هر کدام از گوش‌های خود را آزادانه نسبت به دیگری حرکت دهد؛ با این قابلیت گربه می‌تواند در حالی که در یک جهت حرکت می‌کند گوش خود را در جهت مخالف بچرخاند همچنین بیشتر گربه‌ها می‌توانند گوش‌های خود را به سمت بالا بگیرند. برعکس سگها, گربه‌های دالگوش (با گوش‌های آویزان) بسیار نایابند( گونه Scottish Fold به علت جهش ژنتیکی دالگوش است). در هنگام عصبانیت یا وحشت‌زدگی گربه گوش‌های خود را می‌خواباند. گربه‌ها همچنین در زمان بازی یا زمانی که صدایی از پشت سر بیاید گوش‌های خود را به سمت عقب می‌چرخانند. زاویه گوش گربه یکی از پارامترهای مهم برای پی بردن به حالت روانی حیوان است.

پاها

گربه‌ها هم مانند سگ‌ها از جمله حیوانات پنجه‌رو هستند. این حیوانات دقیقا بر روی پنجه‌های خود حرکت می‌کنند. گربه‌ها قادرند خیلی بادقت حرکت کنند. این یکی از قابلیت‌های گربه سانان است بدبن ترتیب این حیوانات قادرند با کمترین صدا حرکت کنند. گربه‌ها می‌توانند در هنگام راه رفتن پنجه‌های عقبی خود را دقیقا بر روی مکان پنجه‌های جلویی قرار دهند؛ این قابلیت نه‌تنها به بی صدا حرکت کردن حیوان کمک می‌کند بلکه بدین ترتیب گربه همیشه از جایگاه پاهای عقبی خود مطمئن است. این قابلیت مخصوصا در زمین‌های ناهنوار برای حیوان مفید است.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Cat_claw_closeup.jpg/250px-Cat_claw_closeup.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:Cat_claw_closeup.jp g)

تصویری نزدیک از پنجه گربه.

برعکس سگ‌ها و دیگر پستانداران گربه‌ها برای راه رفتن هر دو پای خود را بر روی مکانی قرار می‌دهند و سپس دو پای دیگر را جلو می‌آورند. اما بیشتر پستانداران پاهای خود را به نوبت از روی زمین بر می‌دارند. گربه‌ها این قابلیت خود را با یورتمه رفتن در شترها, زرافه‌ها, برخی اسب‌ها (pacers) و تعداد کمی از پستانداران شریک هستند.
مانند دیگر گونه‌های شاخه گربه سانان البته بجز چیتاها, چنگال‌های گربه هم حالت جمع شونده دارند. در حالت عادی و آرام گربه چنگال‌های این حیوان به وسیله پوست پوشیده شده و به صورت پنجه هستند. این قابلیت باعث می‌شود تا چنگال‌های حیوان تیز بماند و از گیر کردن چنگال‌ها به زمین و ایجاد صدا در موقع شکار جلوگیری می‌کند. چنگال‌های پاهای جلویی گربه همیشه از چنگال‌های عقبی تیزترند اما گربه‌ها می‌توانند با اراده کامل چنگال‌های هر کدام از پاهایشان را باز کنند. آنها از چنگال‌های خود برای دفاع, شکار کردن, بالارفتن از سطوح, پاره کردن و یا کشیدن اجسامی که دارای پوسته‌ای نرم هستند استفاده می‌کنند. گیر کردن پنجه گربه در سطوحی مانند فرش, موکت یا پارچه‌های کلفت در صورتی که گربه قادر به آزاد کردن خود نباشد می‌تواند موجب آسیب دیدن حیوان شود.
بیشتر گربه‌ها دارای پنج چنگال بر روی پنجه‌های جلوی و چهار یا پنج چنگال بر روی پنجه‌های عقب هستند. این بدلیل یک جهش ژنتیکی کهن است اما با این حال گربه‌های خانگی از تعداد چنگال‌های بیشتری برخوردارند.
منبع:ویکی پدیا

babak_deghat
27 December 2007, 12:06 PM
از دانشنامه ی ویکی پدیا:
رفتارها

جامعه پذیری

برای گربه‌ها زندگی در نزدیکی انسان (و دیگر موجوداتی که با انسان زندگی می‌کنند) کاملا به صورت یک همزیستی درآمده و این نتیجه هزاران سال تکامل تدریجی این حیوان است. با این حال اجتماع پذیری گربه به ندرت به نژادهای وحشی این حیوان منتقل شده است. با تمام همزیستی بین گربه‌ها و انسان, رفتار گربه‌ها مشخصاً نشان‌دهنده این است که این حیوان بین انسان و دیگر گربه‌ها تفاوت قائل است (بدین معنا که این حیوان می‌داند که انسان یک گربه نیست یا بالعکس گربه انسان نیست). این تفاوت قائل شدن به خوبی در رفتار و نحوه ارتباط گربه‌ها مشخص است چراکه رفتار و ارتباطات گربه با انسان با رفتار و ارتباطات گربه با دیگر گربه‌ها کاملا متفاوت است. اما در زندگی یک گربه انسان چه نقشی ایفا می‌کند؟ برخی به این نکته اشاره می‌کنند که از نظر روانی انسان نگه‌دارنده گربه به طوری نقش مادر را برای او ایفا می‌کند. رفتار گربه می‌توانند کاملا محبت‌آمیز باشد مخصوصا زمانی که گربه از بچگی با فردی بزرگ شده باشد وهمیشه با او رفتار خوبی شده باشد. برخی گونه‌ها مانند Bengal, Ocicat و Manx به طور غریزی بسیار اجتماعی هستند.
گذشته از اجتماع پذیری کلی گربه‌ها, گربه‌هایی هم هستند که به سختی می‌توان آنها را اجتماعی دانست. با این حال با آموزش‌های مناسب و تقویت رفتارهای اجتماعی مثبت حیوان می‌توان در طول زمان, رفتارهای اجتماعی حیوان را افزایش داد.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/GAto.jpg/250px-GAto.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:GAto.jpg)

گربه‌ها در هنگام درگیری خود را بزرگتر جلوه می‌دهند.

درگیری

در زمان درگیری گربه‌ها, که می‌تواند به خاطر دفاع از خود یا قلمرو, تولید مثل یا افزایش نفوذ باشد گربه‌ها با بلند کردن موهای پشت خود و خم کردن آن به سمت بالا, بزرگتر به نظر می‌رسند و در نتیجه خود را پر ابهت‌تر و خطرناک‌تر نشان می‌دهند. همچنین گربه‌ها این رفتار را در هنگام بازی نیز ابراز می‌کنند. درگیری گربه‌ها معمولا شامل چنگ انداختن به بدن و صورت حریف و گاز گرفتن است با این حال در این درگیری‌ها به ندرت آسیب جدی به طرفین می‌رسد. معمولا گربه مقلوب که زخم‌های بیشتری بر روی صورت یا گوش خود دارد از مهلکه می‌گریزد. در برخی موارد گربه‌ها با انداختن خود روی زمین امکان ضربه زدن با پاهای عقب که قوی‌تر هستند را برای خود فراهم می‌کنند. همانطور که گفته شد زخم‌های ناشی از درگیری به ندرت کشنده هستند اما با این حال عفونت در این زخم‌ها اگر بدون مراقب رها شود می‌تواند کشنده باشد.
از نظر جنسیت گربه‌های نر معمولاً در طول عمر خود بیشتر می‌جنگند و درگیری‌های این جنس معمولا آثار جدی‌تری در پی دارد. گربه‌های ماده معمولا به خاطر دفاع از قلمرو یا بچه‌های خود می‌جنگند.

بازی کردن

گربه‌های خانگی مخصوصا بچه گربه‌ها بخاطر علاقه زیاد به بازی کردن مشهورند. این نوع بازی کردن‌ها نوعی تقلید از روش‌های شکار کردن و دفاع است که می‌تواند تمرین خوبی برای بچه گربه‌ها باشد. بسیاری از گربه‌ها از بازی کردن با نخ یا ریسمان و کشیدن آن بر روی زمین نیز لذت می‌برند این خصوصیت در کارتون‌ها, زیاد به نمایش در می‌آید. این علاقه احتمالاً با غریزه شکار در این حیوان رابطه دارد. البته باید به این نکته اشاره کرد که خورده شدن نخ یا کلاف به وسیله گربه می‌تواند موجب مشکلات گوارشی یا حتی مرگ شود به همین دلیل در برخی از موارد برای جلوگیری از خطرات احتمالی جای نخ را با اشعه لیزر عوض می‌کنند البته برخی عقیده دارند که این اشعه‌ها می‌تواند برای چشم‌های گربه مضر باشد اما تاکنون مدرک قطعی که چنین ادعایی را اثبات کند ارایه نشده.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/74/Cat-eating-prey.jpg/250px-Cat-eating-prey.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:Cat-eating-prey.jpg)

یک گربه خانگی در حال خوردن طعمه.

شکار کردن

در رژیم غذایی گربه‌ها گوشت نقش اصلی را ایفا می‌کند و این احتمالا دلیل تخصص ویژه گربه‌ها در شکار است به طوریکه شکار جز اصلی الگوی رفتاری گربه‌هاست. گربه‌ها هم مثل بستگان گربه‌سانشان شکارچیان قهاری هستند. گربه‌ها نیز مخفی شدن و بی‌حرکت ماندن قبل از شکار را به خوبی ببرها و پلنگ‌ها انجام می‌دهند و در هنگام حمله, گردن طعمه را برای گازگرفتن نشانه می‌گیرند و برای وارد کردن بیشترین آسیب از دندان‌های نیش خود استفاده می‌کنند که موجب پارگی شاهرگ گردنی یا خفگی بر اثر گرفتگی نای خواهد شد.
یکی از رفتارهای نسبتاً شناخته شده در شکار گربه, نشان دادن طعمه یا شکار به انسان نگه‌دارنده گربه است. انگیزه این کار دقیقاً مشخص نیست اما ممکن به این دلیل باشد که گربه در این وضعیت به خاطر موفقیتش انتظار پاداش دارد. یکی از نظریاتی که در این مورد ارایه شده این رفتار گربه را بخشی از یک مکانیسم رفتاری می‌داند بدین ترتیب که گربه انسان را بخشی از گروه اجتماعی خود می‌داند و بدین ترتیب می‌خواهد باقی مانده غذای خود را دیگر اعضای گروه شریک شود. یک احتمال دیگر برای توجیه این رفتار می‌تواند به این صورت باشد که بچه گربه‌ها برای اثبات مهارت‌های شکار خود طعمه شکار شده را به مادر خود نشان می‌دهند.

بوم شناسی

جد گربه‌های اهلی از گربه‌های وحشی آفریقایی است البته گربه‌های وحشی و بومی استرالیایی نیز می‌توان نیاکان نژاد گربه‌های اهلی استرالیا نامید.
گربه‌ها به آفتاب علاقه زیادی دارند و همیشه هنگام روز های افتابی در زیر آفتاب می‌خوابند البته گربه‌ها بدنشان بیشتر از ۴۴ درجه سانتی‌گراد را تحمل نمی‌کند(گربه‌هایی که پوست ضخیمی دارند تا ۵۲ درجه هم تحمل می‌کنند)
اگر از ۳۹ درجه سانتی‌گراد دما بیشتر شود آن‌ها عرق می‌کنند و با آن‌که به آب علاقه زیادی ندارند عرقشان را تحمل می‌کنند.

غذا خوردن

گربه ها بیش از هزار گونه اند اما بیشتر آنها جانوران کوچک تر از خودشان را می خورند (گربه های بزرگ حتی خرگوش هم می خورند) و علاقه اصلی آنها پرندگان٬موشها (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B4)٬موشهای صحرایی٬کژدم (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%DA%98%D8%AF%D9%85) های کوچک٬سوسک (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%88%D8%B3%DA%A9)٬ملخ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%84%D8%AE) و حیوانات کوچک دیگر است

nish
1 January 2008, 10:44 AM
این گربه من رسما پدرم رو درآورده ساعت 2 نصف شب از خواب بیداره میشه شروع می کنه به التماس که بزارم بره بیرون با دوست پسرش بره پی الواتی پریشب پس از این که سه بار منو از خواب بیدار کرد و یه ضربه کوچیک از جانب من به باسن مبارکشون خورد بازم از رو نرفت آخرش مجبور شدم بکنمش توی زیر زمین و در ببندم یکی یگه چجوری میشه آرومش کرد اینهم عکس مبارکشون

http://aycu06.webshots.com/image/39845/2001758313032798832_rs.jpg

babak_deghat
1 January 2008, 11:46 AM
فکر می کردم از شرش راحت شدم ولی دوباره با رسیدن فصل سرما سر و کلش پیدا شد .
داستان اینه که یک گربه میاد توی راه پله خونه ما که شمالی است ، خرابکاری میکنه . ( گلاب به روتون pipiمیکنه ) . حیاط ما باغچه نداره . من شنیدم گربه رو خرابکاریش خاک میریزه . ولی نصیب ما یکدونه بی کلاسش شده .
یک نظری بدید ببینم چکار باید کنم .
راه حل:
1-یه جعبه شیرینی خالی رو با شن یا ماسه یا اگه نشد باخاک یا خاک باغچه ی خیلی نرم پر کن
2-جای خرابکاریهاشو تمیز و ضد عفونی کن
3-ظرف شن یا خاک نرمو بزار دقیق جای pipiهاش!:icon_cool

این گربه من رسما پدرم رو درآورده ساعت 2 نصف شب از خواب بیداره میشه شروع می کنه به التماس که بزارم بره بیرون با دوست پسرش بره پی الواتی پریشب پس از این که سه بار منو از خواب بیدار کرد و یه ضربه کوچیک از جانب من به باسن مبارکشون خورد بازم از رو نرفت آخرش مجبور شدم بکنمش توی زیر زمین و در ببندم یکی یگه چجوری میشه آرومش کرد اینهم عکس مبارکشون

http://aycu06.webshots.com/image/39845/2001758313032798832_rs.jpg

راه حل:
گربه ها اصولا حیوانات شبگرد , و همچنین اجتماعی هستند.نباید اونها از ارتباط با بقیه ی همنوعانشان محروم کرد.شما میتونید یه راهی براش درست کنی که بتونه از اونجا با بیرون از خونه ارتباط داشته باشه.مثل درگاه های کوچکی که پایین درها نصب میشه
اگه نشد:
از ساعتی که میخوای بگیری بخوابی گربت رو هم بیرون بزار ولی حتما میخواد دوباره برگرده تو
اگه نشد:
عقیم کردن میتواند گربه ها را تنبل کنه و آنها رو از ولگردی باز دارد
اگه نشد:
یه قرص خواب آور بهش بده!ولی مواظب باش دوزش زیاد نباشه وگرنه میکشدش!
نکته:اگه گربت ولگردی کنه به احتمال99.999999درصد تا فصل بهار 4-5تا کوچولو دیگه مثل خودش تحویلتون میده!:icon_cool

babak_deghat
1 January 2008, 04:55 PM
آقا دمت گرم ! این گربه هر بار توی یک پاگرد عکس باباش رو میسازه . من هم نمیخوام براش توالت صحرایی یا پرتابل درست کنم که ! میخوام دیگه سر و کله اش اون طرفها پیدا نشه . امکان بستن درب هم بعلت نرده ای بودن پارکینگ به عرض 4 متر وجود نداره .
لازم به توضیحه من هنوز موفق به زیارت ایشان نشدم .
ممکنه چند تا باشن . ولی حتما ماده هم قاطیشون هست . چون به جز pipi چیزهای دیگه هم دیده شده .
لطفا یک نسخه خوب واسه من بپیچید .

آها.....پس شما میخوای که اصلا پیداش نشه.....
پس باید:
اول محل خرابکاری همیشگیش رو به شعاع 1متر با مواد ضد عفونی کننده پاک پاک کنید و محکم با آب داغ و تر جیحا اسید خوب بشوریش(مواظب باش از پاک کننده های حاوی آمونیاک استفاده نکنی)
بعدش که محل مورد نظر خشک شد تا میتونی فلفل پودری(ترجیحا قرمز)و کمی آویشن بریز اونجا و اگه دستت میرسه حتی سس فلفل قرمز با بوی تند هم اونجا بمال!گربه ها و بعضی سگها از بوهای تند و شدید مخصوصا فلفل متنفرند.بنابراین هرجا رو که براشون ممنوع کنند یه کم فلفل قرمز هم میریزن.
فلفل پاشی شدید رو فراموش نکن:icon_cool

کبریت بی خطر
5 January 2008, 01:08 PM
اقا این گربه ی ما میره توی اتاق واسه خودش 1 ناله های عجیب میکنه (مثل گرییه) علت چیست

babak_deghat
5 January 2008, 01:24 PM
اقا این گربه ی ما میره توی اتاق واسه خودش 1 ناله های عجیب میکنه (مثل گرییه) علت چیست
نره یا ماده؟
کم اشتها نشده؟
لاغر نشده؟
کم تحرک نشده؟
گربه ی دیگه ای هم تو خونه دارید؟
پرخاشگر نشده؟
اصلا میشه یه کم اطلاعات بیشتر بدید؟....

sokooot
21 January 2008, 08:40 PM
آخه اغلب گربهایی که شما تو کوچه خیابون میبینی یا پرشین نیستند یا اگه هم هستند-که خیلی کم پیش میاد-خیلی احتمالش کمه
گربه های پرشن اغلب نزدیکای یزد و کرمان پیدا میشن.
در ضمن اگه برا خرید میخوای و تو تهران هستی برو خیابون مولوی که گربه پرشین از 250-300تومن هست تا2ملیون تومن....
سلام دوستان
من تازه واردم ! اما دیدم بهتره چند نکته در مورد گربه رو گوشزد کنم !
به هیچ عنوان گربه ولگرد و یا گربه ای که از مراکز معتبر نگهداری خریداری نشده رو به خونه خودتون وارد نکنید!!

دلایل !
۱- توکسوبلازموز
در صورتی که خواهر و یا همسر دارید....!!

۲- اسکاریس!!
از اون خطر ناکتر اینه! چون به جنس کاری نداره!
تخم اسکاریس از مدفوع دفع می شه! طبق یه تحقیق بالای ۶۰٪ گربه های تهران به ؛توکسوکارا کتی؛ که از این خانواده است الودن !
گربه عادت داره مقعد خودش رو می لیسه!
اگر به ایا انگل الوده باشه به وسیله زبون زبرش می تونه اون رو در هنگام لیسسیدن رو \وستش منقل کنه!
اگر نازش کنی و بعد به هر عنوان تخم به دهان برسه! لاروش می تونه ۱- مثل بچه ادم بره توی روده و. تبدیل به کرم بشه! ۲- مهاجرت خونی کنه و به مغز و چشم و .. بره که وای به حال اون بدبختی که این بلا سرش بیاد! تخمین می زنن دلیل بساری از کوری های ناگهانی همین مورد باشه اما توی ایران تحقیق نشده
مدفوع راه اصلی انتقال است!

sokooot
21 January 2008, 08:50 PM
راستی برای تنبیه کردن گربه! هیچ وقت نزدیدش! چون
۱- فایده نداره
۲- \رو تر می شه
۳- گناه داره!!

راهش فقط یه اس\ری اب است!!
هر و.قت \رو شد یکم اب روش اس\ری کنید!!

babak_deghat
21 January 2008, 09:51 PM
بله....درسته...ممنون که یاد آوری کردید......بهترین راهها برای تنبیه گربه خیس کردن به وسیله ی سرنگ(بدون سوزن)آب ب یا ترساندن به وسیله ی سر وصدا هست

badform
4 February 2008, 04:37 AM
سلام دوستان
من تازه واردم ! اما دیدم بهتره چند نکته در مورد گربه رو گوشزد کنم !
به هیچ عنوان گربه ولگرد و یا گربه ای که از مراکز معتبر نگهداری خریداری نشده رو به خونه خودتون وارد نکنید!!

دلایل !
۱- توکسوبلازموز
در صورتی که خواهر و یا همسر دارید....!!

۲- اسکاریس!!
از اون خطر ناکتر اینه! چون به جنس کاری نداره!
تخم اسکاریس از مدفوع دفع می شه! طبق یه تحقیق بالای ۶۰٪ گربه های تهران به ؛توکسوکارا کتی؛ که از این خانواده است الودن !
اگر به ایا انگل الوده باشه به وسیله زبون زبرش می تونه اون رو در هنگام لیسسیدن رو \وستش منقل کنه!
اگر نازش کنی و بعد به هر عنوان تخم به دهان برسه! لاروش می تونه ۱- مثل بچه ادم بره توی روده و. تبدیل به کرم بشه! ۲- مهاجرت خونی کنه و به مغز و چشم و .. بره که وای به حال اون بدبختی که این بلا سرش بیاد! تخمین می زنن دلیل بساری از کوری های ناگهانی همین مورد باشه اما توی ایران تحقیق نشده
مي شه منبع اين مطالب موثق را بگي؟ و مي دونسي تمامي انگل ها را ظرف چند روز مي شه با يك نصفه قرص از بين برد؟(به فرض آلودگي)

badform
4 February 2008, 04:41 AM
http://badform.googlepages.com/1.jpgيک گربه بسیار زیبا و بزرگ که متاسفانه یک سال پیش یک دست خود را از دست داده است و کاملا خانگی و بی آزار است .مجانا واگذار میشود فقط به کسی که عاشق حیوان باشد چون این پسر بسیار عاطفی است و اصلا بیرون از خانه نمیتواند زندگی کند.اگر كسي مايل به نگهداري اش هست با اين ايميل تماس بگیرد : alanoos@yahoo.com (تهران)
عكس ها مال 7 ماه پيش هستند.الان زيباتر شده و از نوع مو بلند هم مي باشد متاسفانه صاحبش به دليل داشتن سگ نمي تونه نگهداريش كنه.به نظر شخصي من ثواب داره نگهداريش.

http://badform.googlepages.com/2.jpg

sokooot
4 February 2008, 12:53 PM
مي شه منبع اين مطالب موثق را بگي؟ و مي دونسي تمامي انگل ها را ظرف چند روز مي شه با يك نصفه قرص از بين برد؟(به فرض آلودگي)

می شه بفرمایید در این چند روز (به فرض شما!!) اون گربه باید کجا نگهداری بشه؟ مطمینا منظورتون این نیست که توی خونه!!

راستی در مورد این نصفه قرص هم می شه منبع خودتون رو معرفی کنید !!

برای مطالع بیشتر بهتون توصیه می کنم این کتاب رو بخونید !
انگل شناسی کرم گرد ( نماتود) دکتر علی اسلامی دانشگاه تهران!

فکر کنم منبع از این معتبر تر فارسی نداریم

برای میزان الودگی گربه ها و سگ های ولگرد هم این مقالات

بررسی سطح سطح الودگی انگلی سگ های استان سمنان دکتر بهادری

بررسی الودگی گربه های ولگرد شهر اصفهان به توکساکارا کتی دکتر منوچهری

...

!

در مورد نصفه قرص هم !

می شه دوز!! + نام دارو رو بفرمایید ! ما هم یاد بگیریم!:icon_razz

در مورد این حرف شما هم یه توصیه دارم بهتون!
بیماریهای انگلی در مان دوره ای دارند ! خودتون و دیگران رو به خطر نندازید!

موفق باشید

امضا :
امیر امیرخانی
دانشجوی سال 6 دامپزشکی

babak_deghat
4 February 2008, 04:05 PM
ببینید فرمایش کاربران محترم:sokootو badformمتینه....ولی در صحبتهای هر دو کاربر هم مطالب صحیح وجود داره هم غلط!
مثلا من فکر نمیکنم هیچ انگل ضعیفی پیدا بشه که با یک نصفه قرص اونم در عرض فقط چند روز کارش تموم بشه و ریشه کن بشه!آقای badformشما خیلی متعصب در مورد گربه هستیدها....
یا مثلا آقای sokootگفته بودن توکسوپلاسموز و آسکاریس و غیره....
اولا تنها حیوانی که ناقل آسکاریس میباشد گربه نیست و انسان هم هست.یعنی انسان هم در صورت آسکاریس داشتن میتونه حیوونی مثل گربه رو آلوده کنه.در ضمن توکسوپلاسموز تا اونجایی که من شنیدم مال ماکیانه نه گربه!(مگه اینکه تو گربه هم دیده شده باشه)و فکر نکنم ربطی به جنسیت داشته باشه.(یعنی اگه دید بدن میزبان مرده میترسه هیچ کاری نمیکنه؟:icon_arro)
کثیفی و انتقال بیماری در یک حیوان هیچ ربطی به نوع آن ندارد.مثلا یک عقیده ی غلط اینه که هر جا میشینی اسم گربه میاری همه اه اه میکنن ولی نمیدونن اگه خودشون هم مجبور بودن تو یک شهر کثیف به سختی زندگی کنن و دور از چشم مردمی که همیشه اذیتشون میکنن مجبور به گذران شب و روز در جاهای تنگ و تاریک و مخفی مثل گاراژها،پارکینگها،اماکن متروکه،پشت بام خانه ها، و حتی جوی های خشک آب بشن و صبح تا شب هیچی غذا گیرشون نیاد تا اونجایی که مجبور بشن تو آشغالا دنبال غذا بگردن،خودشون از الان گربه ها باید کثیف تر میبودند.هیچ کس هم نمیتواند در این زمینه قضاوت درستی انجام دهد.اتفاقا گربه ها هم حیواناتی هستند که از تمیزی خوششان میآید....

جدی؟؟!!؟نه بابا!!؟!!!!:icon_arro
حرف شما کمی تا قسمتی قابل باور است!ولی نه به طور کامل!
بزار یه چیزی بهتون بگم:
من خودم دست کم 5 ساله که به صورت حرفه ای!:icon_surpگربه بازی میکنم!تو این 5سال من تاحالا دستکم 15تا گربه از هر رنگ و جنس و خصوصیتی داشتم که همشون هم نه واکسن زدم،نه تو محیط بهداشتی به دنیا اومدن(کوچه!)و نه مراقبتهای بهداشتی ازشون کردم!
ولی nتا کتاب داخلی و خارجی راجع به نگهداری و پرورش گربه هامطالعه کردم.به هر حال.من گربه هامو بیرون از خونه نگه میدارم و تو کوچه هم میرن ولی;من نازشون میکنم،برسشون میکشم،بوسشون میکنم،بغلشون میکنم،حتی اونها هم بعضی وقتها صبحا که میخوان بیدارم کنن میان صورتمو لیس میزنن(بلند شو بابا چقدر میخوابی....)منهم حتی تاحالا موهاشون که به طور اتفاقی(فوقش2بار تاحالا)تو دهنم رفته رو بیرون آوردم.....با اینحال هم من خیلی دوستشون دارم هم اونها منو....:icon_wink
اما حرف در اینجاست که با صحبتهایی که شما میکنید من تاحالا 5 سال پیش باید مرده باشم!تاحالا باید خدا بار مرده باشم!یاد شخصی پر ادعایی میفتم که یک بار خیلی جدی به من گفت که ثابت شده گربه منشا همه ی بیماریهاست!:icon_twis(خنده داره نه؟)نگید که چون فقط یک آدم بودم احتمال مریضیم کمه،ما خانوادتا حیوانات رو دوست داریم.....(چون به قول یک دوستی آنها امانت خدا نزد ما هستند و اذیت یک حیوان مانند اذیت یک انسان نزد خداوند مذموم است)
به هر حال....فعلا که ما همه سالمیم.همون موقع هم بهم میگفتن اثراتش بعدا روت پیدا میشه.5سال گذشت و هیچ اتفاقی نیفتاد.

می شه بفرمایید در این چند روز (به فرض شما!!) اون گربه باید کجا نگهداری بشه؟ مطمینا منظورتون این نیست که توی خونه!!
پس کجا نگهش داریم؟

دانشجوی سال 6 دامپزشکی
آخ جون دامپزشک!!من چند تا سوال دارم:
1-دانشجو دانشگاه آزادی یا سراسری؟
2-چه شهری تحصیل میکنی؟
3-رتبه و ترازت چند شد که دامپزشکی قبول شدی؟
4-داری عمومی میخونی یا تخصص یا فوق تخصص؟
5-چه تخصصی دوست داری بخونی؟

sokooot
5 February 2008, 12:39 AM
.

پس کجا نگهش داریم؟

این سوال خوبیه!

هر حیونی رو که می خواهید بیارید توی خونه لازم که از سلامت اش مطمین بشین!
به این دلایل
چون قرار یکی از اعضای خونواده شما بشه !
اگر حیوان اصیل هست و از جای مطمین خریداری کردید که هیچی
اما در صورتی که می خواهید سرپرستی حیوانی رو قبول کنید که سابقه اونو نمی دونید بهتر که برای یه دوره یک تا دو هفته ای اونو پانسیون کنید( البته لازم که پانسیون معتبر باشه ) و اونها خودشون می دونن چی کار کنن
به همین سادگی

در مورد حیوانات ولگرد هم

همه الوده نیستن!!
اما احتمال الودگی هست!

در مورد گربه هم
من خودم عاشق گربه هام!

این حیوون انقدر طرفدار داره که شهرداری با تمام خطراتی که گربه ولگرد می تونه برای سلامت افراد داشته باشه ! جرات دادن دستور کشتار نداره!
و الان انجمن حمایت از حیوانات تا جایی که می دونم توی کرج گربه های جمع اوری شده رو بدون اینکه اسیب ببینن عقیم می کنه !

در مورد بیماری هم
تماس با مدفوع گربه الوده! احتمال خطرش خیلی زیاده! و در صورتی که فرد بهداشت رو رعایت نکنه قطعا الوده می شه!

در بقیه موارد به صورت فرضیه مطرح شده !
اما احتمال زیاده!

راستی رتبه و تراز رو هم به خاطز منحرف نشدن بحص پ خ می کنم

babak_deghat
5 February 2008, 02:07 PM
1-بقیه ی پستم رو نمیخونی؟
2-پ خ چی شد؟

sokooot
6 February 2008, 07:43 PM
2-پ خ چی شد؟

شما قابلیت دریافت پ خ از کاربران دیگر رو غیر فعال کرده اید!

babak_deghat
6 February 2008, 08:32 PM
شما قابلیت دریافت پ خ از کاربران دیگر رو غیر فعال کرده اید!
فعالش کردم...

badform
11 February 2008, 03:33 PM

راستی در مورد این نصفه قرص هم می شه منبع خودتون رو معرفی کنید !!

برای مطالع بیشتر بهتون توصیه می کنم این کتاب رو بخونید !
انگل شناسی کرم گرد ( نماتود) دکتر علی اسلامی دانشگاه تهران!

فکر کنم منبع از این معتبر تر فارسی نداریم

برای میزان الودگی گربه ها و سگ های ولگرد هم این مقالات

بررسی سطح سطح الودگی انگلی سگ های استان سمنان دکتر بهادری

بررسی الودگی گربه های ولگرد شهر اصفهان به توکساکارا کتی دکتر منوچهری

...

!

در مورد نصفه قرص هم !

می شه دوز!! + نام دارو رو بفرمایید ! ما هم یاد بگیریم!:icon_razz

در مورد این حرف شما هم یه توصیه دارم بهتون!
بیماریهای انگلی در مان دوره ای دارند ! خودتون و دیگران رو به خطر نندازید!

موفق باشید

امضا :
امیر امیرخانی
دانشجوی سال 6 دامپزشکی

من الان اسم قرصا يادم نيست ولي مثلا مبندازول يك نصفه براي يك گربه تا 3 ماه كافيه...غير اينه؟

sourena_8888
12 February 2008, 12:57 PM
sokooot (http://www.phallz.com/member.php?u=71616)
نمیدونم سکوت persiantools هستی ...اگه هستی ...که باش تا اموراتت بگزره :icon_arro

در باره گربه:
اگه گربه غذای خام نخوره +اینکه با گربه های ولگرد رفت و امد نداشته باشه یعنی پارتی نره و دوست دخترش هم تمیز باشه مشکلی از لحاظ انگل نداره

اما احتیاط حکم میکنه که درمان دارویی بشه:icon_mad:

من گربه م تو حیاط زندگی میکنه...اجازه نمیدم تو خونه بیاد....غذای خام دهن نزده ....انقدر سنگین و بی خاصیته که حاضر نیست بره ولگردی ...یه شب در میون هم دوست دخترش میاد:icon_wink...ولی هنوز بچست سر درنمیاره چی به چیه ....هر سه ماه هم کل خاک باغچه تعویض میشه ....این هفته هم درمان انگلی شروع میشه .....با قرص مبندازول ....

از شربت پیپی رازین استفاده نکنید برای انسان حطر داره چه برسه به گربه

حوصله برس کشیدن و حموم بردن ندارم :icon_smil...چون خودش بلده چجور تمیز بشه ....:::: بچه ادم تا 7 سالگی بلد نیست خودشو تمیز کنه اما گربه از چند هفتگی شروع میکنه

فقط یه مشکلی دارم ریزش مو هست که اگه اقا بابک تجربیاتشو در اختیارم بزاره در بست نوکرشم :icon_excl

babak_deghat
12 February 2008, 02:25 PM
حوصله برس کشیدن و حموم بردن ندارم :icon_smil...چون خودش بلده چجور تمیز بشه ....:::: بچه ادم تا 7 سالگی بلد نیست خودشو تمیز کنه اما گربه از چند هفتگی شروع میکنه

فقط یه مشکلی دارم ریزش مو هست که اگه اقا بابک تجربیاتشو در اختیارم بزاره در بست نوکرشم :icon_excl
به نوعی شما داری جواب خودتو میدی.حمام کردن گربه(با شامپوی مخصوص خودش که همه ی دامپزشکی ها دارن)باعث تمیزی و چربی زدایی از پوشش بدن گربه میشه و برس کشیدن گربه بعد از حمام کردن(و متقابلا خشک کردنش)باعث کنده شدن موهای زائد و تصحیح سمت رویش موها میشود(در کاهش ریزش مو هم تاثیر داره).در گربه های موبلند که هم ریزش مو درشان بیشتره هم موهای بلندتری دارند برس کشیدن منظم بیشتر توصیه شده.چیز دیگه ای که هست پودر ضد عفونی کنده ی پوسته.پودری وجود داره ساخت ترکیه به اسمBolfo%که به توصیه ی دامپزشک 1 ساعت قبل از حمام کردن رو تمام سطح بدن گربه میریزیم و سپس در جهت مخالف رویش مو شانه میکنیم و دوباره پودر رو بهش میزنیم(البته همه جا به جز صورت).نکته ی دیگری که وجود داره اینه که در هنگام تغییر دمای فصلی ریزش مو در گربه ها بیشتر مشاهده میشود.البته حمام کردن در این فصل(سرما)توصیه نمیکنم مگر اینکه گربه 24 ساعت بعد از حمامش داخل خانه تو جای گرمی نگه داری بشه.

...... اگه گربه غذای خام نخوره +........
....غذای خام دهن نزده ....
ببین الان از لحاظ جانور شناسی ثابت شده که گربه یک جانور گوشتخواره و گوشت باید حداقل70%رژیم غذایی گربه رو پر کنه که از این میان35 الی45درصدش باید خام باشه.فرمان قتل گاوها،گوسفندها و مرغهایی که در سلاخ خانه کشته میشوند همه به دست دامپزشکها صادر میشود و لاشه شان همه مهر تضمین سلامت از سوی دامپزشکان رو دارند پس اگر گوشتها آلودگی انگلی داشته باشند دامپزشکان مستقر در سلاخ خانه ها به جای فرستادن گوشتها به مغازه آنها را میسوزانند.بنابراین گوشتهایی که از قصابی یا مرغ فروشی میخری همه سالمند و با خیال راحت میتونی به گربت بدی.سر مرغ،سفیده(شش)گاو یا گوسفند،اضافه ها ی مرغ پاک کرده،جگر گوسفند از جمله گوشتهایی هستند که میشه به گربه داد.ولی ماهی رو به صورت خام به گربه نباید داد(اگه هم بدی به احتمال زیاد خودش نمیخوره)
البته من یکی از گزبه هام از وقتی به دنیا اومده تاحالا که 2سالشه هرگز گوشت خام نخورده:icon_twisیعنی این گربه طوریه که اگه از گرسنگی در شرف موت باشه خوردن سالاد رو به گوشت خام کیلویی 12هزار تومنی ترجیح میده که البته این یک مورد استثتا است.
در ضمن هیچ وقت بیشتر از 3روز یکبار جگر خام به گربه ها ندهید. جگر عضوی از بدنه که مواد زائد و سمی که قرار است دفع شوند ابتدا در آنجا ذخیره میشوند.یکی از این مواد که بخش عمده ی آنرا تشکیل میدهد ویتامینAاست.ممکنه به نظر خوب بیاد ولی توجه کنید که ویتامینAیک ویتامین محلول در چربی است(ونه مثل ویتامین Cمحلول در آب)پس اگر به بدن مقدار زیادی ویتامینAوارد شود اضافه ی آن را بدن نمیتواند دفع کند.و باعث عوارضی در بدن میشه.

انقدر سنگین و بی خاصیته که حاضر نیست بره ولگردی

خیال میکنی!:icon_arroاون وقتی میره ولگردی که چشم تورو دور ببینه.!
عبارت گربه ی اهلی چرندی بیش نیست!

بچه ادم تا 7 سالگی بلد نیست خودشو تمیز کنه اما گربه از چند هفتگی شروع میکنه

بابا یک حرفی بزن که در باور بگنجه....!شما سن گربه رو با سن انسان مقایسه میکنی؟اگه میگفتی گربه تمیزیش غریزیه و نمیخواد یادش بدی یه چیزی.....ولی نمیشه بگی از چه سنی با مقایسه با انسان.....7 سال انسان و 7 سال گربه و 7ماه انسان و 7 ماه گربه با هم قابل مقایسه نیست!

این هفته هم درمان انگلی شروع میشه .....با قرص مبندازول ....

حتما قبلش با دامپزشک مشورت کن چون اگه خود درمانی باشه خیلی خطرناکه!!!

...یه شب در میون هم دوست دخترش میاد:icon_wink...

گرچه الان فصل جفتگیری گربه هاست(از اواسط پاییز تا اواسط بهار)ولی با اوصافی که تو از گربت تو پستهای قبلی گفتی امسال جفت گیری نمیکنه(انشاالله سال دیگه!)چون هنوز بالغ نشده!(سن بلوغ در گربه های نر 9ماه و ماده ها12 ماهه)

کبریت بی خطر
19 February 2008, 11:10 PM
سلام بابک جون من یک گربه نر 8-7 ماهه دارم از 3-2 ماههگی جای ماست 4 ماهه پیش هم یک خانوم براش آوردیم 4 ماهست
آقای شجاع همش میره لب پنجره یک میو عجیب میکنه(می اااا وووووو)
یا گاهی اوقات به من نگاه میکنه و میگه میو انگار که یک چیزی میخواد!
و مشکل دیگه اینه که وقتی بهش گوشت زیادی میدم یکجورایی میشه انگار داره بالا میاره!
و خیلی هم بد خوراک تشریف داره
از عقیم و واکسن و اینجور چیزها هم کار براش نکردم
علتش چی میتونه باشه؟
مر30

babak_deghat
20 February 2008, 12:13 AM
گربه شما بیشتر اوقات دلش میخواد بره بیرون.کنجکاوی،فضولی،بازیگوشی،سر از همه چیز در آوردن،و مخصوصا تعیین قلمرو و رفتن به جاهای جدید خاصیت اکثر گربه های نر هست.در مورد غذاش هم دیگه اینقدر زیاد بهش گوشت ندین(یا اگه میدین متنوع باشه)،شیر گاو هم زیاد توصیه نمیشه(ولی بااینحال بهش بدین).
ممکنه نیاز به ناز و نوازش هم داشته باشه و دلش بخواد باهاش بازی کنین . بازی کردن با گربه یکی از عادات تربیت گربه های خوشحاله.در ضمن گربه ها هنگام غذا خوردن(مخصوصا گوشت مخصوصا خامش!)صدایی عجیب و تا حدودی اخطار دهنده از خودشون در میآرند به این معنی که به گربه های دیگه بگن:نزدیک من نشو!
به هر حال اگه جای تو بودم میذاشتم بیشتر از خونه بره بیرون و گردش کنه و بیشتر باهاش بازی میکردم و نزش میکردم و لوسش میکردم.
در ضمن گفته باشم گربه باید جفتشو خودش انتخاب کنه!هیچ الزامی وجود نداره مبنی بر اینکه از گربه ی ماده ی تازه وارد خوشش بیاد!

کبریت بی خطر
20 February 2008, 03:10 PM
اگه چند تا عکس از نژاد های معروف گربه بذارین ممنون میشم
و اینکه این گربه ها چه نژادین وخصوصیات هرکدوم چیه؟
http://images6.theimagehosting.com/mar31.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=mar31.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/723558.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=723558.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/cat10 copy.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=cat10 copy.jpg)

babak_deghat
20 February 2008, 08:36 PM
اگه چند تا عکس از نژاد های معروف گربه بذارین ممنون میشم
و اینکه این گربه ها چه نژادین وخصوصیات هرکدوم چیه؟
:icon_surp:icon_cool

http://images6.theimagehosting.com/mar31.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=mar31.jpg)

short hair tabby
tabbyها طیف مختلفی از گربه های مختلط و دو رگه،و نه اصیل تشکیل میدن.یک نژاد تثبیت شده هم نیست.مشخصه ی همشون راه راه بودنشونه و در چند رنگ حنایی-سفید،سیاه،خاکستری-سفید قهوه ای وجود داره

http://images6.theimagehosting.com/723558.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=723558.jpg)

(روسی هست)russian blue

http://images6.theimagehosting.com/cat10%20copy.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=cat10%20copy.jpg)

برمه ای(بیرمن هم میگن)

کبریت بی خطر
21 February 2008, 01:47 PM
یک سوال ؟ شما وقتی بخای مسافرت بری این گربه هاتو چی کار میکنی ؟
من که دارم دیوونه میشم از دست این دوتا همش میره رو پشت بوم با این تریر همسایه بازی میکنه (بسته ی)
یعنی بازی که نه زور ازمایی میکنن:cool_phalls_47: همش هم کتک میخوره میترسم اتفاقی براش بیفته:icon_ques
اصالا متیع نیست کار خودشو میکنه :148:
برای متیع کردن گربه چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
مچکرم:icon_mrgr

babak_deghat
21 February 2008, 03:16 PM
1-وقتی بخوای بری مسافرت چند راه داری:
یا گربتو بدی یه نفر برات نگه داره
یا بدیش یک دامپزشکی که پانسیون داره برات نگهش داره
یا با خودت ببریش مسافرت که در این صورت نگهداری ازش خیلی سخت میشه
یا به همسایت بگی براش از پشت دیوار غذا پرت کنه
یا ولش کنی به امان خدا......

مطیع کردن هم اصولی داره که باید از 3 ماهگی به صورت تربیت کردن شروع بشه
در ضمن تریر همسایه رو پشت بومه که وقتی میره انجا باهاش زورآزمایی میکنه؟
ناراحت هم نباش که اتفاقی براش نمیفته در اینجور مواقع خودش بهتر میدونه چیکار کنه

کبریت بی خطر
21 February 2008, 09:46 PM
اینا هاش آقای شجاع:icon_wink:icon_evil:icon_mrgr
http://images6.theimagehosting.com/26-04-05_2150.ee5.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=26-04-05_2150.ee5.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/21-05-05_1143.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=21-05-05_1143.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/24-04-05_1617.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=24-04-05_1617.jpg)
از اسپری میترسه
http://images6.theimagehosting.com/29-04-05_1935.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=29-04-05_1935.jpg)
قشنگه نه:icon_neut
اینم ماستی عروس عزیزم
http://images6.theimagehosting.com/11-07-05_1532.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=11-07-05_1532.jpg)

babak_deghat
21 February 2008, 11:56 PM
نژادش tabbyی خاکستری سفیده.....احتمالا در آینده دیوونت میکنه با شیطونیهاش.....

کبریت بی خطر
23 February 2008, 02:05 PM
چه خوراکیهایی برای گربه میتونه مضر باشه؟؟؟؟

babak_deghat
23 February 2008, 07:11 PM
شیر گاو،شکلات،گوشت جگر خام به مقدار زیاد،چیپس،پفک،احیانا کرانچی!،غذاهایی که بوهای تند دارند و دارای فلفل هستند،غذاهای مانده یا مشکوک به فساد،

badform
25 February 2008, 03:59 AM
bavaria_120 چقد گربت باحاله مخصوصا اون عكسش كه چشماش گرد شده!!!!

کبریت بی خطر
28 February 2008, 12:57 PM
bavaria_120 چقد گربت باحاله مخصوصا اون عكسش كه چشماش گرد شده!!!!
:icon_evil
مچکرم:icon_mrgr
ما با هم توافق نظر داریم هم تو پی هالز و هم تو پرشن پت !!!!
آره من آپاچی ام:icon_arro
:lover:

Biejan
1 March 2008, 03:05 AM
http://rapidshare.com/files/96017407/Madam.jpg.htmlگربه خوشكل تر از اين ديديد؟

Biejan
1 March 2008, 03:11 AM
http://rs166l32.rapidshare.com/files/96017407/1058069/Madam.jpg (http://rs166l32.rapidshare.com/files/96017407/1058069/Madam.jpg)

babak_deghat
1 March 2008, 12:59 PM
http://rs166l32.rapidshare.com/files/96017407/1058069/Madam.jpg (http://rs166l32.rapidshare.com/files/96017407/1058069/Madam.jpg)

http://rapidshare.com/files/96017407/Madam.jpg.htmlگربه خوشكل تر از اين ديديد؟

کدوم گربه؟ماکه عکسی نمیبینیم
اگه میشه یه جا دیگه آپلود کن

sourena_8888
24 March 2008, 07:42 PM

سفیده تخم مرغ
زرده بیش از دوبار در هفته
شکلات
پیاز و سیر **
حبوبات زیاد
شیر گاو برای جوجه گربه

البته گربه حالیشه چی براش خوبه چی بد ...اما اگه مخلوط با گوشت باشه میخوره یه لیوان ابم روش

blue_boy8076
26 March 2008, 01:45 AM
من مرغ وبرنجو يه كم شير رو مخلوط ميكونم ميدم به خوردش
3 ماهشه
مشكلي داره اين غذا
??????????

babak_deghat
26 March 2008, 11:56 AM
3 ماهشه
مشكلي داره اين غذا
??????????
اگه توش شیر نکنی بهتره

sourena_8888
27 March 2008, 12:34 AM
3 ماهشه
مشكلي داره اين غذا
??????????
این که برای خودش مردی شده

نیازی نیست شیرو مرغ قاطی کنی
اما برنج کار خوبیه ....معدشو سفت میکنه

شیر سلیقه ای هست...نظر من ...اگه بچه باشه خیلی کم ...اگه بزرگ باشه کم ...اگه پیر باشه بریز بخوره اخره عمری گناه داره

کلا من باشیر موافق نیستم ... شیر خشک بهتره ....لبنیات هم ببندش تا کیف کنه.....ماست و پنیر بهتره تا شیر
تنوع غذایی فراموش نشه ....ماهی ...تن ماهی ....کمی تخم مرغ....اندکی سیب زمینی

حبوبات فعلان نده :: خطر یبوست

badform
27 March 2008, 02:15 AM
شير خشك (بدون لاكتوز) /نون و پنير/ شربت كلسيم مي تونن توي رشدش تاثير داشته باشن.
ضمنا هميشه قاطي غذاي گوشتيش جعفري كه ريز خورد شده باشه بريز اندازه يك قاشق توي بوي دهانش تاير داره.مي تونه گندم هايي را كه براي عيد كاشتيد را هم جلوي گربه بگذارييد خيلي هاشون مي خورن.

babak_deghat
27 March 2008, 02:17 PM
شير خشك (بدون لاكتوز) /نون و پنير/ شربت كلسيم مي تونن توي رشدش تاثير داشته باشن.
ضمنا هميشه قاطي غذاي گوشتيش جعفري كه ريز خورد شده باشه بريز اندازه يك قاشق توي بوي دهانش تاير داره.مي تونه گندم هايي را كه براي عيد كاشتيد را هم جلوي گربه بگذارييد خيلي هاشون مي خورن.

آها در ضمن تا یادم نرفته بگم نه تنها جعفری،بلکه سنبل طیب هم(که تو همه عطاری ها گیر میاد)اگه تو غذای گربت باشه بهتره.....کلا چون گربه حیوون گوشتخواریه اغلب اوقات از کمبود فیبر(که در گیاهان فراوانه)دچار مشکلاتی میشه.....

کبریت بی خطر
3 April 2008, 03:12 PM
سلام به همه
گربم زایید:icon_eek:(6 تا سگ کم بود اینم اضاف شد)
5 تا آورده. روز در میون هم جاشو عوض میکنه میخواستم بدونم چطور میتونم جلوی اسباب کشیشو بگیرم؟

babak_deghat
10 April 2008, 11:00 AM
سلام به همه
گربم زایید:icon_eek:(6 تا سگ کم بود اینم اضاف شد)
5 تا آورده. روز در میون هم جاشو عوض میکنه میخواستم بدونم چطور میتونم جلوی اسباب کشیشو بگیرم؟
نباید جلوی جابه جا شدن توسط مادرشون رو بگیری گربه ی مادر خودش بهتر میدونه چی کار کنه.در ضمن چرا میخوای جلوشو بگیری؟

کبریت بی خطر
10 April 2008, 01:11 PM
خوب اگه من کمکش نمیکردم تا حالا 10 بار توله هاشو کشته بود:icon_mrgr
الان برده پشت میز تلوزیون:icon_razz
مادره 7ماهست یکم زود باربر شده
توله ها هم 2-3 هفته ای میشن ولی خیلی ضعیفن به زور راه میرن میخواستم بدونم طبیعیه؟

babak_deghat
10 April 2008, 03:15 PM
خوب اگه من کمکش نمیکردم تا حالا 10 بار توله هاشو کشته بود:icon_mrgr
الان برده پشت میز تلوزیون:icon_razz
مادره 7ماهست یکم زود باربر شده
توله ها هم 2-3 هفته ای میشن ولی خیلی ضعیفن به زور راه میرن میخواستم بدونم طبیعیه؟

کلا گربه ماده از 6 ماهگی به سن بلوغ میرسه.زیاد نگرانش نباش زود حامله نشده.
ضعیفی توله ها و این که نمیتونن راه برن هم طبیعیه و جای نگرانی نداره و به مرور زمان درست میشه فقط حواست باشه گربه ی مادر خوب غذا بخوره

Orion
10 April 2008, 04:28 PM
گربه‌ها چرا از سنبل‌الطيب به طرز فجيعي خوششون مياد؟ درواقع اول باهاش بازي ميکنند و به بدنشون ميمالند و بعد ميخورن. در ضمن فکر کنم فقط گربه‌هاي بالغ از سنبل‌الطيب خيلي خوششون مياد. چون روي توله‌ها تست کردم عين خر خورد! بدون هيچ حسي!!

babak_deghat
10 April 2008, 06:14 PM
کلا گربه ها به دلایل نامعلومی از سنبل طیب خوششون میاد.شاید به خاطر بوی آن هست.به هر حال همونطور که گفتید اول باهاش بازی میکنند بعد هم شروع به جویدنش میکنند.روی گربه های جوان نابالغ و گربه های خیلی پیر و گربه های بیمار هم اثری نداره

aries boy
18 April 2008, 03:06 AM
سلام دوستان... من امروز بعد از ظهر داشتم تلوزیون نگاه می کردم... دیدم صدای میو میوی غم انگیزی داره میاد... رفتم تو حیاط دیدم یه گربه با بچش وسط حیاط نشسته... خواستم ثواب کنم گفتم شاید گشنه باشن ... واسشون ته مونده غذای ظهر رو گذاشتم مادر خاک برسرش خورد و بچه رو همونجا ول کردبه امون خدا تا ساعت 8 شب خبری ازش نشد و بیرون زیاد بادمی اومد بچه گربه بی چاره روآوردمش خونه و با یه سرنگ بهش شیردادم خورد. حدودا یه وجبه و فکر کنم مادست... هنوز وقتی می خواد راه بره میلرزه و دندوناشم در نیومده و خلاصه مث بچه آدم مق مق می کنه... الان خوابه ... خواستم بدونم احتیاج به مراقبت های ویژه هم داره یا نه؟
راسی من نمی دونستم نباید بهش شیر پاستوریزه بدم... واسه یه وعده که اشکال نداره؟
بعد شما نمی دونید این گربه چند وقتشه؟
ممنون

Nomad
18 April 2008, 04:04 AM
دوست عزیز ... مطمئنا زیر 3 ماه هست چون توانایی نگهداری از خودش رو نداره .

و اما دوستان یه سوال :

من یه گربه سفید رنگ دارم که از ترکیب دو گربه زرد رنگ حاصل شده . پدر و مادر مادر گربه ی سفیدم هم هر دوشون زرد بودن . پدر و مادر پدر گربه ام هم یکی زرد و اون یکی سیاه و سفید بود .

گربه ی من کاملا سفید هست و میخواستم بدونم اونو با چه رنگی قاطی کنم تا همینطور سفید بمونه ... ؟
در ضمن گربه ام الان 8 ماهه هست و تقریبا بزرگ شده دیگه و البته کوپیکتر که بود یه چشمش زرد بود و یکی دیگه آبی ... حالا اون چشم زردش سبز شده و آبیه هم سر جاشه !!
یعنی یه چشم سبز و چشم دیگه آبی ... مشکلی داره ؟ دامپزشک بردم میگه نمیدونم !!
گربه ام هم نژادش نامشخص هست و خیلی ترکیبیه و البته کمی تپل و پشمالو هم هست .
خیلی ممنون .

babak_deghat
18 April 2008, 04:10 PM
سلام دوستان... من امروز بعد از ظهر داشتم تلوزیون نگاه می کردم... دیدم صدای میو میوی غم انگیزی داره میاد... رفتم تو حیاط دیدم یه گربه با بچش وسط حیاط نشسته... خواستم ثواب کنم گفتم شاید گشنه باشن ... واسشون ته مونده غذای ظهر رو گذاشتم مادر خاک برسرش خورد و بچه رو همونجا ول کردبه امون خدا تا ساعت 8 شب خبری ازش نشد و بیرون زیاد بادمی اومد بچه گربه بی چاره روآوردمش خونه و با یه سرنگ بهش شیردادم خورد. حدودا یه وجبه و فکر کنم مادست... هنوز وقتی می خواد راه بره میلرزه و دندوناشم در نیومده و خلاصه مث بچه آدم مق مق می کنه... الان خوابه ... خواستم بدونم احتیاج به مراقبت های ویژه هم داره یا نه؟
راسی من نمی دونستم نباید بهش شیر پاستوریزه بدم... واسه یه وعده که اشکال نداره؟
بعد شما نمی دونید این گربه چند وقتشه؟
ممنون
برای یک وعده شیر گاو اشکال نداره ولی میترسم به وعده های دوم هم بکشه که اونوقته که بیچاره دچار ضایعه ی اسهال میشه و حتی ممکنه بمیره.من به شما شیر خشک پیشنهاد میکنم.شما یک شیر خشک بگیر(فرقی نمیکنه مارکش چیه فقط اگه هومانا باشه بهتره)و با سرنگ آروم آروم بریز تو دهنش.بعد از یک هفته که تونست با سرنگ بخوره، برو یک شیشه پستانک کوچیک با سر خیلی کوچیک بگیر و سوراخش رو هم با یک سوزن یه کم گشادتر کن(نه خیلی ها...)و سعی کن با پستانک بهش شیر بدی(بعد از مدتی خودش یاد میگیره)با پستانک خیلی شیر دادن بهتره چون هر چه قدر که خود گربه هه توانش باشه میتونه بخوره ولی با سرنگ ممکنه از دهنش سرریز کنه یا بپره تو گلوش.
در مورد سنش هم باید بگم با نشونه هایی که شما دادین حدود 3 هفتش میشه
احتیاج به مراقبت ویژه ای نداره.تو یک کارتن مقوایی که چند جاش برای ورود هوا سوراخ شده و کفش هم با چند لایه روزنامه باطله فرش شده و درش هم کاملا بسته است میتونی نگهش داری و کارت رو هم بزاری تو حیاط.البته روزی حداقل 3 بار باید شیرش بدی و حدود 3 تا 20 دقیقه هم بیاریش بیرون تا بگرده....اگه هم دیدی زیاد سر و صدا کرد زیاد بهش توجه نکن(این سر و صدا ها برای یه گربه تو این سن و سال طبیعیه)یک همچین گربه ای باید تا 3 ماهگی همون شیر خشک(یا شیر مادرش)رو بخوره و اصلا لب به چیز دیگه ای مثل گوشت نزنه که خیلی براش خطرناکه.از 2 ماهگی میتونی یه کم غذای نرم رو گرم کنی بدی بهش بخوره.البته اگر تن ماهی له شده رو گرم کنی خیلی براش بهتره.تخم مرغ آب پز له شده هم هفته ای 1 بار بد نیست....میتونی از وقتی 2 ماهش شد،ماهی یکبار شربت مولتی ویتامین هم بهش بدی.وقتی هم 4 ماه بیشترش شد میتونی روز 2 وعده سر مرغ بهش بدی.....وتا وقتی بچه هستن هم چشمشون زیاد قی میکنه که میشه با یک تکه پنبه تمیز پاکش کرد!
مادرش هم حتما دنبالش میاد.اگه دیدی مادرش اومده تو حیاط و دنبال چیزی میگرده!:icon_razzسریعا بچش رو از تو جعبه بیار بیرون.....

و اما دوستان یه سوال :
من یه گربه سفید رنگ دارم که از ترکیب دو گربه زرد رنگ حاصل شده . پدر و مادر مادر گربه ی سفیدم هم هر دوشون زرد بودن . پدر و مادر پدر گربه ام هم یکی زرد و اون یکی سیاه و سفید بود .
گربه ی من کاملا سفید هست و میخواستم بدونم اونو با چه رنگی قاطی کنم تا همینطور سفید بمونه ... ؟
در ضمن گربه ام الان 8 ماهه هست و تقریبا بزرگ شده دیگه و البته کوپیکتر که بود یه چشمش زرد بود و یکی دیگه آبی ... حالا اون چشم زردش سبز شده و آبیه هم سر جاشه !!
یعنی یه چشم سبز و چشم دیگه آبی ... مشکلی داره ؟ دامپزشک بردم میگه نمیدونم !!
گربه ام هم نژادش نامشخص هست و خیلی ترکیبیه و البته کمی تپل و پشمالو هم هست .
خیلی ممنون .
خیر گربه ی شما مشکلی نداره و بیماری خاصی هم نداره.چیزهایی که شما میگین تو بعضی از گربه ها اتفاق میفته و طبیعیه.اگه هم بخوای بچش سفید بشن هم که خوب معلومه!باید با یک سفید دیگه جفت بندازیش تا احتمال سفید شدن بچه هاش بالا بره!در ضمن گربت هم اگه ماده است که دیگه به سن بلوغ رسیده ولی اگه نره باید 2 ماه دیگه صبر کنی:icon_mrgr

aries boy
19 April 2008, 03:07 PM
ممنون...
نگران نباش چون فقط به وعده دوم کشید رفتم واسش شیر خشک هومانا خریدم از شیر گاو که خیلی بهتر می خوره... گردشش هم سر جاشه.

aries boy
23 April 2008, 06:06 PM
آقا این پیشی کوچولو ما گلاب بروتون الان نزدیک یه هفتس پی پی نکرده... به نظرتون مشکلی داره؟ ادارا کرده ها ولی خوب مدفوع نه. اگه غیر طبیعیه ببرم دامپزشکی.

babak_deghat
23 April 2008, 08:48 PM
نترس مشکلی نداره....احتمالا میره جایی خرابکاریهاش رو میکنه که مخفی هست و عقلت هم بهش نمیرسه!احتمالا و باغچه لابه لای گیاها هست...

کبریت بی خطر
24 April 2008, 11:39 AM
بابک جان کمک فوری ..!
1این ماستی به توله هاش شیر نمیده.:icon_eek:
وقتی میان دوروبرش د فرار
2دور دهنشم یک زخمای سطحی هست فکر میکنم یک نوع قارچ باشه دور چشمشم گاهی اوقات اینطور میشه
3 پسرم هم تو جنگ زخمی شده دستش باد کرده .نیاز به دامپزشک داره؟

aries boy
24 April 2008, 01:17 PM
من شنیدم اگه بچه گربه رو دستمالی کنی و باهاش ور بری مادرش دیگه بهش شیر نمیده... اصلا تحویلش نمی گیره.
شاید بچه های ماستی بوی شما رو گرفتن.

babak_deghat
24 April 2008, 02:21 PM
بابک جان کمک فوری ..!
1این ماستی به توله هاش شیر نمیده.:icon_eek:
وقتی میان دوروبرش د فرار
2دور دهنشم یک زخمای سطحی هست فکر میکنم یک نوع قارچ باشه دور چشمشم گاهی اوقات اینطور میشه
3 پسرم هم تو جنگ زخمی شده دستش باد کرده .نیاز به دامپزشک داره؟
توله هاش چند ماهشونه؟
2 تا احتمال داره:یا میخواد بچه هاشو از شیر بگیره
یا اینکه شما دستمالیش کردین و بچه هاش بوی شما رو گرفتن یا به هر دلیل ناگهانی و اتفاقی ای بوشون عوض شده(این اواخر نشستیشون که.....)

از دور دهنش هم باید یه عکس بگیری تا ببینم.دور چشمش هم همینطور

از دست اون یکی گربت هم اگه میشه یه عکس بزار

من شنیدم اگه بچه گربه رو دستمالی کنی و باهاش ور بری مادرش دیگه بهش شیر نمیده... اصلا تحویلش نمی گیره.
شاید بچه های ماستی بوی شما رو گرفتن.
البته حرف شما درسته ولی در مورد همه ی گربه ها صدق نمیکنه و استثنا هم ممکنه داشته باشه

کبریت بی خطر
25 April 2008, 02:05 AM
توله ها 1 مانسشونه:icon_mrgr
عکس از گربه ها فلن نمیتونم ..!
الان ( 2.5 بامداد) رفتن تو حیاط از زیر در با گربه های ولگرد(ارازل اوباش) بحث میکنن:icon_conf
من بدبختم باید کشیک بدم:icon_redf
یک راهنمایی برای آپ لود عکس 4 مگ اگه بگین ممنون میشم

aries boy
27 April 2008, 07:58 AM
سلام اين گبه ما گلاب برو شده يعني همون اسهال گرفته و روز به روز هم رقيقتر ميشه البته هم سرحاله و هم اشتهاش خوبه و تقريبا هم 1 ماه و نيمشه و به عير از شير خشک هيچي بهش ندادم، به نظرتون مشکل از کجاست؟

کبریت بی خطر
27 April 2008, 01:15 PM
آقا این توله هامون چیز خور شدن برای توله 1 ماهه چی خوبه ؟

babak_deghat
27 April 2008, 10:01 PM
آقا این توله هامون چیز خور شدن برای توله 1 ماهه چی خوبه ؟[/quote
]
چیز خور شدن؟یعنی چی؟؟مگه چی چی خوردن؟حالا چشون شده؟

[quote=aries boy;505560]سلام اين گبه ما گلاب برو شده يعني همون اسهال گرفته و روز به روز هم رقيقتر ميشه البته هم سرحاله و هم اشتهاش خوبه و تقريبا هم 1 ماه و نيمشه و به عير از شير خشک هيچي بهش ندادم، به نظرتون مشکل از کجاست؟
به نظر من مشکلی نداره.اگه سیاه رنگ و بسیار تیره و قیر مانند باشه و شل هم نباشه که خیلی خطرناکه و باید به یک دامپزشک نشونش بدی(اگه خواستی من آدرس یه دامپزشک خوب رو بلدم)و گرنه چیز غیر عادی نیست

babak_deghat
27 April 2008, 10:13 PM
آقا این توله هامون چیز خور شدن برای توله 1 ماهه چی خوبه ؟[/quote
]
چیز خور شدن؟یعنی چی؟؟مگه چی چی خوردن؟حالا چشون شده؟

[quote=aries boy;505560]سلام اين گبه ما گلاب برو شده يعني همون اسهال گرفته و روز به روز هم رقيقتر ميشه البته هم سرحاله و هم اشتهاش خوبه و تقريبا هم 1 ماه و نيمشه و به عير از شير خشک هيچي بهش ندادم، به نظرتون مشکل از کجاست؟
به نظر من مشکلی نداره.اگه سیاه رنگ و بسیار تیره و قیر مانند باشه و شل هم نباشه که خیلی خطرناکه و باید به یک دامپزشک نشونش بدی(اگه خواستی من آدرس یه دامپزشک خوب رو بلدم)و گرنه چیز غیر عادی نیست

کبریت بی خطر
28 April 2008, 12:32 PM
یعنی اینکه گربه ها غذا می خو ر ند ok?
فعلا گوشت یخی میدم
چطور میتونم کمک کنم که آقای شجاع با هاشون رفتار خوب داشته باشه؟

babak_deghat
28 April 2008, 08:55 PM
آقای شجاع کیه؟چی کارشونه؟مگه چه رفتاری داره؟

کبریت بی خطر
29 April 2008, 09:41 AM
بیخیال :icon_razz
پدر گرامیشونه
فقط میخوام بدونم باید غذای خاصی به توله ها بدم

babak_deghat
29 April 2008, 02:20 PM
مگه مادر ندارن که شیرشون بده؟نه غذای خاصی نمیخواد بدی.فقط اگه رسیدی هر از هفته ای 1 بار تن ماهی اگه بدی میل کنن عالی میشه

aries boy
30 April 2008, 04:17 PM
یکی از دوستام بچه گریشو شسته و اون بیچاره سرما خورده چشماش خیلی قی می کنه و درجه حرارت بدنشم بالاست و زیادم ادسه می کنه چه طوری می تونه خوبش کنه. من بهش گفتم ببریم دامپزشکی ولی گربه بی چاره اصلا واسش مهم نیست. اگه راهی دارین که به این بچه گربه کمک کنیم لطفا بگید.

babak_deghat
30 April 2008, 07:06 PM
ای بابا...بچه گربه رو که نباید شست!این نشونه هایی هم که شما میگین همش مربوط میشه به یک سرماخوردگی خفن!که حتما باید پیش دامپزشک برده بشه!اگه زیر بار دامپزشک نمیره هر 12 ساعت یک بار تا زمان بهبودی کامل ربع قرص سرماخوردگی کودکان بهش بخورونین و غذای خوب بهش بدین و قی چیشاش رو پاک کنین و جاش هم گرم باشه....

aries boy
30 April 2008, 11:10 PM
منم بهش گفتم اگه می خواد تمیزش کنه از دستمال مرطوب استفاده کنه ولی به خرجش نرفت. مهم نیست فردا خودم می برمش با زور اگه نیومد هم از طناب استفاده می کنم.
مرسی بابک

tiny
1 May 2008, 01:35 AM
من تا حالا 2تا بچه گربه که داشتن می مردن رو بزرگ کردم .هر دوشون هم نر بودم واسه این به سن بلوغ که می رسند دیگه سخت می شه تو آپارتمان نگهش داشت .بعد هم واسه علامت گذاری محدودش همش میره اینور اونور جیش می کنه:icon_arro
اما هر کدوم رو که رفتم گذاشتم توی باغ کلی برام گریه کردن .کی میگه گربه نمی فهمه محبت رو ؟خیلی هم خوب می فهمه .
اسم یکیشون رو ویکی گذاشته بودم خیلی ناز بود چون از بچگی من بزرگش کردم و با قطره چکون بهش شیر دادم یه کم که بزرگتر شده بود صبح ها که بیدار می شد شروع میکرد به مکیدن انگشت من .انگشت هیچ کس دیگرو هم میک نمی زد .
هیچ وقتم جایی خرابکاری نمی کرد.هرکار بدی هم می کرد دیگه به کلمه نه یا ویکی با صدای بلند عادت کرده بود و انجام نمی داد .خلاصه هر چی بگم کم گفتم .
ویکی رو توی باغ گذاشتم وقتی بالغ شد دلم براش میسوخت تو چهاردیواری اسیر بشه .اما خیلی سخت بود الان 2سال گذشته هنوز هم عکساشو می بینم اشک تو چشام جمع می شه و دلم واسش تنگ می شه .نمی خواست بره
هانی هم که بعد از اون بزرگ کردم وقتی بالغ شد و گذاشتم بره اونایی که به گربه فحش میدادن به من میگفتن چه کار کردی این گربه پشت سرت این همه ناله می کنه .هانی شبها می اومد پیشم می خوابید من که خیلی اینور اونور میشدم و گاهی تو خواب حواسم نبود و اونو از تخت شوت می کردم پایین طفلی میرفت زیر تخت می خوابید
گربه خیلی شیرینه ،داداشم سگ داره درسته خیلی وفادار و باهوش هست همه حیوونا دوست داشتنی هستن اما میدونید گربه مثل یه بچه کوچولو ملوس و نازه .
یادش به خیر کاش یه حیاط گنده داشتم
راستی این هانی یه بار روتختی رو که عوض کرده بودم پتو خیلی پرزهای بلندی داشت منم نفهمیدم اومد تو اتاق دیدم بدو بدو رفت زیر تخت کارخرابی که می کرد همیشه تا چند دقیقه پیداش نمی شد اومدم دیدم به به شاشیده به رو تختی کلی هم مثل خاک زده کنار روشو .
اونروز تا 1ساعت زیر تخت موند داشتم شاخ در می اوردم که چه می فهمه که کار بدی کرده.قابل توجه اونایی که از گزبه بد می گن گربه خیلی هم باهوشو دوست داشتنی هست مگه می شه مخلوقات خدا هوش نداشته باشند ؟ما آدمهای مغرور فقط و فقط خودمون رو قبول داریم

aries boy
1 May 2008, 11:41 AM
وای گربه داری داره دیوونم می کنه:icon_roll... این بچه گربه منگل من (رندی) امروز صبح سر پستونکشو خورد:icon_twis
از تعجب شاخام که هیچی دم دراورده بودم... من روزی شش وعده شیر میدم به این آقا... پستونک رو گذاشتم تودهنش و شروع کرد به خوردن بعد دیدم داره سر پستونک رو می جوه ... عادتشه ولی این دفه حواسم نبود و کار به جاهای باریک کشید پستونک رو که از دهانش بیرون کشیدم دیدم نصفشو خوره یه قلپ شیرم روش! وای حالا چه بلایی سرش میاد؟
خدا کنه نمیره:icon_cry: آخه من خیلی دوسش دارم:icon_wink

babak_deghat
1 May 2008, 05:43 PM
وای گربه داری داره دیوونم می کنه... این بچه گربه منگل من (رندی) امروز صبح سر پستونکشو خورد
از تعجب شاخام که هیچی دم دراورده بودم... من روزی شش وعده شیر میدم به این آقا... پستونک رو گذاشتم تودهنش و شروع کرد به خوردن بعد دیدم داره سر پستونک رو می جوه ... عادتشه ولی این دفه حواسم نبود و کار به جاهای باریک کشید پستونک رو که از دهانش بیرون کشیدم دیدم نصفشو خوره یه قلپ شیرم روش! وای حالا چه بلایی سرش میاد؟
خدا کنه نمیره آخه من خیلی دوسش دارم
هه هه هه....:icon_mrgrگربت نون خور شده!باید یه پستونک دیگه براش بگیری...

من تا حالا 2تا بچه گربه که .....
..... داریم

شما که اینقدر گربه دوست داری ، مایلی در حال حاضر سرپرستی چند تا آوارشو الان قبول کنی؟

babak_deghat
1 May 2008, 06:12 PM
راهنمای بهداشت، نگهداری و تربیت گربه
http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9648060169.240.jpg?1176295714
کتاب بسیار خوبی است میتوانید آنرا از لینک (http://www.adinebook.com/gp/product/9648060169/ref=sr_1_1000_1/508-5077135-7671661) به صورت اینترنتی خریداری کنید

tiny
2 May 2008, 02:11 AM
هه هه هه....:icon_mrgrگربت نون خور شده!باید یه پستونک دیگه براش بگیری...

شما که اینقدر گربه دوست داری ، مایلی در حال حاضر سرپرستی چند تا آوارشو الان قبول کنی؟
من اون دوتا رو هم خیلی دوسست داشتم همیشه هم همه ی حیوونها رو دوست دارم اما حیف و صد حیف که جا ندارم و آپارتمان نشینی لذت خیلی چیزها رو ازم گرفته و همین طور عقاید غلط خیلی از اطرافیان که بعضی هاشون حاضر نیستند اگر حیوون خونگی داری خونت بیان:icon_cry::icon_eek:

aries boy
4 May 2008, 09:21 PM
سلام دوستان
بچه گربه من عادت کرده و بد پستونکشو میمکه و به همین خاطر بعد از هر وعده غذایی که همون شیره شکمش به طرز وحشتناکی نفخ میکنه و گنده میشه... واسه اینکه نفخ شکمش کمتر بشه باید چی کار کنم؟
چیزی هست که بهش بدم بخوره؟

babak_deghat
4 May 2008, 09:46 PM
اینی که تو به اسم نفخ میشناسی چیز خاصی نیست.بسیار چیز رایج و معمول و طبیعی در بچه گربه ها است.ما هم همیشه که بچه گربه هامون بعد از غذا خوردن اینجور میشد میگفتیم توپّه کرده....ولش کن بابا بزار از زندگیش لذت ببره...:icon_mrgr

sourena_8888
5 May 2008, 12:00 PM
سلام به عزیزان ...از جمله بابک عزیز
...
این دیوونه ی ما عادت کرده بره بیرون ...از درخت و ماشین میره بالا بعد خودشو از دیوار پرت میکنه تو کوچه ...
باورتون نمیشه ....هر بار شب میرم تو کوچه میبینم روی ماشین یکی نشسته ...
پدر سوخته میزنم دنبالش فرار میکنه ...میره بالای درخت ...من هم باید ربع ساعت منتظر بمونم تا آقا بیاد پایین...
اخه کدوم گربه میره رو درخت
تا بحال گربه ای ندیدم تو کوچه بازی کنه ...اما این دیوونه ...
مجبورم کرده شب ها بزارمش تو انباری ....

اینم عکس این گربه شیرین عقل
(http://i28.tinypic.com/2e3twyu.jpg)
واقعا با دوستان موافقم از لحاظ احساسات و شعور خیلی حالیشون هست ...اما خیلی دوست دارن دیوونه بازی در بیارن...
با هزار بدبختی سوسک زنده براش میگیرم ...انقدر زجر کشش میکنه ...خیلی صحنه قشنگیه...

aries boy
5 May 2008, 08:57 PM
ایول چه قیفه باحالی داره... چه راحت لم داده خدا بهت ببخشه به نظر از این گربه هاست که زور آدمو در میاره ها.
اگه دوست داره بره بیرون خب بزار بره خودش بر میگرده این طبیعت گربه هاست

babak_deghat
6 May 2008, 09:25 AM
سلام به عزیزان ...از جمله بابک عزیز
...
این دیوونه ی ما عادت کرده بره بیرون ...از درخت و ماشین میره بالا بعد خودشو از دیوار پرت میکنه تو کوچه ...
باورتون نمیشه ....هر بار شب میرم تو کوچه میبینم روی ماشین یکی نشسته ...
پدر سوخته میزنم دنبالش فرار میکنه ...میره بالای درخت ...من هم باید ربع ساعت منتظر بمونم تا آقا بیاد پایین...
اخه کدوم گربه میره رو درخت
تا بحال گربه ای ندیدم تو کوچه بازی کنه ...اما این دیوونه ...
مجبورم کرده شب ها بزارمش تو انباری ....

اینم عکس این گربه شیرین عقل (http://i28.tinypic.com/2e3twyu.jpg)
(http://i28.tinypic.com/2e3twyu.jpg)
واقعا با دوستان موافقم از لحاظ احساسات و شعور خیلی حالیشون هست ...اما خیلی دوست دارن دیوونه بازی در بیارن...
با هزار بدبختی سوسک زنده براش میگیرم ...انقدر زجر کشش میکنه ...خیلی صحنه قشنگیه...

آخِیییییی....انگار غضنفر ناکام ماست قیافش(اسم یکی از گربه هام بوده)چرا جلوشو میگیری؟نمیتونی جلوشو بگیری!گربه ، مخصوصا نر هاش طبیعتشون همینه و کاریش نمیشه کرد.مشکلی هم براش پیش نمیاد.ولش کن بزار هر کاری دوست داره بکنه،هر جا دوست داره بره و گرنه افسرده میشه

nish
7 May 2008, 12:27 PM
بیرون رفتن گربه ها یه مسئله هست ولی گریه اصولا حیوان وفاداری نیست ممکنه بره و دیگه بر نگرده در ضمن اینکه خطر زیر ماشین رفتن و کشته شدن اون هم زیاده به نظر من یکی ، افسرده بشه بهتره تا بمیره

aries boy
10 May 2008, 11:54 AM
سلام...میشه یه قرص یا داروی خوب واسه کاهش ریزش موی گربه رو معرفی کنین؟
ممنون میشم

sourena_8888
10 May 2008, 03:45 PM
آخِیییییی....انگار غضنفر ناکام ماست قیافش(اسم یکی از گربه هام بوده)چرا جلوشو میگیری؟نمیتونی جلوشو بگیری!گربه ، مخصوصا نر هاش طبیعتشون همینه و کاریش نمیشه کرد.مشکلی هم براش پیش نمیاد.ولش کن بزار هر کاری دوست داره بکنه،هر جا دوست داره بره و گرنه افسرده میشه

غضنفر ... چرا ناکام ...؟ نکنه خدایی نکرده...؟

آخه میترسم بره و منو تنها بزاره...
میترسم اتفافی براش بیفته ...

این گربه دیوونست ...فکر میکنه همه ی گربه ها دوستش دارن ....هر وقت میبینمش ...جایی از بدنش زخمیه یا موهاش رو کندن... همیشه باید برم میانجی گری کنم ...

babak_deghat
10 May 2008, 05:50 PM
ریزش موی گربه رو در خیلی جاها کاریش نمیشه کرد و طبیعیه.ولی برس کشیدن مرتب و حمام کردن ماهی 1 بار میتونه موثر باشه.در بعضی موارد که شدت ریزش مو زیاده احتمال میره دلیلش انگلهای پوستی باشن

ariyapet
12 June 2008, 02:38 AM
دوستان مدیر ، افرادی که ادعای حمایت از حقوق حیوانات را دارند یک سری به چند صفحه اول این تایپیک بزنند متوجه می شوند که چه آدم های .... چی بگم در موردشون نمی دونم در این تایپیک چه چیز هایی در مورد گربه نوشتند .

واقعا متاسفم متاسفم متاسفم متاسفم متاسفم متاسفم متاسفم:icon_frow:icon_frow

گربه فقط تیپا
کسی نیاز داشت در خدمتم

یکی دیگه میگه
گربه كلن حيوون بي حيايي هست!

يه بار گربه دوستم روي مبل خابيده بود.. منم نديدمش و نشستم روش!!!!
از اون به بعد گربه هه از 1كيلومتري منو ميديد موهاي تنش سيخ ميشد و فخخ ميكرد!!
-------------------------------
پوریا میگه

مزخرف تر از این موجود حیوونی ندیدم. آزار و اذیتش خیلی حال میده با Kima موافقم به خصوص اینکه پاهاش توی پوست گردویی قیریی بزاری. آی حال میده وقتی تق تق صدا میده میده. نمیدونید که...
------------------------------
رحیم میگه

----------------------------
کیما میگه
اذیت کردنش آره اما با کشتنش موافق نیستنم
از دیدن صحنه مردن خوشم نمیاد

----------------------------
باز کبما میگه
ده اینکاره نیستی داداش

babak_deghat
12 June 2008, 02:51 PM
از این جور آدما من زیاد دیدم.متاسفانه اینها یک جور تفکرات غلط و سادیستیه که باید از ذهن مردم زدوده بشه

kasra 2005
23 June 2008, 12:01 PM
سلام
دیروز از کوچه یه یچه گربه گربه اوردم حالا چند سوال داشتم
1-اگه ببرم دامپزشکی دولتی چقدر هزینه می خواد
2-فکر کنم 2 ماهه باشه وقتی اوردیم چشماش خیلی اشغال بهش چسبیده بود با پنبه پاکش کردیم ولی دوبار صبح همون اش و همون کاسه
مر30

babak_deghat
23 June 2008, 06:48 PM
سلام
دیروز از کوچه یه یچه گربه گربه اوردم حالا چند سوال داشتم
1-اگه ببرم دامپزشکی دولتی چقدر هزینه می خواد
2-فکر کنم 2 ماهه باشه وقتی اوردیم چشماش خیلی اشغال بهش چسبیده بود با پنبه پاکش کردیم ولی دوبار صبح همون اش و همون کاسه
مر30
اولا اگه بتونی یه عکس ازش بزاری خیلی دقیقتر میتونم بگم چند وقتشه ولی قبلش چند تا سوال:
چه جوری راه میره؟چه جوری صدا میده؟طولش چند سانته؟وضعیت موهاش چه جوره؟
به نظر من نمیخواد زیاد خرجش کنی حتی اگه بخوای فقط نجاتش داده باشی و نخوای با خودت بزرگش کنی نیازی به واکسن هم نیست اما اگه حلا که نجاتش دادی میخوای برای خودت بزرگش هم کنی میتونی واکسنشون هم بزنی.در دامپزشکی های خصوصی برای واکسن 3 گانه+هاری 15هزار تومن میگیرن ولی تو دانشکده ی دامپزشکی 5هزار تومن میگیرن.زیاد هم خرجش نمیخواد بکنی فقط صورت و بدنشو با یه پارچه خیس و تمیز پاک کن و بعد هم خشکش کن(حمومش نکنی یه وقت ها....!)اگه یه کم غذای نرم هم بتونی بهش بدی بخوره عالی میشه!(مثلا 2 قاشق تن ماهی له شده)
برای چشمش هم باید این کار رو بکنی:اول این آلودگی های دور چشمش رو کاملا تمیز کن(با همون پارچه ای که گفتم.)بعد هر روز صبح چند قطره محلول آب خیار بریز تو چشمش(محلول آب خیار:یه خیار رو پوست بکن،سر و تهش رو هم بزن،بشورش،رنده اش کن،رنده ی به دست آمده رو با دستت(که آماده شستی) بچلان تا آبش در آد بعد 5 دقیقه بزار تو یخچال بعد با سرنگ بدون سوزن یا قطرو چکان هر دفعه 2 قطره بریز تو چشمش)اگه بعد از یه هفته خوب نشد یعنی عفونت کرده و باید براش پماد تجویز کنم!:icon_razz

*cheetah*
23 June 2008, 07:49 PM
به نظرم بهتره در مورد تشخيص اينكه ترشح چشمش طبيعيه يا عفوني راهنماييش كنيد. اينجوري ممكنه اگه مشكلي

داشته باشه تا يه هفته بلايي سرش بياد.

بعنوان نمونه گربه ي من چند روز پيش يكي از چشماش قي زرد رنگ كرد (گوشه ي چشمش جمع ميشد)و چشمشو

نيم بسته نگه ميداشت، مشخص بود كه ناراحته. دكتر گفت ترشحش عفونيه و بايد تا 2-3 روز ،روزي 2 بار(يعني هر 12

ساعت) با چايي يا آب جوشيده ي سرد شده بشورمش و بعد از حدود نيم ساعت يه ذره پماد چشمي ‹ تتراسيكلين

1 اس دي › به چشمش بزنم .(البته بايد مواظب بود كه نوك تيوپ پماد به چشمش نخوره ، فقط پمادش).

شستنشم به اينصورت انجام ميدادم كه با يه تيكه كوچيك پارچه ي تميز يا باند ،چند قطره چايي يا آب رو ميچكوندم توي

چشمش بعدبا يه تيكه ي ديگه چشمشو خشك ميكردم (پارچه نبايد با داخل چشمش تماس داشته باشه ) بعد از

درمان به سرعت رو به بهبودي رفت و بعد از 3 روز كاملا خوب شد .

البته ناراحتي چشم ممكنه فقط يه عفونت ساده نباشه و علائم بيماري ديگري باشه. بنابر اين به نظر من بهتره كه

سريعتر رسيدگي بشه. پس اول مشخص كنيد كه بيماريه يا ترشحات طبيعي.

babak_deghat
23 June 2008, 09:27 PM
همه ی ترشحات چشمی عفونی نیستند.عوامل مختلفی میتونه داشته باشه.حتی آلودگی هوا!ولی اول باید دلیل غیر عفونی رو در نظر بگیریم که اگه عفونی هم نبود درمان الکی هم نکرده باشیم به هر حال همون آب خیار(در صورت عفونی نبودن)و تتراسایکلین(در صورتعفونی بودن)بهترین راه حله

kasra 2005
24 June 2008, 11:56 AM
اولا اگه بتونی یه عکس ازش بزاری خیلی دقیقتر میتونم بگم چند وقتشه ولی قبلش چند تا سوال:
چه جوری راه میره؟چه جوری صدا میده؟طولش چند سانته؟وضعیت موهاش چه جوره؟
به نظر من نمیخواد زیاد خرجش کنی حتی اگه بخوای فقط نجاتش داده باشی و نخوای با خودت بزرگش کنی نیازی به واکسن هم نیست اما اگه حلا که نجاتش دادی میخوای برای خودت بزرگش هم کنی میتونی واکسنشون هم بزنی.در دامپزشکی های خصوصی برای واکسن 3 گانه+هاری 15هزار تومن میگیرن ولی تو دانشکده ی دامپزشکی 5هزار تومن میگیرن.زیاد هم خرجش نمیخواد بکنی فقط صورت و بدنشو با یه پارچه خیس و تمیز پاک کن و بعد هم خشکش کن(حمومش نکنی یه وقت ها....!)اگه یه کم غذای نرم هم بتونی بهش بدی بخوره عالی میشه!(مثلا 2 قاشق تن ماهی له شده)
برای چشمش هم باید این کار رو بکنی:اول این آلودگی های دور چشمش رو کاملا تمیز کن(با همون پارچه ای که گفتم.)بعد هر روز صبح چند قطره محلول آب خیار بریز تو چشمش(محلول آب خیار:یه خیار رو پوست بکن،سر و تهش رو هم بزن،بشورش،رنده اش کن،رنده ی به دست آمده رو با دستت(که آماده شستی) بچلان تا آبش در آد بعد 5 دقیقه بزار تو یخچال بعد با سرنگ بدون سوزن یا قطرو چکان هر دفعه 2 قطره بریز تو چشمش)اگه بعد از یه هفته خوب نشد یعنی عفونت کرده و باید براش پماد تجویز کنم!:icon_razz
مر30 راستش اولش یه ذره لنگ می زد الان بعد از دوروز انقدر شیطونی می کنه که همه کلافه شدن عکسش الان نمیتونم ولی بعد میزارم
راستش حوممش کردیم خیلی کثیف بود ولی الان خیلی تمیزه می خوام بزرگش کنم این دامپزشکی دولتی تو انقلاب چشب اب خیار انجام میدم مر30

Orion
25 June 2008, 10:28 PM
آقا چشمتون روز بد نبينه. ديشب همش صداي ميوميو وحشتناك يه گربه مي‌اومد. نميذاشت ما بخوابيم. فكر مي‌كردم صدا از بيرونه و يه گربه‌اي شكم درد گرفته داره داد ميزنه!!‌ ولي صبح كه بلند شدم احساس كردم صدا خيلي نزديكه. رفتم در خونه رو باز كردم ديدم يه گربه اسير شده. آخه ما شبا در ورودي ساختمون رو ميبنديم در ورودي پاركينگ كه زير زمين هست هم ميبنديم. اين بنده خدا موقعي كه در باز بوده اومده بوده تو ساختمون ولي با بستن درها راهش بسته شده بود.
خلاصه رفتم ديدم يه بچه گربست! ولي اصلاً بهش نمي‌اومد بتونه اينقدر وحشتناك داد بزنه! خلاصه با يه تيك پا بيرونش كرديم! :D

Artemis
26 June 2008, 12:05 AM
این موهای گربه رو چه جوری تحمل میکنید اینقدر ریزش داره؟ من یک روز هم نتونستم تحمل کنم

babak_deghat
28 June 2008, 11:06 PM
آقا چشمتون روز بد نبينه. ديشب همش صداي ميوميو وحشتناك يه گربه مي‌اومد. نميذاشت ما بخوابيم. فكر مي‌كردم صدا از بيرونه و يه گربه‌اي شكم درد گرفته داره داد ميزنه!!‌ ولي صبح كه بلند شدم احساس كردم صدا خيلي نزديكه. رفتم در خونه رو باز كردم ديدم يه گربه اسير شده. آخه ما شبا در ورودي ساختمون رو ميبنديم در ورودي پاركينگ كه زير زمين هست هم ميبنديم. اين بنده خدا موقعي كه در باز بوده اومده بوده تو ساختمون ولي با بستن درها راهش بسته شده بود.
خلاصه رفتم ديدم يه بچه گربست! ولي اصلاً بهش نمي‌اومد بتونه اينقدر وحشتناك داد بزنه! خلاصه با يه تيك پا بيرونش كرديم! :D
این بیچاره از مادرش جدا شده بوده و چون تو یه محیط قریبه بوده احساس وحشت میکرده،شما هم خیلی باهاش بد رفتار کردی ها.....

این موهای گربه رو چه جوری تحمل میکنید اینقدر ریزش داره؟ من یک روز هم نتونستم تحمل کنم

گربه در حالت عادی ریزش مو نداره یا خیلی کم داره.ریزش موی خیلی شدید میتونه معلول نوعی انگل پوستی باشه

nish
12 July 2008, 11:28 AM
اخیرا متوجه شدم گربه من به همراه بچه هاش عاشق دونه های بوداده سویا هستند همون دونه های لوبیا شکلی که توی آجیل فروشی ها می فروشند کسی می دونه جریان چیه؟ و خوردن این دونها براشون ضرری نداره ؟

babak_deghat
12 July 2008, 08:19 PM
اخیرا متوجه شدم گربه من به همراه بچه هاش عاشق دونه های بوداده سویا هستند همون دونه های لوبیا شکلی که توی آجیل فروشی ها می فروشند کسی می دونه جریان چیه؟ و خوردن این دونها براشون ضرری نداره ؟

فکر کنم قبلا همینجا یه نفر همین سوال رو کرده بود و منم جوابشو دادم ولی هر 2 تا پست همینجوری حذف شدن!:icon_twis
سویا اصلا برای گربه خطر ساز نیست و از اونجایی که پروتئینش تا حدی از گوشت قرمز بیشتر اگر در خوردنش زیاده روی نشه نمیتونه مشکلی به وجود بیاره ولی منم نمیگم که چون سویا ارزونتره صبح تا شب فقط بهش سویا بدی چون حداقل %رژیم غذایی یک گربه رو باید گوشت خام تشکیل بده وگرنه ممکنه باعث مشکلات گوارشی مثل اسهال و یبوست بشه

babak_deghat
18 August 2008, 01:00 AM
گربه چین چیلا
گربه های پشمالو جای ویژه ای در قلب دوست داران گربه دارند.و شاید هیچکدام به اندازه چین چیلا از این محبوبیت برخوردار نباشند.اغلب از این حیوان بعنوان زیبا ترین گربه پشمالو یاد می شود.این گربه با قیافه ای متفاوت وچشمان نافذ زمردین نمونه ای از افسونگری گربه هاست.چین چیلا در اصل نام یک جونده بومی آمریکای جنوبی است که پوستی پر خز شبیه پوست این گربه دارد.چین چیلا گونه ای از گربه هاست که منشا ایرانی دارند و امروزه بعنوان گربه ای با موهای بلند و فراوان ، سری گرد و صورتی کوچک شناخته می شود.به جز چین چیلا حدود شصت گونه ازگربه های ایرانی با رنگهای متفاوت در دنیا وجود دارد .
http://www.geocities.com/animals******/chinis.sized.jpg

چین چیلا را گربه ای با وقار با موهای ابریشمی پرپشت و بلند وچشمانی پر نفوذ می توان توصیف نمود.موهای بدن این حیوان به رنگ سفید می باشند هر چند که انواع سیاه، نقره ای و طلائی آن نیز وجود دارد موها به دو صورت براق یا مات وجود دارد.هر چند که این رنگها به سر ،پشت، پاها ودم محدود می شود و پهلو ها و زیر شکم معمولا به رنگ خالص سفید می باشد . مدل نقره ای آن Shaded Silver و گونه طلائی آن Shaded golden نامیده می شود.البته که این نمونه ها کمیاب تر می باشند.
حاشیه سیاه رنگ دور بینی و چشمهای این گربه نقطه مقابل چشمان سبز زمردی و دماغ قرمزش می باشد.
چین چیلا عموما گربه ای متین وساکت است که از خوابیدن اطراف خانه لذت می برد.آنها بسیار خونگرمند و از اینکه کسی به آنها توجه کند لذت می برند و به راحتی به صاحب خود خو می کیرند.اغلب پرورش دهندگان این حیوان آنرا برای کودکان پیشنهاد نمی کنند چرا که محتمل است که کودک موهای او را کشیده و باعث عصبانیت گربه گردد.
http://www.geocities.com/animals******/Persian.jpg
موهای چین چیلا باید روزانه 15 دقیقه برای جلوگیری از در هم پیچیدن و گره خوردن برس کشیده شود. به نواحی مانند زیر بغل ، زیر دم وزیر شکم که بدلیل مالیده شدن خزها به هم امکان گره خوردن موها زیادتر است باید بیشتر توجه شود.اگر در تیمار این حیوان حتی برای دو سه روز کوتاهی کنید موهای حیوان در هم می پیچد و در اینصورت باید گربه بسیار صبوری داشته باشید که بتواند شانه زدن برای بازگرداندن موها به حالت اولیه را تحمل کند.در صورتی که گره های مو آنقدر زیاد و درهم پیچیده باشد که نتوان آنرا با شانه باز کرد باید موهای گربه را کوتاه کنید. برای اینکار باید به یک دامپزشک مراجعه کرد، دامپزشک معمولا برای اینکار از بیهوشی عمومی استفاده می کند. عده ای از صاحبان و پرورش دهندگان این حیوان برای کم کردن زمانی را که صرف حیوان می کنند در ابتدای هر سال موهای حیوان خود را کوتاه می کنند.

سلامت این حیوان نیز یکی از نکات مهم در نگهداری از آن است. اطراف چشمها ممکن است چرک جمع شود در این صورت باید با یک دستمال نرم و تمیز چرکها پاک شود. گرد و غبار یا جسم خارجی ممکن است باعث بسته شدن مجاری اشک شده و در نتیجه احتمال زخم قرنیه را بوجود آورد.در این مواقع باید به دامپزشک مراجعه کنید.این حیوان بدلیل لباس گرمی که بر تن دارد در محیط های سرد به راحتی زندگی میکند اما در نواحی گرم به مراقبت بیشتری نیازمند است.
Cardiomyopathy یک نوع بیماری قلبی است که در اوایل زندگی گریبانگیر حیوان شده و معمولا کشنده است.بیماری های کلیوی معمولا بین 3 تا 10 سالگی گریبانگیر این حیوان شده و معمولا کشنده هستند.یبوست یکی دیگر از بیماری های این حیوان است،پرورش دهندگان این حیوان معمولا توصیه می کنند که در دو وعده غذایی این حیوان در هفته از روغن یا مارگارین استفاده شود در صورتی که این بیماری در حیوان مزمن شده باشد می توانید از غذاهای آماده ای که دامپزشک پیشنهاد می کند استفاده کنید.
http://www.geocities.com/animals******/balloffluff.jpg

چین چیلا در هر زایمان حدود چهار بچه به دنیا می آورد که بچه گربه ها در ابتدا با نقاط تیره ای بر پوست به دنیا می آیند که با بیشتر شدن سن ممکن است روشنتر شوند.
چین چیلا یک حیوان ایده آل برای نگهداری در خانه و آپارتمان است چرا که ترجیح میدهد اکثر روز را در خانه بماند.موهای بلند تن این حیوان درپایان زمستان شروع به ریختن می کند.در این موقع شانه نمودن روزانه موها باعث کم شدن مقدار این موها در محیط خانه می شود.این موها به لباسها و اسباب اثاثیه خانه می چسبد.یک نکته مهم اینست که صاحب این حیوان نباید از البسه و اثاثیه سیاه استفاده کند.
افراد مسن می توانند صاحبان ایده آلی برای این حیوان باشند و معمولا تعداد زیادی از این حیوان توسط این افراد خریداری می شود چرا که آنها وقت بیشتری برای رسیدگی به حیوان داشته و به دوستی خونگرم نیاز دارند.
منبع (http://www.3at3at.net/showthread.php?t=168758)

babak_deghat
18 August 2008, 01:02 AM
لانه سازی برای گربه
گربه می تواند داخل یا خارج خانه سکنی گزیند. محیط ایده آل ترکیبی از این دو است که دسترسی به دنیای مهیج بیرون و در عین حال پناهگاهی گرم و مطمین و راحت در داخل برای گربه تامین می کند. اگر شرایط طوری است که گربه باید در ک اپارتمان یا خانه ای در یک منطقه ی پر رفت و آمد شهر بدون هیچ گونه باغچه ای نگهداری شود، به خصوص اگر شما در طول روز خانه نیستید، بهتر است دو تا گربه داشته باشید تا برا یهمدیگر همنشین باشند. گربه ممکن است قسمتی از داخل یا خارج خانه را به عنوان محل زندگی انتخاب نماید، در این صورت برای این محل دری تعبیه نمایید. این در تنها شامل صفحه ی آویزانیست که از بالا لولا شده و گربه می تواند آن را از هر دو طرف هل دهد و باز کند. سنگینی در به صورت خودبه خودی زبانه را بسته نگه می دارد و مانع از جریان هوا می شود.
برای اینکه بتوانید در مواقع خاص مانند زمانی که گربه مریض است یا وقتی کربه ی ماده ی خود را عقیم نکرده اید و نمیخواهید در فصل جفت گیری از خانه خارج شود، مانع از بیرون رفتن گربه شوید، برای در محل سکونت آن چفتی تعبیه نمایید تا بتوانید در مواقع گفته شده و دلخواه قفلش کنید.
گربه های بالغ خیلی سریع محل خواب مورد علاقه ی خود را پیدا می کنند. کاری که شما باید انجام دهید، تهیه ی یک سبد گرم می باشد که نیمی از آن با سقف پوشیده شده باشد. جعبه ی چوبی که در خانه ساخته شود نیز برای این منظور مفید می باشد. بهترین بستر برای گربه روزناممه است، علاوه بر این روزنامه گرمترین ماده ی موجود می باشد و نیز ارزانترین و بهداشتی ترین وسیله ی قابل دسترسی است. روزی یک بار می توان روزنامه ها را تعویض کرد و روزنامه های کثیف را در سطل زباله ریخت که با این کار مانع شیوع کک و غیره می شوید.
برای بچه گربه هایی که تازه به خانه آوردید، وسایل زیر مورد نیاز است:
جعبه ای حاوی پوشال - ظرف غذا خوری و آب خوری - بستر گرم
سایر وسایل شامل گردندبند و اتیکت اسم جهت شناسایی گربه هست. بستر جعبه هایی که به عنوان محل زندگی در نظر گرفته می شوند، بهتر است مخلوطی از خاک اره و خزه باشد. روزنامه نیز به عنوان بستر مطرح هست، اگر چه وجود یک لایه ضخیم روزنامه زیر بستر تمیز کردن آن را اسانتر می نماید. بستر را باید هر روز تعویض کنید و سینی آن را با مواد شوینده ی غیر محرک به طور کامل بشویید و با اب تمیز نمایید. هرگز از صابون یا مواد ضد عفنی کننده ی بو دار استفاده نکنید. زیرا در این صورت بچه گربه ها از سینی استفاده نخواهند کرد. علاوه بر این به خاطر داشته باشد که تعدادی از صابون ها و مواد ضد عفونی کننده برا یگربه ها مسموم کننده است. برای ابخوری و غذاخوری، بایستی ظروفی محکم با کف سنگین و لبه های باریک انتخاب شود. نعلبکی برای این منظور مناسب نیست، زیرا وقتی بچه گربه ی گرسنه روی لبه ی ان لگد می گذارد با اسانی واژگون می شود. بسیاری از گربه ها غذا را از کاسه بیرون میریزند، بنابریان بهتر است زیر ظرف غذای آنها یک ورق روزنامه پهن کنید.
منبع (http://www.3at3at.net/showthread.php?t=168758)

کبریت بی خطر
18 August 2008, 10:21 AM
خوب شد گقتین.... که ریزش شدیدممکن ناشی از نوعی انگل باشه ..گربه ی خودم ریزش داره طوری که وقتی موهاشو میکشی میکنه یا مثلا رو فرشا همیشه یک لایه ای از موی گربه داره:icon_eek: چه قرص و دوایی خوبه براش؟؟؟؟

babak_deghat
18 August 2008, 12:02 PM
خوب شد گقتین.... که ریزش شدیدممکن ناشی از نوعی انگل باشه ..گربه ی خودم ریزش داره طوری که وقتی موهاشو میکشی میکنه یا مثلا رو فرشا همیشه یک لایه ای از موی گربه داره:icon_eek: چه قرص و دوایی خوبه براش؟؟؟؟
شما باید 1 بار این گربه رو بشوریش . با شامپو بچه فقط(اگه شامپو مخصوصش رو داری که دیگه بهتر....)بعد بری یه داروخانه ی دامپزشکی و پودر bolfo بخری و بعد از حموم کردنش بپاشی رو همه جای بدن گربه(به جز صورت)بعد هم در جهت مخالف رویش موها بدنشو شانه کنی و بعدش در جهت موافق....خواهی دید که ریزش موهاش تا حد قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد....اون یه مقداری هم که میریزه طبیعیه...(اگه فرقی نکرد یعنی :1-100%انگل پوستی داره و باید ببریش پیش دامپزشک2-به یک نوع بیماری در سیستم لنفاوی یا انگل داخلی مبتلا هست که بازم باید ببریش دامپزشکی)

dangerless
24 August 2008, 03:40 PM
سلام به همه البته تا حالا که کسی نیومده.
من میخواستم یه گربه بگیرمو بزرگش کنم.میخواستم ببینم چه چیزایی لازم داره یه چیز مهم دیگه میخواستم ببینم برای دستشویی میشه جوری تربیتش کرد که یه جای مشخص بره یا نه ؟ اگه میشه خواهشن بگید چه جوری
اگه کسی در مورد بیماریهاشم چیزی میدونه ممنونش میشم اگه بگه

کبریت بی خطر
25 August 2008, 12:15 AM
هه هه . گربه که تربیت نمیخواد ..میخوایی گربه ی بدبخت برات چیکار کنه؟ پسته بشکنه ! :icon_surp دستشویی شم که خودش از منو تو بیشتر بلده (میره جایی که خاک باشه).بیماری هاشم که یکی dota نیست که بگیم! باید تحقیق کنی از IE
. یک چیزی بگم گربرو جلو ی صورتت نگیر یا مثلا ماچش نکن که مث من بیچاره میشی ..
آسم خفیف ومشکلات تنفسی برات پیش میاد...... ولی به طور کلی همدم خوبیه حتی بهتر از تریر:icon_neut

babak_deghat
25 August 2008, 05:41 PM
سلام به همه البته تا حالا که کسی نیومده.
من میخواستم یه گربه بگیرمو بزرگش کنم.میخواستم ببینم چه چیزایی لازم داره یه چیز مهم دیگه میخواستم ببینم برای دستشویی میشه جوری تربیتش کرد که یه جای مشخص بره یا نه ؟ اگه میشه خواهشن بگید چه جوری
اگه کسی در مورد بیماریهاشم چیزی میدونه ممنونش میشم اگه بگه
بستگی داره از چه سنی بخوای نگهش داری.اگه از شیرخوارگی باشه نیاز به سرنگ بدون سوزن و شیشه پستانک و شیر خشک و یک عدد کارتن داری.اگه از 2 ماهگی بخوای بزرگش کنی نیاز به یک کارتن بزرگ و یک سینی شن(برای قضای حاجتش)داری.از 3 ماهگی به بعد به جز یک عدد شانه ی خیلی معمولی و یک ظرف آب و غذا نیاز به چیز دیگه ای نداری.
در مورد بیماریهاشم باید بگم اگه آب و غذای فاسد نخوره و جای خوابش هم تمیز باشه و هفته ای یک بار حداقل برسش بزنی ، بیماری خاصی پیدا نمیکنه.مگر برای کسایی که حساسیت خاصی دارن.
در کل لازم هم نیست تربیتش کنی.اگه تو خونتون باغچه دارین که دستشویی کردنش حله!اگه هم آپارتمان نشینی یه سینی شن و تعویضش(روزی 1 بار)کفایت میکنه

snekooei
29 August 2008, 10:43 PM
خب الان وقتیه که دیگه میتونم بگم در زمینه ی گربه عالم دهر شده ام!!و هر کسی هر سوالی راجع به گربه از هر زمینه ای داشت بیاد تو این تاپیک مطرح کنه حتما جواب درستی بهش میدم....

ما دو تا گربه خیابونی تو خونمون میومدن ما هم بهشون گاهی غذا میدادیم کم کم بما عادت کردن. مادر دختر بودن ظاهرا یا شایدم مادر پسر. اولش بچه هه شیر مادرشو میخورد و مادره هم خیلی هواشو داشت. مثلا غذا که میدادیم تا بچه سیر نشده بود مادره اصلا لب به غذا نمی زد و...
حالا که دختره یکم بزرگ شده ، شاید مثلا 5 ماهه ، رفتار مادره عوض شده و اونو از خودش میرونه.
البته مادره دیگه بیشتر وقتا خونه نیست و تقریبا محل رو ترک کرده
میخام بدونم این رفتار عادیه یا نه؟
بخاطر بزرگ شدن بچه س یا بخاطر اینکه مثلا فصل جفت گیری مادره شده و یا چی؟

babak_deghat
29 August 2008, 11:56 PM
ما دو تا گربه خیابونی تو خونمون میومدن ما هم بهشون گاهی غذا میدادیم کم کم بما عادت کردن. مادر دختر بودن ظاهرا یا شایدم مادر پسر. اولش بچه هه شیر مادرشو میخورد و مادره هم خیلی هواشو داشت. مثلا غذا که میدادیم تا بچه سیر نشده بود مادره اصلا لب به غذا نمی زد و...
حالا که دختره یکم بزرگ شده ، شاید مثلا 5 ماهه ، رفتار مادره عوض شده و اونو از خودش میرونه.
البته مادره دیگه بیشتر وقتا خونه نیست و تقریبا محل رو ترک کرده
میخام بدونم این رفتار عادیه یا نه؟
بخاطر بزرگ شدن بچه س یا بخاطر اینکه مثلا فصل جفت گیری مادره شده و یا چی؟
این یک رفتار بسیار عادی و استاندارد از یک گربه ی مادره.
وقتی بچه گربه یا بچه گربه ها تا حدودی بزرگ میشن و به یک سن خاصی میرسن گربه ی مادر بچه یا بچه هاشو ول میکنه به امان خدا و حتی الامکان خودشو از بچش دور میکنه و حتی اگه بچه اش نزدیکش بیاد با پرخاش اونو از خودش دور میکنه.این یک رفتار عادی در بین تمام گربه های مادر دنیاست.حالا چرا اینکارو میکنن؟چون میدونن اگه همینجوری بخوان از بچه هه مراقبت کنن بچشون بی عرضه بار میاد و همیشه وابسته به مادرش خواهد بود.مادرش اونو از خودش جدا میکنه تا بتونه رو پای خودش وایسه و بتونه بدون نیاز به مادرش به زندگی خودش ادامه بده تا اینطوری نسلش منقرض نشه.
خیلی دیگه از حیوونا اینکارو میکنن.مثل سگهای آبی،شیرها،ببرها،خیلی از انواع پرندگان....

snekooei
3 September 2008, 11:50 PM
حتی الامکان خودشو از بچش دور میکنه و حتی اگه بچه اش نزدیکش بیاد با پرخاش اونو از خودش دور میکنه.

این رفتار تا کی ادامه داره؟ همیشه؟

chakeri
4 September 2008, 05:42 AM
تو این فیلم های مستند که گاهی از شبکه 4 پخش میشه این رفتار رو تقریبا تو تمام گربه سانان میشه ریر و تا اخر هم ادامه خواهد داشت البته مادر فرزندش رو ترک میکنه که دیگه نمیتونن همو ببینن که ادامه پیدا کنه

babak_deghat
4 September 2008, 01:04 PM
این رفتار تا کی ادامه داره؟ همیشه؟

90%اوقات ، تا همیشه...

snekooei
8 September 2008, 11:58 PM
چکار کنیم تا دو بچه گربه با هم کنار بیان؟

اولی بزرگتره (حدود 5 ماهه) و از قبل تو خونه ما بوده.
دومی کوچکتره (حدود 3 ماهه) و تازه اومده.
گاهی به هم حمله میکنن و فخ فخ میکنن.

آیا کم کم به هم عادت می کنن یا دچار استرس مزمن خواهند شد؟!

babak_deghat
17 September 2008, 09:56 PM
چکار کنیم تا دو بچه گربه با هم کنار بیان؟

اولی بزرگتره (حدود 5 ماهه) و از قبل تو خونه ما بوده.
دومی کوچکتره (حدود 3 ماهه) و تازه اومده.
گاهی به هم حمله میکنن و فخ فخ میکنن.

آیا کم کم به هم عادت می کنن یا دچار استرس مزمن خواهند شد؟!
به پست شماره ی 103همین تاپیک مراجعه کنید.جوابتان به طور کامل آنجاست

caspian
22 September 2008, 08:03 PM
بچه گربه ای که 4-5 روزه چشماش را باز کرده ولی درست راه میره و شیطون شده را روزی چند بار باید شیر دارد چقدر؟
غیر از شیر چیزه دیگه ای هم باید داد؟
من هر 3 ساعت یه سرنگ تا 2 سرنگ میدم اونم میخوره

babak_deghat
24 September 2008, 11:07 PM
بچه گربه ای که 4-5 روزه چشماش را باز کرده ولی درست راه میره و شیطون شده را روزی چند بار باید شیر دارد چقدر؟
غیر از شیر چیزه دیگه ای هم باید داد؟
من هر 3 ساعت یه سرنگ تا 2 سرنگ میدم اونم میخوره
همین مقداری که بهش میدی خوبه.به نظرم بهتره جای شیر پاستوریزه گاو شیرخشک بهش بدی و به جای سرنگ از قطره چکان ویا پستانک استفاده کنی

Koosha_Raisi
16 October 2008, 03:03 PM
سلام...

یه گربه سیاه و سفید بالغ خوشگل چشم چپول تو محل ما هست! هر روز صبح میبینمش!

خیلی دلم براش میسوزه!:icon_redf با این که از گربه خوشم نمیاد... سعی میکردم بهش نزدیک شم...
ولی سریع فلنگ رو میبست!:icon_mrgr ولی دیروز تقریبا خیلی پیشرفت کردم! چشماش چپه!!:icon_mrgr
تصمیم گرفتم هرچی از ته مونده ی گوشت ها استخونها، قضروف ها و...موند را بهش بدم! امروز صبح بهش دادم!
2 دقیقه بهم زل زده بود!!!!!!!:icon_neut بعد غذارو برداشت و در رفت!:icon_arro

خلاصه فکر کنم نظرش نسبت به من تغییر کرده! اول فکر میکرده میخوام اذیتش کنم!!:icon_twis

یه بار هم 2 ماه پیش نزدیک بود مخمل خرگوشمو بخوره!!!

مهربانو
16 October 2008, 08:00 PM
خدا خيرت بده :icon_excl
به دا اين گربه هاي خيابوني تو فصل سرما برسيد كه گناه دارن طفليا حالا هر چقدر هم اذيتتون كرده سال پيش تو اون سرما من خيلي بچه گربه يخ زده ديدم:icon_redf

Koosha_Raisi
16 October 2008, 08:39 PM
خدا خيرت بده :icon_excl
به دا اين گربه هاي خيابوني تو فصل سرما برسيد كه گناه دارن طفليا حالا هر چقدر هم اذيتتون كرده سال پيش تو اون سرما من خيلي بچه گربه يخ زده ديدم:icon_redf

به نظرم این پست رو نمیزدید بهتر بود!:icon_mad: خیلی ناراحت شدم! گربه ی یخ زده...:icon_eek:

nikpendar
22 October 2008, 06:24 PM
خواندن اين موضوع درباره يك گربه باهوش خالي از لطف نيست.

گربه‌اي كه زمان مرگ را پيش‌بيني مي‌كند (http://www.phalls.com/showpost.php?p=391202&postcount=8)

Koosha_Raisi
22 October 2008, 06:47 PM
خواندن اين موضوع درباره يك گربه باهوش خالي از لطف نيست.

گربه‌اي كه زمان مرگ را پيش‌بيني مي‌كند (http://www.phalls.com/showpost.php?p=391202&postcount=8)

من این مطلب رو همون مووقعی که تو این تاپیک نوشته شد خوندم!:icon_mrgr
به هر حال مرسی!:icon_excl

Edalati
29 October 2008, 12:53 AM
یه چنتا پرشین کلاسیک کت خوشکل خریدم همه رو فروختم این 2 تا موندن واقعاً دوست داشتنین:icon_wink

http://i38.tinypic.com/2zh1fh4.jpg

babak_deghat
29 October 2008, 12:17 PM
اونایی که فروختین واکسن زده،شناسنامه دار بودن؟چند ماهشونه؟نر یا ماده؟اینا رو چند میفروشین؟از کجا براتون میارن؟
البته یکم با پرشین اصیل فرق میکنن.پرشین واقعی یکم لبهای بالاییش پایینتر اومده.

Edalati
30 October 2008, 11:40 PM
اونایی که فروختین واکسن زده،شناسنامه دار بودن؟چند ماهشونه؟نر یا ماده؟اینا رو چند میفروشین؟از کجا براتون میارن؟
البته یکم با پرشین اصیل فرق میکنن.پرشین واقعی یکم لبهای بالاییش پایینتر اومده.
28 شهریور به دنیا اومدن . برای واکسن زوده ! انشالله 50 روزگی . کلاً گربه رو از ارمنستان و اکراین خرید میکنیم و میخوام اینا رو نگه دارم توله بگیرم !
پرشین واقعی یعنی چی ؟ کلی نژاد پرشین کت هست و همه با هم فرق دارند اینها از یکی از زیباترین نژادها هستن که پرشین کلاسیکن

IRAN PARAST
1 November 2008, 10:06 AM
سلام

دوستان مواظب انگلهای گربها باشید مخصوصا خانومها چون تکسو پلاسما باعث نازایی میشه

IRAN PARAST
1 November 2008, 10:10 AM
سلام

babak_deghat
1 November 2008, 10:37 AM
شما که ماشاالله دامپزشکی خودتون بیشتر و بهتر این چیزها رو میدونید ولی توکسوپلاسموز یک انگله که سرایتش به انسان از طریق تماس با مدفوع حیوان آلوده صورت میگیره.
هاری هم یک بیماری کاملا اتفاقیه . تو این 5 سالی که من شاید 20 تا گربه داشتم هیچ وقت به هیچ کدام از بیماری هایی که گفتید برنخوردم

nikpendar
1 November 2008, 01:41 PM
در مورد توکسوپلاسموز من هم خیلی شنیدم و واقعا جدی است. لطفا مراقب خودتون باشید.

nikpendar
2 November 2008, 03:01 PM
توکسوپلاسموز: (http://persianpet.org/fa/khabar%20ha/bahmannews/25.html) نوعی بیماری انگلی مشترک بین انسان و دام است که توسط تک یاخته ای بنام toxoplasma gondii ایجاد می شود این تک یاخته اساساً انگل گربه ها است ولی در بین سایر حیوانات و پرندگان سرتاسر دنیا نیز انتشار دارد . اواوسیت عفونت زای این انگل در روده میزبان اصلی گربه سانان تشکیل شده و حیوانات دیگر از جمله انسان بالغ این اواوسیت به بیماری مبتلا میگردند توکسوپلاسما گونده ای به سه فرم :1-تروفوزوئیت 2-کیست 3-اواوسیت وجود دارد:
تروفوزوئیت ها به تمام سلولهای پستانداران به استثنای گلبولهای قرمز بدون هسته هجوم می آورند و در هنگام مرحله حاد ومزمن بیماری توکسوپلاسموز در نسوج بدن یافت میشوند -کیستها در سلولهای نسوج میزبان تشکیل میشوند و در انتقال بیماری حائز اهمیت هستند زیرا ممکن است در نسوج بدن حیوانات مبتلا وجود داشته باشند و توسط گوشتخواران بلعیده شوند و از این راه بیماری توکسوپلاسموز به انسان و حیوانات گوشتخوار منتقل شود .اواوسیت ها فقط در بافت پوششی روده گربه سانان یافت میشوند و از طریق مدفوع به بیرون راه پیدا میکنند . اواوسیت های دفع شده ابتدا غیر هاگدار و غیر بیماریزا هستند . و طی یک تا پنج روز بسته به شرایط هاگدار و بیماریزا میشوند . انسان به دو گونه به این بیماری مبتلا میشود: 1-بصورت اکتسابی :که در بالغین گاه هیچ گونه علامتی را ندارد و گاه به اشکال بسیار متنوع از یک تب خفیف گرفته تا درگیری اعصاب ،مغز ؛ریه ؛قلب و چشم و غیره متفاوت است. 2-نوع مادر زادی است که مهمترین خطر آن سقط جنین یا زایمان زودرس است . منشا این عفونت معمولا آلودگی مادر در زمان بارداری است البته گاه آلودگی قبل از بارداری به عنوان منشا عفونت قلمداد میشود .عوارض حاصله متنوع بوده و از عفونت بدون نشانه تا اختلالات شدید چشمی و مغزی و نها یتاً سقط را شامل میشود.
راههای انتقال: 1-خوردن گوشت حاوی کیست بصورت نیم پخته یا گوشت خام (این تک یاخته تحت تاثیر نمک و حرارت درحین مراحل فرآیند تهیه و تولید گوشت قرمز مورد مصرف انسان از بین می رود) 2-مصرف شیر تازه بز:ابتلا، به این بیماری از طریق مصرف شیر خام بز گزارش شده است و بنابراین شیر بز بایستی قبل از مصرف پاستوریزه شود. 3-مصرف تخم مرغ خام یا نیم پز :توکسوپلاسما با هدفهای مختلف از تخم های حاصل از مرغان فاقد علائم بالینی جدا شده است و به این دلیل تخم مرغهای خام یا نیم پز می توانند از منابع مهم آلودگی شدد انسان به توکسوپلاسموز باشد.4-مصرف آب و غذای آلوده به مدفوع گربه: تماس مستقیم یا مصرف هر گونه مواد غذایی که با مدفوع گربه آلوده باشد ممکن است منجر به بلع اواوسیت ها در انسان شود انتقال اواوسیتها به مواد غذای ممکن است توسط حشرات هم انجام شود. 5-انتقال از طریق جفت:وقتی مادران باردار در جریان حاملگی مبتلا به توکسوپلاسموز می شوند عوامل توکسوپلاسما به جنین منتقل میگردد. توکسوپلاسما گوندئی در نسوج جفت تکثیر حاصل نموده و سپس به نسوج جنین گسترش می یابد اگر چه عفونت انتقالی از طریق جفت در هر مرحله از دوران آبستنی انسان ممکن است اتفاق افتد ولی شدت آلودگی توکسوپلاسموز در مادران باردار به هنگام ابتلا، در نیمه اول آبستنی بیشتر خواهد بود چنانچه زنی بیش از شش ماه قبل از حاملگی مبتلاء به توکسوپلاسموز شده باشد نوزاد وی دچار عفونت نخواهد شد و نیز اگر آلودگی کمتر از شش ماه قبل از حاملگی کسب شده باشد خطر انتقال عفونت به جنین فوق العاده کم است. لازم به ذکر است که آلودگی های قبلی مادر در دوران جوانی نیز به عنوان منشا عفونت قلمداد میشود. عوارض از عفونت بدون علامت ، سقط های خود به خودی ، تولد جنین مرده یا نارس و یا تولد نوزاد آلوده تا اختلالات شدید چشمی و مغزی و نها یتاً سقط را شامل میشود .
پیشگیری و کنترل: 1- دستها باید بطور کا ملا دقیق با آب و صابون پس از تماس با گوشت شسته شود 2- شیر آب دسمشویی ها ، چاقوها ؛ چرخ گوشت ها و سایروسایلی که با گوشت نپخته در ارتباط است بایستی با آب وصابون شستوشو داده شوند .زیرا مراحلی از سیر تکاملی انگل توکسوپلاسما گوندئی که در گوشت انجام می شود شرایطی را قراهم می آورد که به سادگی با آب و صابون از بین میروند .هر نوع گوشتی را با درجه حرارت حداقل 70درجه سانتیگراد پخته و سپس به مصرف رساند . زمان حاملگی بایستی از تماس با گربه ، خاک و گوشت خام پرهیز نمایید ظرف مدفوع گربه ها بایستی روزانه تخلیه شود و این کار با احتیات و دقت بایستی انجام شود و حتی المقدور توسط زنان باردار ین کار صورت نگیرد . در موقع باغبانی در حیاط یا باغچه بایستی افراد ا دستکش اسفاده کنند . زنان باردار باید از خطرات بیماری توکسو پلاسموز و نحوه انتقال آن به انسان آگاه باشند .اگر چه تماس با انگل برای هیچ گروهی توصیه نشده است ولی از نظر تئوریک تماس دختران قبل ار سن ازدواج میتواند با ایجاد ایمنی در آنان خطرات بالقوه بیماری را در دوران آبستنی منتفی سازد.

Koosha_Raisi
4 November 2008, 06:07 PM
یه هفته ای میشه که دوتا گربه خاکستری سیاه (مادر و بچه) تو حیاط ما اطراق کردن!:icon_redf
دلم براشون میسوزه... میرم طرفشون دو دلن که فرار کنن یا نه.
دشب دیدم از درب شیشه ای ریفلکس آپارتمان وارد آپارتمان شدن و روی پادری همسایه طبقه اولی نشستن....:icon_wink

snekooei
19 November 2008, 11:12 PM
توکسوپلاسموز: (http://persianpet.org/fa/khabar%20ha/bahmannews/25.html)
از نظر تئوریک تماس دختران قبل ار سن ازدواج میتواند با ایجاد ایمنی در آنان خطرات بالقوه بیماری را در دوران آبستنی منتفی سازد.

دوستان به جمله بالا خوب توجه کنید.

زیاد شنیده ایم در بین مردم که می گویند: دخترجون به گربه دست نزن وگرنه بزرگ که شدی بچه ات سقط می شه!

این تعبیر بدور از واقعیت هست چون ابتلا به توکسو فقط در دوران بارداری (بخصوص در سه ماهه اول) و یا حداکثر میتوان گفت از 6 ماه قبل از بارداری برای جنین خطرناک است. تماس دختر بچه ها حتی می تواند ایجاد ایمنی در بدن نموده و ابتلا به عفونت را در طی بارداری های آینده کاهش دهد.

نمی خواهم بگویم کلا بی خیال موارد بهداشتی باشید اما کافی است قبل از اقدام به بارداری خانم ها با پزشک متخصص زنان و متخصص عفونی مشورت نمایند.

nish
20 November 2008, 01:32 PM
این گربه من نفسش بوی بدی میده ، از وقتی که بدنیا اومده بود و ریزه میزه بود هم همین بو رو می داد بویی مثل بوی ماهی کسی می دونه مشکلش چیه و چجوری میشه این بو رو از بین برد الان تقریبا 9 ماهش هستش و بزرگ شده در ضمن دخنر هستش

nikol86
20 November 2008, 02:37 PM
دوستان به جمله بالا خوب توجه کنید.

زیاد شنیده ایم در بین مردم که می گویند: دخترجون به گربه دست نزن وگرنه بزرگ که شدی بچه ات سقط می شه!

این تعبیر بدور از واقعیت هست چون ابتلا به توکسو فقط در دوران بارداری (بخصوص در سه ماهه اول) و یا حداکثر میتوان گفت از 6 ماه قبل از بارداری برای جنین خطرناک است. تماس دختر بچه ها حتی می تواند ایجاد ایمنی در بدن نموده و ابتلا به عفونت را در طی بارداری های آینده کاهش دهد.

نمی خواهم بگویم کلا بی خیال موارد بهداشتی باشید اما کافی است قبل از اقدام به بارداری خانم ها با پزشک متخصص زنان و متخصص عفونی مشورت نمایند.
با سلام

صحبت هاي شما درستن لطفا دوستان اطلاعات غلط ندن توكسوپلاسموز باعث نازايي نميشه

بستگي به سن حاملگي(منظور سن جنين) عوارض متفاوتي داره ضمنا گربه بايد به اين انگل الوده باشه و اگه اين انگل در گوشت خام يا سبزيجات هم باشه باعث الودگي ميشه نه فقط دست زدن به گربه

babak_deghat
21 November 2008, 06:07 PM
گربه ای با 2 رنگ چشم متفاوت :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Cat_Eyes.jpg/800px-Cat_Eyes.jpg (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Cat_Eyes.jpg)

تولد اینگونه گربه ها امری بسیار نادر است و از همین رو قیمت زیادی دارند

nish
22 November 2008, 01:08 PM
این گربه من نفسش بوی بدی میده ، از وقتی که بدنیا اومده بود و ریزه میزه بود هم همین بو رو می داد بویی مثل بوی ماهی کسی می دونه مشکلش چیه و چجوری میشه این بو رو از بین برد الان تقریبا 9 ماهش هستش و بزرگ شده در ضمن دخنر هستش
کسی نمیدونه مشکل چیه و از کجاست و چطوری میشه حلش کرد

babak_deghat
22 November 2008, 07:12 PM
ممکنه دچار پوسیدگی و جرم گرفتگی دندان شده باشه....

babak_deghat
10 January 2009, 02:25 PM
نگهداری از گربه‌های یتیم

خطرها و تهدیدها

خطرهای گوناگونی می‌توانند یک بچه گربه را تهدید کنند که از میان آن‌ها می‌توان موردهای زیر مهم‌تر هستند و بچه‌گربه در آن موردها نیاز به مراقبت جدی خواهدداشت:

افتادن در سوراخ‌ها یا جاهای مرتفع (یک بچه‌گربه تا مدت‌ها نمی‌تواند از جاهای بلند به خوبی بپرد و همچنین چنگال‌های محکمی ندارد تا خود را در لبه‌ها به خوبی حفظ کند. از این رو ممکن است از لبه‌های بلندی به یکباره بیفتد یا در سوراخ‌های خطرناکی چون سوراخ چاه بیفتد.
صیدشدن یا گرفتارشدن به دست حیوانات دیگر چون سگ‌ها، گربه‌های دیگر(گربه‌هاي ماده پس از بچه‌دار شدن ضعيف‌ترين بچه خودشان را مي‌خورند)، کلاغ و مانند آن. بچه‌گربه خوراک لذیذی برای بسیاری از حیوانات دیگر و حتی گربه‌های دیگر، جز مادرش، است و از آن‌جا که نمی‌تواند به خوبی از خود دفاع کند به آسودگی به دام آن‌ها می‌افتد.
زمانی که بچه‌گربه را نگه داشته‌اید، گربه ممکن است بخواهد از دست شما بپرد و شما آن را رها کنید و افتاده و آسیب ببیند. (سر بزنید به روش درست گرفتن بچه‌گربه)
یکی از مورد‌های بسیار مهم دیگر انسان‌های حیوان‌آزار است که ممکن است به آن آسیب برسانند و حتی خود نیز با جابه‌جایی نا درست آن یا فشار دادن بیش از حد آن ممکن است به آن آسیب برسانید.
از آن‌جا که گربه دنبال شما می‌کند باید مراقب باشید که آن را له نکنید. همچنین آن ممکن است بخواهد با شما بازی کند یا پایتان رابلیسد.
بچه‌گربه ممکن است گوشه‌ها یا جاهای غیرمنتظره‌ای را برای استراحت برگزیند یا زیر یکی از پارچه‌های شما خفته باشد که در اثر بی‌احتیاطی شما ممکن است زیر پایتان قرار گیرد.

غذادادان

یک بچه گربه بیش از هرغذایی نیازمند شیر مادر خود است ولی چنانچه که از این نعمت محروم باشد باید به آن شیر بخورانید هرچند که یک بچه‌گربه بازیگوش است و خود به ندرت از ظرف شیر نمی‌خورد به دنبال سینهٔ مادر خود می‌گردد و ممکن است به این خاطر لباس یا هر پارچه‌ای را بمکد یا گاز بگیرد(هرچند که تا مدت‌ها دندان ندارد.). بنابراین شما ناچارید که برای خوراندن شیر به وی از سرنگ استفاده کنید ولی باید در این زمینه به چند نکته دقت داشته‌باشید:

باید سرنگ وی را مرتب بشویید تا شیرش همیشه خوشمزه باشد.
در هنگام نگه‌داشتن وی و برای باز نگه‌داشتن دهان وی هوشیار باشید که به وی آسیب نرسانید و در عین حال از شیر خوراندن به وی نهراسید و بدانید که پس از مدتی به آن‌گونه شیرخوردن خوگرفته و با دیدن سرنگ خود به سوی آن می‌آید.

راه ديگر كه من خودم از اين روش استفاده مي كنم ، استفاده از شيشه شير كودك است . در ابتدا بچه گربه خيلي راحت شير نمي خورد ، اما بعد از گذشت 2 روز به راحتي جاي پستان مادر را برايش ميگيرد و بچه گربه با مكيدن سر شيشه شير به مقداري كه نياز دارد شير مي خورد . نكته اي كه بايد رعايت شود و بسيار مهم هست ، ميزان شيري است كه از سوراخ شيشه شير بيرون مي آيد ، كه نبايد آنقدر كم باشد كه بچه گربه از شير خوردن منصرف شود و نه آنقدر زياد باشد كه حلق بچه گربه پر از شير شود و دست از شير خوردن بكشد . سعي كنيد سر شيشه شير را با سوزن خياطي ضدعفوني شده سوراخ كنيد ، اگر كافي نبود ، نياز به گشاد تر كردن نيست ،‌ با كمي فشار در قسمت تحتاني آن مقدار شير خروجي بيشتر ميشود كه براي گربه راحت تر است . زيرا پس از گذشت چند روز قدرت لازم براي مكيدن شير را پيدا مي كند .
غذاهای مورد علاقه

از میان غذاهای مورد علاقهٔ یک بچه‌گربه می‌توان موردهای زیر را برشمرد(البته علاقهٔ آن به این غذاها بستگی به سن آن دارد.):

شیر
ماست
زردهٔ تخم‌مرغ
... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Feeding_a_Kitten.jpg/180px-Feeding_a_Kitten.jpg (http://fa.wikibooks.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Feeding_a_Kit ten.jpg)
(http://fa.wikibooks.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Feeding_a_Kit ten.jpg)
شیردادن به بچه‌گربه با سرنگ

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d3/Holding_a_Kitten.jpg/180px-Holding_a_Kitten.jpg (http://fa.wikibooks.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Holding_a_Kit ten.jpg)
(http://fa.wikibooks.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:Holding_a_Kit ten.jpg)
چگونگی نگه‌داشتن یک بچه‌گربه

روش گرفتن و جابه‌جایی

چنانچه توجه کرده‌باشید می‌بینید که مادر بچه‌گربه‌ها آن‌ها را به شیوه‌ای جالب حمل می‌کند و در این جابه‌جایی به نظر می‌آید که بچه‌گربه‌ها آسیب چندانی نمی‌بینند و از این رو مناسب است که همان شیوه را برای جابه‌جایی آن‌ها به کار بریم تا هم آنان آسیب کمتری ببینند و هم خود آسان‌تر آن کار را انجام دهیم.

یک گربه فلزی، اثر هنرمندان ایران در سدهٔ ۱۹.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Felin_iran.JPG/800px-Felin_iran.JPG (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/49/Felin_iran.JPG)
منبع : ویکی پدیا